View Full Version : Бал 2011
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
GabisiTa
01-27-2011, 06:19
Момичета, много съм развълнувана! Роклята ми пристигна и е страхотна, но ако ще съм с нея, ще трябва малко да се коригира, защото ми е широка. Още не съм решила дали ще съм с нея или ще си търся друга. Някой обикалял ли е по магазините във Варна? Има ли хубави неща? Мисля скоро да отида да разгледам там, а март в София на изложението... :)
Аз съм обикаляла във Варна, но само няколко магазина. В Holiday Sona и Rositsa Couture имаше хубави.
Колкото до това колко е рано - не мисля изобщо, че е рано вече. И аз също едвам успях да си запазя час за прическа и грим в един салон до нас. Според мен просто някои се подготвят за бала, но не говорят за това и така ти оставаш с впечатлението, че никой не се готви още. :)
За фотограф ние в началото на годината имахме една много яка оферта - за същите пари, които щяхме да дадем за албума накрая, ни предлагаха и цяла година да идват да ни снимат на даскало или където излизаме класа + клипчета + самия бал снимки и видео и накрая всичко записват на няколко DVD диска и си остава за нас. Обаче и ние каквито сме несериозни, някои не искаха изобщо фотограф, други си дърпаха, че било много пари ( 35 мисля беше на човек ), трети пък изобщо не си казваха и мнението. И в крайна сметка офертата май си замина... Чак се дразня как може да имам толкова несериозен клас. :?
GabisiTa
01-27-2011, 07:52
Аз за прическата съм говорила с фризьорката ми, така че не се притеснявам. Преди около 1-2 седмици питах в един салон за грим и ми казаха, че още е много рано да си запазвам час :-o
rosencetooo
01-27-2011, 09:46
Вътрешните снимки за албума вече ги направихме :) Утре ще ходя да си ги избирам :P
За рокля и т.н мисля в най-скоро време да се ориентирам да си купя :)
Гримът и прическата са ми уредени вече :---)
фотографът ни на нас е запазен отпреди 2 месеца, даже вече се снимахме на една кръчма за видеото (мили боже :shock: 8-) ) ресторант ,при нас е традиция и е запазен още от миналата година, диджей си запазихме също преди 2 месеца.грим си запазих също отдавна и тези дни ще ходя да се доуточня.Прическа си запазих началото на месеца. Рокля си избрах и другата седмица ще отида да я взема ( още не е пристигнала) :))
останаха ми обувките за бала,изпращането, чантички и роклята за изпращането :)
vagarious
01-27-2011, 11:33
Аз избрах бална рокля и чакам да ми се обадят, за да си я взема.
Прическата и грима мислех една приятелка да ми направи, но има вероятност тя да не успее, та ще видя какво ще правя.Тепърва ще обикалям и за това.
Рокля за изпращането също знам откъде ще си купя, но е още раничко.
Останаха обувките, но вече си харесах един модел за изпращането и нищо чудно, да си ги купя идните дни(понеже съм убедена в това какво искам за изпращането).Останаха за балната вечер ии чантите.
В класа сме много неорганизирани.Нито знаем кой, кога и къде ще ни снима за албума, нито за балната вечер - нищичко.Ама на мен ми е все тая за това нещо, може и без него. :?
GabisiTa
01-27-2011, 14:48
А за снимките с какви дрехи бяхте? Аз мисля да си купя някаква по-свежа къса рокличка.. Ние ще се снимаме за албума вероятно към края на април или началото на май, не сме уточнили точна дата.
rosencetooo
01-27-2011, 18:12
За вътрешните снимки бях с бяла туника с деколте и по него камъчета , с клин и голям колан ;д :) На външните снимки мисля да съм по-официално облечена :)
GabisiTa
01-29-2011, 11:57
Някоя от вас, момичета, ходила ли е в Асеновград? Ако може малко повече информация, всички магазини на едно място ли са или са разпръснати из града?
Здравейте и от мен! Понеже и аз тази година съм абитуриентка,не се сдържах да не се включа в темата :) Пожелавам на всички зрелостници успешно завършване,успехи на матурите и кандидатстването и най-вече - нека всеки изживее бала си така,както си го е мечтал (все пак един път завършваш гимназия) :P ^ GabisiTa ако ще ходиш в Асеновград за рокля,имай 1 на ум.Една фр каза че нейни приятелки са я предупредили да не си купува рокля от там,защото платовете не били качествени и се появяват дупчици по шевовете :( Затова тя си купи рокля от Велико Търново,а понеже и аз съм в този район,също ще си взема рокля от там за изпращането :)
Иначе ми взеха мерки за официаната ми рокля за бала(която ще е къса и лилава с много тюл,но за сега няма да кача снимка 8-) ) и очаквам да ме викнат за първа проба в най-скоро време.Час за пробна прическа и маникюр си запазих още октомври месец :D Грима сама ще си го правя (за разлика от прическите той ми се отдава :D )Като се позатопли времето,ще ходим с майка ми обувки да си търся,чанта,бельо и т.н.
В училище с албума ще се занимаваме чак април месец,капаро сме заплатили(първа вноска 20лв, от общо 80) за Калоянова крепост(по принцип хората от Търново и обалстта там си правят баловете всяка година),решили сме си и кои учители да каним (само трябва покани да им дадем) и ни остава само да чакаме 24 май (когато ни е бала) :)
GabisiTa
01-29-2011, 13:21
От къде си всъщност? Аз съм от Велико Търново. Харесах си 2 рокли тук, но във всички магазини тук на етикетите на роклите пише, че са от Асеновград, затова мисля да отида до там. Чувам много противоречиви мнения. Едни казват, че има страшни рокли на добри цени, а други - че е пълно с малки гаражчета с рокли и моделите били едни и същи във всички, затова много се чудя, а е далеч... не ми иска да се разкарвам напразно :(
rosencetooo
01-29-2011, 16:58
Да се похваля и аз момичетаааа. :grin: Днес най-накрая след много пробване си купих рокля за бала от Варна :P
Аз съм от Горна.Да ти кажа май ще е най-добре да отидеш и да видиш каква е ситуацията на място.Тя една съученичка ходи и за гаражчета не е споменавала да има,сигурно там са некачествените рокли.Гадното на купените рокли обаче е че не се знае дали някое друго момиче няма да е със същия модел който ти си си фаресала.Те продавачите казват че се шие само 1 брой от модел,но знае ли човек? Аз поне съм спокойна че като моята рокля никой няма да има :D
GabisiTa
01-29-2011, 17:15
Охх, не знам, много съм объркана. Ако отида до Асеновград ще бъде след 2 седмици, но пък ако не си харесам нищо там, може някой вече да е купил роклята, която днес си харесах. Мама ми казва, че ако е моята рокля "ще ме чака", но май не ми се рискува :(
Браво rosencetooo :] кажи подробности (каква дължина е,цвят,цена) :р
Добре,щом си си харесала рокля,защо не си я взе?
GabisiTa
01-29-2011, 17:45
Не се реших. Все си мисля, че ще си харесам по-хубава, след като си купя! :o
И аз така много рокли измерих и все не се решавах да си взема. Все си мислех, че после ще намеря по-хубава и ще съжалявам. Даже имах едно "напразно" ходене до Варна така. Но в крайна сметка ако можеш наистина да си се представиш с дадената рокля на самия бал, всички останали подробности като прическа, грим, обувки и т.н. и представата ти хареса, не се колебай. :) Все пак имай предвид, че като мериш роклята, ще ти изглежда по-обикновена като не е съчетана с други официални аксесоари. :)
Да се похваля и аз момичетаааа. :grin: Днес най-накрая след много пробване си купих рокля за бала от Варна :P
Честита да ти е . :P
Я да ви попитам. Много исках бяла рокля за бала и такава си и взех де ,но проблемът е ,че е чисто бяла и се чудя няма ли да изглежда много булченско? Все пак я взех къса ,което малко я откроява от представата за булченска рокля ,но пък е и бяла.. Чудя се дали да не я комбинирам с панделка в цвят старо злато. Вие какво бихте предложили :)
Я да ви попитам. Много исках бяла рокля за бала и такава си и взех де ,но проблемът е ,че е чисто бяла и се чудя няма ли да изглежда много булченско? Все пак я взех къса ,което малко я откроява от представата за булченска рокля ,но пък е и бяла.. Чудя се дали да не я комбинирам с панделка в цвят старо злато. Вие какво бихте предложили :)
Малко по-закачливи аксесоари, каквито не биха отивали на една булка. :) Примерно както ти каза някаква цветна панделка, в съчетание с същия цвят обувки и чантичка. Дори в косата си, ако го позволява и естествено ако ти искаш, може да си сложиш някакво закачливо цвете. :P
vagarious
01-29-2011, 18:24
Ето виж: http://www.promdressshop.com/Images/Products/4f3a57b9-7574-41ad-b02d-0ff596fc507a.jpg :):)
rosencetooo
01-29-2011, 18:28
Ето виж: http://www.promdressshop.com/Images/Products/4f3a57b9-7574-41ad-b02d-0ff596fc507a.jpg :):)
Мерси и на теб да ти е честита :) Ами според мен няма да стой булченско .. може и златна панделка или друг цвят .. и да го комбинираш с чантата и обувките :)
Ухх.. аз се чудя от къде да си намеря розови обувки и чанта , в краен случай ще търся леопардови или зеброви ;д
А роклята е къса черна с черна дантела на бюста и отзад на гърба има дантела,но не по цялата дължина :)
Мерси за отговорите. Ами аз я имам тази снимка на компютъра с розовата панделка,но моята рокля е някак си в стил гръцка малко и си мислех ,че с златна ще стои по добре от колкото с друг цвят. Това ,което и харесвам най-много е ,че има много интересна презрамка,която може да се маха и се променя целия облик на роклята ,но както и да е ще кача снимки като реша как да изглежда окончателно.Идеята за цветето също ми допада. Благодаря за идеите.
rosencetooo в борсата PIF продава роклята си с обувки и чанта - розови. Много сладурскиможеш да погледнеш ,ако не ги дава отделно поне да питаш от къде са й ,ако ти харесат. :) Ето ти снимка даже.
http://static.prodavalnik.com/images/item_images/001/301/563/img_2_large.jpg?1296330078
http://static.prodavalnik.com/images/item_images/001/301/563/img_1_large.jpg?1296330078
Роклята й е божествена,междудругото :)
rosencetooo
01-29-2011, 18:51
4y4u_g Благодаря ти , но вече ги видях и обувките са голям номер.. :( иначе мислех да питам дали не ги продава отделно ;д
Ами не знам от къде си ,но мисля,че съм виждала такива в Тенденз при нас миналата година. :)
Ох направо не ми се завършва,а има само 3 месеца още :(
vagarious
01-29-2011, 19:00
^На нас ни казаха, че през април въобще не сме длъжни да ходим на у-ще. :-o Специално моето у-ще точно така ще направи - никой няма да ходи през април, което пък означава, че ни остават 2 месеца "мъчение" хах ... :o
rosencetooo
01-29-2011, 19:06
На мен пък ми се завършва :grin: :D
Да и аз ги бях гледала миналата година в Тенденз :)
Ухх .. направо незнам , надявам се в най-скоро време да си намеря обувки, чанта, аксесоари и да мирясвам ;д
А момичета вие на солариум ли ще ходите или да ви пръскат ?
И с какво мислите да сте на изпращането в училище ? :P
Хаха май само на мен ми се учи. Ми на нас ни казаха ,че от май не от април,ама може би щото ни знаят класа и знаят,че само да го кажат и няма да има никой още от февруари и за това така ни казаха хаха .
Аз мисля за солариум. Това щеше да е другото,което щях да ви питам. Ходила съм един път до сега. Ако започна да ходя към средата на април до 11 май дали ще има добър ефект. Или по рано?
А за изпращането сигурно от 3 часа вече ровя по онлайн магазините. Искам нещо хем да е по-обикновено,но хем да не го купя от Плевен,защото съм сигурна ,че от клас 20 момичета взе ще се дублира някоя.Какво ще кажете за роклите на кокетна.ком? Някой поръчвал ли е от там. Четох в друг форум,че били коректни.
vagarious
01-29-2011, 19:14
^ Е е, ама ти от Плевен ли си !? :shock: 8-)
Аз ще обиколя Мола, по Старата Главна също има хубави "скъпарски" магазини .. Няма да е кой знае какво за изпращането. :-o :)
rosencetooo
01-29-2011, 19:19
Една приятелка редовно си поръчва неща от кокетна и наистина е доволна от тях :)
И аз се чудя какво да е за изпращането хем да е по-официално , хем не толкова официално .. ох незнам :D Но и аз ровя из сайтовете ;д
Мии сигурно , аз още не съм почнала да ходя на солариум а трябва и даже мисля другата седмица да почна да ходя :)
А пръскането оринтировачно колко лв. върви .. да го имам като резервен план :D :P
^ Е е, ама ти от Плевен ли си !? :shock: 8-)
Аз ще обиколя Мола, по Старата Главна също има хубави "скъпарски" магазини .. Няма да е кой знае какво за изпращането. :-o :)
Мхм.Като гледам и ти 8-)
Да има един на Старата главна (забравих му името обаче :D ) точно срещу кафе Мария. И са пуснали страшни рокли.Само ,че са по-официални не е представата ми за рокля за изпращането.Но ,ако минаваш от там хвърли един поглед,ако искаш.А в мола не ми харесват магазините,дано в новия има нещо по-интересно.
