Влез

View Full Version : Диети - Дневник 3

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7

billytalent
04-13-2010, 14:21
Хляб може да се яде всеки ден,естествено без плодовия и водния,но по-една филийка на ден,във всички примерни менюта към диетата го пише,преди една година като я спазвах също ядеех хляб

foreverr
04-13-2010, 14:50
eми към всички който питаха ..
ми първоначално се ограничавах малко , после стана още по зле .. накрая се вманиачих ужасно [ почнах си броя калориите ] .. това от ноември до сега .. от последните два три месеца не пипам нищо сладко ,газирано, тестено -освен пълнозърнест хляб - първо някъде една седмица с една филия , после стана със две и така си карам досега .. - е не само с тях ами с някакви например храни пилешко , салати , риба,яйца и така нататък..

а за времето: от ноември до сега ..
свалените килограми : 15 :shock:
години :15
ръст:163 ..
а иначе почнах да смъквам още повече килограми когато почнах да пуша - от декември .. може би това е пречината да съм свалила чак толкова .. :?
А ти си висока 163, но колко килограма си в момента?

ем допълних горе че забравих , 41 :?
A от толкова много отслабване цикъла ти редовен ли е?И изобщо осъзнаваш ли, че заради тези диети от малка(на 15 години си) можеш да ен пораснеш повече не височина и още неща могат да станет...

от един месец не ми идва , сега чакам този да дойде - ако дойде ..
осъзнавам - затова искам да се оправя колкото може по бързо и по как да го кажа без някакви усложнения .. затова ви моля за помощ - защото както виждате не ме бива в диетите , поне когато се оправя да стане както трябва ..
Aко скоро не ти дойде иди на лекар.Аз също не съм от много ядливите хора и често имам проблеми с цикъла :( дна моя фр и тя не яде и има и тя проблеми и е много слабичка :(
Пф, сега се сеитх, че ако и аз продължавам да пазя започнатата от вчера диета може да отслабна и след това пак да ми спре цикъла :o И се чудя да я продължавам ли диетата, но всъщност ще се откажа от диетата :( Не искам пак да не ми идва.Миналата година 4 месеца не ми беше идвало, верно на лекар отидах и ми откриха кистики, и сега съм на хапчета и май съм се оправила сега, и за да не ми се развали пак цикъла няма да пазя диети, просто ще ям здравословно :( Искам да отслабна , но ме е стах.... от последствията.

Loshotia
04-13-2010, 14:56
Еми яжте си по един самун хляб- даже вместо кашкавал или сирене мажете с масло, пък после питайте защо качвате

И спрете да се цитирате по този отвратителен за очите начин

foreverr
04-13-2010, 15:11
Еми яжте си по един самун хляб- даже вместо кашкавал или сирене мажете с масло, пък после питайте защо качвате

И спрете да се цитирате по този отвратителен за очите начин
Съжалявам , че цитирам така.А какво беше това с хляба и това после да питаме , защо качваме?Та това, че не съм на диета, не значи , че ще се тъпча и ще качвам.Просто няма да се ограничавам като луда( в смисъл да съм на диета без въглехидрати).А и аз хляб между другото НЕ ям :lol: .И няма как да кача, тъй като спортувам и потдържам едни килограми от 6-7-8 месеца.

Sissy90
04-13-2010, 15:32
foreverr, Loshotia говореше за постовете преди теб - за момичетата, които ядат хляб по време на 90-дневната ;)
А при полоение, че цикълът ти е спрял заради кисти, защо мислиш, че сега ще се повлияе от храненето? Ако сваляш разумно и не се ограничаваш прекалено (сваляш не повече от 1 кг на седмица) вероятността е минимална.

silviq8888
04-13-2010, 15:33
Здр да се похваля днес ми е 6 ден и се чувствам много добре :grin: :grin: :grin: ! Утре ми е въглехидратния и много се кефа ! Не съм се мерила защото ми дойде МЦ но следващите дни ще се премеря и ще се отчета и аз :D :D :D дано да ме зарадва кантара смисъл усещам че съм свалила но нз точно колко! :grin: :grin: :grin: а и да ви кажа че аз доста хапвам във въглехидратния ядох курабийки и то много а на сутринта имах чувството че съм по слаба ! Затова не се плашете и си хапвайте защото аз много се чудех какво да ям точно в този ден но видях че дори и повече да ядеш пак сваляш! Успех на всички! :-) :-) :D :D :D :D

btw аз и хляб ям :D :D :grin: :grin: :grin: пълнозърнест илии с 55 % фибри ! :D :D

tamarichka
04-13-2010, 16:07
и аз съжалявам че цитирах ..
решила съм вече .. ше си ям нормално без мн сладко но достатъчно .. и ще ходя на фитнес ,даже сега и на самбо искат ме пращат :lol:

foreverr
04-13-2010, 16:16
foreverr, Loshotia говореше за постовете преди теб - за момичетата, които ядат хляб по време на 90-дневната ;)
А при полоение, че цикълът ти е спрял заради кисти, защо мислиш, че сега ще се повлияе от храненето? Ако сваляш разумно и не се ограничаваш прекалено (сваляш не повече от 1 кг на седмица) вероятността е минимална.
Ми имам и една друга моя фр дето е доста слаба и е пазила диети и има кистики и не и идваше и някък си ме е страх и на мене да не ми стане нещо.А и не е само цикъла, а и анемията, заради която до скоро пиех ампули...

GirLN
04-13-2010, 16:19
foreverr на аватара ти ти ли си? ^Моята мечтаа \:D/

foreverr
04-13-2010, 16:21
foreverr на аватара ти ти ли си? ^Моята мечтаа \:D/
Да, аз съм, но не би хказала, че го харесвам на 100 %

Sissy90
04-13-2010, 16:37
решила съм вече .. ше си ям нормално без мн сладко но достатъчно .. и ще ходя на фитнес ,даже сега и на самбо искат ме пращат :lol:
Видя ли какво примерно меню съм ти дала? При положение, че ще ходиш на фитнес, може да увеличиш храната дори ;)

HexGirl
04-13-2010, 17:00
хоро нещо не мога да преценя не ям ли твърде много...
Примерно днес съм изяла 2 филии черен хляб , 1 купа с задушен зелен фасул , 1 ябълка , 1 банан , 1 парче помело

Аз като го погледна така е ужано много храна ...

titinkaa
04-13-2010, 17:00
Аз сега си направих пица с зеленчуци,малко окаснях ама тва е,щото чаках майка ми да идем заедно на магазина,иначе другите дни си ям в 19:00ч. :)

Sissy90
04-13-2010, 17:01
Примерно днес съм изяла 2 филии черен хляб , 1 купа с задушен зелен фасул , 1 ябълка , 1 банан , 1 парче помело

Шегуваш ли се?

SilverRain
04-13-2010, 17:06

Шегуваш ли се?
:x :x ау да спри да ядеш ! ...

sladki64e
04-13-2010, 17:15
Здравейте момичета! Аз от утре започвам 90-дневната диета. Дано е успешна, защото искам да сваля 4-5 кг, не повече само толкова. ЩЕ ви пиша за ефекта <ако има такъв>.
Айде и успех и на останалите диетуващи!!! :-) :-)

HexGirl
04-13-2010, 17:15

Шегуваш ли се?
не се
хях
странно е знам
но преди ядях 2 пъти по малко и сега това ми се струва адски много

tamarichka
04-13-2010, 17:32
Видя ли какво примерно меню съм ти дала? При положение, че ще ходиш на фитнес, може да увеличиш храната дори ;)

дамм ,, наистина мерси .. надявам се да понапълнея и да се стегна .. щот преди ми се подиграваха че съм пълна , сега че съм прекалено слаба :-D

sladki64e
04-13-2010, 17:47
Аа и забравих да поптам, в тази 90-дневна диета по колко пъти трябва да се яде на ден, и в точно определени часове ли трябва да е???

Sissy90
04-13-2010, 17:51
tamarichka, едно време и аз слушах кой за какво се подиграва, но с времето се научаваш да не ти пука (не на 100% разбира се). Тийнейджърите са крайно груби, нетактични и нетолерантни и винаги търсят за какво да се заяждат. Радвам се, че минах тази възраст и сега съм в друга среда - не че и в университета няма мухльовци, но все повече са хората, които са се научили какво да говорят за другите и какво не. Това не го приемам като лицемерие или нещо такова, а нормална тактичност - хора всякакви, не е казано, че всички трябва да са по калъп.
Важното е ти да се чувстваш добре, да си здрава и да си живееш живота.

Sissy90
04-13-2010, 17:54
Аа и забравих да поптам, в тази 90-дневна диета по колко пъти трябва да се яде на ден, и в точно определени часове ли трябва да е???
Преди 12 - само плодове. След 8 вечерта - нищо (ако приритваш, може плод :D ). На белтъчния и деня за варива се яде през 4 часа, другите може и през 2. Има много подробно инфо в тази тема, препоръчвам ти да го прочетеш, копираш в текстов файл и запазиш. Успех :-)

tamarichka
04-13-2010, 18:07
Sissy90 и аз мисля че днешните тийнеиджъри са мн груби честно казано .. въпреки че не съм мн голяма ,виждам как със всяка година става още по зле .. но това не е за този форум и тази тема :)

а иначе здравето е преди всичко ,..
защото досега съм боледувала от мн различни болести и знам че да си здрав е най-добре .. : )

titinkaa
04-13-2010, 19:05

Яде се по 3 пъти на ден.В белтъчния ден през 4 часа,през бобовия и въглехидратния през 3 часа,а през плодовия през 2 часа.

viksit0y
04-13-2010, 20:06
Как ви се струва тази диета?
http://www.energynutrition.eu/statii.php?id=61

FlowerPower
04-13-2010, 21:05
Хораа, да се похваля- свалила съм 2 кила 8-) Просто ям по- малко, не преяждам вече. Дано устискам така докато свикна ^^
А за горната диета- тея Активии всеки ден :smt095 не ми се струва особено полезна. Ако се заменят с плодове например ще е ок.

rauwkost
04-13-2010, 21:16

Яде се по 3 пъти на ден.В белтъчния ден през 4 часа,през бобовия и въглехидратния през 3 часа,а през плодовия през 2 часа.
ХОРА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ СЕ ЯДЕ ПО 4 ПЪТИ НА ДЕН!!!
1. ЗАКУСКА
2. ОБЯД
3. СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА - ПЛОД ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!
4. ВЕЧЕРЯ
ВСИЧКО ТРЯБВА ДА Е ПОД ЧАС!!
СЛЕД НОРМАЛНА ХРАНА НЕ СЕ ЯДЕ 4 ЧАСА НИЩО!!
СЛЕД ПЛОД НЕ СЕ ЯДЕ 2 ЧАСА НИЩО
ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ЧАСОВЕТЕ, МАМКА МУ ПРОЧЕТЕТЕ ТЪПАТА ДИЕТА ВЕДНЪЖ И СПРЕТЕ ДА ПОДЛЪГВАТЕ ХОРАТА! :-x :-x :-x
НЯМА ТАКАВА ГЛУПОСТ "ПРЕЗ ТОЯ СЕ ЯДЕ ПРЕЗ ТОЛКОВА, ПРЕЗ ДРУГИЯ ПРЕЗ ТОЛКОВА" ВСЕКИ ДЕН СЕ ЯДЕ ПРЕЗ ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ ЗАКУСКА - ПЛОД - СЛЕД 2 ЧАСА ОБЯД, СЛЕД ТОВА СЛЕД 4 ЧАСА ПАК ПЛОД, И СЛЕД ТОВА, СЛЕД 2 ЧАСА ВЕЧЕРЯ!!!!!!
П.С. Какво да правя с тези скапани паласки, не се махат и това си е. :(

viksit0y
04-14-2010, 06:10
Хораа, да се похваля- свалила съм 2 кила 8-) Просто ям по- малко, не преяждам вече. Дано устискам така докато свикна ^^
А за горната диета- тея Активии всеки ден :smt095 не ми се струва особено полезна. Ако се заменят с плодове например ще е ок.

И на мен тия активии ми се струват доста 8-)

smiirnoff
04-14-2010, 07:01
За 2 месеца съм свалила 6 килограма и съм се стегнала горе долу ^^.
Днес се претеглих и очите ми останаха в кантара 8-)
Колко се радвам просто <33
^^

Аз свалям бавно, но славно и не се лишавам от нищо, а спортувам :lol:
Вчера даже изядох един шоколад ии сладолед и после сладки вкъщиии :Д :razz:
^^ Ама спортувайте и ако сте и на диета ще сваляте много по - бързо и няма да има ефект - слаба и увиснала, а слаба и стегната ;)
(само че моето мина и без диети :Д )

kuklichka_bg
04-14-2010, 07:21
аз не мисля,че 90 дневната е точно диета,по скоро е режим

sladki64e
04-14-2010, 11:15
Яде се по 3 пъти на ден.В белтъчния ден през 4 часа,през бобовия и въглехидратния през 3 часа,а през плодовия през 2 часа.[/quote]
1. ЗАКУСКА
2. ОБЯД
4. ВЕЧЕРЯ
ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ЧАСОВЕТЕ, МАМКА МУ ПРОЧЕТЕТЕ ТЪПАТА ДИЕТА ВЕДНЪЖ И СПРЕТЕ ДА ПОДЛЪГВАТЕ ХОРАТА! :-x :-x :-x
НЯМА ТАКАВА ГЛУПОСТ "ПРЕЗ ТОЯ СЕ ЯДЕ ПРЕЗ ТОЛКОВА, ПРЕЗ ДРУГИЯ ПРЕЗ ТОЛКОВА" ВСЕКИ ДЕН СЕ ЯДЕ ПРЕЗ ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ ЗАКУСКА - ПЛОД - СЛЕД 2 ЧАСА ОБЯД, СЛЕД ТОВА СЛЕД 4 ЧАСА ПАК ПЛОД, И СЛЕД ТОВА, СЛЕД 2 ЧАСА ВЕЧЕРЯ!!!!!!

Благодаря ти. Значи днес в училище към 10ч. хапнах 2 ябълки. Като се пирбрах преди малко към 2ч. ядох салата от марули и две малки пилешки пържоли от бяло месо. След 2 часа ще ям някакъв плод (пак ли трябва да е ябълка или може и друго) и довечера половината от обяда т.е. една малка пържола с малко салата :):):)
Дано да е така.

Loshotia
04-14-2010, 12:47
rauwkost може ли да дадеш линк към описанието на диетата, което ти гледаш?

tamarichka
04-14-2010, 14:04
искам да попитам .. аз не съм на диета ,но все пак .. знам че трябва да има все пак някакво време от обяда до вечерята ..
тъй като аз ходя на фитнес и не ми остава време ,да отида до нас - цели два километра .. и се прибирам чак към 3 и половина някъде ..
щом в толкова ми е обяда в колко да вечерям ?

не бих си зела нещо от училищната лавка щот тама продават некви боклуци ии .. :?

titinkaa
04-14-2010, 14:29
Днес съм на плодове.
Закуска-1 ябълка+вода
Обяд-1 банан и бадеми
Вечеря-или ябълка или някакъв друг плод ще хапна с още малко бадемки
:)
Да ви се оплача,одеве кихам кихам едно след друго,и сега си премерих температурата и ми е 37,пих един Тайлолхот,за да ме пресече и да не се разболявам по сложно,дано да се оправя само с тоя,че не искам пак да се тъпча с хапчета. :(

Goddess
04-14-2010, 16:12
искам да попитам .. аз не съм на диета ,но все пак .. знам че трябва да има все пак някакво време от обяда до вечерята ..
тъй като аз ходя на фитнес и не ми остава време ,да отида до нас - цели два километра .. и се прибирам чак към 3 и половина някъде ..
щом в толкова ми е обяда в колко да вечерям ?

не бих си зела нещо от училищната лавка щот тама продават некви боклуци ии .. :?

Можеш да си вечеряш към 6 или 5:30. 2 часа са достатъчни, за да не си натоварваш организма.

tamarichka
04-14-2010, 16:34
ахам ,, мерси за отговора . . : )

Sissy90
04-14-2010, 17:29
Аз често вечерм към 8, защото ако ям последно в 6, докато легна вече съм гладна отново. Или пък хапвам кисело мляко в 8-9, ако съм яла по-стабилно към 4 (храненията ми не винаги могат да се конкретизират като "закуска", "обяд" и т. н.)
Титинка, дано не се разболяваш, пий каквито мизерии трябва ;)

Imperfect
04-14-2010, 18:18
некво ми е трудно да измисля няква закуска ..
писна ми от препечени филиики със яйца и сирене .. а трябва да е нещо тестено - майка ми ме кара .. :-o

foreverr
04-14-2010, 18:24
писна ми от препечени филиики със яйца и сирене .. а трябва да е нещо тестено - майка ми ме кара .. :-o
Знам какво е гадно да те карат да ядеш :( .И все пак ето ти предложение за тестено-бутер банички с тестоот магазина(стават мега бързо и мега лесно), пица(пак с тесто от магазина, за по-лесно) или някакъв козунак си вземи или бисквити. :) Дано съм помогнала.

Sissy90
04-14-2010, 18:26
Нещо домашно като тутманик или прясна питка? Готова тестяна закуска (гадост, мен ако питаш, но е някакъв вариант)? Зърнена закуска, овесени ядки, мюсли?

Imperfect
04-14-2010, 18:35
мога да си направя тутманик .. мерси за идеята ..
ами аз се чудех за утре - щот сега няма как го направя: пържени филиики става ли ама нещо ддз , това вариант ли е ?
ноо нямам такъв специален тиган , и се пържи с повече мазнина .. със зехтин готвя де ..

мнения ?

Sissy90
04-14-2010, 18:53
Не мисля, че ще е такъв проблем :) Ти и в обикновен тиган може по-малко мазнина да сложиш ако искаш.

Imperfect
04-14-2010, 18:57
окей , мерси мн .. :)

titinkaa
04-14-2010, 19:01
Сиси мислех,че ще се размина с тоя грип ама одеве като пих тайлолхот спадна и след 2 часа пак се вдигна че даже и на 37.1,пих парацитамол и Супра вит витамин,дано утре да ми няма нищо,че не искам да съм болна :(

kuklichka_bg
04-14-2010, 19:28

1. ЗАКУСКА
2. ОБЯД
4. ВЕЧЕРЯ
П.С. Какво да правя с тези скапани паласки, не се махат и това си е. :(

стига си се карала,като явно не си чела
в 90 дневната много ясно и точно си пише в кой ден през колко часа се яде

sladki64e
04-15-2010, 11:26
Днес ми е втория ден 90-дневната диета :)
Сутринта хапнах една по голяма ябълка.
За обяд си направих картофки във микровълновата (станаха като варени но бяха вкусни) със салата от краставици.
Въпросът ми е-вечерта задължително ли е да се яде половината от това което си ял за обяд, или мога да ям нещо друго (например грах)???

vampireee
04-15-2010, 11:46
втория ден не е въглехидратен, а бобов,варива и граха също не е за въглехидратния, а за бобовия ден

GirLN
04-15-2010, 12:16
А пък аз да се похваля! :grin:
Днес за пръв път правя Pump It Up-а и го издържах цялото. :grin:

А да питам колко пъти в седмицата е достатъчно да се прави, за да се отслабне, като не се тъпча с боклуци? :)

sladki64e
04-15-2010, 12:27
Да извинявам се, объркала съм. Днес е деня за бобови храни и варива.
Та иначе мога ли да ям грах за вечеря след като съм обядвала картофи.

Loshotia
04-15-2010, 13:02

Принципно е хубаво да се яде едно и също, но аз имам страхотни резултати и като си ям различни неща. Та ако толкова много ти се яде грах, хапни си :)

titinkaa
04-15-2010, 13:44

Грах се яде в бобови и варива,и днес ти е такъв ден,значи може да хапнеш.

titinkaa
04-15-2010, 13:47
Днес съм белтъчна...
Закуска-ябълка
Обяд-омлет и салта от краставица и домат и малко сирене
Вечеря-телешки пържоли със марулена салата :)

sladki64e
04-15-2010, 14:19

Грах се яде в бобови и варива,и днес ти е такъв ден,значи може да хапнеш.

Благодаря. Мама е сготвила грах сутринта и изглежда мн вкусно, така че ще си хапна.

billytalent
04-15-2010, 14:23
Как ви се струва тази диета?
http://www.energynutrition.eu/statii.php?id=61

Аз съм я спазвала,даже това ми беше първата диета :lol: и имаше ефект,но Активията беше по-малко

rauwkost
04-15-2010, 15:34
Loshotia, Аз спазвам това. (http://www.dieti-otslabvane.com/90-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B4%D0%B8% D0%B5%D1%82%D0%B0_%D0%B7%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D0%BA% D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE_%D0%BE%D 1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0% B5) Щом не ме слушате, добре.. правете си я както си знаете, ама после да не викате че седите гладни.

Sissy90
04-15-2010, 18:40
Леле, хора, попаднах днес на едни мои снимки от преди 2 години и направооо :shock: Не искам никога повече да ставам повече от 55 кг, даже повече от това, което съм в момента - 53.
Само вижте - първата снимка е от преди 2 години, втората - от снощи (не ми гледайте много физиономията, защото съм рошава и ухилена тъпо и на двете :D )
http://prikachi.com/files/1511864Z.jpg
http://prikachi.com/files/1511876N.jpg
Трябва да си сложа някъде тези снимки да ги виждам често, особено като ми се прииска да изям 3-4 филии бял хляб със сладко или течен шоколад...

Imperfect
04-15-2010, 18:54
Леле, хора, попаднах днес на едни мои снимки от преди 2 години и направооо :shock: Не искам никога повече да ставам повече от 55 кг, даже повече от това, което съм в момента - 53.
Само вижте - първата снимка е от преди 2 години, втората - от снощи (не ми гледайте много физиономията, защото съм рошава и ухилена тъпо и на двете :D )
Трябва да си сложа някъде тези снимки да ги виждам често, особено като ми се прииска да изям 3-4 филии бял хляб със сладко или течен шоколад...

ехее каква разлика . . сега наистина си по добре , не че тогава си била чак пък толкоз зле 8-) важното е да се чустваш добре в кожата си ..
ии добра идея имаш .. аз имах едни снимки от лятото на плаж ,, бях я сложила на десктопа и веднага щом ми се прияде си поглеждам коремчето , бедрата и другите екстри отпреди :-D

Sissy90
04-15-2010, 19:00
Ти какво търсиш в темата за диетите :-x Ей сега видях една твоя снимка в друга тема, нямаш и грам, който да свалиш от себе си ;) Даже си доста слаба по моите разбирания.

titinkaa
04-15-2010, 19:05
Сиси,добре си сега на тея кг-ми,ама дори и да отслабнеш до 50 пак ще си много добре :)

HexGirl
04-15-2010, 19:07
8-) сиси
да знаеш преди какво чудовищенце бях 8-)
и аз така правя със снимките гледам 1-2 от преди като бях свинче :)

billytalent
04-15-2010, 19:15
Сиси в момента си много добре и аз съм си направила така 2 снимки от преди и сега,за да се стимулирам 8-)

rauwkost
04-15-2010, 20:05
Леле Сиси, направо си се стопила, евала за усилията и волята! :)

kuklichka_bg
04-15-2010, 20:36
само аз ли не виждам разлика,може да е заради снимката незнам. :)
Н мен вече ми е 20 ден от 90 дневнатаа,бърза минава времето. 8-)

Sissy90
04-16-2010, 07:09
само аз ли не виждам разлика,може да е заради снимката незнам. :)
Н мен вече ми е 20 ден от 90 дневнатаа,бърза минава времето. 8-)
Има-няма 10 кг :D
На теб ти наближава май-голямато изпитание - водния ден. Аз надали бих издържала.
А какъв е ефекта до сега? Доволна ли си?
Благодаря много на всички за хубавите думи :-)

foreverr
04-16-2010, 08:36
:) Добре си в момента и май нямаш нужда от отслабване. :) А коко си висока?

kuklichka_bg
04-16-2010, 08:47
Ами за сега съм 3кг минус 8-) не е много,но пък си се харесвам
Водния ден ми е другата Неделя,много се радвам,че се падна точчно Неделя.Аз съм правила 2 пъти лунуване,така че няма да ми е толкова трудно,пък и имам голяма вола.Ще видим какво ще направя. :)

Sissy90
04-16-2010, 09:24
163 см. Аз не искам много да свалям още, 2-3 кг, защото все още имам малко паласки - това е първото, което натрупвам, и най-трудно те се махат. Но, честно казано, дори и да задържа това, пак ще съм доволна.

foreverr
04-16-2010, 09:39
163 см. Аз не искам много да свалям още, 2-3 кг, защото все още имам малко паласки - това е първото, което натрупвам, и най-трудно те се махат. Но, честно казано, дори и да задържа това, пак ще съм доволна.
За 163 и 53 килограма си точно в идеалната норма, проверих в интернет
http://www.otslabvane.in/guppy460/articles.php?lng=bg&pg=34
И все пак дори ид а свалиш още 2-3 килограма пак ще си добре, няма да си кльощава :).Аз например съм 170 висока и тежа 58, в норми съм, но и аз искам да сваля 2-3 килограма.Но в момента здравословното ми състояние не е за диети :(

silviq8888
04-16-2010, 09:57

Еха много добре изглеждаш мисля че нямаш за сваляне но ти си знаеш! :) А колко кг си била на 1 снимка? А за протокола днес ми е 9 ден и съм много доволна че я започнах мислех че ще е мъчение но си е супер нито съм гладна нито нервна :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Успех на всички! :-)

foreverr
04-16-2010, 10:18
Ей, момичета според вас аз имам ли нужда от сваляне на килограми
http://prikachi.com/files/1513245k.jpg :lol: тук ръката ми е излезнала дебела, защото съм се облегнала на нея...
http://prikachi.com/files/1513248c.jpg
Иначе тези снимки са от тва лято, но от лятото до сега съм си същата.

sladki64e
04-16-2010, 10:36
Днес ми е третия ден от 90-дневната (въглехидратен ден). Закусвах една ябълка, на обяд хапнах спагети със кетчуп (гадост), за вечеря със сигурност ще ям нещо слдко, може би парче торта.

А днес може ли да се ядат зеленчуци (салата от марули) ???

Goddess
04-16-2010, 14:42
http://prikachi.com/files/1513245k.jpg :lol: тук ръката ми е излезнала дебела, защото съм се облегнала на нея...

Добре си си според мен. :) Колко си била и колко си сега ? Колко си свалила демек.. ;д

foreverr
04-16-2010, 15:14

Добре си си според мен. :) Колко си била и колко си сега ? Колко си свалила демек.. ;дMи в края на 8ми клас(сега съм 11ти) бях напълняла и даже мама ми викаше, че дупето ми е станало голямо.Но тогава не се теглих и все пак почнах да ям много малко и свалих.След това в 9ти клас започнах да се тегля и бях 61-62 килограма и сега съм 58, като го постигнах със здравословно хранене,а понякога и с каране на фотосинтеза :D

rauwkost
04-16-2010, 15:16
^ А нещо спортувала ли си през това време?
Иначе аз мисля, че нямаш нужда от отслабване. :-D

foreverr
04-16-2010, 15:27
^ А нещо спортувала ли си през това време?
Иначе аз мисля, че нямаш нужда от отслабване. :-D
Да, тренирам спортна гимнастика, ходя на фитнес, лятото бягам на стадиона и плувам, правя упражнения у нас, играя тенис на маса, много ходя :D

sladki64e
04-16-2010, 15:41
Хораа, някой ще ми каже ли дали могат да се ядат зеленчуци през въглехидратния ден ???

GirLN
04-16-2010, 15:46
Ами май не ама тва ти е единствения ден, в който можеш да ядеш нещо тестено или сладко.. Зеленчуци яж в другите дни като салата

sladki64e
04-16-2010, 15:54
Тоест зеленчуци могат да се ядат само в белтъчния ден и деня за бобови храни и варива, защото в плодовия ден също не може ?!?!?!

Infinity
04-16-2010, 16:10
Аз пък от няколко дни вече се опитвам да кача някой друг килограм , но успех никакъв :o
Сигурно някой ще си каже , да ти имам и проблемите , но всъщност не е така. Не е особено приятно да си от обратната страна на нещата , не се оплаквам особено , защото не ми се е отразило все още по никакъв начин на здравето , въпреки че ако не взема мерки вероятно и това ще стане. Взимам , но още никакъв успех.

foreverr
04-16-2010, 16:39
Аз пък от няколко дни вече се опитвам да кача някой друг килограм , но успех никакъв :o
Сигурно някой ще си каже , да ти имам и проблемите , но всъщност не е така. Не е особено приятно да си от обратната страна на нещата , не се оплаквам особено , защото не ми се е отразило все още по никакъв начин на здравето , въпреки че ако не взема мерки вероятно и това ще стане. Взимам , но още никакъв успех.
А колко си висока и колко килограма си?Ако иксаш да качиш килограми яж много калорични неща и не спортувай, карче споредм ен качването на килограми е кофти, защото ще качиш само тлъстини, а не мускул....

PinkFloydSound
04-16-2010, 16:45
А колко си висока и колко килограма си?Ако иксаш да качиш килограми яж много калорични неща и не спортувай, карче споредм ен качването на килограми е кофти, защото ще качиш само тлъстини, а не мускул....
Ебаси тъпото мнение, сериозно.
Ми ако следва твоите "съвети", може и да качи тлъстини, пхахахаха.
Инфинити, яж си здравословни, но калори4ни храни, и то по много. Естествено, 4е може да яде6 и боклуци, но нека това не ти е основната храна, защото ще полу4и6 целулит.

Sissy90
04-16-2010, 16:47
Еха много добре изглеждаш мисля че нямаш за сваляне но ти си знаеш! :) А колко кг си била на 1 снимка? А за протокола днес ми е 9 ден и съм много доволна че я започнах мислех че ще е мъчение но си е супер нито съм гладна нито нервна :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Успех на всички! :-)
Около 60-63 кг бях по това време.
foreverr, мога да ти кажа същото, което си казала за мен - добре изглеждаш в момента и не е нужно да сваляш, освен това ти си по-висока, а по-високите момичета изглеждат по-добре по принцип, дори и ако имат някой кг в повече (но ти нямаш ;))

HexGirl
04-16-2010, 16:51
:) колкото мен си висока

абе да ти кажа нямаш за сваляне !!
просто наблегни на спорта за да се стегнеш и това е стига ти :)

titinkaa
04-16-2010, 18:47
днес съм на бобови.
Закуска-банан и вода
Обяд-ориз и салата
Вечеря-пак ориз със салата
Днес водата ми е много малко,почти няма литър,ама просто нямах време за вода.Утре ще се реванширам,ще си купя 1,5л вода и ще я изпия. :)

Sissy90
04-16-2010, 18:49
Титинка, а как си иначе, подмина ли те разболяването?

titinkaa
04-16-2010, 18:55
^Ми пих Тайлолхот и парацитамол,на другия ден нямах температура ама взех и пих 10 хапчета витамин Ц да ме пресече, и подсили,и за сега да чукна на дърво съм добре нищо ми няма. :)

sanq9
04-16-2010, 19:14

Според мен тялото ти е супер и аз искам такова ! :grin: :grin: а колко си висока! :D :D

HexGirl
04-16-2010, 19:22
:-o
така от утре почвам и аз 90 дневната 8-)
искам да видя колко ще издържа
другата събота и неделя ще я разваля 100 % щото ще съм в София нооо пък не е фатално
Изглежда ми мега лисния режим на хранене но да видим де :)

foreverr
04-16-2010, 19:36

Според мен тялото ти е супер и аз искам такова ! :grin: :grin: а колко си висока! :D :D
Висока съм 170 и тежа 58 килограма.Иначе много благодаря за комплимента, почувствах се много добре след него :smt040 :smt058 :smt051

katii
04-17-2010, 07:51
http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p2927.html Някой правил ли е тази диета и има ли ефект ? :)

chocolatedidi
04-17-2010, 08:08
Много домати и чушки има в тая диета :grin: Иначе несъм я правила,незнам :)

Melanie
04-17-2010, 14:03
Тоест зеленчуци могат да се ядат само в белтъчния ден и деня за бобови храни и варива, защото в плодовия ден също не може ?!?!?!
Ох, глупости. Всеки ден може да се ядат зеленчуци, а плодовият ден всъщност е витаминен, в който трябва да се приемат и плодове и зеленчуци.

sladki64e
04-17-2010, 16:28
Днес ми е плодовия ден, обаче нещо хич не ми се яде. Към 4 хапнах половин ябълка, и сега ще хапна една салата от марули.

titinkaa
04-17-2010, 17:00
Днес съм на въглехидрати.
Закуска-ябълка
Обяд-кроасан
Вечеря-макарони и едно парче торта :)

foreverr
04-17-2010, 17:01
Някой може ли да ми каже как мога да направя д аимам апетит.Защото днес и вчера само като погледна храна и хич не ми се яде :o А не искам да ям много малко..... :(

titinkaa
04-17-2010, 18:09
Има едни витамини в аптеката,които отварят апетита.Купи си

foreverr
04-17-2010, 18:19
Има едни витамини в аптеката,които отварят апетита.Купи си
Как се казват и колко струват??Карче се чудя дали да се тъпча с витамини(мразя хапчета)

enjoyth3lif3
04-17-2010, 18:36
Аз спазвах 90-дневната 2 месеца и половина и свалих 10 кг :grin: Сега просто се чувствам страхотно! Преди дни се замислих ако си бях останала 63кг как щях да се вкарам в депресия :-D (съвсем сериозно). От преди да отслабна нямам снимки по простата причина че неможех да се гледам просто ... :o
Мои снимки: www.impulse.bg/user/Anet0o0o
162см. 53кг съм!
Кажете ми имам ли нужда да отслабвам още?

titinkaa
04-17-2010, 19:20
^нямаш нужда от повече отслабване,според мен така си си добре :) :-)

chocolatedidi
04-17-2010, 19:30
Май нямаш нужда ;-)

foreverr
04-17-2010, 23:03
^нямаш нужда от повече отслабване,според мен така си си добре :) :-)
+1

silviq8888
04-18-2010, 08:25
Здравейте и от мен! днес ми е 11 ден от диетата а още не съм се качвала на кантара :-x чесно казано ме е страх да се кача да не ме обезкуражи! :D :D днес поне ми е въглехидратния ден и много се кефа :grin: :grin: Само че направих един гаф вчера бяхме на РД на един ФР и пих бира около 4 чаши а може и малко повече :-x :-x :oops: :oops: :oops: дали ще ми се отрази много! :( :( :( :( и ще мога ли да заменя плодовия ден примерно със зеленчуков или поне да ги редувам защото вече много продове не ми се ядат ! :oops: :oops:

enjoyth3lif3
04-18-2010, 08:35
Благодаря на всичкии :) :-)

Infinity
04-18-2010, 08:46
^ И според мен нямаш нужда от повече отслабване. :)
Поздравления за резултатите , но гледай да си поддържаш килограмите сега. :)

titinkaa
04-18-2010, 08:51
Здравейте и от мен! днес ми е 11 ден от диетата а още не съм се качвала на кантара :-x чесно казано ме е страх да се кача да не ме обезкуражи! :D :D днес поне ми е въглехидратния ден и много се кефа :grin: :grin: Само че направих един гаф вчера бяхме на РД на един ФР и пих бира около 4 чаши а може и малко повече :-x :-x :oops: :oops: :oops: дали ще ми се отрази много! :( :( :( :( и ще мога ли да заменя плодовия ден примерно със зеленчуков или поне да ги редувам защото вече много продове не ми се ядат ! :oops: :oops:

В плодовия може да се ядат салати,но неовкусени,и отделно да си хапваш през останалото време плодове

kuklichka_bg
04-18-2010, 11:02

аз петък и Събота също развалям малко диетата с алкохол,но много мразя като така се случи ама няма как..нищо..поне сега бъди по строга с диетата и да няма +++ :)

titinkaa
04-18-2010, 15:28
Аз днес съм на плодове.
Закуска-ябълка
Обяд-банан
Вечеря плодова салата(портокал,банан,ябъл а,киви,бадеми и лешници по-малко).И стафиди :)

loovvvee
04-18-2010, 15:32
Аз днес съм на плодове.
Закуска-ябълка
Обяд-банан
Вечеря плодова салата(портокал,банан,ябъл а,киви,бадеми и лешници по-малко). :)
Как издържаш с толкова малко храна???? :shock: :shock:
И плодовете не могат да се смесват.

titinkaa
04-18-2010, 15:37
^Ами чесно казано,свикнах с по-малко храна,и сега като се сетя преди как съм яла и ми става лошо.
А иначе за плодовете,чета в бг-мамма тези които са на диетата и съм чела,че може да се смесват само в плодовия ден е разрешено смесването им.И дори има жени,които и те си правят плодова салата с различни плодове,та затова и аз реших да си направя.От началото на тая диета,единствено в тоя плодов ще смеся плодове,през миналите плодови не съм смесвала.

Loshotia
04-18-2010, 16:05
Аз днес съм на плодове.
Закуска-ябълка
Обяд-банан
Вечеря плодова салата(портокал,банан,ябъл а,киви,бадеми и лешници по-малко). :)
Как издържаш с толкова малко храна???? :shock: :shock:
И плодовете не могат да се смесват.

В плодовия ден може :)

Титинка, наистина храната ти е малко. Не се ограничавай много много в храна, че йо-йото ти е гарантирано

titinkaa
04-18-2010, 16:15
^Ама аз не се ограничавам умишлено в храната,просто свикнах с тоя режим и не ми се яде,затова не се тъпча,нз защо ама глад не чувствам дори сутрин и мога да изкарам до обяд без храна,ама ям задължително сутрин дори да не ми се яде.

FlowerPower
04-18-2010, 16:57
Титинка, нито е добре да нямаш никакъв апетит, нито пък- да е огромен като моя. И аз понякога се ровя в бг мама и вчера открих това http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=459086.0
взех си всичко от аптеката, сварих го и тая сутрин пих. Доста добре ми се отрази- не ми се яде мн оО , а в същото време кипя от енергия (:
Може и да е на психологическа основа, но е факт, че чувството за глад го няма!

HexGirl
04-18-2010, 17:10
на психологична е
аз като пиех Зехир бях така

HexGirl
04-18-2010, 17:21
Хора реших да си купя хранителна добавка СИЛ
някой чувал ли е за нея ? Ако сте пили кажете имаше ли ефект

Colouring
04-18-2010, 17:45
Аз започвам от начало.
Преди време бях казала,че почвам 90 дневната,но тогава ми изникнаха едни здравословни проблеми,но сега вече всичко е наред и този път съм решена,че трябва да направя нещо за тялото си.
От утре мисля сама да си съставям меню,защото разбрах,че не мога да се водя по диети,където всичко ти е казано в колко часа да ядеш,какво.. просто аз не издържам на всички правила,защото понякога няма как да ям в точно определено време.
Знам,че е най-добре да не се яде хляб,но първо ще почна с някакъв черен,че не мога изведнъж да се откажа.Аз скоро ядох Вита и ми хареса много.
Сега има плодове и зеленчуци.Мисля това да ми е основната храна.Салати ще ям..плодове също,най-вече ябълки.
От сладкото,тестеното и пърженото категорично се отказвам!Но все пак си мисля,че това със сладкото няма да стане от раз и да питам-нали понякога мода га си хапвам по една лъжица мед,вместо да се тъпча с шоколади и вафли.Това е в краен случай,когато се побъркам без сладко. 8-)
Почвам и коремни преси и Pump it up.Eй сега го провах това чудо и страшно ме измори.Направих го до половината и спрях.Наистина е изморително,пък и съм неразположена и не е много добра идея точно в момента. ;д Леле,обаче е мега яко! 8-) Мисля да си правя и дълги разходки и евентуално понякога да ходя да бягам.
И това е общо взето.Сама ще си правя режима.
Мислите ли,че ще има ефект?

Colouring
04-18-2010, 17:49
Сетих се и за още нещо.Какво мислите за Фитнеса?Аз мисля да си взема натурален и да си хапвам с кисело мляко(нисък процент).Добре ли е?

titinkaa
04-18-2010, 17:56
Титинка, нито е добре да нямаш никакъв апетит, нито пък- да е огромен като моя. И аз понякога се ровя в бг мама и вчера открих това http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=459086.0
взех си всичко от аптеката, сварих го и тая сутрин пих. Доста добре ми се отрази- не ми се яде мн оО , а в същото време кипя от енергия (:
Може и да е на психологическа основа, но е факт, че чувството за глад го няма!

Ами аз пък имам една билка за отслабване,истинска билка няма химия в нея,и има ефект ама скоро не съм я пила,трябва да я пия,пречиства организма от токсини и тем подобни.А иначе имам и рецепта с мента ама не съм я правила,знам смао че има ефект и от нея.

titinkaa
04-18-2010, 18:17
Colouring,мед можеш да ядеш всеки ден раздреден с 1 чаша вода и да го изпиваш сутрин,а колкото до Фитнеса,по-добре не го яж.

foreverr
04-18-2010, 18:21
Colouring,мед можеш да ядеш всеки ден раздреден с 1 чаша вода и да го изпиваш сутрин,а колкото до Фитнеса,по-добре не го яж.
+1, чела съм, че от корнфлеикса не се отслабва, а и че в повечето случаи е бъкан с боклуци и захар.А фитнеса си е точно корнфлейкс... Купи си овесени ядки или весени трици.От тях с гаранция не се дебелее, аз ги ям, вкусни са ми и помагат да се изхождаш лесно :D :oops:

Loshotia
04-18-2010, 20:20
Преди мнооого време ми бяха разказвали за СИЛ хубави неща, но както с всички такива препарати, изисква си режим на хранене.

Иначе аз сега заповам холивуд слим успоредно с диетката.

titinkaa
04-19-2010, 12:59
Аз от 4-5 дена не мърдам от едни килограми само с + и - някакви грамчета всеки ден,но не се притеснявам,че не свалям,защото съм в МЦ и утре като свърши вече ще мога да се претегля и да покаже правилно кантара.Иначе всичко си спазвам както си трябва.
Днес съм на белтъци.
Закуска-ябълка и около 0.700мл вода
Обяд-салата от краставица и домат+сирене+кебапче и кюфте.
Вечеря-предполагам,че ще е риба или може да си направя разтопен кашкавал в микровълновата със салатка. :)

PinkFloydSound
04-19-2010, 13:04
Кебап4е и кюфте, ХАХАХАХХАХАХАХА.

Infinity
04-19-2010, 13:14
titinkaa какво е това меню ? :-o
Кебапчета , кюфтета , кашкавалчета !! 8-)
Една наденичка що ни се метнеш на скарата ?! 8-)
Нищо лично , но ако искаш резултати едва ли това ще ти помогне да ти постигнеш.

titinkaa
04-19-2010, 13:18
В бг-мамма всички хапват кюфтета в белтъчен ден и кашкавал ядат,така че и аз ям,и всички свалят кг-ми.

Loshotia
04-19-2010, 13:19
Белтъците не се смесват- месо с месо, яйца с яйца, млечни с млечни. Иначе не е хубаво и разделно

Infinity
04-19-2010, 13:21
В бг-мамма всички хапват кюфтета в белтъчен ден и кашкавал ядат,така че и аз ям,и всички свалят кг-ми.
Ти давай със кюфтетата , кебапчетата и кашкавалите и чакай резултат. :)

titinkaa
04-19-2010, 13:22
Ама вие май не ме разбрахте,аз не ги смесвам на едно ядене по 4-5 белтъка,щото знам че е вредно и неправилно,казах че за обяд ядох кюфтетата,а довечера кашкавала.Това не е нарушение,защото знам че когато на едно ядене се смесят 3 или повече белтъка тогава не е правилно,а не че не мога да ям за целия ден различно.Дори съм питала и знам,че вечерята може да е различна от обяда.

Loshotia
04-19-2010, 13:23
Не става въпрос за едно ядене, а за денят като цяло. Не трябва да ядеш различни видове белтъци в един и същи ден. Това е като плодовете за закуска :)

titinkaa
04-19-2010, 13:26
няма значение,и да ги смесвам пак свалям,вече съм свалила 4.5кг

Colouring
04-19-2010, 13:27
Днес се чувствам супер подута и не мога да правя pump it up,защото съм неразположена. :o
Иначе ето и какво е менюто ми:
закуска-съвсем малка купичка овесени ядки с мляко
обяд-една специална диетична рецепна на мама 8-) нещо като тиквички на скара.. без никаква мазнина!стават божествени; филия хляб Вита
следобед-ябълка
вечеря-мисля салата от домат и краставица

Loshotia
04-19-2010, 13:34
Днес се чувствам супер подута и не мога да правя pump it up,защото съм неразположена. :o
Иначе ето и какво е менюто ми:
закуска-съвсем малка купичка овесени ядки с мляко
обяд-една специална диетична рецепна на мама 8-) нещо като тиквички на скара.. без никаква мазнина!стават божествени; филия хляб Вита
следобед-ябълка
вечеря-мисля салата от домат и краставица

Еххх, добре че ме подсети за тиквичките!! От няколко дни им се точа, а сега като излизам и ще си купя.

Титинка, ти си знаеш :)

katii
04-19-2010, 19:06
http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p2927.html Някой правил ли е тази диета и има ли ефект ? :)

kuklichka_bg
04-19-2010, 20:35
titinkaa спх всичко е по режима. :) И аз в белтъчния ден главно ям пилешки хапки,така че.Ще се свалят тия кг!

FlowerPower
04-19-2010, 20:51
Ее, какво е това съвпадение 8-) и братовчедка ми е на СИЛ, от седмица вече. Не ми се е похвалила, но ще я питам специално ;)
А за менюто на Тити- както и да си е смесила храната, като цяло поетото не е много за деня, така че и според мене- да очаква минусчета. Аз днес карам на белтъчни и зеленчуци- цял ден на меса и салати (:

*бтв влезте тук, този начин на мислене може да помогне и при влизането във форма (: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=331518&postdays=0&postorder=asc&start=0

gabi_94
04-20-2010, 09:19
На мен ми е 3ти ден от 90-дневната диета...По принцип нямам кой знае каква нужда от сваляне на килограми, но реших, че 4 кг по-малко ще е по-добре :D Само дето кантара ни е развален и не мога да видя дали съм отслабнала с нещо....Исках само да ви питам....значи днес ми прилоша сутринта и ми се зави свят, треперех цялата и бях пожълтяла...предполагам е заради това, че не ядох вчера мн мн, беше ден за варива, но целия ден съм изяла една чиния с ориз и една купичка със салата, сравнително доста салата...и все пак, май не е достатъчно...Сега ми беше мн лошо и изядох една пастичка...добре че ми е ден на въглехидрати :D После мисля да ям форнети с плънка пица и за вечеря сладолед...но все пак си мисля, че ще умра от глад само на това...Дали може да хапна и нещо друго преди сладоледа на вечеря, примерно поне една филия хляб с лютеница...

iiordanova
04-20-2010, 10:07
titinkaа за колко дена свали 4.5 кг ? :)

titinkaa
04-20-2010, 11:25
След 8-я ден се претеглих и тогава видях че общо за тея дни съм ги свалила тея 4,5кг :)

vampireee
04-20-2010, 11:37
ти на 90 дневната ли беше

titinkaa
04-20-2010, 11:51
^Да :)

Imperfect
04-20-2010, 12:54
хора да ви попитам ..
според вас добре ли е днес менюто ми .. ?
закуска:две филиики със яйца и сирене
обяд:супа
слетобяд: купичка мляко с ориз - без захар и голямо количество тиква 8-)
за вечеря още незнам ..
но искам да напълнея малко ии .. дали е добре по толкова да се яде ? защото не съм свикнала ако ме разбирате

silviq8888
04-20-2010, 14:13
Бравоооо на titinka :grin: :grin: чудесни резултати си постиграла!На мен днес ми е 13 ден а още не съм се премерила :D :D :-D :-D :lol: :lol: :lol: ще изчакам и тази четвърт да мине и се качвам да видя колко кг съм :oops: :oops: !А само да попитам могат ли да се ядат банани в плодовия ден защото аз вчера изядох 2 :( :(

titinkaa
04-20-2010, 14:57
Силвия,може да се ядат банани :)

Colouring
04-20-2010, 15:47
днес:
закуска-банан
в училище-зелена ябълка
обяд-салата-краставица,домат,малко сирене,едно варено яйце и филия Вита
вечеря-салата от маруля и варено яйце..без хляб
и ако огладнея много вечерта-пак ябълка
а сега-упражнения :o а как ме мързииии

foreverr
04-20-2010, 15:48
хора да ви попитам ..
според вас добре ли е днес менюто ми .. ?
закуска:две филиики със яйца и сирене
обяд:супа
слетобяд: купичка мляко с ориз - без захар и голямо количество тиква 8-)
за вечеря още незнам ..
но искам да напълнея малко ии .. дали е добре по толкова да се яде ? защото не съм свикнала ако ме разбирате
1во тази тема не е за напълняването, а за отслабването, но все пак ще ти отговоря.Ми щом като искаш да напълнееш защо тогава си яла мляко с ориз без захар???Аж го със доста захар.Другото е, че си яла супа и тиква, а от тях не се пълнее.Яж ориз, картофи, бобови храни, всякъкви тестени изделия, сладки неща и от това ще напълнееш, но трябва да хапваш повечко.И банани яж и ядки яж-тя също са по-калорични.

Imperfect
04-20-2010, 16:11
^ съжалявам , просто незнаех къде да пиша .. а няма смисъл да отварям друга тема :o

Loshotia
04-20-2010, 16:16
^ съжалявам , просто незнаех къде да пиша .. а няма смисъл да отварям друга тема :o

Споко, темата е за диети, а не за отслабване. По- популярни са тези за сваляне, затова и повечето, които пишат тука са именно отслабващи.

А ако искаш да качиш здравословно- протеини- най- вече дроб. Дано да обичаш, защото това е класическото.
Въглехидратите в големи количества за също толкова вредни, колкото и за отслабващите.

Sissy90
04-21-2010, 03:56
Само не мога да разбера защо някой като попита какво да яде, за да качи някой друг кг, започвате да му изреждате захар, сладко, чипсове и т. н. Мислите ли, че е хубаво така да се качва? За ориза, картофите и бобовите съм съгласна, също мога да добавя месо, черен хляб. Няма такова нещо като "от това се пълнее, от това - не". Всичко е до количества. Случайно да сте забелязали Imperfect колко малко е яла преди това? Така че в момента й е достатъчно да яде нормална храна в нормални количества, за да качи малко.

Loshotia
04-21-2010, 06:02
Само не мога да разбера защо някой като попита какво да яде, за да качи някой друг кг, започвате да му изреждате захар, сладко, чипсове и т. н. Мислите ли, че е хубаво така да се качва? За ориза, картофите и бобовите съм съгласна, също мога да добавя месо, черен хляб. Няма такова нещо като "от това се пълнее, от това - не". Всичко е до количества. Случайно да сте забелязали Imperfect колко малко е яла преди това? Така че в момента й е достатъчно да яде нормална храна в нормални количества, за да качи малко.

Сори за спама, но няма как да не се съглася с теб!

DarknessAngel
04-21-2010, 08:14
Хора искам да попитам с диетата на Боряна наистина ли могат да се смъкнат до 10 кг при повтаряне ?

titinkaa
04-21-2010, 12:00
^може и да се смъкнат,но после ще си поболееш организма и най вече стомаха.

t1n4e7o
04-21-2010, 14:22
titinka Аз от 3 дни съм ограничила храната и смятам от петък да я започна 90 дневната, защото искам да си направя лунната :) а и виждам че има доста добри отзиви от тази диета.. :) Или я по - добре ми кажи на теб кога ти започва белтъчния, за да започнем заедно.. :) да си даваме идейки за храната :) А и ти колко си свалила и за колко време? Извинявай че питам пак след като си писала, но просто се върнах 3 страници назад и не видях, а не ми ровеше още.. :) Иначе аз в момента незнам точно колко кг съм, но мисля че са 67 или 68 и съм 170 висока ии искам да стана 58-60 :) това значи около -10 кг трябва да преборвам :)

Colouring
04-21-2010, 15:43
:booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: Супер тъпа съм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ей сега,след вечеря,майка беше направила една сууууууупер вкусна баничка със спанак.. и аз,'щото съм тъпа и не мога да издържа,излапах набързо едно парче.. оффффф.Обаче надявам се да не е фатанлно
иначе ето менюто ми за днес без т'ва парче баница 8-)
закуска-банан
обяд-пилешко варено,салата от краставица и домат,филия пълнозърнест хляб
вечеря-овесени ядки с мляко
днеска май ядох повечко
...
иначе и аз се чудя вече какви упражнения да правя.. pump it up е чсно,че ще го правя,даже след малко започвам..обаче какво друго?може ли да ми препоръчате някакви упражнения за корем и бедра?Аз си правя коремни преси,ама засега съм на малка бройка,защото още не съм свикнала.
Събота и неделя,по график 8-) ,ще си правя дъъълги разходки.
За фитнес още не се знае.

Sissy90
04-21-2010, 16:56
Хора искам да попитам с диетата на Боряна наистина ли могат да се смъкнат до 10 кг при повтаряне ?
В никакъв случай. 10 кг не се свалят за 20 дни, независимо с каква диета. Физиологически не е възможно (освен ако не си 150+ кг, но и тогава е съмнително).

titinkaa
04-21-2010, 19:13
t1n4e7o,Значи първо много се радвам че ще си заедно с мен,и да се покрепяме.
Белтъчен ми се пада в петък,ако те устройва я почни тогава.Значи първите 4.5кг ги свалих за 8 дена от началото на диетата,демек първите 8 дни.Сега съм в задържане,но се радвам ,защото четох, че когато си в задържане тогава организма свиква със свалените килограми,и после пак почва да сваля.
Днес ми е 15 ден-въглехидратен.
Закуска-ябълка
Обяд-баклава9знам че не трябва т.е. не се препоръчва много,но хапнах малко,щото баба ми я е пратила от село и ми се ядеше.)
Вечеря-бисквити Хугаренас с фибри и лентичка черен шоколад. :)
Питай друго ако се сетиш? :)

smiirnoff
04-22-2010, 07:26
До сега моят резултат е:
-6 килограма
-1 сантиметър от бедро
-1 см от ханш
+1 см в бюст
-2 см в талия

^^
Това е за сега, аз очаквам още резултати ^^.

newandoriginal
04-22-2010, 09:29
До сега моят резултат е:
-6 килограма
-1 сантиметър от бедро
-1 см от ханш
+1 см в бюст
-2 см в талия

^^
Това е за сега, аз очаквам още резултати ^^.

na koq dieta si ?

newandoriginal
04-22-2010, 09:32
iskam da vi popitam dali tova menu e dobro [smisul mnogo li qm i ako da kae na namalq]
zakuska [8.30] tost mn hubavo prepe4en
obqd [12.30] malka kupi4ka supa i edno vareno qice
sledobedna [3.50-4.10 prez golqmoto demek] qbulka
ve4erq [ 20.00] pak supa
+okolo 2 litra voda
smqtam da vliu4a i sport - tenis
ina4e vku6ti si pravq uprajneniq i zapo4vam pump it up :grin: :grin:
kazvaite ako trqbva da ima korekcii

Sissy90
04-22-2010, 12:03
newandoriginal, менюто ти е прилично, но моля ти се, не пиши на шльокавица, защото е супер неприятно и аз лично се замислих дали изобщо да ти чета поста.
smiirnoff, абе маце, каква е тази диета, от която се качва на бюст, аз само свалям :D Изхвърлих няколко сутиена, които са ми толкова големи, че все едно съм взела от на мама 8-)

titinkaa
04-22-2010, 16:24
Днес съм плодова.
Закуска-ябълка
Междинно-чаша портокалов сок
Обяд-ядки(бадеми и лешници+малко стафиди)
Вечеря-ядки(преди малко ги ядох и сега се чудя дали да хапна един плод) :-o

Colouring
04-22-2010, 17:02
Знам,че резултатите не идват бързо,ама тука 4ти ден иииииии..нищо.Поне едно килограмче,бееееееееееее. :-x 8-)

foreverr
04-22-2010, 17:30
Знам,че резултатите не идват бързо,ама тука 4ти ден иииииии..нищо.Поне едно килограмче,бееееееееееее. :-x 8-)
Aко си от хората , които имат нужда да свалят малко килограм е нормално трудно да сваляш.Човек колкото е по-слаб, толова по-трудно сваля и обратното- коклото е по- дебел, толкова по - лесно сваля.И все пак ако си наистина пълничка и не сваляш, значи диетаат просто не действа върху твоя организъм.Смени диетата... :) И все пак не забарвяй, че вчера прегреши и за това може да не си свалила.

Colouring
04-22-2010, 17:38
Аз си имам какво да свалям определено,обаче да,вчера прегреших.Мхм,но все пак не знам..Днес ми свършва цикъла,а знам,че повреме на цикъл не се сваля.Относно диетата-аз сама си правя режима и мисля,че не е от това.Но няма да се отказвам. :)

foreverr
04-22-2010, 17:50
Аз си имам какво да свалям определено,обаче да,вчера прегреших.Мхм,но все пак не знам..Днес ми свършва цикъла,а знам,че повреме на цикъл не се сваля.Относно диетата-аз сама си правя режима и мисля,че не е от това.Но няма да се отказвам. :)
Ми не е точно казано ,ч е по време на цикъл не се сваля, а просто не се отчита на кантара, тъй като е много вероятно да си задържала вода и чак акто ти свърши можеш да имаш резултат.Иначе ти наистина може да имаш нужда да сваляш, но ако е много млако трудно ще свалиш.

StreetFame
04-22-2010, 17:54
Все пак само 4 дена са минали. Не е заради прегрешението ти вчера, споко. А и щом си в цикъл е нормално.... тогава се задържа вода. До няколко дни поне 1-2 кг. трябва да свалиш.

smiirnoff
04-22-2010, 18:02
smiirnoff, абе маце, каква е тази диета, от която се качва на бюст, аз само свалям :D Изхвърлих няколко сутиена, които са ми толкова големи, че все едно съм взела от на мама 8-)

Ама аз диета не съм правила 8-)
Правих 4 дена 90 дневната, ама на 5тия ден се отказах xD
Иначе тия резултати не са ей така за 2 седмици .. за 2 месеца общо съм направила всичко ^^
Бюста го поддържам с шоколад всеки ден :razz:
Не, съвсем сериозно всеки ден ям сладко :Д - отслабна със упражнение, тичане, танци ии ям предимно салатки, щото сега има вече пресни зеленчуци, а и много плодове и така ми е по - добре, отколкото да съм на диета и да следя к'во ям :Д
Иии така 8-)

tamarichka
04-22-2010, 18:40
titinkaa обръщам се към теб защото знаеш проблемът ми с храната .. от две седмици се храня нормално и забелязах че коремът ми е подут и се чуствам адски дискомфортно .. да пия ли някакви хапчета ддз ,
сори че се обръщам точно към теб , дано не ти досаждам ..

newandoriginal
04-22-2010, 18:43
newandoriginal, менюто ти е прилично, но моля ти се, не пиши на шльокавица, защото е супер неприятно и аз лично се замислих дали изобщо да ти чета поста.

извинявам се

foreverr
04-22-2010, 18:59
titinkaa обръщам се към теб защото знаеш проблемът ми с храната .. от две седмици се храня нормално и забелязах че коремът ми е подут и се чуствам адски дискомфортно .. да пия ли някакви хапчета ддз ,
Сори , че не съм титинка, но мога да ти помогна.ВСЯКА сутрин яж кисело мляко объркано с 3-4 с.л. овесени трици.Продават се в супермаркетите, а в била също ги има и са много евтини.Те спомагат за подутият стомах.Друго, което би помогнало мисля, че е зеленият чай.В аптеките го има(но за зеления чай не съм сигурна).И също ако не ядеш плодове започни да ядеш. :) Дано да съм била полезна, иначе и титинка може да ти отговори.

titinkaa
04-22-2010, 19:11

Тами,върнах се доста назад,за да прочета какъв ти беше проблема,и доколкото разбрах трябва да напълнееш,защото ти са се пресмивали,че си слаба.
Колкото до хапчетата,по-добре не ги пий.Разреждай си сутрин в една чаша топла вода с една лъжичка мед,така ще те изходи по голяма нужда и ще ти спадне поддутия корем,а и ще се чувстваш по-добре.А колкото до триците и овесените ядки,които ти предложиха,по-добре не ги яж,защото триците топят мазнините и няма да имаш ефект върху напълняването.
Ако има нещо питай.Ако може сподели още за проблема си с напълняването.Надявам се да бях полезна. :) :-)

PinkFloydSound
04-22-2010, 19:24
Сори , че не съм титинка, но мога да ти помогна.ВСЯКА сутрин яж кисело мляко объркано с 3-4 с.л. овесени трици.Продават се в супермаркетите, а в била също ги има и са много евтини.Те спомагат за подутият стомах.Друго, което би помогнало мисля, че е зеленият чай.В аптеките го има(но за зеления чай не съм сигурна).И също ако не ядеш плодове започни да ядеш. :) Дано да съм била полезна, иначе и титинка може да ти отговори.
От овесените ядки/трици се подува коремът.

Imperfect
04-22-2010, 19:25
^ мерси наистина .. и на двете ви ..
тъи като сега няма как да отида до супермаркета .. утре ше пробвам със водата и меда и ако се интересувате ще ви кажа дали помага .. :)

titinkaa
04-22-2010, 19:32
М да вярно е,че овесените ядки поддуват още повече корема,затова не ги препоръчах на Тамаричка

Imperfect
04-22-2010, 19:36
еми зеления чай ? .. че в момента има в нас и мога да пиина 8-)

Loshotia
04-23-2010, 05:41

Мен ми действа разлабващо. :)

Sissy90
04-23-2010, 06:31

Мен ми действа разлабващо. :)
На мен пък почти не ми действа - аз преди постоянно пиех, но понеже не забелязах кой знае какъв ефект, а пък на вкус не е нещо, което бих пила, защото ми харесва (оше повече, че не подслаждам чайовете), го спрях.
Тази сутрин се претеглих и съм 52 кг (стрелката беше съвсем малко над 52) :grin: Това означава -1 кг от предната седмица, при положение, че събота и неделя си бях вкъщи, а там диета мнооого трудно пазя.

Loshotia
04-23-2010, 07:45
Sissy90, има един китайски зелен чай от аптеките го купувам. За него ти гарантирам. Но е гадничко да го пиеш без подсладител него. Освен ако не го пиеш като лекарство- на екс и със запушен нос. Иначе зеленият чай е много силен антиоксидант.

silviq8888
04-23-2010, 09:24
Здр и от мен!Така утре мислех да се премеря , но се отказах вчера ми беше въглехидратния ден изядох една кофичка течен шоколад защото обожавам знам че сгафих много но ще с премеря когато направя 20 дни т.е. след 4 дни и да видим какво се е получило :oops: :oops: :-x :-x
Успех на всички отслабващи ~ ако има хора като мен които не могат без шоколад нека да пишат как се справят :D :D :D :oops: :oops:

Sissy90
04-23-2010, 09:28
Ммм, течен шоколад :smt055 Аз гледам да не си купувам, че става срашно.
Зеления чай, който аз пиех, е точно някакъв китайски, в една зелена опаковка и на листа, а не на пакетчета :) Купих си го от дрогерията за около 5 лв.

chocolatedidi
04-23-2010, 10:42
Бисквитите "HOGARENAS" според вас стават ли за въглехидратния ден ?

Sissy90
04-23-2010, 10:59
Бисквитите "HOGARENAS" според вас стават ли за въглехидратния ден ?
По принцип стават. Аз ги избягвам, въпреки че са много вкусни, защото са и много калорични. Една моя колежка, която спазва 90-дневната, яде Бейк Ролс и Брускети Маретти във въглехидратния и е отслабнала - не знам с колко кг, но е видимо.

chocolatedidi
04-23-2010, 11:07
Бейк Ролсa и Брускети Маретти,спаред мен са си по калорични от Hogarenas,незнам ....

rauwkost
04-23-2010, 11:51
Днес съм плодова.
Закуска-ябълка
Обяд-ядки(бадеми и лешници+малко стафиди)
Вечеря-ядки(преди малко ги ядох и сега се чудя дали да хапна един плод) :-o
Между закуска и обяд няма междинно.
Аз съм 9-ти ден и съм -3кг. :)

chocolatedidi
04-23-2010, 12:28
Аз съм 9-ти ден и съм -3кг. :) [/i][/quote]

Супер - аз съм 8ми ден и съм само -1,5

MrVercetti1
04-23-2010, 14:09
Аз съм на зеленчукова диета - демек всичко друго без зеленчуци :lol:

silviq8888
04-23-2010, 15:47
искам да попитам може ли да се яде кайма? :) :)

Sissy90
04-23-2010, 16:35
Бейк Ролсa и Брускети Маретти,спаред мен са си по калорични от Hogarenas,незнам ....
Хогаренас имат 424 ккал на 100 гр (съквартирантката ми има и ей сега погледнах). На Бейк Ролс повече ли са?

titinkaa
04-23-2010, 16:56
Бейк Ролса съм забелязала че не им пише калориите на опаковката

Infinity
04-23-2010, 17:14
Хогаренас имат 424 ккал на 100 гр (съквартирантката ми има и ей сега погледнах). На Бейк Ролс повече ли са?
И на Бейк Ролса са нещо такова , но един голям пакет Хогаренас са 134 гр. мисля, че бяха. Тоест трябва да изядеш доста , за да поемеш 424 ккал , а пък и са страшно засищащи. 5-6 са достатъчни.
/ поне на мен 8-) /

smiirnoff
04-23-2010, 19:17
Днес си взех за първи път бисквити 'Хогаренас'. Вкусни са горе долу, не знаех, че са диетични, ама още по - добре, че са такива :Д. С един пакет 10 човека се наядохме 8-) Така че наистина са много засищащи :Д

titinkaa
04-24-2010, 07:53
Аз тея бисквити Хугаренас си ги ям във въглехидратен ден

chocolatedidi
04-24-2010, 09:00
Аз също,нали все пак е въглехидратен,трябва ти нещо засищащо и енергиино !

iiordanova
04-24-2010, 10:00
Днес съм 5-ти ден на 90 дневната. Днес съм белтъчини. Резултат виждам .. - 2,5 кг :grin: И се вижда промяна в краката. Аз не , че имам да свалям .. , но реших да се постегна за лятото. 8-)

Sissy90
04-24-2010, 10:11
Т. нар. "стягане" означава по-здрави муксули, които стоят твърди, а не отпуснати. Така че ако наистина нямаш да сваляш, си поела в грешна посока. Спортът ще ти помогне за стягане.

titinkaa
04-24-2010, 15:50
Днес съм бобова.
Закуска-портокал
Обяд-ориз със зеленчуци и салата
Вечеря-същото

chocolatedidi
04-24-2010, 16:26
Плодов ден:
Закуска: 2 грейпфрута
Обяд: 2 ябълки
Вечеря: 2 тарелки с ягоди

POLLINA
04-24-2010, 16:28
Плодов ден:
ПЛОДОВИЯ ДЕН може да ядеш плодове и зленчуци на 2 часа :)

billytalent
04-24-2010, 16:30
Добре де,тези ягоди не са ли гадни още,мен ме е страх да ги пробвам 8-)

Sissy90
04-24-2010, 16:33
Все едно ядеш хартия, много са гадни.

Infinity
04-24-2010, 16:50
Аз пък вчера си купих една кутия да ги пробвам и останах очарована. 8-) Много ароматни и вкусни. :)

chocolatedidi
04-24-2010, 17:31
Плодов ден:

На 2,5 часа ги ядох :)

Sissy90
04-24-2010, 17:36

Представям си кога си станала тогава :D

Goddess
04-24-2010, 17:52
Все едно ядеш хартия, много са гадни.

Не знам баща ми откъде взима, ама са супер големи, червени и сладки.
За тая седмица само сигурно съм изяла едни 5 кутийки.. :-D
Наистина са много хубави, но явно си преобладават и пластмасовите боклуци..

mArMaLaDkA
04-24-2010, 17:58
ако говорим за онея ягоди, които се продават в едни големи прозрачни тарелки, по-скоро като правоъгълни купи - да, често се случва да са гадни и то е така, защото се заседяват по сергиите/щандовете(в супермаркетите) и гният.
а понякога и без да са нагнили просто самите ягоди са си безвкусни. :)

колкото пъти сме си вземали такива, никога не съм ги харесвала.
единствено български ягоди ям и от със захар, изстудени за няколко часа в хладилника. 8-)

chocolatedidi
04-24-2010, 19:17

Представям си кога си станала тогава :D

В 9:00

rauwkost
04-24-2010, 20:32
Тоест вечерята ти е била в 16 часа?
Хора защо не спазвате диетата, само кръшкате и после разправяте "Оо ми тая диета изобщо няма ефект.". В плодовия ден си се ядат само плодове, какво си измисляте някакви простотии, че било можело салатки, зеленчуци, не знам си к'во.. И да - прави се следобедна закуска, няма такива глупости като една закуска, след това още една, и чак след това обяд! Ми като не можете да спазвате диети и само си намирате извинения изобщо не се захващайте!!
То не може хем да се тъпчеш като прасе и да си ядеш каквото ти се яде, когато ти се яде, хем пък и да отслабнеш!

POLLINA
04-24-2010, 20:46
Хора защо не спазвате диетата, само кръшкате и после разправяте "Оо ми тая диета изобщо няма ефект.". В плодовия ден си се ядат само плодове, какво си измисляте някакви простотии, че било можело салатки, зеленчуци, не знам си к'во.. И да - прави се следобедна закуска, няма такива глупости като една закуска, след това още една, и чак след това обяд! Ми като не можете да спазвате диети и само си намирате извинения изобщо не се захващайте!!
То не може хем да се тъпчеш като прасе и да си ядеш каквото ти се яде, когато ти се яде, хем пък и да отслабнеш!
МОЖЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ !

Melanie
04-24-2010, 20:53
Има такива глупости като салатки и зеленчуци, защото това е ВИТАМИНЕН ден, но просто на някой като теб му е звучало по-добре плодов и така се разпространява. Като не си много запозната с диетата не е нужно да се правиш на знаеща. Дори с такива "глупости" момичетата продължават да свалят..

Loshotia
04-25-2010, 06:36
Същност истината е, че е плодово- зелечуков ден. Тоест може зеленчуци. Салати също, но не овкусени- тоест без сол, оцет, зехтин..

kuklichka_bg
04-25-2010, 10:51
На мен днес ми е воден ден.Тъкмо пия кафе и после незнамммммммммммммммм 8-) малко ми е лошо,защото снощи много повръщах и майка ми ме кара да ям препечена филия,ама съм инат няма.Незам довечера като се събираме какво ще правя.сега е едва 2 пък съм гладна. 8-) 8-)

foreverr
04-25-2010, 15:05
На мен днес ми е воден ден.Тъкмо пия кафе и после незнамммммммммммммммм 8-) малко ми е лошо,защото снощи много повръщах и майка ми ме кара да ям препечена филия,ама съм инат няма.Незам довечера като се събираме какво ще правя.сега е едва 2 пък съм гладна. 8-) 8-)
Ей, всичко е на психическа основа.Просто вярвай,ч е цял ден няма да ядеш, също си повтаряй, че не си гладна и ще успееш.А ако ти се вие свят и ти е лошо пий течности, на мен чисто кафе неподсладено ми помага, защото ми нормализирва кръвното и не ми е лошо.Аз мноооого пъти съм успявала да не ям по цял ден и то именно всичко е на психическа основа.

titinkaa
04-25-2010, 15:22
Днес съм въглехидратна.
Закуска-портокал
Обяд-пица
Вечеря-торта и лентичка черен шоколад

chocolatedidi
04-25-2010, 17:42
Печената тиква мога ли да я ям във въглехидратния или плодовия ден ?

Sissy90
04-25-2010, 17:45
Печената тиква мога ли да я ям във въглехидратния или плодовия ден ?
Да, стига в плодовия да е без захар, а и в двата да е без мляко.

chocolatedidi
04-25-2010, 17:47
Значи и в двата дни мога ... аз си я ям без захар такаче нямам проблем :) Мерси !

vampireee
04-25-2010, 20:15
извинете, ако вече сте го писали, но колко трябва да е дневния прием на калории като се има в предвид, че искам да отслабна

Goddess
04-25-2010, 20:29
извинете, ако вече сте го писали, но колко трябва да е дневния прием на калории като се има в предвид, че искам да отслабна
О, не брой калории. Ще се вманиачиш, няма смисъл.
Яж си разделно, спазвай режим, спортувай и резултат несъмнено ще има.

POLLINA
04-25-2010, 20:32
така и не се научихте ,че калориите не са чак от такова значение колкото въглехидратите мазнините.. :) 8-)

vampireee
04-25-2010, 20:48
ми аз и без тва избяхгвам въглехдиратите смисъл карам си на безвъглехидратна диета, та за това питах за калориите :)

HexGirl
04-26-2010, 08:53
хора вече 1 седмица пия Сил иии нз 8-)
не спазвам режим но тренирам
странното е че от тези хапчета корема ми се подува малко

UnForgettableDream
04-26-2010, 10:06

Може ли да ми кажеш нещо повече за тези хапчета, нищо конкретно не намерих като търсих. Пише, че имат ефект за намаляне на апетита и хората са доволни. Ако може да ми кажеш цената им и какво е количеството на опаковката? :oops: :-)

emin3mchet0
04-26-2010, 11:35
Аз спазвах 90 дневната, но имах проблеми със здравето и я бях спряла :( Днес пак я започнах и искам да попитам, в плодовия ден може ли да се ядат зеленчуци :-o Майка ми и тя е на 90 дневната и за вечеря през плодовия ден яде салата от краставица и домат..

titinkaa
04-26-2010, 11:51
Аз спазвах 90 дневната, но имах проблеми със здравето и я бях спряла :( Днес пак я започнах и искам да попитам, в плодовия ден може ли да се ядат зеленчуци :-o Майка ми и тя е на 90 дневната и за вечеря през плодовия ден яде салата от краставица и домат..

Да,може салата,но неовкусена

DarknessAngel
04-26-2010, 18:05
Днес съм втори ден на витаминно-протеинова. За деня - банан,2 ябълки,яйце ии ... малко се отклоних пакет Хрусини. 8-)

Imperfect
04-26-2010, 18:12
направен пай , бисквити , питки или нещо подобно става за закуска или между храненията ? ..
старая се да се храня здравословно .. 8-)

HexGirl
04-26-2010, 18:16

Може ли да ми кажеш нещо повече за тези хапчета, нищо конкретно не намерих като търсих. Пише, че имат ефект за намаляне на апетита и хората са доволни. Ако може да ми кажеш цената им и какво е количеството на опаковката? :oops: :-)
намаляватго да
аз точно за това си ги купих защото като тренирам огладнявам а така не :)
5 лв струват
Болезнено ми напомнят на Зехир като пиех същото действие

Imperfect
04-26-2010, 18:20
направен пай , бисквити , питки или нещо подобно със финни ядки става за закуска или между храненията ? ..

DarknessAngel
04-27-2010, 07:26
А някой може ли да ми обясни какво представлява PUMP IT UP - а, че не намерих в Гугъл ? Мерси предварително. :)

Sissy90
04-27-2010, 07:57
А някой може ли да ми обясни какво представлява PUMP IT UP - а, че не намерих в Гугъл ? Мерси предварително. :)
Търси в Замунда :) Това е едно клипче с аеробика на основата на танци.
Imperfect, питаш за бисквити или питки с овесени ядки ли? На мен добре ми звучи, особено ако са домашни и знаеш, че няма много мазнина и най-добре ползвай пълнозърнесто или типово брашно.

billytalent
04-27-2010, 12:59
Това Сил някакви хапчета ли са или чай,или нещо друго? 8-)

Loshotia
04-27-2010, 13:49

Мисля, че хапчета бяха. В едно бурканче такова. Ама колко са вътре не знам. Ще се радвам да разбера :-o

tamarichka
04-27-2010, 13:53
направен пай , бисквити , питки или нещо подобно със финни ядки става за закуска или между храненията ? ..

:-o

Sissy90
04-27-2010, 14:01
Imperfect, питаш за бисквити или питки с овесени ядки ли? На мен добре ми звучи, особено ако са домашни и знаеш, че няма много мазнина и най-добре ползвай пълнозърнесто или типово брашно.

Imperfect
04-27-2010, 17:28
^ точно , мерси мн :)

Infinity
04-27-2010, 18:01
Хора я да ви питам няко йпил ли е бирена мая за качване на кг. ?
:-o :-o И ми е много интересно как точно се качва - повишава се апетита или ? И мазнина ли се качва или ? :-o :-o

titinkaa
04-28-2010, 04:37
^ Една прителка преди години я пиеше,щото беше мн мн слаба,и качи от нея,ама не помня дали апетита й отвори или просто ей така качи,трябва да я питам и ще ти кажа.

HexGirl
04-28-2010, 08:23

Мисля, че хапчета бяха. В едно бурканче такова. Ама колко са вътре не знам. Ще се радвам да разбера :-o
хапчета са
40 в бурканчето

Infinity
04-28-2010, 12:41
^ Една прителка преди години я пиеше,щото беше мн мн слаба,и качи от нея,ама не помня дали апетита й отвори или просто ей така качи,трябва да я питам и ще ти кажа.
Мерси , ще чакам. :)

HexGirl
04-28-2010, 14:12
Мерси , ще чакам. :)
аз като малка бях супер слаба и ме караха да пия пчелен клей на топчета :) страхотно е за качване
Вземи си от някой специализиран магазин за пчелари :)

chocolatedidi
04-28-2010, 14:47
Маслините подходящи ли са за плодовия ден ?

Loshotia
04-28-2010, 15:08
Не

Imperfect
04-28-2010, 18:13
дюканските рецепти подходящи ли са за здравословно хранене ? ..
не искам да почвам диетата ..

Sissy90
04-28-2010, 18:16
Зависи за кои дюкански рецепти става въпрос - разните измишльотини с подсладители и степчета примерно не ти ги препоръчвам. Но едно хубаво сготвено пилешко или телешко с някакви зеленчуци - защо не. Съветвам те ако ще разглеждаш тези рецепти с идеята да си сготвиш нещо от тях, гледай тези за втори етап ПЗ и за трети етап :)

Imperfect
04-28-2010, 19:04
^аз ги гледах нали рецептите .. особено от трети етап и четвърти ми харесаха .. абе изобщо всичките почти .. ноо не ми хареса че всичко е приготвено със такива трици и подсладители .. и за тва питам

Sissy90
04-28-2010, 19:20
Прекалено малко неща позволява този режим, така че няма как. С триците стават изненадващо вкусни неща. Тази сутрин например си направих следното: разбих едно яйце, разбърках го с 2 с. л. овесени трици, 2 с. л. извара, сол и куркума, изсипах го в дълбока чиния и го сложих за 5 минути в микровълновата. Много вкусно става. Понякога това го мажа с кисело мляко с червен пипер, копър, сол и чесън/зелен лук - също е превъзходно.

tamarichka
04-29-2010, 17:27
а изварата с кво мое се замести :-o

Sissy90
04-29-2010, 17:39
Сирене (тогава солта е по-малко) или 2-3 с. л. кисело мляко. Забравих да напиша, че и вода се слага, че да не стане като тесто.
А изварата не е чак толкова гадна, и на мен преди ми изглеждаше като нещо много неприятно, но сега си я ям без проблем в някои неща (в сладкиши ми е все така неприятна)

tamarichka
04-29-2010, 18:49
дамм , мерси много за съвета ..
мисля да пробвам рецепти от дюкан , но проблемът е там че .. ям всичките забранени зеленчуци - нали картофи и така нататък ..
а и всичко в нас се пържи в зехтин :(

YouMakeMeSmile
04-29-2010, 19:21
абе къде е титинка :-o

Sissy90
04-29-2010, 19:29
абе къде е титинка :-o
И аз се питам същото от известно време.
Зехтинът е полезен за сърцето. Разбира се, ако не се прекалява. Какво означава "всичко се пържи" - не ядете ли печени картофи и варено месо?

tamarichka
04-30-2010, 02:40
ядем .. но просто по рядко ..

btw: и аз забелязах че не пише .. :-o

titinkaa
04-30-2010, 05:28
Добро утро,момичета :)
Виждам че се питате къде съм се изгубила :-D
Нямам време да ви пиша,щото съм на даскало и после не се спирам в нас все съм някъде на вън,пък вечер съм изморена и не ми се пише.Иначе от време на време ви хвърлям по едно око кво пишете.
Колкото до мойта диета,спазвам си я без прегрешения и нарушавания,и съм почнала пак да свалям,днес съм плодова.В сряда на 05.05.2010г. съм водна 8-) .
Мм тва е за мен за сега,айде по-късно може пак да пише,че сега отивам на у-ще.
Лек ден ви пожелавам! :-)