PDA

View Full Version : Бал 2011

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

Rebirthing
03-16-2011, 10:18
Иначе много искам да си купя бронзант, но не такъв за последователно потъмняване, а такъв, който има действието на пудрата за лице и не потъмнява кожата за дълго време, само за вечерта на бала - да матира кожата и да блести. Ако някой ползва или е чувал за такова нещо нека сподели марка и цена, ще е много полезно.

Как е възможно хем да матира кожата, хем да блести :-o ?

И също така не знам как ще го ползваш само за тялото ?! Лицето и тялото не може да са в различни цветове :D особено на бала...

rosencetooo
03-16-2011, 14:48
Момичета,взех си обувките за бала,но като се прибрах се оказа,че ми стискат.Дали ще се отпуснат,защото са от естествена кожа :o :-o Носи ги вкъщи малко , би трябвало да се отпуснат :) Или отиди и помоли да ти ги сменят ;]
xxxfunk По-добре си купи автобронзант за постепенно потъмняване, с тоя бронзант да не станеш на петна и т.н а и ако си бяла.. след такъв гаф , няма да имаш оправия на бала ;)

xxxfunk
03-16-2011, 15:04
Иначе много искам да си купя бронзант, но не такъв за последователно потъмняване, а такъв, който има действието на пудрата за лице и не потъмнява кожата за дълго време, само за вечерта на бала - да матира кожата и да блести. Ако някой ползва или е чувал за такова нещо нека сподели марка и цена, ще е много полезно.

Как е възможно хем да матира кожата, хем да блести :-o ?

И също така не знам как ще го ползваш само за тялото ?! Лицето и тялото не може да са в различни цветове :D особено на бала...

Ами под матира аз разбирам да скрие малки недостатъци + цветът да стане равномерен, (може би трябваше да използвам друга дума), на което не пречи и малко блясък от някакви частици. А иначе как така няма как да го ползвам само за тяло? Нали затова го искам по-рано, за да може с гримьорката ми да намерим подходящо покритие и за лицето. Не бих се намазала и на лицето с нещо такова, защото кожата ми е чувствителна и няма да й понесе.

xxxfunk
03-16-2011, 15:07
Момичета,взех си обувките за бала,но като се прибрах се оказа,че ми стискат.Дали ще се отпуснат,защото са от естествена кожа :o :-o Носи ги вкъщи малко , би трябвало да се отпуснат :) Или отиди и помоли да ти ги сменят ;]
xxxfunk По-добре си купи автобронзант за постепенно потъмняване, с тоя бронзант да не станеш на петна и т.н а и ако си бяла.. след такъв гаф , няма да имаш оправия на бала ;)

Мислех си го, но съм ги ползвала и точно от автобронзанти ставам на петна. Моя приятелка ползваше преди време един такъв матиращ крем или фон дьо тен на Орифлейм на Джордани Голд май , но за лице и кожата й ставаше перфектна.

Found_a_lover
03-16-2011, 15:49
Момичета,взех си обувките за бала,но като се прибрах се оказа,че ми стискат.Дали ще се отпуснат,защото са от естествена кожа :o :-o

Разноси ги вкъщи и ще се отпуснат, щом са от естествена кожа :)

rosencetooo
03-16-2011, 16:02

Мислех си го, но съм ги ползвала и точно от автобронзанти ставам на петна. Моя приятелка ползваше преди време един такъв матиращ крем или фон дьо тен на Орифлейм на Джордани Голд май , но за лице и кожата й ставаше перфектна.ВзВземи си на alverde автобронзанта, аз го ползвам и до сега не съм ставала на петна от него :), да видиш как ще е .. и вече ако толкова много искаш си вземи бронзант..

MidnightLove
03-16-2011, 16:08
Момичета,взех си обувките за бала,но като се прибрах се оказа,че ми стискат.Дали ще се отпуснат,защото са от естествена кожа :o :-o

Да.. а също така знам един малък трик от майката на една моя приятелка, която държи верига магазини за обувки. Слагаш една капачка алкохол / ракия :D / в обувките и ги носиш у вас. Много пъти съм го пробвала и винаги има ефект. След това обувките направо ми заспиват на крака и определено не им става нищо :)

marin4itu
03-16-2011, 16:52
MidnightLove, ама това за всякакви обувки ли става?

xxxfunk
03-16-2011, 17:07

Мислех си го, но съм ги ползвала и точно от автобронзанти ставам на петна. Моя приятелка ползваше преди време един такъв матиращ крем или фон дьо тен на Орифлейм на Джордани Голд май , но за лице и кожата й ставаше перфектна.ВзВземи си на alverde автобронзанта, аз го ползвам и до сега не съм ставала на петна от него :), да видиш как ще е .. и вече ако толкова много искаш си вземи бронзант..

А колко струва този автобронзант, защото не намирам никъде в интернет ? Ще го пробвам със сигурност, защото не ми се иска да се пека в солариум повече от 5-6 пъти.

DarkWitch
03-16-2011, 17:27

Да.. а също така знам един малък трик от майката на една моя приятелка, която държи верига магазини за обувки. Слагаш една капачка алкохол / ракия :D / в обувките и ги носиш у вас. Много пъти съм го пробвала и винаги има ефект. След това обувките направо ми заспиват на крака и определено не им става нищо :)
смисъл...намазвам ги ??? :D

MidnightLove
03-16-2011, 17:28
MidnightLove, ама това за всякакви обувки ли става?

Аз съм го пробвала само на затворени високи обувки и отворени отпред на пръстите, предполагам,че става и на такива с отворена пета. За сандали е ясно, че няма как да стане.Мисля, че и за пантофки/патъчки става. Само за маратонки не става. А само да кажа, ако се притеснявате дали ще мирише на алкохол след това - не мирише, изветрява много бързо :)

Everywhere
03-16-2011, 18:49

Това звучи добре, някой път трябва да пробвам. Аз пък знам друг трик - преди да обуеш обувката си намзваш стъпалата с лосион за тяло или някакъв друг грем и таха хем кракът влиза по-лесно, хем се разпуска обувката след като походиш малко така ;)

Имам и аз един въпрос - понеже и аз имам бал тази година и си взех такива обувки, които са съвсем малко отворени на пръстите. Според вас тоази тип позволява ли да се обуе тънък чорап - на мен не ми изглежда грозно и приятелките ми са на това мнение. Но аз да си попитам :)

DarkWitch
03-16-2011, 19:01

Това звучи добре, някой път трябва да пробвам. Аз пък знам друг трик - преди да обуеш обувката си намзваш стъпалата с лосион за тяло или някакъв друг грем и таха хем кракът влиза по-лесно, хем се разпуска обувката след като походиш малко така ;)

Имам и аз един въпрос - понеже и аз имам бал тази година и си взех такива обувки, които са съвсем малко отворени на пръстите. Според вас тоази тип позволява ли да се обуе тънък чорап - на мен не ми изглежда грозно и приятелките ми са на това мнение. Но аз да си попитам :)

според ме без чорап трябва да си иначе си личи,защото нали точно отпред е шева,но и да не си личи много - боса е по-добре :)

MidnightLove
03-16-2011, 19:56

смисъл...намазвам ги ??? :D

Емии.. не.. просто сипваш вътре в обувката и я обуваш.

Аз мисля, че на отворена отпред обувка може да носиш тънък чорап.Все пак то почти няма да се вижда :)

krisito9212
03-16-2011, 21:25
Видях,че сте пиасли за солариума.Аз започвам да ходя след 1-2 седмици.Хсресвам се с тен.Иначе вече избрахме в училище фотостудиото и визията на албума.Излиза ни 60 лв заедно с видео,на което ще е сниман само нашият клас.Аз почти съм готова с тоалетите за останалите събития,само още с еколебая дали на всички да съм с рокли или поне на едното с панталони и красив топ

MidnightLove
03-17-2011, 00:01
Момичета, имам проблем :D Сега гледам снимките на абитуриентите от миналата година и естествено повечето момичета момичета са доволно разголени/ :D / , а аз си избрах рокля, която е с дълъг ръкав.Много умувахме как да го измислим да е без ръкав или поне с къс, но просто модела не го позволява, става грозно.За жега, знам,че ще умра от жега в ресторанта, но това не ме притеснява особено.Повече ме притеснява дали няма да е странно на фона на всички разголени гърди, крака и т.н. да бъда с дълъг ръкав. Как мислите ?
роклята ми е нещо подобно -
http://www.marieclaire.co.uk/imageBank/cache/h/hilary-swank---gallery.jpg_e_e16039f43d322e1bcb3fe8e3a2b29c2f.jpg
http://www.elle.com/var/ezflow_site/storage/images/sandbox/red-carpet-buzz-women-in-hollywood-edition/hilary-swank/5301366-1-eng-US/Hilary-Swank.jpg

rosencetooo
03-17-2011, 02:57
xxxfunk към 9лв. струва , можеш да го намериш в дм :)
ухх момичета , за външните снимки с албума, още нищо не мога да си намеря :x

marin4itu
03-17-2011, 06:12
MidnightLove, много красива рокля си показала! Няма значение как ще изглеждаш на фона на другите. Трябва ти да се чувстваш красива и да ти е удобно. Пък и ще си различна и ще се открояваш. :)

didi02
03-17-2011, 15:19
Аз пак малко късно се включвам,но какво да се прави 8-) Бяхте писали за бижута..Аз ще съм със сребро.В най-скоро време с майка ми ще ходим да търсим нещо подходящо,таман и за обувки пак ще огледаме.Относно темата за солариума,ще ходя в началото на другия месец най-вероятно
Иначе съвета на MidnightLove за обувките ще го пробвам със сигурност :D

britzy
03-17-2011, 16:21
Е,тя и твоята е доволно разголена :-D :-D

Аз нема да ходя на солариум -не искам да изглеждам неестествено пък и се хваща рак,ама тва си е мой избор ,нвм :lol:
а за бижутата-ми аз си взех гривна от бяло злато и стои като сребърна заедно с верижка също бяло злато .

marin4itu
03-17-2011, 18:03
Днес ходих на маникюр и козметичката в салона разправя, че мисля миналата година имало момиче, което за един ден отишло на 4 различни солариума и накрая приятелят й казал, че мирише странно, пък всъщност момичето си изпекло вътрешностите и починало.. направо ужас! Аз бях потресена! Затова внимавайте със солариумите!

Everywhere
03-17-2011, 18:06
^ ОМГ!! Възможно ли е наистина??? :shock: :shock:

vagarious
03-17-2011, 18:19
Е еееее :shock: :shock: :shock:
Стига бе,наистина ли е възможно !? :shock: :shock: :shock: Ужас ..

marin4itu
03-17-2011, 18:33
Явно е възможно.. Сигурна съм, че жената не ме лъже.. Явно това става като се прекали, все пак на 4 солариума за един ден.. това е доста..

MidnightLove
03-17-2011, 19:56
Дано това за солариума не е вярно. Всъщност не ми се вярва на мен. Ако това беше възможно то нашите Николети, Адреи, Галени и т.н. отдавна щеше да ги няма. Та те отиват всекидневно на солариум и то по много време.Дори бях чела в едно интервю на Николета как на ден отива по 2 или 3 пъти на солариум и то всеки ден...

marin4itu
03-17-2011, 20:05
Е никой не е казал, че ще се случи на всеки отишъл на солариум. Просто има такъв случай. Но така или иначе си е вредно.

MidnightLove
03-17-2011, 20:22
Аз не споря, че не е вредно, напротив, дори съм много против солариумите.Просто казвам,че не ми се вярва, но кой знае.
За това вярно или не най-добре да не прекаляваме :)

iwssuto
03-17-2011, 20:36
възможно е ! :) ... прочетох че 30мин в солариум се равнява на 1 ден на плажа! :(
Ето и малко допълнителна инф. :
Честото посещение на солариум може да нанесе сериозна вреда на здравето не само заради опасното му излъчване.

Желанието за придобиване на изкуствен тен предизвиква зависимост, близка до наркотичната, съобщава aif.ru.
До този извод стигат учените от университета в Олбъни, Ню Йорк.

Според техните наблюдения феновете на солариума, които са пропуснали часа си, ставали раздразнителни, започвали да изпитват страх и апатия и дори изпадали в депресия.

Специалистите свързват това с факта, че човекът, свикнал със солариума, патологично се бои да не загуби удоволствието от посещението му, позволяващо кожата му да придобие здрав и красив вид.

Учените сериозно съветват тези, които са забелязали гореописаните симптоми, да се обърнат към специалист, за да предотвратят навреме влошаване на здравето си и дори възникването на сериозни заболявания.
По-рано бе съобщено, че учените са определили солариума като основен виновник за рак на кожата.

Въпреки всички вреди, които нанасят ултравиолетовите лъчи, броят на тийнейджърите, които използват солариум, продължава да расте.

С увеличаването на възрастта нараства и рискът от развитието на рак, особено при хората над 35 години, предупреждават лекарите.

Предполагам че повечето го знаете .. но все пак :))

britzy
03-18-2011, 03:29
Егати-колко трябва да си малоумен,че да развиеш мания към нещо ,което те унищожава? :-o :-o

Сор за оффтопика,когато имам нещо ново покрай бала ще пиша :)

iwssuto
03-18-2011, 08:15
http://krasota.rozali.com/tialo/p10987.html
тук има още неща за солариумите и тена !
Тенорексия .. :shock:

rosencetooo
03-18-2011, 17:36
Да се похваля.. днес си взех сандали за бала.. :smt007 :smt050

vagarious
03-18-2011, 17:44
^Честити.
Аз днес си взех рокля за изпращането и е единствена в целия град. :grin: :)

rosencetooo
03-18-2011, 18:09
^ честито , и супер щом е единствена :P

rosencetooo
03-18-2011, 18:20
http://www.prikachi.com/images/313/3107313z.jpg
http://www.prikachi.com/images/316/3107316a.jpg
Ето ги и сандалите :) , реших поне тях да покажа..
Днес като пробвах роклята ми , май ще се наложи да ходя да ми я стесняват.. но ме притеснява, дали по това време някоя шивачка ще се навие.. или повечето са ангажирани и ще ме отрежат ? :(

vagarious
03-18-2011, 18:23
Юхуу страхотни са,браво. :)
Колкото до шивачката,поговори с нея, а после ако се наложи и с още няколко - да се наемат 2-5 дена преди бала,за да не стане някой гаф.Смисъл с фигурата ти,ако си податлива като мен,например. :)
Аз така ще направя - 10 дена преди бала, че ми трябва и друго,освен стесняване. :) Ти си знаеш.

rosencetooo
03-18-2011, 18:36
Благодаря,ми може и така да направя , мерси за съвета :P

marin4itu
03-18-2011, 19:05
Абе всичките сте с едни високи обувки, пък моите не са кой знае кво.. Ама не мога да ходя на много високи обувки и реших да са ми с нормален ток, че поне да мога да ходя, а да изглеждам комично.. Айде ще ви ги покажа:

1. обувките и чантата за бала:
http://img826.imageshack.us/i/dsc00208l.jpg/

2. обувките за изпращането (нямам чанта още):
http://img716.imageshack.us/i/dsc00211wa.jpg/

rosencetooo
03-18-2011, 19:32
E всеки си има различен вкус и предпочитания :) Аз мога да нося високи токчета.. а и съм нисичка и на високо изглеждам по-добре :P a и роклята ми изискваше висок ток :P
Твойте въпреки , че са нисички са доста сладурски :P Честито :-)
Аз още се чудя за изпращането какви обувки да си търся.. :( грр..

marin4itu
03-18-2011, 19:44
Благодаря ти. :) Еми аз пък съм и висока и да се кача на 15 см ток, малко не ми се връзваше..

Ама ти облекло за изпращането имаш ли? Щото намен обувките са ми според роклята.

Everywhere
03-18-2011, 20:01
И аз решух да си покажа обувките - това са те+чантичката: http://www.megias.bg/kt1189blksatenbag1189-p-5853.html

И за изпращането-само обувките :) http://www.megias.bg/kt11025silbag1190-p-6250.html

Много си ги харесвам :-)

Lorein
03-18-2011, 20:19
Ох, че хубави обувки! :grin: Честити да са ви!
Аз още не съм си купила... :( Миналата седмица измерих 1-2 чифта, ама нещо не ми бяха много удобни. Ще изчакам още малко, защото ми казаха, че сега до края на март ще докарат новите колекции. :)
Колкото за изпращането аз там не мисля да влагам много много усилия. Миналата година бях дама на приятеля ми и за тогава си купих една рокличка, само 1 път съм я носила, така че мога нея да използвам за изпращането: http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/31387_131037670241885_100000069584400_352667_34965 7_n.jpg Само някакви сандалки мога да си взема.
За втората бална бях си постнала даже роклята, обувки имам едни, които също съм носила само няколко пъти, за там няма да си купувам. :)

marin4itu
03-18-2011, 20:21
Everywhere, много са ти хубави!

Everywhere
03-18-2011, 20:35
Благодаряя :-)

MidnightLove
03-18-2011, 22:14
Момичета, харесват ли ви тези обувки ?
http://www.megias.bg/angie11151-p-6297.html

iwssuto
03-18-2011, 22:16
90% da :oops:

o0ps
03-18-2011, 22:26
Много груби ми идват с тази подметка.

MidnightLove
03-18-2011, 22:52
Е, всеки с вкуса си все пак.На мен пък много ми харесват и се чудя дали да си ги поръчам.Само това червеното ме притеснява,че е много задължаващо.

rosencetooo
03-19-2011, 05:15
marin4itu за изпращането си взех рокля черна къса ;д за нея още незнам какви точно сандали/обувки да си търся.. :( най-вече и като цвят , защото ще съм с злато..
MidnightLove хубави са , зависи за кой повод ги искаш , и дали имаш нещо червено , с което ще се съчетаят :P

marin4itu
03-19-2011, 06:15
MidnightLove, хубави са, но според мен са градски ежедневки.. Не знам за какво ще си ги взимаш..

rosencetooo, щом е черна можеш със всичко. Но да ти кажа, аз бих си взела обувки и чанта в някакъв различен от черното цвят, защото не ми харесва само черно като за погребение. Пък и черното си отива със всичко.

rosencetooo
03-19-2011, 06:30
дам.. и аз така мисля , но незнам с какво точно.. обмислям нещо леопардово с златисто , но незнам дали ще си намеря.. все пак немога да си взема някакъв цвят , който няма да отива на златото ;д

EJIu
03-19-2011, 10:45
Здравейте,
извинявам се, че нахълтвам така, без да съм чела всичко (само до 20 страница четох), но искам да попитам дали знаете във Варна магазини/бутици и т.н., където мога да си търся рокли за бала, изпращането(предполагам за изпращането в моловете има?) и обувки. За бала роклята мисля да е къса, макс 500 лв. и изчистена (без пайети, лъскави, шарки и т.н.) и не знам дали по бутиците ще мога да открия до толкова пари и затова някой, който живее във Варна или поне да е ходил и да знае, може ли да помогне :-s

(Аз знам за Росица Котюр и Джулия Контогруни засега)

Lorein
03-19-2011, 11:30
Здравейте,
извинявам се, че нахълтвам така, без да съм чела всичко (само до 20 страница четох), но искам да попитам дали знаете във Варна магазини/бутици и т.н., където мога да си търся рокли за бала, изпращането(предполагам за изпращането в моловете има?) и обувки. За бала роклята мисля да е къса, макс 500 лв. и изчистена (без пайети, лъскави, шарки и т.н.) и не знам дали по бутиците ще мога да открия до толкова пари и затова някой, който живее във Варна или поне да е ходил и да знае, може ли да помогне :-s

(Аз знам за Росица Котюр и Джулия Контогруни засега)

Аз съм от Русе, но във Варна ходих до Росица Котюр и близо до него има още един Holiday Sona. Не знам дали ще намериш там точно това, което търсиш обаче. Казаха ми и до Ритуалната ви зала ( мисля, че така беше ) също има много магазини за бални рокли, пробвай и там. Малко странно някой от друг град да ти говори за твоя... 8-) Успех. :)

EJIu
03-19-2011, 11:44
:D Аз не съм от Варна, затова питам. :)

Иначе в какъв смисъл няма да си намеря това, което търся - като цена или да е по-изчистено? И в Росица Котюр какви бяха цените?

Lorein
03-19-2011, 12:23
Аз помислих, че си от Варна, затова. 8-)
Иначе аз доста отдавна ходих, началото на ноември някъде там. В Holiday Sona мерих 2 къси рокли, едната беше по-изчистена, но не ми харесваше как ми стои, другата беше такава по-бляскава, в такъв смисъл казвам, че не знам дали ще си намериш точно това, което искаш. :) Но може и да са докарали нови работи, виж имат сайт в Интернет. :)
В Росица Котюр има много хубави рокли, аз заради този магазин ходих до Варна. Цените не са скромнички. Няколкото къси рокли, които измерих бяха около 500 лв. Дългите са още по-скъпи. Ако все още не си, провери и техния сайт, за да разгледаш хубаво. :)

LovEsIckk
03-19-2011, 12:56
Aз още чакам да ми се обадят за проба. :-o
Роклята ми ще е такава http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/74391_174392635905448_169508499727195_627216_21077 2_n.jpg
Вече имам и към 30 минути солариум.. Остават ми още 40 в картата и има страхотен ефект за сега.
И обувки почвам да търся..

rosencetooo
03-19-2011, 13:19
Да ще можеш да си намериш.. тръгвай да търсиш вече, недей остава за последния момент, защото всичко ще се е изобрало и едва ли ще можеш да намериш на тази цена..

Everywhere
03-19-2011, 13:28
Aз още чакам да ми се обадят за проба. :-o
Роклята ми ще е такава http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/74391_174392635905448_169508499727195_627216_21077 2_n.jpg
Вече имам и към 30 минути солариум.. Остават ми още 40 в картата и има страхотен ефект за сега.
И обувки почвам да търся..

Да те попитам за 30 мин. в солариума колко горе-долу си почерняла?? Защото аз мисля да си взема карта за толкова, а и искам съвсем лек загар? Има предвид личи си, че имаш тен нали?? Знам, че зависи и от това, колко е силен солариума, но поне да имам представа :-D

Everywhere
03-19-2011, 13:36
Момичета, харесват ли ви тези обувки ?
http://www.megias.bg/angie11151-p-6297.html

Ако не беше подметката щяха да са много хубави. И може би това отзад :)

LovEsIckk
03-19-2011, 13:37
Ходих 3 пъти по 5 минути и 2 пъти по 6. Става въпрос за турбо солариум.
Има си разлика,като си имаш предвид,че съм адски бяла.Определено съм леко потъмняла. Но още съм далеч от целта си,трябва да стана бая черничка.
Иначе аз си взех карта за 130 минути - 60 лв. и с една приятелка си я цепихме.. Като свършат минутите и ако не съм си постигнала целта,ще си взема още една карта.

Goddess
03-19-2011, 13:42
MidnightLove, страхотни са. Подметката е кофти, ама според мен е само защото са ги снимали от такъв ъгъл и на крака ще изглеждат по съвсем друг начин. :)

И аз скоро почвам пак солариума, ама този в училище не издават карти, а искам с карта, така ще съм и по-сериозна. Трябва да питам тия дни в един салон срещу нас..

Everywhere
03-19-2011, 14:22
Ходих 3 пъти по 5 минути и 2 пъти по 6. Става въпрос за турбо солариум.
Има си разлика,като си имаш предвид,че съм адски бяла.Определено съм леко потъмняла. Но още съм далеч от целта си,трябва да стана бая черничка.
Иначе аз си взех карта за 130 минути - 60 лв. и с една приятелка си я цепихме.. Като свършат минутите и ако не съм си постигнала целта,ще си взема още една карта.

Аха, благодаря. А какво значи турбо солариум, извинявай, че те разпитвам така, но се чудя кога да започна да ходя. Ти за колко време посттигна този ефект(леко почерняване)? :)

LovEsIckk
03-19-2011, 14:24
Вертикален солариум.
http://www.rezervaciq.com/images/thumbs/maket_hotel_unikat_velingrad_10.jpg
2 седмици.

Everywhere
03-19-2011, 14:58
Мерси :)

TheLittleAngel
03-19-2011, 15:45
Здравейте! И аз съм абитуриентка, а с GabisiTa сме в един клас. Прегледах темата набързо и видях, че тя е писала за албумите и т.н., затова няма да казвам отново.
За бала: Бях решила всичко много бързо и не съм обикаляла много. Купих си роклята някъде началото на декември (не помня точно :D) и е първата, която видях и пробвах. Синя е, дълга и на розови цветя. Купих си я от сватбена агенция "Сиана" и струва 380лв. С обувките и чантата беше същото. Сиво-сребристи са, сандал, не прекалено високи, за да ми е удобно. Взех си ги от магазин Мегияс в Търново. Дори получих отстъпки, защото ги купих като комплект, а и имах талон за 10% отстъпка. Остана ми само бельо и аксесоари да си купя. За ноктите - кръстницата ми изкара курс и мисля да ми сложи гел и да е френски маникюр. За прическата - говорих с фризьорката ми и ще измислим какво да правим, има време. За цена не знам колко ще излезе, но няма да е повече от 25 - 30лв (да знам, че ви се струва малко, но съм от малък град близо до Търново, затова е така).
За кандидатстването: Избрала съм три университета - великотърновския, СА - Свищов и ИУ - Варна. Ще кандидатствам с тест по БЕЛ, с изключение на СА - Свищов. Там няма изпит по БЕЛ и ще е с матурата. На първо място съм избрала специалност Счетоводство и контрол, а но второ - Финанси. Нататък вече не знам. На 09.04. и 10.04 съм на предварителни в търновския и ИУ-Варна, така че може да се засечем с някои. :)

П.С. Ще може ли да пуснете някакви предложения за бижута и прически - по-семпли и елекантни. Те вече са ми проблем...

vagarious
03-19-2011, 16:16
Ще кандидатствам с тест по БЕЛ, с изключение на СА - Свищов. Там няма изпит по БЕЛ и ще е с матурата. На първо място съм избрала специалност Счетоводство и контрол, а но второ - Финанси.

Опа,съвпадение.Може да сме колежки някой ден,хах.Знае ли човек. :)

GabisiTa
03-19-2011, 16:58
Днес си занесох 2 рокли, които си бях купила по-рано, при шивачка да ми ги преправи. Ще ми бъдат за двете вечери в Албена. Стискайте палци да станат добре :P

LovEsIckk
03-19-2011, 17:02
^ В Янтра ли ви е първата бална?

GabisiTa
03-19-2011, 17:09
Не, в Арбанаси - резиденция "Рачев". А вашата? :)

LovEsIckk
03-19-2011, 17:23
Янтра.

GabisiTa
03-19-2011, 17:27
От кое училище си :-o

TheLittleAngel
03-19-2011, 18:01
Ще кандидатствам с тест по БЕЛ, с изключение на СА - Свищов. Там няма изпит по БЕЛ и ще е с матурата. На първо място съм избрала специалност Счетоводство и контрол, а но второ - Финанси.

Опа,съвпадение.Може да сме колежки някой ден,хах.Знае ли човек. :)

Може, може :) От къде си?

vagarious
03-19-2011, 18:22
^Плевен,ти ?! :)

vampireee
03-19-2011, 19:18
момичета, влюбена съм в тази рокля http://www.asos.com/countryid/2/Asos/Asos-Bow-Front-Bandeau-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1198948&MID=35719&affid=2135&siteID=Hy3bqNL2jtQ-T5oilnyblj5SlDbUMkrnsg&r=1&mk=VOID , но няма размериии ;( да знаете дали ъпдейтват сайта и дали отново ще има номера ? Ако не да ми я шият..

TheLittleAngel
03-19-2011, 19:25

Лясковец, близо е до Търново. :)

vagarious
03-19-2011, 19:33
^ Мммхм. :) :) :)

Момичета, аз отдавна ви се похвалих, че ми е готова роклята,но казах, че ще пусна снимки след бала.Да,но в темата за балните рокли видях предложение,което е всъщност моят модел.Ето я и нея: http://prikachi.com/images/640/3111640B.jpg Моята обаче е тъмно лилава,а черната дантела е друга,смисъл на капчици стои.Не мога да обесня, но не се сдържах и да не ви покажа. :)

vagarious
03-19-2011, 19:35

Момичета, аз отдавна ви се похвалих, че ми е готова роклята,но казах, че ще пусна снимки след бала.Да,но в темата за балните рокли видях предложение,което е всъщност моят модел.Ето я и нея: http://prikachi.com/images/640/3111640B.jpg Моята обаче е тъмно лилава,а черната дантела е друга,смисъл на капчици стои.Не мога да обесня, но не се сдържах и да не ви покажа. :)

dream1707
03-19-2011, 19:36

И аз съм точно от там.

Малко е спам коментара, защото бала ми няма да е много скоро. Просто да подчертая :D

Lorein
03-19-2011, 19:39

Аууууу, страхотна еееее!!! :smt007 Лилавото ми е слабост, и моята рокля е лилава. :D

vagarious
03-19-2011, 19:50
:grin: Благодаряяяяяя,на мен също ми е слабост. :) :) :)

TheLittleAngel
03-19-2011, 19:53

И аз съм точно от там.

Малко е спам коментара, защото бала ми няма да е много скоро. Просто да подчертая :D

Така ли? Кой набор си?
vagarious, роклята е супер!

vagarious
03-19-2011, 19:57
Много благодаря, TheLittleAngel !!!

Я сега да ви питам - гледам, че момичето е с пусната коса,но на мен ми се искаше моята да я вдигна на кок с тук-там пуснати кичурчета.Абе измислила съм я,но като цяло мислех да е вдигната.Мисълта ми е - тази рокля задължава ли конкретна прическа,или оставя свободен избор !?Аз не мога да преценя .. :-o

Lorein
03-19-2011, 20:18
Мисля, че не зависи чак толкова от роклята, колкото от това, кое ти отива на теб. :) А според мен роклята позволява всякакви разновидности на прически. Лично аз съм избрала подобна прическа като на момичето от снимката, просто защото се харесвам с пусната накъдрена коса. :) Като ходиш на пробна прическа, ако ще ходиш, питай фризьорката какво би ти отивало повече, пробвай ако трябва и двата варианта. :P

TheLittleAngel
03-19-2011, 20:19
Много благодаря, TheLittleAngel !!!

Я сега да ви питам - гледам, че момичето е с пусната коса,но на мен ми се искаше моята да я вдигна на кок с тук-там пуснати кичурчета.Абе измислила съм я,но като цяло мислех да е вдигната.Мисълта ми е - тази рокля задължава ли конкретна прическа,или оставя свободен избор !?Аз не мога да преценя .. :-o

Мисля, че може и пусната, и вдигната. Хубаво е да попиташ фризьора, който ще ти прави прическата за бала и да покажеш снимка. След това вече да решите заедно и така. :)

vagarious
03-19-2011, 20:26
Мммм ясно,ясно ... аз при всички случаи ще покажа снимки,но да знам г/д към какво да се насоча. :) Мерси отновоооо. :grin: :)

MidnightLove
03-19-2011, 21:09
Поздравления за роклята :mrgreen:
И според мен не е задължаваща откъм прическа.Може да си направиш косата както си искаш.А моята рокля е задължаваща, трябва да ми е вдигната косата.Имате ли предложения за нещо от рода на кок.. но не такъв старовремски / ако ме разбирате :D / нещо по-разчупено и актуално :)

vagarious
03-19-2011, 21:16
Веднага давам предложения за разчупен кок. 8-) И аз към тези съм се нацелила:
ей тази ми е фаворит http://prikachi.com/images/24/3112024S.jpg

http://prikachi.com/images/25/3112025n.jpg
http://prikachi.com/images/27/3112027E.jpg
http://prikachi.com/images/34/3112034S.jpg
http://prikachi.com/images/35/3112035m.jpg
http://prikachi.com/images/38/3112038o.jpg ей точно така ще съм аз,заедно с няколко фрагмента от първата на Андреа,която постнах.

http://prikachi.com/images/39/3112039Y.jpg
http://prikachi.com/images/45/3112045e.jpg

Давам съвсем различни предложения,но може да си комбинираш..както аз,например. :)

Lorein
03-19-2011, 21:19
Ако се харесвах с вдигната коса, може би щях да избера този вариант:
http://www.prikachi.com/images/26/3112026J.jpg
Не знам дали е заради цялостната нежна визия на момичето, но и самата прическа много ми харесва! :grin:
Също така:
http://prommafia.com/wp-content/uploads/2009/03/vanessa-hudgens-prom-updo-hair.jpg
http://www.stylebakeryteen.com/images/Eva%20Longoria%20Updo%20Hair.jpg
http://fashionbg.info/wp-content/gallery/pricheski/hairstyles-2010.jpg

Има и още хубави, напишете в Google updo hair на изображения и разгледайте! :)

MidnightLove
03-19-2011, 21:35
О, много хубави прически.Тази на Селена и на Ева ми харесват най-много.
Сега малко извън темата.Влюбена съм в едни обувки, много ми харесват и много се чудя дали да не си ги поръчам.

http://cdn3.iofferphoto.com/img/item/167/985/547/wVhb7Au0EIFbQ7n.jpg
http://cdn1.iofferphoto.com/img/item/196/663/024/high-heels-gianmarco-lorenzi-snake-printed-leather-shoe-a5321.jpg

Какво мислите ???

didi02
03-20-2011, 11:20
TheLittleAngel
На 09.04. и 10.04 съм на предварителни в търновския

Хей и аз съм тогава 8-) На какъв изпит си?

vagarious Роклята която си избрала е много хубава.Очаквам да видя и твоя снимка с нея :wink:

vagarious
03-20-2011, 11:32
didi02 Благодаря!След бала ще качвам. :):):)

krisito9212
03-20-2011, 13:03
О, много хубави прически.Тази на Селена и на Ева ми харесват най-много.
Сега малко извън темата.Влюбена съм в едни обувки, много ми харесват и много се чудя дали да не си ги поръчам.

http://cdn3.iofferphoto.com/img/item/167/985/547/wVhb7Au0EIFbQ7n.jpg
http://cdn1.iofferphoto.com/img/item/196/663/024/high-heels-gianmarco-lorenzi-snake-printed-leather-shoe-a5321.jpg

Какво мислите ???мм,страхотни са.От къде са и каква цена?

TheLittleAngel
03-20-2011, 13:15
TheLittleAngel
На 09.04. и 10.04 съм на предварителни в търновския

Хей и аз съм тогава 8-) На какъв изпит си?

vagarious Роклята която си избрала е много хубава.Очаквам да видя и твоя снимка с нея :wink:

На 09.04. съм на тест по БЕЛ в търновския, а на следващия ден в ИУ-Варна па на тест по БЕЛ. :)

marin4itu
03-20-2011, 15:54
vagarious, страхотна ти е рокличката! За прическата според мен каквото ти отив аи харесва. Не мисля, че е задължаваща.

Едно момиче беше писало за бутиците във Варна, понеже отдавна не съм влизала във форума, сега отговарям. Значи наистина както ти казаха около Ритуална зала има поне 10 магазина за бални рокли. Тя се намира както е операта на центъра до шадравание, в уличките надолу. Когото и да питаш ще е упъти. За цените не мога да ти кажа, знам само, че в Алегра са около 500 лева, като има и за повече. Но ако си си харесала някаква рокля от интернет, във всеки бутик могат да ти я ушият, но ще е по-скъпо отколкото на шивачка, все пак е бутик.

Четох тука за предварителните за ИУ.. аз съм по география, обаче до тогава ще трябва да изреша книжката, а не съм я почнала още :D

vagarious
03-20-2011, 15:59
marin4itu Благодаря.;-)

TheLittleAngel
03-20-2011, 17:13
Четох тука за предварителните за ИУ.. аз съм по география, обаче до тогава ще трябва да изреша книжката, а не съм я почнала още :D

Ами, започвай я, че малко остана, а въпросите са много. Аз моята по БЕЛ я имам от 2 месеца някъде, а още не съм я решила цялата. Лошото е, че са включени автори и произведения, които не се учат в училище и трябва да наизустявам въпросите. Много е тъпо така, но нямам друг избор.

vagarious
03-20-2011, 17:21
Тази книжка по бел за ИУ-Варна я купих,когато се бях навила за Варна.Разпитах тук-там от приятели и всички казват, че буквално се учи наизуст.Всичко се пада. :) Вмъкнах го,за да си знаете.Който както си реши. :)

marin4itu
03-20-2011, 18:37
Ами не съм я почнала още, защото я имам от 2 дена. Иначе аз съм обяснявала, че не ми е чак толкова при сърце къде ще ме приемат. Приятелката ми, която седи до мен на чина, решава по БЕЛ и когато ми е скучно решавам с нея, и да наистина са си кофти въпросите, особено по литература, ама тя по принцип си ми е трудна литературата. И да абсолютно наизуст се учи, за това вече ИУ не е чак толкова престижен, колкото е бил едно време.

vagarious
03-20-2011, 19:36
Мдаа,мдаа .. абсолютно вярно си е за ИУ Варна. :?

Lorein
03-20-2011, 19:56
Мдаа,мдаа .. абсолютно вярно си е за ИУ Варна. :?

+1

Аз преди много напирах да ходя във Варна да уча, живея и т.н. Но в последствие се отказах. Малко е прехвален града. Да не се обиждат варненци, просто мое мнение. :)

vampireee
03-20-2011, 19:59
трябва ми мноооооооого добра шивачка да ми ушие роклята, която искам [балът ми е догодина, но вече си избрах рокля], тъй като няма малък номер ;[ .. някакви препоръки няма значение града..
мерси предварително ;*

marin4itu
03-20-2011, 20:01
Lorein, изобщо не се обиждам да ти кажа (ама аз съм си и полу русенка де :P).. ИУ го обсъдихме вече.. Ами Свободния.. там е просто порнография.. Толкова пари искат там.. направо си плащаш да влезеш и да излезеш..

TheLittleAngel
03-20-2011, 20:01
Тази книжка по бел за ИУ-Варна я купих,когато се бях навила за Варна.Разпитах тук-там от приятели и всички казват, че буквално се учи наизуст.Всичко се пада. :) Вмъкнах го,за да си знаете.Който както си реши. :)

Да, така е. Аз с българския ще се оправя, литературата е по-трудна с тези неизучавани автори...
Не знам, колко е престижен или не е ИУ-Варна, но там най-много искам да ме приемат. Не знам защо, просто ми се струва най-добър вариант от всички.

Lorein
03-20-2011, 20:07
Lorein, изобщо не се обиждам да ти кажа (ама аз съм си и полу русенка де :P).. ИУ го обсъдихме вече.. Ами Свободния.. там е просто порнография.. Толкова пари искат там.. направо си плащаш да влезеш и да излезеш..

Аз преди имах вариант и за Свободния с психология. Но чух лоши отзиви за много пари и кофти преподаване и и от там се отказах. 8-)

marin4itu
03-20-2011, 20:33
Lorein, много хубаво си направила. Аз имам една приятелка, която учи там точно психология (на нея й е мечта от малка). И баща й какво разправял на моя баща. Там имаш една седмица един предмет, една седмица друг предмет, защото учителите ходили на работа само по една седмица, а през останалото време си почивали..

Lorein
03-20-2011, 21:29
marin4itu, и аз от много време насам имах желание да следвам психология, но няма къде особено. В Търново университета не е на особено добро ниво, а в София хич не ми се ходи. И затова като че ли поизоставих тази мечта. Дано след време да може да изкарам такава магистратура без да съм карала бакалавър психология. Ако не, здраве да е, ще си намеря нещо, което ми приляга. :)

Малко излязохме от темата, все пак тука за бала трябва да се говори. :D По-добре да си продължим в темата Абитуриенти 2011. :)

rosencetooo
03-21-2011, 03:07
Ухх , и аз почвам да уча от книжката за ВИНС-а тестовете по икономика , че не ми остана време за предварителния изпит , а съм научила едва 3 теми :-D

marin4itu
03-21-2011, 16:15
Аз днес реших 4 теми по география и мисля, че ще успея за предварителния.. Обаче има много измислени от никъде въпроси..

babyliss0
03-21-2011, 19:24
Аз днес реших 4 теми по география и мисля, че ще успея за предварителния.. Обаче има много измислени от никъде въпроси..

И аз така мисля,има много измислени въпроси,но няма как ,трябва да се зубкат!

ПС и аз си взех роклятааааа за бала :grin: :grin:

TheLittleAngel
03-21-2011, 19:42

И аз така мисля,има много измислени въпроси,но няма как ,трябва да се зубкат!

ПС и аз си взех роклятааааа за бала :grin: :grin:

Честито! Ще показваш снимки от бала после ;)
Аз трябва да занеса моята на поправка, понеже е готова, а не шита по поръчка и ми е дълга. Сега като имам обувки ще трябва свърша и тази работа, че време не остана. Днес някой в училище каза, че само 30 учебни дни са останали. Ужас! Не искам да свършва...

marin4itu
03-21-2011, 20:35
Еми да, то като махнеш съботите и неделите и мизерната ваканцийка, малко остава... Не мога да повярвам.. Искам да завърша още от 8ми клас като влязох в гимназия, а сега като наближава малко ме е страх, че навлизам в живота. И от друга страна колкото и да ми се завършва, сигурно ще ми липсват скучните дни, прекарани в даскало и чакането да бие звънеца, за да сляза да изпуша една цигара... И 5 години всеки ден с едни и същи хора, на които знам на всеки недостатъците и каквито и да са, ще ми липсват малко или много тези 25 човека. И класната, на които сме й първи випуск абитуриенти, дето каза, че е почнала да си мисли речта за бала още от ноември..

Ох много запознах да разсъждавам... Ама нещо ме обзеха тъжни чувства..

Nikoooq
03-22-2011, 09:45
...

LovelyGirl
03-22-2011, 09:54
Дълга.

rosencetooo
03-22-2011, 11:07
Дълга. \:D/

TheLittleAngel
03-22-2011, 11:08
На високо момиче къса или дълга рокля би отивала повече според вас? :)

Зависи от телосложението и колко е висока, според мен. Ако има хубави крака и не е мноого висока, не пречи и с къса да е. От друга страна, дългата рокля ще подчертава височината и ще я прави по-стройна.

marin4itu
03-22-2011, 16:15
Ако имаш хубави крака, по-добре с къса. Отиди в някой бутик и пробвай и къси и дълги различни модели рокли и си прецени с каква повече се харесваш.

Lorein
03-22-2011, 16:19
Аз ако бях по-висока, щях да заложа на дълга рокля с голяма цепка от едната страна и по-нисички обувки, които самата рокля да поскрива. :)

GabisiTa
03-22-2011, 17:02
Да се похваля - днес си купих бижутата за бала, само другата седмица ще отида за гривната :P

marin4itu
03-22-2011, 17:39
Честито!

GabisiTa
03-22-2011, 19:18
Мерсиииии :)

TheLittleAngel
03-22-2011, 20:17
Честито, Габи! :)

babyliss0
03-23-2011, 04:33
Какво мислите за тази рокличка,смисъл става ли за изпращане ?
http://prikachi.com/images/894/3124894u.jpg

marin4itu
03-23-2011, 06:24
Според мен става. Много е хубавичка.

vagarious
03-23-2011, 08:52
Дам.Сладурска е.Мисля, че става. :)

GabisiTa
03-23-2011, 12:51
Честито, Габи! :)

Мерси :P

Everywhere
03-23-2011, 12:57
Много е хубаваа :-)

TheLittleAngel
03-23-2011, 14:32
Много е хубаваа :-)

Напълно съгласна! :)

rosencetooo
03-23-2011, 14:45
поръчах си чантичка за бала :) тези дни трябва д дойдее :grin:

vagarious
03-23-2011, 16:27
Супер,дано всичко е ок. :)
Аз пък днес си нацелих няколко модела чантички за изпращането .. по-нататък ще видим де. :-o :)

marin4itu
03-23-2011, 16:28
Аз пък днес си купих червена чантичка за изпращането, с което приключих с облеклото.. Сега ми останаха само гримовете :grin:

onebyone
03-23-2011, 18:06
Здравейте! Да се сещате за сайт, от който мога да поръчам бежова/кремава (по възможност сатенена) чантичка (clutch)?

rosencetooo
03-23-2011, 18:09
Мерси , о за изпращането аз много чантички вече си харесах , но за там още не съм си взела сандали :(
Честито и на теб за чантичката :P

TheLittleAngel
03-23-2011, 18:21
Хей, хора да се похваля и аз! Мисля, че си харесах грим за бала:
http://www.makeupgeek.com/color-combinations/violet-love/
Само червилото може да е по-светло, защото не ми отиват тъмни цветове.
Наистина ме грабна, но до бала може и да си променя мнението, като се знам... :D

vagarious
03-23-2011, 18:43
TheLittleAngel браво,изключително нежно и семпло е.Харесва ми! :)

Аз пък за грима съм се спряла на далеч по-семпли нещица,а именно нещо от рода на http://prikachi.com/images/964/3127964L.jpg http://prikachi.com/images/966/3127966p.jpg http://prikachi.com/images/968/3127968P.jpg :):):)

TheLittleAngel
03-23-2011, 18:55
TheLittleAngel браво,изключително нежно и семпло е.Харесва ми! :)

Аз пък за грима съм се спряла на далеч по-семпли нещица,а именно нещо от рода на http://prikachi.com/images/964/3127964L.jpg http://prikachi.com/images/966/3127966p.jpg http://prikachi.com/images/968/3127968P.jpg :):):)

Благодаря! Точно към семплото и нежното се стремя. :)
Твоят също е много хубав и елегантен.

vagarious
03-23-2011, 19:03
Също благодаря. :)

rosencetooo
03-24-2011, 03:10
TheLittleAngel,vagarious и двете сте се спряли на много хубави и семпли гримове.. :) моя грим не мисля да е толкова семпъл за бала, но за изпращането ще е нещо като на vagarious :-)

vagarious
03-24-2011, 08:49
Хихихи супер. :) :-)

marin4itu
03-24-2011, 08:54
Между другото и аз ще съм с по-семпъл грим, защото силен не ми отива.

TheLittleAngel
03-24-2011, 10:52

Избрала ли си вече нещо? Или още се чудиш?

http://www.youtube.com/watch?v=h3KYbEp6oSQ - това е подобно на снимките, които постнах. По-нататък ще реша, кое да избера.

anity92
03-24-2011, 14:59
Хеееееей аз днес бях на първа проба за роклята :grin: Става повече от прекрасна (не го казвам,защото е моя)... Имам още една проба на 7 април,която е последна и вече след това ще ходя да си я взема...Купиха ми и бижута,но не съм ги видяла още понеже баба ми е в София...Останаха ми само ноктопластиката,пробния грим,пробната прическа,чантата,обувките и бельото...Лелееее колкото повече наближава,толкова повече започвам да се вълнувам :) Дано всичко мине повече от идеално...!!!

krisito9212
03-24-2011, 16:12
Аз незнам защо,обаче изобщо сякаш не ми пука,даже ми е досаден този бал..

des1t000
03-24-2011, 16:27
Аз незнам защо,обаче изобщо сякаш не ми пука,даже ми е досаден този бал..

+++ една вечер + мноооого пари + рокля, която в повечето случаи хваща прах в гардероба.. :) и аз на такова мнение

POLLINA
03-24-2011, 21:09
напоследък все повече и повече започвам да мисля за изпитите си. не съм от притеснителните, даже майка ми се притесняваше от спокойствието ми 8-) винаги отивам,разчитам на себе си и просто пиша, в 7 клас така изкарах 5.00 без да съм чела произведението 8-)
доскоро мислих само за роклята ,обувките ,прически,гримове, а сега съм залегнала над учебниците :(

strawbery
03-24-2011, 21:31
колко жалко, :( :( след роклите с които ше нахраните едно село и грим на стойност една минимална заплата ви липсва най важното ... настроението

POLLINA
03-25-2011, 04:24
ooo .. при мен винаги има настроение... 8-)

Briseis
03-25-2011, 08:40
балът ще мине окей независимо от приготовленията. колкото и да се стараете - все ще е добре. наистина трябва повече да се заляга над учебниците, не над рокли и прически.

TheLittleAngel
03-25-2011, 12:39
напоследък все повече и повече започвам да мисля за изпитите си. не съм от притеснителните, даже майка ми се притесняваше от спокойствието ми 8-) винаги отивам,разчитам на себе си и просто пиша, в 7 клас така изкарах 5.00 без да съм чела произведението 8-)
доскоро мислих само за роклята ,обувките ,прически,гримове, а сега съм залегнала над учебниците :(

И аз като теб мисля повече за изпитите. Колкото повече наближават, толкова повече напрежението ми расте. Просто са по-важни от една вечер, която ще мине и замине.
strawbery, някои може и да похарчат толкова пари за рокли и гримове, но не и аз. Не си заслужава!

rosencetooo
03-25-2011, 13:27
получих си чантата за бала :---)

vagarious
03-25-2011, 13:39
Честитаа! :)

POLLINA
03-25-2011, 13:45
не съм притеснена . порпинцип имам варианта ,ако не ме примат в ПУ с специалността ,която искам (понеже бала е много висок,да не кажа и най-високия) да влезна в европейски колеж. но въпреки това не се отказвам,както повечето биха направили. предпочитам трудния начин :)

TheLittleAngel
03-25-2011, 15:13
не съм притеснена . порпинцип имам варианта ,ако не ме примат в ПУ с специалността ,която искам (понеже бала е много висок,да не кажа и най-високия) да влезна в европейски колеж. но въпреки това не се отказвам,както повечето биха направили. предпочитам трудния начин :)

Да, видях първия път, като написа, но казах за себе си, че съм притеснена. Аз също си имам резервни варианти, но все пак...

marin4itu
03-25-2011, 15:30

Избрала ли си вече нещо? Или още се чудиш?

http://www.youtube.com/watch?v=h3KYbEp6oSQ - това е подобно на снимките, които постнах. По-нататък ще реша, кое да избера.

Ами не съм си избрала, по-скоро ще си купя гримове и ще експериментирам и ще реша в последствие..

anity92
03-25-2011, 16:14
А някой знае ли колко горе-долу е максималния БАЛ в университета "Паисий Хилендарски" - Пловдив (Педагогически факултет). Като ходих да се записвам за пробни изпити попитах ама жената си беше доста заета и не можа да ми отговори...А в сайта на университета нищо не намирам...

LovelyGirl
03-25-2011, 16:16
http://www.uni-plovdiv.bg/GetResource?id=965&ln=1 Това обаче са минималните балове на 3-то класиране от миналата година.Само тази информация е останала.
http://www.uni-plovdiv.bg/site.jsp?ln=1&id=324 Тук са архивите от предходните години, можеш да ги разгледаш.Като цяло в тези специалности се влиза най-лесно, защото са с по-ниски балове.

anity92
03-26-2011, 08:53
http://www.uni-plovdiv.bg/GetResource?id=965&ln=1 Това обаче са минималните балове на 3-то класиране от миналата година.Само тази информация е останала.
http://www.uni-plovdiv.bg/site.jsp?ln=1&id=324 Тук са архивите от предходните години, можеш да ги разгледаш.Като цяло в тези специалности се влиза най-лесно, защото са с по-ниски балове.

Благодаря ти много :)

rosencetooo
03-26-2011, 09:40
Взех си сутиен , прашки и чоропогащник ;д
Занесох си и роклята малко да ми я свияттт .. ще е готова края на другата седмица :---)

Lorein
03-26-2011, 09:57
Честито на всички останали за всичко ! :) Аз и аз да се похваля. 8-) Сега ходих да си взема роклята от поправка, стесниха я малко, че беше широкичка. Всичко е наред. И на всичкото отгоре от същия магазин съвсем случайно погледнах едни обувки, които просто не може да са по-подходящи за роклята ми. :grin:
http://www.prikachi.com/images/232/3137232O.jpg
Това са те, обаче ще има малко поправка и по тях. Отпред няма да е така заоблено, а ще е по-скоро нещо по-правоъгълно, отсечено, и аз не мога да обясня, просто защото пръстите ми са по-дълги ( :oops: ) и при заобленото отпред стои грозно. Каишката малко ще се смъкне надолу, защото иначе ми убива. И чантичка в същата материя си поръчах. :grin:
Общо взето ми останаха само бижутата. :)

rosencetooo
03-26-2011, 10:12
Е супер, честито и на теб.. много са сладурски :P
И на мен ми останаха само бижутата ;д и за изпращането обувки , чанта и т.н ;д

TheLittleAngel
03-26-2011, 10:51
Честито на всички останали за всичко ! :) Аз и аз да се похваля. 8-) Сега ходих да си взема роклята от поправка, стесниха я малко, че беше широкичка. Всичко е наред. И на всичкото отгоре от същия магазин съвсем случайно погледнах едни обувки, които просто не може да са по-подходящи за роклята ми. :grin:
http://www.prikachi.com/images/232/3137232O.jpg
Това са те, обаче ще има малко поправка и по тях. Отпред няма да е така заоблено, а ще е по-скоро нещо по-правоъгълно, отсечено, и аз не мога да обясня, просто защото пръстите ми са по-дълги ( :oops: ) и при заобленото отпред стои грозно. Каишката малко ще се смъкне надолу, защото иначе ми убива. И чантичка в същата материя си поръчах. :grin:
Общо взето ми останаха само бижутата. :)

Браво!

Аз си занесох роклята за поправка, че ми е дълга и разгледах бижутата в агенцията. Едно ми допадна, но не съм 100% убедена, че е подходящо. Като отида да си взема роклята ще реша дали да си го купя.

Emiliya92
03-26-2011, 15:33
Извикаха ме на проба най-сетне!!!!! :grin: :grin: :grin: В понеделник ще отида, после щи пиша как е минало.

P.S. Толкова се радвам, защото по-рано бях споделила, че съм я поръчала на 19 януари и се притеснявах, че не ме викат.

GoldSoul
03-26-2011, 15:57
Страхотни неща сте си купили,момичета. :)
И аз вече се сдобих с рокля :grin: ,но снимки ще кача след бала.
За грим съм се спряла на този : http://www.prikachi.com/images/557/3138557V.jpg
Проблем ще са обувките. Не мога да си харесам. :?

TheLittleAngel
03-26-2011, 15:57
Извикаха ме на проба най-сетне!!!!! :grin: :grin: :grin: В понеделник ще отида, после щи пиша как е минало.

P.S. Толкова се радвам, защото по-рано бях споделила, че съм я поръчала на 19 януари и се притеснявах, че не ме викат.

Супер! Ще разказваш после как е минало :)

des1t000
03-26-2011, 16:57
Охх.. и моята рокля е готова :grin: :grin: .. Чаках я 2 седмици да ми я стеснят, останаха ми само бижутата нямам си на идея какви да са :-D

britzy
03-26-2011, 17:58
Страхотни неща сте си купили,момичета. :)
И аз вече се сдобих с рокля :grin: ,но снимки ще кача след бала.
За грим съм се спряла на този : http://www.prikachi.com/images/557/3138557V.jpg
Проблем ще са обувките. Не мога да си харесам. :?

Оф и аз така и направо вече не знам-то от гадни по-гадни ,че и роклята ми е специфичен цвят-даже мисля да я сменям 8-)

Emiliya92
03-26-2011, 19:05

Обещавам! Само искам да мине добре, защото модела е измислен от мен и шивачката и се прави по скица, нарисувана от нея. И има риск да не я харесам, когато я видя, защото е различно наживо и на хартия.

TheLittleAngel
03-26-2011, 19:15

Обещавам! Само искам да мине добре, защото модела е измислен от мен и шивачката и се прави по скица, нарисувана от нея. И има риск да не я харесам, когато я видя, защото е различно наживо и на хартия.

Дано всичко мине добре!

XxInn0cencexX
03-26-2011, 20:31
Но иначе е много добра,беше ушила рокля по модел на Кавали http://prikachi.com/images/664/2633664y.jpg по един невероятен начин,за мен най-доброто копие,което съм виждала http://prikachi.com/images/787/2539787o.jpg

:P :P

а ще може ли да кажеш цената на която я е ушила ?

krisito9212
03-26-2011, 20:35
Но иначе е много добра,беше ушила рокля по модел на Кавали http://prikachi.com/images/664/2633664y.jpg по един невероятен начин,за мен най-доброто копие,което съм виждала http://prikachi.com/images/787/2539787o.jpg

:P :P

а ще може ли да кажеш цената на която я е ушила ?Мисля,че еше кум 700

tuzaro
03-26-2011, 20:38

Благодаря ти много :)а кавалер за бала??

anity92
03-27-2011, 07:20
tuzaro имам си вече кавалер! 8-) Някой друг път :]]]

tuzaro
03-27-2011, 09:20
tuzaro имам си вече кавалер! 8-) Някой друг път :]]] а дано де 8-)

krisito9212
03-30-2011, 23:55
В неделя си взимам роклята,а другата седмица съм на пробен :) Останаха ми май само бижутата.Взех си още няколко роклички,топове и панталони ще видим как ще се съчетаят за идните събития,трябва да си накупувам и обувки,а и бански костюми за морето....пак ще има харч.
Иначе на 3 съм на изпот по литература в СУ,някой? В 243 зала :)

krisito9212
03-31-2011, 00:02
http://www.youtube.com/watch?v=pZvv5goFCV0 гримът ми без устните естествено и веждите,но ще бъде в лек нюанс с роклята ми :)

anity92
03-31-2011, 06:05
В неделя си взимам роклята,а другата седмица съм на пробен :) Останаха ми май само бижутата.Взех си още няколко роклички,топове и панталони ще видим как ще се съчетаят за идните събития,трябва да си накупувам и обувки,а и бански костюми за морето....пак ще има харч.
Иначе на 3 съм на изпот по литература в СУ,някой? В 243 зала :)

Само аз ли още не мога да разбера в коя зала съм разпределена?! На документа ми за изпита пише,че в сайта на университета се получава информацията,но от един час се рoвя и няма нищо...Става въпрос за Тракийския университет в Стара Загора (Педагогически факултет)... Който може да помага,защото аз сама определено не мога да се справя...

krisito9212
03-31-2011, 13:12
anity92 Търси номера си в интервал,примерно моят бе записан така:номера между 456-523(примерно) еди къде си и еди къде си.С друго не мога д апомогна...

rosencetooo
03-31-2011, 15:33
Взех си роклята от шивачката.. :) сега като е стеснена е по-добре ;д :---)

vagarious
03-31-2011, 15:36
Браво!
Аз по-нататък ще я дам за "ремонт" :-D , че да не взема да кача някое друго кило(недай Боже 8-) )

rosencetooo
03-31-2011, 15:39
Ааа.. аз няма да се остая да кача ;д
Само това ме притеснява, че нагоре е като бюстие и като реша да играя примерно.. леко се свлича , а и шивачката каза.. че каквото и да правя няма да се отърва от това да я повдигам от време на време ;д Някакъв вариант.. за да го избегна това има ли ? ;дд

Emiliya92
04-01-2011, 16:13
Поръчах си рокля за изпращането и обувки за бала от интернет и в понеделник съм на втора проба! :grin: Май нещата започват да се подреждат.

xWandereRx
04-01-2011, 21:52
купих си всичко, само чакам да ми донесат роклята, че я оставих за подкъсяване :grin:

rosencetooo
04-02-2011, 04:36
^ Ее браво , блазя ти.. :)

marin4itu
04-02-2011, 07:53
Абе хора, вие бански ще си купувате ли. Аз се замислих, че в хотела ще има басейн, плюс това ако е топло може и някое плажче да се направи. Обаче банският ми е избелял вече и май ще трябва и бански да се купува..

vagarious
04-02-2011, 08:42
Аз си имам бански,но виж - ти ме подсети за хотела.Аз мислех да не го взимам, но бях забравила за басейна, хм.Значи ще го взимам и него. 8-) :grin:

Lorein
04-02-2011, 08:55
Абе хора, вие бански ще си купувате ли. Аз се замислих, че в хотела ще има басейн, плюс това ако е топло може и някое плажче да се направи. Обаче банският ми е избелял вече и май ще трябва и бански да се купува..

Ох, и аз наскоро се сетих за това. Много си обичам банския от миналата година, ама много избеля от морската вода и сигурно ще си купувам нов. :(

rosencetooo
04-02-2011, 09:59
Днес си взех и бижута за бала.. само обици неможах да си намеря каквито искам , и това остана за сега :)

TheLittleAngel
04-02-2011, 10:43
Вчера си взех роклята, купих си и бижута. Само остана бельото да си купя, иначе всичко друго е готово.

vagarious
04-02-2011, 10:47
Ехеее браво на вас, момичетааа! =D>
На мен обувки и чанта за изпращането ми останаха,бижута и за двете - за изпращането и балната вечер,бельо също трябва....Божее,какво чакам. :-o :shock:

rosencetooo
04-02-2011, 17:27
Ухх и аз много съм се шашнала.. нямам обувки и чанта за изпращането и нищо не мога да си харесам.. ии бижута за там нямам .. :)

anity92
04-02-2011, 18:16
Лелее много сте напред с материала всички...Започвам да се притеснявам... 8-) Аз този четвъртък съм на втора проба за роклята и вече като отида следващия път ще си я взема... :) Гледах за обувки,но все още не са заредили повечко модели,за да имам избор...Харесах си рокля за изпращането (даже две),но не съм решила коя ще взема...Предполагам ще реша на място...И вече обувките и бижутата за изпращането по-късно ще ги взема,за да има избор както казах по-горе...

П.П.Ехххх,много бързо мина годината... :( Изобщо не ми се завършваааааа ;( Ще ми липсва училището,безгрижните дни прекарани с учителите,класа...Всичко бих дала,за да върна времето назад и да съм отново ученичка...;ss

vagarious
04-02-2011, 18:19
П.П.Ехххх,много бързо мина годината... :( Изобщо не ми се завършваааааа ;( Ще ми липсва училището,безгрижните дни прекарани с учителите,класа...Всичко бих дала,за да върна времето назад и да съм отново ученичка...;ss

Нали .. като си помислиш, че само другият месец са матурите и всички грижи,които имаме/хме покрай приготовленията за бала .. ще минат с едното щракане на пръсти и то едва ли не за нищо. :?
Който е казал, че тези години са най-хубави - е прав е!!! :(

TheLittleAngel
04-02-2011, 21:29

Нали .. като си помислиш, че само другият месец са матурите и всички грижи,които имаме/хме покрай приготовленията за бала .. ще минат с едното щракане на пръсти и то едва ли не за нищо. :?

Прави сте, момичета! Хубави са тези ученически години, безгрижни години. А сега се почва: семестъра да се плати, наема, сметките, за храна да ти останат, работа ще си намериш ли, няма ли...

anity92
04-03-2011, 06:41

Прави сте, момичета! Хубави са тези ученически години, безгрижни години. А сега се почва: семестъра да се плати, наема, сметките, за храна да ти останат, работа ще си намериш ли, няма ли...

Абсолютно съм съгласна и с двете ви! Първо бала ще мине и замине като нищо...Само където се тормозим излишно покрай него..."Ще мога ли сега да си намеря рокля?" "Ами обувки"? и така нататка...Всеки сам си знае какво е покрай подготовката...А иначе за ученическите години нищо не може да ги замести...Друго е да си ученик/чка и от училище да се прибираш направо у дома,мама да е сготвила,всичко да е оправила...Пък студентския живот-хубав е да,но както каза TheLittleAngel ще се чудиш от кой край да я подхванеш...Сметки,семестри ,джобни...Абе като цяло доста ще се поизмъчим докато свикнем с това да бъдем самостоятелни...Поне на мен ще ми е незнам за другите...Мнооооооооооого ама ужасно много ще ми липсва всичко :( Съученици,учители,хубавите моменти...Но такъв е живота!

rosencetooo
04-03-2011, 07:12
^ Е свиква се :) а и в крайна сметка няма лесни неща.. :P за сега мисля , че няма да ми липсва училището и всичко останало.. :)
Относно самостоятелността .. свикнала съм и няма да ми е трудно ;д

rosencetooo
04-03-2011, 07:16
Момичета от кой сайт мога да си поръчам такива обувки 36 номер
http://www.prikachi.com/images/778/3171778n.jpg

marin4itu
04-03-2011, 08:33

Точно такива видях в Русе на един магазин на центъра. Бяха изложени на витрината. Ако искаш мога да ти обесня подробно..

Lorein
04-03-2011, 09:24
А аз искам да ви питам за мнение. Купила съм си роклята за втората бална, обаче не мога да реша за обувки. Дали да взема изчистени черни или намерих едни като роклята точно? Ето снимки:

http://www.prikachi.com/images/381/3075381p.jpg това е роклята
http://fashionbg.info/wp-content/gallery/obuvki/lace-round-toe-platform-pump.jpg комбинация с такива обувки ? ( не са точно същите, които аз намерих, малко по-ниски са с отворени пръсти )
http://www.prikachi.com/images/375/3075375s.jpg или така с черни обувки и черна чантичка?

:-o

Edit: Ох, намерих и подходящи обеци. 8-) http://sadofik.com/wp-content/uploads/2011/01/IMG_1610.jpg

marin4itu
04-03-2011, 09:30
Lorein, много ти е хубава рокличката!

Иначе аз мисля, че ще е по-добре с черни обувки и черна чанта, заради панделката, защото иначе седи като цопната. А можеш да си вземеш и една гривна, във Варна съм ги виждала, тя е пластмасова, обаче изглежда като дантелена. Една приятелка има такава, мога да я помоля да я снима, за а ти я покажа. Кажи сега какво мислиш 8-)

Lorein
04-03-2011, 09:36
marin4itu, мерси и да, хареса ми идеята! :D Поначало и аз клонях към варианта черни обувки, черна чанта, ама като видях обувките и само си викам "ех, как ще ми вървят на роклята сегаааа..." 8-)

rosencetooo
04-03-2011, 09:37
Да и аз съм на същото мнение като marin4itu :) Ще се получи страхотно съчетание :P
marin4itu писах ти лс относно обувките ;д

marin4itu
04-03-2011, 09:44
Да и аз съм на същото мнение като marin4itu :) Ще се получи страхотно съчетание :P
marin4itu писах ти лс относно обувките ;д
Аз пък ти отговорих :P

Lorein, във Фесбука имам снимки с момичето като е с гривната, обаче е отдалече, ако държиш да я видиш, ще ти дам фесбука ми и ще ти е покажа.

Аз обаче си държа на тая гривна :D Ама все пак както кажеш де :D

Lorein
04-03-2011, 10:06
marin4itu, ами ако наистина може, няма да откажа да я видя. :D Ще ти пиша на лично за Фейсбук. :)

TheLittleAngel
04-03-2011, 10:44
Абе като цяло доста ще се поизмъчим докато свикнем с това да бъдем самостоятелни...Поне на мен ще ми е незнам за другите...

И за мен ще е трудно, но няма как.

Lorein, според мен ще е по-добре с изчистени обувки. Дантелата по роклята е достатъчен акцент. :)

vagarious
04-03-2011, 13:42
Lorein, според мен ще е по-добре с изчистени обувки. Дантелата по роклята е достатъчен акцент. :)

Дам и според мен! :) А роклята ти я мернах на ветрината в моя град и ми останаха очите на нея!Много ми харесва. :)

j_adore2
04-03-2011, 16:48
Такива имаше в Shoe Aquvarium миналата година .. за сайт не знам :)

GabisiTa
04-03-2011, 17:08
Такива имаше в Shoe Aquvarium миналата година .. за сайт не знам :)

И в "Мегияс" имаше такива :)

rosencetooo
04-03-2011, 17:23
ехх ,, а сега немога да ги открия ;д

krisito9212
04-03-2011, 20:40
Гледам,че сте писали за банските-там освен,че има басейн се ходи и на плаж,не е като тук в България времето.Аз имам от мий година 2 баснки не ги носих,сега ще си взема още два съм си харесала на Виктория Сикрет.
Иначе днес бях на изпит в Софийския по литература.Писах за Елин Пелин,но не се бях готвила много за него,а темата беше прекрасна...както и да е :)
Иначе си взех роклята.Ето снимки,имам нова невероятна идея за прическата,no ще я запазя нея в тайна :)) А гривната ми няма да е тази от снимките.Апаратчето ми е скапано и най-голяма представа можете да получите от снимките,които съм седнала и пак не е както трябва излязла,тр да си намирам друго апаратче за бала....
http://www.prikachi.com/images/403/3175403D.jpg отзад
http://www.prikachi.com/images/404/3175404n.jpg обувките :)
http://www.prikachi.com/images/405/3175405f.jpg
http://www.prikachi.com/images/406/3175406i.jpg
http://www.prikachi.com/images/407/3175407Z.jpg
http://www.prikachi.com/images/410/3175410v.jpg
http://www.prikachi.com/images/411/3175411d.jpg
http://www.prikachi.com/images/412/3175412X.jpg
http://www.prikachi.com/images/417/3175417c.jpg цвета не е пак същия
http://www.prikachi.com/images/418/3175418O.jpg

Е отзиви :))

Lorein
04-03-2011, 21:05
krisito9212, според мен много хубава се е получила! :) Тук ми допада повече, отколкото на първите снимки, които беше пуснала на роклята. :) Цвета много ми допада.

TheNewReligion
04-03-2011, 22:44
http://www.prikachi.com/images/403/3175403D.jpg отзад
http://www.prikachi.com/images/404/3175404n.jpg обувките :)
http://www.prikachi.com/images/405/3175405f.jpg
http://www.prikachi.com/images/406/3175406i.jpg
http://www.prikachi.com/images/407/3175407Z.jpg
http://www.prikachi.com/images/410/3175410v.jpg
http://www.prikachi.com/images/411/3175411d.jpg
http://www.prikachi.com/images/412/3175412X.jpg
http://www.prikachi.com/images/417/3175417c.jpg цвета не е пак същия
http://www.prikachi.com/images/418/3175418O.jpg
Като богиня си. : )

DisturbiaV
04-03-2011, 22:48
Криси,ти и роклята сте повече от прекрасни.Обувките са жестоки!Единствено може би чантата не е по мой вкус :)

rosencetooo
04-04-2011, 03:28
Криси невероятен избор :) много добре ти стой :P

TheLittleAngel
04-04-2011, 09:16
krisito9212, браво! Много си красива!

vagarious
04-04-2011, 09:26
Крисито, поздравления за страхотния избор! Прекрасна си. :)

Аз момичета, се колебая много,но искам и вас да попитам.
Така, значи роклята ми за изпращането е от този тип: http://prikachi.com/images/953/3111953L.jpg но съвсем друг модел.Пак черна,пак от нещо като сатен, но друг модел.Както и да е.Та, се чудех,понеже не ми се иска да си купувам отново от онези портмонета,които носим на балната вечер,каква друга чанта бих могла да си взема и да сучетая!?Нали е само за половин час де, но даже вечерта няма да съм с нея .. така няма смисъл от портмоне,което тук струва майка си и баща си. :-o 8-)
Питам момичета от моя клас,които имат роклите за тогава и те казват, че облеклото им ще ходи повече с чанта тип "торба", други казват - съвсем обикновена дамска чанта и общо взето - никой няма да е с портмоне,защото не е подходящо за изпращане !? :shock: :-o
Е ... какво мислите !? :) :-)

TheLittleAngel
04-04-2011, 10:29
vagarious, аз имам една и смятам да съм с нея. Не е тип портмоне, но пак е малка. Ето снимка: http://prikachi.com/images/95/3177095z.jpg
Може би трябва да търсиш нещо такова... Дано и някое от другите момичета ти даде идея.

vagarious
04-04-2011, 10:32
Мда,дори и такава да е - трудно ми е да определя какво би ходило на роклята,нещо,различно от портмоне. :-o :neutral:

tuzaro
04-04-2011, 10:53
vagarious, аз имам една и смятам да съм с нея. Не е тип портмоне, но пак е малка. Ето снимка: http://prikachi.com/images/95/3177095z.jpg
Може би трябва да търсиш нещо такова... Дано и някое от другите момичета ти даде идея.много крива чанта майна

marin4itu
04-04-2011, 11:45
krisito9212, страхотна си!!!

gabri3lla
04-04-2011, 12:20
krisito9212, страхотна си!!!
Повече от страхотна е,много ми харесва роклята,а на бала с прическата и грима съм сигурна,че ще изглежда невероятно. :)

rosencetooo
04-04-2011, 14:21
Може би трябва да търсиш нещо такова... Дано и някое от другите момичета ти даде идея.
И аз си взех същата чанта, само че в розово :) Моята рокля за изпращането е черна и е сатен с черна дантела отгоре.. ии друго не измислех като чанта ;д сега остава розови обувки или черни и розови аксесоари да си взема :) [/b]

krisito9212
04-04-2011, 16:26
Благодаря за отзивите :)) Чакам и друга абитуриентка да сподели с нас :)))
DisturbiaV и аз много не я харесвам чантата....обаче не можах да си намеря друга,която да се съчетава с обувките...

vagarious според мен на такава рокля най-много си върви клъча(чантата портмоне).Аз не разбрах,ти ще си купуваш ли чанта специално за нея или искаш да си с твоя вече купена,защото ако ще купуваш,аз ще ти дам линк към такива чантички за по 10-15 лв.Ако не ако искаш можеш да постнеш и твои чантички(не е задължително да са черни ;) )Аз много харесвам комбинацията черна рокля с обувки и чанта или само чанта,или само обувки в различен цвят,например лила,син и т.н :) А пък в краен случай обикновена чанта,но не торба,ами леко по-официална :)

vagarious
04-04-2011, 16:31
krisito9212 ще си купувам.А ако не харесам - мислех да съм си именно с моята дамска,която е торба.Ама явно наистина не върви.. :?
Също харесвам комбинация от черна рокля, но различни обувки и чанта(смисъл те са в един цвят), но пък обучките после едва ли ще им намеря приложение. :? Може ли да дадеш линка, за когото говориш !? :)

Pliok0019
04-04-2011, 16:52
Е колко пък да е трудно да влезеш в ПУ...

След 2 седмици почват да ми шият роклята. :-D За сега не съм пробвала нито една, нито съм избрала цвят и модел. Пък ще видим какво ще става до бала. :Д

rosencetooo
04-04-2011, 17:15
Ухх обувките , който съм си харесала толкова много ги има в някъф магазин в София , а нямат онлайн сайт.. бахти простотията.. :-x Ще си умра от яд.. гррр :booooomb:

marin4itu
04-04-2011, 19:08
Ухх обувките , който съм си харесала толкова много ги има в някъф магазин в София , а нямат онлайн сайт.. бахти простотията.. :-x Ще си умра от яд.. гррр :booooomb:

Неее аз ги видях в Русееее! Найш ли кво, значи аз в петък вечерта сигурно пак ще пътувам до Русе, ако се случи да сляза до центъра, направо ще вляза в магазина и ще ги питам дали имат 36 номер.. Обещавам! :D И колко струват, разбира се.. :D

rosencetooo
04-04-2011, 19:17

Неее аз ги видях в Русееее! Найш ли кво, значи аз в петък вечерта сигурно пак ще пътувам до Русе, ако се случи да сляза до центъра, направо ще вляза в магазина и ще ги питам дали имат 36 номер.. Обещавам! :D И колко струват, разбира се.. :D Не се притеснявай , най-добрия ми приятел сега си е в Русе , и вчера ходи до магазина снима ми ги , да ми покаже точно какви са.. , че не са отрязани от страни ;д и цената знам.. и знам че няма 36 номер, даже ми мериха стелката на 37-ми ;д Няма нужда, мерси все пак :-) :-) :-)

Infinity
04-04-2011, 19:27
Искам да поздравя Криси за стилни избор.
Роклята е прекрасна, мноого красива, а обувките са направо жестоки !!
Чантата нещо и мен не ме кефи напълно, но няма пълна хармония.
8-) 8-)
Поздравления, отново за стилния избор. :) :grin: :-)

TheLittleAngel
04-04-2011, 19:39
Момичета, давайте идеи за прически - пусната или полуприбрана коса, или хваната само от едната страна... нещо подобно. Просто не знам какво да правя вече. Нищо не ми харесва! :(

vagarious
04-04-2011, 19:43
Аз имам цяла папка само с прически .. ако искаш, пиши ми! :)

flowerlina
04-04-2011, 19:46
Наистина пуснете тук прически, че и аз много се колебая

marin4itu
04-04-2011, 19:51
rosencetooo, емии малко краче имаш.. Ма то и голямо не е готино да ти кажа.. Аз съм 39-40, обаче кракът ми е адски тънък и много трудно си намирам обувки..
Иначе успех, дано си ги намериш, че и по мярка да са!

Момичета, аз пък мисля, че прическата е според роклята.. някакси тя подсказва.. е и формата на лицето е много важна!

gabri3lla
04-04-2011, 19:53
Това е много сладко.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/198062_159770160743883_159767637410802_306497_2879 649_n.jpg

Infinity
04-04-2011, 20:00
Супер много ми харесват по-небрежните прически за бал.
Определено не си падам по брокатите, много лак и блясък. :lol: :lol:
Ето тези ми харесват :
http://1.bp.blogspot.com/_EcnS4VWJ3Mg/TJ0F5-nYq5I/AAAAAAAAE9g/3C8vkvjJqdo/s1600/Short-Prom-Hairstyles-4.jpg
http://lifestylesgallery.com/wp-content/uploads/2011/01/prom-half-updos-hairstyles3.jpg
http://hairstyleschat.com/wp-content/uploads/2009/04/curly-prom-hairstyles2.jpg
http://media.onsugar.com/files/2011/03/13/4/1509/15090860/1b1c4968a4460a18_rikmo.onsugar.com_prom-hairstyles-2011.jpeg
http://lifestylesgallery.com/wp-content/uploads/2011/02/jessica-alba-formal-hairstyle.jpg
http://pozasalon.com/images/gallery/Prom_hairstyles.png

NqkfaNikakva21
04-04-2011, 20:03
първата е страшнааааааа
някакви идеи как се прави ? 8-)

с извинение, че се намесвам
но следя темата
страшно сте ми интересни ;д

GoldSoul
04-04-2011, 20:20
[quote="Infinity"]Супер много ми харесват по-небрежните прически за бал.
Определено не си падам по брокатите, много лак и блясък. :lol: :lol:
Ето тези ми харесват :
http://hairstyleschat.com/wp-content/uploads/2009/04/curly-prom-hairstyles2.jpg

По тази снимка ми правиха прическата за албума.Но определено е по-изразителна прическата на светла коса :) Ето снимки:
http://www.prikachi.com/images/979/3179979E.jpg
http://www.prikachi.com/images/980/3179980L.jpg
http://www.prikachi.com/images/981/3179981f.jpg

POLLINA
04-04-2011, 22:37
Е колко пък да е трудно да влезеш в ПУ...

След 2 седмици почват да ми шият роклята. :-D За сега не съм пробвала нито една, нито съм избрала цвят и модел. Пък ще видим какво ще става до бала. :Д
ами специално за икономическия факултет не е мн лесно...

rosencetooo
04-05-2011, 03:02
marin4itu мерси мила , все ще измисля нещо ;д , тея дни ще ходя по нашите магазини , защото уж ще има ново зареждане ;)
Колкото до прическа.. за бала мисля да съм на ретро преса ... и нещо да измисля малко по-различно :) А на изпращането за сега обмислям с права коса и една малка плитчица в нея.. Немога много да я обесня прическата за изпращането , но снимката с прическата не е на това пц :P

rosencetooo
04-05-2011, 03:18
О забравих, вчера се видях с маникюристката ми и се разбрахме за бала и за изпращането :) Началото на май ще се уточним за часа точно.. и ще ходя да си избера няколко моделчета как да ме прави ;д и да ми покаже , тя както точно е намислила :---)

marin4itu
04-05-2011, 03:31
И аз за изпращането мислих да съм с права коса и някаква плитка.. Амаа сама ще се плета, иначе за бала съм къдрава, защото роклята ми го изисква, но не знам какво къдраво още..

rosencetooo
04-05-2011, 03:36
Мхм.. е има много готини прически с къдрева коса.. :) Най-добре изпробвай няколко варианта да видиш как най-добре ще стой :)
А аз за бала мисля , че ретро пресата идеално ще пастне на роклята ми .. ии тея дни може би ще искам да ме направят да видя как ще стой ;д
Аз няма да се правя сама , а една приятелка , която е завършила такъв курс и и се отдава , а и само на нея имам доверие за коса и грим ;д :oops:

Pliok0019
04-05-2011, 03:43
Аз нямам рокля, но от месец насам имам часове за грим, маникюр и коса. :Д

rosencetooo
04-05-2011, 03:50
Е това е добре , че поне тях си оправила..
Не ти ли е притеснено .. така като нямаш рокля ? :shock: Аз ако бях до сега щях да съм се побъркала.. ;д

xxxfunk
04-05-2011, 11:59
krisito9212 , страхотно изглеждаш с роклята, перфектният модел за теб е, подчертава височината ти, а и имаш много хубаво тяло ! Аз също не мога да си избера прическа, ще съм къдрава, но и аз не знам какво къдраво . Нямам обувки, нямам бижута, нищо не ми харесва, а роклята е готова, само остана да я постеснят отзад, защото последния път ми висеше леко заради голия гръб. Вие къде си намерихте бижута, аз не съм от София, но съм близо и отскачам понякога да разглеждам. И все не мога да си намеря нещо хубаво и на прилична цена . Препоръчайте няколко магазина за бижута.

afrodizia4ka
04-05-2011, 13:39
Здравейте момичета,имам нужда от съвет. Според вас тази чанта ще си отива ли с тази рокля:
http://prikachi.com/images/339/3182339g.jpg
http://prikachi.com/images/300/2969300t.jpg

cherrygloss
04-05-2011, 14:10
Здравейте момичета,имам нужда от съвет. Според вас тази чанта ще си отива ли с тази рокля:
Аз не бих ги съчетала така, твърде наруфено става. Но ако все пак ти харесва :)

Infinity
04-05-2011, 14:13
Не , не е подходящо според мен.
По-добре си избери нещо по-семпло и изчистено, защото роклята е достатъчна.

Pliok0019
04-05-2011, 15:16
Аз съм за да...

Иначе за роклята, г/д модела го знам, пък и айде сега...хората в реалния живот всеки ден посещават официални събития, за които се готвят най-много ден. Първо да стана студентка, тая една нощ не ме интересува толкова :Д

Искам хубави обувки :Д роклята се тая.

rosencetooo
04-05-2011, 15:35
Взех си най-накрая и обувки за изпращането , по-късно ще пусна снимкии :-) И обици за бала същоо :) , който много добре се съчетаха с останалите бижута за бала.. .. :---)

rosencetooo
04-05-2011, 16:04
http://prikachi.com/images/911/3182911T.jpg
Ето ги обувките.. :-)

vagarious
04-05-2011, 16:43
Аууу страхотни са!!! Много ми харесват. :grin: :-)

Аз все още нищо не съм купила от липсващите "елементи". 8-) :?

rosencetooo
04-05-2011, 16:51
Хих.. мерси.. :-) Ох , аз все си казвам.. почти приключих и като се замисля и си казвам.. оо това съм забравила и това трябва.. ии се питам ще има ли край всичко това ;д . Един път да кажа, край готова съм напълно .. :-D