Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12

Wednesday666
10-20-2012, 03:20
Само аз съм способна на такъв върховен мазохизъм, като това да стана в 5 да доуча 8-) ..
Ми като не бях сигурна в знанията си, а и ми е първо изпитване в университет вече иии ми е малко тегаво ..

Той ми пожела успех .. Мамка му, как е възможно след толкова време никакъв контакт, от две простички думи да ми се разтупти сърцето .. Егати съм глупавата .. И очевидно все още влюбена ..

Sh@d0w
10-20-2012, 04:15
Добре защо винаги в дните, когато си кажа че ще спя до късно се събуждам в 6?

Иначе днес си имаме един цял ден заедно. Хубаво ми е.

shmatarok
10-20-2012, 04:37
Айй, всъщност беше забавна вечер.
И той ми липсва. :(
Колко непостоянна съм станала напоследък.
Ама вечерта беше епик. 8-) Поне до полунощ. 8-)
Няхх, имам планове за утре, някак си трябва да стана рано. 'А да видим.

TheBobqk
10-20-2012, 06:12
Иначе днес си имаме един цял ден заедно. Хубаво ми е.

И ние сме така ^^. Ах, как ще си го нагушкам <3.
Но пък толкова ми се спи. А и утре няма да се наспя, защото имам снимки. И ако не си легна рано в неделя ще направя огромна грешка.

SisiStrange
10-20-2012, 06:58
Мрррр, обичам уикенда. <3 Нищо, че имам куууупища за учене. Утре. Днес е ден за лИбоф!

mirorforse
10-20-2012, 07:03
Болиииииииии ме пръстчето ;( :D
Иначе съм идеално.Днес ще се излежавам цял ден (след като приключа с чистене,готвене,гладене) :D

mirorforse
10-20-2012, 07:04
И трябва да нося котката на ветеринар :X

TheBeliever
10-20-2012, 07:11
Какво гушкаво утро. Обичам да се събуждам в прегръдките му.

Пия си разкошното кафенце и след малко отивам да майсторя в кухнята. Хубаво ми е.

monichkka
10-20-2012, 07:13
Малко relax , учене , излизане , театър , кафенце и към 11-12 ще се прибера , my best friend ще спи в нас , още малко Party и после спане ;d Абе готин ден се очертава и съм в адски добро настроение .. <333

Sisito941
10-20-2012, 07:14
Разделихме се... :-(

jghgh
10-20-2012, 08:24
Винаги е по-лесно да се изсереш там, където не е метено. Иди срещу огледалото, кажи си 3 пъти "Аз съм лош човек" и бегай спи кат' пич!

то ми мина..
ама вчера беше emotional moment

зле със здравето.
хора, не излизайте навън директно след като сте се къпали : (

iiordanova
10-20-2012, 08:30
Емоционално нестабилна? Може би. Не знам какво искам,кой искам,какво да искам..Не знам какво ми е. Не знам защо съм толкова депресирана в момента. Не знам и какво ми трябва,за да ми се оправи вътрешното настроение. Апф. Мразя да изпадам в такива периоди.
Зле ми е.

PullMeCloser
10-20-2012, 08:32
Крииииво. Заминавам, а не ми се заминава. Добре, че утре си идвам. Тъпа работа...

пAteNцЕ
10-20-2012, 08:35
Имам енергия,до известна степен. Иначе скука-днеска дано станат нещата,иначе ще се ядосвам -.-

NambyPamby
10-20-2012, 08:57
то ми мина..
ама вчера беше emotional moment

Дам. Само дето "вчера" е заменено от "онзи ден".
Щастлива съм. Много, много, много. Страхотен е и именно, защото е такъв, на моменти ме избива комплексарщината и си набивам стабилно филмите, паля от раз и вдигам всичко във въздуха, пък не бива така. Най-малкото е незряло.
Ей сега изчезвам да пия някъде кафе, да свърша малко работа и да изтикам деня, че нямам търпение да дойде вечерта и пак да сме заедно. <33

granger
10-20-2012, 09:05
Деня ми започна сладко и щастливо,след като му чух гласа ...аргх ...
Надявам се,днес да си го видя и нагушкам. Искам си го ,бе!
Иначе съм си свършила всички задълженийца и сега ми е спокойничко.
Има едни проекти,които са интересни и мисля за 2 дни да насвяткам есето,вече имам някаква идея,муза и мат'рялсъщо,така че ще опитам, Нищо няма да загубя,поне участието е един плюс,пък ако има и положителен резултат,още по-добре за мен.
Ако не - опитът си е опит,откъдето и да го погледнеш.

jghgh
10-20-2012, 09:09
искам да стоя цял ден в нас и да забивам.. на легло, на пц.. имам и домашни да пиша де.. не знам какво ми се яде, а със сигурност се разболявам

тва е от ония тъжни моменти, в които няма защо да ми е забило, ама нямам енергия - дали от настъпваща болест или от лошото спане.... ммммммм ><
не тъжно в оня смисъл, че съм сад. просто леко забило :д яде ми се шоколад

marilyn
10-20-2012, 09:12
Усмихнато, щастливо, слънчево... гушкаво...

heartshapedbox
10-20-2012, 09:50
Много ми е спокойно и прекрасно, слушам музика.
Сънено ми е още, липсва ми само той, кафе и сокче на нашата слънчев пейка.<3

Прескачам тъжен път и се смея.
Не докосвам ли красиви чудеса?
Ще дойдеш ли със мен?
Ще докоснеш ли със мен лудостта? <3

mirorforse
10-20-2012, 12:11
Мисля, че съм пристрастена към сладкото!! Не мога да спра да се тъпча с Киндер,шоколади,близалки и други простотии. :(
http://media.tumblr.com/tumblr_mbsmwr0UCX1ro2d43.gif

п.п. това е лошо за фигурата ми :D

Dagichka
10-20-2012, 12:29
доволно ми е.
макар че трябваше пак да стана рано, да се туря на токчета и да стоя права 3 часа :Д беше забавно, макар да нямаше хора, говорих си с момичета, с които преди не мислех, че имам някакви допирни точки. а се оказаха много точни и готини.
прибрах се благополучно, ама адки се издразних на тия пияни левскари биячи, кво тръгнаха да влизат в даскало.. ебати долната сган се беше събрала, направо ме беше страх да мина, добре че бяхме с госпожата. не мога да ги разбера тия "дербита" просто, пълна глупост, на 1% от всичките големи запалянковци им пука всъщност за играта, другите ходят само за сеира и да се бият.

dream1707
10-20-2012, 15:10
Бъгнала съм се нещо напоследък..
Чувствам се като пред цикъл... едно такова ми е емоционално ...
Такива глупости си мисля постоянно.. и се самонавивам само и ми става още по-кофти
Преди малко се бях замислила, кво ще ми е ако се разделим.. и се разревах... Това моето не е нормално |(
Пък особено при положение, че всичко върви повече от перфектно (хм... странно добре )
Чувствам се тъпо ;д
Обичам тая тема, щот мога да си пиша глупости

TheBeliever
10-20-2012, 15:14
Пффф... парти за рожденика, а нямам грам настроение. Искам да лежа и да бездействам.

Ivaaaaa
10-20-2012, 15:22
чувствам се доста объркана. Не знам какво ми стана, но изведнъж почнах много да мисля за това какво ще уча след средното. В главата ми е каша. Мечтата ми е да се занимавам с история, но реших окончателно да кандидатствам медицина. Ще ми е трудно да се подготвя с химията, ноо ще се оправим някак.

Glamour92
10-20-2012, 16:31
http://data.whicdn.com/images/31549506/tumblr_m668kxfE7b1rr0k9qo1_500_large.jpg

...

:l

NambyPamby
10-20-2012, 16:34
Цял ден айляче - с приятелки налЕво-надЕсно, дори адския студ не ни отказа да седнем в лятната градина на заведението, за да можем да димим. 8-) Шопинг, тва-онова, изхарчих малко пари, купих си супермегагигадуперквазисв ръхяките обувки и още ми е разтуптяно сърцето. Мисля, че беше любов от пръв поглед или поне много прилича на това.
Тая вечер мисля да ги поразходя, да видим дали и мъжът ще им се израдва. Ако ли не - ще пътува, обувките са на първо място. 8-)

Sh@d0w
10-20-2012, 17:05
Влюбено. Много. Страхотен ден! Искам още...

пп. да не е имало мач бе, някви агитки се мелеха яко пред метрото хаха

psychopath
10-20-2012, 17:07
мили ми чорбарчета, дайте ваш'те шалчета, че ше ви ебеме...

kalpazanka
10-20-2012, 17:08
Все още ми е депресарско и мислите ми заминават в мрачна посока, ако нямам нищо за вършене.
Харесах си адската плюшена котарана в Метро, но не можаха да ми се откъснат толко пари от сърцето... За сметка на това така тъпках Фафли от дегустация, та кръвната ми захар сигурно е станала 20. И толкова мръвка и тестени набивам, и желЕзо пия... Е*ем ти и живота...

~The Smile~
10-20-2012, 18:21
Оф..събота...а искам да сме неделя,да мине и тя,че да видя момчето ,в което съм влюбена.

Sisito941
10-20-2012, 18:54
Отново съм в онова гадното настроение....осъзнавам,че може би направих грешка като му казах,че всичко е приключило...никой на мое място няма да му мигне окото да му покаже пътя един вид след това което той направи,обаче аз пак го искам този човек...какво ми става...трябва да се стегна.............

bloodyF
10-20-2012, 18:57
Оф..събота...а искам да сме неделя,за да видя момчето ,в което съм влюбена.

;-)
same

даже не ми се обади..
а другата седмица ще се скапя от уроци заради него и той..нищо
просто, за кой ли се хабя и аз се чудя вече..

krasiveli
10-20-2012, 19:05
Хич не ми се очертава в скоро време да си почина като хората. След малко пак четене, думи, думи, думи...

Не е истина как ми се шлае из града до... 1-2 сутринта. Е, може и до не чак толкова късно, но обожавам да съм из града нощно време - толкова е тихо и спокойно... Ох, да мине декември само.

~The Smile~
10-20-2012, 19:29
;-)
same

даже не ми се обади..
а другата седмица ще се скапя от уроци заради него и той..нищо
просто, за кой ли се хабя и аз се чудя вече..

Не сме гаджета с него,макар че много искам...казал ми е ,че съм супер грозна,първо заболя ме,но го преживях и сега пак съм хлътнала по него,аз само си го харесвам,гледам го през междучасията,от време -на време приказвам с него,слушам какво говори в час,когато го изпитат. Най ме боли ,когато му напишат слаба оценка...така ми се иска да седя с него на едни чин,че да му помагам,да му подсказвам,когато се запъне на някоя дума в английския език и се притеснява,докато го изпитва госпожата.
Но най ми харесва да го гоня из коридорите!

Colouring
10-20-2012, 19:39
Тази вечер съм палнала фитила. И има защо! Не мога да повярвам, че има такива хора. Ама това и хора не са. Как може да са толкова безчувствени и безсърдечни? Много ми стана жал, наистина. Тая беше егати тъпото същество, което не заслужава НИЩО! Толкова са ми жални милите пенсионери, особено в зачуканата ни държава.

Wednesday666
10-20-2012, 19:40
Мда, сви ми се сърцето като ми писа снощи.
Наистина се сви, направо се навря в една черупка и като че ли спря да бие.
Няма описание на това чувство. Не се чувствам празна.
По-скоро не чувствам нищо.
Усещам се променена, не съм това, което бях доскоро ..
А промяна не постигам лесно, но явно този път ми дойде прекалено много на веднъж.

shmatarok
10-20-2012, 19:44
пак никъде не ми се ходи :(
направих си пържени картофи и задушени зеленчуци и се чудя има ли смисъл да излизам.
поне похарчих малко пари <3
нямам угодия, братче.

marilyn
10-20-2012, 20:16
Мммм влюбена в Garou

wankata7
10-20-2012, 20:58
Ужасно ,гадно и тъпо като цяло неповторим ден .

xoxi
10-20-2012, 21:52
Много емоционален ден. Много. МНОГО.
Толкова хубави и лоши емоции се преплетоха в мен за един ден, че чувствам, че ще се взривя.
Той е тук и това е единственото нещо, което ме крепи в момента.
Искам да се нарева първо едно хубаво, след това да си го гушна и да заспим!
А утре знам, че ще е по-добър ден...

heartshapedbox
10-20-2012, 22:14
Искам да се нарева първо едно хубаво, след това да си го гушна и да заспим!

Абсолютно...

SpiritInBlack
10-20-2012, 22:16
боли ме главата

Violenza
10-20-2012, 22:18
Умореничко ми е, но не ми се спи още. Искам да идва другият месец, просто нямам търпение да се прибера за малко.

Jaune
10-20-2012, 22:47
разпарчетосана.
I chose to feel and you couldn't choose...

Psyko Nuts
10-20-2012, 22:55
Чувствам се тъпо и кофти. Днес цял ден бях в мола за дрехи, купих си 2 чифта дънки, 2 тениски и яке. И когато се прибрах писах на едно момиче да се видим, но тя ме отряза. :(

babity
10-21-2012, 05:41
Яко съм надебелЕл. ТрЕбе да пазим диетка от тая седмица. Но пък вътрешният ми мир пак се намести, което е най - сигурният признак, че ще спра да ям (и да изглеждам) като свинята майка. Много се радвам за него, много искам всичко да върви както трябва и това момиченце да му помогне да се чувства оценен. Чувствам се спокойна, закриляна и обичана, въпреки че не го показвам особено. Радвам се, че успях да осмисля разни неща.

BornToRaiseTheHell
10-21-2012, 06:06
Искам да го убия. После да го съживя по някъв начин, да го нацелувам и ПАК да го убия.

jghgh
10-21-2012, 06:08
доживях бакшиш (от ж. пол) да ми обяснява, че не съм коректна, дето не оставям бакшиш... ААХХАХАХАХАХАХАХАХАХААХ
е*** ти майката циганска.

Sisito941
10-21-2012, 07:32
1.Болнааа.. :-(
2.Мразя да ми се забие някоя песен и после да се чудя как да спра да я слушам...умирам..сигурно 100 повторения надхвърли вече..

bloodyF
10-21-2012, 07:40
Не сме гаджета с него,макар че много искам...казал ми е ,че съм супер грозна,първо заболя ме,но го преживях и сега пак съм хлътнала по него,аз само си го харесвам,гледам го през междучасията,от време -на време приказвам с него,слушам какво говори в час,когато го изпитат. Най ме боли ,когато му напишат слаба оценка...така ми се иска да седя с него на едни чин,че да му помагам,да му подсказвам,когато се запъне на някоя дума в английския език и се притеснява,докато го изпитва госпожата.
Но най ми харесва да го гоня из коридорите!
o, gosh
зарежи го
имай достойнство и намери някой ,който ще те обича и уважава..не 15-годишен пръдльо с разбушувани хормони
ние с моя си се чухме и се оправихме :Д не мога да му се сърдя

granger
10-21-2012, 07:57
Тегаво ми е, искам да си го нагушкам и да му кажа , всичко което искам в очите. Не по телефони, не по скайпове и ФБ ...ох. Искам да си го гледам в очите и да си го целувам, и гушкам. Толкова много ли искам...пф

~The Smile~
10-21-2012, 08:23
Сега уча по география...навън е ветровитичко,но пак си е слънчево! Хах! Утре пък съм на плуване и ми е много готино! Само чрез плуването се отпускам...

TheBeliever
10-21-2012, 09:05
Труп съм. Ама беше хубаво. Сега кафенцето ми е единственото спасение.

И правя невероятна торта! хах

kalpazanka
10-21-2012, 09:09
Гадно, студено, мрачно, неудовлетворено! Всеки ме затрупва с проблеми сметни тва, сметни онова, ма тва не ми е наред, онова не ми е наред, а мен кой ме пита как съм?!

Chacho
10-21-2012, 09:10
Гадно, студено, мрачно, неудовлетворено! Всеки ме затрупва с проблеми сметни тва, сметни онова, ма тва не ми е наред, онова не ми е наред, а мен кой ме пита как съм?!

Как си?

Wednesday666
10-21-2012, 09:25
Никак не се чувствам. Бих шута и на другото момче, въобще не желая да ме занимава.
Не ми се и учи, а имам един тон да свърша.
Поне това, което до момента съм направила ми е донесло доволен резултат.

SisiStrange
10-21-2012, 09:25
Тая анатомия ми сви крилцата. 8-) Не знам колко латински имена прехвърлих току що през ума си (МНОГО) и то без да съм стигнала до черепа. И всичко това се очаква да живее ясно в главата ми, незамъглено и готово да се изстреля през устата ми веднага щом ми посочат определено място от кой да е кокал. До 8ми ноември. Ок.

~The Smile~
10-21-2012, 09:51
Супер съм! Интересно-на мен ми е гот,когато е облачно,а не когато е слънчево! И ето-слънцето се скри зад облаци и сега е мрачно. Ех,искам все да е така-със сиви облаци! Снощи пък заваля като из ведро! Но за кратко.

AliceSw
10-21-2012, 10:18
не харесвам хората, искам си живота от преди 2 години...щеше да е пълен хаос, да ме боли адски много, но поне знаех какво мога да очаквам...ще си стоя цял ден в леглото, до телефона като пълна тъпачка сега и ще си чакам нищото...

shmatarok
10-21-2012, 10:25
Искам на Swedish House Mafia :( Искааааааам!
Трябва да се спра с тез' водки и т'ва пиене като цяло, че до Коледа ще взема да се гътна.
Сърдя му се. Егати безотговорното отношение.
И пече мега якото слънце <3 Нито едно облаче по небето, направо... ах. Отдавна не съм виждала толкова синьо небе. :Д

TheBeliever
10-21-2012, 10:46
http://www.shape.com/sites/shape.com/files/imagecache/node_page_image/article_images/cuddling-article.jpg
Искам да прекарам така целият следобед...

antineutral
10-21-2012, 10:58
Отдавна не ми се беше случвало съвсем да не мога да си подредя времето правилно. Този път мозъкът ми категорично отказва да работи и да систематизира кое да бъде по-напред.

PullMeCloser
10-21-2012, 13:47
Адски ми е смешно. До такава степен е отчайващо положението, че даже не ме хваща яд :Д
Най-сетне вкъщи. Изчезвам след 20мин. и се надявам да не се прибера прекалено рано и днес вече да успеем да се видим.

ShtrudeL
10-21-2012, 13:52
неежничко ми е
мно-го
http://data.whicdn.com/images/30078988/SSNv1P5LUfo_large.jpg

Wednesday666
10-21-2012, 15:12
Feeling like this - http://www.youtube.com/watch?v=ScNNfyq3d_w ..

jghgh
10-21-2012, 16:17
хубава неделя.. и имам да уча по статистика някви мноЛ ужасни неща

titinkaa
10-21-2012, 18:04
много много добре се чувствам :)

anonymous708973
10-21-2012, 18:39
Болно ми е. Очаквах лоша реакция, ама не в такива размери...

SisiStrange
10-21-2012, 18:47
Ах... <3 Каква страница, какви снимки... На човек му олеква. Уж щях да спя, ама...

kalpazanka
10-21-2012, 18:53
Как си?
Наистина ли искаш да знаеш? Или си тактичен?

NqkfaNikakva21
10-21-2012, 19:33
Депресия. Тежка депресия. Наляга ме все повече и повече. Дано успея да се измъкна. Тъжно е как нямам стимул и желание. Мхм, и на най-добрите се случва. За съжаление.

RainBerry
10-21-2012, 19:34
Реве ми се, ама не мога. Като се опитвах да си угодя на любопитството, взех, че забърках много каши. Да, по-леко ми е, определено, но като знам сега как се чувства.. Добре де, знае ме каква съм, защо продължава сам да се товари с тези мисли и мене да ме товари. Ъгх. Знае, че не отиват на добре нещата. Не мога да се доверя пък, отдавна съм така, не мога и това е. Трябва да търся някакви съмнение във всяко нещо, а така само прецаквам нещата, офф.

Едит: ъгх и като се сетя, уж "най-добрия" му приятел, кви ги е писал за мен, тоест и го е мислел, ами.... нямам думи. Много мразя така, нито ме познава, нито нищо, ама веднага дай всички под един знаменател, а и с тая тъпата му усмивка грр ще го нападна с мавашита и крошета някой ден неочаквано. АРГХ.
I'm sick of you peopleee. >.<

druzilla
10-21-2012, 19:37
Адски тъжна и дори не знам защо,вече трети ден само се измъчвам...

kalpazanka
10-21-2012, 19:46
Пак рев...

RainBerry
10-21-2012, 19:47
Пак рев...
Добре дошла в клуба. Аз пък се опитвам да си го излея, направо ме задушава...

heartshapedbox
10-21-2012, 21:08
Прекрасно ми е!!!
http://media.tumblr.com/tumblr_m6lmhaRuie1qert37.gif

AliceSw
10-21-2012, 22:03
Все по-объркано ми става шибаното настроение...дразня се на себе си, на хората наоколо и на света, че се върти...

PullMeCloser
10-21-2012, 22:47
Пак рев...

Защо така мрачно напоследък, бе, калпазанке? Не така :)

Бивам аз. На 1/3 от съчинението съм, та може и да успея да го свърша тази вечер :Д

TheBeliever
10-22-2012, 05:32
Cold grey morning... Не ми харесва времето.

Нервна съм за по-късно. Не знам какво да очаквам, но знам, че ще дам всичко от себе си.

LadyDi
10-22-2012, 05:57
Добро утро!

anonymous708973
10-22-2012, 06:17

Мда.
И ако още веднъж трябва да се развикам от сутринта на сестрата, следващия път ще тръгна направо с шамарите. Писна ми от нея и голямата й уста.

Colouring
10-22-2012, 06:56
При мен пък е обратното. Радвам се на такова време. ^^
Аз съм горе-долу добре, с изключение, че физиката нещо не върви особено. Опитвам се, вдявам нещо, ама със сигурност не е най-доброто, което може да се постигне, а днеска ми е напечено. След малко пък трябва да се приготвям, 'щото днес имам два допълнителни часа преди училище. Страхотно!

valdesbg
10-22-2012, 06:59
Нищо че е слънчево навън, мрачно ми почва сутринта. Поне пък вчера се изкефих на макс и си харесах колело и аксесоари за него :)

TheDevilInMe
10-22-2012, 07:14
Бахти гадния начин за започване на деня, какво да очаквам изобщо за самия ден, поне ще си поплача, може и да ми олекне :/

xoxi
10-22-2012, 07:20
В сивите и мрачни дни винаги ми е много влюбено и топличко на душата. :D
В такова време се запознахме, излязохме за пръв път, първите трепети се появиха по това време...
Въпреки, че замръзвам и започвам да треперя от студ, ми е много щастливо и захилено.
Не ми се мисли за училище все още, защото не си знам новата програма.
Закуската и кафето, които ми е оставил преди да тръгне ще останат най-прекрасната част от този ден!
Вече ми липсва!

bloodyF
10-22-2012, 07:33
студ
кафе и цигара поне имам, та ми е ок
още 2 есета и съм готова

Jaune
10-22-2012, 07:47
Ааа, не! Не, не, не. Не така!

DisappointedDreamer
10-22-2012, 07:54
В страхотно настроение съм. Обожавам времето, книжките си, апартамента 8-) Всичко се нарежда малко по малко, ОПРАВИХМЕ ПЕРАЛНАТА хахахахаха, най-щастливата съм! 8-)

п.п
само дето цигари няма, пък тестове за сметка на това има.

jghgh
10-22-2012, 07:57
имам доста работа днес

Glamour92
10-22-2012, 08:09
Вчера по къс ръкав,днес-бъркам в дрешника за нещо дебело,топло,лъхащо на зима ...Еех
А точно сега ми се ще да съм ето тук =>

http://data.whicdn.com/images/16109340/tumblr_lt2svzDae31qzfya1o1_500_large.jpg

...вместо това ще трябва топля седалките на някой вехт влак в продължение на 4-5 часа.
Найс.

TheBeliever
10-22-2012, 09:10
Екзалтирана. Чувството на добре свършена работа е опияняващо. И това е само началото. А са толкова готини! И офиса е мечта!

Само където имам да подготвям куп документи и трябва да хвърча идните три дни.

Искам да крещя от щастие.

heartshapedbox
10-22-2012, 09:17
Приключих с лекциите за днес.
Толкова ми е нетърпеливо и влюбено, ай!

Искам всяка сутрин
с очите си твоите очи да отварям.
и студена вечер да спя до теб,
само до теб.

Irti
10-22-2012, 09:26
Върнах се. Добре съм. :)

kalpazanka
10-22-2012, 09:58
Защо така мрачно напоследък, бе, калпазанке? Не така :)
Душицо сладка малка, не искаш да знаеш, уверявам те.

TheBeliever
10-22-2012, 11:34
Пффф... и няма да мога да свърша практически нищо днес защото трябва да чакам да ми изпратят информацията. Супер. Значи ще трябва да върша всичко за един ден.

Иначе съм горе-долу така:

http://4.bp.blogspot.com/--XI8A4Zxahc/T0uf_G-X19I/AAAAAAAABBU/rNg9BUdSivY/s1600/48569325_omg_reaction_gif.gif

LeprikonA
10-22-2012, 11:57
Времето навън щеше да ме зарадва повече, ако не бях болна. = \ В училище не беше нищо особено, само малко тая презентацийка по история първия час леко ме стресира. :Д Обичайното биене по гърдите и нищо съществено.

shmatarok
10-22-2012, 12:10
^ :lol: за гифа

Дразня се на всичко и всички. Кво ме занимават с глупости.
Лекциите поне минаха бързо, че и си спестих час и половина от едната.
Днес ще се домакинства много мощно! Пранета, чистене, готвене. 8-) Изтрещявам напълно. :( И ще се опитам да не спя следобяд, за да си легна по нормално време довечера.
Искам чипс.
Ама ми е толкова студено, че не ми се разкарва чак до магазина. Плюс това чипсът е вреден, по-добре да не ям. 8-)

kalpazanka
10-22-2012, 12:13
^Поне покрай тва желЕзо имам оправдание да ям каквото и колкото ми падне :smt016 Т'ва удоволствие няма ми го отнемат поне месец. :smt040

shmatarok
10-22-2012, 12:17
^ о, то ако трябва да сме точни, хич не минава при мен това "еди-какво-си е вредно, няма да го ям", просто си търся друго оправдание освен мързела този път и гледам да се самоизлъжа, че няма смисъл в този студ да се разкарвам заради единия пакет чипс. :D

kalpazanka
10-22-2012, 12:20
^При мен си минава. Шоколад, какао, соя, /фито/естрогени, кафе- аут! Ама не посмяха да ми откажат сладкариите и чипсовете :D , даже и дробчета има вече втори weekend на семейната трапеза. Салами, меса.... направо не искам да си отварям хладилника.
Заформила съм коремче, ама е спорно дали е само от ядене.

LadyDi
10-22-2012, 12:47
http://media.tumblr.com/tumblr_ld6eztek1d1qdy6oh.gif

DisappointedDreamer
10-22-2012, 12:54
^O.o

LadyDi
10-22-2012, 12:56
Я пак, я пак???

