Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23

Страници : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12

valdesbg
09-24-2012, 19:13
Отново не ми е добре. Но на кого ли му пука...

PullMeCloser
09-24-2012, 19:30
НАЙ-сетне доволна! Дано, дано, даноооооо замина и дано не е утре. :Д Адски ми се ходи в София, даже ще навивам моите мацки да идват с мен, че да не ми е скучно. Айде, да ми казват, за да решавам какво да правя, че не ме свърта вече.

Jaune
09-24-2012, 19:38
walked when i should've run
and i ran when i should've walked
and don't i know?

безпомощно ми е, и хлътнало. леко разочаровано също. и леко обнадеждено също

unbreakabl3
09-24-2012, 19:54
Днеска щеше да ми е доста депресарски ден, ако миналата нощ не се беше случвала. Но всъщност ми беше мноооооооого весело и хубаво. И осъзнавам, че тва човече така ми е превзело акъла, че не знам докъде ще я докараме. Леко ми е притеснено, скоро ще се видим..

Irti
09-24-2012, 20:42
НАЗРДАЕВ ОТ КОПМАНИЯТА!!

Сметайете от следобяад до вечерат колко часа са

http://vbox7.com/play:91c05ee4&al=2&vid=5931574

TrueStory
09-24-2012, 20:50
НАЗРДАЕВ ОТ КОПМАНИЯТА!!

Сметайете от следобяад до вечерат колко часа са

http://vbox7.com/play:91c05ee4&al=2&vid=5931574

Хахах колега трудно се пише в такива моменти нали :D ...иначе добре си правите само някой да не свърши в болница.

Иначе ми е добре.....изчистих си всичко, приведох апартамента във вид и сега си чета поредната книжка в леглото :)

anonymous708973
09-24-2012, 20:51
Скапана.
Кой тъпанар реши, че трябва да се стои 8-9 часа на високи токове от изкуствена кожа, които ми деформират краката?! КОЙ?! Ужасно е, няма да изкарам още 4 дни и половина. Утре ще говорим с шефовете, барем се навият да си домъкнем собствени обувки. Ама то така е, като им се свиди... 20 лв за чифт китайски боклуци и на кого му пука, че ние агонизираме?!

SisiStrange
09-24-2012, 20:54
^ Промо гърл?

Irti
09-24-2012, 20:56
Хахах колега трудно се пише в такива моменти нали :D ...иначе добре си правите само някой да не свърши в болница.

Иначе ми е добре.....изчистих си всичко, приведох апартамента във вид и сега си чета поредната книжка в леглото :)

Нямак как да стане. Подрани хора сме.. отровини. Тука неам случайни пиятели

AliceSw
09-24-2012, 20:56
Тъпо се чувствам...гадно раздвоена, знам какво не трябваше да правя, защото адски ще обидя човек, който си заслужава...за 22 години не се научих да си седя на задника...само от стимули имам нужда...

LadyDi
09-24-2012, 21:10
Нямак как да стане. Подрани хора сме.. отровини. Тука неам случайни пиятели

Мацинко, още малко и ще имаш нужда от преводач.

ForzaFelipe
09-25-2012, 00:11
Време е да си лягам...Сам самичък,да си легна в самотното ми легалце,без дори да има на кого да пратя смсче с пожелание за лека нощ и изявяващо желанието ми да е до мен сега...та,ще лягам аз че почвам да говоря обичайните си безсмислици в късните часове на нощта...утре ще трябва пак да обиколя 100 пъти града,така че трябва да съм свеж..

Sh@d0w
09-25-2012, 03:45
пфф събудих се и осъзнах че ми липсва адски много

поне се надявам тоя ден да мине доста бързо, като се има в предвид че почвам новия прокт и ще съм зает поне с нещо

да идва вечерта вече че...

TheBeliever
09-25-2012, 04:00
Браво на мен! След снощи е постижение, че успях да се събудя навреме... или почти навреме. Първата (и надявам се не последна) ранна лекция за семестъра и съм спала 4 часа... почти.

А е гадно да ставам от леглото преди него, особено в студените месеци. Толкова е трудно да се откъсна от полузаспалата му прегръдка сутрин.

bloodyF
09-25-2012, 06:16
гръмнете ме
спи ми се, та две не виждам, трябва да се изкъпя, да пия 2938298392 кафета и отивам на български
оф, едвам гледам,...пфу

искам да си го чуя/ видя :cry:

NambyPamby
09-25-2012, 06:38
Като дроб сърма. Най-тъжното е, че и изглеждам по същия начин. Системното недоспиване никак, ама никак не се отразява добре ни на здраве, ни на външен вид.
Обаче пък бях с Него. И беше... невероятно? Разтърсващо? Искам пак? 8-)

Irti
09-25-2012, 07:05
Мацинко, още малко и ще имаш нужда от преводач.

Не знам, какче, ама много ми е лошо и още е държи леко

DarkTemplar
09-25-2012, 07:45
Събудиха ме мама му стара, омръзна ми всеки кретен да ме занимава с глупостите си. Ебати, чувствам се като бюро "справки". :smt012

shmatarok
09-25-2012, 07:55
Бахти бахъра, бахти чудото. Цяла нощ се чупиха стъкла, бутилки и кво ли не още, имам чувството, че съм в средата на нЕкво торнадо. И как по дяволите се очаква да отида на лекция в тоз' студ?! 8-)
Ще умрааа! Страх ме е да погледна през прозореца. :(

SisiStrange
09-25-2012, 07:57
Oфффф, как ги мразя тия изроди от топлофикация. Не стига, че ни друскат с пари, които по никой начин не сме изхарчили, не стига, че от фактурите им нищо не се разбира, не стига, че си плащаме луди пари за смяната на тъпите топломери, ами отгоре на всичко казват 1 час и после закъсняват с 2-3. Еми, егати, хората си имат работа. Една съседка току що дойде съвсем нервирана и ни остави ключовете, щото не може да се разбере с шефовете си да отсъства цял ден от работа, а тия като ги няма никакви, няма заради тях да я уволнят, я. Бахти простаците.

DarkTemplar
09-25-2012, 07:59
Oфффф, как ги мразя тия изроди от топлофикация. Не стига, че ни друскат с пари, които по никой начин не сме изхарчили, не стига, че от фактурите им нищо не се разбира, не стига, че си плащаме луди пари за смяната на тъпите топломери, ами отгоре на всичко казват 1 час и после закъсняват с 2-3. Еми, егати, хората си имат работа.
Welcome to my world. Помпи, топломери, п'утки майни, да им сера на живота на тея.

DisappointedDreamer
09-25-2012, 08:07
Welcome to my world. Помпи, топломери, п'утки майни, да им сера на живота на тея.

Подкрепям.
И ние едно лято цялото с това се занимавахме и луди пари хварчаха.
Дееба тъпаците.

Ядосана съм. Чудно, защото съм и прекалено уморена. Явно умората не ми пречи на гнева.

PullMeCloser
09-25-2012, 08:09
Спя. Днес тъъъкмо мислех, че мога да си поспя, че нямах за учене и решиха да ме събудят. Сега чакам да изчезвам от нас и да ходя да пия кафе или нещо, от което да живна малко, че съм като парцал.

Glamour92
09-25-2012, 08:23
http://www.youtube.com/watch?v=iEVqZv_Zjcw&feature=related ей така се чувствам xDD

не съм осъзнавала колко радост ми носи този човек,когато реши да замине някъде по-надалечко от моя милост ...

– – – – – – – – – – – – –

... и R.I.P. най-важната личност в живота ми също си отиде на тази дата ...

Chacho
09-25-2012, 08:59
Събужда ме майка, гледа ме с едни мъчни очи и започва да ми разказва за някакъв инцидент с дядо ми. Направо изтръпнах. В крайна сметка е паднал човека и е бинтован, слава богу няма счупено или нещо по-сериозно. Пфффф, кви ли не работи ми минаха през главата докато бях в полусънено състояние. Ебати началото на деня..

DisappointedDreamer
09-25-2012, 09:51
Събужда ме майка, гледа ме с едни мъчни очи и започва да ми разказва за някакъв инцидент с дядо ми. Направо изтръпнах. В крайна сметка е паднал човека и е бинтован, слава богу няма счупено или нещо по-сериозно. Пфффф, кви ли не работи ми минаха през главата докато бях в полусънено състояние. Ебати началото на деня..

Форумна прегръдка за теб!

Blab
09-25-2012, 10:33
хора, кажете нещо за лечение след слънчево изгаряне!
вече 2-ри ден съм дроб, и температурата не мога да си смъкна, по-скоро лицето ми ще се свлече на земята, отколкото да се почувствам добре. то не бяха кисели млека, дефламоли, фервекси, хидратиращи кремчета, 34956346834 литри вода... ще се побъркам. точно в момента не мога да си позволя да отсъствам от училище, та ми трябва нещо като магическа пръчка и то скоро.
//kalpazanka, ако се мерне, да ми препоръча нещо за вътрешен прием. хапчета да има. естетиката ще я оставим настрана и ще си ходя алена за всеобщо възхищение:Д

SisiStrange
09-25-2012, 10:38
Честно, крем Здраве е уникален в такива случаи. Имах много злобно изгаряне едно лято на корема и гърдите и за една нощ, покрита с крем Здраве всичко ми се оправи. Поне със сигурност изчезна болката.

Blab
09-25-2012, 11:45
крем Здраве първи път! давайте още идеи, че последния път се изприщих от Здраве-то и сега не ми се рискува.

SisiStrange
09-25-2012, 11:54
^ Пантенол?

Chacho
09-25-2012, 12:00
Форумна прегръдка за теб!

Мерси, бачи. Всичко е 6 ся.

xoxi
09-25-2012, 12:39
Умирам от глад и за сън.
Ако беше петък, щях да изпразня хладилника, да си взема книжката в леглото и да стана чак в неделя.
Да, ама сме вторник... Трябва да хапна набързо и да отварям тетрадки и учебници за преговор.

Wednesday666
09-25-2012, 16:02
Мерси, бачи. Всичко е 6 ся.

Да е жив и здрав човека. То сакатлъците стават точно в най-неподходящите моменти. Дано всичко е окей.

Аз съм добре днеска. Не се уморих толкова, за сметка на това имам един тон лекции да чета и един тон презентации и работа по Ексел-а. Мамичката му. Иначееее се чувствам много добре. Усещам разни неща от някои определени хора ии, макар да ми е тъпо още заради него, ми е кеф, че получавам вниманието. Чувствам се доста по-добре от преди. Той все още ми липсва, обаче вече се отказах от мисълта да се съберем отново. И това, че го обичам се надявам да се промени скоро, защото е доста мъчителна мисъл. Иначееее макро-то и микро-то ме очакват ;д ..

anonymous708973
09-25-2012, 16:04
^ Промо гърл?

Аха. На панаира.
Ама днес беше по-добре. Имаше повече клиенти, следователно повече работа и времето мина по-бързо. Повече се заседявахме с колегите, говорихме си, имаме един голям образ :) Но си личи кой е свикнал с токове. Колежката днес на равни обувки я болеше, а аз (почти) припках на токовете от вчера :д Но утре - и аз на равни. Мухахаха.
Искам да работя. Всъщност, искам пари, ама то е равносилно. Какво обаче?

TheBeliever
09-25-2012, 16:04
Скучно ми е. От час ровя за интересни рецепти, но никоя не ме вдъхновява. А ми се ще да се развихря из кухнята.

~The Smile~
09-25-2012, 16:09
Сега си приготвям чантата за у-щето за утре.И слушкаам музичкаа на компчетоо!

LeprikonA
09-25-2012, 16:10
^ От нея излизам тамЪн :Д. Правих спагети, обожавам спагети ^^. Простичко е, ама вкусно, особено ако нацелваш с какви сосчета да ги правиш. Но какво ли обяснявам.. :Д

Добре ми е, бях сравнително ползотворна днес (: даскалото не беше зле, мина бързичко, ама утре ще се чувствам като в езикова гимназия... нито един час математика или информатика... само простотии: Свят и личност, БЕЛ, АЕ... Но пък вечерта съм в галерията! ^^

TheBeliever
09-25-2012, 16:14
^ От нея излизам тамЪн :Д. Правих спагети, обожавам спагети ^^. Простичко е, ама вкусно, особено ако нацелваш с какви сосчета да ги правиш. Но какво ли обяснявам.. :Д

Онзи ден правих карбонара. Вече ги усъвършенствах 8) Ако ти се занимава може да подхвърлиш идейки за интересни сосове. Обожавам!

LeprikonA
09-25-2012, 16:55
Аз го карам малко на експерименти :Д. Каквото намеря в хладилника - него използвам.Не са точно рецепти. Домати, гъби, месо, кайма, бекон, топено сирене, кашкавал, днес пробвах с леко запечена шунка даже :Д. Стана хубавичко.

Edit : с няколко сирена става също много, много хубаво, аз обичам синьо сирене.

DiabolicAngel
09-25-2012, 16:56
Уморено.
Искам един месец в който да правя неща който обичам.
Само че няма как да стане в близко бъдеще.
Липсва ми миналото.Отново.За пореден ден.
Но добре ,че не мога да върна времето, сигурна съм че е за мое добро ... но все пак......
Мъчно ми е.

bloodyF
09-25-2012, 17:12
денят ми мина бързо поне
иначе беше тегаво , особено с тия обувки..
повече-не
и си го чух <3
и утре сигурно ще излизаме :3

Blab
09-25-2012, 17:32
ами, вече съм по-добре, но съм все така червена.
трябва да формулирам тема за дипломна, а аз си мисля за любов.
ходи ми се до аквариума в Истанбул с него.
слушам Емели Санде.
свиря на капачка от жълъд.
боядисвам си ноктите с флумастер.
изобщо, все продуктивни неща:Д

DisappointedDreamer
09-25-2012, 17:32
Наплюскахме се доволно с брата.
Днес не свърших нищо ползотворно. Реших си едни задачи по математика, и имах тест по икономика, който мина много добре :) Напазарувахме, плюскахме, доволни сме. Намазваме с шоколад в момента, а след малко ще гледам филм и ще си легна раничко, та да имам време да поспя.

xoxi
09-25-2012, 17:50
Оххххххххх.
Той е прекрасен. Държи се на ниво, казва ми правилните неща, знае какво и кога да направи... Сърцето ми не само се разтуптя тая вечер, ами направо се разклати.
Чувствам се радостна като малко детенце с шарени бонбонки. Подскача ми се и ми се пищи.

пп: мислех, че съм загубила способността да се радвам толкова много на нещо толкова малко...
http://data.whicdn.com/images/36236361/tumblr_m9hv72BGji1r4u9wdo1_500_large.gif

balu4ka
09-25-2012, 17:57
Самотно,изморено,сънливо . Наистина ми е много криво и всякаш съм от доста време така.Дори и нещо да ме разнообрази,разсее,остана ли сама същата работа...

PullMeCloser
09-25-2012, 17:59
крем Здраве първи път! давайте още идеи, че последния път се изприщих от Здраве-то и сега не ми се рискува.

Като редовно изгаряща- термална вода пръскай, мажи Пантенол. Нищо не помага повече от това :Д

Нещо си направих на глезена докато тичах тази вечер и едвам стъпвам, надявам се само да мине до утре, че боли яко. Иначе добре. Доста изморена, де... че и утре няма да мога да поспя, обещала съм нещо, което ме задължава да ставам рано :Д Айде, да идва петък.

Jaune
09-25-2012, 18:18
ще се гръмна или нещо такова.

LadyDi
09-25-2012, 18:20
Ох 800 км. днес...

NambyPamby
09-25-2012, 18:20
Отвратителна. Болка. Изживях. Съсипана съм тотално и единственото, за което мечтая в момента е да скоча в леглото и да заспя час по-скоро, че да забравя днешния ден и че въобще съм преживяла подобно нещо.
Другото нещо, за което мечтая е, да ми мине гърлото. Кракът също. Ухото. Въобще, ако може, да се почувствам на годините, на които съм, а не със здравословните проблеми на столетница.
Третото е, да ми паднат от небето около 50-100 лв., на които да не им намеря място и да мога с чиста съвест да ги изхарча за бири.
Искам и Него. И то много. Гузно ми е, че не се видяхме, но същевременно се успокоявам с мисълта, че се чувствам като парцал, изглеждам като парцал и е време да си дам малко почивка и да се погрижа за себе си - сиреч, да взема да си наваксам, доколкото е възможно със съня и да намаля боклуците, които ям, или поне частично да ги намаля.
Кой знае кога пак ще се навържат нещата и ще прекараме известно време заедно, обаче няма какво да направя към момента. Все ще намерим пролука някаква да се видим, но това няма как да се случи, ако продължавам да пренебрегвам всячески здравето си. Най-много да взема да чукна инфаркт с тва темпо.

Irti
09-25-2012, 19:04
Ох 800 км. днес...

Хаха 8-) Това ми се случва през два дена, кака.. няма страшно

cyclops
09-25-2012, 19:39
Отпаднало ми е, изморено им е. Разтегнала съм си сухожилие ама няма 'се давам! Утре пак.

Irti
09-25-2012, 20:05
Аха. На панаира.
Ама днес беше по-добре. Имаше повече клиенти, следователно повече работа и времето мина по-бързо. Повече се заседявахме с колегите, говорихме си, имаме един голям образ :) Но си личи кой е свикнал с токове. Колежката днес на равни обувки я болеше, а аз (почти) припках на токовете от вчера :д Но утре - и аз на равни. Мухахаха.
Искам да работя. Всъщност, искам пари, ама то е равносилно. Какво обаче?

Започна работа, а? Първата ли ти е? Каква е? Как се чувстваш? Мързи ли те? Кажи, че не те мързи.. моля те

Бори се яко и бачкай яко.. никога не се предвай и вярвай.. ще имаш пари колкото си искаш :)

LadyDi
09-25-2012, 20:10
Хаха 8-) Това ми се случва през два дена, кака.. няма страшно

Мен ми дойде множко. Особено на връщане.

dream1707
09-25-2012, 20:11
Слушам си Найтуиш .... и заспивам върху клавиатурата... Утре имам входни по информатика.. готино ми е

TrueStory
09-25-2012, 20:31
Захванах се да уча детенце на английски. То трябваше само да му помагам, ама се оказа,че то и азбуката не знае......ще падне зор. Сега му правя някви картончета с буквички, рисувам някви неща.....трагедия :D Ама пък ми е забавно де :)

DisappointedDreamer
09-25-2012, 20:59
Офф.
Като някакво торнадо съм. Никой не може да ми смогне. Аз не мога да си смогна. Бушуват някакви емоции в мен, търсят отчаяно изход, но не го намират. Вместо това, същите емоции се увеличат. Бах.
Трябва ми някакъв начин по който да изразходвам тази енергия. Ще се почва с тренировките сигурно.
И искам сън. Нуждая се от сън.
Утре ще е голям сеир, мда.

Мда.

psychopath
09-26-2012, 00:57
като котка съм

TheBeliever
09-26-2012, 03:48
Не е нормално това. Не е.

Sh@d0w
09-26-2012, 03:54
Щастливо. Отново една приятно събуждане, благодарение на нея.

След малко отивам пак на работа. Вчера не дойде проекта, надявам се днес вече да ни го дадат, че да си запълня времето до вечерта с нещо.

Irti
09-26-2012, 05:48
Толкова съм уморен. Почти не съм спал. Нямаше време. А има още куп излизания.. а толкова много съм уморен.

Давай.. ти можеш още!

LadyDi
09-26-2012, 05:51
Толкова съм уморен. Почти не съм спал. Нямаше време. А има още куп излизания.. а толкова много съм уморен.

Давай.. ти можеш още!