Ти от кое училище си? :)
Една приятелка редовно си поръчва неща от кокетна и наистина е доволна от тях :)
И аз се чудя какво да е за изпращането хем да е по-официално , хем не толкова официално .. ох незнам :D Но и аз ровя из сайтовете ;д
Мии сигурно , аз още не съм почнала да ходя на солариум а трябва и даже мисля другата седмица да почна да ходя :)
А пръскането оринтировачно колко лв. върви .. да го имам като резервен план :D :P
Ми не съм голяма почитателка на солариума. Предпочитам естествения тен,но май месец няма къде да го намеря хаха пък имам нужда,защото съм доста бяла. Ми аз обмислям или от кокетна или от един друг намерих сега елегантна.нет имат също доста интересни неща.Даже май повече ми харесват отколкото кокетна. За пръскането бях чела ,преди доста време обаче,някакви цени от около 80 лв ,но не мога да ти кажа дали е актуално.Виж в гугъл трябва да има информация. :)
rosencetooo
01-29-2011, 19:46
4y4u_g можеш да погледнеш и в www.bgwebmarket.com , също има хубави работи .. :)
Иначе и аз предпочитам естествения тен , а сега зимата определено си го изгубих и отново съм бяла.. а така не мога да се понасям.. и от няма на къде ще ходя на солариум ;д
GabisiTa
01-29-2011, 20:18
И аз така много рокли измерих и все не се решавах да си взема. Все си мислех, че после ще намеря по-хубава и ще съжалявам. Даже имах едно "напразно" ходене до Варна така. Но в крайна сметка ако можеш наистина да си се представиш с дадената рокля на самия бал, всички останали подробности като прическа, грим, обувки и т.н. и представата ти хареса, не се колебай. :) Все пак имай предвид, че като мериш роклята, ще ти изглежда по-обикновена като не е съчетана с други официални аксесоари. :)
И в крайна сметка купи ли си вече рокля? :-o
Честито на всички, които вече са си купили :) Аз за изпращането мисля да си купя някаква къса рокличка, но още не съм решила каква. Харесала съм си няколко в ebay, но не съм решила дали ще си поръчам някоя от тях. Ще разгледам по магазините и тогава :)
А, момичета, какво ще кажете за черна бална рокля? Някоя от Вас избрала ли е такава? Никога не съм мислела да съм с черна рокля. Беличка съм, със сини очи, затова си мислех (а и всички около мен..), че ще ми отива най-много нещо в синьо и бяло и такава си търсих... до днес, когато пробвах една черна рокля и се влюбих в нея :smt007
GabisiTa
01-29-2011, 20:20
Мерси за отговорите. Ами аз я имам тази снимка на компютъра с розовата панделка,но моята рокля е някак си в стил гръцка малко и си мислех ,че с златна ще стои по добре от колкото с друг цвят. Това ,което и харесвам най-много е ,че има много интересна презрамка,която може да се маха и се променя целия облик на роклята ,но както и да е ще кача снимки като реша как да изглежда окончателно.Идеята за цветето също ми допада. Благодаря за идеите.
rosencetooo в борсата PIF продава роклята си с обувки и чанта - розови. Много сладурскиможеш да погледнеш ,ако не ги дава отделно поне да питаш от къде са й ,ако ти харесат. :) Ето ти снимка даже.
http://static.prodavalnik.com/images/item_images/001/301/563/img_2_large.jpg?1296330078
http://static.prodavalnik.com/images/item_images/001/301/563/img_1_large.jpg?1296330078
Роклята й е божествена,междудругото :)
Миналата година имаше едно момиче от моето училище с къса бяла рокличка, много сладурска, беше я комбинирала с голяма зелена панделка на гърба, зелени обувки и чанта. Ефектно беше. Ще ми е интересно да видя каква е роклята ти :)
vagarious
01-29-2011, 20:26
А, момичета, какво ще кажете за черна бална рокля? Някоя от Вас избрала ли е такава? Никога не съм мислела да съм с черна рокля. Беличка съм, със сини очи, затова си мислех (а и всички около мен..), че ще ми отива най-много нещо в синьо и бяло и такава си търсих... до днес, когато пробвах една черна рокля и се влюбих в нея :smt007
Оох и аз съм като теб .. беличка съм, с пъстри очи и аз исках нещо черно с малко орнаменти на друг цвят, но баща ми като чу - директно си ми забрани. 8-) Каза, да си избера какъвто искам цвят,дори всички цветове на едно да са, но в никакъв случай да не е черна, защото иначе няма да ми даде пари. 8-) 8-) 8-) И си се отказах,анситина.Нищо, че са ефектни или поне могат да бъдат. :)
Зеленото ми е любим цвят,но не и за дрехи. Въпреки това ще трябва да пробвам с няколко ,за да видя как стои и чак тогава да реша.Мерси :) От магазина ,от който си я взех ми предложиха да ми направят и панделка.Ако не бяха те нямаше и да се замисля за такава идея.Ама хайде де.. 8-) Ами нямам снимки все още.Бях писала и по-напред,че гледам да не я обличам много ,за да не ми омръзне до бала :-D Даже съм я прибрала в на наще гардероба,за да не я гледам :oops: Щом се снимам ще кача да ви я покажа. В крайна сметка,колкото и да ми натякват,че бялото не е за бал. Аз си я харесвам, ПЪК ! :D
Ми според мен черното си е класика и е подходящо за всеки повод. Дори и за бал.И в нашето училище ,само че по-миналата година ( 8-) ) имаше едно момиче с къса рокля ,цялата от черна дантела.Изглеждаше супер стилно. :)
И в крайна сметка купи ли си вече рокля? :-o
Честито на всички, които вече са си купили :) Аз за изпращането мисля да си купя някаква къса рокличка, но още не съм решила каква. Харесала съм си няколко в ebay, но не съм решила дали ще си поръчам някоя от тях. Ще разгледам по магазините и тогава :)
Купих си я преди 2 седмици. :) Още като ми я показаха и ми хвана окото, още повече, че абсолютно същата я бях гледала в нета и даже си я бях смъкнала. 8) И понеже бях с наще, баща ми като я видя и ми я бута в ръцете нея да пробвам първо. 8-) И понеже спомена, че си беличка със сини очи - и аз съм така ( само че синьото ми вече е по-скоро сиво ). Същият ден мерих една друга рокля, синя. И аз винаги съм си мислела, че на бала си ще бъда със синя рокля, но като я премерих и не ми хареса как ми стои цвета. Правеше ме още по-бледа и някак си безлична. :? Ето снимка: http://www.prikachi.com/images/706/2922706I.jpg (изглеждам малко сърдита 8-) ) А тази, която си взех е няколко нюанса на лилаво и с мааалко черно, мисля, че ми отива. :)
Хубаво си избирай цвета, виж дали те прави по-бледа или напротив. :) Иначе аз за изпращането още не съм решила, но тази вечер таман търсих рокля за 2ра бална. Искам да е изчистена черна, къса и по мен. Нещо по-обикновено. А за изпращането някъде из нета бях намерила снимка на едно момиче, което много ми допадна избора й - http://www.prikachi.com/images/721/2922721l.jpg :) Стилно, много добре съчетано и много сладко! :P
vagarious
01-29-2011, 20:36
Lorein моята също ще е няколко нюанса на лилавото, отгоре с черно.До сега не съм виждала на снимка, нито на живо такава комбинация и много ми е притеснително, дали ще е сполучливо. :(
rosencetooo
01-29-2011, 20:37
Lorein момичето наистина много ми харесва как е подбрала нещата за изпращането си , хем семпло .. и в същото време красиво :)
GabisiTa
01-29-2011, 20:42
Съгласна съм за това момиче и на мен ми харесва, но аз смятам да съм маалко по-официална :)
Lorein, радвам се, че си си намерила рокля. Честита. А къса или дълга е? :)
GabisiTa
01-29-2011, 20:43
Lorein моята също ще е няколко нюанса на лилавото, отгоре с черно.До сега не съм виждала на снимка, нито на живо такава комбинация и много ми е притеснително, дали ще е сполучливо. :(
А как си избра комбинацията? Много е рисковано. Дано да се получи добре :)
Ами ако искаш да ти пратя на лично снимка на моята рокля да видиш долу-горе как седи. Просто не искам да я показвам за сега. :)
Lorein момичето наистина много ми харесва как е подбрала нещата за изпращането си , хем семпло .. и в същото време красиво :)
И на мен много ми хареса. Мисля да избера някакъв такъв вариант или за изпращането, или за втората бална - всичко да е стилно и добре съчетано. :)
vagarious
01-29-2011, 20:46
А как си избра комбинацията? Много е рисковано. Дано да се получи добре :)
Ами в магазина предлагат, да ушият рокля по техен модел.
Аз мерих една и реших, че тя ще е моята рокля, но беше червена и ми беше късичка.Исках я същата, но лилава и малко по-дълга.Сега чакам да пристигне, ще се снимам по-нататък и ще покажа.И аз си стискам палци всичко да е ок. :-|
Съгласна съм за това момиче и на мен ми харесва, но аз смятам да съм маалко по-официална :)
Lorein, радвам се, че си си намерила рокля. Честита. А къса или дълга е? :)
Малко над коляното е. Не е точно това, което първоначално търсех, но ми харесва. :) Иначе и аз до известна степен съм съгласна, че е можело мааааалко по-официално, но това с правилната рокля може да се поправи. :)
GabisiTa
01-29-2011, 20:48
Дано резултата да е добър наистина :)
vagarious
01-29-2011, 20:48
Lorein много ще се радвам. :)
Така и така сме на тема снимки. Искам да ви покажа момичето с розовата рокля и сивата панделка. Уникално сладка ми е :smt007
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs345.ash1/29427_124915914194634_100000286796490_240179_63153 42_n.jpg
rosencetooo
01-29-2011, 21:05
Lorein и аз ако не избера нещо по-официално ще заложа на нещо такова :)
4y4u_g определено е много сладкааа :P и аз исках рокля подобен модел.. но днес като се видях с такива.. и се отказах тотално ;д
4y4u_g, рокличката наистина е много сладка и самия нюанс на розовото ми допада. :)
Ами аз не бих избрала такова розово.Не отива на всеки,но на нея и стои супер сладко.Не познавам момичето ,дано ако влиза не се засегне ,че съм я пуснала.Случайно я намерих в фб,но очите ми останаха в нея. Някак си се отличава от тези покрай нея. :)
А момичето ,което бяхте пуснали по нагоре.На мен също ми допада,но и аз се придържам към мнението,че за изпращане трябва малко по официално.Иначе добре е комбинирала аксесоарите.
първо да си кажа, че съм 10ти клас ;д
обаче реших да ви разгледам темичката...и направо сърцето ми почна да прескача..
знам че имам още 2 години и няколко месеца до бала..
но ми е много притеснено..
миналата година си измислих рокля и аксесоари, но разбира се вкуса ми се променя и роклята в никакъв случай няма да е тази,която бях си рисувала.. ;д
та, вие кога за първи път сериозно почнахте да мислите за бала и роклите?
(успокойте ме малко моля ви, че не знам...) :( 8-)
vagarious
01-29-2011, 21:20
първо да си кажа, че съм 10ти клас ;д
обаче реших да ви разгледам темичката...и направо сърцето ми почна да прескача..
знам че имам още 2 години и няколко месеца до бала..
но ми е много притеснено..
миналата година си измислих рокля и аксесоари, но разбира се вкуса ми се променя и роклята в никакъв случай няма да е тази,която бях си рисувала.. ;д
та, вие кога за първи път сериозно почнахте да мислите за бала и роклите?
(успокойте ме малко моля ви, че не знам...) :( 8-)
Общо взето всичко се променя в последните 4-5 месеца преди бала .. спокойно. 8-)
Хаха и аз си бях харесала рокля още от 9 клас. Сега да ме убиеш няма да се появя с нея 8-) Мислех си ,че няма да си намеря друга,но с времето много неща се променят. Иии да знам какво ти е.. и аз миналата година следях темата на абитуриентите.Дори влизах само ,за да чета кво пускат и си фантазирах как ще е - какво ще е ,а сега всичко ми се струва много по-различно...
:)
Междудругото там Shiz0 беше пускала една супер сладка рокля за изпращането. Не помня да е пускала снимки дали е била с нея,но много ми допадна модела й.Беше къса в черно и сиво. :)
Аз миналата година бях дама на приятеля ми и покрай неговия бал и аз прегледах няколко теми и си представях какво ще е догодина. :-D Иначе преди няколко години представата ми за бална рокля беше дълга, в синьо или зелено, някаква рокля "като от приказките", но не точно тип "принцеса". Сега роклята ми е къса над коляното и не е в нито един от тези цветове. :D С годините ти се променя и мисленето, често и стила и вкуса за дрехи. Няма лошо да си гледаш, току-виж пък ти се оформи ясна представа за това каква рокля искаш. :) Но както каза vagarious, всичко се променя в последните няколко месеца. 8-)
харесах си още една рокля от бутика Princess Fashion Studio http://www.princess-fashion.eu
някой случайно да знае какви са цените им?
в понеделник ще я премеря и вече зависи от това как ми стои коя от двете ще взема.Тази е малко булчинка май,ама по нищо не прилича, освен белия цвят , но мен тва не ме бърка особено 8-)
unicorn_f
01-29-2011, 22:42
я дайте идеи за рокли за момичета с повече месце по себе си
и не по 2м 8-)
krisito9212
01-30-2011, 00:19
харесах си още една рокля от бутика Princess Fashion Studio http://www.princess-fashion.eu
някой случайно да знае какви са цените им?
в понеделник ще я премеря и вече зависи от това как ми стои коя от двете ще взема.Тази е малко булчинка май,ама по нищо не прилича, освен белия цвят , но мен тва не ме бърка особено 8-)аз щях да си шия там и все още има такава възможност.Но имай в предвид,че най-евтината им рокля(от най-обикновен сатен,тип нощница,без нито един камък по нея)е 600 лв.На мен ми искаха към 1000 и нещо,също за доста обикновена рокля.
Едно момиче,10 клас,по нагоре бе писало...Да изкажа и аз мнение-когато бях 8-9-10 клас всяка година около абитуриентските балове ме обвземаше еуфория,то не беше избор на рокли в нета,гримове,прически,очак ане за този ден,сякаш дори за него живеех.Миналата година,когато усетих,че наближава еуфорията значително намаля и сега 4 месеца преди него всичко ми е толкова...безразлично.Незна м на ккаво се дължи,може би съм надрастнала детските си мечти,може би покрай притеснянията,емоциите около изпитите и кандидатсването са погълнали цялото ми внимание...или пък безспирните напоследък купони...,а може би всичко се дължи на факта,че това,което предстои да ми се случи ми изглежда толкова далечно и нереално,все още не осънавам,че приказката свърши,че това е краят...как бих искала да съм поне 10 клас,така че един съвет от мен-не бързайте за никъде,радвайте се на хубавите и безгрижни ученически години.
И така...въпреки,че не ми се занимава на 5 отивам за рокля.Лошото е,че аз имам собствен стил и съм капризна и може би ще трябва да ми шият роклята по нарисуван от мен модел.
Доста дълъг пост се получава,но ще споделя още нещо.На 24 раздадохме поканите на учителите за бала.Денят бе изпълнен с красиви емоции,усмивки,любов...нико а няма да го забравя,ще си спомням всеки един малък детаил :) Ще пусна и няколко снимки :)
http://prikachi.com/images/101/2923101c.jpg това е поканата на класната-торта,с послание и снимка на класа,огромен букет и картичка.Това до букета е тортата.
http://prikachi.com/images/102/2923102F.jpg тортата
http://prikachi.com/images/103/2923103v.jpg момента на поканата
http://prikachi.com/images/104/2923104n.jpg и тук хапваме торта(междудругото аз съм тази с очилата)
http://prikachi.com/images/105/2923105d.jpg тук сме в еуфория след поканата на класната и броим на двора на училището(аз съм тази с кафявото яке)
http://prikachi.com/images/115/2923115r.jpg госпожата ни по немски,разплака се жената :)
http://prikachi.com/images/116/2923116H.jpg госпожата по математика,тя бе най-сдържана
http://prikachi.com/images/117/2923117h.jpg госпожата по литература,личи си реакцията и :)
http://prikachi.com/images/118/2923118T.jpg тук чете картичката си :)
Надявам се да не съм ви досадила в дългият ми пост и снимките(ако някой изобщо го е прочел или видял) :)
GabisiTa
01-30-2011, 08:22
Тортата е страхотна! Посланието на нея е много мило, браво на вас :)
bloodyF, от сигурно.. 2 години си свалям постоянно рокли, прически, гримове и какво ли не, и все си мисля, че съм намерила моята рокля. Да ама не. Тази година представите ми толкова се объркаха, минах през толкова видове рокли и за сега, тази която съм си избрала няма нищо общо с предишните ми представи :D От нежна, бяла рокля със сини цветя(която си поръчах и сега ще си стои в гардероба), сега съм се спряла на много стилна черна рокля... Бях си избрала грим в синьо и бяло, прическа, но сега.. всичко трябва да си измисля на ново, нищо че още не съм си купила и черната рокля и не знам какво ще ми хрумне до тогава.. :D Така че представите се променят. Бъди сигурна, че докато дойде твоят бал, ще си промениш мнението още 100 пъти :)
rosencetooo
01-30-2011, 08:40
unicorn_f трябваше да постнеш твоя снимка , за да се прецени по-добре :) но все пак .. ще дам някой идея ;д
http://1.bp.blogspot.com/_F5SCw7RNStk/TSxXthvz2sI/AAAAAAAAAVU/Dp3u2oNYV6Q/s1600/Faviana+print+edra+figura.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_F5SCw7RNStk/Swa6h_Y8s3I/AAAAAAAAAKk/fVxRKDuyFAo/s1600/romantic.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_F5SCw7RNStk/SwZ8fruF2II/AAAAAAAAAGM/a7iF-l4eQEo/s1600/nightmoves+kysa+roklia.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_F5SCw7RNStk/SwZ8kvjvySI/AAAAAAAAAGc/fRDYIl0FjhQ/s1600/seksi+print+roklia.jpg
Krisito9212, В поканите към учителите какво трябва да пише? Къде се поръчват,каква им е цената долу-горе?
GabisiTa
01-30-2011, 10:05
Ето няколко предложения и от мен :)
http://2.bp.blogspot.com/_F5SCw7RNStk/SwZwgxbuWlI/AAAAAAAAACk/tvPbyC4NuN4/s1600/balna+roklia+visoka+talia.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_F5SCw7RNStk/SwZwWoJmcyI/AAAAAAAAAB8/v9Q7gmdLuLE/s1600/abiturientski+rokli+s+cepka.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_F5SCw7RNStk/SwZwbuYoqSI/AAAAAAAAACM/JNEyqrChBqE/s1600/zelena+balna+roklia.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_F5SCw7RNStk/SwaB-L18LJI/AAAAAAAAAJ8/zuaJOmo3ips/s1600/shiny+balni+rokli.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_F5SCw7RNStk/SwaBLcoDUII/AAAAAAAAAIE/04TCQnBSJhE/s1600/balni+rokli+paeti.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_F5SCw7RNStk/SwaBlO7WsTI/AAAAAAAAAJE/-QivIGzKEdI/s1600/nightmoves-6106w.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_F5SCw7RNStk/SwaBiCjpptI/AAAAAAAAAI8/f9qC-59DGC0/s1600/bliaskava+cherna+roklia.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_F5SCw7RNStk/SwZ_j79FDAI/AAAAAAAAAHE/3v49fuec020/s1600/cherna+roklia+s+kamuni.jpg
При нас няма такава традиция с раздаване на покани.Което е жалко,защото като гледам снимките е било много хубаво преживяване. Тортата ви е била страхотна.Чак да му е жал на човек да я разреже. :) Поздравления за избора.
При нас няма такава традиция с раздаване на покани.Което е жалко,защото като гледам снимките е било много хубаво преживяване. Тортата ви е била страхотна.Чак да му е жал на човек да я разреже. :) Поздравления за избора.
Май май и при нас няма такава традиция, защото никой нищо не е казвал, никой нищо не е споменавал даже. За тези покани разбрах от тук, от форума. :) Но наистина изглежда запомнящо се, пък и така като гледам и учителите много са се зарадвали. :)
bebchoOoOoOo
01-30-2011, 12:11
На тортата ви има правописна грешка - пише се Оживее .. Sorry, не можах да се сдържа 8-) Иначе наистина е много хубава :)
rosencetooo
01-30-2011, 13:40
Май май и при нас няма такава традиция, защото никой нищо не е казвал, никой нищо не е споменавал даже. За тези покани разбрах от тук, от форума. :) Но наистина изглежда запомнящо се, пък и така като гледам и учителите много са се зарадвали. :)
Хмм.. и при нас така няма такива покани специални за учителите :) ;д
krisito9212
01-30-2011, 14:17
Krisito9212, В поканите към учителите какво трябва да пише? Къде се поръчват,каква им е цената долу-горе?Поканите никъде не се поръчват.Просто трябва да имате малко повече въображение и идеи.Цената зависи от цената на картичките и букетите,които купите :)
На другите благодаря :) Жалко,е че не навсякъде има такава традиция.Невероятно преживяване е.Но междудругото ние засега сме първите единствените от випуск 2011 ,които дадоха покани.Общо взето всичко си е до клас,не всички класво от нашия град правят такова нещо,така че мисля ако направите покани за учителите ще предизвикате нищо друго,освен красиви емоции :)
bebchoOoOoOo знам,че има правописна грешка,има и пунктуационни...преди да дам посланието на сладкарката,го написах на листче и го проверих за грешки,но явно неграмотността е все по-често явление в България...жалко
GabisiTa
01-30-2011, 14:29
Krisito9212, В поканите към учителите какво трябва да пише? Къде се поръчват,каква им е цената долу-горе?Поканите никъде не се поръчват.Просто трябва да имате малко повече въображение и идеи.Цената зависи от цената на картичките и букетите,които купите :)
На другите благодаря :) Жалко,е че не навсякъде има такава традиция.Невероятно преживяване е.Но междудругото ние засега сме първите единствените от випуск 2011 ,които дадоха покани.Общо взето всичко си е до клас,не всички класво от нашия град правят такова нещо,така че мисля ако направите покани за учителите ще предизвикате нищо друго,освен красиви емоции :)
bebchoOoOoOo знам,че има правописна грешка,има и пунктуационни...преди да дам посланието на сладкарката,го написах на листче и го проверих за грешки,но явно неграмотността е все по-често явление в България...жалко
А ние поканите ще си ги поръчваме.. :-o Нещо като сватбени покани, разбира се без гълъбчета, пръстени и т.н. по тях, но такива по-официални ще бъдат. Интересно, мислех, че навсякъде се правят такива покани за учителите :)
GabisiTa
01-30-2011, 14:31
А някакви други традиции има ли във вашите училища, момичета? При нас примерно, се броят последните дни, колкото са учениците в класа (ние сме 26, така че последните 26 учебни дена) и всеки един от тези дни целия клас се изрежда по номера и черпи, като се започва от последния номер към първия :)
krisito9212
01-30-2011, 14:36
И в нашия град могат да се поръчват поканите,но ние преценихме,че е много по-добре всичко да бъде по наша идея :) Иначе за традиции нещо не се сещам
А някакви други традиции има ли във вашите училища, момичета? При нас примерно, се броят последните дни, колкото са учениците в класа (ние сме 26, така че последните 26 учебни дена) и всеки един от тези дни целия клас се изрежда по номера и черпи, като се започва от последния номер към първия :)
Господинът ни по БЕЛ спомена за нещо подобно и за класа не обърнах внимание, но на мен лично ми хареса. :) Иначе в нашето училище пак се броят дните, само че в коридорите имаме едни големи коркови табла, където постоянно има сложени всякакви работи. Там се пишат остават ( еди-колко си) дни и така всеки ден дните намаляват и намаляват. :) Като традиция също имаме на изпращането всеки клас да изиграе някакъв скеч. Примерно някоя смешна/интересна случка с даден учител и/или най-запомнящите се и типични фрази на учителите ( ще си запомня госпожата по математика с фразата "Бърже, бърже!" :D ). Специално нашият клас даже си имаме тетрадка с бисерите на даскалите, която имаме от 8 клас и накрая мислим да позачервим бузите на някои учители от срам. 8-) :P В по-предните страници бях споменала и за традицията в Русе за викането по баловете, няма да се повтарям. :) Ако се сетя още нещо, ще пиша. :)
xWandereRx
01-30-2011, 21:30
http://fashionbg.info/galeriya/?album=all&gallery=10&nggpage=2&pid=9278
http://fashionbg.info/galeriya/?album=all&gallery=10&nggpage=3&pid=9084
http://fashionbg.info/galeriya/?album=all&gallery=10&nggpage=5&pid=9059
http://fashionbg.info/galeriya/?album=all&gallery=10&nggpage=5&pid=9054
http://fashionbg.info/galeriya/?album=all&gallery=10&nggpage=8&pid=8907
http://fashionbg.info/galeriya/?album=all&gallery=10&nggpage=13&pid=8589
http://fashionbg.info/galeriya/?album=all&gallery=10&nggpage=14&pid=8560
искам роклята ми да е нещо средно от всички тия ^ :D :D :D
Sweet_Play_F
01-31-2011, 07:05
http://prikachi.com/images.php?images/380/2928380h.jpg
Да знаете къде мога да намеря такава?
babyliss0
01-31-2011, 07:28
да се похваля и аз,моята рокля е поръчана сгеа ще чакам за първа проба.Цвета е тюркоазен.. Успех на всички с търсенето на подходящата рокля
EarthShaker
01-31-2011, 10:14
http://prikachi.com/images.php?images/380/2928380h.jpg
Да знаете къде мога да намеря такава?
