PDA

View Full Version : Бал 2011

Страници : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

LovEsIckk
05-17-2011, 20:03
Като си проверих всичко се въртя някъде около 4.50..Зависи колко точки ще ми дадат на есето.

krisito9212
05-17-2011, 20:12
израсна,се пише без т!!!
Аз съм много доволна,имам само 1 грешка на теста ,която според мен не е грешка,на въпроса,на който трябваше да допълваме думи-според тях на първата е кръг,според мен е окръжност ;)
Иначе на съч. очаквам минимум 23-25 точки.
Да не кажа голяма дума,но чакам 5.90,а защо не и 6.00 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Дано и втората ми е толкова успешна :(

SuNsEt
05-17-2011, 21:00
Абе момичета,как така успявате да имате само по 1-2 грешки на теста???Аз съм 10 клас и днес го направих(не бях много съсредоточена) и имам 40 точки...Знам,че като стана 12 клас българският ще ми е много важен и като се замисля,че за 5.50 ти трябват 77 точки ми става лошо!Да,теста не беше най-трудния,който съм правила,но все пак...Направо ви се чудя...как така имате само по 1-2 грешки? :shock:

Goddess
05-17-2011, 21:03
израсна,се пише без т!!!
Аз съм много доволна,имам само 1 грешка на теста ,която според мен не е грешка,на въпроса,на който трябваше да допълваме думи-според тях на първата е кръг,според мен е окръжност ;)

Всъщност е кълбо, което в действителност няма нищо общо с окръжност или кръг. :) Иначе браво, доста добри резултати. И аз се въртя около 60 точки без есето. Четворка ме устройва по принцип, а според скалата, която видях (не знам актуална ли е), я връзвам, пък даже и повече, което е добре дошло хаха :P Отделно аз не съм чела сигурно нито едно произведение, нито пък автор, изобщо бях отписала възможността да пиша 41 въпрос, но даже и за мое учудване писах, просто темата беше наистина лесна и позволяваше да се разтягат локуми, без да е нужно дори да познаваш текста и автора. А и изобщо не съм се подготвяла за тази матура, ама изобщо. Нито съм учила, нито съм чела, така че доволна съм от "резултатите". Ще видим и как са реалните скоро. :)

POLLINA
05-17-2011, 21:23
Аз съм луда. 8-) Досега си смятах точките и ги изкарах 63 без резюмето и есето. Държа да отбележа,че 2 въпрос беше ОТВРАТИТЕЛЕН. Гледах,мислих и не можах да го измисля. 8-) 8-)
Аз съм същата. доволна съм 8-) :grin:

Pliok0019
05-17-2011, 21:51
Абе момичета,как така успявате да имате само по 1-2 грешки на теста???Аз съм 10 клас и днес го направих(не бях много съсредоточена) и имам 40 точки...Знам,че като стана 12 клас българският ще ми е много важен и като се замисля,че за 5.50 ти трябват 77 точки ми става лошо!Да,теста не беше най-трудния,който съм правила,но все пак...Направо ви се чудя...как така имате само по 1-2 грешки? :shock:
Литературните произведения от матурата се учат в 11ти и 12ти клас, така че е съвсем нормално да имаш грешки. След 2 години нивото ти ще е значително по-високо. Като се замислиш, 77точки от 100 не са никак много за отлична оценка (над 5,50) : )

Общо взето грешките на всички хора, с които говорих днес са между 1 и 4, което си е добре.

krisito9212
05-17-2011, 22:10
Абе момичета,как така успявате да имате само по 1-2 грешки на теста???Аз съм 10 клас и днес го направих(не бях много съсредоточена) и имам 40 точки...Знам,че като стана 12 клас българският ще ми е много важен и като се замисля,че за 5.50 ти трябват 77 точки ми става лошо!Да,теста не беше най-трудния,който съм правила,но все пак...Направо ви се чудя...как така имате само по 1-2 грешки? :shock:със знания и усет и учене

POLLINA
05-17-2011, 22:15
всичко е късмеет.... :)

marin4itu
05-18-2011, 06:55
И аз почти не бях чела произведенията и интересното е, че се падна въпрос за героите на едно от малкото, които съм чела, за Тиха и Величко в разказа "През чумавото".. Е това си е късмет! :D

anonimchetou
05-18-2011, 07:07
Аз съм направила матурата горе долу за 5 : ) Мен ме устройва. Можех и повече, ама се подведох на някои въпроси.

marin4itu
05-18-2011, 07:42
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=718232

Бях убедена, че пред "и" няма запетая, но си казах, че другите и те са достатъчно грешни, затова посочих отговор Г.

Lorein
05-18-2011, 08:21

Бях убедена, че пред "и" няма запетая, но си казах, че другите и те са достатъчно грешни, затова посочих отговор Г.

Знаех си, че има нещо гнило в този въпрос!!! И аз по същия начин чета и гледам - всичко е грешно. Обаче нямаше какво друго да посоча, затова и аз сложих Г. Излагат се просто с тези матури... Мене ми е много интересно дали някой депутат или министър или всъщност който и да е от там важните клечки, ако я направи тази матура, колко би изкарал. :D

britzy
05-18-2011, 08:45
Колко-4 им давам.Как ги виждаш да помнят всички правила и теми и стихотворения и цитати от разкази и стихотворения и етц. пха

оле само на мен ли не ми е гига напрегнато за утре.Моята матурка е по английски ,а на изпита изкарах 5,25 и сега изобщо не се притеснявам,пък май трябва :( 8-)

marin4itu
05-18-2011, 08:48
3ки може и да хванат :D Дето бяха давали по Господари на ефира как интервюират някакви депутати, които обясняваха, че сме се освободили от турско робство преди повече от 500 години.. Не зна как от 1878 до сега са повече от 500 години, но 2ма така казаха... Смятай какви хора ни управляват..

Emiliya92
05-18-2011, 08:52

Знаех си, че има нещо гнило в този въпрос!!! И аз по същия начин чета и гледам - всичко е грешно. Обаче нямаше какво друго да посоча, затова и аз сложих Г. Излагат се просто с тези матури... Мене ми е много интересно дали някой депутат или министър или всъщност който и да е от там важните клечки, ако я направи тази матура, колко би изкарал. :D
Лелеее до къде стигнахме учителите да са неграмотни. Напълно вярно е г). Така съм го учила и го проверих и като се върнах от матурата.

Lorein
05-18-2011, 08:57
За мен запетайката е напълно излишна. При примерът, който е даден в сайта, тогава трябва да има.
Иначе и аз съм съгласна, повече от 3-4 няма да изкарат.
Колкото до втората матура - и моята е английски и ми е доста спокойно. 8-) Е, след малко отивам в една приятелка да преговорим някакви основни работи, но общо взето мисля, че ще се справя. :)

britzy
05-18-2011, 09:00
Успех тогава :grin: :grin: :grin:

marin4itu
05-18-2011, 09:00
И аз мисля, че от запетая няма нужда...
И моята втора матура е английски и аз преговарях до сега, но реших 10 минути да си почина 8-) Като цяло по БЕЛ мисля, че ще се справя по-добре отколкото по английски, абе да я взема там, пък другото здраве да е :D

Goddess
05-18-2011, 09:17
И аз съм на английски утре. Ама няма да уча, защото аз лично така се обърквам и притеснявам повече. Колкото знам - толкова. За един ден нищо повече няма да науча. При мен съм си забелязала някаква закономерност, че колкото повече уча и то до последно, толкова по-лоши резултати показвам. А винаги, когато не си давам никакъв зор и даже и не чета, изкарвам повече.. :-D

britzy
05-18-2011, 10:51
Е,то и аз не си давам твърде -каквото-такова,и то по английски може всичко да се падне от страна на изречения,клоуз тест,слушане,четене,така че :lol:

Biskfitka
05-18-2011, 12:33

Лелеее до къде стигнахме учителите да са неграмотни. Напълно вярно е г). Така съм го учила и го проверих и като се върнах от матурата.Нее,не е :) Не трябва да има запетая :)
Дори когато се чете на глас се усеща по интонацията :) Прочети го и ще видиш,че дори и езика ти не прави пауза пред ''и'' :)

bubeto93
05-18-2011, 12:39
Браво на всички,дано имате добри оценки :).Мен ме учудва че темата пак са я знаели хора преди матурата а уж имаше страшни мерки за сигурност..Българска му работа..
Ние днес сме на репетиция и утре ни е бала..До вчера бях доста спокойна,но днес започнах да се притеснявам..Ще ходим за да подредим,с обувките за да не се спъне някоя утре по стълбите и така :D Вчера ходих да ми направят ноктопластиката и вече съм готова с всичко.След бала започвам да уча,че изпитите наближават..
Успех на всички на утрешната матура! :)

Infinity
05-18-2011, 12:47
Хах, момичета аз на шега направих матурата / без текста в края/ и ги "струпах" 64 точки без абсолюююютно никаква подготовка !
Девети клас съм !! Смятайте. 8-)

Само искам да попитам къде точно в сайта на МОН е скалата за оценяване .. ? :-o

POLLINA
05-18-2011, 12:58
не може да си 9 ти клас и да го направиш от знания , на късмет си карала най-вероятно и все пак браво:)

elito6754
05-18-2011, 13:11
Възможно е. Повечето граматически правила се учат в седми и осми клас.

Infinity
05-18-2011, 13:18
POLLINA Всъщност и аз не мислех, че ще се справя с толкова малко грешки, ноо ето. :)
Вероятно се дължи на ужааасно строгата ни учителка по БЕЛ, при която нито един от 25 ученици в класа нямат 6 ! ( вкл. и аз 8-) )
За текущи отлични оценки става дума. :) 8-)
Супер откачена е !! :lol: 8-)
Всички посочени теста в творбата съм ги чела, може би затова ми беше доста лесно. :)
И реално погледнато ми се стори доста лесна матурата, повечето правила аз си спомням, че съм ги учила миналата година, тази също ги преговаряхме. :)
Успех на всички ! :-)

gabri3lla
05-18-2011, 13:20
Възможно е. Повечето граматически правила се учат в седми и осми клас.

Но произведенията от матурата са главно от 11-12 клас. :)
Както и да е - днес ходих до училище за последна консултация и откакто съм се прибрала си давам зор да уча,ама ми писна. Все още не ме е налегнало притеснението. 8-)

MimiDimitrova
05-18-2011, 13:23
Хора утре намтурата ми е по руски и искам да ви питам, понеже накрая ще има съчинение и дали ако сбъркам някое окончание цялото ми изречение ще се приеме за грешно?

Infinity
05-18-2011, 13:30
Знаете, че не се чете само в училище, нали ? 8-)
Както и да е , няма повече да ви се бъркам в темата и отново успех на всички. :)

LovEsIckk
05-18-2011, 13:31
Днес си взех рокля за изпращането,бельо,чанта и бижута за бала.
Преди 2 мин пък си поръчах и коса от един сайт и утре трябва да ми пристигне.. Утре трябва да си купя и обувки за изпращането. След матурата всичко тва.. И в 6 съм на поставяне на мигли..
Петък сутринта съм на фризьор,после изпращане, снимки за албума,серанада,кръчмичка и дискотека.
В Понеделник - бал.

SinMiedo
05-18-2011, 13:35
Бях на матура по английски миналата година. Да ви кажа - не се панирайте, не е кой знае какво. Има мнооого време за мислене на listening-a,а единствено трябва да заграждате. При четене с разбиране нещата опират до True & False, което също не мисля,че ще ви затрудни. Много неща за заграждане, по-малко за писане. При писането имате изречения за преобразуване, а при съчинението имате избор от теми. Без абсолютно никаква подготовка изкарах 5.36. Успех! :)

marin4itu
05-18-2011, 13:36
Айдеее скоро се почват баловетееее :grin:

LovEsIckk
05-18-2011, 13:37
Мен изключително много ме е яд,че не записах английски.
С тази география не знам кво ще правя..

LovEsIckk
05-18-2011, 13:37
аз не искаааааааам

SinMiedo
05-18-2011, 13:41
Мен изключително много ме е яд,че не записах английски.
С тази география не знам кво ще правя..

Много мои познати се излъгаха да запишат матура по география. Мислеха, че ще е лесна, но уви. И все пак ако ти трябва просто "за да я вземеш" , ще се получи. :)

gabri3lla
05-18-2011, 13:42
Знаете, че не се чете само в училище, нали ? 8-)
Както и да е , няма повече да ви се бъркам в темата и отново успех на всички. :)
Вярно е. Харесвам амбициозните хора и адмирации затова, че си седнала да четеш без конкретно да ти се налага. :)

Даааа,още 4 дни до моя. 8-)

krisito9212
05-18-2011, 13:54

Бях убедена, че пред "и" няма запетая, но си казах, че другите и те са достатъчно грешни, затова посочих отговор Г.Пълни глупости,какви са тези учители-изречението си е напълно вярно. едва когато денят преваляше е вметната,поясняваща част и ИЗИСКВА ДА БЪДЕ ЗАГРАДЕНА ОТ ЗАПЕТАЯ(това е академичното правило),НО пред уточняващи съюзи,какъвто е съюзът едва НЕ СЕ ПИШЕ ЗАПЕТАЯ и поради това остава впечатлението,че има запетая пред съюза и.А да не говорим,че има случаи когато пред и също се пише запетая когато не е повтарящ се съюз и когато не е след вметнато изречение,но да не се задълбавам.Егати смешките,как се излагат чак във вестника пишат :D :D :D :D :D :D

krisito9212
05-18-2011, 13:57

Бях убедена, че пред "и" няма запетая, но си казах, че другите и те са достатъчно грешни, затова посочих отговор Г.Пълни глупости,какви са тези учители-изречението си е напълно вярно. едва когато денят преваляше е вметната,поясняваща част и ИЗИСКВА ДА БЪДЕ ЗАГРАДЕНА ОТ ЗАПЕТАЯ(това е академичното правило),НО пред уточняващи съюзи,какъвто е съюзът едва НЕ СЕ ПИШЕ ЗАПЕТАЯ и поради това остава впечатлението,че има запетая пред съюза и.А да не говорим,че има случаи когато пред и също се пише запетая когато не е повтарящ се съюз и когато не е след вметнато изречение,но да не се задълбавам.Егати смешките,как се излагат чак във вестника пишат :D :D :D :D :D :D

POLLINA
05-18-2011, 14:03
eee не се спряхте бе момичета 8-) всеки от някъде коментира.. свърши квото беше , сега просто чакаме резултатите :)

MimiDimitrova
05-18-2011, 14:07
Хора утре намтурата ми е по руски и искам да ви питам, понеже накрая ще има съчинение и дали ако сбъркам някое окончание цялото ми изречение ще се приеме за грешно?

Някой знае ли?

Infinity
05-18-2011, 14:12
За най-сигурно защо просто не попиташ преподавателя си ?

POLLINA
05-18-2011, 14:23
и аз съм на матура по руски .Мисля ,че не е цялото изречение ,счита се за граматична грешка.

pitfall
05-18-2011, 14:36
аз не искаааааааам
и аз не искам, а моя е в други ден, в петък и ще вали мамка му ... :booooomb:

POLLINA
05-18-2011, 14:39
моят е в сряда 8-)

marin4itu
05-18-2011, 14:48
Моят е в петък, ама другия на 27.. Големи вълнения ще има покрай всички, които са по-рано и накрая ще си избухна АЗ! 8-)

П.п.: За запетаята вече не ми пука, честно, така или иначе отбелязах Г. :D

Pliok0019
05-18-2011, 15:17
Днес си взех рокля за изпращането,бельо,чанта и бижута за бала.
Преди 2 мин пък си поръчах и коса от един сайт и утре трябва да ми пристигне.. Утре трябва да си купя и обувки за изпращането. След матурата всичко тва.. И в 6 съм на поставяне на мигли..
Петък сутринта съм на фризьор,после изпращане, снимки за албума,серанада,кръчмичка и дискотека.
В Понеделник - бал.
Много късно ви изпращат. :Д Ние все бързаме и в събота ни е балчето. :grin:

4y4u_g
05-18-2011, 16:08
и аз не искам, а моя е в други ден, в петък и ще вали мамка му ... :booooomb:

+1 :(

SuNsEt
05-18-2011, 16:26
Аз пък си взех вчера рокля за бала на приятеля ми... :oops:

vagarious
05-18-2011, 16:32
О супер!
Вчера дадох балната ми рокля за някои корекции,които ако не се бяха оправили - щях да съм супер депресираната в понеделник(тогава ми е балът) ... Но уви - всичко е наред и вече съм напълно спокойна, с изключение на притеснението ми за утре.Довечера ще почета още малко, че вчера и днес нямах много време и .. :(

Пожелавам успех на всички утре - за мен това е по-важната матура ии се надявам на успех.Искам същото и за вас. :) :-)

Lorein
05-18-2011, 20:44
Успех на всички англичани, германци, французи, испанци, италианци, руснаци, математици, историци, философи, географи, биолози, химици и физици утре! :D

Wwwooow
05-18-2011, 20:59
Айде УСПЕХ !!!

anonimchetou
05-19-2011, 03:40
и аз съм на матура по руски .Мисля ,че не е цялото изречение ,счита се за граматична грешка.

И аз така мисля : )

LovEsIckk
05-19-2011, 08:26
кво ще кажете за матурата по география :D
мнооооооооого яко

britzy
05-19-2011, 09:19
Оф,по английски не ме накефи |(

4y4u_g
05-19-2011, 10:34
Пуснете отговорите по англ като излезат че с тоя сайт на МОН не си говорим на един език :D

britzy
05-19-2011, 10:39
Пуснете отговорите по англ като излезат че с тоя сайт на МОН не си говорим на един език :D

Lorein
05-19-2011, 10:43

Мен също. Очаквах нещо по-лесно ( по български също ). Не че беше трудна, но на много места съм мислила по много и няколко пъти сменях отговори. Дано все пак съм нацелила. Текстовете и за слушане, и за разбиране не ми харесаха. Втората тема беше хубава също. Като че ли си изгубих надеждите за над 5,50, но поне 5 да е, че да не се излагам съвсем. :?

britzy
05-19-2011, 10:49
Охх а на мен ми трябваше 5,50 .Наистина смених по няколко отговора и накрая на харабията,защото вече нямах нерви.То не бяха монахини индианци пирамиди .Даже ми се стори по-гадна от изпита,на който бях . :? :? :?

anonimchetou
05-19-2011, 11:03
Матурата по Руски език беше много лека и лесна. Мисля,че се справих поне за 5,50 : ) Доволна съм.