TrollWare
10-22-2012, 12:58
^При мен си минава. Шоколад, какао, соя, /фито/естрогени, кафе- аут! Ама не посмяха да ми откажат сладкариите и чипсовете :D , даже и дробчета има вече втори weekend на семейната трапеза. Салами, меса.... направо не искам да си отварям хладилника.

http://store.img-share.eu/27275217_jpgFb7PSsp_thumbchence.jpg (http://www.img-share.eu/image_view/27275217_jpgFb7PSsp.jpg.html)

kalpazanka
10-22-2012, 13:34
http://media.tumblr.com/tumblr_ld6eztek1d1qdy6oh.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_lh1wfwJhJe1qdrv49.gif

LadyDi
10-22-2012, 13:36
http://media.tumblr.com/tumblr_lh1wfwJhJe1qdrv49.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_m8b4stjFTl1rnovhr.gif

kalpazanka
10-22-2012, 13:38
Не ми се извинявай, вдяна перфектно. Не знам дали съм се окръглила от много папкане и дали анемията е случайна.

DisappointedDreamer
10-22-2012, 13:39
Наистина ли?
Аиии че сладко, двечки? или едничко?

LadyDi
10-22-2012, 13:40
Не ми се извинявай, вдяна перфектно. Не знам дали съм се окръглила от много папкане и дали анемията е случайна.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9g24r6bfN1ruz1mro1_500.gif

kalpazanka
10-22-2012, 13:40
Наистина ли?
Аиии че сладко, двечки? или едничко?
Чакам пилето да носи тест, ама ако има две черти, е зле на фона на илачите, дето пия. И особено на фона на дозите вит. А.

DisappointedDreamer
10-22-2012, 13:42
ОЛЕЕЕЕЕЕ
ще празнува форона за твое (ваше) здравее!

kalpazanka
10-22-2012, 13:44
ОЛЕЕЕЕЕЕ
ще празнува форона за твое (ваше) здравее!
Вит. А в големи дози е тератогенен. Стискайте палци да няма нищо, че ме чака аборт по медицински показания!

LadyDi
10-22-2012, 13:45
тера-какъв?

DisappointedDreamer
10-22-2012, 13:46
:( :( :( :(

LadyDi
10-22-2012, 13:46
:( :( :( :(

не се цупи, нашата калпазанка е голяма калпазана :)
слага яйцето в тигана преди кокошката да го е снесла

kalpazanka
10-22-2012, 13:48
не се цупи, нашата калпазанка е голяма калпазана :)
слага яйцето в тигана преди кокошката да го е снесла

http://img.ffffound.com/static-data/assets/6/619d6315f5806b69aa4fd6b418d91bea7930b4bc_m.gif

PullMeCloser
10-22-2012, 14:28
Най-сетне вкъщи. Не си е работа това, 10 часа на високи обувки. Обиколих града, нямаше такова облекчение, когато си свалих обувките :Д
Щастливо ми е, едно такова отнесено, еуфорично, мило... :)

jghgh
10-22-2012, 14:32
много вит. А носи уродства на плода, казано по-просто.

тогава дано не си бременна иии защо пиеш толкова витамин а? :/

kalpazanka
10-22-2012, 14:53
За здрава коса, кожа, нокти, безболезнена менструация.....
На тоя стрес, дето ми изпати кратуната.... само тФа ми липсва.

jghgh
10-22-2012, 14:58
пожелавам благоприятно развитие на всичко, което ти се случва :)

AliceSw
10-22-2012, 16:11
не се чувствам добре...трябва да измисля страхотно извинение за нещо, което не смятам, че е грешка от моя страна...не ми се получава и съм се паникьосала, че няма да го приеме, каквото и да правя...

TrollWare
10-22-2012, 16:20
Перверзно

Dagichka
10-22-2012, 16:43
цинично се чувствам.. и агресирано. ама не съм аз виновна, такива тъпи индивиди все около мен се падат, да си имам и късмета бахти. не знам да плача или да се смея..

bloodyF
10-22-2012, 16:58
бахти тъпата кучка
направо ми иде да я задърпам за косата или да й изшляпам 2 шамара
простакеса

nepowtorima
10-22-2012, 17:00
Странно ми е. След раздялата ни която за момента преживях тежко и сега не ми е чак толкова гадничко, се чувствам учудващо биващо.
Спинка ми се.
Разбрах, че е голям идиот, лицемерен, злобен, измамен и загубен човек с който се радвам, че вече нямам нищо общо.
Не искам да имам такива хора в живота си и се благодаря, че се случи така.
Може би в момента ми липсва самото чувство, което изпитвах когато бях с него, отколкото самия той.
Ще мине време и ще намеря друг човек, който ще се държи с мен добре и няма да постъпи така с мен.

Sisito941
10-22-2012, 17:09
Странно ми е. След раздялата ни която за момента преживях тежко и сега не ми е чак толкова гадничко, се чувствам учудващо биващо.
Разбрах, че е голям идиот, лицемерен, злобен, измамен и загубен човек с който се радвам, че вече нямам нищо общо.
Не искам да имам такива хора в живота си и се благодаря, че се случи така.
Може би в момента ми липсва самото чувство, което изпитвах когато бях с него, отколкото самия той.
Ще мине време и ще намеря друг човек, който ще се държи с мен добре и няма да постъпи така с мен.

Същото... :)

MasterOfPumpkins
10-22-2012, 18:47
http://www.youtube.com/watch?v=git6DCXSqjE&feature=endscreen песничката е велика. (:
ей, благодаря ти , хах <3

shmatarok
10-22-2012, 18:51
Ооо, много съм щастлива. Време е за манджорене. 8-)
И имам чипс!
И всичко това без да се налага да се мъкна чак до хипермаркета.
Обичам интернет <3
Нищо не свърших пак днес, но вечерта е пред мен.

ForzaFelipe
10-22-2012, 20:03
;( ...Чувствам се както всяка вечер...самотен...защо последно време имам такава нужда от любов...до сега не ми е правило такова впечатление без причина.Самотно ми е,отчаяно ми е...Вече даже и другите забелязват че нещо не съм добре,преди поне пред хората можех да се усмихна,да се направя на весел,но става все по-трудно..просто...ми в адски шибано...искам просто да прегърна друго човешко същество,искам нежност...много... :(

ayaa_
10-22-2012, 20:09
Бърка ми в здравето..но ще го преживея, и тоя път.

Violenza
10-22-2012, 20:55
Раздразнена и притеснена.

anonymous708973
10-22-2012, 20:59
Странно ми е. Свърших си задачките за деня, заради което съм доволна, но ми е някак неспокойно. Искам да се опъна на дивана и да изгледам един филм на спокойствие без да се налага да се притеснявам за 100 неща. Бих си взела и с кеф вана, ама няма откъде да я изкопая. И масаж на главата/крачетата няма да откажа... Еднообразно ми е. Бих искала и да съм в София в момента, да си обикаляме из Студентски, облечени топличко, да го целувам по линията на челюстта и да си подскачам, забравила за купа ангажименти тук.

jghgh
10-22-2012, 21:18
sia - breathe me

спокойствие и вдъхновение. и приятни разговори....
искам да изкажа много неща, ама ги държа в себе си. в дробовете си :<

heartshapedbox
10-22-2012, 21:33
Искам малко природа бе, стига тоя прашен град!
Ще го накарам да си спретнем някаква малка екскурзийка през уикенда :)
Дано,дано<3

NambyPamby
10-23-2012, 04:24
Кафе + вафла=win.
Успях да се наспя, нищо че съм спала около 5 часа само.
Напоследък съм доста организирана и успявам да приключа с доста неща за отрицателно време, което ме притеснява искрено; или съм по-добра, отколкото си мисля, или така здраво претупвам нещата... То в края на месеца ще си се разбере, де.
Днес цяяялата сутрин е мой и място не мога да си намеря от щастие. Само да не е кисел заради вчерашната караница. Кой ме би по главата да я засягам тая тема, да се е@а в главата проста... Неувереност, фЮми и драма - "Дързост и красота" ряпа да яде пред мен.

TrollWare
10-23-2012, 04:33
Мъртъв се чувствам.

TheBeliever
10-23-2012, 06:51
Напрегнато. Чака ме дълъг ден и куп обикаляне по институции. Дано да си заслужава.

Irti
10-23-2012, 06:58
Ох, не мога да се наспя.. от това пътуване. Умрях от път и още не мога се върна към старото си аз. 8-) не е нормално да стана преди малко. Сега една бира ще вкарам малко да изплакна казана. После едно кафе, цигарки. И трябва да разбера кога ще се видя с нея, че ми се бъбри с тази стара, стара приятелка.

LadyDi
10-23-2012, 07:00
Бира в десет сутринта?

jghgh
10-23-2012, 07:01
i'm so fuckin' inspired.

благодарско, Т.!

какао и нес с мляко, филийка, варено яйце.. половин час на балона направих дъжд от сапунени мехури.
о, днес ще е добър ден! чувствам се вдъхновена и жива

Irti
10-23-2012, 07:09
Бира в десет сутринта?

Задължително рано сутрин някакъв алкохол.. поне една чашка да е. Това се случва когато стана в ранните часове. Сега малко се успах. :)

http://www.youtube.com/watch?v=aHjpOzsQ9YI

xoxi
10-23-2012, 07:12
http://data.whicdn.com/images/38918239/tumblr_mb2ng61qfM1ro2d43_large.gif
Пия второ кафе за тази сутрин.
Имам толкова ангажименти за днес, а аз още очите си не мога да отворя.
След неспокойната нощ, имах чувството, че е 4-5 сутринта, когато алармата ми звънна в 9:30.
Отново съм в период, в който Слави ме кефи и с кеф си го слушам по цял ден.
Ох-каво ми е.

LadyDi
10-23-2012, 07:26
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9ivqduptr1qmsksao1_400.gif

DisappointedDreamer
10-23-2012, 07:35
Deja vu, deja vu, deja vu и най-ужасните болки в стомаха.

умирам.

LadyDi
10-23-2012, 07:48
В момента съм така:

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3s1qbBHts1roongto1_250.gif

Вися на работа и само се прозявам. След предната седмица, днес главата ми е като празна и изобщо не се сещам какво да подхвана. Всичко ми се вижда не особено спешно.

TrollWare
10-23-2012, 08:06
Тез лекции ме морят

titinkaa
10-23-2012, 10:32
Добре,но леко притеснено.В последно време ми е много напрегнато заради търсенето на работа.

granger
10-23-2012, 10:43
Милото ми е на работа,но се надявам да се върне по-скоричко, за да мога да си го нагушкам кат' плюшен мечок. :smt007
Отделно ,ако приятелчицата ми се обади,може да извъртим една разходка с нея и тей.
Охх, имам да пиша мега -гига-тера-квази гадното есе...или не ,то не е гадно,дори е елементарно,но толкова да ме е налегнал мързел. Толкова искам да си направя кафенце, да си пуша цигарка и да си го напиша,а вместо това,трябва да кибича пред лаптопа, без нищо за плюскане,пиене и пуешене..е цигари имам,ама ще ям кавгата,ако умириша хола на лаЙна.
Блякс.
Поне ще го напиша,да ми се маха от главата и ше вляза да се изкъпя и да релаксна.Няхуу.
Ватева...

heartshapedbox
10-23-2012, 14:07
Ох тия дни имам много свободно време, той пък е постоянно зает и това много ме ядосва. Няма причина да се дразня, даже се радвам, че така добре му се получават нещата, ама имам нужда от малко повече време с него. Дано да приключи по-скоро.
Ще си почина малко из нас..ох, хем ми се излежава, хем искам да свърша нещо. Не знам какво даже. Бахти.
Все тая, ще мине.

PullMeCloser
10-23-2012, 18:05
Гадно. Отвратителен ден. Цял ден ми идват разни глупости в главата, а завършека му беше черешката на тортата.
Плюс това нямам и никакво време да си почина и съм ужасно изтощена.

Jaune
10-23-2012, 18:42
ох, мисля, че наистина се отказах :Д ок, това е добре, райт

jghgh
10-23-2012, 20:30
искам да изям всичко.. изядох две филии с хляб и кашкавал и се чувствам виновна, защото си поръчах още 900гр храна онлайн. ясно е, че няма да мога да я изям цялата, но вечерно време толкова ми се яде. мазно, тестяно, сладко и нищо вече не ме засища.
шоколадът няма вкус
няма наслада
не и когато ядеш 2 на ден, примерно. и в даскало се тъпчеш също с боклуци.
не знам какво става.. не трябва да си развалям фигурата.
почвам да си мисля, че просто трябва да намеря нещо, което ме прави щастлива. а е тъжно, че явно нищо не ме прави щастлива и се обръщам към храната :<

освен това днес се чувствам виновна за себе си
че харча пари, не изслушвам и какво ли още не :<

егати последиците от едно зарязване :д

нищо! знам че ще се стегна.
знам че ме очакват все добри неща. пътят е мой, просто трябва да се мобилизирам

golden boy
10-23-2012, 20:38
Самотно ...

pandabear
10-23-2012, 21:03
Oх, много кофти вечер. Започвам да се убеждавам все повече и повече, че съм способна да понеса много. И да си мълча. Без последствия. Много съм се променила. Станала съм по-сдържана. Но то това все някога ще избие на някъде. Дано не е скоро и дано да няма хора около мен или поне не такива, за които ми пука, и ще ми е гузно, че съм си го изкарала на тях.

"Опитайте се да контролирате емоциите си, защото съвсем скоро с тези усмивки и мръщенки ще развалите имидиджа си на безчувствен робот." Това го прочетох току-що за зодията ми. Разсмя ме. Сега си пускам филм, обличам пижамката и скачам в леглото. Дано утре нещата са по-добри.

shmatarok
10-23-2012, 21:13
Мързи ме, две не виждам. Натъпках се много стабилно за вечеря и сега искам само да лежа и да си губя времето 8-).
Не мога да си прочета тъпата книга, просто е ужасна. Два пъти заспивам, а още съм на първа глава. :( Как се очаква да ѝ направя резюме тогава. :(
Пък и имам изтеглен филм... мисля да започна с него, а по някое време да подхвана пак "книжлето". Тъкмо да се приспа.

Chacho
10-23-2012, 21:30
искам да изям всичко.. изядох две филии с хляб и кашкавал и се чувствам виновна, защото си поръчах още 900гр храна онлайн. ясно е, че няма да мога да я изям цялата, но вечерно време толкова ми се яде. мазно, тестяно, сладко и нищо вече не ме засища.
шоколадът няма вкус
няма наслада
не и когато ядеш 2 на ден, примерно. и в даскало се тъпчеш също с боклуци.
не знам какво става.. не трябва да си развалям фигурата.
почвам да си мисля, че просто трябва да намеря нещо, което ме прави щастлива. а е тъжно, че явно нищо не ме прави щастлива и се обръщам към храната :<

освен това днес се чувствам виновна за себе си
че харча пари, не изслушвам и какво ли още не :<

егати последиците от едно зарязване :д

нищо! знам че ще се стегна.
знам че ме очакват все добри неща. пътят е мой, просто трябва да се мобилизирам

Пази се от перпетуум мобиле.

xoxi
10-23-2012, 21:47
Отново ми е ден за преплитане на всякакви емоции.
http://data.whicdn.com/images/40894933/tumblr_mbt6loU76v1qbc7czo1_400_large.gif

heartshapedbox
10-23-2012, 22:22
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mc9hhelKsj1rjpl2xo1_500.gif
Обичам го бе!

LeprikonA
10-24-2012, 03:26
Днес ако ми провърви бих се зарадвала много. Смирненски е готин, но не съм учила проклетите теми на изуст както се очаквало от мен, разбираш ли....
Денят ще е дългичък най-вероятно.

TheBeliever
10-24-2012, 05:48
И това е. Ударя ли подписа днес няма връщане назад.

Кафето ми е гадно, а не ми се ходи в студената кухня да си правя друго.

Не знам какво да облека.

Не ми се ходи.

LadyDi
10-24-2012, 06:05
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcd4edGMqN1rff0wto1_250.gif

Само сряда е. Баси... вече не ми се излиза изпод одеалото изобщо...

bloodyF
10-24-2012, 06:33
объркана и несигурна
дано нещата се оправят, много ми е изнервено и притеснено

DisappointedDreamer
10-24-2012, 06:34
Тренирам спане с отворени очи.

That's how tired I am.
искам да се гушкам с някого, на топло.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9tvk0O0Ij1rwsq29o1_400.gif

x7aZzy
10-24-2012, 06:40
Май се претоварвам.
Имам куп неща и само 24 часа в денонощието.
Казаха ми да се отпиша от курса, за да имам време. Но не мога. Просто не мога.
Първо - курсът е страхотен. Второ - като изкарам ниво С2, ще съм супер горда със себе си.
Абсурд да се откажа от това.
Работа също не мога да спра - нали ми трябват пари.
А лекциите, семинарите и практиката са просто между другото.
Мисля да се науча да спа по 4 часа в денонощието. Супер практично.

На всичкото отгоре китката ми е в бинт. Растат ми костите. И боли ужасно.
По- голяма глупост не бях чувала. Ама да кажем, че е така.
Едно не разбирам - защо вместо да ми растат тситсите, ми растат костите. Несправедливост.

NambyPamby
10-24-2012, 07:54
Напоследък всички ми се струват ужасно груби. Обидчива и лесно ранима съм, не се чувствам достатъчно обичана, а не е и като да е ПМС и да имам оправдание.
Имам чувството, че го обичам повече, отколкото той мен. Душицата си давам за него, толкова ми е миличък и прекрасен(като изключим моментите, в които искам да му скърша врата), пък на него... не му е чак толкова миличко май.
Не знам. Не мога да разбера - аз ли съм станала лигавосантиментална, мрънкаща и обсебваща, и това е някакъв кух период и ще мине все някога си, или светът около мен се е променил и аз не съм разбрала.

Wednesday666
10-24-2012, 08:11
Тресял ме пубертета още и съм била много объркана личност.
Тоя човек дали се чу какво точно каза? Върха беше следното - "Хубаво е, че и теб те заболя."
Ма перфектно просто, после пак да ме пита защо нямам желание да общувам с никого и защо се държа ужасно дръпнато. А какво иска - с рози да го посрещна? Или с шоколад? Нещо секс да иска освен?
Не стига, че ми е супер объркващ период, още свиквам с всичките промени, случили се за последния месец и нещо и тоя сега решил, че трябва да се ебава с мене. Много добра приятелка съм била, е да, ама дръжки. Приятели трънки, той въобще не държи на мене. Ебала съм го, за кво ли ми дреме въобще.

heartshapedbox
10-24-2012, 09:57
Пф. Провалиха ми се плановете.
Как е възможно никога да не си чувам тъпата аларма и да проспивам всичко?
За сметка на това сънувах прекрасен сън.
Искам секс и гушкане, ама няма. :/

ShtrudeL
10-24-2012, 16:04
Липсва ми нещо, но не съм сигурна какво.. Знам, че ми липсва ужасно и ми тежи. Мисля, че ми липсва нежност. Топлина. Липсва ми обичането по детски, свенливостта, липсва ми... и ми тежи ужасно много.

http://www.youtube.com/watch?v=yFTvbcNhEgc

Dagichka
10-24-2012, 16:45
мисля, че най-накрая станах безчувствена ^^^^ все тая ми е, през тва дето го нямам ми е.. за мен си, за него, за нея, за тях. животът е шибан, точка.

granger
10-24-2012, 17:11
Тъжничко ми е...няма да мога да го видя днес,а така искам да го усетя близо до мен, да знам че е добре,просто да го прегърна :(
Дано поне утре се видим. Свърших си повечко от задачките,та сега си почивам,ама ми е тегаво,ревливо едно такова...пфх.
Иначе всичко останало е окейЗ.Само ТОООЙЙЙЙ ми липсва!

shmatarok
10-24-2012, 17:35
апф, отвратителна съм.
нищо не свърших днес, освен, че си направих да ям. 8-) И по лекциите днешните не останаха занимавки, само четене, четене, четене и пак четене. Ама нЕма време тази седмица да се чете, че онуй мизерно същество иска да се концентрирам на неговия проблем и ще трябва да игнорирам далеч по-приятните му колеги :(
нЕма такава тъпотия братче, трети път заспивам докато я чета, не става и не става. и до утре 100 страници трябва да съм опаткала, направо сърцето ме боли.
и кви са тез' намеци днес? май интуицията не ме е подвела по това отношение. Ама аз не го искам. Имам си кого да искам. (Ама няма. :( )
Тресе ме яко ПМС и не знам на кой свят се намирам, а точно тази седмица това не трябваше да се случва. пф.
Така ми се ще да убия онуй изродче гадно.
Бах, поредният непродуктивен ден. И на шопинг исках да отида, ама сама някак... никак не ми е забавно.

PullMeCloser
10-24-2012, 17:37
Леко раздразнена- не мога да си намеря скапания учебник, съответно няма как да науча, а не знам нищичко...
Иначе съм много добре. Купих си вкуснички неща, зелено чайче, и кожен клин(<333333) и съм доволна. За пореден ден не успях да се наспя, но нищо. Сега май ще...готвя :Д

~The Smile~
10-24-2012, 17:59
Уча по биология. Утре имам и контролно по математика за 20 мин. и със сигурност ще даде 9-10 задачи... А математиката никога не ми е била силен предмет! И не ми е била фаворит! Силен предмет ми е биологията. Също така ми е любима. :grin:

babity
10-24-2012, 19:20
На края на всяка една учебна седмица, след като си глътна от майненския въздух, се чувствам прекрасно. Супер безоблачна седмица, с много хармония и душевен мир. Малко ми е мъчно за... някои хора. И официално съм най - тъпия дебел човек на света. 8-)

Jaune
10-24-2012, 19:30
Отново ми е ден за преплитане на всякакви емоции.
http://data.whicdn.com/images/40894933/tumblr_mbt6loU76v1qbc7czo1_400_large.gif

this

и все пак..

Wednesday666
10-24-2012, 19:36
Тъжно ми е ..
Не можах да й кажа, че държа на нея .. Дори до последния си дъх не знаеше колко много съм й благодарна за всичко, което направи за мен .. Дано поне сега да е на по-добро място ..

ForzaFelipe
10-24-2012, 22:29
Толкова съм отчаян че ще се записвам на спийд дейтинг...групите почват от 20 години при момчетата,ама за няколко месеца тука няма да ми направят проблем сигурно като ще си плащам :D въпреки това тва ми се струва адски унизително...чудя се дали съм все пак толкова отчаян,ама...

heartshapedbox
10-24-2012, 22:30
Криво ми е, не ми се спи самичка.

Blab
10-24-2012, 23:20
чувствам се странно.
чувствам, че хората искат от мен неща, които аз не искам да им давам. не че си ги пазя или нещо такова, ами просто не са ми интересни и не ги поставям във фокуса си изобщо. имам толкова неща за обмен, но аз ли не зная как да ги предлагам, търсене ли им липсва. този пазар ми е непонятен.

искам да отида в Истанбул. искам да спя в аквариум. искам дом. Коледа. какао. нови плетени ръкавици. веднъж аз да съм Питър, а друг да е майка. тъжно ми е. какъв е смисълът да участваш в нещо, което след време няма да съществува? преходността ме плаши. не, не ме плаши. просто... и аз не знам какво. обичта ми си отива. бавно, но изчезва. защото не я пазят. трудно ми е да започвам. винаги ми е било. но усещам, че сега е моментът за едно голямо ново начало. това е като да си препишеш уравнението, което решаваш, на нова страница. ако изпуснеш или сбъркаш нещо - край. трябва да си лягам. сънувам кошмари. надявам се всичко да бъде наред. може би за 1-ви път от доста време не търся драма. нуждая се от спокойствие, от тишина, хармонични вълни и много вода. до удавяне. до епифания.

TheBeliever
10-25-2012, 03:26
Толкова съм отчаян че ще се записвам на спийд дейтинг...групите почват от 20 години при момчетата,ама за няколко месеца тука няма да ми направят проблем сигурно като ще си плащам :D въпреки това тва ми се струва адски унизително...чудя се дали съм все пак толкова отчаян,ама...

Не е хубаво да превръщаш желанието за намиране на половинка във фикс идея. Даже 20 години нямаш - какво си се забил толкова? Излизай си живей живота и не го мисли.

Аз съм кълбо нерви. Дано всичко да е наред. Дано да попадна на готини хорица.

А как не ми се става от топлото легло...

DisappointedDreamer
10-25-2012, 06:11
...

айде в Инстанбул с мен.

Спи ми се.

bloodyF
10-25-2012, 06:47
айде в Инстанбул с мен.

Спи ми се.

Истанбул*
и, кога ще ходиш? ако ходиш ще идваш ли към бг?

аз пак съм недоспала , с огромни тъмни кръгове под учите и милион уроци..

shmatarok
10-25-2012, 06:53
Waiting for the end to come....
:(
четвъртък е, някой да ме убие. ако не друго, то коремът ще ме довърши.
не ща бееее, не ща да ходя при оня изрод :((((((

LeprikonA
10-25-2012, 07:25
^ С тая песен се събудих тази сутрин. Нещо по-мъчителна ми се струва, изнервена съм без да откривам сериозна или поне смислена причина. Искам да минава и утре, съботите ми идват добре, имам нужда от една, определено.

DisappointedDreamer
10-25-2012, 07:27
Истанбул*

така, де.
лято 2013. Подарък за 17-ят рожден ден, и бащичко и майка ще ни покажат къде съм родена. В Анкара съм родена, де, но Истанбул няма как да не го видим.
А в БГ задължително ще си идвам :)

LadyDi
10-25-2012, 07:47
Истанбул*

очите*

И аз съм недоспала и с тъмни кръгове. Направо не мога да се гледам в огледалото...

Irti
10-25-2012, 07:58
Лошо ми е..

Blab
10-25-2012, 08:45
очите*

//зла!:Д

Дриймър, ще го имам предвид;

LadyDi
10-25-2012, 08:46

//зла!:Д

Не ме съдете строго. Аз съм учителско чедо. В кръвта ми е да поучавам и поправям :cool:

Irti
10-25-2012, 09:47
Нещо няма ток в мен. Трябва да хапна и да се стегна.. впрочем:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/384284_10152198066730346_417662395_n.jpg

LadyDi
10-25-2012, 10:07
Нещо няма ток в мен. Трябва да хапна и да се стегна.. впрочем:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/384284_10152198066730346_417662395_n.jpg

ахахахахахахахахаха

бива ли... в такъв смях избухнах, че хората наоколо се облещиха и се наложи на всички да го споделя!

TheBobqk
10-25-2012, 10:09
Мисля, че ми е весело, защото се наспах, но пък проблемите вкъщи нямат край и това ме тормози.

shmatarok
10-25-2012, 10:10
Безумно доволно и щастливо ми е, awwwwwwwww!!!!!!!!!
Молитвите ми се сбъднаха. 8-)
Нененененене, не мога да повярвам, прекалено хубаво е, за да е истина.

Баси якия ден.
Смятам да го отпразнувам с шопинг!

NambyPamby
10-25-2012, 10:33
Сънливо ми е, гладно ми е, нон-стоп. Мразя петъците, мразя всичката бумащина, която трябва да ми мине през ръцете за по-малко от 24 часа, последно изтезание преди почивните дни. Не се виждам как ще го свърша всичкото тва по принцЕп, пък сега като съм уморена - съвсем.
И довечера няма да си го видя... Уф. :\ Като ме гушне и целуне всичко ми минава от раз, адски мило и любящо същество е, снощи ме слуша, слуша, слуша, изтърпя ми всичките криви настроения и накрая просто ме гушна, и ми мина. ^^

heartshapedbox
10-25-2012, 11:05
Денят ми започна много зле, после беше прекрасно и изведнъж пак се съсипа..ох, като зиг-заг, а е още два часа.
Толкова шибано се държи, не че аз не бях виновна, ама чак пък толкова?!
Пф, дано да се отсърди по-скоро и да ходим на концерт довечера/.

джаз<3

Naive
10-25-2012, 12:54
офффф, ще се гръмна
кво се заблуждавам, че съм се отказала
идиоткасъм
ама по едно време наистина чувствах, че съм се отказала... и след това оф
скапан пубертет

aGressiwe
10-25-2012, 12:56
Страхотно пффффф .. Мамка му как може да съм толкова прекрасен .. ;3

zombolovesu
10-25-2012, 13:45
хипер якоо.. нямахме много домашноо и трябва да излезна с някой

babity
10-25-2012, 14:53
Готви ми се. Напоследък непрестанно. Може би затова съм 300 кила. Айде споделете рецепта за бели патладжани, в противен случай ще ги напълня с каймичка и оризче. Яко ми е.

Enchanting
10-25-2012, 15:10
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcgesqDc871qizfqwo1_500.gif

^...

heartshapedbox
10-25-2012, 16:02
Еми като не ще, аз няма да си кисна в нас цяла вечер заради него.

DarkTemplar
10-25-2012, 16:03

Старо, но златно.

Ето още нещо добро:
http://www.youtube.com/watch?v=2syZ4YpRkrE

Irti
10-25-2012, 17:36
Майка му деба.. като се качвах по стълбите за към нас и между етажите направо за една бройка да се спущя.. зави ми се свят.. почнах да се люлюм като пиян.. и направо изтръпнах.. седнах на стълбите, запалих една цигара.. поседях 15 мин и г/д ми мина..

NambyPamby
10-25-2012, 17:44
Да видим:
- бившата му натиска да се връща
- трън съм в очите на тези, от които ми зависи бъдещето
- болна съм
А най-хубавото е, че дори не се впрягам, толко' ми е апатично вече, че не бих отразила и метеор да падне.

Поне имам цигари, сладко и кафе. Малките, непроменящи се с времето радости в живота! ^^

ThePainter
10-25-2012, 18:14
Добре. Разбъркаха ми се малко плановете, но поне си изкарах добре. Хареса ми, запознах се с нови хора, видях нови неща, даже и потенциалния университет си видях. Утре отивам до училище да видя какво се случва. И да се надяваме, че и нея ще я видя.

granger
10-25-2012, 18:20
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbueq2Mp111qd80hwo1_250.gif
Хайде да се прибира вече и да идва утре , и няяяяяяяяяяяяяяяя :smt007

Colouring
10-25-2012, 19:09
Ох, тия финанси! Имам събрани само към 30 лева, а имам нужда от толкова много неща, че не е истина. И не са капризи, просто са малки неща, от които се нуждая, но малки, малки, ама пак искат пари. Естествено, за глупости също искам мангизи, ама т'ва никога няма да стане.

anonymous708973
10-25-2012, 19:29
Софиясофиясофияяя <3
I'm coming :d

Много ми е доволно, ама имам да оправям багаж :д

balu4ka
10-25-2012, 19:38
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcgr73XaeK1rfvegbo1_500.gif
нещо такова.

jghgh
10-25-2012, 20:22
чудесен ден.

~The Smile~
10-25-2012, 20:23
Амм...супер съм. Сега съм в леглото с лаптопа и мисля да лягам. :)

MaLyKoLiU
10-25-2012, 22:00
Вече съм малко по-добре, остана само главоболието и малко болката в корема...
След като цял ден само повръщам е време малко да хапна, че съм на 3-4 лъжици бисквитена попара за целия ден :> Сега шш си я изям... има обаче проблем, до сега спах ии не ми се спи... :С

LeprikonA
10-26-2012, 03:23
Ооо, петък, петък ! Обичам петък! Остава още малко за изтърпяване, може даже и да си спестя излишното и после съм freeeeeeeeeeeeeeeeeeee. ^^

TheBeliever
10-26-2012, 04:20
Как не обичам да ставам рано. Още по-малко когато той все още си спи сладко до мен. На косъм съм да тегля една на всичко и да остана да си го гушкам.

Ама няма.

Трябва да отида да видя днес на какво ще ме подложат. :lol:

TheBobqk
10-26-2012, 06:37
Нямам цигари. Бясна съм. Крива съм. Недоспала. Ще ходя на работа. Омръзна ми.

Irti
10-26-2012, 06:50
Тръгвам към полицията. К'вото и да се опитат да ми направят.. трудно ще ме сломят. Отивам при еничарите.. чисти еничари.

Ченгелите пак са ни по петите.
Ченгелите пак ни търсят следите.
Ченгелите са отново в колите.
Ченгелите да го духат ние пак сме с торбите.
Мисълта за парите е отново в главата.
Мисълта за парите, мисълта за тревата.
Мисълта да излезем чисти от играта.
Мисълта да взривиме отново тълпата.

bloodyF
10-26-2012, 07:17
очите*

И аз съм недоспала и с тъмни кръгове. Направо не мога да се гледам в огледалото...

хаххаха
вече от недоспиване и една дума не мога да напиша правилно..тцтц

спи ми се , отново, пия двойно кафе, къпя се и отлитам..нямам време за нищо
оф

Niakoitam
10-26-2012, 07:53
Все стандартни работи. Все едно и също. Никаква промяна. Просто "яко гот".
След малко отиваме до селото ми, да се уча как се сваля куфраж и се държи кюрек.Нищо че ме обвиниха че не знам какво представлява. :)
И тая работа с изследванията поради страннните сиптоми дето ги имах преди и след земетресението се свърши. Първо имах съмнения нещо по сърцето да не е за едното,защото съм предразположен още от раждането.Преди две седмици казаха че всичко е перфектно и ме изпратиха на Уши нос и гърло в окръжна болница че нали имам проблеми с очите и лекарката ми се усъмни в органа на равновесието ми че понякога били свързани.Вчера ходих с майка ми до окръжна болница и там ми казаха че всичко е перфектно и ми предписаха само някакви витами за нервните връзки.
На връщане пък стана ебаси странната случка.Ако познавах и грам мацката бих се усъмнил в някаква конспирация.Тръгваме си с автобус 305 към Централна Гара. Не знам дали са се качили с нас,но по едно време погледът ми спира на едно момиче и едно момче пред мен.Аз седнал те прави,обърнати към мен и си говорят за шофьори,пилоти,спиране и т.н.Момчето беше високо с дълга коса и брада, а на момичето ми направи по особено впечатление че е със светлосин лак на ноктите и кецове.На централна Гара тръгнахме да слизаме,но понеже и аз и тя пък и други хора се хванахме за парапета при стълбите и автобуса лашна, стабилно си се пдпряхме с нея.Като слезнахме нещо се завъртях и я изгубих от поглед само видях че момчето тръгна в неизвестна посока само.Както и да е.Не съм особен физиономист пък и няма смисъл да помня хора,който след това изобщо няма да видя може би никога през живота си.Отиваме на влака за градът ни.Влакът е Siemens Седнахме в ниското.По едно време гледам две момичета.Не ми направи отначалото впечатление.Седнаха във виското и едното беше точно срещу мен така че за да не ни се засекат погледите трябваше или да гледам в земята или в седалката или през прозореца.По гласа ми се стори някак позната.Беше на около два метра.Малко по далече от в рейса.Видях лака на ноктите и,защото пак си размяташе ръцете, а след това и кецовете.Говореха си за любов, как някой не се съобразявал че друг си имал гадже и че когато едни били тъжни искали и други да са така,как някой се правели на шефчета, как се променила и не угаждала на всички дето я правели на нищо пък те решили че се е надула,как започнала вече да бие шутове и т.н.Стигнахме до нашата гара, а те все още се возеха.Като тръгнах да ставам все едно скочи та реших че ще слизат на същата гара.Слезнахме и се обърнах няколко пъти да видя дали са слезнали,но не бяха.Реших че ще слезнат на Спирката на града,която е по към центъра.В крайна сметка иначе нямаше причина да стават, пък и след тази спирка има само още една гара, която е на съседният град и до там. Ебаси страната история ми се видя това обаче :)

TheDevilInMe
10-26-2012, 08:41
Отидох сутринта до унито и се оказа, че няма да имаме лекция, пфф само си загубих времето да се разкарвам до там... Гладна съм, но не мога да се спра на нищо, прекалено ми е раздразнено някакво и аз не знам защо :( :D

jghgh
10-26-2012, 08:53
Money is the anthem
Of success
So before we go out
What's your address?

I'm your National Anthem
God, you're so handsome
Take me to the Hamptons
Bugatti Veyron

He loves to romance them
Reckless abandon
Holdin' me for ransom
Upper echelon

He says to "be cool" but
I don't know how yet
Wind in my hair
Hand on the back of my neck
I said, "Can we party later on?"
He said, "Yes, yes, yes"

щом деня започва с Лана и съм се наспала стабилно + какаото с мляко - няма как да е друго, освен добре.
отивам на йога :д

целуФки на всички!

Wednesday666
10-26-2012, 09:13
Добре ми е. Имах странен сън, но пък вече надежди нямам, така че не ми направи впечатление.
Замислих се дали още го обичам. Интересен беше отговора хаха .. Явно още бая време ще се самоубеждавам, че съм го забравила :) ..

Ся да взема да се захвана с почистването и после със сайта .. Деба смотания сайт, цял ден ще си утрепа да го правя ..

DisappointedDreamer
10-26-2012, 09:18
не мога да ходя с тез обувккииии!!
не искам да имам математика, искам да спя. блях, ама след този ден имам 11 дни почивка хаха
спане, спане, спане.

heartshapedbox
10-26-2012, 09:37
Пф, нещо ми става, сънувам само глупости.
И той е такъв сръдльо.
И отивам на лекции след малко а не ми се ходи.
Поне вчера вечерта прекарах супер <3

PullMeCloser
10-26-2012, 09:51
Скапана съм. Такова тичане скоро не е било-не съм седнала цял ден, напред-назад само, и отново на високи обувки. Добре, че имам тренинг :Д Въпреки умората, съм доволна, че всичко мина адски добре.
Петък най-сетне и съм доволна и облекчена. Дано денят ми завърши толкова яко, колкото започна.

Irti
10-26-2012, 10:02
Проклети, мизерни, гнусни, дебели, бавно зацепващи.. държавни служители! Когато се къпете сяра да тече върху вас! Кожодер да ви дере, както ме одрахте мен! Глупави полицайчета.. глупави закони! Наказвайте, ама никога не ще ги спазвам!

Слагам капата, дърпам клапата!!

Violenza
10-26-2012, 10:39
Много смотан ден и много смотано време. Толкова съм се затъжила вече.

bloodfrozen
10-26-2012, 10:42
Прекрасно. Много добре ми се отразяват петъчните следобеди. :smt112

TheBeliever
10-26-2012, 11:38
Не вярвах, че може да се чувствам толкова изморена след нищо и никакви 5 часа в офиса.

И имам още задачки за деня, а не ми се ходи никъде...

shootSTAR
10-26-2012, 11:38
Супер съм, особенно като знам че утре ще видя моето момиче <3

jghgh
10-26-2012, 12:51
Винаги като ходя на йога и инструкторите са впечатлени от мен. Даже ми предложиха да се снимам за клуба в някои пози : D FUCK YEAH.
Явно трябва с това да се занимавам и то по-задълбочено...

Настроението ми иначе се скапа, защото вдишах огромно количество замърсен въздух... отвратително е. Спешно трябва да се спася на място с по-чист въздух поне за ден.
Искам да изкача Витоша, че както съм от морето, планина и връх само на картинка съм виждала : D А и там сигурно няма да дишам толкова много дим и прах.

babity
10-26-2012, 13:43
По повод на предния пост... искам и аз пак на тренировки. Бахти шибаните пари, майнааааа! Ох, цепнала съм си пръстчето с моето невероятно готвене снощи и яко ме боли сега. Един прекрасник ми бяга по тъча, а мноооого ми липсва. Мрън, мрън! Пак трябва да оправям бъкиите на други хора, поне днешното премеждие завърши успешно. Засега. Няма да му честитя на он'ва лайно. Не заслужава. ПЪК! Трябва да седна да уча, а яко ме мързи. Дано довечера има гала вечеря, че свинята майка трябва да си поддържа фигурата. 8-)

ShtrudeL
10-26-2012, 14:45
Преядох. С руска салата. А аз руска салата цял живот не съм обичала. Или поне така съм си мислила. :о охх
И ми се спии. И времето летии..

kalpazanka
10-26-2012, 14:48
В отвратително настроение. На скорпионката в мен й се ще да сипе отрова навред!

ShtrudeL
10-26-2012, 14:53
В отвратително настроение. На скорпионката в мен й се ще да сипе отрова навред!

авв каква скорпионка? Асц?! :о И ти ли!?!? :о

ForzaFelipe
10-26-2012, 15:46
Днес се влюбих !! :D Монтирах една новина за едно момиче и направо . <3 :D Трябва да се запозная с нея,направо сърцето ми трепна за пръв път от месеци :D Иначе,трябва да подготвям багажа,че утре ще пътувам до Казанлък..е то големия багаж де,ама ще забравя баш най-важното... :D

leipre
10-26-2012, 16:30
Повече от отвратително. Май се надцених...

Зайче..
10-26-2012, 17:55
ебахти смотания ден..
за малко да ни лепнат наказания, а някои от нас направо да ни изключат.. и точно когато си помислихме, че всичко е наред едно лайно трябваше да прецака всичкооо...
искрено се надявам до понеделник всички да са забравили.. :D

TheBeliever
10-26-2012, 18:03
Не хубаво. Искам да ме оставят намира.

И ми се яде домашна лютеница. И бамбук. И еклери. И баклава.

Как може цял ден да карам на едно кафе и четири мъфина?

ForzaFelipe
10-26-2012, 18:06
Шибано...за секунди просто може да ти се смаже настроението...

Jaune
10-26-2012, 18:12
Никой няма да ми казва какво не мога да направя. Не съм била амбициозна, защото не избирам каквото избира масовката?! ЛОГИКА.
Оф, аре просто да се застрелят всички, ебати, няма угодия и това е.

Ivaaaaa
10-26-2012, 18:27
Болна, но и доволна от този ден.

Wednesday666
10-26-2012, 19:04
Оф .. от два дни се чудя да му звънна ли ..
Искам да му чуя гласа, сдържам се от около месец вече ..
Толкова много ми дойде тези дни, че просто вече не е истина ..
Бях забравила какво е да се справяш със такава загуба, като смъртта ..

DisappointedDreamer
10-26-2012, 19:12
НАЙ НАКРАЯ ИНТЕРНЕТТТТТТ

най щастливата съм на свеееета

Irti
10-26-2012, 19:17
Да еба тъпаците да еба.. да ви еба дето щъкате по улицата и си просите мазалото, ама си го просите толкова силно, че..

Да еба тоя ден да еба.. да еба и тъпите полицайчета да еба.. мама ви да еба на всички!

xoxi
10-26-2012, 19:47
"Легендарната" събота предстои. Правихме 832738975 човека планове за нея, а накрая какво... Всички задружно решихме, че ще си стоим по къщите и ще си цъкаме пред компютрите. Не мога да кажа, че съм разочарована. Може би съм дори малко доволна. Ще си се лекувам сама, ще си изгледам филмчетата, които са от 1 месец свалени и ще си мъркам с котката в леглото.
Баща ми каза, че утре вечер ще пускаме и парното и ауу, ауу <3. Ще можем с котката отново да си мъркаме пред печката, докато гледаме как дървата постепенно изгарят, а стаята отново ще свети в оранжево, когато лампите са загасени. Най-хубавото усещане!!!!
Той ми липсва вече, но поне днес беше по-пракрасен от когато и да било преди и ме зареди за още седмица напред. Помогнах му да си стегне багажа за екскурзията и се надявам да ми донесе много снимки и хубави спомени. Иначе ще ме е много яд, че не е бил при мен! :D

PullMeCloser
10-26-2012, 20:17
Оф, дразня се. Толкова ли е трудно да получа квото искам! Имам чувството, че някои хора са бавни, егати.
Иначе ми е добре. Изморена съм доста, нямам търпение да поспя и да идва утре, че нещо днес...

ForzaFelipe
10-26-2012, 22:27
Еее не,тва беше просто удар под кръста от съдбата...тва е някаква сериозна ебавка с мен...и без това ми шибано от няколко дни,тъкмо намерих причина да се усмихна за 1 час и...момичето се оказа приятелката на момче,което познавам и винаги съм завиждал...защото той върви по пътя по който аз искам...ако аз можех да съм на негово място...щях да съм щастлив...но ето,съдбата реши че когато ми е най-скапано,трябва хубаво да си припомня това което не съм и това което може би никога няма да имам и постигна...ужасно е...писна ми вече,изгубих контрол над живота си...просто съм един сал в океана и се нося из нищото......

Искам прегръдка ;(

TheBeliever
10-27-2012, 06:53
Не исках да си отварям очите, знаейки какъв ден ме чака. Пак ще трябва да се занимавам с идиотски задания и заблудени хорица. Има малка светлинка в тунела, и поне най-големия дразнител няма да е там, което също дразни защото това му е работата, но... Ще издържа. Както винаги.

Forza, човек, като ти чета постовете в тази тема и се отчайвам. Как може млад човек да е толкова черноглед и негативно настроен към... всичко? Животът е такъв, какъвто си го направиш. Приеми го и спри да се самосъжаляваш.

jghgh
10-27-2012, 06:58
Сънувах много странни неща... Война на котки, че имам рожден ден, че се къпя много много много и той идва на РД-то и ме пита защо се къпя толкова много часове... и такива :О

Ох, май имам ангина ... :< Защо всяка година по това време имам? Може би трябва да ги махам тези сливици... въпреки че това не ми харесва като идея.
Някой без сливици би ли ми казал как се чувства без тях и дали се разболява по-често от бронхитни заболявания?

Княжево, чакай ме. Дано въздухът е чист..

TheDevilInMe
10-27-2012, 07:00
Супер ми е, пия си хубавото кафенце, говоря си с него и слушам приятна музика, нооо днес пак трябва да ида в унито извънредно... :(