Мхе... тая сутрин и аз се чувствах така. И сега дремя над една чаша с кафе...
Ако четете по вестниците утре "жена се удави в чашата си с кафе", да знаете... аз съм.
Направо с рев станах, всичко ме боли, очите ми са подпухнали и не е изключено днес да убия някого.

DarkTemplar
09-26-2012, 05:58
Като събуден сравнително рано за поредна сутрин. :smt012

Irti
09-26-2012, 06:03
Мхе... тая сутрин и аз се чувствах така. И сега дремя над една чаша с кафе...
Ако четете по вестниците утре "жена се удави в чашата си с кафе", да знаете... аз съм.
Направо с рев станах, всичко ме боли, очите ми са подпухнали и не е изключено днес да убия някого.

Жалко, че не сме машини без душа и умора..

LadyDi
09-26-2012, 06:05
Жалко, че не сме машини без душа и умора..
Ти пак си по-издържлив. Аз съм мързеланка...

Irti
09-26-2012, 06:11
Абе издръжлив. Просто стискаш зъби яко. И все пак никога не е било приятно да повръщаш от преумора и да се сгромолясваш по средата на хола примерно..

PullMeCloser
09-26-2012, 07:14
Адски изморена, а хем не се вдигам толкова рано. Идея нямам как ще се справя със ставането в 6 часа,но няма да е лесно. Чакам кафето ми да се направи, обожавам как ароматът му се разнася навсякъде, действа ми адски освежаващо.

Wednesday666
09-26-2012, 08:01
Добре бе, мама му стара, защо е нужно всеки ден да ставам, да излизам не по-късно от 11 и да се прибирам в 5,6,7 и т.н. .. Чак се изнервям.

Днеска ще видя едно момченце. Усещам нещо там, ама нямам сили в момента. Желание - да, свестен е, обаче друго .. Ако се очакват чувства, едно друго .. Ниет, ниет ..

Да идва утреееееее .. Пие ми се, което не мога да го повярвам. Имайки предвид, че не пия по принцип. Явно дефакто е по-важно хаха ..

Добре де, к'во значение има, че ми липсва той? Никакво предполагам. И защо продължава да ми липсва, като ми се каза категоричен край? Не знам какъв човек съм просто.

DisappointedDreamer
09-26-2012, 08:01
Пропуснах икономика, имам само английски и свършвам даскало в 11.00 8-) КЕФ, а?!

Готино ми е!

А Л И С А
09-26-2012, 08:04
Ядосвам се на себе си. Крайно време е да покажа на хората, че не съм просто даденост от живота.

Glamour92
09-26-2012, 08:33
Честно казано,чувствам се като най-голямото шубе на планетата!
Мисля да покарам колело малко и после да започвам с ... багажа.

unbreakabl3
09-26-2012, 10:12
Поредната хубава сутрин, предхождана от още по-хубава нощ. Мммммм.. (sun) :)

LadyDi
09-26-2012, 10:15
Днес е направо непоносим ден. Каквото и да захвана в момента и ми се затварят очите, мозъкът ми е като прегрял...

TheDevilInMe
09-26-2012, 11:01
И аз не знам какво става с мен, сутринта си поплаках, после заспах, майка ми ми звънна по телефона и се събудих... изнервих се, не успях да заспя наново и ме боли нещо коремчето по незнайни причини :( Добре, че поне днес съм в почивка и ще прекарам най-после цялата си вечер с него, ще си говорим, ще се гушкаме, мм и по една биричка ще изпием, остават само към 4 часа, нямам търпение просто.

cyclops
09-26-2012, 11:16
Довечера ще се изявявам пред публика и ми е малко притеснено, но пък адреналина е на ниво и това ме кара да се чувствам добре. Като цяло ми е добрее :))

LadyDi
09-26-2012, 11:17
Довечера ще се изявявам пред публика и ми е малко притеснено, но пък адреналина е на ниво и това ме кара да се чувствам добре. Като цяло ми е добрее :))

Какво ще правиш?

Dagichka
09-26-2012, 11:39
днеска цял ден практика в парка, кеф. обичам така да съм на зелено, при тва по училищно време ;д
само ако можеше да са по-малко дразнещи всички, щеше да е перфектно

xoxi
09-26-2012, 11:57
Днес разбрах, че един пич е зодия близнаци. ЗНАЕХ СИ!
Обожавам я тая зодия. Не, че много вярвам на зодии и глупости, но повечето хора, които уважавам и харесвам са все близнаци. Развивам някакъв усет към тях.
Няняня.
Ме густа.

LeprikonA
09-26-2012, 12:49
Подстригах се най-накрая :Д. Стана коренно различно от всичко, което съм си правила преди, след не много няма да ми остане какво да пробвам :Д. Не съм имала бретон от 10 години :Д. Добре ми е, ще уча по география, ама довечера, след галерията.

Charismatica
09-26-2012, 12:54
Супер ми е скапано цял ден. Влязла съм в една черна дупка и светлината в тунела нещо не я виждам. Чувствам се самотна и нямам търпение да почнат лекциите.

balu4ka
09-26-2012, 15:59
http://www.youtube.com/watch?v=ipjTBuRFBWU&feature=related

Няма развитие,все същото ми е.

DisappointedDreamer
09-26-2012, 16:11
Дееба тъпите хора.
Гот ми е. Мотивирана съм до краен предел. Не случайно класната ми ме определи като over ambitious. :Д
Обожавам това чувство.

nepowtorima
09-26-2012, 17:11
Днес не можах да си го видя като хората.. Добре, че дойде до училище. Ох.. сладурчето ми <3
Днес имах входно по БЕЛ.. беше сравнително ОК. Утре ми е по английски :х .. ох мале..
Толкова думи, домашни и глупости ми идват в повече. Искам да имам повече време. Да мога да се наспивам, да чета книжки, да си излизам.
Не ми се мисли, че тепърва започна училище. Още съм ваканционно настроена. Искам да си се разкарвам както винаги. Пфф.. супер сад :/ И него го обърнаха 2ра смяна и сега едва имаме време да се видим. От доста време насам пропускаме днес вечерта да сме заедно.. Не е честно ://
Трябва да преговарям.. отивам.. :/

NambyPamby
09-26-2012, 17:31
На мен пък хич не ми е мъчно, че не съм го виждала цял ден и вечерта също няма да бъдем заедно. Не ми е мъчно, че и вчера пропуснахме. Няма да ми е мъчно, ако пропуснем въобще оставащите дни от седмицата. И без това няма какво да правим. Толкова ядове ми се струпаха отведнъж на главата и ми е толкова апатично, че единственото, което ще направя, е да му меля излишно на главата. За секс пък да не говорим. Не искам да ме докосва, да ме целува, да ме прегръща дори, не ми се занимава с абсолютно никого и нищо.
Имам нужда от почивка(което значи никой да не ми се мотае в краката и да ми смущава спокойствието), време насаме със себе си, за да си подредя мислите или пък да ги задушавам, четеейки книга или гледайки филм. Или най-любимото - чрез летаргичен сън по 12 часа.

fenkaaa
09-26-2012, 17:36
Охх ядосана съм му на този човек,3 дена вече стои на селото си,а уж отиде за 1. :Д

justmee19
09-26-2012, 17:48
пренебрегната,самотна ....

bloodyF
09-26-2012, 19:48
влюбено ми е
и изненадата беше повече от прекрасна..
<33333333
той е адски сладък

PullMeCloser
09-26-2012, 20:15
Притеснена. Лекета тотални, излишно шашкане отново. Писна ми.

anonymous708973
09-26-2012, 21:46
over ambitious. :Д

Това е негативна черта. Самата представка го индикира ясно.

Странно ми е. Виновно уж без причина.
Притеснено ми е, че утре ще идва нов шеф, който бил особено hard working.
Амбицирана съм да работя на поне още едно място, за да си поспестя пари.
Мъчно ми е, че той заминава след няколко дни и пак се почва гадният цикъл с изпращане на гарата-посрещане на гарата. Поне вече и аз ще ходя до София един-два пъти месечно, само кинти да има и майка да не мрънка много.
Оф, трябва да започна да чета на немски, че нищо не знам.

Пълна каша ми е в главата.

Wednesday666
09-26-2012, 22:23
Ей, машина съм бе!
Всичко успях да свърша. Мамичката й и на игра, и на всичко.
Утре още малко остана и вечерта - купон 8).

Той ми липсва.
Определено.

Обаче заместникът върши работа. Доста добре ми отвлича вниманието. Кара ме да мисля как да общувам с него. Рядко ми се случва наистина да Мисля как да общувам с даден индивид. Определено ме привлича.

unbreakabl3
09-26-2012, 23:19
Осъзнах, че има точно един мъж в момента, когото не лъжа въобще. Почвам да хлътвам здраво.., а не трябва. За първи път ми е тъпо заради него тази вечер. И утре е ден. :)

ShtrudeL
09-27-2012, 03:25
...
http://25.media.tumblr.com/tumblr_manj2qqWBH1rev9v6o1_500.gif

ShtrudeL
09-27-2012, 04:22
Много, много това http://www.youtube.com/watch?v=snYjAlvwiwA&list=PLEB02319124B611ED&index=190&feature=plpp_video

DisappointedDreamer
09-27-2012, 05:05
Това е негативна черта. Самата представка го индикира ясно.

Уау, thanks for letting me know :lol:

Като че ли не знаех. -.-

Хубаво ми е :) Днеска ще е страхотен ден! :)

Anonyss
09-27-2012, 05:46
Болен ;с

NambyPamby
09-27-2012, 05:59
Свежо ми е някво такова, енергична се чувствам, а не като дроб, както последната седмица.

krasiveli
09-27-2012, 07:12
Май се разболявам... Точно сега ли трябваше, пф.

Иска ми се за се видя с някои хора, но те или са заети, или не са от този град/държава, или не мога и да си помисля да се срещнем някога вече... А всичките тези ми липсват толкова много...

shmatarok
09-27-2012, 07:29
Оф, стресирах се, че съм се успала за лекцията и хубаво, че се сетих си погледна разписанието, да видя, че започва по-късно 8-) Ама ми стана тъпо пък, можех да поспя 40 минути повече. :Д Поне ще имам време да му отговоря на якото съобщенийце, което ме събуди по никое време <33 ав.
Не разбирам обаче що ми е изморено - вчера си легнах толкова навреме, а пък днес пак ми се спи тооолко много.
Чудя се кога ще го видя. :3 Като си мисля за него не мисля за другия. Пък и н2 не съм го виждала от доста време, ако не броим мега яката му гола снимка във фб, която мернах достатъчно пъти, за да се подразня, ама...
Да се възползвам от потенциалното. :3 Ако може да готви, определено ще съм много щастлива.

LadyDi
09-27-2012, 07:32
O, днес е по-добре. Поне се наспах.

Irti
09-27-2012, 07:40
O, днес е по-добре. Поне се наспах.

Завиждам ти. Аз г/д вече от два дни почти не съм спал и вече не знам къде се намирам..

Работа има за 50 човека..

SisiStrange
09-27-2012, 07:44
Добре съм. Малко ми е нервно. Утре е колоквиума. Уж всичко си знам, ама... Днес ще преподавам пак, макар че още не знам в колко часа. Съботата се очертава гадна. Поне има и неделя.

bloodyF
09-27-2012, 07:56
не се наспах, поне не ме боли вече
днеска ще го карам на кафета и цигарки и довечера определено няма да пия
дано всичко върви по вода и успея да отида там, защото иначе усещам че ще ми се разсърди -.-
а и май ще сме си двамата..
почвам да пиша по БЕЛ,Математика и АЕ, че трябва и да се къпя, никакво време нямам

LadyDi
09-27-2012, 08:00
Завиждам ти. Аз г/д вече от два дни почти не съм спал и вече не знам къде се намирам..

Работа има за 50 човека..

Събота, неделя? Няма ли почивка?

Blab
09-27-2012, 08:51
не знам не знам не знам! (с напев!:Д)
нова, друга...

Glamour92
09-27-2012, 09:09
where the f@ck am I..?
xDD

mynichka
09-27-2012, 09:49
Много добре бих казала :)

unbreakabl3
09-27-2012, 11:33
Тази сутрин ми е малко тъпо.. + цялата стая ми е разхвърляна, трябва да почвам да си оправям багажа за София, а не искам.. :X
Междудругото явно и той ме иска.. ама се получи някак си тъпо снощи. И сега не знам. :X Не ми се мисли за това, а не ми излиза от главата.

nyxu
09-27-2012, 11:46
И по-добре съм била.

weheartiit
09-27-2012, 12:23
Имам да пиша 50х5 думи по испанси,да уча за входно по БЕЛ и да пиша по математика,направо чудничко. :D Не ми се почва,а после ще има да се мотам до вечерта пуф.И ми е малко кофти иии се радвам,че най-сетне идва петък !!!!!

ShtrudeL
09-27-2012, 12:36
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mamh3lL4Ir1qgwqw9o1_500.jpg

titinkaa
09-27-2012, 12:47
Супер

А Л И С А
09-27-2012, 13:04
Млако съм раздвоена. Чудя се дали да не се подстрижа отново. И без това си трябва. Но като си спомня колко страдах по дългата си коса преди, направо ми е жал да я отрежа. Но ми трябва нещо ново в живота,някаква промяна. Мислех си за татуировка, но не знам дали съм готова да си я гледам цял живот на китката. Ще си помисля още малко. Или пък да си боядисам косата, но пък съм само на 19 и започна ли сега, няма да спра. Не знам ... Ухх,трябва да спра да бъда толкова нерешителна!

xoxi
09-27-2012, 13:15
Написах цял ЛИСТ домашно. Не бях писала толкова много от... години. Може би това е причината да ме наболява главата. Бях толкова съсредоточена и погълната от предмета, че... ох.

Чувствам се прекрасно.
Трябва да си оправя маникюра, защото се е развалил на някои нокти.
Гледам си и някакви негови снимки и се чудя защо толкова бавно тече времето. Две седмици почти минаха, остават още почти толкова и ще си го видя. Струва ми се като цяла вечност. Но радвам се, че не позволявам мислите и копнежите по него да ми се бъркат много в ежедневието, в противен случай щял да издивея.
Мога да се похваля с пре-много работи за вършене, които държат главицата ми заета през цялото време.

granger
09-27-2012, 13:29
Някак си...объркана.Но пък ми е същевременно и едно хубаво...хах.
Ще го видим.

shmatarok
09-27-2012, 15:33
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mamh3lL4Ir1qgwqw9o1_500.jpg

aw, вчера го гледах :3 :Д
егати деня. толкова се старая да бягам от идиотите, а те все ме намират :( и се оказа, че имаме още една допълнителна лекция, която почти пропуснах 8-) нищо не разбрах обаче от лекциите днес и смятам да си напъна малко сивото вещество и да помисля по въпроса...

Violenza
09-27-2012, 15:43
Отвратително. Всичко отначало...

NambyPamby
09-27-2012, 15:47
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/23901034.jpg
Дааааааааа. Ама не е нужно даже да си го представям, то всекидневно ме налазват такива. Пълно е с мрънкащи, хлипащи, капризни, ИЗИСКВАЩИ плазмодии, чиито претенции край нямат и все нещо се изисква от някого, обаче съответно от тяхна страна се дава едно голямо НИЩО. И като се почнат номерата, истериите, панаирите... Чак започнах да прихващам и аз също да повишавам глас, което е някакво много нетипично за мен.
А пък любимото ми е, когато ми рецитират морални монолози колко много греша, пък те са прави и/или добре, че са направили еди-кво-си, щото иначе съм била загубена; някакво жалко приписване на илюзорни заслуги и себеизтъкване, дето най ми бъркат в здравето. Все още си прехапвам езика о време и избягвам да казвам някои истини, щото се усещам, че ще бъде грубо и ще нараня нечии чувства, ама... То си има граници, дееба. Как може да се опитваш да се качваш на нечия глава и като получиш в замяна на лошотията си добро отношение, да се нахвърляш още по-настървено?!
Някой ден просто ще ми избият балансите тотално, ще забравя доброто възпитание и ще изгрубея тотално, време трябва само. И да продължават все в същия дух.

Blab
09-27-2012, 17:01
разочарована.
и все пак/отново в комфортната си зона.
хората са лайна и никога, ама никога не трябва да очакваш каквото и да е добро от тях.
това е.
аз съм нечовек. да се еба в идиота.

DisappointedDreamer
09-27-2012, 17:21
Очертава се цяла нощ с 2 приятелки 8-) 2 котки, готвене, чипс, филми, ахх цигари! Хубаво ми е 8-) и утре е петък, какво повече да иска човек?

LeprikonA
09-27-2012, 17:37
Псува ми се. Никой идея няма какво ще се прави утре, какво се иска да се знае, нищо. Всеки от някъде е изнервен, по някаква причина аз май излизам виновна, което би било едно интересно умозаключение предвид факта, че нито едно нещо утре не зависи от мен по никакъв начин :Д. На никой не му пука за друго освен за неговия собствен интерес, натяква на другите за своите, но не съобразява техните. Неприятен период се очертава пак. Маа' му...

Glamour92
09-27-2012, 17:48
Жалко...
зарязвам Стара Загора с кофти семеен(ако е възможно да бъде наречен така,при такова калпаво подобие на семейство) скандал,след който останаха дори отломки О.о В буквален смисъл.

Ще приема,че това не е фалстарт,а просто кофти край на "стария ми живот" 8-)

balu4ka
09-27-2012, 18:08
Днес просто нещата преляха чашата,толкова съм изнервена ,че съм способна и на убийство.
Мелеха ми на главата,цивриха,лазиха по нервите с изисквания.Последна година,а махнето с пръст си продължава,а не ми е понятно след като е само в началото как ще се процедира нататък.
Прибирам се и с пълната си простотия си заразих компа,а съм затрупана с входни,изпитвания и изисквания,за които в момента нямам сили нито нерви.Мисля да се залавям,а като знам ,че компа ми е в това състояние ,не мога да мирясам.
Започвам да усещам,че се разболявам,а това никак не ми харесва впредвид ситуацията в която се намирам.
Самотно ми е ,имах нужда да му го споделя,но се очакваше след като нещата седят по този начин ...Тъпа работа!
http://media.tumblr.com/tumblr_ma5sbhYeRF1r0uolq.gif

DisappointedDreamer
09-27-2012, 18:15
Днес беше ебати страхотния ден :lol: :lol: а какви ги свърших сутринта направо :lol: :lol::lol: :lol: ебаати скицата съм.

Щастливо ми е 8-)

xoxi
09-27-2012, 19:18
Една съседка, която живее 4 етажа по-надолу дойде да се скара, че й треперел тавана от музиката, която съм пуснала.
Радвам се.
Весело ми е, ще си надувам музика, ще си пея и хич не ме..... за недоволните съседи.
http://data.whicdn.com/images/38458506/tumblr_mayv719l7T1qges57o3_500_large.gif

Irti
09-27-2012, 19:21
Стига толкова работа и за днес, а тази вечер ще се наспя като хората.. и то не сам.

А в момента си запивам както обичайно

PullMeCloser
09-27-2012, 19:38
Адски ми е забавно, хаха :Д Колко е яко да има към кого да се обърнеш.

LadyDi
09-27-2012, 19:38
Стига толкова работа и за днес, а тази вечер ще се наспя като хората.. и то не сам.

А в момента си запивам както обичайно

Лесна е твойта. Аз досега смятах и осъзнах, че утре денят ми няма да стигне за това, което трябва да свърша, а накрая трябва да мина и едни 300 км.

nepowtorima
09-27-2012, 19:43
Искам само да си го гушкам и целувам и да не го пускам. Оххххх.. колко е хубаво да си влюбен ^^
Всичко е безразлично и леко покрай него.. слънчицето ми и ии и и <3

SisiStrange
09-27-2012, 20:11
Ок. Утре е изпитът. Почти нямам търпение. Чувствам се готова, дано няма неприятни изненади. Когато наистина харесваш някой предмет, винаги има една особена тръпка преди изпит. Хем ти е интересно какви ще са въпросите, хем те е страх да не стане нещо и да се изложиш, защото очакваш много от себе си. Така бях и преди Цитологията. Любимо нещо, сума материал, голямо притеснение. Дано и сега краят да е щастлив. 8-) Отделно ще се ходи и на работа след това, ама няма лошо. Време е да си вляза в ритъм.

marilyn
09-27-2012, 20:24
Щастливо ми е, взех си лаптопа от ремонт най-после.

Много е странно... някой да е толкова далеч, а ти да го усещаш все едно е на сантиметри от теб. Искам гуш...

anonymous708973
09-27-2012, 20:48
Аааа, СУПЕР кеф днес на работа! Само търчах да говоря с клиенти и толкова бързо ми мина времето! Новите колеги дойдоха, много се шегуваме, с шефа също... отделно, че научих доста за колите - коя на газ, коя се предлага с автоматик, обем на багажника, бла-бла. Даже шефът на Пловдивския клон беше впечатлен.
Хехе. Доволна съм. Правя си планове за рождения му ден, мухахах.

Blab
09-27-2012, 20:56
http://www.youtube.com/watch?v=BAJr1ixBdIc
държа се супер неадекватно:Д пхаха
надявам се утре, най-късно в събота, да ме оправи добрата фея кръстница:Д

ShtrudeL
09-27-2012, 21:35
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/409082_316879971667318_2016640091_n.jpg

unbreakabl3
09-27-2012, 21:47
Искам го бе. Как може толкова да ми е влязъл под кожата.. Не е нормално просто...

Wednesday666
09-27-2012, 21:50
Просто никой да не се доближава до мен.
Ужасно апатична съм.
А трябваше да ми е кеф.

Добре бе, мама му стара, защо като не целува друго момче не ми е Дори приятно?
Чак се нервирам вече и на чувства, и на всичко.
Не ми се пиеше дори. Някакъв ужас.

А съм толкова уморена.
И пак няма да се наспя.
Деам.

ForzaFelipe
09-27-2012, 21:59
Тъпотия,тъпотия,тъпотия...pis na ми..въпроса е че и аз трябва да променя нещо,а не го правя...все чакам причина,а такава няма да дойде...
Иначе,в 1 през нощ ми се яде баничка с боза....от де пък се сетих за това.....слушам още малко депресарска музика и ще бегам да се къпя и да си лягам..

DisappointedDreamer
09-27-2012, 23:48
Трябва да ставаме след 6 часа. А още не сме заспали 8-)
Утре ще пропусна история, класната ще ме бие, брат ми също, ама карай :Д
хубавко ми е. уютно, топличко и спокойно.

LeprikonA
09-28-2012, 03:19
Спящо, не искам да си мърдам от леглото, нечовешка ми идва тая първа смяна.. никога не ми е харесвала.
И денят и той нечовешки се очертава. . .

ThePainter
09-28-2012, 04:08
Откачам... Мразя се... Изгубих я... Може би завинаги... Допреди седмица тя беше най - хубавото нещо, а сега мисълта, че може някой друг да я гушка и целува ме изгаря... Съсипа ме... Цяла нощ не съм спал... Не съм на себеси... Довечера ще се напия...

SisiStrange
09-28-2012, 04:26
Опитвам се да не се смея. Но няма да е лесно. Ех, моме, що не си по-ранобудна и те няма в скайп...

Отивам след малко. :D Има куп неща за вършене освен самия изпит. Той ме събуди сутринта. <3 Стана ми много миличко (и заспало).

psychopath
09-28-2012, 04:48
malo mi je lose...
не мога да заспя, а трябва да се наспя, че като ме хванат следобяда нема да ми се верва до другата сутрин :Д

LadyDi
09-28-2012, 05:24
Ааааах, какъв ден се очертава... :(

Irti
09-28-2012, 05:31
Лесна е твойта. Аз досега смятах и осъзнах, че утре денят ми няма да стигне за това, което трябва да свърша, а накрая трябва да мина и едни 300 км.

Абе мани. Днес се очаква да ми зз тел и да си ебе майката..

Поне поспах малко с нея, ама още спи.. а знам, че е загубена кауза ако се опитам да я събудя.

Деба тъпата кашлица. Проницателна през целия блок се чува. Всеки божи ден от не знам колко години е така.. ставаш и си скъсаш гъза от кашляне. Тц.

LadyDi
09-28-2012, 06:00
Ммм, трябваше преди половин час да съм тръгнала... да ти таковам и българската точност.

Blab
09-28-2012, 07:00
да, да, да, и ракияаааааааааааааааааааа аааааааааааааааааа
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8fwfpman01r8ms26o1_500.gif

NambyPamby
09-28-2012, 07:13
Довечера ще се напия...
Ти не беше ли оня моралист, дето се изсилваше да порицава колко отвратителни били връстниците му и как единствените им интереси се ограничавали до това да се напият и напушат?

он: Ям вафлички и пия кафенце. От 6 часа съм станала да чета с мъъъничка почивка за едночасова дрямка и въпреки всичко, пак не се чувствам подготвена. Даже грам. Четох, четох, ама колко разбрах... Имам чувството, че очите ми минава през листите, вместо да ги попиват. Ще видим колко/дали ще се омажа. Дано адреналинът да си каже думата и да успея да си събера мислите, включително и да извикам някакви стари знания(всъщност, разчитам точно на идеята да лежа на стари лаври), че в противен случай не се виждам.
Чух се и с него за "добро утро" и ми е хубаво едно такова. Снощи ми беше много гушливо и той беше потърпевш, ама не е като да се е дърпал или оплаквал после, доволен си остана. 8-) Тъпото е, че ни се провалиха плановете за уикенда.

bloodyF
09-28-2012, 08:46
щастливо
снощи беше прекрасно, той се отпусна най-сетне и вече мисля , че нещата потръгнаха и ще сме си заедно <3
пия кафенце, пак не ми се яде и не знам вече какво да правя..оф
и сега на училищеее..
поне нямам блок математика днеска, само 1 час ми е, а довечера може би ще си го видя и ще съм още по-щастлива, ако стане така <33333333

п.п.може ли някой влюбен да ми обясни как разбра , че е влюбен и имаше ли някакви промени във физическото му състояние? :Д

DisappointedDreamer
09-28-2012, 08:58
п.п.може ли някой влюбен да ми обясни как разбра , че е влюбен и имаше ли някакви промени във физическото му състояние? :Д

Промяна във физическото му състояние?
Може би любовта (или илюзията за нея) премахва всички следи от стрес, тъга и други негативни емоции. Може би любовта на въпросния човек ти е напълно достатъчна, така че да не се нуждаеш от вода и храна, а само от неговата прегръдка, неговото дишане, неговия поглед и отдаденост.
Чувстваш се като дрогиран. Намираш красота в неща, които преди са ти се стрували малки и незначителни, ненужни.
Любовта е различна. Но при всеки е най-хубавото чувство на света.
Блях, разприказвах се.

Тъжна съм.

SHPAIdURmeN
09-28-2012, 09:22
Спи ми се и не знам защо :D

xoxi
09-28-2012, 10:51
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7q7mgYLvI1rbyusdo1_500.gif
Винаги, когато ми се натрупат много неща за вършене, от които зависят още много други неща, аз решавам да се отдръпна от цялата картинка и да релаксирам.
Имам толкова много работа за вършене. Толкова много хора разчитат на мен, а всичко, което планувам да направя е да си взема книжката и да се разтопя на леглото. Утре мога да си позволя да дремна до по-късно, значи ще си свърша работата през нощта.

Chacho
09-28-2012, 11:00

Висока температура и кашлица.

unbreakabl3
09-28-2012, 11:04
Дааа, определено си заслужава да вложа енергия и потенциал в тази кауза. Момчето е супер. Много си заслужава!!! :) Хубаво ми е.

MaLyKoLiU
09-28-2012, 13:08
Когато аз бях влюбен, постоянно мислех за нея... Когато я видех и пулса ми се ускоряваше, настръхвах целия от радост ии сякаш времето се забавяше... когато отминеше и всичко пак започваше да се движи нормално... жалко, че беше несподелено чувството... :( с времето това чувство отмина, но все още се сещам често за нея... :) А за яденето и на мен тогава не ми се ядеше много, когато мислех за нея постоянно... :)
А иначе скоро пак си помислих, че съм влюбен, но това чувство за забавяне на времето го нямаше... имаше само много притеснение и вълнение... :) Малко след това разбрах, че е моментно увлечение и не е като истинската любов... :)

SisiStrange
09-28-2012, 14:25
Мина горе/долу добре. От 25 въпроса със сигурност съм сбъркала 2, надявам се да няма повече. Ако се окаже, че имам 5, ще ида на самия си изпит. Ако е 5.50, няма да мрънкам. 8-) На работа се справихме бързо, защото най-добрия ми приятел се нави да дойде да помага.

Иначе като цяло ми е тъпо. Искам нещата да бяха различни.

Wednesday666
09-28-2012, 14:26
Ех, защо някои мъже са толкова груби? Имам синки. Хем му казах да внимава с мен, даже като ме гъделичка просто, че после може да се окажа в синки цялата. Все едно говориш на стената. Сега да се надява да го потърся, никакво намерение нямам да се занимавам. Хич не ми е до мъже.

Да се похваля - моят отбор спечели най-много точки от първата игра :D .. Демек сме по-близо до освобождаване от изпитите на тоя ..

Сега е време за готвене. После няма да е зле да взема да прочета лекциите по основи на публичната, че утре на упражненията ще ме направи на нищо.

jghgh
09-28-2012, 15:50
Най-накрая имам интернет. Доста е калпав и утре пак ще дойдат да го дооправят, че постоянно прескача и се губи по трасето. И така...

пп. Днес направих чудесна пилешка супа със съквартиранта :Д Беше so goddamn tasty!

Irti
09-28-2012, 15:58
Проклет ден.. скапан..

Пак ми взеха книжката за 1 месец.. пф

Тоя път ще карам без нея.. писна ми.. как да си изкарвам хляба без книжката, бе..

Леле, боже.. защо все на мен идиоти се падат, бе..

DisappointedDreamer
09-28-2012, 16:00
Емоционална развалина съм.

Ирти, внимавай.

Blab
09-28-2012, 16:08
когато не се чувствам добре, вдигам температура. това е откритието ми от изминалата седмица.
предстои ми малко театър тези дни. пожелавам си и няколко споделени думи да намерят място в уикенда ми, но вече не се надявам.

balu4ka
09-28-2012, 16:15
Гърлото ми ме измъчва.Усещам се отпаднала,нямам сили за абсолютно нищо.Петък е,мислех да го използвам ,но явно единственото място днес ще е леглото,всичко ми е размазано.Този проклет вирус,вилнее навсякъде ;/Имам нужда от една огромна прегръдка,ама...

unbreakabl3
09-28-2012, 16:45
Не е честно просто. Мислите ми са се побъркали по него и факта, че го няма и не си говорим/пишем в момента е отегчителен, гаден, противен... Имам толкова много работа, че не е истина, и въпреки това - не мога да спра да мисля за него. Какво ми направи..!

xoxi
09-28-2012, 17:03
Ненавиждам си съседите.
Ако някога нервите ми не издържат, те ще са виновни.
Всички ме свързват с мъртвешко спокойствие, но тези хора тук са способни да ме изкарат извън кожата.
Тази змия, която ми се появи на вратата преди няколко минути беше на косъм. Ако дойде отново тази вечер, не знам какво ще направя. Сериозно. Как може да има такива хора? Защо въобще живеят?

NambyPamby
09-28-2012, 17:17
Болна съм, мамка му! И е страшно!
Утре се очертава цял ден да сме заедно и съм много щастлива, и ще направя всичко възможно да се стабилизирам, пък било то и да се нагълтам с де що хапче и прахче има в шкафа с лекарствата.
Прекрасен е. От толкова много време не сме били цял ден заедно и се очертаваше още толкова да не бъдем, обаче е направил всичко възможно по силите си да се освободи и да бъде с мен. <333
Дано тъпото ми тяло да се самоизлекува до утре, дано, дано, дано!

polssa
09-28-2012, 17:28
неска за пореден път се убедих колко смешни са всъщност ..аре единия поне нещо лафи там , ама другия..как може да е такъв страхливец бее ?!
и кво, станало квото станало, на мене съм сигурна, че ми беше 300 пъти по-зле , ама се държа като голям човек и поне го поглеждам и поздравявам, иначе се едно не се познаваме и не се е случвало нищо. баси жалките, вече всички го знаят.
иначе разбира се, че ще ми стане лошо на копеле..пък оня ми зе 8 лева за такси, още съм кисела заради тва ;д
някво ми е .....дхабс фнкдслнфгдфффф..да

tori
09-28-2012, 17:32
Момчетата са сладки, когато се мислят за виновни. :дд Много ми е зле, боли ме глава, повръща ми се, в гърлото ми е някакъв ад... Отвратително е да си болен когато е горещо. Искам да съм си здрава, за да мога да му се качвам върху врата и да премахна глупавия страх.

ShtrudeL
09-28-2012, 17:56
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/419303_521606961187179_1183565962_n.jpg

Jaune
09-28-2012, 18:19
^именно! един от любимите ми цитати

Irti
09-28-2012, 18:20
Какче, тук ли си, ма? 8-) Аре влизай да ти се оплаквам как ми взеха книжката 8-)

Ебати тъпия ден..

Поне има пичове потребители с които става смях

Sisito941
09-28-2012, 18:22
Ооо,супер ми е,с биричката пред лаптопа.. :) събота и неделя трябва да поуча,защото ме чака цяла седмица контролни.... :(

antineutral
09-28-2012, 18:27
Таман си мислех, че ще изкарам чудесна вечер отпочивайки тялото и духа и отнякъде се напълни с една сюрия паразити, като взаимно си тестваме ината и нахалството. И както винаги голямата ми уста и малко непрозорливост са в основата на всичко.

granger
09-28-2012, 18:30
Какче, тук ли си, ма? 8-) Аре влизай да ти се оплаквам как ми взеха книжката 8-)

Ебати тъпия ден..

Поне има пичове потребители с които става смях
Кво стана ,ве,баце?! Как така?! Аз кат' взема тия дни , ще ти дам мойта :lol:

пAteNцЕ
09-28-2012, 18:30
боли ме носа :cool: ама иначе съм добре де :Д

Dagichka
09-28-2012, 18:31
ненене, сериозно ли започвам да се разболявам точно сега, грр. няма да изпускам тия 2 седмици, точно когато той ни замества!! но си има и отрицателни страни, не е истина колко се дразня на всичките момичета.. пхаха толкова са заблудени, че чак и си вярват, че може да се свалят на чисто и просто даскала-заместник, който ясно дава да се разбере, че идва само да си свърши работата и заминава да се види с приятелката си. ама не, нали са големите красавици си се филмират милите, а всички мен взимат на подбив.. е тва най се дразня, аз не съм със съзнанието да го свалям или нещо от сорта, просто като човек, харизма, вибрации и тн. ми е адски симпатичен и позитивен, кара ме да се чувсвам по-добре.
и да, даскалото е шибано, по-скоро тия индивиди вътре в него. карат ме да се отчайвам от хората и да се чудя наистина ли може да са толкова тъпи и ограничени или аз съм няква сбъркана?!

LadyDi
09-28-2012, 18:47
Бааа, трябва да си оправя фаровете...

Irti
09-28-2012, 19:15
^ Ти пък за едни фарове.. някой хора книжка нямат..

Ще пукна от мъка.. напълно съм сериозен

LadyDi
09-28-2012, 19:16
^ Ти пък за едни фарове.. някой хора книжки нямат..

Ще пукна от мъка

Тва всичко живо да кара срещу теб на дълги, щото фаровете ти не са добре регулирани, не си е работа. Болят ме очите, главата, всичко.

От какво страдаш?

Irti
09-28-2012, 19:20
Не си свикнала и те заслепяват яко.. напрягаш зеницата.. зат'ва.

Утре ще ти разправям щом не ти е добре.

LadyDi
09-28-2012, 19:21
Утре ще ти разправям щом не ти е добре.
Давай, давай, казвай. Аз нямам намерение да лягам.

DevilWish
09-28-2012, 19:43
Убитаааааааа

Wednesday666
09-28-2012, 20:20
Мале, бирата е блаженство.
И както ми е жега е няк'фо съкровище.

Нужно ли е да е толкова трудно? Тоя доцент сигурно друга работа си няма. А утре съм при синът му .. Не ми се мисли как ще преживея СЪБОТА на упражнения.

А той .. Нда, естествено. С китайски йероглифи ще му напиша, че го обичам и не ме интересува никой тъпанар, който се върти около мен. И на никого не давам надежди, хич не ме касаят. Ама кой ли ме слуша .. Иска ми се да му изкрещя " Обичам те долно говедо такова, искам да се върнеш в живота ми и никога да не изчезваш!", ама кой ли ми дава възможност ..

PullMeCloser
09-28-2012, 20:32
Добре. Изненадващо бодра и жизнена. Малко ме е яд още, но...надявам се утре да успеем да се видим, щото се дразня вече.

SHPAIdURmeN
09-28-2012, 20:52
Перфектунг :D. Хаха и съм на 269 мнения :D https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSdNoQ1aP7JhTXzhaPei7T0wWns0WrTm EsKzT2A64TzVjfE-_Ec

unbreakabl3
09-28-2012, 20:58
Мамка му. Тъкмо ще реша да му пиша и той да излезе глупака му с глупак. :D Ама вече всички знаят за тръпката ми. По-окончателно от това дали може да съм хлътнала? Малко ми е кофти, че научиха, попринцип не обичам да се хваля, преди да е станала работата.. Ама... така се получи този път. Дано да е за добро.

anonymous708973
09-28-2012, 21:15
ОМГ, точно днес си говорихме с колежката за другата й работа, влизам в джобс-а и гледам пусната обява. Аааа, искам да ме одобрят, искам, искам, искаааам!!! Стискайте ми палци, щото ще черпя, ако ми се обадят.
Може да съм прекален оптимист, обаче нещицата ми се нареждат мноого добре. Даже започва да ми се оформя една идея в главата и ако след година се осъществи, ще съм направо Бог. Ковач на собствения си път. Независимост.

Ох, лягам си, изпълнена с надежда и вяра в светъл идеал.

LeprikonA
09-28-2012, 23:56
Да ме замъкнат на чалготека и да ме оставят сама да си танцувам, ебаси мамата :Д. Изморена съм, не ми е пияно (толкова по-зле за мен), поне в главата ми няма чалга песни :Д.

ForzaFelipe
09-29-2012, 00:28
Днеска(така де вчера) ми беше егати деня...Нямах нафта в колата,трябваше да си наливам от тубата ми...сам...не питайте...още блока мирише на нафта....после в бившето ми даскало от 50 учителя,точно 2мата който ми трябваха ги нямаше...накрая отидох да сглобя предаването за утре и...тоя дето ги преснемал 6те листа в който ми са подредени новините който трябва да извадя,разменил без да иска 2 от тях и...пълен хаус стана естествено,вместо за 30 мин го направих за 2 часа...докато разбера правилния ред,докато наместя новините,докато установя че няма как да ги наредя защото съм смесвал вече картина и звук,докато изтрия 7/10 и започна наново...пфффффф......ся си лягам,наспивам се и...и почва следващия шитав ден :) винаги остава надеждата че и хубави неща се случват,те сигурно се и случват,но аз съм твърде самозамаян в самотата ми и не виждам нищо...маолумник...кво ми стана,преди не бях такъв,хич не ме ебеше че съм сам,а ся...

Sh@d0w
09-29-2012, 02:48
Горе - долу. Днес ще ходим на тийм билдинг, та затова съм се надигнал толкова рано.

Дано се сети да ми звънне като се събуди. Искам да си я чуя.

А Л И С А
09-29-2012, 06:03
Опитвам се да си оправя настроението след лошите новини от снощи. Толкова се надявах да си имам съквартирантка съвсем скоро. На всичкото отгоре, Той заминава за няколко дни. Не, че не Му вярвам, но някак си ми е нервно, че ще бъде в обкръжението на момичета, които смята за сексапилни. Нищо, ще трябва да го преживея някак! :(

SisiStrange
09-29-2012, 06:38
http://www.damnlol.com/i/4119eb58a2eb315ad26f52d6a47fef8e.jpg

jghgh
09-29-2012, 07:09
^май те видях в тролей 2.

Най-сетне добър, 'непрескачащ' интернет : D FUCK YEAH

SisiStrange
09-29-2012, 07:11
100% си се припознала. 8-) Последно съм се качвала в този тролей предииии 4-5 години някъде.

Irti
09-29-2012, 07:12
Толкова ми е зле, че.. направо нямам силици да мръдна. Главата ме цепи.. гърлото да си ебе майката.. кашлица.. не стига, че е цигарена, а сега и такава.. гадна

Blab
09-29-2012, 07:14
http://www.damnlol.com/i/4119eb58a2eb315ad26f52d6a47fef8e.jpg
много жалко ми стои това "обяснение"

чувствам се добре. съботно.
разбира се, криво ми е, че нямам да извадя пачките за софия данс уийк, но такъв е животът (ми).
мисля да направя малко обици днес, да си довърша книжката/ите, да се заведа на театър и, евентуално, да пия по женски. да видим какво ще се случи в действителност.

granger
09-29-2012, 07:16
Awhh...всичко е толкова прекрасно!

jghgh
09-29-2012, 07:18

чувствам се добре. съботно.
разбира се, криво ми е, че нямам да извадя пачките за софия данс уийк, но такъв е животът (ми).
мисля да направя малко обици днес, да си довърша книжката/ите, да се заведа на театър и, евентуално, да пия по женски. да видим какво ще се случи в действителност.

можеш и да си изчистиш пощата :д

weheartiit
09-29-2012, 07:31
спинка ми се..защо станах толкова рано.

SisiStrange
09-29-2012, 07:34

Сладко е, ако си гледал сериала. :)

LadyDi
09-29-2012, 07:38
Ама може ли да е такава жега в 10:30 сутринта. Ебаси... А не си нося никви къси гащи.

granger
09-29-2012, 08:14
Саднах се, + тва трябва и да чистя след малко, да пиша куп неща, а ме мързи , а се надявам на едни нещаааа...
Та май ще се откажа да гледам един от любимите ми сериали , а именно Анатомията На Грей. Дафуя...как може такъв епизод,как може такова нещо, отказвам се, Шок ,потрес и ужасТТТ!

NambyPamby
09-29-2012, 09:12
Имам потресаваща кашлица, но продължавам да пуша. Fuck logic.
От нерви ще оздравея, ей така, напук.
Винаги може и с добро, ма що ли? Нали трябва да ми скъсат нервите от сутринта, иначе как ще разбера, че денят е започнал? Да са им живи и здрави майките, лелите, бабите, стринките.

Irti
09-29-2012, 09:33
И ти ли с кашлицата страдаш? Тц, тц

:(

NambyPamby
09-29-2012, 09:45
То мойто от боледуване, не от цигарите. От известно време толкова слаби пуша, че по-добре да не пуша. 8-)

Irti
09-29-2012, 09:47
Ясно, де. И аз в момента съм в някакъв грип.. и кашлицата от цигарите и грипа е жестока.. отделно не си чувствам краката почти.

DisappointedDreamer
09-29-2012, 10:34
Оздравявайте по-бързо, хора.

Тук е егати студа. Ама, нищо. Хапвам топло какао с бисквитки, и след малко ще се сяда да се чете по математика, икономика, история.... Абе по всичко 8-)

bloodyF
09-29-2012, 10:42
кафе,кола и бисквитки-перфектно започване на деня..
чакам да ми звънне след мача
и после да ходя на рожден ден
и после да си го нагушкам силно <3 миличкият той

Wednesday666
09-29-2012, 10:57
Уф, майната им и на тъпите прости селянки.
Мислят си, че като живеят в София и са големите гражданки.
Патки прости.
Те нека имат късмета пак толкова да ме ядосат - ще си хвърчат за селата с бързия влак.
И не се ебавам.
То ми писна от слабоумни кучки. И си мислят, че като си мълча могат да ме тъпчат.
Да, ама догодина.

Уморена съм. Много. Най-вече от липсата на сън.
Спала съм 4 часа, а предишните вечери по 6. И така цяла седмица. Аз съм жив герой бе.

Добре, имам нужда от няколко часа за мен си. Хващам телефона и просто ще вървя на някъде. Дори не знам на къде, просто искам да вървя. То в София ако няма къде да вървиш - къде ли ще има.
Обичам го, прекалено много. Искам да забравя тези шибани чувства, че ме изнервят вече. Постоянно съм в кофти настроение. Искам да се усмихвам.

Colouring
09-29-2012, 11:24
Трябва да си правя обяд, че съм много гладна, ама ме мързи. Преди малко си подреждах стаята, после трябва да пусна една прахосмукачка, че майка, като се прибере, да не ме навика. :Д
Днеска ми е спокойно, ще си почивам. После ще излезна.

Иначе как може да е толкова топло тука. ЖЕГА! Искам студ пък!

bloodyF
09-29-2012, 11:57
изядох +1 пържена филийка и сега ми е добре
трябваше, иначе довечера лошо ще се отрежа..
след малко почвам да си оправям ноктите и да пиша домашни по математика..оф

Niakoitam
09-29-2012, 12:18
Уф, майната им и на тъпите прости селянки.
Мислят си, че като живеят в София и са големите гражданки.
Патки прости.
Те нека имат късмета пак толкова да ме ядосат - ще си хвърчат за селата с бързия влак.
И не се ебавам.
То ми писна от слабоумни кучки. И си мислят, че като си мълча могат да ме тъпчат.
Да, ама догодина.

Уморена съм. Много. Най-вече от липсата на сън.
Спала съм 4 часа, а предишните вечери по 6. И така цяла седмица. Аз съм жив герой бе.

Добре, имам нужда от няколко часа за мен си. Хващам телефона и просто ще вървя на някъде. Дори не знам на къде, просто искам да вървя. То в София ако няма къде да вървиш - къде ли ще има.
Обичам го, прекалено много. Искам да забравя тези шибани чувства, че ме изнервят вече. Постоянно съм в кофти настроение. Искам да се усмихвам.

Както казва Емануела: "Тихо че съм яхнала метлата,да не спиш на входната врата! :)

SisiStrange
09-29-2012, 12:39
Ужасно тъпо настроение ме гони. Може би реагирам пресилено, а може би просто съм си въобразявала винаги, че съм много специална и незаменима и когато открих, че съм си обикновено момиченце, нещо здраво ме сви в ляво.

jghgh
09-29-2012, 12:51
^Не си. :)

Никой не е.
И всеки заслужава специално отношение и може да го получи... хубаво е, когато е от правилния човек, де. Иначе е просто тъжно.

Ще се спускам надолЕ сигурно иииии ... ох, нямам ютия още. Като прошляк ще се разкарвам из СофияТА. Бива ли?

xoxi
09-29-2012, 13:03
Най-накрая си изпуках пуканките, които държа в кухнята от 1 месец поне. Свърших си и работата преди малко и сега доволно потривам ръце и се наслаждавам на допълнителното масло в купата. :D
Яд ме е малко, че съм забравила да сложа вода в хладилника, но не е болка за умиране. Поне сложих формичките за лед във фризера сутринта...

LadyDi
09-29-2012, 13:09
Панаир, майна. Цигания :lol:

balu4ka
09-29-2012, 14:48
Явно не заслужавам и пет приказки на кръст..
Защо ли станах от леглото тази сутрин,всичко ме боли ,а ме направиха и детегледачка.Просто върхът!
Мъчно ми е ,ама какво значение има.С тази празнина,ежедневието ми се вижда сиво.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makjujozUN1qlnlq9o3_500.gif

jghgh
09-29-2012, 15:02
адски потисната, а уж трябваше да е хубав ден. не мога да си владея емоциите... ще откача. искам да мине септември.

shmatarok
09-29-2012, 15:23
Дискотеките тук започват бавно, но славно да ме дразнят. Вчера такъв панаир, пф. И таз' гадна водкаааа, бла. 8-)

По-късно днес ще пека пържоли <3 Трябва да отскоча и до магазина да си купя някои неща, щото май ми се хапват палачинки, ама да видим. :3
Той още не ми е писал. :/ Самотно ми е. И ми е странно, не знам как точно да се държа с него, че да съм в златната среда между "имам голям интерес" и "Но все пак ще ти оставя лично пространство".

~The Smile~
09-29-2012, 15:27
Еми.. хремава съм...гадно ми е,ама няма как....ще ги търпя тея сополи...

anonymous708973
09-29-2012, 18:09
Гласът ми е паднал и е по-нисък от на мъж, ама на кого му пука... Ще пада купон тая вечер, мухаха. Днес свърших работа, парите ще дойдат много по-бързо от очакваното, юпиии! Ако бившият ми си изпълни обещанието и ми уреди някаква работа, ще е направо страхотно. Трябват кинти.

Добре ми е - изцяло благодарение на него. Само той може да направи първия от онези дни не просто поносим, а прекрасен!

DisappointedDreamer
09-29-2012, 18:12
Хубаво ми е.
Свърших някои задачки по математика и биология. Ще мия чинии, ще се къпя и ще си легна, да довърша задачката по шведски в леглото. След това ще дочета (една от много) книгата ми по английски докато не задремуцам.
И навънка вали дъжд и е приятно да се сгушиш на топло в леглото, докато дъжда удря по стъклото.
Мхмхм.
Тъжничко ми е обаче за някои хора :/

SisiStrange
09-29-2012, 18:20
^ Как ти завиждам за дъжда, не е истина.

ThePainter
09-29-2012, 19:00
С всеки изминал ден става по - гадно и по - гадно... Мисълта за нея ме размазва. Нямам никакъв апетит. тия дни ми минават машинално. Вечер почти не мога да спя. абе ад е . не знам как ще изкарам тази седмица.

xoxi
09-29-2012, 19:05
С колко прекрасни хора се запознах в последно време... ех, ех, голяма късметлийка съм.
Много, много, много, много голяма!!!

Мързи ме да си оправя лака и на дясната ръка...
Ще се намацам набързо и лягам, че ми се спи мъртвешки много.

shmatarok
09-29-2012, 19:13
:3 направих си мега яката вечеря и сега за десерт имам пъпешче и ананас. много си угаждам от както живея самичка, ама не виждам нищо лошо в т'ва 8-) и никой не ме е ядосвал от почти две седмици и чувството е толкова яко <333
днес няма да се излиза, чудя се кой филм да накарам да ми изпратят :Д или пък да взема да подраскам нещо... не знам, още не съм го измислила.
той ми писа :3 толкова е сладък, ах :333 новият ми живот ми харесва. ^^

NambyPamby
09-29-2012, 19:16
Като сингъл. Свърши се.
Сега като най-големия пич ще маам вафли на корем и ще си изпуша всичките цигари, възмущавайки се тихомълком.

Psyko Nuts
09-29-2012, 19:24
С всеки изминал ден става по - гадно и по - гадно... Мисълта за нея ме размазва. Нямам никакъв апетит. тия дни ми минават машинално. Вечер почти не мога да спя. абе ад е . не знам как ще изкарам тази седмица.

Гладно и без спане? :D

NambyPamby
09-29-2012, 19:35
то поне да прежалваше девойката с купони и стабилно вливане на алкохол, да знае що не му се яде и що няма време да спи, пък то...

Niakoitam
09-29-2012, 20:20
Мечтая си някога колкото се може по-скоро и за мен да огрее Слънцето и да се почувствам наистина щастлив, напълно на мястото си и в пълна хармония със себе си...

anonymous708973
09-29-2012, 20:28
Като сингъл. Свърши се.

Ааа, не така. Какво стана?

NambyPamby
09-29-2012, 20:35
Това е една дъълга, широока и крайно безинтересна история. : ))

DisappointedDreamer
09-29-2012, 20:39
^Няма нищо безинтересно в теб.

Тъжна съм. Никога не съм плакала толкова много по книга. За пръв път чета нещо по-добро от СК. Къде е екстази, за да се консултирам с нея?
Оф, още ми се плаче.

NambyPamby
09-29-2012, 20:44
Кво си чела? Искам и аз. Веднъж само ме е разтърсвала толкова дълбоко книга, че да ревна. Повече не я и бутнах по същата причина, не обичам да се чувствам разглобена и безпомощна след книга/филм.

Мерси много иначе за комплимента, ама точно това е безкрайно глупава история. Ако не беше толкова трагикомична, сигурно да съм се съдрала от рев досега. : ))

DisappointedDreamer
09-29-2012, 20:48
The god of small things by Arundhati Roy.
Невероятна книга и история. Написана е като стихотворение. Направо, впечатлена съм. Тъжна съм. Никога не съм била толкова тъжна и празна след книга. Разказва се за двуяйчни близнаци, и това е една причините (и аз съм двуяйчен близнак) книгата да ме докосне толкова много.
Не мисля, че я има на български, но си заслужава да се прочете.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_God_of_Small_Things

NambyPamby
09-29-2012, 20:57
Благодаря. Ще я потърся все пак преведена, че с моя английски кривия имам да я чета сума ти време. : )))

спами ми се, бе. :(

Blab
09-29-2012, 21:25
!!! по пълнолуние всичко е плод на нездрави емоции. вярвайте ми, разбирам ги нещата:Д

малко съм разочарована от него, но пък имах една приятна форумна вечер навън.

jghgh
09-29-2012, 21:33
fuckin пълнолуние

SHPAIdURmeN
09-29-2012, 21:52
fuckin пълнолуние

Значи няма да спа.. :D Иначе се чувствам, ВЕСЕЛ. :D

IseeDEADbodies
09-29-2012, 22:04
Па и по-зле може. В интерес на истината ми се пикае, но страшно много ме мързи да отида, и не знам вече от колко часа се стискам, лол.

Отиде си лятото, от другата седмица почват очните. Още чакам късметчето от новогодишната (вече старогодишна ;д) баница да ми се сбъдне :D :D. Само се чудя дали календарната година ще дочака да се случи, или ще прехвърли чакането на другата ;д В същност почти всяка година ми се пада едно и също "късметче" иии почнах да губя връзката кое от всичките точно се е сбъднало ;д
Оф, защо говоря за новогодишни късметчета ? ФФС, май е време да си лягам, макар че не ми се спи, ама изобщо !

psychopath
09-30-2012, 00:36
Не съм спал от сряда, изял съм 1 кроасан и 1 пилешка супа от тогава...нямам сили да си набия една, някви паранои, филми, простотии, прееба ми се имунната система нещо, преебах си схемите ...

И НЕ МОГА ДА ЗАСПЯ!!!!!

IseeDEADbodies
09-30-2012, 06:54
Ти май целия си се преебал. Стегни се, пич. Ще си докараш големи главоболия. Върни се към нормалния си начин на живот. Т'ва не е шега работа ;]

psychopath
09-30-2012, 07:26
Верно е, че целия съм се преебал. ;д
Просто искам да заспя...другото някак ще се нареди :?

Dagichka
09-30-2012, 08:03
аз пък от тва пълнолуние си спя като пън без проблем. дори не съм чула гонките на цариградско, сутринта майка ми ми каза, че не могла да спи от тях, било нещо страшно ;д
хахаха, той се сети да ми пише, кооолко мило. бхах, месец по-късно се сети за мен? еми няма да го огрее пак, нямам никакво желание да общувам с него след случилото се и нелепата ни раздяла, а той се опитва да ме накара да се чувствам виновна, че не съм му отговаряла. еми просто не искам да се занимавам с теб бе, кво не разбира толкова..
ох, и съм болнава, гласът ми чезне, носът ми е запушен, ушите ми пукат.. перфектено просто, поне майка ми (wtf) сама предложи утре да не ходя на даскало, въпреки че имам входно по мат.. ще видим.
а да, и някви мишка ме ебават в скайп, правят си скайп имена като моите и ми искат пълномощно.. хах, накъде отива света баси..

NambyPamby
09-30-2012, 08:18
!!! по пълнолуние всичко е плод на нездрави емоции. вярвайте ми, разбирам ги нещата:Д

То много хубаво, ама това не е оправдание. Не можеш да се държиш толкова нелепо с един човек, щото си се чалнал от няква си фаза на луната и да очакваш той да се държи после с теб сякаш нищо не е било.

он: Тегава сутрин. Успах се. На всичкото отгоре се събудих от(със) запушен нос, а това е най-най-най-отвратителното нещо на света. Като цяло днес се чувствам като дроб, по-зле съм и от вчера даже, което ме притеснява. Мислех, че за ден-два ще оздравея, пък то май ще се проточи.

IseeDEADbodies
09-30-2012, 08:23
Т'ва за луната, врели-некипели.

По темата - Свежарка съм, тъкмо излизам от банята. Разцепвам се на хардстайла и си пуша фаса и не ме ебе за нищо 8-)

DisappointedDreamer
09-30-2012, 08:26
Нуждая се от цигара.
Ядосват ме.
Трябва да си уча. Блях.

Colouring
09-30-2012, 08:49
Мина ми коремът. Оправданието за неученето ми свърши доста бързо. :Д

bloodyF
09-30-2012, 09:25
^Няма нищо безинтересно в теб.

Тъжна съм. Никога не съм плакала толкова много по книга. За пръв път чета нещо по-добро от СК. Къде е екстази, за да се консултирам с нея?
Оф, още ми се плаче.

аз на книга не съм плакала, само на ''Тавански спомен'' на В.Петров, е там всеки път си изплаквам очите..особено, ако ми е по-тъжно

а аз съм най-щастливият (и зает, но нвм) човек на света
той е прекрасен, влюбена съм <333
вчера беше страхотно, днес ще ги разбият, защото ще съм там и ще му нося късмет! <3

иначе ядох ! малко зелева салатка (абе не беше малко) и малко кекс
постижение, като се има предвид, че от 4 дни не бях хапвала нищо почти
и не се напих
и съм влюбена
и мразя досадни навлеци, които ми досаждат докато приятеля ми е на 1 метър от мен -.- пфу

DisappointedDreamer
09-30-2012, 09:27
8-) Радваш, Иве.

А иначе, книгата ще я погледна. :)

IseeDEADbodies
09-30-2012, 10:02
МРАЗЯ ДА ПРЕИНСТАЛИРСМ УИНДОУС!!!!!!!! Вечно щастие на тоя който е измислил т'ва чудо на техниката [b]смартфон[\b]. И на тоя измислил wi-fi-ят xD. Че иначе можех да се гръмна собственоръчно.

Wednesday666
09-30-2012, 10:11
Наспах се! Направо не мога да повярвам.
Изчистих, оправих всичко, сега си пия доволно кафенце и ми е кеф.

Само той ми липсва, обаче вече започнах да свиквам с липсата. Надявам се скоро да го преодолея, защото е мъчително.

DisappointedDreamer
09-30-2012, 10:20
Готвя, уча и се ядосвам.
Апф.

LadyDi
09-30-2012, 10:41
О, скоро и аз плаках на книга. Проблемът беше, че я четох в автобуса за София. Дамата до мен доста се притесни :lol: