Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12

tomiqta
10-05-2012, 13:46
Работя с капути..

Ще откача след малко..

http://store.picbg.net/pubpic/D9/96/763fca4c5926d996.jpg

или както се казва: "Боже, дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия всичките !!..", не ти завиждам знам какво е ;)

Blab
10-05-2012, 14:27
Вече не чувствам нищо...
+

И това слънце.. пф.
Искам да е мрачно и студено и да вали!!!
хубав ник;

ShtrudeL
10-05-2012, 14:45
Днес храних куче с баничка.
Като се замисля от мноого време не съм си изливала както трябва чувствата. :3
О! А онзи ден, докато си седях на една пейка и чаках едно приятелче, дойде един привидно възрасен (40+) господин и тъкмо да седне до мен и си подаде ръката, съобщи си името и каза: Искаш ли да те нарисувам?... :о При което леко се стъписах, чак се 'ядосах' на себе си, че съм толко' недоверчива понякога и предубедена, а принципно към такива непознати, които всеки би отсвирил с етикетче "психопат", съм доста доверчива и ми е готино да си говоря с тях, защото не е като да не ми се е случвало да се запознавам със странни хора по странни начини. (ох, после ще се допиша)

AliceSw
10-05-2012, 15:56
Изнервена...ненавиждам да не ми вдигат телефона...при това втори човек за днес...

ThePainter
10-05-2012, 16:31
Добре ми е.... Днеска в училището имахме ден на отворените врати- забавно беше. Разни родители, малки деца ти висат на главата по време на час. Даже на контролното по биология :D . Само дето ни се развали бойлера и трябваше да си топля вода и да си поливам, за да се изкъпя. :D . Заради това и отложих рисуването за утре, щото няма да мога да се измия после, а аз много клепам. :D Спечелих известна сума на покерче днеска, което повдигна настроението още повече. Утре съм на рожден ден, чуда се какво да купувам.
В училището се запознах с едно симпатично момиче, което се оказа, че ми знае името от една изложба :D . Много ми стана приятно. Абе добре ми е...
Въпреки че с рисуването се сещам и за нея и ми става гадно... ама ще я преживея.
П.С.
Честит празник, българи!

NambyPamby
10-05-2012, 16:39
петъкпетъкпетъкпетък! <33333333333 направо не вярвах, че ще го доживея!
тази вечер сме заедно, както и цеееееелия утрешен ден. място не мога да си намеря.
супер ми е гушкаво, любвеобилно и гальовно.

shmatarok
10-05-2012, 16:40
Лялялял, петъкккк.
Имам колетче, което трябва да отида да прибера, ама май ще е утре, че сега ми се видя затворено.
И днес се наспах и като че ли взех да се пооправям, ама са ми толко подути лимфните възли, че не мога да говоря и цяла седмица съм само на жестове. :(
Казаха ми, че в един магазин имало намаления днес и имам оферта да ходим да купим пиЙне. Смятам да се възползвам от промоцията 8-)
И трЕбва да се перем, ама утре, щото за днес точно не ми се занимава два часа.
А, да, прекрасният ми пак се покри. Супер много почва да ме дразни и май ще му свия сърмите скоро.

kalpazanka
10-05-2012, 16:53
Направо ми се разката майката емоционално и психически. Ебати иронията- на абсолютно непознати давам акъл, а роднина се оказа затънала до шия...

Irti
10-05-2012, 17:16
Много съм нервен. Щъкам напред-назад пушейки. Тя приготвя вечеря (ама така е.. трета вечер ще спиш в нас.. ще готвиш и ти един път.. бал съм те) няма само аз да се пържа покрай фурната.

Загубих няколко човека като приятели.. като дълги приятели.. като дълго, дълго време.. но така е.. който ме преебе - лошо за него. Не ме е яд. Не ме е яд и че куцам и че крака ме боли страшно много.

Поне тази вечер ще хапнеп, ще пийнем и някой други работи ще направя, че днес не съм, а не издържам вече.

Ох.. да. Ще изпия 3-4 литра вино пък каквото ще да става.

Поне това ще направя от кеф, а не от мъка.

Трябва да се отпусна и лошото е, че знам как....

DisappointedDreamer
10-05-2012, 17:36
Ебати тъпите лелки. Ядосана съм, бясна съм.
Изкараха ме че се дрогирам, и че халюцинирам. Ебати.

Иначе съм доволна. Намерих си 3 страхотни книжки, ще се чете и чете и чете. Другата седмица имам само 3 дни даскало, другите 4 ще се чете и учи :Д
ох. скапано ми е.

jghgh
10-05-2012, 17:37
Искам да доразруша каквото мога. Да стигна до самия предел, до самия край и от там да продължа напред.
Да се изправя пред теб и да видим от тук нататък какво ще правим.

anonymous708973
10-05-2012, 18:11
Щъкам напред-назад пушейки.

ЕЙ!

Добре ми е, доволно ми е... от 100 часа оправям багаж за 2 дни, защото не мога да реша какво да взема :д Нямам търпение да си го видя, добре, че най-добрият ми приятел се пожертва да пътуваме по ранни зори :д

пAteNцЕ
10-05-2012, 18:13
Пх,макар и да съм уморена,се чувствам добре ^^ Май и есето ми за любовта е добре прието от даскалката :Д като цяло-супер съм ^^ утре може и да ми се гледа на кафе :д

Irti
10-05-2012, 18:45
ЕЙ!

Пак ги почнах от известно време, Пантер.. докторите да го духат. Ще се мре на 25-30.. к'во да правя.

slun4ice_90
10-05-2012, 18:51
Идеалноо..от години не бях влизала тук...:)Много приятни спомени имам от този сайт и темите.

DisappointedDreamer
10-05-2012, 19:22
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbfhohUpk01rcwwuko1_400.gif

SHPAIdURmeN
10-05-2012, 19:30
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbfhohUpk01rcwwuko1_400.gif

:D same

Wednesday666
10-05-2012, 19:31
Почистих целия апартамент. Доволна съм. Исках още нещо да свърша, ама ме домързя. Сготвих си нещо бързо, изпих една бира и уж ми беше добре. За назидание, че не ми е било явно достатъчно кофти последните седмици, трябваше и това да стане. Но нищо, сега съм слаба, утре пак ще съм усмихната. Няма да ме видят слаба.

cyclops
10-05-2012, 20:13
Някво ми е изморено...остаивх компанията да си допива. Утре съм пак в залата. Напоследък се счупвам, но следващата хореография ще е само мое дело, за което съм супер щастлива. Намислила съм уникални неща.

PullMeCloser
10-05-2012, 20:32
Пфу, объркана. Тъпа история, адски неловка ситуация и нямам никаква идея как точно да действам. Хем боли, хем сърби :\ Май прекалено много го мисля, а всъщност вероятно няма какво да се дъвче. Дразня се как търся смисъл и обяснение във всички действия на хората. Не трябва толкова навътре да приемам всичко. Гаааадно.

Glamour92
10-05-2012, 20:35
Спасение.
От.
Студентски.
Град.
За.
Цели.
Два.
Дни.

ааааааааааааааааааааааааа ааааааййййййййййййййййййй ййййййййййййййййййййййййй й 8-)

Честит празник на Стара Загора.

ForzaFelipe
10-05-2012, 20:38
Днес видях едно страхотно момиче докато чаках автобуса...естествено обаче той дойде след 30 секунди след нея...а щеше да е адски тъпо ако прибягам до нея и приятелката й и и поискам телефона...ето за това мраза автобусите,на отиване го чаках половин час,а на връщане като имаше защо да закъснее...по добре ми е с кола,ама не знаех че чак толкова ще се разкарвам...и се разкарвах само защото на направлението ми за изследванията там една буква била малка а не голяма....баси и изискванията...трябваше да оставя и едни хартии на вторични ама естествено че точно когато аз отивам ще са затворени...ся багажника ми е пълен с вестници...вообще скапан ден какво обикновено,ни работата си свърших,ни изследванията си направих,обиколих целия град и не се и запознах с момичето.....

IseeDEADbodies
10-05-2012, 20:50
Три цигари време и едно кафе на терасата.. и ми изтракаха зъбите от студ. Настъпва зимата и това е положението.

Днес трябва да се разправям с идиоти.. с много идиоти.

Дано запазя хладнокръвие и някой не го отнесе.

О да, щом сутринта си пуснах парното в колата.. смятай за к'во става дума :lol:

Сдухано ми е. Самотно ми е. И то много ;/

granger
10-05-2012, 20:57
Искам да си се гушам с него...
Ама сега и аз мисля да ям...само плюскаме в тоо форон!
http://media.tumblr.com/tumblr_mb0sb5clCu1ro2d43.gif
Малко ми вдигнаха нервите към края на следобяда,ама пък поне се изясниха нещата.
Добре ми е,само то,мойто чИвечи ми липсва!

IseeDEADbodies
10-05-2012, 21:21
Мисля че ако продължа така още някой и друг час, ще изпадна в депресия :lol:

ShtrudeL
10-05-2012, 21:39
Има моменти, в които ме е страх да си кажа какво чувствам и мисля, защото или е страшно, или е тъжно.

"Във всяка секунда на този свят
има една дълга върволица от плачещи хора
и една по-малка от смеещи се.
Но там има и трета върволица,
която вече не плаче и вече не се смее.
Най-тъжната от трите."

IseeDEADbodies
10-05-2012, 21:42
Радвай се, че са моменти, а не периоди xD

valdesbg
10-05-2012, 21:42
Ice Age 4: Continental Drift FTW!!!

Доволно ми е :)

IseeDEADbodies
10-05-2012, 21:43
http://www.youtube.com/watch?v=K1TUlNZd10s

Blab
10-05-2012, 22:05
г.г.)
усещам как колелото се завърта и пак съм на 12 и предстоят най-тежките ми години.
надявам се да греша, надявам се всичко да се нареди и да съм силна и спокойна. за щастива не зная. може би е само утопия. като Бог. като майка. знам ли...

Wednesday666
10-06-2012, 05:12
Такамм. Кафето е чисто блаженство.
Ся и някой ако ми обясни за кво трябва само за едно упражнение да ходя би било добре.
Е, аз знам де, обаче все пак тъпо се получи - единия е болен, другия е смахнат, а третия строг. И всичко това в СЪБОТА. Тия не са нормални. Нито мога да изляза като света в петък, нито да се прибера.

Надушвам циркове в понеделник. Абсолютни сеири. Добре, каза ми, че му харесвам. Сега да не вземе да се надява на него, че става забавно. Ще видя в понеделник.

Сега ми е кееееф.

Sh@d0w
10-06-2012, 05:45
Най - сетне събота, та да видя и аз веднъж спане до 8.30 :D . Поне два дена ще се отърва от проекта, който и без друго трябва да е готов до края на другата седмица. Ама като гледам как се влачат...

Днеска ще съм си с нея, както и утре. Щастливо ми е :)

bloodyF
10-06-2012, 06:27
събудиха ме в 9, за да отида на проект по история
излъгах , че съм на български и ще ходя от следващата седмица, че просто 2 не виждам
по-рано не можа ли да си отвори устата оная..
пф
сега имам торта + кафе +цял свободен ден
ще уча нещо, ще чета, ще гледам филмчета
и вечерта се надявам да изляза с него, хм..
дано да се е прибрал по-рано и да се е наспал <3

Rabalka
10-06-2012, 06:32
Ще ходя на кафе и после на фитнес и се чудя направо с едно късо клинче дали ще ми е студено.Супер айляк ми е ...

пAteNцЕ
10-06-2012, 07:18
Добро утро :) свежа съм като краставичка и съм много оптимистично настроена днес :)

Niakoitam
10-06-2012, 07:24
Подготвям се за малко по-тежък физически труд днес.Докога ще го откараме не знам.От 21:00 съм на по бира, две, три,което към 00:00 ще премине към гостуване на рожден ден.Дано си прекарам поне готино.То се е видяла че поне на тоя етап ще се живее ден за ден...

xoxi
10-06-2012, 07:47
Станах в 7, обаче преди малко реших, че още ми се спи. Въпреки, че си изпих кафето и дори закусих, готова съм да се върна в леглото. Първо ще почета малко от книжката си, тъкмо съм си сложила фотьойла под прозореца да ми е на светло - кеф!кеф!

DisappointedDreamer
10-06-2012, 07:56
Имам чувството че стоманени гюлета са завързани за миглите ми.
Спи ми се.

balu4ka
10-06-2012, 08:08
Поредната безсънна нощ,блях.
Всякаш такива мисли,никога не са ме тормозили.Е ,да ама не.Знам,че не е редно по този начин да разсъждавам ,дори да мисля,че ако стане нещо ще е нещо нередно,защото нещата не са същите,не седят по-старият начин.Ама,подяволите.
Наревах си се ,едно хубаво.Интересното е ,че по законите на Мърфи,сега не трябваше да имам нет,ама имам.
Тъжно ми е ,скапано,а някои хора дори не загряха какво стана...Както и да е.

http://media.tumblr.com/tumblr_mbdlll0flK1r5kmr7.gif

Зайче..
10-06-2012, 08:10
аман от тъпи п*тки, честно..
и колко траа да съм зле да си забравя цигарите при най-добрата ми приятелка, която пък не пуши... офф :Д ного ме е яд..

TheBeliever
10-06-2012, 08:28
Лудницата започна по-рано от очакваното. Добре. Само да не започнат пак да ме търсят за всяко малко нещо. Не държа да съм крайна инстанция, просто искам да си вършат работата както трябва.

Той ме изненада с шоколад. : въздиш:

granger
10-06-2012, 08:35
Станах, изчистих,оправих,боклУкУ хвърлих, влизам да се къпя, да си се видя с лелчето и после с негооооо,дано де!
Дано не ми се скапят плановете. Искам да си го гушкам и да си говоря с него,за квото и да е. Просто е прекрасничък.нянян!
Ох.ОМНОМНОМ!

ThePainter
10-06-2012, 09:30
Охх, сутринта се събудих със силни болки в главата и продължавам да ги имам. Дано да ми минат, щото довечера се очертава хубава вечер.

Irti
10-06-2012, 09:52
Да се еба в тъпата глава, защото се навих да ходя на пазар с жена, като знам какво е положението там.. и то пък след няколко часа работа.. и тежък махмурлук от вчера.. направо ми идваше да й строша тиквата.

Изкарах си дроба да обикалям. "Това не ми харесва.. това ми е малко.. това ми е широко.." Сто пъти се върнахме в един магазин и накрая нищо не си взе.

- Това харесва ли ти?
- Да, да супер е.. ( а си гледам момичетата в магазина.. )

Всъщност полезната работа е, че се запознах с една доста хубавичка девойка. Взех й номера 8-) Тази с която бях ме изгледа злобно.. рекох й "К'во, бе? Ти си избираш дрехи, а аз момичета.." 8-)

Туй момиче е срамежливо обаче. Гледах някакви дънки, търках си брадата нещо намръщен и тази ме зяпа. Погледнах я и й намигнах.. тази почна да се смее леко и стана червена като мензис. Рекох си.. ясна е работата и я нападнах. Разбира се не можа да ми откаже. 8-) Смешното е, че е с около 50, ако не и 60 санта по-ниска от мен. :lol:

Сега пуша някакви цигари.. и всяка сутрин все едно съм ял тухли единички. Бахти канцерогенните шинти..

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/15/Marijuana_Party_of_Canada_logo.svg/140px-Marijuana_Party_of_Canada_logo.svg.png

bloodyF
10-06-2012, 10:25
чакам си обяда, не ми се яде пилешко, а омлет с шибани гъби, ама нямало да стане -.-
пък баща ми какво ми се преориентира към запалката, но рекох и отсЕкох! НЕ! От него си ми е , на никой не я давам, точка по въпроса.
сигурно още спи, аз почти изчистих, ще се изкъпя , ще ям и ще почета по история
и после дано ми звънне, да се разберем нещо
ох, миличкият ми той <333333

Sisito941
10-06-2012, 10:48
Някой ако беше в сегашното ми положение,досега 100000 пъти да е откачил,ама аз нали съм супееер много заредена с търпение и търпя ли търпя,обаче усещам че вече е въпрос на време и аз да лудна..и да си кажа всичко очи в очи с конкретния човек,без изобщо да ми пука колко ще го нарани това,защото мен дълго ме нараняваха...

nepowtorima
10-06-2012, 10:58
Болна съм. Тъпча се с лекарства. Fuck that shit ;x
Ох, как исках да го видя. Всеки ден сме заедно и все пак не знам как ще издържа. Днеска ще е първия ден от толкова време дето изобщо няма да се видим :/ Ще полудея.
И все пак вчера бях толкова щастлива. Кара ме да се чувствам невероятно <3
Ще ми липсва, но утре .. ако не изляза .. на пък.. :Д

LeprikonA
10-06-2012, 11:22
Дано не се разболявам. Дано.
Наспах се доволно днес, изчистих си стаята доста така прилично, появи ми се отново килима <3 (хората дето не си слагат в къщите килими не ги знам как живеят, аз и месец не мога), минах и през моя магазин. Напазарувах си, отново :д. Напоследък нямам празна седмица там :Д. Доволна съм за сега. (:

Blab
10-06-2012, 11:31
маса по-добре!
поканиха ме на театър довечера, имам доволна папка сериали, ще се отдам на разкрасителни процедури в следващите няколко часа, после разходка, книжка и така)
хубав следобед ви желая!)

jghgh
10-06-2012, 11:36
^ооооооооооооо ^_______________________________^^
аз съм в странно настроение

ALetterFromTheSky
10-06-2012, 11:52
ооо, тъпо... има цяла редица от приятели, които искат да излизаме насам натам, а пък аз искам само с него.. :( Тъп студентски живот, тъпи разстояния

Enchanting
10-06-2012, 12:10
оф... болна ;x това гърло ще ме умори..... -.-
по- късно излизам иначе ще полудея

Jaune
10-06-2012, 12:22
чувствам, че не ме разбира за пореден път какво й говоря.. не иска да приеме, че е сгрешила спрямо мен, според мен, и това е. не знам как ще бъда майка един ден, но знам, че изобщо не я чувствам близка вече.. отдавна. има някви рандъм моменти, в които я харесвам, в останалите ме натоварва, задушава, може би аз съм зле, причината е в мен, но тя не полага никво усилие ей така.. а може би в отношенията не трябва да има усилие, знам ли, ако се напъваш, значи не сте един за друг
ама тя ми е майка, как може да не сме една за друга..

Wwwooow
10-06-2012, 12:36
Само спомени останаха от всичко..Липсва ми адски много лятото(МНОГО) Искам да е толичко,искам да съм на работа,искам да съм с тези хора,искам да се смеем отново,искам да сме си заедно,искам да преживеем яките моменти,а не да ходя на училище и да ме карат да уча тези неща, които грам не ме интересуват,да бъда с хора,които не харесвам. :х Искам ,ама само искам уф..

ЛИПСВАТ МИ ТОЛКОВА МНОГО !

Dagichka
10-06-2012, 12:49
задушавам се в нас. макар последните седмици да сме нямали караници, самото им присъствие ме напряга и.. знам, че не е хубаво да говоря така и един ден ще съжалям, когато ги няма. но искам да съм свободна, да имам собствено пространство, да правя нещата както аз смятам за добре, да ходя по различни събития, да изучавам света и сама да си патя от грешките. а не да ме затварят в уж "сигурното" ни място и да си мислят, че така ще ме опазят..
ходи ми се адски много на cookie monsta днеска, ама няма как да се измъкна през нощта, арр, едно такова лежерно ми е, навън грее слънце, а аз се въргалям по леглото цял ден и гледам филми, мм.

ivcheto0o
10-06-2012, 13:31
Днес ми е ползотворен ден,отидох за малко на работа,после обикалях по задачи.Сега се чудя какво да правя като Tumblr не работи.

Destinnie_Lawrencium
10-06-2012, 13:46
Ми малко кофти .. Оня малоумник който обичам се шляе на майната си, пък аз седя и чакам да ми пише ;/ + тва че съм болна .. ии да направо супер, мега яко си прекарвам, сама вкъщи, по пижами, гледаща романтични филми, духаща си носа не защото е болна ами защото след всеки филм си повтарям ''Защо, по дяволите, и аз не съм така ?'' тъпча се с шоколад и се наливам с натурални сокченца и се чудя .. Щастлив ли е ? Уфф, излях си сока ..
Да, имам невероятен ден ! ;(

Wednesday666
10-06-2012, 15:07
Добре си починах.
И ми дойде нова идея. От доста време мислех за това, но сега последните седмици ми дойде в повече и имам страшната нужда да го изкарам от системата си. И измислих как. А когато приключа ще бъда съвършено нов човек. То ми писна. И ако чувствата изчезнат - малей, купон ще вдигна.

TheBeliever
10-06-2012, 15:23
Леко съм гузна. Май не му стана много приятно, че отказах да отида с него. Е какво да направя, не бях си свършила задачката, а и днес определено не съм за пред хора. Ще му се реванширам довечера.

Много съм задобряла в кухнята. Както леля ми казваше - тайната е в подправките. :D

kalpazanka
10-06-2012, 15:25
За капак и болна. Найс....

antineutral
10-06-2012, 15:53
В отлична форма, претръпнал...

granger
10-06-2012, 16:43
Утре ще си го видя и нагушкам.......дано! Щото днес не успях и ми е тегавко!

IseeDEADbodies
10-06-2012, 16:57
fuck yooooooooooooooou.............. you bastards, fucks, cunts, sluts, whores, bitches, mofos, wankers, fags, twats, pricks, shitfaces, assholes !!!!! meh.. .just fuck off !

ss9722
10-06-2012, 17:13
ужасно :( почти съм сиг че си има друг и не знам какво да правя искам да съм с нея но след всичко дали ще е същото :(

shmatarok
10-06-2012, 17:39
Много тъпи хора има на тоя свят. Ама много. Чак ѝ се чудя как умее да го прави. Уж 20 годишна, пък акъл за пет пари няма. То всеки знае да учи наизуст уроците от даскало, ама като не можеш да се справиш с елементарни житейски ситуации, за к'ъв си? :Д Ама карай, не ми е проблемна, стига да не си налага философиите на мен... вчера заради нея изтървахме голяма възможност, ебати мрънкалото, дето е.
Купих си принтер и сега му се радвам :Д вече няма да се разкарвам до университета в дъжда, за да принтирам глупости.
И прекрасният ми ми писа. Измъкна се с много тъпо извинение, дано довечера да го видя, щото ако и днес се покрие, ще си търсим друг. Амаха, хич не обичам да ме моткат.
Мисля да си направя макарони на фурна. 8-)

Blab
10-06-2012, 20:10
http://www.youtube.com/watch?v=CowTNXOyoVo

LadyDi
10-06-2012, 20:16
http://www.youtube.com/watch?v=CowTNXOyoVo

http://www.youtube.com/watch?v=-PbJEXBKxBc

Blab
10-06-2012, 20:18
ахахахаххахх<3

IseeDEADbodies
10-06-2012, 20:18
Леееееееееееееееееек, мега сайдерско ми е. И очите ми пак са на понички ! Мисля че е крайно време да отида на очен лекар, страхувам се, че съм за очила. И си лягам, че утре пак съм цял ден на лекции. И тоя тъп тест по английски, офффффф !!!!!!! Недоволен съм нещо днес, а толкова много се смях през деня, цък цък ;/

LadyDi
10-06-2012, 20:19
ахахахаххахх<3

мен тоя вариант ме кефи много повече... сигурно почти година телефона ми звънеше така
и като заврещят тия катеричоци, всичко живо падаше от смях :lol:

Blab
10-06-2012, 20:21
чилвам и на катеричоците<3

fizzyg
10-06-2012, 20:33
Ох,тотално ми се развали настроението. И то представи си за каква глупост,леле! Ама и аз съм си виновна,не трябваше да захващам темата,но чисто любопитство.. А и днес така доста некомфортно ми стана,че мене ме викат,а нея даже я карат да стои..

Hayashi
10-06-2012, 20:43
Имам 2 гигантски рога на лицето. А утре съм на рожден ден... Дано да се смалят тази вечер и да успея да ги прикрия.
Иначе днес след цял ден нищо правене ми е едно такова мързеливо.
Но Андромеда и ябълката ми ме очакват.

bloodyF
10-06-2012, 21:41
blab-чето ме изненадва откъм музика :Д

иначе го видях, нагушках, нацелувах, снимката е 'сладка'
в скайпа ми цъфна веднага
във фейса родата много ще ме ебава и не мога да издържа засега :Д

и пак ми липсва , оф..1 час иииии.... :с

heartshapedbox
10-06-2012, 23:53
Изморена и гушкаво настроена. Цял ден гледах графити феста в подлеза, тези момчета рисуват страхотно.<3
Общо взето съм много щастливо човече.

granger
10-07-2012, 05:07
:smt007 чух го като за добро утро ,прекрасен ми е. Искам си го при мен!!!
По-късно днес ще си го видя и нагушкам!!!

Sh@d0w
10-07-2012, 05:26
Много ми е хубаво. Нямам търпение...само още 2 часа!

Glamour92
10-07-2012, 06:07
Бек ту риалити ...

LeprikonA
10-07-2012, 06:38
Кафето беше придружено от кофти разговор. Дано денят не тръгне все по тая линия..

valdesbg
10-07-2012, 06:57
Абе... нещо не е добре положението в работа. То не че някога е било добре де. Трябва да се търси нова, че усещам как ще има съкращения.

Иначе ми се ще да се чуя с двама трима човека, но като цяло ми е лежерно.

jghgh
10-07-2012, 07:01
Lanal Del Rey.
Искам да имам някакво освобождаващо поведение... да правя каквото искам, да разигравам когото поискам и после да си тръгна по напълно нов път, окъпан в светлината на изгрева! Лол!
Идват ми сцени от филми наум в главата.
Имам нужда да открия себе си и някак всичко да ми стане ясно. Няма начин да не изгори някой, дори това да съм аз. :> За съжаление никой план не може да се получи без някаква жертва. Това леко стъпване да не нараниш някого винаги играе лоша шега ... всички страдаме и ще страдаме вовеки.

Да, не знам какво ме е прихванало. След няколко часа сигурно няма да мисля така, но нвм.

ss9722
10-07-2012, 07:20
Ми като цяло съм по-добре от снощи да пукне тъпака който е измислил скапания аск и хората които задават такива въпроси |( но като цяло още не знам какво да правя и как да постъпя всичко което искам е да и се обадя и да ми каже здравей без тон ''кво искаш пак''

DarkTemplar
10-07-2012, 07:31
Неделен махмурлук след силна събота вечер. Очертава се приятен и разнообразен ден, само да се задържи хубаво времето.

ALetterFromTheSky
10-07-2012, 07:48
и пак ми липсва , оф..1 час иииии.... :с

Даа, най-кофти чувството :(

bloodyF
10-07-2012, 08:34
Даа, най-кофти чувството :(

много е гадно
днеска няма и да се виждаме, защото го пуснах да ходи да гледат някакъв мач :Д ужас
още спи, ще изчакам да стане и да се чуем
трябва да отида до баба ми , а не ми се ходи.. оф

WhyAlwaysMe?
10-07-2012, 09:15
Офф, кво ми става пак.
някакви депресивни вълни ме налягат, почвам да си мисля, че не ме обича както преди, че още има чувства към бившия...

xoxi
10-07-2012, 10:31
Днес ще пропусна тичането.
Вчера такава обиколка направихме, че още ме държи. По-яка мускулна треска не съм имала до сега. Краката ми направо горят. Хубаво ми е обаче. Не бях тичала от доста време, сега започвам постепенно да си припомням колко хубаво беше чувството. Боли за добро. :D
Когато свикна с бягането на равно, ще си припомня и чувството да изкачвам стълби.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8imhuMbFw1qhdoioo2_250.gif

Липсват ми обаче съвместните ни тренировки с Него!!!

PullMeCloser
10-07-2012, 10:39
Болна съм. Пуши ми се, а яко ме боли гърлото и всяка дръпка ми дере зверски :Д Умирам вече от тъпотия и нямам търпение да изчезвам <3

DisappointedDreamer
10-07-2012, 10:48
Преместих се най-сетне. Новия апартамент е страхотен 8-) просторен, чист, светъл! Само и пералната да оправим, и ще съм тип топ.
Хубаво ми е иначе. Имам домашни (но тях харесвам), даскало върви с пълни сили. Толкова добре и без никакви по-затормозяващи задължения не съм била отдавна. :)

heartshapedbox
10-07-2012, 11:45
Болна съм. Пуши ми се, а яко ме боли гърлото и всяка дръпка ми дере зверски :Д
Същата работа, ужасно е.

balu4ka
10-07-2012, 13:05
Днес се откъснах от света за няколко часа.Просто това,че се върнах отново на курсове и самата идея ,че си рисувам и правя това ,което обичам ме прави щастлива.Но щом се прибрах,усещам как депресията отново ме налазва.Имам някаква топка в стомаха ,всякаш.Имам всякаш кофти предчувствие за нещо,гонят ме съмнения,чак не ме свърта.Наистина ще ме заболи,ако...

http://media.tumblr.com/tumblr_ma11wfknaS1qf0ga5.gif

jghgh
10-07-2012, 14:48
Офф, кво ми става пак.
някакви депресивни вълни ме налягат, почвам да си мисля, че не ме обича както преди, че още има чувства към бившия...

не се примирявай с посредственото.

SisiStrange
10-07-2012, 14:52
Добре ми е. Сутринта започна кофти, но после се видяхме (най-сетне) и нещата се оправиха. Тенис на маса <3. Открихме и Таралежки!!!

Wednesday666
10-07-2012, 15:19
Портокали, 3в1, задачи на Excel, 5 тона лекции ии планове за дискотека във вторник. Добре ми е :) ..

.Wonder
10-07-2012, 15:28
Утре пак трябва да ставам в 6 и 20 за училище :(
Ще си получа входното по математика..

jghgh
10-07-2012, 16:03
отвратително.............

AliceSw
10-07-2012, 16:07
Добре съм...на щастливо може да ме избие тая вечер...не знам как ме търпят такава...

пAteNцЕ
10-07-2012, 16:07
Ах....нервна съм -.- и едновременно спокойно,абе не знам кво ми е -.-
добре,че е милото,че иначе съвсем ще стана като вулкан -.- ония ден креснах в час и всичко живо млъкна,най-сетне -.-
Иначе снощи ми писа един...оф не знам какво определение да дам,обаче просто факта,че с въпроса си "защо го отбягвам" успя да ми вкисне окончателно настроението,чак и до днес! Отбягвам го по няколко причини,ама си има и защо.Няма да си тровя нервите ,как ли пък не -.-

NambyPamby
10-07-2012, 17:31
След това, което направи... Начина, по който реагира, думите, които ми каза, отношението му към мен, старанието да ме успокои - нищо вече не е същото. Едва сега проумявам колко много съм го подценявала.
Изкарахме си страхотно иначе, само дето ми е крайно недостатъчно и пак чувствам липсата му.
Поне ще му чуя гласа преди сън.

Зайче..
10-07-2012, 17:53
оф ного съм притеснена за утре. в петък стана ебати скандала и дано до утре всички да се правят на забравили, 'щото ми писна вече -.-

DarkTemplar
10-07-2012, 18:07
Перфектната неделя. Разпуснах качествено, разходих се из любимия ми град, видях се с готини хора, гледахме и мача. Определено съм доволен. И спечелих шал на Юнайтед от ГлоБул. Гоооол-майстор съм. :---)

Сутринта с махмурлук, с настроение... ;)

Всяка една неделя (http://vbox7.com/play:b3ae9732)

shmatarok
10-07-2012, 18:13
Е, не. Дразнещото индивидче вчера ми провали почти цялата вечер. Повече никога няма да изляза с нея. Предпочитам да си вися в стаята сама, отколкото с това нещо. Божеееее, то бива бива проста работа, ама баш пък толко.
Поне намерих пари в дискотеката 8-)
И после си прекарахме добре като се върнахме в апартамента с моите съквартирантки. <3
И днес си купих толкова много неща <333 И то толкова евтино. АХ! И прекрасният ми се занимава с мен цял уикенд, имам чувството, че трябва да го заточат да се прибере при семейството си и да изпадне в тъпотия, за да се сети да ми пише :/
Оная вечер видях господин Мистериозният. Жегна ме малко, но изглеждаше сякаш се радва да ме види? Не знам, не съм го мяркала от повече от седмица, що не е моята специалност, защо защо защооо.

kalpazanka
10-07-2012, 18:26
Поне вече мога да дишам! И се развличам с козметика, че... такива мисли ме налягат, че не е истина просто...

ThePainter
10-07-2012, 18:36
Ми като цяло ми е малко гадно... Днеска се разхождахме по парка и видях, че есента почва да настъпва... А на мене това ми влияе страшно депресиращо. Следобяда ми беше просто лошо на душата. И гледахме залеза, това допринесе още повече за ситуацията... Пък и ми се появиха разни философски въпроси от сорта на "какъв е смисълът на живота" . :D Дано утре малко да се поразведря с това училище. Мисля и да намажа някаква абстракция.

Irti
10-07-2012, 18:37
Скаааапан, а утре трябва да търся някакъв забутан адрес на майка си в гъза.. нито улицата знам, нито мястото.. ще има да въртя като побъркан.

Тази вечер ще спя сам.. бал съм го. Мирна ти глава поне.

Поне имам много цигари и много алкохол.

Аре да идва датата, да говоря с тоя босляк наречен началник и цялата полиция да ми се мане от главата, че ми омръзна от тия. Почнах да сънувам катаджий.

Боса работа.

Dagichka
10-07-2012, 18:45
дъх, изведнъж пак ме налегна тва състояние на.. апатия, жал и сарказъм към мен си, всички и всичко. а толкова много искам да съм щастлива и благодарна за малките неща, защо съм такъв егоист и не мога истински да се зарадвам бе? твърде много мисля за миналото и за някво измислено розово бъдеще като същевременно пропускам настоящето,, за тва си кретам от сумати време по същия тъп, безмислен начин.. направо ми иде да се наритам

Daydreamer3
10-07-2012, 19:12
дъх, изведнъж пак ме налегна тва състояние на.. апатия, жал и сарказъм към мен си, всички и всичко. а толкова много искам да съм щастлива и благодарна за малките неща, защо съм такъв егоист и не мога истински да се зарадвам бе? твърде много мисля за миналото и за някво измислено розово бъдеще като същевременно пропускам настоящето,, за тва си кретам от сумати време по същия тъп, безмислен начин.. направо ми иде да се наритам
съчувствам ти сестро, и аз съм по същия начин в момента.. не мога да се насладя на това което имам, не мога да покажа чувствата си :( но иначе денят беше хубав, разходката беше страхотна през деня насладих се на може би един от последните топли дни.. и така

jghgh
10-07-2012, 19:15
ахахахахахаххахахахаха

божеееееееееееееееее, не знам как да коментирам :Д ебаси ненормалните ситуации
живея ХИПЕР ИНТЕРЕСЕН живот. сапунен сериал, майна!!
забавно ми е и се смея, много е яко !:ДДДДДДД
обичам тези ненормалщини

ShtrudeL
10-07-2012, 19:20
N. M.
:D
dobre NEVERMIND mi da we az tako se taia mi se 1 imali smisal de znm off da we mi takoa ako vuobshjte off

Няма такъв начин на изразяване... 8-)

Иначе май съм добре. Ама пфУ! Винаги когато се питам как съм, или ме питат, почвам да се сдухвам.

[8:45:58 PM] Алекс: как си?
[8:46:05 PM] - ½ Mish: хмм май добре
[8:46:06 PM] - ½ Mish: ти?
[8:46:13 PM] Алекс: и аз май добре
[8:46:18 PM] Алекс: даже май чудесно
[8:46:23 PM] - ½ Mish: слаадкоо
[8:46:42 PM] Алекс: конфитюрско даже
[8:46:46 PM] - ½ Mish: хаха
[8:46:56 PM] - ½ Mish: мармалааААадено :3
[8:47:01 PM] Алекс: медено
[8:47:07 PM] Алекс: ^^
[8:47:08 PM] - ½ Mish: шоколадено
[8:47:13 PM] Алекс: захарно
[8:47:13 PM] - ½ Mish: крем брюлелско
[8:47:16 PM] - ½ Mish: :д
[8:47:19 PM] Алекс: ванилово
[8:47:21 PM] - ½ Mish: ^^
[8:47:33 PM] Алекс: тути-фрутско

Blab
10-07-2012, 19:23
зряла. твърде зряла. остаряла. не е хубаво.

PullMeCloser
10-07-2012, 19:23
Щастлива съм. Игнорирам напълно якото главоболие, което ме мъчи цял ден и как всяка дръпка от цигарата ми е болезнена заради болното ми гърло- чувствам се съвършено добре.

Wednesday666
10-07-2012, 19:25
Добре съм. Определено съм доста добре.
Учудващо е даже.

Имам план за вторник. Освен разните танци и т.н.
Мисля да спретна изненада на рожденика. Тъкмо късата пола ще влезе в употреба.
Нямам търпение вече. Само токчетата трябва да си изровя.

ShtrudeL
10-07-2012, 19:27
зряла. твърде зряла. остаряла. не е хубаво.

Бих ти предложила да излезем на по близалка и захарен памук в парка, или в близкия пясъчник. :3

xoxi
10-07-2012, 20:13
Едно сбогуване набързо.
Паспорт, цигари, очила.
И мойте (не на място) сълзи.
Да не отива на война.
Ще имам времето за книги.
За утринното си кафе.
И малък празник ще ми стига,
когато не деля на две.
Онази улица за двама -
веднъж ще извървя сама.
Без рамото до мен. И няма
да свърши от това света.

Да, ама нееее....
В петък вечерта си идва. Струва ми се толкова далечно, че чак невъзможно.
Не сме се виждали от почти месец. Радвам се, че не се налага да свиквам с това чувство.

bloodyF
10-07-2012, 21:52
милото ми то :/
накараха го да отиде на работа и днес, видяхме се за мънинко, вече съм малко по-добре
мача не завърши както исках, за съжаление
след малко хапвам и лягам, че всичко ме боли ,а и утре съм на даскало,отново
искам да си го нагушкам най-сетне
все не ни остава време за нас..оф..
и с оная грозната и лудата само се притеснявам постоянно
как може от 1-2 седмици да сме заедно и да ми е толкова нервно спрямо други ..оф..

LeprikonA
10-08-2012, 03:23
Как не ми се ходиии.. искам да си се скрия в леглото и да не мърдам от там с дни.

shmatarok
10-08-2012, 06:13
Очарователно просто. много съм тъпа, за кво не си легнах в 12, докато ми се спеше, ми реших да гледам простотии до 3, когато се разсъних. дали спах изобщо тая нощ?
Като гледам как от сега блестя с позитивизъм, по-добре да си пусна oppan gangnam style, че с такова отношение в понеделник, да не вземе да излезе калпава седмица. 8-)

Irti
10-08-2012, 06:20
Дойде този глупав ден.. след час тръгвам. Къде ще го търся този адрес.. хич не знам...

Рано сутринта към 5 излязох на терасата да дръпна сутрешния. Много студ и облаци заеби. Ще вали, ще гърми..

Пия второ кафе и си пафя.

Гаден ден.. гаден.

TheBeliever
10-08-2012, 06:50
Дойде този глупав ден.. след час тръгвам. Къде ще го търся този адрес.. хич не знам...

Рано сутринта към 5 излязох на терасата да дръпна сутрешния. Много студ и облаци заеби. Ще вали, ще гърми..

Пия второ кафе и си пафя.

Гаден ден.. гаден.
Това няма ли да ти помогне в диренето на адреса? --> http://www.bgmaps.com/

Нещо не ми е кеф. Времето е гадно, кафето ми е гадно, имам куп неща за вършене, а никаква мотивация. Самонавивам се да стана да спретна едни палачинки, дано поне това ми оправи настроението.

ForzaFelipe
10-08-2012, 07:06
Ся цял ден ще ме боли ръката от взимането на кръв,как ще пиша???? :lol: пия си кафето,къпя се и излитам с ферарито към лекции...хич не ми се ходи ама 8-)

Colouring
10-08-2012, 07:11
Аааа, болна съм! Трябва да ходя на лекар, ама нямам време. Само ми се лежи и ми се спи, нямам никакъв апетит. Сигурно съм изхабила 10 пакета кърпички.
МНОГО гадно..

DisappointedDreamer
10-08-2012, 08:01
Изморена.

anonymous708973
10-08-2012, 08:35
В момента - бодра, но като цяло недоспала. Ям лазаня и разпускам пред форума, докато стане време да тръгвам за даскало.
Голям бахър в тая София, не ми харесва :д

Богиня
10-08-2012, 08:41
Като нов човек с нова прическа. 8-)
Само че се замислям за смяна на цвета, което ме кара да се чувствам доста тъпо. :?

Blab
10-08-2012, 08:51
Голям бахър в тая София, не ми харесва :д
къде го, питам?
като видях 15 градуса в синоптика, извадих тежката артилерия, а то едно слънце, пече, та препича...

разсеяна съм, предстои да се събера, възможно по-скоро. дам. дам.

//Щрудел, не става вече така. отвъд съм:Д

nepowtorima
10-08-2012, 09:20
Болна съм. Скучая. Липсват ми всички.
Искам да спра да боледувам.. ще откача :Д

jghgh
10-08-2012, 09:25
интересно е
определено се забавлявам : D

//обичам София! толкова е прекрасна и яка.

пп. Блаб, не мога да се стърпя да не те копирам, идва ми отвътре :д

ss9722
10-08-2012, 10:43
4 нощ един и същи сън и всеки път ми е ужасно гадно след него... кво да се прави ще търпим мълчаливо и ще чакам тя да ме потърси ако се сети и ако знача нещо за нея :/

Dagichka
10-08-2012, 12:35
жално ми е.. да видиш 12 годишна напушена пикла.. накъде отива всичко баси, не ми се мисли..
уф, оплесках си и входното по математика, просто логаритъмът не успях да го реша като хората и арр. изпуснах и новият материал, нищо не схващам и не знам как ще я кретам тази година..
отделно, че ми е едно такова празно и самотно. само времето го обожавам <3

heartshapedbox
10-08-2012, 12:44
многомногомного ми е щастливо!!!
без някаква конкретна причина,
освен че има слънце /въпреки вятъра де/
и много весела музика :))
а трябва да уча по китайски..again and again and again :D

LadyDi
10-08-2012, 12:49
оф, искам още един татуууус

jghgh
10-08-2012, 13:03
разболявам се.
малко ме е страх, че нямам контрол над ситуацията (по принцип)

SisiStrange
10-08-2012, 13:07
Уморена съм, боли ме корем, това упражнение по физикохимия хич не ми хареса. Той ми липсва.

bloodfrozen
10-08-2012, 13:16
Много съм щастлива! Ще си дойде утре за няколко часа само защото не издържа и иска да ме види. Душичка. :smt050
И аз нямам търпение вече. Ох, много се развълнувах!

Sisito941
10-08-2012, 13:53
За какво се сърди и тя не знае...и това ако е приятелка,да бяга..не я признавам вече..дотук бяхме с нея! Такива хора в обкръжението не ми трябват...

heartshapedbox
10-08-2012, 14:03
оф, искам още един татуууус
И аз, много!

LadyDi
10-08-2012, 14:22
И аз, много!
тоз път обаче като че ли май искам нещо голямо :cool:

TheBeliever
10-08-2012, 14:24
Днес не свърших (почти) нищо полезно. Ужасна съм.

Чувствам се странно социална. Трябва да измислим нещо за тази вечер.

heartshapedbox
10-08-2012, 15:39
тоз път обаче като че ли май искам нещо голямо :cool:
Аз знам точно къде, какво искам и кой да ми го направи, ама съм невероятно фалирала...започвам една такава инициатива:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mamy1gF1QD1rz9536o1_500.jpg

:Д:Д

kalpazanka
10-08-2012, 16:02
Искам джунджурии от ибея! :smt074

Ама колко мързеливо ми мина тоя ден, не е истина. Не съм пипвала книга от не знам кога......

TrueStory
10-08-2012, 16:09
Аз знам точно къде, какво искам и кой да ми го направи, ама съм невероятно фалирала...започвам една такава инициатива:

I need one of these!!!

Нещо май се разболявам...трябва да започна да се тъпча с витамин С |-(

granger
10-08-2012, 16:36
Цял ден днес в Пловдив превъртях играта.
То духа един гнусен вятър, след тва спре и напече едно слънце,пък ще валии...аргх.
И тея дни покрай тея проекти за обмен хич няма да мога да си видя златцето ииии...ми е тегаво .Боли ме менчето ,aма пък после ще си го чуя. :smt007
А ми липсвааа...
Обичам си го!

LadyDi
10-08-2012, 16:41

Аз пари имам... Проблемът е в идеята. Напоследък ми се въртят много неща в главата... И не мога да реша точно какво искам. Тъкмо реша, че е това и след малко размисля.

ThePainter
10-08-2012, 16:44
надявам се днеска да ми отговори, щото имам нужда. иначе съм добре. и днеска малко парички от покерчето :D .

PullMeCloser
10-08-2012, 16:45
Шокирана. Пуф, не го очаквах, мразя такива ситуации, ужасно се сдухвам. Иначе съм сравнително добре, доста изморена- от 6 сутринта до 5 следобяд не съм седнала, само по някакви глупости. След това мързелуване, ядене, висене пред форума ,говорене и нищо не съм пипнала, а тоооолкова имам да уча. Трябва да се мотивирам :Д

Blab
10-08-2012, 17:26
пред самоубийство съм

tEJKAR
10-08-2012, 17:29
Добро утро .. преди малко станах и се чувствам добре :D

anonymous708973
10-08-2012, 17:32
Аз пари имам... Проблемът е в идеята. Напоследък ми се въртят много неща в главата... И не мога да реша точно какво искам. Тъкмо реша, че е това и след малко размисля.

Как може да искаш татус, ама да не знаеш какъв? Според мен, нещата трябва да стават в обратен ред.

Ирти, сега видях, че пак си пропушил. Я да спираш! Толкова ме изкефи, като спря отведнъж, а хора, които пушат от далеч по-малко от теб, не могат.

LadyDi
10-08-2012, 17:37
Как може да искаш татус, ама да не знаеш какъв? Според мен, нещата трябва да стават в обратен ред.
Може... Все едно си hooked. Хората казват "без един можеш, с един само няма да останеш" :)
Просто знам, че искам още да се рисувам.

Sisito941
10-08-2012, 18:02
:smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

Scarlette
10-08-2012, 18:08
Влюбена= Тъжна, ядосана, наранена, боли ме дори, когато дишам. Като стягане. Дори не знам как стигнах до тук и кога мина година, а той дори не ме забелязва. Казват ми, че няма смисъл и аз го виждам, но не мога да престана... Не е толкова просто да кажеш, че спираш да обичаш някого и на следващият ден да е така. До преди 12 месеца не знаех, че тинейджърите могат да обичат, а най-лошото е, че той се прави, че не ме познава и най-добрата ми приятелка също го харесва.

Irti
10-08-2012, 18:33
Може... Все едно си hooked. Хората казват "без един можеш, с един само няма да останеш" :)
Просто знам, че искам още да се рисувам.

Абсолютно е така. Болката е като наркотик, а как точно ще те държи и ще я изпиташ.. не е важно. Важното е да я има. Шибаната игла е уникална. Аз го чакам тоя капут да се върне от отпуската и да ми направи кръста с датата. Да го еба в тъпанара смотан. Поне сме приятели.. ще мина много тънко, ако въобще ми вземе пари.. деба и простака.

Това няма ли да ти помогне в диренето на адреса? --> http://www.bgmaps.com/

Не, човече. Тези сайтова много пъти са ме лъгали.

Намерих го. Питах тоя.. питах ония.. пък буса няма къде да оставя. Нали е много малък. Пък не е мой... пък нямам книжка.... Завря ми главата докато разтоварим. Ходих после до търговия на едро.. до една патка загубена и ми отрови нервите. Накрая се сбих с един тъпанар.. загубен, смотан!

Загубени хора. Проклети, мръсни, долни, гниещи, мазни като пъпка от гной, миризливи като цигари БОН! Пълни шибаняци. Боклуци прости.

Пуши ми се та си е майката ебало! Пие ми се толкова много, че две не виждам! А вече даже леко ме е хванало! Нямах време да ида до един приятел да оправя положението с другата работа... деба мама му деба. Побърка се народа. Спакан, проклет!

Тая агресия ме бута толкова силно напред, че не знам.. направо само чакам някой да обади нещо и го побърквам.

Деба и курвата деба! Наду ми главата днес. Три пъти си изключих тел и три пъти ми зз след това.......

Утре ще се чуя и видя поне с точната жена.. поне знам, че е мазало тая. Мама й проста.. и тя е една..

пAteNцЕ
10-08-2012, 18:42
Уморено ми е ,боли ме кръста -.- Иначе имам идейки за някои шантави дрешки,поне два модела имам да правя :Д Но пък иначе съм супер,розовото си е розово :3

xoxi
10-08-2012, 20:59
Изгубих от поглед една огромна хлебарка и сега съм на тръни.
Компютърът издава странни и неприятни звуци и ще го пращам на оглед в най-скоро време.
Чувствам се малко тъпо, имайки предвид всичко, което стана и не стана днес.
Умирам за топлото си легло и меката възглавница.
И за него! Най-вече за него!!!

AliceSw
10-08-2012, 21:16
Бясна съм...крайно време е да се изнасям, ама не искам да преебавам съквартирантката...имам толкова много работа за следващите 11 часа, че не трябва да затварям очи, ама няма да я бъде тая...а имам нужда някой да ме поглези, не да ми тровят нервите всички и всичко наоколо....

Ivaaaaa
10-08-2012, 21:34
Офф един ужасен ден, странно като се има предвид факта, че не съм била на даскало. Имам толкова грижи на главата и просто не знам как да ги реша. Всеки ме притиска. Направи това! А свърши ли онова? Ох и този тъп цикъл направо ми е*a мамата. Боли ме всичко, а имам толкова много проблеми. Искам да извикам, пищя...а и нямам никакво желание да се занимавам с нищо. Май всичко ще остане за последния момент, много мразя да става така...

Hilary_
10-08-2012, 21:43
new beginning ..

heartshapedbox
10-08-2012, 22:06
Трябва да си лакирам ноктите :Д

Sh@d0w
10-09-2012, 03:19
Втори ден ме мързи да ставам в 6.00, което значи че вече е вторник :D

Да минава и тоя ден и да идва вечерта <3

ForzaFelipe
10-09-2012, 03:38
Иииии аз съм буден в 6 ...тва или е природна аномалия или просто е вторник 8-) къпя се и тръгвам за лекции или по точно за упражнения,защото ако имах лекция сега нямаше да съм буден 8-)

TheBeliever
10-09-2012, 03:44
Е, аз пък и за лекцията станах. :lol: Единствената свястна лекция този семестър.

Не ми се излиза. Само носа си подадох навън и ми затракаха зъбите. Кога стана такъв студ?

Aeternal
10-09-2012, 03:53
Като всяка ранна сутрин...
http://www.youtube.com/watch?v=oHtkSt6PvAU

SisiStrange
10-09-2012, 04:08
Леко заспала. Много е яко като се събудиш замръзнал, да си вземеш горещ душ и да се загрееш целия.
Чака ме контролно по ИСТ, което ми се струва пълна простотия, честно казано, имайки в предвид, че сме имали тамън 1 лекция, на която си говорихме за моливите и сметачните машини, но...
Малко ме е шубе. Не знам още как се пише абстракт, а после и публикация. Да не говорим за оформянето на постерите. Добре, че поне има резултат, който да се опише. Имам много да чета за ензима.
Довечера се очертава да е хубаво. :)

LeprikonA
10-09-2012, 04:41
Стигнах незамръзнала до училище! А как обичам кабинета по информатика, топличък и с интернет. <3

DarkTemplar
10-09-2012, 07:26
Предстои ми дълъг ден.

paradosou
10-09-2012, 07:46
Оффф, ненененее!
*В тая тема май пиша предимно за да мрънкам. хД

googlee
10-09-2012, 08:13
Оффф, ненененее!
*В тая тема май пиша предимно за да мрънкам. хД

Ами спокойно не си само ти ! :д

LadyDi
10-09-2012, 08:26
Ужасен ден.
Ужасна седмица.
Предстои дори по-страшна такава...
А трябваше да съм в Германия :(

Irti
10-09-2012, 08:46
Ужасен ден.
Ужасна седмица.
Предстои дори по-страшна такава...

++++++++++++1

Спи ми се та две не виждам. Много съм уморен вече, а е Вторник.

Виж ме сега.. вече имам цел.. своя собствена цел..

http://i.somethingawful.com/mjolnir/images/livestock~09-29-04-pot.gif

paradosou
10-09-2012, 08:48
Ами спокойно не си само ти ! :д

Има нещо. :Д
Покъртително просто. За трети път си трия поста и го почвам отначало. Няма да е.

bloodyF
10-09-2012, 09:20
искам да спя по цял ден
ако може и той да дойде и да си се гушкаме
оф
а след 30 минути трябва да отлитам
и още не съм се изкъпала
пф

DisappointedDreamer
10-09-2012, 09:48
Ох, само днеска и утре, и това е! Четвъртък и петък не съм на даскало, очертава се едно гледане на филми, готвене, чистене, четене на книжки! Нямам търпение.

Свършиха ми цигарите, и съм нервна. И изморена.
И да минават тея два дни вече....

anonymous708973
10-09-2012, 09:59
Мързелив ден се очертава в даскало. Дано да мога да поуча по немски...
(Бтв, някой може ли да даде линк към (немски) новини с немски субтитри?)

Sh@d0w
10-09-2012, 10:19
Втф пак запалиха Витоша...

Иначе в работата бива, тамън обядвах преди малко, остава да мине още половината ден и да си я видя. Липсва ми.

Niakoitam
10-09-2012, 10:20
Купонът приключи.Последиците от него също. Постепенно се връщам пак към ежедневието си.Ще ми се да вярвам че всичко,което преживявам е само едно част от едно цяло.Нещо далеч по-голямо и по глобално, а не просто част от спускането по течението и затъване все по-надълбоко.Нещо, което в крайна сметка ме учи да разбирам неща непонятни за много хора и на което крайната му цел е да ме откара някъде.На по интересно място.Дали всичко това е просто част от една голяма картина?Дали един ден просто ще се променя без дори да усетя?Дали ще намеря човека, с който се възприемаме напълно такива каквито сме и ще сме наистина щастливи?Дали ще се почувствам някога напълно на мястото си? И...много още дали-та.

LadyDi
10-09-2012, 10:22
Втф пак запалиха Витоша...
Вероятно след измерванията на щетите от първия пожар, са изчислили, че все пак изгорялата площ не е достатъчна за ски пистата...

jghgh
10-09-2012, 10:24
Господ ме обича.

DisappointedDreamer
10-09-2012, 10:25
Ще ни съсипят планината, дееба.

Colouring
10-09-2012, 11:18
Сутринта ходих на лекар - на антибиотици съм. Седя си вкъщи, скучая. Досега лежах, сега викам да се разведря малко. Тия дни като гледам ще ги прекарам вкъщи.
Иначе си харесах едни обувки. И чанта също. Ех, само да имах финанси!

Ivaaaaa
10-09-2012, 11:47
И аз съм си вкъщи вече втори ден не съм на даскало. Нещо не ми върви пратката с учебниците ми не можа да дойде, тъпият обрив все така ме сърби, повече няма да си правя експерименти с недоказана козметика и да се превръщам в опитно зайче.

Irti
10-09-2012, 11:53
Тъжен, много тъжен и изморен.

Не вярвам..

shmatarok
10-09-2012, 12:05
Много ми се спи :( Ама реших да пера... и чак след час :(
И имам да решавам задачи по математика и трябва да си прегледам всичките презентации по джавата :( Имам тест тая седмица и съм леко на тръни.
А той пък има уникалните очи. И мега сладката срамежлива усмивчица. :3 И е толко умен, че до него се чувствам като някое бебе, което иска да направи нещо, а няма представа как да стане.
Едит: прекрасният ми нещо май ме обсъжда с приятелчетата си. Не мога да си дам друго обяснение на нещата, които виждам в момента :Д Надявам се поне да е нещо положително, че иначе... :С хубавите му очи няма да го спасят.

ggerie
10-09-2012, 12:13
Хвана ме вируса и мене .. 2ри ден вкъщи..

kalpazanka
10-09-2012, 13:22
Умирам за сън....

granger
10-09-2012, 13:38
Много искам да го видя, довечера,ако излизаме нанякъде с Хърватската група ще си излизаме , поне да си го поцункам и гушкам,въпреки ,че няма да е много,колкото ми се иска,ама нейсе.
До събота съм пелен лаг.
С таква нежелание ще я посрещна тая мацка,че няма накъде. Просто не ми се занимава с нея,нито с проекти ,нито с нищо.
УТРЕ ми е изпита пред КАТ и съм нервна и супер уморена. Искам да го взимам и всичко да свършва!
искам да прекарвам възможно повече време с него, а до събота, я го видя за малко, я не :(

PullMeCloser
10-09-2012, 15:41
Болна. Невъзможно ми е да дишам през носа :Д Поспах малко, сега пия чай и чакам да се разбудя, че да седна и да донапиша глупостите, които имам. Поне става бързо.

IseeDEADbodies
10-09-2012, 16:10
Ух, днес беше ебааааахти деня. Цял ден лекции, направо ми се еба майката. Както не бях ял цял ден, след 12ч. в главата ми беше само "искам да ям, дайте ми ядене, кога ще ни пуска тая, че да се прибирам да ям" :lol:. В крайна сметка издържах и си взех подписа безпроблемно ^_^. Хапнах малко, колкото да имам сили да сготвя вечерната гозба ;д Та сега чакам, че да се наям като хората :lol:. Скоро би трябвало да ми се обадят, та да знам ще ходя ли някъде или не...
Като цяло в добро настроение съм ;д

Зайче..
10-09-2012, 16:16
ох, втора седмица съм без програма, защото не знам къде ми е бележника.. супер... 8-)

anonymous708973
10-09-2012, 16:19
УТРЕ ми е изпита пред КАТ и съм нервна и супер уморена.

Пред ДАИ по-скоро.

Зайче, имам чувството, че пишеш тук, за да се хвалиш колко си голяма, но безотговорна.

Добре ми е, приятелка ми върза тенекия, та ще й се карам. Мисля да си пусна нещо за гледане и после да поуча по немски.

IseeDEADbodies
10-09-2012, 16:21
А пък аз имам чувството, че пишеш тук само за да се заяждаш с хората и да им обясняваш "т'ва и онова". Мис перфектната... :lol:

jghgh
10-09-2012, 16:28
Разболявам се и аз. Леле, тая есен е много коварна.

Хаха, скорпионът в мен хапе. И все пак съм добро същество и си го знам. Никога не съм искала да правя каквото и да е лошо. В мен има жестокост, но просто не мога да я unleash-на докрай, за да дам на копелетата точно това, което заслужават. Което е жалка картинка, иначе знам точно къде да ударя и в кой момент и как да съсипя напълно някого. Въпросът е, че не искам!

Ролите се обръщат :>

fenka_bmw
10-09-2012, 16:31
Тъпо.

SMALLVILLE
10-09-2012, 16:31
Пфф, така ме цепи главата, а трябва супер яко да уча по немски, че скоро сертификата трябва да си взема...на всичкото отгоре утре съм от 9 часа на БЧК и ще киснем там цели 6 часа...Дано мине бързо.

П.П: Плам, успех на изпита пред ДАИ утре. :) Моя е на 15. Чаках един месец да ми дадат дата, баси..

polssa
10-09-2012, 16:52
добре, че са останали малко свестни и съвестни хора в тая държава, които биха помогнали
не че не съм си виновна де, тва портмоне го размятам като нищо
хубавата новина е, че тези дни съм в много хубаво настроение, вече ми мина кризата и се радвам отново на живота ахахах
но пък не искам да давам на П. напразни надежди и все още интерпретирам днешната целувка за чао
надявам се М. да ме покани на рождения си ден, не знам и аз защо, след като скоро още му бях ядосана
пък като знам , че и В. и оная дребната ще са там .. заеби, ще виим
отново ми е спокойничко на душата, въпреки че ме чака доста работа сега

пAteNцЕ
10-09-2012, 16:54
Уморено,очите ми се затваряят :Д

ThePainter
10-09-2012, 17:03
Офф тежко ми е на корема, днеска изпуших цигара от много време и ми е гадно нещо сега. Иначе - добре. в последно време се запалвам към сферите на писането и тая нощ ще драсна малко, може би. Та да кача нещо в личното творчество. :)

x7aZzy
10-09-2012, 17:33
Обичам тази дата!
Обичам и историята на града.
На 9 Октомври 1989 близо 70 000 души протестират със свещ в ръка (Свещта е символ на отричането от насилие – трябва да я държиш с една ръка и да предпазваш пламъка с друга. Ето защо човек не може да държи нищо друго – било то оръжие). Този протест води до падането на Берлинската стена.
Харесва ми да вървя по същия път, по който са протестирали демонстрантите. Да знам, че от тази точка е почнала революцията.
Още 20 минути и отивам на Lichfest-a.
Дано тази година успея да си запазя свещичката поне един час. Миналата година така духаше, че угасна на десетата минута.

Ииии чакам да ми преведат заплатата, че трябва да платя наема. И да си купя чай.

LeprikonA
10-09-2012, 18:15
Що за глупост е тая измислица "Свят и личност"...

Иначе ми се спи, наболява ме коляното, имам и едни нещица да попрепиша. Преживява се.

Зайче..
10-09-2012, 18:43
Зайче, имам чувството, че пишеш тук, за да се хвалиш колко си голяма, но безотговорна.

хубаво е човек да има чувства, без значение какви :)
----

пт: намерих си програмата за утре - тва е добре.. даже учих мъъъъъъничко :з чувствам се добра и примерна ученичка :lol:

xoxi
10-09-2012, 18:53
Утре е сряда. Ляляля. ДЕНЯТ наближава. Ляляля.
В добро настроение съм. Почти.
Ако не трябваше да прекарвам по 7 часа на ден с тези хора, щях да съм на върха на щастието.
Чете ми се. При втора смяна нямам възможността да потъна в някоя книга за час-два-три. Не ми харесва това.
Искам си моите часове за откъсване от реалността!!!

Jaune
10-09-2012, 18:58
ми тъжно.. беше ми добре, ама пак се сдухах
и не си помагам особено да изляза от тва нещо

anonymous708973
10-09-2012, 19:34
на всичкото отгоре утре съм от 9 часа на БЧК и ще киснем там цели 6 часа...Дано мине бързо.

Тъкмо днес една съученичка ми обясняваше колко уникално интересно било на БЧК. Обяснявали им за някакви есплозии с пропанбутан и т.н., но зависело от лектора, техният бил някъв добър.

Зайче, коментарът на господина беше насочен към мен :)

Ох, добре ми е, хапнах. Малко се понатъпках, всъщност, ужасТ. Ще му се обадя да си го чуя и после се проскам в леглото да гледам сериал :)

marilyn
10-09-2012, 19:37
Доволно, щастливо... усмихнато. Толкова е прекрасно да имаш някой, който ти грее постоянно!

Зайче..
10-09-2012, 19:37

Нда, досетих се, ама вече го бях написала.
В първия момент прозвуча като допълнение към твоя

Irti
10-09-2012, 19:42
Пантер, БЧК-то е крайно глупава работа. Честно казано даже не си спомням на моето какво беше, защото хем беше отдавна.. хем го проспах, че хем и бях къркан.

Цялата работа с книжката е глупава работа. Скривах му шапката на моя инструктор като му зачупех колата.. както искаше така я паркирах, въртях и какви ли не маневри правех, че даже на един паркинг съм му въртял колата на дрифт.. спорехме нещо, че еди какво си не могло да се прави.. Моят инструктор беше баща ми и то от времето, когато бях 20 кила с гира на врата. Тръгнал да ме учи някакъв босляк и да ме учи по двигателя какво се прави.. капут.

Като цяло съм смотано. Обаче отпускам много лошо с виното и масура. Утре ще има бачкане яко..

bloodyF
10-09-2012, 19:48
Що за глупост е тая измислица "Свят и личност"...

говори ми
ще имаме проект и благодарение на него може и да не завърша
ти да видиш

иначе гърлото ми е мазало, всичко ме боли
поне снощи си го нагушках
ох, сладурестият ми той <33
и днеска се видяхме, оставих го да яде и да върви да оправя барове-марове, а-у
че нямаше време никакво
мисля, че двамата си предаваме някакъв вирус
гадно е много, ама ако кажа на майка ми ще ми каже да не излизам, а аз няма да издържа да не го виждам 1 седмица
иии ще полудея

cookie78
10-09-2012, 20:05
Ужасно :(
Един, като изключим частите от обиди с богатото въображение, ми набара слабо място..
Много си се дразня..Такива дупки имам в самочувствието, че и хора, които са ми никакви, могат да ме наранят..:?

Blab
10-09-2012, 20:16
говори ми
ще имаме проект и благодарение на него може и да не завърша
ти да видиш

ако ви научат да пишете проекти, това ще ви е от огромна полза по-късно;
сериозно го казвам. ако пишеш добри проекти, можеш да "мениджърстваш" на всякакви организации;
ценно е. много ценно.
------

по темата: чувствам се добре със себе си. с развитието си, с натрупванията. вярвам, че ме очаква светло бъдеще!)

PullMeCloser
10-09-2012, 20:56
Това електронната цигара е егати простотията- нито вкус на цигара, нито на нищо, чак е гадно. Тотално изморена вече. Дописвам с последни сили и започнах да се разсейвам прекалено много- пуша, ям, форумствам и всичко друго като цяло, но не и да се съсредоточа и да свърша най-сетне.

LadyDi
10-09-2012, 21:16
Оф...

/друго няма

embraceme
10-09-2012, 21:18
must..sleep...now...

ForzaFelipe
10-09-2012, 21:31
Рок найт....На металика,кис,аеросмит,уайт снейк....тотален релакс...утре съм на лекции от 9,така че няма да ставам в 6,а в 7 8-) днес ми провериха изследванията и...съм здрав 8-) нямам сериозни аномалии в кръвта и вече съм абсолютно спокоен,че с тея анемии и работи бях се попритеснил..Не вярвах че ще са толкова забавни лекциите,ама като има кой да ги прави забавни 8-) имам забавни колеги и колежки 8-) има и някоя друга готина колежка...току виж съм намерил сродна душа в този суров свят 8-)

Зайче..
10-10-2012, 03:05
6 часа и 5 минути. чувствам се тоооооолкова свежа 8-) чак не е за приказване ;д

granger
10-10-2012, 03:36
П.П: Плам, успех на изпита пред ДАИ утре. :) Моя е на 15. Чаках един месец да ми дадат дата, баси..
БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯ! (мечешки)
Да,бе, знам че е ДАИ,ама от бързотия загредих,
:lol:
А думите за мойта мацка си ги връщам. Супер яката е,много смях става с нея. Не е няква кифла и си говори английски дотолкова ,че да се разберем :D Ама и на хърватски да заговори пак се хващат 90%.
Поне за малко си видях човечето. Днес повече-дано,дано!
Пожелайте ми късмет,защото сигурно не съм била по-нервна през целия си живот. Дано не се прецакам,мисля че ще се справя,ама дано не загредя някъде.
Пф - ще изпушааа!

anonymous708973
10-10-2012, 06:05
Пантер, БЧК-то е крайно глупава работа. Честно казано даже не си спомням на моето какво беше, защото хем беше отдавна.. хем го проспах, че хем и бях къркан.
Абсолютно не е така. По закон си длъжен да окажеш помощ, ако присъстваш на ПТП. Тръгнеш ли да правиш превръзка, да правиш изкуствено дишане, да местиш пострадалия, има 100% шанс да го убиеш, ако не знаеш какво правиш. От тази гледна точка, не смятам, че е глупост някой да ти каже къде да му натиснеш гърдите, колко да пристегнеш превръзката и в какво положение да му е главата при изкуствено дишане.

Мързеливо ми е. Излегнала съм се в леглото с компютъра и ще гледам сериал...

Chacho
10-10-2012, 06:07
Blab си е напълнила кутията за ЛС. >:[

DisappointedDreamer
10-10-2012, 06:40
Сряда е 8-) Свършвам в 13.00 днес, и после 4 дни уикенд 8-) охххх, щастлива съм, хубаво ми е.

8-) 8-) 8-)

TheBeliever
10-10-2012, 06:45
Не съм сигурна дали се успах инцидентно или нарочно. Просто ми беше толкова хубаво под завивките.

Поне имам време да се позанимавам със страничния проект.

Обнадеждено ми е за петък. Дано, дано, дано... Възможно ли е това да е началото?

jghgh
10-10-2012, 06:49
Понякога каквото и да правиш, не можеш да се освободиш. Нищо не ти действа освобождаващо - нито изливане на емоциите, нито плач или сълзи. Просто трябва да се откажеш, въпреки че мразиш да го правиш.

LadyDi
10-10-2012, 07:12
Що пък да не взема и да се разболея?
Ей тей... за прелест.
Май организмът ми съобщава, че е леко претоварен...

Nakadah
10-10-2012, 07:30
Боли ме глава

shmatarok
10-10-2012, 07:32
искам да минава днес, да минава и утре и да имам уикееенд :Д
взе да ми писвА всеки ден едно и също.
поне днес се заредих с якото плейлистче.
интересно ми е какво ме събуди в 4 и 30, но не мога да си спомня. защо си изтрих известието от телефона? сега никога няма да разбера :( :D

granger, успех и не се притеснявай, няма нищо толкова сложно... :)

xoxi
10-10-2012, 07:35
Много ми е студено. Бях си приготвила едни дрехи за днес, но май ще трябва да ги сменям с по-дебели.
Искам слънце!
Тия дни очаквам две обаждания, дано са по-скоро. Не ми се чака, прави ми се нещо.
Тая сутрин и кафе не съм пила, притеснено ми е за обяд. Дано всичко мине добре днес, пък за после ще го мисля, когато му дойде времето.

nepowtorima
10-10-2012, 07:41
Чувствам се отвратително. Вместо да се оправям.. аз се влошавам.
В момента нищо друго не ме интересува освен да се оправя.
Боли ме стомаха и ми е супер гадно. Шибаната хрема не ми минава. Кашлям супер гадно.
Мамка му.. вече 5 дена. :/
Чете ми се някаква интересна позитивна книжка. Ще си пийвам чайче и ще си лежа :/
Липсваа мииииии :///

Struv
10-10-2012, 07:43
Сряда е след два часа съм на лекции ,а тя ми липсва толкова много :(.Вчера се видяхме за известно време но имам чувството ,че колкото повече се виждаме толкова повече ми липсва.Където и да погледна виждам нея...само нея и се радвам от факта ,че съм влюбен до уши!Никога до сега не ми се е случвало да заобичам едно момиче толкова много , да си я пазя като малко момиченце , да си я целувам и прегръщам...Изминаха почти 8 месеца ,а аз толкова влюбен ^^ като я погледна в очите виждам толкова много любов и страст ,не знам на кой свят се намирам!

Blab
10-10-2012, 08:07
ако си облека зимното палто сега, през зимата с какво ще е топля?
//Чаче, пиши ми!)

Colouring
10-10-2012, 09:18
Днес съм по - добре. Ще си остана вкъщи обаче, а утре вече няма как да се измъкна от училище и почивката ми ще свърши. Снощи седях до късно, пих чай и четох. Чак към два и нещо майка дойде да ми се скара, че било късно и трябва да загасям, хах. :Д Спах и без особени проблеми, за разлика от миналата вечер. Кашлям обаче, което е зле. ;/
Иначе си купих обувки и не мога да им се нагледам. ^^
А, и е студено навън! <33333333

bloodyF
10-10-2012, 09:24
кашлям като магаре, ония мърли ме ядосват и ще се побъркам

shmatarok
10-10-2012, 10:35
Aw :33333 <3 трябва да се похваля.
Имах мега яката сутрин, с мега яката лекция и мега яката компания :333
Много се радвам, че нещата се развиха така :33
Не, не, възхитена съм просто!
Ако накрая не бях срещнала господин Мистериозният на улицата и той не беше реагирал толкова негативно на поздрава ми, щях да съм в превъзходно настроение. Какво по дяволите му става, баси. Чак толкова крив поздрав да ми отправи... :/
Както и да е, все още ми е мега яко. :3 Аввв <3
Сега ще си направя супичка и ще спя, че после трябва да уча за утре :/ :Д

Простоооо целият ми ден стана тоооооооолкова положителен <333

Irti
10-10-2012, 10:45
Абсолютно не е така. По закон си длъжен да окажеш помощ, ако присъстваш на ПТП. Тръгнеш ли да правиш превръзка, да правиш изкуствено дишане, да местиш пострадалия, има 100% шанс да го убиеш, ако не знаеш какво правиш. От тази гледна точка, не смятам, че е глупост някой да ти каже къде да му натиснеш гърдите, колко да пристегнеш превръзката и в какво положение да му е главата при изкуствено дишане.

Teзи неща, когато бях 2-3-4 клас ни ги пускаха на клипче в една зала.. участвал съм в катастрофи и съм помагал и без него.

За мен е глупост. Както и част от написаното в правилника. Има работи, които никога не се използват. Има знаци, които никъде ги няма даже.

Някои от общите работи, които ти казвала даскала.. са неверни и ненужни. Подхода с който ти преподава е подбран и му пука за колата да не я строшиш, че после той ще изпати, а не му пука как ще те научи.. зат'ва ти дава глупава информация.

Уморен

DisappointedDreamer
10-10-2012, 11:41
Уморен

а.

прибирам се и се мятам върху леглото, и 4 дни няма да ставам.

LadyDi
10-10-2012, 11:42
а.

прибирам се и се мятам върху леглото, и 4 дни няма да ставам.

завиждам тиии... аз някак трябва да събера сили до другия петък

Irti
10-10-2012, 11:43
После де ще бягаш, какче?

LadyDi
10-10-2012, 11:46
никъде няма да бягам, но чак тогава ще мога да си почина :(

LadyDi
10-10-2012, 11:51
Irti, ако другата събота съм жива, слагам зимните гуми, яхам синия вятър и идвам да ме черпиш домашна лютеница :lol:

Violenza
10-10-2012, 12:01
На лекция по висша математика как може да се чувства човек? :D

Бяхте ми залипсвали, бе. :)

Дъжд
10-10-2012, 12:18
отлагам 38249 задачки и пиша във форум, къде ми е старт бутона?!

jghgh
10-10-2012, 12:45
отвратително.
не знам как мога да се спася от всичко, което се случва.

Chacho
10-10-2012, 13:25
На лекция по висша математика как може да се чувства човек? :D

Кво учите? 8-)

Violenza
10-10-2012, 13:58
Кво учите? 8-)
Ами аз като влезнах професоресата преговаряше някакви функции, ама тия до мен много говореха и аз излязох да си пиша на спокойствие. :D

cyclops
10-10-2012, 14:12
Много съм изморена, направо умирам. Но днес ще си почина. Без тренировки, без нищо. Прибирам се и умирам.

SMALLVILLE
10-10-2012, 16:53
Тъкмо днес една съученичка ми обясняваше колко уникално интересно било на БЧК. Обяснявали им за някакви есплозии с пропанбутан и т.н., но зависело от лектора, техният бил някъв добър.

Ох, добре ми е, хапнах. Малко се понатъпках, всъщност, ужасТ. Ще му се обадя да си го чуя и после се проскам в леглото да гледам сериал :)

Да, явно сме били при един и същи лектор. И на мен ми беше много интересно и научих много нови и полезни работи.Определено съм много доволен.:) :)

NambyPamby
10-10-2012, 17:02
Той ме игнорира. Не знам дали е нарочно, или дори не се усеща, че го прави, ала ме дразни невероятно много. Този път обаче няма да се държа като начална учителка с непослушно дете и да го моля да поговорим, ами ще режа със секирата. Щото не заслужава с добро. Заслужава с много лошо да подходя, ама твърде много се обичам все още, че да сляза до подобно ниво.
Така, де. Няма да се настройвам негативно. Ще оставя няколко дни да му е широко около врата, за да видя какви ще ги свърши. Няма да се държа дръпнато, няма да избухвам, ще съм обрана и разумна.
Само да не ме настъпи по опашката.

jghgh
10-10-2012, 17:03
върнах се при оня бившия.
ебати цирковете.
отново супер мн ме боли.
нз как да коментирам всичко това :д

признавам си, по-долен и жалък човек-отрепка с ниско самочувствие от мен няма. и слабохарактерна и тн: )
чудя се на какво се дължи това че някои хора са жалки, а други не са?

SisiStrange
10-10-2012, 18:00
Изтощена. Да, лекциите са интересни, но дълги и с мноооого писане. Днес съм излязла в 7 и се прибрах в 8 вечерта. На работа, после на лекции, после поне си го видях. Липсва ми нормалното време заедно. Чете ми се какво ли не. Няма време. :(

anonymous708973
10-10-2012, 18:15
върнах се при оня бившия.
ебати цирковете.
отново супер мн ме боли.
нз как да коментирам всичко това :д

признавам си, по-долен и жалък човек-отрепка с ниско самочувствие от мен няма. и слабохарактерна и тн: )
чудя се на какво се дължи това че някои хора са жалки, а други не са?

Бившия, при който нямаше да се връщаш? Тцъ, лоша работа.

Изнеданано откривам, че вече не ми се стои толкова на компютъра. Да не повярва човек. Трябва да захвана да чета нещо. :)
Една и съща приятелка ми връзва тенекия втори ден. Няма да се разберем.

Irti
10-10-2012, 18:36
Работа, работа и после минаваш на друга работа..

Ще се скърша като стара тояга след малко..

Поне днес ще пийна малко, а утре ще има жесток запой с жестока компания.. и направо се плаша.

Но съм много уморен и като хвана да си направя пак някоя отпуска...

PullMeCloser
10-10-2012, 19:33
Работи ми се! Много! Дано се получи, че много добре ще ми дойде- така или иначе в момента не съм прекалено пренатоварена и вместо да бездействам, мога да си оползотворя малко времето. АЙ, АЙ, дано, перфектното местенце ми е точно в момента.
Нещо се разболявам и гърлото все повече ме наболява, трябват ми чайчета май. Много съм доволна днес иначе, не успях да си свърша задълженията, но успях да разпусна и да си направя кефа. Ще се стои до късно или ще останат ненаправени. Мнооооого съм добре.

Sisito941
10-10-2012, 19:59
Нервна,а едновременно с това и уплашена...това малко по малко почва да прилича на тормоз..

jghgh
10-10-2012, 20:46
pantera, дам.