ако някой знае, да не й казва!
бахти вкуса, или по-скоро бахти липсата на такъв
GabisiTa
01-31-2011, 13:18
Хахаха и все пак ще й кажа, щом на момичето й харесва :) От кой град си? Аз съм от Търново, в единия магазин тук видях 2 подобни, но в сивкави цветове.
GabisiTa
01-31-2011, 13:21
да се похваля и аз,моята рокля е поръчана сгеа ще чакам за първа проба.Цвета е тюркоазен.. Успех на всички с търсенето на подходящата рокля
Честита да ти е :) По твой модел ли е? :)
anonimchetou
01-31-2011, 15:30
Искам да ви питам нещо. Харесах си рокля от сайт , пращат от друга държава. След това обаче видях същата рокля в български сайт за рокли. Роклята е една и съща просто цените са различни.Тази, която е от Вликобритания (мисля че от там беше) ми излиза 250лв. някъде със доставката,а тази която си е в България мисля че е 360 лева. Много се чудя какво да правя и от къде да я поръчам.. Дайте съвет :)
babyliss0
01-31-2011, 15:49
Благодаря. Ами не е изцяло мой модел,само гърба взимам готов,защото е повече от уникален а останала част съм си я променила. Имаше много кристали по роклята,които много я оскъпяваха пък и лично аз не обичам прекалено натрупаните и така на тяхно място ще ми изработят голямо цвете или пандела.Пък и съм изключително доволна от бутика.Подаряват ми ръкавици,чантичка и кристали или облицовка на обувките ми.
GabisiTa
01-31-2011, 17:39
Искам да ви питам нещо. Харесах си рокля от сайт , пращат от друга държава. След това обаче видях същата рокля в български сайт за рокли. Роклята е една и съща просто цените са различни.Тази, която е от Вликобритания (мисля че от там беше) ми излиза 250лв. някъде със доставката,а тази която си е в България мисля че е 360 лева. Много се чудя какво да правя и от къде да я поръчам.. Дайте съвет :)
И аз си бях поръчала рокля от сайт, но от Канада. Пристигна бързо, за около 2 седмици, излезе ми доста по-евтина от твоята, но проблемът е, че ми е къса. Без обувки ми е добре, но с обувки ми е малко къса. Иначе роклята е хубава. Така че, моят съвет е ако искаш си я поръчай, но гледай добре мерките, за да не се получи като с мен. Успех, дано всичко да е наред. :)
GabisiTa
01-31-2011, 17:40
Благодаря. Ами не е изцяло мой модел,само гърба взимам готов,защото е повече от уникален а останала част съм си я променила. Имаше много кристали по роклята,които много я оскъпяваха пък и лично аз не обичам прекалено натрупаните и така на тяхно място ще ми изработят голямо цвете или пандела.Пък и съм изключително доволна от бутика.Подаряват ми ръкавици,чантичка и кристали или облицовка на обувките ми.
Ще чакам да пуснеш снимки :P
да ви се похваля имам си рокляяя , така деее пробата ми е някъде след около 3 седмици 8-)
от Princess Fashion Studio я взех :grin: 8-) :grin: :grin: :grin: :grin:
SinMiedo
02-01-2011, 09:51
Ех, балът си е голямо вълнение. Моят беше миналата година..Да ви разкажа малко за него. От Бургас съм.
Първо за албума на класа. Снимките ни бяха в един красив парк на ветренските минерални бани. Снимки в студио нямахме. Тъй като времето беше хубаво и всичко беше зелено и красиво, реших да избера някой по-свеж цвят за облеклото си. Ето и страничката ми в албума :
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs330.ash1/28646_131948030148740_100000006316309_385409_68105 33_n.jpg
За изпращането, което се състоя в двора на училището реших, че няма да съм с рокля.. Избрах класически черен панталон, със сатенена панделка за коланче.. Мрезежесто боди и елече в леко сив цвят.Косата ми беше права, обърната назад.Гримирах се сама в черно и сиво, ноктите и червилото бяха червени:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs326.ash1/28468_1281245562918_1583431763_30599197_8308587_n. jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs326.ash1/28468_1281245562918_1583431763_30599197_8308587_n. jpg
За балната рокля - бях сигурна че ще е черна.. Обожавам черното.. Исках да съм с червена чанта и обувки, но не си намерих това, което исках..Затова минах на компромисен вариант - чантата беше черна, а обувките бяха в черно и сребристо (зеброво). Косата ми беше къдрава, без да е прибрана с нищо.. Ходих на пробен грим, но не се харесах, затова се гримирах сама - черен грим (ефект бадемовидно око), бледо розови червило,руж и нокти.. :
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs533.ash1/31250_1263281553829_1583431763_30559606_4899386_n. jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs573.snc3/31250_1263281913838_1583431763_30559610_1718191_n. jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs271.snc4/39904_1331523139826_1583431763_30706165_8280012_n. jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs140.ash2/40345_1331523899845_1583431763_30706171_4534379_n. jpg
моят бал мина през 2010 ...
като се сетя колко трудно ми беше за всичко...как се вълнувах..как всичко исках да бъде идеално.. и т.н.
маникюр,грим,прическа..рокл я ,бижута,обувки,чанта... Леле мале :D
голямо мъчение беше.. :)
Гледам,че сте пуснали снимки от баловете си и изпращанията ..за това и аз ще пусна :)
Изпращане :
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs194.ash2/45745_101062646621426_100001530720120_5769_1997942 _n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs318.snc4/41231_103515903042767_100001530720120_24999_783773 5_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs313.snc4/41000_103515883042769_100001530720120_24998_638521 _n.jpg
Дипломиране :lol:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs298.snc4/41240_106986776029013_100001530720120_57849_372680 9_n.jpg
иииииииии БАЛ :) :( (толкова хубаво беше...и свърши толкова бързо всичко..... )
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs294.snc4/41022_100138993380458_100001530720120_255_2823291_ n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs320.snc4/41325_100137136713977_100001530720120_243_4328933_ n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs292.snc4/40949_100138963380461_100001530720120_252_6488546_ n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs314.snc4/41022_100138986713792_100001530720120_253_7754658_ n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44279_100138950047129_100001530720120_250_534202_n .jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs314.snc4/41022_100138990047125_100001530720120_254_322477_n .jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs197.ash2/45996_100139256713765_100001530720120_261_572697_n .jpg
стига толкова за сега...
Ами Успех на всички с избора им във всичко... :grin:
^много хубава си била :)
а сега да ви питам .. искам някой магазин за хубави обувки няма значение цената ( е да не са хилядиии 8-) ).. държа да са ми удобни щото ще са ненормално високи 8-)
между другото голям пробелем ми беше намирането на бельо за роклята :booooomb: 8-)
GabisiTa
02-01-2011, 13:21
Честито, момичета! :)
SinMiedo, роклята ти е страхотна! Искам подобен модел. :)
Утре съм на обиколка из Варна. Ако някой има впечатления от даден магазин да казва :P
^много хубава си била :)
а сега да ви питам .. искам някой магазин за хубави обувки няма значение цената ( е да не са хилядиии 8-) ).. държа да са ми удобни щото ще са ненормално високи 8-)
между другото голям пробелем ми беше намирането на бельо за роклята :booooomb: 8-)
Мерси мерси :)
... като каза бельо ми напомни да дам един съвет.. 8-)
Амм...само да вметна ,че си купих 2 сутиена на стойност 100 лв. за бала..стоят си в кутиите все още...въобще непокътнати... :D до последно си мислех ,че ще слагам сутиен..ама роклята ми направи супер гърди :D и нямаше нужда...
така че...казвайте докато 'издокарвате' роклята да и сложат чашки..ще спести излишни разходи :)
И двете момичета са много хубави ( ELiTyYy и SinMiedo ) :) До колкото видях от снимките SinMiedo доста добре се е справила с грима си,като се има в предвид че сама го е правила :-D иначе съм любопитна да видя роклята на babyliss0
babyliss0
02-01-2011, 15:37
ами имам снимки на гърба на бъдещата ми рокля,но като гледам никои не кача и всички пазят роклите си в тайна,макар че за мен ако видя чужда рокля няма да тругна да копирам,защото всяко момиче си има индивидуалност и е тъпо да копираш.Иначе като я взема изцяло готова ще пусна снимки,и пак акзвам сега имам снимка на гърба на роклята :grin:
Честито на всички поръчани и купени рокли! :P А ELiTyYy и SinMiedo са били много хубави! :-P
Като споменахте бельо, да питам и аз - роклята ми е без презрамки, казаха ми, че е най-добре да си купя от тези залепящите се силиконови сутиени и като отида да ми я стеснят малко, да съм с него, за да стане всичко точно. Какви впечатления и отзиви имате от този тип сутиени? Аз досега не съм си купувала. Разбрах, че някои се оплаквали, че след известно време вече не "лепнел" чак толкова. :D Така ли е наистина и според вас кой е най-добрият вариант за бельо за бала? :)
по-добре е да ти сложат чашки на роклята... няма нужда да се мъчиш с това силиконовото :D
marin4itu
02-02-2011, 09:36
Да, по-добре на самата рокля да си има подплънки, все пак и на теб ще ти е по-удобно. Моята рокля е през врата и имам чашки и пак добре ми излеждат гърдите 8-)
То е хубава идеята, ама дали ще може не знам. :-D Понеже роклята не е тяхна, поръчвана е от Америка и не знам дали биха се заели с нещо подобно. Мерси, все пак ще запитам, така или иначе гледам, че повечето избират такъв вариант. :)
bebchoOoOoOo
02-02-2011, 11:01
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам, ако някоя от вас случайно е виждала тази рокля в някой сайт, моля да постне линк, защото не мога да я намеря и не се сещам от кой сайт е :( Много ще съм ви благодарна :-)
http://www.picvalley.net/u/2070/204728439314888391631296647640XroPIa2vuduUn62MuObC .JPG
GabisiTa
02-04-2011, 13:24
Най-накрая и аз да се похваля - купих си рокля! Много съм щастлива вече :grin: :P
GabisiTa
02-04-2011, 13:34
Мерсииии :)
Честито и от мен :) от къде си я взе? Какъв цвят е?
GabisiTa
02-04-2011, 14:15
Честито и от мен :) от къде си я взе? Какъв цвят е?
От Търново. Тази, която миналата седмица си бях харесала. Ходих и до Варна, там си харесах само 2 рокли, но бяха много скъпи и не ми се даваха толкова пари :) Черна е, дълга. В понеделник ще си я взема от магазина :)
Честито! :)
Аз тъкмо се връщам от обиколка по магазините за бельо и се поизмъчих... Взех си един силиконов сутиен и един със силиконов гръб. Като отида да ми я стесняват ще питам дали ще може да ми пришият този със силиконовия гръб или ще трябва да бъда с другия. :P Въпреки че малко ме е страх дали ще държи и в 2та случея... Аз обичам да ми е по-пристегнато, по-спокойна се чувствам.
GabisiTa
02-05-2011, 14:56
И аз си купих такъв силиконов сутиен, но не съм сигурна дали ще ми е удобен с роклята, в краен случай ще съм без :)
j_adore2
02-05-2011, 15:29
Хорааа имам един проблем.Взех си роклята вече,къса е всичко е точно.Но към роклята имах подарък обувки каквито си харесам и аз си харесах едни затворени с каишка.Всичко добре,но като ги обух с роклята ми скъсятат ужасно много краката + че са ми малко големи и каишката се мърда,колкото и да съм я стегнала.Изобщо стои много грозно.И реших,че обувки с каишки отпадат.Не искам и сандали,защото според мен не са подходящи за официална рокля,а пък искам евентуално и такива силиконови чорапи - а да ги сложа на сандали абсурд.Другият вариант,за който си мислех са просто затворени обувки,но без каишка .. Но за тях пък .. аз имам едни такива,даже са един номер по - малки от колкото обикновено нося,но сложа ли чорап,започват да ми хлопат и ходенето става невъзможно,а както споменах,мисля,че ще е по - елегантно с чорап.
Таа вие с какви обувки ще сте?
babyliss0
02-05-2011, 16:52
Защо не качиш снимки да видим роклята и обувките така по-лесно ще можем да ти помогнем.
j_adore2
02-05-2011, 17:33
Роклята не искам да си я показвам преди бала.
Иначе обувките са нещо от този род - http://damskamoda.com/wp-content/uploads/2009/12/obuvki-lanvin-prolet-2010-2.jpg
Може и аз да си втълпявам,но стоят ужасно.
Infinity
02-05-2011, 18:00
^ Спокойно не си втълпяваш , наистина седят грозно. :-o :oops:
След като роклята е къса , защо просто не обуеш закрита обувка на висок ток ? :-o Не е задължително , според мен да си със сандали.
Нещо от този род имам предвид :
http://www.zaneya.com/wp-content/uploads/2008/12/3christian-louboutin.jpg
GabisiTa
02-05-2011, 18:00
Аз мисля да съм с някакъв такъв модел, но още не съм решила дали да са отворени отпред или не.
http://www.megias.bg/pictures/2011/01/14/prd_5860_bbig_1295007646.jpg
http://www.megias.bg/pictures/2011/01/14/prd_5847_bbig_1295005194.jpg
Иначе ето още няколко предложения за модели, като се абстрахираме от цветовете :)
http://drehi.org/images/stories/exclusive-obuvki-1.jpg
http://zdraveto.namama.net/wp-content/uploads/2009/05/article2265full2.jpg
http://www.zaneya.com/wp-content/uploads/2008/12/3christian-louboutin.jpg
http://www.zaneya.com/wp-content/uploads/2008/12/5alexander-mcqueen.jpg
http://www.online-obuvki.com/uf/2009_12_17/PC168555%20copy.jpg
j_adore2
02-05-2011, 18:11
Искам да съм с такъв модел,но с чорап ми хлопат,колкото и малък размер да са :( Защооооо :?
GabisiTa
02-05-2011, 18:12
Не знам защо се получава така при теб :( На мен този модел ми е страшно удобен...
j_adore2
02-05-2011, 18:18
И на мен на бос крак..но иначе с чорап ми се вади крака,аз си стискам палците и си представяте как ходя :lol:
Infinity
02-05-2011, 18:20
Нещо не схванах защо трябва да си с чорап ? :-o
j_adore2
02-05-2011, 18:24
^ Защото е по - елегантно с чорап едното,а другото,че от епилатора ми се появяват подкожни косъмчета и с чорап не се забелязват.
Аз за обувки още не съм излизала да търся, но от интернет съм си смъкнала доста модели. Моята рокля също е къса ( малко над коляното ) и затова си мисля, че фокуса ще пада върху краката, следователно може и да са по-екстравагантни. Ако искаш затворена отпред обувка, според мен този вариант http://www.zaneya.com/wp-content/uploads/2008/12/3christian-louboutin.jpg е най-добрият. Аз лично имам такива подобни, само че напълно изчистени и малко по-ниски от тези. Много са ми удобни, но и при мен на моменти ми се плъзгат заради чорапа. Пробвай да сложиш малко памук отпред - хем ще се позапълни мястото, хем няма да си "стискаш" палците ( знам какво имаш предвид 8-) ).
bebchoOoOoOo
02-05-2011, 21:13
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам, ако някоя от вас случайно е виждала тази рокля в някой сайт, моля да постне линк, защото не мога да я намеря и не се сещам от кой сайт е :( Много ще съм ви благодарна :-)
http://www.picvalley.net/u/2070/204728439314888391631296647640XroPIa2vuduUn62MuObC .JPG
Аз пак да си попитам 8-) Извинявам се за нахалството, но никъде не мога да намеря информация за тази рокля, а страшно много ми харесва и ако някой изобщо някъде някога я е виждал, моля да сподели 8-)
защо млади момичета си взимат рокли ,които са до коляното не мога да разбера? като ще е къса роклята ,нека е малко по-къса.. не да ви се вижда гъза ама..
krisito9212
02-06-2011, 17:03
Току що се връщам от обиколка за рокля.Е,не беше точно биколка.Бях си записала час в бутик Проновиас в София,но с исълта,че няма да е единствения който ще посетя.Влязох,обясних какво иска,жената ми даде няколко модела.Мерих ги и ми харесаха,но сякаш го нямаше чувството,което да ми каже:"Това е роклята!".Всички ролки бяха в тюркоаз(това бях решила,че ще е цвета),но баща ми ми каза:"Хайде премери и някоя друг цвят".Първият,който ми грабна окото беше много красив лилаво-син на рокля,намираща се на витрината,която в началото забелязах,но не ми хареса,понеже моделът и не се вписваше в моите представи за бална рокля.Облякох я и още щом се погледнах в огледалото си казах:"Боже,това е моята рокля!".И така рокля с модел и цвят,които никога не съм и мислела,че ще ме грабнат се превърна в балната ми рокля.Платих капаро и на 20 ще ходя за вземане на размери и да меря още една от новата колекция,която ще пристигне тогава и която хареса на родителите ми ,но не и на мен,защото никоя вече не може да заенчи моята рокля.Имам снимки,но на тях се губи ефекта и сякаш,но ако искате мога и да пусна някоя :) Не съм суеверна
Infinity
02-06-2011, 17:12
^ Аз не съм абитуриентка , но с удоволствие следя темата и най-отговорна мога да кажа от името на всички , че ще ни бъде супер интересно точно теб да те видим ! 8-) :-)
anonymous708973
02-06-2011, 18:19
Дам и аз искам да видя какво си избрала :) Впрочем, може ли нагло да питам колко струва роклята?
des1t000
02-06-2011, 18:58
аз отивам утре да гледам за рокля :grin:
набелязала съм няколко модела но ще видиим
Аз също бих пуснала роклята като отида сега на проба, ама .. не за друго просто предпоитам да се видя в цялостен вид 8-)
на мен ми е мн интересно да видя роклята ти , ако решиш пусни снимка, ще следя :)
krisito9212
02-07-2011, 12:46
Ще пусна,щом искате :)
Но от снимките можете да получите само представа за роклята,на живо цвета е много по-различен,стои много по-красиво и елегантно.Даже още като ме снимаха и видях снимката си казах:"Тя на снимка е съвсем различна".Чак ме е яд.
http://prikachi.com/images/485/2958485l.jpg
http://prikachi.com/images/486/2958486c.jpg
http://prikachi.com/images/487/2958487i.jpg
http://prikachi.com/images/489/2958489x.jpg
Имам странна стойка,защото роклята е много широка и съм я хванала отзад(всяка рокля е единична бройка и затова я правят доста широка).Иначе роклята ще се скъси,ще се стесни по мен и понеже деколтето е много"покрито" щего преправи дизайнерката да стане малко по открито.А това на рамото са камъни Сваровски,роклята е от естествена коприна.
А на последната снимка е тази от нновия каталог,който родителите ми харесаха,но на мен ми идва доста поп фолк ,ако деколтето е обикновено става още по.
Иначе някой беше питал за цената на роклята,1150 мисля,че беше.По-скъпичка е и аз разбрах в последния момент,когато баща ми вече я капарира...
Е казвайте мнения :)
iiordanova
02-07-2011, 13:14
И аз не съм 12 клас , много по-малка съм. (едва 8-ми)
Но ви следя и надявам се нямате нищо против да се включвам много рядко.
krisito9212 - роклята ти е уникална. Много ми харесва и така ти стой перфектно , а с корекциите съм сигурна , че ще е още по-хубава. И на теб ти ходи много. :) Определено това е твоята рокля!
babyliss0
02-07-2011, 13:59
krisito9212,това е твоята рокля и твоят цвят
ПС ако искате и аз ще пусна снимки на модела и цвета,но незнам как :D :D :D не съм много запозната,ако обесните[/img]
krisito9212
02-07-2011, 15:16
Момичета,благодаря,радвам се че ви харесва.Като я взема напъно готова пак ще се снимам,а другата отпада напълно.Babyliss пусни снимки.Влез в сайта prikachi.com и там ще видиш от къде можеш да избереш снимки от компютъра си.След като ти излезат снимките натискаш върху всяка и щом излезе само тя на екрана,копираш адреса и поставяш тук.Дано ме разбра :)) Аз чакам да се престрашат и други момичета да си пуснат снимки,нека споделим емоциите си и дадем мнения :)
MidnightLove
02-07-2011, 15:52
krisito9212 страхотна рокля ! Много стилна и много ти отива :) Ех,да бях и аз толко слабичка и висока :smt007
И аз се чудя дали да отивам до Pronovias, има ли други хубави рокли, за които си заслужава да отида ?
Аз за сега съм си взела само 2 чифта обувки и ако си избера рокля, подходяща за тях, ще обуя едните, ако не ще си взема други. / Това е моята мания, при мен се почва първо от обувките :D /
http://prikachi.com/images/71/2959071k.jpg
http://prikachi.com/images/101/2959101K.jpg
babyliss0
02-07-2011, 16:18
това е гърбът на бъдещата рокля (призрамките тук не са наместени много добре)
това е цвета,но в действителност е много по-красив и елегантен (тюркоаз)
роклята отпред съм си я измислила и нямам снимка.Ще е изчистена с голямо цвете от едната тсрана и в него кристали като по гърба
Като е готова ще кача снимки.И двете рокли ми бяха адски големи и ми стоят като чували
krisito9212
02-07-2011, 17:11
MidnightLove благодаря.За Проновиас-има рокли за всеки вкус.Само че трябва да си запишеш час,като отидеш ще ти дадат да гледаш каталог,обаче аз от него нес и харесах рокля,но в бутика има достатъчно.Заслужава си да отидеш,най-малкото защото роклите са уникални,всяка е единствена.Пожелавам ти да си намериш твоята рокля :)
babyliss0,роклята ти ще е униклна и цвета и модела и много ми харесват :)
GabisiTa
02-07-2011, 17:41
Много са ви хубави роклите, момичета :)
Emiliya92
02-07-2011, 17:46
http://prikachi.com/images/174/2959174L.jpg това е гърбът на бъдещата рокля (призрамките тук не са наместени много добре)
http://prikachi.com/images/180/2959180Q.jpg това е цвета,но в действителност е много по-красив и елегантен (тюркоаз)
роклята отпред съм си я измислила и нямам снимка.Ще е изчистена с голямо цвете от едната тсрана и в него кристали като по гърба
Като е готова ще кача снимки.И двете рокли ми бяха адски големи и ми стоят като чували
Много красиво :razz: аз вече съм си поръчала рокля, но ми е интересно, къде ги пробва тези модели аз като съм обикаляла не съм виждала подобни по магазините.
GabisiTa
02-07-2011, 17:49
http://prikachi.com/images/174/2959174L.jpg това е гърбът на бъдещата рокля (призрамките тук не са наместени много добре)
http://prikachi.com/images/180/2959180Q.jpg това е цвета,но в действителност е много по-красив и елегантен (тюркоаз)
Много красиво :razz: аз вече съм си поръчала рокля, но ми е интересно, къде ги пробва тези модели аз като съм обикаляла не съм виждала подобни по магазините.
Кое е смешното? Щом момичето се харесва, не виждам какъв е проблемът. Не може всички да имаме еднакъв вкус :)
anonymous708973
02-07-2011, 17:50
Криси, роклята е приказна, наистина. Ааадски различна е от масовите чалгаджийски модели и цветове и ти стои прекрасно, а ти си стройно момиче.
Обаче цената е космическа, не бих дала толкова пари за рокля, нито пък нашите. Тия пари после ще ги търся, като отида в чужбина да уча.
krokkrok
02-07-2011, 18:00
Криси, роклята е приказна, наистина. Ааадски различна е от масовите чалгаджийски модели и цветове и ти стои прекрасно, а ти си стройно момиче.
Обаче цената е космическа, не бих дала толкова пари за рокля, нито пък нашите. Тия пари после ще ги търся, като отида в чужбина да уча.
+
Но роклята наистина е много нетипична и уникална,а на теб ти стои великолепно :-) :)
krisito9212
02-07-2011, 18:12
Благодаря много,не очаквах да се хареса толкова,наистина.Мислех,че понеже е по-нетипична и повечето няма да я харесат.Аз също много си я харесвам и най-хубавото е,че след бала няма да застине в гардероба,а ще си направя две рокли от нея като я отрежа :)
Иначе за цената,да доста е висока...аз лично не бях съгласна и баща ми за мое учудване я кри от мен и чак когато я капарира ми я каза.Но все пак роклята е красива,стилна и на всичкото отгоре практична,така че не съжалявам :)
Infinity
02-07-2011, 18:21
Хайде и аз да се наредя на опашката за похвалите относно роклята. 8-)
Наистина много интересна , нетипична и супер различна от чалга масовките. Много добро попадение , поздравления. :)
Цената няма да коментирам , защото знам , че и аз ще се изхвърлям в бъдеще. 8-)
babyliss0
02-07-2011, 19:33
Кое е смешното? Щом момичето се харесва, не виждам какъв е проблемът. Не може всички да имаме еднакъв вкус :)
и аз не разбрах кое е адски смешното.Роклята е от бутика на Julia Kontogruni! Може би всички я смятат за чалгаджийска,но в тази рокля се чувствам добре и адски ми допада,че е различна,индивидуална както и роклята на krisito
babyliss0
02-07-2011, 19:35
Благодаря много,не очаквах да се хареса толкова,наистина.Мислех,че понеже е по-нетипична и повечето няма да я харесат.Аз също много си я харесвам и най-хубавото е,че след бала няма да застине в гардероба,а ще си направя две рокли от нея като я отрежа :)
Иначе за цената,да доста е висока...аз лично не бях съгласна и баща ми за мое учудване я кри от мен и чак когато я капарира ми я каза.Но все пак роклята е красива,стилна и на всичкото отгоре практична,така че не съжалявам :)
Подобно на теб и моята рокля после ми казаха,че могат да ми я направят късичка и да си я обличам по-често.
krisito9212
02-07-2011, 20:33
Поздравявам те за изобра на дизайнер.Джулия е невероятна.Аз искахх нейна рокля,но преместиха бутика във Варна.Но твоята е много красива и най-важното е уникална и практична.А и най-важното е ти да се ччувтваш комфортно и да се харесваш в нея :))
babyliss0
02-08-2011, 15:38
Поздравявам те за изобра на дизайнер.Джулия е невероятна.Аз искахх нейна рокля,но преместиха бутика във Варна.Но твоята е много красива и най-важното е уникална и практична.А и най-важното е ти да се ччувтваш комфортно и да се харесваш в нея :))
Благодаря ти :-) :-)
vagarious
02-08-2011, 16:01
Момичета, дайте си мнението за тези обувки: http://prikachi.com/images/572/2962572z.jpg
Представете си къса рокля на същия принцип - отдоло сатен и отгоре дантела, но не на цветя, а на капчици. 8-)
Попринцип са възможно най-подходящите за роклята ми, но тя не е сива, а лилава(не тъмно, не светло, а баш лилаво супер готино).
Мноого се чудя дали ще изглежда добре, тъй като по себе си няма да имам нищо светло на цвят с което да се вържат чантата и обувките, но пък ще съм със сребърни бижута и все си мисля, че няма да е кой знае колко "фрапиращо". :(
Жалко, че още нямам снимка на моята си рокля, но все пак ми се иска да ви чуя мнението. :)
П.П: забравих да кажа, че ги мерих и са супер елегантни и нежни.Точно това, което търся.
Emiliya92
02-08-2011, 16:23
и аз не разбрах кое е адски смешното.Роклята е от бутика на Julia Kontogruni! Може би всички я смятат за чалгаджийска,но в тази рокля се чувствам добре и адски ми допада,че е различна,индивидуална както и роклята на krisito
Леле съжалявам много, натиснала съм някаква грешна емотиконка(нз как е станало трябваше да е тази-:grin:). Егати кашата е станала. Имах предвид, че ми харесват роклите и че се изненадвам, защото не съм виждала подобни готови рокли, всички са цигански и некачествени.
babyliss0
02-08-2011, 16:41
Леле съжалявам много, натиснала съм някаква грешна емотиконка(нз как е станало трябваше да е тази-:grin:). Егати кашата е станала. Имах предвид, че ми харесват роклите и че се изненадвам, защото не съм виждала подобни готови рокли, всички са цигански и некачествени.
Еми,благодаря ти.Всеки има вкус,а относно роклята ми имаше такава рокля от новата им колекция но отпред имаше 4000 кристала,а аз не обичам прекално кичозното пък и доста оскъпяваха роклята затова замених опред да има голямо цвете различен цвят от роклята както и плата да е сатен.Иначе не съм си представяла балната рокля такава,но когато я обляках и си видях гърба си казах "това е тя". :-)
Emiliya92
02-08-2011, 17:05
babyliss0 радвам се, че си си намерила готова рокля. Аз, тъй като исках къса и нищо не ми хареса се наложи да си поръчам и сега риска дали като е готова ще ми хареса е голям. Малко ме е яд, че не съм имала този момнент, в който обличаш рокля и си казваш- Тази е!, но все пак тази, която съм поръчала е страхотна и всичко вече зависи от изработката.
anonymous708973
02-08-2011, 18:03
Момичета, дайте си мнението за тези обувки: http://prikachi.com/images/572/2962572z.jpg
Представете си къса рокля на същия принцип - отдоло сатен и отгоре дантела, но не на цветя, а на капчици. 8-)
Попринцип са възможно най-подходящите за роклята ми, но тя не е сива, а лилава(не тъмно, не светло, а баш лилаво супер готино).
Мноого се чудя дали ще изглежда добре, тъй като по себе си няма да имам нищо светло на цвят с което да се вържат чантата и обувките, но пък ще съм със сребърни бижута и все си мисля, че няма да е кой знае колко "фрапиращо". :(
Жалко, че още нямам снимка на моята си рокля, но все пак ми се иска да ви чуя мнението. :)
П.П: забравих да кажа, че ги мерих и са супер елегантни и нежни.Точно това, което търся.
Тези обувки са хубави, но не можеш да ги носиш често, ако това планираш за по-нататък. Ще се скъса дантелката отстрани (отстрани на крака, което е...). Не се изхвърляй за тях, иначе са стилни :)
vagarious
02-08-2011, 18:11
Ох .. :( :(
Anabella
02-09-2011, 16:57
Здравейте:) Някоя от вас разглеждала ли е роклите в модна къща "Романтика". Как ви се струват, на какви цени са?? Харесах си една, но май е от стара колекция. Ето го и сайтът http://www.romantika-fashion.com/index1.php Много ще съм благодарна, ако някой помогне :-)
Съжалявам за нахалството, но ми е доста спешно да разбера нещо повече за тази модна къща. Дали някой има впечатления? :)
kissorankata
02-11-2011, 12:24
Леле вие направо ме разбихте какви са тия изхвърляния с рокли за по 1000 лв :shock: Аз си избрах модела на роклята още в края на 11 клас и спрях да гледам каквито и да било други рокли. В момента ми я шият и се получава много добре, плата е тежък сатен , а цената на роклята ми ще дойде около 150 лв :grin: На бала ще съм в червено и черно (любимата ми комбинация). За изпращането си избрах официално облекло черен панталон,бяла риза и черно елече цената на трите части е 70 лв (не са дрехи за еднократно обличане). Кувертите при нас в хотелите са около 60 лв., а за видео и албум дадохме 65 лв. Всичко е рамките на разумното. Аз няма да ходя нито в Турция, нито в Слънчев бряг и т.н. поради простата причина, че нашите нямат възможност да ми платят екскурзията, която е около 500-600 лв (с джобни пари и т.н.). Мисля че всичките ми разходи около бала,изпращането и другите събития ще ми струва колкото роклята на някое момиче. :grin: :shock:
krisito9212
02-11-2011, 13:28
kissorankata мисля че имаш предвид мен,затова ще ти отговоря на поста :) Радвам се че раходите около абитуриентската като цяло ще ти излезнат толкова малко(колкото моята рокля),но все пак всеки или по-точно родителите на всеки преценяват сами за себе си.Моите имат възможността и преценяват,правят го.Аз никога не съм казала,че искам скъпа рокля или каквито и да е изхвърляния около бала.И както казал предтавите и възможностите на раличните хора са различни,така че да не се обвиняваме или обиждаме :)
kissorankata
02-11-2011, 13:35
kissorankata мисля че имаш предвид мен,затова ще ти отговоря на поста :) Радвам се че раходите около абитуриентската като цяло ще ти излезнат толкова малко(колкото моята рокля),но все пак всеки или по-точно родителите на всеки преценяват сами за себе си.Моите имат възможността и преценяват,правят го.Аз никога не съм казала,че искам скъпа рокля или каквито и да е изхвърляния около бала.И както казал предтавите и възможностите на раличните хора са различни,така че да не се обвиняваме или обиждаме :)
Не съм искала да обиждам никой. Просто се учудих адски много от цифрите, които видях. :) Радвам се, че родителите ти имат възможността да ти осигурят това, което искаш за балната ти вечер и всичко около нея. :)
krisito9212
02-11-2011, 13:50
Не съм искала да обиждам никой. Просто се учудих адски много от цифрите, които видях. :) Радвам се, че родителите ти имат възможността да ти осигурят това, което искаш за балната ти вечер и всичко около нея. :)Съжалявам тогава,не съм приела думите ти правилно :)
LovEsIckk
02-11-2011, 16:49
Аз съм готова с роклята. 8-)
vagarious
02-11-2011, 18:04
И аз съм готоваааааааа. :grin: :grin: :grin:
Боже толкова се притеснявах дали комбинацията ще е сполучлива, а тя се оказа страхотнааааа. :grin:
Адски съм доволна, мнго съм щастлива също.
Обувки и чанта комплект ги капарирах вече и във вторник са мои. :grin: :grin:
Изобщо балната вечер е готова отвсякъде.Заплюите ме, да не ми е уруки, че каквато съм балъчка.. 8-) 8-)
ledenakrasota
02-11-2011, 18:07
Аз утре ще ходя да пробвам една рокля!Късичка!Първата,коят ми хвана окото.А съм до никъде :?
Да живеят късите рокли! :-) :-)
KristinCavallari
02-11-2011, 18:13
Ние ще сме в Кушадасъ,ако има някои,които ще са там може да ми пишат :) на 26-ти заминаваме , 5 дни :)
krisito9212
02-11-2011, 19:10
Качвайте снимки де,видяхте че няма нищо страшно,все пак темата е затова :)
Иначе ние сме за Мармарис,заминаваме на 26,за 8 дена :)
Иначе ние сме за Мармарис,заминаваме на 26,за 8 дена :)
И ние в Мармарис, май от 27 беше..
Оказа се , че предварителният ми изпит е на дата, на която ще пътува от Турция за България... ;(
Emiliya92
02-12-2011, 09:05
Ние ще сме в Кушадасъ,ако има някои,които ще са там може да ми пишат :) на 26-ти заминаваме , 5 дни :)
И аз съм там и тръгвам на 26 от София. :D
anonymous708973
02-12-2011, 09:15
Оказа се , че предварителният ми изпит е на дата, на която ще пътува от Турция за България... ;(
И няма да можеш да отидеш?
Момичета, колко ви струват екскурзиите?
аа .. едва ли.. просто ще измисля нещата как да се върна по-рано
rosencetooo
02-12-2011, 10:54
vagarious какви обувки си взе ? тези , който беше показала няколко поста по-нагоре ли ? :P
krisito9212
02-12-2011, 11:33
И няма да можеш да отидеш?
Момичета, колко ви струват екскурзиите?
Pollina кофти ситуация...
Иначе моята екскурзия е 385,за 8 дена в 3 звезден хотел със закуска и вечеря и платени са някакви посещения.
Иначе дочух че на границата с Турция проверявали куфарите мащабно и не можеш да сивкараш нищо,дори храна.Даже на някакво момиче му взели скъп крем за лице.Но доколко е вярно всичко незнам
моята екскурзия е в 4 звезден хотел за 5 нощувки -7 дни - 380 лв, 4-нощувки - 6 дни - 350 :)
Ние ще сме в петзвезден - 4 нощувки + една на връщане в друг хотел - 430 лв. Другите атракциони (там разходчици, сафарита и др.) - отделно.
vagarious
02-12-2011, 14:50
vagarious какви обувки си взе ? тези , който беше показала няколко поста по-нагоре ли ? :P
Ооо не, не .. отказах се от тях и избрах тези: http://prikachi.com/images/357/2976357m.jpg :) :) :)
rosencetooo
02-12-2011, 15:10
Ооо не, не .. отказах се от тях и избрах тези: http://prikachi.com/images/357/2976357m.jpg :) :) :) оо да тези и на мен много ми харесват .. ако ги имаше в друг цвят например розово, щеше да е идеално ;д онлайн ли си ги поръча ?
vagarious
02-12-2011, 15:27
^ Не.Видях ги онлайн и се оказа, че в моя град има магазин със същите стоки.И просто на късмет уцелих и номер, и цвят и всичко. :) :grin:
rosencetooo
02-12-2011, 15:33
ее супер се е получило значии :) айде да са ти честити :-)
vagarious
02-12-2011, 15:38
Благодаряяя .. да се връща на всички. :grin: :)
krisito9212
02-12-2011, 16:34
Честито и от мен :)
Честити да са ти. Много са хубави. Като гледам пише ZOE ?Kъде има такъв магазин? :)
vagarious
02-12-2011, 16:42
Благодарско. :---)
babyliss0
02-12-2011, 16:43
Честити да са ти. Много са хубави. Като гледам пише ZOE ?Kъде има такъв магазин? :)
И аз искам да знам във Варна има ли такъв магазин на Zoe,защото си харесах сандали за бала а и цените им са доста приемливи
GabisiTa
02-12-2011, 16:46
Аааа и аз съм си харесала същите! Страхотни са :grin: Ако не е тайна, за колко си ги купи? :)
За магазин.. проверете в магазин Мегияс (не знам в кои градове го има), има същите обувки, а други, които са доста хубави :)
vagarious
02-12-2011, 16:55
И аз искам да знам във Варна има ли такъв магазин на Zoe,защото си харесах сандали за бала а и цените им са доста приемливи
Момичета, не гледайте, че пише магазин Zoe - не е нужно точно него да търсите във вашия град.Просто огледайте повече и е доста вероятно да има повечето от моделите.
4y4u_g купих ги от Extravaganze в Макси-центъра.Мисля, че в този магазин зареждат със същата стока, ноо когато споменах името на онлайн магазина - ме изгледаха странно и казаха истинския сайт - но го забравих.Да ти кажа честно, има ги и в Булдозер-а на Старата главна. :)
GabisiTa обувки и чанта - общо 90лв. :grin:
GabisiTa
02-12-2011, 17:12
Аз ги гледах за около 100, няма голяма разлика значи :)
Тази седмица мисля да отида да ги пробвам и евентуално да си ги купя :P
cherrygloss
02-12-2011, 17:21
Аз съм още 9 клас, но както на повечето момичета им е интересно, така и на мен :D Следя темата с голям интерес и дотук всичко много ми е харесало .. имате страхотен вкус :)
krisito9212 - Роклята ти е уникална.. :)
vagarious
02-12-2011, 17:31
Аз ги гледах за около 100, няма голяма разлика значи :)
Тази седмица мисля да отида да ги пробвам и евентуално да си ги купя :P
Попринцип мисля, че бяха някъде около 100, но имаше някаква отстъпка - не успях да разбера.Аз ги пробвах и се гледах, докато обесняваха на мама. 8-) :)
GabisiTa
02-12-2011, 17:43
Сега като каза се сетих, че като ходих в магазина, ми дадоха талонче за 10% отстъпка, трябва да го потърся :P
vagarious
02-13-2011, 08:23
Сега като каза се сетих, че като ходих в магазина, ми дадоха талонче за 10% отстъпка, трябва да го потърся :P
Ми аз нямах талонче, но имах отстъпка.
Попитаха ме дали имам и като казах, че нямам, значи съм изпуснала дните в които са раздавали. :-o
krisito9212
02-13-2011, 14:13
vagarious днес видях обувките ти,много са красиви на живо :) Аз иначе искам сандал,тоест лятна обувка :)
vagarious
02-13-2011, 14:25
Много благодаря !!! :grin: :grin:
LoveHurT
02-13-2011, 14:32
всъщност ЗОЕ е само фирмата, обувките са на ред липс и имат сайт, аз най-редовно си пазарувам от него.
www.obuvki-bg.com
vagarious
02-13-2011, 14:47
Точно от този сайт ги бях видяла.
Emiliya92
02-13-2011, 14:49
Моля ви да дадете български сайтове с официални обувки, защото ми е много трудно търсенето. Трябват ми бледо розови сандали и нз къде ще намеря!
marin4itu
02-13-2011, 18:07
Да се похраля и аз имам вече обувки и чанта! От обувките бяха останали само 1 номер и той взе, че ми стана (нося 39-40 номер). Продавачката каза, че само мене чакали :grin: Черен сатен са, защото роклята ми има сатен и съм си много доволна.. От едно забутано магазинче във Варна.. излязоха ми 56 лева общо!
GabisiTa
02-14-2011, 12:37
Честити :)
vagariousМерси.Ще мина и там като тръгна да търся. И пак да са ти честити. :-)
krisito9212
02-14-2011, 13:33
Хора,вие къде и кога ще си правите абитуриентските вечери с роднините?Аз ще имам две,една с майка ми и една с баща ми,защото те са разведени.Баща ми си е уредил нещата,а с майка ми досега обикаляхме някои места,но кувертите направо са космически под 25 лв не слизат в механа с музика и сега много се чудим...
splendour
02-14-2011, 14:23
Хора,вие къде и кога ще си правите абитуриентските вечери с роднините?Аз ще имам две,една с майка ми и една с баща ми,защото те са разведени.Баща ми си е уредил нещата,а с майка ми досега обикаляхме някои места,но кувертите направо са космически под 25 лв не слизат в механа с музика и сега много се чудим... защо не го направи у дома (не в деня на бала разбира се да ти се пречкат родата докато се обличаш и подготвяш) и без това доста се охарчват по бала семейството че и такива космически куверти роднините
а попринцип кого канят вашите освен баби дядовци и лели....
krisito9212
02-14-2011, 15:13
Хора,вие къде и кога ще си правите абитуриентските вечери с роднините?Аз ще имам две,една с майка ми и една с баща ми,защото те са разведени.Баща ми си е уредил нещата,а с майка ми досега обикаляхме някои места,но кувертите направо са космически под 25 лв не слизат в механа с музика и сега много се чудим... защо не го направи у дома (не в деня на бала разбира се да ти се пречкат родата докато се обличаш и подготвяш) и без това доста се охарчват по бала семейството че и такива космически куверти роднините
а попринцип кого канят вашите освен баби дядовци и лели....ами с майка ми решихме да не е удома,понеже са към 25 човека и ще е много занимавка,после пък и чистене още толкова...
Сега решихме да сме най-верочтно в една механа,обаче в която най-вероятно няма да има музика и евентуално може да има някакъв певец,куверта там е 13 лева,но ние
ще внесем отделно и алкохол.ядки,десерт.Ох ,голяма занимавка е това...
rosencetooo
02-14-2011, 15:35
Да се похраля и аз имам вече обувки и чанта! От обувките бяха останали само 1 номер и той взе, че ми стана (нося 39-40 номер). Продавачката каза, че само мене чакали :grin: Черен сатен са, защото роклята ми има сатен и съм си много доволна.. От едно забутано магазинче във Варна.. излязоха ми 56 лева общо!Да са ти честити :) а може ли да ми кажеш къде точно се намира това магазиниче и има ли обувки , сандали , който са различен цвят от черно и сиво ;д
krisito9212 аз моята абитурентска вечер с роднините ще я правя в една механа близко до нас , с жива музика , каква е цената на кувертите незнам , но и ние ще можем да си внасяме допълнително алкохол и т.н :)
vagarious
02-14-2011, 16:56
vagariousМерси.Ще мина и там като тръгна да търся. И пак да са ти честити. :-)
Мерси,мерси.И специално на теб да се похваля хах, взех си и роклята вече с малко грижи отгоре. :x
Но няма нищо- важното е, че си е при мен.
Утре купувам и обувките и чантата и айдеееее. :grin:
splendour
02-14-2011, 18:45
моят бал е догодина но отсега ми е малко тръпка гледам рокли едно друго...
http://www.prikachi.com/images/545/2985545V.jpg i http://www.prikachi.com/images/546/2985546y.jpg sса идеите ми за рокля иначе http://www.prikachi.com/images/547/2985547p.jpg е като нощничка малко но е много сладурска....но се чудя колко ли пари ще заминат....бал евентъално екскурзия после учене квартира...настръхвам направо....а къде ще кандидатствам леле леле :D
И аз вече си поръчах рокля, до края на другия месец би трябвало да е готова. :) Избрала съм си цвят екрю (бежаво), което пък малко ме задължава откъм бижутата, обувки и чанта ама ще ги измисля и тях.
Имам запазен час за грим, обаче за фризьор още не и се притеснявам честно казано, а и с тази прическа супер много се колебая...Уф голяма разправия са тия балове хаха.
rosencetooo
02-17-2011, 12:09
http://www.obuvki-bg.com/model.php?model=102567
Да сте виждали във Варна някъде такива обувки ?? :)
marin4itu
02-17-2011, 15:14
Да са ти честити :) а може ли да ми кажеш къде точно се намира това магазиниче и има ли обувки , сандали , който са различен цвят от черно и сиво ;д
Благодаря! Ами значи както е Ню Йоркъра на центъра и в уличката към ЖП гарата нали има 2 Втори употреби, еми до тях, по няколко стълбички нагоре. Дано да ме разбереш! :D Еми май различно от черно и сиво няма, не знам да ти кажа, аз черно търсих и не съм обърнала внимание да има други цветове.
А иначе на мене пък сега ми трябват червени обувки и чанта за изпращането, и пак сатенени. Тях от къде ще ги взимам, идея си нямам. Но като цяло като обикалях магазините продавачките ми казваха, че сега било рано и че още се разчистват зимните обувки. Март месец вече трябва да има нови модели, но цените най-вероятно ще са космически. Много ги вдигат за тези балове.
А пък празнуването с роднините ще е в деня на бала. Все пак трябва да ме видят и да ме изпратят. Най-вероятно ще е вкъщи, ама това го оставям на наще да решават. По принцип няма да каня много хора, защото повечето ми близки приятели са от класа и то малко няма как :D
krisito9212
02-17-2011, 15:58
Да са ти честити :) а може ли да ми кажеш къде точно се намира това магазиниче и има ли обувки , сандали , който са различен цвят от черно и сиво ;д
Благодаря! Ами значи както е Ню Йоркъра на центъра и в уличката към ЖП гарата нали има 2 Втори употреби, еми до тях, по няколко стълбички нагоре. Дано да ме разбереш! :D Еми май различно от черно и сиво няма, не знам да ти кажа, аз черно търсих и не съм обърнала внимание да има други цветове.
А иначе на мене пък сега ми трябват червени обувки и чанта за изпращането, и пак сатенени. Тях от къде ще ги взимам, идея си нямам. Но като цяло като обикалях магазините продавачките ми казваха, че сега било рано и че още се разчистват зимните обувки. Март месец вече трябва да има нови модели, но цените най-вероятно ще са космически. Много ги вдигат за тези балове.
А пък празнуването с роднините ще е в деня на бала. Все пак трябва да ме видят и да ме изпратят. Най-вероятно ще е вкъщи, ама това го оставям на наще да решават. По принцип няма да каня много хора, защото повечето ми близки приятели са от класа и то малко няма как :Dкато каза червени обувки и чанта любопитството ми ме зачовърка,ще се получи някоя страхотна компинация.С какво смяташ да ги комбинираш :)
rosencetooo
02-17-2011, 16:15
А пък празнуването с роднините ще е в деня на бала. Все пак трябва да ме видят и да ме изпратят. Най-вероятно ще е вкъщи, ама това го оставям на наще да решават. По принцип няма да каня много хора, защото повечето ми близки приятели са от класа и то малко няма как :Dкато каза червени обувки и чанта любопитството ми ме зачовърка,ще се получи някоя страхотна компинация.С какво смяташ да ги комбинираш :)Аха , благодаря ти много .. ще се опитам да го открия това магазинче ;д ... те на някой от сега са космически цените от порядъка на 80-120лв. не ми се мисли тогава какви ще са .. при положение , че няма кой знае какви модели обувки , който да ти грабнат окото ;)
Колкото до червени обувки , в предния си пост дадох линк от един сайт, там има страхотни червени обувки и сандали..
gabri3lla
02-18-2011, 13:46
Като ви чета мненията,мале,почти всички сте готови вече,а на мене преди една седмица започнаха да ми правят роклята. 8-) Скоро време трябва да излизам да си търся бижута и по-сложното обувки.Колко магазини има и нищо не може да ми хване окото все още,голяма мъка ще е и най-накрая ще се окаже,че ще поръвчам нещо от интернет.Иначе за изпращането ето тази рокля ми е хванала окото http://prikachi.com/images/492/2998492I.jpg комбинирана с обувки от този http://prikachi.com/images/575/2998575h.jpg или този тип http://prikachi.com/images/579/2998579A.jpg
DisturbiaV
02-18-2011, 13:48
с вторите обувки повече си ходи роклята :)
koshtramba
02-18-2011, 14:00
Много красива рокля и много свеж цвят. :) Едни хубави обувки, една чанта и едни висящи обеци, без нищо друго ! Неповторимо :)
krisito9212
02-18-2011, 15:38
Според мен с първите обувки ще е по-добре,ще е по-изчистено и семпло.Роклята от асос ли е?
koshtramba
02-18-2011, 16:38
И аз смятам, че с първите обувки ще е по-добре. Все пак - семпла рокля, без нито едно камъче и хубава обувка с камъчета си е добро съчетание. + Тва на 2-рите обувки има панделка, на роклята също и ми идва малко повече.
и аз съм за първитя,даже бих предпочела лично за себе си да не са лъскави , а по едноцветни. а вторите дори не ми харесват ,както и комбинацията. иначе роклята ми харесва :)
krokkrok
02-18-2011, 17:26
и аз съм за първитя,даже бих предпочела лично за себе си да не са лъскави , а по едноцветни. а вторите дори не ми харесват ,както и комбинацията. иначе роклята ми харесва :)
+
С платформи тип гладиатор може би? http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTJH5Yl2qiNDz45VcB0RCp6z9YNz_-vEDNYjoMQ_FSimagGmmJN&t=1
anonymous708973
02-18-2011, 19:33
Не знам за обувките (все пак тия в шампанско с камъчетата са по-добре май), обаче тая рокля е трепач! Цветът, моделът - всичко. Ако имаш и по-пищен бюст, ще си страхотна :)
gabri3lla
02-19-2011, 07:46
От Асос е роклята,да.Страхотна е,и на мен ми харесва много самия модел и цвета е много хубав също.Както каза koshtramba и аз мисля,че с вторите обувки,както и те имат панделнка няма да дойде много добре.Първите са трепач,страшни са,ама ако бяха в някакъв друг цвят.Не,че и тоя е лош,ама....Иначе не съм от момичетата със страшно пищни бюстове,но смятам,че добре ще стои.Влюбила съм се направо. 8-)
koshtramba
02-19-2011, 07:56
Аз разгледах доста обстойно в сайта на асос, доста неща ми харесаха. Има стращно красиви роклички и то почти без пари.И понеже юни месец съм на сватба, ще трябва да почвам да мисля или да крада идеи.А как ми се иска да поръчам нещо от сайтааа... :(
gabri3lla
02-19-2011, 08:48
Аз разгледах доста обстойно в сайта на асос, доста неща ми харесаха. Има стращно красиви роклички и то почти без пари.И понеже юни месец съм на сватба, ще трябва да почвам да мисля или да крада идеи.А как ми се иска да поръчам нещо от сайтааа... :(
Невероятни неща има.И рокли и обувки,абе всичко. :) Лошото е,че и аз изобщо не знам как стават нещата с поръчката.
koshtramba
02-19-2011, 08:53
Сигурно шипинга ще е по-солен... И аз не знам как стават нещата, ама май и няма да си правя труда да гледам, защото аз съм нисичка на ръст и слабичка и просто е абсурд да си поръчам нещо преди да съм го пробвала :(
marin4itu
02-19-2011, 08:55
като каза червени обувки и чанта любопитството ми ме зачовърка,ще се получи някоя страхотна компинация.С какво смяташ да ги комбинираш :)
Хихихих.. Ами ще бъда с черна рокля, до коляното, която има червено коланче. Затова червени обувки и чанта, иначе с черни не мисля, че ще стой добре.
Момичета,вие които ще ходите на екскурзии,както и в моя случай,в Турция втората вечер е официалната гала вечеря,как ще си подготвите прическата и грима?Понеже съм единствено момиче от моя клас и няма да има кой да помоля да ми помогне за косата например...
krisito9212
02-19-2011, 15:42
Сигурно шипинга ще е по-солен... И аз не знам как стават нещата, ама май и няма да си правя труда да гледам, защото аз съм нисичка на ръст и слабичка и просто е абсурд да си поръчам нещо преди да съм го пробвала :(Асос е страхотен сайт и мой любим.В момента правят и разчистване и има страхотни дрешки рокли за без пари,също и е с безплатна доставка,но не знам до кога точно.Има и кодове за отстъпка,карта-виза,виза електрон.Качествени дрешки.gabri3lla би ли ми дала линка към ролята ако не е проблем.Иначе първите обувки в този цвят според мен няма да е много добре,незнам трябва да видя на живо. :)
http://www.asos.com/Asos/Asos-Contrast-Panel-Corset-Top/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1083741&cid=4167&Rf100=1005&sh=0&pge=9&pgesize=20&sort=-1&clr=NudeBlack#ctl00_ContentMainPage_mainImage4
http://www.asos.com/Asos/Asos-One-Shoulder-Wired-Ruffle-Top/Prod/pgeproduct.aspx?iid=781765&cid=4167&Rf-300=1331,1336&sh=0&pge=8&pgesize=200&sort=-1&clr=Black
http://www.asos.com/Asos/Asos-Petite-Fan-Pleated-Bandeau-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1142443&cid=5235&sh=0&pge=129&pgesize=20&sort=-1&clr=Black#ctl00_ContentMainPage_mainImage4
krisito9212
02-19-2011, 15:43
като каза червени обувки и чанта любопитството ми ме зачовърка,ще се получи някоя страхотна компинация.С какво смяташ да ги комбинираш :)
Хихихих.. Ами ще бъда с черна рокля, до коляното, която има червено коланче. Затова червени обувки и чанта, иначе с черни не мисля, че ще стой добре.да :)
koshtramba
02-19-2011, 16:34
:shock: 10-15 евро... е то кво му плащаш?! Много са красиви нещата, сега почти навсякъде има clearance.Много офертно.
gabri3lla
02-19-2011, 16:38
krisito9212 ето линк http://www.asos.com/countryid/2/Asos/Asos-Bow-Front-Bandeau-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1198948&MID=35719&affid=2135&siteID=Hy3bqNL2jtQ-T5oilnyblj5SlDbUMkrnsg&r=1&mk=VOID
:smt007
Излиза горе-долу около 50лв. по моите изчисления. 8-)
koshtramba
02-19-2011, 17:09
Aбе малко повече да ти кажа... 63 лв. ти е само роклята, обърната в левове, без шипинга..
gabri3lla
02-19-2011, 17:34
Aбе малко повече да ти кажа... 63 лв. ти е само роклята, обърната в левове, без шипинга..
Може и толкова да е,аз гледах,че долара е 1.43.Иначе аз ли недовиждам или пише,че доставката за България е безплатна? :lol:
krisito9212
02-19-2011, 17:49
Може и толкова да е,аз гледах,че долара е 1.43.Иначе аз ли недовиждам или пише,че доставката за България е безплатна? :lol:Безплатна е доставката,да.Но е моментно
krisito9212
02-19-2011, 17:50
Иначе от роклята няма малки номера...
Роклите са наистина хубави ,но са доста късички :roll: :?
rosencetooo
02-20-2011, 12:35
Каквото и да си харесам от сайт , не бих се навила и рискувала да си го поръчам ;д незнам вие как се решавате :) Иначе има доста сладки и семпли роклички..
Emiliya92
02-20-2011, 15:44
Хора много ви моля пуснете сайтове, от които могат да се поръчат обувки, защото по магазините в София няма нищо, а в гугъл излизат много забутани сайтове, на които не съм сигурна, че мога да се даверя. Ако знаете надеждни сайтове с добър избор моля помогнете! Положението е сериозно, замислям се да се явя боса на бала вече... :-D
gabri3lla
02-20-2011, 16:12
Хора много ви моля пуснете сайтове, от които могат да се поръчат обувки, защото по магазините в София няма нищо, а в гугъл излизат много забутани сайтове, на които не съм сигурна, че мога да се даверя. Ако знаете надеждни сайтове с добър избор моля помогнете! Положението е сериозно, замислям се да се явя боса на бала вече... :-D
http://www.obuvki-bg.com/
Emiliya92
02-21-2011, 07:10
http://www.obuvki-bg.com/
Мерси, но имах предвид международни сайтове с голям и разнообразен избор. Този сайт е най-извесния и половин България ще е с обувки от него. Броила съм поне три магазина на Графа в София, в които се продават тези модели. Представям си още колко има на Пиротска и в другите градове. Искам нещо различно и уникално, но имам поглед върху малък брой сайтове и не мога да съм сигурна, че не пропускам нещо.
http://www.amiclubwear.com/
krisito9212
02-22-2011, 12:15
http://www.amiclubwear.com/доставят ли до България и ако да какъв е шипинга?Има ли мита,ддс?Има страшно модели за без пари...
Леле, след като си взех роклята средата на януари и като че ли се успокоих. От тогава насам само сутиени съм си купила за бала. :D
Да ви запитам, понеже не съм тръгнала да обикалям още, има ли вече пуснати такива "бални" обувки по магазините? :-o
Emiliya92
02-22-2011, 18:48
Леле, след като си взех роклята средата на януари и като че ли се успокоих. От тогава насам само сутиени съм си купила за бала. :D
Да ви запитам, понеже не съм тръгнала да обикалям още, има ли вече пуснати такива "бални" обувки по магазините? :-o
За София - нито чифт. В неделя обикалях и се отчаях.
MidnightLove
02-22-2011, 21:34
Има страхотни обувки по Витошка, но всичките са над 150 лв. Не знам какъв бюджет си отделила за обувките, но ако искаш може да погледнеш. Наистина има много хубави :)
Има страхотни обувки по Витошка, но всичките са над 150 лв. Не знам какъв бюджет си отделила за обувките, но ако искаш може да погледнеш. Наистина има много хубави :)
Ами от Русе съм и сигурно няма да ходя чак до София за обувки. :) 150лв наистина ми се виждат множко, дано да не се налага да дам толкова много. Иначе питах поначало дали са излезли, нищо конкретно. Просто няма още много време, пък не искам в последния момент да правя всичко останало. :) Вие купихте ли си вече? :)
marin4itu
02-23-2011, 10:04
Аз вече имам обувки и чанта за бала. Писах вече по въпроса. Обаче за изпращането нямам и мислех да се поразходя из Русе, зависи кога ще мога да отида и да е работен ден. Иначе тука във Варна продавачки ми казаха, че новите колекции ще излязат март месец, още било рано и разчиствали зимните колекции, предполагам навсякъде е така.
Абе вие мислили ли сте вече какво ще подарявате на класните? Ние мислим нещо като почивка за 2ма или в Жеравна в един хотел или един голям луксозен глобус (класната е по география), който една съученичка видяла, бил страхотен.. Иии голямо чудене..
Аз вече имам обувки и чанта за бала. Писах вече по въпроса. Обаче за изпращането нямам и мислех да се поразходя из Русе, зависи кога ще мога да отида и да е работен ден. Иначе тука във Варна продавачки ми казаха, че новите колекции ще излязат март месец, още било рано и разчиствали зимните колекции, предполагам навсякъде е така.
Абе вие мислили ли сте вече какво ще подарявате на класните? Ние мислим нещо като почивка за 2ма или в Жеравна в един хотел или един голям луксозен глобус (класната е по география), който една съученичка видяла, бил страхотен.. Иии голямо чудене..
Ами ние за подарък си мислехме някакъв хубав часовник и да го занесем да й го гравираме отзад. Примерно от 12б, випуск 2011 или някоя хубава мисъл или нещо подобно. Още не сме го измислили точно. :)
krisito9212
02-23-2011, 11:42
Ами ние за подарък си мислехме някакъв хубав часовник и да го занесем да й го гравираме отзад. Примерно от 12б, випуск 2011 или някоя хубава мисъл или нещо подобно. Още не сме го измислили точно. :)и ние мислим и е се сешаме за нищо...
vagarious
02-23-2011, 18:25
Ние също се чудим. :-o
тя си има страхотен часовник, а през годините сме й подарявали златна гривна и едно огромно сърце Сваровски.
Сега сме се изчерпали и се лутаме, лутаме .. :-o
а защо не им купите някоя масивна и хубава икона и да я осветите.ако искате може и да напишете някакво послание отзад
Мисля,че след абитуриентските балове ще се престрашите да пуснете снимки на роклите си :-D Но и така е по-добре де...
Момичета,да ви се похваля! Най-после и аз се сдобих с рокля! (днес си я взех от шивачката за 250 лв.) :grin: Много съм щастлива,защото се е получила много добре.На първата проба миналата седмица не ми хареса особенно,но сега е по-добре :) Аз съм си казала че ще я коригирам,за да е всичко шест.Към роклята имам и чантичка,затова сега останаха обувките.Аз не ги бързам много,ще изчакам поне до средата на март,таман да излязат новите колекции.Снимка на роклята ще кача май месец :P
ralichka1992
02-25-2011, 21:34
Какво мислите за балните pокли на София Борисова? Какви са цените?Много ли са скъпи,а качеството как е ? Очаквам мненията ви :)
И аз да се похваля с нещо.. 8-)
днес се обадих и роклята ми скоро ще е готова, жената ми каза, че чакат дантелата да пристигне от Франция 8-)
Mмм, едно нетърпение ме е обзело!!!
Поръчах си роклята преди около 2 седмици. В началото на март е първата ми проба.
Сега си търся обувки и чанта за бала, но... Слабо.
Почти съм си харесала рокля и обувки за изпращането в училище, само трябва да се навия и да си ги поръчам. Постепенно да отмятам нещата.
Ох, има толкова работи за вършене, но си е доста яко. :-D
Anabella
02-26-2011, 07:59
Какво мислите за балните pокли на София Борисова? Какви са цените?Много ли са скъпи,а качеството как е ? Очаквам мненията ви :)
Да, и мен това ме интересува. Даже по-нзад бях питала.. :)
rosencetooo
02-26-2011, 09:33
Взех си друга рокля за бала :-) :---) Пак е къса , розова . На Julia Kontogruni e :smt050 . A другата рокля , която си взех остава за изпращането .. :)
Леле.. още толкова много работи имам да взимам и да мисля , а почти не остана време :(
ralichka1992
02-26-2011, 17:03
Никой ли не знае поне цените на София Борисова какви са,за да знам има ли смисъл да ходя до София?
pErFeKt_GiRl
02-26-2011, 17:34
http://krasota.rozali.com/modni-tendencii/p2921.html - Ето тук има информация за цените,малко стара информация от 2007г.,но едва ли сега са по ралични. :)
babyliss0
02-27-2011, 04:33
Взех си друга рокля за бала :-) :---) Пак е къса , розова . На Julia Kontogruni e :smt050 . A другата рокля , която си взех остава за изпращането .. :)
Леле.. още толкова много работи имам да взимам и да мисля , а почти не остана време :(
Хей добре дошла в клуба на роклите от Джулия:) ще ми бъде много интересно да видя на коя рокля си се спряла
rosencetooo
02-27-2011, 06:28
^ Хех мерси :) амии май месец чак ;д :P
Купихте ли си бельо за бала ? .. Аз другата седмица , ще почвам да ходя да си търся.. :)
Аз си купих такъв http://marquise-group.com/shop/images/unbranew.jpg
и още един нормален с силиконов гръб като резервен вариант. Но един много тъп въпрос ме мъчи. Отдолу с какво бельо ще сте? :lol: :lol: :lol:
vagarious
02-27-2011, 19:38
Lorein и на мен точно такива "силиконки" ще ми трябват. 8-) 8-) За какви пари става въпрос г/д !? :-o
Другият ми вариант е със силиконов гръб, но има време - ще търся по-нататъка.
А отдоло нещо дантелено ми се иска сякаш .. :-D
koshtramba
02-27-2011, 19:45
Това силиконеното струва 20 лв. :)