POLLINA
05-19-2011, 11:10
^ аз също :) сега чакам отговорите да си ги сметна :)

4y4u_g
05-19-2011, 11:20
http://rainbowpetsitting.com/story.htm

Историята за клоуз теста - поне нея да си проверим докато чакаме. :)

pitfall
05-19-2011, 11:24
кога ще излязат отговорите? :-o и къде?

britzy
05-19-2011, 11:25
Пфф май имам там 1 грешка,мааааа*ма му толкова се чудех и избрах грешното аргргргргргргрг

сори за спама 8-)

4y4u_g
05-19-2011, 11:49
я докато си чакаме огговорите...дайте някоя идея за подарък за момче?Че ми е много зор ...

pitfall
05-19-2011, 11:52
я докато си чакаме огговорите...дайте някоя идея за подарък за момче?Че ми е много зор ...
часовник, днес гледах уникални модели и изобщо не са скъпи ...

vagarious
05-19-2011, 11:56
И аз съм много доволна от биологията!Очаквах нещо егаси трудното, нооо уви - сравнително лесна беше.Нямам търпение сега да излязат отговорите ии да започвам да смятам. 8-) Довечера естествено ще се полее евентуалния успех. 8-) :grin:

4y4u_g
05-19-2011, 11:57
@ pitfall Къде?

pitfall
05-19-2011, 11:59
Къде?
еми в Самоков, в София предполагам има в някой мол

4y4u_g
05-19-2011, 12:01
Аз съм от Плевен :?

А тук по-евтините изглеждат..бая евтини.А пък хубавите са доста скъпи.
Други идеи?

pitfall
05-19-2011, 12:04
Аз съм от Плевен :?

А тук по-евтините изглеждат..бая евтини.А пък хубавите са доста скъпи.
Други идеи?
в Арт 93 има комплекти колан, ключодържател и портфейл, преди една година купувах такъв и са много хубави ... имаше ги на всякакви цени - от изкуствена кожа до 40 лева, от естествена вече бяха по скъпички - моя го купих към 80 ...

4y4u_g
05-19-2011, 12:09
Ами това е ,че му подарих портфейл преди няколко месеца и сега не върви пак.А иначе двете неща за които се сетих и аз бяха часовник и портфейл.Но уви нищо друго не ми идва на ум.. :S

pitfall
05-19-2011, 12:13
и на мен ... :D

4y4u_g
05-19-2011, 12:14
Благодаря все пак 8-)

vagarious
05-19-2011, 12:27
Чучу, ако е или живот и здраве ще е студент, може да купиш комплект от химикалка, тефтер и още нещо беше, но зависи от комплекта.Сещаш се за какво говоря. Има ги в тоя магазин като Кордела,ноо то макси-то .. магазин за сувенири ... има ги и в джунджурииките точно на ветрината отпред. :) В двата магазина в манеца също има - пак за сувенири. :)

4y4u_g
05-19-2011, 12:30
ммм не се сещам за какво ми говориш исках нещо за бала да му взема щото и той завършва сега,но толкова време не можах да го измисля какво а е в други ден :D Ще мина днес през максито и джунджуриите да видя какво е това само да поцъкам още малко на сайта на МОН ,а корделата я направиха втора употреба май 8-)

marin4itu
05-19-2011, 13:13
И аз не съм очарована от матурата по английски, очаквах нещо по-лесно..
Иначе втората тема много ми хареса, там много се размечтах и разписах :D

А моля ви се, я ми кажете какво се е паднало по география накрая за тема, защото в началото на годината се колебаех между английски и география и ми е интересно..

anity92
05-19-2011, 13:19
Хорааааааа някой да знае към колко часа трябва да излязат отговорите на матурата?! Аз вече тотално съм се побъркала от притеснение,че много слабо се представих :( Сега се моля само на 3-ка не повече :(

POLLINA
05-19-2011, 13:25
И аз не съм очарована от матурата по английски, очаквах нещо по-лесно..
Иначе втората тема много ми хареса, там много се размечтах и разписах :D

А моля ви се, я ми кажете какво се е паднало по география накрая за тема, защото в началото на годината се колебаех между английски и география и ми е интересно..
Северен Централен :)

marin4itu
05-19-2011, 13:52
Класната ми, която е по география, беше казала, че има чувството, че ще се падне някой регион..

POLLINA
05-19-2011, 14:16
2 или 3 грешки по руски :)))))

vagarious
05-19-2011, 14:32
74 точки,което е 5.37 :) Доволно.Дано да е същата скала де. :) :grin:

anonimchetou
05-19-2011, 14:56
2 или 3 грешки по руски :)))))

Аз от 70 точки без съчинението имам 66 и съм адски доволна, защото цяла година се готвих само по БЕЛ , а по руски се справих 3 пъти по-добре.Очаквам и на съчинението да ми дадат бая точки. Много съм доволна.

POLLINA
05-19-2011, 15:13
браво :) аз по руски не съм отваряла учебник никогааа никога с изключения на 8ми клас,когато почнах да го уча :) по бел аз имам 63 точки :)

Melanie
05-19-2011, 15:15
87 точки по биология :grin: Изключително съм доволна от себе си, естествено можеше и повече, но като за седмица учене и по БЕЛ и по биология - толкова :D

anonimchetou
05-19-2011, 15:21
браво :) аз по руски не съм отваряла учебник никогааа никога с изключения на 8ми клас,когато почнах да го уча :) по бел аз имам 63 точки :)

По скоро браво на теб : ) Все пак аз завършвам Руска гимназия и ходя с руснак от 2 години и косур 8-) Ама ти само с този 8 клас си се справила много добре : )

pitfall
05-19-2011, 15:34
63 от 65 точки по история, без последния въпрос, на който се надявам на поне 30 точки, все пак това ми беше един от любимите владетели ... не мога да повярвам, че имам само две грешки, утре на бала ще го полея подобаващо ... 8-)

POLLINA
05-19-2011, 15:45

По скоро браво на теб : ) Все пак аз завършвам Руска гимназия и ходя с руснак от 2 години и косур 8-) Ама ти само с този 8 клас си се справила много добре : )
и аз съм руска гимназия , но просто никога не съм учила 8-) не съм решила нито една пробна матура ,нищо 8-)

krisito9212
05-19-2011, 15:57
Аз на матурата по история по-слабо се представих 55 точки на теста,на съчинението очаквам 30-35,мисля,че много дбре се представих на него.По моите изчисления съм към 5 и 70 ....... :(
Иначе днес си взех снимките от албума ето няколко :)
http://www.prikachi.com/images/951/3358951L.jpg
http://www.prikachi.com/images/952/3358952r.jpg
http://www.prikachi.com/images/953/3358953n.jpg
http://www.prikachi.com/images/954/3358954Z.jpg
http://www.prikachi.com/images/955/3358955s.jpg

anonimchetou
05-19-2011, 16:00
Изглеждаш много по-голяма : ) Иначе снимките са хубави.

Infinity
05-19-2011, 16:34
Момичета, може ли линк с матурата по история от тази година ? :-o :oops:

gabri3lla
05-19-2011, 16:37
87 точки по биология :grin: Изключително съм доволна от себе си, естествено можеше и повече, но като за седмица учене и по БЕЛ и по биология - толкова :D

Ееее,браво. :) Аз досега си проверявах и съм с 81,доволна съм от себе си. Като цяло беше лесно,само дето отворените отговори ме затрудниха малко повече.

canopy_
05-19-2011, 16:41
Момичета, може ли линк с матурата по история от тази година ? :-o :oops:

http://www.mon.bg/opencms/export/sites/mon/top_menu/general/dzi/dzi2011/DZI_istoria_19mai_2011.pdf

:))

GoldSoul
05-19-2011, 16:41
кво ще кажете за матурата по география :D
мнооооооооого яко
Много леснааа :grin: Имам само 4 грешки,а така се бях втресла.Очаквах да е много трудна!

MidnightLove
05-19-2011, 16:52
Момичета, 3 грешки по БЕЛ и 1 по математика... ЩЕ СИ УМРА ОТ КЕФ !!!!!!!!! :grin: :grin: :grin:

Infinity
05-19-2011, 16:55
canopy_ Благодаря. :)

anonymous708973
05-19-2011, 17:18
Аз на матурата по история по-слабо се представих 55 точки на теста,на съчинението очаквам 30-35,мисля,че много дбре се представих на него.По моите изчисления съм към 5 и 70 ....... :(

Ааадски хубава мацка си, наистина не просто чаровна, а красива.
Обаче снимките пипани ли са на фотошоп? Сигурна съм, че са, обикновено в цената влиза и обработка. Прекалили са със замазването на лицето.

