View Full Version : Бал 2011
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
vagarious
04-05-2011, 17:02
Да и аз чакам този момент .. докато не се видя облечена,обута, с прическа,грим и тен - нямам спокойствие! :? :-D
rosencetooo
04-05-2011, 17:08
Мхм.. ии на всичкото отгоре тези изпити и матури.. още повече ;д
И после някой да дойде да ми разправя колко е готино да си 12-ти клас.. да да ;)
j_adore2
04-05-2011, 17:11
http://prikachi.com/images/911/3182911T.jpg
Ето ги обувките.. :-)
Много са хубави.По - хубави са от онези зебровите ;) :D
rosencetooo
04-05-2011, 17:24
^ Ее.. зависи , лично на мен и двата чифта много ми харесват.. ;д , другите не бих ги отказала :P 8-)
И на мен много ми харесват! :) Честито!
Аз все още чакам да ми се обадят кога ще са ми готови обувките и чантата. Бижута не съм си купувала, за изпращането нищо не съм решила, за 2рата бална само обувки ми трябват. Както казахте по-горе - таман се успокоявам, че съм си уредила нещо и после се оказва, че още сума ти работи ме чакат. 8-) Пък нямам много време, защото вече съм седнала сериозно да уча за матури, изпити...
На мен лично 12 клас най-много няма да ми липсва... В даскало ни съсипват, само се гаврят... Абе ужас. Да взема да се свършва всичко, че искам да си почина. :-s
rosencetooo
04-05-2011, 17:36
Мда и аз съм на същото мнение като теб , хич няма да ми липсва..
Нямам търпение да се свършва с всичко.. о аз още не съм се хванала сериозно да уча за матурите , в момента уча за изпита ми по икономика , който е другата седмица.. да не говорим , че в даскало по специалните ми предмети , който никак не са малко всеки ден правим контролни ,семинари , доклади.. лудница е отвсякъде.. :(
marin4itu
04-05-2011, 17:44
Росенцето, честити обувки! Е не са онези, но и тези са хубави!
Ох момичета, и аз искам да свършват вече матури, глупости. Искам да си изкарам добре на бала и да си започна курсовете за фризьорка и маникюристка, поне е нещо с което ще ми е приятно да се занимава и ще ходя с желание! Че и шофьорски курс ме чака :D
rosencetooo
04-05-2011, 17:59
^ Ух милата ,доста работи те чакат.. аз поне се отървах отдавна с тези шофьорски курсове.. затова не му мисля ;д ама с матурата по биология незнам какво ще правя ;д
GoldSoul
04-05-2011, 18:04
И на мен 12 клас няма да ми липсва.11 клас беше "дъ бест" :grin:
Момичета ,интересно ми е каква е тази "втора" бална вечер :-o
Ние имаме другарска,изпращане и бал .Някои правят и събиране с роднини.
А относно изпитите моят предварителен е в неделя във ВИНС .Надявам се да имам добра оценка и се залавам по-сериозно с матурите .
marin4itu
04-05-2011, 18:08
Росенце, еми да.. ама шофюорските мисля най-накрая да ги оставя.. По-важни са ми другите, тях ги чакам от години, но наще нямаха възможност да ме запишат, а сега покрай бала явно са ми отделили една доста стабилна сума пари наще.. хихих Да са ми живи и здрави! А иначе аз като коментирам със съученичкит еми на някой балът до сега им е излязал 1300-1500, че даже 200 лева на някои, а пък на мене за сега към 700, така че мисля, че добре се справям..
По кво пе ходиш на изпит (не знам дали съм те питала, забравила съм..). Аз щях да ходя на предварителния, но не можах да реша книжката и реших, че няма смисъл. Направо на юли ще се явявам. Иначе аз съм по география.
rosencetooo
04-05-2011, 18:19
Ами аз съм по икономика на изпит.. на 17-ти :( Ии.. ми е някакво супер притеснено като знам , че наближава, а до скоро .. не ми беше , така най-мразя като стане.. ;д трябва да се взема в ръце и да не го мисля толкова..
Оо.. аз не съм се хващала да смятам за сега колко ми е излязал бала.. ама като приключа с всичко, ще тегля чертата да видя как съм се представила ;д но мисля , че влизам в нормалните норми :)
Мии.. аз доста исках да ги изкарам тея курсове и ме записаха още началото на септември ;д и после и кола ми взеха.. тей , че сега покрай бала.. гледам да си имам всичко , но да не се оливам , чак до такава степен , че да прекалявам.. ;д
Мхм.. и на мен са ми важни изпити и матури.. , но много ми е натоварено няма как да уча за абсолютно всичко наведнъж..
marin4itu
04-05-2011, 18:29
Ама ти в инкономическа гимназия ли си учила, че с икономика, щото аз като чуя икономика и ми звучи супер сложно човек :D
rosencetooo
04-05-2011, 18:33
Ух.. емии не в средно образователно училище , но съм икономически профил.. ии имам какви ли не специални икономически предмети .. ;д сложно , не бих казала , на мен много ми се отдава , лесно е .. когато седнеш да го учиш и го разбираш :)
И на мен 12 клас няма да ми липсва.11 клас беше "дъ бест" :grin:
Момичета ,интересно ми е каква е тази "втора" бална вечер :-o
Ние имаме другарска,изпращане и бал .Някои правят и събиране с роднини.
А относно изпитите моят предварителен е в неделя във ВИНС .Надявам се да имам добра оценка и се залавам по-сериозно с матурите .
Ами 2рата бална за нас е на морето. :) След като си изкараме бала, имаме 1 ден да изтрезнеем и да се посъвземем малко и заминаваме за 3 дена в Слънчев бряг на хотел. :) Там едната вечер ни е по-официална и пак ще има като събиране на випуска ( или поне тези, които са решили да дойдат ). И за това и за там трябва малко по-официално облекло. :) Иначе и ние си имаме изпращане, бал, 2ра бална и там вече в деня на бала повечето се събират с роднини и/или приятели. :D Мен пък тази другарска вечер ми е интересно какво представлява. 8-) Да не би да е събиране с класа, там ходенето по серенади на даскалите? :-o
Колкото до паричките, и аз мисля, че влизам в нормалните граници за сега. :) Ама и аз ще изчакам да си взема всичко и тогава ще си направя сметката. Успех на предварителните ви! :P Аз ще чакам направо другите. :)
vagarious
04-05-2011, 18:41
^ Ух милата ,доста работи те чакат.. аз поне се отървах отдавна с тези шофьорски курсове.. затова не му мисля ;д ама с матурата по биология незнам какво ще правя ;д
Ти матура биология ли !? :shock: Не знаех, а се учудвам, защото и аз ще съм с такава,но не помня да си казвала. :-D После какво мислиш, с нея ли !? :)
Иначе marin4itu блазе ти за фриз.курсове.И аз съм мераклиика,но мисля по-нататък просто за удоволствие да ги изкарам,живот и здраве.Смея да твърдя, че ми се отдава. :grin: :)
И междудругото, аз също си вдя бележки за какво и какви пари давам,за този бал! :x
GoldSoul
04-05-2011, 18:43
Другарската ни е на 10 май .Пак е събиране на класа ,но не по кръчми , а в ресторант.В нашето училище на другарската класният ръководител черпи.Естествено не плаща цялата сметка :D ,дава 250 т.е по 10лв. на човек и после вече всеки си поема разходите.
А Вие измислихте ли подарък за класния ?
vagarious
04-05-2011, 18:45
Мале ние много се чудим какво да подарим на класната.
Досега за рд сме й подарявали огромно сърце от тези на Сваровски, златна гривна й подарявахме, сувенири за вкъщо,огрооомни букети .. еми изчерпахме се леко. :?
Идея си нямаме, даже.
За училището също не знаем какво да подарим .. :-o :? Не, че заслужава де,но айде .. :x
GoldSoul
04-05-2011, 18:48
Вземете и хубав парфюм.
Аааа няма традиция при нас за подаръци за училищата за радост :-D ,че вече се разорихме ....
vagarious
04-05-2011, 18:50
Еми парфюм, ама какъв спомен ще й остане от нас. :?
Искаме нещо,което да си държи вкъщи и да си спомня за най-хубавия й клас(действително сме такива! 8-) ) ......
Скапана традиция е това с подаръка за училището .. моето пък най-малко заслужава. :? :x
rosencetooo
04-05-2011, 19:01
Ти матура биология ли !? :shock: Не знаех, а се учудвам, защото и аз ще съм с такава,но не помня да си казвала. :-D После какво мислиш, с нея ли !? :)
Иначе marin4itu блазе ти за фриз.курсове.И аз съм мераклиика,но мисля по-нататък просто за удоволствие да ги изкарам,живот и здраве.Смея да твърдя, че ми се отдава. :grin: :)
И междудругото, аз също си вдя бележки за какво и какви пари давам,за този бал! :x
Дамм .. матура биология писах аз.. ;д смисъл разбирам ги нещата д/г имам спомени.. ходих няколко пъти на консултации при госпожата ни по биология.. изчетох си тетрадките, сега ми остава учебника и повече тестове да решавам :) И се надявам да успея да я взема.. :( ..
Амии.. да с нея ще кандидатвствам , като резервен вариант го имам .. :) Защото ако не ме приемат някаква икономическа специалност, мисля да кандидатствам .. за растителна защита , агрономен инженер :) А ти какво мислиш да кандидатсваш с нея, подготвяш ли се вече ?
Колкото за сметките за бала , чак бележки не си водя , но г/д помня на всичко цените ;д
И ние не сме взели подарък за класната , нито сме го измислили :P
gabri3lla
04-05-2011, 19:16
Eeee,супер,не съм само аз с матура по биология. :lol:
rosencetooo
04-05-2011, 19:19
Не си , не си спокойно ;д
vagarious
04-05-2011, 19:20
rosencetooo и аз със нея ще кандидатствам.Първо желание ми е.Искам Помощник-фармацевт в МУ София.Подгатвям се,да.Зип-ът ми в у-ще е такъв и поне там е много сигурно, че нещо ще науча.А аз съм научила. :grin: Остава само да преговарям.Мисля, че ще се справя доволно.Ще видим. 8-)
gabri3lla ами ти !?
:)
Честити обувки на rosencetooo и поздравления за избора на Крисито (забравих ника как се пишеше сори. )
Да се похваля и аз с последните придобивки за сега. Взех си бижута за бала днес и обувки преди няколко дена.Но определено повече се вълнувам за бижутата.Обувките хич не ги харесвам,но се отчаях вече с това търсене,а и така и така няма да ми влезат в приложение след това...да има нещо колкото да не съм боса 8-)
Искам да попитам някой спомена тук за сайт за клъч чантички за по 15-20 лв.Може ли да го пуснете ,защото в Плевен под 40лв не намирам, а и ок ще дам 40,но не мога да си харесам,нищо което да си пасва с роклята и обувките.
vagarious
04-05-2011, 19:30
4y4u_g къде се изгуби .. :D :-)
В Тендензиа на Цв.Спасов имаше такива под 20лв портмонета. :)
А иначе Крисито трябва да постне линка. :) Може и да го е постнала,не съм видяла. :)
marin4itu
04-05-2011, 19:34
vagarious, ами да ти кажа аз от около 11 годишна започнах да се занимавам с ноктите си, да ги пускам дълги и да се рисувам и затова искам курс за маникюристка от много време. А фризьорския в последствие, защото пък и всякакви плитки плета, ама квото се сетите (малко реклама :D ) не че плитките имат нещо общо с постригването де, пък и майка ми каза, че е по-добре да имам и за 2те, ако не мога да си намеря работа с едното, с другото да пробвам и как да не се съглася. Пък и искам с това да се занимавам от малка..
Ох и ние още се чудим какво да подарим на класната.. Малко имаме разногласия, ама ще видим..
gabri3lla
04-05-2011, 19:37
rosencetooo и аз със нея ще кандидатствам.Първо желание ми е.Искам Помощник-фармацевт в МУ София.Подгатвям се,да.Зип-ът ми в у-ще е такъв и поне там е много сигурно, че нещо ще науча.А аз съм научила. :grin: Остава само да преговарям.Мисля, че ще се справя доволно.Ще видим. 8-)
gabri3lla ами ти !?
И аз май излиза,че с матурата ще кандидатсвам,защото погледнах в сайта и пишеше,че когато в дипломата има 2 оценки по биология вписани(едната от изучаването в у-ще и другата от ДЗИ) за балообразуваща се взима тази оценката от матурата. Надявам се хубава оценка да изкарам и да си оправдая усилията,че много ще ме е яд. Иначе аз смятам да се пробвам в МУ-Варна с дентална медицина. :)
4y4u_g къде се изгуби .. :D :-)
В Тендензиа на Цв.Спасов имаше такива под 20лв портмонета. :)
А иначе Крисито трябва да постне линка. :) Може и да го е постнала,не съм видяла. :)
:-) Тук съм си.Следя и чета всичко,нищо че рядко се включвам. :)
Аз минах в Екстраваганзата и в това под ДСК-а Скай комплекс ли му се викаше 8-) Но не си харесах. Утре ще мина и през Тендензиата дано там има нещо подходящо. Но все пак ,ако пусне линка няма да откажа. :)
Четох по-напред ,че е готова роклята.Доволна ли остана? :)
vagarious
04-05-2011, 19:47
4y4u_g мда,доволна съм,но шивачката нещо не ми се нрави особено. :? Иначе ми я ушиха по-дълга и по-широка от мерките ми,но така е по-добре.Скоро ще я коригирам. :grin: 8-)
Дано си харесаш, аз от тендензиата си харесах мисля, че 3,но като нямам още обувки и ще поизчакам. :)
gabri3lla много хубаво, но за денталана-та не се ли искаше и химия !? :-o :)
vagarious
04-05-2011, 19:49
4y4u_g мда,доволна съм,но шивачката нещо не ми се нрави особено. :? Иначе ми я ушиха по-дълга и по-широка от мерките ми,но така е по-добре.Скоро ще я коригирам. :grin: 8-)
Дано си харесаш, аз от тендензиата си харесах мисля, че 3,но като нямам още обувки и ще поизчакам. :)
gabri3lla
04-05-2011, 19:57
Даа,ама аз само за биологията говоря. :P
vagarious ,радвам се. С мен беше любезна що годе..незнам ,но онзи ден мерих роклята,(че съм поналяла зимата и да видя дали ми става още 8-)) и забелязах ,че отгоре ми е малко високо деколтето ,но понеже цялото е твърдо ,смисъл може да се носи и без сутиен и се чудя ,ако ида дали ще може да ми го скъсят леко,но и да не може се тая и така ще я нося :D
Иначе след даскало ще мина да видя.Дано има ,но поне се радвам,че минах днес през Максито и понеже беше малко преди да затворят се отървах набързичко.Че като знам друг път са ме държали почти час да ми приказват глупости при условие,че съм казала,че нищо не си харесвам 8-)
Нашата организация на класа е ужасна... Нямаме фотограф нито за албума, нито за бала. Не сме канили учителите. Не сме избрали подарък за класната. Имаше една идея за един хубав часовник и отзад да го гравираме примерно 12 б Випуск 2011 или нещо подобно, но не сме обсъждали. За подарък на училището не знам кой го измисли, но очевидно ще вземаме електронно табло, вместо таблото, което имаме на първия етаж, пълно с програми и разни съобщения.
Но като цяло съм възмутена от незаинтересоваността на класа. Не казвам всеки ден да говорим за това. Но основните работи да си ги обсъдим и да знаем, че сме приключили с това. Още не си знаем менюто за ресторанта, не сме си доплатили двете бални вечери. :? И на всичкото отгоре на изпращането на випуска всеки клас трябва да направи някакво изявление, а в последните години се правят и разни скечове, в които учениците имитират ( и малко гаврят 8-) ) даскалите. И това не сме мислили още, а има по-малко от месец.
Вие как сте откъм такива подготовки? :)
vagarious
04-05-2011, 20:17
Lorein и ние не сме си измислили изявлението.Не мислим и да го правим!Даскалото ни е .. пълен боклук. :? Менюто за вечерта на изпращането предстои да обсъждаме,аама .. :? За албума също чакаме да ни се обадят,а и там ще има да се туткаме 659879798 години.Простоо .. не си само ти възмутената! :-o :)
4y4u_g аз предлагам да идеш и да опиташ.Ако може тя - може, ако не - както си решиш.Аз лично се колебая дали при нея да отида или да си търся шивачка.Нали ти викам, че нещо не ми е густо при нея. :? 8-) Ще видим,дано всичко тръгне добре. :)
А за максито - онези от екстраваганз-а са много ... нахалнички, ама стават. 8-)
vagarious защо да си тършиш шивачка тя трябва да ти я оправи безплатно.Все пак от там си си я поръчала полага ти се корекция? Поне на мен като ми я скъсява не ми искаха пари. :)
Ох ,вие поне за албум си говорите..При нас до там се е стигнало,че не искат и общ албум да си правим. :D А подаръци за училището и такива глупости неправим..достатъчно пари са взели от нас ,че и подарък да им оставим? Пък и за сефте го чувам това ... :)
vagarious
04-05-2011, 20:28
4y4u_g да, да .. и на мен не са ми взимали при едната корекциа.Знам,че и сега не би трябвало,но не е в това въпроса.Страх ме е, да не ми я прецака нещо,щото предния път имахме лека "пречка" помежду ни и .. страх си ме е. :?
Е как ще я прецака...нали ще я изгонят от работа.Но ти си знаеш най-добре.Щом не си доволна иди някъде ,където си сигурна,че ще ти свършат работа. Чувам добри отзиви за тея от Наркопа с булчинските рокли.Незнаех,че шият и абитуриентски и то по поръчка,но има хора от нашия клас,които са си поръчали и са доволни от там. Само предлагам както и да е :)
MidnightLove
04-05-2011, 22:39
Да ви се похваля и аз,купих си обувки за изпращането и рокля в същия цвят. :grin:
http://prikachi.com/images/555/3184555e.jpg
http://prikachi.com/images/558/3184558D.jpg
rosencetooo
04-06-2011, 02:32
vagarious ух , а аз нямам зип биология , само от тая година от преди 2 седмици имаме 2 пъти седмично консултации .. на който госпожата все да се заяжда,, и ще ги прави когато тя си иска.. , което май ми е по-добре да си уча във вкъщи.. аз знам и аз някой работи , задачите знам , само трябва да се хвана малко да поуча, да преговоря и така :P
4y4u_g това е сайта, за който крисито говорише , бях и го искала на лично :)
http://tendenzstore.com/index.php?main_page=index&cPath=113_128_129_108&zenid=tact6vcgt952nr961amamb8gq5
MidnightLove честито , обувките са страхотни :P , роклята не е мой стил , но също ми допада , особено като съчетание :-)
Утре съм на втора проба. Ще си видя роклята в почти завършен вариант, защото на първата видях само две парчета плат, от които едното дори нямаше шев, хах. Малко ми е притеснено... Дано се е получила, защото... :-o
Иначе.... Съм влюбена в балните си обувки, толкова саааа :-) Само чанта не знам как ще намеря. :D
Дойде ми роклята за изпращането, което означава, че съм готова за него. :)
Svetli7oo
04-06-2011, 14:16
MidnightLove, страхотни са обувките :) Ако не е тайна от къде са? :)
Infinity
04-06-2011, 14:34
Да ви се похваля и аз,купих си обувки за изпращането и рокля в същия цвят. :grin:
Поздравления, много са стилни, а и цвета ми допада. :)
Търсих снимки на роклята, но не открих ..? :-o
TheLittleAngel
04-06-2011, 15:10
За тези, които са на изпит във ВТУ:
Вече може да се провери в сайта разпределението по зали. Моят изпит е на 9-ти и съм в зала 2 на Ректората. Ако има някой от вас в същата зала, да каже. :)
rosencetooo
04-06-2011, 15:24
Запазих си дата за спрей тен пръскане :grin:
Някоя от вас да си е взела нещо връхно за изпращането ?
vagarious
04-06-2011, 15:26
Аз нищо връхно не съм - сутринта защо ми е.. предполагам ще е топличко(поносимо). 8-)
А балната вечер ще търпя .. не ме кефи подобна комбинация .. :?
rosencetooo
04-06-2011, 15:30
И мен , но се сетих наскоро , че момиче от класа ме пита ;д
Не одобрявам много идеята.. колко студено ще е .. :-D
Днес ми правиха и пробна прическа за бала.. но без удълженията ;д И все пак ми хареса..
:P
krisito9212
04-06-2011, 16:43
Аз днес бях на пробен грим,гримьорката ми оправда мнението за себе си.Може да взима повечко пари,но е...нямам думи.Направи мен и една приятелка,а междудругото аз си смених фруьора с този от салона на гримьорката,човека ми видя роклята,обясних с една дума какво искам,направи ми начупеното,после ми показа как ще е прическата(без да я прави) и си ми оформи косата за ежедневието...е уникален е...И ще ми вземе само около 50 лв...
Иначе ще пусна сними,но апаратчето ми е боклук и не дава реална представа за снимката.И все пак
http://www.prikachi.com/images/822/3187822c.jpg където е бялото отпред ще има камъче,ще имам и мигли отгоре и ако гримьорката намери нежни и естествени и отдолу
http://www.prikachi.com/images/823/3187823o.jpg
http://www.prikachi.com/images/824/3187824e.jpg понеже розовкото над клепача ми смалява леко окото,ще и кажа да го направи или по-светъл нщанс или сребристо или бяло,за да озари окото
http://www.prikachi.com/images/825/3187825p.jpg
http://www.prikachi.com/images/826/3187826F.jpg тук отдалече и с вече ежедневната прическа
http://www.prikachi.com/images/845/3187845V.jpg тук се вижда малко по-добре начупеното(на бала ще е малко повече).Направи ми бритона така,както никога не съм си представяла,че може да застане,нищо че тук не личи...
http://www.prikachi.com/images/846/3187846A.jpg
http://www.prikachi.com/images/847/3187847l.jpg
П.П. Мрзая си апаратчето :-x :-x :-x
rosencetooo покажи прическата :))
Иначе ние на 27 ще се снимаме,на 5 ни е изпращането...
vagarious
04-06-2011, 16:50
rosencetooo и аз искам да видя. :oops:
krisito9212 добре се е получило,браво. :)
GoldSoul
04-06-2011, 16:59
krisito9212 страхотен грим :-) !
krisito9212
04-06-2011, 17:11
На живо е още по-добре,но апаратчето...
rosencetooo
04-06-2011, 17:19
Леле.. Криси страхотен е грима.. нямам думи просто.. :smt007
Ухх.. ем тя вече малко се поразвали , но айде ще покажа..
Иии. преди 10мин изпаднах в паника.. краката са ми се подули .. и немога си обуя обувките и сандалите.. тей де обувам ги с много усилия. ама.. ;дд ;(
TheLittleAngel
04-06-2011, 17:35
Криси, грима е супер! Даже на някои снимки ми приличаш на Анджелина Джоли :P
Грима е много хубав, да! :) Само прическата не разбрах много каква ще е. 8-)
Момичета, една съученичка ме нави да си вземем такъв ваучер:
http://grabo.bg/ruse/shokoladova-terapiia-na-litze-manikiur-s-lak-i-oformiane-na-vejdi-v-studio-tabu-za-15lv-0rdhm4u
Как мислите, добре ли ви звучи? :)
MidnightLove
04-06-2011, 21:23
Поздравления, много са стилни, а и цвета ми допада. :)
Търсих снимки на роклята, но не открих ..? :-o
Радвам се,че ви харесват обувките.Едно момиче беше питало от къде са - от Сердика са,от Bershka,но са много неудобни :(
http://woman.hotnews.bg/uploads/content/Avgustina/HW0xJe-ULRWl.jpg - влюбих се в този маникюр,но се чудя дали изобщо ще може някой да ми го направи...
rosencetooo
04-07-2011, 03:00
MidnightLove Маникюра е суперр.. :grin:
Lorein добре ми звучи , ако искаш подари си ги тези процедури :)
LovEsIckk
04-07-2011, 10:13
MidnightLove, много хубава рокля.
От къде е?
Everywhere
04-07-2011, 10:17
Момичета, за да не пускам нова тема, ще попитам тук. Пак е свързано с бала - по-точно със солариума. Мисля да започна да ходя тази или другата седмица, но се чудя докато ходя на солариум дали мога да си взимам и слънчеви бани.. Понеже стига да е хубаво времето, май месец ще имам възможност поне няколко пъти да се попека и се чудех дали има някакъв проблем. :)
Pliok0019
04-07-2011, 11:47
Няма да имаш проблеми.
искам да ви се похваля ,че роклята ми е станала страхотна :grin: но се налага да я стсняват защото от последата проба съм свалила по 2 см от мерките си 8-) купих си чанта и обувки .
ето ги http://hipermag.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8/sara-pen/%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D 0%B8-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8-sara-pen-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA-%D1%82%D0%BE%D0%BA-%D1%81-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%B2%D0%B8-%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B8
съжалявам за огромния линк, не знам как да го направя по-малък 8-)
много са удобни,отпред са отворени.първоначално исках сандали ,но всеки модел,които и харесаше и обуех ми излизах отпред пръстите,което са мен е ужасно грозно 8-)
gabri3lla
04-07-2011, 12:36
искам да ви се похваля ,че роклята ми е станала страхотна :grin: но се налага да я стсняват защото от последата проба съм свалила по 2 см от мерките си 8-) купих си чанта и обувки .
ето ги http://hipermag.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8/sara-pen/%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D 0%B8-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8-sara-pen-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA-%D1%82%D0%BE%D0%BA-%D1%81-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%B2%D0%B8-%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B8
много са удобни,отпред са отворени.първоначално исках сандали ,но всеки модел,които и харесаше и обуех ми излизах отпред пръстите,което са мен е ужасно грозно 8-)
Влюбена съм!!!!!!! :shock: 8-)
и аз 8-) 8-)
ти намери ли си обувкии :)
gabri3lla
04-07-2011, 12:41
и аз 8-) 8-)
ти намери ли си обувкии :)
Не. :lol:
еее ще си намериш няма страшно 8-)
gabri3lla
04-07-2011, 12:48
еее ще си намериш няма страшно 8-)
Може и босичка да отида,нали имам рокля. 8-)
vagarious
04-07-2011, 13:21
POLLINA 239лв !? :shock:
Верно ли са толкова, леле луда си! :shock: 8-) 8-)
Ама си заслужават, наистина!
Супер избор.
Може да ти ги открадна. 8) :oops:
Ами Габи най-добре боса хем няма да търсиш по магазините ,хем ще ти е удобно 8-)
vagarious , 8-) 8-) 8-) амиии нищо друго не ми допадна и накрая майка ми настоя да ги вземем 8-)
иначе си заслужава.смея да кажа,че за 15 сантиметров ток са си доста удобни 8-)
LovEsIckk
04-07-2011, 14:40
И аз обувки за бала не мога да си намеря още..
Иначе си търся нещо нестандартно за изпращането,но още не мога да го открия никъде..
то просто няма нищо интересно
и най странното е че преобладават някви миски модели или пък високи без дори и милиметър платформа отпред 8-)
LovEsIckk
04-07-2011, 14:52
Дам,това ми направи впечатление.
Супер баналните модели и повечето са с 10-11см. ток. Аз си търся с 15..
Ходих при една жена,която прави обувки по поръчка,но ми каза,че ще са готови чак към 19 Май,защото има много поръчки.. и на мен не ми изнасяше и сега си продължавам с търсенето. 8-)
ами успех с търсенето тогава 8-)
дано намериш това,което искаш
LovEsIckk
04-07-2011, 14:58
Дано,че вече се видях в чудо. 8-)
gabri3lla
04-07-2011, 15:12
Босите ставаме две. :lol:
TheLittleAngel
04-07-2011, 15:26
Момичета, защо са ви толкова високи обувки? Да ви измалеят краката след първия час и да ги захвърлите под масата ли? Не е ли по-добре да сте с не много високи обувки, за да ви е удобно? Мое мнение :wink:
cherinka
04-07-2011, 16:05
Аз, пък, нямам рокля, нито за бала, нито за изпращането, нито обувки съм си взела, нито съм решила с каква прическа и с какъв грим да съм, нито маникюр и педикюр, нито бижута съм си взела, нито пари за куверта в ресторанта не съм дала още.
И в училище нито сме канили каквато и да било учителка, нито фотограф сме си наели, нито албум не сме избрали.
8-)
Ама аз не бързам. Време има.
LovEsIckk
04-07-2011, 16:15
Аз попринцип си нося обувки с по 10-12 см. ток,имам и 15см. и са ми удобни :) Просто съм си свикнала.
anonymous708973
04-07-2011, 16:25
Момичета, защо са ви толкова високи обувки? Да ви измалеят краката след първия час и да ги захвърлите под масата ли? Не е ли по-добре да сте с не много високи обувки, за да ви е удобно? Мое мнение :wink:
Съгласна съм.
Но все пак удобството на обувката не е пряко свързано с височината тока, а по-скоро със устройството на самата обувка. Важно е сводът на обувката да съвпада със свода на крака, а не да е едно към гьотере, както е при марки от сорта на Тенденц и Паоло Ботичели.
Майка ми има едни бая високи - 11-12 см ток, че и с платформа отпред, които са ми в пъти по-удобни от моите 6 сантиметрови боти.
GoldSoul
04-07-2011, 16:26
Момичета, внимавайте с пазаруването в интернет.
http://www.megias.bg/kt1188blkbag23-p-5851.html?osCsid=c8931ad045cc0fbbf94acc1d39a5f789 - :shock: Аз ги взех за 50лв. от Пловдив.
TheLittleAngel
04-07-2011, 16:42
Съгласна съм.
Но все пак удобството на обувката не е пряко свързано с височината тока, а по-скоро със устройството на самата обувка. Важно е сводът на обувката да съвпада със свода на крака, а не да е едно към гьотере, както е при марки от сорта на Тенденц и Паоло Ботичели.
Майка ми има едни бая високи - 11-12 см ток, че и с платформа отпред, които са ми в пъти по-удобни от моите 6 сантиметрови боти.
Да, и това го има.
Иначе като ви е удобно, носете ги. :) Просто ми стана странно и така.
TheLittleAngel
04-07-2011, 16:49
GoldSoul, само обувките ли купи, или заедно с чантата?
GoldSoul
04-07-2011, 17:59
Само обувките.
krisito9212
04-07-2011, 19:42
Момичета, внимавайте с пазаруването в интернет.
http://www.megias.bg/kt1188blkbag23-p-5851.html?osCsid=c8931ad045cc0fbbf94acc1d39a5f789 - :shock: Аз ги взех за 50лв. от Пловдив.Да,но тук с чантата са толкова
rosencetooo
04-08-2011, 03:26
GoldSoul според мен цената си е напълно нормално , като се има впредвид , че са комплект обувките и чантата :)
GoldSoul
04-08-2011, 07:01
Аз мислех,че е само за снимката чантичката и не се включва в цената . :-D
pilencaaa
04-08-2011, 08:59
Криси може ли да качиш снимки на роклята ти :)
MidnightLove
04-09-2011, 11:20
Момичета, да ви се похваля, бях на последна проба.Роклята ми е готова,остава само да я откарат на химическо и да отида да си я взема.Много хубава стана,точно както си я представях.Остават ми само бижутата,но никъде не намирам подходящи.
gabri3lla
04-09-2011, 12:25
Момичета, да ви се похваля, бях на последна проба.Роклята ми е готова,остава само да я откарат на химическо и да отида да си я взема.Много хубава стана,точно както си я представях.Остават ми само бижутата,но никъде не намирам подходящи.
Честито. :P И моята е готова, тази седмица си я взимам. За бала ми останаха само обувките, но пък за изпращането още съм до никъде.
Everywhere
04-09-2011, 15:21
Някой знае ли кога излизат оценките от теста по български от великотърновския университет ?
като ви гледам как всичко вече ви е готово ме напушва смях ... аз съм готова само в бижутата и часа за фризьор ... ОМГ 8-)
TheLittleAngel
04-09-2011, 15:40
Някой знае ли кога излизат оценките от теста по български от великотърновския университет ?
Аз не, но ще следя в сайта.
Infinity
04-09-2011, 15:40
gabri3lla ще ми е страшно интересна да те видя, като абитуриентка , имайки предвид колко си красива .... :oops: 8-)
Роклята ще ни я покажеш ли или ще я запазиш за десерт ? 8-)
Everywhere
04-09-2011, 16:13
Ти си била днес ли ? Как се справи :)
GabisiTa
04-09-2011, 16:17
До 6-7 дена трябва да излязат.. :)
Късмет утре, Кате! :)
TheLittleAngel
04-09-2011, 16:29
Ти си била днес ли ? Как се справи :)
Да, днес бях. Амиии, надявам се добре. Падна се благоприятна тема за есе. Ще се разбере с точност как съм се справила след няколко дни :)
Стискайте палци, че утре е изпита във Варна!
Благодаря, Габи! :)
К'во се падна? И ходи ли на проверка на говорно там бла бла функции :)
Момичета, да ви се похваля... Днес си купих обувки за бала :grin: (най-накрая,чак не мога да повярвам) Ето снимки
http://www.prikachi.com/images/636/3202636e.jpg
http://www.prikachi.com/images/640/3202640r.jpg
Пеперудите отпред аз си ги украсявах 8-) Сега остават само бижутата.С изпращането съм готова :)
Иначе днес и аз бях на изпит във ВТУ по Български и уж направих нещо,но то ще си покаже след няколко дена :D
4y4u_g
К'во се падна? И ходи ли на проверка на говорно там бла бла функции
Аз ходих :) Изобщо не е страшно.Карат те да се представиш,да кажеш какво ще кандидатстваш,дали ти харесва спациалността която си избрал..Прочиташ 1 стихотворвние,2-3 по-трудни скоропоговорки и ти пишат ДА! Поне така стана с мен днес :)
TheLittleAngel
04-09-2011, 17:26
1. Но колко в сетния си час ще кажат като мене: “Обичах – следователно живях!” (Стефан Цанев)
2. Слънцето грее и в калта, ала не се каля (Българска поговорка).
Това бяха темите. Аз писах по първата, защото е по-лесна. На изпит за говорните умения не съм ходила, защото не ми трябва. Аз ще кандидатствам за инокомически специалности.
Диди, обувките са страхотни! Честито! А и честито за полученото "Да" :)
GabisiTa
04-09-2011, 17:27
Темите бяха:
1. Но колко в сетния си час ще кажат като мене: “Обичах – следователно живях!” (Стефан Цанев)
2. Слънцето грее и в калта, ала не се каля (Българска поговорка).
Аз на изпит за говорни способности не съм ходила, понеже няма да кандидатствам педагогически специалности.. :) Иначе на теста мисля, че добре се справих, резултатите ще покажат :)
rosencetooo
04-09-2011, 18:00
didi02 много са хубави обувки :P особено пеперудките :-D
Pliok0019
04-09-2011, 18:03
Съжалявам че се намесвам отново :D но...какво ти дава основание да вярваш, че сайта е оригинален?
b0nb0n4et0
04-09-2011, 19:35
Здравейте и от мен.
Съжелявам,но не успях да прочета цялата тема,но от това което видях останах с впечатлението,че всички сте избрали страхотни и интересни модели, за кето ви позравявам. :)
Та на въпроса и на мен тази година ми предстои бал,но имам малък проблем,колкото и смешно да звучи не мога да си избера прическа :(
Имам дълга коса около 50-60 см. и разгледах страшно много прически и нито една не ми хвана окото.
Искам да е с пусната коса независимо права или къдрава,но ушите да не си виждат.Благодаря ви предварително и съжелявам ако има нещо подобно :) :) :)
cherinka
04-10-2011, 05:42
http://www.ioffer.com/i/2011new-rhinestone-platform-high-heels-sandal-shoes-47-202906852
треперя :-s
:smt055
gabri3lla
04-10-2011, 08:11
Здравейте и от мен.
Съжелявам,но не успях да прочета цялата тема,но от това което видях останах с впечатлението,че всички сте избрали страхотни и интересни модели, за кето ви позравявам. :)
Та на въпроса и на мен тази година ми предстои бал,но имам малък проблем,колкото и смешно да звучи не мога да си избера прическа :(
Имам дълга коса около 50-60 см. и разгледах страшно много прически и нито една не ми хвана окото.
Искам да е с пусната коса независимо права или къдрава,но ушите да не си виждат.Благодаря ви предварително и съжелявам ако има нещо подобно :) :) :)
http://prikachi.com/images/976/3204976L.jpg
Liglichkb
04-10-2011, 09:53
Моите обувки за изпращането ми са същите като тези , малко по светли и не същата марка :D http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://cdn2.iofferphoto.com/img/item/187/125/358/shoes-jimmy-choo-python-leather-pumps-brown-911ca.jpg&imgrefurl=http://www.ioffer.com/si/sexy%2Bhigh%2Bheels%3Fpage%3D1465&usg=__Iqjml8zB11fnb7_ejlTZdwBwS0Q=&h=500&w=500&sz=62&hl=bg&start=711&zoom=1&tbnid=m0up4DgGvrm1FM:&tbnh=163&tbnw=195&ei=oH2hTcO6FY3Xsgb0h52JDQ&prev=/images%3Fq%3Djimmy%2Bchoo%2Bsnake%26start%3D243%26 um%3D1%26hl%3Dbg%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26biw%3D1047%26bih%3D507%26output%3Dim ages_json%26tbm%3Disch1%2C28617&chk=sbg&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=785&vpy=108&dur=213&hovh=225&hovw=225&tx=114&ty=69&oei=BX2hTZnVBsvMtAbm-7z8AQ&page=74&ndsp=9&ved=1t:429,r:3,s:711&biw=1047&bih=507 Когато имам време ще ги снимам :)
Съжалявам че се намесвам отново :D но...какво ти дава основание да вярваш, че сайта е оригинален?
купих си ги от магазина на Sara pen , това ми дава основание да вярвам,че са оригинални. Добрата обувка си личи от километри :)
Мислех ,че е по-трудна проверката.Иначе интересни теми са се паднали. Аз също бих избрала първата. За разлика от темата днес по англ..да не говорим за диктовката за гея :D Но ще видим какво съм сътворила. Кога доло горе да проверявам за резултата?И тея по български излезли ли са вече?
Pliok0019
04-10-2011, 15:51
Някой за СУ/УНСС?
b0nb0n4et0
04-10-2011, 16:01
Здравейте и от мен.
http://prikachi.com/images/976/3204976L.jpg
gabri3lla благодаря,имах нещо такова впредвид,ако имаш още някое предложение ще ми е от полза
:) :)
Днес бяхте ли по АЕ.Не знам ,но темата на есето не ми хареса иначе що годе беше лесно-ще видим в края на седмицата :lol: :-)
Днес бяхте ли по АЕ.Не знам ,но темата на есето не ми хареса иначе що годе беше лесно-ще видим в края на седмицата :lol: :-)
Абе нека гледаме от добрат страна на нещата.Темата беше поносима можеше и по-зле да е.. :D Reading-a не ми допадна. По-точно онова за дълбоководните гадини и за почивките.
Да се оплача,че след изпита обикалях,но така и не си намерих чанта.Но поне се наснимах...сега разглеждам снимките и се гордея със себе си. 8-) 8-)
Ох рийдинга няма да го коментирам за оная там неориентираната :lol:
Аз пък си търсих обувки ама нищо не ми грабна окото и също снимах 8-)
Аз да ти кажа само от тая неориентираната успях да разбера за кво става въпрос.Другите толкова непознати думи имах,че си съчинявах кво пише :oops: :lol: А на трансформациите вече толкова бях изгладняла,че написах некви пълни простотии колкото да излеза по-бързо и да ям :lol: В коя стая беше? Много ме дразни тва,че всичко е за определено време.Някак си притискат те.
Ами покрай чантите и обувките огледах и да ти кажа иии на мен не ми допаднаха. А пък аз се чудя какво ще правя с тая чанта.Уж си взех по-обикновени обувки ,хем,че са по-ниски като за мен,хем уж по-лесно да си намеря чанта и сега се оказа,че никъде няма чанта в такъв цвят като тях 8-) Направо...нямам думи.
Ох аз там ги насвятках ,после клоуз теста много набързо и бях адски гладна пък и наистина беше гадно това с времето некак си .Иначе бях в 428 :D
За чанта и обувки не знам -моята рокля е мн. странен цвят и няма като нея,но пък не искам и да се слива всичко ,ужас на никъде съм 8-)
Е ти си била само през 10 стаи от мен 8-) Начи не съм била единствената с проблеми с глада. 8-) Аз направих грешка,че ги оставих за най-накрая и въобще не мислех к'во пиша. :D Поне се радвам,че четеца имаше добра дикция и му разбирах.Щото докато чаках да вляза и като ги слушах как говорят повечето едно меко си викам,ако се падне някой да мйека няма да му разбера нищо. :-D
И на мен ми харесва повече комбинацията от различни рокля и обувки+чанта ,но поради липса на друга алтернатива се принудих да са в един цвят,но с различен отенък поне. И сега не мога да си намеря чанта със същия 8-) Така,че не си само ти на никъде.Уж гледах колкото може по-лесно да си го направя ,то от трудно по-трудно става.
Нямам търпение да мине всичко вече.Направо не ми издържат нервите.Т'ва 12 клас може да те накара да психясаш. 8-)
Абсолютно те подкрепям-то това е върховен стрес .Искам вече лято 8-) 8-) 8-)
Абсолютно те подкрепям-то това е върховен стрес .Искам вече лято 8-) 8-) 8-)
Абсолютно... Искам да е минало всичко, и даскало, и матури, и бал, и изпити, и записвания. Да знам, че съм си влязла в университета и да си почина малко. 8) Аз тука 3-4 дена почти не съм излизала, само уча. :?
И аз-сега искам малко почивка-до утре-когато са класните :lol: Връщам се от изпит влизам в класни -даже в хотела си учих-това не е живот :x 8-)
Всички казват 12 клас е най-лесно ,няма учене ,няма нищо само купони..да да всичко е заблуда 8-) Непомна от кога не съм излизала по-късно от 10 :lol: И не за друго..просто ми се доспива в 9 :lol:
:lol: И аз така-нема лесно и на мен ми викаха така,но грам вярно няма.СПУ-КВАТ ни :lol:
Да и при нас е същата работа с спукването 8-) И не ситга,че имаме един куп кандидатстудентски,държав и изпити ,матури и незнам си колко класни ами потоянно ни намират и по нещо допълнително да правим..на един му скимне,че иска дипломна работа за да ни напише годишна оценка,на друг разни презентации материали на трети пък съвсем друга глупост...гледат да ни използват максимално :lol:
Хайде стига съм ви се оплаквала.Беше ми приятно да пофлудим.Отивам в банята и лягам,че се чувствам психически изнасилена. 8-)
KristinCavallari
04-10-2011, 18:00
Здравейте,момичета.Избрахт е ли си прически? Искам да ви попитам относно прическата,понеже бала ни ще е в Турция и първия ден ще се нощува в друго градче,докато стигнем Кушадасъ и незнам каква прическа да си направя при положение,че трябва аз сама да си я правя :-o Нещо лесно,но стилно :-o
Да и при нас е същата работа с спукването 8-) И не ситга,че имаме един куп кандидатстудентски,държав и изпити ,матури и незнам си колко класни ами потоянно ни намират и по нещо допълнително да правим..на един му скимне,че иска дипломна работа за да ни напише годишна оценка,на друг разни презентации материали на трети пък съвсем друга глупост...гледат да ни използват максимално :lol:
Хайде стига съм ви се оплаквала.Беше ми приятно да пофлудим.Отивам в банята и лягам,че се чувствам психически изнасилена. 8-)
Лека 8-) :-)
krisito9212
04-10-2011, 18:48
Някой за СУ/УНСС?Аз СУ-литература и история
rosencetooo
04-10-2011, 19:00
12 клас си е мъчение отсякъде, и аз така.. скоро почти не съм излизала до късно , все ми се приспива рано ;д то учене, даскало .. нз си кви простотий още блякссс.. искам да се приключи с всичко :(
GoldSoul
04-10-2011, 19:04
И аз бях днес на изпит във ВИНС,но не съм много доволна от себе си :?
TheLittleAngel
04-10-2011, 19:30
И аз бях там на изпит и също не съм много доволна... А и беше доста шумничко и не можех да мисля. Ще се ходи втори път. Ти в коя зала беше?
GoldSoul
04-10-2011, 20:04
316 -по География ми беше изпита.
nikitooo92
04-11-2011, 03:15
И аз също бях на изпит по гео във ВИНС,но и аз не съм доволна,не само от себе си,а и от гадните въпроси,тези,които бяха от книжката океейй....ама другите 18-20,които не бяха ....бяха гадни
И миналата година беше така. Който разчита само на книжката няма да има много висока оценка (освен ако не е налцелил верните отговори на останалите въпроси, които не са от книжката). Но пък от друга страна аз учих само от нея и имах 4.50, което не беше толкова зле. Миналата година и с 5-ци от изпита се влизаше и с не много високи оценки от дипломата.
TheLittleAngel
04-11-2011, 10:33
Ахаа, аз бях по БЕЛ в 128-ма.
babyliss0
04-11-2011, 10:38
Аз бях в 323 (бяхме 148 човека) беше адски гаден тест,заради другите въпроси,които са различни от книжката.Някои знае ли кога ще излязат д/г отговорите
rosencetooo- радвам се че са ти харесали обувките :)
KristinCavallari - каква прическа искаш? Къдрава коса,права,вдигната,спусна а :D
Някоя от вас ще си взема ли ниски обувки за след бала? Смисъл,като отидем после на дискотека и като се разиграем,да си сменим високите обувки с някакви нисички.На мен поне съм сигурна че краката ми вече към 1-2 часа ще са на банички и мисля да си имам резервни.
GoldSoul
04-11-2011, 13:28
Аз ще си нося на 100% ,но не ниски а удобни обувки на платформа.
rosencetooo
04-11-2011, 14:01
Ооо да определено ще си взема нещо по-ниско , чакам да пуснат новите модели на ниските сандалки :)
rosencetooo
04-11-2011, 14:04
Малее.. притеснено ми е за предстоящия изпит във ВИНСА ;д
Тая седмица, няма ли да има някой , който ще се явява ?
Pliok0019
04-11-2011, 16:05
Коя зала си на историята?
Аз съм пас с английския за УНСС...имам 5,50 на литературата и като резервен вариант май си се класирам. Ако резултатите ми от СУ са катастрофални, тогава ще опитам пак за нещо по-високо.
TheLittleAngel
04-11-2011, 16:29
За тези, които бяха на геогрефия и БЕЛ в ИУ-Варна: Резултатите излизат утре след 12 часа на обяд!
Иначе не знам дали ще си вземам по ниски обувки на бала... Моите са си удобни и едва ли ще ми трябват ниски. А и не ми се мъкнат обувки...
Ау,а някой знае ли за ВТУ дали ще излезат тия дни?Те казаха края на седмицата ,но пък да не вземат и те да са готови утре,вдругиден :lol:
Пък иначе ниски обувки нема да вземам ,не мисля и да се спуквам от танци и такива ми ти
TheLittleAngel
04-11-2011, 17:03
Ау,а някой знае ли за ВТУ дали ще излезат тия дни?Те казаха края на седмицата ,но пък да не вземат и те да са готови утре,вдругиден :lol:
Пък иначе ниски обувки нема да вземам ,не мисля и да се спуквам от танци и такива ми ти
И аз ги чакам на ВТУ, но още нищо няма в сайта. Нали имаше есе да се пише и по-бавно ще стана проверяването, докато в ИУ-Варна е тест и се проверяват с компютър. Затова и толкова бързо излизат резултатите.
Sasha2k8
04-11-2011, 17:19
Някой от вас беше ли вчера в УНСС на английски език?
Ох на мен с всяко сядане на пц-то първата ми работа е да цъкна в сайта да проверя дали няма нещо 8-)
SlowDownBaby
04-11-2011, 19:05
Леле като ви чета коментарите ( само с две страници назад,но толкова прочетох ) всеки е ходил на някакви изпити,резултати и тн.Това предполагам,че са предварителни изпити ? За жалост за моята специалност която искам няма такива. :(
Малко съм залъсняла,но пробни изпити по БЕЛ правят ли се още ? Защото търсих днес в нета,но не намерих нищо,а бих искала да се пробвам да видя за колко съм. :)
П.С:Ако има някой за ВСУ ( Варненския свободен ) да пише бре. :)
Everywhere
04-11-2011, 19:07
Там казаха в четвъртък.. ;)
krisito9212
04-11-2011, 21:44
Коя зала си на историята?
Аз съм пас с английския за УНСС...имам 5,50 на литературата и като резервен вариант май си се класирам. Ако резултатите ми от СУ са катастрофални, тогава ще опитам пак за нещо по-високо.На история ще ходя само на редовен,понеже на 17 ще ходя на български в друг университет.Иначе по литература бях в 243
Svetli7oo
04-12-2011, 06:54
Резултатите по география от ВИНС са качени в сайта :)
GoldSoul
04-12-2011, 09:58
Излиза , че в книжката има печатни грешки :booooomb:
Пушен свински бут се произвежда в : Елена (според книжката) , а верният отговор е Свищов (от излезналите отговори във сайта на ВИНС) :o
TheLittleAngel
04-12-2011, 11:14
Пушен свински бут се произвежда в : Елена (според книжката) , а верният отговор е Свищов (от излезналите отговори във сайта на ВИНС) :o
Не знам в Свищов дали се произвежда пушен свински бут, но Елена е известен с това.
babyliss0
04-12-2011, 11:21
заради тази тяхна грешка имам 5.25
аз, обаче по немски :D
vagarious
04-12-2011, 13:18
Не знам в Свищов дали се произвежда пушен свински бут, но Елена е известен с това.
Дам и аз знам така.Нашите редовно си купуват разни филета "Елена". :wink:
LovEsIckk
04-12-2011, 17:10
Ми то се произвежда в Елена.Къв Свищов,кви бутове..
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B1% D1%83%D1%82
Аз бях и беше ужасно.
marin4itu
04-12-2011, 17:27
То в книжката за ВИНС-а наистина си има грешки. Седнали едно момче и едно момиче от моя клас да я решават, обаче момчето с книжката от миналата година, ама те въпросите са същите. И на един въпрос се оказа, че в едната книжка верният отговор е различен този в от другата.
Иначе и аз я решавам книжката по география, обаче я взех късно и съм до половината и нямаше нищо да направя на предварителния и реших да оставя за юли месец. До тогава сигурно наизуст ще я знам, което е доста честа практика. Една от моя клас научи книжката по БЕЛ и има 6.00 на предварителния.. Как учат тези хора наизуст не знам..
TheLittleAngel
04-12-2011, 18:16
То в книжката за ВИНС-а наистина си има грешки. Седнали едно момче и едно момиче от моя клас да я решават, обаче момчето с книжката от миналата година, ама те въпросите са същите. И на един въпрос се оказа, че в едната книжка верният отговор е различен този в от другата.
Иначе и аз я решавам книжката по география, обаче я взех късно и съм до половината и нямаше нищо да направя на предварителния и реших да оставя за юли месец. До тогава сигурно наизуст ще я знам, което е доста честа практика. Една от моя клас научи книжката по БЕЛ и има 6.00 на предварителния.. Как учат тези хора наизуст не знам..
Ами, то няма друг начин. Или наизуст се учи, или не си вземаш изпита (поне не с нужната оценка). Много е лошо така, ама какво да се прави...
Иначе и аз ходих по БЕЛ, обаче не знаех въпросите наизуст и естествено имам ниска оценка. Интересното е, че съм решила трудните въпроси вярно, а по-лесните не :? А и предположенията ми за въпросите, на коите не отговорих, са верните отговори, но не исках да рискувам. Все пак, отнемат точки за грешните отговори. Трябва да вярвам повече на интуицията и знанията си.
Е, за редовния ще ги науча. Няма как, за съжаление.
Sasha2k8
04-12-2011, 21:23
Аз бях и беше ужасно.
Даа.. аз не съм очаквала толкова гаден изпит. Все си мислеех, че съм добре подготвена и т.н. и накрая... :-x А от Listening-а не чух почти нищо :o. Ти в коя зала беше?
gabri3lla
04-13-2011, 13:26
Кога ви е бала, момичета? Има ли на 22-ри някой? :)
И аз бях...през цялото време се чудех какво правя там... :lol: Ужасен, наистина...не очаквах..
gabri3lla Кога ви е бала, момичета? Има ли на 22-ри някой?
Аз съм на 24-ти :)
marin4itu
04-13-2011, 13:57
Аз съм на 27ми. :)
GabisiTa
04-13-2011, 14:00
Аз съм на 23-ти :)
des1t000
04-13-2011, 14:24
ние сме на 21
Everywhere
04-13-2011, 15:06
В сайта пише, че са излезнали резултатите от Търново, но не мога да си видя оценката..
Pliok0019
04-13-2011, 15:10
Кой с колко е от литературата в СУ?
rosencetooo
04-13-2011, 15:27
Кога ви е бала, момичета? Има ли на 22-ри някой? :)и аз съм тогава :)
vagarious
04-13-2011, 15:41
Аз съм на 23-ти :)
И аазз. :grin: :-D
GabisiTa
04-13-2011, 15:48
В сайта пише, че са излезнали резултатите от Търново, но не мога да си видя оценката..
Аз също... :-x :(
gabri3lla Кога ви е бала, момичета? Има ли на 22-ри някой?
Аз съм на 24-ти :)
И аз съм на 24 :grin:
Everywhere
04-13-2011, 17:06
Аз също... :-x :(
Може в момента да ги качват или не знам и аз.. Поне да не бяха писали, че са излезнали, сега проверявам през 10 минути :(
memphisgangsta
04-13-2011, 17:13
Някой звънял ли е до университета да попита за тази тяхна грешка за този свински бут Елена?
Everywhere
04-13-2011, 17:15
Е аз моя го видях :-o
Вярно ли? Колко имаш? Охх как ме човърка :)
5,25-I'm in :grin: :grin: :grin: :grin: :D :D :D :D
GabisiTa
04-13-2011, 17:24
Е аз моя го видях :-o
По БЕЛ или по друг предмет?
Everywhere
04-13-2011, 17:25
^ Браво! :) Дано по-скоро излезнат и другите.
Мерси-по английски е този моят :):):)
GabisiTa
04-13-2011, 17:29
Мерси-по английски е този моят :):):)
Браво :)
Явно само по БЕЛ ги няма още.. Ще се чака до утре :(
здравейте момичета в събота ще ходя във Велико Търново с братовчедка ми(ще е на изпит) и се чудих дали имат Мол или някакви по готини магазинчета по центъра,защото ще бъда дама на приятеля ми и реших да се възползвам от празното място в колата :lol: Та ако някой знае ще му бъда благодарна :)
TheLittleAngel
04-13-2011, 17:50
И аз не мога да си видя оценката от изпита във ВТУ! :( Ще трябва да чакаме до утре, явно... Съмнявам се, да качват оценки толкова късно.
здравейте момичета в събота ще ходя във Велико Търново с братовчедка ми(ще е на изпит) и се чудих дали имат Мол или някакви по готини магазинчета по центъра,защото ще бъда дама на приятеля ми и реших да се възползвам от празното място в колата :lol: Та ако някой знае ще му бъда благодарна :)
имат и готини магазини и мол ;)
а цените как са :Д смисъл да не са някакви космически 8-)
Мм,не съм се заглеждала ,но не е скъпо -спокойно ;) Е зависи си и от магазина ,но все пак :)
аз уча в търново и мога да ти кажа, че се съмнявам точно в мола да намериш нещо подходящо. там са по-спортните стоки. по главната улица има много магазинчета и има много хубави и рокли и обувки, особено питай къде се намира ГУМА, това е бившето име на оглромен магазин, където сега има много магазинчета и има хубави неща. като цяло в търново е по-евтино от моя град. има и няколко магазинчета с много добри неща, но няма как да ти ги обясня.
LovEsIckk
04-13-2011, 20:10
Евтенийка е , в сравнение с другите градове..
Emiliya92
04-14-2011, 05:43
Май официално темата за бала се превърна в тема за изпити и оценки. Знам, че те са важна част от 12 клас и аз също имам вълнения около тях, но идвах да чета тази тема, за да се разсейвам с по-несериозни неща като рокли, обувки, чанти и т.н. А сега и тук се говори за учене. :-o
на мен много хубаво ми става да чета темата ви, защото зная каква беше еуфорията покрай моя бал преди 2 години. и мога да ви кажа да се наслъждавате на подготовката, защото тя, както и самият ден, до стигането до ресторанта, са най-сладки.
TheLittleAngel
04-14-2011, 10:52
В момента, изобщо не ми пука за бала. Той ми е последна грижа. Дори, искам да минава и това е. По-важни са ми изпитите, защото бъдещето ми зависи от тях, а не от бала.
В момента, изобщо не ми пука за бала. Той ми е последна грижа. Дори, искам да минава и това е. По-важни са ми изпитите, защото бъдещето ми зависи от тях, а не от бала.
абсолютно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
вие като една моя съученичка, която предпочете да учи вместо да дойде на бала, предбала, изпращането в училище и гостуването при класния. момичета ученето е вярно, но балът е един път в живота и вярвайте ми независимо дали сте сплотен клас или не, този момент никога не се забравя. аз като мислих почти постоянно за бала, да не би да не ме приеха в университет? матурите си ги взех с много добри оценки, приеха ме от първо класиране и то точно където исках и каквото исках ;)
TheLittleAngel
04-14-2011, 16:12
вие като една моя съученичка, която предпочете да учи вместо да дойде на бала, предбала, изпращането в училище и гостуването при класния. момичета ученето е вярно, но балът е един път в живота и вярвайте ми независимо дали сте сплотен клас или не, този момент никога не се забравя. аз като мислих почти постоянно за бала, да не би да не ме приеха в университет? матурите си ги взех с много добри оценки, приеха ме от първо класиране и то точно където исках и каквото исках ;)
Аз не съм казала, че няма да отида на бала, изпращането или серенадите (това предбал не го знам какво е). Просто не им отделям такова голямо внимание, както някои други. Балът е една вечер и тя ще мине и ще си замине и това е. Образованието ми е за цял живот. От него ми зависи бъдещето и това, което науча сега, ще го знам, докато съм жива.
Както и да е, стига сме спамили темата. Все пак си има собствено мнение и виждане за нещата. :-D
Pliok0019
04-14-2011, 18:23
Ако учиш сега в хубава специалност и успееш да се реализираш, всяка вечер след това ще ти е като бал - и рокли, и ресторанти.
vagarious
04-14-2011, 19:00
Ако учиш сега в хубава специалност и успееш да се реализираш, всяка вечер след това ще ти е като бал - и рокли, и ресторанти.
Много добре казано!
Съгласна съм също и с едно от мненията на TheLittleAngel - и на мен ми е точно последна грижа,искам вече абсолютно всичко да минава.Не обичам тези шумни мероприятия,защото които главата ми гърми вече няколко месеца.Голямата улелия за едното нищо - разбирам го,но пък от друга страна няма как.Дали е една вечер, пет ли са, десет ли са .. един път завършваш средно и е хубаво да се отпразнува,но .. :? Чудя се един ден живот и здраве, баалът на детето ми какво ще представлява .. не искам и да засилвам въображението си! 8-) :?
Другия месец по това време нито за четене ще мисля,нито за нищо.Всичко ще е готово(дай Боже), а аз ще трябва само да изпълнявам и да отмятам една по една "задачите си".С всички ще е така,препдолагам. :?
Emiliya92
04-14-2011, 19:10
Разбира се, че ученето и изпитите са хиляди пъти по-важни и никъде не съм отрекла това. Просто темата все пак е за бала и идвайки тук лично аз очаквам да прочета нещо свързано с него. За изпити и резутати има форуми в самите сайтове на учебните заведения и там всички явили се споделят. Лично аз пиша във форума на УНСС, където кандидатствам, а тук в темата Бал 2011 влизам по повод бала. Според мен така трябва да бъде, но всеки си има мнение.
marin4itu
04-14-2011, 19:10
Абе аз съм съгласна с Pliok0019 до там, че в България доста трудничко.. Тук умни хора с добро образование пак бачкат за 400 лева.. Еми извинявайте, ама това ако е бал...
Pliok0019
04-14-2011, 19:41
Трудно е наистина...но чак невъзможно не е. Никаква гаранция не е, че с добро образование ще получим желаната реализация, но пък без това, шанса е още по-малък. Аз пожелавам на всички ни да имаме един по-хубав абсулвентски бал. : )
iiordanova
04-15-2011, 14:35
В Мола можеш да си намериш неща в Кенвело , Добранд (не знам как точно се казваше) , Котон и на последния етаж няколко магазина. По центъра има много магазини и сега особенно рокли и обувки - много! Цените изобщо не са космически. Всичко си е на приемливи цени. : ) Има и по центъра разни бутици, където е по-скъпо, но пък има страхотни неща!
pinkflower
04-15-2011, 18:08
Ех момичета насладете се на бала,че после дупе да ви е яко. И аз така миналата година само си виках айде да минава вече,да минава,ама докато не мине записването все си трепериш,освен ако не си изкарал 6.00 :D
А при мене бала толкова бързо мина,имам чуството че цялата вечер беше 15 мин :X
Момичета, имам нужда от мнението ви. :( Аз се чудех защо не ми се обаждат за обувките, пък то имало проблем. Харесах си този модел:
http://www.prikachi.com/images/232/3137232O.jpg
Само че го поръчах с малки промени. Мерих 38 номер и ми стискаше, затова поръчах 38,5 и освен това поисках отпред да сменят формата с ето такава подобна http://www.obuvki.bg/userfiles/image/02-12oo.jpg защото пръстите на краката ми са по-дългички и на леко заоблената форма отпред излизаха и стоеше грозно.
Но сега ми казаха, че трябва да избирам между 2 варианта:
1. да са такива, каквито първоначално мерих, номер 38.5 и със заобленото отпред ( което ще изглежда по-грозно според мен, но по-удобно ) ( или да си поръчам 39 номер? )
2. да са с другата по-трапецовидна форма отпред, но без платформа, демек подметката ще е тъничка и ще са много по-неудобни.
Кажете вашето мнение, защото аз съм 50:50. 8-[
Pliok0019
04-16-2011, 10:12
По-добре да избереш първия вариант, за да ти е по-удобно. Осоебно ако си с дълга рокля. По-добре да се чувстваш комфортно и да вървиш без да те боли, отколкото пръстите на краката ти да не изглеждат дълги.
Ами с къса рокля съм. И за мен е по-важно да ми е по-удобно. То въпросът не е дали изглеждат или не по-дълги, а да не излизат извън обувката.
pinkflower
04-16-2011, 10:25
Ами с къса рокля съм. И за мен е по-важно да ми е по-удобно. То въпросът не е дали изглеждат или не по-дълги, а да не излизат извън обувката.
А на по-големият номер излизат ли ти извън обувката?
А на по-големият номер излизат ли ти извън обувката?
Мерих само 38 и продавачката ми каза, че 39 щяло да ми хлопа, затова поръчах 38.5. Не съм мерила 39 и затова не знам как би стояло. :( Може би в крайна сметка ще питам дали, ако се направи 39 ще е добре, пък ако не може би ще рискувам с 38.5 заобления вариант. Предполагам няма да ме гледат чак толкова в краката, по-важното е да ми е удобно.
момичета записах се на предварителните за Пловдив 8-) някой за там няма ли??:(
sexa_na_kompleksa
04-16-2011, 12:58
Lorein, аз бих си взела тези, които ми харесват + още едни по-ниски и по-удобни за по-късно. : ) Аз смятам да си взема високи, а после като почнеме да танцуваме да си обуя пантофки. : )
sunshine92
04-16-2011, 14:09
Момичета, имам нужда от мнението ви. :( Аз се чудех защо не ми се обаждат за обувките, пък то имало проблем. Харесах си този модел:
http://www.prikachi.com/images/232/3137232O.jpg
Само че го поръчах с малки промени. Мерих 38 номер и ми стискаше, затова поръчах 38,5 и освен това поисках отпред да сменят формата с ето такава подобна http://www.obuvki.bg/userfiles/image/02-12oo.jpg защото пръстите на краката ми са по-дългички и на леко заоблената форма отпред излизаха и стоеше грозно.
Но сега ми казаха, че трябва да избирам между 2 варианта:
1. да са такива, каквито първоначално мерих, номер 38.5 и със заобленото отпред ( което ще изглежда по-грозно според мен, но по-удобно ) ( или да си поръчам 39 номер? )
2. да са с другата по-трапецовидна форма отпред, но без платформа, демек подметката ще е тъничка и ще са много по-неудобни.
Кажете вашето мнение, защото аз съм 50:50. 8-[
С риск да те разочаровам - моите бални обувки бяха абсолютно същите и ми бяха доста неудобни. Бяха с платформа под пръстите на краката. Попринцип мога да ходя на висок ток, но с тези обувки ми беше кошмарно. И все пак не те съветвам да взимаш по-големия номер, защото пръстите ще ти излизат напред, ще ти бъдат широки. Знам го от опит, защото пробвах и по-големи и по-малки.
sexa_na_kompleksa, обмислям варианта да си взема и някои по-нисички обувки, когато ми се изморят краката. :)
sunshine92, все пак благодаря за предупреждението. Винаги съм си мислела, че като си избирам обувки, ще гледам първо да са удобни. Но тези толкова ме грабнаха като ги видях, че наистина даже не обърнах внимание дали са ми удобни. :( Аз също съм свикнала да ходя на висок ток. Благодаря ти за мнението, мисля понеделник да отида отново да измеря по-малките, ако имат, ще премеря и по-големи и явно на място ще реша. Но щом казваш, че не са толкова удобни, значи все пак може би ще избера с по-трапецовидната форма, въпреки че клонях към другия вариант. :)
GoldSoul
04-16-2011, 14:53
И аз се записах и се започна голямото решаване на книжките за ПУ :-o
на какъв изпит се записа
LovEsIckk
04-16-2011, 15:37
Момичета,днес най накрая си намерих обувки за бала.
Направо камък ми падна от сърцето.
GoldSoul
04-16-2011, 17:16
на какъв изпит се записа
Български език. :)
LovEsIckk Честити :) Ако имаш снимка,качи
Аз пък днес си купих и бижута за бала и вече гордо мога да заявя, че приключих със всичко (изпращане и бал) :grin: 8) След 1 седмица и даскалото свършва и до 11-ти май (когато ни е изпращането) - рай :D Ама пък после след няколко дена..матури :-o :(
MidnightLove
04-16-2011, 17:45
И аз да ви се похваля, вече официално съм готова със всичко.Днес си взех роклята, намерих си бижута и си купих бельо.Също така миналата седмица си взех рокля и обувки за изпращането,а днес си взех рокля и обувки за тържеството.Имам чувството,че камък ми падна от раменете след като завърших с всичко.Ако не ме мързи после ще пусна снимки :)
vagarious
04-16-2011, 20:20
И аз мога да се похваля с обувки за изпращането. :grin: Останаха само чантата за тогава и бижутата. :-o Започнах и солариума,скоро ще купя и необходимите атрибути ЗА и И за гримове/те. :shock: Искам вече всичко да свършва!Този бал нещо .... побиват ме тръпки. :?
sunshine92
04-16-2011, 21:19
sexa_na_kompleksa, обмислям варианта да си взема и някои по-нисички обувки, когато ми се изморят краката. :)
sunshine92, все пак благодаря за предупреждението. Винаги съм си мислела, че като си избирам обувки, ще гледам първо да са удобни. Но тези толкова ме грабнаха като ги видях, че наистина даже не обърнах внимание дали са ми удобни. :( Аз също съм свикнала да ходя на висок ток. Благодаря ти за мнението, мисля понеделник да отида отново да измеря по-малките, ако имат, ще премеря и по-големи и явно на място ще реша. Но щом казваш, че не са толкова удобни, значи все пак може би ще избера с по-трапецовидната форма, въпреки че клонях към другия вариант. :)
Ако тока ти е с по-голяма височина избери варианта с платформата, без платформа точно на тези обувки зверски ще ти се пързаля крака и ще излиза напред. :wink:
на какъв изпит се записа
Български език. :)
и моя единия е по български 8-)
Ако тока ти е с по-голяма височина избери варианта с платформата, без платформа точно на тези обувки зверски ще ти се пързаля крака и ще излиза напред. :wink:
Благодаря за съвета! :) Понеделник ще споделя какво съм си избрала. :)
vagarious Къде почна ? Аз също почнах в максито ама нещо се препържих.Даваха ми някви там неща да се мажа и то от тях само ме сърби тялото и сега два дена прескочих и ще ида пак утре 8-) Не се отказвам 8-)
vagarious
04-17-2011, 19:18
vagarious Къде почна ? Аз също почнах в максито ама нещо се препържих.Даваха ми някви там неща да се мажа и то от тях само ме сърби тялото и сега два дена прескочих и ще ида пак утре 8-) Не се отказвам 8-)
В Синия комплекс.
За Макси-то чувам кофти неща и не смея да рискувам.
А от там,където ходих останах много доволна,въпреки страха ми. 8-) Нищо не ми предложиха за мазане и т.н,но пък видях, че разполагат с разни мазила. :grin: Бе доволна съм!Че даже вече имам и разлика от 1 път!Всичките ми приятелки имат! 8) /малко да се похваля 8-) /
VikitoRia
04-17-2011, 19:38
Макар че моя бал е след 3 години аз вече си избрах модел за рокля :D
http://ak1.polyvoreimg.com/thing.26548006.l.jpg
vagarious
04-17-2011, 19:45
Макар че моя бал е след 3 години аз вече си избрах модел за рокля :D
http://ak1.polyvoreimg.com/thing.26548006.l.jpg
Още 659869857080978 модела ще си избереш и всеки от тях ще е окончателен!Повярвай ми. 8-)
TheLittleAngel
04-17-2011, 19:47
VikitoRia, не е лоша роклята, но да знаеш, че за 3 години решенията ти ще се променят мнооого пъти. :) И все пак, хубаво е, че от рано разглеждаш. В 12-ти клас няма много време за ходене по магазини. Други неща ще са ти на главата.
bebchoOoOoOo
04-17-2011, 19:52
Момичета, да ви се похваля, вчера си взех обувките, чантата и роклята. Направо съм влюбена в нея :grin: С изпращането съм готова, за бала ми остават само бижутата.
В Синия комплекс.
За Макси-то чувам кофти неща и не смея да рискувам.
А от там,където ходих останах много доволна,въпреки страха ми. 8-) Нищо не ми предложиха за мазане и т.н,но пък видях, че разполагат с разни мазила. :grin: Бе доволна съм!Че даже вече имам и разлика от 1 път!Всичките ми приятелки имат! 8) /малко да се похваля 8-) /
Не се бях сетила,че и там има. 8-) Да ти кажа тея в Максито горе са много силни.Аз ходих 3 пъти там и имах разлика обаче повече бях червена отколкото шоколадова.А онзи ден се пуснах на тези в новия фитнес и спа на подземния етаж.Много по-доволна съм от него.Но точно там ми препоръчаха да се мажа с нещо си какао и като се прибрах така ме сърбеше от него.Явно не е за мойта кожа просто,но от него сякаш повече потъмнях.Утре мисля пак там да ида а и е 60ст.минутата.
vagarious
04-17-2011, 20:03
4y4u_g и при мен е 0.60лв минутата. :? Някак си ми се свидят 2.40 за 4мин.,колкото се пуснах първия път,понеже за по-малко от 4мин не можело. :x Ама айде ще го карам така .. най-много до 6мин постепенно да увеличавам,пък до бала каквото стане.Не ми се иска наведнъж да давам по 6лв за 10мин по 2 пъти в седмицата .. като е малко по малко е по-добре. 8-)
Аз не се мажа с нищо,освен с лосиона ми след баня на DOVE. 8-) Не мисля и да се мажа де .... рискувам,но при първото "съмнение" прекратявам! :shock: 8-)
4y4u_g и при мен е 0.60лв минутата. :? Някак си ми се свидят 2.40 за 4мин.,колкото се пуснах първия път,понеже за по-малко от 4мин не можело. :x Ама айде ще го карам така .. най-много до 6мин постепенно да увеличавам,пък до бала каквото стане.Не ми се иска наведнъж да давам по 6лв за 10мин по 2 пъти в седмицата .. като е малко по малко е по-добре. 8-)
Аз не се мажа с нищо,освен с лосиона ми след баня на DOVE. 8-) Не мисля и да се мажа де .... рискувам,но при първото "съмнение" прекратявам! :shock: 8-)
Аз се пуснах 10 мин на третото ходене и тогава изгорях :Х Но вече съм добре.И аз не се мажех,но много ми изсъхна кожата и сега се мажа с един крем на Орифлейм за тяло след баня.Да се поовлажня малко,че се спаружих. :lol:
vagarious
04-18-2011, 05:43
^ ахаха 8-) днес съм отново и умирам от страх!Даже се съмнявам да не ми падне кръвното...кво ми стана просто изведнъж .... в паника съм някаква !? :shock: 8-) :? [/b]
bubeto93
04-18-2011, 09:58
Здравейте!
От доста време ви чета и днес реших да се включа :).Много хубави неща сте си избрали всички.И аз съм абитуриентка тази година но в Испания.Нямам търпение да мине вече,да ме приемат и да си дойда в България.
rosencetooo
04-18-2011, 14:31
Вчера бях на изпит във ВИНСА по икономика , днес излязоха резултатите имам 4 , и не съм много доволна от себе си .. :(
GoldSoul
04-18-2011, 14:48
Вчера бях на изпит във ВИНСА по икономика , днес излязоха резултатите имам 4 , и не съм много доволна от себе си .. :(
Не се притеснявай! Аз имам 4.50,но по география и по мои наблюдения тази година предварителните са ужасни.... смятам,че е нарочно,за да си дадем парите и за редовните изпити.
Относно бала и аз вече мога да се похваля ,че съм напълно готова :grin:
babyliss0
04-18-2011, 15:00
Не се притеснявай! Аз имам 4.50,но по география и по мои наблюдения тази година предварителните са ужасни.... смятам,че е нарочно,за да си дадем парите и за редовните изпити.
За тези които бяха на изпит във ВИНС по география...оценките са променени.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: моята вече е 5.75 и доволно мога да си отдъхна
Проверете ги отново!!
GoldSoul
04-18-2011, 15:04
За тези които бяха на изпит във ВИНС по география...оценките са променени.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: моята вече е 5.75 и доволно мога да си отдъхна
Проверете ги отново!!
Моята си е същата 8-) Преди колко имаше?
babyliss0
04-18-2011, 15:07
Вдигат ги но не всички,а на тези които попадат на границата и заради ония ш..ан свински бут им е паднала оценката
MidnightLove
04-18-2011, 15:55
тези са за тържеството:
http://prikachi.com/images/539/3239539r.jpg
bubeto93
04-18-2011, 16:05
уникални са :shock:
vagarious
04-18-2011, 16:09
Не го приемай навътре,но на мен не ми харесват. :?
Но нали знаеш, че "Вкус брат няма!".
Важно е да си ги харесваш, а както виждам - точно така е. :)
MissBianka
04-18-2011, 16:16
На мен много ми харесват първите обувки ! В стил Gianmarco Lorenzi са :grin: страхотни ! :-)
Pliok0019
04-18-2011, 16:28
Вчера след изпита супер случайно си намерих рокля. :grin: Сега ще гледам за някои хубави обувки и чантичка. Може би с изпращането нещата ще са ми по-трудни. Тук купих първата рокля, която облякох. : )
MidnightLove, не са по мой вкус, но важното е на теб да ти харесват. :) Вторите ми допадат. :)
Аз днес ходих и след дълго чакане успях да си премеря моите и за втори път да ги поръчам. Поне знам, че всичко ще е наред този път. Остават ми бижута и обувки и чанта за изпращането. Ох, айде да минава всичко, че ми писна от харчене на пари, учене и нерви покрай даскало... :?
днес си харесах бижутаа :grin:
Кога си на изпит и в кой университет? Аз се записах преди месец някъде за предварителните в Стара Загора- ТрУ (те минаха вече де ) и Пловдив ( на 02.06. са изпитите в ПУ ) Аз се глася за Пловдив ама да видим какво щe стане...
на 2.06 по български и аз съм в ПУ
rosencetooo
04-19-2011, 03:33
Мхм.. и мойте наблюдения от изпитите тая година са , че наистина повечето имат 3-4 гррр.. Мии ще се записваме на редовните няма как ;д А във ВИНСА изпита по Бел как е ?
На мен много ми харесват сандалите на MidnightLove и двата чифта са уникални :)
krisito9212
04-19-2011, 12:03
MidnightLove черните сандали нещо ми идват твърде чалга и кич,но важното е ти да се харесваш :-) Иначе вторите са уникални.От къде са...
Някой да има идея каква прическа мога да си направя за снимките на албума? Косата ми е тънка и права на черта. Не искам да съм съвсем различна - например къдрава.
п.п и аз ходя на солариум.Досега съм била 3 пъти - два пъти по 5 мин. и един път по 7 мин. ,като на седмата минута изгорях много сериозно на гърба,тъй като бяха сменили лампите и солариумът беше силен. Сега ме е страх да отида пак хахаха.... :D
Благодаря предварително за идеите за прическа! :-)
Моите са утре и си нямам идея :-o .косата ми е малко под раменете на пластове ,начупена 8-)
gabri3lla
04-19-2011, 14:01
Обувките на MidnightLove са жестоки.
Когато нямам идея за прическа винаги поглеждам тук : http://www.youtube.com/results?search_query=easy+hairstyle+&aq=f
Това много ми допадна и се прави лесно. :)
http://www.youtube.com/watch?v=-yZgOOO-CNs
nikitooo92
04-19-2011, 16:58
Момичета,реших се да пусна снимки на обувките ми за бала за малко.После ще ги изтрия.Дано ви харесат.Аз много си ги харесвам :oops:
http://prikachi.com/images/519/3239519N.jpg
http://prikachi.com/images/527/3239527h.jpg
http://prikachi.com/images/529/3239529u.jpg
http://prikachi.com/images/532/3239532s.jpg
А тези са за тържеството:
http://prikachi.com/images/539/3239539r.jpg Малеееее,жестоки сааа .....моля те кажи откъде са :) :grin: