Влез

View Full Version : Бал 2011

Страници : [1] 2 3 4 5 6 7 8

krisito9212
10-26-2010, 23:24
Има тема за роклята,тема за това как сме били на бала си,но не и за самия него,за подготовката,избора на аксесоари,рокля...вълненият а,екскурзията
Нека тук бъдещите абитуриенти да споделяме своите терзания и да дискутираме така интересната за нас тема.

EarthShaker
10-27-2010, 04:53
Бал - събиране на випуска, ядене, пиене, танци, философски разговори.

Това е бала, кво ще го мисля отсега?

Lorein
10-27-2010, 06:44
Е какво толкова, аз също предпочитам от по-рано да си измисля всичко, а не да се занимавам в последния момент. :) Тогава ще имам да се притеснявам за даскало, за матури, аз специално ще ходя и на предварителен изпит във Варна през април, юни месец ще карам FCE и затова гледам от сега да си измисля всичко. Харесала съм си 1 рокля и даже след 2 седмици ще отскоча до Варна да я видя каква е, що е на живо и да видя как ми седи. :) Честно казано от сега ме хвана вълнението. 8-) Не знам защо, винаги съм си мислела, че няма се вживявам чак толкова и че ще гледам по-тънко да мина, защото много пари отиват за 1-2 вечери... Но сега като се замислих, че ще имам само 1 такава възможност да направя всичко, както бих искала да бъде и то отвътре ми дойде. :-P Може би наистина малко по-отрано почнах да ги мисля тея работи, но повечето абитуриенти са готови с голяма част от приготовленията още февруари месец. :)

krisito9212
10-27-2010, 14:26
Честно казано аз пък мислех,че мен ще ме тресе голямо вълнение относно бала и екскурзията,но да ви кажа щом започнах да се гортвя з аизпитите всичко отиде на заден план.Иначе си записах час за грим и прическа но поради факта че моя град е малък има мако гримьорки и фризьорки,кчиито часове вече за почти заети.За рокля мисля да ходя февруари-март.Насочила съм се към Джилуя Контогруни,италианска или френска дизайнерка с уникални рокли. :))

Romance
10-27-2010, 17:27
Аз съм си избрала и намерила всичко, така че няма какво повече да се занимавам

Lorein
10-27-2010, 17:34
Блазе ти. :P
А да запитам, тъй като не мога да намеря информация...
Някой да си е харесал или да има информация за роклите на Rositsa Couture (Росица Котюр) ? Защото аз съм си харесала една от там, но не знам нито цена, нито дали я има в наличност, а планирам след 1-2 седмици да отскоча до Варна да я видя. :-o

des1t000
10-27-2010, 19:36
аз съм си наумила да не съм като всички "еднотипни" :) ще е нещо много по различно и разчупено няма да дам 2 бона за глупости !

krisito9212
10-27-2010, 21:48
Блазе ти. :P
А да запитам, тъй като не мога да намеря информация...
Някой да си е харесал или да има информация за роклите на Rositsa Couture (Росица Котюр) ? Защото аз съм си харесала една от там, но не знам нито цена, нито дали я има в наличност, а планирам след 1-2 седмици да отскоча до Варна да я видя. :-o ами за нея не знам,но аз много харесвам и съм се насочила към роклите на нейна роднина(даже дали не е и сестра и) Джилиа Контогруни и са мнооого красиви и на приемливи цени :) Бутик има в Софиа и Варна или Пловдив нз точно http://juliakontogruni.com/site.php?lng=0 ето айт :)

rosencetooo
10-28-2010, 05:41
Ухх .. и аз много съм се развълнувала за тоя бал :)
Вчера се видях с маникюристката ми и се уговорихме . Гримът също съм го уредила ;д
Мисля декември и януари да ходя да пробвам рокли и да видим какво ще реша да купувам или да шия :)

POLLINA
10-28-2010, 05:47
рокля .. майка ми ми предложи да отида при Жана Жекова, но аз все още не съм решила.. знам горе долъ какво искам,но има още детайли за определяне 8-)
грим си избрах , трябва да си запазя час... прическа също.говорих с фризьора ми и ми каза другия път като отида , че ще ми запише часа :)

krisito9212
10-28-2010, 09:11
И аз съм си харесала мн красив и ефектен грим,гримьорката ми е професионалист,така че мисля че ще се получи добре.За прическа също съм харесала нещо по-различно и ефектно.Рокля също имам идея но може да си харесам и нещо друго.Вие какви прически искате.Може да пуснете някоя снимка на харесани прическа рокли грим...
А междудругото Жана Жекова хубаво лки работи и къде има бутик?
А за ексурзия ще ходите ли?

Minerva
10-28-2010, 09:51
Аз така както се завъртат нещата май ще съм дама, така че ще чета :)

LovelyGirl
10-28-2010, 10:04
Pollina - знам, че си от Стара Загора, ако искаш мога да ти препоръчам много добра професионална гримьорка.Ходих при нея миналата година за моя бал и ме направи точно както си го харесах от една снимка.Останах много доволна :)

POLLINA
10-28-2010, 15:55
И аз съм си харесала мн красив и ефектен грим,гримьорката ми е професионалист,така че мисля че ще се получи добре.За прическа също съм харесала нещо по-различно и ефектно.Рокля също имам идея но може да си харесам и нещо друго.Вие какви прически искате.Може да пуснете някоя снимка на харесани прическа рокли грим...
нямам никаква представа ... просто майка ми ми предложи 8-)
ще ходим в мармарис , а вие ??

krisito9212
10-28-2010, 16:39
ще ходим в мармарис , а вие ??мм и ние.Вие кои дати горе долу,можем да се засечем.Ние сме към 27-28 май.

bebchoOoOoOo
10-28-2010, 18:05
Аз също ще имам бал тази година, но и ще съм дама на приятеля ми и ще ходя с неговия випуск също в Мармарис. За неговия бал съм си избрала рокля, за моя още не съм се спряла на нищо. Иначе за прическата и грима нямам представа какво искам 8-)

EarthShaker
10-28-2010, 18:24
Абе, вие добре ли сте?

POLLINA
10-28-2010, 21:28
:-o

POLLINA
10-28-2010, 21:29
ще ходим в мармарис , а вие ??мм и ние.Вие кои дати горе долу,можем да се засечем.Ние сме към 27-28 май.
е 100 % ще се засечем , на мен бала ми е на 25-ти и на 27 май тръгваме. още не сме си избрали хотел. вие избрахте лии ?

Pliok0019
10-28-2010, 21:41
Абе, вие добре ли сте?

POLLINA
10-28-2010, 22:06
и кое не ни е добре по-точно ?

Romance
10-29-2010, 07:10
За мен е по - добре да си организирам и надавя всичко на време, от колкото в последния момент да тичам нагоре надолу.. кое не ми е доброто?

art
10-29-2010, 13:58
е 100 % ще се засечем , на мен бала ми е на 25-ти и на 27 май тръгваме. още не сме си избрали хотел. вие избрахте лии ?

http://book.hotelreservations.com/hotel/propertydetails/234599/;jsessionid=C7DF611F1C10BA9F3D41C932DBCA7171.tn06t c01?currencyCode=USD&additionalDataString=additionalData2|4606032861||a dditionalData1|sme180155||vrBookingSource|null&locale=en_us_US&cid=165272

Ние бяхме в този и не останахме доволни. Така че да знаете да не ходите там.

GabisiTa
10-29-2010, 15:50
И аз ще имам бал тази година. Имам идеи за прическата и грима, но като наближи бала, ще ходя на проби. За роклята също имам идея за модел, само не знам дали ще намеря това, което искам или ще се налага да си я шия... :)

krisito9212
10-29-2010, 22:07
е 100 % ще се засечем , на мен бала ми е на 25-ти и на 27 май тръгваме. още не сме си избрали хотел. вие избрахте лии ?ами при нас идват представители на арзлични агенции с различни оферти за екскурзия.Ние си избрахме една Макстравел,тя е Софийска.Последните 5-6 години абитуриентите от нашето училище пътуват с тях и са много доволни от всичко.Иначе ние мислим да се запишем на разхона с яхта :))

anonimchetou
10-30-2010, 05:34
Сестра ми миналата година беше абитуриентка и аз преживях всичко с нея и около нея. Тя до последно си беше решила да е нещо по-обикновенно, а не някво кичозно. И в инетерес на истината наистина се различаваше от всички набуклени коси и тортени рокли : ) . Аз съм решила също да бъда семпла и изчистена без излишни престаравания и вживявания.. Като се сетя как ще има да се притесняваме, а всичко минава за ден два.. Не се вълнувам чак толкова много, че да мисля всеки ден и незнам си какво. : ) Аз в Мармарис няма да ходя с класа ми , защото ми се отдава уникалната възможност да отида във Виетнам с приятеля ми (полувиетнамка съм ) и това е уникална възможност за мен и така. ПО нататък може би ще се вълнувам повече за разлика от сега : )

EarthShaker
10-30-2010, 05:49

Завършваш даскало. Отиваш да се разделиш с класа си, да се съберете за последно, образно да влизате в истинския живот. Ден, в който 1 вид порасвате.

Дизайнери на рокли, професионални гримьори и лимузини, купени за ** хилядарки от татковите пари?

Доста странен филм.

POLLINA
10-30-2010, 11:27
и кое е странното , че държа да изглеждам перфектно на бала си ли.. еми не мисля... всеки с мнението си

POLLINA
10-30-2010, 11:29
Сестра ми миналата година беше абитуриентка и аз преживях всичко с нея и около нея. Тя до последно си беше решила да е нещо по-обикновенно, а не някво кичозно. И в инетерес на истината наистина се различаваше от всички набуклени коси и тортени рокли : ) . Аз съм решила също да бъда семпла и изчистена без излишни престаравания и вживявания.. Като се сетя как ще има да се притесняваме, а всичко минава за ден два.. Не се вълнувам чак толкова много, че да мисля всеки ден и незнам си какво. : ) Аз в Мармарис няма да ходя с класа ми , защото ми се отдава уникалната възможност да отида във Виетнам с приятеля ми (полувиетнамка съм ) и това е уникална възможност за мен и така. ПО нататък може би ще се вълнувам повече за разлика от сега : )
а не смяташ ли , че е някакси по-добре да отидеш с класа си? все пак се разделяте..:] ако сте задръжни разбира се... ние например ще ходим целия випуск:)

POLLINA
10-30-2010, 11:31
е 100 % ще се засечем , на мен бала ми е на 25-ти и на 27 май тръгваме. още не сме си избрали хотел. вие избрахте лии ?ами при нас идват представители на арзлични агенции с различни оферти за екскурзия.Ние си избрахме една Макстравел,тя е Софийска.Последните 5-6 години абитуриентите от нашето училище пътуват с тях и са много доволни от всичко.Иначе ние мислим да се запишем на разхона с яхта :))
При нас е малко по-сложно , защото няма да ходим само класа ами целия випуск , нали който иска 8-) иначе яхтата ни влиза безплатно в офертата,само консумацията е платена:)

krisito9212
10-30-2010, 12:15

Завършваш даскало. Отиваш да се разделиш с класа си, да се съберете за последно, образно да влизате в истинския живот. Ден, в който 1 вид порасвате.

Дизайнери на рокли, професионални гримьори и лимузини, купени за ** хилядарки от татковите пари?

Доста странен филм.Ако смяташ,че темата не е по твой вкус има едно елементарно решение горе в десния ъгъл,червено на цвят с хикс в средата.И не ни разваляй темата!

krisito9212
10-30-2010, 12:18
При нас е малко по-сложно , защото няма да ходим само класа ами целия випуск , нали който иска 8-) иначе яхтата ни влиза безплатно в офертата,само консумацията е платена:)ами и ние сме целия випуск,но всички избрахме една агенция :)) а за яхтата на нас ние 12 евро но консумацията пук е безплатна :П :)))

POLLINA
10-30-2010, 12:19
ти от къде си :)

krisito9212
10-30-2010, 12:21
От Санданск съ,,близо до Благоевград се намира :))

krisito9212
10-30-2010, 12:22
а ТИ?

POLLINA
10-30-2010, 12:24
стара загора :)

krisito9212
10-30-2010, 12:29
А вие кой хотел сте избрали

POLLINA
10-30-2010, 12:38
все още не сме , чудим се колко звезди да бъде.
вие в кой хотел ще сте

krisito9212
10-30-2010, 15:28
все още не сме , чудим се колко звезди да бъде.
вие в кой хотел ще стенезнам...само знам че ще е е стри звезди и че предишните випуски са доволни от него :)) Има си и басейн :)

Lorein
10-31-2010, 19:50
Ох, блазе ви за Мармарис... 2-3 класа от випуска ми ще ходят там, но моя клас не искаше и да чуе за Турция... И ще сме на изтъркания Слънчев бряг. :?

Pliok0019
10-31-2010, 19:53
Аз не разбирам това суетено и някак си ми изглежда като парад на кича. Изведнъж всички говорят за рокли, гримове, нокти и коли, вместо за кандидатстване и бъдеще... Аз не се затормозявам толкова с това мислене, защото реално нямам време...

Lorein
10-31-2010, 19:57
Аз лично съм си избрала отдавна къде и какво ще уча, даже за магистратура имам планове вече. :) Съсредоточила съм се и върху ученето и най-вече върху предметите, които ще ми трябват най-много. Затова си позволявам, така да се каже, да мисля и за детайлите около бала. :) Реално като се погледне наистина отиват много пари за отрицателно време, но пък се случва веднъж само и аз мисля да си направя всичко, както ми харесва. Естествено без да отплесвам по скъпотии. :)

Minerva
10-31-2010, 20:54
Добре, че сте се разбрали да ходите на хубави места след бала. Моя клас не знам защо много държаха да идат на планина (все едно не живеем в планината) И средата на юни ходиха на Банско. Като пенсионерите. И е било супер тъпо (много ясно) . Аз казах, че за Банско няма да си дам парите и не отидох за което не съжалявам.

Sasha2k8
10-31-2010, 21:22
Аз в сряда ще ходя да пробвам рокли - вече съм си харесала няколко.. Записах си и часове за маникюр и фризьор ии така... Малко е рано, но не съм единствена и си е цяло щастие, че за датите които исках почти нямаше други записани. :D

krisito9212
11-01-2010, 10:04
Аз не разбирам това суетено и някак си ми изглежда като парад на кича. Изведнъж всички говорят за рокли, гримове, нокти и коли, вместо за кандидатстване и бъдеще... Аз не се затормозявам толкова с това мислене, защото реално нямам време...Това че се вълнуваме за бала,събититията и приспособленията около него,въобще не поставя на заден план кандидатстването и изпитите...напротив.За мен лично приготовленията за бала,самият той,екскурзията са просто едно разтоварване сред океана от терминология,фактология,те ми и прочие,залял сивото ми вещество и цялото ми същество,в резултат на което получих доста сериозна нервна криза и сега ме тъпчат със число успокоителни...и после няма да мисля за бала,как да се направя красива по един различен начин в този ден,единствен и уникален в живота ми...Грешите

pinkflower
11-01-2010, 10:15
На мен бала ми мина все едно беше за 15 мин всичко.Цялото това суетене,приготвяне,гости и прочие.
Не съжалявам и за момент за всичко,което сме направили разбира се.
Доволна съм от ресторанта,в който бяхме и дискотеката,но за жалост не отидохме на никаква екскурзия. То ние щяхме да се изпобием за ресторанта,пък камо ли ако трябваше и за екскурзия да мислим :o
В момента като се сетя имам чуството,че бала ми е бил не преди няколко месеца,ами преди 100 години.Като мине и като почнеш отново да учиш за изпити много бързо забравяш всичко.

Пожелавам ви много хубаво да си изкарате и не се притеснявайте да изглеждате така както на вас ви харесва :)

EJIu
11-01-2010, 18:40
И аз съм на бал тази година и се записвам в темата :)

POLLINA
11-01-2010, 21:28
да ви се похваля днес си харесах гримьорка :)
средат ана месеца като отида да си запазя час за прическата после ще запазя и за грима 8-)

Jessie
11-01-2010, 22:45
Аз също нямам намерение да пръскам маса пари за бала, не смятам, че ще ми е нещо кой знае какво - не мога да си осигуря тоалет (роклял обувки; бельо и чанта) за 500 лв. ли?! Хах. Останалото ще е вечер с класа, може и втора бална вечер, която уж плануваме да е в Кушадасъ, Истанбул или (за жалост) Албена ... Личен бал с роднини и такъв с приятели, като последния ще ми излезе доста на тънко, тъй като в нашата компания сме 6-7 души, които завършваме през 2011. Чисти сметки, добри приятели. ;)

krisito9212
11-01-2010, 23:06
И аз да с епохваля,днес си записах час при една от най-добрите гримьорки в града(перфектен професионалист във всяко отношение :) ) Само Януари трябва да и звънна за доуточнения,иначе съм между два и три часа.Сега се чудя за колко часа да си запиша за фризьор.Ние към 5 5 и 30 най-късно трябва да сме напълно готови.Предложения?Аз мисля 12...

POLLINA
11-02-2010, 03:23
ами защо не запишеш часа за грима към 3 ? а косата ти да е готова към 1:30?
значи наистина към 12 за фризьора ще е добре, зависи и от прическата де :)

krisito9212
11-02-2010, 10:08
Да сигурно така ще направя :))

fuckme
11-02-2010, 10:56
въпреки, че ми остават още няколко години до бала следя темата, защото искрено ви завиждааааам :grin:

rakiQ
11-02-2010, 11:49
само аз ли не се интересувам и все си мисля ,че има вр за този бал???????

3oPuTy
11-02-2010, 12:04
Не си единствената 8-) Аз завърших миналата година и дори не отидох на бала ... К'ви ги говоря аз не отидох нито на серенадата на класната,нито на изпращането,нито дори на бала ... :lol:

EarthShaker
11-02-2010, 12:15

ти тая година ли си абитуриентка бе :shock: абсурд

POLLINA
11-02-2010, 12:24
Не си единствената 8-) Аз завърших миналата година и дори не отидох на бала ... К'ви ги говоря аз не отидох нито на серенадата на класната,нито на изпращането,нито дори на бала ... :lol:
и кво горда ли се чувстваш?!
бих казала,че няма по-лошо нещо от това..
не е нужно да се хвърлят луди пари, тва си е въпрсо на лично предпочитание.. все пак си прекарала 5 години с тия хора, наи малкото от уважение , ако не са ти били близки.

3oPuTy
11-02-2010, 12:37
и кво горда ли се чувстваш?!
бих казала,че няма по-лошо нещо от това..
не е нужно да се хвърлят луди пари, тва си е въпрсо на лично предпочитание.. все пак си прекарала 5 години с тия хора, наи малкото от уважение , ако не са ти били близки.
И кое му е лошото?!Така като гледам съм още жива,така че едва ли е чак толкова лошо :razz:
А и точно,защото съм прекарала 5 години с тия индивиди не отидох на бала си ... :? Предпочетох да отида с гаджето и приятели на няколко яки местенца за по 4-5 дена,вместо да стоя цяла вечер с тия същества ... А с тези,с които и до сега сме в отлични отношения си отидохме на хижа за седмица и си избухнахме двойно ;)
Освен това парите ми бяха най-малкия проблем,като се има предвид,че пръснах поне двойно повече за "разходките",които споменах по-горе :?

POLLINA
11-02-2010, 12:45
мен пък кво ме интересува колко пари си дала?!
супер тупо е да си в такива отношения с класа си
твоя си работа
не ме разбра за кво говоря

anonymous708973
11-02-2010, 13:48
И аз да с епохваля,днес си записах час при една от най-добрите гримьорки в града(перфектен професионалист във всяко отношение :) ) Само Януари трябва да и звънна за доуточнения,иначе съм между два и три часа.Сега се чудя за колко часа да си запиша за фризьор.Ние към 5 5 и 30 най-късно трябва да сме напълно готови.Предложения?Аз мисля 12...

Леле, не знаех колко отрано е всичко... Ти знаеш на кой ден ти е бала, че и от колко часа ли? :shock:

Lorein
11-02-2010, 16:15

Леле, не знаех колко отрано е всичко... Ти знаеш на кой ден ти е бала, че и от колко часа ли? :shock:

Ами при нас трябваше да изберем датата и ресторанта за бала още 1я срок на 11 клас... На мен ми се стори много отрано и естествено не останах доволна от избора на випуска, но какво да се прави... Напоследък е станало така, че за бал почва да се говори много по-отрано. А сега знам вече почти всички подробности, да не кажа всички и само даваме вече вноските.

EJIu
11-02-2010, 16:20
Зори, а не искаш ли да се замислиш по въпроса как за 5 години не си успяла да създадеш нормални отношения с "тези" от класа ти и дали в проблема може би не се крие в теб. Двустранчив процес е, но ако има желание и ентусиазъм, може да се постигнат и доволни резултати - поне уважение и търпимост помежду ви, дори при огромните различия, които съществуват. Винаги се създава впечатление, че след като съзнателно човек се дели от някого, то той (в случая ти), се смята за нещо повече, а нека не се лъжем - всички сме си в един гьол.
Та, балът не е само да отидем да си покажем роклята и прическата, колко сме яки или да се напием в някоя дискотека/хижа след това, като за "край на даскалото", а и за да уважим класа, учителите си и училището като институция. След като въросът не опира до пари, не виждам причина защо може да не уважиш съученици, учители, директор, персонал, родители и т.н. и да не отидеш за 4-5 часа в заведението да си изядеш салатата и да стоиш на стола като искаш...а пък после прави каквото искаш.

krisito9212
11-02-2010, 16:27
въпреки, че ми остават още няколко години до бала следя темата, защото искрено ви завиждааааам :grin:и аз бях така преди няколко години,но сега изобщо не ми се завършва,обичам страшно много всеки човек от класа ми,а и ще ми липсват безгрижните години.Бих дала всичко да се върна отново в 8 клас.Така че не бързайте,а си изживявайте най-хубавите години... :)

krisito9212
11-02-2010, 16:28
въпреки, че ми остават още няколко години до бала следя темата, защото искрено ви завиждааааам :grin:и аз бях така преди няколко години,но сега изобщо не ми се завършва,обичам страшно много всеки човек от класа ми,а и ще ми липсват безгрижните години.Бих дала всичко да се върна отново в 8 клас.Така че не бързайте,а си изживявайте най-хубавите години... :)

krisito9212
11-02-2010, 16:31

Ами при нас трябваше да изберем датата и ресторанта за бала още 1я срок на 11 клас... На мен ми се стори много отрано и естествено не останах доволна от избора на випуска, но какво да се прави... Напоследък е станало така, че за бал почва да се говори много по-отрано. А сега знам вече почти всички подробности, да не кажа всички и само даваме вече вноските. при нас е малко по-различно.В смисъл не са ни карали в 11 клас да избираме нищо,но балният ден на нашата гимназия е винаги на 24 май и в 6 и 30 абитуриентите се събират на по-широко място.Но в 5 се ходи за класната/класния,обикаля се града и т.н.А иначе за ресторанта се колебаем още между два.А за екскурзията днес дадох първите 50 лв капаро :)

krisito9212
11-02-2010, 16:33
Зори, а не искаш ли да се замислиш по въпроса как за 5 години не си успяла да създадеш нормални отношения с "тези" от класа ти и дали в проблема може би не се крие в теб. Двустранчив процес е, но ако има желание и ентусиазъм, може да се постигнат и доволни резултати - поне уважение и търпимост помежду ви, дори при огромните различия, които съществуват. Винаги се създава впечатление, че след като съзнателно човек се дели от някого, то той (в случая ти), се смята за нещо повече, а нека не се лъжем - всички сме си в един гьол.
Та, балът не е само да отидем да си покажем роклята и прическата, колко сме яки или да се напием в някоя дискотека/хижа след това, като за "край на даскалото", а и за да уважим класа, учителите си и училището като институция. След като въросът не опира до пари, не виждам причина защо може да не уважиш съученици, учители, директор, персонал, родители и т.н. и да не отидеш за 4-5 часа в заведението да си изядеш салатата и да стоиш на стола като искаш...а пък после прави каквото искаш.съгласна съм със всяка една твоя дума...а междудругото в нашия клас има 3 такива индивида(момичета)които просто се делят от нас,сякаш са като секта.И те няма да идват на бала

anonymous708973
11-02-2010, 17:39
При нас датата за бала се решава месец преди него 8-) и затова ми се видя странно...

Криси... с моя клас е нещо подобно. 10 клас съм и се надявам до 12 да изградя някви отношения с тях. Не се сърдим, не се караме, но ме имат за бюро информация - винаги мен питат по какво имаме да учим, как се решава някоя задача или дали имаме контролна, но няма да се сетят на едно кафе да ме поканят. А не е да съм няква странна... все си мисля, че не е в мен проблемът. Но ми адски криво - за всичко ме питат, а когато примерно две момичета си говорят и аз попитам нещо във връзка с разговора, ми се усмихват и "Тайна!" (шеговито) и на мен ми става тъпо, щото аз мога да съм страшно добър приятел и умея да пазя тайни, а те... Кофти е.

Goddess
11-02-2010, 18:05
На нас ни е на една и съща дата всяка година и дори и да искаме, не можем да си я променим. 25 май, хотел Експо.
За грим съм се спряла на Джулия, а за прическа още не знам. Роклята ще я шия, имам горе долу изградена представа за това какво искам, но няма да бързам.
Иначе аз предни години съм се вълнувала повече само при мисълта за бал...А сега, точно когато наближи - изобщо. Притеснявам се за изпитите, за кандидатсването, но при всички случаи и тръпката и еуфорията по бала няма да ме подминат...Веднъж в живота е и аз се продържам към мнението, че трябва да си се изживее. Всеки според собствените си разбирания обаче. На който не му се дават много пари и му се вижда излишно - не ги дава. Аз лично искам да се чувствам добре. А за да съм добре и да се отпусна, трябва да знам, че всичко ми е наред, всеки детайл...Иначе класът ми - 26 души сме (20 в полза на момичетата), няма как всички да си пасваме като характер и да няма лицемерие, но..разбираме се. Държим се зряло, общуваме си и с почти всички си прекарвам/е страшно забавно заедно..изключенията са малко...

7oup
11-02-2010, 18:08
Честито на всички, които завършват тази учебна година! :-) Благородно ви завиждам. Според мен не е рано да се уреди бала сега, за да се мисли после само за изпитите.

FlowerPower
11-02-2010, 18:52
Криси... с моя клас е нещо подобно. 10 клас съм и се надявам до 12 да изградя някви отношения с тях. Не се сърдим, не се караме, но ме имат за бюро информация - винаги мен питат по какво имаме да учим, как се решава някоя задача или дали имаме контролна, но няма да се сетят на едно кафе да ме поканят. А не е да съм няква странна... все си мисля, че не е в мен проблемът. Но ми адски криво - за всичко ме питат, а когато примерно две момичета си говорят и аз попитам нещо във връзка с разговора, ми се усмихват и "Тайна!" (шеговито) и на мен ми става тъпо, щото аз мога да съм страшно добър приятел и умея да пазя тайни, а те... Кофти е.

До болка ми е познато :smt105
И въпреки това и аз се вълнувам за тоя пусти бал :grin: А и все пак не е като да не сме гъсти с няколко души от класа. Така че, ако човек не се мрази с класа си, си струва да отиде на бала, даже си мисля, е задължително :-D

rakiQ
11-02-2010, 19:07
EarthShaker ,тази съм

3oPuTy,много е глупаво това ,че не си отишла. Аз с кеф ще хоя ,но просто сега още не съм го замислила с кво ще съм и тн...

от моя клас 6-7 човека няма да си идват на бала

LovEsIckk
11-02-2010, 19:13
нях.. и аз се присъединявам тук :D

EarthShaker
11-02-2010, 19:53
^винаги съм си мислил, че егоистик е няква супер яка кака 89 примерно 8-) пък то кво било..

POLLINA
11-02-2010, 20:07
и кат е 92 та кво ? не става ли пф

rakiQ
11-02-2010, 20:11
и кат е 92 та кво ? не става ли пф :D :D :D
ммм даже съм 93 :D

EarthShaker
11-02-2010, 20:22
и кат е 92 та кво ? не става ли пф

? :lol:

POLLINA
11-02-2010, 20:23
ми не бе така се изразии просто;]

EarthShaker
11-02-2010, 20:35
и аз съм 92 бе.. даже съм и батко, смятай 8-)

вече ми е почти неудобно да спамя, пък си казах мнението по темата.

онзи ден бях на сватба и се бях докарал, както никога и даже обмислям варианта така да се изтипосам направо май месец, няма кво да се занимавам и да харча повече

http://img178.imageshack.us/img178/1138/dsc03579s.jpg

POLLINA
11-02-2010, 20:37
охх лесни сте вие момчетата... 8-)

Pliok0019
11-02-2010, 20:40
Земетръсе, отивай така направо. Ако ти потрябва още някоя по-официална дреха - ще я купиш :Д

И аз се повлиях от темата ви и реших, че ще имам дълга рокля. :Д

EarthShaker
11-02-2010, 20:41
mal chanse

пс: пльок, надали ше ми потрябва по-официална дреха скоро.. не съм такъв човек просто 8-) иначе си е гъзарийка да се вееш насам натам по вратовръзка и кожени обувки 8)

3oPuTy
11-02-2010, 22:35
Та, балът не е само да отидем да си покажем роклята и прическата, колко сме яки или да се напием в някоя дискотека/хижа след това, като за "край на даскалото", а и за да уважим класа, учителите си и училището като институция. След като въросът не опира до пари, не виждам причина защо може да не уважиш съученици, учители, директор, персонал, родители и т.н. и да не отидеш за 4-5 часа в заведението да си изядеш салатата и да стоиш на стола като искаш...а пък после прави каквото искаш.съгласна съм със всяка една твоя дума...а междудругото в нашия клас има 3 такива индивида(момичета)които просто се делят от нас,сякаш са като секта.И те няма да идват на бала
Чакайте малко!!!
Кога съм казала,че не се имам с никой от класа ми?!
С поне 50% от тях сме в отлични отношения и до днес си излизаме!!!
Не отидох на бала си,защото индивидите от другите 2 класа и част от моя решиха,че не им се ходи на екскурзия извън България,защото искали цитирам "Да ни види целия град - приятели и близки,с роклите!" :?
Избраха ресторант чак към 20-ти април ... Естествено почти навсякъде беше заето и се набутаха в един скапан нов ресторан :? Да не говорим,че на същата дата бал имаха още 2 училища и всичко беше повече от смешно!!! :D Като за капак от моя клас едва ли има 10 човека,които да са доволни,защото нито жива музика е имало,нито някакво интересно шоу (освен редовните крал и кралица на бала) ... :?
Освен това уважението към даскалите и директорите си го имам,това им е пределно ясно! ;) Да не говорим,че 12 клас не беше последната ми година с класа ми,защото всички караме 13 клас.

LovEsIckk
11-02-2010, 23:31
И ние се изпокарахме за този бал.За първата бална вечер е решено, но за след това всеки е с различно желание. Имаме оферти и за Албена, и за Слънчев бряг, и за Турция , и за Гърция.
Аз лично предпочитам Гърция ама все пак не решавам само аз.

rakiQ
11-03-2010, 06:12
и аз съм 92 бе.. даже съм и батко, смятай 8-)

вече ми е почти неудобно да спамя, пък си казах мнението по темата.

онзи ден бях на сватба и се бях докарал, както никога и даже обмислям варианта така да се изтипосам направо май месец, няма кво да се занимавам и да харча повече

http://img178.imageshack.us/img178/1138/dsc03579s.jpg
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :oops:

krisito9212
11-03-2010, 08:02
При нас датата за бала се решава месец преди него 8-) и затова ми се видя странно...

Криси... с моя клас е нещо подобно. 10 клас съм и се надявам до 12 да изградя някви отношения с тях. Не се сърдим, не се караме, но ме имат за бюро информация - винаги мен питат по какво имаме да учим, как се решава някоя задача или дали имаме контролна, но няма да се сетят на едно кафе да ме поканят. А не е да съм няква странна... все си мисля, че не е в мен проблемът. Но ми адски криво - за всичко ме питат, а когато примерно две момичета си говорят и аз попитам нещо във връзка с разговора, ми се усмихват и "Тайна!" (шеговито) и на мен ми става тъпо, щото аз мога да съм страшно добър приятел и умея да пазя тайни, а те... Кофти е. Виж всичко си е до личността на човека,възпитанието,влияни ето на околоните и заобикаляща среда.Ти може да си страхотен,приятелски настроен човек,но ако отсрещният е някой дабуч,е просто няма как да стане.А аз ти давам съвет следващият път като те потърсят за справка им кажи:"В кафето също мога да ви отговоря на въпроса"

krisito9212
11-03-2010, 08:04

Криси... с моя клас е нещо подобно. 10 клас съм и се надявам до 12 да изградя някви отношения с тях. Не се сърдим, не се караме, но ме имат за бюро информация - винаги мен питат по какво имаме да учим, как се решава някоя задача или дали имаме контролна, но няма да се сетят на едно кафе да ме поканят. А не е да съм няква странна... все си мисля, че не е в мен проблемът. Но ми адски криво - за всичко ме питат, а когато примерно две момичета си говорят и аз попитам нещо във връзка с разговора, ми се усмихват и "Тайна!" (шеговито) и на мен ми става тъпо, щото аз мога да съм страшно добър приятел и умея да пазя тайни, а те... Кофти е. Виж всичко си е до личността на човека,възпитанието,влияни ето на околоните и заобикаляща среда.Ти може да си страхотен,приятелски настроен човек,но ако отсрещният е някой дабуч,е просто няма как да стане.А аз ти давам съвет следващият път като те потърсят за справка им кажи:"В кафето също мога да ви отговоря на въпроса"

krisito9212
11-03-2010, 08:46
Какво имате впредвид за втора бална вечер?В моя град схемата е такава първо е абитуриентската ти вечер с роднините(зависи може и последна да е всеки си определя.аз лично ще имам две,една с майка ми и една с баща ми,доста кофти става...),после имаме изпращане в училище(при нас е около 7-8 май),след това бала на 24 и после 27-28-екскурзия.Вие по време на екскурзията ли правите втора бална вечер?Защото не смятаме да си се разбиваме по дискотеките :P
А междудругото момичетата с кавалерите как са?Моят кавалер най-вероятно ще е приятелят ми,но тъпото е че на никое момиче от класа май няма да е нейният.С моят приятел пък разбиранията ни малко се разминават и неможем да достигнем до общ консенсус дали той да присъства в ресторанта по време на балната вечер.Аз не искам,понеже това в смао за класа ни ,едно е че ще е смешно от срани,друго е че можа да ми провали вечерта като стои цяла вечер лепнат за мен.И сега немога и немога да измисля как д аму откажа без да се засегне.За екскурзията беше същата работа,искаше да идва :razz: но аз категорично му заявих,че е невъзможно това да се случи,дано само не ми направи някой номер да ми кацне в Мармарис изневиделица,защото после ще стане доста лошо.Та....отклоних се давайте съвети и мнения и споделяйте за вашите кавалери :)
А и междудругото дизайнерката,от която иска да си взема роклята ми каза,че харесаният от мен модел би се получил доста добре http://prikachi.com/images/784/2539784p.jpg но трябва да помисля още малко дали да и се доверя.Но иначе е много добра,беше ушила рокля по модел на Кавали http://prikachi.com/images/664/2633664y.jpg по един невероятен начин,за мен най-доброто копие,което съм виждала http://prikachi.com/images/787/2539787o.jpg .Но дори и да размисля не с епритеснявам,тя има невероятни рокли,общо взето единствените които ми харесват...
Иначе тези модели също много ми допадат
http://prikachi.com/images/619/2633619t.jpg
http://prikachi.com/images/634/2633634B.jpg
http://prikachi.com/images/635/2633635t.jpg отпред
http://prikachi.com/images/636/2633636g.jpg отзад,неин модел
http://prikachi.com/images/637/2633637O.jpg пак неин
http://prikachi.com/images/647/2633647k.jpg може би без дантелата
http://prikachi.com/images/648/2633648c.jpg моята дизайнерка
http://prikachi.com/images/649/2633649E.jpg по модел на самата абитуриентка(млада талантлива дизайнерка)
http://prikachi.com/images/650/2633650D.jpg отзад
http://prikachi.com/images/651/2633651D.jpg пак моята дизайнерка
http://prikachi.com/images/665/2633665v.jpg
http://prikachi.com/images/666/2633666b.jpg
http://prikachi.com/images/672/2633672h.jpg моята дизайнерка (роклята е с френска дантела и камъни Сваровски)
http://prikachi.com/images/673/2633673N.jpg
http://prikachi.com/images/674/2633674K.jpg
Доста постове станаха...
Но знаете ли сега какъв е парадоксът,че бутикът им в София е затворен и ще отвори пак след абитуриентските,а имат друг само във Врна,явно ще ходя до там...
Момичета,качвайте снимки на прически рокли гримове,които сте си харесали.Аз приеска и грим после ще кача че стана мн дълъг пост.
Дано някой е имал нерви да го прочете

:P :P

Lorein
11-03-2010, 09:07
Аз успях да го прочета! 8-)
Та при нас е във вечерта на бала се събират някъде роднини и приятели, може в ресторант, може и вкъщи. Един вид всички да ме видят, да ме поздравят и т.н. После се отива на центъра, където в нашия град е станало традиция да се вика. 8-) ( Примерно Руската има бал! Руската има бал! ) И така супер много време, докато не ни писне. :D После се влиза в ресторанта, а роднините и приятелите се връщат/отиват в ресторант, където родителите ми ще ги почерпят. После е ясно, че след ресторанта ще ходим на дискотека(и). За втора бална ние сме на Слънчев бряг ( мен ми се искаше да отидем в Турция, но почти никой не се нави... ) Там в хотела имаме осигурена Празнична вечеря, демек точно 2ра бална, след което пак се тръгва по дискотеки и т.н.
Относно кавалер: Аз миналата година бях дама на моя приятел, тази година вече го помолих да ми бъде кавалер. :) С него сме се разбрали на ресторанта да не идва, защото това си е точно официалната част, където ще е целия випуск, учители и т.н., пък и да си бъда с моя си клас тогава. После евентуално на дискотеката ще дойде, но там е по-неофициално естествено и доколкото знам даже май не е сигурно, че всички ще сме на едно място, всеки ще се пръсне на някъде + че ще си водят и други хора. После за втората бална понеже ние заминаваме на 28-ми, а на 29-ти с него правим 2 години и сигурно ще дойде в Слънчев бряг за 1 ден, вероятно точно вечерта 28-ми срещу 29-ти, ще си изкараме хубаво нали и вечерта ще се прибере, а аз оставам да си доизкарам с класа ми. :)
За сега това е плана, ще видим дали ще променяме нещо в схемата за напред. :-P
Колкото до прически, грим, рокли... Аз другата събота ще ходя във Варна да поогледам малко, а тази събота ще разгледам тук из Русе да премеря някоя друга рокля, за да видя какво ми стои добре и да знам какво да търся. Прическа имам 2 идеи за сега, просто искам да е нещо обемно и небрежно, защото моята коса поначало е без обем. Грим също още не съм решила, но искам да се наблегне на очите ми, да се подчертаят добре. :)

Леле, и аз се отплеснах, крисито ме вдъхнови да се разпиша и аз. :D

krisito9212
11-03-2010, 09:27
Аз успях да го прочета! 8-)
Та при нас е във вечерта на бала се събират някъде роднини и приятели, може в ресторант, може и вкъщи. Един вид всички да ме видят, да ме поздравят и т.н. После се отива на центъра, където в нашия град е станало традиция да се вика. 8-) ( Примерно Руската има бал! Руската има бал! ) И така супер много време, докато не ни писне. :D После се влиза в ресторанта, а роднините и приятелите се връщат/отиват в ресторант, където родителите ми ще ги почерпят. После е ясно, че след ресторанта ще ходим на дискотека(и). За втора бална ние сме на Слънчев бряг ( мен ми се искаше да отидем в Турция, но почти никой не се нави... ) Там в хотела имаме осигурена Празнична вечеря, демек точно 2ра бална, след което пак се тръгва по дискотеки и т.н.
Относно кавалер: Аз миналата година бях дама на моя приятел, тази година вече го помолих да ми бъде кавалер. :) С него сме се разбрали на ресторанта да не идва, защото това си е точно официалната част, където ще е целия випуск, учители и т.н., пък и да си бъда с моя си клас тогава. После евентуално на дискотеката ще дойде, но там е по-неофициално естествено и доколкото знам даже май не е сигурно, че всички ще сме на едно място, всеки ще се пръсне на някъде + че ще си водят и други хора. После за втората бална понеже ние заминаваме на 28-ми, а на 29-ти с него правим 2 години и сигурно ще дойде в Слънчев бряг за 1 ден, вероятно точно вечерта 28-ми срещу 29-ти, ще си изкараме хубаво нали и вечерта ще се прибере, а аз оставам да си доизкарам с класа ми. :)
За сега това е плана, ще видим дали ще променяме нещо в схемата за напред. :-P
Колкото до прически, грим, рокли... Аз другата събота ще ходя във Варна да поогледам малко, а тази събота ще разгледам тук из Русе да премеря някоя друга рокля, за да видя какво ми стои добре и да знам какво да търся. Прическа имам 2 идеи за сега, просто искам да е нещо обемно и небрежно, защото моята коса поначало е без обем. Грим също още не съм решила, но искам да се наблегне на очите ми, да се подчертаят добре. :)

Леле, и аз се отплеснах, крисито ме вдъхнови да се разпиша и аз. :D haha :D Инатересно е така да споделяме в кой град какви традиции има.При нас пък в деня на бала първо се обикаля с колите надуват се клаксоните и се брои до 12 после се събираме на място по-широко докато дойде целия випуска,след това сме в двора на училището и накрая минаваме през цялата главна улица(която в Сандански е много дълга и има време да ни огледат и обсъдят всички :razz: :D ) И през цялото време се скъсваме да броим 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12...оооо :D :D .Хей споделяйте и останалите традициите във вашия град и плановете за балната вечер :П

Lorein
11-03-2010, 09:36
Това с колите, бибиткането и броенето до 12 и при нас го има. :D Но това с викането еди-кое си даскало има бал май само в Русе и може би в Разград го има, или поне така знам. Много хора не го одобряват, защото става голяма шумотевица, особено когато на един ден се струпат 2-3-4 даскала да имат бал на центъра + още сума ти хора ( приятели, роднини или просто случайни хора, които гледат ) ииии става голям гъч. Но през миналите години, гледайки другите абитуриенти как се раздаваха и викаха с пълно гърло, нямах търпение да дойде и моя ред! :P И сега не ме интересува кой какво мисли и казва, аз ще си викам с пълно гърло ! :grin:

POLLINA
11-03-2010, 11:18
охх .. прекалено съм капризна и направо вече се отчайвам :(
има рокли , които тук там ми харесват , но не достаъчно , че да си се представя в тях... дори вече не знам към кой бутик,дизайнер да се насоча...
гримът ми ще е силен и черен. така съм решила ( сега ще поченете , бъди естествена дрън дрън)
косата ми е само в моите представи 8-)
ще бъда с доста дълга коса, къдрава.едри къдрици , не толкова отличаващи се.

EJIu
11-03-2010, 11:53
Aз ще се гримирам сама, че тук няма много, които да ме направят както да ми хареса. Даже мисля, че има само една гримьорка, но да не кажа, че от преди години каквото съм виждала е отчайващо. :D (Ще дам за гримове поне 100 лв., но после поне ще мога да ги ползвам. Цветове не съм решила, зависи от цвета на роклята, но най-вероятно ще е котешко около или дебела очна линия само на горния клепач - зависи от роклята много. Спряла съм се на 3 модела, но цветовете въобще не ми харесват и ако не предлагат друг цвят ще търся други рокли:
http://prikachi.com/images/978/2633978G.jpg
http://prikachi.com/images/47/2393047u.jpg
http://prikachi.com/images/982/2633982J.jpg - без шала

EarthShaker
11-03-2010, 12:26
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :oops:

нещо имаш да ми кажеш ли, како 8-)

LovEsIckk
11-03-2010, 12:30
Meне грима и прическата са ми последната грижа. Смисъл вече съм си ги избрала. За роклята и обувките още се чудя.

marin4itu
11-03-2010, 15:02
Това с надвикването между училищата знам, че само в Русе го има. Приятелят ми е от Русе и ми разправял пък и във влака с много народ съм се запознала 8-) Имате много готин бал, русенци! Както една русенка каза "Такова викане и селения никъде другаде няма!" (Каза го в добрия смисъл разбира се!)

Иначе аз съм си от Варна, балът ще е на
Златни пясъци в хотел Интернационал (ако на някого нещо му говори) с 2 нощувки, като само 1вата е официална с випуск и учители, като можем да седим, ако искаме и до 6 сутринта в ресторанта, а втората вечер вече е по дискотеки.

Роклята съм си я харесала от Русе. Като я видях направо й скочих 8-) Единствената, която съм пробвала, а тук във Варна дори не съм обикаляла, обаче е точно роклята, която съм си представяла! Същата вечер дори я сънувах! 8-) Гримът ми мисля да е лек, защото всички ми казват, че силен грим не ми отива, косата ми е къса и червена и мисля да е къдрава.

EarthShaker
11-03-2010, 15:51
^ае май и ние ще сме в Интера бе :?

rakiQ
11-03-2010, 17:23

нещо имаш да ми кажеш ли, како 8-)
хахаха Бате... :oops: :smt079 :smt079 ще видиш ти една кака 8-)

marin4itu
11-03-2010, 18:11
^ае май и ние ще сме в Интера бе :?

Ние сме чак на 27..

Goddess
11-03-2010, 19:55
За грим искам нещо такова: (от същата гримьорка)

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs131.ash2/39864_147792518565009_147220828622178_423988_78611 24_n.jpg

Косата искам и аз дълга, пусната, с обем и по-небрежни букли (да не са като пластмасови от лак). Знам, че звучи банално, но така си се представям...

krisito9212
11-03-2010, 21:06

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs131.ash2/39864_147792518565009_147220828622178_423988_78611 24_n.jpg

Косата искам и аз дълга, пусната, с обем и по-небрежни букли (да не са като пластмасови от лак). Знам, че звучи банално, но така си се представям...хубаво е но каква цена ще изръси?

Lorein
11-03-2010, 22:08
Това с надвикването между училищата знам, че само в Русе го има. Приятелят ми е от Русе и ми разправял пък и във влака с много народ съм се запознала 8-) Имате много готин бал, русенци! Както една русенка каза "Такова викане и селения никъде другаде няма!" (Каза го в добрия смисъл разбира се!)

Иначе аз съм си от Варна, балът ще е на
Златни пясъци в хотел Интернационал (ако на някого нещо му говори) с 2 нощувки, като само 1вата е официална с випуск и учители, като можем да седим, ако искаме и до 6 сутринта в ресторанта, а втората вечер вече е по дискотеки.

Роклята съм си я харесала от Русе. Като я видях направо й скочих 8-) Единствената, която съм пробвала, а тук във Варна дори не съм обикаляла, обаче е точно роклята, която съм си представяла! Същата вечер дори я сънувах! 8-) Гримът ми мисля да е лек, защото всички ми казват, че силен грим не ми отива, косата ми е къса и червена и мисля да е къдрава.

Така е, от към балове малко си проявяваме селянията, ама пък ни е забавно! Аз даже миналата година на бала на приятеля ми така виках, все едно беше мой бала. :grin: Иначе стана ми интересно къде се е чуло и видяло рокля да ти хареса от Русе. 8-) Аз другата събота във Варна ще ходя да гледам, пък тази тука в Русе ще огледам да пробвам, просто за да знам кое как ми седи, да знам какво да търся като цяло.

Goddess
11-03-2010, 22:20

Косата искам и аз дълга, пусната, с обем и по-небрежни букли (да не са като пластмасови от лак). Знам, че звучи банално, но така си се представям...хубаво е но каква цена ще изръси?

Еми гримът грубо е около 100 лева, а прическата нямам представа честно казано...

sunshine92
11-04-2010, 09:10

Еми гримът грубо е около 100 лева, а прическата нямам представа честно казано...

Позволявам си да пиша във вашата тема, защото имам информация относно тази гримьорка - Джули. Работи много, ама наистина много хубаво, с хубави гримове. Час при нея трябва да се запише от по-рано, защото наистина е доста заета. Гримът (подобен на този, който е показан тук в темата) излиза от 80 до 100 лева, но гаранция, че цял ден и цяла нощ гримът ти няма да мръдне. :-D :wink:

Goddess
11-04-2010, 09:20
^ Мхмм. С нея се разбрахме след празниците да й звънна да запишем час. А гримът там някъде излиза, само не знам в тази цена дали се включват и миглите и затова казвам грубо към 100.

kindergarden
11-04-2010, 09:37
И аз вече започнах да ви следя темата,че догодина и мен ме чака същото.Не знам защо,обаче като започна тази учебна година и започнах повече да се интересувам,все пак имам още време :D

POLLINA
11-04-2010, 09:53
^ Мхмм. С нея се разбрахме след празниците да й звънна да запишем час. А гримът там някъде излиза, само не знам в тази цена дали се включват и миглите и затова казвам грубо към 100.
за София ли става въпрос? там ли работи тази гримьорка

Goddess
11-04-2010, 10:14
за София ли става въпрос? там ли работи тази гримьорка

Да, във "Фетиш", но мисля, че ходи и по довомовете ако я викнеш.

marin4itu
11-04-2010, 10:18
Така е, от към балове малко си проявяваме селянията, ама пък ни е забавно! Аз даже миналата година на бала на приятеля ми така виках, все едно беше мой бала. :grin: Иначе стана ми интересно къде се е чуло и видяло рокля да ти хареса от Русе. 8-) Аз другата събота във Варна ще ходя да гледам, пък тази тука в Русе ще огледам да пробвам, просто за да знам кое как ми седи, да знам какво да търся като цяло. [/b]

О, в Русе имате много повече шивашки фирми. А иначе за роклята просто адски много ми хареса, и понеже бутикът го има само в Русе, избягвам евентуалния проблем роклята ми да се дублира с тази на някое друго момиче.

Sisito941
11-04-2010, 13:20
Това с колите, бибиткането и броенето до 12 и при нас го има. :D Но това с викането еди-кое си даскало има бал май само в Русе и може би в Разград го има, или поне така знам. Много хора не го одобряват, защото става голяма шумотевица, особено когато на един ден се струпат 2-3-4 даскала да имат бал на центъра + още сума ти хора ( приятели, роднини или просто случайни хора, които гледат ) ииии става голям гъч. Но през миналите години, гледайки другите абитуриенти как се раздаваха и викаха с пълно гърло, нямах търпение да дойде и моя ред! :P И сега не ме интересува кой какво мисли и казва, аз ще си викам с пълно гърло ! :grin:

Аз съм от Разград и няма такива неща каквито казваш.. :shock: Аз поне не съм чувала..Иначе аз съм абитуриентка след 2 години..

POLLINA
11-04-2010, 15:40
фотограф наехте ли си вече от училище, дж ?
какви са цените при вас
при нас е за дж 20 лв на човек , ние сме общо 124.
а за фотограф по 110

GabisiTa
11-04-2010, 15:52
какви са цените при вас
а за фотограф по 110

Какво включват тези 110 лв.? Заснемане на изпращането в училище и бала? А албумите са отделно, нали?
Ние още не сме си избрали. Резервирахме си днес места за първата бална вечер и ни предстоят още обслъждания за по-нататък.. :)

GabisiTa
11-04-2010, 15:54
Някой може ли да ми препоръча добър гримьор във Велико Търново? :)

POLLINA
11-04-2010, 15:55
110 ни е албума и видеото , което включва изпращане , бал , снимане в училище и няколко места по наш избор :)

GabisiTa
11-04-2010, 16:01
Албумите, които ние си харесахме са около 40-50-60 лв., а видеото, зависи колко човека ще го искат, ако са всички (26 човека) излиза по около 30 лв. на човек.
А дж за балната вечер ли си наемате? При нас на мястото където ще бъдем има осигурен дж и оркестър, за които няма да плащаме допълнително, включени са в кувертите. :)

EJIu
11-04-2010, 16:06
какви са цените при вас
а за фотограф по 110

по 3 лв на човек за DJ и по 45 за фотограф - общо сме 125 човека. Вие скъпо го раздавате :D

EarthShaker
11-04-2010, 16:12
110 ни е албума и видеото , което включва изпращане , бал , снимане в училище и няколко места по наш избор :)

на нас ни искат 90 кинта.. показваха ни от миналата година, бая са се занимавали с монтаж и работи. и албума е готин. и въпреки тва - 90 лева маа му 8-)

POLLINA
11-04-2010, 16:18
ехе 8-)

marin4itu
11-04-2010, 17:28
И на нас DJ-ят е включен в куверта. Иначе на фотограф по 45 лева, а който иска диск със снимки (около 250-350 снимки) дава отгоре още 25 лева. Иначе видеото включва ден или два, в който се събираме класа някъде, стига да не става по-дълго от бала, както и изпращането, и самата бална вечер.

krisito9212
11-05-2010, 23:15
Вие мн рано си запазвате фотографи..Иначе на нас днес ни пуснаха офертата за мястото на балната вечер.35 лв куверт,включващ 3 степна вечеря,жива музика,диджей и няколко вида алкохол.Мястото си е традиционното,в което се провеждат баловете всяка година.

POLLINA
11-06-2010, 12:17
при нас мястото е запазено от миналата година :)
куверта май е към 70-80 лв, нямам идея какво включва 8-)

j_adore2
11-06-2010, 12:51
Е браво,евтини са ви кувертите.Нашият е 120 и е добре в сравнение с останалите места,които мислехме - към 180 ...

POLLINA
11-06-2010, 13:30
то не ,че куверта е от особено значение.. 8-)

krisito9212
11-06-2010, 13:53
Леле много са ви кувертите :shock: А да кажеш,че нашето е нещо мизерно...в най-престижният хотел в града сме и в невероятна бална зала...направо ужас...

POLLINA
11-06-2010, 14:08
ние май отделно ще внасяме още алкохол. на 40 човека 200 лв или нещо такова.. 8-)

koshtramba
11-06-2010, 14:22
На нас ни е на една и съща дата всяка година и дори и да искаме, не можем да си я променим. 25 май, хотел Експо.
За грим съм се спряла на Джулия, а за прическа още не знам. Роклята ще я шия, имам горе долу изградена представа за това какво искам, но няма да бързам.
Иначе аз предни години съм се вълнувала повече само при мисълта за бал...А сега, точно когато наближи - изобщо. Притеснявам се за изпитите, за кандидатсването, но при всички случаи и тръпката и еуфорията по бала няма да ме подминат...Веднъж в живота е и аз се продържам към мнението, че трябва да си се изживее. Всеки според собствените си разбирания обаче. На който не му се дават много пари и му се вижда излишно - не ги дава. Аз лично искам да се чувствам добре. А за да съм добре и да се отпусна, трябва да знам, че всичко ми е наред, всеки детайл...Иначе класът ми - 26 души сме (20 в полза на момичетата), няма как всички да си пасваме като характер и да няма лицемерие, но..разбираме се. Държим се зряло, общуваме си и с почти всички си прекарвам/е страшно забавно заедно..изключенията са малко...

Леле, Goddes, не че нещо искам да те разочаровам, но най-добрата ми приятелка беше в хотел "Експо" миналата година !!! Адски разочарована беше - общо взето випускът е разделен в 2 зали, а учителите седят в средата, в някакво като коридорче. Музиката била супер слаба, порцийте под всякаква критика! Също така ги прецакали много лошо - имало алкохол по масите, който всички си мислят, че се включва в куверта (и логично) и накрая познай какво...Идва сервитьорка и те кара да си платиш питиетата... Мизерия! ....

krisito9212
11-06-2010, 15:40
ние май отделно ще внасяме още алкохол. на 40 човека 200 лв или нещо такова.. 8-)и ние мисля че ще внасяме,въпреки че има осигурен :)

Korrnyy
11-06-2010, 15:51
Ние също сме на куверт 120 лева :) Радвам се, защото наистина се бях приготвила за по-големи суми... :) За дискотека /или подобно/ още не сме решили, защото всеки иска някъде си и не можем да се разберем :booooomb:

Lorein
11-10-2010, 18:25
И нашият куверт е 120 лева. Но от това, което съм чувала, изобщо не си струва парите. Понеже ще сме от последните баладжии в града и разбрах, че сервирали едва ли не останки от миналите вечери на хора, които не са си бутвали храната примерно. И да ми сервират някаква изсъхнала пържола и същата салата... Ужас просто. :?

krokkrok
11-10-2010, 19:33
Тъй като сега е много актуална дантелата от цветя в/у светли тонове, аз бих избрала роклята,която Блейк носи тук
1. http://prikachi.com/images/204/2655204m.jpg
2. http://prikachi.com/images/201/2655201k.jpg
3. http://prikachi.com/images/200/2655200L.jpg
с подобни аксесоари - clutch чантичка в подобен цвят на роклята и златни бижута в бяло или класическо злато.За грим-опушен,черен,но не прекалено крещящ и неутрални устни в пепел от рози.Косата небрежно пусната,да не си личат къдрици или изправяне,да изглежда естествена.За обувки мисля,че са подходящи тези,които не се набиват на очи,а само допринасят към вида,такива които не променят центъра на вниманието- http://www.louboutinforcheap.com/louboutinforcheap/UploadFile/20100506/20100506221642.jpg
Парфюм Chiffon с мек аромат на бели цветя,който да бъде завършекът на елегантна визия.

И още един вариант за момичетата,които нямат толкова изразени извивки на тялото.Роклята,която Меган Фокс носи в интервю с Кимъл -
1. http://insidecelebrityworld.com/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/40915_spl109187_002.jpg
2. http://images.starpulse.com/pictures/2009/06/26/previews/Megan%20Fox-JTM-044824.jpg
Отново с clutch.Може би тази http://resources.shopstyle.com/sim/1b/b1/1bb10873d0ef8dce70c20f605cfbd790/karen-millen-clutches-lace-clutch-bag.jpg , отново с лек дантелен дизайн.Мисля,че бижутата ще са в повече.Може би http://funkyfreak.co.uk/shop/images/Shell_Amber_Ring/SPR296.jpg или съвсем малки черни обеци.Очна линия с красиви,драматични мигли и силни,тъмни червени устни.Мисля,че и прическата на Меган тук е перфектна,но с тази рокля може и да се измисли нещо друго.Черни,високи обувки с малко игриво червено на задната им част - http://www.christianlouboutinshoesshop.com/images/Pumps/CL-Pumps001_2.jpg .Парфюм Enigma с мистериозно и завладяващо ухание на фезия и праскови,леки нотки на черна роза,ясмин,портокал и основа от пачули,сандалово дърво,орхидея и ванилия,гъделичка всичките ви сетива.

Пожелавам на всички да си прекарат страхотно! :-)

babyliss0
11-12-2010, 14:40
Имали някой от Несебър, или някой ,който да е ходел или чул отзиви за хотел Виго...

Pliok0019
11-12-2010, 20:10
Нашия куверт е около 200лв, в Шератон.

За албумите дадохме по 45.

Goddess
11-12-2010, 20:36
Леле, Goddes, не че нещо искам да те разочаровам, но най-добрата ми приятелка беше в хотел "Експо" миналата година !!! Адски разочарована беше - общо взето випускът е разделен в 2 зали, а учителите седят в средата, в някакво като коридорче. Музиката била супер слаба, порцийте под всякаква критика! Също така ги прецакали много лошо - имало алкохол по масите, който всички си мислят, че се включва в куверта (и логично) и накрая познай какво...Идва сервитьорка и те кара да си платиш питиетата... Мизерия! ....

Абе, знам...все лоши неща чувам за хотела. А и 12 безплатни учителя...ясно е, че от някъде ще си избиват парите. Иначе за залата уж са се разбрали - няма да сме разделени..уж. Макар че нямам против другия клас да е в друга зала... 8-) Много обещаващи са им иначе обявите - то няма за какво да се хванеш просто, ясно е, че не всичко е такова, каквото го описват.

MidnightLove
11-16-2010, 11:16
Тъй като сега е много актуална дантелата от цветя в/у светли тонове, аз бих избрала роклята,която Блейк носи тук
1. http://prikachi.com/images/204/2655204m.jpg
2. http://prikachi.com/images/201/2655201k.jpg
3. http://prikachi.com/images/200/2655200L.jpg

Тази рокля е страхотна.Влюбена съм в нея. :)

Искам да попитам някои знае ли какви са цените на роклите на Виргиния Здравкова ?

POLLINA
11-16-2010, 13:26
вече избрахме хотела в Марамрис. 5 нощувки или 4 само това не се знае още в 4-звезден хотел caprise 335 /380 лв :) на 27 заминаваме :grin:

krisito9212
11-16-2010, 16:42
вече избрахме хотела в Марамрис. 5 нощувки или 4 само това не се знае още в 4-звезден хотел caprise 335 /380 лв :) на 27 заминаваме :grin:и ние заминаваме на 27,само че нз в кой хотел сме.Значи ще се засечем някъде :)))

Goddess
11-16-2010, 16:44
Искам да попитам някои знае ли какви са цените на роклите на Виргиния Здравкова ?

Солени.

POLLINA
11-16-2010, 16:44
да :)

mariqn4etoo
11-16-2010, 16:45
Нашия клас много гадно го прецакаха с тоя Мармарис.. Класът ми се беше решил да ходи само ако екскурзията е от пъври до 7-8 да кажем и уж така и си беше, а ся се оказа че френската вече са капарирали за тази дата и за нашата гимназия остава от 6-ти ти до 12-ти.. и половината клас се отказа.. защото след това са матури глупости и т.н. в крайна сметка може и да не ходим ние.. Аз 100% няма да ходя и така като слушам повечето от класа се отказаха заради датите..

krisito9212
11-27-2010, 21:27
Някой вече мерил ли е рокля...аз днес бях в една агенция инцидентно и влязох доста скептично,но дизайнерката се оказа много компетентна,разбрахме се много добре.Януари ще ходя за вземане на мерки и доуточнения и ще започне да я изработва.Иначе роклята ще излезе малко скъпичко-към 1000 лв,но поне ще си заслужава.Чудя се обаче все още за цвят и материя...

krisito9212
11-27-2010, 21:28
А междудругото някой сеща ли се коя беше тази http://prikachi.com/images/784/2539784p.jpg искам да видя и други снимаки на роклята от това събитие.Моята ще е такъв модел :)

Baby_b
11-27-2010, 23:16
Не се сещам за името на жената, но отзад пише Globe awards. Може от там да поразровиш за снимки. А иначе 1000 лв. са страаашно мн пари за рокля, аз бях абитурентка тази година и роклята ми излезе 420 лв. Обувките-110. Пробната ми прическа струваше повече от тая на бала 8-) и двете излязоха към 50-60 лв. Гримът ми беше безплатен. Или поне частично-бях си купила сенките и другите неща, оттам се изръсих. Таа мисълта ми беше, че и на мен роклята ми е на средна цена, но с другите работи се събира доста солидна цифра. Иначе щом си решила да ги даваш - поне да си струва. Успех ! :)

taamara
11-28-2010, 08:01
Имали някой от Несебър, или някой ,който да е ходел или чул отзиви за хотел Виго...

За 8 декември ще сме там, после ще споделя : )

krisito9212
11-28-2010, 12:37
Не се сещам за името на жената, но отзад пише Globe awards. Може от там да поразровиш за снимки. А иначе 1000 лв. са страаашно мн пари за рокля, аз бях абитурентка тази година и роклята ми излезе 420 лв. Обувките-110. Пробната ми прическа струваше повече от тая на бала 8-) и двете излязоха към 50-60 лв. Гримът ми беше безплатен. Или поне частично-бях си купила сенките и другите неща, оттам се изръсих. Таа мисълта ми беше, че и на мен роклята ми е на средна цена, но с другите работи се събира доста солидна цифра. Иначе щом си решила да ги даваш - поне да си струва. Успех ! :)Ами и аз не съм мислила да давам 1000 лв за рокля,но просто искам да се чувствам добре в този ден.Ще обиколя още някой бутик,но накрая сигурно пак ще се спра при тях.Иначе казват се "Princess",някой да има впечатления.
А за жената писах обаче никъде нищо не намерих :( Коя беше тази,ех под езика ми е името й...

Lorein
11-28-2010, 13:28
Леле, 1000 лева... :shock: Бая си е. :D Ама щом си решила и искаш - давай. :)
Аз вчера пак обикалях из Русе. Отначало нищо не ми хвана окото. И после като видях една рокля, направо се влюбих. Графитено сиво, къса рокля, от 2 части, но изобщо не си личи, че са отделни. Страхотна беше, направо очите ми останаха по нея. Даже кажи-речи бях готова да я купя и тогава разбрах, че вече същата ( само че в розово ) е купена от момиче от моето училище. :-# :-# :-# Страшно ме е яд. И сега търся из Интернет да намеря нещо подобно, за да обмисля какви промени могат да се направят, че модела що-годе да се запази + различния цвят и да се различава от първоначалната. Изключително много ми хареса, ама ... :(

krisito9212
11-28-2010, 13:37
Леле,мн гадно така...А тя пък много рано си е купила рокля

ThisIsMe
11-28-2010, 13:55
А междудругото някой сеща ли се коя беше тази http://prikachi.com/images/784/2539784p.jpg искам да видя и други снимаки на роклята от това събитие.Моята ще е такъв модел :)

Не знам коя е жената ,но роклята много ми хареса.Страхотна е ,като модел и като цвят.Хубаво ще да имаш малко по-голям бюст от този на жената,но и така не е зле.Наистина добър избор на фона на всички чалгаджийски кичове нашумели в последните няколко години.

Lorein
11-28-2010, 13:58
Абе не е много рано да ти кажа... Даже преди месец са я купили. :shock: Аз също си мислех така, ама като почнах да чувам реплики от сорта на тази е купена от еди-кое си училище, имаме еди-колко си поръчки и взех да се стряскам, че ако в най-скоро време не си намеря, после всичко готово, което ми хареса, може да е взето вече... Иначе за поръчка идеята е добра, защото ще си кажеш точно какво искаш, но пък от друга страна ме е страх да не го направят, както съм си го представяла, да не ми стои, както съм си мислела и т.н. :?
Ще продължавам да търся и по възможност ще си намеря подобна като онази, която си харесах... :smt007

Romance
11-28-2010, 14:01
И аз вече си купих рокля.
Мислех, че избора ми ще е адски труден, но си я харесах веднага.
Странното е, че си купих пълна противоположност на това, което исках - дълга и е жълта :)
Но като я видях си казах, че това е моята рокля!

krisito9212
11-28-2010, 14:34
Леле,много рано бе хора.Аз януари ще избера окончателно бутик,който да ми я изработи :) Дано само стане като тази,която искам...Обаче на мен този цвят няма да ми отива,ще ме обезличи и сега съм в дилема какъв цвят да е .Предложения?На снимката на профила съм аз :)

Bunbl3be3
11-28-2010, 14:40
Според мен много ще ти отива тъмно синьо :)

Sasha2k8
11-28-2010, 14:50
Някой вече мерил ли е рокля...аз днес бях в една агенция инцидентно и влязох доста скептично,но дизайнерката се оказа много компетентна,разбрахме се много добре.Януари ще ходя за вземане на мерки и доуточнения и ще започне да я изработва.Иначе роклята ще излезе малко скъпичко-към 1000 лв,но поне ще си заслужава.Чудя се обаче все още за цвят и материя...
Аз си купих роклята вече... във вторник ще отида да си я взема :) Много съм щастлива, защото е точно това, което исках..

krisito9212
11-28-2010, 15:19
Според мен много ще ти отива тъмно синьо :)Ами в бутика,който бях мерих рокля в цвят турско синьо и не се харесах,но тумно синьото е малко по-различно и може би наистина ще ми отива :) Благодаря :) Други предположения :)
А момичетата,които вече са си взели рокли,избрали са си грим и прическа нека качват снимки :) Не оставяйте темата да замре,нека покрай всичкото учене за изпити това ни бъде малко разнообразие :)

Lorein
11-28-2010, 18:00
Мисля, че нещо от сорта на по-тъмно лилаво, виолетово ще ти отива. :)

krisito9212
11-28-2010, 18:04
Благодаря за мнението :) Качвайте снимки :)

Sasha2k8
11-29-2010, 15:34
Аз още не съм мислила за грим.. А колкото до прическата... мисля да покажа роклята на фризьорката ми и тя да ми помогне в избора :)

GabisiTa
12-05-2010, 17:52
Темата нещо остана на задните страници... :-o
До къде стигнахте с роклите?
Аз пробвах няколко, но за сега не съм намерила "моята рокля", въпреки че някои ми харесаха :) Ако има някой от Варна да каже как е там? Излезли ли са вече новите колекции, впечатления и т.н.? Също и за София. :)

Lorein
12-07-2010, 22:50
Аз също продължавам да търся, тъй като роклята ми фаворит вече е купена... Харесала съм си и 2 модела във Варна, единия даже съм го пробвала и много ми харесва как седи.
Наскоро докато гледах моделчета в Интернет и намерих този:

http://www.prikachi.com/images/444/2737444Y.jpg

Страхотна ееееееееееееееее!!! :smt007 Много ми хареса! Някой знае ли дали самия модел има някакво като име или нещо такова и от какъв плат според вас е правена роклята? :-o

krisito9212
12-07-2010, 23:12
Аз също продължавам да търся, тъй като роклята ми фаворит вече е купена... Харесала съм си и 2 модела във Варна, единия даже съм го пробвала и много ми харесва как седи.

Страхотна ееееееееееееееее!!! :smt007 Много ми хареса! Някой знае ли дали самия модел има някакво като име или нещо такова и от какъв плат според вас е правена роклята? :-o И аз я имам свалена в компютъра.Модела незнам дали си има име,но можеш да занесеш снимка в някой бутик и там ще ти кажат и за плата,но имай в предвид,че това е Вуктория,едва ли роклята ще стане същата дори и подобна ако си я ушиеш в някой бутик,пък да не говорим за шивачка :)
Иначе и аз много я харесвам.... :grin:

Lorein
12-08-2010, 06:26
Да, знам, че определено няма да стане същата за жалост... :( И няма и да ми седи по същия начин, все пак нямам такъв бюст. 8-) Но наистина много ми хареса модела. :grin: Може да разпитам все пак, още нищо не съм решила.

POLLINA
12-08-2010, 06:41
[quote=Lorein]Аз също продължавам да търся, тъй като роклята ми фаворит вече е купена... Харесала съм си и 2 модела във Варна, единия даже съм го пробвала и много ми харесва как седи.

Страхотна ееееееееееееееее!!! :smt007 Много ми хареса! Някой знае ли дали самия модел има някакво като име или нещо такова и от какъв плат според вас е правена роклята? :-o И аз я имам свалена в компютъра.Модела незнам дали си има име,но можеш да занесеш снимка в някой бутик и там ще ти кажат и за плата,но имай в предвид,че това е Вктория,едва ли роклята ще стане същата дори и подобна ако си я ушиеш в някой бутик,пък да не говорим за шивачка :)
Иначе и аз много я харесвам.... :grin:[/quoteмного хубава рокля.Но точно за тази рокля имах позната,която искаше да си я шие и и казаха , че просто това не слuчайно е Виктория Бекъм.Тези платове са уникални.Няма как да ти я направят същата,според мен даже ще изглежда доста страшно :s

MidnightLove
12-09-2010, 10:41
Момичета, чували ли сте за Невена Николова ? Знаете ли как и са цените, никъде не мога да намеря цени на роклите, а има много хубави :)

Lorein
12-14-2010, 20:59
Айде, какво стана? :) Намерихте ли рокли, харесахте ли модели, поръчахте/купихте ли вече? :) Аз тази събота пак ще обикалям...

babyliss0
12-29-2010, 11:29
Хей темата нещо позамря ;[ наскоро посетих бутика на Джулия Контогруни (Julia Kontogruni) във Варна . там си харесах 3 роклии от тези трите ще ми правят една. Смисъл на едната ще взема гърба на другата предницата и на третата долната част. Иначе има страхотни рокли..а момичетата бяха много компетентни..Хайде споделяйте и Вие

krisito9212
12-29-2010, 14:28
Хей темата нещо позамря ;[ наскоро посетих бутика на Джулия Контогруни (Julia Kontogruni) във Варна . там си харесах 3 роклии от тези трите ще ми правят една. Смисъл на едната ще взема гърба на другата предницата и на третата долната част. Иначе има страхотни рокли..а момичетата бяха много компетентни..Хайде споделяйте и Виелеле,завиждам ти :smt089 аз исках нейна рокля за бала си,но се преместиха във Варна,мамка му и ми е много далече,но като гледам май ще ходя до Варна.Иначе темата наистина замря,споделяйте абитуриенти.Аз вече си запазих часове за грим,прическа,маникюр,кола маска...А за рокля първо ще отида до София,ако не си харесам нищо ще помисля дали да прежаля 1000 лв,ако не отивам във Варна.А babyliss0 на теб колко ти излезе роклята и от кои модели си хареса,постни снимки или ми обясни,аз нейните вече ги знам наизуст :D А какъв цвят ще ти е? :)

GabisiTa
12-29-2010, 15:33
Аз съм много щастлива! Намерих си точно роклята, която исках, в интернет и може би ще си я поръчам! Стискайте палци всичко да е наред! :)

babyliss0
12-29-2010, 15:44
Хей темата нещо позамря ;[ наскоро посетих бутика на Джулия Контогруни (Julia Kontogruni) във Варна . там си харесах 3 роклии от тези трите ще ми правят една. Смисъл на едната ще взема гърба на другата предницата и на третата долната част. Иначе има страхотни рокли..а момичетата бяха много компетентни..Хайде споделяйте и Виелеле,завиждам ти :smt089 аз исках нейна рокля за бала си,но се преместиха във Варна,мамка му и ми е много далече,но като гледам май ще ходя до Варна.Иначе темата наистина замря,споделяйте абитуриенти.Аз вече си запазих часове за грим,прическа,маникюр,кола маска...А за рокля първо ще отида до София,ако не си харесам нищо ще помисля дали да прежаля 1000 лв,ако не отивам във Варна.А babyliss0 на теб колко ти излезе роклята и от кои модели си хареса,постни снимки или ми обясни,аз нейните вече ги знам наизуст :D А какъв цвят ще ти е? :)

Значи тези които пробвах бяха във графитено сиво но аз си избрах тюркоазен (синьо-зелен) За цена незнам колко ще излезе,но няма да е повече от 500лв. а дори,ако намаля кристалите по роклята ще е по евтина. Ползвам и 15-20% отстъпка ( около 85-100лв) защото се записах и платих капаро преди НГ. Иначе ще ми изработят безплатно чантичка а по обувките ми казаха,че безплатно ще ми сложат,ако искам камъни или др.подобни. АКо искаш моделите пиши на ЛС и ще ти ги рпатя да ти покажа от коя какво съм решила[/img]

rusoto_baby_f
01-02-2011, 22:54
Вълнението е голямо май..?!
Пръскат се много пари за една вечер, но тя найстина остава незабравима и специална...Веднъж в живота се случва...
Е, моят бал беше миналата година...но си го спомням като вчера...
Пожелавам на всички които завършват тази година...- един незабравим купон...и много успехи за напред..! :-)

Mi6inka
01-03-2011, 06:58
хубава тема :)) И аз мога да се похваля, че роклята ми вече е поръчана , чакам всеки момент да ме викнат за първата проба :grin: .. Поръчах си я от един булченски бутик, по мой модел е, момичетата, които ме обслужват са много мили и компетентни, като цяло съм доста доволна от всичко (освен от цената :D) сега чакам крайния резултат.
А момичета, споделете идеи за обувки, моля ви.... Ужасно трудно ми е с тези обувки....аз знам какво искам горе-долу, но на света няма да намеря такава обувка :D

Korrnyy
01-03-2011, 17:50
Днес си взех роклятааааа 8-) Готова ее, красива еее, не искам да я събличам :D

DisturbiaV
01-03-2011, 18:59
^теб не знам защо си те представям с къса не много светла синя рокля 8-)

снимай се :)

пп не съм 12 клас,така че няма да крада идеи 8-)

Korrnyy
01-03-2011, 19:02
Хаха амии с дълга синя рокля ще съм :P Но не мисля да пускам снимки толкова рано :)

DisturbiaV
01-03-2011, 19:04
как да не кажеш сега,че не съм врачка 8-) мен ми е интересно krisito9212 какво си е избрала :) има си стил момичето и плюс това е адски красива :)

krisito9212
01-03-2011, 20:06
Хей,момичета,които вече сте преодоляли проблема с роклята,качвайте снимки :))))
DisturbiaV благодаря з амилите думи,но за жалост все още не съм избрала нищо.Но към средата на месеца ще пообиколя бутиците в София и дано се насоча към нещо.Със сигурност ще кача снимки :)

POLLINA
01-03-2011, 20:11
имам си час и за грим и за прическа вече. Роклята,която си харесах е на Jovani , но за съжаление в България я няма и към края на месеца ще ходя в Истанбул в бутиците им да проверя за нея :)
снимки няма да качвам 8-) :P

marin4itu
01-03-2011, 20:25
И аз си поръчах рокля! Адски много си я харесвам и цената не е някаква космическа, така че и наще са доволни от мене :D

anity92
01-04-2011, 10:59
Хах...И аз се записвам да следя темата,защото също съм абитуриентка тази година ;p Все още не съм започнала да се подготвям,но може би след този месец ще започна...Избрала съм си за сега само роклята...За прическа още се чудя и мая,защото съм малко капризна ( даже не малко,ами доста 8-) ) ... Когато отида да разбера какво ще става с роклята,защото ще си я шия,ще отида и до фризьорките да направя една консултация относно прическа...И така общо взето...Голяма е тръпката около бала и се надявам да е незабравим ден !

Anabella
01-05-2011, 20:06
Здравейте:) Някоя от вас разглеждала ли е роклите в модна къща "Романтика". Как ви се струват, на какви цени са?? Харесах си една, но май е от стара колекция. Ето го и сайтът http://www.romantika-fashion.com/index1.php Много ще съм благодарна, ако някой помогне :-)

Lorein
01-10-2011, 08:10
Момичета, имам един въпрос. Понеже кожата ми е по-светла, искам за бала да имам някакъв тен, много повече се харесвам така. Обаче не искам да ходя по солариуми. Имам постоянно главоболие и една приятелка, която също е така, ходи няколко пъти на солариум и се отказа, защото главата я заболявала още повече. Както и да е, не искам да ходя. 8-) Та въпросът ми е има ли някакъв алтернативен начин да придобия тен? Нещо като спрейове, кремове? :-o

Infinity
01-10-2011, 08:28
POLLINA каква рокля си си избрала на Jovani , защото съм супер запалена по тези рокли и още сега съм си решила , че роклята ще ми бъде такава , въпреки че имам доста време съм сигурна. :grin: 8-)

krisito9212
01-10-2011, 22:30
Момичета, имам един въпрос. Понеже кожата ми е по-светла, искам за бала да имам някакъв тен, много повече се харесвам така. Обаче не искам да ходя по солариуми. Имам постоянно главоболие и една приятелка, която също е така, ходи няколко пъти на солариум и се отказа, защото главата я заболявала още повече. Както и да е, не искам да ходя. 8-) Та въпросът ми е има ли някакъв алтернативен начин да придобия тен? Нещо като спрейове, кремове? :-o една приятелка,която няма меланин и неможе да почернява изобщо ще ходи на спрей тен

takitogirl
01-11-2011, 04:10
Леле...като прочетох какво сте писали направо изпаднах в паника :shock: От сега ли трябва да си запиша час при гримьор и фризьор????Как да си запиша като не знам още в колко часа ще сме в ресторанта, за да си направя сметка.И между другото някой познава ли добър гримьор от София.Колкото и да е странно не познавам нито един, а ми трябва наистина добър.Още един въпрос = гримьорът във вас ли идва или ние отиваме на място да ни гримира?И кога обличаме роклята след прическата ли, преди нея ли, след грима ли....Изобщо пълна бъркотия ми е.... :(

anonymous708973
01-11-2011, 06:46
Момичета, имам един въпрос. Понеже кожата ми е по-светла, искам за бала да имам някакъв тен, много повече се харесвам така. Обаче не искам да ходя по солариуми. Имам постоянно главоболие и една приятелка, която също е така, ходи няколко пъти на солариум и се отказа, защото главата я заболявала още повече. Както и да е, не искам да ходя. 8-) Та въпросът ми е има ли някакъв алтернативен начин да придобия тен? Нещо като спрейове, кремове? :-o една приятелка,която няма меланин и неможе да почернява изобщо ще ходи на спрей тен

Не може да няма меланин, ако беше наистина така, щеше да е албинос...
Оле, момичета, отсега си знам, че 500 лв за рокля за една вечер не мога да прежаля... Вашите мислят ли го за нормално? Видях, че някоя и до Инстанбул ще ходи..

LoveHurT
01-11-2011, 07:24
^takitogirl за София - Бони и Джули от по-известните, мисля че може и в студиото и вкъщи да те гримират.
Първо се ходи на прическа, после грим.. след това се прибираш да се обличаш и оправяш последните детайли.

Infinity
01-11-2011, 07:36
takitogirl за София аз също бих ти препоръчала Бони.
Познати , които миналата година бяха абитуриентки ходиха при него за грима и останаха супер доволни. Наистина резултата накрая беше много добър. :)
PinkPan7her понеже си задала въпрос дали бихме прежалили 500лв. , примерно ще ти отговоря , че лично аз дори съм готова да дам и много повече. 8-) Абе , изобщо смятам , че дойде ли това време , в което да мисля за роклята вече изобщо няма да пестя пари от това , а пък и въобще от цялата подготовка. :)
Имам си един определен идеал за перфектната рокля и съв категорична , че такава трябва да бъде моята рокля. :)
Да не говорим пък , че майка ми е тотално полудяла на тема " рокли " и ми е заявила , че специално за роклята е готова да даде , колкото е нужно. Дори иска да ходим в Милано за роклята , но на мен май ми се струва прекалено за момента , но може и да си променя мнението дотогава. 8-)

j_adore2
01-11-2011, 09:01
^ Колко горе долу взима Бони за грима знаеш ли?Приблизително :?

Infinity
01-11-2011, 10:51
^ Не съм сигурна дали информацията ми е актуално , но мисля , че беше нещо от сорта на 70-80 лв. ..? :-o

takitogirl
01-11-2011, 17:01
^ Не съм сигурна дали информацията ми е актуално , но мисля , че беше нещо от сорта на 70-80 лв. ..? :-o

За Мис Бони ли става на въпрос, дето гримира пайнерките и имаш ли негов телефон.

Lorein
01-11-2011, 17:29

Е аз не съм много бяла. Просто искам да имам лек тен, не да ставам кафяво-оранжева. :shock: Иначе четох в интернет за този спрей тен, но май само в София имало такова място.

LoveHurT
01-11-2011, 17:31
аз разполагам само с телефона на Джули /дето гримира Николета/

Goddess
01-11-2011, 17:40
И аз вече имам запазен час за гримьор (Джули), сега и фризьор трябва да видя...За рокля реших, че ще я шия, ама все пак ще разгледам и по магазините...
Февруари почвам солариума. Иначе и аз се бях навила за спрей тен, но се откажете...разпитах приятели и познати, които са ходили - 1 доволен не чух да има. Тенът бил оранжев, ставал на петна, цапал и т.н... за съжаление...иначе щеше да е много по-лесно.

Lorein
01-11-2011, 18:05
Ох, и аз чух и четох лоши отзиви. Май ще се прежаля няколко пъти на солариум, въпреки че не съм почитателка. [-o< Колко пъти долу-горе трябва да отида, за да придобия лек тен? :-o

Goddess
01-11-2011, 18:11
Ох, и аз чух и четох лоши отзиви. Май ще се прежаля няколко пъти на солариум, въпреки че не съм почитателка. [-o< Колко пъти долу-горе трябва да отида, за да придобия лек тен? :-o

Ако искаш само лек тен, по-добре почни да ходиш от май месец, защото ако почнеш по-рано, ще изчезне много бързо. 2 пъти седмично по 10 минути, 1 месец е достатъчно за лек загар.

Lorein
01-11-2011, 18:25

Ако искаш само лек тен, по-добре почни да ходиш от май месец, защото ако почнеш по-рано, ще изчезне много бързо. 2 пъти седмично по 10 минути, 1 месец е достатъчно за лек загар.

Мерси за информацията. :) :smt006

krisito9212
01-11-2011, 19:35

Оле, момичета, отсега си знам, че 500 лв за рокля за една вечер не мога да прежаля... Вашите мислят ли го за нормално? Видях, че някоя и до Инстанбул ще ходи.. тя е такава :)

krisito9212
01-11-2011, 19:36

Оле, момичета, отсега си знам, че 500 лв за рокля за една вечер не мога да прежаля... Вашите мислят ли го за нормално? Видях, че някоя и до Инстанбул ще ходи.. тя е такава :)

krisito9212
01-11-2011, 19:37

takitogirl
01-12-2011, 17:51

А той/тя колко взима?

Goddess
01-12-2011, 19:19

А той/тя колко взима?

Тя. 100 лева ти е грима + изкуствените мигли.

t1n4e7o
01-13-2011, 07:29

А той/тя колко взима?

Лудаци... :D Предпочитам на себе си да ги дам тези парички и сама да се гримирам :lol:

takitogirl
01-13-2011, 14:06

А той/тя колко взима?

А номера имаш ли й?И предварителен грим не трябва да си правя нали?

Lyubeto
01-13-2011, 14:21
Вие побъркани ли сте??? 100 лева за грим ?? При положение , че ще ви е нужен първия 1 час докато се огледате всички коя как е . После танци , дискотеки , клубове и там каквото ще правите ... леле леле леле God save us ...

POLLINA
01-13-2011, 14:22
всеки си преценя различно. Аз лично също бих ги дала,Джулия работи страхотно

Infinity
01-13-2011, 14:27
POLLINA пак не каза коя рокля на Джовани си си избрала .. ? :)

POLLINA
01-13-2011, 14:29
запазвам го в тайна 8-)

Infinity
01-13-2011, 14:30
Разбирам те, и аз бих постъпила така. 8-)

POLLINA
01-13-2011, 14:37
харесах ,нещо , което напълно не съвпада с предишните ми представи... доста смело решение от моя страна 8-)
ще видим другата седмица как ми стои като ходя в Истанбул и ако ми хареса я взимам :grin:

Goddess
01-13-2011, 14:56

А той/тя колко взима?

0888 650 609

Не, тя не прави пробен, освен ако наистина не държиш много, но ще трябва да си го заплатиш. Аз лично не мисля, че има нужда, сигурна съм, че ще ме направи както искам.

krisito9212
01-13-2011, 16:09

А той/тя колко взима?

0888 650 609

Не, тя не прави пробен, освен ако наистина не държиш много, но ще трябва да си го заплатиш. Аз лично не мисля, че има нужда, сигурна съм, че ще ме направи както искам.жалко че не съм от София.Иначе моя грим е 80,но ще си правя и пробен защото не съм доверчива.

marin4itu
01-14-2011, 08:04
Един грим не може да стане 2 пъти по абсолютно един и същ начин! Няма смисъл от тези пробни гримове..

pErFeKt_GiRl
01-14-2011, 16:08
^ мисля че основната цел на пробния грим е да видиш дали ще ти ходи и как ще ти стой.

takitogirl
01-15-2011, 06:19

А той/тя колко взима?

0888 650 609

Не, тя не прави пробен, освен ако наистина не държиш много, но ще трябва да си го заплатиш. Аз лично не мисля, че има нужда, сигурна съм, че ще ме направи както искам.

А ако дойде в къщи да ме гримира пак ли 100 ще ми вземе?Аз сега какво да направя да си запиша час и да отида при нея да разгледам някакви снимки с грим и да й кажа кое искам или да си запиша час по телефона и като дойде да ме гримира тогава да си избера?Изобщо как стоят нещата със записването на час, че не съм много наясно.

Goddess
01-15-2011, 08:53
Обади й се по телефона и то възможно най-скоро, защото е възможно и да няма часове още дълго...И за останалите неща направо питай нея.. :) Обаждаш й се, казваш, че тази година си абитуриентка дрън-дрън, казваш датата и я питаш евентуално дали има часове и каквото още там те интересува.

krisito9212
01-17-2011, 20:06
Хора,я кажете как вървят при вас нещата с поканите за класните и другите учители?

POLLINA
01-17-2011, 21:45
направихме някакъв списък от всички класове още преди месец и половина. от там нататък не знам кво става 8-)

POLLINA
01-17-2011, 21:45
тази субота заминавам в Истанбул до бутика за роклята,стискайте палци да я има и да ми стои добре 8-)

krisito9212
01-17-2011, 22:27
Ние сега сме пред дилеми за поканите.Иначе аз на 5 ще ходя в София за рокля :) Pollina стискам палци :)))

mrtn
01-18-2011, 06:14
Ние поканите ги измислихме, но все още се чудим кои учители, но то всяка година виждаме учители, които изобщо не са били поканени, тей че не виждам особена файда от това.. :lol:

perfectlife
01-18-2011, 17:24
Здравейте випуск 2011 ! Аз също тази година съм абитуриентка и искам да попитам вие момичета ориентирахте ли се вече за грим, прическа, рокля? :)

Lorein
01-18-2011, 20:20
Аз миналата събота след поредната обиколка из града, неочаквано си харесах и КУПИХ рокля. :grin: Малко по-различна е от това, което първоначално исках и си представях, но много ми допада и мисля, че ми стои добре. :) Само трябва да си купя сутиен от тези силиконовите, които се залепят и да отида на поправка лееееееко да ми я стеснят, за да не ми пада постоянно. Роклята е от Америка и доколкото разбрах - единствената бройка, поне в Русе. :) Много се радвам, пожелавам на всички да си намерите идеалната (за вас) рокля! :P

Sasha2k8
01-18-2011, 22:32
Аз моята рокля си я взех още през ноември - декември :) ... Направиха ми само малка корекция на гърба. Прекрасна ми е и нямам търпение да я облека... :smt055 макар, че не ми се завършва..

krisito9212
01-18-2011, 23:15
Еее,качвайте снимки де,нали за това е темата да споделяме :))) Аз лично ще кача снимка,когато си избера рокля(надявам се да е скоро).Не бъдете суеверни,нека споделяме хубавите емоции около избора на перфектната рокля,грим,причестка...и т.н
А между другото за класните поканите ви с някакво послание ли са?

marin4itu
01-19-2011, 07:39
Аз пък в събота ще ходя да я видя моята рокля! :grin:

За поканите още нашият клас не сме мислили...

Lorein
01-19-2011, 07:41
Аз не мисля да качвам снимка, поне не засега, може малко по-нататък. :)
Иначе аз изобщо не съм наясно с тези покани. Дали сме половината пари за 2ра бална, още не сме събирали за 1ва, но път успяхме с преговори да си намалим куверта от 120 на 90лв + че сами ще си изберем менюто. 8-) Просто 120 лв за някаква нищо и никаква вечеря нямаше да дадем...
Та за поканите вие наистина ли пишете покани или :-o Изобщо не знам нищо в тази насока.

marin4itu
01-19-2011, 07:47
Ами ние събрахме списък от целия випуск с тези, които смятаме да каним (защото някои учители се засичат) и до там.. То най-вече за бройката на кувертите за бала.. Иначе поканите се дават на учителите, които смятате да поканите на бала ви и съответно трябва да са красиво направени и измислени, защото все пак е бал.

Lorein
01-19-2011, 08:18
Този списък и ние сме го направили, ама за покани изобщо не знам да са почвани. :-D
А някой от вас ще си взема или наел ли си е вече фотограф? Имам предвид примерно някой, който през цялата година да ви снима така на училище, ако ходите някъде и т.н. + снимките, които се правят преди бала и на самия бал и накрая да ви направи албум, дискове със снимки и клипчета и т.н. :-o Ние още от първия срок говорихме да си намерим такъв, ама каквите сме несериозни нищо не стана.

marin4itu
01-19-2011, 09:02
Ние вече имаме нает фотограф. Даже преди зимната ваканция ходихме на кръчма с класа и го извикахме. Беше много забавно. Сега имаме идея да идем на ледена пързалка и пак да го извикаме, но ще видим. Иначе ще е забавно после да се гледаме как сме се пребивали! :D

Sasha2k8
01-19-2011, 10:39
Аз моята рокля няма да я кача сега. Иначе няма да е интересно... хаха
Колкото до фотограф - не сме си наели, но не знам дали изобщо ще си наемаме.

krisito9212
01-19-2011, 19:27
Ние си наехме за изпращането и бала,също и за снимките за албума.

MorganaM
01-21-2011, 15:19
Моят бал мина, но исках споделя, че съм много доволна от фризьор Анелия Кошарска. Правя си косата и грима при нея от години - много е добра!
До колкото знам тя работи със списанията "Булка" и "Бела", а и беше от екипа, който правеше косите в "Байландо". Сега прави големи отстъпки в цените на прическа и грим за абитуриенти.

Весело на бала ви пожелавам! :)

krisito9212
01-21-2011, 16:40
Моят бал мина, но исках споделя, че съм много доволна от фризьор Анелия Кошарска. Правя си косата и грима при нея от години - много е добра!
До колкото знам тя работи със списанията "Булка" и "Бела", а и беше от екипа, който правеше косите в "Байландо". Сега прави големи отстъпки в цените на прическа и грим за абитуриенти.

Весело на бала ви пожелавам! :)мирише ми на самореклама :)
Ние в понеделник ще каним класната,стана страхотно.Ако искте след понеделник ще ви разкажа и ще кача снимки :)))

des1t000
01-21-2011, 19:16
Ние си наехме вече фотограф.. :D и понеже сме много нетърпеливи ще обсъждаме другата седмица лентичките :grin: ..

4y4u_g
01-21-2011, 20:39
И аз съм тази година. Рокля за балната вечер си имам още от декември. Просто обикаляхме случайно,забелязахме един магазин влязох ,харесах я и я поръчах. Снимки няма да пускам за сега,без това не съм се снимала още с нея. Гледам да не я обличам,че ще ми омръзне до бала. 8-) Малко ме е яд ,че се оръсих 300 лева за къса рокля,но един път е бал все пак.Фотографи такива работи не сме си наемали. Не се разбираме много в класа за такива неща чак. Даже за албум не сме говорили...както и да е :) Вие какво мислите да вземете за изпращането.Аз все още се чудя. Разглеждам разни рокли в нета , но ме е страх сякаш да си поръчам от там, без да знам как ще ми стои. :)

GabisiTa
01-22-2011, 12:20
Здравейте. Аз все още чакам моята рокля да пристигне и вече нямам търпениеее :grin: И ние вече си избрахме фотограф и албум и мисля, че ще останем доволни. За видеозаснемането още не сме си избрали кой ще ни го прави, но скоро ще го решим. В понеделник ще си избираме покани за учителите. Надявам се всичко да мине добре :)

Lorein
01-23-2011, 12:34
Ние си наехме вече фотограф.. :D и понеже сме много нетърпеливи ще обсъждаме другата седмица лентичките :grin: ..

Ъм... лентички? :D 8-)

PIF
01-23-2011, 14:35
ще се опитам да следя темата с интерес, макар че миналата година бях абитуриентка :)))

доста съфорумки ще са ми интересни :oops:

бвт: продавам си роклята + обувките и чантата :lol:

anonymous708973
01-23-2011, 14:49
Впрочем, момичета, как гледате на идеята костюм на изпращането?
Далече съм от бала, но с майка ми си говорихме... и всъщност, това си е официален училищен повод. Има логика.

britzy
01-23-2011, 14:51
не ми допада като идея-губи се женственото-естествено строго индивидуално е какъв е точно,но все пак-много по-красиво е с рокля 8)

marin4itu
01-24-2011, 09:27
В събота си взех роклята :grin: Но снимки ще кача чак като ми мине балът.. Другия месец мама излиза в отпуска и се почва едно обикаляне по магазините 8-)

Lorein
01-24-2011, 09:36
Честито на всички, които вече са си взели роклите! :D Аз днес ходих да си запазя часове за прическа и грим за бала, едва се намери време за мен, не знаех, че съм чак толкова закъсняла. :shock: И аз имам рокля, но за обувките не знам нито къде, нито точно какво да търся. Може би нещо подобно: http://news.fashion.bg/img10/obuvki-za-bal04.jpg :) Някой има ли идея на какви цени вървят? :)

des1t000
01-24-2011, 09:57

Ъм... лентички? :D 8-)

:D Еми лентичките на тях пише, училище, випуск и клас. Носят се в/у яке или блузата :D /ама, че обяснение /. :))
http://prikachi.com/images.php?images/7/2897007M.jpg - това е като цяло, но това е грозно :D подобни са :-D

koshtramba
01-24-2011, 15:12
Честито на всички, които вече са си взели роклите! :D Аз днес ходих да си запазя часове за прическа и грим за бала, едва се намери време за мен, не знаех, че съм чак толкова закъсняла. :shock: И аз имам рокля, но за обувките не знам нито къде, нито точно какво да търся. Може би нещо подобно: http://news.fashion.bg/img10/obuvki-za-bal04.jpg :) Някой има ли идея на какви цени вървят? :)

http://www.dizi.bg/eshop/front/details.php?pr_id=186

229 лв. Честито !

(Най-добрата ми приятелка беше със същите на бала) :)

Lorein
01-24-2011, 16:28

229 лв. Честито !

Оооо, абсурд да си зема толкова скъпи обувки. 8-) Просто из интернет гледах и ми допаднаха. :)
Колкото до лентичките - за първи път чувам нещо подобно, свързано с бала. :P При нас някои випуски си правят тениски, на които пише Руската има бал отзад и класа отпред (примерно). :)

LovEsIckk
01-25-2011, 21:15
Много от рано сте готови с пробни прически,гримове и рокли.
Боже, аз още нищо не съм правила.
Избрах роклята, те първа ще нося модела в някой бутик да ми я шият. Прическата и грима съм ги измислила,но не си давам зор за часове. 8-)

krisito9212
01-25-2011, 21:48
Много от рано сте готови с пробни прически,гримове и рокли.
Боже, аз още нищо не съм правила.
Избрах роклята, те първа ще нося модела в някой бутик да ми я шият. Прическата и грима съм ги измислила,но не си давам зор за часове. 8-)и накрая ще трябва да си ги правиш сама.
Ние в понеделник поканихме класната,заедно с още трима учители.Беше мн емоционално,едно страхотно преживяване.По-късно ще кача и някои снимки :)

LovEsIckk
01-26-2011, 11:04
Сама няма да ги правя, но в моя град още няма навалица за рокли,прически,обувки и т.н.
Нямам нито една съученичка или приятелка,която завършва и има вече рокля или е ходила на прическа и грим.

LovelyGirl
01-26-2011, 12:42
За тези обувки, аз бях пробвала почти същите (не съм сигурна дали не са и същите) миналата година в Пловдив и бяха към 120лв.

anonymous708973
01-26-2011, 14:50
229 лв. Честито !

Ох, сериозно ли е дала 229 лв за тия обувки?

Впрочем, в Пловдив няма изобщо толкова ранна подготовка покрай тия балове. Онзи ден говорих с едно момиче за рокля и тя ми каза: "Амииии, гледала съм някои модели... знам само, че отпред ще е по-къса, а отзад по-дълга". :)

POLLINA
01-26-2011, 15:11
229 лв. Честито !

Ох, сериозно ли е дала 229 лв за тия обувки?

Впрочем, в Пловдив няма изобщо толкова ранна подготовка покрай тия балове. Онзи ден говорих с едно момиче за рокля и тя ми каза: "Амииии, гледала съм някои модели... знам само, че отпред ще е по-къса, а отзад по-дълга". :)
много бъркаш тука:) аз едвам се наредих да си запазя час за един мн добър салон.Почти насякъде чсовете за коси , грим , маникюр са запазени :)

anity92
01-26-2011, 16:33
Гледам тук,че доста хора са споменали за фотографите и да питам-още от сега ли трябва да си го наемем или може и по-късно? Защото нашият клас е много несериозен...(за съжаление)...и да не стане така,че да останем без фотограф...Също така имам още едно питане-искаме да си наемем фотограф за албума и за самия ден на бала,който да снима само нашия клас в ресторанта плюс видеооператор отново за ресторанта...Какви са цените някой може ли да ме ориентира,за да говоря с класната и да се подготвяме вече...Благодаря предварително! :)

Melanie
01-26-2011, 17:30
Ох, като ви чета и направо се плаша. Вече сте избрали рокли, обувки, прически, гримове, а аз НИЩО :( Единственото, което сме избрали с класа е фотограф и ресторант(само че още спорим за менюто :D ). Та за рокля знам, че искам да е късичка, гримът сама ще си го правя (умея ги тези неща), а за прическа скоро трябва да запазвам час..дано все още има останали :D