Погледнах матурата по БЕЛ, доста лесничка ми се видя. :)
Какво писахте на отношението: растение - ...... - роза ?

britzy
05-19-2011, 17:21
цвете

Melanie
05-19-2011, 18:02

Ееее,браво. :) Аз досега си проверявах и съм с 81,доволна съм от себе си. Като цяло беше лесно,само дето отворените отговори ме затрудниха малко повече.

На мен пък те ми бяха по-лесни. Останалите бяха заблуждаващи и от там ми идват повечето грешки :)

За отношението - и аз писах цвете.

anity92
05-19-2011, 18:10
Аз съм се представила много слабо на матурата по история,но какво да се прави късмет...Имам 31 точки,а на пробната матура се представих идеално...Много ме е яд,но и на това се радвам...Нали не е двойка...По БЕЛ на теста имам 63 точки...Дано на есето ми дадат повечко :) Доволна съм като цяло с изключение на това,че историята си ме затрудни доста...

Айде сега идват баловете малко отмора от тези матури :grin: Весело изкарване ви желая на всички,да не се напивате много хах и ако шофирате да внимавате! Айде след бала на 24 ще съм тук да постна снимчицииииииииии :********

b0nb0n4et0
05-19-2011, 19:16
Аз съм много доволна от матурата по история :grin: Само като видях,че пише за хан Тервел ми идваше да се развикам от радост :grin:
Обаче ме е яд за един от последните въпроси там с картата,беше много не ясна и аз поне нищо не можах да разбера и написах Първа световна,но се оказа,че не е. :? Иначе имам около 50т. :D

LovEsIckk
05-19-2011, 20:22
аз имам само 5 грешки на теста по г-я

днес ми пристигна косичката и бях за удължаване на мигли
бам бам

krisito9212
05-19-2011, 20:44

Ааадски хубава мацка си, наистина не просто чаровна, а красива.
Обаче снимките пипани ли са на фотошоп? Сигурна съм, че са, обикновено в цената влиза и обработка. Прекалили са със замазването на лицето.

Погледнах матурата по БЕЛ, доста лесничка ми се видя. :)
Какво писахте на отношението: растение - ...... - роза ? Благодаря много :)) Иначе и аз мисля,че са прекалили със замазването,но както и да е :))

GoldSoul
05-19-2011, 20:48
^ Ще обясниш ли за това удължаване?Смисъл снопчета или цяла лента с мигли?Увреждат ли се естествените ?Колко време издържат и изискват ли някаква поддръжка?

LovEsIckk
05-19-2011, 21:14
Нито снопчета,нито цяла лентичка.
Косъмче по косъмче ми ги слага.Каза ми,че не се увреждат моите.
Издържат максимум месец и то ако не ползваш спирала. :) Иначе 15 дена горе долу. Подръжката е на 2 седмици или на месец :)

eто снимка,сори за качеството ама само камерата ми беше под ръка
нямам нито спирала,нито нищо
http://www.picvalley.net/u/2335/149026971717618557111305840105aFgOKBitQIVZtHphNTC4 .BMP

anonimchetou
05-20-2011, 04:27
И аз моите си ги удължих преди няколко дена : )

http://prikachi.com/images/950/3360950c.jpg

Моите са на снопчета и издържат около 2-3 седмици.И аз нямам спирала на снимката.Самите мигли са си така направени.На мен ми харесва. Изглецжда красиво и не се налага да слагам какъвто и да е грим. Кофтито е обаче последиците.Дано не са много големи, че ако ми се откъснат и моите мигли 8-) Не, че имам много де ама все пак 8-)

Gwendoline
05-20-2011, 06:28
Здравейте

нали знаете редовете, където трябваше да запишем съчинението/есето по БЕЛ? Та около тези редове нали има празно място отстрани, отгоре и отдолу. На две места ми се случи да изпусна думи ("са" и "с") и ги записах извън редовете в празното място пред реда - дали ще го счетат за знак и ще ми анулират работата?!?! :S:S To се вижда , че е дума, защото е записано така:

са ...(-е-) думите блаблабла................................ .....

с ....израза авторът.................................... ............

Забравих да питам на момента, но на втората матура едната квесторка каза, че знак е всичко различно от буква и цифра, а това си е буква, де обаче е стърчи навън и нз нз :( :( :(

Schtefito
05-20-2011, 07:34
Много се филмирате! Не би трябвало да ти я анулират.
Преди две години,когато аз я държах, един съученик беше писал съчинението на мястото на резюмето и пак не му я анулираха.

Naive
05-20-2011, 07:59

Мен също. Очаквах нещо по-лесно ( по български също ). Не че беше трудна, но на много места съм мислила по много и няколко пъти сменях отговори. Дано все пак съм нацелила. Текстовете и за слушане, и за разбиране не ми харесаха. Втората тема беше хубава също. Като че ли си изгубих надеждите за над 5,50, но поне 5 да е, че да не се излагам съвсем. :? лол, по английски не знам каква е била матурата, ама по български... накъде по-лесно от това?

Lorein
05-20-2011, 08:15

Мен също. Очаквах нещо по-лесно ( по български също ). Не че беше трудна, но на много места съм мислила по много и няколко пъти сменях отговори. Дано все пак съм нацелила. Текстовете и за слушане, и за разбиране не ми харесаха. Втората тема беше хубава също. Като че ли си изгубих надеждите за над 5,50, но поне 5 да е, че да не се излагам съвсем. :? лол, по английски не знам каква е била матурата, ама по български... накъде по-лесно от това?

Не, тя по български не беше трудна, но очаквах като че ли още по-лесно, на някои въпроси доста време отделих, докато отговоря със сигурност. Но БЕЛ-а беше къде-къде по-лесна от английския. На БЕЛ имам 1 грешка на теста, а по английски много се изложих - 11 грешки. :shock: :?

POLLINA
05-20-2011, 09:24

Моите са на снопчета и издържат около 2-3 седмици.И аз нямам спирала на снимката.Самите мигли са си така направени.На мен ми харесва. Изглецжда красиво и не се налага да слагам какъвто и да е грим. Кофтито е обаче последиците.Дано не са много големи, че ако ми се откъснат и моите мигли 8-) Не, че имам много де ама все пак 8-)миналата година и аз си бях сложила такива. искам да те предупредя , че махането е ужасно 8-) и след това твоите ще уредеят ,но до месец се възтановяват напълно :)

paola_Rey
05-20-2011, 11:47

Моите са на снопчета и издържат около 2-3 седмици.И аз нямам спирала на снимката.Самите мигли са си така направени.На мен ми харесва. Изглецжда красиво и не се налага да слагам какъвто и да е грим. Кофтито е обаче последиците.Дано не са много големи, че ако ми се откъснат и моите мигли 8-) Не, че имам много де ама все пак 8-)миналата година и аз си бях сложила такива. искам да те предупредя , че махането е ужасно 8-) и след това твоите ще уредеят ,но до месец се възтановяват напълно :)
+1 аз също съм си слагала и след като ми ги махнаха останах с по 5 косъма на око,но до месец някъде ми пораснаха пак 8-)

stefity
05-20-2011, 17:33
На изпращането днес. :)

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/230574_1780679804993_1479383734_31692178_526506_n. jpg

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/230574_1780679844994_1479383734_31692179_2165986_n .jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/230574_1780679884995_1479383734_31692180_4498751_n .jpg

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/249100_1780697365432_1479383734_31692206_7424762_n .jpg - В ляво :)

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/249592_1780710365757_1479383734_31692210_4094079_n .jpg - С мама и тати. :)

lipsvashh_mi
05-20-2011, 18:51
в общи линии се подготвих в последния месец и половина с абсолютно всичко..тея простотии от година по-рано подготовки много ме нервят...имах съученичка,която в началото на октомври си уши роклята......просто е излишно..като цяло наблягах на четенето,но пък времето ми беше предостатъчно да уредя всичко,което исках...като се има предвид и ,че ходих да ми шият нещата,а не съм купувала направо ...и бижутата ми изработиха...че имах време да отида ина пробни прическа и грим и всичко :-D миналите години супер много се вълнувах за бала ама като ми дойде до главата ми е все тая-това е просто 1 вечер :D

titinkaa
05-21-2011, 06:56
Момичета,ще си позволя тук да ви питам нещо.Тъй като утре съм на бал на приятелка и се чудя каква прическа да си направя.Мислих да си навия косата на ролки или да я намачкам с пяна,но с ролки до сега не съм се правила и нз как ще стои,днес ще пробвам на 2-3 кичура пък да видим.Другия вариант е да се изправя и вафлички в корените,ама не искам,щото така съм всеки ден.Дайте ми предложения за нещо ако качите и снимка да я видя ще е най-добре.Иначе косата ми е дълга до половината гръб. :)

britzy
05-21-2011, 07:07
Може с дифузер и става хубаво или с молив и преса -ама гледай да не засенчиш абитуриентката :razz:

glezenata13
05-21-2011, 08:25
Момичета,ще си позволя тук да ви питам нещо.Тъй като утре съм на бал на приятелка и се чудя каква прическа да си направя.Мислих да си навия косата на ролки или да я намачкам с пяна,но с ролки до сега не съм се правила и нз как ще стои,днес ще пробвам на 2-3 кичура пък да видим.Другия вариант е да се изправя и вафлички в корените,ама не искам,щото така съм всеки ден.Дайте ми предложения за нещо ако качите и снимка да я видя ще е най-добре.Иначе косата ми е дълга до половината гръб. :)

Ако имаш ретро преса се направи така, с нея става много готино.Ако нямаш си навий косата с маша, но на спиралки, става много готино.Навиването не е нищо особено, взимаш тънак кичур и го напръскваш с лак или му слагаш пяна и го навиваш околко машата.Има разлка от обикновеното навиване.Когато се правят букли се защипва края на косата с машата и навиваш нагоре, но когато се правят спиралки, хвашащ края на кичура и го навиваш околко машата и става много готино, дано си ме разбрала.Това с молива и пресата е толкова първобитен начин, бавен и пипкав, че няма да ти стигне и цял ден.Те хората затова са измислили най - различни преси и маши, какви са тия моливи и химикалки.. :shock:

flowerlina
05-21-2011, 11:37
Изпращането вчера. Не се харесвам особено. Косата можеше да стане и по- добре.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/228342_219100664786215_100000588485583_818995_3248 824_n.jpg

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/229356_219101001452848_100000588485583_819013_1176 860_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/227425_219101198119495_100000588485583_819025_5471 053_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/246926_219101174786164_100000588485583_819023_3614 719_n.jpg

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/249311_219100724786209_100000588485583_818998_4736 660_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248573_219101998119415_100000588485583_819037_9760 24_n.jpg

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/249927_219100631452885_100000588485583_818993_2422 027_n.jpg с класната

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/225337_219100764786205_100000588485583_819000_6444 678_n.jpg

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/249525_219100804786201_100000588485583_819002_7666 452_n.jpg

glezenata13
05-21-2011, 11:41
flowerlina Много си естествена и чаровна, много си хубава, имаш естествена красота, браво..

flowerlina
05-21-2011, 11:45
Хах, мерси мн, но на фона на другите, които бяха толкова направени се чувствах супер обикновена

Infinity
05-21-2011, 12:58
flowerlina чудесна си била, няма за какво да се притесняваш. :)

xxKiFlAx НЕ СИ ДОБРЕ И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДАСЕ ИЗПАРИШ ОТ ТОЗИ ФОРУМ ! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

gabri3lla
05-21-2011, 12:58
кво ме интересуват вашите изпращания темата не е за това тъпи балове!!!!!!!

Що не вземеш да ни освободиш от твоите анти-мнения,като се скриеш някъде???

didi02
05-21-2011, 12:59
flowerlina Красива си,няма спор но ми приличаш много на Lindsey Shaw :) Аз поне намирам прилика.
Не е трябвало да се чувстваш обикновена,тъкмо това че не си била като масовката е трябвало да те накара да се чувстваш специална! Всяка мацка може да си сложи изк. мигли,нокти,коса и какво ли още не,но малко са тези които ще подчертаят красотата си,без да прекаляват :)
xxKiFlAx като не ти харесва темата,защо въобще я отваряш :x

gabri3lla
05-21-2011, 13:07
абе я да мълчите със тъпите ще правя и пиша каквото Искам!
толкова сте под мен .. :razz: :razz:

Ах,как жално крещиш "ИСКАМ ВНИМАНИЕЕЕЕЕЕЕ" :lol:

glezenata13
05-21-2011, 13:15
Защо му/и обръщате внимание..?Хората са казали Убй глупака с мълчание.. дайте му 2-ро място

POLLINA
05-21-2011, 13:18
Колко мъка има по този свят.... :lol: :lol: :lol:

marin4itu
05-21-2011, 13:21
flowerlina, била си много хубава! Напълно естествена!

Кифло, вземи се гръмни, честно... Не ти харесва темата, а продължаваш да я отваряш и да се заяждаш.. Не знам, самочувствието ли си повдигаш по този начин.. :?

Tiin
05-21-2011, 13:22
Защо му/и обръщате внимание..?Хората са казали Убй глупака с мълчание.. дайте му 2-ро място

Ти пък млъквай да не почвам и теб..тъпите сте Всички пред мен
Не може и да четеш момиче съм глупаци :lol:

.( няма да е зле да махнеш и твоите снимки r първо се виж преди да слагаш тук :razz:)
aйде
Ти каква, си че да се разпореждаш така?Били сме ти под нивото ? хаха аз мисля,че е обратното...

Infinity
05-21-2011, 13:27
Абе , модератори нещо ?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

didi02
05-21-2011, 13:29
Момичета моля ви се... не виждате ли че на нея и прави кеф от това че се дразним :D Затова както каза glezenata13 не и обръщайте внимание. Ignore и толкоз. Да не си разваляме темата сега :)

britzy
05-21-2011, 15:28
Абе вие нормални ли сте бееееее? Я ,който няма бал да се изпарява оттук -бахти кочината дето е станало .

Иначе по темата-днес бях на пробен грим много хубаво,всичко е готово вече,оххх :grin: :grin:

pitfall
05-21-2011, 16:12
моя бал беше вчера, всичко мина толкова бързо, толкова подготовка, напрежение за няколко часа ... :( снимки нямам все още ...

bubeto93
05-21-2011, 16:52
Mоя бал беше на 19-ти.Много беше хубаво всичко,но наистина толкова приготовления а мина толкова бързо..Ето и малко снимки от мен :)
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/225880_2066937916843_1346652775_2379457_3404109_n. jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/226209_2066938996870_1346652775_2379464_7485102_n. jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/247090_2066940316903_1346652775_2379474_5300157_n. jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/228039_2066941916943_1346652775_2379485_147509_n.j pg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/249624_2066943316978_1346652775_2379492_5344442_n. jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/230479_2066950837166_1346652775_2379506_7187255_n. jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/246673_2066954917268_1346652775_2379516_3090031_n. jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/230230_2066958157349_1346652775_2379524_3846799_n. jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248516_2066960357404_1346652775_2379530_5065263_n. jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248214_2066966237551_1346652775_2379540_2923505_n. jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/230764_2066973877742_1346652775_2379564_3515688_n. jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/250859_2067373807740_1346652775_2380291_4157574_n. jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/246939_2067374007745_1346652775_2380292_4490256_n. jpg

anonimchetou
05-21-2011, 17:30
Изпращането ми беше вчера. Ето малко снимки : )

http://prikachi.com/images/774/3366774W.jpg

Охх не ми се занимава сега да смалявам снимки.След бала ще кача всичко наведнъж.Иначе си изкарахме много яко !!!!

MissBianka
05-21-2011, 18:13
Ето и от моето изпращане, което беше вчера

http://www.prikachi.com/images/55/3367055f.jpg

http://www.prikachi.com/images/67/3367067p.jpg

http://www.prikachi.com/images/70/3367070R.jpg

EarthShaker
05-22-2011, 11:41
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/247722_1682589276976_1604914744_31267001_7679045_n .jpg

скоро ще имам и снимки без сако да скивате скандалните тиранти 8-)

babyliss0
05-22-2011, 16:23
Моя бал беше снощи и беше невероятно просто, ,само дето заваля дъжд
http://prikachi.com/images/118/3370118I.jpg
http://prikachi.com/images/119/3370119U.jpg
http://prikachi.com/images/122/3370122B.jpg

portishead
05-22-2011, 17:57
Браво! Много красива рокля и прическа :) Само ръкавиците не са ми много по вкуса, но много добре си се представила! :)

babyliss0
05-22-2011, 18:01
Браво! Много красива рокля и прическа :) Само ръкавиците не са ми много по вкуса, но много добре си се представила! :)

Благодаря ти мила

marin4itu
05-22-2011, 18:28
babyliss0, много си красива!

TheLittleAngel
05-22-2011, 18:32
Всички сте много хубави! Моят бал е утре и може да пусна някоя снимка да видите. Много се вълнувам! :grin: :D

Evellexis
05-22-2011, 19:59
Моя бал пък е на 28-ми и не мога да чакам вече... искам само да попитам някакви предложения за мъжка прическа за дълга коса примерно вие как сте били ,защото от 1 седмица търся в нет-а и не мога да си харесам нещо .. пък не остана мн време

babyliss0
05-22-2011, 20:10
babyliss0, много си красива!
Благодаря миличка!
и за да не спам
http://prikachi.com/images/97/3371097h.jpg - денс
http://prikachi.com/images/506/3369506t.jpg - от гримирането ми
http://prikachi.com/images/507/3369507q.jpg и пак

Nestlee
05-22-2011, 21:10
EarthShaker, гоУем си сладурр!

Ейй има/ше ли някой, където ще се появи/ се появи с лимузина? Ако сте вие, може ли да дадете снимки, защото нещо вчера ми дойде в главата аз на моя бал, живот и здраве, да се поява с лимузина. 8-)

4y4u_g
05-22-2011, 21:36
И моят бал мина на 20.Беше невероятно ,но и свърши невероятно бързо.Докато се усетя и вече беше 8 сутринта и дискотеката беше затворила и аз си тръгвах за вкъщи...Ако можеше пак да се повтори.. :) Снимки ще сложа по нататък,че нямам време да се наспя от тогава,а какво остава снимки да качвам. 8-)

anity92
05-23-2011, 05:03
Моят бал е утре и страшно много се вълнувам :) Снимки ще пусна чак уикенда,че да съм отпочинала повечко...

britzy
05-23-2011, 05:11
Моят е в четвъртък и не знам дали го чакам ...:(

GossipGirl89
05-23-2011, 13:43
^ как така не знаеш дали го чакаш? 8-)
Леле аз давам мило и драго пак да съм абитуриентка :grin: Въпреки че мина страшно бързо, бих дала всичко да се повтори. Беше най-якия ден в живота ми :)
Сега като ги гледам и слушам навън как се радват и ми става едно такова мъчничко, носталгично... 8-)

babyliss0
05-23-2011, 15:24
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.222077661138274.68106.100000081263364
Ето албума ми във ФБ

Syringe
05-23-2011, 15:26
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/229450_222078657804841_100000081263364_973504_5109 334_n.jpg

А така. :lol:

krokkrok
05-23-2011, 15:30
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/229450_222078657804841_100000081263364_973504_5109 334_n.jpg

А така. :lol:

:D

Страшни сте всички :)

babyliss0
05-23-2011, 15:45
детето му се бара,интересно е :D :D

britzy
05-25-2011, 14:01
Aуууу,днес си направих ноктопластиката -3 часа ,но е жестокаааааа.Утре ги убих всичките 8) 8) 8-)

Gwendoline
05-25-2011, 14:06
Имам най-ужасната прическа...................... :-# :-# :-#

anonymous708973
05-25-2011, 14:07
Що бе? Я дай снимка :)

Josefinne
05-25-2011, 14:37
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/247722_1682589276976_1604914744_31267001_7679045_n .jpg

скоро ще имам и снимки без сако да скивате скандалните тиранти 8-)

:smt001 Супер якоо

MidnightLove
05-26-2011, 10:12
Малко снимки и от мен :)
http://prikachi.com/images/734/3384734q.jpg
http://prikachi.com/images/739/3384739Y.jpg
http://prikachi.com/images/738/3384738K.jpg
http://prikachi.com/images/740/3384740f.jpg
http://prikachi.com/images/741/3384741m.jpg

Josefinne
05-26-2011, 11:39
MidnightLove, много ми харесваш, супер шик си.

anity92
05-26-2011, 14:43
При мен вече мина всичко и беше повече от ПРЕКРАСНО :smt007 Ето и снимки:

1. http://prikachi.com/images/596/3385596v.jpg

2. http://prikachi.com/images/597/3385597I.jpg

3. http://prikachi.com/images/598/3385598U.jpg

4. http://prikachi.com/images/599/3385599e.jpg

5. http://prikachi.com/images/610/3385610U.jpg

6. http://prikachi.com/images/611/3385611g.jpg

7. http://prikachi.com/images/612/3385612l.jpg

8. http://prikachi.com/images/613/3385613O.jpg

9. http://prikachi.com/images/617/3385617l.jpg

10. http://prikachi.com/images/618/3385618x.jpg

11. http://prikachi.com/images/619/3385619I.jpg

12. http://prikachi.com/images/620/3385620k.jpg

13. http://prikachi.com/images/626/3385626a.jpg

titinkaa
05-26-2011, 15:56
Aуууу,днес си направих ноктопластиката -3 часа ,но е жестокаааааа.Утре ги убих всичките 8) 8) 8-)

Може ли да качиш снимка? :)

didi02
05-26-2011, 16:33
Еххх и моя бал мина толкова неусетно...Всичко беше много хубаво.
Не ми се занимава да качвам много снимки,затова ето няколко:

1. http://prikachi.com/images/763/3385763X.jpg
2. http://prikachi.com/images/767/3385767c.jpg
3. http://prikachi.com/images/771/3385771C.jpg
4. http://prikachi.com/images/61/3386061Y.jpg
5. http://prikachi.com/images/70/3386070g.jpg и това ми беше маникюра :D

anonymous708973
05-26-2011, 16:38

Ауу, точната дума е "шик" :) Адски готина си, най-накрая нещо различно! :)

iiordanova
05-26-2011, 16:51

Евала! Страхотна си била,супер различна и много стилна! ;-)

koshtramba
05-26-2011, 17:08
Пфф, вие да видите POLLINA, НЕВЕРОЯТНА е! :) Сега й разглеждах снимки във фб-ка, по-късно като прецени - тя ще пусне :)

Infinity
05-26-2011, 17:26
Божеее, искам и аз да кажа, че ПОЛИНА Е СТРАХОТНА !
Сигурна бях, че роклята й ще е невероятна !! :shock: :shock: :shock: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

scandalousLady
05-26-2011, 17:27
Божеее, искам и аз да кажа, че ПОЛИНА Е СТРАХОТНА !
Сигурна бях, че роклята й ще е невероятна !! :shock: :shock: :shock: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Дайте снимки де или поне фейсбук 8-)

koshtramba
05-26-2011, 17:31
Ше чакате сама да пусне... Или ей сега ще я подсетя :D

Biskfitka
05-26-2011, 19:06
MidnightLove много си хубава и ми се струва,че днес гледах снимките в фб..да не си от Петрич??? :D

4y4u_g
05-26-2011, 19:08
Върнах се от морето.Беше страхотно.Улучихме идеално време...тъкмо си тръгвахме и се развали 8-) Направо не мога да повярвам ,че няма да се сабудя утре и да ида на училище..много ми е странно :? Ето и малко снимки от бала и от мен.По-късно ще ви покажа и от морето.

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/250496_1563046896585_1847745379_937956_7942746_n.j pg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248904_1563049896660_1847745379_937963_5172353_n.j pg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/249479_1563050896685_1847745379_937965_200570_n.jp g
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/252508_1563051256694_1847745379_937966_7332495_n.j pg

POLLINA
05-26-2011, 21:27
Всички сте били много красивии :smt007
ето ме и мен , направих настройките така че албумът да се вижда от всички
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1559430525112.63318.1815757685
:)

GoldSoul
05-26-2011, 21:28
Много от активните участнички в темата не са пуснали снимки.
Ето малко от мен :
http://www.prikachi.com/images/442/3387442x.jpg
http://www.prikachi.com/images/443/3387443Y.jpg
http://www.prikachi.com/images/444/3387444E.jpg

Filipova75
05-26-2011, 21:42
Всички сте били много красивии :smt007
ето ме и мен , направих настройките така че албумът да се вижда от всички
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1559430525112.63318.1815757685
:)

Леле..нямам думи,УНИКАЛНА си страшно красива,и чаровна.Поздравления!

MidnightLove
05-26-2011, 23:44
MidnightLove много си хубава и ми се струва,че днес гледах снимките в фб..да не си от Петрич??? :D

Да, и ти ли си от тук?

britzy
05-27-2011, 06:08
Аууу супер стееее,92 най-добрите
,аз ейсега се прибрах и не знам много къде съм ама ще кача снимка :lol:

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/248954_213019168732369_100000728612236_688600_1348 098_n.jpg

Sasha2k8
05-27-2011, 07:20
Ето и от мен снимки. Моят бал беше на 25.05

http://prikachi.com/images/178/3388178w.jpg

http://prikachi.com/images/176/3388176F.jpg :) :)

Hilary_
05-27-2011, 07:27
Хорааа искам пак да имам бал!! Моя мина без да се усетя .. :(
Като цяло всички '92 бяхме прилично облечени в сравнение с други години като съм ги гледала .. :lol:
К'во да кажа? Хората ни се радваха, викаха и бибиткаха с нас .. една невероятна тръпка си беше!!! <3
И като за капак понеже бяхме само женски клас ни нахендриха с Кировците (който е от София знае за какво говоря) ии стана ненормалния купон .. ;д

иначе рокличката ми беше нещо съвсем изчистено:
http://www.prikachi.com/images/231/3388231i.jpg

VampireLover3
05-27-2011, 07:38

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/248954_213019168732369_100000728612236_688600_1348 098_n.jpg

О, колко свежичко! Цвета и роклята много ти отиват.
Супер много ми хареса. :---)

Всички сте много красиви!

annayordanova
05-27-2011, 07:42

Моите са на снопчета и издържат около 2-3 седмици.И аз нямам спирала на снимката.Самите мигли са си така направени.На мен ми харесва. Изглецжда красиво и не се налага да слагам какъвто и да е грим. Кофтито е обаче последиците.Дано не са много големи, че ако ми се откъснат и моите мигли 8-) Не, че имам много де ама все пак 8-)
За колко пари ви ги удължават? и естествени ли са косъмчетата и как на снопчета или косъм по косъм или цяла лента?

britzy
05-27-2011, 07:42
Ех,мерси много :):):)

koshtramba
05-27-2011, 07:46
Според мен пък, britzy-то се губи в този цвят... Трябвало е да избере нещо, което да я откроява повече. Но пък изглежда добре - като едно младо, завършващо момиче! :)

Biskfitka
05-27-2011, 11:58

Да, и ти ли си от тук?Дааа :)

Анонимчето и Полина ми харесаха много... :-)

teenems
05-27-2011, 12:07
Ох POLLINA е уникалнаааааа :shock: !Толкова женствена :shock: ,нямам думи :smt060

katericArofl
05-27-2011, 12:13
britzy, Много семпло, нежно и хубаво.. далеч от масовия кич. Мн ми хареса визията ти.. прическа, грим, тоалет. :)

Lyubeto
05-27-2011, 14:01
На мен най - ми харесвaт Midnightlove и Hilary най- изчистени рокли, нищо кичозно, претруфено и т.н. . Има момичета в стремежа си да са най - изискани и стилни попрекаляват с кича попринцип (:

Josefinne
05-27-2011, 14:15
Sasha2k8 също много ми харесва :)
А Полина наистина е като холивудска звезда!

BlueCat
05-27-2011, 14:30
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/249333_230133647002765_100000183945481_1163626_380 7779_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248394_230133797002750_100000183945481_1163628_696 5320_n.jpg

Ето ме и мен. Ако сега имах бал изобщо нямаше да дам толкова пари за рокля... Щях да си взема някаква късичка, която и после да си я нося за 50-100лв и пак щях да си прекарам супер.

ПП: Роклята ми в действителност е лилава, но на някои снимки доста синее.

Josefinne
05-27-2011, 14:40
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/249333_230133647002765_100000183945481_1163626_380 7778_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248394_230133797002750_100000183945481_1163628_696 5310_n.jpg

Ето ме и мен. Ако сега имах бал изобщо нямаше да дам толкова пари за рокля... Щях да си взема някаква късичка, която и после да си я нося за 50-100лв и пак щях да си прекарам супер.

Супер си!

britzy
05-27-2011, 14:41
britzy, Много семпло, нежно и хубаво.. далеч от масовия кич. Мн ми хареса визията ти.. прическа, грим, тоалет. :)

Мерси много :) :)

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/252808_1618664761317_1677349233_1089469_7751664_n. jpg

за да не е спам 8-)

Sasha2k8
05-27-2011, 14:56
Sasha2k8 също много ми харесва :)
А Полина наистина е като холивудска звезда!
Мерси много :-)

POLLINA
05-27-2011, 15:00
благодаря ви :*

MidnightLove
05-27-2011, 15:36
Благодаря на всички! Всички сме красиви в този ден,всички сме се постарали да изглеждаме по възможно най-добрия за нас начин!
Аз също съм впечатлена от Криси и anonimchetou, също така и от BlueCat.
Прекрасни сте!
Ето малко снимки и от тържеството:
http://prikachi.com/images/446/3390446S.jpg
http://prikachi.com/images/454/3390454c.jpg
http://prikachi.com/images/458/3390458G.jpg

gabri3lla
05-27-2011, 16:05
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/249333_230133647002765_100000183945481_1163626_380 7778_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248394_230133797002750_100000183945481_1163628_696 5310_n.jpg

Красавица :-)

rakiQ
05-27-2011, 16:40
много яко беше
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/246611_220033681357622_100000529764458_839952_2897 212_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/249176_220585184635805_100000529764458_843786_2800 992_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/249007_220586424635681_100000529764458_843797_5342 73_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/255155_220587877968869_100000529764458_843809_3143 002_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/254143_220589351302055_100000529764458_843816_5909 381_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/255398_220590151301975_100000529764458_843823_1285 091_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/255398_220590154635308_100000529764458_843824_6398 997_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250003_220591544635169_100000529764458_843830_4269 702_n.jpg

Korrnyy
05-27-2011, 16:42

Много, много, много хубаваааа :-) Толкова нежно и изчистено ии... нямам думи..

да не е спам - http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/227313_1555694151623_1813295764_923173_3935537_n.j pg - с мама и тати :)

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/228683_1555677551208_1813295764_923141_6905487_n.j pg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248203_1555676631185_1813295764_923136_586670_n.jp g - любимата ми снимка с племенничката мии :smt007

POLLINA
05-27-2011, 16:43
много яко беше
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/246611_220033681357622_100000529764458_839952_2897 212_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/249176_220585184635805_100000529764458_843786_2800 992_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/249007_220586424635681_100000529764458_843797_5342 73_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/255155_220587877968869_100000529764458_843809_3143 002_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/254143_220589351302055_100000529764458_843816_5909 381_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/255398_220590151301975_100000529764458_843823_1285 091_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/255398_220590154635308_100000529764458_843824_6398 997_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250003_220591544635169_100000529764458_843830_4269 702_n.jpg
много си хубаваа :-)

koshtramba
05-27-2011, 16:44
Последната снимка в двора на 22-ро ли е, или бъркам?

rakiQ
05-27-2011, 16:45
мерси миличка,ти също си голяма красавица
:-)

POLLINA
05-27-2011, 16:46
мерси и аз 8-) :-)

koshtramba
05-27-2011, 16:47
Последната снимка в двора на 22-ро ли е, или бъркам?

rakiQ
05-27-2011, 16:50
не

GossipGirl89
05-27-2011, 17:08
Всички сте много хубави!
Очите обаче ми останаха по Korrnyy, anonimchetou, POLLINA и rakiQ :) Наистина невероятни... браво мацки :)

britzy
05-27-2011, 18:08

да не е спам - http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/227313_1555694151623_1813295764_923173_3935537_n.j pg - с мама и тати :)

Благодаря ти много много :-) Ти си уникална ,знаеш си го ,и от обикновените ти снимки се вижда :)

UsmiiFkaa
05-27-2011, 18:13
Всички сте изключително красиви :*

За съжаление не ми дава да кача мой снимки от бала,защото скоро съм регистрирана,но всички сте като излезли от приказка .. Перфектни :)

TheLittleAngel
05-27-2011, 19:29
http://www.prikachi.com/images/689/3391689O.jpg

http://www.prikachi.com/images/707/3391707S.jpg

http://www.prikachi.com/images/771/3391771y.jpg

http://www.prikachi.com/images/786/3391786O.jpg

Ето ме и мен! Балът беше на 23 май и беше страхотно! Жалко, че мина толкова бързо... искам пак!

dream1707
05-27-2011, 20:18
Всички сте много хубави!
Очите обаче ми останаха по Korrnyy, anonimchetou, POLLINA и rakiQ :) Наистина невероятни... браво мацки :)

+1 ... Били сте адски красиви

GoldSoul
05-27-2011, 20:28

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/228683_1555677551208_1813295764_923141_6905487_n.j pg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248203_1555676631185_1813295764_923136_586670_n.jp g - любимата ми снимка с племенничката мии :smt007
Най ми харесваш!!!Много си красива :-)
Не спам:
http://www.prikachi.com/images/199/3392199j.jpg
http://www.prikachi.com/images/200/3392200k.jpg

britzy
05-27-2011, 20:41
Аууу <3 много якиии

айде да не спамя е тук изрових една ,на която никой не позира :lol:

http://prikachi.com/images/246/3392246D.jpg

Lorein
05-27-2011, 21:06
Всички сте били страхотни !!! :-) Наистина всички са се постарали и изглеждат много нежно, красиво, елегантно. :) Браво!
Моят бал беше вчера. Имам снимки, но ще изчакам да събера повечко, ще направя цяло албумче във Фейсбук и ще ви дам от там да гледате. Сега нямам време обаче, защото утре заминавам за втора бална на Слънчев бряг. После снимки и от там! :)

britzy
05-27-2011, 21:16
:) :)

Абе то тук във форума,но иначе имаше много кич лично от випуска :(

Нищо де,важното е да е било яко ,нали? :) :grin:

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/251337_1619362418758_1677349233_1090391_5847062_n. jpg

raia338
05-27-2011, 23:19
63 от 65 точки по история, без последния въпрос, на който се надявам на поне 30 точки, все пак това ми беше един от любимите владетели ... не мога да повярвам, че имам само две грешки, утре на бала ще го полея подобаващо ... 8-)

разкажете колко време ви костваше да се подготвите по история? ходихте ли на частен учител

ri41
05-28-2011, 06:02
както и очаквах Ракията е уникална!

flowerlina
05-28-2011, 07:11
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/246896_220107688018846_100000588485583_828268_4511 190_n.jpg

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250025_220107478018867_100000588485583_828261_7851 996_n.jpg

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248424_220108601352088_100000588485583_828294_4773 582_n.jpg

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/247479_220110158018599_100000588485583_828330_2760 853_n.jpg

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248884_220166238012991_100000588485583_828665_6564 817_n.jpg

Sasha2k8
05-28-2011, 08:19
Ето още снимки от моят бал :) :smt007

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150277505355953.369645.545540952

britzy
05-28-2011, 09:13
Олелелелеее като принцеса сииииии :) :) :) :) :) :) :-)

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/248717_1620148798417_1677349233_1091589_3644109_n. jpg
:razz:

insane7
05-28-2011, 10:05

И аз това си помислих. :)
Браво, всички сте били много хубави на бала. Полина, Анонимчето, Ракия, Корни и всички, всички. :-)

Sasha2k8
05-28-2011, 10:44

И аз това си помислих. :)
Браво, всички сте били много хубави на бала. Полина, Анонимчето, Ракия, Корни и всички, всички. :-)
Много ви благодаряяяя :-) :) :) :)
И вие всички сте били много красивиии :-)

GabisiTa
05-28-2011, 11:29
Моят бал беше на 23, а снощи се прибрах от Албена. Всичко беше просто невероятнооо! Искам пааак :grin:
Това са снимки от бала, а после може да кача и от Албена :)
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248074_206069696099113_100000882522348_537652_6339 589_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/229369_206065982766151_100000882522348_537598_6343 896_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/226964_206066029432813_100000882522348_537600_8184 869_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/230879_206066129432803_100000882522348_537603_3198 334_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/226214_206066249432791_100000882522348_537607_6763 088_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227509_206066539432762_100000882522348_537615_7318 59_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/229559_206066489432767_100000882522348_537614_4693 057_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/228384_206066836099399_100000882522348_537624_5334 326_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/230174_206066066099476_100000882522348_537601_2612 656_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/247769_206066089432807_100000882522348_537602_4667 225_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/248929_206066142766135_100000882522348_537604_3599 242_n.jpg

gabri3lla
05-28-2011, 11:55
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/247769_206066089432807_100000882522348_537602_4667 225_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/248929_206066142766135_100000882522348_537604_3599 242_n.jpg

Олеееееееееее!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :smt007

Габи имаше баал http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1744/16152295207117846231306583679MMMnRNgBRYlx31HoEmhK. JPG 8-)

POLLINA
05-28-2011, 11:58
Габиии много си красива :smt007

gabri3lla
05-28-2011, 12:15
Благодаря ти :-) Въпреки че аз въобще не се харесах,направо бях изпаднала в нервна криза 8-) 8-)

rakiQ
05-28-2011, 12:23
благодаря на всички :)

ето още 1
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/247236_220854304608893_100000529764458_845598_1385 650_n.jpg

POLLINA
05-28-2011, 12:44
Благодаря ти :-) Въпреки че аз въобще не се харесах,направо бях изпаднала в нервна криза 8-) 8-)
ти не си добре :lol: :-)

vampireee
05-28-2011, 15:30
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/246896_220107688018846_100000588485583_828268_4511 190_n.jpg

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250025_220107478018867_100000588485583_828261_7851 996_n.jpg

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248424_220108601352088_100000588485583_828294_4773 582_n.jpg

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/247479_220110158018599_100000588485583_828330_2760 853_n.jpg

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248884_220166238012991_100000588485583_828665_6564 817_n.jpg

адски много ми приличаш на миналогодишната победителка в Евровизия - Лена от Германия :)
http://images.aktiv2.de/lena-meyer-landrut/lena-meyer-landrut.jpg

rebeccaa
05-28-2011, 15:46
В този форум винаги POLLINA и rakiQ са ми били идоли ! Много сте красиви..завиждам ви :)

MidnightLove
05-28-2011, 17:00
..

pitfall
05-28-2011, 17:40

разкажете колко време ви костваше да се подготвите по история? ходихте ли на частен учител
Ходих на уроци две години, защото кандидатствам с история, иначе за матурата спокойно можеш да се подготвиш и без уроци, стига да си организираш нещата.

vampireee
05-29-2011, 05:01
POLLINA разкошна си била искам да те попитам понеже съм си харесала подобен модел за моя бал /догодина/ шивачка ли ти прави роклята или си я купи ?

POLLINA
05-29-2011, 10:56
Мерсиии:))
Моделът е готов от модната къща Princess fashion studio.Попринцип е черен,но на мен ми го ушиха наново,защото искаха да е светло за мен.Не си личи от снимките (което е малко странно) но имам тен, косата ми е черна, гримът ми е черен...щеше да стане много :)

POLLINA
05-29-2011, 11:37
http://img11.imageshack.us/img11/1184/25156516079666538841677.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/11/25156516079666538841677.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
господина по физическо 8-)

Wwwooow
05-29-2011, 13:43
много яко беше

лелее кукла златна.Страхотна си !!!
Уникална рокля,прическа,грим,обувки. ..всичко е както трябва.
Мммм момчетата ви направоооо са били в шок сигурно..като са те видяли :-)

marin4itu
05-29-2011, 17:06
Лелеее момичета страшни стеее! :grin:

Ето ме и мен:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1382047327564.40333.1723404028

Изкарах си просто невероятно!

britzy, Русе, Дружба 1? 8-) Я сподели, че ми е интересно :D

bloodyF
05-29-2011, 18:28
rakiQ и sasha2k8, момичета УНИКАЛНИ сте!
много нежни и красиви .. :)

MissBianka
05-30-2011, 08:19
http://www.prikachi.com/images/976/3396976c.jpg

http://www.prikachi.com/images/991/3396991Y.jpg

http://www.prikachi.com/images/5/3397005M.jpg

http://www.prikachi.com/images/33/3397033T.jpg

LudotoDevoiche
05-30-2011, 15:18
POLLINA имаш невероятно излъчване и си страшно красива :)

POLLINA
05-30-2011, 16:47
POLLINA имаш невероятно излъчване и си страшно красива :)
мерси много :-)

Lorein
05-30-2011, 18:35

Олеееееееееее!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :smt007

Габи имаше баал http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1744/16152295207117846231306583679MMMnRNgBRYlx31HoEmhK. JPG 8-)

Тебе те видях на центъра! 8-)

GoldSoul
05-31-2011, 14:07
За кандидатстващите в ПУ: http://www.uni-plovdiv.bg/GetResource?id=1148

babyliss0
05-31-2011, 14:18
Всички сте много красиви,но на мен най-много ми допадна GoldSoul(дано не греша името) просто страхотна рокля съшетана с невероятна семпла визия
Да не спам:
http://prikachi.com/images/540/3372540x.jpg
тук съм в НЕсебър на втората бална вечер
http://prikachi.com/images/45/3402045s.jpg
http://prikachi.com/images/46/3402046J.jpg - трудно е качането с толкова плат по себе си

Lorein
05-31-2011, 20:35
Много сте хубави всички !!! :)
Аз най-сетне намерих време да си кача снимките. 8-) Ето направо албума ми във Фейсбук, би трябвало да се вижда от всички. :)
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.230220650323586.68505.100000069584400
Скоро ще кача и от втората бална в Слънчев бряг.

Emiliya92
05-31-2011, 20:41
Ето ме и мен. Балът ми беше на 20.05.

1. http://prikachi.com/images/69/3401069G.jpg дясно
2. http://prikachi.com/images/70/3401070T.jpg (задната част на роклята)
3. http://prikachi.com/images/71/3401071u.jpg
4. http://prikachi.com/images/72/3401072g.jpg
5. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2954/2196009256962202411306874110P2meH7vsqdaU3EZ5oDf3.J PG
6. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2431/118805363614362850821306874154p0uWg9SxmimfQCQqJ5bh .JPG
7. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2920/149822134217790261141306874085GcDho6KWhYuaWm4Ob5t5 .JPG (с кавалера)

Този сайт реже част от снимките и не ми се виждат обувките. Ето снимка отделно на тях
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1993/15565858945594983991306874443T3Yq9Zgqfc0v2xNI8OYw. PNG

rakiQ
06-01-2011, 16:25
благодаря ви мн ,много сте мили :) :) :) има голями бонбончета тука,сладурани големи :P :P :P

pinkflower
06-01-2011, 18:46
Много сте хубави всички !!! :)
Аз най-сетне намерих време да си кача снимките. 8-) Ето направо албума ми във Фейсбук, би трябвало да се вижда от всички. :)
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.230220650323586.68505.100000069584400
Скоро ще кача и от втората бална в Слънчев бряг.

Леле страхотна си била,много нежна :mrgreen:

Emiliya92
06-02-2011, 15:01
Ето и моя албум:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2067986623189.2124913.1350523587

babyliss0
06-02-2011, 15:04
хайде споделяйте резултатите от матурите
БЕЛ 5.18
География 5.38 без сериозна подготовка това е повече от идеално

britzy
06-02-2011, 15:16
Нашите още не ги знаем :-x

Браво иначе :)

babyliss0
06-02-2011, 15:25
Нашите още не ги знаем :-x

Браво иначе :)
Мила и на нас не искаха да ни ги казват,но много се молихме на директорката и тя се смили над нас,иначе още от снощи в у-щата имат списъка с оценките

britzy
06-02-2011, 15:28
:) Сега ще се обадя на класната евентуално утре като е на работа да ги отворят :)

babyliss0
06-02-2011, 15:30
те утре официлано излизат и ще бъдат публикувани на сайта на МОн

britzy
06-02-2011, 15:32
Олелеле :S:S:S

britzy
06-03-2011, 04:50
Очаквайте обявяването на резултатите от държавните зрелостни изпити до 6 юни 2011 г.

Oфффф,всички почти вече си ги знаят ,не е честно така -тъпа работа

GabisiTa
06-03-2011, 08:10
Вече има резултати :)
БЕЛ - 5.71
География - 5.43
:grin: :grin: :grin: