View Full Version : Диети - Дневник 3
Страници :
[
1]
2
3
4
5
6
7
hamilcar
03-21-2010, 11:42
Вие сте
titinkaa
03-21-2010, 11:48
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=295393
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=310729&sid=6001f37e5164d40b3086401584eeca08
Продължение с Диети-Дневник 3 :)
BlackKeys
03-21-2010, 12:11
Да попитам и тук, че чакам още мнения.
Ей тея не стават за по-ограничен режим нали?
На етичека пише "Тънък и хрупкав сухар с кимион
Състав:пълнозърнесто ръжено брашно 93%, вода, мая
за 100гр:310 калории, 10 гр белтъчини, 62 гр въглехидрати, 1.9 гр мазнини, 19 гр диетични фибри, 0.6 гр натрий."
http://mybrands.com/images/products/large/132_0587000011.JPG
Infinity в старата тема ме беше питала колко са. Обаче не знам, майка ми ги е вземала.
titinkaa
03-21-2010, 13:02
^Ами те колко броя са вътре,и по точно кво представляват,според мен хапвай по едно на седмица,тъй като гледам имат най-много въглехидрати,пък знаеш че при диета или режим е добре да се избягват много въглехидрати
billytalent
03-21-2010, 13:04
Едва ли ще е проблем да си позволяваш в седмицата по 1-2 и аз си взех вчера много хубави хлебчета,уж без захар и такива глупости и ще си ям от тях
Aз искам да попитам според вас ако карам на диетата на Боряна, но си позволявам по 1-2 ябълки (примерно) на ден, и комбинирам с упражнения, без хляб + кафе без захар, дали ще се получи?!
А ако вместо пресни зеленчуци втория ден ям туршия :lol: дали ще е проблем :-o
(не питам дали е здравословно и дали ще ми прецака организма, питам дали ще смъкна желаните килограми)
Infinity
03-21-2010, 13:19
Пресните зеленчуци са в пъти по-добрия вариант през туршията !!
titinkaa
03-21-2010, 13:24
Dopeass,по-добре си я карай както си е диетата,че така с плодове нз дали ще имаш ефект
мерси :) ааа кафето дали ще е проблем 8-)
Infinity
03-21-2010, 13:57
^ Не мисля. Само не го пий със захар, ако не можеш горчиво по-добре го подслади със малко мед.
захар не обичам :) Мерси за отговорите
billytalent
03-21-2010, 14:10
Тази диета е подобна на диетата на Боряна,но за мен поне е по-добрият вариант
1ден:варени картофи
2ден:зеленчуци (варени,сурови или задушени)
3ден:печено пилешко месо БЕЗ КОЖАТА полято с малко лимон
4ден:кисело мляко или извара
5ден:риба или пиле (може и двете)
6ден:плодове
vampireee
03-21-2010, 14:32
добре звучи, а някой твой познат да я е пробвал някакви отзиви
titinkaa
03-21-2010, 14:43
billytalent... за тея 6 дни колко се сваля?И има ли добри отзиви за нея?
Glamour92
03-21-2010, 14:47
А тази 6-дневната диета има ли някакъв захранващ период?
billytalent
03-21-2010, 14:49
Аз лично не съм я спазвала,но пишеше че за 6 дни се свалят от 5 до 7 кг.,след това се прави 1 седмица почивка и можело пак да се започне,за захранване нищо не пишеше :)
titinkaa
03-21-2010, 14:55
^Ти ще я спазваш ли?
billytalent
03-21-2010, 14:56
^Ти ще я спазваш ли?
С една приятелка мислим да я започнем,само този първи ден нз как ще го изкарам,защото варените картофи не са ми любима храна изобщо,но пък ще започнем и да видим колко ще издържим :)
titinkaa
03-21-2010, 15:01
^Ти ще я спазваш ли?
С една приятелка мислим да я започнем,само този първи ден нз как ще го изкарам,защото варените картофи не са ми любима храна изобщо,но пък ще започнем и да видим колко ще издържим :)
Ако обичаш картофено пюре,така си ги направи :)
roshlichka
03-21-2010, 15:31
или пък си ги нарежи на салата с малко магданоз и лук, но без олио
billytalent
03-21-2010, 15:39
Най-вероятно на пюре ще ги ям,иначе от 1 година някъде не си слагам олио в салатите и така са ми по-вкусни 8-)
titinkaa
03-21-2010, 15:45
Аз се чудя дали да я почна тая диета дето billytalent каза,но се чудя дали ще има ефект, billytalent като спреш диетата ще може ли да пишеш тук и да кажеш дали си свалила някое кило или изобщо не си помръднала,за да знам дали да я почвам,щото аз ся си карам на Витаминно-протеиновата и съм доволна от резултатите,дори един фр от София му я казах и скоро го питах как е диетата и той каза,че доста е свалил,чак панталоните му падали,и той спазва витаминно-протеиновата 8-)
beautifully2000
03-21-2010, 15:48
мм тя тази 6дневната диета може да се свалят килограми с нея но после като започнеш да се храниш нормално дали няма да ги качиш пак ... :-o
billytalent
03-21-2010, 15:49
Разбира се,ако съм жива ще пиша :D иначе и на тази,която ти пазиш съм навита,може би някой ден и нея ще пробвам...нз защо имам чувството че напоследък бедрата са ми станали огромни... :(
MichellePhan
03-21-2010, 16:22
АДСКИ ОТЧАЯНА СЪМ.Сега,когато се вразумих и реших да спортувам,се оказа,че няма с кой и на какво да се запиша.90 дневната ще почна,че поне равномерно да отслабна,пък и в нея се яде от всичко.Ето примерно меню за 4 дена(казвам,за да ми кажете ако греша някъде)
Първи ден(Белтъчен)
Закуска(може би проспана,но):Портокал
Обяд:може би салата,2 парчета сирене на микровълнова
Вечеря:салата,1 парче сирене на микровълнова
Втори ден(за бобови варива)
Закуска:портокал/ябълка/проспана
Обяд:бобена салата,леща/боб
Вечеря:бобена салата,леща/боб
Трети ден(Въглехидратен)
Обяд:половин шоколад Cool
Вечеря:Спагети
Четвърти ден(плодов)
Закуска:плод
Обяд:плод
Вечеря:плод
+10-20 мин бягане,10-20 мин скачане на въже и ако може ми кажете някакви други упражнения,който са главно за сваляне на килограми(в областта на корема).
Glamour92
03-21-2010, 16:31
АДСКИ ОТЧАЯНА СЪМ.Сега,когато се вразумих и реших да спортувам,се оказа,че няма с кой и на какво да се запиша.90 дневната ще почна,че поне равномерно да отслабна,пък и в нея се яде от всичко.Ето примерно меню за 4 дена(казвам,за да ми кажете ако греша някъде)
Първи ден(Белтъчен)
Закуска(може би проспана,но):Портокал
Обяд:може би салата,2 парчета сирене на микровълнова
Вечеря:салата,1 парче сирене на микровълнова
Втори ден(за бобови варива)
Обяд:бобена салата,леща/боб
Вечеря:бобена салата,леща/боб
Трети ден(Въглехидратен)
Обяд:половин шоколад Cool
Вечеря:Спагети
Четвърти ден(плодов)
Закуска:плод
Обяд:плод
Вечеря:плод
+10-20 мин бягане,10-20 мин скачане на въже и ако може ми кажете някакви други упражнения,който са главно за сваляне на килограми(в областта на корема).
Не съм спазвала 90-дневната,но като ти чета менюто упорито си мисля,че е прекалено оскъдно...С глад не се отслабва,убедена съм,че го знаеш това ;)
Упражнения за корема-45 градусови коремни преси,бягането помага също,странични преси,а също и въртене на обръч(звучи странно,но помага)
А общо за сваляне на килограми-кардио упражнения-бягане,спортно ходене,колоездене...изобщо такива,които забързват пулса-ускоряват метаболизма страшно много,знам го от опит.Преди време бях свалила доста килограми и сега вече 2 години си поддържам прилично тегло,благодарение на спорта.
titinkaa
03-21-2010, 17:01
MichellePhan, Менюто ти е доста малко,в смисъл че малко неща си избрала за деня,вкарай във всеки ден по още нещо
MichellePhan
03-21-2010, 17:05
MichellePhan, Менюто ти е доста малко,в смисъл че малко неща си избрала за деня,вкарай във всеки ден по още нещо
Междинно хранене?То..нали трябва да е плод.Сигурно в голямото междучасие ще ям плод или ще пия сок :/ За мене не е малко.Аз си го направих по вкус :D Смисъл г/д аз толкова ям за 1 ден,само че това е според диетата.По-скоро питах дали е правилно(смисъл храните).Какви са тези 45 градусови коремни преси?
roshlichka
03-21-2010, 17:07
момичета вижте каква диета намерих в нета за която четох добри отзиви
Диета с ориз, пиле и ябълки
Диетата продължава 9 дни. Яде се само ориз, пиле и ябълки, без да се консумират други продукти. Резултатът - отслабване с не повече от един килограм на ден и изчистване на организма от токсини. Подходяща е както за мъже, така и за жени.
От първия до третия ден:
Яде се само и единствено ориз, без други продукти.
От четвъртия до шестия ден:
Яде се само пиле- печено или варено, но задължително без кожа.
От седмия до деветия ден:
Само ябълки.
При тази диета можете да ядете от определения продукт колкото пъти на ден усетите глад, в каквото количество искате, без да трябва чакате да дойде времето за обяд или вечеря. През деветте дни не трябва да пиете алкохол. От напитките можете да консумирате единствено вода, чай и кафе, и то без захар и мляко. Препоръчително е да пиете не по-малко от 2 литра вода на ден.
а това го беше писала една дама и искам да ви го покажа
Какво правех аз!
Оризът си го приготвях с черен пипер, чубрица, две три лъжици домат от буркан, който е и солен и придава чудесен вкус на ориза, няколко капки олио. Така приготвен оризът е прилично вкусен, оризовите дни ми бяха най-приятни, а изглеждат най-страшни! Приготвях си една кафена чаша ориз, сварен към 3,5ч.ч. вода, за да не се разкашква твърде много.
Няма ограничения в количествата, но ще видите, че не може и да се прекалява.
От изчетеното в нета за диетата стигам до препоръката, че е отлична както за хора имащи нужда да свалят повече кг. така и за тези, които се борят с 2-3-5 кг!
Диетата е много препоръчителна, ако искате да се мотивирате и да влезете в някакъв нов режим на хранене-например разделно хранене или в нова диета! Стомахът се свива, придобива се усещане за ситост
Тая диета ми се струва добра и мисля да я започна след 1-2 седмици
magiiito
03-21-2010, 17:09
^Ти ще я спазваш ли?
Аз я започвам от утре след 6 дена ще пиша. :D Дано да няма йо-йо ефект. :(:(
titinkaa
03-21-2010, 17:09
Междинно хранене?То..нали трябва да е плод.Сигурно в голямото междучасие ще ям плод или ще пия сок :/ За мене не е малко.Аз си го направих по вкус :D Смисъл г/д аз толкова ям за 1 ден,само че това е според диетата.По-скоро питах дали е правилно(смисъл храните).Какви са тези 45 градусови коремни преси?
Имах предвид например в обяда да сложиш още нещо,може да е малко ама пак е нещо,а защо не премахнеш салатата или сиренето и да хапнеш със салатата например 2 яйца,ще те заситят повече отколкото сиренето?!
MichellePhan
03-21-2010, 17:11
Имах предвид например в обяда да сложиш още нещо,може да е малко ама пак е нещо,а защо не премахнеш салатата или сиренето и да хапнеш със салатата например 2 яйца,ще те заситят повече отколкото сиренето?!
Защото повръщам от яйца.
Glamour92
03-21-2010, 17:15
Какви са тези 45 градусови коремни преси?
Коремни преси,които се изпълняват с повдигане на торса 45 градуса спрямо земята(при обикновените повдигането е 90 градуса)
Виж:
Неефективните коремни преси също са в две основни групи – тези, които се изпълняват със стабилизирани крака, и тези, при които тялото се повдига над 30-45-градусов ъгъл. За да задействате повечето коремни мускули, вие свивате тялото нагоре ( така наречената коремна преса ). Това свиване – но до 30-45 градуса, не повече, е много по-ефективно упражнение, тъй като минимално задейства флексорите на бедрата, отколкото ако направите коремна преса със свити колене, при която повдигате тялото си до 70-90-градусов ъгъл. Винаги когато краката са стабилизирани или задържани долу, флексорите на бедрата са под напрежение за сметка на коремните мускули.Изследванията показват, че всичко, което ви е необходимо, е да свиете и вдигнете тялото нагоре до 30-45-градусов ъгъл с ротация ( въртене ).
Glamour92
03-21-2010, 17:17
Защото повръщам от яйца.
Пробвай с пилешко или риба-сиренето е по-добре да го използваш само като подправка,защото има доста сол и ще задържаш вода.
Infinity
03-21-2010, 17:21
Преди време майка ми беше спазвала една десет дневна диета със ориз , лимони и кисело мляко. Вечерта на десетия ден беше жълта и беше супер зле !! :shock: :? :-o
loovvvee
03-21-2010, 17:24
Оф, 3 дни си спазвах перфектно диетата и сега ми дойде и прецаках всичко. :( Преди почти никога не ми се е яло толкова по време на цикъл. Днес трябваше да ям само месо, а аз ядох месо, таратор, ябълки... доо тук добре, ама сега изядох 3 яйца и 2-3 филий БЯЛ ХЛЯБ, защото болката беше непоносима. :( :(
От утре я почвам отново, само че ще си сменя менюто на последните 5 дни.
С 5 варени яйца на ден няма шанс да издържа... сигурно ще го направя плодов, а другия може би пак мляко.
Glamour92
03-21-2010, 17:25
Преди време майка ми беше спазвала една десет дневна диета със ориз , лимони и кисело мляко. Вечерта на десетия ден беше жълта и беше супер зле !! :shock: :? :-o
Нормално
Монодиетите не са добра идея :shock:
По-добре е човек да си намери подходящ за него режим,да спортува и да свали излишните кг за повече време,но по-трайно,отколкото да спазва някоя диетка за 8 дни,а после да започне отначало със старите "прегрешения"
beachgirl
03-21-2010, 17:54
kak se prawi dieta kogato roditelite ti ne razre6awat ? :D
foreverr
03-21-2010, 17:59
kak se prawi dieta kogato roditelite ti ne razre6awat ? :D
И аз това се питам и като не ми разрешават и нищо и не става.До скоро бях почнала буквално по цял ден да не ям, но майка ми м се разсърди и спря да ми говори и , за да не се сърди започнах да ям... :o
Glamour92
03-21-2010, 18:21
Има само 2 причини вашите да не ви разрешават:
1.Неподходяща възраст
2.Нямате реална нужда от диети
Движете се повече,диетите ги оставете за по-късно 8)
beachgirl
03-21-2010, 18:48
mersi za otgoworite :D
emin3mchet0
03-21-2010, 18:50
titinkaa искам да те попитам какви диети си спазвала и от коя си най - доволна? Гледам, че си по напред с нещата от другите и искам съвет :)
Също така днес като прочетох изискванията за 90 дневната диета видях, че след това трябва да има 90 дневна почивка :shock: Ми, аз ако направя тази почивка сигорно ще кача двойно :D Та, мислълта ми е, през тази 90 дневна почивка може ли да правя други диети :-o
Glamour92
03-21-2010, 18:52
Някъде бях чела,че през 90 дневната почивка се спазва разделно хранене,за да не се наблюдава повторно качване на кг.
foreverr
03-21-2010, 19:07
1.Неподходяща възраст
На мене ми е ясно, че не съм чак дебела, но просто искам да съм по-слаба.И ма кар да имам воля и да мога да спазвам диети, то майак ми не ми разрешава.Но явно до някъде е права...И въпреки всичко се радвам, че не ме кара да ям калорични неща, които аз не искам да ям а и не ям.Например хляб не ям, сладко много рядко ям, пържено не ям, пакетирано не ям......... :) Е тя titinkaa от тази тема ми е фр и знае колко малко неща ям :lol:
PinkFloydSound
03-21-2010, 19:11
^ Ти си болна и ти препоръчвам спешна психиатрична помощ, докато не е станало твърде късно.
beachgirl
03-21-2010, 19:28
PinkFloydSound i az mislq 4e bez sledko i dr ne6ta det e izbroila ne sse jiwee :D
Момичета, от утре и аз съм с вас. Избрала съм си 90 дневната диета, защото може да се яде почти всичко :) Пожелайте ми успех :D
newandoriginal
03-21-2010, 20:04
Zdrasti,hora :-) iskam da vi popitam kakvo e srednoto/dobroto teglo za momi4e visoko 166 sm
:-) :P
Glamour92
03-21-2010, 20:13
1.Неподходяща възраст
На мене ми е ясно, че не съм чак дебела, но просто искам да съм по-слаба.И ма кар да имам воля и да мога да спазвам диети, то майак ми не ми разрешава.Но явно до някъде е права...И въпреки всичко се радвам, че не ме кара да ям калорични неща, които аз не искам да ям а и не ям.Например хляб не ям, сладко много рядко ям, пържено не ям, пакетирано не ям......... :) Е тя titinkaa от тази тема ми е фр и знае колко малко неща ям :lol:
Щом ядеш толкова малко и въпреки всичко не си толкова слаба,колкото искаш,значи решението на проблема ти не е в диетата.Може би имаш по-бавен метаболизъм(което може да е резултат от недостатъчен брой калории-тялото минава в "спестовен" режим и "гори" по-малко калории,поради липсата на такива).Ако е така по-добре е да разчиташ повече на движението-дори ходенето пеш или танците "размърдват" метаболизма :)
Glamour92
03-21-2010, 20:14
Zdrasti,hora :-) iskam da vi popitam kakvo e srednoto/dobroto teglo za momi4e visoko 166 sm
Виж тук ;)
http://www.tialoto.bg/organizer.php?cat=69
пак не е гаранция обаче-зависи си от плътност на костите,мускулна маса,възраст...
MichellePhan
03-21-2010, 20:22
Ето за мене:
Пожелателното тегло за вас е: 43 кг
За постигане на пожелателните килограми трябва да свалите 12 кг
А аз искам 15 :? Ето...не преувеличавам :shock: 8-) :lol: :D
billytalent
03-21-2010, 20:41
Оф според тва трябва да сваля 2 кг.,а аз имам нужда от 10 сигурно :lol:
Оф според тва трябва да сваля 2 кг.,а аз имам нужда от 10 сигурно :lol:
Сигурна съм, че не ти трябва да сваляш толкова много. Този калкулатор дава наистина доста ниско тегло, на мен ми даде 51, а според индекса на телесната маса ако съм по-малко от 50, съм с поднормено тегло - т. е. този калкулатор ти дава тегло на ръба на поднорменото. А аз съм била 51 и към това се стремя в момента, наистина изглеждах добре.
П. П.: за да не ви давам формулата, ето тук може да се сметне индекс на телесната маса: http://www.tialoto.bg/indeks-teglo
billytalent
03-22-2010, 06:34
Според този калкулатор ИТТ ми е 19 и е идеално 8)
според това трябва да кача 3 килограма за да не съм с под нормено тегло :shock:
Аз не съм с под нормено тегло бе 8-) тамън съм си !
giveupbitch
03-22-2010, 06:59
Пожелателното тегло за вас е: 54 кг
За постигане на пожелателните килограми трябва да качите 7 кг
омг О;
angel4eto966
03-22-2010, 07:08
тва ИТТ е много зле.на диета съм и в момента тежа 67 и то ми каза че теглото ми е идеално :shock: :shock: :shock:
MichellePhan
03-22-2010, 07:13
тва ИТТ е много зле.на диета съм и в момента тежа 67 и то ми каза че теглото ми е идеално :shock: :shock: :shock:
+++++10000
На мене ми пише,че теглото ми е идеално,а пък на онова че трябва 12 кг да сваля :О Онова е по-реално..смлс с онова може да се ориентираш към това с какво тегло ще си най-добре.
shupishup
03-22-2010, 07:25
Здравейте =) Искам да попитам дали през 90 дневната може да се пие малко кола в някой ден ? =D
Вашият ИТТ е: 21
Според вашия ИТТ теглото ви се смята за идеално.
o.O ----> ?? позитивно !! хД
iiordanova
03-22-2010, 09:25
Според едното :
За постигане на пожелателните килограми трябва да качите 5 кг
Другото :
Вашият ИТТ е: 18
Според вашия ИТТ теглото ви се смята че е под нормата.
wtf ? 8-)
MichellePhan
03-22-2010, 09:34
Според едното :
За постигане на пожелателните килограми трябва да качите 5 кг
Другото :
Вашият ИТТ е: 18
Според вашия ИТТ теглото ви се смята че е под нормата.
wtf ? 8-)
Според ИТТ-то аз съм с идеално тегла,а видимоп трябва около 10-15 кг да сваля.То това ИТТ е бахти измишльотината.Гледай първото и се радвай,че не ти трябва да отслабваш :)
roshlichka
03-22-2010, 09:53
според другото трава да сваля 5кг а спорет тва
Вашият ИТТ е: 19
Днес ми е първият ден от 90 дневната и хич не ми се яде. Закуската я проспах, после излязох и преди малко като се върнах хапнах малко сиренце и не мога повече :( Винаги когато съм на диета нямам никакъв апетит :D
Infinity
03-22-2010, 11:58
Пожелателното тегло за вас е: 58 кг
За постигане на пожелателните килограми трябва да качите 12 кг :razz: :razz:
titinkaa
03-22-2010, 12:15
titinkaa искам да те попитам какви диети си спазвала и от коя си най - доволна? Гледам, че си по напред с нещата от другите и искам съвет :)
Също така днес като прочетох изискванията за 90 дневната диета видях, че след това трябва да има 90 дневна почивка :shock: Ми, аз ако направя тази почивка сигорно ще кача двойно :D Та, мислълта ми е, през тази 90 дневна почивка може ли да правя други диети :-o
Еми,спазвала съм Точковата диета,Витаминно-протеиновата(на нея съм и в момента) и една друга диета дето няма заглавие,щото ми е от диетолог.Но тая витаминно-протеиновата е на принципа на тая където ми даде диетоложката.Преди 2г. с тая диета свалих 13кг,сега съм я започнала и съм свалила 2кг,докато не постигна желания резултат няма да спирам,ходя също и на фитнес и на разходки насам натам.И тва е общо взето,гледам много да не се задържам в нас,щото като не се движа и по-бавно ще отслабна :)
Ти на колко си и колко си висока,и колко кг искаш да станеш? :) :-)
titinkaa
03-22-2010, 12:19
foreverr...Да,вярно е че сме приятелки с нея,и наистина според мен няма нужда от отслабване при положение,че от 1г. се ограничава,че дори е имало моменти да не яде изобщо,и е свалила доста,в момента е 170см висока и е 57кг-иска да стане 55кг,а сега си е много добре,даже ми се струва че е слаба много,но не ме слуша,знае си нейното.От 3-4месеца се мъчи да свали 2кг до 55 и не може,макар че и ходи пеш на даскало и на гимнастика ходи и на фитнес и по цял ден се движи и не може да ги свали.Според мен е от тва,че вече няма кво да сваля и затова не може да свали нищо. 8-)
Искам да попитам за 90 дневната може ли да се яде някакъв пълнозърнест хляб и в първите два дни или е разрешен само за въглехидратния?
emin3mchet0
03-22-2010, 13:32
Еми,спазвала съм Точковата диета,Витаминно-протеиновата(на нея съм и в момента) и една друга диета дето няма заглавие,щото ми е от диетолог.Но тая витаминно-протеиновата е на принципа на тая където ми даде диетоложката.Преди 2г. с тая диета свалих 13кг,сега съм я започнала и съм свалила 2кг,докато не постигна желания резултат няма да спирам,ходя също и на фитнес и на разходки насам натам.И тва е общо взето,гледам много да не се задържам в нас,щото като не се движа и по-бавно ще отслабна :)
Ами аз съм на 14, 162см, 54 килограма някъде. Иска ми се да стана поне 48кг. Гледам да спотрувам и понеже искам по-бързи резултати започнах тази диета :) :-)
за диетата на Боряна- в киселото мляко може ли да слагам малко мед ,че мн ми кеселее иначе и ми са поврuща вече 8-) от 15ти почнах.. до сега съм -5 кг ,ама аз си позволявах неща извън нея и са олях 8-) но като минат тея 10 дена ,продължавам да я спазвам стриктно :grin:
MimiKalcheff93
03-22-2010, 14:23
^Ти ще я спазваш ли?
исках да ти кажа , че от днес почнах диетата ( боряна )
55 кг съм и съм 160 :) инфо все пак и трябва да стана 48
днеска две млека утре
всякакви зеленнчуци нали няма ограничения нещо ?
а и също днеска изядох няколко солети ама простено ми е вссе пак отказах бонбона шоколадова и то направо ми се сви сърцето :grin: :D
titinkaa
03-22-2010, 15:44
emin3mchet0...Коя диета си почнала,че не разбрах? :)
billytalent
03-22-2010, 15:51
Аз започнах диетата,която вчера пуснах,но съгреших с 3в1...няма значение 8-) преди малко си взех панталона,в който не успях да се мушна като го мерих в четвъртък и съм супер доволна,тези дни ограниченията ми от сладко и газирано са имали ефект :P
Я не се занимавай с глупости в такъв случай, повече от 1-2 кг ако свалиш, ще станеш кльощава, а няма да изглеждаш по-добре. По-скоро яж здравословно и спортувай, за да си дооформиш тялото.
billytalent
03-22-2010, 17:05
Я не се занимавай с глупости в такъв случай, повече от 1-2 кг ако свалиш, ще станеш кльощава, а няма да изглеждаш по-добре. По-скоро яж здравословно и спортувай, за да си дооформиш тялото.
Да,права си :) тези дни карам колело и повече се старая да си оформя тялото,днес като си купувах дънки и панталони съм паднала 1 номер надолу,което за мен е много добре,а и единственият проблем ми бяха паласките на мен,сега са ми супер стегнати,не си харесвам много и ханша,но имам по-едър кокал,иначе аз не харесвам прекалено слаби тела :)
foreverr
03-22-2010, 17:31
1.Неподходяща възраст
Щом ядеш толкова малко и въпреки всичко не си толкова слаба,колкото искаш,значи решението на проблема ти не е в диетата.Може би имаш по-бавен метаболизъм(което може да е резултат от недостатъчен брой калории-тялото минава в "спестовен" режим и "гори" по-малко калории,поради липсата на такива).Ако е така по-добре е да разчиташ повече на движението-дори ходенето пеш или танците "размърдват" метаболизма :)
:D :D :D :D :D :razz: :razz: Оуу пишеш ми да спортувам и ходя, а аз постоянно спортувам и съм маниячка на тази тема... И на фитнес ходя, и пеш всеки ден ходя, спортна гимнастика тренирам, а лятото и бягам на стадиона.
foreverr
03-22-2010, 17:33
Виж тук ;)
http://www.tialoto.bg/organizer.php?cat=69
пак не е гаранция обаче-зависи си от плътност на костите,мускулна маса,възраст...
Еми тама пише, че желателното тегло за мене е 57 килограма, а аз съм 58, но с дрехи.Като махнем дрехите и съм точно по желаното тегло :D
shakira96
03-22-2010, 17:35
И моите родители не са съгласни с тези диети и режими, та днес щях да почвам 90 дневната и те ми изпариха ентусиазма. :o Днес доста споспортувах и почвам да намалявам храната. :)
newandoriginal
03-22-2010, 17:58
Пожелателното тегло за вас е: "-44 кг"
За постигане на пожелателните килограми трябва да свалите " 210 кг"
wtf ?!?!?! 8-) :lol:
znam 4e sum debela no 4ak tolkova ?! :D
Na koe da vqrvam ? Da ne svalqm ni6to ili da svalq 210 kg ? :lol:
MimiKalcheff93
03-22-2010, 18:02
Искам да попитам втория ден за Диетата на Боряна може ли да ги направя на салата може ли оцет сол такива неща?
vagarious
03-22-2010, 18:03
Аз трябва да сваля 5-6кг. и от утре тръгвам на фитнес+ 90дневната диета.Мисля, че ще е супер и ще ми е по-лесно. :grin: :)
Не се понасям...Ям като разпрана, тъпча се постоянно..И после съжалявам и се чувствам подута. А и трябва да ми идва скоро ии съвсем..Искам да се накарам да спрааа !
Днес ми е първият ден от 90 дневната и хич не ми се яде. Закуската я проспах, после излязох и преди малко като се върнах хапнах малко сиренце и не мога повече :( Винаги когато съм на диета нямам никакъв апетит :D
Допълвам си:
вечеря - едно пилешко бутче и салатка от марулки + 1 час степ аеробика 8-)
Интересен бъг :D
beautifully2000
03-22-2010, 18:34
Не се понасям...Ям като разпрана, тъпча се постоянно..И после съжалявам и се чувствам подута. А и трябва да ми идва скоро ии съвсем..Искам да се накарам да спрааа !
Доста познато и така можете ли да кажете нещо за намаляване на апетита или за свиване на стомаха
newandoriginal
03-22-2010, 19:10
Доста познато и така можете ли да кажете нещо за намаляване на апетита или за свиване на стомаха
ohoo i az imam nujda :grin: :-)
billytalent
03-22-2010, 19:22
И аз бях така до преди няколко дни,на ден приемах огромно количество калории и се хранех само с боклуци,иска се воля и тва е,сега от няколко дни се ограничавам доста и не ми се яде сладко вече,което за мен е рекорд,първите 3 дни при мен е трудно
Glamour92
03-22-2010, 19:25
1.Неподходяща възраст
:D :D :D :D :D :razz: :razz: Оуу пишеш ми да спортувам и ходя, а аз постоянно спортувам и съм маниячка на тази тема... И на фитнес ходя, и пеш всеки ден ходя, спортна гимнастика тренирам, а лятото и бягам на стадиона.
Значи,както каза по-нагоре titinka нямаш какво да сваляш ;)
Освен това килограмите ти може би идват не от мазнини,а от мускули/плътни кости
Glamour92
03-22-2010, 19:27
ohoo i az imam nujda :grin: :-)
вода-за намаляване на апетита
за свиване на стомаха-намаляване на количеството храна(няма друг начин)
TeenSpirit19
03-22-2010, 20:05
най-накрая се наканих почвам от утре на боряна , ще си я съчетая с лунния ми денм, ще пиша тука за подкрепа, че нз как ще се справя
утре ще отида до аптеката да се претегля, че да видим какъв ще е резултата
BlackKeys
03-22-2010, 20:28
Пожелателното тегло за вас е: "-44 кг"
За постигане на пожелателните килограми трябва да свалите " 210 кг"
wtf ?!?!?! 8-) :lol:
znam 4e sum debela no 4ak tolkova ?! :D
Предполагам си разменила местата на теглото и ръста. Днеска ми беше интересно и въвеждах всякакви данни и на мене нещо такова ми се получи.
kuklichka_bg
03-23-2010, 06:05
аз реших днес да почна на Боряна,но сутринта още сънена забравих и пех кафе с захар нищо ще продължа,нооо
утре сутринта мога ли да пия кафе без захар и мляко?
ако не го пия цял ден ще съм като убита :(
Пий си кафето, даже малко обезмаслено мляко надали ще те сбърка - аз си пия кафе с подсладител и мляко (на Дюкан съм) и не ми пречи. И аз не мога без кафе :D Вкусът му ми липсва най-малкото, без сладко по ми понася :-D
MimiKalcheff93
03-23-2010, 10:42
Вече ми е втори ден на боряна е вчера малко прегреших с три малки форнетки със сиренце ама толкова
днес съм на зеленчуци от сутринта хрупам :D
iiordanova
03-23-2010, 11:40
Тази диета мисля да я направя през пролетната ваканция. 8-)
Според вас добра ли е ?
titinkaa
03-23-2010, 11:47
Тази диета мисля да я направя през пролетната ваканция. 8-)
Според вас добра ли е ?
И аз мисля да я направя,ама няма да е тая седмица,най-вероятно ще е другата,за да може първата седмица ако сваля 4-5кг да я повтарям цялата ваканция,и като ида след ваканцията в даскало да се учудят как съм свалила толкова бързо :D
titinkaa
03-23-2010, 11:49
billytalent... ти спазваш ли тая диета или още не си я почнала....
6ден:плодове :)
Спазвам я,след вчерашния ден на картофена салата,днес нямам никакъв апетит,за сега съм изяла само половин краставица :)
tonitta, това с ябълките и тичането не ми се струва подходящо, защото няма да имаш сили да тренираш пълноценно. По-добре спазвай някоя не толкова ограничаваща диета - от диетите, за които се говори в тази тема, сякаш най-добра ми се струва витаминно-протеиновата, защото протеините са много важни, за да не сваляш мускули, а основно мазнини.
Infinity
03-23-2010, 12:57
Тези ябълки / само ябълки ! / ще те " разложат " тотално ! 8-)
Избери си някоя диета по-добре. Колко имаш да сваляш ?
може да ми дадете някакви упражнения за вътрешната част на бедрата?ще съм мно0о0го0 благодарна :D :D :D
ето и моето мнение
много малко хранения !!
яж поне 4 пъти
примерно
Закуска--1 ябълки или филия черен хляб + чаша кисело мляко --но поне 2 те неща
междинно--- кисело млекце или плод пак
Обяд--салата колкото си искаш 1 яйце варено
вечеря--салата и още нещо нз какво
но поне 4-5 хранения и яж готвена храна !!!
не запържена с по малко олио но яж
Дори това което ти написах не е достатачно
Аз се храня така и съм си добре пробваи
може да ми дадете някакви упражнения за вътрешната част на бедрата?ще съм мно0о0го0 благодарна :D :D :D
titinkaa
03-23-2010, 14:23
Аз ще си купувам ЦУКАРИН :)
billytalent
03-23-2010, 14:25
Аз ще си купувам ЦУКАРИН :)
Какво е това? :-o
titinkaa
03-23-2010, 14:30
Еми тва е...
Цукарин може да помогне да свалите няколко излишните килограма и да овладеете страстта си към сладки неща и чувството за неутолим глад. Зад успеха на продукта стои науката, а не някаква магия. Самото научното обяснение е просто – екстрактът от листа на черница намалява усвояването на захарите и скорбялата от храната и влияе негативно на влечението към сладки неща. За да се постигне оптимален резултат, приемът на Цукарин следва да е съпроводен с подходящ хранителен режим и двигателна активност.
Най-старият съвет, който може да получим за сваляне на тегло, е да изразходваме повече калории, отколкото приемаме. В тези случаи се говори за отрицателни баланс на калориите.
Сега обаче, Цукарин предоставя и друга възможност – част от калориите, които приемаме от храната и течностите ще останат неусвоени от организма. Това става чрез прием на т.нар. „негативни калории”. „Негативните калории” са натурални растителни молекули (като тези в черничевите листа), чиято структура копира почти точно структурата на захарните молекули. Трябва да знаете, че организмът не може да усвои захарните молекули във вида, в който те се намират в храната, а първо трябва да ги превърне в глюкоза, която впоследствие навлиза през кръвта в клетките. Ето тук е „трикът” – „негативните калории” залъгват ензимите в организма, тъй като наподобяват захарните молекули. Така ензимите се „залавят” да разграждат „негативните калории” (в нашия случаи екстракта от черничеви листа) вместо богатите на калории захари, които сме поели с храната. Последните остават неусвоени за сметка на бедните на калории растителни молекули от листата на черницата.
Накратко, листата на черницата действат като спомагат за намаленото усвояване на захарите и скорбялата от храна, като по този начин количеството на усвоените от организма калории е под количеството на общото количество приети калории.
Един от основните аспекти на борбата с излишните килограми, е неутолимото влечение към сладки неща. Според учените на човек му трябват само 3 седмици, за да се отърве от някой свой вреден навик. А пристрастяването към сладкото е именно такъв. Всъщност захарта стимулира мозъка и влияе на настроението, затова човек започва да изпитва непреодолимо влечение. Според проучванията, ако човек започне да приема повече „негативни калории” и намали приема на захарни изделия (глюкоза), неговият мозък ще привикне към намаленото количество глюкоза. Така, дори без да усети, зависимостта към сладкото ще започне да намалява.
Много векове наред японците използват листата на черницата за различни видове чай, като несъмнено вярват в позитивното им въздействие върху здравето. Днес ползата от нея вече е доказана с клинични изследвания - черничевите листа ограничават действието на ензимите разграждащи въглехидратите в организма. Ефектът от това е двоен: намалено ниво на кръвна захар след хранене и неусвояване на част от въглехидратите, което помага за поддържане на по-ниско тегло.
ПРЕДЛАГАНА ФОРМА
Продуктът се предлага в опаковка от 60 таблетки, които са лесни за прием и с незабавно действие.
НАЧИН НА ПРИЕМ
По две таблетки Цукарин 15 минути преди всяко хранене в продължение на 10 дни, след което по една таблетка 15 минути преди хранене.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
Дръжте далеч от деца! Не приемайте Цукарин, ако сте бременна или кърмачка! Ако приемате някакви лекарствени продукти, се консултирайте с Вашия общо практикуващ лекар или фармацевт!
Продуктът е подходящ за вегетарианци, вегани и диабетици.
Произведен в Европейския съюз.
ЦУКАРИН МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ В АПТЕКИТЕ! ДИСТРИБУТОР - ЛИБРА. 29лв е,поне така преверих в нета :)
http://mamita-bg.com/2009/09/23/%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D 0%B8%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B0/
Доста време го търсих, че не мога да го обясня.... Виж клипчето :)
оф бе стига сте пили боклуци ... знам ги аз тези хапове смешни
и да има ефикасни не са тези
ТРЕНИРАЙТЕ бе мамка му
ако се движите нищо няма да ви се лепи
стига сте яли гнусотии и пили химии то достатачно химия има на всякаде че и доброволно да се тъпчим
billytalent
03-23-2010, 14:43
Смятам пак да си взема Л-карнитин,преди бях пила на хапчета,ако някой е запознат кой е по-добър този под формата на хапчета или течния?
Смятам пак да си взема Л-карнитин,преди бях пила на хапчета,ако някой е запознат кой е по-добър този под формата на хапчета или течния?
мен един познат който се занимава с фитнес ми каза че течния е по добре и по на сметка 8-)
аз не бих си взела щото ще забравям да го пия
но може такива блокчета за енергия да си купя да ръфам 8-)
titinkaa
03-23-2010, 14:57
Л-карнитин,за кво се пие,знам че е нещо за теглото ама тоното му действие и приложение не знам,някой ще ми обясни ли?! :-) :-) :-) :-) :) :) :)
billytalent
03-23-2010, 15:02
Л-карнитин,за кво се пие,знам че е нещо за теглото ама тоното му действие и приложение не знам,някой ще ми обясни ли?! :-) :-) :-) :-) :) :) :)
http://www.bb-team.org/articles/882/ :P
Нз защо имам чувството,че течният ще има ужасен вкус 8-)
StreetFame
03-23-2010, 15:07
А колко струва? :-o
PinkFloydSound
03-23-2010, 15:15
От 4етвъртък се храня по-нормално и съм свалила 2 килограма. (sun) И съм се постегнала... Поне утре на рождения ми ден няма да приличам на кюфте в клин. :lol: 8-)
http://mamita-bg.com/2009/09/23/%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D 0%B8%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%B0/
Доста време го търсих, че не мога да го обясня.... Виж клипчето :)
златна си :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
emin3mchet0
03-23-2010, 16:29
На 14 години съм, 162см, 53кг. Искам да стане поне 48, защото фигурата ми е такава, че от кръста надоло съм по едра и е доста гадно :( Иначе мерси много за отговора :-)
vampireee
03-23-2010, 16:42
мисля да карам на лечебен глад ама не съвсем на вода ще ям и ябълки видях, че някой беше споменал че кара на ябълки, ако карам 15 дена на вода и ябълки ще отслабна ли
titinkaa
03-23-2010, 16:43
emin3mchet0 моля моля :) :-) :-) :-)
Infinity
03-23-2010, 16:44
мисля да карам на лечебен глад ама не съвсем на вода ще ям и ябълки видях, че някой беше споменал че кара на ябълки, ако карам 15 дена на вода и ябълки ще отслабна ли :shock: :shock:
Ти четеш ли какво си написала ???!!!
Я прочети и после сериозно помисли за организма си ! :?
foreverr
03-23-2010, 16:46
мисля да карам на лечебен глад ама не съвсем на вода ще ям и ябълки видях, че някой беше споменал че кара на ябълки, ако карам 15 дена на вода и ябълки ще отслабна ли
Със сигурност ще отслабнеш, но така ще отслабнеш рязко с глад и след като спреш този глад можеш да получиш йо-йо ефект и да върнеш свалените килограми.Даже е млака вероятността да не си ги върнеш.Най-добре започни диета в която има много ограничения и така си ги свали, поне ще си по-млако застрашена от йо-йо ефект.Защото ако караш на вода и ябълки 15 дена може и здравето да ти стане по-зле.А аз съм си патила от гладуване, за това по-добре прави диета , в която да ядеш поне малко.
vampireee
03-23-2010, 16:57
бях на 90 дневната около 12 дена после минах на безвъглехидратната и ми скимна това сега..най-вероятно ще започна безвъглехидратната пак
мерси за отговорите :-)
MimiKalcheff93
03-23-2010, 18:43
ммммммм втори ден ми е от диетата на боряна но си позволих и една ябълка при условие че днес е зеленчуков ден има ли проблем?!
аз мисля сега да мина на една диета вдъхнновена от тази
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
(Казват,че за 10 дни 5-7 кг се свалят)
^това
но с малко промени . защото не обичам сварени картофи... ето я и променена...
1ден - две кофички кисело мляко..
2ден - зеленчуци
3ден- 1кофичка кисело мляко и някой зеленчук...
4ден - 5 твърдо сварени яйца
5ден - плодове...
дали с тази промяна ще има резултат?
roshlichka
03-23-2010, 19:23
според мен промяна ще има заради малкото количество храна..
Ще има ефект, защото храната така или иначе е почти никаква :?
kuklichka_bg
03-24-2010, 07:05
пффф аз вчера тотално провалих Боряна 8-) :oops:
днеска почвам пак,но не боряна ами моя си
За пореден път се убедих,че не мога да спазвам диета 8-)
enjoyth3lif3
03-24-2010, 07:18
На мен ми е 52 ден на 90 дневната и съм 54 кг бях 62-63 :-) Нямам търпение да излезна и да си накупа нови дрешкии :) Усещането е невероятно :grin:
smiirnoff
03-24-2010, 08:14
Край - т'ва беше!
От днес почвам 90 дневната диета !!!
Сутринта като станах хапнах 2 хапки от една принцеса, изпих 2 чаши сок, обаче ми прещрака и си казах, че ще съм на диета !
:Д 8-)
Изчетох диетата от до и имам въпрос:
2.2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.
3.2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.
4.2-3 яйца варени, на очи или бъркани със сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.
Тия индекси отпред 2.2-3 к'во означават - смисъл 2 по 2-3 големи парчета сирене, или как ? :Д
Ако има още нещо ще питам :Д
newandoriginal
03-24-2010, 08:17
На мен ми е 52 ден на 90 дневната и съм 54 кг бях 62-63 :-) Нямам търпение да излезна и да си накупа нови дрешкии :) Усещането е невероятно :grin:
Bravo na teb ! Chestito :-) :-) :-) :-) :-) dai snimki :)
StreetFame
03-24-2010, 08:33
Край - т'ва беше!
От днес почвам 90 дневната диета !!!
Сутринта като станах хапнах 2 хапки от една принцеса, изпих 2 чаши сок, обаче ми прещрака и си казах, че ще съм на диета !
:Д 8-)
Изчетох диетата от до и имам въпрос:
2.2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.
3.2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.
4.2-3 яйца варени, на очи или бъркани със сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.
Тия индекси отпред 2.2-3 к'во означават - смисъл 2 по 2-3 големи парчета сирене, или как ? :Д
Ако има още нещо ще питам :Д
Т'ва са примерни менюта.
1-во, 2-ро, 3то... и после 2 или 3 парчета сирене, 2-3 яйца....
smiirnoff
03-24-2010, 08:38
Благодаря :Д 8-)
newandoriginal
03-24-2010, 08:50
az mislia da probvam tozi sait loshoto e 4e e sus sms ina4e mi kazaha 4e e dobur :)
http://dietite.com/ :) iskam da vidia kakuv rejim shte mi dade
MimiKalcheff93
03-24-2010, 11:35
Днес ми е 3 ти ден от диетата на Боряна чувствам се лекичко като започнах бях 56 кг сега не съм се теглила в петъка ще се притегля но всеки ден имам малки прегрешения , но са много малки така ,че не е проблем . :)
Надявам се да стане , ако видя ефект и , ако искам да смъкна още малко килограми може да я правя и 10 дена ще видим.Някой от тук правил ли я е и колко в смъквал за колко време ?
а диети за качване ? да има
Момче съм на 17
titinkaa
03-24-2010, 11:44
MimiKalcheff93, В петък като се претеглиш пиши колко си свалила?! :)
MimiKalcheff93
03-24-2010, 11:48
MimiKalcheff93, В петък като се претеглиш пиши колко си свалила?! :)
Ще пиша разбира се .Ама има ли възможност да не съм свалила вече с всеки ден се вманиачавам повече и повече? Искам да поотслабна не за друго , то ако става въпрос трябвало да кача 5 кг още ама аз 60 не искам да съм искам да съм 50 най-много.Стискайте палци и аз ще пиша ,ако има резултати.
MimiKalcheff93
03-24-2010, 11:49
Момче съм на 17
Тогава не е диета. Ами яж повече шоколад и такива неща . Тестени изделия , по -мазна храна .Абе пълна противоположност на диетата за отслабване.Яж и хляб също от това доста се пълнее. :shock: боже боже ... :D
Loshotia
03-24-2010, 12:21
^не
Яж протеини в количества
titinkaa
03-24-2010, 12:39
enjoyth3lif3 и аз искам да те видя преди и сега,на снимки :)
Момче съм на 17
Протеини (месо, яйца, млечни), тренировки - като цяло, по-добре да качиш мускули, отколкото мазнини. С това за шоколада, хляба и мазното не съм съгласна, целта му надали е да стане дебел и разплут.
MimiKalcheff93
03-24-2010, 12:46
Еми каза да наддаде от къде да знам за какво му е
billytalent
03-24-2010, 13:35
За 2 дни съм свалила 1.5 кг. :D ,но днес се провалих стана ми гадно от месото и ядох торта 8-)
MimiKalcheff93
03-24-2010, 14:01
За 2 дни съм свалила 1.5 кг. :D ,но днес се провалих стана ми гадно от месото и ядох торта 8-)
лелеее стига бее
и на мене колко ми се яде ,ако знаете днес изядах едно пакетче солети 69 въглехидрати имаше
мазнини 2
ама сега около 15 минути съм правила разни упражнения
хайде стискайте ми палци в петъка ще се тегля
billytalent
03-24-2010, 14:06
enjoyth3lif3 и аз искам да те видя преди и сега,на снимки :)
Тва е идея,всеки който е отслабнал може да показва разликата...интересно ми е :)
titinkaa
03-24-2010, 16:20
-7кг за 13 дни,новата Японска диета
Диетата е разработена от апонски специалисти по хранене,чиято цел е била да променят ритъма на обмяна на веществата.Ефектът от нея може да бъде поддържан с минимални усилия 2-3г.,като изключите от менюто си солта,хляба,алкохола и захарта.Ето и менюто:
1 ден
Закуска-чаша черно кафе без захар
Обяд-2 твърдо сварени яйца,салата от сварени или задушено зеле,чаша доматен сок
Вечеря-порция варена или печена на скара немазна риба(около 200гр).
2 ден
Закуска-чаша черно кафе без захар,1 сухар
Обяд-порция варена или печена немазна риба,зелена салата,плодова салата
Вечеря-100гр варена телешко месо,1ч.ч. извара.
3 ден
Обяд-1 голяма тиквичка,запечена в зехтин
Вечеря-2 твърдо сварени яйца,200гр варено телешко месо,зелева салата,овкусена със зехтин.
4 ден
Обяд-1 твърдо сварено яйце,3 големи моркова(варени или задушени в зехтин),15гр твърдо сирене(безсолно)
Вечеря-плодове.
5 ден
Закуска-салата от настъргани моркови,подправени с лимонов сок
Обяд-порция варена или печена немазна риба,чаша доматен сок
Вечеря-плодове
6 ден
Обяд-половин варено пиле,салата от прясно зеле или моркови
Вечеря-2 твърдо сварени яйца,чаша настъргани моркови,подправени със зехтин.
7 ден
Закуска-чаша билков чай без захар
Обяд-200гр варено телешко месо,плодове
Вечеря-можете да си изберете вечерята от всеки един от останалите 12 дни(без третия) или пък да си направите порция варени скариди.
8 ден
Обяд-половин варено пиле,салта от прясно зеле или моркови
9 ден
Закуска-салата от настъргани варени(задушени) моркови,подправена с лимонов сок
Обяд-една по-голяма печена или варена бяла риба,чаша доматен сок
Вечеря-плодове.
10 ден
Обяд-1 твърдо сварено яйце,3 големи сварени моркова,15гр твърдо сирене
Вечеря-плодове.
11 ден
Обяд-1 голяма тиквичка, задушена в зехтин
Вечеря-2 твърдо сварени яйца,200гр сварено телешко месо,зелева салата.
12 ден
Обяд-порция сварена или печена бяла риба,немазна,зелева салата,плодова салата
Вечеря-100гр сварено телешко месо,1ч.ч. извара.
13 ден
Обяд-2 твърдо сварени яйца,зелева салата,чаша доматен сок
Вечеря-порция сварена или печена бяла риба.
ЗЛАТНИ ПРАВИЛА СЛЕД ДИЕТАТА
-Когато си купувате хляб,вземете ръжен,пълнозърнест или типов-добре изпечен.
-Когато се храните навън,предпочитайте салати(месни,рибни,от свежизеленчуци,морски дарове).Вместо със сирене,нека да е с извара.
-От супите препоръчителни са зеленчуковите(борш,спаначе на) и от варива.
-Можете да хапвате картофи,но не пържени.Нека да са задушени,варени или печени.По-твърдите зеленчуци трябва да се консумират,след като бъдат бланширани.
-За омлет използвайте само безтъците на яйцата,като добавите и различни зеленчуци.Веднъж седмично можете да си позволите и жълтъци.
-От сосовете диетолозите препоръчват млечните,плодовите,зеленчу ковите.Без брашно и майонеза.
-За десерт хапвайте плодове,не сладкиши.Ако много ви се иска нещо сладичко,вземете лъжичка мед или парче черен шоколад.
:) :) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
billytalent
03-24-2010, 16:25
Тази диета прилича на т.н.Японско чудо,което за мен беше ужасно :D
smiirnoff
03-24-2010, 17:04
Днес първи ден от диетата - до 17.00 беше успешен и сега като се прибрах сестра ми гадината беше взела софийска баница и ядох :Х:Х:Х
И майка ми е взела едни прекрасни сладки, които ги ОБОЖАВАМ :Х
Нямам думи просто - всичко е против мен :lol:
Ццц .. :Д
НИЩО, аз все пак ще продължавам, докато не си постигна резултата !
Ако искат и торти и хиляди шоколади да взимат - няма да се поддам. !
Само малко може да си хапна, ама много мъничко :Д 8-)
То т'ва няма да се брои :Д
А сега така искам да си взема една сладка :Х:Х
Дали може на първия ден да си взема ? :Д 8-)
titinkaa
03-24-2010, 17:26
smiirnoff.. те вашите май нарочно ти взимат любимите неща,само и само да не спазваш диета :D
billytalent
03-24-2010, 17:33
Моите родители са същите и понеже аз нямам воля и не отказвам на храна,винаги се провалям...ценител съм на сладкото 8-)
smiirnoff
03-24-2010, 17:35
Еми не знам .. :Х
Не можах - взех си 2 сладки :Д
Ама като почнах да се оплаквам тати каза, че утре ще вземе всички сладки от нас в работата си, за да не ги ядем ние, ами да си спазваме диетите :Д
А кака сега реши, че и тя ще е на диета, ама за к'во е взела баница о.О .. :shock:
Пфу пфу
Утре ее ден за варива, казах на мама да направи леща, щото нея най - много я обичам ^^
А ориз със зеленчуци става ли за утре ? :/
И в училище какво да ям ?
Ако може ориз със зеленчуци, до училище имам едно такова дето правят такива неща и има МНОГО ВКУСЕН ориз със зеленчуци :Д
Ааа, ако не може ориз - к'во да ям ? о.О
Моите родители са същите и понеже аз нямам воля и не отказвам на храна,винаги се провалям...ценител съм на сладкото 8-)
Те моите не го правят нарочно, ама...все пак го правят. ;д
Особено баща ми - в нас не може да няма кола ( заради мен ).
" Кола няма, той хляб купил " е лафа... :lol: И диета, недиета, не се съобразява, по навик... На сладко уж повече се сдържам, не обичам толкова много, ама точно когато съм решила да се огранича - умирам за шоколад..
Все си казвам, че от утре, от другата седмица ще променям нещо, затова сега пак не си вярвам много, ама...надявам се сега априлската ваканция ако не диета, поне някакви ограничения. Цялата ще я изкарам на яйца и козунак. :D
smiirnoff
03-24-2010, 17:37
Абсолютно същото е и при мен :Д
А и тати ВСЕКИ БОЖИ ДЕН купува сладко, щото е като малко дете и не може една вечер без да яде сладко :Д .. и то като има сладко в нас .. как да откажа о.О
newandoriginal
03-24-2010, 17:40
-7кг за 13 дни,новата Японска диета
Диетата е разработена от апонски специалисти по хранене,чиято цел е била да променят ритъма на обмяна на веществата.Ефектът от нея може да бъде поддържан с минимални усилия 2-3г.,като изключите от менюто си солта,хляба,алкохола и захарта.Ето и менюто:
1 ден
Обяд-2 твърдо сварени яйца,салата от сварени или задушено зеле,чаша доматен сок
Вечеря-порция варена или печена на скара немазна риба(около 200гр).
2 ден
Обяд-порция варена или печена немазна риба,зелена салата,плодова салата
Вечеря-100гр варена телешко месо,1ч.ч. извара.
3 ден
Обяд-1 голяма тиквичка,запечена в зехтин
Вечеря-2 твърдо сварени яйца,200гр варено телешко месо,зелева салата,овкусена със зехтин.
4 ден
Обяд-1 твърдо сварено яйце,3 големи моркова(варени или задушени в зехтин),15гр твърдо сирене(безсолно)
Вечеря-плодове.
5 ден
Закуска-салата от настъргани моркови,подправени с лимонов сок
Обяд-порция варена или печена немазна риба,чаша доматен сок
Вечеря-плодове
6 ден
Обяд-половин варено пиле,салата от прясно зеле или моркови
7 ден
Закуска-чаша билков чай без захар
Обяд-200гр варено телешко месо,плодове
Вечеря-можете да си изберете вечерята от всеки един от останалите 12 дни(без третия) или пък да си направите порция варени скариди.
8 ден
Обяд-половин варено пиле,салта от прясно зеле или моркови
9 ден
Закуска-салата от настъргани варени(задушени) моркови,подправена с лимонов сок
Обяд-една по-голяма печена или варена бяла риба,чаша доматен сок
Вечеря-плодове.
10 ден
Обяд-1 твърдо сварено яйце,3 големи сварени моркова,15гр твърдо сирене
Вечеря-плодове.
11 ден
Обяд-1 голяма тиквичка, задушена в зехтин
Вечеря-2 твърдо сварени яйца,200гр сварено телешко месо,зелева салата.
12 ден
Обяд-порция сварена или печена бяла риба,немазна,зелева салата,плодова салата
Вечеря-100гр сварено телешко месо,1ч.ч. извара.
13 ден
Обяд-2 твърдо сварени яйца,зелева салата,чаша доматен сок
Вечеря-порция сварена или печена бяла риба.
ЗЛАТНИ ПРАВИЛА СЛЕД ДИЕТАТА
-Когато си купувате хляб,вземете ръжен,пълнозърнест или типов-добре изпечен.
-Когато се храните навън,предпочитайте салати(месни,рибни,от свежизеленчуци,морски дарове).Вместо със сирене,нека да е с извара.
-От супите препоръчителни са зеленчуковите(борш,спаначе на) и от варива.
-Можете да хапвате картофи,но не пържени.Нека да са задушени,варени или печени.По-твърдите зеленчуци трябва да се консумират,след като бъдат бланширани.
-За омлет използвайте само безтъците на яйцата,като добавите и различни зеленчуци.Веднъж седмично можете да си позволите и жълтъци.
-От сосовете диетолозите препоръчват млечните,плодовите,зеленчу ковите.Без брашно и майонеза.
-За десерт хапвайте плодове,не сладкиши.Ако много ви се иска нещо сладичко,вземете лъжичка мед или парче черен шоколад.
:) :) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Eii super 4estito mili4ka :-) :-) :-) :-) :-)
billytalent
03-24-2010, 17:42
И аз до скоро бях пристрастена към колата,на ден изпивах по-едно голямо шише,от 1 седмица не съм пила и нз как успях да издържа,но сега около Великден пак ще прекаля с нея и с козунаци :D
kuklichka_bg
03-24-2010, 18:08
някой да има идея как да се откажа сладкото или поне да го намаляяяяя :o :o :o
не мога без него без вс друго мога ама без сладко не оффф :(
StreetFame
03-24-2010, 18:14
Еми не знам .. :Х
Не можах - взех си 2 сладки :Д
Ама като почнах да се оплаквам тати каза, че утре ще вземе всички сладки от нас в работата си, за да не ги ядем ние, ами да си спазваме диетите :Д
А кака сега реши, че и тя ще е на диета, ама за к'во е взела баница о.О .. :shock:
Пфу пфу
Утре ее ден за варива, казах на мама да направи леща, щото нея най - много я обичам ^^
А ориз със зеленчуци става ли за утре ? :/
И в училище какво да ям ?
Ако може ориз със зеленчуци, до училище имам едно такова дето правят такива неща и има МНОГО ВКУСЕН ориз със зеленчуци :Д
Ааа, ако не може ориз - к'во да ям ? о.О
Може.
smiirnoff
03-24-2010, 18:20
Оу, тогава утре ще ям ориз със зеленчуци ^^
А задължително ли е да ям през 2 часа ?
StreetFame
03-24-2010, 18:24
Оу, тогава утре ще ям ориз със зеленчуци ^^
А задължително ли е да ям през 2 часа ?
Неее, глупости. :D През белтъчения и варивата се яде през 4 часа. Т.е. ако закусваш в 8, трябва да изчакаш 4 часа най-малко, за да може да обядваш. През въглехидратния не си спомням, но мисля, че се чакаше 2 часа и през плодови може да си ядеш през 2 часа, ако ти се яде де.
smiirnoff
03-24-2010, 18:33
Да де, се тая :Д
През белтъчения е през 4 часа, а през другите е 2 часа.
Ама ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ли е да ям, щото на мен не ми се прияжде на всеки 2 часа :Д
StreetFame
03-24-2010, 18:47
И варивата е през 4. Не е задължително много ясно.
newandoriginal
03-24-2010, 18:48
Един тъп въпрос,ама просто не знам :Д
От дъвките надебелява ли се,защото аз на дъвки и вода преживявам в училище :Д
м/у другото така само да споделя..от доста време чета тази темичка и всички мн ме кефите ама smiirnoff кърти :Д Мн якаа 8-) :-) :-)
Мне, варивата е през 2
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
От дъвки може да се надебелее по следния механизъм: ядеш и се засищаш. След час започваш да дъвчиш дъвка. Дъвкането залъгва стомаха ти, че ядеш нещо, и той започва да отделя по-интензивно храносмилателни сокове и затова огладняваш. Така реално ядеш, без да имаш нужда от храна. Иначе, ако не огладняваш от дъвките, няма от какво да надебелееш.
newandoriginal
03-24-2010, 19:05
От дъвки може да се надебелее по следния механизъм: ядеш и се засищаш. След час започваш да дъвчиш дъвка. Дъвкането залъгва стомаха ти, че ядеш нещо, и той започва да отделя по-интензивно храносмилателни сокове и затова огладняваш. Така реално ядеш, без да имаш нужда от храна. Иначе, ако не огладняваш от дъвките, няма от какво да надебелееш.
всички ми се чудят,но аз мога и само дъвки да си ям въобще не огладнявам :) мерси :-) :-) :P
StreetFame
03-24-2010, 19:06
Мне, варивата е през 2
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
Ем не знам, ама аз съм я правила преди година и тогава пишеше, че е 4 часа, ама както и да е, все пак тея 2 часа са ако иска да яде плод. Не може да обядва в 1 и да вечеря в 3. :lol: 8-)
billytalent
03-24-2010, 20:02
Киселите краставички могат ли да се ядат по-време на диета :D преди малко изядох огромно количество :lol:
Киселите краставички могат ли да се ядат по-време на диета :D преди малко изядох огромно количество :lol:
Аз си хапвам смело, и аз много ги обичам :) Това са краставици все пак -почти само вода, няма какво да ти стане от тях :-D
smiirnoff
03-25-2010, 06:43
Сутрнита слънцето ме събуди като по филмите и се чувствам супер :Д
В 8.00 изядох един портокал (нали закуската трябва да е плод), към 11 може да изям една ябълка. Няма да мога да обядвам в къщи, защото имам нулев, ама в голямото в училище (в 4 часа :Д) ще обядвам ориз със зеленчуци :Д ^^
Настроена съм вече за диета и даже ми е супер странно как шоколадът, който в момента седи на масата и ме гледа, не ме привлича да го изям :Д :razz:
И днес ще тичаме с една приятелка след училище 1-1.5 километра, защото след 2 месеца ще ни изпитва и без т'ва по физическо на километър :Д
И утре от класа ще тичаме пак километър, събота и неделя много, много разходки по Витоша и парковете ии си уредих много движение :Д 8-)
Остава ми само да чакам резултатите ^^
newandoriginal
03-25-2010, 06:49
Има ли шанс да си стегна корема за 7 дни :Д 8-)
Loshotia
03-25-2010, 06:51
^ Нали?(за шоколада)
И при мен е същото.
Ти на 90дневна ли беше?
На мен само първият ден ми беше много критичен, глад ме мъчеше и това си е. А сега се чувствам много добре- сита съм, весело ми е, като съм навън почти не се сещам за храна. И кантарът сутрин ме радва :)
enjoyth3lif3
03-25-2010, 06:52
дай снимка преди и след :-| иначе браво ;-)
Нямам снимки от преди! Аз изобщо преди неможех да се гледам :lol: А от сега ще се снимам в събота и ще посттна :-)
smiirnoff
03-25-2010, 06:54
Мда, на 90 дневната съм, ама днес ми е 2ри ден и колкото и преувеличено да звучи се чувства много по - добре, от преди да почна диетата. Преди се тъпчех все с боклуци и не ядях много, ама всичко, което попадаше в устата ми беше сладко :Д :lol:
А сега се чувствам супер ^^
И няма никакъв глад и такива неща :Д
Има ли шанс да си стегна корема за 7 дни :Д 8-)
Никакъв.
MimiKalcheff93
03-25-2010, 10:39
40ти ден ми е
днеска ми е яйчният
ахх сутринта изядах едно айчице и за да не мисля за храна сега ще ходя и на разходка целия ден да не съм у нас
из гората ще съм само да си направя упражненията и тръгвам за днес 3 яйца съм изяла леле незнам дали токова ще отслабна но се чувствам леко и комфортно !! :)
titinkaa
03-25-2010, 10:45
MimiKalcheff93..ти на коя диета си,90-дневната ли?
titinkaa
03-25-2010, 10:51
някой да вземе да ме удари с нещо,та да се мотивирам по-добре за диета,тея дни все бързам насам натам и нямам време да си направя яденето като се пребера и ям закуски вчера една и днес една,имам чувството че пак ще се отпусна с храната и ще си кача свалените кг.Някой да ме наругае,за да се стегна 8-) :lol: :booooomb: Имам да свалям 10-15кг,а още не съм се стегнала,ако продължавам с тва темпо и ще си мине времето,ще дойде лято и тогава ще си чукам главата в стената,че не съм отслабнала на време.Ядосвам се на себе си :booooomb:
някой да вземе да ме удари с нещо,та да се мотивирам по-добре за диета,тея дни все бързам насам натам и нямам време да си направя яденето като се пребера и ям закуски вчера една и днес една,имам чувството че пак ще се отпусна с храната и ще си кача свалените кг.Някой да ме наругае,за да се стегна 8-) :lol: :booooomb: Имам да свалям 10-15кг,а още не съм се стегнала,ако продължавам с тва темпо и ще си мине времето,ще дойде лято и тогава ще си чукам главата в стената,че не съм отслабнала на време.Ядосвам се на себе си :booooomb:
e ti все си на диета колко кг си и колко си висока?
e ti все си на диета колко кг си и колко си висока?
То да не се свалят за 1-2 седмици килограмите? Аз за 5-6 съм от близо месец на диета (режим по-скоро) и съм на средата.
Infinity
03-25-2010, 11:30
titinkaa колко висока си и колко тежиш ? :-o
10-15кг. за доста , по-добре наистина се взимай в ръце ! 8-)
titinkaa
03-25-2010, 11:34
1.78см съм висока,а съм към 80кг :( само не ми се смейте :( :cry: :-#
billytalent
03-25-2010, 11:52
:shock: Нз ама не мога да ти дам 80 кг.като те гледам,мислех че си към 60 и нещо
Infinity
03-25-2010, 11:56
Постави си за цел 65кг. примерно / ка за начало 8-) /
и яко напред ! 8)
titinkaa
03-25-2010, 11:56
:shock: Нз ама не мога да ти дам 80 кг.като те гледам,мислех че си към 60 и нещо
да да,60 ама друг път,не ми личат килограмите щото съм висока :-#
titinkaa
03-25-2010, 12:00
Постави си за цел 65кг. примерно / ка за начало 8-) /
и яко напред ! 8)
Ами да,по принцип моите идеални кг са 69 за височината ми,но и 65 да стана пак ще съм добре
billytalent
03-25-2010, 12:09
Да си висок си е много добре,понякога кг.не ти личат...аз съм свалила доста кг.,но нз някак си външно имам чувството че не си личи и се виждам всеки ден все по-огромна :lol: а днес супер много ядох
titinkaa
03-25-2010, 13:11
billytalent....Ти колко си висока?А кво стана с оная диета,която ти постна,спазваш ли я с твойта приятелка?
billytalent
03-25-2010, 13:13
Ами 1.77-8 някъде,пък може и повече да съм станала,не съм се мерила от супер много време,вчера прегреших и я спрях,но за 2 дни свалих 1.5кг.моята приятелка продължава да я спазва уж :neutral:
titinkaa
03-25-2010, 13:18
А иначе трудна ли е,ти как изкара 2 дена,а първия с тея картофи как изкара,колко изяде за деня?Аз мисля да я почвам от утре или от събота,ама по вероятно от събота,щото утре имам спортен празник ама после ще ходим с класа на кафе и все се изкушавам да си взема фрапе и ще я наруша утре ако пия фрапе.Да я почвам ли според теб? :-)
billytalent
03-25-2010, 13:24
Обичам фрапе :-) ако обичаш нещата от менюто я започни,според мен наистина има ефект от нея :) първият ден картофите ги направих на салата и изядох огромно количество,понеже целият ден бях много гладна,вторият ден пък нямах никакъв апетит и изядох само половин краставица и късно вечерта салата,вчера вече се провалих тотално,защото хапнах и торта,не мога да карам само на месо,по принцип не обичам,но може от разрешените за деня неща да ядеш колкото си искаш,все пак целта не е да си гладна. :) Аз като минат празниците сега,започвам пак сигурно нея :P
titinkaa
03-25-2010, 13:36
Ами да,всичките неща ги обичам,аз я казах на един приятел,щото са го избрали да се снима за мъжко списание и ще има и по разголени снимки и иска да свали малко кг и му я казах,и днес му е първия ден :) И аз я почвам,но се чудя дали от утре или от събота. :) :-) Кажи на твойта приятелка да се претегли като я спре и пиши тука да кажеш колко е свалила :-)
billytalent
03-25-2010, 13:59
Разбира се,ще напиша колко е свалила.Тя по принцип има много бърз метаболизъм,при мен това е проблем.Преди време беше карала известно време само на алкохол :-D и стана супер слаба,сега малко пак е качила и започна тази диета,но пък има воля,а аз не :lol:
titinkaa
03-25-2010, 14:09
Добрем :-) :-) :-)
Loshotia
03-25-2010, 14:10
Ама така ако караш от събота, от понеделник (titinkaa), никога няма да я почнеш и то сериозно. И защо я спираш на първото прегрешение? Прегрешаваш- примерно хапваш парче шоколад(не целия, а колкото да ти мине желанието) и продължаваш :)
послепис: накарах ли ти се достатъчно?
titinkaa
03-25-2010, 14:34
Ама така ако караш от събота, от понеделник (titinkaa), никога няма да я почнеш и то сериозно. И защо я спираш на първото прегрешение? Прегрешаваш- примерно хапваш парче шоколад(не целия, а колкото да ти мине желанието) и продължаваш :)
послепис: накарах ли ти се достатъчно?
Не,трябва по строго някой да ми с енакара,та да се стегна 8-) :D
vampireee
03-25-2010, 15:57
от днес пак съм си на безвъглехидратната мисля да карам до 15 април и после ще пробвам да изкарам японското чудо
PinkFloydSound
03-25-2010, 16:12
Моми4ета, имам ли нужда от отслабване?
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs437.snc3/25144_1102202371220_1711550399_193272_7261571_n.jp g
billytalent
03-25-2010, 16:15
Ако ти кажем,че нямаш едва ли ще ни послушаш,много си добре,аз не виждам има ли на къде повече да отслабваш...имам същата риза 8-)
Титинка, 178 см :shock: По дяволите, защо аз съм само 163 :? Високите момичета дори и на повече кг изглеждат по-слаби... Имам една колежка, която е може би на твоята височина, има моето телосложение и изглежда доста по-добре от мен... Пфф, още само 5 см искам, ама на почти 20... няма повече да се расте :D
titinkaa
03-25-2010, 16:21
PinkFloydSound нямаш нужда от отслабване,много си си добре така :)
MimiKalcheff93
03-25-2010, 16:32
MimiKalcheff93..ти на коя диета си,90-дневната ли?
упс обърках
4-ти ден :)
на боряна съм утре ще се претегля :):)
днеска 5 яйца и две бисквитки
но правих упражнния и бях на разходка 3.30 часа и съм минала около 4-5 км
billytalent
03-25-2010, 16:35
Аз пък днес съм болна и нямам никакво движение,скоро ми предстоят изпити и колкото и тъпо да звучи аз от притеснения и нерви покрай подобни неща много напълнявам :D
Аз пък днес съм болна и нямам никакво движение,скоро ми предстоят изпити и колкото и тъпо да звучи аз от притеснения и нерви покрай подобни неща много напълнявам :D
А аз покрай представления примерно много малко ядях :) Изпитите не са ми чак такъв стрес, че да ми се отрази.
MimiKalcheff93
03-25-2010, 16:50
Е и аз прегрешавам , но не се отказвам все пак са толкова малко калории и като си правя упражнения няма проблем една бисквитка на ден с лъжичка мед за здраве :) аз така мисля, като има воля човек винаги ще успее, дори с малките прегрешения
еххх утре ще си хапвам месце :grin:
взех си пилешки бутчета сега се варят , за сутринта да са ми готото - хапвам малко отивам на даскало там не ям нищо ,че само имаме лафки и автомати за храна ужас -чипсове ,сладки, вафли, кроасани, солети и т.н. Ясно вие за какво става на въпрос карам го там на дъвки и вода :D и после като се прибера ще си доизям месцето само ми стискайте палци да видим дали съм смъкнала ..... :S
titinkaa
03-25-2010, 16:58
^ Ако си свалила,ще я почвам и аз.Миналия път не можах да я изкарам цялата диета на Боряна ама тоя път ще се пробвам :) Нямам търпение утре да пишеш дали си свалила :grin:
PinkFloydSound
03-25-2010, 17:00
Ми, да ви кажа 4естно, мисля да ви се доверя, защото не сте единствените, които го казвате. На тая снимка съм със 7 кила по-тежка от преди и вси4ки ми казват, 4е така изглеждам много по-добре. И аз, като никога, вярвам, 4е са прави. :shock:
Infinity
03-25-2010, 17:05
PinkFloydSound според мне също нямаашш !!!
sw3etyrrr
03-25-2010, 17:06
Момичета успех със диетите, чета ви от няколко дни и мн ви се кефя.Аз нямам нуjда от тях, но мн обичам да спортувам.Който иска да тичаме в парка и е от София да пише... :) :) :)
magincis
03-25-2010, 17:50
Здравейте на всички! И аз се включвам в темата.
Исках да ви кажа една диета за лятото, мама свали 4 килограма за една седмица ии е вкусна :]
Таа тя беше такава: 7 дни ядеш плодове, но САМО ЧЕРВЕНИ. Например ягоди, диня, касис, череши и всякъкви такива плодове (червени). Само за ябълките незнам дали може, но и аз я пробвах и не съм яла ябълки. Незнам при всеки може да подейства различно диетата, аз свалих 3, но въпреки това и двете с мама се чувствахме невероятно. Пречистихме си организмите и такаааа. 8-)
Здравейте на всички! И аз се включвам в темата.
Исках да ви кажа една диета за лятото, мама свали 4 килограма за една седмица ии е вкусна :]
Таа тя беше такава: 7 дни ядеш плодове, но САМО ЧЕРВЕНИ. Например ягоди, диня, касис, череши и всякъкви такива плодове (червени). Само за ябълките незнам дали може, но и аз я пробвах и не съм яла ябълки. Незнам при всеки може да подейства различно диетата, аз свалих 3, но въпреки това и двете с мама се чувствахме невероятно. Пречистихме си организмите и такаааа. 8-)
цветната диета
аз бях чела за нея
не е ли комплекс ?
Една седмица червени втората зелени и тн
magincis
03-25-2010, 18:01
Ами незнам, но ние я карахме само една седмица и има някъкъв ефект, но разбира се който иска да свали повече нека започне някоя по-дълга.
Аз съм правила и 90 дневната, но немога на 17 ден вече... 8-)
MichellePhan
03-25-2010, 18:03
Направих 3 дена от 90 дневната,но понеже идва априлската,а пък тя е 10 дена няма ли да е по-добре да направя диетата на Боряна.Смисъл,защото няма да съм на училище и ще ми е по-лесно да си подбирам храната.За сега съм свалила 1 кг(теглих се по едно и също време-когато се събудих).Вместо яйца ще ям плодове.И то ще стане:
1 ден-2 кисели млека
2 ден-зеленчуци
3 ден-5 картофа
4 ден-плодове
5 ден-800г. месо
Ако от нея сваля 8 кг,ще ми останат 7.Тях ще сваля вече с 90 дневната диета.Ще си правя упражнения вкъщи и ще скачам на въже(смисъл ще се движа).
MimiKalcheff93
03-25-2010, 18:10
аз пък у нас си нямам кантар утре ще мина през едни магазин домашни потреби май беше нещо такова... и ще си взема ,ако не на даскало ще се претегля
но реших да ви покажа снимки да видите има ли някаква разлика
ето преди да почна диетата ден или два : http://prikachi.com/files/1459499c.jpg i
и ето една от днес : http://prikachi.com/files/1459502e.jpg
пп: някой беше попитал каксъм се справила на деня с картофите
ами изядах си картофките аз един преди даскало още сутринта другите следобяд но вечерта малко се издъних с малко паржолка но беше на скара и малка и тънка такаче нп :)
хляб не ям никак и без безалкохолни
smiirnoff
03-25-2010, 18:17
Днес си издържах деня и пак се чувствам страхотно. В училище нещо не ми се ядеше и изядох един банан, след това тичах .. амааа ядох един малък сладолед :Д
АМА ГО ИЗГОРИХ, защото после обикаляхме цяла София .. 40 минути сме ходили, а после аз пеша ходих 15 минути от метрото до нас, така че го считам за изгорени калории :Д
Пък и един малък сладолед нищо не е .. в сравнение с това, което преди ядях :Д
А утре ще бъде много хубав ден :Д
За вечеря ми е позволено торта, а точно утре идват на гости едни роднини, а леля ми е сладкарка и ми обеща да ми направи торта => ще ям торта :Д
Утре сутринта смятам да хапна една ябълка, на обяд може спагети, ама нещо много не ми се ядат спагети или пица .. - някакви други предложения за обяд от въглехидратния ден ? :/
После за вечеря вече си имам торта ии така :Д
И в училище може да хапна пак банан и некво малко шоколадче, щото после ще тичам доста ии няма да припадам там по Борисовата :Д:Д 8-)
^^
titinkaa
03-25-2010, 18:34
Първите 14 дни:
1. През деня някакво ядене.
2. В 19 ч. салата (зелева или домати и краставици) + месо (пиле или риба)- на скара, на фурна или на тиган.
15-ти до 21-ви ден
Малко "почивка" с включване на млечни продукти- същия режим, но + сирене към салатата или кисело мляко на обяд.
22-ри до 28-ми ден
Същото като през първите 14 дни.
Една жена с тая диета е свалила 10кг за 28 дни :)
StreetFame
03-25-2010, 18:43
^ ОМГ! К'ви са тея измислени диети бе? Как така няма да ядеш цял ден и вечерта ще се натъпкаш? По-добре да ядеш през деня и да не вечеряш.
Защо не спрете с тези диети и просто се хранете здравословно + спорта, който почти всички мразите???
titinkaa каза, че не обичаш да тичаш? И аз не обичам много неща, ама ги правя. Защо не станеш един път към 7-8 и да отидеш да потичаш малко? Нищо няма да ти стане. Ако не можеш да издържаш започни от 10-15 минути и през 2 дни някъде увеличавай с 5 мин.
С фитнес не става!! Той не е за отслабване, въпреки че има и някои кардио тренировки, които помагат, но не е същото като да потичаш 1 час.
Постоянно си правите планове, ама като гледам почти нищо не изпълнявате. И аз съм минала по тоя път и знам к'во е.
Е, съжалявам, ама няма да постигнете нищо с диети. Трябва някой да ви набие нещо в главичките.
titinkaa
03-25-2010, 18:47
^ Еми не обичам да бягам,вярно е признавам,ама не обичам да правя и неща на сила,като не обичам спорта,кво на сила ли да бягам,без желание,еми според мен нищо няма да постигна щом ще го правя ей тъй,колкото да се правя че спортувам :?
MichellePhan
03-25-2010, 19:05
^ ОМГ! К'ви са тея измислени диети бе? Как така няма да ядеш цял ден и вечерта ще се натъпкаш? По-добре да ядеш през деня и да не вечеряш.
Защо не спрете с тези диети и просто се хранете здравословно + спорта, който почти всички мразите???
titinkaa каза, че не обичаш да тичаш? И аз не обичам много неща, ама ги правя. Защо не станеш един път към 7-8 и да отидеш да потичаш малко? Нищо няма да ти стане. Ако не можеш да издържаш започни от 10-15 минути и през 2 дни някъде увеличавай с 5 мин.
С фитнес не става!! Той не е за отслабване, въпреки че има и някои кардио тренировки, които помагат, но не е същото като да потичаш 1 час.
Постоянно си правите планове, ама като гледам почти нищо не изпълнявате. И аз съм минала по тоя път и знам к'во е.
Е, съжалявам, ама няма да постигнете нищо с диети. Трябва някой да ви набие нещо в главичките.
Аз няма на какво да се запиша.Иначе обичам да спортувам.Просто никой спорт не ме влече.Не мога да бягам сутринта,защото:1.няма къде 2.няма с кой.С диетата е по-лесно и по-бързо.Особено ако аз не правя диета и резултатите не идват бързо се отказвам.Ама вече се промених.Ето вече съм на 3 ден от 90 дневната.Ама смятам утре да почна диетата на Боряна.
само с диети не става
то ако винаги търсите по лесното ...
и аз не харесвам да се потя като прасе ама пък знам че правя нещо за себе си :)
StreetFame
03-25-2010, 19:09
Абе правете к'вото си искате, вие си преебавате организмите.
Много ме съмнява да си тичала 30 минути даже, за да казваш, че мразиш тичането.
Има и други спортове, ако ви е толкова голям проблем т'ва тичане.
Плуване, баскетбол, волейбол.... ама кой да се сети. Правете си диетите и казвайте, че нямате време за спорт, ама не се оплаквайте, че не отслабвате.
Така цял живот ще сте подложени на диета и ту ще сваляте, ту ще качвате. Веднъж отслабнеш ли със режим и спорт, после може да си ядеш и сладко, и да си спортуваш, за да се поддържаш. Ебах тоя мързел....
Абе правее к'вото си искате, вие си преебавате организмите.
Плуване, баскетбол, волейбол.... ама кой да се сети. Правете си диетите и казвайте, че нямате време за спорт, ама не се оплаквайте, че не отслабвате.
Така цял живот ще сте подложени на диета и ту ще сваляте, ту ще качвате. Веднъж отслабнеш ли със режим и спорт, после може да си ядеш и сладко и да си спортуваш, за да се поддържаш. Ебах тоя мързел....
тва казвам и аз
аз съм за диетите но пък спорта е много важно нещо !!
Аз също не обичах да бягам но преди месец почнах раничко да бягам и да ви кажа по жива не съм се чувствала никога .
Glamour92
03-25-2010, 19:18
Абе правее к'вото си искате, вие си преебавате организмите.
Така цял живот ще сте подложени на диета и ту ще сваляте, ту ще качвате. Веднъж отслабнеш ли със режим и спорт, после може да си ядеш и сладко и да си спортуваш, за да се поддържаш. Ебах тоя мързел....
тва казвам и аз
аз съм за диетите но пък спорта е много важно нещо !!
Аз също не обичах да бягам но преди месец почнах раничко да бягам и да ви кажа по жива не съм се чувствала никога .
И аз така-преди казвах,че спорта е нещо ужасно...до момента,в който не реших да отида на фитнес(просто,за да видя какво е)Оттогава съм супер запалена и си ходя редовно.Наскоро пробвах и джогинг-също много ми допадна ;)
На мен пък супер много ми се тича, ама няма с кого, къде и с това училище...
От оправданието "няма с кого да спортувам" вече ми се повдига. Първо, все се намира някой, стига да потърсиш. Аз само като споменах пред колеги, че обичам да бягам, веднага се намериха такива, които искат да дойдат с мен - бягала съм с 5 различни колеги. Второ, какво като тренираш сам? На мен даже повече ми харесва, защото иначе се чувствам почти длъжна да говоря с този, с когото съм тръгнала, а не обичам да говоря, докато спортувам - предпочитам да си пусна музика, да игнорирам всичко покай мен и да си мисля за мои си неща. Но дори и на по-приказливите надали ще им е такъв проблем 3 пъти седмично по 1 час да си мълчат.
vanilievisez
03-25-2010, 19:52
след два месеца на 90-дневната, спирам я
насъбират ми се доста рд-та, излизанки и т.н., пък и Великден, няма да мога да я спазвам
доволна съм от себе си
и си се харесвам няк'во
ще се храня разделно, по-натам започвам и Лунната, а и ще тичааам. дам. :) успех
FlowerPower
03-25-2010, 20:13
Завиждам ви за волята как успявате да пазите диети. При мене е обратното- аз обожавам да спортувам, като имам време мога да го правя до припадък ( пристрастена съм :D ). Но за жалост не мога да се ограничавам така стриктно като повечето от вас. Сега само намалявам храната и, а когато огладнея " по никое време" се опитвам да приемам единствено сурови зеленчуци. Така ще процедирам 10 дена и ако видя резултат, ще продължа :)
FlowerPower, малко хора от тази тема се ограничават чак толкова много :D Няма много за възхищение.
titinkaa
03-26-2010, 05:43
Ваша си работа,спортувайте си,ама мен друго освен фитнес и дълги разходки,не може да ме навиете да правя,не обичам тоя спорт и тва е,не че ме мързи,просто нямам желание да спортувам,не ме влече,а без желание не искам да правя нищо
smiirnoff
03-26-2010, 06:13
Аз пък ОБОЖАВАМ да тичам - т'ва е толкова приятно, дори и да си в компания, или сам със слушалки, винаги е супер приятно ^^
Аз ако мога ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ще тичам :Д
Тъпото е, че заради училище и толкова много учене нямам време и мога да тичам само в четвъртък, петък, събота и неделя. А в началото на седмицата само правим много дълги разходки :/
Ама с моя ентусиазъм за тичането (аз дори не мога да тичам много брзо, но тичам и не ми пука, щото обожавам да ТИЧАМ :Д ) 4 дни в седмицата пак ми стигат ^^
Ако можеше и повече, ама .. тряя се образовам все пак :Д :lol:
Днес ми е трети ден - въглехидратен, сега изядох половин ГОЛЯМА ябълка, ама нещо много не ми се яде и ще ям по - късно :Д
И само си мисля за довечера тортичка как ще ям :Д:Д:Д :razz:
И днес е ПРЕКРАСЕН ДЕН ! Петък е (а и е СЛЪНЧЕВ ^^) => края на седмицата => се чувствам супер и един огромен + ЩЕ ТИЧАМ ^^ 8-)
Днес трябва да минем два пъти километъра, щото за 7 минути е трагично 1 километър :Д
И такааа .. ^^
sw3etyrrr
03-26-2010, 06:36
От София ли си мацка?
smiirnoff, намерих съмишленик в твое лице :) И аз обожавам да тичам - пускам музика от телефона (не мога на слушалки, че ме заболяват ушите) и си тииичам :grin: Не чак толкова много де - 20-40 минути обикновено, ама все е нещо 8-)
MimiKalcheff93
03-26-2010, 07:45
от понеделник досега съм смъкнала 2 кг някъде бях
56 близо
сега съм няма 55 , 54 и нещо продължавам да се движа и да се ограничавам !!
от понеделник досега съм смъкнала 2 кг някъде бях
56 близо
сега съм няма 55 , 54 и нещо продължавам да се движа и да се ограничавам !!
Това е добър старт :) Само имай впредвид, че в началото се сваля най-много (като цифра на кантара), задари изхвърлената вода - недей да се обезкуражаваш, ако третата седмица примерно не свалиш 2 кг, а по-малко - просто продължавай напред :)
titinkaa
03-26-2010, 08:31
tonitta,тва не го очаквах да го кажеш :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :-#
StreetFame
03-26-2010, 08:34
Е, к'во искаш? Да лъже ли?
Вие сте несериозни, после само ревете....
titinkaa
03-26-2010, 08:38
^ Е,добре де кво толкова,зма че по някакъв начин ме карате да се стимулирам,и да спортувам,амаа чак толкова с обидите не очаквах да почнете :(
друг е въпроса че при някои става само с глад но при теб не става не виждаш ли...
От както пиша в тези теми ти вечно си на диети и не сваляш .
Или не се храниш така като пишеш или просто ти тря спорт наистина !
С разходки само ня стане
titinkaa
03-26-2010, 09:06
Ще ида другата седмица на диетолог и ще видим кво ще правя,щото си ям както си е диетата и не свалям,може и някъв проблем да имам,затова да не свалям :(
smiirnoff
03-26-2010, 09:15
Никакъв проблем нямаш, просто се движиш много малко.
От София ли си мацка?
Дам. :)
titinkaa
03-26-2010, 11:42
добре помислих малко и реших априлската ваканция да потичам,и ако се чувствам добре ще продължа и за напред,но утре ще ида на фитнес,после на разходка.В неделя пак отивам да фитнес.
Какво правиш във фитнеса? Кардио имаш ли, какво и колко? Какви упражнения, по колко повторения?
Без да искам, попаднах на една статия, която може да ти се стори интересна:
Отслабване с разходка (http://woman.hotnews.bg/n/otslabvane-s-razhodka.2456.html)
titinkaa
03-26-2010, 16:17
Еми във фитнеса от всичко по-малко,пътека,колело,степер, крос тренажор и т.н. и там едни други неща за стягане на дупето и т.н.А колкото до статията,която ми даде да чета,е така,аз ходя бързо и на моменти намалям темпото,абе обичам да ходя и както виждате и от ходенето има ефект,както ви казах.
billytalent
03-26-2010, 16:20
Аз също не бягам,а пак си отслабвам,лятото с едни приятелки всеки ден ходим пеша по 2 часа до едно определено място и това ми е достатъчно
titinkaa
03-26-2010, 16:26
Еми да,аз когато бях на оная диета където свалих доста кг тогава никакъв ама никакви усилия не съм полагала за стягане или спортуване и за месец и половина ги свалих излишните килца,а и моята кожа е такава,че дори и да отслабна не ми овисва
StreetFame
03-26-2010, 16:29
Тея упражнения във фитнеса са по-скоро за стягане, а не за отслабване.
billytalent - ти имаш по-малко да сваляш и затова става и без много спорт.
MimiKalcheff93
03-26-2010, 16:59
Милички разстроена съм . Бях се теглила в даскало на кантара и бях уж 55 днес си купих електронен и съм 58.500 - тази вечер и 700 защото пих доста вода значи съм била 60 кг в началото
супер се натъжих днес :(
но не съм спряла да се движа и да бягам дори
днес бягах малко около 500 м. просто токова ми стигат силите за сега
иначе съм минала дори с един два километра повече от вчера
днес са 5-6 .Вярвам и знамч е с усилия и упоритос ще постигна всичко днес тази вечер си позволих бисквитки и филийки с кайма запечени млако почивка от утре пак я почвам диетата
няма да се отказвам но и ще се движа
все някога ще стана желаните килограми
foreverr
03-26-2010, 18:21
Тея упражнения във фитнеса са по-скоро за стягане, а не за отслабване.
billytalent - ти имаш по-малко да сваляш и затова става и без много спорт.
Ми и аз съм на мнение, че фитнеса и упражненията са за стягане.Ако се сваля от тях, то то е минимално.Тъй като аз съм маниячка на спорт и упражнения и от години спортувам, но ефекта е в стягането, за отслабване не съм забелязвала, мене само гладуването ме прави да отслабвам...
MimiKalcheff93
03-27-2010, 09:54
Момичета
днес правих около 30 минути упржнения
и пилатес и др. със собствено тегло
бях 58.700 изкъпах се и се претеглих 58.100
искам да кажа ,че само с тия диети и здравословни хранения нямая да стане никой да не се заблуждава
пак ще отслабвате , но много по-бавно
със упражнения и с тренировки , разходки , джогинг и т.н. всичко ще си дойде на мястото аз продължавам с диетата на Боряна и днес значи ми е 6-ти ден , но снощи си позволих сладко и снакс както и да е днес пак съм я почнала и продължавам с движението и упражненията !Успех на всички и кажете стоп на мързела! :)
Loshotia
03-27-2010, 10:08
^ Пети ден съм на 90дневната, не спортувам, ходя пеша единствено и съм свалила 2 килограма и 1 см от бедрата.
MimiKalcheff93
03-27-2010, 12:44
^ Пети ден съм на 90дневната, не спортувам, ходя пеша единствено и съм свалила 2 килограма и 1 см от бедрата.
ти колко килограма беше като я започна ?