View Full Version : Бал 2011
Страници :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
MidnightLove
04-19-2011, 17:07
MidnightLove черните сандали нещо ми идват твърде чалга и кич,но важното е ти да се харесваш :-) Иначе вторите са уникални.От къде са...
Обувките наистина може да бъдат кич,ако са съчетани погрешно :)
Другите са от Македония :)
Благодаря на другите, много се радвам,че ви харесаха обувките. Също така ми е ясно,че не може всички да ги харесат.Свят шарен - хора различни. В противен случай нямаше да е интересно :-)
bubeto93
04-20-2011, 15:02
Ето ги и моите обувки за бала.Тока е доста по-висок от колкото изглежда тук а и стоят страхотно :) .
http://www.prikachi.com/images/925/3246925j.jpg
krisito9212
04-20-2011, 16:01
MidnightLove черните сандали нещо ми идват твърде чалга и кич,но важното е ти да се харесваш :-) Иначе вторите са уникални.От къде са...
Обувките наистина може да бъдат кич,ако са съчетани погрешно :)
Другите са от Македония :)
Благодаря на другите, много се радвам,че ви харесаха обувките. Също така ми е ясно,че не може всички да ги харесат.Свят шарен - хора различни. В противен случай нямаше да е интересно :-)Да :) според мен позжоляжат суцхетание със съвсем изчистена и обикновена рокля :) и то къса
Иначе благодара,другите са страсхни :)
GabisiTa
04-24-2011, 12:15
И аз да се похваля вече - имам обувки и чанта за балааааа :grin:
роклята ми за бала
http://prikachi.com/images/475/3262475u.jpg
http://prikachi.com/images/474/3262474g.jpg
роклята ми за бала
Sajalqwam che pisha taka,no nqmam fonetika na tozi komp...Roklqta ti e strahotnaaaaaaaaaa! :)
роклята ми за бала
Sajalqwam che pisha taka,no nqmam fonetika na tozi komp...Roklqta ti e strahotnaaaaaaaaaa! :)
много се радвам, че ти харесва :)
GabisiTa
04-26-2011, 17:59
Темата ни май изостана на задните страници... Някой няма ли да се похвали за нещо? :P
pitfall, роклята ти е много хубава :)
marin4itu
04-26-2011, 18:17
Вече сякаш сме готови с приготовленията :D Е скоро след 2 седмици ще си показваме снимки от изпращането.. Ние с нашия клас сме решили да идивеем много тогава! Да загреем за бала!
vagarious
04-26-2011, 18:48
Момичета, аз все се каня да ви питам, но никога не ми зарежда страницата на сайта. :? Както и да е. 8-)
Та ... помня, че преди,когато показах модела на роклята ми, говорехме и за прическата, но не помня какво ми казахте !?
Значи да напомня само, че е без презрамки,само бюстие и отзад е с връзки .. ще отива ли вдигната коса или трябва да е пусната ... !?
Навсякъде чувам различни мнения .. и вече съм се объркала тотааално.
Е ?! :-o
koshtramba
04-26-2011, 19:36
^ Попринцип, ако роклята е с гол гръб, най-добре е да е вдигната, за да се види красотата на роклята... :) В твоят случай, щом е с връзки - мисля, че може и пусната.
krisito9212
04-26-2011, 19:55
Ние утре сме на снимки,ще пусна някоя като взема :))
днес ни снимаха за видетот 8-)
купих си тоалети за изпращанията и съм много доволна :grin:
остаха ми обувки за изпращането и бижута за бала само
rosencetooo
04-27-2011, 02:32
vagarious бъди с прическа, с която се харесваш и ще ти е удобно :)
ухх аз още не съм си купила бижута за изпращането .. ;д
малее почти не остана време :( ... и покрай тези изпити и матури , незнам за кое по-напред да мисля :D
vagarious
04-27-2011, 08:54
rosencetooo за моя радост всяка една прическа ми отива, всичко ми отива.Такова ми е лицето и излъчването.Но не искам да се чувствам неловко и затова питам.Иначе си права, да. :)
На мен само чантата ми остана, и аксесоари за бала и току-що осъзнах, че след точно 2 седмици по това време, ще ви пиша как е минало изпращането!!! Само 2 седмици!!!!!! :shock:
marin4itu
04-27-2011, 09:30
Наистина са само 2 седмици! Аз вчера правих последното си контролно по математика! :grin:
vagarious
04-27-2011, 09:34
А пък аз вече не посещавам училище!
Най-после(за сега) ....... :o
rosencetooo
04-27-2011, 10:07
да , малко остана :) е супер тогава , не му мисли много ;д
при нас пък много отдавна никой не ходи,общо взето цялата година беше така 8-) ходи да изпием по 1-2 кафета и това е :)
vagarious
04-27-2011, 10:23
Мда и ние така бяхме тази година,но сега вече и за кафе ако се съберем - ще е добре. :-D
чесно да ви кажа много ми омръзнаха протовленията за бала... :o
чакам го с нетърпение , ама всичките тия рокли , обувки ,бижута,коси , гримове ме уморихааа
чесно да ви кажа много ми омръзнаха протовленията за бала... :o
чакам го с нетърпение , ама всичките тия рокли , обувки ,бижута,коси , гримове ме уморихааа
Ох, и аз така... И още не съм готова даже с всичко. :D Така де, всъщност само бижутата ми останаха и да отида да си взема чантата и обувките за бала. И за изпращането и 2рата бална съм си взела обувки и чанта. :)
При нас сега текат приготовления за изпращането. С фотографа сме наникъде, още не сме канили училители... Като цяло доста изоставаме с графика, но всичко лека-полека се нарежда.
Мене тръгна да ме хваща треската за матурите... :shock: Колко малко време остана за всичко...
GabisiTa
04-27-2011, 14:59
Аз за бала съм готова с всичко! :) Купих си и тоалет за изпращането, остават ми обувки и чанта за него и за другата ми рокля, която е за Албена.
Не остана време до завършването, чак не ми се вярва, че е толкова скоро. :)
marin4itu
04-27-2011, 19:22
Аз по принцип от доста време ходя само за контролни и изпитвания за дооформяне. Иначе и ние по кафетата висим :D
И с бала и с изпращането съм готова, само бижута за бала ми останаха, но искам първо да ида на пробна прическа, за да видя най-вече обиците на каква дължина ще са ми. За втората вечер на Златни пясъци баба ми ще ми шие рокля и мисля да съм с обувките и чантата от бала, няма да си купувам отделни. Искам вече да идва поне изпращането, че с класа ми си правим планове много да си избухнем! :grin:
MidnightLove
04-27-2011, 19:45
Момичета, малко е извън темата,но исках да ви предложа нещо.
Поръчах си обувки от един сайт за изпращането,но като пристигнаха се оказа,че са ми доста големи и ми стоят ужасно грозно.Много си ги харесвам, но за съжаление просто няма как да ги нося, дори и със стелки :(
Реших да ви ги покажа и ако някои ги хареса може да ми пише на ЛС.
http://www.riverisland.com/online/women/shoes--boots/heels/pink-flower-sandals-597136
Pliok0019
04-27-2011, 20:00
Ние пък ходим всеки ден на училище, и по 4 пъти в седмицата съм на курсове...и ми е кошмар. :Д
Дано другата седмица да си взема всичко необходимо.
rosencetooo
04-28-2011, 03:11
Ухх .. аз още си ходя на даскало ;д до другата седмица срядата имаме контролни , класна.. добре , че поне са първите часове , че после си заминавам ;д И аз сега като се замисля , има точно 2 седмици до изпращането , после ще има да гледаме снимкии :grin:
Pliok0019
04-28-2011, 03:19
8 учебни дни!
Аз ставам, че днес ми е най-безумно лошия ден. :Д
Наистина почти не остана...Имаме 2 седмици и всичко приключва :) Е бала няма да е приключил,матурите също,но поне ще казваме как е минало изпращането... Нас почти са ни оформили и съм спокойна вече...За втората матура по история доста се притеснявам,ама каквото направя...
bubeto93
04-28-2011, 15:11
И аз си имам рокля най-после! :grin:
rosencetooo
04-28-2011, 16:01
Накупех си бижута за изпращането .. само едно ми остана още да си купя и съм напълно готова ;д
Хайде честито и от мен на всички,които имат вече рокли,бижута и т.н. и очакват с нетърпение датата на изпращането,като мен :)
Иначе нас вече ни оформиха и аз другата седмица ще отида евентуално за няколко часа,ако класната ни викне да пишем бележниците :D
Нещата около подаръка за класната,албума,поканите малко по малко си идват на мястото най-сетне 8)
П.С В понеделник съм на пробна заедно с 2 съученички :D
rosencetooo
04-29-2011, 03:35
^ блазя ви , ние само при предмети по , който ни е класната не сме оформени ;д и ние сложила класната до другата сряда .. :) ;д
О, и ние никак не сме добре. Точно втория срок всички учители нещо откачиха, почнаха да се гаврят и някои ще ни оставят по-ниските оценка напук... Думи нямам чак. Днес имам класно по математика, а другата седмица окончателно ще ни оформят.
П.С. Днес ни е последният петък на училище. :(
rosencetooo
04-29-2011, 09:39
мдам така е :) и при нас същата работа с даскалите ;д
и при нас е така ,но просто не ми пука .. дипломата не ми трябва за никъде :)
Здравейте, момичета =]
И аз тази година завършвам. Виждам ,че не обсъждате единствено бала ... затова искам да ви питам нещо. На изпращането ни,на всеки клас пускат различна песен и сега се чудим каква да си изберем. Ако имате предложения, споделете.
А също така избрали ли сте подарък за класните, защото ние сме мн неорганизирани и още не сме го измислили.
^ http://vbox7.com/play:609327cf 8-)
ioana25 На изпращането ни,на всеки клас пускат различна песен и сега се чудим каква да си изберем. Ако имате предложения, споделете.
Аз предлагам класиките - "Тоника - Един неразделен клас" , "Щурците - Клетва" , "Ивана - Добра среща приятели" (въпреки че тя е за заведение вече като се събере класа :D ), "ФСБ - След 10 години"
и една песен която на мен лично много ми харесва и би могла да мине за изпращане примерно "Ryan Cabrera - I will remember you" :-({|=
ioana25 А също така избрали ли сте подарък за класните, защото ние сме мн неорганизирани и още не сме го измислили
Ние започнахме да събираме по 7 лв. за подарък за класната. Мислим да и вземем нещо със Сваровски - колие,обеци или комплект,но не се знае още.2-та лв от седемте ще заделим за букет.Поне такъв е плана... :)
krisito9212
04-30-2011, 15:41
ioana25 На изпращането ни,на всеки клас пускат различна песен и сега се чудим каква да си изберем. Ако имате предложения, споделете.
Аз предлагам класиките - "Тоника - Един неразделен клас" , "Щурците - Клетва" , "Ивана - Добра среща приятели" (въпреки че тя е за заведение вече като се събере класа :D ), "ФСБ - След 10 години"
и една песен която на мен лично много ми харесва и би могла да мине за изпращане примерно "Ryan Cabrera - I will remember you" :-({|=
ioana25 А също така избрали ли сте подарък за класните, защото ние сме мн неорганизирани и още не сме го измислили
Ние започнахме да събираме по 7 лв. за подарък за класната. Мислим да и вземем нещо със Сваровски - колие,обеци или комплект,но не се знае още.2-та лв от седемте ще заделим за букет.Поне такъв е плана... :) Леле,много малко ние по 20 лв събираме
GoldSoul
04-30-2011, 16:28
И ние по 20 събираме,но поне са включени в цената и букети за изпращане,другарска и самия бал.
marin4itu
05-01-2011, 07:45
Ние за класната събираме по 10 лева.
Infinity
05-01-2011, 09:10
Леле, хора как можете да събирате толкова малко пари за класните си ! :shock: Ние сега за завършването ще събираме по 20лв. , при положение, че девети клас завършваме ! 8-) 8-)
ние събираме по 10. кво пък ще и купувате за 500 лв ?!
Infinity
05-01-2011, 12:22
Ние сме 20 човека , а засега смятаме да я пратим на почивка някъде. :)
e.. вие сте малко. за завършване на 9 клас е малко прекалено. толкова ядове ще имате на главитя от тия същества ,наречени учители,че едва ли до 12 клас ще сте толкова щедри 8-)
Infinity
05-01-2011, 12:46
За останалите учители съм абсолютно съгласна, но пък тая жена тооооолкова много направи за нас през тази само една година, че заслужава дори мноооого повече ! :)
А за ядовете - тези, които ние й докарахме са в пъти повече от тези, които тя понякога ни създава. 8-)
buba_strelec
05-01-2011, 14:10
аз от мойта класна нищо добро не съм видял , нарочно гледаше да ме прецаква , ама нещо не и се получаваше 8-)
LovEsIckk
05-01-2011, 17:29
Ние събираме по 25лв. за класната.
krisito9212
05-01-2011, 17:43
ние събираме по 10. кво пък ще и купувате за 500 лв ?!Ами 500 лв,да же са малко ние решихме даже по 25 лв да събираме.Имаме няколко варианта но още обмисляме :)
смело мога да твърдя , че в днешно време училището не ни дава Почти нищо... за съжаление
Kinghood
05-01-2011, 18:21
смело мога да твърдя , че в днешно време училището не ни дава Почти нищо... за съжаление
Зависи. Относително е това, което казваш! Може би, ако се замислиш, не може да не ти е дало нищо това училище! Това дали е редовно посещавано, и учителите са изпълявали своите задължения, и по-точно дали им е била предоставена тази възможност е тема на един друг разговор. Ние събираме по 20 лв. за класната. Мен ме вълнува друг въпрос. Не съм запознат с другите, но на изпращането, което при нас ще бъде на 11 май, подготвили ли сте нещо и какво е то? Черпим идеи и искаме да направим нещо наистина вълнуващо и запомнящо се :)
didi02, мерси за предложенията. Засега сме се спряли на Слави Трифонов - Един Приятел.
Не съм запознат с другите, но на изпращането, което при нас ще бъде на 11 май, подготвили ли сте нещо и какво е то? Черпим идеи и искаме да направим нещо наистина вълнуващо и запомнящо се :)
Хмм, какво точно имаш предвид. Какво трябва да подготвяте? Съжалявам за тъпия въпрос, но просто при нас 11 клас подготвят цялото изпращане, песни, подаръчета за 12 клас и тн и ние сме в неведение до самия ден :)
Kinghood
05-01-2011, 18:57
Точно това имах в предвид. При вас 11 клас го подготвят, а при нас ние 12-тите класове! Всеки клас трябва да си измисли за него, въпросната програма. :?
Леле, хора как можете да събирате толкова малко пари за класните си ! :shock: Ние сега за завършването ще събираме по 20лв. при положение, че девети клас завършваме ! 8-) 8-)
,
вие сте луди
ние в 8ми клас за завършването и купихме един букет от 29 рози и един на тази по английски, а за коледа кутия за бижута от естествена кожа
в 9ти имаше бижу, букет и парфюм май
в 10..за коледа и купихме един часовник за стена
но чак 20 лева..то сега ако и подарим тва..в 12 клас апартамент или.. ? :o
Sasha2k8
05-01-2011, 19:56
Хорааа останаха само 2-3 седмици и се сетих да ви питам - вие помислихте ли къде да си направите изпращането с роднините и приятелите в деня на бала? Споделете.. :)
Kinghood
05-01-2011, 19:59
Хорааа останаха само 2-3 седмици и се сетих да ви питам - вие помислихте ли къде да си направите изпращането с роднините и приятелите в деня на бала? Споделете.. :)
Моето ще бъде в ресторант. Живот и здраве :)
Ние пък за класната даже не събираме пари. И на бала никой не иска да я взима от тях... :lol:
krisito9212
05-01-2011, 21:19
смело мога да твърдя , че в днешно време училището не ни дава Почти нищо... за съжалениеСпоред мен грешиш.Ние не даваме нищо от себе си,за да получим полагащото ни се.Има достатъчно ерудирани преподаватели.Просто поколението е такова,управнищите правят народа такъв.
и това го има. но като цялоо формата на обучение в България е под всякаква критика. едва ли в живота ще ми трябва да знам повечето глупости ,които учим. както и да е ,всеки с гледната си точка.нека не разваляме темата с тези глупости :)
lemonyheart
05-02-2011, 11:33
Леле, хора как можете да събирате толкова малко пари за класните си ! :shock: Ние сега за завършването ще събираме по 20лв. при положение, че девети клас завършваме ! 8-) 8-)
,
вие сте луди
ние в 8ми клас за завършването и купихме един букет от 29 рози и един на тази по английски, а за коледа кутия за бижута от естествена кожа
в 9ти имаше бижу, букет и парфюм май
в 10..за коледа и купихме един часовник за стена
но чак 20 лева..то сега ако и подарим тва..в 12 клас апартамент или.. ? :o
+1 8-)
Infinity
05-02-2011, 11:54
Хах, ми не сме мислили сериозно по тоя въпрос - какво да й вземем за абитуриенския, но ще е нещо огроооомно ! 8-) 8-)
Пффффффффф :shock: Ние пък за нашата класна събираме по 5 лева... Даже вече измислихме какво да и подарим...Не е важно подаръкът да е 300-400 лева и така нататка,просто трябва да е подарен от сърце (лично мое мнение)... И като четох за този извънземен подарък-екскурзията направо си паднах...Вярно класните ръководители са ни като втори родители и не само те-всички учители...Но не мисля,че трябва чак толкова много да се престаравате...(отново мое мнение)
rosencetooo
05-03-2011, 17:51
^ И ние не събираме много пари :) по 6лв ;д
лелееее 20 лв. за класната? НИКОГААААААААААА :D На мен 5 НЕ ми се дават за тая нашата злобаркаа отвратителнааа :-x :D амаа се налагаа : ((( :D
mynichka
05-03-2011, 18:01
Ние като завършвахме преди 2 години- събирахме по 25 лева и не мисля, че бяха много. Напълно си го заслужаваше :)
babyliss0
05-03-2011, 18:04
знам,че не е тук мястото ,но да ви питам за благодарствено слово за 12 клас..трябва да напиша или намеря ,че ме избраха да чета :lol: :lol: :lol: някакви преложения?
gabri3lla
05-03-2011, 18:42
знам,че не е тук мястото ,но да ви питам за благодарствено слово за 12 клас..трябва да напиша или намеря ,че ме избраха да чета :lol: :lol: :lol: някакви преложения?
Оффф,да, и мен ме прецакаха от цял клас аз да го пиша. Класната каза, че ако реша няма да е проблем да го препиша от интернет,ама аз не искам. Ще гледам да вложа собствена мисъл,току виж съм ги разплакала всичките. 8-)
rosencetooo
05-04-2011, 02:56
babyliss0 ако искаш първо потърси , прочети няколко да видиш за какво става на в-с и д/г как трябва да е написано .. и ако искаш промени нещо или си напиши ново :)
LovEsIckk
05-04-2011, 15:24
За моята класна - екскурзия в чужбина.За това събираме толкова пари..
Божичко колко много пари събирате... :shock:
Ние за сега даже не планираме подарък за класната, тъй като ни я смениха миналата година. Евентуално можем да й вземем нещо, но като ни връчва дипломите, защото и рождения й ден е долу-горе тогава. Но най-много по 5 лв да съберем.
Иначе при нас изпращанията се организират от самия випуск дванадесетокласници. Всички си правим сами и в момента е пълна лудница, защото е след 1 седмица, а не сме особено готови...
Скоро ще ходим да се снимаме и за албум, който според очакванията ни и като за цената си ( 20 лв ) ще е просто страхотен! :grin: Надявам се, де. :)
Още не съм си взела бижута, но то от това даскало време не ми остава. Че се налага и редовно да ходя, защото иначе много гаврят...
Вие по серенади тръгнахте ли вече? :)
marin4itu
05-04-2011, 21:04
При нас във Варна не правим серенади :D
marin4itu
05-04-2011, 21:19
Класът отива до жилището на класната, за да й пее..
^потресаваща простотия :-o
днес ни правиха снимки за албума. Първото ми изпращане е в понеделник , а др в сряда 8-)
rosencetooo
05-05-2011, 02:26
Нашата класна май не ни иска на серенада ;д Още не ни е поканила ..
Вчера с маникюристката ми измислехме какво ще ми прави на изпращането и какво на бала :)
Харесах си още две прически ;д
Притеснява ме единствено времето ,какво ще е другата седмица :(
anonimchetou
05-05-2011, 06:14
Леле по кое време ходите на снимки за албум?! Нас ни сминаха още Март месец и дадохме по 70лв. за албум и ми стои на секцията в нас от почти 2 месеца вече.
marin4itu
05-05-2011, 06:28
Ние коледната ваканция ходихме да се снимаме на кръчма, а преди няколко дена в морската градина..
А между другото и аз се замислих, че за изпращането трябва да си взема нещо връхно.. Много студен май месец!
Леле по кое време ходите на снимки за албум?! Нас ни сминаха още Март месец и дадохме по 70лв. за албум и ми стои на секцията в нас от почти 2 месеца вече.
в албума попринцип има по една снимка на всеки от бала и една обикновенна.
LovEsIckk
05-05-2011, 07:14
нас ще ни снимат за албума на 20-ти
60 лв. - албум+видеозаснемане
anonimchetou
05-05-2011, 09:56
В нашия албум на киорицата сме целият клас , всеки си има страница , на която има една голяма собствена снимка от фотосесията и още две малки с някои от класа : ) На задната корица има имената на всички ни +телефонен номер и други неща. Аз съм доволна от албума , харесва ми и с удовлоствие си го гледам от сега, но със сигурност след години тръпката при гледането ще е доста по-голяма ; )
Серенадите при нас не са само пеене. Отиваме пред блока на учителя/учителката, пеем, като ни чуят, слизат долу при нас, играем хора или каквото там преценим, после ни канят горе, черпят ни, играем, забавляваме се, общо взето хубаво изживяване е по това, което са ми разказвали. :)
А за албумите ви не знам защо са толкова скъпи :shock: Но явно навсякъде е различно. :) На нас снимките от албума ще са ни от изпращането, от бала и от още някъде, където преценим да отидем да ни снимат, но това ще стане при хубаво време. :)
Svetli7oo
05-05-2011, 10:46
Наистина албумите ви са много скъпи. При нас цените са между 40-50лв и това е максимална цена, а снимките вътре са същите - една по-голяма и две по-малки,също снимка на класа и на класната. :)
rosencetooo
05-05-2011, 11:07
marin4itu какво връхно мислиш да си взимаш ;д
нашите албуми излязоха 65лв, албума + диск с цялата фото сесия, която са ми направили :)
marin4itu
05-05-2011, 11:42
Ами аз си взех вече. Като болеро е, черно. Ще стои добре и с роклята за изпращането и с балната рокля.
Момичета купих си и от онези силиконовите сутиени, защото ще си шия рокля за втората вечер в хотела. :D
krisito9212
05-05-2011, 12:29
При нас има албуми и за25 лв,какви са тези цени...Иначе ние си взехме албум за 40(най-скъпия,с кожена корица,дебели страници) и с видеото(от изпращане,бал,дипломиране) ни излиза 60 лв.А после за да си вземем снимки от фотосесията за албума ни е 7 лв за диск(вътре може да има и 100 снимки).На нас снимките все ни ги отлагат,заради скапаното време :-x :-x :-x :-x сега са за 10,дано е хубаво врмето...Иначе в албума имаме и снимки от бала,страхотен е :)
На 11 ни е изпращането,от всеки клас някой ще държи реч(на нашия естествено аз я мисля,какрто винаги...),ще даваме грамоти на учителите и ще направим такива за нас самите.А подготовката за изпращането я правят от училището,за нас е изненада,но дочухме нещо за червен килим :) Ще имаме гривнички,на които ще е изографисано името ни,випуска и класа.Вечерта ще се събираме целия випуск :) А уговорихме и и музика за изпращането днес и се спукваме от броене.Направо са страхотни емоции,но тупото учене за матурите и изпитите ги помрачава.. :-x :-x :-x :-x :-x :-x Но аз си казах,минат ли матурите до връщането ми от Мармарис го удрям на живот,е**ла съм го и ученето(с извинение).
А между другото съм напулно готова за бала :) Имам само малък проблем,за който ще поискам съвет.Роклята ми трябва да е със сутиен,понеже съм отслабнала още толкова и сега отгоре ми е леко широка и като си вдигна ръката ми се вижда зърното....Като сложа сутиен ми е супер,обаче като си вдигна ръката се вижда малко от чашката и закопчалката отсрани(сутиена е бриджитка).Аз мисля да си взема сутиен със силиконов гръб(който обаче да започва от чашката) обаче незнам дали ще намеря такъв(идеи,сайтове???) Или дайте ми и друга идея(без силиконови чашки)....
А и забравих да кажа,който си е взел снимките от сесията за албума да качи някоя :) или от изпращанията също :)
Абе хора,какво правите с тия албуми...? Нашия албум ще е 30-35 лв макс и даже днес ще ходя да запазвам дата и час за изпращането (11) да ни снимат,но като гледам времето какво е дъждовно,студено и мрачно и направо нз ако е такова др седмица как да се обличам :shock: Повечето момичета сме си взели рокли и ако не дай си Боже вали,ще провали и снимките и изпращането и всичко :-x
Иначе при нас изпращането мисля че ще го правят малките (10-11кл) и дочух че са подготвили някакви забавни дипломи да ни дават,но ще разказвам др седмица живот и здраве :)
Днес уредихме всичко с поканите за учителите за бала и на 11-ти ще им ги дадем.За класната измислихме да и подарим подаръка за бала,защото вече ни оформиха и класа не можем да се съберем и само аз ходя и още 1-2-ма (а имаме само 30-40лв събрани :x ),а за изпращането да и подарим букета (за него поне имаме добра сума :D ),таман ще имаме време и пари да съберем :)
Ааа и понеже нали вече са ни оформили и всеки е зачезнал на някъде, в даскало едно тихо,все 1 няма абитуриенти :x Като си спомня миналия випуск как почнаха да броят още средата на месец април и чак ми става кофти
vagarious
05-05-2011, 13:34
Ние пък се отказахме от албума, защото на повечето им идва в повече ии решихме всеки да си извади по някоя хубава и нормална снимка и отзад да напишем нещо за спомен ии ще ги сложим в една хубава подаръчна кутия ии това ще е част от подаръка й.
А като цяло за подаръка още не знаем какво да й купим-едно, че има и несъгласни,друго, че не сме събирали много пари и .. става лудница. :-o
Най-хубавото е, че днес точно поръчахме един огромен букет с 21 рози,които ще ги напръскат със златист спрей и ще изкарат супер дълго време.Даже го взехме многоо изгодно,което си е най-доброто!
За изпращането ще поръчаме и торта със снимка на класа,шампанско и много балони.Абе много добре сме го замислили,поне ние,то се е видяло, че няма да е училището! :? И такам.
П.П: не, че е за хвалба,но изобщо не съм пипвала в изминалия месец по нещо..не съм учила, а то си дойде. :( Не знам вие как сте,но аз не съм особено добре с подготовката. :?
krisito9212
05-05-2011, 14:25
vagarious аз пък само уча :9 сега за матури... и затова немога да се насладя както трябва на хубавите емоции.Ето сега трябва да мисля реч,а имам да уча,направо ужас...А за изпращането добре,че поне от училището ни организират всичко :) Абе очертават се страшни купони от тук нататък,само да минат матурите и се разбивам,а после пак учене за Софийския :( Иначе да се похваля-за сега съм правистка в ЮЗУ :) После напред към СУ.
П.П Дано с еоправи скапаното време...
И дайте идеи за сутиена :(
vagarious
05-05-2011, 15:19
Оууу честито за ЮЗУ!!Пожелавам ти същия успех и в Софийския! :))
Времето,така като го гледам, а и сума ти прогнози прегледах - ами кофти ще е, ще валиии.Абе ужас..много ме е яд. :(
Взех си едни ръкави за изпращането,колкото да не съм съвсем разголена на отиване и връщане....много е тъпо така. :(
GabisiTa
05-05-2011, 15:25
vagarious аз пък само уча :9 сега за матури... и затова немога да се насладя както трябва на хубавите емоции.Ето сега трябва да мисля реч,а имам да уча,направо ужас...А за изпращането добре,че поне от училището ни организират всичко :) Абе очертават се страшни купони от тук нататък,само да минат матурите и се разбивам,а после пак учене за Софийския :( Иначе да се похваля-за сега съм правистка в ЮЗУ :) После напред към СУ.
П.П Дано с еоправи скапаното време...
И дайте идеи за сутиена :(
Защо не питаш в магазина, от където си си купила роклята, дали не могат да ти пришият съвсем леко сутиена? Така няма да ти се мести и да се вижда. За друго не се сещам...
krisito9212
05-05-2011, 16:11
vagarious благодаря много и з ти желая упех :)) Аз все пак си се надявам да не вали :((( Иначе аз нямам връхно,протестирам!! :)
GabisiTa оригинална идея,но не ми се иска да развалям роклята така,понеже не е от евтините...Иначе днес майка ми е обикаляла женичката да ми търси сутиен и е уговорила в един магазин точно такъв със силиконово,което започва от чашките и по ирязани такива,стискайте палци :)))
моята рокля е със пришит сутиен вътре,но е направен така , че плата не е наранен по никакъв начин. има много варианти,питай в ателието. а за сутиен със силиконов гръб по-добре недей,не е хубаво като се вижда отзад.
krisito9212
05-05-2011, 18:54
Моята също има вътре чашки,само че аз съм много отслабнала,ако се стесни роклята проблема ще се реши,лошото е че нутика е в София,аз съм от Сандански и не ми се занимава да ходя до София заради това...
Иначе ще видя утре как е с този сутиен,предполагам няма да се вижда,освен ако не вдигам много високо ръката си
нашите албуми излязоха 65лв, албума + диск с цялата фото сесия, която са ми направили :)
Откъде си? Нашият албум също беше 65 лв + диск с фотосесията :D
Моята също има вътре чашки,само че аз съм много отслабнала,ако се стесни роклята проблема ще се реши,лошото е че нутика е в София,аз съм от Сандански и не ми се занимава да ходя до София заради това...
Иначе ще видя утре как е с този сутиен,предполагам няма да се вижда,освен ако не вдигам много високо ръката си
e щом гърбът ти не е гол не е фатално :)
krisito9212
05-05-2011, 22:25
e щом гърбът ти не е гол не е фатално :)Да,той сутиена отстрани се подава леко,дано стане с новия :)
rosencetooo
05-06-2011, 05:40
Откъде си? Нашият албум също беше 65 лв + диск с фотосесията :D
От Добрич :)
За нашето изпращане от училището ни кара ние да си мислим сценария и т.н , направихме си грамота за всеки един от класа :P
Ухх.. дано поне времето се оправи за баловете, че не ми се мисли в каква депресия ще изпадна ;д
marin4itu
05-06-2011, 07:06
Ооо аз няма да позволя на времето да ми развали настроението нито за изпращането, нито за бала!
Момичата,а ще си удължавате ли косата?И колко пари би струвало това удоволствие и да знаете къде има хубави коси на сносни цени? :)
да, и искам да ти кажа,че не си струва да сикупуваш коса от салон за 300-400 лв. същата коса може да намериш за 150 лв,от личен опит го казвам. Не отричам,че има е много по-добри коси но едва ли ти се дава от 500 лв нагоре :)
А някакъв съвет от къде,че си нямам идея.Ако не е проблем да кажеш твоята от къде е..ще съм много благодарна.
Матурите наближават...Притеснявате ли се за тази по БЕЛ?
За тази по БЕЛ - МНОГО! Още не съм седнала да уча и не знам просто защо се размотавам още...
Междудругото една госпожа ни каза, че тази година има доста по-малко ученици oт миналата година и доста от местата в университетите ще си останат свободни, ако матурите са трудни и масово има 2ки. По нейно мнение тазгодишните матури ще са лесни... ДАНО! :)
А някакъв съвет от къде,че си нямам идея.Ако не е проблем да кажеш твоята от къде е..ще съм много благодарна.
моята за бала си я поръчах от ебей и друг път съм поръчвала от този продавач и знам , че е хубава :)
rosencetooo
05-07-2011, 07:19
За тази по БЕЛ - МНОГО! Още не съм седнала да уча и не знам просто защо се размотавам още...
Междудругото една госпожа ни каза, че тази година има доста по-малко ученици oт миналата година и доста от местата в университетите ще си останат свободни, ако матурите са трудни и масово има 2ки. По нейно мнение тазгодишните матури ще са лесни... ДАНО! :)Мм дано да е така , както е казала госпожата ти че...
и аз още не съм сядала да уча по БЕЛ сериозно , тея дни от време на време чета по Биология :( ..
vagarious
05-07-2011, 08:54
Нито по БЕЛ знам достатъчно,нито по биология .. там все още трябва да преговарям, а си се размотавам,все едно си нямам грижи на главата. :?
Забелязвам, че тук от 3-4 дена съм доста напрегната,много нервнича и само ме увикват вкъщи. 8-)
То не е изпращане и цял ден главоболия,то не са матури, не са прически после за бала, гримове,рокли и цяла нощ болки от високите токове. :shock: Направо искам вече да дойде момента, в който си поръчвам такси за вкъщи след края на балната вечер.Е когато дойде - чувството ще е върховно.Искам вече всичко да приключва.Не предполагах, че ще е така. :( :?
http://news.plovdiv24.bg/252230.html
^ Поредната измислица... И забележете, че глобата за балоните колко е по-голяма от тази за стърченето от колата, което е по-опасното според мен...
Иначе аз да се похваля, бижута имам вече, с всичко съм готова. :) Моля се само да не вали на изпращането, за да не се провали всичко. :?
Леле, хора, не остана време до матурите. :shock: Хвана ме шубето. :D
babyliss0
05-09-2011, 15:49
Във връзка с матурата по БЕЛ,чували ли сте,че 41 въпрос ще бъде само ЕСЕ! Ей сега една съученичка е гледала интервю
Във връзка с матурата по БЕЛ,чували ли сте,че 41 въпрос ще бъде само ЕСЕ! Ей сега една съученичка е гледала интервю
Моляяяяяяяяя?!?!?
Гавра... Аз все още се надявам да имаме възможност да си избираме на момента дали да пишем ЛИС или есе по дадената тема...
Иначе някой ходил ли е на спрей тен и какви отзиви имате? Вредно ли е за кожата? Колко процедури трябват за лек "загар" и колко време издържа тена? :)
babyliss0
05-09-2011, 17:49
Моляяяяяяяяя?!?!?
Гавра... Аз все още се надявам да имаме възможност да си избираме на момента дали да пишем ЛИС или есе по дадената тема...
Иначе някой ходил ли е на спрей тен и какви отзиви имате? Вредно ли е за кожата? Колко процедури трябват за лек "загар" и колко време издържа тена? :)
Ще можем да избираме,но темата щяла да бъде обща и за есе и за ЛИС ,което означава,че ще е гадна за да пасва и двата типа
rosencetooo
05-09-2011, 18:42
Нито по БЕЛ знам достатъчно,нито по биология .. там все още трябва да преговарям, а си се размотавам,все едно си нямам грижи на главата. :?
Забелязвам, че тук от 3-4 дена съм доста напрегната,много нервнича и само ме увикват вкъщи. 8-)
То не е изпращане и цял ден главоболия,то не са матури, не са прически после за бала, гримове,рокли и цяла нощ болки от високите токове. :shock: Направо искам вече да дойде момента, в който си поръчвам такси за вкъщи след края на балната вечер.Е когато дойде - чувството ще е върховно.Искам вече всичко да приключва.Не предполагах, че ще е така. :( :? Леле и аз съм същата , ама утре вече се захващам поне малко да чета за матурите ;д че тука 1-2 дена пак пропуснах :)
И мен си ме е хванало шубето ;д
Lorein напълно си права,, ебахти простотията... ;д ама нормално много повече коли ще се окичени с балони .. съответно много повече парички ще приберат ;д Какво значение има кое е по-опасно за тях ;)
Biskfitka
05-09-2011, 19:24
И мин.година го имаше това с балоните.Можеше да има балони по колите само на места,на които няма да пречат на видимостта...но никой не го спазваше... поне в Петрич :D
Аз се спуквам ,поне по моя преценка :D .Не ходя на даскало,тоест то никой не ходи.Сутрин ставам в 6 ,чета теми по БЕЛ до 9,после по английски преписвам матурките и пооосле до към 12 вечерта по БГ тестове :( :(
marin4itu
05-09-2011, 19:32
Lorein, спрей тена издържал около 10 дни. Аз ходих в едно води се Make up студио, но предлагат и спрей тен и мацката ме зариби да ми напръска само лицето, без да ми взима пари, и забележете по принцип струва 5 лева за лице. Да ти кажа много ми хареса. Точно това, което искам и аз лек загар, не беше някаква коренна разлика с тялото ми, но не беше и като порцелан, каквато съм си по принцип. И като се има в предвид, че съм с къса рокля и краката ще са ми голи, според мен това е добър вариант. В това студио тен за цялото тяло струваше 10 лева, като цената е за 2 пръскания.
Lorein, спрей тена издържал около 10 дни. Аз ходих в едно води се Make up студио, но предлагат и спрей тен и мацката ме зариби да ми напръска само лицето, без да ми взима пари, и забележете по принцип струва 5 лева за лице. Да ти кажа много ми хареса. Точно това, което искам и аз лек загар, не беше някаква коренна разлика с тялото ми, но не беше и като порцелан, каквато съм си по принцип. И като се има в предвид, че съм с къса рокля и краката ще са ми голи, според мен това е добър вариант. В това студио тен за цялото тяло струваше 10 лева, като цената е за 2 пръскания.
Ооо, ти доста добра оферта си намерила. :) Аз намерих 15 лв за едно напръскване за цялото тяло. Обаче май нямам друг избор, защото май другаде няма такова в Русе. 8-) Ииии мисля да отида. :) Аз също съм с къса рокля и доста беличка по природа, така че не искам да ставам кафяво-оранжева, ами просто лек загар. :) Дано да стане хубавооооо. :grin: Мерси за мнението! :)
Дам, за балоните си е тъпичко, аз също мисля да си сложа.
А за ученето... Аз цяла година си учех редовно по БЕЛ, защото даскалът ни го изискваше ( по-скоро учехме заради гадните му изпитвания, но пак файда ). Сега само ще преговоря всичко от тази и миналата година ( когато също учех сериозно ) иииии да се надяваме, че ще вържа над 5,50. :-o По английски съм спокойна, защото и на уроци ходя, за там също се надявам да е над 5,50. Но да не витая из облаците много-много. :oops:
ами то аз съм приета и все пак ми е мноооого напрегнато ,въпреки че съм си учила редовно -не знам ,ще видим
krisito9212
05-09-2011, 22:53
Ние утре най-накрая сме на снимки за албум..Който е бил и си ги е взел да качва.
Матурите дойдоха...
Аз ще кача скоро-а вие какви речи измислихте за изпращането и въобще как ще протече,тъй като ние трябва да измислим нещо,а пък сме доникъде :D ?
офтопик-ей,тъкмо да седна да уча и той ще ме занимава :oops: :lol:
Ние изпращането чак вчера го измислихме вече изцяло, а е сега в четвъртък. :D Поне успяхме на време. :)
Да се надяваме на що-годе хубаво време или поне най-малкото да не вали. :?
Да ви питам нещо - ако класната ни не получи подарък от нас, а само букет, дали ще се обиди? Тъй като голяма част от парите събирахме в последния момент и не сме събирали за нея, имаме като идея да й подарим нещо, когато ни дава дипломите, защото ще е долу-горе по времето на рождения й ден. То при нас малко сложно, защото 4 години бяхме с една класна, тя после се премести в друго училище и сега само последната година бяхме с тази, ама...
rosencetooo
05-10-2011, 05:13
Моето тен пръскане струва 30лв. :) на цялото тяло е ..
Днеска съм на маникюр за изпращането утре , когато имам по свободно време , ще кача някой снимка от външната фото сесия за албумите :P
Снощи малко учих по Биология ;д , днес пак ще уча.. :)
Ии по Бел трябва да се хвана , че.. :X
Леле.. дано утре да е по-топличко времето , и да не вали ... направо ще се побърквам ;д И колата ми е една мизерна , трябва да отида на автомивка , че ако е гадно утре времето .. Иначи за утре ще си нося две чантички , една голяма за механата , дискотеката .. и малка за самото изпращане ;дд
marin4itu
05-10-2011, 07:23
Ох дано да не вали, че ние ще сме на двора и техниката ще се развали, ако завали. И студено не искам да е, че трябва да съм с боси крака, защото обувките ми са отворени. :(
babyliss0
05-10-2011, 08:03
ето няколко снимки от вътрешната сесия.От външната не съм ги взела
http://prikachi.com/images/143/3174143n.jpg -
http://prikachi.com/images/144/3174144j.jpg -
http://prikachi.com/images/797/3323797U.jpg
http://prikachi.com/images/146/3174146h.jpg
krisito9212
05-10-2011, 08:35
babyliss0 супер )
Иначе на нас изпращането ни го организират от учуилището :) А обаче почти всеки клас си държи реч.Нашата аз я написах.
anonimchetou
05-10-2011, 08:37
http://prikachi.com/images/846/3323846I.jpg
http://prikachi.com/images/856/3323856i.jpg
http://prikachi.com/images/851/3323851i.jpg
http://prikachi.com/images/860/3323860N.jpg
gabri3lla
05-10-2011, 12:00
Много сте хубави на снимките. :)
Mоите май се утре,ако е хубаво времето, също и изпращането ми е утре и ми е малко притеснено,защото изявлението на класа аз го писах и ще го чета. После ще кача снимки,ако се харесам. 8-)
GabisiTa
05-10-2011, 16:26
Нашето изпращане е утре. Много се вълнувам и в същия момент започва да ми става тъжно, а не очаквах да е така. И аз ще чета слово утре и ми е доооста притеснено...
А ето няколко снимки за албума
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/225553_202541049785311_100000882522348_512604_5477 293_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/225270_202541069785309_100000882522348_512605_7665 372_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/231001_202541133118636_100000882522348_512607_1841 900_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/228460_202540949785321_100000882522348_512600_6961 275_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/223459_202540996451983_100000882522348_512602_5735 020_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227705_202541236451959_100000882522348_512609_8009 846_n.jpg
GoldSoul
05-10-2011, 16:49
Страхотни сте,мацки! :-)
Тази вечер ми е другарската :grin: утре ще кача снимки :)
marin4itu
05-10-2011, 18:06
Абе само ние ли ще си получим диска със снимките и видеото накрая всичко заедно? :-o
едното ми изпращане мина,беше много вълнуващо... утре на обяд ни изпращат в училище. за сега имам само една единствена снимка :Д
http://prikachi.com/images/808/3326808h.jpg аз съм с огненочервените очи 8-) 8-) 8-)
LovEsIckk
05-10-2011, 21:38
Нашето изпращане е утре. Много се вълнувам и в същия момент започва да ми става тъжно, а не очаквах да е така. И аз ще чета слово утре и ми е доооста притеснено...
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/225553_202541049785311_100000882522348_512604_5477 293_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/225270_202541069785309_100000882522348_512605_7665 372_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/231001_202541133118636_100000882522348_512607_1841 900_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/228460_202540949785321_100000882522348_512600_6961 275_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/223459_202540996451983_100000882522348_512602_5735 020_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227705_202541236451959_100000882522348_512609_8009 846_n.jpg
Кодак,Велико Търново?
svetlidim
05-10-2011, 22:13
Аз специално ходих до Велико Търново за Спрей Тен и...честно казано очаквах по-добри резултати. Ходих главно, за да си боядисам краката, понеже са 2/3 от мен и ползата е пак нулева. Дадох 30лв ей така и в крайна сметка пак ще съм си с чорапогащник, защото нещо не се получи номера на единия крак на прасеца , триха го, пръскаха го пак и сега пак е на участъци, не на петна...ами на лентички ли как да го кажа...
И самия ми тен не е като загар, както очаквах, ами като напудрен, супер изкуствено стои особено по лицето.
Отделно , че краката ми станаха по-черни от ръцете.
Единствено съм доволна, че раменете и ръцете са ми добре...дано не се изтрие до петък, че преди малко го пробвах с вода и се трие, макар че са минали около 7 часа след процедурата.
Истината е, че не ме е яд че дадох толкова пари, същия калпав ефект можех да си постигна и сама...
:(
krisito9212
05-11-2011, 00:01
На нас ни минаха снимките,беше супер изживяване.В четвъртък можем да си вземем диск от фотото.Но ние си направихме 300 л=бителски снимки.Ето няколко :P
http://www.prikachi.com/images/50/3327050n.jpg аз съм с вдигнатата ръка и белия потник
http://www.prikachi.com/images/49/3327049z.jpg аз съм с белия потник
http://www.prikachi.com/images/57/3327057e.jpg като аптекарски шишета аз съм най-високата
http://www.prikachi.com/images/58/3327058e.jpg забележете,че мъжете са с маргаритки в косите и то по двечки хаха
http://www.prikachi.com/images/59/3327059M.jpg поиграхме и хоро
anonimchetou
05-11-2011, 04:54
Тези снимки с професионален апарат ли са правени? Изглеждат ми са сякаш са правени с цифров.Не го приемай като обида.Просто ми направи голямо впечатление.
katericArofl
05-11-2011, 06:40
Това са от любителските снимки.. 8-)
anonimchetou
05-11-2011, 06:45
Ясно : )
vagarious
05-11-2011, 12:04
Айдеееееееееее завършииииииихмееееееееее ееееееееееееееееее :grin: :grin: :grin: :grin:
Разочарована съм от снимките ми .. уж малко, а пък излиза, че съм с мнооого грим около очите, а не ми отива.Прецакани са всичките ми снимчици.Довечера е продължението и нямам търпение вечеее...
Ууууууууууууууууууууууууу уу :grin: :grin: :grin: 8-)
Тегаво ми е :( ,всички учители стават така мили :grin: 8-)
Тегаво ми е :( ,всички учители стават така мили :grin: 8-)
Нормално е. Колкото и да сте се карали с някои учител, малко ще са тези, които ще се държат гадно в последния ви ден в училище.
Днес бях на едно изпращане и всички бяха много красиви. Очакваме снимки и от вас, да ви видим, сигурно сте страхотни. :-)
krisito9212
05-11-2011, 16:40
Днес ни изпратиха.Имаше мноого сълзи,а след това вдигнахме града във въздуха,буквално.Преди малко е прибрах а сега отивам да довършвам.Ето едно клипче,от което щеполучите съвсем малка представа какво беше http://www.kyte.tv/ch//-2011-/p=s&c=371203&s=1331410&l=3632 .Иначе ще кача сними утре :)
GoldSoul
05-11-2011, 17:02
Днес ни изпратиха.Имаше мноого сълзи,а след това вдигнахме града във въздуха,буквално.Преди малко е прибрах а сега отивам да довършвам.Ето едно клипче,от което щеполучите съвсем малка представа какво беше http://www.kyte.tv/ch//-2011-/p=s&c=371203&s=1331410&l=3632 .Иначе ще кача сними утре :)
АхХАХхахах 12 15 19 :Д тая баба ме разби :lol:
Бабето много афектирано. :D
Нашето изпращане е утре, след което сме на механа, след което сме на дискотека, след което направо сутринта отиваме и затваряме даскалото. :grin: И оркестър ще имаме, надявам се всичко да е 6. :) Стига да не вали...
Иначе и първите ни снимки са утре на изпращането, дано да станат хубави. :)
П.П Свършииии... :(
Калоян?
GoldSoul
05-11-2011, 21:41
Беше невероятнооо :grin:
http://www.prikachi.com/images/250/3330250z.jpg - от ресторанта.Нарочно ходих да ми направят грим,за да добия представа преди бала дали по-силен ще ми отива,но нещо не се възприемам.
http://www.prikachi.com/images/251/3330251F.jpg - :D в двора на училището.Луди , лудиии :grin:
anonimchetou
05-12-2011, 05:38
Калоян?
да ; )
И нашето изпращане беше вчера.Беше невероятно! За пръв път усетих толкова много любов от учителите покрай нас.На тях сякаш им беше по-тъжно ,че се махаме отколкото на нас.Изпращането беше невероятно макар,че ние сами си подготвихме по-голямата част,че и арката си правехме даже,за пръв път толкова хубаво изпращане имаше от както уча (учех... ) там.Иска ми се пак да изживея всичко...но предстои балът все пак! :)
Ето малко снимки от мен.
http://graduating.hit.bg/P5110636%20copy.jpg - аз съм посредата
http://graduating.hit.bg/P5110640%20copy.jpg - не може без шампанско...а на всичкото отгоре някой беше донесъл и червено..добре че избрах да съм в черно 8-)
http://graduating.hit.bg/P5110654%20copy.jpg - 1,2,3....11,12 йеее :-)
http://graduating.hit.bg/P5110679%20copy.jpg - един нераздееелен клас ♫
http://graduating.hit.bg/P5110784%20copy.jpg - випуск 2011 :)
http://graduating.hit.bg/P5110827%20copy.jpg - импровизирана фотосесийка преди да завали.
По-късно ще кача и от вечерта снимки.Ще чакам да ви видя и вас. :)
marin4itu
05-12-2011, 07:52
И моето изпращане беше вчера! В даскало не беше много емоционално, то ту валеше дъжд, ту печеше. Много гадно беше. Иначе нашия клас излязохме напред танцувахме, повече си избухнахме, от колкото да се натъжаваме. Отворихме си едно шампанско, което в последствие някакъв учител взел от ръцете на едно момче от моя клас. Аз поне пих :D А учителката, която най-много ни тормозеше през тези 5 години излезе отпред, извика момчето оставало най-много на заварки и запя с него "И ето идва най-щастливия ден, когато ти ще си далече от мен" :D После ходихме на пицария с класната, после на бар с класа. Е там в бара си бяхме само нашия клас и беше много яко! Понапихме си се, поревахме си. И после на дискотека до 5 часа! Много яко си изкарах!
vagarious
05-12-2011, 09:46
И моето изпращане беше вчера - всичко беше 6.
После на кръчма и бхяме 5-6 училища, беше адската лудница.Големи емоции, а и класната се разплака. :( После на дискотека и изкарах там до 2ч, защото умирах от адските болки от гадните токчета.Една песен не можех да изкарам докрая в танци. :( Толкова ме боляха .. но както и да е.Важното е, че като цяло, вчерашният ден беше невероятен.Не исках да свършва, но .. :( Поне всичко е за хубаво. :grin:
GabisiTa
05-12-2011, 11:32
Кодак,Велико Търново?
Happy foto :)
marin4itu
05-12-2011, 12:09
О да, и моите крака се скапаха.. Целите са в пришки и ме болят.. Ама аз по едно време се събух боса в дискотеката, не издържах.. Ама не бях и единствена :D
аз още нямам снимки ,но тук там се намират да ви покажа 8-)
ето една изрязана да не се сърдят останалите 8-)
http://prikachi.com/images/103/3332103r.jpg
това е от снощи второто ми изпращане. изпращаха ни на обяд в училище, а вечерта бяхме на заведение и на планета.прекарахме си страхотнооо :grin: :grin: :grin:
и кой каза... едно... 2...3...4...5...6...7...8...9...10...11...12 !!!!
krisito9212
05-12-2011, 16:41
Ние снощи се разбихме,беше невероятно.Обаче още нямам снимки от вечерта и от събитията след изпращаето в училище.Ето някои от изпращането в училище.
http://www.prikachi.com/images/508/3332508Y.jpg
http://www.prikachi.com/images/509/3332509R.jpg
http://www.prikachi.com/images/510/3332510g.jpg
http://www.prikachi.com/images/511/3332511L.jpg тук две момичета тот класа пяха ,а останалите не издържахме и отидохме при тях(аз съм най-високата с роклята)
http://www.prikachi.com/images/512/3332512x.jpg
http://www.prikachi.com/images/551/3332551G.jpg хорце
http://www.prikachi.com/images/552/3332552v.jpg аз съм с черната рокля
http://www.prikachi.com/images/553/3332553C.jpg класната
http://www.prikachi.com/images/554/3332554C.jpg след речта ( съм с черната рокляІ
http://www.prikachi.com/images/568/3332568u.jpg тук ни изпръскаха със шампанско...
http://www.prikachi.com/images/566/3332566e.jpg пак
http://www.prikachi.com/images/567/3332567f.jpg а тук излизаме
krisito9212
05-12-2011, 16:42
Ние снощи се разбихме,беше невероятно.Обаче още нямам снимки от вечерта и от събитията след изпращаето в училище.Ето някои от изпращането в училище.
http://www.prikachi.com/images/508/3332508Y.jpg
http://www.prikachi.com/images/509/3332509R.jpg
http://www.prikachi.com/images/510/3332510g.jpg
http://www.prikachi.com/images/511/3332511L.jpg тук две момичета тот класа пяха ,а останалите не издържахме и отидохме при тях(аз съм най-високата с роклята)
http://www.prikachi.com/images/512/3332512x.jpg
http://www.prikachi.com/images/551/3332551G.jpg хорце
http://www.prikachi.com/images/552/3332552v.jpg аз съм с черната рокля
http://www.prikachi.com/images/553/3332553C.jpg класната
http://www.prikachi.com/images/554/3332554C.jpg след речта ( съм с черната рокляІ
http://www.prikachi.com/images/568/3332568u.jpg тук ни изпръскаха със шампанско...
http://www.prikachi.com/images/566/3332566e.jpg пак
http://www.prikachi.com/images/567/3332567f.jpg а тук излизаме
Време е вече и аз да се включа :-D
От всички снмки които видях до сега,разбирам че всички сме си прекарали невероятно и всеки ще помни този ден дълго време.Всички сте били много красиви :)
Аз почти не разбрах кога мина това изпращане и още не мога да осъзная какво точно стана и като си помисля че и балът ще мине ей така на един дъх ... :( Но ето и малко снимки
http://prikachi.com/images/264/3334264A.jpg тук сме с класната,аз съм с червената рокля :)
http://prikachi.com/images/270/3334270Y.jpg тук са част от моя клас,при заравянето на нашето дръвче.Имаме такава традиция - всеки випуск да засжда по 1 дръвче в училище
http://prikachi.com/images/271/3334271R.jpg и кой казааа...
(моят клас е от дясно)
http://prikachi.com/images/272/3334272A.jpg тук пак с класната,преди да тръгнем на кафе
http://prikachi.com/images/273/3334273d.jpg в кафето
От вечерта нямам все още снимки.Иначе в полунощ ходихме и на дискотекаа аз се прибрах в 3 часа,защото вече бях останала без глас,бях супер уморена и имах главоболие :D ОСтаналите чувам че са останали до 5-6 часа
krisito9212
05-13-2011, 10:43
Време е вече и аз да се включа :-D
От всички снмки които видях до сега,разбирам че всички сме си прекарали невероятно и всеки ще помни този ден дълго време.Всички сте били много красиви :)
Аз почти не разбрах кога мина това изпращане и още не мога да осъзная какво точно стана и като си помисля че и балът ще мине ей така на един дъх ... :( Но ето и малко снимки
http://prikachi.com/images/264/3334264A.jpg тук сме с класната,аз съм с червената рокля :)
http://prikachi.com/images/270/3334270Y.jpg тук са част от моя клас,при заравянето на нашето дръвче.Имаме такава традиция - всеки випуск да засжда по 1 дръвче в училище
http://prikachi.com/images/271/3334271R.jpg и кой казааа...
(моят клас е от дясно)
http://prikachi.com/images/272/3334272A.jpg тук пак с класната,преди да тръгнем на кафе
http://prikachi.com/images/273/3334273d.jpg в кафето
От вечерта нямам все още снимки.Иначе в полунощ ходихме и на дискотекаа аз се прибрах в 3 часа,защото вече бях останала без глас,бях супер уморена и имах главоболие :D ОСтаналите чувам че са останали до 5-6 часаи аз се прибрах още в 3,прилоша ми...Ама то как няма от 9 сутринта до 3 на другата без да се спреш...Иначе другите са останали до 5 и 30 и как ме е яд,че и аз не останах...
Иначе момичета,давайте идеи,сега се замислям тези дни,че аз няма да издържа цяла вечер на моите обувки и при всички случаи трябва да ги сваля по някое време.Проблема е,че роклята ми е скъсена според дължината на обувките и като ги сваля се влачи по земята и май няма как да ходя,освен ако постоянно не я държа вдигната.Други обувки ако сложа,пак ще им е дълга и най-много да я пробия с тока.Та идеи какво да я правя...Имам и като вариант да се преоблека,но въобще не ми се иска.....
А проблема със сутиена го реших,ще е захванат за роклята с безопасна игла :)
моите обувки за бала са 15 сантиметра и са уникално удобни чак съм очудена.Но в краен случай ,ако ме заболят краката ще ги махна и ще карам боса. отзад на роклята имам шлейф,които се влачи дори когато съм с обувки,така че нямам друг избор освен да го хвана с ръка. така или иначе като танцувам с обувки или без ще е хванат иначе ще се пребия 8-)
Infinity
05-13-2011, 11:45
Стане ли купона махайте и обувки и рокли и ще сте във вихъра отвсякъде !! :grin: :D :D :D 8-)
Нашето изпращане също мина вчера. Беше пълна лудница. От 9 сутринта бях на крак, 6 часа имахме фотосесия, от 7 ни беше самото изпращане. След което отидохме на кръчма целия клас + 2те ни класни. После на дискотека само с 1та класна. Още към 2 бях готова да си ходя, защото краката ме боляха ужасно много, все търсех къде да седна... И общо взето това само малко ми провали вечерта, защото не можах да се наиграя, както си бях наумила. :D Но не се прибрах, тъй като трябваше да останем до към 7 сутринта, защото тогава целия випуск трябваше да се върне да затворим училището. След дискотеката се натъпкахме 7 човека насам-натам, разкарвахме се, някои си подремнахме в колата. :lol: И 7 часа се върнахме в училище. Шампанско, оркестър, викания... Много забавно беше. Прибрах се към 9 сутринта, спах цял ден. Още ми се спи, но след 2-3 часа съм на серенада на класната, трябва да се съвзема. Като цяло съм доволна, една стабилна подготовка за бала! :)
Още нямам много снимки, затова след 1-2 дена ще кача. :)
LoveHurT
05-13-2011, 15:12
ее стига, как може да се предавате заради токчета или умора, недейте.. веднъж е всичко!
Аз като знам, че само на дискотека си стоя до 6-7, ако е весело кво остава за друг повод 8-)
krisito9212
05-13-2011, 15:29
POLLINA моите обувки също са токова см и също са мн удобни,но пък и ъсм мн висока с тях,абе при вс случаи ще трябва да ги сваля...Моята рокля не е със шлейв,дължината отзад не ме притеснява,а тази отпред,дсно да е добре,че не искам да се преобличам.
Иначе LoveHurT и аз не искам да се предавам заради умора,обаче няма как направо щях да припадна,много ме е яд.Дано на бала не ми се случи....
krisito9212
05-13-2011, 15:30
POLLINA моите обувки също са токова см и също са мн удобни,но пък и ъсм мн висока с тях,абе при вс случаи ще трябва да ги сваля...Моята рокля не е със шлейв,дължината отзад не ме притеснява,а тази отпред,дсно да е добре,че не искам да се преобличам.
Иначе LoveHurT и аз не искам да се предавам заради умора,обаче няма как направо щях да припадна,много ме е яд.Дано на бала не ми се случи....
оо в никакъв случай не се преобличай:) веднъж имаш бал в живота :)
И аз съм стояла на дискотека до към 5-6, но на удобни обувки. :D Моите поначало са си удобни, но само за ходене... Идва един момент, в който вече не се издържа, добре че една приятелка ми даде ниски обувки за няколко часа да ми отпочинат краката. 8-)
Иначе krisito9212, честно казано поне аз не виждам решение на проблема ти, освен да си я държиш, че да не се влачи. Ако искаш вземи си пак ниски обувки, защото боса в дискотека е малко рисковано... Вчера имахме малко инциденти именно с това. :?
gabri3lla
05-13-2011, 16:02
Ехх,това изпращане май само при мен не е минало добре, не можах да облека това,което си бях намислила,адски студ 8-) ... беше лудница. Първоначално тържеството щеше да е в двора, а то взе,че заваля един дъжд,изпонамокри всичко и всички,наложи се техниката да се прибира в училището и да се гласи отново и се получи едно безкраааайно чакане, но пък беше доста емоционално,бая си поплаках.
Ето и няколко снимки 8-)
http://prikachi.com/images/678/3335678A.jpg
http://prikachi.com/images/681/3335681u.jpg
http://prikachi.com/images/682/3335682h.jpg
http://prikachi.com/images/680/3335680C.jpg
http://prikachi.com/images/679/3335679r.jpg
Infinity
05-13-2011, 16:13
gabri3lla супер хубава си ! :grin:
Всички сте уникално красиви :grin: :-)
И аз си взех роклята най-накрая, много съм доволна. :)
А изпращането ми е на 20-ти, още даже не съм си купила дрехи, ама тези дни и това ще направя.
Emiliya92
05-13-2011, 19:13
Ами и моето изпращане мина, беше прекрасно!!!! Имаше много сълзи, много крещене, много танци и много снимки. Давам ви линк от албума във фб, защото адски ме мързи да качвам снимки а само от моя апарат са 270. Във фб имах нерви да кача само 96.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2039011778836.2123613.1350523587
(главния ефект на роклята ми е гърба)
fatalgirl
05-13-2011, 23:47
Ами и моето изпращане мина, беше прекрасно!!!! Имаше много сълзи, много крещене, много танци и много снимки. Давам ви линк от албума във фб, защото адски ме мързи да качвам снимки а само от моя апарат са 270. Във фб имах нерви да кача само 96.
Направи си снимките достъпни за всички :)
rosencetooo
05-14-2011, 06:33
И нашето изпращане мина много добре.. :) Но още нямам снимки за да кача :P Аз иначе се бях подготвила ;д в колата нисички обувки , като ме заболяха много краката веднага минах на ниско за няколко часа , после пак на висок ;дд и така :) Преоблякох се за механата и дискотеката вечерта , защото ми се скъсаха презрамките на роклята :D Имаше много танци , крещене.. и всички останахме без гласове на другия ден , не ми се мисли на бала как ще сме :P
Всички , който сте пуснали снимки вече , били сте много хубавиии :-)
marin4itu
05-14-2011, 09:14
Много сте хубави всички! :grin:
А между другото аз за бала ще си взема ниски обувки със сигурност. Поне роклята ми е къса и няма да имам проблеми. Момичета недейте да се преобличатеее.. Аз даже мисля и в дискотеката на бала да съм си с роклята.. Дано някой не ми е изгори с цигара, че ще го убия на пияна глава :D
anonymous708973
05-14-2011, 10:21
Това ли са така наречените "вътрешни снимки"? Адски готини са станали.
anonimchetou
05-14-2011, 10:28
Това ли са така наречените "вътрешни снимки"? Адски готини са станали.
Ами ,ако под "вътрешнни снимки" се разбира снимки в студио , да това са.
Emiliya92
05-14-2011, 11:12
Готово. Сори, бях забравила.
babyliss0
05-14-2011, 11:17
[quote=Emiliya92]Ами и моето изпращане мина, беше прекрасно!!!! Имаше много сълзи, много крещене, много танци и много снимки. Давам ви линк от албума във фб, защото адски ме мързи да качвам снимки а само от моя апарат са 270. Във фб имах нерви да кача само 96.
Готово. Сори, бях забравила.[/quotп
пак бе се виждат
Emiliya92
05-14-2011, 11:20
[quote=Emiliya92]Ами и моето изпращане мина, беше прекрасно!!!! Имаше много сълзи, много крещене, много танци и много снимки. Давам ви линк от албума във фб, защото адски ме мързи да качвам снимки а само от моя апарат са 270. Във фб имах нерви да кача само 96.
пак бе се виждат
пробвай сега
Hristova
05-14-2011, 11:56
Пак не се виждат.
Emiliya92
05-14-2011, 12:09
Пак не се виждат.
Еми нз защо става така, промених настройките и сега всичко трябва да се вижда от всички.
billytalent
05-14-2011, 12:50
По-добре да беше качила няколко снимки тук...
StolenBliss
05-14-2011, 13:09
Ох всяка година като дойде време за изпращане и балове, се получава едно едва ли не 'заразно' болене на крака :lol:
Аз няма да имам бал :/ иначе сте много хубави :) Прекарайте си колкото се може по-хубаво и на бала :)
Можеш да дадеш директен линк към всяка снимка... Или към профила си. :)
И моето изпращане мина, много добра организация имаше тази година. Снимките за албума поради променливото време си ги отложихме за дипломирането.
http://prikachi.com/images/812/3339812P.jpg
http://prikachi.com/images/823/3339823v.jpg
http://prikachi.com/images/824/3339824K.jpg
http://prikachi.com/images/830/3339830z.jpg
http://prikachi.com/images/841/3339841e.jpg
http://prikachi.com/images/843/3339843C.jpg
ето някои що-годе нормални снимки от мен 8-)
И при нас всичко мина идеално...Викахме,играхме,с лзи имаше много и от госпожите и от нас...Утре снимки,че сега ме мързи да качвам 8-)
gabri3lla
05-14-2011, 18:40
gabri3lla супер хубава си ! :grin:
:mrgreen: Meрсииии
Не знам дали ще се виждат, но ето и от мен снимки:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.225833294095655.66985.100000069584400
Направила съм албума ми достъпен за всички, ако не става, довечера ще пусна само няколко. :)
marin4itu
05-15-2011, 09:45
Lorein, аз таман ти видя снимките във Фейсбук и реших да вляза да ти кажа, че си била супер сладка, много свежо излъчване!
mimsssssss
05-15-2011, 10:12
Lorein много ми хареса. Даже като гледах хода на събитията по снимки ми стана някакво такова мило, спомних си за миналата година когато аз бях абитуриентка :) и колко забавно беше. Много си сладка, нежна. Дори не ми приличаш на 18 - 19 годишна :-D , а на по - малка.
И от твоя клас имаше доста хубави момиченца. Приятно изкарване и на бала :)
neeDaBosS
05-15-2011, 10:59
Всички които пуснахте снимки сте уникални!
gabri3lla,сейвнах си твоя снимка :oops:
POLLINA,тази до теб дето е с плитка,косата и да не е прикачена? Измежду другото много хубава прическа :-)
да:) моята също е прикачена ,но в случая само за гъстота 8-)
neeDaBosS
05-15-2011, 11:12
Защото ми излгеждаше малко неестествено..иначе твоята си е 6+ ;д
ами да само дължината издава иначе като цвят и форма всичкоо се слива идеално :)иначе за бала ще е къдрава и тгава вече ще е естествено :)
gabri3lla
05-15-2011, 12:10
Всички които пуснахте снимки сте уникални!
gabri3lla,сейвнах си твоя снимка :oops:
Накара ме да се засмея 8-) :-)
Нямам търпение вече да ви видя на бала 8-)
габи взе ли си обувки 8-)
gabri3lla
05-15-2011, 12:31
габи взе ли си обувки 8-)
ДА,най-после.
Сега съм се концентрирала изцяло върху матурите 8-) 8-)
честитоо :-)
аз също успех ти пожелавам 8-)
и на всички останали стискам палцииии
krisito9212
05-15-2011, 16:43
А някой дочу ли слуха,че 41 въпрос ще се равива върху цялото теорчество на автора,а не върху отделно произведение... :-x
babyliss0
05-15-2011, 16:58
А някой дочу ли слуха,че 41 въпрос ще се равива върху цялото теорчество на автора,а не върху отделно произведение... :-x
то тоя 41 въпрос е най-обсъждания
1) Моята г-жа е гледала интервю,в което казват,че темата за ЕСЕТО ще се тегли измежду 30 варианта и,че матурата тази година ще е изградена само върху текстове и ще има 40 задачи по български и 1 по литература(т.е есето или лис)
Вече ми писна......... поне по новините да бяха казали нещо,какво е това чудо :o :o
krisito9212
05-15-2011, 17:01
Според мен щом не са казали по новините няма промяна в 41 въпрос.
koshtramba
05-15-2011, 17:08
Според мен образованието ни е НЯМА ТАКАВА ПАРОДИЯ !
http://prikachi.com/images/913/3343913g.jpg
http://prikachi.com/images/915/3343915t.jpg
http://prikachi.com/images/916/3343916E.jpg
Аз съм с черната пола и бялата ризка,то малко е цяла рокля ама както и да е 8-) Качих само 3 снимки,че не ми се занимава...
http://www.facebook.com/video/video.php?v=223126121047476 - Тук играхме хоро,незнам обаче дали клипа се вижда ...
http://www.facebook.com/video/video.php?v=223144637712291 - Тук излизаме от даскало...
marin4itu, mimsssssss - благодаря ви! :oops:
Иначе и преди са ми казвали, че не приличам на абитуриентка. Наскоро даже ме помислиха за осмокласничка. :shock: :lol: Но здраве да е, важното е, че си изкарах много хубаво и ще ми останат много приятни спомени! :)
И аз да кажа - много сте хубави всички на снимките. :)
mimsssssss
05-15-2011, 19:01
anity92 много хубави обувки :) от къде са?
GoldSoul
05-15-2011, 19:43
http://prikachi.com/images/913/3343913g.jpg
http://prikachi.com/images/915/3343915t.jpg
http://prikachi.com/images/916/3343916E.jpg
Аз съм с черната пола и бялата ризка,то малко е цяла рокля ама както и да е 8-) Качих само 3 снимки,че не ми се занимава...
http://www.facebook.com/video/video.php?v=223126121047476 - Тук играхме хоро,незнам обаче дали клипа се вижда ...
http://www.facebook.com/video/video.php?v=223144637712291 - Тук излизаме от даскало...
Много чаровна! :)
Моята рокля за другарската беше такава,но ризката е цвят шампанско от Tally Weijl.
GoldSoul
05-16-2011, 08:56
Сладури,успех утре !
GoldSoul Благодаря много! :) Иначе обувките ми са от едно магазинче в центъра на Бургас...Взех си ги миналата година и понеже са чисто нови реших да ги сложа,за да не давам пари за други...
vagarious
05-16-2011, 10:07
Ауу аз така съм се наплашила за утре, че не е истина. :(
Сънувах, че съм на матура и разглеждайки въпросите, се възмущавам колко са трудни и как няма да се справя.Отговорих само на няколко, а когато се прибрах и отворих вестника с отговорите,намерих моята си матура - все едно тест от училище и всичките ми грешки са поправени,имаше много червен химикал.Започнах да плача и да се ядосвам на себе си за това, че не съм отговорила на въпросите по български,където съм най-силна и на които всъщност разчитам..Мислех си,какво ще правя сега,след като не съм взела матурата с подходяща оценка.И накрая гледам - Среден 3,16. :shock: Събудих се и имах чувството, че сърцето ми ще хвръкне.Хванах се за главата разтреперена и пак съм заспала ..
Направо много ми е притеснено,още повече като знам, че не съм достатъчно подготвена. :( :(
Ооо,мила,спокойно-ще са лесни,защото трябва и най-големите кретени да ги вземат.Успокой се и аз се филмирам ама последно завърших при личната ми,така че не си го прави и ти :):):)
vagarious
05-16-2011, 10:18
Паника голяма. :(
Да идва утре по това време, че нямам нерви вече с тези матури долни,гадни,мръсни .. :?
Вижте какво намерих за следващите зрелостници: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=892289
Успокоявам се, че на тях май ще им е по трудно. :shock:
Ахаха-да им е гадно ,да не им е сега на нас ни е зорец :lol: .Аз искам само Той да ми се обади и да каже,че всичко ще е наред.Това ще ме успокои до след час :razz: :razz: Успех на всички и споко,ще ги вземем !!!
babyliss0
05-16-2011, 10:59
http://www.btv.bg/news/bulgaria/obrazovanie/story/882386541-Predi_maturite_Novi_merki_sreshtu_iztichaneto_na_i nformatsiya.html
Днес ходихме да ни снимат за албума.Излязоха много добри кадри и лично аз съм много доволна :) Жалко само че албумите ща са готови най-рано началото на юни :(
По въпроса за матурите и аз не съм кой зае колко подготвена,като се има на предвид че почнах да чета сериозо от миналата седмица. :D Все пак като отидеш с нагласата че няма да ги вземеш-няма как да ги вземеш,затова бъдете по-спокойни,вярвайте че ще се справите и всчко ще е ОК :) Както писа britzy нали и тези които не са от най-редовните също ще трябва да изкласят...Тей че спокойно 8)
Иначе поне това е успокотелното,че нас втора задължителна матура не ни хваща (нека им е гадно на 93 8-) )
P.S и все пак успех на всички утре :]
Ааа щях да забравя :P http://prikachi.com/images/188/3346188A.jpg
(Снимката е от Февруари и роклята претърпя малко промени от моя страна,но след бала ще кача снимки) Моделът е взаимстван от тази снимка с която ми е профила :)
marin4itu
05-16-2011, 15:55
didi02, моята рокля е подобна, пак е къса, с тюл в полата, само че я няма тази горна част като при теб. А моята също така е къдрава отдолу и е в черно и цикламено.. Абеее ше си гледаме снимки след бала :D
Иначе за утре и аз не съм особено подготвена, но мисля, че ще се справя, е няма да е за 6, но все пак.. Хубаво е, че за сега не съм се притеснила, да видим утре как ще съм с нервите, ама по принцип съм си спокоен човек..
Оууууу,така се панираааамммм ;хххх .Добре че Той ме разсея малко ама сега пак ме хваща,аз ви казах-ужас.Но то не ми е важно ,английският е хиляди пъти по-важен.Здраве да е :razz:
Аз пък съжалявам, че това с втората задължителна матура не е от тази година. В музикално училище съм и накрая без това имахме изпит по пиано (профилът ми). Спокойно можеха да го въведат тази година и да не се налага да се мъча с тази биология :D
Не вярвайте много,много на тези глупости със задължителната матура :)
То и миналата година щеше да се въвежда задължителна матура по Математика и трябваше да караме общо 3,нооо нищо :) И другата година нищо няма да стане :)
Едит:Успех на всички утре :)
MidnightLove
05-16-2011, 18:05
Момичета, късмет утре!!! Дано ни се падне хубава тема на 41 задача :-)
А, и да ви се оплача.Не ми стигат нервите за матурите и изпитите, а се оказа,днес като си мерих роклята, че ми е станала много голяма!!! Добре,че нещо нямаше какво да правя днес и реших да я меря....
vagarious
05-17-2011, 10:08
Ааааааааа супер елементарната матураааааааа. :grin:
Много съм доволна и от Далчев.Направо умирам си от кеф.Мисля, че се справих много добре, но да видим след някоя друга седмица. :grin:
и според мен матурата беше много лесна, макар че повечето не ги зарадва темата накрая, аз бях на седмото небе, написах си едно хубаво ЛИС, не е много дълго, но обема няма значение, иначе въпросите бяха много лесни, сега си чакам шестицата ... :D
ПП: Някой да знае къде ще излязат утре отговорите? В нета някъде или в някой вестник .... ? :-o
Далчев поначало е странен, но лесен за разсъждение. Жалкото е, че беше сред двама-тримата автори, които не можах да преговоря. Написах си, но ако бях успяла да преговоря, щях да го напиша още по-хубаво.
Честно казано очаквах по-лесна матура. Не казвам, че беше трудна, но лично за мен имаше няколко въпроса, на които отделих доста време да мисля.
Ще чакаме отговорите да сравняваме.
vagarious
05-17-2011, 11:21
Аз като гледам хората във фб групата какво пишат - всичко ни съвпада.И с моя клас като си сверявахме - отново съвпадаха.Това ест. не означава, че е вярно, може всички да сме сгрешили, но се успокоявам, че е масово.Вероятността да ни е вярно на всички е по-голяма, от тази да не е.
Доволна съм.
Отговорите и скалата ще видим в сайта на министерството.И в още един вестник ще ги пуснат,но забравих кой беше.
Много много много съм доволна от Далчев...Единствено задачите за правопис и граматика ме затрудниха...доста подвеждащи имаше.
vagarious в коя група и също ако някой ги намери в интернет да пусне линк :)
ПП: Някой да знае къде ще излязат утре отговорите? В нета някъде или в някой вестник .... ? :-o
Информацията е ,че ще бъдат качени на сайта на МОН след 15:00 часа :)
Като цяло матурата не беше зле. Очаквах да ни забутат много сериозно, а грам не ми минаваше през ума,че може да се падне Далчев.
Искам обаче да ви споделя едно мое притеснение :( На листчето , където се попълва входящия номер и ЕГН-то в притеснението си обърках една буква от презимето и една част от него е подчертана и е малко сбито. Квесторите казаха ,че ще го оставим така, а съучениците ми ме успокоиха,че най-важното е входящият номер да е верен и няма да имам проблем.
Вие как мислите, могат ли да ми анулират работата или да не се шашкам :?
Не се шашкай нали не е по листа с отговорите пък и едно момиче при нас си започна името с ръкописни букви и после си го поправи и нищо не и казаха.
Иначе аз исках да е Далчев,но все си виках е не няма да го дадат него няма начин а пък... 8-)
бтв:
Не мога да повярвам!!!! Носеше се слух, че внукът на Атанас Далчев се явява на матура днес, за 2011 г.???!!! Пак ли я направиха, по българската???!!!
Засрамете се!
Пак направиха интригата...
Много много много съм доволна от Далчев...Единствено задачите за правопис и граматика ме затрудниха...доста подвеждащи имаше.
vagarious
05-17-2011, 12:19
Мда и аз се запънах.
Вече изтеглих теста, а сега чакам отговорите.Реших го отново,докато помня тези за които не бях сигурна.
http://pmgzlatarov.org/Documents/DZI_BEL_17mai_2011.pdf
А групата във фейса е http://www.facebook.com/event.php?eid=161089977244649
marin4itu
05-17-2011, 12:23
На мене пък ми беше що годе лесна матурата.. Е имаше и въпроси, който ме затрудниха, обаче до резюмето стигнах за половин час.. Най-много ми хареса именно то! Направо с кеф си го написах, все пак варненка съм! От Далчев никак не съм очарована :? По-добре някое разказче на Йовков или на Елин Пелин да се беше паднало.. Ама здраве да е!
А между другото аз си обърках една цифра във входящия номер, квесторката го занесе до директора, но той каза, че нямало проблем.
:D Видяхте ли че не е токова трудна матурата vagarious само дето се панира толкова ;)
И аз да кажа че съм доволна от темата за Далчев.Добре че не са паднаха Вазов или Ботев.Аз писах есе и се надявам поне 4.50,5 да стигна,пък ще видим.Иначе ето и отговорите от МОН : www.minedu.government.bg/opencms/opencms/top_menu/general/dzi/dzi2011/DZI_BEL_17mai_2011.pdf
Досега си ги сверявах имам около 55 точки като не броя тези от резюмето,точките към него и от текста накрая.На точките към резюмето съм писала така :
1.Делфинариумът във Варна
2.Подготовката на делфините за представлението им
3.Делфините-характеристика
Дали ще ми сметнат някое за вярно 8-)
mimsssssss
05-17-2011, 12:47
Досега си ги сверявах имам около 55 точки като не броя тези от резюмето,точките към него и от текста накрая.На точките към резюмето съм писала така :
1.Делфинариумът във Варна
2.Подготовката на делфините за представлението им
3.Делфините-характеристика
Дали ще ми сметнат някое за вярно 8-)
И 3-те са ти верни. Именно това са отговорите :)
1. Делфинариумът – уникално атракционно съоръжение
2. „Работната“ седмица на делфините
3. Характерни особености на делфините
http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/top_menu/general/dzi/dzi2011/DZI_BEL_17mai_2011.pdf
Еми не съм ги написала точно като тях за това се чудех дали ще ми ги счетат за верни. Сега остава и другата матура да е хубава и много ще се радвам :))
Имам само 2 грешки ахахаа,супер сега чакам да я върнат цялата вече :razz:
Само 1 грешка на тестааааааа! :grin:
63точки без микротемите, резюмето и ЛИС-а.
Микротемите ми бяха:
1.Разположение и ....... на Делфинариума ( не се сещам каква друга дума писах тука :D нещо от сорта на външния вид на сградата май...)
2.Делфините във Варна
3.Поведение на делфините
Дали ще ги признаят, въпреки че са по-различни от образеца? :-o
63 точки без резюме и съчинение, много съм доволна ... :grin:
Pliok0019
05-17-2011, 14:24
Имам 3 грешки на тестовата част и 0 на отворените. Не знам верни ли са ми заглавията на резюмето..
Посах ги - Делфинариумът във Варна;
Делфините във варненския делфинариум и
Биологични и поведенчески характеристики на делфините. :Д
За резюмето нямам представа
GoldSoul
05-17-2011, 14:40
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=217668578251947&set=s.160026637361568&type=1&theater
И аз съм доволна.Хващам 5 без да съм харчила пари по уроци и без да съм си давала голям зор :-D Единият камък в сърцето ми изчезна :Д сега и втората матура да мине и се отдавам на баловееее :grin:
gabri3lla
05-17-2011, 16:43
Аз съм луда. 8-) Досега си смятах точките и ги изкарах 63 без резюмето и есето. Държа да отбележа,че 2 въпрос беше ОТВРАТИТЕЛЕН. Гледах,мислих и не можах да го измисля. 8-) 8-)
vagarious
05-17-2011, 16:45
Аз за 2ри въпрос отвсякъде чувам различни доводи ... в крайна сметка съм отговорила правилно де, за мое успокоение.
gabri3lla
05-17-2011, 16:52
Аз за 2ри въпрос отвсякъде чувам различни доводи ... в крайна сметка съм отговорила правилно де, за мое успокоение.
Моя отговор е грешен. Даже и след като видях вярното пак не можах да разбера защо е точно то. 8-)
flowerlina
05-17-2011, 17:01
Защото израстна трябва да е без т
mimsssssss
05-17-2011, 17:08
израстна
http://www.prevodach-bg.com/pravopisen-rechnik.html
http://vanyog.com/_new/index.php?pid=8
И в двата правописни речника думата ми излиза вярна :-o т.е. и 3-те думи от отговор В ми излизат верни :razz:
gabri3lla
05-17-2011, 17:19
израстна
http://www.prevodach-bg.com/pravopisen-rechnik.html
http://vanyog.com/_new/index.php?pid=8
И в двата правописни речника думата ми излиза вярна :-o т.е. и 3-те думи от отговор В ми излизат верни :razz:
Именно. И аз ги проверих една по една и всичките са верни. :razz:
Аз също мисля, че втори въпрос беше некоректен.
Точно вчера преговаряхме тези думи с приятелки и в разни помагала и прочие пишеше:
расТа
порасна
израсТна
И аз много време отделих на този въпрос. И тъй като всичко останало ми се виждаше вярно, само за това се съмнявах, и оставих В.
flowerlina
05-17-2011, 19:04
Не са така. Пораствам, израствам, разраствам и т.н са с т, но това е, защото има В. В думите пораснал, израснал и др. е без т
marin4itu
05-17-2011, 19:19
Не са така. Пораствам, израствам, разраствам и т.н са с т, но това е, защото има В. В думите пораснал, израснал и др. е без т
И аз така го знам и затова 2ри въпрос го направих без проблем 8-)
Има ли Н,няма Т -така го знам :lol:
Sasha2k8
05-17-2011, 19:29
63 точки без резюме и съчинение, много съм доволна ... :grin:
Браво... Аз пък имам 64 общо на всички без резюмето... :-D
Дано поне от поледния въпров хвана 15-20 точки.