View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
добре съм , чувствам го
чак сега обаче разбирам, че никога няма да е същото .. и май по-добре, видях ги какви са
искам някого до мен, много го искам, защото ми е самотно ;/
shmatarok
08-30-2012, 23:14
Още две седмици и се изнасям от нас. Нямам търпение <3
Днес за пореден път ми доказаха, че изобщо няма да ми липсват. Това аз да седна да им готвя и те вместо да кажат едно мерси да ми се развикат.. не. Точно 14 дни още ще ги търпя, после си хващам куфарчето и адиос.
Много ме ядосаха, ама наистина много. И приятелката ми, един-единствен път ще ми е нужна и тя точно тогава ще ми откаже. Наистина се радвам, че ми се отваря възможност за толкова огромно ново начало. Радикална промяна на всичко, дано да е за по-добро.
LeprikonA
08-31-2012, 04:56
Tежичка нощ си беше, даже доста. То не бяха шумове, сънища и за капак някой реши да слуша чалга в коридора в 3 през нощта...
Би трябвало да излизам през вратата, но не ми се тръгва някак си, искам си и компютъра с мене :Д. Добре, че е петък и следват два дни с наспиване ^^^^. Довечера ще се "вихря" с вечерята, ще е забавно. (:
Al3ksandra
08-31-2012, 09:23
За кой ли път ме събужда... но хубавото е че вече свикнах ... мани =( как се свиква всеки път да те будят не е ясно.. Днеска се чувствам тъпо.. нашите и брат ми заминаха до едно градче да питат за работа.. пък аз все едно не съществувам.. оставиха ме ,аз дори не знаех че ще ходят ако знаех щях да се оправя.. дори станах прекалено късно... никой нищо не ми казва.. сякаш съм кон с капаци ама не съм... :( кофти ми е днес просто... Бил ми такъв късмета. Поне се кефя изгледах 6ти сезон на любимия ми филм остана още един и ... така. утре вече съм...с Ники.. най на края.. нещо по различно..
NambyPamby
08-31-2012, 10:33
Не мога да повярвам, че ще го кажа, ама така здраво съм хлътнала, така здраво...
Крайно нетипично за мен. :(
http://www.beeskneesdance.com/bees_knees/wp-content/uploads/2011/01/homer-simpson-doh.gif
В момента съм в толкова жесток вътрешен конфликт, че имам чувството, че ще истерясам, ако продължавам в същия дух.
Може да вря и кипя вътрешно, но никога няма да го покажа, такава съм. Редки са тия моменти на луда страст и демонстрации. А той си мисли, че си играя с него, моля ти се! На мен сърчицето в петите ми слиза само като си помисля за него, когато е с мен времето спира и светът престава да съществува, а той си мисли, че главната ми цел е да се забавлявам с него, като периодично му скъсвам нервите. А аз му дрънкам глупости, за да му писне, да каже, че не може повече така и да се окаже, че съм била права. Един недостатък няма, много ме дразни такъв. 8-) И е всичко, което съм искала, и ме допълва, и ми улеснява живота отвсякъде, прави го по-пъстър, по-прекрасен и по-щастлив, въпросът е, че... Аз не му влияя добре. Само го ядосвам, постоянно се съмнявам, постоянно изисквам и само чакам да се откаже накрая, да му намеря някакъв кусур, да му се невиди, преди да се събудя един ден и да се окаже, че безвъзвратно съм загубена и всъщност го обичам.
TheDevilInMe
08-31-2012, 11:32
Някакво съм със смесени чувства, събудих се в лошо настроение, но ми се пооправи значително, трябва и да почистя, защото свекървата, демек майката на моя ще идва на гости, а как ме мързи :D
ShtrudeL
08-31-2012, 11:33
Спи ми се..
Станах рано, бля..
И съм гладна, след малко отивам да си 'готвя'.
И ми е все така меланхолично/колебливо/страхливо..
Оххх и после ще чета!
unbreakabl3
08-31-2012, 11:48
Преживях един от най-гадните часове в живота си и лицето ми е зачервено и подуто! Бляя.. ужас! Но.. красотата изисква жертви. :)
Отваря се нов проект, дано се получи. Иначе ми е добре, въпреки че пак ме боли. След малко ще се видя и с нея. Ах колко ми липсваше ! Още се чудя дали да ходя на Jaya the cat, ама сигурно ще отида.
Dagichka
08-31-2012, 12:29
добре съм, днес се премерих и разбира се, всичките шоколади и сладоледи, където им отпуснах края тоя месец си показаха своето - 1 килце отгоре.. ама вече не ми пука особено, не искам пак да изпадам в ония кризи, диети и гладуване.. като започнем даскало пак ще си върна нормалния, здравословен начин на хранене ^^
чувствам се добре в кожата си от много дълго време насам. осъзнах, че след цялата тая история и всички замесени, само аз излязох същата.. значи все пак имам вече изграден характер и принципи, които не наруших! а винаги съм се смятала за ебати мекотелото, влияещо се от всеки наоколо.. сега картинката излезна друга и съм доволна от резултата. :) да, загубих "приятелка", но поне осъзнах каква е. да си трошат главите вече, не ме интересуват ^^
ще излизаме довечера,ама ми намирисва, че ще е мноооого тъпо
все тая
идеално ми е
kalpazanka
08-31-2012, 13:46
Жената с пари е като луд с картечница! :D
Colouring
08-31-2012, 17:26
Изтощенааааааааааааааааа.. ...
complicated_
08-31-2012, 17:36
депресирана .. ;( ;дд
Furious?
08-31-2012, 17:37
Спи ми се.Тая курва нещо се обърка , като не ме прие в скайп
sunnyreni
08-31-2012, 17:41
Искам нежност, да. Любов.
Напълно е така. Искам същото. Искам нещо истинско, но в днешно време почти всичко е фалшиво, изкуствено. Не се отдават на чувствата, залага се на грубостта и най-вече парите.
Искам някой да е с мен, заради самата мен. Да ме прегръща когато ми е студено, когато ми е зле. Да ме цени, в замяна на същото. Искам да мога а се отдавам на настроенията си...когато ми се плаче - да плача, когато ми е весело и щастливо - да се смея...Искам нещо споделено!
...и за да е пълна катринката, ме заболя и стомаха...
Glamour92
08-31-2012, 17:42
Празна.Изтощена.Не само физически.Слава Богу,че краят се видя-трябваше просто да потърпя ...
Още малко и приключвам с периода,а в следващият епизод ще стисна шанса за гушата,само да ми се мерне.
Утре тренировчица...снощи успях да изприпкам 10 километра и реших днеска да я карам лежерно(и сладоледено ;/ )
Colouring
08-31-2012, 17:57
Точно преди малко счупих доста голямо огледало. Седем години нещастие, а? Е, вече са седем години без пет минути..
LeprikonA
08-31-2012, 18:08
Жената с пари е като луд с картечница! :D
Хел йеа! Днес шефа даде аванса, ако не бяха тия идиоти от техномаркет толкова големи идиоти щях да съм го похарчила точно на 20тата минута след работното ми време :Д.
Кеф ми е, другата седмица планувам да се заредя вече с прословутия апарат, сънувам го тоя момент вече 4та година!
DisappointedDreamer
08-31-2012, 20:09
Просто съм изумена какви тъпи хора има.
nepowtorima
08-31-2012, 21:09
Заспало ми е.
Доспинка ми се нещо о.О ..
Еми тка е като ме събуждат в 8 след като съм си легнала в 2...
Прекалено ми е тъпичко, за да се откажа толкова лесно..
Дали ще стане нещо.. Nobody knows..
Един път се държи тка.. друг път иначе.. аее.. остай..
Боли ме главата о.о.
Преядох.. ох..
Не знам ко да прая.. скучничко ми е..
Асимилирам всичко което стана до сега и ще го разнищя на парченца, за да осмисля всичко....
Ох вече е септември.. трябва да почвам да се настройвам за училище... FUCK ;x
Нене... не може да бъде колко бързо свърши...
DisappointedDreamer
08-31-2012, 21:18
Разочарована съм отново.
Той е толкова загубен. А тя пък не спря да измисля глупости и да лъже. Двамата не спряха да се кикотят, да се снимат и да се лигавят, като накрая ме оставиха с 2-ма дечковци, с които дори не общувам. Разочарована съм и от нея, но най-вече от него. Не очаквах да е толкова наивен, толкова проС. Изумена съм. Ядосана. Поне вече ще знам че нито с нея, нито с него ще разговарям или излизам. Такива хора около мен не искам. Ъх. И филма беше тъп. Толкова предсказуем. Искам някаква заплетена мистерия, срещу която ще си блъскам мозъка, в опит да разреша докато капичици пот и вълнение се стичат по лицето ми. Искам нещо интересно.
От друга страна най-добрия ми приятел се запозна с баща ми. Харесаха се, което е страхотно. И двамата са на мнение, че съм страшно властна и устата, и не искат такава жена за съпруга 8-) сладурковци.
А най-странното беше, когато класния ми ръководител каза, че съм прекалено амбициозна и независима. Ъх.
Уморена съм. Ще спя. И ще си уча тоя уикенд. Следващата седмица ще е интересна.
Лека.
жива и здрава (с минимални уговорки) стигнах в Копенхаген днес.
уморена съм, но иначе се чувствам добре. влюбена съм.
ShtrudeL
08-31-2012, 21:57
Зле. (т.е. тъжно)
За пръв път може би мога да си призная, че може би съм наивна..
Някак се разочаровам от много неща май.. и то без да съм очаквала нищо.
Т.е. разочаровам се от собствените си мисли... от себе си... от това, че съм си мислила как 'доброто е повече от лошото'..
Искам хората да са добри.
NambyPamby
08-31-2012, 22:07
Защо ли задавам и аз въпроси, чиито отговори не искам да знам?
Защо ли задавам въпроси, на чиито отговори надали бих повярвала?
Защото, деца, женският мазохизъм е пословичен, а женският садизъм е направо ненадминат.
Откачам вече.
той пак беше там
със същият парфюм и секси поглед
авввввв
и пак не ми стиска да се запозная с него
така че, нда
няма да се получат нещата :/
DragonLady
08-31-2012, 22:49
Кеф на макс. Изкарахме си 2 страхотни дни с моето слънчице, в които почти не сме излизали от леглото :D, но сега ми лиспва адски много. Утре мисля да се видя с една приятелка, с която поради ред причини от бая време неможем да се видим. И ще ходим да пазаруваме бижута, м дам, това със сигурност ще ни хареса. Заформили са се и едни друго планчета за към края на месеца, ама ще видим ще я бъде ли тая работа, или няма да я бъде.
ForzaFelipe
08-31-2012, 23:32
Искам,искам,искам...и постоянно повтаряме "искам любов,искам,щастие,искам това искам онова" и питаме "защо нямам това,защо не мога да намеря онова ,не съм ли заслужил"...и забравяме как вместо всичко това трябва да казваме по често "благодарен съм че съм жив и здрав,благодарен съм че имам семейство,благодарен съм че имам покрив над главата си,благодарен съм че има какво да вечерям днес,благодарен съм че живея"...трябва и понякога да спираме да искаме,трябва да сме благодарни за тва което имаме и ако искаме нещо да се постараем за него.Жалко че подобни неща се осмислят чак когато видиш как твой близък губи живота си и е на твоята възраст...и живота беше пред него...започвам да се замислям над здравето си,трябва да започна да водя един по здравословен живот,не че това ме прави вечен,но все пак...
shmatarok
08-31-2012, 23:45
^ мда, прав си. съжалявам.
Вече не ми говорят. Утре ще се преселя при бащата, очевАдно тук не съм желана. Освен заека, друг май не ме обича. 8-)
Остават още 13 дни, време е да почна да оправям багажи и глупости и да купувам дрехи. Трябва да направим нещо по въпроса с онези трите шматки.
Violenza
09-01-2012, 07:45
Добро утро.
След вчерашния ден, през който само се подвизавах от леглото на дивана и обратно, трябва да се стегна, че днес ме чакат задачки. :D
Wednesday666
09-01-2012, 08:12
Ах, колко ми е миличък </3 .. Адски много ме зарадва, след като ме стресна естествено .. Всеки път се хващам, а уж винаги очаквам всичко :D .. Много го обичам :* ..
Днес и аз не знам какво ще правя. Нека майка се прибере и ще го мислим. Офанзивата почва от понеделник. Мале, как ще си събера багажа ума не ми го побира. И сряда всичко изнасям и заминавам за голЕмото село.
Colouring
09-01-2012, 08:12
Колко е хубаво да си наспан. Вчера бях като пияна цял ден. Като!
Иначе тая сутринта зак'во изобщо дойде? Баси, писна ми. Не разбира ли, че прекалява? Просто едвам я издържам.
Иначе пак сънувах. Всъщност го сънувах. Винаги сънищата поне са хубави, за разлика от другото.
EternalDream
09-01-2012, 08:14
Чувствам се влюбена.
Наспах се!!! Не бях спала така от седмици...
Вече сме септември и чудно защо, аз се радвам. В последният месец ми се случиха прекалено много преобръщащи неща, които ме насочиха в коренно различна посока, от тази, в която бях тръгнала преди. Доволна съм, предоволна даже.
Glamour92
09-01-2012, 08:50
Дращя в момента от офиса,а добрата новина е,че днес в 14,00 официално стажуването ми приключва и след това цЕл месец съм свободна като катеричка. ^____^
Ще си набавям сън в свръхестествени дози,ще си тренирам като кон,а освен това една купчина книжки и приятни дискусии с още по-приятни хорица мене чакат!
*очакват ме и административни приключения покрай настаняванията,но ще го преглътна,щом е за каузата.
снощи беше хубаво, много даже.
жалко,че лятото свършва (или то направо свърши?) ;с;с;сс
DisappointedDreamer
09-01-2012, 08:59
Боже, кога станахме септември?
Ужас.
Уморено ми е.
ShtrudeL
09-01-2012, 09:27
нИ моА да се отърся от шибаните си деградивни чувства и да не си мисля глупостИ..
Al3ksandra
09-01-2012, 10:02
Днес.. съм щастлива.. най на края той дойде:) So HAppy :) Хубаво е...събота и неделя заедно ЯКООООО :):):) Иначе се кефя..сутринта се разминахме с наще.. тримата излязохме кътт сомнамбули =D
NambyPamby
09-01-2012, 10:04
нИ моА да се оттърся от шибаните си деградивни чувства и да не си мисля глупостИ..
На всичкото отгоре мрънкам и на неговата глава. 8-)
Не съм вярвала, че нещо такова ще ми се случи. Не и толкова скоро.
Не знам с какво съм го заслужила, обаче е прекрасен. И е мой. <33
намерих си квартирка на хиподрумааааа :Р
Кофти ми е. Пак се скарахме и аз не знам защо... И най-вероятно няма да го видя следващите два дни. :/
нИ моА да се оттърся от шибаните си деградивни чувства и да не си мисля глупостИ..
Ще мине пубертета, Щрудел. Няма да се плашиш.
Хубав чаец си пийвам.
Лепа Брена - ти си мой грех..
ShtrudeL
09-01-2012, 11:07
Ще мине пубертета, Щрудел.
Пфф
Никога не съм се чувствала в пубертет. Може би само в периода 6-8 клас за малко.
Айде, айде. Не се срамувай. Тук сме си наши хора. :*
nepowtorima
09-01-2012, 11:15
аргх... не знам как да опиша как се чувствам, защото съм страшно объркана и ми е страшно заспало и загубено. Нек'ви у фейсбука ме нервят.. некви супер тъпи ...
awww дали ще излезем с него... ох! дано :дд
DisappointedDreamer
09-01-2012, 11:18
Блъскам си главата над една задача вече няколко часа. След малко ще я напсувам едно хубавко, и ще седна да си чета книжките.
SisiStrange
09-01-2012, 11:23
Блъскам си главата над една задача вече няколко часа. След малко ще я напсувам едно хубавко, и ще седна да си чета книжките.
Аз съм почти на този етап вече. Ниииищо не зацепвам от по-сложните интеграли.
стана ми лошо след като изядох цял шоколад :/
и вчера се убих от път ... направо не знам. боли ме корема, нерви-мерви и т.н.
бележка: не трябва да ме е страх!
DisappointedDreamer
09-01-2012, 13:06
Аз съм почти на този етап вече. Ниииищо не зацепвам от по-сложните интеграли.
Реших я 8-) и се възнаградих с манджа.
Ама така както съм я подкарала, май 2014 ще ме разкатае.
Имам да чета и да пиша някакви есета и доклади. Ама не ми се занимава. Почива ми се.
kalpazanka
09-01-2012, 13:11
Щастлива! Доволна! И той как ми угажда- в тоя септемврийски пек да кръстоса града и да ходи по магазините с мен! Йей!
И пак- жената с пари е като луд с картечница!
Furious?
09-01-2012, 14:14
пак съм болен и особено след снощи не се чувствам добре
SisiStrange
09-01-2012, 14:19
Ох, искам проклетите дънки. Стоят ми супер добре и всички, които са виждали снимката ми казват да ги взема... Утре все пак ще ги взема. Трудно се сдържам за такива неща. :Д Не ми се учи никак. Дори не ми се тича. Този ден ще е доста несъдържателен.
Al3ksandra
09-01-2012, 15:45
НАйстинаа щастлива =)) Ходихме на накуп и имам това което исках.. един готин часовник... жалко че не си намерих обувки,но така е... утре ще се търси...а и съм хепи щото довечера с милото и с наще и брат ми ще ходим малко на заведение едно друго:) хех.. малко разнообразие :) нали така Ухх ... МНого съмм хепиии не мога да се успокояя :):):):):)
NambyPamby
09-01-2012, 22:23
намерих си квартирка на хиподрумааааа :Р
Поздравления! :)
Да се прибира вече, че мнооооого ми липсва. Ама многомногомногомного. Ще е неделя, ще е мързеливо и ще сме си двамата. <333 И ще е хубаво. Той ми е много хубав. С Него ми е много хубаво.
Не съм вярвала, че мога да срещна някого, с когото хем да горя, хем да не изгарям; хем да се чувствам супер желана и да желая адски много, хем да се чувствам защитена, обичана и да не се страхувам, когато се покажа слаба и мъничка.
unbreakabl3
09-02-2012, 01:58
СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР СУПЕР!!! По-яка вечер през живота си не съм имала! Просто съм толкова безумно щастлива, че ми се иска да крещяяяяяя! Жалко че всички спят! Всичко е прекрасно! <3 По много от най-хубавите неща ми се случиха за една вечер... Просто нямам идея как ще заспя сега от вълнение!
Прибрах се от Мелник късничко. Уморих се обаче доста, ама пък така и така бях там.. та си взех вино, че ми е любимото.
Във Вторник вечерта заминавам за Родопите. :)
Очертава се един хубав ден с нея. Толкова неща има да правиме :D
А като си помисля, че утре е понеделник... поне следващата седмица ще е кратка с 4 дена почивка.
Найс.
LeprikonA
09-02-2012, 06:40
Една приятелка ме открехна за френска музика, супер приятната е! Неделя сутрин е хубаво нещо, следобед се прибирам вкъщи, каня се да пробвам да рисувам пак, или поне да потърся снимките, които се каня да си извадя и да закача. Ще се огранича в началото, че са много :Д.
(:
довечера закриваме сезона ;с
но си беше едно незабравимо лято <3
на четвърти сме в новия мол, а на 8ми ми пристигат дрехите от Англия ^^ нямам търпение вече <3
Dagichka
09-02-2012, 09:22
спокойничко си ми е едно такова. вече сме септември, моят месец ^^ дори искам да започнем училище, малко разнообразие поне :Д цяла сутрин слушам по мтв топ 50 на песни на green day, имам си и диня, и пъпеш.. рай <3
Бох! Уморих се яко! Предим малко се прибрах. Не, не.. ше паля една цигара. Трета откакто ги спирам.
DisappointedDreamer
09-02-2012, 11:59
Голям съм мързел. Не ми се учи. Цепеше ме глава. Бащичко утре си тръгва. Блях.
Странно ми е,объркана съм......
kalpazanka
09-02-2012, 12:58
Спокойно ми е едно такова :) Имам да се занимавам само с опаковане :)
Защо не седна на стола, ма сладурко-ко-ко?
kalpazanka
09-02-2012, 13:48
Днес скивах, че сте ме обсъждали в онази темичка, сладурец. :-)
Вчера ми беше ден за 'арчене на пари :grin: и минах да се отчета набързо в Козметика и диети с новата придобивка. Навъртях 10 км в обиколки по магазините :D
druzilla
09-02-2012, 13:54
Толкова ми е мързеливо,имам чувството,че даже и като мигам се изморявам.. :D
Днес скивах, че сте ме обсъждали в онази темичка, сладурец. :-)
Вчера ми беше ден за 'арчене на пари :grin: и минах да се отчета набързо в Козметика и диети с новата придобивка. Навъртях 10 км в обиколки по магазините :D
Ако си била с някой мъж.. не знам просто как се е чувствал. 8-)
Вие жените може да съберете в себе си повече от един банкомат.. а редовната фраза е "Това не ми трябва, ама ще го взема, че може да ми потрябва"
8-)
kalpazanka
09-02-2012, 14:04
Ако си била с някой мъж.. не знам просто как се е чувствал. 8-)
8-)
Аааааа, с него излизах за парфюма и бях бърза- само 10 минути мирисане и чудене :D
Вечерта се наградих с рокля, но бях сменила компанията с изцяло женска.
DisappointedDreamer
09-02-2012, 16:05
Пържа тиквички, чета си книжката.
натъпкана с праскови и смокини :lol:
ще продължа да чета,че ми стана интересно-ще умре ли, ще се оженят ли, ще има ли сексове, а-у
:lol:
Боли ме гърлото. От-но-во.
От всичко най-го мразя това...
LeprikonA
09-02-2012, 19:57
О, много доволна. Улични артисти + африканска музика + домашно караоке = пълно зареждане ^^. Имах нужда от това!
BornToRaiseTheHell
09-02-2012, 20:32
Прекрасни спагетки сътворихме днес с бившия ми. :D
Като гаджета прецакахме работата, но като приятели, определено няма да ги о*ерем.
Пържа тиквички
Охо! Днес си направих на скара. И двамата ги обичаме солидно.. ще си отворим "тиквичка клуб"
Всъщност вече ще ти казвам тиквичка. 8-)
Спи ми се. Ще си лягам. Още малко и заминавам.. уей.
fluffy_^
09-02-2012, 20:40
(бърз и тънък глас) м м дезнм некф мноу яко такос
DisappointedDreamer
09-02-2012, 20:45
Охо! Днес си направих на скара. И двамата ги обичаме солидно.. ще си отворим "тиквичка клуб"
Всъщност вече ще ти казвам тиквичка. 8-)
Спи ми се. Ще си лягам. Още малко и заминавам.. уей.
Аз у тигана, яйца, брашно, мазнина. Ох, препечени, хрупкави, с мляко и чесън :3
Идилия!
Цепи ме глава. Тъпо ми е. Нуждая се от цигара, книги и излизане навънка. И трите ще се осъществят утре.
Violenza
09-02-2012, 20:54
Уморена съм, пък не ми се спи. :(
Убито ми е някакво... за нищо нямам желание освен да ям хД
ох, ужасно много ми се яде паста, не мога да разбера как може да е в пъти по-скъпа от плодовете, но 'айде, ще го преживея.
пия прасковено чайче, арома лампата гори, обичам.
умирам да го видя, да го напрегръщам, да почувствам как полепва по мен...
autumn_eyes
09-02-2012, 21:21
Новичка съм, ама може ли да се включа? :)
На мен пък ми се спи... много. Ама не мога. (doh) Ще си правя среднощно пижама парти с котката.
Зле ми е. Гадно ми е. Чувствам се предадена. По незнайна причина, заради големите ми приятели. ;) Деня мина толкова зле, че ми се плаче. ;х И на всичкото и отгоре съм с температура. ;х Единственото хубаво е, че разбрах истината, която болеше, но все пак си е истина.(:
ForzaFelipe
09-02-2012, 22:59
Новичка съм, ама може ли да се включа? :)
На мен пък ми се спи... много. Ама не мога. (doh) Ще си правя среднощно пижама парти с котката.
Тази тема е само за олд скуул юзъри,на нови не се дава да се пише,ама айде ще се направи изключение 8-)
Утре кво ще правя цял ден...чак сряда съм в телевизията и ся 2 дена..тъпеене...ама ще си намеря занимание,кво да се прави 8-)
NambyPamby
09-02-2012, 23:18
Номномнооооооом :smt003 Прекрасен ми е. Нон-стоп искам да си е до мен и да го гушкам, мачкам, целувам, докосвам, усещам... Колкото повече време прекарвам с него, толкова повече се пристрастявам и искам още и още. :smt048
unbreakabl3
09-02-2012, 23:24
Искам да си кажа Браво! :D Направо надминах себе си и очакванията си. Дано да продължавам в същия дух.
И, да, и на него Браво! Сега успя да ме обърка подобаващо! :X Какво ще ги правя двамата?
А трети току-що си призна чувствата си към мен. :D Смешно ми е, защото не мислех, че е толкова сериозно, пък той казва, че било много... И все пак - никакъв шанс. Интелектуалното му ниво е доста под допустимия минимум. Не, не се правя на интересна и недостъпна, просто с такъв тип мъж не ми е интересно и не се виждам. Ама хич! :)
И все пак ми е много весело. :) И тази вечер адреналина е около максимума си, пак няма да може да се спи. :D
ФОРУМ, утре вечерта заминавам по Родопите и няма да ме има около 3 седмици!!! Ще ви мирне главата малко от мен! 8-) Ще ми липсвате и аз на вас. :*
Отивам без телефон, без интернет и без телевизор! Изчезвам с идеята да си почина от всичко! Няма да се занимавам и с жени (е, ако изпадне някоя няма да я върна)! Махам се само с колата, която ще оставя някъде на паркинг и няма да я ползвам.
Чакат ме градчета, селца, хижи, планини, студ, мраз.. 8-)
Отделил съм точно 2000лв и мисля да се върна без една стотинка! Работих дълго и заслужавам почивка! Ще се лее родопско вино с литри и вкусни гозби! Ще се глезя максимално!!!
УСПЯХ ДА ЗАСЛУЖА ТАЗИ ОТПУСКА!!!
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQe22tp8H7MSoynx43_WjRLRFyPOtMJg fyD_FjTnKoK-0pBkOPBUw&t=1
DisappointedDreamer
09-03-2012, 06:16
Олеее, Ирти, приятно! Внимавай да не се изгубиш и да не те изяде някоя баба меца :)
Уморено ми е.
Благодарско, благодарско. По-скоро аз бих я изял. 8-) Дзверовете да му мислят, защото се задава по-голям дзвер и от тях!!
Днес правя последен курс и това е (слънце)
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=QOjrQolpxpc
TheBeliever
09-03-2012, 07:18
Есенно в планината... *завижд*
Последната ми седмица при тези простаци ("простаци" казано с любов). Много ще ми липсват, успехи им желая, дано да им се получат нещата - заслужават го.
И им благодаря за опцията, която ми предоставят. Малко хора биха го направили.
Той ми липсва ужасно много. Още ден... Толкова ще го гушкам утре.
Трябва да довършвам проклетия доклад, да изготвя документите и да ги пращам, че ей го петък се задава. Каква бумащина е всичко това не е истина. Само ни губят времето.
Wednesday666
09-03-2012, 07:45
Такаааа, добре. Добре се справям. Щом като вече цяла седмица ставам в 8 да излизам, значиии е много добре.
Седмицата дойдеее </3 ..
И голямото чистене също, майната му, ще го преживея.
Много скоро ще му досаждам всееееки дееен </3 ..
kalpazanka
09-03-2012, 07:48
Irti, изобщо не ти завиждам, да знаеш! :D
Б@си полицейската държава сме! За пореден път се убеждавам! Да те е страх повече от патрулка и акт, отколкото от това да те връхлети идиот на пешеходна и да те просне на място!
Б@си полицейската държава сме! За пореден път се убеждавам! Да те е страх повече от патрулка и акт, отколкото от това да те връхлети идиот на пешеходна и да те просне на място!
Напълно вярно! Или като карат със 160 и да ги е страх от глоба,дето ще му сложат,а не от това,че ще се прости в живота си..
Иначе ми е добре,смисъл довечера ще излизам.. бива :)
BornToRaiseTheHell
09-03-2012, 13:37
Чакам с нетърпение да го видя. Тук нещата ще се закучат, но точно в момента не ми пука.
Имам нужда от най-добрия си приятел, онзи ако ще да си разплете гащите в знак на протест срещу факта, че въпросният човек ми е бивш.
Когато той си слага наляво-надясно снимки с онази тъпа пача, постоянно за нея говори и "напиването с кочовете", т.е. излизането с нея му е по-важно от това да се види с мен, прав му път, крива му пътечка. Разбрах, че в крайна сметка ще съжалява и има да ми се извинява.
Идиотско е, но нямам смелост да се разделя с него, затова просто ще си трая, ще си гледам кефа и ще чакам да престана да бъда влюбена идиотка.
Ай наздраве .
Добрие ми е. Малко се поизморих от идиотщините, които върша, но след малко се омитам и отивам да потренирам. Кеф, кеф кеф :))
Леко уморено, но пък не ми се спи ...
Al3ksandra
09-03-2012, 14:10
Ъммм..днес се кефя говорих си с едно много готино момиче по скайп :) :P Няма пък да ви кажа коя е.. :wink: :happy: Кефя се още че часовника ми работи добре и че още не е спрял.. и дано да не се прецака.. адски си ме кефи.. Кефяя се на муничетуу... ууххх... и той вече драска по форума ..кефф :)) иначе съм учудващо добре... радвам се на брата захвана да реди един пъзел от мойте с 250 елемента :D хехехе.. :)) Абе, в добро настроение съм си :) Няма кво да го крия.. :p
autumn_eyes
09-03-2012, 14:23
Странен ден, ама весел. Случи се чудо- направих си снимки за документи, на които да се харесвам. :):)
Irti, изобщо не ти завиждам, да знаеш! :D
Мани, мани нямам търпение да замина. Сега се прибрах от поредния скапан ден и утре вечерта направо удрям тел. отземи и никой да не ме търси! Мазало ще е!!
Ходеше ми се на море.. не бях го виждал от ехе.. години, ама като се замисля зак'во ти е море пред тази природа, която толкоооова обичам, спокойствие, манджи и прочие. Не ми се разправя, ама май, май ще си намеря някоя женка за едно лакатуш парти, че секс не съм виждал от ехееее... а почна да ми се прави.
А, не бой се.. аз имам купче актове.. фишовете ги хвърлям направо.. ако тръгна да ги плащам половин година ще работя само за тях..
Не стига, че като вляза в бензиностанция вече изпитвам ужас.. а и тези с тия камери.. а никога не карам бързо да речеш.. поне да те е яд.. с 10 отгоре и айде акт за 50 лв.. утре още един.. и изправя ушите накрая.
anonymous708973
09-03-2012, 16:10
Ирти, приятно прекарване! Самичък ли ще си или с компания?
И в двата случая - дано се върнеш отпочинал и доволен! Попътен вятър. :)
Ох, надявам се да не се разболея, че съм на път... Притеснено ми е за даскало, че класната от миналата година пак ще я гледам 2-3 пъти седмично. Оф. Дано тая некадърна шматка по БЕЛ да са ни я махнали, че ще хвърчат глави!
kalpazanka
09-03-2012, 16:12
Не стига, че като вляза в бензиностанция вече изпитвам ужас.. а и тези с тия камери.. а никога не карам бързо да речеш.. поне да те е яд.. с 10 отгоре и айде акт за 50 лв.. утре още един.. и изправя ушите накрая.
Имаш 30 процента отстъпка, ако платиш в 14-дневен срок. :D
Аз пък съм болна :( И се чувствам като парцал и съм осоообено заядлива днес.
Dagichka
09-03-2012, 16:17
притеснено ми е. от 3 дни баща ми има температура, зле му е, ама е инат и не иска да отиде на лекар.. 2 метра мъж, а го е шубе.. страх ме е да не се влоши нещо, че не е първа младост :(
цяла нощ си мислех какви ли не неща, не обичам така.. опитвам се да избягам от реалността, ама тя все ме настига.
уф, не издържах и се изкуших с 1 ред шоколад.. от 2 месеца няма ден, в който да съм минала без сладко, просто като краста е!
SisiStrange
09-03-2012, 16:38
Добре. Цял ден с най-добрия ми приятел уж учихме висшата математика, какво сме направили не се знае. :d
Вечерта си я прекарах с него. <3 Нищо, че го болеше главичка, пак беше хубаво. :)
Имаш 30 процента отстъпка, ако платиш в 14-дневен срок. :D
Тази отстъпка да си я заврат в гъза. Знам много добре какво пише на акта, че и 4 снимки ти пращат.. да се видиш как си педераст.. боклуци! Не стига, че като малък само ме прибираха по полицията.. а сега трябва да си плащам допълнително! Я да се ебат..
Ирти, приятно прекарване! Самичък ли ще си или с компания?
И в двата случая - дано се върнеш отпочинал и доволен! Попътен вятър. :)
Благодарско! С едно говедо. По мъжки. И сме решили да се разцепим, а ние сме двама... ама правим мазало за 10!
Около 50 литра вино сме решили да изцоцаме, като се има впредвид, че аз преди пиех по 4-5-6 литра. И той там някъде.. ще ни стигнат. Отделно през деня ще пия най-скъпите коктейли и ще ям най-скъпите деликатеси! Майната му на доктора! Ако ще живея.. да живея. Цигари няма да пуша, ама поне два пъти ще се надрусам до безпаметност с някоя тревица, че и това не съм правил отдавна! Бе.. ще се размажа! Ох и искам да си платя една елитна курва! Някоя от 200 лв нагоре и да я изтрескам животински! Към тая пача няма да имам милост! И хайвер ще ям! Нищо, че е гаден!!! И скъпа пура ще си взема! Ще похарча всичките 2 бона без да се замислям как съм ги изкарвал! После ще си изкарам три пъти повече от тях.. бал съм ги и парите. 8-) Ще пея, ще вия и ще се бия като мечка! Ще се измаризя задължително с някой да ми изкриви едно хубаво носа! Искам ги повече.. с повечко ще се заям да ми рипат върху главата, ама да се молят да не завършеем с тоз' моя нещастник! Уникално ще еееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=QOjrQolpxpc
You ain't heard us in a minute, you heard us in a minute, man
(Wu-Tang!)
I keep banging on you niggas, finger on my trigger, man
(Wu-Tang!)
*Момчето е друсаноооооооооооооооо!!!!*
Пантерата няма место за лични... тц тц.
shmatarok
09-03-2012, 17:30
Ирти, приятно прекарване.
Получих си официалното писмо вече, след молене, чакане и нерви цЕло лЕто. Направо думи нямам от българската бюрокращина. И пак беше отворен плика, то бива бива крадливо племе, ма баш пък толко.
Как да е, вече съм готова с всички документи, мога да си замина спокойна. Не остана, още десет дни. ^^ Доволна съм!
Barbie47
09-03-2012, 17:36
От 4 дена лежа вкъщи, защото от операцията на коляното не мога да мърдам. Но въпреки това денят ми, прекаран с него вкъщи, беше съвършен- романтична комедия, натурален шоколад и хладина, идваща от климатика.. <3
DisappointedDreamer
09-03-2012, 17:40
Ирти като малко момченце си 8-) сладур.
Офф. Наплюсках се, неучих, четох книга която няма нищо общо с даскало. Просто не знам как се изкарам до 2014. И въобще дали ще си взема изпитите. Бахти.
Мерси, shmatarok
Защо пък като момченце, бе тиквичке? 8-)
Пантеро, делни си съобщенията, МА!
DisappointedDreamer
09-03-2012, 18:29
Щото се радваш множко :3
Щото се радваш множко :3
Нормално, човече. Изкъртил съм се от работа толкова време.. а и не съм почивал отдавна.
Ся се изкърти от кеф! Приятно прекарване! И евентуално боцване :lol:
Некво ми е никво,искам да си го чуя след малко :-)
С говедото се скарахме.
Не си усещам нито една част от дясната ръка вече. Що не може снимките да се обработват сами? 5 часа работа и съм до средата... Ебати гадното е да си фотограф.
antineutral
09-03-2012, 20:22
Странно нещо е това съдбата. Как ли не го въртиш как ли не го сучеш и изведнъж това което искаш или си мислиш, че искаш, се разпада парченце по парченце и от него остава онова, което е истински значимо и ценно за теб.
DisappointedDreamer
09-03-2012, 20:43
Оххх, навънка има страшна мацка със сива козинка и зелени очи! И мърка като я галиш и е такова хубаво коте. Искам си го вътре! :(
объркана със смесени чувства..
тъпо ми е
ирти, весело изкарване
ще взема да си кача книгата на телефона и на лаптопа и да почвам да я чета.. и без туй няма кво да правя
само ще нагъвам бисквити и ще чета..оф..
ForzaFelipe
09-03-2012, 21:01
Sad...so sad..and lonely... :(
kaRamella
09-03-2012, 21:10
Sad...so sad..and lonely... :(
the same here.
чудя се дали сама не се вкарвам в няква драма :д
Чака ме толкова много работа този ден, а аз в 2ч. си вися пред монитора и си затривам очите, защото ме болят.
Въпреки всичко съм щастлива.
Хубаво и спокойно ми е. А пък той ми е прекрасен... и става все по-прекрасен.
Дори болното гърло, запушеният нос и другите проблеми не са в състояние да ми убият кефа.
Пък и книжка ми се чете... Ще я отворя в леглото и да видим дали ще мога да прочета и страница...
искам да съм бъскър. ще пробвам в софия, като се прибера. развълнувана съм. да.
unbreakabl3
09-04-2012, 00:34
Писа ми. Писа ми. Писа ми. Ама е някакъв.. странен. :D Надявам се, че е просто срамежлив.
fluffy_^
09-04-2012, 00:39
http://www.youtube.com/watch?v=KEY-jpdG--w :lol:
Снощи адски ме цепеше глава, не знам защо. Сега съм добре. Остава днес и утре да завърша новата задача за германците и всичко ще е ок.
И тя ми липсва адски много, нямам търпение да си я видя днес вече!
А Л И С А
09-04-2012, 05:35
Много мразя да ми започва денят така. Но то си има и такива дни, в които си адски кисел и целият свят ти е крив. И все пак, го мразя!
DisappointedDreamer
09-04-2012, 06:07
Ох, днеска даскало до 16.35 шведско време, после се омитаме с приятелки да поплуваме. :) хубаво ще да е!
dimitar_ak
09-04-2012, 06:11
Спи ми се та 2 не виждам. Хубавото е, че тази седмица е къса. Да мине и сряда и после дълъг уикенд.
SisiStrange
09-04-2012, 06:36
Сааамо да закуся и зачезвам към Люлин пак да учим. Утре е Денят. Стискайте ми палци, че нищо не разбирам от Висша Математика... :( Вечерта пак ще е хубава.
anonymous708973
09-04-2012, 08:09
Пантерата няма место за лични... тц тц.
Има, има.
Добре ми е, стяга ме гърлото малко, но дишам все още.
С бащатко лепим тапети и нямам търпение да си подредя стаята и да си я декорирам. Йей!
Всичко ме боли, направо съм разглобена. Събудих се от болка. Ноо нищо утре вече ще съм супер. Може би не трябваше да прекалявам, но като съм упорито макаре така е. И най-вече искам пак 8-)
NambyPamby
09-04-2012, 09:04
Дееба, и аз се опитвам да се разболявам. Любимо ми е със ставането от леглото да започна да кихам до припадък.
Всичко друго ми е наред.
Пия второ кафе и ям шоколад, протягам се мързеливо, нека ми е зле.
Имам възможно най-завистливата приятелка и наистина ми става зле, че толко' не може да се държи като човек и да се зарадва поне малко за мен, ама после като го погледна и чак самата аз си завиждам, пък за другите не знам.
Едно от най-най-най-милите и грижовни същества на света е. Пък колко е чаровен... <33 И ми е в лапичките... 8-)
не знам какво да реша. имам чувството, че само страхът ме управлява, а това е лошо. ходи ми се на терапевт.. някой да погледне мойта ситуация от по-висок ъгъл. искам хем така, хем иначе. боли, сърби, драго ми е, дето се вика. искам противоположните неща. бати, само драми и обърквации. животът ми е няква soap opera.
Niakoitam
09-04-2012, 09:38
не знам какво да реша. имам чувството, че само страхът ме управлява, а това е лошо. ходи ми се на терапевт.. някой да погледне мойта ситуация от по-висок ъгъл. искам хем така, хем иначе. боли, сърби, драго ми е, дето се вика. искам противоположните неща. бати, само драми и обърквации. животът ми е няква soap opera.
+1
И при мен си е нещо такова почти откакто си се помня.Особено пък последните 5-6 години. :)
искам даже тема да пусна, ама ако ми се даде гаранция че после ще бъде изтрита. не искам всеки сталкер да знае кво ми е и да се разкривам в нета :Д
Ще я изтрия щом искаш, пускай :)
доообре, you're a good boy!
NambyPamby
09-04-2012, 10:59
^ да, са го потупай по главичката и му дай бисквитка за награда. 8-)
Гузно ми е. Държа се като типичната drama queen и си преебавам връзката за едното нищо. А той е толкова прекрасеен... И понеже тва жената не е като човека, му опъвам нервите като ластик.
Трябва да спра да се държа все едно целогодишно имам ПМС. Трябва.
чувствам се като застреляна патица. не намерих по-точно изказване от това :)
kalpazanka
09-04-2012, 11:33
Харчат ми се пари-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и! То са едни червилца, едни глосове, едни лакове за нокти... аввввв!
TheBeliever
09-04-2012, 11:54
Любвеобилно, задоволено, гушкащо, обичащо...
Секс и Lindt.
sporttman
09-04-2012, 11:57
чувствам се здрав, щастлив, успяващ, силен, красив, богат, дързък, упорит, борбен, можещ, изпълнителен и т.н. ;))))))))))))))))))))))))))
anonymous708973
09-04-2012, 12:03
Харчат ми се пари-и-и-и-и-и-и-и-и-и-и! То са едни червилца, едни глосове, едни лакове за нокти... аввввв!
Същото, ама за дрехи за студения сезон! :д
И аз искам секс и Линдт. Дамн.
nepowtorima
09-04-2012, 12:23
Ойй той е толкова прекрасен и миличък..
Нещо май започвам да се разболявам, но ще направя всичко възможно да го видя днес и да го гушна пааааак.. :/
Ох, като му усетя парфюма и се разтапям.. грр <3
whatever . смотано ми е :/
чувствам се по-добре .. чудя се да излизам ли ? ;д
^ да, са го потупай по главичката и му дай бисквитка за награда. 8-)
8-)
По темата: whew тамън приключих поректа на германците, сега съм го пратил за одобрение на мениджърите.
Та се отвори прозорец почивка да сталкна форума :D Айде още час и да свършва работния ден. Няма си на представа какво я чака :D
DisappointedDreamer
09-04-2012, 13:32
Шибано ми е. Днеска съм една емоционална бомба, която избухва и плаче, а дори не съм в цикъл. Искам цигара, искам топло легло и някой до когото да се сгуша. Плаче ми се.
Поне след тая икономика ще ходим да поплуваме, ще попушим и ще изпуснем малко пара. Тежко ми е. Тъжно ми е.
няма да излизам :д =_= оф .. нещо ми е шибано .. ту съм в добро настроение ,ту не съъм
Furious?
09-04-2012, 14:29
Рофл , толкова съм се променил , че ми е забавно.Взех телефона на Розмари само след 5 минути лаф , а преди ме беше срам да я погледна.Нищо , че знам баща и.Ще се забавлявам с нея , а може да ме запознае с Драгана и да ме гледате по ТВ !
Айде бачках и днес. Рекох вчера няма да работя, ама пък съм алчен и прикарах още малко парички за почивката.
Довечера в 10 изчезвам извън цивилизацията. Наистина нямам търпение.. ох!
Dagichka
09-04-2012, 14:49
приятно изкарване ^^
толкова ми е притеснено, че като се сетя от време на време като малко дете започвам да рева.. баща ми вчера през нощта постъпи в болница, пусти бъбреци.. дано се оправи скоро, че.. ох, не знам :// не ми се говори/пише с никой, но трябва да се разсейвам някак си, та вися тука по цял ден..
LeprikonA
09-04-2012, 15:10
Най-накрая почивка вкъщи, 'убаво ми е. Намерих си и подходящия режим, хич не се оплаквам даже ^^.
Мерси, дагичкееее
http://www.glogster.com/media/5/19/64/8/19640883.gif
http://www.ahajokes.com/funpages/drunk01.gif
Финала:
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQV8VC0FoQI6ryERDPfEjK68fHncsiZf yIEdA2h1HOkoWcomNFh
PullMeCloser
09-04-2012, 15:18
Колко се вълнува Ирти, обаче :Д Айде и от мен приятно.
Добре съм, цял ден нищо смислено, само ядене, филми и упражнения. Май се разболявам, но ще видим.
NambyPamby
09-04-2012, 15:20
Шибано ми е. Днеска съм една емоционална бомба, която избухва и плаче, а дори не съм в цикъл. Искам цигара, искам топло легло. Плаче ми се. Тежко ми е. Тъжно ми е.
Мдаам. Иии познайте кой печели конкурса "Най-голямата кучка за деня". 8-) На мен даже не ми се реве, дееба. Нито ми е тъжно. За сметка на това съм адски бясна и режа хората наред.
Даже не съм сигурна, че искам да Го виждам в момента, щото ще се изпокараме. Въпреки, че Той е единственият човек, който може да ме успокои в момента.
Нещо за секс и линдт си говорите... На мен шоколада не ми оправи настроението, значи остава другото. 8-)
Glamour92
09-04-2012, 15:26
Mein Gott!
Стомахът ми цели бавно и сигурно да ме разтопи отвътре,да ме разкъса на части и унищожи без следа...
В страдание и гастроентерологичен ужас ми минаха последните 48 часа ... оух ... [-_-]
Чао, виртуални приятели!
Правя последни проверки, оправям леко един малък багаж. Трябва да си взема едни нещица. Дремвам един час и потеглям.. ще се видим след три седмици най-малко, ако оцелея.
Тръгвам само с малко дрехи и пари. Телефони и други шитни ги оставям да ги използва един приятел.
Мерси на тези които ми пожелаха всичко най-най и на майка ви в сърцата на тези, които тайничко завиждат и злобеят.
Чаааааао!! :*
Шибано ми е. Днеска съм една емоционална бомба, която избухва и плаче, а дори не съм в цикъл. Искам цигара, искам топло легло и някой до когото да се сгуша. Плаче ми се.
Поне след тая икономика ще ходим да поплуваме, ще попушим и ще изпуснем малко пара. Тежко ми е. Тъжно ми е.
Ще ти дам от мойте Dunhill!
Обичам ви, форон! Наистина, тук много си помагаме и се ценим :Ь Някак мило и еуфорично ми е.
* И аз искам пари.
имам нужда от пари и прегръдки :Д
ама ще се задоволя и с второто
иначе ми е монотонно някакво
ще вървя да чета комерсиална книга :Д обещаваща е.
и си подадох молбата, хепи <3
shmatarok
09-04-2012, 18:02
блъди, лс 8-)
чувствам се толкова изморена. и свърших само половината неща, утре пак трябва да ходя. надявам се днес вече да мога да спя :( какво е туй безсъние тез' дни...
nepowtorima
09-04-2012, 19:05
Оооооооо обичаам да го гушкааааам .. многогогогогого
Изпълва ме с енергия когато съм около него..
Божее дано всичко да потръгне наред....
Имам чувството, че мириша на неговия парфююм.. ама не е така.. носа ми халюцинира..
Ох ох .. <3
anonymous708973
09-04-2012, 19:15
Рофл , толкова съм се променил , че ми е забавно.Взех телефона на Розмари само след 5 минути лаф , а преди ме беше срам да я погледна.Нищо , че знам баща и.Ще се забавлявам с нея , а може да ме запознае с Драгана и да ме гледате по ТВ !
Розмари Аурелес във ФБ?
Малко съм вкисната.
Violenza
09-04-2012, 19:37
В по-шибано настроение не съм била от много време.
Имам нужда от масаж, джакузи, спа и всякакви глезотийки за отпускане на тялото. Всичко ме боли !
weheartiit
09-04-2012, 19:54
Наближава 15 ..ох ...
иначе скучно ми е в момента ...
DisappointedDreamer
09-04-2012, 20:08
Ще ти дам от мойте Dunhill!.
Ох, искам :Д
Иначе, настроението си го оправих! Две приятелки, 3 часа в басейна, рамба. Аввввв, страхотно беше. Приятно изморена съм, но е вече 22.10 пък имам тооооооооолкова много задачи по математика. Ох, ще плюскам и предусещам как ще се стои до 4 часа сутринта и ще решавам задачи. Ама поне не ме боли главата и ми е хубавоооо! :)
бтв вярно ли е че на запад математиката е супер лесна и само тук ние се мъчим със стереометрии и всякви други неща?
оф, аз днес съм особено edgy
да видим до края на вечерта дали още някой ще отъпче банановата пътека
А Л И С А
09-04-2012, 20:31
Изморена, вероятно болна, разочарована от държанието на хората около мен.
Кофти ден си беше във всеки случай.
DisappointedDreamer
09-04-2012, 20:42
бтв вярно ли е че на запад математиката е супер лесна и само тук ние се мъчим със стереометрии и всякви други неща?
Да, особено в Швеция. Гола вода са.
Само дет аз уча IB Diploma Programme а там нещата са дори по-трудни отколкото в БГ :Д ох, може много да говоря за на запад и да сравнявам и да изразявам мнение.
ForzaFelipe
09-04-2012, 21:55
Тъжен..днес беше мега тъп ден,утре поне съм в телевизията,ще правя някоя скууучччна новина пак 8-) а ся си слушам депресарска музика и..си тъпея
NambyPamby
09-04-2012, 22:52
Идва ми да Го пречукам с тиган. 8-) Голяма е гадинка на моменти и са умишлено ми поставя така въпроса, щото знае, че не мога да се сдържа да не приема предизвикателството.
Ама хич да не си прави илюзии. Ще му натрия носа като едното нищо, никакъв шанс да загубя.
Чувствам се празна .
Имам нужда да взема дозата си Театър ...
unbreakabl3
09-04-2012, 23:51
Оф, вече не знам какво икам! Просто искам да съм щастлива... Да взимам най-накрая единия от тримата и да спират да ме занимават другите двама, че полудявам. :D
ForzaFelipe
09-05-2012, 00:20
Оф, вече не знам какво икам! Просто искам да съм щастлива... Да взимам най-накрая единия от тримата и да спират да ме занимават другите двама, че полудявам. :D
Голяма си баровка,имаш голям избор 8-)
Малии станало е пак 3 и половина...утре пак 2 часа ще ми трябват докато фокусирам... 8-)
В добро настроение. Както вика шефа, вчера вторник, днеска петък 8-)
Стискам и палци за изпита днес. Дано я вземе тая тъпа математика. Иначе ще видя днес в работата какво е станало с проекта и какво трябва да правя днес като задачи. Във всеки случай ще е по петъшки. Много добре ще ми дойдат тия 4 дена почивка. Има доста неща да правим с нея, най - малкото поне ще сме си заедно ^^
Лек ден /all
LeprikonA
09-05-2012, 04:25
Стискам и палци за изпита днес. Дано я вземе тая тъпа математика.
Мхм!
Трябва да си намеря батерии след работа днес, че иначе ще се застрелям сигурно, толкова чаках и сега да се прецакам така брутално, не, не,не. Аз май ще съм на работа до събота, преживява се като мисъл, само дано поне утре съм до обяд.
Сутрините започват по-леко с ей това http://www.youtube.com/watch?v=VNgBFEYwnr0&list=FLzcJiPVEOOC2qaNJHT6Sqew&index=3&feature=plpp_video ^^.
DisappointedDreamer
09-05-2012, 04:54
Стискам палци за Сисито.
Студено ми е. Бати държавата, а сме септември. Не искам да бъда тук при -35. Днес поне свършвам доста раничко, ще остана два-три след даскало да завършва един проект по биология и да си пиша по математика, и след това направо вкъщи в леглото.
Всички стискаме палци за Сисито. И да не забрави да дойде да се похвали.
Аз днес съм по-добре от вчера :)
kalpazanka
09-05-2012, 05:51
^Ура-а-а-а-а-а-а! Рецептата за добро здраве е Стрепсилс+Любов+Шкембе, нали? :)
Чудя се да се смея ли, да плача ли? По законите на Мърфи ако нещо може да се обърка, то ЩЕ се обърка.
^Ура-а-а-а-а-а-а! Рецептата за добро здраве е Стрепсилс+Любов+Шкембе, нали? :)
http://media.tumblr.com/tumblr_m926lkWAY21rruasp.gif
kalpazanka
09-05-2012, 05:55
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Появиха ми се бръчки вече от тия гифчета!
Сиси, стискаме палци! Шашни ги от знания!
ЯДОСАНА
ЩЕ ИМ ОТКЪСНА ГЛАВИТЕ НА ТИЯ ОТ ВИК
нямаме вода, оправданието този път е слабо налягане и засушаване
дафак, утре съм на рожден ден, как ще отида мръсна
ще измисля нещо
спах 2 часа с няколко кафета и се чувствам отлично! отивам да ми одобрят молбичката и да купувам подарък
прекрасен ден (с вода и ток) на всички :-)
Wednesday666
09-05-2012, 06:13
Супер се чувствам. Недоспала съм, обаче отивам по-късно да се боядисвам. Страшно кеф ми е и утре сутрин - София.
П.П. И аз стискам палци за Сисито. :)
Обичам го </3 ..
Отдавна не съм имала такава съсипваща мускулна треска. Нито аспирин, нито магнезий ми помагат. Гадост. А трябва да се мобилизирам някак отново.
http://media.tumblr.com/tumblr_m926lkWAY21rruasp.gif
хахааххахх тва ме изкефи :Д
оххххххххххххххххххххх. мразя да не знам какво да правя ;д сега ли да ходя на курс, по-късно ли да ходя .. май ще е втория вариант ;д
А Л И С А
09-05-2012, 07:51
Към момента съм в прекрасно настроение. Сутринта пак ми тръгна наопаки, но вече всичко е наред.
Вече няма да се връзвам на хората, като нещо не им изнася - знаят къде е вратата! :)
nepowtorima
09-05-2012, 08:00
Не можах да се наспа. Какво е това безобразие да ме събудят в 8 часа.. Писна ми! Искам да ме оставят на мира, да си имам лично пространство и да ме пуснат на дискотека в петък.. та дано поне да мога да се позабавлявам малко с него <33
Разглеждам си учебниците.. what the fuck??? от сега не ми се учи вече о.О . . ужас
Искам да започна да си записвам всичко в дневниче, обаче ме заболява ръката когато започна да си пиша.. Апък на компютъра ще ми се загуби и след време няма да го намеря.. Така е!
Не мога да си представя по-добро събуждане.
След като котката ми от 7 до 8 и половина сутринта не е спирала да мяука, не вярвах, че ще стана с усмивка от леглото. Всъщност не станах точно с усмивка, защото попринцип мразя да ме буди звънеца на вратата. Но като го видях НЕГО пред вратата демонстративно показващ ми спрей за нос и прахчета за гърло... Нямаше как да не ми се оправи настроението. Много миличко ми стана. Снощи му казах, че няма да излизаме, защото съм болна и тази сутрин той вече е на линия с половината аптека.
Чувствам се физичестки ето така
http://data.whicdn.com/images/14547717/tumblr_lr4l1rPu3m1qcb58yo1_500_large.gif, за това днес ще си живуркаме в нас цял ден. От колко време ми е обещал да гледаме Хари Потър заедно и сега е удобен момент да използвам това обещание срещу него. :D
Само да се върне от магазина с пуканките.
PullMeCloser
09-05-2012, 08:30
Добре. Събудиха ме рано, но съм изненадващо бодра. Чакам си кафето, отивам да си паля цигара и съм готова. В супер добро настроение съм.
kalpazanka
09-05-2012, 09:00
Когато нямам ангажименти, се събуждам по първи петли, а когато ставам рано по задължение, умирам за сън. Те това го открих преди малко.
Хм, джобните се увеличиха с една не много голяма сума, но не бива да я пипам тази сума при никакви обстоятелства... Въхххх! А балсамчетата ми чакат в офис на Еконт, който се намира на майна си Райна! И нощна лампа трябва да взема.... Уф, отъня ми портмонето само при мисълта.
unbreakabl3
09-05-2012, 09:31
Голяма си баровка,имаш голям избор 8-)
Това е голямо зло. 8-)
Тази сутрин лошото настроение пак ме е превзело. И как може три дни подред да ме домързява да си завлека задника до кожната... По-голямо предизвикателство от това да стана в 10 през лятото няма. Денят ми започна смотано, дано до довечера се оправи. Ако не - утре. Усещам как от три стола ще падна на земята... :x
ForzaFelipe
09-05-2012, 09:55
Това е голямо зло. 8-)
Повярвай ми знам ! 8-) аз имах избор от 2 и ей ма на стоя си сам сега 8-)
По прецакано начало на деня едва ли можеше да имам.Тамън станах и водата спря...и тва ще е 2ри ден...и току що,докато пиша,ми звъннаха да не ходя до телевизията че няма да имам работа...тъп ден... :(
Violenza
09-05-2012, 09:57
Отчаяна. Ама напълно.
Отчаяна. Ама напълно.
и аз така
няма да имаме вода поне 2 седмици, да ни е честито
аз се местя у баща ми, ще изпаткам иначе..
откачам
и мислех да си готвя нещо вкусно, явно ще е в някой друг живот
само се моля да завали, ще си направя и молитвата за дъжд даже :д
Niakoitam
09-05-2012, 10:48
Супер развълнуван. За пръв и чух гласа. Добре мина. :)
(винаги съм знаел че датите 5ти, 8ми и всички,които съдържат тези числа в по-голямата част от случаите са били и са най-готините ми,все ще се случи нещо хубаво)
Blessed666
09-05-2012, 12:13
Дремуца ми се. Цяло лято всеки ден ми е събота следобед. :D И ми е едно такова... никакво.
SisiStrange
09-05-2012, 13:38
Мисля, че за първи път от много време насам успях наистина да изпадна в депресия.
anonymous708973
09-05-2012, 14:07
Не можах да се наспа. Какво е това безобразие да ме събудят в 8 часа.. Писна ми! Искам да ме оставят на мира, да си имам лично пространство и да ме пуснат на дискотека в петък.. та дано поне да мога да се позабавлявам малко с него <33
Разглеждам си учебниците.. what the fuck??? от сега не ми се учи вече о.О . . ужас
Искам да започна да си записвам всичко в дневниче, обаче ме заболява ръката когато започна да си пиша.. Апък на компютъра ще ми се загуби и след време няма да го намеря.. Така е!
Напиши го на компютъра, принтирай го и го залепи в дневника :д
Мързелът какви идеи ражда :д
Никакво ми е. Чудя се как да си запълня времето.
Дразня й се, щото се бяхме разбрали да се видим, а цял ден не си вдигна тъпия телефон, щото "не го държала до себе си 24/7", ама донякъде я разбирам, щото и на мен да ми е тъпо, няма да искам да излизам. От друга страна, него ще го видя чак в 21ч за половин-един час, щото пак ще е уморен и ще иска да се прибира.
Прибрах се от кормуване, Доволна и щастлива. Без грешка карах днес, юхууу. С инструктора се спукахме от смях,голяма е шайба.
Сега си похапвам вкусни манджички и ще ходя да си чета "Тютюн".
kalpazanka
09-05-2012, 15:18
Налегнал ме е глад за художествена литература. Лошото е, че като се закотвя на лаптопа, забравям да стана.
Аррррррррррррргх, развали ми се бутончето до бекспейса- беше ми идеално за слагане на точка в края на изречението. Сега трябва да обръщам на латиница и да цъкам долу! Пфу! Година и 8 месеца издържа в ръцете ми без проблем! Срам!
shmatarok
09-05-2012, 16:09
Свърших си всички задачи за днес. Казаха ми, че може да се излезе, ама все още никой не се е обадил. Пак ли ми вързаха тенекето? 8-)
Надявам се днес да ми оценят жеста...
NambyPamby
09-05-2012, 16:11
Не знам какво искам. Не знам дали Го искам въобще. Затрупала ме е емоционална лавина и аз драпам ли, драпам да се измъкна, въпросът е, че ако загреба една шепа нагоре, ме затрупват още три надолу. Ташак отвсякъде.
DisappointedDreamer
09-05-2012, 17:23
Завърших си проекта по биология сам самичка. Партньорът ми обаче и той ще намаже. Много мразя така. Хазяите са тъпаци, и нямам търпение да се махна. Имам толкова много неща за вършене, в петък и тест по математика. Въобще не знам как ще издържа, но знам че като завърша и ако/като изкарам страхотни точки в дипломата си, бащичко ще я сложи в златна рамка над леглото си :Д Ох, тъжно ми е. Липсват ми. От друга страна, социалния живот върви напред с пълни силички.
Glamour92
09-05-2012, 17:44
Burning alive...в най-буквален смисъл.Тоз стомах наистина е решен да ме довърши.
............
Ще ми се да можех да докажа думите си.Да ги подплатя с действия,да изиграя всичко по начина,по който го виждам във въображението си.Да застана зад твърденията си,да превърна теориите си в закони...И после да продължа напред със замах в стил "след мен и потоп".
Без overthinking,без многократните, безплодни, мъчителни връщания на лентата насън(и наяве,естествено).
И друго-нуждая се от нов сюжет.
Стария и без това си беше повреден от самото начало.
*а може би повредата е другаде ...
Anichkaxxwee
09-05-2012, 18:27
Опитвам се да се наслаждавам на последните дни от ваканцията 8-)
Днес много се ядосах, че не можах да изляза
Цял ден трябваше да седя вкъщи и да чистя, заради гостите :?
само аз му звъня .. нещо ми стана кофти. блях ще чакам доакто той не ми звънне ! ха да го видим. а пък дано утре да се видим =_= ^^
SisiStrange
09-05-2012, 18:51
Сдухах се този път. Този човек пусна само 3ма човека. Отидохме 60 на поправката от 70 поток. Очаквахме да даде нещо една идея по-възможно. А той буквално ни заби в земята. Такива чудеса не бях виждала. Разгледах една невиждана тухла по Висша математика от до за примери, поне подобни на всичко това и нямаше. о.О Нямаше толкова сложни задачи в целия учебник за студенти по математика, а те ни тормозят нас дето сме биолози и като цяло дори не знаем за какво ни е предмета. Голяма депресия, голям рев, голямо нещо беше днес. Реших 2 задачи и половина и се гордея с това, имайки в предвид какви бяха. Дори майка ми се изуми (а тя е учила 2 години висша математика в СУ, в Химическия). Не знам какво да кажа. Обидно ми е. По всички биологични дисциплини имам 6ици. На химиите и физиката имам 5ици. Не заслужавам да ме разкарват по 100 пъти на поправки като някой идиот точно за математика... Ама да де, нали, за да идеш на поправка, плащаш. Мама им да... на тия обирджии проклети.
PullMeCloser
09-05-2012, 19:01
^ Споко, Сиси, ще се оправиш. :)
Добре съм, доста изморена съм тези дни, лягам рано, ставам късно, будя се по цяла нощ без причина. Тази вечер мисля да се помъча да постоя до късно, че да си пооправя съня.
ShtrudeL
09-05-2012, 19:05
Тъжничко. Много. И объркано. И както винаги пълнО с тъпи мисли.
http://www.youtube.com/watch?v=dpUBL6S7Hrw&list=PLEB02319124B611ED&index=79&feature=plpp_video (не мога да повярвам, че обичам песен само заради > 01:04 - 01:13 <3
NambyPamby
09-05-2012, 19:07
И аз нещо съм си врътнала режима, та вечерта скучая, понеже и да си легна, така и не заспивам, пък през деня съм ни жива, ни умряла.
Зверски ме цепи китарата, причернява ми, температури, шитни, пръсвам се от кеф.
Дано поне утре да съм една идея по-добре и да си го видя.
DisappointedDreamer
09-05-2012, 19:08
Сисе, дишай. Ще се оправиш. Наблягай повечко над математиката, виж някой завършил студент дали може да ти помогне. Пиши на Чачо и другите у форона. Все някой ще се намери да ти помогне.
И аз съм се сдухала. Откъде го изнамерих това образование. Водя собствена битка с математиката, и накрая ако я мина ще разцелувам всички от рев, сълзи и щастие. 60 човека сме се сдухали, 60 мухи без глави които си нямат и представа какво вършат. Дано влезем в релси скоро, че и ние и учителите ни ще вдигнат ръце.
Dagichka
09-05-2012, 19:14
утре най-накрая е ден за визитации, ще видя татко <3 само се надявам да е добре, не знам как ще понеса да го гледам 2 метра мъж на легло със система.. притеснено е, ама вярвам, че всичко ще се оправи.
чувствам се и преяла, май не беше добра идея да ям 2 кочана варена царевица, та после и боб.. ;д
SisiStrange
09-05-2012, 19:15
^^ И вие ли сте на Висша математика? Или просто на особено гадна обикновена математика? Мда, няма друг такъв предмет. Иначе то се знае, че ще се оправя накрая някак, просто ме е яд, защото е несправедливо. Някакви детски мисли ми се нижат в стил: "Ама не е честно!"
DisappointedDreamer
09-05-2012, 19:23
^^ И вие ли сте на Висша математика? Или просто на особено гадна обикновена математика? Мда, няма друг такъв предмет. Иначе то се знае, че ще се оправя накрая някак, просто ме е яд, защото е несправедливо. Някакви детски мисли ми се нижат в стил: "Ама не е честно!"
Ох, как да ти го обясня. 'Начи, в момента карам IB Diploma Programme, което се води най-трудното средно образование в света. Избираш си 6 предмета, които учиш на ниво 1-ва година унивеситет през 11-ти и 12-ти клас. (аз в момента съм 11-ти) Трябва да избереш 3 на Standard Level и 3 на Higher Level. Аз избрах 4 на HL, 'щото избрах Mathematics HL което си е един вид висша математика. :lol: Преебана съм от всякъде, щото имам шведски, история, икономика и математика на HL и биология и английски на SL. Адски много материал, без никакви тестове и оценки. Окончателна и официална оценка се поставя май месец 2014 (когато завършвам). 3 седмици с по 3-4 часа изпити, които после се пращат на други IB училища да ги поправят. :Д
Най-високата оценка която можеш да изкараш е 7. Най-ниската е 1. За да минеш ХЛ трябва да изкараш 3-ка. Общо, можеш да вземеш 42 точки плюс 3 бонус точки от едно 4000 думички есе на тема, която ти си избереш и едно друго есе, озаглавено TOK = Theory of Knowledge. За да си вземеш дипломата, трябва да изкараш 24 точки. Изкараш ли по-малко си прецакан. Нямаш диплома, нямаш нищо.
Всички сме се депресирали, още не можем да се осъзнаем и не знаем какво правим. :lol: Наспамих малко, ама поне да си го обясня, че ти ЛС-та не можеш да получаваш.
Та, мисълта ми е, и аз съм прецакана. Жестоко. И да, не е честно че така ви разиграват. Яд те е, и с право. Но не позволявай на това да те демотивира. :)
Днес пътувах цял ден. Станах в 4, за да пристигна рано в София и да си нанеса най-основните неща in the kvartira. После път към Плевен, да видя близките... Смазана съм.
Мисля си дали постъпих правилно с the ex :D Успокоявам се с идеята, че Съдбата знае кое е най-доброто за мен и всичко в крайна сметка ще се подреди.
ShtrudeL
09-05-2012, 19:32
После път към Плевен
цЪ цЪ
ако си изпера нещата и изсъхнат навреме,мое се видим! че тръгнах като пълен клошар от варна.
DisappointedDreamer
09-05-2012, 19:36
Как е новата квартира? :)
SisiStrange
09-05-2012, 19:36
Дриймър, да, и твоето не звучи като песен. 8-)
Абе ще се справим някак. И аз тази година леко съм се стреснала как ще я бъде. Имам няколко ужасно трудни предмета + тая математика. А и на работа ще се ходи. Здраве да е.
ПП. Получавам ЛС-та. Поне би следвало. XD :D
DisappointedDreamer
09-05-2012, 19:39
^Абе, мойто си е песен от писъци и стичащи се по лицата сълзи. Но, да! Ще се справим!
По темата: болят ме очките, а имам още глупости за вършене. Искам да се наспя и наспя и наспя.
П.П. Е, преди не получаваше, та аз затуй тъй предположих.
Квартирата е много готинка и на страхотно място. И квартирантите засега са обещаващи, особено единия - тоя от Пловдив. Тия пловдивчани... за тях легенди се носят. Че са най-красивите в БГ. И действително, аз веднъж съм била в Плд и то само на гарата им, увисна ми ченето от красавци : D
4 дни не съм пипала книжката. Днес преведох 2 страници.
Сега се насилвам да хващам книжлето отново. Хем ми е интересно, хем ми е важно да си преведа всичко колкото е възможно по-скоро, хем пак ме мързи. Не мога да повярвам, че мога да съм И такава... УжасТТТ.
Ще го изкореня тоя мързел... И без това не ми се спи, ще си наваксам за пропуснатите 4 дни.
брях. звънна ми ;д. ох .. ех .. тия хора знаят как да ми вдигат настроението ;)
weheartiit
09-05-2012, 21:19
тъпооо ;//
dream1707
09-05-2012, 22:07
Ау ама такава съм лигла и романтичка и .. ох .. влюбена... цял ден си се гушкаме и ми беше толкова хубаво, можехме да си заспим гушнати ^ И ми беше толкова сладко, особено след като ми каза, че е много щастлив в тоя момент ^ някво.. ухх
unbreakabl3
09-05-2012, 22:08
Видях гоооооо. (sun) И подскачах два километра до нас от радост.. (sun) И ме поздрави!!! Едва се сдържах да отмине, за да се разкрещя от кеф. :D
Видях гоооооо. (sun) И подскачах два километра до нас от радост.. (sun) И ме поздрави!!! Едва се сдържах да отмине, за да се разкрещя от кеф. :D
Колко сладко <3
Напомняш ми за първите ми трепети, когато бях същата еуфория. Ех, как ми липсва това време...
^ Интересното е дали наистина е на 19 :D
ForzaFelipe
09-05-2012, 23:56
И за пореден път в 3 часа вечерта слушам музика по гащи...после що съм ставал в 12-1 часа... 8-) днеска незнайно защо обаче съм на весела музика,току виж утре станало нещо хубаво 8-)
unbreakabl3
09-06-2012, 00:00
^ Интересното е дали наистина е на 19 :D
Даже на 19 и половина. 8-)
Просто съм много влюбчиво. <3 И обичам да се радвам на малките неща. :)
Иначе в момента настроението ми е някакво смесено - хем щастливо, хем леко притеснено. :) :(
разглеждам дворци, градини, изкуство по цял ден. пия чай и си мисля какъв красив свят ще създадем заедно. сънувам. скоро се прибирам.
LeprikonA
09-06-2012, 04:57
Будно и облечено. Добре, че ще съм само до обяд! Спи ми се като за трима, гладна съм като за петима, ама трябва да тръгвам = // .
Рисува ми се.
DisappointedDreamer
09-06-2012, 06:15
Уморена съм. Днеска деня ще е окей, нищо необичайно. Утре изпит по математика. Йей, колко се вълнувам *мухички сарказъм хвърчат наоколо*.
NambyPamby
09-06-2012, 07:30
Възможно ли е да ме мързи тоооооолкова много? Нереално е чак.
Толко ме мързи, че карам втори ден без цигари, щото магазина е ехеее къде, а на мен не ми се ходи чак там. 8-)
Violenza
09-06-2012, 09:04
Сънена още. Ставах, после пак спах, после пак ставах, после пак заспах.. думи нямам за моя режим вече. Тъжно, че днес трябва да се сбогувам с една много близка приятелка, тя си заминава по-раничко. После и моя ред идва. Мразя го този период от годината.
А бе чета ги аз тука тия теми и вече почти всяка ми се струва тролска. ;/
Colouring
09-06-2012, 09:51
Снощи сънувах много странен сън. Цял ден мисля за него. Беше... странен, само така мога да го определя.
Иначе след малко трябва да се захващам да си превеждам книгата, а ме мързи.
DisappointedDreamer
09-06-2012, 09:59
^Коя книга?
Colouring
09-06-2012, 10:08
Не съм решила още, ама ще трябва да преведа 20 страници за училище и да ги науча. Колебая се дали да е "Дракула" или "Баскервилското куче". Втората миналата година я превеждах, ама не ми пречи да продължа със следващите 20 страници, пък първата ще си я прочета за удоволствие само и евентуално ще си я запазя за догодина. Страшна дилема. :Д
Осъзнавам, че мечтая за апатия. Със сигурност ще е по-добре.
DisappointedDreamer
09-06-2012, 10:15
^Аз преди няколко седмици прочетох Дракула на английски, разбира се. Лесничка е, и интересна. Почни нея.
В даскало съм. Гледаме клипчета. Никакво учене. Ужас.
Даже на 19 и половина. 8-)
Просто съм много влюбчиво. <3 И обичам да се радвам на малките неща. :)
И аз попринцип се радвам на малките неща, но в момента се чувствам като емоционален инвалид... а даже съм по-малка от теб. :D
Като изключим това, чувствам се по-добре. Мога да дишам през носа, мога да пия неща от хладилника без да ми се насълзяват очите от болка.. Имам два часа преди той да дойде. Мисля да ги запълня отново с превеждане от книжката.
PullMeCloser
09-06-2012, 11:18
Мхм, и аз съм чела Дракула на английски, наистина е лесна за превеждане и се чете много бързо.
Тренирах, взех си душ, сега убивам време докато изляза. Отново не успях да се наспя, та се колебая дали да не полегна малко. Иначе съм добре.
ям си сладолеед. ще го ям бавно, та да не свършва бързо ^^^ ауууу. а ще ходим на някъв бар .. ЕКСТРА имам нужда от ... нещо различно от ежедневието йеййй ^^^
TrueStory
09-06-2012, 14:01
Взех го тоя изпит!Бакалавър съм...уфф и съм много изморена
shmatarok
09-06-2012, 14:19
Честито!^
За какво изобщо си загубих времето да ходя вчера. Толкова лицемерие, толкова фалшиви усмивки... ;д поне повече няма да ги виждам. Липсват ми момчетата ми... много и вчера точно това осъзнах, докато гледах кокошките около мен.
kalpazanka
09-06-2012, 14:20
Плаче ми се...
Dagichka
09-06-2012, 15:11
Плаче ми се...
+1. докато бях в болницата сто пъти ми се насълзиха очите, ама стисках зъби буквално да не ревна. какви ли не картинки видях, а и да видя баща си със системи и тн.. хич не беше приятно. плюс че съм бясна, ебати и тва се нарича болница?!? сами да си мерят температурите, кьорав лекар да не минава "почивните дни", ако нещо недай се Боже ти стане зле, няма копче за повикване, ни нищо, да трябва сам да обикаляш по коридорите да търсиш помощ.. абе тия имат ли мозък в главата си? направо ми идеше да им се изплюя в лицето на тия от охраната, дето ми викат "ама свижданията са от 4, не може да влезете преди тва".. мамицата им!
Плаче ми се...
и на мен
карах 6 км , за да се изкъпя,добре че ме докараха после, че щях да умра иначе
и имам сигурно 1 милион непознати думи от книгата, които ще извадя и ще науча, защото лексиката ми по английски е зле..
иначе съм ..горе-долу
няма изгледи да идва водата, довечера съм на рд и ще се напия по тоя повод
мама е на събрание на квартала, като се прибере ще й кажа да ми купи шоколадчИ да се успокоя :с