View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
DisappointedDreamer
09-18-2012, 07:26
Днес ако не ме боли главата няколко часа ще разцелувам всички.
Получих и безплатен обяд. Мхм!!
NambyPamby
09-18-2012, 07:39
Спи ми се зверски и не мога да се разсъня. Да не говорим, че се успах.
Надявам се вечерта да ми е по-хубава от сутринта и да си го видя, че взе да ме избива на лошотия и някой ще го отнесе.
PullMeCloser
09-18-2012, 08:41
Добре. Ще трябва да се свиква на новия ми режим :Д Пих кафе, поразбудих се и ще убия малко време, знаех си, че не трябва да ставам толкова рано :Д
Малко ми е тегавко,но всичко ще се оправи.
Violenza
09-18-2012, 09:46
Стискайте ми палци!
Малко ми е тегавко,но всичко ще се оправи.
гуш, цун, гуш и после пак отначало <3
отивам на училище след малко, да видим дали ш са избиваме днеска или не :lol:
unbreakabl3
09-18-2012, 09:57
Отивам да ям катми със шоколад. (sun) Щастлива съм.
Кофти ми е, че още десетина дена и трябва да се отправям към София. Колкото повече наближава, толкова повече ме е страх. По-точно ми е леко притеснено. Но да се надяваме, че всичко ще е наред.
embraceme
09-18-2012, 10:45
http://www.youtube.com/watch?v=fZDjAzdLJJA
ее защо такова качество като с морков правено.
Al3ksandra
09-18-2012, 11:16
Добре съм..малко ми е самотно.. но колкото повече наближава зимния сезон, толкова повече ме връхлитат спомените от запознанството ни. Иска ми се да имаме една страхотна и незабравима годишнина..макар че ще бъде много много студен декември =( И е още много далече. Важното е че не се е променило нищо в чувствата ни, той ме обича и аз него... (happy) :) Радвам му се.. Е,имаме си и нашите сръчквания, конфликти и спорове, но огън без пушек няма.. :) както беше казал един мъдър човек. Днеска след малко ще си правя отварата за косата..и такам..Ии Искам да гледам вече филмчетооо... :(
ForzaFelipe
09-18-2012, 11:27
Ще заминавам след малко за "работа"...айде поне там ще правя нещо.. 8-)
Ентусиазирана. Обнадеждена.
Добре ми е, като излкючим това, че ми се спи адски много.
shmatarok
09-18-2012, 12:08
Вчера беше много яко! Много се радвам, че се запознах с всички, прекарах си много добре. Сега ми се спи адски много, за чий ми беше да ставам рано да ходя да купувам тенджери :Д Лягам да спя малко, надявам се довечера да ме извикат пак.
И почвам да преговарям френския! Трябва да издиря някакъв самоучител. Пф.
RainBerry
09-18-2012, 12:31
Липсва ми. >.<
Wednesday666
09-18-2012, 13:09
Много ми е кофти. Мислех, че като съм заета с университет, нови запознанства, обикаляне, едно - друго и няма да мисля за това. Е да, ама не.
Постоянно са ми там мислите.
Инатя се супер много, знам че има защо.
Същевременно ми е супер гадно и адски много ми липсва, и искам само да кажа "Съжалявам" и всичко да е окей.
~The Smile~
09-18-2012, 13:48
Ами..добре съм,днес ми беше много готин ден в училището,сякаш се забавлявах така,както на дискотека. :lol: Седнах на втори чин до нова приятелка, а на първия чин-пред нас дето е,още две мои приятелки бяха седнали там,те го бяха уредили така,че да сме си четирите!!! Тоест ние сме четири приятелки като отбор сме,подкрепяме се и така се надявам да е и занапред-да няма караници и разделяне на групички... Забавлявахме се,говорихме си,смяхме се и т.н. :D :D Но няма да забравя и за уроците си! Хайде доскоро,ще слагам обложки на тетрадките и ще ги надписвам,о и ще уча по литература,че утре ще имаме входящ тест... :-s
bloodfrozen
09-18-2012, 14:58
Доста необичайно, обаче ми е студено. Ще си метна някоя жилетчица да ме стопли.
Заредила съм се с кафе и кола, а след малко ще подхващам и темите, 'щото от известно време насам само отлагам ученето. :D
devil4e_kiss4e
09-18-2012, 15:24
ядосана, разочарована, безсилна
ShtrudeL
09-18-2012, 15:26
Като знам тая година какво ме чака...
http://media.tumblr.com/tumblr_m9e6g62ePm1rrdwdy.gif
...се държа известно време и след това...
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6x44if7mF1rys4czo3_r1_250.gif http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6x44if7mF1rys4czo2_r1_250.gif
+ това се чувствам... объркана... и несигурна... и...
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6x44if7mF1rys4czo1_250.gif
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9w035ME4K1re5xoao1_500.gif
...и в същото време някак... щастливо. Спокойно щастливо... може би и наивно... но.. <3
ох
DiabolicAngel
09-18-2012, 16:00
http://media.tumblr.com/tumblr_mail7bXYVO1qkzmja.gif
Тъпо. Нищо и никой не ме интересува.
Искам само да си лежа в топлото легло и да не мисля за нищо!
От къде се появи това студено време не знам , но въобще не ми харесва!
Мразя есента,зимата!!!
Танцува ми се!
NambyPamby
09-18-2012, 16:48
Опитва се да ме боли зъб, ама след предишната ми зъболекарка не съм си търсила нова, пък за такова важно нещо не ми се рискува. Ще трябва да поразпитам.
Иначе цял ден ми е разлигавено и все на простотия и вулгарност ме избива. Всички вдигнаха ръце от мен. Тъжничко. :lol:
embraceme
09-18-2012, 17:10
Нямам търпение да идва 28 септември да си видя колегитеееее :
D
krasiveli
09-18-2012, 17:40
Тъжно ми е... и изморено. Само да си довърша тази писаница, с която кой знае колко време вече се занимавам, и си лягам at last...
DisappointedDreamer
09-18-2012, 18:21
Наплюсках се като за последно. Блах, днес поне си свърших задачките. Хубавко ми е. Ще се помотая мъничко и после ще лягам. Утре е кратък ден!
Чувствам се на предела на силите си (няколко безсънни нощи), но пък ми е някак странно хубаво. И просто така не мога да спра да се усмихвам..
Някак без желание за нищо.
Самотно,много самотно.Всякаш безсилна.
Подтисната и вероятно разбита.Искам да си легна или да се зарина някъде ,да не изляза от там ,че по-малко ще боли.
Студено ми е,не ми се ходи на училище.Знам и какво ми предстои тая година,главата ме заболява..
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9wcyt3BXa1recqk2o1_500.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_m5f4vl40c91r5dblg.gif
http://www.youtube.com/watch?v=F29yHxJtak4
NambyPamby
09-18-2012, 20:02
От два дни оцелявам на цигари и сладко.
От два дни ми се късат нервите.
Или повече бяха?
DisappointedDreamer
09-18-2012, 20:10
ЕБАТИИ!
Аз съм най-щастливия човек на света в момента!!
Ебаттииии.
йкфхгтгкфйхфкйнйкбхъфгбхъ хъ
RainBerry
09-18-2012, 21:22
Искам да се сгуша в някого и да си плача, докато слушам яка музика.. ъгх, не, че има за какво, но това искам, пък. >.<
shmatarok
09-18-2012, 21:31
Тъжно ми е. :/ Така ми се излизаше...
PullMeCloser
09-18-2012, 22:36
Умииииииирам от тъпотия, а така не ми се спи. Иначе съм окей. Нахапана съм цялата от някакво...животно :Д, цялата съм в обриви, ужас. На моменти, както си седя, си спомням някакви адски смотани неща и ми става смешно, дори не знам как ми изникват тоооолкова стари истории. Трябва да си ги запиша :Д
ForzaFelipe
09-19-2012, 00:13
Тъпотия...бегам да си лягам че утре трябва да стана по на време и да отида на село да меля грозде 8-) кво да се прави...малко ме е страх да си легна,последно време все сънувам бивши,явно самотата вече ми се отразява психически...ама ще требе да свиквам,доста време си се събра самота и се очертава още доста.... :(
ShtrudeL
09-19-2012, 04:44
Прекалено тъжно и мъчно за толкова ранен час..
Почувствах се също толкова самичка, колкото се чувствах и преди...години..
А от както се чувствам така ми е толкова хаотично... Трябва да разчитам на себе си... а аз не мога да съм си упора... Това значи да си създам несъществуващ образ, който с нищо няма да се доближава до това, което имах.. I mean.. не мога да разчитам на себе си.. 'nd I mean.. не мога да се подкрепям самичка, нито пък да се побутвам душевно... не мога. Чувствам се по-самичко и от първокласник в нова обстановка..
Поне имам хубава искричка. <3
Прибрах се, гадове! 8-)
Екстра съм!
Ама ми става тъпо като се сетя колко работа трябва да извлека, за да си избия парите! 8-)
DisappointedDreamer
09-19-2012, 06:25
Прибрах се, гадове! 8-)
Екстра съм!
Ама ми става тъпо като се сетя колко работа трябва да извлека, за да си избия парите! 8-)
Welcome back!
Как изкара?
Щастлива!
объркана съм. днес не ми се ставаше от леглото, въпреки че легнах рано... и на училище не ми се ходи, и дипломна не ми се пише... не знам, не знам. обича ми се. ако можех да прескоча тази година от професионалния си живот, щях да го направя.
в допълнение се разболявам от неориентираното време и съм просто картинка<3
//а и срещам форумци навсякъде тези дни. чак е плашещо как са плъзнали по улиците:Д
Welcome back!
Как изкара?
Щастлива!
Здраво!
Даже си направих тема! Виж я! В този раздел е!! 8-)
SisiStrange
09-19-2012, 06:43
Леко заспало, но иначе добре. Имам 3 в 1, бисквитки и ще си гледам "Под прикритие". После още малко органична химия. <3
Niakoitam
09-19-2012, 08:00
Тъпо ми е...и смотано.Усещам тежест,нещо като топка в стомаха.И тия моемнтни припищявания в ушите ми от известно време и моментните ми задъхвания от по скоро не знам дали са предзнаменовател на нещо природно или просто на бъдеща промяна в здравословното ми състояние. Ама пък не че ми е за севте.Свиквам вече.
Относно другото
От една страна се радвам че захванах темата обаче от друга ми е тъпо. Дали взех правилното решение в правилният момент или просто се подадох на емоцията? Дали нямаше да е по-добре просто като не ми изнася нещо да се правя на шматка и да си трая.Но не е ли това лъжа и докога щеше да удържи.И дали изобщо щеше да е най-правилният избор?
ох, повръща ми се
трябва да ходя на училище, а нищо не правим и си губя времето и ще умра..оф..
Glamour92
09-19-2012, 09:47
Разтегнах мускул!
И боли!
И не мога да тренирам ...
и осъзнавам ясно,че досега съм си живуркала съвсем щастливо,щом всичко по анатомията ми си е било в ред...
Утре ще карам колело :/ По-добре лека тренировка,отколкото никаква...
Съвсем психясах и процесът се задълбочава с всяка минута,която ме приближава към неизвестното.
Хем ми е любопитно и искам да надникна(и да участвам),хем се плаша от това каква бих намерила там.И дали ...
Стига съм бягала!
..........................................
Днес имаме десетина рожденика,жалко че имам шанса да се срещна само с двама от тях.
*и то ако успея да се добера до парка с тоя "скъсан" прасец
Glamour92, по-добре почивай няколко дни, човече. И масажа яко си прави. ;)
Супер съм, бе!
Днес ще сложа десетина буркана туршия, кисели краставички и люти чушки. Ще заредя и грозде за вино. Дам. Ще имам работа, че зимата иде.. маму си ебало!
...прави си изводи, на мене ми е добре
да живея мога така и така, братле
какво ако така искам, така живея
по малко щастие, брат, и да се смея...
http://data.whicdn.com/images/30900216/n4fe0b23b7e06c_large_large.gif
http://data.whicdn.com/images/34457444/tumblr_m8e9do9fRc1rpam43_large.gif
Glamour92
09-19-2012, 11:36
Glamour92, по-добре почивай няколко дни, човече. И масажа яко си прави. ;)
Ще опитам...макар че както не ме свърта да си кротувам на едно място,няма да е лесно. xDD
Виж,обаче идеята за масажа е повече от добра и мисля да я приложа.
Да видим дали ставам за (авто)физиотерапевт.
Яко мачкане и разтривки, човече. С малко лед чат-пат. Винаги действа.
Казва ти го един изстрадал от травми човек. 8-)
nepowtorima
09-19-2012, 12:01
След малко отивам да си взема снимките за бележника. Какъв ли ще съм идиот :Д не ми се мисли..
Огх снощи беше голяма разправия с майка ми.. защо съм била закъсняла. Ми бях със слънцето си <3
Когато се сгуша в него .. не мога да го пусна .. МАМКА МУ. Той е невероятен <33 ох..
Уау.. имам супер шитавите часове. Ужасно досадно е все едно и също.
Само тъпите входни ще ми таковат майката.. :Х
Трябва да се стегна и да спра да съм толкова разсеяна и заспала.
Неееее мога да проумея, че сме на училище вече :/ не искааааааааааам :ххх
Пффф, че съм и на тренировки днес.. не ми се ходи о.О оф фък ://
DragonLady
09-19-2012, 12:56
Адски заспало ми е, а станах преди бая време. Дори и колата не помогна ... Имам да свършва една, две задачки, а ме мързи като за световно :D
TheBeliever
09-19-2012, 17:06
Неориентирана. Неадекватна. Недоволна.
Искам работа и натоварен график. Искам задачи и проекти. Искам... не, не мога да повярвам, че го мисля дори - имам НУЖДА от ред и дисциплина.
Така не се харесвам.
NambyPamby
09-19-2012, 17:11
Глупава. Апатична. Апокалиптично настроена. Имам чувството, че времето се изнизва неусетно, а аз не правя нищо ползотворно и един ден ще си умра без да оставя някаква следа.
В изключително каръшки период съм. Явно съм направила нещо много гадно и сега ми се връща, подобно на бумеранг. Важното е, че лошата карма само мен ме застига и с любимите ми хора всичко е наред.
~The Smile~
09-19-2012, 17:15
Суупер съм калпазанкее!! Първа смяна съм,а тя ми е любимаа!!! :grin: А пък утре имаме физи4еско и със сигурност 6те бягаме,представяте ли си?! Колко ме кефи да бягам по ФВС,когато ни изпитват де! :D Айде бай-бай!! ^^
Кофти !
Не сме се виждали от няколко дни.
Някво-никво... До преди час връзката ни беше застрашена, но двамата оправихме всичко. Обичам го. Обича ме.
Втори ден съм на училище, а вече ми писна от него.
Имам нужда от сън, това недоспиване ще ме съсипе...
Доста съм нервна напоследък.
DisappointedDreamer
09-19-2012, 17:18
В МОМЕНТА СЪМ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
йндкнфм,кйгфкйгкфйкфхйкфн йкхфгхйкбйфхкфкйхтфгйнгй фх
така
искам си мусаката по-експедитивно, щото умирам от глад
не умирам от глад де,просто ми се яде мусака много :Д
днеска мина добре, аз си чета книжка , те ми говорят, перфектно
никой не ме закача, избягвам да се набивам на око тая година и така
УТРЕ НАЙ-ПОСЛЕ Е ЧЕТВЪРТЪК , ЩАСТИЕ!!!! Ако ми се обади, ще излезем, няма да звъня аз по 100 пъти (:
но ще съм най-щастливото човеченценценце , ако телефончето ми звънне <3
иии дам, имам 50 задачки + 10 страници по инглиш като за здрасти, екстра ми е!!
и по история 3 урока +входно на 50 години другата седмица..
SisiStrange
09-19-2012, 17:23
Яко ми е. 8-) Видях се с най-добрия ми приятел, обсъдихме бизнеса. 8-) Преподадох му каквото мога от химията и утре на консултация.
А вечерта беше великолепна. Толкова си го обичам. <3 Направи всичко прекрасно.
dream1707
09-19-2012, 17:35
Мале как чакам съботата, че момчето ми толкова ми липсва... кофти е когато сме на даскало и ни се разминават смените ;х
Половин час се опитвам да цъкна на форума.. къде сте го пльокнали тва за on fest-a бе... бахти дразнещото
embraceme
09-19-2012, 17:44
Половин час се опитвам да цъкна на форума.. къде сте го пльокнали тва за on fest-a бе... бахти дразнещото
+1 Открадна ми мислите
ivcheto0o
09-19-2012, 18:05
Тази вечер ще се опитам да си легна по-рано,че среднощните размишления не ми се отразяват добре :D Колко много ми се промени живота,а и аз самата...надявам се поне да е за добро.
Екстра съм. Сложих няколко работи за зимата. Ще си снимам туршията утре! 8-) Време е да отпуснем тази вечер.. стабилно. Още 3-4 дни почивка ще си дам и после ще се баца, че..
Стъпвам бавно навън и пак се питам докога
ще пуша трева и паля още една
всеки ден марихуана повтарям трябва да спра
Замислен по въпроса пак паля една
LeprikonA
09-19-2012, 18:30
Моят любим се представя все по-добре. (: Не усещам кога ни минава времето и не искам да си тръгвам и прибирам у назе, ама нЕма начин, садфейс. А и утре най-после съм на училище, и за мен започва официално :Д.
А за сметка на това, the ex нещо го е ухапало да накара настоящата си да ме add-ва във фейсбук. О.О За чий.. по дяволите, накрая сигурно и на двамацата ке им тегля по една.
ShtrudeL
09-19-2012, 19:10
...Тъжна.
Ама няма да съм.
embraceme
09-19-2012, 19:30
Скучноооооооо no school no fun I guess ;/
МАЛЕ просто ше пребия себе си. matchmaker съм
фак.
PullMeCloser
09-19-2012, 21:25
Гадно. Сдухано, мразя като се получи така и не знам как да действам. Само да ми се скапва настроението от глупости.
DragonLady
09-19-2012, 21:35
Довоооооолно. Чувствам се щастлива и задоволена :) Искам да го гушкам, искам още време с него, незнайно защо, но напоследък все ми се струва, че сме малко време заедно, а не е така, всеки ден ( почти ) се виждаме за минимум 3-4 часа ... Явно съм твърде ненаситна знам ли ... И пак ще трябва да спя сама ... мамка му, а съм си свикнала да спим двамата, да има кой да ме гушка докато заспивам, кой да усещам до мене, и кой да ме целуне за добро утро.
Иначе днес докато се прибирах видях едно много сладко малко котенце. Сума си време го гушках и му се радвах, но за жалост нямаше как да си го осиновя, а ми се искаше ... Дано някой да го осинови, или поне да се грижи за него.
ForzaFelipe
09-19-2012, 22:16
:(
^
|
Тъпо и самотно...изморен съм,цял ден мелих грозде,ръцете ме болят и съм целия в синини...в момента искам горещ душ и някого когото да гушна в леглото...душа добре,но второто е ясно че няма как да стане...не знам защо така съм зажаднял за любов,ама..
NambyPamby
09-20-2012, 04:41
Има изгледи да имам поне една нормална сутрин тоя месец. Кафе+шоколад=win.
Тъпото е, че още няма 8 часа, а на мен плановете ми вече се прецакаха. Имах нужда от мъъничко помощ, ама то "на вълка вратът му е дебел, защото си върши работата сам". Та днес пак ще се спасявам по познатия начин, само дето съм уникално издразнена, заради събитията от последните дни, и някой ще го отнесе. Като цяло съм тръгнала с нагласата, че днес е един по-хубав ден, затова ще съм мила, вежлива и дипломатична с околните, въпросът е, че хората като цяло са неблагодарна сган и подозирам, че някой ще се пробва да ми се качва на главата.
Днес е някакъв абсолютен кошмар обаче откъм дейности, имам супер много ангажименти и ако не се организирам о време, нищо няма да успея да свърша и ще се прецакам во веки.
Искам и с приятеля ми да се видя, ала кога ще стане... Ще стане ли днес въобще... Споменах ли колко МРАЗЯ делничните дни?
кафе и бисквити
щастие неземно, имайки предвид каква камара учебници ме чакат да ги почна..
DisappointedDreamer
09-20-2012, 06:27
Щастливоооооо ми е. Невероятно се чувствам.
Ляляляляяляляляя.
SHPAIdURmeN
09-20-2012, 06:46
Ей така :D :D xD :) -_- :( ;( -_- :) xD :D :D :D...... (в период) :D
unbreakabl3
09-20-2012, 09:42
Защо мога да говоря с момчетата с часове, а с момичета ми е много трудно да намеря общ език.. Уж не би трябвало да е така..
Добре съм. Направих туршията и другите работи. Заредих гроздето.
Щрудел, нещо да ми кажеш, а? Ще ми разправяш за сандвичи, човече...
http://prikachi.com/images/11/5292011H.jpg
И в снимките ще я сложа, за да ти е гадно! :*
Ганджата е много, но няма да остане.. който не го хване здраво преебан е!
DragonLady
09-20-2012, 13:00
Защо мога да говоря с момчетата с часове, а с момичета ми е много трудно да намеря общ език.. Уж не би трябвало да е така..
хах споко мацка не си само ти така :D И на мен повечето ми приятели са момчета.
по темата: Готино ми е, едно позитивно такова :) Намерих на кои да продам 3 от останалите ми учебници, ама другите как ще ги разкарвам и аз не знам ... Вече 2ра год се опитвам да ги пробутам, а в книжарниците за жълти стотинки просто не си струва. Те тея тиквеници ги продават на 1/2 корична цена ( понякога и по-скъпо ), а ги изкупуват на 1/4 да да ... Дали не си пълнят джобовете ... Каквато ни е държавата, такива са ни и търговците.
ShtrudeL
09-20-2012, 14:03
апфУ, намерил с какво да ми прави гадно. :3 Аз туршия нИ обичам. :3 Т.е. само карфиолчетата ям и само от таЗ на баба. :3
Днес видях един човек да прави същите буркани като тоя, слагаше им оцет и беше наредил десетина на терасата си. :о
*Иначе на мен ми се плаче. Но не мога и да плача. А това е още по-тегавото...
Вятъра, който се вие навън поне ми действа добре..
SisiStrange
09-20-2012, 14:09
^Не го казвам с цел да те засегна по какъв да е начин, но се усмихни и стегни най-накрая. Вече всеки ден пускаш депресивни статуси. Не, че те обвинявам или ти се бъркам, но чисто приятелски те съветвам да се опиташ да намериш нещо хубаво в живота.
Бивам, подписаха ни книжките и протоколите, мина консултацията (много неща ми се изясниха), харесах си теменужки в оранжерията. :) Най-добрия ми приятел обеща да ми подари тези, които на него му се дублират. :):):):)
Довечера с Радослав ще се разхождаме под дъжда. :) Адски обичам. Снима ми се.
Искам 6 на тоя изпит.
ShtrudeL
09-20-2012, 14:51
^Не го казвам с цел да те засегна по какъв да е начин, но се усмихни и стегни най-накрая. Вече всеки ден пускаш депресивни статуси. Не, че те обвинявам или ти се бъркам, но чисто приятелски те съветвам да се опиташ да намериш нещо хубаво в живота.
туЙ май е за мен
Знам, че сигурно съм дразнеща с това, ама аз тук само негативните неща си пиша май. I mean... имам си и хубави, но са си само за мен. А когато си изписвам тъжните, си рефрешвам главата. Намирам си много хубави неща в живота и не съм депресарче. ^ <3
Влюбено, влюбено, влюбено, влюбено, влюбено, ВЛЮБЕНО МИ Е!!!
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3i8rfm34S1qlw4d1o2_250.gif
Ей да те...
Как можа да я качиш тая трушия, ся олигавих тука клавиатурата...
~The Smile~
09-20-2012, 17:32
Чувствам се отвратително!
embraceme
09-20-2012, 17:33
Супер уютно ми е вънка вали толкова приятно а пък аз съм си на топло и само гледам през прозореца Ммм..
Ей да те...
Как можа да я качиш тая трушия, ся олигавих тука клавиатурата...
Яка е, а? Имам десетина буркана. Ще сложа още малко от нея и после чушки капия ще сложа. Краставиците сложих. И още други работи.. ще хвана да ти снимам утре. 8-) Уникално е да си турнеш такива нещица, човече. От много години ги правя, че инак.. кой ще ти даде? Всяка година. И вино. Виното е най-важно. г/д по 300 литра си вадя в годината от тази течност и си поркам яко зимушка. Като си оставям някакви литри за другата година по това време, когато застудява. Днес например съм си приготвил два литра червено от миналата година и мисля да го цокна с някоя мръвчица така.. цвър-пър нещо на скарата ще има. 8-) Също така, човече, си купувам трупно, свинско месо около 120 кила и телешко. Правя си разни мезенца. 8-) Благодарен съм на баща ми, че ме е научил на този ми ти.. ъм.. занаят. И съм благодарен на майка ми, че отдавна ме научи да готвя всичко. И тъй, човече.. сам си угаждам идеално 8-)
Та добре съм. Разбира се.
Имам вино, имам мезе, имам коз! Размазващо!
Но.. реших да продам едната кола и буса, че с три превозни шитни.. тежко. Буса ще го махна, когато падне първия сняг, а колата ще дойдат тези дни да я гледат. Пък другата година живи и здрави ще си купя друг бус, за да върша работа. Ще си оставя само едната количка.
И между другото се замислям да си направя бебе. 8-) Някоя иска ли да става майка? 8-)
Не.. сериозно, ама нещо се замислях тези дни на тази тема..
DisappointedDreamer
09-20-2012, 17:47
^Да бъдеш тати? :ООООО
Щастлива съм. Релаксирам.
NambyPamby
09-20-2012, 18:19
Чак за другата седмица имам записан час за зъболекар. Чудесно! Прекрасно! Маргаритки ще късам от радост!
Баси. Кой нормален човек би издържал над 3 дни да го боли?! Ще друсам аулин здраво, че досега го карах на лигави женски болкоуспокояващи и тваЙ.
Днес не съм вдигала скандали - при все голямото ми желание - и съм малко огорчена, да ви кажа. Някак си... имах нужда да навикам някого. Ама да е заслужено такова, да ми опънат нервите до краен предел, на бедни невинни душички няма далавера.
Той си... прави си, каквото си иска, не изглежда като да му дреме много, че не ме е виждал от няколко дни и навярно няма да ме види още толкова, та какво и да обяснявам повече? Гадното е, че в момента съм затрупана с работа и не мога да изляза да му покажа(и/или да му разкажат на другия ден) как се прави. Да използва намалението сега, че после няма. Ако видя бял ден. Някога. Изобщо.
Пак почна любимото ми време със среднощните кафета, метаморфозата в книжен плъх и моШните тъмни кръгове под очите, които с фон дьо тен и коректор не мога да прикрия на 1% дори.
Мамка му.
Амииии странно,но се самоуспокоявам. Първо се разбрах да излизам с едни,после и едно друго момиче се присъедини,а те не я харесват особено,не особено и аз,де,но щеше да се получи неудобно да й откажа. Не съм им казала,че и тя ще идва,едва ли ще го приемат присерце,но пък аз не съм виновна все пак. Те и без това си знаят,че не сме кой знае колко близки с нея ..
искаааааааааааааам искамискамискамискам
TrueStory
09-20-2012, 18:48
Тъжно, много тъжно.....мама си тръгва и пак си оставам самичка ;(
dream1707
09-20-2012, 18:59
Оу, другата седмица съм на семинар в София.... дааже може да се засека с някой коуега съфорумник
unbreakabl3
09-20-2012, 19:17
хах споко мацка не си само ти така :D И на мен повечето ми приятели са момчета.
:D На мен ми е много хубаво, даже. Ама имам нужда и от приятелки, с които да си поговаря за момчета, козметика и така нататък. Пък и напоследък излизам само с момчета и то различни... представям си какво си мислят хората. :D
В момента ми е напрегнато. Той ми писа.
Мисля да си почета някоя книжка,преди да започне да се учи,че после трудно ще насмогна.Уморено ми е ,не се наспивам.Постоянно съм замислена и отвеяна,чак аз не си се харесвам.Не ми се говори ,не ми се излиза ,заровила съм се вкъщи ,а и това време ....Нещо не ми харесва ,какво се случва.Мъчно ми е .
http://media.tumblr.com/tumblr_m5or7a08e31qd77m6.gif
Освен си лягам, а, човеече? Много се издигнах днес.
Уф, убих се от път... най-мразим да пътуваме по тъмно...
Irti, давай с бебето, няма кво да му мислиш. Само му намери сериозна мама.
Мъчно ми е .
http://media.tumblr.com/tumblr_m5or7a08e31qd77m6.gif
подсмърча. въздиша. свежда поглед.
днес съм толкова извън себе си, че не мога да си намеря място. искам да изчезна. да емигрирам от себе си. да ме няма. имам нужда само от неговата шибана подкрепа. само веднъж и точно сега. а той не може/ не иска/ не е готов да ми я даде. знам, че не мога да изисквам нищо от никого, но днес е един от моментите, в които съм съвсем сама, и това ме убива. толкова неща са ми на главата, толкова неща са ми на душата, толкова неща са ми на дневен ред. ако си тръгна, не е достатъчно да ми каже "остани", "ще бъде весело" не ми върши никаква работа. ще ми се да ме хване за ръката и да не ме пуска. имам нужда да се опра на някого, да съществувам за някого в следващите n на брой дни, защото сама не виждам как ще оцелея, а и той е единственият, за когото бих го направила в момента. баси, мразя се заради шибаната си слаба природа, за всичките емоции, чувства и други лайна.
странно.
имам си stalker
мина подобаващо, но бяхме притеснени :Д
чувствах се като ученичка в началното училище ,която пърха като някой я хване за ръката
странно беше, дано да има втори път и да е по-спокойно.
иначе не ми се говори-наблъскана с уроци, 24 часа не ми стигат..
върнах си формата за учене набързо, набързо
хапвам нещо и лягам, че се изморих днес..
PullMeCloser
09-20-2012, 21:49
Доста изморена, много рязка промяна във ...всичко, не мога да свикна с нищо още. Бързо трябва да се оправям, че нямам избор. И съм и на някакви хапчета, които хич не искам да ги пия. Ужас. Да идва утре, че полудявам.
Irti, давай с бебето, няма кво да му мислиш. Само му намери сериозна мама.
Само мамата е проблем, но засега. 8-) Имам възможност и всичко необходимо за един бебок. Пък и ще ми даде стимул да прекратя отровната си кариера 8-) (e... от части.. не цялата) Всичко през, което съм минал и всичко, което имам съм си го направил сам и се оправям завидно добре. Вярвам сто процента, че ще мога да го отгледам.
Инак съм добре. Студено утро. Почва клинчара.. усещам го. Кафе имам, ама нещо корема ми стърже за храна.
Lady, ти какво бацаш, братле? 8-) Смисъл нещо сигурно с компютри, защото често те гледам, че си на линия? Беше казвала някъде, ама много забравям, човече..
NambyPamby
09-21-2012, 05:40
Блааааб! (hug)
Дъждовно, влажно, мрачно, мързеливо е, а аз имам работа да върша.
Както се очертават нещата, днес също няма да Го видя, пък такава нужда имам просто да е до мен, да го гушна, да ме стопли, да го усещам... Шанс.
Поне е петък.
DisappointedDreamer
09-21-2012, 06:30
Петък е. Този уикенд мисля да се барикадираме с 2 приятелки в библиотеката и да учим. Щастливо ми е, баща ми ще ни посети отново, майка веднага след него. Хубаво ми е когато са около мен, чувствам се по-спокойна.
Опитвам се да бъда весела.
Успявам. :)
cookie78
09-21-2012, 06:47
Тоя път времето е на моя страна, или по-скоро аз съм в тон с времето..
Объркана съм, не знам какво чувствам, какво искам..
Но така, както съм объркана, е най-добре да си гледам новото училище, ученето и приятелите.
И, за бога, как се чувствам точно?!
Colouring
09-21-2012, 07:52
Не е истина колко се изнервих! Аз си направих планове, всичко беше точно - уж се разбрахме, а последните 10 минути ми казва, че няма да стане. Извинявай, ама е баси нахалството!!!!!! И накрая аз пак трябва да се жертвам. Ще имам супер много работа за вършене, а ще трябва да се занимавам с тия глупости.................
DarkTemplar
09-21-2012, 08:47
Снощи си махнахме главите и беше доста весело. Днес малко нямам глас от караокето, ама ш'се оправя. =;
Long live John Jameson! :smt026
ядосвам се че от толкова учене (еми са уча нищо че е началото още :Д) и чатене нямам време за форума :( а ми липсвате всички -.-
иначе добре,но и уморено,тва училище ме съсипва още от сега па кво остава после...да не споменавам недоспиването и колко нервна съм станала,защото не си доспивам :/ шит и половина мм дам ....
SisiStrange
09-21-2012, 08:56
Ах, тази органична химия. <3 Искам 6 пък. Искам. Наближава.
Намерих си едни забравени, но любими ботуши, които са ми в тон с есеното палто и съм още по-хепи.
Обичам такова време, не искам да става пак жега. /=
ivcheto0o
09-21-2012, 09:12
Много ми се струпа напоследък,вече едва издържам.Отношенията ми с родителите ми са изключително лоши,а това ме измъчва доста,искам да се разбираме,но някакви не ни се получава,странното е че до преди няколко месеца се разбирахме сравнително добре.Приятелите ми си тръгнаха и общо взето си останах сама.
RainBerry
09-21-2012, 11:16
Мнооого хубаво време <3. Само да не застудява още, така си е перфектно. ^_^
Мислех си, че това училище ще прецака всичко, но.. още по-добре се нареждат нещата. Само пустите входни.. по География писах глупости, по Биология се справих, а си мислех, че нищичко не знам.. ужас. :D
bloodfrozen
09-21-2012, 11:19
Много съм щастлива! МъжО ми се завръща днес! :smt050
Enchanting
09-21-2012, 12:15
всичко върви на зле... искам да е лято
имам чувството, че никога няма да свикна с тоя клас. С нетърпение чаках почивните дни ^^
.... а то взе, че времето се развали ;xx ;/
Dagichka
09-21-2012, 12:20
бясна съм. бахти колкото и всеки ден да си повтарям, че сега няма да им се връзвам, че тъпашкото, наглото и ироничното им поведение си вреди на тях само и че всичко ще им се върне, не мога да се сдържа просто бе. агресират ме адски много, иде ми да им избия зъбките.. а така и аз ставам негативна и агресивна, а не искам да е така, искам да съм си спокойна и щастлива, радваща се на малките неща и тн.. ама тц, все още не мога да спра да се контролирам и да се връзвам на сульо и пульо.
Надеждата умира последна. Мда, мда.
Спи ми се.
SisiStrange
09-21-2012, 14:19
Life sucks.
болна съм.
от любов, психически, физически, всякак.
и нямам аналгин. по принцип съм човекът аналгин, но сега... ме няма.
може би времето ми влияе. еба си емпатията съм развила... природна:Д
//Намби, виртуални прегръдки, едно-друго:Д
dream1707
09-21-2012, 15:16
Не мога да си открия личната карта .... Веднъж ще я извадя от портмонето и ще изчезне някъде.. аман от хора дето все прибират и подреждат в тая къща...
Официално е.. ще се мъкна към София в края на другата седмица.. и дано да си намеря личната карта, че тежко
вчера намерих нова теория за педалското му държание, която нереално добре пасва със ситуацията. ама е минимално възможна.
иначе-се ми е тая вече, то се е видяло, че няа стане, а дори не знам кво се напъвах
act sexy and show him what he loses
ShtrudeL
09-21-2012, 15:55
Чувствам празнота. А в празнотата някак като кубченца от тетрис се трупат някакви емоции с кофти форми, които както се досещате, не могат да си паснат, за да се унищожат. Нарушавам всичките си 'правила' и някак с времето все повече и повече губя романтичността си.. Такава, каквато я познавам.. или познавах. И се превръща в някаква друга, не по-малко хубава. Но различна. Каквато някой друг не би я одобрил. Не, че романтичността изисква одобрение. Но имам чувството, че не мога да излъчвам ..обичта си като праволинейно снопче лъчи, които достигат от една точка (аз) до друга точка (човек Х) [не говоря за обич между мъж и жена]. Някак имам нужда снопчето ми обич да се разпространява в пространството и да докосва всеки, с който можем да се докоснем.. душевно. Изпитвам нужда да съм близка с всеки, с който се докосна. И това само по себе си не става често, за това му се радвам по мой си начин. И тъпото е, че аз не искам нищо повече от хората, от това да се уча от тях, а някои може би го приемат по различен начин и става доста неловко. Обичам допира с хора, обичам да ги гушкам, да им чистя дрехите от боклучета, които не виждат, да им оправям косите, когато стърчат, или да им дърпам ръкавите до пръстите и като цяло да ги пипам, независимо от какъв пол са. :3 И наистина се получава много тъпо, ако ме разберат погрешно, ама аз съм си такава. И толкова много се старая да не правя всичко това, за да не ме помислят за извратена, че чак се пръсвам вътрешно. И ПОД ЯГОДИТЕ, заобиколена съм от сериозни хора, които ме депресират със сериозността си. Не обичам сериозни хора, не обичам. : (. Как пък нямам 2-3 човечета около мен, които да могат да се лигавят колкото си искат и да се държат като деца, как?! От това имам толкова огромна нужда, защото наистина всички около мен са сериозници и ме карат да се държа сериозно, а като сериозна изглеждам толкова дървена, тъжна, скучна и неадекватна, защото не знам как трябва да се държа. Не мога да се отпусна в такава атмосфера. мф
NambyPamby
09-21-2012, 16:09
На лудо младо бутилка текила му се присънила. 8-)
Значиии, много искам да се накажа, направо да си махна главата. Причини бол:
- ПЕТЪК Е
- денят беше повече от успешен, свърших всичко, квото бях намислила
- проблемите се редуцират един по един
- ПЕТЪК Е
- вървим бавно, но славно към разлъка
- ПЕТЪК Е!
- нямам много кинти
- НО Е ПЕТЪК, ПО ДЯВОЛИТЕ!!!
Са, върха на тъпотията е, че тая вечер съм ангажиранО с куп бумащини и чак утре ще мога да изпълзя от нас.
Майната му.
И без тва традицията повелява ДЕНЯТ да е събота, петък е за разгрявка.
Al3ksandra
09-21-2012, 16:16
Криво ми е :( Трябваше да се видя с момчето ми днес а то какво стана... кисна пред комп-а и.... нещо се сдърпахме.. :( Гаден ден... не по-точно гаден живот.. А както винаги исках да се видим чаках тоя ши**н петък цяла седмица!!! =(( Незнам страх ме е че на края нищо няма да стане от наща връзка :( ...
DisappointedDreamer
09-21-2012, 16:54
Life sucks.
Недей така.
Животът е хубав!
Разположила съм се на голямото легло, на тъмно, навънка ромоли сладък дъждец. Наядох се, след малко ще гледам филм под топлите завивки. Много ми е готино.
Пък и е петък. Този уикенд ще бъде забавен :)
PullMeCloser
09-21-2012, 17:20
Стууууууд!!! Умрях си направо. А мислех да излизам вечерта, хаха :Д Направих бързо кафе и това ми беше. Яд ме е, че не успях да го видя, но се надявам утре да стане. Добре съм иначе, доста изморена и в мометна не искам друго, освен да се гушкам, да пия чай и да си пусна климатика на 30 градуса!
shmatarok
09-21-2012, 18:49
Да излизам ли, или да не излизам, това е въпросът. 8-)
Студено ми е и ми се спи мееееега много, но пък съм раздразнена на вчерашния хубосник и ми се ще да си върна малко акциите, като изляза и днес. Определено ми трЕбва питие.
Иначе си накупих манджа, която би трябвало да ми стигне до понеделник, ако не - имам консерви за бедствени случаи. 8-)
Много е яко да си живуркаш сам. Нито някой ме вбесява, нито трябва да се съобразявам особено, направо кеф ти живот.
И да, докато го пиша това стигнах до извода, че пак ще излизам. 8-) Ще умра накрая от недоспиване.
nepowtorima
09-21-2012, 18:53
Ох, днеска голям студ беше обаче..
И все пак си се топлихме с него <33
Толкова обичам да го гушкам, че направо <33 ..
Утре party..... :D Йей.. отивам да спинкам в приятелка и ще си правим пижамено парти ^^ хаха ... откога имах нужда от това..
След като почина баба ми .. ми е адски шитаво :/
Какво да се прави.. такъв е живота..
Трябва да измисля креативни идеи за снимки ^^ ...
Поркам си яко винце и други работи. Припръшя ми дъската вече.
ShtrudeL
09-21-2012, 19:05
Спи ми се. Тая седмица съм ходещо зомби в часовия пояс 06:00 до към 12:00 най-вече. Утре поне ще се наспя.
Днес времето беше ужасно и уютно.
meh
ама като ми се спи ми е толкова мило и гушливо..
Днес времето беше ужасно и уютно.
Да, ако не ти се налага да обикаляш общини, кметства и други кочини :D
unbreakabl3
09-21-2012, 19:18
И на мен ми се спи. Викат ме на дискотека, ама няма да ходя. Майната им на всички, тва си е мойта вечер. Пускам си Pretty Little Liars и заспивам най-накрая навреме.
Днес съм в депресия. Всъщност тя е от няколко дни. Чувствам се ужасно некрасиво същество и не искам да го виждам, защото ме е страх, че ще ми се разбие хубавата илюзия и ще си остана само с напразните надежди. Пък ми е много приятно да си мисля за него, да си говорим. А не трябваше да става така. Няма да се предавам толкова лесно. Искаше ми се да му пиша тази вечер... ама нещо ме спря. Реших утре. Ама то утре сигурно него няма да го има по закона на гадостите. Изключих си Фейсбука. Стига са ме занимавали за тази вечер. Надявам се да си изкарам добре в собствената си компания.
Иначе другия ми писа... Ама вече не ми е същата тръпка, нещо се е изгубило. Може пък като го видя да се поднови чувството. Но някакси след като се запознах с Него и... другите бледнеят, прекалено са ми еднообразни и скучни.
И... само ям. Имам чувството, че още малко и хладилника ще изям. Depressed.. :/
ShtrudeL
09-21-2012, 19:21
Да, ако не ти се налага да обикаляш общини, кметства и други кочини :D
е да :3
Но пък обожавам да съм си вкъщи при такова време. <3
Ако намеря начин да се отърва и от крастата, наречена интернет вярвам, че ще живея една идея по-добре. :3
kalpazanka
09-21-2012, 19:54
Направо ми се проби челото от тоя ветрилник днес!
Объркано ми е... Трябва нещо да се промени, просто трябва. Дано нещата си дойдат на мястото, че прекалено дълго време чакам... Иначе много ми се спи, щото снощи хич не можах да се наспя, а и не мога още да свикна с ранното ставане :D
NambyPamby
09-21-2012, 23:16
Сдърпахме се жестоко, телефонно едно такова. Интересното е, че не ми дреме особено, да не кажа никак. Още по-интересното е, че не се сетих за бившия тероризатор, което означава, че не съм си въобразила преди време, когато стигнах до заключението, че съм преживяла цялата история. И де факто, наистина съм. :)
Съдбата не се шегува, ами чисто и просто си прави ташак с мен. Или е това, или светът не е просто малък, ами с големината на кибритена кутийка. Как може да има толкова хора из целия град, аз да си щъкам напред-назад, аху-иху, лиготия, и накрая да се запозная не с кой да е друг, ми с една от бившите му?! И то не коя да е бивша, ами Бившата(май). Съвсем случайно го открих тва. Не ми се рови още, че кой знае кво ще открия(дето не искам). Смешното е, че без да искам го излових и как ме е излъгал за някои неща, та програмата е пълна. Тая девойка е хубаво детенце, ама другите, пренощували нощ(или две), поне тия, които знам, са бая посредствени и... ни моат ми съ намажат на малкия пръст. 8-) Знам колко комплексарско звучи, няколко пъти се чудих дали да го пиша въобще, но реално са доста безлични момичетата и ми се струва, че ще Му е бая тъжничко, когато(ако) ме изпусне.
А той ще ме. И не е голямата драма заради тази вечер. Просто се трупа, трупа и в един момент ескалира. В момента съм много повече от хладнокръвна, много повече от спокойна, много повече от разумна, много повече от въздържана. Мога да правя панаири, да играя мръсно, обаче ме мързи да се напрягам и да си го правя сложно. Пък и подобни демонстрации не биха довели до нищо добро, освен до покачване на и без това високото самочувствие на г-н Его, та ще си го спестя. Готиното е, че той е импулсивен тип и пали бързо, пък когато вижда, че не реагирам никак и запазвам самообладание, съвсем откача. 8-)
ForzaFelipe
09-22-2012, 01:18
Днес защо си помислих че още сме лято...тръгнах из града по къси гащи и по чехли 8-) познайте дали не карах на включено парно което да ми духа към краката щото карам бос 8-) от утре с маратонки вече 8-) Иначе,време е да си лягам,че прекалих вече,4:20 станало,аз скоро трябва да ставам... 8-)
Щастливо :) Довечера е времето! Цяла вечер с нея хехе!
Неспокойно и притеснено,някак не ме свърта на едно място.Странно е ,нещата наистина се видоизмениха.Очеизвадно е,а всякаш нещо има.Като мисля за това ,чак ме свива стомаха.Какво става,подяволите..
Днес ще имам работа,сега ще отида да покарам малко колело,че това ще са последните приятни (донякъде) дни.
http://media.tumblr.com/tumblr_makhwtaLMh1rur5ki.gif
Така притеснена, нервна и неспокойно не съм била скоро.
Не, че очаквам нещо голямо днес, но ми притреперва отвътре.
Чете ми се от чиклит романчето, което започнах. Не е истина колко ме разтоварва...
DiabolicAngel
09-22-2012, 08:20
Липсва ми. Имах неразумието да погледна фейсбука на новата му "любов" . Беше груба грешка!
Спи ми се.Искам да се заровя в леглото и да не стана въобще следващите два дена.
Днес ми е значително по-добре. Понасах се, пих кафенце и сега ме чака любимата дълга, съботна тренировка ! И времето ще се стопли пак..просто супер!!
kalpazanka
09-22-2012, 09:02
Уффффффффффффффффффф, мама им на работното време! Един път да ми потрябва нещо и да реша да си го напазаря онлайн, а да няма работещи каси изипей!
ох, болна съм а пък и на рожден ден трябва да ходя.. ;/
DisappointedDreamer
09-22-2012, 09:11
Станах преди малко. Направих една обиколка до магазина и обратно с колелото докато ромолеше дъждец :) много приятно и освежаващо.
Сега ще хапвам препречени филийки и айрян. След това май ще си уча, че много глупости са ми се насабрали. А довечера ще се ходи на кино и купон. Хубавко ми е.
Честит празник.
Утрото ми започва обещаващо...:lol:
Имам надежди за деня !
weheartiit
09-22-2012, 09:24
Събота !!! Как искам с неделя заедно да се преповтарят ;д
Честит Ви празник, българи!
Сутринта ми започна добре-успах се, наспах се и сега си пия кафе. Има слънце , което ме зарежда, искам да си допия кафето и да почвам да уча по история, ако мина 2-3 урока ще е чудесно!
TrueStory
09-22-2012, 10:22
Изпратих майка ми и сега ми се е свило сърцето направо....ще си порева и дано ми помине ;(
SisiStrange
09-22-2012, 10:26
Разбрах и последните неща. Сега остава голямо упражняване и някога да обясня на Атанас.
А довечера ще е уникално. <3 Нямам търпение да дойде 17:30.
unbreakabl3
09-22-2012, 10:27
Напрегнато. Още няколко дни и ще ми се разкаже играта.. Ама аз съм си виновна, защото сама съм си ги оплела конците.
И защо това същество смята, че може да ми казва какво и с кого да правя, а това, което ме очудва най-много е, едва ли не си мисли, че съм го вързала, и го е страх да направи една крачка, без да ме уведоми. Guess what, I don't care.
А довечера ще е уникално. <3 Нямам търпение да дойде 17:30.
u mean 17.00 8-)
По темата: нетърпелив :D
PullMeCloser
09-22-2012, 11:59
Криво ми е. Съвсем умишлено тоооолкова дълго време избягвах да пдореждам точно този шкаф, сега изобщо не знам къде е редно да...оставя и дали изобщо да оставям нещата, които бяха вътре. Пф.
Уморен. Бях решил от утре пак да работя, ама стана от днес. Спал съм 4 часа г/д. Станах точно в 4.
Както обичайно си изкашлях дроба рано сутрин. Отидох в кухнята докато ми тракаха зъбите от студ. Пак както обичайно изпих няколко сурови яйца. Оправих се. Направих си кафе и дръпнах един коз. След това убих около 4-5 часа да оправя буса, а и да ме пусне и потеглих на майната си. Много работа ще имам. Докато падне първия сняг трябва да се разцепя, че после ден година храни. Тежко ще. Пак ще спя по магистралите посред нощите..
shmatarok
09-22-2012, 12:20
Направо се мразя на моменти.
Вчера пак добре, стабилно, но днес вече няма да излизам, трябва да си почина просто, цяла седмица навън, не, не, не, ако не искам да съм болна за първата офишъл лекция у вторник, по-добре да се запрА.
Мммм много ми е интересно онова момченценце. 8-) Изглежда много миличко и чак съм възмутена на себе си как го наредих. 8-) Да му имам сините очи обаче - "честни сини очи" хаха. Ама тук едно 90% все синеоки, тъй че... блах.
днес май ще си направя ден за чистене, готвене и гледане на филми.
Wednesday666
09-22-2012, 12:48
Безразлично ми е. Абсолютно всичко и всички.
Което се очакваше. Бомба да падне хич няма и да примигна.
А всички си мислят, че пак съм като преди. Нищо общо.
Въобще не ми прави впечатление, променям си начина за всичко.
Да идва понеделник, да си свърша нещата, че почна да ми писва.
Оня откачалник само да смее да ме скъса накрая на семестъра.
Ще види и НЛО, и чудо.
Тъпо мие. Болна съм.И се чудя дали да излизам въобще .. оф не знам, ама пък и в нас не ми се седи бляяяяяяяяяя
DarkTemplar
09-22-2012, 13:21
Все пак се случи нещо, което да ме усмихне. :)
DisappointedDreamer
09-22-2012, 13:23
В библиотеката съм с приятелка. Взехми си чай лате и топъл шоколад от The Espresso House, и сега си учим. Мхмхмхм. Готино ми е, спокойно.
След 2 часа ще трябва да се срещнем и с останалите от групичката и да гледаме филм. А в 22.00 часа ще се ходи на ъх купонче, май. Готино ни е.
Мда.
Спокойно. :)
Dagichka
09-22-2012, 14:29
ойой, как ще се случат тия две неща, е така от небето ми паднаха и двете ме накараха да се усмихна и да осъзная, че квото и да става все още съм способна да съм щастлива, дори и сама!!
ох, уморено съм, болят ме краката от 2 часа стоене права с 483729 учебника на рамо на тъпата борса, ама поне и това отметнах от задачите. взех и бюлетините от издателството, всичко на оферта, перфе.
~The Smile~
09-22-2012, 14:40
Скучно ми е....днеска сме събота ,а утре-неделя. А в понеделник ще имаме входно ниво...
qkakukla2
09-22-2012, 17:13
Трябва да уча. А ми е тъпо за днешната случка :( .
Очите ми ще изтекат тази нощ. Имам 239 снимки за обработка. Честито ми.
Утре трябва да ставам в 7.
А в момента умирам от глад.. Днес съм само на един сандвич и много кафе.
NambyPamby
09-22-2012, 17:29
У-у-уникална тъпотия.
Цял ден без да дърпам сладострастно никотинови пръчици.
Добре, че поне се чух с ония двете, откачените, че да ми се повдигне настроението малко от малко.
Като нищо ще си хвана автобуса и ще се лашкам 5 часа за едните бири, и без тва имам нужда да сменя обстановката.
Липсват ми. Ногоногоного. Все едно са ми откъснали част от сърцето.
Плановете ми за днес претърпяха тотален крах, но понякога е хубаво, когато човек не получава всичко, което си е пожелал. Плюс това аз мога и сама да си се наквасвам достатъчно стабиУно, друг е въпросът, че не ми е сладко, ама ще се прежаля. С Lana Del Rey за компания. Тъкмо и книгата ще успея да си прочета, че от колко време вече я влача.
Само цигари да имах :(
anonymous708973
09-22-2012, 18:07
Пия червено вино и чакам вечерята, сготвена лично от силната ми половинка... Прекрасничко ми е.
Оф.. цял ден пиша по история, омръзна ми! :(
Нещо е саднат, но не ми казва защо.. ядосвам се.
Като цяло доста скучен ден.. а и то деня мина в писане :::
Боли ме глава по неизвестни причини. Развали ми се лакът, който си бях сложила вчера и днес се лакирах цели 3 пъти докато най-накрая имаше приличен резултат.
И имам да пиша едни глупости и да решавам листовки. Абе пълна идилия ще е тези дни.
unbreakabl3
09-22-2012, 18:22
Чувствам се грозна. Всички са ми сърдити. Него го няма на линия. Ми супер вечер се очертава. Депресията отново е на max..
Боли ме глава по неизвестни причини.
има магнитни бури;
днес поднових едно детско приятелство:Д
нахраних, кой каквото му се полагаше.
вдъхновена съм. ще си чета и пиша.
утре май ще направя една Витоша с татко, ако приеме компанията ми.
в яд и разочарования така добре творя, че после с години си се възхищавам:Д фингърс крост!
Sisito941
09-22-2012, 18:39
Искам да стане онова с работата.. :(
След това, което стана, би трябвало да не съм в настроение, но се чувствам много по-добре от очакваното.
Ооох,дълъг ден,хубав баскетболен мач.Доволна съм.
Разбрах,че имало истински хора, или по-точно вяра.Правилно съответствие на мнението ми ахах :) Маалко се пообърках вече.
И сега ще му хвърля едно голямо мислене,какво ми трябва,за да се успокоя.
Ииииииии да,вчера пък няма такъв срам. Буквално не знаех какво става,даже още не мога да повярвам,но ородължавам да мисля,че е от добра страна,така че сме добре хиххх :)
valdesbg
09-22-2012, 20:39
Тц. Не е хубав ден днес. Тя си замина, и 5 месеца няма да се виждаме. Не ми е добре.
You're my head, you're my heart
//
In your bright blue eyes
//
You can't choose what stays and what fades away
Tell me what you want me to say
You want a revelation
Some kind of resolution
You want a revelation
PullMeCloser
09-22-2012, 20:55
Боли ме зъъъъъб и издивявам вече. Усещам как още дълго ще ме боли, благодарение на ужаса ми от зъбари.
DisappointedDreamer
09-22-2012, 21:28
Уморена съм. Страшно много.
Филма обаче беше страхотен и си прекарахме хубаво. Кроят се едни планове, ще видим дали ще се осъществят :)
Лягам да спя, че утре цял ден ще залягам над уравненията и полиномите. Тц.
unbreakabl3
09-22-2012, 22:13
хахахаххаха... Ревност. Ай лайк ит. :D
Нещо пак превключих, не е хубаво това, ама ще видим какво ще стане. Днес не е добър ден.
unbreakabl3
09-23-2012, 00:28
Май много взех да се включвам в тая тема, ама имам нужда да споделя.
Вечерта се оказа много по-хубава, отколкото си мислех. :) Даже страхотна. Като изключим, че него го няма, а имах планове.. да му пиша. :D Както и да е.
Иии.. да. Нова приятелКА. О, да, момиче е. Най-накрая и с момиче да завържа свестен разговор. Евала! :D
anonymous708973
09-23-2012, 08:00
Добре ми е, неутрално такова. След малко съм на среща по работа, след това - на кафе с едно момиче, за да ми говори за бизнес :д
След което ще поровя за буркани из нас и мога да спретна едно сладко за зимата.
DisappointedDreamer
09-23-2012, 08:41
Студено ми е. Имам чувството че ще завали сняг след малко.
Ииии, разбира се, както казва учителя ми по HL Mathematics :
"What do you do when you wake up on a beautiful Sunday morning? You do Maths."
Стягам си парцалките!
Пиша планове за Елин Пелин в захлас. А ми се излиза, а пък няма с кой.
Едно такова весело ми е, пък нямам какво да правя. Всъщност имам, но не ми се прави това. xD
вчера беше прекрасно
искам пак с него навън :/
ама има мач в София, а довечера е на работа ииии да..
дано в четвъртък успеем да излезем вечерта
а след малко май ще трябва да уча..хм..
SisiStrange
09-23-2012, 09:23
Щастливо ми е. :) Беше меко казано брутална нощ. Сутринта ми беше малко по-тежка, но вече съм по-добре. Той сега е на кино с мъжката дружина и се кани да бъдем сватовници. 8-) Органичната химия е готова, само чакам да дойде изпита. Life's good.
Щастливо ми е. Усмихнато. С усмивка си легнах и с усмивка станах. Има хора, бе, има и Хора! И мъже с главно М.
Аз съм се отдала на ретро филмов ден.
Изгледах 2-те първи части на "Завръщане в бъдещето", сега отивам до магазина за пуканки и ще гледам третата част. След това, в чест на Irti ще си сваля всички Роки-та :lol:
NambyPamby
09-23-2012, 10:46
Пия топло мако с нескафе, ям фафла и се чудя откъде да се почна - с биология ли, с химия ли... Дреме ми всъщност какво ще правя, важното е просто да мине по-бързо времето до вечерта.
Най-сетне доживях деня да Го видя. 1 седмица на автопилот карах, направо се побърках. Довечера няма да го пусна дъх да си поеме, камо ли да си тръгне.
Аз съм се отдала на ретро филмов ден.
Изгледах 2-те първи части на "Завръщане в бъдещето", сега отивам до магазина за пуканки и ще гледам третата част. След това, в чест на Irti ще си сваля всички Роки-та :lol:
Полет над кукувиче гнездо!
Полет над кукувиче гнездо!
E, този съм го гледала :)
. След това, в чест на Irti ще си сваля всички Роки-та :lol:
И забележи в първата и втората част колко много си приличаме по действия (тоез по действия няма как да разбереш де.. ама г/д ще добиеш представа). Говорене. Самото му мислене.. бавно и честото забравяне. Много честото. Забележи и сутрин какво прави в първата част като става. Имаше ги в замунда. Към 10-11 гигабайта бяха май..
shmatarok
09-23-2012, 15:14
Боли ме гърлото адски много.
Не спах добре, стените май са прекалено тънки, цяла вечер чувах част от креватните гимнастики на съквартирантката ми. :( А ми беше тоооолкова лошо. :/
Като парцал се чувствам, мисля след малко да си направя една хубава супа и да не излизам днес от стаята ми. Довечера ме викат на бар, ама ме съмнява да ходя... Но пък днес е последната вечер иии как да не изляза. Ох, понякога тези решения са много трудни. 8-)
anonymous708973
09-23-2012, 16:01
Доволна съм.
Видях се с една мадама да си говорим за бизнес, ксерокопирах си учебника по математика да уча за входно, сготвих мусака и салата, след малко ще излизам с приятелка. Пълноценен ден като цяло. Ако и бях чела на немски малко, щях да съм достойна за медал.
ShtrudeL
09-23-2012, 16:07
mh
Баба ми направо ме хвърли в тъча днес с нейните приказки. ужс
Нервно ми е. Не обичам да ми е нервно. Ама ми е много нервно. Т.е.. по-скоро притеснено.
Искам да работя. Искам да живея самичка. Омг мисля, че ако правя теЗ две неща, ще се променя толкова много и ще се обичам повече.
Утре ще си видя дружката, че не съм я виждала цяла седмица.
И оф.. не искам да казвам все, че ми е тъжно. Няма да ми е такова, не мисля, че трябва пък.
И забележи в първата и втората част колко много си приличаме по действия (тоез по действия няма как да разбереш де.. ама г/д ще добиеш представа). Говорене. Самото му мислене.. бавно и честото забравяне. Много честото. Забележи и сутрин какво прави в първата част като става. Имаше ги в замунда. Към 10-11 гигабайта бяха май..
Ще опитам... да забележа :)
Дърпат се.
LeprikonA
09-23-2012, 16:30
На мен ми е добре, пркарахме си един готин ден с моето момче. Нвих го да се снима!! Чудо! :Д Че даже и хубави снимки станаха. (:
Ако положенеито от снощи се е оправило, много ще и се зарадвам.
druzilla
09-23-2012, 16:35
Чувствам се зле,защото утре пак е понеделник...
Толкова изгорях днес, че чак очите ми са червени. Преди малко пети човек ме попита дали не съм плакала. :D
Дам, дам.. от рев чак лицето, ръцете и краката ми почервеняха. А как ме боли нослето...
Доволна съм от него, от себе си, от тях, от.. от всички. Пре-доволна даже.
Само едно човече не ми изнася как се държи, ама и аз все на криво подхождам към него, тъй че не ми се мисли за него. Прекалено ми е хубаво, за да мисля негативизми.
Искам майка ми да се прибира по-скоро, да хапваме и да си лягам, защото имам нужда от сън. Почивните дни въобще не ги използвах за сън, както би трябвало и както попринцип правя. Е, да.. използвах ги за нещо далеч по-хубаво, но и не по-полезно. Но пък ако го погледна от друга гледна точка, беше дори по-полезно от съня. Все тая... спи ми се.
DisappointedDreamer
09-23-2012, 17:14
6 часа математика. Преди 2 часа легнах да спя, ама брат ми ме събуди. Направо, идваше ми да го убия, ама днес прочете първата си книга евър, при това на шведски и то цели 400 страници 8-) Горда съм с него днес!
Ама ме цепи глава.
Страшно много.
Толкова изгорях днес
имам нужда от сън
Все тая...
това.
Wednesday666
09-23-2012, 19:24
Определено ми е много гадно.
Как да му обясня, че го обичам и бих направила всичко за него ..
Явно китайски ще трябва да науча .. Или езика на мъжете, че нищо не разбирам ..
Университета си върви с пълна пара. Като се сетя какво ме чака тази седмица иии .. Мда, голямо ходене ще падне, Но поне ще ми отвлича мислите. За което съм благодарна.
PullMeCloser
09-23-2012, 19:50
:) Мноооого доволна. Айде, дано се нареди всичко, че мразя да чакам. Сега трябва само да си седна на дупето и да си свърша всичката работа, че се усещам какъв мързел ме е налегнал, а не е хубаво така.
Ще опитам... да забележа :)
Дърпат се.
Гледкай, гледкай, Кака. Да не се вдъхновиш само да изпремяташ мъж ти. :)
Криво. Най-мразя някой да се опитва да ме ебава с парите.. и то за малки суми. Прост човек.. бих казал мазохист.
valdesbg
09-23-2012, 20:40
Ако някое шефче ми види поста - да смени заглавието на темата за горещия стол. Вече не съм аз, а е екстази.
Иначе днес съм малко по добре. На бачкане беше тъпо, щото никой не знаеше с какво да се захване и само се джафкахме. А клиенти имаше...
anonymous708973
09-23-2012, 20:44
ама днес прочете първата си книга евър
Брат ти е 16 години и не е чел една книга през живота си?
Добре ми е, но се очертава трудна седмица. 5 дни и половина по 8-9 часа права. И на всичко отгоре - облечена отвратително.
DisappointedDreamer
09-23-2012, 20:49
^Да :Д вълнуват го други неща, и книги досега никога не е хващал или прочитал докрай
Гордея си се с него, много си го обичам.
Лягам да спинкам.
embraceme
09-23-2012, 20:49
Спи ми се..лягам си късно ,събуждам се рано.. не мога да спя .. фак.. :3
леле колко ми е якооооооооооооооооо лелелелел чувствам се перфектнооооооооооооооооо о ;пппппппп само дето ми е гадно той кви неща ми говори =_= .. а днеска го видях .. уф нещо н еми хареса хммм , ама краката и ръцете ми се разтрепериха .. пх амислех да му звънна, ама се сдържах .......... чудя се кво ли изпитва изобщо и т.н. ......
Трябва да ставам след 4 часа и се чудя въобще да лягам ли..
Боклуци, чулуци,
ганджа-зелена манджа,
конопи на снопи,
както искаш го кажи.
После с него отпусни,
яко се друсни.
са ми стана тъпо .. оф ебати кви неща ми говори
unbreakabl3
09-23-2012, 23:57
Леле.. яко съм го загазила. :D Но ще излъжа, ако кажа, че не ми харесва. Харесва ми и то много. :D
NambyPamby
09-24-2012, 05:05
Втора поредна сутрин съм на кафе с мако<333 + препечени филийки=win.
Супер много се надявам да има минимални щети и нааааай-много нещата да са за пломба. Уф.
Пък снощи беше... уляляляляля.
Ох.. пак се почна със спането по 2-3 часа и с лудото бачкане. Чувството на повръщане от преумора пак почва да се появява, ама трябва да се напъна и да изкрам още един месец, даже 2, ако няма сняг. Знам, че мога. Довечера както се говори.. ще карам цяла нощ насам-натам. Как ми се спи, а като легна не мога да заспя.
Цигарите в такива случай.. липсват ми страшно много, ама думата ми е камък и не съм палил тутун от един месец ли стана? Не знам.
Кака, гледка ли Роки?
unbreakabl3
09-24-2012, 06:32
Чувството тъкмо да си отвориш чата с някого и да решиш да му пишеш и изведнъж той да ти пише първи.. уникално е. :D
Много хубава сутрин. След малко отивам до кожната да видим какво ще правим. Но не ме притеснява ни най-малко факта. Нищо не е в състояние да ми помрачи настроението. (sun)
PullMeCloser
09-24-2012, 06:58
Заспала. Станала съм преди 10мин, а пия кафе и кола(!), само за да се събудя. Не мога да си нагодя нито режим, нито нищо, изобщо не знам как ще се свиква с това ранно ставане, поне промяната се получава плавно :Д
SisiStrange
09-24-2012, 07:07
Леко тъжна. В последно време много ми се сменят настроенията. Някакси... животът си тече, нещата си се променят, аз нищо не мога да направя освен да чакам някога си, когато всичко щяло да е наред.
http://media.tumblr.com/tumblr_luf9em331z1qa0tls.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_m0ovt3fIxn1qg51p3.gif
още 1-2 срещи, срамът му ще изчезне напълно и всичко ще потръгне (дано)
много съм станала суеверна покрай него, не знам защо
и ми е влюбенко
и мириша на мъжки парфюм и е страхотно <3
и е адски сладък :3
и ми е щастливо, въпреки училище
въпреки всичко и всички, щастлива съм!
TheBeliever
09-24-2012, 07:47
Някакси... животът си тече, нещата си се променят, аз нищо не мога да направя освен да чакам някога си, когато всичко щяло да е наред.
Welcome to my world.
Особено неприятно е когато въпросните промени се случват непоносимо бързо и имаш чувството, че по-скоро те отдалечават от бленуваното "някога".
Не мога да се позная.
И това предложение за брак ли беше? WTF?
DisappointedDreamer
09-24-2012, 08:00
Щастливо ми е. :)
Glamour92
09-24-2012, 08:24
Я,кой го изстреляха в 50ти блок,заедно с други съученици ^_____^ Ще ставаме софиянци тази седмица.
И се натъпках с праскови.
И ми биха инжекция,заради крачето :/
Бъркоч от емоции ...
Кака, гледка ли Роки?
Не съм кака, снощи ми спряха нета у дома и не са се доизтеглили.
Я,кой го изстреляха в 50ти блок,заедно с други съученици ^_____^ Ще ставаме софиянци тази седмица.
И се натъпках с праскови.
И ми биха инжекция,заради крачето :/
Бъркоч от емоции ...
Хаха, точно до стария ми блок. Тия дни се изнасям от 51 :D
Glamour92
09-24-2012, 10:42
Охо,значи теб ще разпитвам за района ( ниво на престъпност,фауна(най-вече бездомни Canis lupus familiaris-и) , спортни съоръжения,спирки,барчета и барове ... 8-) )
А ти ще квартируваш ли?
Мдам.
Всичко (без престъпността), за което си питала, се намира точно, ама точно до блока ти.
Тъй се ядосах.
Може ли... сложена там една кукундрела, уж да ми свърши на МЕН работа. Аз я питам какво трябва да се направи, тя ми отваря да ми чете закона. И понеже нищо не разбра, щото акъла ѝ колкото аспиринче без чертичката, ми вика: Я земи тука тая визитка и го питай тоз, той ще ти обясни, аз нямам време сега да се занимавам с тва.
Бахти чудото. И тва не искам нищо от нея, освен да си свърши работата, за която е кльопната там.
Glamour92
09-24-2012, 10:58
В центъра на събитията...Блазе човеко като мен. 8-)
щото акъла ѝ колкото аспиринче без чертичката
Хахахахахахаха
Хахахахахахаха
Не е смешно...
Не е смешно...
Навсякъде е така, кака. Особено, ако се разправяш с МВР, ПБЗН, ТЕЦ, ВИК, Данъчно и прочие.. просто са супер мъгли всичките до една по тия гишета. Тъпи са като кенефски райбер, човече.
Аз мислех, че по презумция трябва да възприемаш административните служители по този начин. Направо се учудвам, че се впечатляваш.
Аз мислех, че по презумция трябва да възприемаш административните служители по този начин. Направо се учудвам, че се впечатляваш.
4 години работих в община... никога не съм си позволила да върна гражданин, макар по принцип да не работех с граждани.
Звънят ми по телефона, питат, не знаят. Ако знам - директно им казвам какво да направят, ако не знам, пращам ги там, където би трябвало да знаят. Знам, че има хора, които съвестно си гледат работата и винаги съм защитавала административните служители, защото работата им наистина е много, заплащането им е никакво. Но явно има такива дето само се чудят в коя дупка да си бръкнат... Как ще взема да се разходя тия дни до 4-тия етаж да видя шефката им как е. Жената много ме обичаше докато работих там, та ще взема да я поразпитам, аджеба, тия шафрантии на първия етаж за какво са сложени там.
^ Няма смисъл, кака. Отави ги. Няма нужда да лишаваш някой от хляба му.. колкото и некадърен да е. Мен само ме правят на гъз по тия общини.. ама и аз ги понахраня културно и ми оправят нещата.
Ако на гишето имат бонбони.. фани им ги открадни за наказание, че тия без да ядат нещо.. не могат. :lol: Като ходих да си оправям документите на буса една за десетина минути изяде цяла кутия бонбони Сезони.. 8-)
Болят ме краката.Това време постоянно се мени,ту топло,ту студено..
Уморено ми е,имам нужда и от няколко часа сън,а не мога да си го позволя.Цяла седмица входни,трябва да преговарям ,а това най го мразя.Кофтито е ,че направих грешката да си продам учебниците ,преди всичко останало.
Искам още малко почивка,билогичният ми часовник е разбъркан...
Самотно ми е ,скучно и досадно.Имам нужда от времето,което минаваше неусетно с него...Ех,доста нереално.
знам какво си мисли и ми харесва, но пък дотам
Dagichka
09-24-2012, 15:22
искам стабилно да се напушааа ;д и как може по дяволите да хлътвам по УЧИТЕЛ? че си е младичък, младичък си е, ама все пак. брр, учудвам се от себе си :Д ама ми е кеф бе, тоя човек само като го видя и настроението ми се повдига стабилно :3 напук на всички злобари около мен, дето се стараят да ми го развалят.
Wednesday666
09-24-2012, 16:19
Основи на управление, макро и микроикономика .. Основи на публичната администрация .. Информатиката с тъпия блог .. А за капак и Геокиномиката .. Тия хора нямат спирка. Изцедиха ми соковете днеска просто. А тепърва се започва. Егаааати кефа ..
Ай мисс хим ..
Sisito941
09-24-2012, 16:29
Ударих един стабилен сън,докато все още мога..поне няма да имам кой знае колко входни,тъй като повечето от предметите са нови,само по английски и БЕЛ ще имаме входно,ама още не се знае кога..
^ Няма смисъл, кака. Отави ги. Няма нужда да лишаваш някой от хляба му.. колкото и некадърен да е. Мен само ме правят на гъз по тия общини.. ама и аз ги понахраня културно и ми оправят нещата.
Аз няма да им взема хляба. Само ще ги наградя със стабилно мъмрене. Знам, че ги е страх много от шефката :)
dream1707
09-24-2012, 16:51
Изморена .. и ми е самотничко
От вчера съм омъжена във фейсбук, даже фамилията ми е сменена.. Щото е модерно !
Слушам Нирвана
Чая ми свърши
Студено ми е на краката
Оф
DisappointedDreamer
09-24-2012, 18:04
Вбесена съм.
PullMeCloser
09-24-2012, 18:07
Вбесена съм.
Same here. Пф, егати тъпунгерите, заклевам се. Не съм го очаквала! :Д
shmatarok
09-24-2012, 18:21
Много неприятна изненада ми сервираха вчера. Така саднах, че ми е чудно как успях да го прикрия и никой да не разбере. Хъх, тъкмо реших, че си струва да се занимавам, а то кво - заето. 8-) Исках/м го, има нещо страшно очарователно в целия му мистериозен образ.
Как да е, нЕма как да се намеся в случая, защото ще прецакам абсолютно цялата компания, ако реша да действам контра 8-), а пък всички ме кефят толко много, че предпочитам да се поогледам другаде.
LeprikonA
09-24-2012, 18:22
Мене не Maybe :Д.
Днес си взех Пратчет на английски, да се пробвам :Д. Не намерих Керуак, реших нещо друго да пробвам.
Времето ме дразни.
Толкоа съм пиян, че ми е отлкова весело че край си кйняма!!
Събралие сме се от 15:30 слеодбяд и продлъжаавме!!!!
http://vbox7.com/play:775f6c24
Супер съм. Прекрасно потренирах, ставам все по-добре. Няма нищо по-хубаво от това да се раздвижам и да усетя как мусклучетата ми пулсират. Нищо не може да ме накара да се поучвствам по-добре физически и психическа. Чувствам се здрава и силна. Много се кефя, че успях да си наредя програмата, така че да имам време за всички спортове и танци. Всеки ден ми е пълен без неделята. Кеффф
искам да си го гушна :(
самотно ми е като не го виждам ..всеки ден
искам да дойде четвъртък и да мога да отида с него надолу, а пък в събота ще се разбием..женско парти + после той :smt007:smt007:smt007:smt007:smt007:smt007:smt007: smt007:smt007:smt007:smt007:smt007:smt007:smt007:s mt007
Мене не Maybe :Д.
Днес си взех Пратчет на английски, да се пробвам :Д. Не намерих Керуак, реших нещо друго да пробвам.
Времето ме дразни.
О, и аз за първи път се запознах с Пратчет на английски.
Не е лек.
Коя книга?
бяла страница съм, батко
и не мож' ме редактира
LeprikonA
09-24-2012, 18:39
О, и аз за първи път се запознах с Пратчет на английски.
Не е лек.
Коя книга?
Soul Music. Само нея имаше в библиотеката. Един приятел ще ми носи 5-6 на български да закрепям положението :Д. Ще ме изтормози тая на английски обаче, с моята любов към езика.
DisappointedDreamer
09-24-2012, 18:43
Тери Пратчет на английски?
Bold.
Малко по-добре съм.
Тери Пратчет на английски?
Bold.
Малко по-добре съм.
Аз го четох след подготвителен клас. Успях за цяло лято да прочета само половината книга. Твърде смел избор, класната ми се хвана за главата, като разбра.
Той е... неолог ли беше :) Пише с много измислени думи.
DisappointedDreamer
09-24-2012, 18:52
Затова написах "bold" ^^
Твърде смел избор, да.
Чела съм само Good Omens на него и Neil Gaiman, но са си голяма работа.
DisappointedDreamer
09-24-2012, 19:00
Аз четох Wyrd Sisters
Мхм.
Не съм чела нещо друго от него. Може би ще променя това. И без това си търся нещица за четене.
Предложенията са welcomed.
Каквото и да хванеш негово, все е добро :)
LeprikonA
09-24-2012, 19:01
Ще си имам хубаво занимание значи. (: