Влез

View Full Version : Бал 2011

Страници : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

Lorein
02-27-2011, 19:49
Ами бяха ми казали, че тези сутиени са не повече от 20 лв, а аз даже за 10 си намерих. 8-) Иначе според мен за дълга рокля прашките са най-добрият вариант, за да не се очертават, но за къса ( а и мойта както е леко широкичка ), може всичко да лъсне. :lol: Така че и аз може би ще се ориентирам към нещо дантелено или поне нещо, което няма да се набие на очи, ако съвсем случайно "лъсне" :shock: :razz:

POLLINA
02-27-2011, 22:18
смяташ ,че дантелата няма да се набие на очи? пък и кво толкова за бога

rosencetooo
02-28-2011, 02:47
Ух, аз точно силиконов сутиен не искам , а и моята рокля изисква по специален , защото отзад си е поотрязана :( . Мисля си да видя Pompea какви модели предлага , защото наскоро гледах имаха страхотно моделчета , но по-големи номерации :(

Lorein
02-28-2011, 04:12
смяташ ,че дантелата няма да се набие на очи? пък и кво толкова за бога

Казах нещо дантелено ИЛИ поне нещо, което няма да се набие на очи. И го мисля повече, защото роклята ми е къса, а след бюста се разширява и има реалната възможност да се види нещо.

marin4itu
02-28-2011, 08:44
Оф, тя и моята рокля е къса.. :D Обаче по този въпрос най-вероятно ще мисля в последния момент..

sexa_na_kompleksa
02-28-2011, 09:54
Надолу не е проблем, аз мисля да съм с прашки. Обаче за сутиен много се чудя. Мисля силиконов, обаче четох различни мнения, някои казаха, че не са много подходящи за бал. :-o

krisito9212
02-28-2011, 12:10
Аз със силиконовите имам опит,лично аз съм си купувала за 10-15 лв.Не са мнго удобни,а за бал 100% изобщо,Аз когато съм с такъв сутиен постоянно имам чувството че се отлепва,а ако е много топло и се запарява реалната опастност да се отлепи е голяма,Така,че за бала най-добрият вариант е да се пришие сутиен за роклята или да се вградят чашки,както ще направя и с моята,

Goddess
02-28-2011, 15:44
Аз ще съм без сутиен вероятно. Моделът на роклята го позволява, че и изисква дори. А за долно бельо се надявам да си намеря безшевни прашки в телесен цвят.

des1t000
02-28-2011, 16:37
Бързо въпросче, как се казваше цвета м/у зелено и синьо ? Имаше едно специфично име... ?

Днес ни пристигнаха лентичките :P
http://prikachi.com/images.php?images/352/3038352W.jpg

koshtramba
02-28-2011, 16:40
ТЮРКОАЗЕНО

Harum_Scarum
02-28-2011, 16:57
:lol:

MidnightLove
02-28-2011, 17:11
Момичета, мислили ли сте вече за прическа ? Аз много се чудя и не мога да си харесам нищо. Искам да ми е вдигната косата, но да е нещо интересно. Имате ли предложения ?

п.с. Да се похваля, вече си купих обувки и си поръчах рокля :grin:
Много съм щастлива, дано само се получи както трябва.

marin4itu
02-28-2011, 17:17
Аз ще съм къдрава на бала, защото косата ми е до раменете, пък и като допълнение за роклята ми ще е идеално. А на изпращането мисля да съм с права коса, с обем в корените, че да не е клепнала. Аз между другото реших да не съм с чорапогащник, ами с такива чорапи, които са дългите до бедрата, защото съм с обувки. Ами вие?

babyliss0
03-01-2011, 16:34
Къде във Варна мога да намеря такива сандали. Или къде се предлагат обувките на Зое
http://prikachi.com/images/383/3042383U.jpg

vagarious
03-01-2011, 16:38
Аз ще съм къдрава на бала, защото косата ми е до раменете, пък и като допълнение за роклята ми ще е идеално. А на изпращането мисля да съм с права коса, с обем в корените, че да не е клепнала. Аз между другото реших да не съм с чорапогащник, ами с такива чорапи, които са дългите до бедрата, защото съм с обувки. Ами вие?

Все едно, че аз съм го писала. 8-) Едно към едно е с идеите ми. 8-)

Иначе плевенчанки кажете къде, кой, за колко ще Ви гримира .. абе всичко, което няма да правите сами, защото точно тези мои приготовления се разбиха на 9798668 парчета .. просто всичко ми се обърка страшно много и не намирам изход, като че ли ... а няма и време. :( :( :(

marin4itu
03-01-2011, 16:46
vagarious, ще се видим после като си показваме снимките 8-)

vagarious
03-01-2011, 16:48
абе сякаш не ми се иска да е така .. 8-) 8-)

Karcho
03-01-2011, 16:50
А аз малко по-различен въпрос имам - ще съм дама на приятеля ми и ми се иска да си намеря някаква късичка рокличка. Някакви предложения за магазини в Плевен?

marin4itu
03-01-2011, 16:52
http://www.obuvki-bg.com/model.php?model=102567
Да сте виждали във Варна някъде такива обувки ?? :)

ОТдавна е мнението, обаче видях такива, имаше и чанта. Както е Ню Йоркър на центъра, тръгваш по уличката, която не е към гарата, ами другата. И там има магазин за обувки Габина ли ко беше, малко по-надолу има още един магазин за обувки. Ей там ги видях и се сетих за тебе :D

marin4itu
03-01-2011, 16:54

Споко, аз съм от Варна, няма как да се засечем :D А иначе гледай хубавата страна и двете имаме добър вкус 8-)

Забравих да се похваля, вече имам червени обувки за изпращането :grin:

vagarious
03-01-2011, 16:56
А аз малко по-различен въпрос имам - ще съм дама на приятеля ми и ми се иска да си намеря някаква късичка рокличка. Някакви предложения за магазини в Плевен?

Предполагам няма да искаш нещо, което си е специално за бал, но все пак ще ти предложа магазина точно до Ревю или по-точно - срещу италианския магазин.
Също може да погледнеш на Старата главна в магазините са бални рокли има и по-обикновени, по-семпли, които примерно стават за изпращане(за твоя случай ще е идеално).Най-много избор имаше в магазина срещу кафе Мария - именно на Ст.главна срещу магазина за чанти.
Или като цяло - навсякъде има по-семпли къси роклички. :)

vagarious
03-01-2011, 16:58

Споко, аз съм от Варна, няма как да се засечем :D А иначе гледай хубавата страна и двете имаме добър вкус 8-)

Забравих да се похваля, вече имам червени обувки за изпращането :grin:

Да, да разбрах те, но аз исках да кажа, че като си постна снимките не ми се иска да съм със собственоръчен грим. 8-) 8-)
Иии честити да са ти. :grin: :) :) :)

marin4itu
03-01-2011, 17:04
Благодаря ти!

А иначее аз сама ще се гримирам. Не бих казала, че съм професионалистка, обаче могад а се гримирам, пък и по принцип силен грим не ми отива, така че мисля само да си купя хубави гримове и четки и сама да се намацам. :D

vagarious
03-01-2011, 17:07
Благодаря ти!

А иначее аз сама ще се гримирам. Не бих казала, че съм професионалистка, обаче могад а се гримирам, пък и по принцип силен грим не ми отива, така че мисля само да си купя хубави гримове и четки и сама да се намацам. :D

Добре, това също все едно аз съм го казала ............. и аз трябва да се набавя с гримове и четки, защото аз да се гримирам - ми е 2ри вариант. :shock: :shock: 8-) 8-) 8-)

marin4itu
03-01-2011, 17:20
8-)
Чакай, че ми стана интересно.. какъв цвят ти е балната рокля? :D

vagarious
03-01-2011, 17:59
Тъмно лилаво и черно. 8-)

Karcho
03-01-2011, 18:17
Предполагам няма да искаш нещо, което си е специално за бал, но все пак ще ти предложа магазина точно до Ревю или по-точно - срещу италианския магазин.
Също може да погледнеш на Старата главна в магазините са бални рокли има и по-обикновени, по-семпли, които примерно стават за изпращане(за твоя случай ще е идеално).Най-много избор имаше в магазина срещу кафе Мария - именно на Ст.главна срещу магазина за чанти.

Благодаря много. Правилно си предположила, че ми трябва по-семпла рокличка. Все пак не аз съм абитурентка. ;)
А иначе имаш ли някаква идея за ориентировъчни цени?
Отново благодаря.

marin4itu
03-01-2011, 18:32
Тъмно лилаво и черно. 8-)

Еее тоз път не, аз съм с цикламено и черно 8-)

vagarious
03-01-2011, 18:42

Благодаря много. Правилно си предположила, че ми трябва по-семпла рокличка. Все пак не аз съм абитурентка. ;)
А иначе имаш ли някаква идея за ориентировъчни цени?
Отново благодаря.

Много зависи - но не повече от 60лв.А и имаше избор на цвят. :)

marin4itu пак са в един нюанс, а и черното .. хах. :) 8-)

Karcho
03-01-2011, 20:02
Идеално. Напълно ме устройва. Благодаря много :)

angelinurmind
03-02-2011, 08:01
Зравейте, следя темата отдавна и едва сега реших да се включа. Аз също завършвам тази година.. избрала съм си рокля на Julia Kontogruni, но в момента ми я шият и ще бъде готова след около месец :) Тази седмица ще ходя до Варна и ще съм много благодарна, ако ми препоръчате магазини за обувки, козметика, бижута, понеже не познавам много добре града :oops:

SuNsEt
03-02-2011, 08:33
Не мислите ли,че е грозно да си със чорапогащник и отворени официални обувки?А и май не е по етикеция...

koshtramba
03-02-2011, 08:49
Повече от съгласна !!! Не е грозно, ужасно е, пълен безвкусизъм...

marin4itu
03-02-2011, 09:11
Обувките за бала са ми затворени, затова мисля да съм с дълги чорапи. Иначе наистина е грозно...

babyliss0
03-02-2011, 10:07
Зравейте, следя темата отдавна и едва сега реших да се включа. Аз също завършвам тази година.. избрала съм си рокля на Julia Kontogruni, но в момента ми я шият и ще бъде готова след около месец :) Тази седмица ще ходя до Варна и ще съм много благодарна, ако ми препоръчате магазини за обувки, козметика, бижута, понеже не познавам много добре града :oops:

Аз също си поръчах рокля от този бутик и ми я шиха 1 месец едва сега ми с еобадиха да отивам за проба. Ти каква рокля си избра?

Goddess
03-02-2011, 10:35
То на мен по принцип ми е много грозно и лелско чоропогащник на бална рокля, още повече телесен...нещо ужасно е. А на отворени обувки да не говорим. :-s

gabri3lla
03-02-2011, 13:22
В понеделник съм на първата ми проба за роклята и още от сега се вълнувам много.Иначе доволна съм от себе си,вече окончателно си избрах грима и прическите за бала и изпращането. 8-)

krisito9212
03-02-2011, 15:17
Аз в петък съм за взимане на мерки за роклята.А вече започвам да мисля за тоалетите за останалите събития.

angelinurmind
03-02-2011, 16:39

Аз също си поръчах рокля от този бутик и ми я шиха 1 месец едва сега ми с еобадиха да отивам за проба. Ти каква рокля си избра?

Значи аз си избрах само кройката на самата рокля и премахвам и добавям детайли към нея, затова отнема повечко време. Роклята е къса, на 5 март съм във Варна за проба само на кройката, а детайлите ще се доуточнават тепърва. Твоята рокля каква е? И търсила ли си си обувки/чанта/гримове/бижута? :)

sunshine92
03-02-2011, 18:52
С интерес следя вашите вълнения. Моят бал беше миналата година, а тази ще бъда дама на бал не тук в София, а в Сандански и сега съм в процес на търсене на рокличка.

britzy
03-03-2011, 10:14
Лелееее хора-най-после си взех рокляяяя :grin: :grin: :grin: :grin:
Прекрасна е и дълга и ох не мога да й се нарадвам.Остана ми само грим и прическа :grin: :grin: :grin: :-) :-)

krisito9212
03-03-2011, 10:16
С интерес следя вашите вълнения. Моят бал беше миналата година, а тази ще бъда дама на бал не тук в София, а в Сандански и сега съм в процес на търсене на рокличка.Кога си дама и на кого? :) Аз съм от Сандански :)

gabri3lla
03-03-2011, 10:16
Лелееее хора-най-после си взех рокляяяя :grin: :grin: :grin: :grin:
Прекрасна е и дълга и ох не мога да й се нарадвам.Остана ми само грим и прическа :grin: :grin: :grin: :-) :-)

Честито. :P И аз ще се похваля като стане моята. 8-)

britzy
03-03-2011, 10:18
Благодаря!!:):):) Успех на всички :-P :D

sunshine92
03-03-2011, 11:44
С интерес следя вашите вълнения. Моят бал беше миналата година, а тази ще бъда дама на бал не тук в София, а в Сандански и сега съм в процес на търсене на рокличка.Кога си дама и на кого? :) Аз съм от Сандански :)

На 22ри и съм дама на братовчет ми :))

bebygirl
03-03-2011, 12:21

Миналата година си купих за 18 рд от магазина до Пайнер(не булченския,а следващия,който е за дрехи) рокличка къса за около 35 лв. и е тип- изпращане,но е офециална ще ти свърши работа.Също на тези пари има с/у фитнес :Елемаг"-на гърба на стаматологията има магазини магазинерките са рускини :Д :) и на др. места има така ,че няма да е много сложно :)

rosencetooo
03-03-2011, 13:13
marin4itu Meрси , тази или другата седмица ще проверя :)
въпреки ,че и аз вече незнам какви обувки и сандали да си търся за бала и за изпращането ;д

krisito9212
03-03-2011, 17:33

Значи си на първото училище,което има бал :) Нашият е на 24(последен ден) :)

sunshine92
03-03-2011, 18:40

Даа :))) може да се видим...някъде из суматохата :))

gabri3lla
03-03-2011, 18:55
Някой поръчвал ли е от тука http://www.facebook.com/profile.php?id=100000126691091&sk=info ?

babyliss0
03-03-2011, 19:13
някой поръчвал ли е онлайн обувки от Зое (мегияс) Днес намерих във Варна къде има тяхно обувки,но за мое съжаление точно тея които исках нямаше сиво,а само златисто и черно.Писах им и те ми казаха,че доставката е 5-6лв до офис. Имате ли някаквки впечатления?

krisito9212
03-03-2011, 20:09

Даа :))) може да се видим...някъде из суматохата :))да :)))

raia338
03-04-2011, 08:13
ако може да се включа и аз в темата ,макар че няма да завършвам тази година .искам да ви попитам как избрахте точно цвета за роклята (любимият ви или как точно) питам защото за мен ще е пълна каша и няма да знам какво искам и аз самата :D :D

DarkWitch
03-04-2011, 08:35
ако може да се включа и аз в темата ,макар че няма да завършвам тази година .искам да ви попитам как избрахте точно цвета за роклята (любимият ви или как точно) питам защото за мен ще е пълна каша и няма да знам какво искам и аз самата :D :D
Ами моят цвят на роклята е съвсем различен от това което исках.
Много е важно да си избереш модел на роклята който да подчертава и да скрива различни части от тялото ти,а цвета го избрах според цвета на косата и кожата ми - това което ми отива най-много на мен самата
Затова излизаш по магазините и мериш,после решаваш :-)

britzy
03-04-2011, 08:38
Ха ами аз се точих между много цветове :D и в крайна сметка си взех точно такъв,който никога не бях си и помисляла даже-не е гаден,даже напротив ,но просто не го бях планирала.Затова колкото и да премисляш почти винаги всичко става импулсивно и на място и в зависимост от това как ти стои .

vagarious
03-04-2011, 09:02
Да и аз се бях нацелила на съвсеем други цветове, даже на съвсем друг модел рокля - но всичко се обърка и имам това,в което никога не си се бях представяла.Повече от щастлива съм, защото мислех, че всичко ще се прецака.Много бързо станаха нещата и за мое щастие - всичко е перфектно.Сега като се сетя какво исках - умирам си от смях, каква глупачка щях да бъда, хах.
Затова излизаш, мериш, гледаш, преценяваш и накрая твоята рокля ще се появи. :grin: :)

marin4itu
03-04-2011, 09:22
Аз цвят много много не знае какъв ше е, повече исках модела да си намеря. И след като избрах модел, започнах да разглеждам цветовете и ми донесоха плат в цикламено и аз просто толкова се въодушеви и казах това ще е! Ти самата ще се усетиш!

annick
03-04-2011, 09:24
Момичета, здравейте! Току що открих тази тема и реших да се включа. От Пазарджик съм. Интересно ми е дали някоя от вас е посетила изложението в София, в "Земята и хората". Мнения, отзиви ... ще съм ви много благодарна, ако споделите :-) благодаря предварително :)

ralichka1992
03-04-2011, 09:52
Аз ходих и не бях впечатлена,не си харесах нито една рокля...За щастие си взех от друго място и съм много доволна.

ralichka1992
03-04-2011, 09:53
Да и аз се бях нацелила на съвсеем други цветове, даже на съвсем друг модел рокля - но всичко се обърка и имам това,в което никога не си се бях представяла.Повече от щастлива съм, защото мислех, че всичко ще се прецака.Много бързо станаха нещата и за мое щастие - всичко е перфектно.Сега като се сетя какво исках - умирам си от смях, каква глупачка щях да бъда, хах.
Затова излизаш, мериш, гледаш, преценяваш и накрая твоята рокля ще се появи. :grin: :)

При мен стана СЪЩОТООО !! Какво съвпадение :)

annick
03-04-2011, 09:55
Аз ходих и не бях впечатлена,не си харесах нито една рокля...За щастие си взех от друго място и съм много доволна.

Аз вече съм си избрала роклята. Шия я и е почти готова. Просто търся специфичен цвят обувки. Имаше ли избор на аксесоари??

RoseDawn
03-04-2011, 22:21
http://prikachi.com/images.php?images/230/3056230t.jpg

Дами, къде във Варна могат да се намерят като бялата или зелената рокля? :?

ralichka1992
03-05-2011, 09:17

Аз вече съм си избрала роклята. Шия я и е почти готова. Просто търся специфичен цвят обувки. Имаше ли избор на аксесоари??

Имаше всичко,но не по моя вкус...

gabri3lla
03-05-2011, 09:21
http://prikachi.com/images.php?images/230/3056230t.jpg

Дами, къде във Варна могат да се намерят като бялата или зелената рокля? :?

Не знам къде може да има,но защо не дадеш на шивачка да ти я направи?Няма да ти излезе кой знае колко или поне аз така мисля....

canopy_
03-05-2011, 11:48
Поръчах си обувки за бала, нямам търпение вече да дойдат. Би трябвало тази седмица да са тук. :grin:

anity92
03-05-2011, 12:11
Аз ще ходя този четвъртък да дам поръчка и да започне да се шие роклята.Всъщност съм се спряла на един модел,но незнам дали цветът ще ми отива,затова ще огледам и за нещо друго...:) Току виж се оказало,че и аз като другите съфорумнички тръгна за определен модел,а съм си избрала нещо съвсем различно... 8-)

П.П. Айде четвъртък ще съм тук да се похваля...(sun)

DisturbiaV
03-05-2011, 12:17
Попаднах на това http://www.facebook.com/pages/Реплика/113809835346311?ref=ts ....предполагам,че правят и по поръчка

krisito9212
03-05-2011, 15:07
Аз вече платих моята,взеха ми мерки и само остава да си я взема :)))

vagarious
03-05-2011, 15:14
krisito9212 ти не си ли беше купила една дълга, синя рокля за 1000+лв. - питам, защото казваш, че мерки са ти взели и т.н.?
Или ти за изпращането нещо ще шиеш !?
Интересно ми е просто. :)

krisito9212
03-05-2011, 15:21
krisito9212 ти не си ли беше купила една дълга, синя рокля за 1000+лв. - питам, защото казваш, че мерки са ти взели и т.н.?
Или ти за изпращането нещо ще шиеш !?
Интересно ми е просто. :)
Бях я харесала,но се учдех между нея и още една и реших да изчакам малко.Вчера бях,мерих и двете и избрах своята.А мерки ми взеха,за да я направят мой размер,понеже всяка рокля идва индивидуално и е доста широка и дълга,за да може да стане на всеки :)

vagarious
03-05-2011, 15:23
Ясно.Радвам се тогава. :)

POLLINA
03-05-2011, 15:55
охх моята трябва тия дни да е готова :grin: 8-)

krisito9212
03-05-2011, 16:23
Ясно.Радвам се тогава. :) :)
Аз моята ще си я взема на 2ри април,че на 3ти имам изпит в София.А до тогава трябва да съм си избрала обувки,за да могат да ми я скъсят според тях.

facial
03-05-2011, 17:36
крисито9212 .. случайно да няма да имаш изпит по химия за медицина във софийски университет.. ?!

bloodyF
03-05-2011, 18:22
аз искам да попитам-тези дългите чорапи (до горната част на бедрата) така ли (ще) си ги носите или с жартиери ?

http://my-shop.biz/images/la1767-.jpg -тези имам впредвид

vagarious
03-05-2011, 18:25
^И аз ще съм с чорапи, но ми се искаше и жартиери, за да ми е по-спокойно.Но някак си не ми се дават луди пари, нищо, че после може пак да си ги нося, но все пак ..

krisito9212
03-05-2011, 21:33
facial на изпит в СУ съм,но по литература :)

MidnightLove
03-05-2011, 22:29
Момичета, знаете ли хубав магазин за бижута в София ?
Вие какви бижута мислите да си взимата. Аз искам само ефектна гривна и обици, но не знам къде да потърся.

POLLINA
03-05-2011, 22:48
аз ще бъда само с обеци и пръстен
искам пръстена да е голям с бели и черни камъни (преобладаващи черните)
а обеците ше са големи и висящи не съм решила още какви :)

rosencetooo
03-06-2011, 06:20
Аз за изпращането за бижуте реших , че ще съм с злато. За бала още немога да измисля , кое най-добре ще пастне на роклята :)

vilsyn
03-06-2011, 09:02
Някой да е бил в ROMANTICA FASHION By Sofia Borisova? Доста ли са скъпи роклите? ](*,)

bebchoOoOoOo
03-06-2011, 14:15
Охх, аз още не съм решила с какъв тоалет ще съм на изпращането... :? Знаете ли някой бг сайт, в който има подходящи дрехи.. не знам и аз с рокля ли да съм или с какво...

koshtramba
03-06-2011, 14:18

:-) :-) :-) :-) :-)

Браво, мойто момиче.

Предчувствам, че ти и Йоанка (Goddess) ше сте уникални, нямам търпение да ви видя. :)

krisito9212
03-06-2011, 14:31
Аз като цяло ще бъда максимално семпла(такъв е стилът ми).Бижутата ми ще са дълги обици и гривна или и пръстен,чантичката ще е с няколко камъка,както и обувките,но те няма да се виждат от роклята.Като цяло мисля,че съм си измислила перфектната за себе си визия :) Гримът още миналата година съм го избрала,сега проблем ми е прическата.Приемам идеи от вас,ако не се сещате за роклята ми ще каже,че от страната на лявото рамо не трябва да има коса.Аз мисля да съм със съвсем семпла прическа-леко обем,преметната на едното рамо,но за да не е гол гърбът ми да има коса и отзад и може би леко начупена,общо взето прическа тип самодива :) Мисля,че ще се получи добре,тъй като имам дълга и гъста коса.Но очаквам предложения и от вас :-)
Аз трябва дс мисля за тоалет за изпращането.Обаче ще имам и 2 абитуриентски с роднини и снимки отделно,т.е трябва да мисля 4 тоалета,но това си ми е страст,така че е добре дошло.Вие мислили ли сте за тоалетите за снимките и вечер с роднините?

Аз предлагам,понеже не искате да пускате снимки на роклите си за бала,да пускаме такива за останалите събития около него,тъкно можем да заемстваме идеи една от друга.Могат да се вк;ючват и бивши абитуриентки,всички са добре дошли :)

marin4itu
03-06-2011, 15:18
krisito9212, за прическата защо не пробваш с по-разлабени плитки по някакъв начин да ти приберат косата от едната страна.. Абе в главата ми е, ама не знам как да ти го обесня :D
С роднините ще е на самия ден на бала, поне тука във Варна е така и ще съм си с балната рокля. А за чорапите не съм измислила дали ще съм с жартиери или не..

babyliss0
03-06-2011, 15:40
Хей и на мен ми трябва прическа с вдигната коса,защото гърбът ми е гол и ,ако е спусната косата ще се загуби ефекта.Разглеждах в гугъл ,но нищо не ми допадна.. Някакви идеи да имате?

GoldSoul
03-06-2011, 15:47
И моята коса трябва да е вдигната.
Ето някои идеи,които ми допадат:
http://www.prikachi.com/images/234/3063234L.jpg
http://www.prikachi.com/images/235/3063235y.jpg
http://www.prikachi.com/images/236/3063236C.jpg

babyliss0
03-06-2011, 16:15
GoldSoul третата е уникална,исках нещо подобно което да е небрежно и същевременно елегантно:) благодарско

PS Ако знаете и как се прави,че искам в Несебър да си я направя е нещо подобно де няма се получи така ,но все пак :-) :-) :-)

krisito9212
03-06-2011, 16:19
Много са хубави вдигнатите коси,които е дала GoldSou ,но аз искам да ми е пусната,така се харесвам повече.
marin4itu би ли намерила нещо подобно,идеята ми изглежда интересна,но немога да си го представя нещо...
Очаквам и други идеи и снимки на тоалети :)))

MidnightLove
03-06-2011, 16:22
Момичета, тук има доста прически. Разгледайте, може да си харесате нещо.Аз също искам вдигната коса, но нямам идея как точно.
http://www.bg-bal.com/index.php?go=gallery.category&s=0&item=cdfd70ef2ff023ceb208fc9ddc02c143

http://prikachi.com/images/360/3063360H.jpg
http://prikachi.com/images/366/3063366K.jpg - този грим съм си харесала за сега, какво мислите ?

http://prikachi.com/images/659/3039659q.jpg - това са ми обувките за тържеството, но са доста задължаващи и не мога да намеря нищо подходящо.Имате ли някакви идеи ?

babyliss0
03-06-2011, 16:58
Момичета, тук има доста прически. Разгледайте, може да си харесате нещо.Аз също искам вдигната коса, но нямам идея как точно.
http://www.bg-bal.com/index.php?go=gallery.category&s=0&item=cdfd70ef2ff023ceb208fc9ddc02c143

http://prikachi.com/images/366/3063366K.jpg - този грим съм си харесала за сега, какво мислите ?

http://prikachi.com/images/659/3039659q.jpg - това са ми обувките за тържеството, но са доста задължаващи и не мога да намеря нищо подходящо.Имате ли някакви идеи ?

хей поръчах си същите обувки за бала само ,че сивите защото роклята ми е тюркоазена.Просто съм влюбена в тях,а и цената им е добра. Нямам търпение да ми ги донесат

Goddess
03-06-2011, 17:34
Предчувствам, че ти и Йоанка (Goddess) ше сте уникални, нямам търпение да ви видя. :)

О, благодаря много. :-) Аз още чакам да ме викнат за пробата, ама дизайнерката не си била в София, а искала да присъства. Mалко се чудя за бижутата - само гривна и обеци ще са и вероятно пръстен, ама роклята ми е бежава, шифона е леко златист, обаче злато не обичам и не искам, така че сигурно ще е просто нещо с камъни, които да си отиват с тези на роклята. Прическа имам представа какво искам, обачее никакъв час не съм си запазвала и по-добрите фризьори сигурно вече са заети..уф..По принцип рядко се сещам за бала, все едно е супер далече, а то колко малко време остана, направо не ми се вярва... :-D

essential919
03-06-2011, 17:50
Здравейтее!И аз съм випуск 2011!Прочетох всички страници и ми стана много интересно :) Аз си купих роклята още декември , а преди това си мислех , че няма да мога да си купя рокля дълго време , защото просто нищо не си харесвах :д . Даже вече си имам бижута . За изпращането също си имам тоалет , но единствено ме притесняват прическата и грима , защото все още не съм си запазила часове!?Не знам вие имате ли часове или ще разчитате да има свободни?

vagarious
03-06-2011, 17:55
И аз още нямам запазени часове,защото една приятелка леко не може да ме ориентира и се нервя вече. :x
Ще взема да си запазя аз един час за фризьор, поне прическата ми да е сигурна, а гримът - в краен случай и аз мога да се направя, но все пак ....

ralichka1992
03-06-2011, 18:01
Някой да е бил в ROMANTICA FASHION By Sofia Borisova? Доста ли са скъпи роклите? ](*,)

Да аз бях.Скъпи са си-над 1000 :)

MidnightLove
03-06-2011, 18:06

хей поръчах си същите обувки за бала само ,че сивите защото роклята ми е тюркоазена.Просто съм влюбена в тях,а и цената им е добра. Нямам търпение да ми ги донесат

Да, много красиво стоят и са много удобни.Само че трябва доста да се внимава с какво се съчетават, за да не се получи кич :)
От къде си ги поръча ? В сайта на Steve Madden не видях сребристи, за това питам :)

krisito9212
03-06-2011, 18:08

Това обучките за бала или изпращането са.
Иначе ако са за изпращането-на мен много ми харесва комбинация червено със златно,може също и с бяло http://damskamoda.com/wp-content/uploads/2010/01/sex_and_the_city2_poster.jpg ,шампанско ,а също и акфяво или пък ако не искаш рокля много хубава комбинация за мен е:дънки,красив бял топ обувките златиста чантичка(а ако не намериш може и бяла) и ефектни бижута.
Иначе грима е супер :)

Lorein
03-06-2011, 18:09
Аз съм си запазила вече час за прическа и грим за бала преди месец още и едвам се вмъкнах. :shock: Ужас... Иначе този месец мисля да отида и на пробни. Прическа със сигурност, защото още не съм си изяснила какво точно искам, а грима общо взето съм си харесала един, но не знам дали ще ми седи добре. Очите ми са малки и не знам какво би ми отивала най-много.
Прически - колебая се между тези:
http://www.prikachi.com/images/976/3063976d.jpg тези 2те са правени в
http://www.prikachi.com/images/979/3063979a.jpg салона, в който аз ще бъда
http://www.prikachi.com/images/986/3063986b.jpg
http://www.prikachi.com/images/989/3063989p.jpg

А за грим съм си харесала ето този:
http://www.prikachi.com/images/991/3063991K.jpg
Тъкмо и роклята ми е в няколко преливащи нюанса на лилавото. :)

MidnightLove
03-06-2011, 18:26

Иначе ако са за изпращането-на мен много ми харесва комбинация червено със златно,може също и с бяло http://damskamoda.com/wp-content/uploads/2010/01/sex_and_the_city2_poster.jpg ,шампанско ,а също и акфяво или пък ако не искаш рокля много хубава комбинация за мен е:дънки,красив бял топ обувките златиста чантичка(а ако не намериш може и бяла) и ефектни бижута.

Не, тези са за тържеството с роднините и приятелите преди бала.Аз също си мислих за бяла рокля или нещо като прасковено.
За изпращането ще съм с тези http://riverisland.scene7.com/is/image/RiverIsland/597136_main?$hero$&layer=1&sizeN=0.489,0.137&src=live-riloves-kids-icon&posN=-0.254,0.4265 и мисля да ги съчетая с дънки и интересна риза или бюстие.. не съм решила

Lorein, прическата на Хилари е най-хубава. Другите изобщо не ми харесват. А грима е много хубав :)

Lorein
03-06-2011, 18:37
MidnightLove, и аз като че ли към нея наклоних везната. :) Сега си правя нещо като колажче с всичките неща, които съм си избрала, за да добия долу-горе представа за цялостната си визия. :D

koshtramba
03-06-2011, 18:38

Това беше моята прическа. Със същата снимка отидох при фризьорката.

http://195.149.248.189:8080/2011-03-06/e674c9b77e4ff30e37cf21a7a2dcb7b9_730x974.jpg

http://195.149.248.189:8080/2011-03-06/d3c7471327e1546c100d44bc3c84ac99_362x436.jpg

babyliss0
03-06-2011, 18:39

Да, много красиво стоят и са много удобни.Само че трябва доста да се внимава с какво се съчетават, за да не се получи кич :)
От къде си ги поръча ? В сайта на Steve Madden не видях сребристи, за това питам :)

поръчах си ги от Зое.Във варна имаше самп златисти и черни а на тюркоазена рокля отиват само сребристи

vilsyn
03-06-2011, 18:46

Да аз бях.Скъпи са си-над 1000 :)
Ееее жалко... Днес разгледах новата колекция и има наистина хубави модели ,но на такива цени - абсурд ... :(

babyliss0
03-06-2011, 18:48

Това беше моята прическа. Със същата снимка отидох при фризьорката.

http://195.149.248.189:8080/2011-03-06/e674c9b77e4ff30e37cf21a7a2dcb7b9_730x974.jpg

http://195.149.248.189:8080/2011-03-06/d3c7471327e1546c100d44bc3c84ac99_362x436.jpg

и на мен тая адски много ми допадна. Може ли да ми кажеш с какво ти я прави.Не искам за бала да си я правя сама,но за Несебър ще се опитам,ако не е много трудно

MidnightLove
03-06-2011, 18:58
MidnightLove, и аз като че ли към нея наклоних везната. :) Сега си правя нещо като колажче с всичките неща, които съм си избрала, за да добия долу-горе представа за цялостната си визия. :D

Покажи го после и на нас.Ако може, разбира се :)

koshtramba
03-06-2011, 18:59
Оооо, съмнявам се да може да се направи от аматьор. Имам подплънка в косата, едно като твърдо мрежесто, във формата на поничка, но не точно гъба... Отгоре бяха 1 куп фуркети... (но нито 1 не се виждаше, де) и прическата ми стоя 1 ден след бала и не беше мръднала.

PurpleDream
03-06-2011, 19:07
така, не съм много по роклите, полите и модата изобщо, за това ще попитам тук, който разбира може ли да ми кажете дали тази рокля ще стои добре с такъв клин:
http://caramella-fashion.com/images/objects/object_3313.JPG
http://www.prikachi.com/images/321/2988321a.jpg
и някакви обувки с не много висок ток :-o :-o :-o

Goddess
03-06-2011, 19:08
Оооо, съмнявам се да може да се направи от аматьор. Имам подплънка в косата, едно като твърдо мрежесто, във формата на поничка, но не точно гъба... Отгоре бяха 1 куп фуркети... (но нито 1 не се виждаше, де) и прическата ми стоя 1 ден след бала и не беше мръднала.

Наистина е станала същата, много добре. В кой салон ти я правиха ? :) (не искам същата прическа, просто явно фризьора е кадърен и ще ме разбере какво искам)

krisito9212
03-06-2011, 19:14

Не, тези са за тържеството с роднините и приятелите преди бала.Аз също си мислих за бяла рокля или нещо като прасковено.
За изпращането ще съм с тези http://riverisland.scene7.com/is/image/RiverIsland/597136_main?$hero$&layer=1&sizeN=0.489,0.137&src=live-riloves-kids-icon&posN=-0.254,0.4265 и мисля да ги съчетая с дънки и интересна риза или бюстие.. не съм решила

Lorein, прическата на Хилари е най-хубава. Другите изобщо не ми харесват. А грима е много хубав :)м тези с цветята много ми харесват и си измислила страхотно съчетание(като последното,което ти казах :P :-D )Иначе според мен е по-добре ефектен топ,отколкото риза.Ризата за мен лично е много типична,предсказуема,клиши рана.Но пак-зависи от ризата(според мен почти единствено сатенените ризи с деколте жабо не са такива като горните)
А можеш ли да ми кажеш от къде са обувките.
Иначе аз 2 от вечерите ще съм с две по-официални рокли,на изпращането с официална туника,а на снимките или с дънки,панталон и ефектен топ или гащеризон или по-неглиже рокличка.Но дотогава може би ще си променя мнението :P
А иначе мисля това да е прическата ми http://www.prikachi.com/images/294/3064294h.jpg

koshtramba
03-06-2011, 19:22

Наистина е станала същата, много добре. В кой салон ти я правиха ? :) (не искам същата прическа, просто явно фризьора е кадърен и ще ме разбере какво искам)

Фризьорката ми е много добра. Ще ти дам контакти на лична, за да не е реклама :)

POLLINA
03-06-2011, 20:49

:-) :-) :-) :-) :-)

Браво, мойто момиче.

хаха , благодаря ти много :oops: :-)
нямам търпениее вече да си видя роклятаааааа :grin:

MidnightLove
03-06-2011, 23:42
krisito9212 прическата е много хубава.
Обувките ми ги докара една приятелка от Англия.Мисля, че ги има в един онлайн магазин, но не съм сигурна дали има доставка до Бг. Ако искаш ще потърся и ще ти дам линк.
А вие имате ли албуми на класа? Ние имаме и трябва да умувам и за снимките какво да си облека :shock:

п.с. koshtramba много ми приличаш на Натали Портман, честно ! ;-)

koshtramba
03-07-2011, 06:41
Ух... Благодаря ти. Дано. Досега само на Кийра Найтли ме бяха оприличавали, но на Натали, не ! :)

ПС : Забравих да кажа, че и на krisito9212 също отдавам големи надежди! :)

krisito9212
03-07-2011, 10:30
krisito9212 прическата е много хубава.
Обувките ми ги докара една приятелка от Англия.Мисля, че ги има в един онлайн магазин, но не съм сигурна дали има доставка до Бг. Ако искаш ще потърся и ще ти дам линк.
А вие имате ли албуми на класа? Ние имаме и трябва да умувам и за снимките какво да си облека :shock:

п.с. koshtramba много ми приличаш на Натали Портман, честно ! ;-)Щ е съм ти благодарна ако дадеш линк :) Иначе и ние имаме албуми,аз и за там умувам тоалет :)
koshtramba благодаря :)

MidnightLove
03-07-2011, 14:38
http://www.riverisland.com/Online/women/shoes--boots?startindex=1&itemsperpage=20&sortoptions=0&category=b1cc1c6a-e81a-4f2b-8b7d-1c291090506f&includerelatedcontent=0

Ето сайта. Има и други хубави модели, но не знам как стоят нещата с доставката :)

PurpleDream
03-07-2011, 14:52
така, не съм много по роклите, полите и модата изобщо, за това ще попитам тук, който разбира може ли да ми кажете дали тази рокля ще стои добре с такъв клин:
някой? 8-)

MegiBoOm
03-07-2011, 14:54
някой? 8-)

Самият клин не ми допада особено, по-скоро нещо дюс (примерно черен) (:

krisito9212
03-07-2011, 15:06
някой? 8-)

Самият клин не ми допада особено, по-скоро нещо дюс (примерно черен) (:Според мен няма да си ходят.Ти за какво искаш роклята?

Infinity
03-07-2011, 15:13
Роклята е симпатична, но на този гаден клин - в никакъв случай ! :-o :o

krisito9212
03-07-2011, 15:14
http://www.riverisland.com/Online/women/shoes--boots?startindex=1&itemsperpage=20&sortoptions=0&category=b1cc1c6a-e81a-4f2b-8b7d-1c291090506f&includerelatedcontent=0

Ето сайта. Има и други хубави модели, но не знам как стоят нещата с доставката :)Жалко...май не доставят до България

marin4itu
03-07-2011, 16:59
krisito9212, за съжаление нищо не намирам в нета. Бих се хванала да измисля нещо и да пробвам на някоя съученичка, но в момента за съжаление съм грипозна..

didi02
03-07-2011, 17:06
Хайде и аз да се влюча с темата за прическите :D
http://www.prikachi.com/images/330/3067330Q.jpg
Това ще ми бъде прическата
http://www.prikachi.com/images/334/3067334I.jpg
Това ще е грима (понеже роклята ми има лилаво и розово)
http://www.prikachi.com/images/341/3067341t.jpg
А това ще ми е ноктопластиката :D
Аз да питам,някоя от вас ще си слага ли екстеншъни (одължители) на косата? Много мои съученички са решили да си слагат,но майка ми е против (въпреки че за тази прческа която съм си избрала,ще трябва и ще се водят преговори 8-) А как стоят нещата с изкуствените мигли? (ще си слагате ли)
Вие с каква ноктопластика ще сте? :oops:
П.С Онзи ден си купих бельо,сега трябва да мисля тоалет за изпращането и обувки

marin4itu
03-07-2011, 17:10
Аз съм с къса коса и мисля с такава да си остана, защото всички ще са с дълги коси и аз искам да съм различна. Изкуствените мигли са ми грозни и стоят супер неестествено, мисля да съм с по-семпъл грим, силен не ми отива. А ноктопластики няма да си правя, сама мога да си рисувам ноктите, дори и къси да са по-добре къси и добре оформени, отколкото ноктопластика само за едната вечер..

Goddess
03-07-2011, 18:06
Аз да питам,някоя от вас ще си слага ли екстеншъни (одължители) на косата? Много мои съученички са решили да си слагат,но майка ми е против (въпреки че за тази прческа която съм си избрала,ще трябва и ще се водят преговори 8-) А как стоят нещата с изкуствените мигли? (ще си слагате ли)
Вие с каква ноктопластика ще сте? :oops:

Аз...евентуално. Тъй като и моята прическа изисква удължения със сигурност, освен ако не си избера друга. А гримът ми ще е нещо такова и при същата гримьорка и ще ми сложи изкуствени мигли, много добре стоят от това, което съм виждала.

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/40325_147792418565019_147220828622178_423984_25306 56_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/40325_147792425231685_147220828622178_423986_34433 25_n.jpg

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/39864_147792518565009_147220828622178_423988_78611 24_n.jpg

А ноктопластиката мисля да си е обикновен френски маникюр, евентуално с някакви камъчета на безименния пръст примерно.

anonymous708973
03-07-2011, 18:28
Ох, много ми е глупаво цялото нещо с удължителите, ноктопластиките и изкуствените мигли... Не знам. Освен че съзнателно съсипваш ноктите си (в случая с ноктопластиката) и даваш пари за това... и то за 1 вечер.
Толкова не може половин година по-рано да започнат да се пускат коса и нокти... Е, за момичетата, които просто нямат хубава плочка или е абсолютно невъзможно да си пуснат нокти, разбирам, ама иначе... :?

Обаче аз си харесах прическа за бала (да, след 2 години е :Д) - вижте снимката на didi02 :) :-D

MidnightLove
03-07-2011, 18:44
Момичета, какво мислите за тази рокля ?
http://4.bp.blogspot.com/_slskS1KUd40/S5p39CY3N9I/AAAAAAAAAMk/nBZt5JYZpvM/s640/2n0ocbk.png
Много ми харесва, много, но струва САМО 9000 лв :D Видях и късата, тя е 3000, но не е впечатляваща.
http://thereiswildlifelivinginmyhead.files.wordpress.com/2010/10/dsqur3.jpg

Едва ли има някъде кадърна шивачка, която да може да ми я направи г/д добре... /първата/

Goddess
03-07-2011, 19:18
Момичета, какво мислите за тази рокля ?
http://4.bp.blogspot.com/_slskS1KUd40/S5p39CY3N9I/AAAAAAAAAMk/nBZt5JYZpvM/s640/2n0ocbk.png
Много ми харесва, много, но струва САМО 9000 лв :D Видях и късата, тя е 3000, но не е впечатляваща.
http://thereiswildlifelivinginmyhead.files.wordpress.com/2010/10/dsqur3.jpg

Едва ли има някъде кадърна шивачка, която да може да ми я направи г/д добре... /първата/

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1230.snc4/156219_462532172764_184936832764_5815971_3734823_n .jpg

Според мен не е нещо толкова невъзможно и чак толкова трудно изпълнимо и е възможно да се намери и такава шивачка, която да ти вземе поне на половин цена. :)

GoldSoul
03-07-2011, 19:33
http://www.riverisland.com/Online/women/shoes--boots/heels--wedges/gold-platform-court-shoes-597139 Уникални сааа :-) :grin:
Дали ги има в България :?

krisito9212
03-07-2011, 20:16
krisito9212, за съжаление нищо не намирам в нета. Бих се хванала да измисля нещо и да пробвам на някоя съученичка, но в момента за съжаление съм грипозна..Няма проблем,не се трвожи :)))

didi02 страхотен избор на прическа(и моята май ще е такава,само че не толкова къдрава) Иначе за екстеншъните-аз имам дълга и гъста коса и няма да ми трябват,обаче ако косата ми беше рядка със сигурност щях да си взема,защото диапазона за прически се разширява значително,а и стои естетически по-издържано.За миглите аз досега не съм си слагала никога,защото ме е страх да не навредя на моите,но гримът ми изисква мигли.Ще сложа обаче снопчета и то в края на окото.
Аз ноктите-аз съм с гел от 2 години и за бала ще отида само на поправка и лак,а да и на педикюр :)

MidnightLove роклята е невероятно ефектна и аз съм я загледала още от одавна,но шивачка едва ли ще я направи дори подобна...

MidnightLove
03-07-2011, 20:30
И аз мисля, че няма да се получи нищо хубаво при шивачка. Пък и не ми се занимава :)

GoldSoul едва ли има точно същите, но съм сигурна, че има подобни.Преди малко разглеждах в aukro.bg и там има наистина интересни обувки :)

rosencetooo
03-08-2011, 03:17
И аз ще си слагам удължения , но все още не съм си купила , защото изчаквам фризьорката ми да ме боядиса тези дни , че наближават външните снимки за албума , а се разбрахме предварително да ме боядиса , съчетавайки няколко цвята , до получаването на такъв какъвто искам и съответно такъв , който тя е преценила , че ще ми стой най-добре ;д Колкото до изкуствени мигли , незнам .. ще се реши , като измисля и грима :) . За ноктите си имам дълги , не ми е нужна ноктопластика.Имам няколко идеи за маникюр

POLLINA
03-08-2011, 03:27
аз удължения така или иначе си нося, но за бала ще си взимам нови (проческата изисква много коса,поже е къдрава и иначе не стои добре)
имам си ноктопластика сега, но за бала мисля да съм само с гел.
ии мигли ще си слагам на лента, защото снопчетата многооо увреждат моите :)

LovEsIckk
03-08-2011, 09:54
Вчера запазих час за прическа и грим. И час за слагане на мигли имам вече..
Остана ми само да си поръчам новите удължения,защото моите почнаха да издават багажа.
Чакам да ми се обадят и за проба на роклята.
За прическа съм се спряла на нещо такова
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/166453_178378768866447_160926597278331_345892_1777 584_n.jpg
а за грима
http://www.picvalley.net/u/1736/18322216818130747221299581630r4tOKB4augONdWXlpvrs. BMP
или
http://www.picvalley.net/u/2699/20538542034277680981299581642uXKGs7M2rDJgJESvuGJB. JPG

vagarious
03-08-2011, 10:37
Ооо и аз вече си запазих час за фризьор.Успокоих се. :grin:

didi02
03-08-2011, 13:32
PinkPan7her и krisito9212,радвам се че сте ми харесали прическата :) Има 2-3 видеоклипа с още 1 подбна прическа в youtube за това как се правят.Ако ви е интересно,напишете надписа от картнката и ще ви излязат :)

MidnightLove
03-08-2011, 15:17
Момичета, да ви се похваля, днес ми се обадиха за първата ми проба :grin:
Нямам търпение вече да отида и да видя какво е станало. Дано се получи както си представям. :)

LovEsIckk
03-08-2011, 16:00
Оффф..Мен още не ми се обаждат и започвам да се изнервям.

Goddess
03-08-2011, 16:06

И на мен така...

babyliss0
03-08-2011, 16:34

И на мен така...

познато..и а збях така..Сега в неделя ще ходя с обувките (които впрочем още чакам) за да ми направят последни корекции

essential919
03-08-2011, 16:45
Момичета , вие с какво бельо ще сте?Най-вече ме притеснява сутиена , защото роклята ми е с гол гръб.Дизайнерката ми предложи да пришият подплънки , но аз нямам голям бюст и ме притеснява как ще стои.Разглеждах по магазините и ми предложиха сутиени със силиконови презрамки , както и от онези самозалепящите се , но страшно се колебая.Все пак си мисля , че сутиен е по-добрия вариянт , защото ще ми събере гърдите , докато подплънките са си закрепени за роклята и някак си не ми струва , че ще стои добре.Вие какво мислите по въпроса??

vagarious
03-08-2011, 16:49
За моята рокля трябват или "силиконки" 8-) или сутиен със силиконов гръб. :-o И май ще е второто, за да ми е по-сигурно.

essential919
03-08-2011, 17:09
На тези "силиконки" и аз им нямам голямо доверие , въпреки че там , където ги гледах струваха 80 лева и продавачките ми гарантираха , че няма как да се отлепят.(представете си , че както си танцувам и изведнъж гърдите ми да паднат :д) , затова мисля и аз да си купя сутиен със силиконов гръб.

GabisiTa
03-08-2011, 17:13
Аз няма да си слагам удължения, косата ми доста порасна последните месеци, а и до бала ще порасне още :) Прическата ми мисля да е по-небрежна, къдрава и свободно падаща. Грим също съм си харесала, но е доста силен и не знам дали ще ми стои добре, понеже съм светла и със сини очи, но като отида на пробен ще видя. :)
Мое мнение е, че тези силиконовите лепящите сутиени са страшно неудобни, специално за бала и аз лично не бих рискувала да съм с такъв :) Ще бъда с черен дантелен сутиен, без презрамки, но още не съм си го купила. Предстои ми да си купувам и обувки, и чанта, а и за изпращането нещо, само че за сега не си харесвам нищо... :(

Lorein
03-08-2011, 17:59
Аз няма да си слагам удължения, косата ми доста порасна последните месеци, а и до бала ще порасне още :) Прическата ми мисля да е по-небрежна, къдрава и свободно падаща. Грим също съм си харесала, но е доста силен и не знам дали ще ми стои добре, понеже съм светла и със сини очи, но като отида на пробен ще видя. :)
Мое мнение е, че тези силиконовите лепящите сутиени са страшно неудобни, специално за бала и аз лично не бих рискувала да съм с такъв :) Ще бъда с черен дантелен сутиен, без презрамки, но още не съм си го купила. Предстои ми да си купувам и обувки, и чанта, а и за изпращането нещо, само че за сега не си харесвам нищо... :(

И аз съм така, и за прическата, и за грима. :) Е моят грим не е толкова тежък, но аз почти не нося и затова малко ме е страх. Ще може ли като отидеш на пробен да пуснеш снимка? Ако не е проблем, естествено. :)
Аз казах вече за сутиените, ама да повторя. Аз си купих такъв силиконов, дето се залепя, но май ми отпада като вариант за бала. Взела съм си и един със силиконов гръб, но без презрамките не ме придържа и така бюста ми се губи. А на моята рокля отива по-големичък. 8-) Утре ще излизам да си купувам без презрамки някакъв, който евентуално да ми пришият към роклята и колкото и да съм против да си тъпча сутиена с подплънки, сигурно нещо такова ще направя. :-o
Нещо такова ми трябва: http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_162258_6.jpg
Или тип бриджитка: http://euro-woman.net/top_10lingerie/18219.jpg 8-)

POLLINA
03-08-2011, 21:08

И на мен така...
и на мен :?

Emiliya92
03-09-2011, 09:32

И на мен така...
и на мен :?

И на мен. Поръчала съм я на 19 януари и още не са ме викали за първа проба дали при всички се чака толкова.

marin4itu
03-09-2011, 10:06
Моята рокля стана за по-малко от месец..

POLLINA
03-09-2011, 10:12
нали се сешащ, че зависи от платовете ,от това от къде се внасят и от това колко са ангажирани... ;)
на мен ми се обадиха в петък отивам :grin: :grin: :grin:

GabisiTa
03-09-2011, 12:30

И аз съм така, и за прическата, и за грима. :) Е моят грим не е толкова тежък, но аз почти не нося и затова малко ме е страх. Ще може ли като отидеш на пробен да пуснеш снимка? Ако не е проблем, естествено. :)

Аз казах вече за сутиените, ама да повторя. Аз си купих такъв силиконов, дето се залепя, но май ми отпада като вариант за бала. Взела съм си и един със силиконов гръб, но без презрамките не ме придържа и така бюста ми се губи. А на моята рокля отива по-големичък. 8-) Утре ще излизам да си купувам без презрамки някакъв, който евентуално да ми пришият към роклята и колкото и да съм против да си тъпча сутиена с подплънки, сигурно нещо такова ще направя. :-o
Нещо такова ми трябва: http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_162258_6.jpg
Или тип бриджитка: http://euro-woman.net/top_10lingerie/18219.jpg 8-)

Да, ще пусна снимка, само че не съм решила още кога ще ходя. :) Някоя от вас ходила ли е вече на пробна прическа или грим? :)

krisito9212
03-09-2011, 15:17
Момичета,не мога да се сетя дали в тази тема някой беше пуснал сайт на македонска модана къща,обаче не мога да намаря мнението.Мое ли ако някоя се сети да ми даде линка :0

MidnightLove
03-09-2011, 18:04
Да, аз бях пуснала.

http://www.emili.com.mk/ - Тук си поръчах роклята.Утре ми е първата проба.Стискайте ми палци да е станало както трябва :-s

Lorein
03-09-2011, 18:17
Аз мисля другата седмица да отида за пробна прическа, тъкмо и да ми махнат цъфтящите краища, аман от тях... :o
Иначе не мога да не ви се похваля. Днес по някаква абсолютна случайност и напълно неочаквано си харесах и си купих роклята за втората бална. :grin: Страхотна е, обожавам я! :grin: И е евтина, 33 лв само. :) Ето я:
http://www.prikachi.com/images/375/3075375s.jpg
http://www.prikachi.com/images/381/3075381p.jpg

Точно такава визия си представях да имам. Семпло, удобно и малко по-секси. :oops:

П.С. Успех на всички, които си чакат първите или поредните проби за роклята. Дано всичко да е както сте си го представяли. :P

vagarious
03-09-2011, 18:23
Аууу страхотна си.Роклята също е прекрасна. :-) :)

krisito9212
03-09-2011, 19:04
Да, аз бях пуснала.

http://www.emili.com.mk/ - Тук си поръчах роклята.Утре ми е първата проба.Стискайте ми палци да е станало както трябва :-sбллагодря :)

rosencetooo
03-10-2011, 03:27
Lorein роклята за изпращането ти е невероятна :-) много сладурска , харесвам рокли с дантела ;) :smt050

xxxfunk
03-10-2011, 08:01
Аз също си поръчах роклята при шивачка и се надявам до няколко дни да ми звънне за проба. Цвета е тъмно син, кралско син, шифон от естествена коприна и пада тежко, с гол гръб, отпред със сърцевидна форма на бюстието.Обувки и аксесоари още не съм си търсила, но понеже в нашия град нямаме изпращане и бал отделно, а и не сме си наемали и фотограф за предварителни снимки, подготовката ми за самия ден на бала е по-лесна. Имам час за фризъор, но е много късно според мен - в 1 часа, като в училище трябва да се съберем към 4 и 30 , а час за грим нямам все още и се притеснявам, че ако прическата ми не е готова до 2 и малко ще падне голямо бързане... при положение, че в деня ще посрещам гостите си. Споделете вашите часове за грим и прическа и часа за тържеството, за да се ориентирам дали съм преценила добре нещата .

Lorein
03-10-2011, 10:47
Аз също си поръчах роклята при шивачка и се надявам до няколко дни да ми звънне за проба. Цвета е тъмно син, кралско син, шифон от естествена коприна и пада тежко, с гол гръб, отпред със сърцевидна форма на бюстието.Обувки и аксесоари още не съм си търсила, но понеже в нашия град нямаме изпращане и бал отделно, а и не сме си наемали и фотограф за предварителни снимки, подготовката ми за самия ден на бала е по-лесна. Имам час за фризъор, но е много късно според мен - в 1 часа, като в училище трябва да се съберем към 4 и 30 , а час за грим нямам все още и се притеснявам, че ако прическата ми не е готова до 2 и малко ще падне голямо бързане... при положение, че в деня ще посрещам гостите си. Споделете вашите часове за грим и прическа и часа за тържеството, за да се ориентирам дали съм преценила добре нещата .

Ами мен часа ми за прическа и грим е от 11, но аз нарочно исках по-рано. Казаха ми, че до към 2-3 трябва да съм готова, което ми е идеално, за да имам малко време и в ресторанта с роднините ще се събираме към 5 може би.

vagarious, rosencetooo - мерси :-)

Goddess
03-10-2011, 11:19
Обадиха ми се и на мен най-накрая, вторник съм на проба. :)

POLLINA
03-10-2011, 11:25
аз щях утре д си ходя до пловдив , ама се отлжи чак в понеделник :(
моят час за прическа е кум 10 в Пловдив след това си патувам за Стара Загора и грима ми е в 2:30 :) 8-)

Sharpay
03-10-2011, 12:46
Да, аз бях пуснала.

http://www.emili.com.mk/ - Тук си поръчах роклята.Утре ми е първата проба.Стискайте ми палци да е станало както трябва :-s

и аз тази година съм абитуриентка и следя темата отдавна. Току що разгледах този сайт и има няколко рокли които много ми харесаха. Колко ти струва роклята и как си я поръча като сайта е македонски??

vagarious
03-10-2011, 16:51
Моята час за фризьор е в 13:00ч., което ми е просто идеално .. за грим още нямам час, но както е тръгнало - май самичка ще действам. :(

anonimchetou
03-10-2011, 16:58
Аз мисля другата седмица да отида за пробна прическа, тъкмо и да ми махнат цъфтящите краища, аман от тях... :o
Иначе не мога да не ви се похваля. Днес по някаква абсолютна случайност и напълно неочаквано си харесах и си купих роклята за втората бална. :grin: Страхотна е, обожавам я! :grin: И е евтина, 33 лв само. :) Ето я:
http://www.prikachi.com/images/375/3075375s.jpg
http://www.prikachi.com/images/381/3075381p.jpg

Точно такава визия си представях да имам. Семпло, удобно и малко по-секси. :oops:

П.С. Успех на всички, които си чакат първите или поредните проби за роклята. Дано всичко да е както сте си го представяли. :P

Имам я същата от теранова. Само дето няма такава черна панделка. Моята си стои в гардероба с етикета. Дано ми влезе в употреба..

MidnightLove
03-10-2011, 20:10
Да, аз бях пуснала.

и аз тази година съм абитуриентка и следя темата отдавна. Току що разгледах този сайт и има няколко рокли които много ми харесаха. Колко ти струва роклята и как си я поръча като сайта е македонски??

Не съм си поръчвала нищо от сайта. Отидох в ателието и си поръчах това, което искам. Не ми е готова роклята, по моя идея се прави, но има и много хубави готови рокли. Цените са малко високи, но мисля, че си заслужава, защото платовете са страхотни. Над 500 евро са хубавите рокли, но поне може да си сигурна,че няма да има никои с рокля като твоята :)

LovEsIckk
03-10-2011, 21:13
Часа ми за фризьор е 14:00,веднага след това е грима.
Направо си взех пакет грим+прическа+поставяне на мигли..
Дано до 5 успея да свърша,че все пак да имам някакво време да се прибера,да си облека роклята и да се видя с роднините..

xxxfunk
03-10-2011, 21:26
Значи се движа както трябва. Ако направят прическата ми до 2 и 30 ще е добре. А гримът ще се наложи да е преди прическата май .... Много е тежко с тези часове, всичко е пълно.

vagarious
03-11-2011, 13:50
Хей момичета, хрумна ми нещо. :)
Така или иначе говорим за балове - предлагам да кажем кой, каква матура ще държи и къде, какво ще кандидатства.Може да има съвпадения, кой знае ?! :):)
После ще си продължим с бала, но ми се искаше и това да споменем помеждудругото. :)
Е, аз съм първа - матура биология, София за Помощник-фармацевт.А с матурата по бел, ще кандидатствам в Свищов. :)

POLLINA
03-11-2011, 14:27
моята матура е по руски.
ще кандидатствам само в Пловдивския университет. Изпита е по езикова култура, кандидатствам за специалностите от икономически факултет - макроикономика, маркетинг, стопанско управление. Най-мн държа на стопанско управление :)

GabisiTa
03-11-2011, 14:41
Аз ще държа матура по география. Ще кандидатствам във Великотърновския университет с изпити по български и по география, специалността, която искам е счетоводство и контрол :)

LovEsIckk
03-11-2011, 15:21
И аз съм на матура по география.
Ще кандидатствам в Пловдивския и Търновския.

POLLINA
03-11-2011, 15:27
охх с тая матура по география... 8-)
аз също учих учих много по география , но се оказа ,че за специалностите ми може и с езикова култура

LovEsIckk
03-11-2011, 15:30
ще я вземем,няма страшно
всичко ми е ок,само това с развиването на темата ще ме озори

Lorein
03-11-2011, 15:30
Матура - Английски език
Университети:
1. Русенският университет, специалност Европеистика и глобалистика (изучаване на англ.език) или Европеистика и многостепенно управление.
2. Великотърновски университет, специалност Психология, но задочно.
3. ВИНС-Варна, специалност Туризъм или Мениджмънт.

Но най-много си искам в РУ. :)

vagarious
03-11-2011, 15:35
Lorein онзи ден в училище дойде един мъж от РУ, да ни приканва за там.На повечето им се стори добре. :)

POLLINA
03-11-2011, 15:35
ще я вземем,няма страшно
успех ви пожелавам на всичките с тая матура.
защото миналата година се заканиха да е още по-трудна, незнайно защо.
мин.година средния успех по география в България беше 3 8-)

Lorein
03-11-2011, 15:45
Lorein онзи ден в училище дойде един мъж от РУ, да ни приканва за там.На повечето им се стори добре. :)

Ами всички русенци честно казано много го подценяват и гледат да избягат най-вече във Варна или София. Като чуят само за РУ и веднага - оооо, мани го тоя смотания университет. Аз не съм на това мнение. :) Тази година отвори 4 нови специалности и преструктуира други 4-5. Тепърва започва да се развива и лека-полека тръгва да гони СУ откъм разнообразие на специалности. :) Пък и си харесвам града, искам тука да си остана за сега. :P

POLLINA
03-11-2011, 15:48
всички бягат към сф, пловдив , варна ,защото в наи-северните части на БЪлгария просто икономическото развитие е слабо,стопанството също. Университетът може да е добър, както и този в Свищов има много добри специалности ( но никога не бих се забила там),но просто няма развитие.

Lorein
03-11-2011, 15:51
ще я вземем,няма страшно
успех ви пожелавам на всичките с тая матура.
защото миналата година се заканиха да е още по-трудна, незнайно защо.
мин.година средния успех по география в България беше 3 8-)

По география определено матурата не е лесна. 8-) Миналата година приятелят ми кара такава и заедно с него гледах после въпросите и отговорите, а темата за писане лично за мен беше ужасна... Не го знам как изкара 5,75. :shock: :D И да, успех на всички, които ще я карат тази ( и естествено не само тази ) матура. :P

vagarious
03-11-2011, 15:53

Ами всички русенци честно казано много го подценяват и гледат да избягат най-вече във Варна или София. Като чуят само за РУ и веднага - оооо, мани го тоя смотания университет. Аз не съм на това мнение. :) Тази година отвори 4 нови специалности и преструктуира други 4-5. Тепърва започва да се развива и лека-полека тръгва да гони СУ откъм разнообразие на специалности. :) Пък и си харесвам града, искам тука да си остана за сега. :P

Абсолютно същото каза и той.Може и наистина да е така, да.Не съм се интересувала. :):)

Иначе POLLINA и с теб съм съгласна. :) Свищов не ми допада особено, но пък специалностите, които има там, ги има навсякъде,където се учи икономика.То е едно и също.Знам, че академията е добра, а и ми е близо.Не, че очаквам нещо коооой знае какво. :):):) Просто споделям, те те опровергавам или прочие. :)

didi02
03-11-2011, 16:11
И аз като GabisiTa ще кандидатствам в търновския университет,със изпит по български,но се колебая между няколко специалности: "Социална пегагогика", "Предучилищна и начална училищна педагогика" или "Предучилищна педагогика и английски език" :(
Втората ми матура ще е по философия (философски цикъл)

krisito9212
03-11-2011, 16:24
Момичета да ви се похваля,днес си взех обувки и чанта.Много съм щастлива,обувките са страшни :grin: По този модел на Джанмарко Лоренци,но доста по-нежни и по-красиви.Утре като си взема апаратчето ще ги снимам :) http://www.prikachi.com/images/502/3081502V.jpg

GabisiTa
03-11-2011, 16:46
Честити (:

xxxfunk
03-11-2011, 17:54
Моята матура ще е английски, ще кандидатствам в СУ и УНСС, изпитите ми са история, английски, български език и лит. и журналистика. Другата неделя ми е първия изпит- предварителен в УНСС по български език.

anonymous708973
03-11-2011, 18:11
Ооо, изпит по езикова култура :smt007

krisito9212
03-11-2011, 19:08
Аз ще карам матури по български и история.Ще кандидатствам в СУ и ЮЗУ с бългасрки и история за специалност право.Днес се записах на изпити на 3 април ми е литература в СУ,на 10 история в ЮЗУ,а на 17 април български в ЮЗУ .Обаче имам голям проблем на 17 изпита в СУ по история и този в ЮЗУ по български ми се дублират.Редовните по бг в двата университета също и съм много прецакана,разчитам само на предварителни...

vagarious
03-11-2011, 19:15
Аз ще карам матури по български и история.Ще кандидатствам в СУ и ЮЗУ с бългасрки и история за специалност право.Днес се записах на изпити на 3 април ми е литература в СУ,на 10 история в ЮЗУ,а на 17 април български в ЮЗУ .Обаче имам голям проблем на 17 изпита в СУ по история и този в ЮЗУ по български ми се дублират.Редовните по бг в двата университета също и съм много прецакана,разчитам само на предварителни...

Аууу много е тъпо това с дублирането ... не знам как са го допуснали(университетите). али уж всеки със всеки се "съобразява" ... :? Иначе много успех ти пожелавам. :)

krisito9212
03-11-2011, 20:17

Аууу много е тъпо това с дублирането ... не знам как са го допуснали(университетите). али уж всеки със всеки се "съобразява" ... :? Иначе много успех ти пожелавам. :)ох,незнам направо ужас.Благодаря и аз ти желая успех :)))

POLLINA
03-11-2011, 21:00
Момичета да ви се похваля,днес си взех обувки и чанта.Много съм щастлива,обувките са страшни :grin: По този модел на Джанмарко Лоренци,но доста по-нежни и по-красиви.Утре като си взема апаратчето ще ги снимам :) http://www.prikachi.com/images/502/3081502V.jpg
страхотни са :smt007 аз искам подобни ,но черни за моята рокля. би ли ми казала от къде са :) и каква цена ориентировъчно :)

krisito9212
03-11-2011, 22:38
страхотни са :smt007 аз искам подобни ,но черни за моята рокля. би ли ми казала от къде са :) и каква цена ориентировъчно :)Моите са даже по-хубави :D Подметката отдолу не е назубена.Имаше и черни от този модел.Аз си ги взех от Благоевград с чантичка същият цвят,направиха ми някаква отстъпка и общо ми излязоха двете около 160 :0 Утре ще пусна снимки на моите обувки :)

MidnightLove
03-12-2011, 00:45

:shock: :shock:
Взех си същитеее ! В края на януари от Витошка.. само че отгоре е по-различно и чантата с обувките ми излязоха около 450лв и са черни.. Много шибано :? Добре че не сме от един град !!!

4y4u_g
03-12-2011, 08:39
И аз като GabisiTa ще кандидатствам в търновския университет,със изпит по български,но се колебая между няколко специалности: "Социална пегагогика", "Предучилищна и начална училищна педагогика" или "Предучилищна педагогика и английски език" :(
Втората ми матура ще е по философия (философски цикъл)

И аз съм за Търново. И съм се насочила към тези специалностти или към английска филология или връзки с обществеността. Може да се засечем. :Р Април съм на предварителен по английски.Записах се вчера. :)

marin4itu
03-12-2011, 09:29
Втората ми матура ще е по английски. Не знм къде ще влизам, най-вероятно ВИНС-а във Варна. Искам в друга сфера да се занимавам и ученето ще ми е само ей така, да го има. Сега всичките 100% ще погледнете негативно на този ми коментар :D

anonymous708973
03-12-2011, 09:37
Каква друга сфера?

Lorein
03-12-2011, 09:44
И на мен ми стана интересно, с какво мислиш да се занимаваш? :-o

marin4itu
03-12-2011, 10:21
Ами като завърша, ще изкарам курсове за маникюристка и фризьорка, а по-нататъка може и за гримьорка. С такива неща ми се занимава. И амбицията ми е един ден да си имам мои салони. Аз не съм човек на учението :D

Lorein
03-12-2011, 10:27
Ами идеята ти е добра, от тези неща доста пари се вземат. :) Имам една съученичка, която изкара курсове за фризьорка миналото лято и сега даже по време на училище си работи. За сега не взема много пари, защото е "нова", но след време говореше, че ще взема добри цифри. Но хубаво си се ориентирала и все пак нещо да учиш, че без образование пък не върви, трябва да имаш резервен вариант. :)

POLLINA
03-12-2011, 11:52
аз също имам подобни амбиции на твоите ,но и една малко по-сериозна , коята не споделям 8-)
за да се развиеш в бъдеще по този начин, добре е освен изкараните курсове да си завършил нещо като мениджмънт, управление...
най-малкото, което е трябва да знаеш как да си разпределиш парите,като инвестираш в салона. не е толкова лесно,колкото изглежда ;)

britzy
03-12-2011, 11:54
Аз ще съм с матура по АЕ в СУ или ПУ-трябва да видим .Специалността няма да кажа 8-) :-)

POLLINA
03-12-2011, 12:00
а изпит по какво ще държиш

britzy
03-12-2011, 12:07
Пак по английски,даже гледах има предварителен в Търново и обмислям да отида да се пробвам ,а и да видя как ще е .

krisito9212
03-12-2011, 12:37

:shock: :shock:
Взех си същитеее ! В края на януари от Витошка.. само че отгоре е по-различно и чантата с обувките ми излязоха около 450лв и са черни.. Много шибано :? Добре че не сме от един град !!!Ужас,много са ти излезли....
Иначе и аз имам амбиции за гримьорски курсове,но така междудругото

MidnightLove
03-12-2011, 14:27
krisito9212 Да.. сега чак ме е яд.. какъв цвят са твоите и как са отгоре? а как им е марката ? :))

Аз ще карам матура по математика и ще кандидатствам в УНСС. Дори другата седмица съм на предварителен изпит и съм много притеснена. Дано изкарам хубава отсенка. Имали ли някой друг за УНСС? :)

anity92
03-12-2011, 16:15
Момичета да ви се похваля най-накрая и аз...Днес бях за рокля-взеха ми мерки и започнаха да я шият :) Много е готина и след бала мисля да постна снимки,че съм малко суеверна...Направиха ми и косата т.е. боядисаха ме...Остана само да отида да ми сложат ноктопластиката,да си взема час за пробен грим пък за прическата ще се ходи по-късничко...Вече яко ме е хванала предбална треска... :-D

vagarious
03-12-2011, 16:26
Момичета да ви се похваля най-накрая и аз...Днес бях за рокля-взеха ми мерки и започнаха да я шият :) Много е готина и след бала мисля да постна снимки,че съм малко суеверна...Направиха ми и косата т.е. боядисаха ме...Остана само да отида да ми сложат ноктопластиката,да си взема час за пробен грим пък за прическата ще се ходи по-късничко...Вече яко ме е хванала предбална треска... :-D

Браво! :)
А за предбалната треска - май всички сме така....аз например от няколко дена въртя само "Моят клас" и "Един неразделен клас" и ми става едно тъпо.Хем се вълнувам, хем ... :( А и това, че малко по малко нещата идват на мястото си и колкото повече наближава, по-гадно става.Поне на мен. :(
Даже вече си запазихме места за вечерта на изпращането .. 8-) :grin:
Малко настрани от балните приготовления, но все тая...исках да кажа за предбалната треска. 8-) :)

rosencetooo
03-12-2011, 16:32
Ух , аз май преди бала ще си окипазя косата :( Боядисах се днес.. , но не се получи това , което очаквах... и май няма да я пипам ;д и ще оставя фризьорката ми да ме оправи.. :)
Иначи за университети .. вчера си подадох документите за Винса , изпит - икономика, началото на април ще ми е :]]
И ще видим как ще се представя на изпита , и от там ще преценя къде другаде да си подам документите :P

anity92
03-12-2011, 16:33
Vagarious и при мен го има това спокойно...Днес като се прибрах слушах сигурно над 20 пъти "Един неразделен клас" и след това сещаш се...Класа ми не е от най-сплотените,но ще ми липсва всичко свързано с тях...Как сме се забавлявали,дори и караниците сега си спомням с усмивка...Но все някога идва време всеки да поеме своя път в живота...

vagarious
03-12-2011, 16:50
Мале даа.. и ние не сме от най-сплотените, но все пак от септември насам сме всеки ден заедно и много свикнахме един с друг .. кофти ще е наистина, но както казваш - всеки поема по пътя си. :)

marin4itu
03-12-2011, 16:51
Ами идеята ти е добра, от тези неща доста пари се вземат. :) Имам една съученичка, която изкара курсове за фризьорка миналото лято и сега даже по време на училище си работи. За сега не взема много пари, защото е "нова", но след време говореше, че ще взема добри цифри. Но хубаво си се ориентирала и все пак нещо да учиш, че без образование пък не върви, трябва да имаш резервен вариант. :)

То и мене една приятелка на мама фризьорка ме вика, когато някое момиче иска плитки да се плетат, защото плета добре и някой друг лев си взимам допълнително. Плета плитки и на маникюристката в салона, тя пък ми прави ноктите и така.. Много ми харесва да съм в тази сфера. Като отида в салона, направо не ми се тръгва. :D

Иначе знам, че е хубаво да уча нещо с менинджмънт или управление, то сигурно това ше е, няма какво друго..

krisito9212
03-12-2011, 18:24
krisito9212 Да.. сега чак ме е яд.. какъв цвят са твоите и как са отгоре? а как им е марката ? :))

Аз ще карам матура по математика и ще кандидатствам в УНСС. Дори другата седмица съм на предварителен изпит и съм много притеснена. Дано изкарам хубава отсенка. Имали ли някой друг за УНСС? :)На моите ще постна снимка утре,иначе моите са сребристи.Фирмата я забравих и ме мързи в момента да ходя да видя,утре като видя ще ти пиша :)

Иначе аз не съм била от няколко седмици на училище и сякаш свикнах,но със сигурност само така си мисля.С моят клас сме много сплотени и задружнимс изключение на няколко човека,намерих приятели за цял живот и силно се надявам пътищата ни за в бъдеще да не се разделят.Иначе предбална треска и депресия май нямам,но пред изпитна-определено.Иначе добре че написахте за места за изпращането,трябва да им акажа.Ние в понеделник ще избираме фотографа официално,а аз в петък съм на фризьор за цвета :)

Lorein
03-12-2011, 19:01
Аз пък не знам защо, не се притеснявам толкова за кандидатстването. Чак ме е страх колко ми е спокойно. Едва ли не съм сигурна, че ще вляза. Но понеже моите изпити ще са само по английски, а в момента ходя на курсове за сертификат от Кеймбридж и от там се подготвям и за матурата и всъщност изкараният сертификат ще ми го приравнят като изпит и даже сигурно няма да се наложи да ходя на изпит. Това, което ме притеснява е, че изоставам малко с материала за матурата по БЕЛ. :-o Вие как сте, притеснявате ли се за тази матура или наблягате повече на другите изпити? Мен успех от диплома няма да ми трябва за самото кандидатстване (освен за ВИНС-а, ама то ми е последното желание), но въпреки това искам да си изкарам възможно най-високи оценки на матурите, за да имам хубава диплома за собствено чувство за удовлетворение. :)

vagarious
03-12-2011, 19:17
Да ти кажа, и аз много съм изостанала по БЕЛ. :-o Имаше период от 3-4 нощи в които не съм спала, за да уча по литература главно,защото ако е само до българския - няям грешка там. 8) Но иначее по литература напълно сама се подгатвям - няма училище, няма уроци, няма нищо.Но поизостанах и наблегнах на биологията, на която м/удр. уча и после решавам матурите - вече изкарвам 5ци и тук-там над 5.50. :grin: А преди все добър(4). 8-) ::: =D> Дотук добре, но да видим кога ще продължа с бел. :-o
Иначе и аз разчитам на матурите, защото в София в МУ с матурата+ още един устен изпит, а в Свищов само с матура.Така, чее ... трябва вече да се позамисля, май май, че не остана време. :-o :( :(

Lorein
03-12-2011, 19:30
vagarious, браво за биологията! :) Иначе и аз съм точно като теб с БЕЛ-а. Българският ми е супер, там не се притеснявам, но литературата... Нямаме добър даскал, сами си преподаваме уроците от 3-4 години насам, сами си намираме материали и учим. И по същия начин съм стояла цели нощи будна, за да уча... Поне се радвам, че миналата година също бях седнала яко да уча по литература и все още помня голяма част от нещата, но ми трябва много основен преговор. А за тази година, Йовков още не съм го учила, Багряна и нея отгоре-отгоре, но тя е лесна. Най-много ме притесняват Талев и Димов. 8-[ Не съм им чела произведенията, а те както са дълги, няма и да мога... Ама имам класно тази седмица, така че голяма част от нещата ще ги науча за тогава, надявам се. 8-)

vagarious
03-12-2011, 19:41
Йей, на мен Йовков и Яворов са ми любимци. :grin:
Преподаването - да и ние сме така, много е зле положението.
Димов започнах да го чета и да ти кажа - така и си останах с четенето.Стигнах до средата и край.Просто няма смисъллл.На матурите нищо различно не съм срещала, от това - "Кои са герои на "Тютюн". :?
Виж за Талев нямам мнение, но то .. същото..
На мен болната ми тема са авторите от миналата година.Кошмар са ми.И увод не мога да напиша за тях. :? Не знам какво ще правя. :(

Lorein
03-12-2011, 19:49
Ами аз миналата година още докато ги учехме и си изваждах на листи най-важното. Малко информация за творчеството като цяло (примерно ако се падне такава тема) и после за всяко произведение четях и си изваждах най-важното. Някъде, където ми беше по-лесно пишех само ключови думи, които да ме подсещат. Просто трябва да си поиграеш малко сама да си намериш подходящ източник, откъдето да четеш. :)
Иначе ние сега сме на Талев и всичко ми е малко като мъгла, понеже не съм го чела. Основни герои и при него, и при Димов мога да науча, но ме е страх ако се падне някой от двамата за 41 въпрос, какво ли ще пиша... :shock: Е, има време, все нещичко ще науча. 8-)

vagarious
03-12-2011, 19:56
Мда аз и вадя от нета и после малко от тук, малко от там и превеждам във вид произведенията.Ама ме мързи всичко отначало за останалите ... а да не говорим как ще ги уча после..Мани,мани .. зор ми е, признавам. 8-) След 2 месеца по това време дали ще се похвалим, че сме добре подготвении, че не се притесняваме толковаа.. изобщо, как ли ще мислим тогава !? :shock: 8-)

Lorein
03-12-2011, 20:03
Ох, не знам. Искрено се надявам след 2 месеца да мога да кажа с чиста съвест, че съм готова за матурата. 8-) Ще използвам сега преди класното да се "надъхам" ( :lol: ) да науча повечето работи и да преговоря всичко от тази година до сега. А после като поутихнат страстите в училище, ще се върна и към миналата година да преговарям. :) Да си сядаме на дупетата да учим, викам аз. :lol:

vagarious
03-12-2011, 20:14
Аз тази вечер не мога - отгоре празнуват. 8-) 8-)
Утре е денят. (да кажем, че си вярвам,де :o ) :) :)

krisito9212
03-12-2011, 20:47
Аз не се птитеснявам за авторите и произведенията по литература за матурата и изпита в СУ,въпреки,че на 3 съм на изпит в СУ и не съм взела всички автори(готвя се сама за предварителния).Притеснява ме есето на изпита по БЕЛ в ЮЗУ и това,че този на 17 ще ми е единственият в университета...
Ина1е за матурата съм сигурна в себе си :)

anonymous708973
03-13-2011, 08:15
Матурата е елементарна, въобще не трябва да ви спъва.

didi02
03-13-2011, 09:35
4y4u_g
И аз съм за Търново. И съм се насочила към тези специалностти или към английска филология или връзки с обществеността. Може да се засечем. :Р Април съм на предварителен по английски.Записах се вчера.
Аз пък вчера се записах за предварителен по български за 9-ти :) Ако искаш ми пиши лично,да си разменим скайп,ФБ и т.н 8-)

marin4itu
Ами като завърша, ще изкарам курсове за маникюристка и фризьорка, а по-нататъка може и за гримьорка. С такива неща ми се занимава. И амбицията ми е един ден да си имам мои салони. Аз не съм човек на учението

Аз още миналото лято завърших курс за маникюр и ноктопластика,но не се занимавам сериозно заради завършването тая година,матурите,бала и т.н.Да поутихнат малко тези емоций и тогава :)

marin4itu
03-13-2011, 11:18
didi02, много хубаво! Браво! Обаче кофтито е, че навсякъде искат стаж по хубавите салони. Аз затова ще курса ще го изкарам някъде, където ще мога после веднага да почна да работя да си направя стажа. Иначе в хубавите салони във Варна заплатата, която получава една маникюристка е 800-1000 лева, които за България са си чудесни.

krisito9212
03-14-2011, 21:49
Ето ги моите обувки,обаче забравих да си снимам чантичката и сега ме мързи.
http://www.prikachi.com/images/862/3094862B.jpg
http://www.prikachi.com/images/863/3094863g.jpg
http://www.prikachi.com/images/866/3094866F.jpg
http://www.prikachi.com/images/867/3094867X.jpg -тук се мъча да си вдигна краката във въздуха и затова така са отлепени от подметката.Междудругото наживо изглеждат по-красиви обувките,апаратчето ми е много скапано.Не знаех,че имам синини по краката,сега също не забелязвам,а тук е излязло все едно са ме пребили :-D :D

Korrnyy
03-14-2011, 22:14
http://www.prikachi.com/images/867/3094867X.jpg -тук се мъча да си вдигна краката във въздуха и затова така са отлепени от подметката.Междудругото наживо изглеждат по-красиви обувките,апаратчето ми е много скапано.Не знаех,че имам синини по краката,сега също не забелязвам,а тук е излязло все едно са ме пребили :-D :D

Страхотни сааа :smt007

krisito9212
03-14-2011, 23:42

Страхотни сааа :smt007 Благодаря и аз мн си ги харесвам :))

marin4itu
03-15-2011, 06:15
Много са красиви! Аз не бих могла да вървя на такива :D

MidnightLove
03-15-2011, 13:41
Браво, обувките са много хубави и са много различни от моите :)

POLLINA
03-15-2011, 13:42
вчера бях на проба :grin:

des1t000
03-15-2011, 14:14
роклята ми е готоваа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: БОЖЕСТВЕНА ЕЕЕЕЕ!!!!!!!!! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

Точно това, което исках семпло, секси и елегатно. :-)

MidnightLove
03-15-2011, 14:51
Момичета, от къде ще си купите бижута ? Аз днес разглеждах сайта на Swarovski, но нищо не ме грабна. Знаете ли някоя хубава марка бижута на достъпни цени от рода на Swarovski, която да се предлага в Бг ? :)

POLLINA
03-15-2011, 14:53
все още не знам ,swarovski не ме впечатляват по никакъв начин. не е това ,което търся

GabisiTa
03-15-2011, 15:27
И аз още не съм си харесала бижута, ще трябва да поразгледам по магазините. Поне имам идея какво искам :)
des1t000, честита да ти е роклята :)
POLLINA, а с твоята какво става след пробата? Хареса ли се и така, както искаш ли е?
:)

Goddess
03-15-2011, 15:31
И аз днес бях на първа проба. :) От нея няма как да добия голяма представа за крайния резултат, сега беше за шивачката по-скоро да си направи тя някои сметки, взе ми отново мерки, оказа се, че съм отслабнала хаха. На следваща проба ми казаха, че нещата ще са доста по-завършени, макар и не напълно.

POLLINA
03-15-2011, 16:07
да , всичко е идеално :)
не е още съвсем готова,трябва на места леко да се свие и има още някои детаили ,но изглежда чудеснооо

rakiQ
03-15-2011, 17:31
абе забелязах ,че повечето доста се състарявате .....
мойта рокля е естествена коприна преливащ цвят обувките по поръчка ...... супоер лека супер удобна и не натруфена.....

MidnightLove
03-15-2011, 17:41
абе забелязах ,че повечето доста се състарявате .....
мойта рокля е естествена коприна преливащ цвят обувките по поръчка ...... супоер лека супер удобна и не натруфена.....

И къде го забеляза това ? То почти никое момиче не си е пуснало снимки на роклята все още. Мисля, че само krisito9212 и още едно момиче пуснаха снимки, но определено роклите им бяха доста свежи :) А и състаряването според мен определено не идва от роклята,а от избора на прическа и грим. Роклята трябва да е съобразена с фигурата :)

Felicityy
03-15-2011, 17:44
^ според мен имаше предвид, че прекалено много се притеснявате и тормозите => се състарявате :-D

MidnightLove
03-15-2011, 17:58
Емии.. може да :D Ама то е нормално да си се притесняваме. Все пак всеки иска всичко да мине добре и да изглежда добре 8)

marin4itu
03-15-2011, 18:58
За бижутата мисля да са сребро. Аз си имам комплект гривна и пръстен на едната ръка, които си нося и още 2 пръстена на другата и мисля да не ги махам за бала. Иначе приятелят ми иска да ми подари колие, само трябва да си го харесам, а от едните ми баба и дядо се разбрахме за обиците. Ноо сребро ще е със сигурност, а магазини за сребро има навсякъде, така че съм лесна.

rakiQ
03-15-2011, 19:05
говоря за грим и прически ...всеки си има мнение..

Emiliya92
03-15-2011, 19:20
Мен още не са ме извикали на проба. Гледам, че останалите момичета, които чакаха вече са извикани и започвам да се притеснявам. Когато питах шивачката тя ми казва, че когато е готова ще ме извика, но съм поръчала роклята на 19.01 и искам вече да е готова, за да търся по нея обувки и бижута.Започвам да се притеснявам, че това, което тръгна с вълнение и ентусиазъм, се превръща в катастрофа.

vagarious
03-15-2011, 19:39
^Уау, вече почти 2 месеца. :-o Не искам да те стресирам повече, но наистина си е за притеснение.
Защо не отидеш при нея,малко да я притесниш, като й дадеш малко зор .. то не остана време за останалите неща, които са си наложителни и не търпят отлагане. :-o Не знам, аз така бих направила.Дано всичко обаче да е наред, наистина. :(

А за бижута - аз по-нататък ще търся и купувам.
Прическа вече съм избрала,тези дни ще обиколя и за рокля за изпращането.Обувки за тогава ми липсват, но .. има време.Това да ми е проблема. :? :)

xxxfunk
03-15-2011, 20:57
Мен още не са ме извикали на проба. Гледам, че останалите момичета, които чакаха вече са извикани и започвам да се притеснявам. Когато питах шивачката тя ми казва, че когато е готова ще ме извика, но съм поръчала роклята на 19.01 и искам вече да е готова, за да търся по нея обувки и бижута.Започвам да се притеснявам, че това, което тръгна с вълнение и ентусиазъм, се превръща в катастрофа.

В същото положение съм !!! Ядосвах се, ядосвах се, но ми омръзна, утре или в петък ще мина да видя какво е станало, защото последния път като каза, че я почва роклята и отидох да проверя, не я беше започнала. Този път вече се надявам да има рокля (дори и половин) , ще взема парче плат, за да реша гримът и обувките какви да са и тази седмица ще търся обувки. Вълнението ми отмина заради такива глупости и бавене ...

marin4itu
03-15-2011, 21:30
Абе момичета, да ви попитам, вие ходите ли на солариум за бала? Заприказвахме се с моите съученички и някои доста стабилно си ходят, а според мен няма смисъл, аз ще съм си беличка пък, не искам после да не мога да се позная на снимките. Виж ако се стопли още малко, бих направила някое друго плажче, но до там. Пък и миналата година в нашето училище имаше много голяма изцепка на едно момиче, което беше прекалило със солариума и беше доооста черна, а беше със светло синя рокля.. беше много зле..

rosencetooo
03-16-2011, 03:13
^ Не , не съм ходила и сякаш нямам намерение :) Ползвам си автобронзанта на Alverde ии тези дни ако ми е по свободно ще отида да видя да се запиша за спрей тен - пръскане. :)

Lorein
03-16-2011, 07:16
Аз съм си доста беличка, а винаги съм искала да имам малко повечко тен. Поначало съм против солариумите, но мисля 2-3 седмици преди бала да отида няколко пъти, колкото да имам съвсеееееем лек загар. Не искам да ставам много черна или както повечето случаи, които съм виждала - кафяво-оранжева. :shock: А ако успея да направя някой друг плаж и аз, за да се размина без солариум, ще е супер, но честно казано се съмнявам. :(
Колкото за бижутата, миналата седмица обиколих съвсем на бързо няколко магазина. И се стреснах, защото нищо не ми харесва... Май бижутата ще са ми трудни, колкото ми беше роклята. 8-) Аз защото не знам каква комбинация да направя. Понеже роклята ми има няколко нюанса на лилавото и малко черно, се чудя дали бужатата да са сребърно с лилаво или сребърно с черно, не знам кое ще стои по-добре. Обувките и чантата ми също ще бъдат черни.

xxxfunk
03-16-2011, 07:26
Аз също съм беличка и с руса коса, а роклята ми е много тъмно син цвят и няма да стои добре адски тъмен тен затова ще отида само няколко пъти в някой хубав солариум в София, ако имам време. Иначе много искам да си купя бронзант, но не такъв за последователно потъмняване, а такъв, който има действието на пудрата за лице и не потъмнява кожата за дълго време, само за вечерта на бала - да матира кожата и да блести. Ако някой ползва или е чувал за такова нещо нека сподели марка и цена, ще е много полезно.

xxxfunk
03-16-2011, 07:27
И да поясня- за тялото го искам =)

DarkWitch
03-16-2011, 07:48
Момичета,взех си обувките за бала,но като се прибрах се оказа,че ми стискат.Дали ще се отпуснат,защото са от естествена кожа :o :-o

Goddess
03-16-2011, 08:01
Аз бях почнала солариума, ама не съм много сериозна като знам, че има време. Обаче април вече няма къде да ходя и си почвам стабилно. :) Аз се харесвам повече с тен, а и по принцип харесвам тен. Роклята ми ще е бежава и с тен ще стои много по-добре.

Biskfitka
03-16-2011, 08:16
По-беличките да внимават,че скоро видях едно момиче цялото на петна ,заради солариума :shock:

POLLINA
03-16-2011, 09:27
ходя на солариум вече почвам малко по-сериозно, роклята ми е екрю и ще стои много добре:) пък и попринцип както казаха някои- харесвам се с тен:)