Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12

granger
10-10-2012, 20:48
ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ! ВЗЕХ ГО ,МАМИЦАТА МУ,ВЗЕХ ГО!
Ухиу...толкова ми е спокойно вече. Мога да си се съсредоточа върху другата работа и училище.
Утре цял ден сме на Търново ,кеф,кеф!
Много ми е готинко така. Спокойно ми е,Камък ми падна от сърцето и най-важното
НАГУШКАХ СИ СЪЩЕСТВОТО СЛАДКООООООО!ОБИЧАМ ГО!
Сега ще се наспя и в 6и30 ще съм пушка.Добре ми е,благодаря за подкрепата.

NambyPamby
10-10-2012, 21:23
Такааа. Намбито тъкмо истеряса тотално, даже и форумно се разписа, аха да размаха назидателно показалец с репликата "Винаги съм права" и да тегли две-три благозвучни изреченийца, когато Той звънна. И бурята утихна толкова скоростно, колкото беше и започнала. 8-)
Най-най-най-миличкото същество на света, прекрасно и неземно. Пак се видяхме за кратко, че утре трябва и двамата да ставаме рано, обаче съм щастлива. Като са откраднати времето и целувките, е даже още по-сладко. Толкова ми е мило, че въпреки, че е болен и изморен от работа, запали колата и дойде до вкъщи просто така, да ме види, понеже не издържа вече, а не сме се виждали едва един ден... Да не говорим пък аз колко зла ставам, когато не е до мен. Той ми е генератора на добро настроение и когато го няма, нямам нито желание, нито енергия да върша, каквото и да било. Просто ми дава мотивация да върша нещата една идея по-добре и по-отдадено.
Нямам търпение да ни се отвори скоро отново мъъничък прозорец свободно време само за нас си. Без работа, без телефони, без приятели, само аз и той.
Вярно, нещата не тръгнаха добре в началото, направо си бяха трагични, но усещам, че най-сетне започваме да имаме нормална, пълноценна, БАЛАНСИРАНА връзка.
Не мога да кажа, че съм влюбена, още по-малко - че обичам, особено когато съм си правила устата вече, пък то се е оказвало после коктейл от хормони, въпросът е, че този път го усещам различно. И не искам да го обрисувам в думи, да използвам клишета или да го напасвам по определен калъп. То просто си е там и го има, усещам го, някой ден ще излезе на повърхността, в подходящото време. Дотогава няма смисъл да говоря и да го омърсявам.
Достатъчно ми е просто да знам, че докато преди ми е пукало в пъти повече за моите чувства, моите искания, мен, мен, мен и само мен и моето удоволствие, то сега нещата стоят по-различно.
И точно това "по-различното" ми късаше нервите от самото начало на връзката ни, караше ме да се чувствам объркана и заради това бяха всичките италиански скандали, които му спретвах за закуска, обяд и вечеря. Беше ми трудно да приема, че искам да се грижа и за някого другиго, освен за себе си, че съществува някой толкова различен, който ще дава, а няма само да взема. Но май вече съм го приела. И съм готова. Нещо като пролетна промяна, докато зимата чука на вратата. : )

Blab
10-10-2012, 22:04
^:)

Блаб е добре. обича и диша свободно.

TheBeliever
10-11-2012, 05:43
Кълбо нерви съм. Имам чувството, че това е възможността, за която съм мечтала, но дали ще е така? Ще разбера след час и половина. Сякаш не смея даже да се надявам прекалено много.

Irti
10-11-2012, 06:30
Колко ми е нервно тези 5-6 дни.. откачам от нерви. Нещо не издържам.

Пък на този буса е с прецакано парно.. та ми тракат зъбите.. и като взема да се ядосам, да разкостя таблото и да го оправя това парно, че не се издържа вече.

Довечера така ще се размажа, че три дни ще съм в реанимация.

И наистина почвам да обмислям варианта за още една отпусчица.. не ми се седи тук. Уморен съм чисто физически, че и психически. Скапах се от работа тази година. Много мъки и неволи видях в много различни неща. Ръцете ме болят от работа, тялото ми пуслира. Изнемогвам.. тази сутрин повръщах от преумора, ама интересното е че на инат бутам още и още и още.. имам чувството, че мога да продължа вечно, но трябва да почина качествено.. много качествено. Като взема да дръпна един по-голям заем.. пък да си бия шута далеч.. далеч..

Заспивам вътрешно, а външно са ми нужни простичките 2-3 часа сън. Толкова тежест нося на гърба си, че ще клекна вече.. крайно време е.

LadyDi
10-11-2012, 06:43
Болна съм..
На работа съм...

Зле е. И ще е зле цяла седмица.
Ще си цитирам тоя пост до края :cool:

anonymous708973
10-11-2012, 06:55
Ох, хубаво събуждане тази сутрин - един куп милички смс-и във входящата кутия. Толкова ми беше хубаво, че не усетих как минах из целия апартамент с прахосмукачката. Пийвам си мляко с какао, чувствам се дете... а после ще ходя до едно студио за татуировки. Нямам търпение да дойде тоя уикенд <3

Struv
10-11-2012, 07:05
Четвъртък е... (obviously) тъкмо се изкъпах и трябва да тръгвам за университета ,че имам 6 часа лекции висша математика до 15 часа и с нетърпение чакам тези 6 часа да свършат по бързо за да мога да си чуя С , в събота евентуално ще се видим и може би ще има sleepover което не се е случвало отдавна и ще се радвам да се случи ^^.

Wednesday666
10-11-2012, 07:34
Да идва довечера. Имам предчувствие, че ще е мнооого яко.
Попаднах на страхотни колеги. Тези хора, особено едни мацки, не знам как ми смогват на настроенията.
И пак ги е грижа как съм. Някво невероятно е.

Иии да, радвам се, че той ме разбра. Не мога да имам връзка сега, силно се надявам и той наистина да иска просто приятелство, че нещо ме съмнява.. Все пак, няма да го мисля, да става каквото ще. По-спокойно ми е след като казах "Чао" на досадниците. Вече спя доста по-спокойно. И наистина почивам. Йей ^^ ..

xoxi
10-11-2012, 07:39
Нямам търпение да дойде тоя уикенд <3

И аз.
С големи/огромни очаквания съм.
Честно казано искам в събота да се събудя в същата тишина, в която се събудих днес, със същото спокойствие, със същата усмивка, безгрижието... Обаче имам три работи да свърша в събота, като е много вероятно първата да е рано сутрин. Най-важното е, че той ще си е тук!!! Другото каквото стане, без значение ми е.
Едва четвъртък е, а го чувствам като петък вече...
Тази нощ сънувах много красив и странен сън и за първи път ме събуди телефона. От два месеца ставам час-два по-рано от нужното. Сутринта ми започна много добре, надявам се и денят да е такъв.

shmatarok
10-11-2012, 08:08
Ох, да мине и днес :3
Имам изпитване след малко, стискайте палци да не се издъня, както се дъня напоследък 8-)
Ох, много гаден сън сънувах :(
Само да мине днес, после ще се наспя и утре е петък и ще си лежа цял ден. Нямам търпение..
И колко удобно, вчера сайтът не бачкаше цял ден, днес го отвориха за изпитването. Пф, баси. 8-)

едит: хубаво, че седя до умни хора :( т'ва изпитване щеше да е много зле иначе. не че сега няма шанс да е голЕма издънка...

пAteNцЕ
10-11-2012, 08:10
Нямам време за нищо.То не е учене,писане ала и бала -.- Па и вчера , на всичкото отгоре,не знам откъде в 11 часа вечерта ме връхлетя и музата о.О до 12 съм рисувала,абе шантава работа -.- искам да си го видя :3

DisappointedDreamer
10-11-2012, 08:23
Легнах си в 6, станах в 8.
Блях, изморена съм, ама поне не съм на даскало 8-) 4 дни почивка, йеееееййй.

bloodyF
10-11-2012, 08:56
о-б-и-ч. :3 <3
прекрасен е , нямам търпение да го видя
още около 13 часа само <3

Irti
10-11-2012, 09:58
Запил съм от рано с говедата! И така два дни! Време да се направим дармадан!

Сега като гръмна и една точка.. мале уникално разбиване ще пада! Сега е момента да изкочи някой за маризене!

Niakoitam
10-11-2012, 10:29
Имам усещането че сякаш започвам постепенно да хващам нишката на нещата вече.Но пък дали не греша? И ако не греша кога най-накрая ще вземе да започне да се развързва че да се успокоя най-накрая и аз че все пак нещата не са тръгнали толкова на зле, колкото ми изглежда.

ThePainter
10-11-2012, 11:20
Изморен... 7 часа с идиоти не се изкарват лесно. В събота заминавам за Англия за 3 седмици. По това отношение се чувствам въодушевен. Иска ми се да си прекарам хубаво и се надявам много да не ми липсва сегашната обстановка (тъкмо се появи нова :D ) .

kalpazanka
10-11-2012, 12:13
Нощес сънувах, че ходя на гробища, а сега се връщам оттам...

AliceSw
10-11-2012, 12:31
Очаквам...и аз не знам какво точно, но мисля, че ще бъде хубав ден...само почивка...е, и трябва да се епилирам, дано си получа весела вечер (((:

jghgh
10-11-2012, 13:08
засега ми е яко :3
въпреки че сигурно ще провеждам отвратителен разговор по-късно.
но някак си... слънцето пече, позитивно е всичко. евентуално мисля, че намерих среда, в която искам да се движа. нещо, с което искам да се занимавам и обичам. нещо, което ще развивам.
че и предложение за работа изникна, но имам да го обмисля внимателно, че е събота и неделя до 10 вечерта .. съботата така да си я прецаквам не е работа, i guess

babity
10-11-2012, 15:54
Еротично бельо, а у. Музичка, айляче и едно братле, което ме е виждало 2 пъти и ми се обяснява в любов, та чак от чужбина... Забава! :D :D :D Искам да изтряскам един съфорумник. 8-)

PullMeCloser
10-11-2012, 16:00
Болна, и ме е яд, че не започнах с тези Колдеркси, Фервекси и тн от по-рано, щото в момента дъх не мога да си поема от кашлица. Дано до утре се подобри положението. Направих си стабилен следобеден сън, та сега съм малко по-добре.

Dagichka
10-11-2012, 16:02
уморена съм. искам сън, съм, сън.
чувствам си нервите толкова опънати, a те ходят ли ходят по тях, сякаш нарочно за да ме дразнят. просто не понасям тая непредметна лигавщина, ограниченост и откровенна тъпота. искам да ги избия, искам да емигрирам в друга държава, не всъщност по-добре на друга планета. туко-виж нямало толкова тъпи същества. бедната Земя, направо ми е жал, като знам ква помия живее на нея.

kalpazanka
10-11-2012, 16:38
2 диазепама, а все едно съм взела плацебо...

jghgh
10-11-2012, 17:05
^...

цигарки и стъф.
не се чувствам разочарована. очакваше се, че ще ме зареже след всичките ми лайна.
но тоя път направо претръпнах. някак безразлично ми е и съвсем сероизно си мисля, че той губи от цялата работа :>

cookie78
10-11-2012, 17:16
Видях го да излиза от училище с друго момиче..УжасТ!
Както и да е, пак ми е гадно и пак ме е яд! :(

NambyPamby
10-11-2012, 17:21
^ Не си набивай филмите предварително и то за такава простотия, омг. oO

он: Като надрусана съм. Чувствам се замаяна, все едно се гледам отстрани и предчувствам, че е някакъв страничен ефект от глупавите антибиотици. Чудя се какво да си облека - ту ми е топло, ту ми е студено, то навън квото е ужасно - и по-ужасно ще стане по-късно и... оф. Пък не ми се излиза с чанта, нито ми се мъкнат жилетки/пуловери. ;\ Ще го измъдря.

anonymous708973
10-11-2012, 19:31
Охооо, утре е ПЕЕЕЕТЪЪЪЪК <3
ОБИЧАМ петъците. Ама много.

Ivaaaaa
10-11-2012, 20:23
Най после днес на даскало, мина мнооого по-добре от както си мислех. Чувствам се супер иии доста уморена също. Много бързо съм отвикнала от ежедневието ми, което ме подсеща защо винаги ме мързеше да отивам на даскало :D

TheBobqk
10-11-2012, 21:50
Най-накрая ми върнаха лаптопа ^^ Щастлива съм, че отново ще мога да чета и пиша спокойно във форума.

ForzaFelipe
10-11-2012, 22:39
Sad,sad and alone...Можеше да съм на дискотека с колегите,ама на,пак реших че другите планове ще са по-добра идея...естествено бяха провал,следователно пак съм си в нас...Можеше да закрепим отношенията с колегите вместо да се обяснявам и карам за глупости...ама нищо ново...

kalpazanka
10-12-2012, 05:53
Мразя си професията! Мразя си безсилието! А на виновните бих откъснала главите! Като не им се работи, да затварят! Ще се лекуваме с билки и хомеопатия!

пAteNцЕ
10-12-2012, 06:28
Станах...абе добре ми е :D Ама днеска при мисълта,че ще имам 9 часа,хич не искам да почва денят -.- Хубавото,пък и нямам търпение, е ,че ще правим модели :) и този път няма да е само на лист,ами смятаме да използваме разни материали и да стане супер изчанчено :D само се чудя кой ли ще ги носи,в смисъл да дефилира с тях :Д то си е на практика да излезеш по гащи пред публика :cool:
В даскало добре :Д Единствения час,който искам да посещавам е Етиката,пък останалото не ми трябва :D просто ми е приятен този час,има за какво да се мисли. Дано ми е добре есето "за любовта" ,пък и когато го писах,имах си муза :oops:

bloodyF
10-12-2012, 06:39
i want a cigarette :/
снощи ми свършиха и нямам
и за какво трябваше да стана 9? за да имам чували под очите, защо..майка ми изчезнала, дивана също го няма...поне ще си напиша по математика
ама тия 4 часа сън ги намирам за крайно недостатъчни!!!

valdesbg
10-12-2012, 07:17
Не знам дали ви се похвалих за ситуацията в работа. нямаме особено голям клиентопоток и наличния персонал се подпирахме дружно. Две кафета затвориха за 4 месеца, и в момента шефа наема още нови хора. Как да е, оня ден ни събра всички и каза че ако продължава клиентопотока да е нисък ще се наложи да освободи няколко човека.

*facepalm*

Иначе ми е малко притеснено след вчера.

LadyDi
10-12-2012, 07:23
тая кашлица ще ме домори... за капак носът ми тече като спукан централен водопровод...

Colouring
10-12-2012, 07:36
^ Аха! Не се живее направо. ;/

Irti
10-12-2012, 07:50
Боли ме главата и още не съм напълно адекватен.

След такава вечер.. но оцелях и този път. Бог пази пияниците и ги защитава!

bloodyF
10-12-2012, 08:35
еййй
плочки на корема ще направя от тая кашлица, еба си майката.. ттццтцт

xoxi
10-12-2012, 09:08
Чакането почти СВЪРШИ!!!
Само още няколко часа и ще мога да си го прегърна!!!
Направо ми се реве от облекчение и щастие...

TheBeliever
10-12-2012, 09:12
Не знам от кой край да го подхвана. Не успявам да си подредя приоритетите - еднакво важни са ми, еднакво интересни, еднакво перспективни. Явно ще се наложи да лавирам. Отново.

jghgh
10-12-2012, 09:19
изтощена и изхабена.

kalpazanka
10-12-2012, 09:22
Отчаяна и безразлична.
Не изпълних обещанието, което дадох пред себе си, а и за капак се обвинявам, че не се сбогувах с нея.

jghgh
10-12-2012, 10:08
Мисля да си направя френско каре.
Мислите ли, че ще се поддържа трудно?

Трябва да си взема обезателно преса, ако ще се стрижа така. Все още много се чудя.

Enchanting
10-12-2012, 10:23
ох, много ми е изморено.
Искам да си легна и да забравя за всичко друго

granger
10-12-2012, 11:00
След тези дни, в които се явявам каращ звероукротител , говорещ само на английски и тук-там руски, мисля че започвам да превъртам. Усещам се колко съм нервна и заядлива на моменти. Направо не мога да се понасям. Него няма да мога да го видя сигурно 2-3 дни и ще се поболея просто...Липсва си ми :(
От друга страна моята маца е страхотна и много и харесва тук. Учителите им също са точни ,но тия поляци,толкова ме изкарват извън кожата ми,че не е истина. Прости са , нагли и направо ми бъркат в здравенцето. Сума си нерви похабих вчера ,заради тях. Пфш...а унгарците,нито могат да говорят,нито слушат,нито им пука. А италианците нищо,брате. Гледат ме надуто, а бъкел дума не знаят... дръпнах им една реч 5 минути как е редно да се държат,щом представят страната си някъде,не гороспоменатите групички,пред учителите им и вече да си имаме уважението. Другите как могат да се държат културно,нормално и приятелски? Пф...
Поне учителите им бяха доволни от мен и цялата шитня,която понесох, за да ги прибера по едно време...
Днес е последен ден и сигурно tonight ще излизаме пак по заведенията :lol: Само дето не знам ,кога ще успеем да се приберем...за да си хванат утре влака в 10и30 :lol:

nor4eto99
10-12-2012, 11:17
Добре ми е, не ми пука за нищо и си живея единствения живот!!

cyclops
10-12-2012, 11:32
Скапана съм. Снощи излизахме по женски до посред нощите, а тази сутрин бях рано рано на работа. Довечера пак..трябва да намеря от някъде сили.

PullMeCloser
10-12-2012, 11:49
Мисля да си направя френско каре.
Мислите ли, че ще се поддържа трудно?

Трябва да си взема обезателно преса, ако ще се стрижа така. Все още много се чудя.

Много трудно се поддържа, дори и да имаш естествено права коса. Казвам ти го като страничен наблюдател. И аз съм фен иначе, исках по-дълго последния път, когато бях на фризьор, но тя нещо не беше фен на идеята.

Ще си изкашлям дробовете и всички вътрешности скоро. Толкова ми се пуши, а е толкова болезнено. Никакво подобрение от вчера :\

Wednesday666
10-12-2012, 12:11
Много ми е добре.
Най-сетне мога да го кажа. След 3 седмици на ужасно гадно настроение и супер гадните емоции и чувства, най-после се отърсих и съм страшно добре (сън) ..
Не си спомням кога последно съм танцувала толкова много. Само да не бях толкова уморена, щях повече да издържа, но все пак. А негово величество с тоя лед .. Мокра се прибрах, еби му мамата ;д ..

babity
10-12-2012, 13:00
Не дееее, защо така антиконти стана? Сега не стига, че ще трябва да работи, ами може и да е мноооооооого надалече. Писна ми от шибани обстоятелства, омръзна ми всички да са далече. Тооооолкова много го обичам, адски ще ми е трудно, ако го няма. И... ох, странни неща стават в главата ми. Трябва повече секс. 8-)

TheBeliever
10-12-2012, 15:00
Гушкаво ми е. И ми се яде сладко. И не мога да си намеря място. И се усещам страшно лабилна и емоционална. И изпитвам нуждата да се скарам с някого. Такъв ПМС не бях имала от доста време.

Inexcussus
10-12-2012, 15:17
Нараних човека, който обичам и сега той ме мрази.. или поне така твърди. Чувствам се ужасно.. Ако не беше това, може би щях да съм добре.. :/

DisappointedDreamer
10-12-2012, 15:22
прочетох си още една книжка,
с приятелка се мотаем тези два дни
остават ми още два 8-) хубаво ми е

nepowtorima
10-12-2012, 15:35
Чувствам се смазана. депресирана. Като затворник съм в къщи.
Не издържам вече.
Всичко се скапва. нещо такова де..
вече се чувствам тотално асоциална..
не не не може да се продължава така

Deadlock
10-12-2012, 15:36
+ работя!
- няма я темата с плюсовете и минусите? :Д

marilyn
10-12-2012, 15:51
Няма да се връщам назад! Заради себе си! Колкото и да ми се обажда просто няма, бе! Ама хич не ми дреме преди какво е било, аз ли виновна или той.. края отдавна е сложен... било квото било... стига.......

Sisito941
10-12-2012, 16:15
Много ме боли стомаха.. :-(

bloodyF
10-12-2012, 16:15
deadlock, харесва ми идеята ти! :Д
ще си ги напиша така за днес
+гърлото не ме боли, кашлям по-малко и само дето гласът ми го няма, иначе всичко е 6
+имам 6 по математика и дивана е страхотен
-той нещо пак не е ин дъ мууд , ама нормално-и аз да съм спала 6 часа, да трябва да ходя на тренировка и на работа и на мен няма да ми е яко, поне утре се надявам да го изненадам приятно и да се зарадва..едвам ще издържа да не му кажа още 30 часа :Д ама ..какво да се прави
поне със спане и уроци ще си запълня времето и ще ми мине бързо, бързо :3333
прекрасен е, обожавам го направо , аввв :3 <333333

Irti
10-12-2012, 16:56
Лошо ми е. Още ми е мъгляво от запоя вчера и цял ден не вземам адекватни движения..

Ще взема да си легна

Sh@d0w
10-12-2012, 17:05
Бахти убитата настинка

боли ме гърло, глава, тече ми носа

ФУУУ

чакам я да седне в скайп да си говорим

shmatarok
10-12-2012, 17:31
Еееее, може ли такова нещо. Цял ден вали и духа и вънка е толкова тъмно, а е още 6 и половина. Отидоха ми плановете за излизане май май.
Прекрасният ми почва да ме дразни отново. Какво иска, не мога да го разбера изобщо.
Алкохолните ми запаси също никакви ги няма и не знам какво ще пием днес. :(
И ме боли коремът май. Лошо. И ми се спи... пф. И парното пак го няма, а вънка е ебати студа.

Blab
10-12-2012, 18:12
Блаб забърква картофи с броколи на фурна и си мечтае за вино.
//вино няма, виновни - също:Д

kalpazanka
10-12-2012, 18:28
От толкова много лимони, които ми поднесе животът, намразих лимонадата....

Dagichka
10-12-2012, 19:02
уморено ми е. въпреки че си поспах до 10 и пропуснах даскало заради мантуто, цял ден се излежавах и пак ми се спи, след малко лягам. утре ми се ходи на паметника на фрий дъбстепа, ама е от 4 до 6, а в тоя студ и дъжд както го дават..грр, май няма да се вдигна да отида, освен ако дружките не дойдат до нас да ме изритат навън :Д днес никъв контакт с хората от класа ми - спокойна и доволна съм. ;д

jghgh
10-12-2012, 19:03
+ работя!
- няма я темата с плюсовете и минусите? :Д

отдавна...

малко чилнах,
щото днес си направих главата и организЪма мазало.

DisappointedDreamer
10-12-2012, 19:09
ох, тея 2 дни почивка са страхотни 8-) цял ден с приятелка, цял нощ с нея пак 8-)
след малко още една приятелка ще дойде, иии ще е забавно. :3
хубаво ми е

TheBobqk
10-12-2012, 19:14
http://www.friendsorenemies.com/page/foe-radio
Тая кашлица ме подлудява. Но пък си ми е весело.

granger
10-12-2012, 20:08
Видях си го ,щастливо ми е, няма да е зает тея дни и ще мога да му се насладя докрай :smt007

xoxi
10-12-2012, 20:45
ТУК Е. НАЙ-НАКРАЯ!
Speechless съм. Чувствам се като най-щастливият човек!
http://data.whicdn.com/images/11548669/tumblr_lnq46wkFte1qelwbso1_500_large.gif
Най-накрая усетих допира му, чух дишането му, успях да го прегърна и целуна... За един месец (+/-) тези неща ми липсваха най-много!
Тази вечер го оставям на родителите му да му се порадват, но за събота и неделя е само мой. Толкова дълго чаках, че тази нощ сега малко ми идва в повече, особено като знам, че е толкова близо вече... но да не бъдем егоисти.

Jaune
10-12-2012, 20:51
аз съм редко тъпа, бе..

на нов ред;
пише ми се...

valdesbg
10-15-2012, 06:55
Иииии форума най-накрая е онлайн отново. Админа е изтрезнял след събота и неделя и е погледнал статистиката.

На мен ми е никакво. Ии отново никой не го интересува.

shmatarok
10-15-2012, 07:11
блааа, мислех, че само при мен е бъгнато и не зарежда. 8-)

ОХ!!! Прекрасен е. Не си спомням някой да е проявявал толкова много нежност към мен и то толкова ненатрапчива и въобще някой да помисли повече за мен и моят кеф, отколкото за себе си. Изненадана съм много.
Липсваше ми вчера вечерта.
И всъщност ми даде идея за личностна промяна и смятам да се опитам да го изпълня това, което си поставих за цел.
И хич не ми пука вече нито за мистериозници, нито за който и да е. Искам си него.
(ако не ми се обади, както обеща, ще му стъжня живота, обещавам 8-) )
И първото ми оценяване в унито вече е факт, имам шестица, нях нях нях. Чакам резултатите от второто тези дни, там е малко по-сложно и кой знае какво съм направила.

едит че не ми се ще да вдигам темата, пък искам да се оплача:
аххххх, много ме издразни, писа ми, амааааа.......... ;х оф.

heartshapedbox
10-15-2012, 07:24
Много ме боли корема, но Ибупром-а помага значително бързо.
Убивам малко време във форума и отивам да си го видя :)

Богиня
10-15-2012, 07:31
Въпреки времето, страхотно! Починах си пълноценно събота и неделя. Чудя се какво ли ще ме скапа...

NambyPamby
10-15-2012, 07:46
Води ли се за изнасилване, ако му се нахвърля по възможно най-агресивния начин, а той не се съпротивлява? 8-)
Невероятно много го искам и място не мога да си намеря. Пък като си представя, че трябва да чакам края на работната седмица, а е едва понеделник... Идва ми да се застрелям от упор. :\
Притеснително ми е и какви ще ги свърши довечера.
Притеснително ми е аз какви ще ги свърша тая седмица, щото служебно бая омазах нещата, са ми е интересно дали ще мога да ги оправя.
За една седмица успях да видя сума ти бивши.
Абсолютен мармалад.
Искам да се оправят нещата.
И имам нужда от Него, по дяволите, щото съм на път да откача централно вече. Имам чувството, че заради липсата на секс всичко останало ми куца.

bloodyF
10-15-2012, 08:09
аз съм редко тъпа, бе..

и аз така
предпочитам да бях умряла от студ, разболяла се още повече на дъжда , отколкото да бях отишла там, ама късно майка
ще си понеса последствията
боже, как ми липсва
30 часа ми се струват като милион,..
искам да го нагушкам и да му се извиня лично :((

DisappointedDreamer
10-15-2012, 08:10
Цяла седмица кашлям. Корема ме боли, гърдите ме болят. Всичко ме боли. Ебати кашлицата.
Майка ми ще ме обезглави. Ебати смс-а получих от нея 8-) 100% ще ми извади сливиците собствено ръчно с нож и вилица когато ме види.
Понеделник е, тъпо ми е. Изморена съм.

Зайче..
10-15-2012, 09:17
оф, защо точно сега трябваше да се разболявам :Х дано до 2-3 дни да съм по-добре и да отида на училище, защото с госпожата по история и още 5-6 човека от по-големите ще ходим в Балчик и изобщо не искам да пропусна ;(
и на всичкото отгоре имам уникалната мускулна треска. имам чувството, че да ме бяха пребили нямаше да ме боли цялото тяло толкова, колкото сега 8-)

Богиня
10-15-2012, 09:24
Зайче, да оздравяваш много бързо!!! В Балчик е страхотно в момента. Вчера се върнах от там. Истинска приказка!

пAteNцЕ
10-15-2012, 09:37
днеска физически хич не ми е добре....ще си остана у нас,пък утре дано съм добре :хх

granger
10-15-2012, 10:31
Не съм си и представяла,че ще срещна някой като него! :smt007
Няма да мога да го нагушкам тия 2 дни май,май,но поне ще го чуя и ще знам ,че е добре. Липсва ми ,обичам си го !!!
След този проект се чувствам крайно уморена,не мога да се наспя,не мога да си почина, а когато съм с него бликам от енергия. Прекрасничето ми!
Радвам се,че нещата все пак приключиха с проекти и тн,мога спокойно да кажа,че отново се представихме най-добре и на най-високо ниво. На почти всички им хареса, а естествено имаше и недоволни,но това е поради липсата на каквото и да е възпитание у същите тези недоволни. Все тая. Представих се,аз,лично повече от страхотно *изфук* . Всички бяха повече от доволни,така че със спокойствие мога да заявя : My job here is done! нямам повече ангажименти по тези проекти,ако случайно имат нужда от мен, насреща съм,но май това беше...5години работа литнаха бързо, а опита който натрупах е ...изключително полезен, а хората с които се започнах са уникални!
Абе едно ми е хубаво !

Irti
10-15-2012, 11:09
Само на мен ли не ми отваряше форума няколко дни?

DisappointedDreamer
10-15-2012, 11:24
Само на мен ли не ми отваряше форума няколко дни?

Форум нямаше.

Naive
10-15-2012, 11:42
демотивирана.

cyclops
10-15-2012, 12:45
Как се обръщат нещата за един ден , не е истина... сутринта плаках, сега ми е усмихнато. Много смесени чувства и емоции..

Dagichka
10-15-2012, 12:49
разгеле, форумът се оправи. ^^

бясна съм. да се разкарвам 2 пъти за едно и също нещо, по тролеи и опашки, направо ме извади от нерви. и да се порежа адски бруталното на един никакъв си лист?! какво ми става по дяволите тия дни, имам чувството, че някой ме е прокълнал да съм такъв карък.. аргх, че и си знам кой е. ама здрава да е, всичко се връща в тоя живот, и нейното няма да закъснее.
сега се успокоявам още малко, ще попиша по литература, ще напиша текст за Феникс и ще си чета по фотограметрия с чаша какао в ръка (втората за днес :Д) :3

balu4ka
10-15-2012, 13:28
Отвратително.
Днес,както и последните дни ми е някак безцелево,умряло и уморено..И както винаги с тези затормозяващи мисли.
И как биха разбрали думите ми ,след като не разбират мълчанието ми понякога?!
Иска ми се да говорим ,да си споделяме ,да се подкрепяме,но...
Адски много неща ми липсват,всякаш тази празнина всеки ден си расте..
Пфф,защо не съм си аз...
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbxot1SbSK1qlzgapo1_500.jpg

LeprikonA
10-15-2012, 13:34
разгеле, форумът се оправи. ^^

Като малко дете се зарадвах като видях, че работи днес ! :Д

Ами точно в момента ми е добре, в училище не беше кой-знае-какво, но пък след него си купих няколко дребни нещица, такива хубави цветове намерих, ще се позанимавам после с тях. (:
Приказвах си с баба поне два часа и нещо, кафенце пихме (намерих си най-после хубаво кафе, че и на джоба ми пасва :Д) , много хубаво ми стана.

ShtrudeL
10-15-2012, 14:23
За пореден път ми се явяват думичките 'не мога по тоя начин' и винаги го пренебрегвам, или се опитвам, но не знам кога ще ми се пръсне главата.
Не харесвам в себе си това, че сетивата ми са толкова изострени. Всъщност много работи не харесвам в себе си, които ме натъжават.

Навън времето е необичайно мрачно, но топло.. Сега пък и гръмотевици се чуват.
Чувствам се самичка.
О! Днес в полунощ да не забравя да си напиша желанието. <3
http://videlei.com/info/?e=94

jghgh
10-15-2012, 14:30
много много много искам да се подстрижа, дори да се боядисам, да постигна по-драматичен вид . пример френско каре, тъмно червена коса или поне кичури.. язък, че косата ми не го позволява.

някак, почна да ме трЕска онова чувство, че искам неконтролируемо да си острижа косата по повод сърдечни трансформации :Д
вярвам, че тва много ще ме освежи. както и да се науча да си слагам очна, goddammit! ><
имам нужда да правя подобни инфантилни неща

ShtrudeL
10-15-2012, 14:52
много много много искам да се подстрижа, дори да се боядисам, да постигна по-драматичен вид . пример френско каре, тъмно червена коса или поне кичури.. язък, че косата ми не го позволява.

някак, почна да ме трЕска онова чувство, че искам неконтролируемо да си острижа косата по повод сърдечни трансформации :Д
вярвам, че тва много ще ме освежи. както и да се науча да си слагам очна, goddammit! ><

въх... и мен ме тресе това в последно време..

heartshapedbox
10-15-2012, 14:56
Аз пък снощи сънувах, че се самоподстригах, уж значело неприятности..дано да не е така.

paradosou
10-15-2012, 15:00

Познато, обаче аз тва го свърших преди време, тогава доста хора бяха буквално в шок :Д, чудеха се как не ми е досвидяло да си клъцна толкова косицата и в същото време бяха супер впечатлени. 8-) Очната линия не е голяма философия. ;п

Инак доста сив ден беше днес. Във всеки възможен смисъл. Утре волята ми ще бъде подложена на изпитание, ама от сега предвкусвам добър развой. ))

DisappointedDreamer
10-15-2012, 15:01
Абе, и аз имах такъв период и си направих расти...

jghgh
10-15-2012, 15:06
^няма да ми отиват.
нямам и никви пари, тряя се хвана на работа.. гардероба да сменя, а у.
иначе и стила искам да сменя.
някак.. не знам. искам да направя нещо със себе си. да влезна в няква роля.
даже се чудя как съм можела да изглеждам толкоз' невзрачно през годините.
аз знам защо го правих - с идеята, че ако някой ме хареса така, значи наистна съм му направила впечатление. и се увличах по по-естественото излъчване.
сега не искам да съм чак толкова естествена. искам да си имам няква малка роличка за пред обществото. да вляза в роля ли, не знам.. да играя . със себе си, с външния вид :о

не знам защо тъй.. тресе ме неконтролируемо желание да се променя визуално. и в хороскопа така ме съветва каката,дето ги пише : D

ShtrudeL
10-15-2012, 15:08
мфмф все едно чета себе си..

jghgh
10-15-2012, 15:11
а лошо ли е човек да има идол?
лана дел рей е моят :<

ShtrudeL
10-15-2012, 15:22
иллллл
Лана Дел Рей е ужасна. :3

heartshapedbox
10-15-2012, 15:23
Абе, и аз имах такъв период и си направих расти...
Искам много, ама още ми е къса косата..иначе си имам трички :)

jghgh
10-15-2012, 15:23
нее, в никакъв случай
величествена е :<
просто е рядка комбинация от талант и ебати красотата.
и е няква театрална, цитирам Т.
и секси. и песните са един път. хем са комерсиални, хем са просто невероятни.
тя е артист, на когото бих купувала албумите

ShtrudeL
10-15-2012, 15:31
Абе... сега като се сетих... нещо ми се свири. Т.е.. не че мога, но искам да си оправя китарата и да се понауча на нещо.
Ама все няма финанси за ключове и струни и какво ли не. апфУ
А и трябва да си отрежа ноктите, ако наистина тръгна да се уча.. хм

Иначе Лана има нещо много дразнещо И в гласа И във физиономията.

jghgh
10-15-2012, 15:36
Аз И в гласа, И във физиономията намирам нещо прекрасно и величествено, могъщо и недостижимо. I'd totally go lesbian for her.
Бих я целувала и прегръщала постоянно, без нищо друго, защото просто е толкова хубава, че не бива да бъде осквернявана. Не знам. Много й се възхищавам.

И каквото ми е на сърцето, ми е на езика общо-взето: D Сигурно пак ще провокирам подигравки & stuff.
Знам, че пиша само странни неща напоследък.

пп. А на мен ми се ходи на актьорско майсторство май..

DisappointedDreamer
10-15-2012, 16:13
Иначе Лана има нещо много дразнещо И в гласа И във физиономията.

съгласна съм.
Има нещо наистина отвратително в устата и. Направо ме побърква.

PullMeCloser
10-15-2012, 16:22
Дали не си поспах стабилно-5-6 часа. И още мога. Поотпочинала се чувствам. А сега трябва да уча :Д

Naive
10-15-2012, 16:24

и мен нещо ме сърби да се боядисам, ама ме е страх да не изглеждам твърде нелепо :Д

Богиня
10-15-2012, 16:25
съгласна съм.

И в долната част на носа. Много е грозно! Както някой преди мен е споменал, горкото момиче е лишено от всякакви гласови данни. Песните и всички са за погребения, а клиповете към тях са ''блестящи'', достойни за Оскар.

granger
10-15-2012, 16:39
Всеки с мнението си,но аз намирам Лана за една от най-хубавите млади певици в момента. Вярно е,че има много операции,но определено изглежда много добре, а на мен именно устата и носът и много ми харесват.
Утре се надявам да си видя прекрасника!!! :smt007
Тази вечер ще си се чуваме и нямам търпение да си го намачкам прекраснооо, обожавам го! Чак пеперудките ми се заобаждаха.

zombolovesu
10-15-2012, 16:49
Чуствам се ужасно... Имах shit day.Не го видях в автобуса,после го видях на спирката, но той не ми обърна никво внимание, иначе който знае сме си писали снощи.. дори здрасти не ми каза... в автобуса имах чувството, че ще умра. През 4ят час се обади гастрита ми, видях, че той има 6 часа, а аз 7 дори чао не ми каза... След 7я час всичко ми мина, но спирката ми беше гадно... имах чуството, че ще се издрайфам.. поне приятелите ми оправиха настроението.. в автобуса имаше тъпаци, освен приятелите ми те бяха готини.. минах покрай неговата спирка, щеше ми се да го видя, но не знаех къде живее, просто исках да го видя.... прибрах се и видях, че ми е писал, чесъм странна защото съм написала ndъъъ, а той не го е схванал...

SpiritInBlack
10-15-2012, 16:54
Пловдив айлякът ме настигна и извън града.Бях в едно такова супер настроение

kalpazanka
10-15-2012, 16:57

И мен ме тресе за промени, но не смея вече нито за кичури, нито за цялостно боядисване, че после корените са разправия. А и е допълнително огромно перо в бюджета да купувам 2 кутии боя за мойта перушина на всеки две седмици.

За очната- http://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2010/11/essence_eyeliner_ladybeetle_artikel_1.jpg Трябва да си с 4 леви, за да не можеш да я сложиш :D

ShtrudeL
10-15-2012, 17:12
мфмф аз имам една на Golden Rose и си се справям лесничко. Не е сложно като цяло.

jghgh
10-15-2012, 17:20
Имам такава на Есенс, още не съм я използвала. Преди ползвах на Импала една с писец като на химикалка.
Иии, не съм много сръчна.

Бтв, не знаех, че Лана има пластични операции ...

SHPAIdURmeN
10-15-2012, 17:25
Ау изкушавам се да се по гавря в фейса на една тъпотия :D : ----Понякога .. дори сълзите карат очите да блестят...---- просто клавиатурата става магнит за металните ми пръсти :D.

Sisito941
10-15-2012, 17:26
:-( офффффф....

Jaune
10-15-2012, 17:48
много вятър, много синьо в небето
не го е видял, оказва се. let the cycle begin

Irti
10-15-2012, 20:11
съгласна съм.

Дайте снимка да видя за какво иде реч?

PullMeCloser
10-15-2012, 20:14
Дайте снимка да видя за какво иде реч?

http://wa1.cdn.3news.co.nz/3news/AM/2012/5/29/255936/lana-del-rey.jpg?width=460

http://thesilvertongueonline.com/wp-content/uploads/2012/06/lana-del-rey27.jpg

На мен ми е много красива, а носът й е перфектен.

Irti
10-15-2012, 20:20
Бива г/д, ама по-скоро долу. Де да знам.. не е особено хубава за мен.

Спи ми се и ще лягам ,че утре рано ще се става.

DarkTemplar
10-15-2012, 20:20
Нещо ми кривее устата й, иначе изглежда сравнително добре. Прилича ми на ретро звезда.

Гледа ми се някой наистина силен и разтърсващ филм.

jghgh
10-15-2012, 20:25
няма по-красива от нея :3

Irti
10-15-2012, 20:27
Изглежда малко като мъртвец, човече. Бледа като сирение.

PullMeCloser
10-15-2012, 20:31
Лана се превърна във форумен проблем :Д
Верно й е малко кривичка долната устна, но според мен не я загрозява.

По темата: ааадски ми е мързеливо. Имам да още да уча, а в момента учебниците ми служат да си подпирам ръцете на тях. Май скоро няма да се ляга :Д

xoxi
10-15-2012, 20:31
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m48ujxPpUw1qe4ao6o1_500.gif
Толкова бързо се минаха тези два дни прекарани с него...
Някакво неутрално ми е, не ми се прави нищо в момента.
Искам пак...

heartshapedbox
10-15-2012, 21:01
Айайайайай!
Толкова ми е щастливо<3

Blab
10-15-2012, 21:14
това.
спешно трябва да си намеря ново/друго занимание.
защо да не мога да емигрирам и аз от хората? защо все те трябва да ме напускат?
тъпо ми е, че му позволих да има такова място в живота ми.
че си строя идеи за бъдеще, без плътно настояще.

влюбена съм в пътешественици. мамка ми.

MasterOfPumpkins
10-15-2012, 21:40
мисля, че не е точно тук мястото, макар, че донякъде е свързано и с любовта или, по-скоро, обичането, но

АЗ СЪМ ГОСПОДАРЯТ НА СВЕТА ;D
честно, чувството да ти е спокойно и готино е неописуемо. пожелавам ви го.

DragonLady
10-15-2012, 22:31
Приятно изморена :) Последните дни бяха прекрасни! Разбрах 2-3 нещица, които донякъде оправдаха очаванията ми, но до някъде и се разочеровах от наученото.

Irti
10-16-2012, 05:47
Болен съм впрочем. Събудих се в 4 сут и излязох до буса. Три пъти си изпуснах цигарата от студ.. замръзнаха ми пръстите. Имах температура по едно време да се бях утреперил.. страшна работа. Успях да поработя няколко часа де..

Сега трябва да изпия още едно кафе.

LadyDi
10-16-2012, 06:03
^ Добро утро, Ирти :) Оздравявай.

Едва вторник е, а аз вече си приказвам сама. Не искам да си представям какво ще се случи утре.

TheBobqk
10-16-2012, 07:04
Скапана съм, скучно ми е, той не е добре и не мога да му помогна. Не иска да сподели. Побърквам се. Искам да се затворя някъде и да си се нарева и депресирам на воля. А когато изляза искам да имам едно куфарче с пари пред стаята и да си напазарувам глупости. Имам нужда да харча пари. Правя жалки опити да си повдигна настроението.

NambyPamby
10-16-2012, 07:27

Най-прекрасният/чаровният/разбиращият/милият мъж на света е. Не искам никого другиго, никой друг не може да ме направи щастлива по същия начин, по който той ме прави. Минало е толкова малко време, а имам чувството, че го познавам от години. И не в онзи смисъл, в който рутината ви затрупва като лавина и всеки ден е един и същ, ами в хубавия. Имаме сходни идеи за бъдещето, обичаме определени песни, смеем се на определени неща, ей за такива дребни нещица става въпрос, които са незначителни на пръв поглед, но които не ти се случват с всеки и които те карат да се усмихваш, когато намериш онзи, с когото да ги споделиш. Колкото повече време минава, толкова по-близък го усещам; колкото повече получавам, толкова повече давам.
Не знам дали в мен има нещо различно, за да заслужа подобно отношение, или той е различен от всички останали, но наистина се чувствам като в приказка.
Само дето никъде в детските приказки не се споменава, че чаровният принц пристига с коня, прави те щастлива, а после се качва обратно на седлото и драсва към друго кралство на 3000+ км от теб.

shmatarok
10-16-2012, 07:35
Хич не съм очарована.
Пуснала съм си епична музика да се надъхам малко, че втора сутрин ставам тегаво. Тая седмица почва зле.

Wednesday666
10-16-2012, 07:41
Успах се вчера. Много добре си започнах с лекциите. Няма що.
Добре, проекта ми върви добре.
Сега ако седна и да го науча ще съм направо супер. Барабар с целия друг материал.
Майната им, няма да им се дам.

bloodfrozen
10-16-2012, 10:42
Бахти кирливия организъм, дето съм. Все нещо не ми е наред. Едва ли ще настъпи момент, в който мога да се похваля със някакво стабилно здравословно състояние. Оф. :-?

heartshapedbox
10-16-2012, 11:28
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb6gggKkiB1r1r89mo1_500.gif

LeprikonA
10-16-2012, 11:39
Не е като да не съм доволна. (:

DisappointedDreamer
10-16-2012, 13:38
Ядосвам се, бясна съм, тъжна съм.

По дяволите.

jghgh
10-16-2012, 15:02
твърде много спах днес.. преспах.
сънувах неприятни сънища...
за бога. искам някакво развитие

Sisito941
10-16-2012, 15:19
Ядосвам се, бясна съм, тъжна съм.

По дяволите.

И аз съм така..

granger
10-16-2012, 15:32
Малко тегава история,но се оправихме,обичам го! Прекрасен е!Искам си го при мен,само тва ме крепи,искам си го за мен!

PullMeCloser
10-16-2012, 15:43
Изморена, главата ме боли зверски, боли ме ЗЪБ, няколко неща ми скапаха настроението, така и не успях да го видя и като цяло не ми е ден. Опитите ми да поспя бяха абсолютно безсмислени и само ме измориха още повече. :\

anonymous708973
10-16-2012, 17:17
Най-прекрасният/чаровният/разбиращият/милият мъж на света е. Не искам никого другиго, никой друг не може да ме направи щастлива по същия начин, по който той ме прави. Минало е толкова малко време, а имам чувството, че го познавам от години. И не в онзи смисъл, в който рутината ви затрупва като лавина и всеки ден е един и същ, ами в хубавия. Имаме сходни идеи за бъдещето, обичаме определени песни, смеем се на определени неща, ей за такива дребни нещица става въпрос, които са незначителни на пръв поглед, но които не ти се случват с всеки и които те карат да се усмихваш, когато намериш онзи, с когото да ги споделиш. Колкото повече време минава, толкова по-близък го усещам; колкото повече получавам, толкова повече давам.
Не знам дали в мен има нещо различно, за да заслужа подобно отношение, или той е различен от всички останали, но наистина се чувствам като в приказка.

Абсолютно. От първата до последната дума.

granger
10-16-2012, 18:06
Искам,искам,искам,искам http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbvx3uWxuj1rhimd2o1_500.gif

TheBeliever
10-16-2012, 18:16
Нещо не ми е наред. Всичко и всички са ми криви. Искам само да ме гушне и да заспивам.

Jaune
10-16-2012, 18:20
Бахти кирливия организъм, дето съм. Все нещо не ми е наред. Едва ли ще настъпи момент, в който мога да се похваля със някакво стабилно здравословно състояние. Оф. :-?

.......

SisiStrange
10-16-2012, 18:36
Уморена съм, имам купища работа, а най-хубавото е чак вдругиден...

x7aZzy
10-16-2012, 19:30
Мразя, мразя, мразя сладко. Мразя шоколад.
Челюстта ми се схваща, повдига ми се. Мразя.
Последният път, когато ми се наложи да ям, беше началото на април.
Не съм си променила вкуса. Все така отвратителен е шоколадът.

Но днес ми беше толкова зле. Мисля, че това беше най- лошият ден от мнооого време. Не можах да се прибера сама до квартирата. Трябваше да си почивам на всеки 20 метра. Поне не припаднах като предния път.
Накараха ме да ям шоколад. И да пия вода. Която повърнах. Искам само да съм добре. Да не ми заглъхват ушите. И да не ми пада кръвното. Искам да дишааам. Не в торбичка.

Kapi90
10-16-2012, 19:33
Неебателен !

xoxi
10-16-2012, 19:37
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m77vbkLUvz1qkcmqlo1_500.png

heartshapedbox
10-16-2012, 20:14
Говори ми се по някакви супер екзистенциални въпроси :Д

ShtrudeL
10-16-2012, 21:21
Спи ми се ужасно много, но не искам да спя, защото... не искам сама.
Искам утре да се наспя, а като се събудя да съм самичка и така цял ден... няколко дена... Така може. Ама няма да стане.
Издивявам, когато ми липсва човешки допир и топлина. И то определени такива.

Отново:

Много ме боли, когато си тръгваш. Това не е някаква
глезотия. Нито творческа сентенция. Нито аристократичен
модус… Това е болка. Отляво надясно, от сутрин до вечер, от
мрак до изгрев. Това е елен в панелка. Лилия във ваза. Луна в
чаша. Наясно съм, че само през поезията мога да кажа още
нещо за себе си. Да се захлупя тотално в арта. Да пропагандирам
сецесиона, хубавото, чучулигите… Позитивното в новите
поколения. Но това е болка. Много ме боли. Генезисно, пост,
суб ме боли. Това е армани на болката. Това е „Болка,
Болко-о, Болчице…“от А.Г.

Al3ksandra
10-16-2012, 21:21
Долу горе.. добре. Как да се чувствам.. Да идва утре... на пострижка съм и ще съм с мойто момче :):):) Иначе тука се мъча цял ден с тъпия си телефон, да му инсталирам една програмка, но неще и не ще .. :D лудница.. И искам да се наспя хубаво и да разкарам смотаните мисли от главата си !

ForzaFelipe
10-16-2012, 22:27
Искам любов...липсва ми адски много нежност...колкото и гейско да звучи,искам да гушна едно нежно същество,да го цункам,да заспим заедно гушнати...дори и след това ръката да ми е изтръпнала и цяла нощ да плюя коса...искам да има с кой да се скарам за глупост,че да може само да се сдобрим,искам по цял ден да мисля колко искам да я видя,искам да си мъча тъпата кратуна да измисля нещо оригинално за да я изненадам...адски искам всичко това...писна ми да съм най-самотния самотник...искам истинска любов...искам нежност..

anonymous708973
10-17-2012, 06:49
Мразя, мразя, мразя сладко. Мразя шоколад.
Челюстта ми се схваща, повдига ми се. Мразя.
Последният път, когато ми се наложи да ям, беше началото на април.
Не съм си променила вкуса. Все така отвратителен е шоколадът.

о.О Ужас!
Ох, обичам шоколад. Защо вкъщи няма? :д
Разсейвам се, а имам да пиша доволно много. Започвам. Наистина.

LadyDi
10-17-2012, 07:42
Сряда сутрин:

http://media.tumblr.com/tumblr_mbxu72kc6y1rnxj3b.gif

mirorforse
10-17-2012, 07:48
Чувствам се съсипана и уморена след последния грип който ме връхлетя с доволната температура 39.5 ...

Hayashi
10-17-2012, 08:10
Адски много ми е зле. И няма откъде да се сдобия с бележка, а наистина ми е толкова лошо.
Слънцето ме успокояваше, че съм щяла да стигна до даскало някак си.
Сигурно ще се разплуя на чина и ще умра тихичко.

Irti
10-17-2012, 08:31
Кака, http://media.riemurasia.net/albumit/mmedia/hr/9un/wh30/478229/1061831853.gif

Ебахти грипа ме е улепил. Носа ми тече и нямам силици за нищо.

Ще правя една салата.. малко гнусна на вид.. гледах я по тв-то, ако стане ще коментирам.

LadyDi
10-17-2012, 08:38
Кака, http://media.riemurasia.net/albumit/mmedia/hr/9un/wh30/478229/1061831853.gif

Това е Мару!!!

heartshapedbox
10-17-2012, 08:42
Ох, ядосана съм.
Най-мразя да имам някакви планове с някой и въпросният да ги отмени в последната минута,направо издивявам.
Ако не ме нагушка много после, лошо му се пише :Д

Irti
10-17-2012, 10:26
Такова коте вчера галих. На един приятел е.. ама стабилно го мачках 8-)

Кака, форума е бавен.. и изключва нещо... що така?

titinkaa
10-17-2012, 10:28
Чувствам се страхотно,и съм много щастлива. :)

cyclops
10-17-2012, 11:39
Айдеее и аз съм сред разболелите си. Още съм в началото, ама усещам как хич не е добро положението. Имам чувството, че тоя форум е заразен 8-)
Май ще си отменя срещите за днес, за да се опитам да си стъпя на краката утре, че ми предстоят важни дни.

Hayashi
10-17-2012, 11:45
И мен си ме пратиха в къщи. Сега ще си лежа в леглото и ще чета книга.
Ебати толково не ми е било зле скоро.

shmatarok
10-17-2012, 11:48
ръката да ми е изтръпнала и цяла нощ да плюя коса..

ох, това ми зареди цялата сутрин, като го прочетох :lol:

ммм, доста незадоволително обаче се развиха нещата. в нито едно направление не беше добре и накрая даже беше зле. :Д днес не ми е ден, няма да се занимавам да ходя никъде. пък и времето е гадно и студено.
Утре е четвъртък, пфффффф. Да минава по-бързо и да идва уикенда, ама май тази седмица няма да излизам. :/ Не го разбирам прекрасният ми (който вече хич не ми се види толко прекрасен), изобщо даже. Егати странният характер. Не знам зает ли е или нещо е решил да се скатава, ама се надявам скоро да получа някакво прилично обяснение какво се случва, щото почвам да се дразня. Не обичам да ме размотават.
И трябва и да си готвя, бах.

DisappointedDreamer
10-17-2012, 12:29
Като парцал съм.

TheBeliever
10-17-2012, 12:35
Цялата ми седмица отива на кино. Как може да променят датата 3 пъти? Как може часовете да съвпадат?
Ужас.

И съм непрестанно гладна. И нищо не ми се върши, а е започнала да се образува кочинка.

Искам да се свършва вече.

Naive
10-17-2012, 12:39
не искам да спя сама и ми е толкоава тъжно...

Wednesday666
10-17-2012, 13:57
Аман от прости софийски селяндури! Ма аз к'во ли си мълча все, само подминавам, другия път някой ще изяде шамара. "Ебати яката мацка, брато " ще вика на съседката му или на някоя роднина, не на мене. В нормално настроение бих се изкефила, обаче тия дни съм изключително нервна, а тия подвиквания зачестиха. Еби му майката и на студентски град. С това пусто 280 ми се взе здравето вече. Писна ми от всичките смотаняци ..

Almond
10-17-2012, 15:42
Тея дни са ми като на сън... не мога да повярвам колко бързо се обърнаха нещата... Приятелка ме предаде за пореден път, но този път наистина вече прекали. Чувствам се неочаквано добре.

LadyDi
10-17-2012, 16:28
Умирам...

http://media.tumblr.com/tumblr_mb11lcDlzu1r2to9l.gif

jghgh
10-17-2012, 16:36
изчистих кухнята, коридорите (големи са..), стаята си... пренаредих някои неща.. измих купища чинии.. остана ми някво време и за кола-маска. мм, найс :д сега ще си сготвя нещо...
чувствам се добре.. трябва да съм винаги заета с нещо..

записах се на курсове по бизнес английски, стартирам на 22 ...

заетост трябва да има..
и ако няква почасова работка си намеря, да мога да си плащам стандарта на живот, който искам да водя.. пак ще е добре :О
и, по дяволите, искам френско каре и черна коса. /да, знам че хейтвам черните коси/ :д

heartshapedbox
10-17-2012, 16:52
Няма такова говедо, честно...бясна съм :@

Зайче..
10-17-2012, 17:11
авввв, в събота май ще ходя до Ямбол ^^
а пък другата събота до Балчик <3

kalpazanka
10-17-2012, 17:14
У-М-И-Р-А-М !
http://media.tumblr.com/tumblr_m3xxp22A3h1qlfwzk.gif

PullMeCloser
10-17-2012, 18:14
Добре. Сравнително бодра, още кашлям, но уж се лекувам с някакви хапчета и глупости. Много бързо ми минава тази седмица, не мога да чакам до петък вече <3

LeprikonA
10-17-2012, 18:24
Добре че отидох! Много доволно се върнах, много хубаво беше! Изкуството вечер е дори по-привлекателно <3

granger
10-17-2012, 18:27
Ох, спокойно ми е като цяло , но и толкова леееко тъжничко. Искам си го постоянно покрай мен,невероятен ми е. Обичам си го и не мога да му се наситя *изчервяв*
Щастлива съм,но си искам повече време с него ,толкова е прекрасен...няняня.
Уморено ми е нещо и в последно време само ям, вярно е,че съм кльощава и си трябва,ама тва мойто е нечовешко много :lol: А може и да е от ПМС-а , все тая.
Обичам,обичам,обичам. :smt007

Jaune
10-17-2012, 18:38
http://www.youtube.com/watch?v=wIg8kNfJpsg )

Naive
10-17-2012, 19:20
http://www.youtube.com/watch?v=wIg8kNfJpsg )

ох, Габи, тая песен е толкова... истинска и близка до мен сега

Irti
10-17-2012, 19:35
Искам спане.. сън..

Пантеро, мани си ЛС-та, бе.. човек не може да ти прати едно като хората.. все ти е препълнено това..

Jaune
10-17-2012, 19:40
ох, Габи, тая песен е толкова... истинска и близка до мен сега

нали. до мен също :/

anonymous708973
10-17-2012, 20:00
Умирам...

http://media.tumblr.com/tumblr_mb11lcDlzu1r2to9l.gif

ОООООЙ!!! <333
Добре мина днес, доволна съм. С тая математика няма да се разберем. Не стига, че стереометрията ми е сложна, а даскалката е напълно некадърна + че решихме една (!) задача за 40 минути.

heartshapedbox
10-17-2012, 20:02
ОООООЙ!!! <333
Не стига, че стереометрията ми е сложна, а даскалката е напълно некадърна + че решихме една (!) задача за 40 минути.

И ние имахме една такава-толкова баавна, ужас :Д

Мина ми бясното, той ме успокои по телефона :)
Ама се разболявам нещо..

LadyDi
10-17-2012, 21:51
У-М-И-Р-А-М !

Драга... възрастта започва да ни настига...

GeGaSa
10-17-2012, 21:59
http://klukite.com/images/stories/news/2012/05/Animals/sleeping_animals_09.jpg
:smt009

DarkTemplar
10-17-2012, 23:43
Чувствам се уникално след стабилния горещ душ. :)

TheBobqk
10-18-2012, 06:12
У-М-И-Р-А-М !

Същата съм. Откакто си взех лаптопа от ремонт страдам от недоспиване. Не ми се мисли как ще издържа и днес. Поне кашлям по-малко.

DisappointedDreamer
10-18-2012, 06:20
Обожавам математика 8-) толкова много, че дори се замислям дали да не кандидатствам с нея.
Аааах, навънка е тъмно и вали и е толкова уютнооо. Не исках да ставам от леглото ми сутринта. Имам да се разправям след даскало с перални и други глупости, НО! ще се оправя.
Днес е четвъртък, което означава че утре е петък 8-) какво по-хубаво от това?

п.п. пих безплатно кафе, май затова съм в такова настроение. 8-)

mirorforse
10-18-2012, 06:36
Днес мисля да го прекарам в стил Мару <3
http://i.imgur.com/pdwSL.gif
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lnn2v3FTaY1qg20muo1_500.gif

shmatarok
10-18-2012, 07:11
Aww, много радват котките из темата <3

Охх, писал ми е тази вечер, отново си звучи сякаш по обичайния начин, права ли бях да се дразня толко..? Промени ми нагласата за сутринта :3
Ох, днес ще е толкова дъъълъг ден :( Надявам се лекциите да не са убийствено бавни. И той да дойде този път, щото без него е мега тъпо (и накрая ме прецакват мен за говорител на групата :/ )

TheBeliever
10-18-2012, 07:24
Кафето ми може да събуди трима.

Леко ми е нервно за днес. Даже направо ми е притеснено. Не знам дали е по-вероятно аз да се издъня или те. :lol: А възлагам толкова големи надежди.

Wednesday666
10-18-2012, 08:06
Забавно се получава. 25 човека с 10 различни идеи за 8-ми. Няма такъв епичен фейл :lol: ..
Обаче като се замисля сега няма особено голямо значение къде ще сме, важното е че ще сме заедно.
Само, че няма да ме накарат да отида в "Рила", абсолютно никакъв шанс няма да стъпя там.
Даже и няква вила да наемем съм окей.

Иииии тотално вече не мога да си контролирам емоциите. Ревнувам, после ми е все тая, след тва ми е супер кофти, после пак ми е все тая .. Няма да го мисля, да става каквото ще.

Irti
10-18-2012, 08:17
Второ кафе и цигарки си имам. Умрях сут, ама..

Днес ще е размазването, а утре заминавам.. само да не се преебе нещо..

Ще има пак чао и почивка от Ирти.. че много ви захранва 8-)

heartshapedbox
10-18-2012, 08:35
Иииии тотално вече не мога да си контролирам емоциите. Ревнувам, после ми е все тая, след тва ми е супер кофти, после пак ми е все тая .. Няма да го мисля, да става каквото ще.

Същата съм, отвратителна работа.

Иначе тъкмо ставам, ще ходя на лекции след малко.

Wednesday666
10-18-2012, 09:15
Забравих да добавя нещо.

Не съм те забравила. Нито съм спряла да се оглеждам за теб. Нито пък съм спряла да мисля за теб.
Това, че не те търся ми идва от ината. Очаквах, че ти ще се сетиш, явно съм се объркала, но няма проблеми.
Ще те преживея.

Irti
10-18-2012, 09:18
п.п. пих безплатно кафе, май затова съм в такова настроение. 8-)

Къде ги раздават да дойда и аз на кафе парти? 8-)

bijou
10-18-2012, 09:25
Днес денят ми се очерватя изненадващо приятно. Планирам цял ден да си лежа в нас, на топло и да се откъсна, макар и за ден, от света и от всичките проблеми, простотии, нерви, чувства и т.н.
Сутринта си се наядох като доволно прасенце, малко ми е съвестно де.
Телефонът ми е изключен, вече тегля няколко готини филмчета и се чувствам адски спокойно и готино.
(:

DisappointedDreamer
10-18-2012, 09:46
Къде ги раздават да дойда и аз на кафе парти? 8-)

по шведскооо, Ирти!
Ела ми на гости!

Naive
10-18-2012, 12:16
защо, защо, защо, защо
тъкмо приех мисълта, че няма да го бъде сега и... той се появи, казвайки ми това
как може..

LeprikonA
10-18-2012, 13:03
Спи ми се, пък ми се гледа и филм. Ако се излегна да го гледам и ще съм заспала със сигурност още на 2рата минута. :Д

shmatarok
10-18-2012, 13:46
омг, бахти шибания ден.
завивам се през глава и заспивам, изобщо не искам се занимавам с нищо и никого повече днес.
то бива бива...

TheBeliever
10-18-2012, 14:44
Искам, искам, искам, искам! Дано!

Ама надали. Усещането за неуспех се прокрадва и ставам черногледа и негативно настроена. Би било прекалено хубаво, ако се случи, затова по-вероятно е да не се случи. Не е честно. Но поне знам, че при неуспех аз съм си виновна. Не, че е някаква утеха де.

granger
10-18-2012, 15:15
Преди месец дори и не подозирах...ако някой ми беше казал,че ще срещна толкова прекрасен човек,щях да му се изсмея в лицето,но ето че е факт, него го има и аз съм като тресната и се питам...с какво съм заслужила този невероятен мъж ?!Прекрасен е.
Добре ми е,хубаво ми е...има го :smt007

GeGaSa
10-18-2012, 15:57
Добре, до одеве бях за риба, тъкмо се изкъпах и след 1-час, излизам. 8-)
И още нещо, хора любопитно ми е някога, ще има ли форумна среща в БУРГАС?

PullMeCloser
10-18-2012, 16:13
Иии почва се голямото търсене, още ме е яд, че не питах квото ми трябваше :Д Иначе съм добре. Изморена, не мога да си стоя на краката, близо 12 часа не съм се прибрала и за минутка. Цял ден си мъкна скапаните учебници и обикалям като ненормална. Четвъртък свършва, най-сетне. Ох, обожавам петъците и "традициите", които си имаме.

kalpazanka
10-18-2012, 17:16
Драга... възрастта започва да ни настига...
Драга, аз се обзаведох с артилерия против бръчки! И почвам да медитирам!
http://gifs.gifbin.com/022010/1265713754_floating_cat.gif

Blab
10-18-2012, 18:23
усещах, че днес няма да го бъде:Д еба си интуицията вадя напоследък...
нищо полезно не свърших
в училище някакви глупости
написах някакви опити за поезия, когато си тръгна
не успях да се видя с никого
и за капак ме ухапа куче
но се чувствам добре. влюбена съм и си мечтая.

Violenza
10-18-2012, 18:29
Всички около мен се задомяват. Чувствам се... млада. :D

marilyn
10-18-2012, 18:36
Тия хора като се влюбят сдават тотално багажа... баси... най-добрата ми приятелка, сестра ми едва ли не... сега сякаш 2 думи не можем да си кажем... Само дано скоро се осъзнае... нетърпима е вече...

nepowtorima
10-18-2012, 18:38
Отегчена съм от всичко. Слушам Adel - Skyfall. Уникална е тази песен <3
Ужасно много ми се спи.
Всичко само е спад - възвишение, спад - възвишение.. спад - спад .. . . .. .. . .
Да. "Прекрасно е всичко".

Wednesday666
10-18-2012, 18:45
Ядосана съм. Мога да изям някого с парцалите. Бясна съм.

ShtrudeL
10-18-2012, 20:26
Ако някой срещне някой
в цъфналата ръж
и целуне този някой
някого веднъж,

то нима ще знае всякой
де, кога веднъж
някого целувал някой
в цъфналата ръж?

Просто ми харесва. <3 : )

Зайче..
10-18-2012, 20:41
оф, аз май за 3 дни ще остана без интернет ;/
все пак надеждата умира последна и все още се надявам, че няма да стане така, но...
чао на целия форум от мен за три дни 8-)
ного ще ми липсвате :D

edit: а, и лека нощ.. ;d

xoxi
10-18-2012, 21:20
Утре ме чака важен изпит. Въпреки, че съм подготвена на 100% и всичко е в главата ми, пак имам чувството, че ще прецакам работата.
http://data.whicdn.com/images/36319196/tumblr_m5bodahjLH1rxqu4jo1_500_large.gif

Важното е, че той утре си идва.
Ще мога да му споделя колко мотивирана и ентусиазирана съм.
Хубаво е човек да прави това, което му доставя истинско удоволствие. Най-хубаво е и когато му носи голяма полза!

TheBobqk
10-18-2012, 21:54
Кофти ми е нещо. Спи ми се. Поне седмицата мина изключително бързо.

heartshapedbox
10-18-2012, 22:16
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6ybpz9MdV1ry0gs7o1_500.gif

AliceSw
10-19-2012, 01:14
Часът е 4 и 12, имам още да чертая поне до 6...пак шибания ВИАС...изморена съм, пребледняла съм, едва си стоя на краката...искам да идва събота/ неделя веднага....а, да, и утре ще ме нахранят, че правя глупости само и нямало смисъл от 4 години образование...

Sh@d0w
10-19-2012, 03:22
http://dailypop.in/wp-content/uploads/2012/08/PSY-Gangnam-Style-09.gif

Петък е! Това от една страна ме кара да се чувствам добре, от друга леко се притеснявам за нея, дано да е почнала да оздравява. Тъпа сезонна настинка. Довечера ще си я видя.

LeprikonA
10-19-2012, 03:41
Последно ранно ставане за седмицата! ^^ Да минава училище по-набързо! Имам цял запас със занимания за този уикенд, като всичките включват само моето желание за осъществяването си => по-трудно ще ми ги прецакат. :Д

Irti
10-19-2012, 05:54
Дали ще стане за днес работата да изчезна.. е под съмнение. Шитня и половина.

Отделно толкова ме боли глава.. отрових се вчера..буквално

TheBobqk
10-19-2012, 07:21
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9s8f31SUM1ryvkawo1_500.gif
Гушкаво ми е, готино ми е, петък е, утре правим 7 месеца и ще си го гушкам цял ден. <3

DisappointedDreamer
10-19-2012, 07:49
ПЕТЪК Е!

ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Irti
10-19-2012, 08:57
Вече се знае. Със сигурност заминавам. Боже, луда работа.. чак малко ме е страх от тази почивка.

Wednesday666
10-19-2012, 09:17
Добре съм. Сега започвам да чистя. За около 2 часа максимум трябва да съм свършила. После сядам да чета, че утре имам защита да правя .. И ще се справя! Няма да се дам на една нищо и никаква съдебна система! 8-)

TheBeliever
10-19-2012, 09:29
Нещо ми смущава емоционалното равновесие, но не мога да разбера какво. Усещам нервно напрежение, а не успявам да локализирам източника и това ме изнервя допълнително.

Само да мине днес... и утре. И да се обадят в понеделник. И всичко да се развие по план.

Май много взех да искам.

PullMeCloser
10-19-2012, 11:24
ПЕТЪК! НАЙ-СЕТНЕ!!! Едвам дочаках, чувствам се адски щастлива, явно доста ме е изтощила тази седмица. Правя тука някакви простотии, да убия вмалко време и да изчезвам. Леле ,чувствам се прекрасно :Д

SpiritInBlack
10-19-2012, 12:14
pissed off mn

granger
10-19-2012, 12:59
Хем ме боли корем,хем ми е добре. Странно е. Не знам дали ще го видя,а ако го видя ще е много хубаво.Да мога да си нагушкам мечето :*
Спокойно ми е някак и ми е хубаво.

mirorforse
10-19-2012, 13:08
Болна, ядосана на всичко и объркана...
http://images.wikia.com/victorious/images/5/59/Confused_cat_gif.gif

ShtrudeL
10-19-2012, 13:22
Кофти ми е.. Не знам защо ми става кофти за тъпанарски неща.
И 25092345 неща са ми на главата.
Но пък си взех първия 'изпит' с 6.. ама голяма работа. ТОва не ме прави щастлива.

http://www.youtube.com/watch?v=qWlYEmWoSI0&list=HL1350622135&feature=mh_lolz

TheBeliever
10-19-2012, 14:26
Щастливо ми е!!! Получих заветното обаждане и не мога да си намеря място! Дано очакванията ми да бъдат оправдани.

И ще му правя торта! Нали трябва да си го поглезя.

NambyPamby
10-19-2012, 16:48
Станала съм някаква свръхсензитивна и усещам с цялото си същество, с косъмчетата на миглите дори, когато се задава буря. А такава се задаваше през последните две седмици всеки божи, шибан, ненормален ден, поне по 3 пъти.
Най-сетне обаче се чувствам спокойна. Не знам дали е добро предчувствие, или просто претръпнах и освен да ми е гадно, нищо друго не очаквам. Гледам си интереса и дотам.
Все тая е. Единственото, което ме наранява към момента е, че всички обичат някого/нещо, пък било то и автомобил, само от мен не бликат такива чувства. Не бликат чувства въобще, ако трябва да съм честна.
Правя си веселото, усмихвам се - понякога свенливо, друг път се кикотя, трети път пък се смея с цяло гърло, не ми е спад в никакъв случай, просто не се чувствам привързана към/обичаща някого другиго, освен себе си и се чудя да не е някаква патология тва.

ShtrudeL
10-19-2012, 17:27
Леснообидно ми е. Сигурно заради червените дни.
Имам нужда от... нежност. : |

Chacho
10-19-2012, 18:07
^Ма си подбрала аватар за повода (rofl)

А Л И С А
10-19-2012, 18:11
Скучно ми е, а искам да изляза. Само да си бях в България веднага щяхме да се организираме за някоя чалготека. Щом чалготеките са ми долипсвали, значи положението е много зле. :(

krasiveli
10-19-2012, 18:22
Цял ден бях като жив труп, сега поне малко се поосвежих. Ох, дано утре най-накрая стана по-рано, че ми писна да се успивам :D

shmatarok
10-19-2012, 18:29
Бах, петък, пък не ми се излиза. :/ Wtf.
И не ми се занимава вече с него. Отвратителна съм.
Но по-важното - не ми се излиза с тях!! Ама май ще трябва, баах.

Wednesday666
10-19-2012, 18:48
Мале, как се наядох. Като свиня.
Имайки предвид какъв ден е, доста добре си прекарах. В смисъл беше ми добро настроението и почти си научих.
Забавно ми е да бъзикам вуйчо ми, а днеска ми се отдаде супер възможност и аз естествено - как да я пропусна :D ..

Един месец. И го преживях.
Аз съм героооой.

balu4ka
10-19-2012, 19:12
Мега ми е тъпо заради вчера,а и днес.Явно само на мен ми пука.
Започнах да забелязвам някакви детайли,ако усетя ,че съм подлъгвана ще ми стане отвратително.Какво ли не ми минава през главата,но какво значение има...Искаше ми се да си поговирим,но явно желанието от другата страна липсва.
Изнервено ми е.На накои шматки,много им знаят устите,но бързо ще си намерят мястото.
http://media.tumblr.com/tumblr_mc5ii5Cb4G1qjd41c.gif

Glamour92
10-19-2012, 19:25
Убедителни доказателства за безсмислието на онова,в което досега вярвах,исках,обичах...Тоя път с цялото си майсторство и красноречие, не мога да ги оборя.
Гледах,слушах,наблюдавах, накрая дори проумях.

И сега всичко е вакуум... Карам си я доволно на режим автоматик, плувам си в някакво безвремие ,а най-добрата част от всичко е,че изобщо не ми и дреме.

Имам усещането,че мога да събера целия непукизъм роден на тоя свят у себе си,да го погълна,а после да го изплюя в четворно количество...После пак.

.................................................. .....
Сигурно е от адаптацията.Всичко живо ми разправя как съм щяла след време да си харесам София(дори Студентски) до такава степен,че да не искам и да чуя за мойта си глуха провинция.....Дръъън-дрън.

Няма сила на тая земя,която да ме накара доброволно да остана в тези територии извън времето,в което така или иначе си имам задължения там.

Мех...вкисната съм като финландец в последно време :/ ноу айдиъ уай

Colouring
10-19-2012, 19:35
Страшно изморена съм, до преди малко обикалях. Иначе съм и някакак объркана. Чувствам, че чакам влак, който едва ли ще дойде, но някак нямам силата да стана и да си тръгна.
Също така тази вечер се замислих за едни отминали неща, които ме глозгат отвътре. Чудя се какво ли би станало, ако бях взела друго решение.. Беше доста отдавна де, но може би нещата щяха да се развият по хубав начин. За съжаление мога само да си мисля за това "ако" и прекалено много неща имам на главата. Ядосана съм на себе си, може би наистина пропуснах хубав шанс тогава.

Jaune
10-19-2012, 20:17
с какво толкова сгреших, чудя се.

xoxi
10-19-2012, 20:17
Споделя ми се, но в момента ме мързи да говоря и да слушам други хора.
Май е време да си намеря паролата на блога и да се разпиша.

Днес баща ми е сменил лампата в стаята ми и е сложил някаква мега силна. Бях свикнала да виждам стаята си в мека, приглушена светлина. Сега имам чувството, че това не е моята стая. Странно е.
Харесва ми обаче. Като изключа това, че ме заболяха очите.

Той си дойде и разбира се първата вечер го отстъпвам на семейството му. Един час поне имах да си го нагушкам.
Утре си е само мой. Имам толкова много планове за деня. Дано само времето не се развали.

jghgh
10-19-2012, 21:51
покъртена.. толкова, че не знам ще мога ли да заспя
не мога вече да причинявам нищо гадно на този, който ме обича и прави всичко за мен. не мога да наговарям повече глупости, нито да ги върша.........

Chacho
10-19-2012, 22:29
покъртена.. толкова, че не знам ще мога ли да заспя
не мога вече да причинявам нищо гадно на този, който ме обича и прави всичко за мен. не мога да наговарям повече глупости, нито да ги върша.........

Винаги е по-лесно да се изсереш там, където не е метено. Иди срещу огледалото, кажи си 3 пъти "Аз съм лош човек" и бегай спи кат' пич!

babity
10-19-2012, 23:39
Пак ме подценяват. И пак ми харесва, защото получавам поле за изява. Реших да не преодолявам простотиите на някои хора. С други стана греда. Искам да видя как ще се случат нещата през идната седмица. В крайна сметка винаги можем да минем на агнешко.

ForzaFelipe
10-20-2012, 00:30
Тъжно ми е,скапано ми е...оказва се че идеята за сериал която имах не е толкова зле,ето че бтв ще пускат сериал с подобен плот...сега идеята ми се обезсмисля,всеки който я види ще каже че е взаимствана от това...никой не би се навил да го пусне...въпреки че историите се разминават,главната идея е прекалено подобна...пфф надявах се че ще мога да изплувам поне малко,но...явно ми е писано да съм загубеняк,който не може да постигне мечтите си...пфф...отивам да спя,че ми трябва сън..

GeGaSa
10-20-2012, 02:28
Леснообидно ми е. Сигурно заради червените дни.
Имам нужда от... нежност. : |

Ойййй милата тя, няма нищо всичко ще се оправи :-)
Ден със ден, не си приличат ще дойдат по хубави дни.

Часът е 05:30! Тъкмо се прибрах и съм много изморен, лека нощ.