Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 23

Страници : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

kalpazanka
08-25-2012, 15:41
Айде честит нов вол! Да видим за колко време ще го изпишем :D

Sh@d0w
08-25-2012, 15:48
Много хубав ден!

Бяхме заедно, снимахме, разхождахме се ..и други неща :D

Единственото тъпо - баааахти жегата дето е навън. Да идва по - скоро тая есен че ми писна от тия 40 градусови жеги!

Чакам я да влезе в сайп :D Утре мисля да си тествам колелото бтв. Дано гумите са му още в ред.

granger
08-25-2012, 15:48
Честита тема:)
Бля отвратително ми е. Боли ме корема , супер ,супер много. Идва ми да се гръмна честно,толкова много ме боли,че вече не ме свърта на едно място. Кво ли не пих - никакъв ефект...просто ...тоя първи ден ме убива. Искам да вия от болка...
аргх и не съм си у дома. Да кажеш , поне да съм си в собственото си легалце, ми то съм на пичката си лелина,около мен е пълно с хора ,не мога да легна да си се свия,направо ще издумкам.
Искам вкъщи,искам да е утре.
искам да не ме боли ;/

kalpazanka
08-25-2012, 15:51
^Душа, пробвала ли си Герикапс?

Днес съм като ударена с мокър парцал. Това недоспиване ми играе лоши шеги...

balu4ka
08-25-2012, 15:56
Аа,нова темичка ^^

Като цяло ,чувствам се изтощена.Не мога да спя,тази жега ме убива.Станах нощна птица,заради тея 40 -градусови и ненормални температури?!-следствие ,моето безсъние.Липсват ми някои неща,искам да върна времето с 2 месеца...

bloodyF
08-25-2012, 16:13
честита тема
нещо днеска ми мина за половин секунда :о
странно ми е, чете ми се , ама ми е тъмно за четене, пък мразя на лампа
ама след малко май ще се наложи, щото ми е скучничко
искам да си направя тортичката, ама ще видим :о

granger
08-25-2012, 16:16
^Душа, пробвала ли си Герикапс?

Днес съм като ударена с мокър парцал. Това недоспиване ми играе лоши шеги...

Не,но съм твърдо решена, след тези прекрасни дни,да посетя гинеколога си,щото 5 години 1 път е било да не ме боли. А да не говорим кръста ми в какво състоянийце е.Повръща ми се брутално. Ще ида да го посетя аз, при все ,че и тва лято толкова се омеси и разбърка,че чак се плаша. Да видим какво ще ми каже.
Този медикамент ще го погледна какъв е. Щом си го казала,значи е надежден. Мерси .

DragonLady
08-25-2012, 16:21
Честита ни нова тема!
Днеска ми цял ден мързелуване в къщи и лентайство на макс. Най-сетне намерих един ден в който да мога да си остана в къщи, без да ми се налага да излизам ( до магазина не го броя ). Намерих си и едно много готино сървърче на майн крафт и съм много доволна :)

PullMeCloser
08-25-2012, 16:23
Сравнително добре. Изморена съм доста, все не успявам да се наспя. Броя си дните вече, искам си моето легло и спокойствие :Д

Jaune
08-25-2012, 16:34
едит;
от нищо не се отказвам
тва е!

SisiStrange
08-25-2012, 16:53
Хубав, хубав ден. :):) Получих голяма доза Радослав. <3 Снимах доста. Нахранихме паяците. Купих си кантар. 8-) Гледахме фретката в магазина. Вече персонала свикна с мен. :D През вечер ходя да я зяпам... <3 Ужасно е сладка.

Поздрав за новата ни темичка:
http://safi.comuv.com/images/medium.jpg

SunnyBlue
08-25-2012, 16:55
Тъпо ми е .. днес бивше гадже ми каза че още ме обича а минаха две години и аз забих и не знаех кво да кажа. Оцапах се цялата със сладолед. Изгорих се с пресата. И на всичкото отгоре ми дойде. Как да съм ?! :D

DisappointedDreamer
08-25-2012, 16:58
Бля отвратително ми е. Боли ме корема , супер ,супер много. Идва ми да се гръмна честно,толкова много ме боли,че вече не ме свърта на едно място.

И аз съм така в момента, Пламе :/
Иначе, честита ни тема. Лежа си и чета 50000-те хиляди книги които имам да прочета. Хубаво ми е.

Furious?
08-25-2012, 17:20
Уут , първа страница отново.Душирах се и ми е някакво готино днес.Отивам да пъкъпя

NambyPamby
08-25-2012, 17:25
В момента се опитвам да измисля как да си го върна тъпкано и ми се мъдрят няколко стабилни варианта, но знам, че имам потенциал за нещо по-добро. Във всеки случай - да се запасят с вазелин, че ще им пръсна дупенцата. <33

bloodyF
08-25-2012, 17:46
ебати хората, честно.
момиче, с което се познавам от 2 седмици се сети да ми звънне, а те-не.
ако искат, ясно е колко им пука.
ще им покажа и на мен колко ми пука обаче.
пхх.
поне си направих торта, имам шоколад и ще се тъпча.
нянян, нека им е гадно.

Dagichka
08-25-2012, 17:53
тъжна съм, но и някак облекчена. разделихме се, просто нямаше как така да кретаме, сега като си излях всичко ми мина, но се чувствам.. празна. за това гледам да запълня празнината със стабилно количество сладолед, имам цяла кофа 2кг поне ;д и слушам nickelback <3

nepowtorima
08-25-2012, 18:10
Оо честита нова темичка ^_^
Слушам някакви супер якички песнички.
Изморено ми е, но при това ми е много якичко.
Днес цял ден на басейнче.. и той с мен ^^ aww <3
Беше голяма борба с него .. хихи .. сладур <33
Пф.. дали ще стане нещо повече с него.. wait to see..
Агрх.. тоя е ебати досадния.. к'во ш'го прая.. ни нам
няняням <33

DisappointedDreamer
08-25-2012, 18:40
слушам nickelback <3

Ох, страхотни са. Ще ходя на техен концерт след 2 седмици ^^
Има скара, шоколад, Дракула и чичо ми Стивън. Хепи съм.

LeprikonA
08-25-2012, 19:00
Тия жеги изооообщо не ми идват добре. Изобщо, искам зима и студ! "Определено, може би" маааалко не ме впечатли колкото очаквах поне, но не беше лошо. Късметлийски ден ми се оказа и от към дрехи, на супер-ултра-мега-добрата риза попаднах, не мога да и се нарадвам ^^^^^.

Furious?
08-25-2012, 19:28
4/5 средна работа. трябваше да и се обадя , ама ме мързеше да се връщам. се тая , на климатик с цигарки ми е супер

xoxi
08-25-2012, 19:36
По случай новата тема, ще се оплача и тук колко ме болят мускулите.
Предполагам ще ми трябва доста време да свикна с тренировки 5-6 пъти в седмицата + нов хранителен режим.
Още съм в началото и е мъка.
Единственият ми стимул е, че той се мъчи с мен. :D

Blab
08-25-2012, 19:40
Тия жеги изооообщо не ми идват добре. Изобщо, искам зима и студ!

да!
купих си есенни шалчета и милитъри жилетка. яко съм в модата!:Д
трябва ми само един дюс панталон и съм реди ту гоу, йо.
код червено ме подсеща за ваня щерева. слееееедващия!

unbreakabl3
08-25-2012, 19:48
Супер якия сервитьор ми се усмихна и ми обърка поръчката.. хаха..
Междувременно ми пише един човек, което не мога да кажа, че не ми харесва.. Но същевременно и ме притеснява да не объркам нещо.. :D Оф, защо никога не съм спокойна, като ми пишат нови хора и вечно се старая да им се харесам..
Добре че поне с Него се бяхме виждали доста преди да започнем да си пишем, че иначе и там щях да оплескам работата.. Не че сега не е подобаващо оплескана. И ми се иска да измисля нещо хубаво да му пиша на моя хубавец, ама.. нищо не ми идва на акъла.. пък не искам да изглежда отчаяно. Пък и тоя пуст инат, инат, инат!...
Междудругото деня не мина чак толкова лошо, колкото си мислех. Само дето пих Кола, а си казах, че няма да пия повече!
Току що се изкъпах и смятам да се отдам на релакс пред компа...

Chacho
08-25-2012, 19:51
Нямам никаква мотивация напоследък, чак се чудя как въобще все още свършвам по нещо полезно. Тренировките ми са зле, ученето хич го няма, въобще не виждам как ще мина в 3ти курс. Жеги, цигари, трева, стрес, еднообразие. Ше му еба майката, тва е прекалено жалък опит на обстоятелствата и забърканите от мен каши да ме сломят. Днес, утре или след месец, все ще издрапам.

nepowtorima
08-25-2012, 20:21
Ох започва да ме боли дупето, щото неска така брутално паднах, за да го гоня и то с детска кофичка, за да го залея.. хаха .. излагацията беше на мах..
Охх с тея планове за догодина на море.. aww .. как няма да станааат ;xx

NambyPamby
08-25-2012, 20:22
Писна ми да си вися у нас само щото навън не се диша. Утре имам работа и ми е през междукрачието от колко до колко не трябвало да се излиза, няма живота ми да се определя от нЕкви мърляви метеорологични условия, ебаси.
И тя ми къса нервите. От 3 дни ми се губи, пък ми е едно от най-най-най-близките същества(а списъкът е символичен), всеки божи ден сме заедно, пък ако не сме, се чуваме по едно 5 пъти да си разкажем как е минал деня и станало ли е нещо интересно. Разбирам, че минава през кофти период и иска малко спокойствие и тишина, опитвах се да бъда толерантна, ама майка му стара, не съм й вдигала аз кръвното 2 месеца наред, че да ми се налага да го отнасям, заради някъв лигльо.
Побърквам се честно. Много ми е притеснено дали е добре и как е въобще.
Пробвах се да гледам филмчета, да цъкам игри, спах безбожно много часове, чета книжка, ама... не мога така да бездействам бе, ще се гръмна вече. Пък като си направя равносметка колко никотинови пръчици са ми минали през устата, направо ми идва да си бия няколко шамара.
Скучно ми е, тъпо ми е, изнервено ми е, не мога да спя и в момента се чудя как да ги избия тия шибаните часове до утрешния ден.

Зайче..
08-25-2012, 20:23
много празен ден беше днес. толкова ми се спеше, че не знаех къде се намирам.. ;д сега съм уж по-добре, защото се разхождах по центъра с една приятелка и се "нормализирах" 8-)
иначе утре се очертава супер тъпия ден, дано поне вечерта да си струва.. ще видим(:

ForzaFelipe
08-25-2012, 22:04
Скукаа..Тъжно ми е и ми е тъпо.Днеска беше доста ленив ден,излязох 2 пъти навън за по половин час и всеки път се връщах с чувството че съм бил 4 часа нон стоп на фитнес 8-) жегите са убийствени...и все пак беше адски тъп ден 8-)

xoxi
08-25-2012, 23:46
Смесени емоции.
Изморена съм, обнадеждена съм, влюбено ми е, весело ми е, носталгично ми е, тъжно ми е.
И от един час слушам песни на Слави.
Той се отнася прекалено търпеливо към мен тази вечер. Рядко е толкова предразположен към разговори на тази тема, още по-рядко е готов да помогне. Явно усеща, че вече съм го закъсала тотално, за това е толкова нереално търпелив и добронамерен.

Daydreamer3
08-25-2012, 23:53
Ужасно скучно и тая жега..

JuStElly
08-26-2012, 02:42
Много ми е странно... как може един ден да е супер мил и прекрасен,а на следващия да е най - големия за*ник ?! смисъл тъпо е,ако не друго. Да се вземе в ръце... ако се държи гадно,поне да го намразя и да приключваме работата,ако не... и аз не знам тогава ;дд

Irti
08-26-2012, 06:05
Нямам никаква мотивация напоследък, чак се чудя как въобще все още свършвам по нещо полезно. Тренировките ми са зле, ученето хич го няма, въобще не виждам как ще мина в 3ти курс. Жеги, цигари, трева, стрес, еднообразие. Ше му еба майката, тва е прекалено жалък опит на обстоятелствата и забърканите от мен каши да ме сломят. Днес, утре или след месец, все ще издрапам.

+1

Нямам и аз хъс и воля за нищо.

Тренировките ги заебах от толкова време, че нищо не е останало от мен.. стопил съм се като свещ на слънце.

Пък и толкова ми се пуши, че вече две не виждам. Не се издържа.

И ми се спи яко.

И секс не съм правил от не знам кога, че даже и не ми се прави..

Поне кафе имам, ама то какво е кафето без цигара..

Sh@d0w
08-26-2012, 06:06
Една сутрешна обиколка с колелото ми дойде добре. Загубил съм тренинг обаче. Ще вляза във форма тия дни.

Хм чакам я да се събуди 8-)

gugenceto2
08-26-2012, 06:25
Дебилски дни се задават :X Задника и гърба ме болят, защото паднах от леглото а след това се подхлъзнах на стълбите. И на всичкото отгоре си направих кафето твърде сладко и сега не знам кво да го правя :D :D :D Мързи ме да си пусна вентилатора. Изглежда ще се удавя в собствената си пот. Базик бе Уили :D Едно клипче http://www.youtube.com/watch?v=vepuBoFelw8&list=UUtvUiGM2kAZWD4K5Ei6kWng&index=6&feature=plcp От известно време много се кефя на това момиче :D

SisiStrange
08-26-2012, 06:59
Спи ми се още. Днес е ден за решаване на производни. Ако на поправката му хрумне да даде да търсим втора производна, ще го видим отново на следващата поправка. 8-) Снима ми се, но... няма за кога.

DisappointedDreamer
08-26-2012, 07:09
Голям студ. Увила съм се тука в един пашкул от одеяла, и си пиша по биология. След нея ще си чета книжките. Доволна съм.

Dagichka
08-26-2012, 07:26
Ох, страхотни са. Ще ходя на техен концерт след 2 седмици ^^
ахх *завист* да си изкараш много яко и после да разкажеш как е било ^^

чувствам се добре. през нощта имах достатъчно време да обмисля пак всичко, да се сетя какво преживяхме и тн.. ще се опитам да запазя само положителното в глава си, поне той на това ме научи, да гледам от добрата страна на нещата.
топло ми е, а дано от утре е по-хладно, че и трябва да ходя да ми бият някви 2 ваксини, да се виждам с куп хора и да почвам да се стягам за даскало.. дъх.

Supermassive____
08-26-2012, 07:39
Ммм прекрасно време.. В много добро настроение съм, с чаша бира в ръка и слушам музика :P :)

weheartiit
08-26-2012, 08:31
Очаквах да спя повече и усещам,че днес сигурно ще ми е кривичко.

unbreakabl3
08-26-2012, 08:32
Днес ще съм щастлива. Не се събудих в кой знае колко добро настроение, но поне вечерта заспах в добро, имайки предчувствието, че като се събудя ще имам съобщение от него. Е, нямах, но пък това не ми е развалило кефа още.

LeprikonA
08-26-2012, 08:44
да!
купих си есенни шалчета и милитъри жилетка. яко съм в модата!:Д
трябва ми само един дюс панталон и съм реди ту гоу, йо.
код червено ме подсеща за ваня щерева. слееееедващия!

Сейм,само че шалчетата още липсват, но наваксвам с есенни по-плътни панталони. Вече кроя планове как ще си търся палто :Д. А навън е 40 градуса!

Ами горещо ми е, какво чудо направо. Днес успях да поспя малко по-стабилно то вчера, пак ще е мързел основно май, а утре работа и математика с примерни матури :Д.

kalpazanka
08-26-2012, 08:46
Дотегнало ми е вече. От вторник насам не мога да се позная...

Irti
08-26-2012, 08:54
Ти знаеш всичко за бокса, така че няма нужда да минаваш по онзи стар път отново. За да победиш този ти трябва скорост, а ти я нямаш. И коленете ти вече не държат както преди. Така че здравото тичане също аут. И вече имаш наслагания на повечето свивки и мускули. Имаш проблеми и с гръбнака.Значи и спаринга е аут. Затова ще заложим на удари от старата школа. Чиста сила. Силови тренировки.Щанги,гири, варели и гюлета за да развием мощни удари,които така ще го нараняват и така ще го боли,че ще го чувстват и роднините му. Всеки път, когато го удариш, ще се чувства все едно е целунал Експресният влак. Уеах! Хайде да направим малко мощни бомби!

ShtrudeL
08-26-2012, 09:24
Тъжничко. Понякога просто попадам на някакви неща и ми става тъжно. И то без да се филмирам излишно. Като да се убодеш на игла и тялото ти да го заболи, да се дръпнеш, да писнеш от болка... рефлекси...

unbreakabl3
08-26-2012, 10:28
Много ми е трудно без газирано! Направо полудявам да я карам само на вода и сокчета. :D За мен си беше като цигарите за други хора. Обаче за сметка на това корема ми е станал супер як. Ако вкарам и малко тичане тия дни съвсем ще се оправи работата. :)

Anichkaxxwee
08-26-2012, 11:04
Някво заспало ми е, скучно ми е
Чудя се дали да ходя в Славейков или да остана тука

Furious?
08-26-2012, 13:31
Наспах си се днес добре.Малко ми се провалиха ранните планове , ама тези за вечерта си зависят само от мен ! Колко се смях не е истина

shmatarok
08-26-2012, 14:10
Прекарах си мега добре. Но съм донякъде разочарована от себе си. То бива-бива....
И все пак отдавна не се бях забавлявала така безгрижно, без да ми пука как ме гледат. :Д

NambyPamby
08-26-2012, 14:24
Навън е като в пещ, а аз трябва да излизам. Ужас не, ами безумие.
На всичкото отгоре пак открих мои снимки във фб от някоя тежка нощ и ми идва да се застрелям вече. 8-)
Да се гримирам и да изчезвам, че ако още малко се повъртя в нас, най-накрая ще си легна да подремна. :д

Irti
08-26-2012, 16:46
Жега, жега, много жега. Не ми харесва. Не съм адекватен на топлината и искам зима целогодишно. Ама не сняг, а просто да е бахър.

Ух.. и тази ще вземе да ми влезе в главата, а това е толкова недопустимо. Усещам, че ще взема да подам след толкова време. Трябва да я държа далеч от мен. Не мога и не искам да позволя някой да ми е в главата. Не трябва.

Гадно, гадно. Поне се чувствам малко по-добре без алкохол, а без цигарите се чувствам по-зле.

От без тях вече не знам кой ден, час, дата сме. 8-)

Трябва да избягам някъде.

Бягам, бягам..

.. тръгнах..

weheartiit
08-26-2012, 18:10
Много празен ден.Не свърших нищо ...

BornToRaiseTheHell
08-26-2012, 19:50
http://www.youtube.com/watch?v=CYKTduaZC8g с тази песен и неговото обаждане, за да си поговорим утре... продължава да е кофти :D

DisappointedDreamer
08-26-2012, 19:59
Изморена съм физически, бълвам огън от енергия емоционално. Искам да се развивам, да чета, да опознавам, да старея дори. (е, само умствено). Нещата са се обърнали сега - всичко в даскало и социален план върви прекрасно: много неща за научаване и обогатяване на знанията, нервите и мисловите процеси; приятели, купони и тийнейджърски живот на макс. Обаче всичко останало се руши около мен като сград бомбандирана през Втората Световна Война, или ръсещ се пърхот от нечия мазна, нечиста коса.
Ъх, нуждая се от сън. Поне си прочетох Дракула. Имам още няколко книжки останали, и ще ходя отново да си избирам ценни редове от библиотеката.

bloodyF
08-26-2012, 20:27
стана ми тъпо
смисъл
тоя пост дали е бил за мен..или си въобразявам ?! щото може би откривам доза истина в него
оф
и никой няма да си пишем
както станах преди 20 минути може и да легна пак..ох..

Irti
08-26-2012, 20:36
Имам сила да си преобърна буса, ако се напъна и то сам, а нямам мотивация. Говедото в мен спи и не може да се пробуди.

Празно ми е в главата. И мислите са ми някъде там..

Не ми се спи тази вечер сам и ще викна някоя приятелка да преспи в нас. Просто ми се спи с някой. Не ми се прави секс. Не знам и дали ще го правя скоро, защото не искам.

Не мога да изляза от форума. Не ми дава да цъкна изход. Бах.

Чачо, отказваш ли цигарите, бе? Как върви? Че на мен ми е умрял коня на тази тема.. пф.

Доста съм отчаян, което не е типично за мен.

Chacho
08-26-2012, 20:41
Ми още не съм си допушил кутията, което ме радва. Остават ми 2 цигари, но изпуших 8 за два дена, което ми е окей. Ще приключа и с тези 2, и стига толкоз.

Иначе в началото на месеца не пуших 7 дена, първите 2 ми бяха доста трудни. После се напих и си изгубих контрола. Сега ще проверя дали съм си взел поука. Ще пиша в темата как върви. Но не съм много оптимистично настроен, няма да се изхвъргам. Отвратително е, постоянно са ми в главата. Човек да гръмнат покрай мен, цигарите повече ще ме вълнуват.

Утре почват изпитите, а нищо не знам. Мързеше ме да чета и ще си кусам надробеното. Ама толко ми е през кура вече...

Irti
08-26-2012, 20:49
Имаш Лс, братле. Мрън за цигарите!

DisappointedDreamer
08-26-2012, 20:51
^Depression at its best!

ShtrudeL
08-26-2012, 22:54
Имам някакво тъпо, гадно чувство..
Искам да си взема изпита. Искам, искам. Ако не го взема ще се депресирам.
Искам и всичко да е ок..
В последните няколко дена ми е хипер емоционално и и искам малко спокойствие, сигурност и гушки.
Искам да не мисля толкова много.
оох трябва да излязаа, ако не за друго, поне ще чета на спокойствие, че в нас изобщо не пипвам. УЖС! Като изляза, ще чета от скука.
Но пък имам нужда и да съм социална сред хора, с които знам, че мога да си кажа нещо. Едно момиченце хипер много ме зарадва с нещичко, искам да ми е дружка. <3 Намерих и човек, с който да философстваме за нещата от живота, защото в туЙ ме бива най-много. Направо е чудничко. За пръв път нямам нужда да споря с някой, докато си развивам теориите по рибешки, докато си обрисувам с думички света, просто защото ме разбират, толкова е блажено. Дори се почувствах в свои води. ОМГ i wanna be hippie :3
охх... а сега умирам от глад и ми е тъжничко..
http://media.tumblr.com/tumblr_lzcjez2Wot1qaln83.gif

ForzaFelipe
08-26-2012, 23:56
Пфф,май ще си лягам вече,цял ден тъпея само...няма и с кой да проведа нормален разговор,всеки нанякъде...а като нямам време 100 човека ме търсят и после са сърдити че не им отделям време...кога ще намеря и аз сродна душа... :(

Irti
08-27-2012, 07:43
Странно. Сънувах, че умирам. И майка ми също го е сънувала. Едно и също сме сънували.

...

Агресивен се чувствам.

DisappointedDreamer
08-27-2012, 07:50
Ако сънуваш твоята смърт, значи ще бъдеш обичан, ще се изявиш.
Значи нещо хубаво ще ти се случи! :)

Притеснена съм. Искам да прекарам целия ден в леглото, четейки или гледайки филми. Тъпо ми е.
На даскало съм. Блах.

Irti
08-27-2012, 07:52
Ако сънуваш твоята смърт, значи ще бъдеш обичан, ще се изявиш.
Значи нещо хубаво ще ти се случи! :)

Нещо не ми се вярва.

DisappointedDreamer
08-27-2012, 07:54
Не бъди такъв песимист!
Апф. Пращам ти слончета и розови цветенца.

Irti
08-27-2012, 08:06
Оптимистите са глупци.

Ще има буря.

Ще шиба много дъжд.

sashko705
08-27-2012, 08:18
Оптимистите са глупци.

Ще има буря.

Ще шиба много дъжд.
Дано да си прав! Иначе аз съм супер хепи, защото мога да закусвам пред компютъра... ^_^

Зайче..
08-27-2012, 08:28
бахти ужасните деца, убийци такива 8-)
иначе ми е хубавичко, защото довечера ще ходим на китайския ^^

bloodyF
08-27-2012, 09:22
13 vs 9
not bad 8-)
имам воля,ще успея, вярвам в себе си, дори когато никой друг не вярва в мен!
иии ми е едно такова разлигавенко
уж довечера навън, ама като гледам какъв дъжд ще вали по-късно никъде не ми се ходи

cyclops
08-27-2012, 09:25
Еххх..върнах се след 1 месец море. Беше толкова прекрасно, че сега съм в следморска депресия :( Беше един райски месец. Най-хубавото лято! Нищо де, още малко и после пак ще отскоча до морето. Сега ме чакат куп задачки, за които трябва да се стегна.

SisiStrange
08-27-2012, 09:32
Иии свърших си работата, нарязах срезите. След малко прехвърлям 50-микронените в сребърния разтвор и се прибирам вкъщи. :) Днес е хладно и ще мога да потичам. Освен това като се видим ще беснеем из магазина за дрехи и ще завземаме пробни. 8-) Life's good.

ForzaFelipe
08-27-2012, 09:37
Оптимистите са глупци.

Ще има буря.

Ще шиба много дъжд.

Дано този път не забравя да си затворя прозорците отзад на колата,че не ми се чисти с препарати кори и да пера седалки......

Иначе,адски ми се спи,днес пак съм у телевизията,ама там е мнооооооооого скучно...лошото е че шефката си мисли че съм някой много надъхан и ми се занимава...ама кво да ми се занимава като знам че следващите 3 месеца поне трябва да съм стажант,демек ще тъпея по 4-5 часа там за нищо...на всичкото отгоре всичко което се прави е...толкова отчайващо :х 8-)

DisappointedDreamer
08-27-2012, 09:54
ЩАСТЛИВАААААА СЪММ!!!!
Ебати ебати ебати ебати!!. :):):):) дано нещата се наредят, ааааааххххх, щастлива съм!!!!

:):):)

jghgh
08-27-2012, 09:59
Тъпо.
Ужасно тъпо.
Трябва да си търся квартира, не съм сигурна дали искам да живея с приятеля ми иии баси, как да му го кажа? Отделно някак си искам да го взема. Не знам какво искам.
Трябва да си взема котката в София, щото в моя град няма кой да я гледа буквално - и двамата ми родители ги няма вкъщи почти цяла година, сестрата ще учи в чужбина. Не искам да я подарявам. Супер много се натъжавам. Искам си котката с мен. Не искам да я подарявам :?
Баси.. и искам да си намеря свястна квартира със свестни хазяи. Садец. Много сад. И объркано.

kalpazanka
08-27-2012, 10:00
Не искам есен, не искам да ми е мрачно, не искам довечера да има порой! Мразя да вали! Не искам и да е тъмно като в кокоши задник в 9 вечерта!
Синята слива цъфна, цъфнали са и кестени в Южна България, направо не ми се мисли какви сметки за ток ще плащаме след някой друг месец... И каква пързалка ще е на -20! За капак е едва 27-ми август, а се държи като 27-ми септември!

Душо, ако ще си под един покрив с хазаи, ще трябва да жертваш гаджето. От опит ти казвам. А за стара котка не търси нов дом, защото това влече лоша карма.

DisappointedDreamer
08-27-2012, 10:05
.....

Ох, не се отчайвай. :/ до болка познато ми е. И аз квартири търся, само че по Швеция. Живях 3 години в посолството в Стокхолм, и сега май ще могат да ни дадат апартамент отново в посолството. Затова се и радвам, 'щото 6 месеца нерви, стрес, отчаяние, депресия че не можеш да си намериш квартира, при положение че си на 3000км от вкъщи, без родители и на 16.
Успех на теб, и не си оставяй котенцето! :)

Cloud9
08-27-2012, 10:39
Омръзна ми все да ми е лошо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jghgh
08-27-2012, 11:05
Душо, ако ще си под един покрив с хазаи, ще трябва да жертваш гаджето. От опит ти казвам. А за стара котка не търси нов дом, защото това влече лоша карма.

Какво имаш предвид под това за гаджето? Хазяите не се кефят на двойки ли?

А що се отнася до котката - пак какво имаш предвид? Тя е младо коте. На 4 човешки години е. А и ако тръгна да вярвам на суеверия какво се очаква да направя? Хората пътуват с животните си. Не мога да я оставя сама в жилището, ще умре буквално от глад. Ако я подаря - значи все пак й търся нов дом. Няма друг изход освен да я домъкна в Сф или да я подаря, но при всяко положение това ще е "нов дом". Затова избирам да не вярвам в суеверия.

bloodfrozen
08-27-2012, 11:38
Вдъхнових се да извършвам кулинарни експерименти в кухнята. Избрах си 1-2 рецепти от нета, обаче установих, че не разполагам с необходимите продукти. Пък така ме мързи да се разкарвам до магазина.. :D Ще поръчам на майката да ми ги донесе на връщане. Дано не ми изчезне вдъхновението дотогава.

kalpazanka
08-27-2012, 12:11
Какво имаш предвид под това за гаджето? Хазяите не се кефят на двойки ли?

А що се отнася до котката - пак какво имаш предвид? Тя е младо коте. На 4 човешки години е. А и ако тръгна да вярвам на суеверия какво се очаква да направя? Хората пътуват с животните си. Не мога да я оставя сама в жилището, ще умре буквално от глад. Ако я подаря - значи все пак й търся нов дом. Няма друг изход освен да я домъкна в Сф или да я подаря, но при всяко положение това ще е "нов дом". Затова избирам да не вярвам в суеверия.
Не се кефят на двойки е възможно най-тактичния израз. :D Изобщо може да не се сдобиеш с квартира, ако обявиш, че сте комплект. Не се гледа с добро око на съвместното съжителство преди брака....... Да замъкнеш пича, след като вече си наела квартирата, също не е оферта, защото може да се окажеш скорострелно на улицата.

За котката- има се предвид да не я подаряваш.

DisappointedDreamer
08-27-2012, 12:13
Защо не се гледа с добро око на съвместното съжителство преди брака? Интересно ми е. Това звучи като от някой свръх религиозен филм.

kalpazanka
08-27-2012, 12:14
Да не съм им в изкуфелите глави, че да знам?!
:D

Irti
08-27-2012, 12:15
Всъщност не съм виждал и чувал такова нещо. И не ми се е случвало, а съм бил под наем. Плащаш ли си няма значение с кой си и какво правиш. Стига да не чупиш, да не правиш основни ремонти и да си цакаш парите нямаш никакъв проблем с никой.

SisiStrange
08-27-2012, 12:16
Всъщност, ако попаднеш на млади хазяи, няма страшно. Или на сравнително млади поне. Само че, ако е някоя баба липсата на мъж може да ти е най-малкия проблем. Там се започва с разни ужасии като кога ще се къпеш и колко често, дали може да ползваш пералня, в колко ще излезеш, в колко ще се прибереш, правиш ли упражнения, слушаш ли музика... безкраен списък. Знам го от едни приятели, които заживяха в София по-миналата година. Минаха през всякакви простотии, но сега най-сетне си намериха едно младо семейство с 2 деца, които са повече от толерантни към тях.

kalpazanka
08-27-2012, 12:19
Ирти, налагало се е да крия маратонките на приятеля си на терасата, за да не ги види хазяйката, като се прибере. Комшийките, пак нейни набори, обаче, си свършиха работата- осведомиха я. Следващата ми квартира...хм, там се задържах месец. Не издържах да ме разпитват като първолак. Когато решихме да се съберем, започнахме да си търсим квартира БЕЗ ХАЗЯИ.
Няма да споменавам колко пъти сме нощували в негова братовчедка, просто щото в квартирата ми не е имало начин /това преди да се съберем/.

Сиси, прала съм на ръка, липсата на пералня не ми е била проблем, а липсата на спокойствие. :)

jghgh
08-27-2012, 12:24
Бати ненормалните хора.

Мен бтв една бабка ми затвори телефона с'я, преди малко. Да я ... и в лудата :D
Значи звъня й да я питам за апартамента й в Люлин. Тя още от началото сепната - как може да се интересувам, при положение че е написала "всичко" в обявата си. Е така, пролича й, че е сприхава, аз нали вадя интуицията, още от гласа ги усещам какви са :D Питам я колко стаи има жилището и БАААМ, затвори ми телефона.
Направо без да ми казва и дума усетих че отношението й явно е "Или го наемаш веднага или вън", а мен все пак ме интересува да не е някаква кутийка, за която да си давам парите.

kalpazanka
08-27-2012, 12:29
А ние, докато търсехме ОБЩОТО жилище, едната затвори, като чу гласа на моичкия.
Бяхме се отказали почти в един момент. То една мизерия, оригиналния цвят на мокета не можеш да познаеш какъв е, мирише на отврат в целия апаратамент /гарсониера, извинете ме/, в банята блажната боя пада като юфка, на диваните и леглата пружините са изскочили и могат да ти пробият кожата и прочие... А като попитах за наема:
-150 лева! Не подлежи на коментар!
И верно, не подлежеше. :lol: Просто си тръгнахме.

SisiStrange
08-27-2012, 12:30
Сиси, прала съм на ръка, липсата на пералня не ми е била проблем, а липсата на спокойствие. :)
О, напълно нормално. И на тях не им беше до самата пералня, а до това, че не могат да се почувстват у дома си и всичко е под строг контрол. Много противни хора има.

jghgh, нека са такива отначалото, че да си знаеш. По-гадно е, ако те посрещнат с мила усмивка, а после ти се покатерят на главата. :)

DisappointedDreamer
08-27-2012, 12:33
Ужас 8-)
Ние пък с брат ми трябваше да се нанесем веднага в един апартмент, чиито наем беше страшно скъп. Нямаше вода, душа беше счупен, душ кабината също. Налагаше се да се поливаме с кофи и шишета, за да се изкъпем. Отгоре на всичкото пък имаше и мравки, с които буквално деляхме квартирата. Обикаляхме и трепехме като луди. 8-)
Ох, наспамихме хубаво темата, ама такива истории са ми интересни. Трябва да си отворим такава тема "Неволите в търсенето на квартира".

По темата: хубаво ми е, имам икономика, после съм си вкъщи. Охх, щастлива съм. Наистина. Дано всичко се нареди както ми се иска!

jghgh
08-27-2012, 12:37
М'чи да, интересно е. То такива случки са все пак и забавни, погледнати от дистанция на времето.
Сиси, ти била ли си при такава, каквато описа - за строгия контрол, за тренировките и т.н.?
Ужас. Ама това сигурно са хора без личен живот, че толкова искат да контролират твоя.

А инак още преди да стана студентка един бивш ми беше казал в никакъв случай да не наемам апартаменти на центъра при бабички! :D

kalpazanka
08-27-2012, 12:37
Дриймърке, бях разказвала във ВТН преди време как ми предлагаха обзаведена гарсониера, която се оказа пригодена за живеене маза с малки прозорчета, мивка, пълна с неизмити бойлери, миризма на мишки everywhere и......... за капак последния наемател откачил бойлера и си го взел. И тоя лукс за 160 лв. :lol:

Irti
08-27-2012, 12:39
Ирти, налагало се е да крия маратонките на приятеля си на терасата, за да не ги види хазяйката, като се прибере. Комшийките, пак нейни набори, обаче, си свършиха работата- осведомиха я. Следващата ми квартира...хм, там се задържах месец. Не издържах да ме разпитват като първолак. Когато решихме да се съберем, започнахме да си търсим квартира БЕЗ ХАЗЯИ.
Няма да споменавам колко пъти сме нощували в негова братовчедка, просто щото в квартирата ми не е имало начин /това преди да се съберем/.

Ще ми държи сметка и после нарочно ще разпъна прашките на момичето, като черен гарван на вратата на бабичката.

В блока например е бахти моргата. Само ми трескат по тръбите на радиатора, ако нещо съм се разбеснял или съм пуснал музика. И тогава като хвана тигана и като почна АЗ да трескам по радиатора.. знаеш ли к'во става. Редовния номер е, ако този под мен ме дразни изкарвам един маркуч от мивката в нас.. хоп през моя балкон та в неговия. Направо го правя мазало от вода.

Деба старците. Много малко заслужават да живуркат. От другите просто няма смисъл. Само ресурси хабят.

TrueStory
08-27-2012, 12:42
Леле хора настръхнаха ми косите от тия приказки за квартирите....а то да бяхте само вие добре, ама всеки ми разказва страшни истории. А и на мен ми предстои след около месец да мина по тоя път....с бабички обаче само през трупа ми ще се занимавам.
Иначе съм мнооого ядосана в момента....СУ най-упорито се мъчат да ми изтрият всякакви положителни спомени за студентските ми години...и май ще си успеят.

SisiStrange
08-27-2012, 12:42
Сиси, ти била ли си при такава, каквато описа - за строгия контрол, за тренировките и т.н.?
Ужас. Ама това сигурно са хора без личен живот, че толкова искат да контролират твоя.

Не, ние сме родом от София. Мои приятели го изживяха тоя стрес. И вярно съседите имат пръст, защото редовно доносничеха на бабата. Много тежко положение беше. Тъй, че - кажи НЕ на бабите. :D И си потърси или мъж, или най-най-най-добре семейство.

Irti
08-27-2012, 12:44
TrueStory, за страх си е я. Мен са ме целили от балкона с кюфтета.. да се чудиш ли да ги псуваш ли.. да си го вземеш ли да го изядеш.. черпят ли те.. целят ли те..

Бало си е майката.

kalpazanka
08-27-2012, 12:44
И си потърси или мъж, или най-най-най-добре семейство.

Най-добре без хазяи, но с човек, когото гарантирано може да търпи /за да си делят разходите и наема/.

TrueStory
08-27-2012, 12:46
Мой приятел го преби единия му съсед,че и електрошок ползва....ти леко си се разминал с кюфтетата.

kalpazanka
08-27-2012, 12:46
Леле хора настръхнаха ми косите от тия приказки за квартирите....

То колко истории имам, от които ще ти настръхнат косите... :D

jghgh
08-27-2012, 13:01
А как така квартира без хазяи? Нали все някой я държи тази квартира?Или имате предвид с помощта на агенциите.

kalpazanka
08-27-2012, 13:04
Никакви агенции- взимат ти един наем за едното нищо, отделно оставяш и депозит. Търсиш самостоятелен апартамент без посредници. :)
Като казвам без хазяи, имам предвид да не сте под един покрив ;)

bloodyF
08-27-2012, 13:05
:lol:
не е само по софия
едно време си наехме къща с майка ми , на един етаж с 3 спални, хол и двор
и уж щяхме да живеем сами,без хазяи , ама бабичката и сина й идваха всеки божи ден у дома да виждат дали нещо не е повредено :lol:
добре ,че малко след това си взехме собствено жилище, че щях да полудея, ако някой ми киснеше на главата всеки ден по няколко часа

а иначе корема ме боли, гадно ми е и ме мързи да отида да си взема телефона от другата стая..ох..

jghgh
08-27-2012, 13:05
Е то как ще стане без хазяи. Мен това ме интересува. Сори, че питам като индианец, просто не разбирам как може да си на квартира без хазяи. На кого плащаш наема?

За първи път ще съм на квартира, та затова така не зная.

kalpazanka
08-27-2012, 13:06
Никакви агенции- взимат ти един наем за едното нищо, отделно оставяш и депозит. Търсиш самостоятелен апартамент без посредници. :)
Като казвам без хазяи, имам предвид да не сте под един покрив ;)
:)

neverbackdownx
08-27-2012, 13:07
Чувствам се уморена и отпаднала, след малко ще излизам , дотогава се надявам да се оправя , времето е ужасно , вали, студено е , но до утре ще се оправи. Все не намирам време така и да гледам някой филм, все отлагам и отлагам. ;д

Irti
08-27-2012, 13:08
Е то как ще стане без хазяи. Мен това ме интересува. Сори, че питам като индианец, просто не разбирам как може да си на квартира без хазяи. На кого плащаш наема?

За първи път ще съм на квартира, та затова така не зная.

Този, който прибира парите примерно е в единия край на града, а ти си в другия. Когато дойде датата за плащане отиваш и му даваш парите или той идва. Зависи как се разберете. Един път в месеца идва набързо да провери апартамента дали е така както го е оставил. Не живее с теб/на друг етаж/около теб. Живееш напълно самостоятелно, но плащаш наем. Колежката го обясни.

DisappointedDreamer
08-27-2012, 13:11
Или пък му пращаш парите по банков път :)

jghgh
08-27-2012, 13:12
Звучи so damn good : D

Irti
08-27-2012, 13:21
Абе заеби ти. Като плащаш наем и отделно сметките и другити глупости. Ще се озъбиш три пъти. 8-) Не е ли да си е твой апартамента.. друго не признавам, ама за момента и това ще ти свърши работа.

Утре се очертава шибан и труден ден. То не знам кой ден е бил лесен досега.

Зайче..
08-27-2012, 13:26
омг, баща ми ме зарадва с прекрасната новина, че тези дни най-после ще ми купи нов фотоапарат ^^ <3333 дори избрахме вече ^^

editt: моля някой който има tumblr да ми пише ЛС да го питам нещо, че в личното творчество не ме отразиха 8-)

kalpazanka
08-27-2012, 13:33
Въхххххххххххх, цял ден ме гони глад. Ужас!

DragonLady
08-27-2012, 13:39
Въхххххххххххх, цял ден ме гони глад. Ужас!

Да не си на диета?

Добре съм, след малко отивам да си видя слънчицето, че не съм го виждала от 2 дни, което за нас си е бая. Яде ми се сладолед, и май довечера като се прибирам ще си взема един.

Furious?
08-27-2012, 14:01
вчера пак се смях много , а днес беше адски неприятната сутрин.Всеки ме търси за нещо да ми се хвали , а на мен не ми пука.Криво ми е

kalpazanka
08-27-2012, 14:25
Да не си на диета?

Диета като гладуване или диета в смисъл на хранителен режим?

unbreakabl3
08-27-2012, 15:02
Всичко ми трепери. Ще умрааа.. Защо всеки път е толкова трудно да му пиша първа? :D

DisappointedDreamer
08-27-2012, 15:11
^Недей се срамува, пробвай си късмета.

Боли ме глава, ама си получих книгата по икономика - дебело чудовище 50 на 50, 700 страници 8-) нека ми е зле.
И на чичо ми Стивън почвам нова книга, също толкова дебела. Приятно ми е заобиколена от книжки :3

Al3ksandra
08-27-2012, 15:22
Ихх... пак неуспех с търсенето на апартамент за всички ни.. ех дейба.. и ще продължа с безбройните смс-и и чакания да си видя момчето.. карай, явно е писано така.. =(( Няма на кой да се сърдя..иначе се чувствам добре

bloodyF
08-27-2012, 15:28
ще умра от тъпотия
довършвам това, отивам да се къпя , ще ям, отново и изчезвам, че ми е съклет вкъщи

edit:тия по станция нова са яко забавни лол

Supermassive____
08-27-2012, 15:42
Освен че съм леко заспал :d всичко друго е на 6. Днес си взех нов телефон и сега го разцъквам.

Успешна седмица на всички! :)

Phobiaa
08-27-2012, 16:25
Адската тъпотия.
Влизам да се къпя,ще ям и изчезвам въпреки гадното време..

NambyPamby
08-27-2012, 16:36
разказах си играта снощи, ахахахаха. кога съм се прибрала, как съм се прибрала, с какво съм се прибрала или пък кой ме е прибирал никва идея си нямам, ужас. толкова жестоко от година не се бях наказвала, хаха.
пък как ми дрънчи главата... отивам да спя.

Wednesday666
08-27-2012, 17:20
Честит рожден ден на моето мъничко слънчице .. Много ми е кеф днеска, като той е на кеф и аз съм добре.

Тези дни нещо нищо не ми се прави. Чакам другата седмица да почвам да действам, че ми омръзна да седя на едно място само. Всеки ден едно и също, едни и същи хора и вече почвам да откачам. Преди не ми правеше впечатление, обаче сега като знам, че ме чака нещо по-голямо и нямам търпение.

SisiStrange
08-27-2012, 17:52
Чувствам се най-голямата късметлийка на света. :)

nepowtorima
08-27-2012, 17:59
Страх ме е че ще направя грешния избор и всичко ще се обърка.. тцтц

Имам рожден ден след 3 часа.. ама хич не ми е весело...
даже обратното..
супер тъпо ми е ... '://

Jaune
08-27-2012, 18:16
|(
защо обкръжението ми са само някакви малоумници... с такива хора ли трябва да се занимавам
сигурно аз съм си виновна...
безхарактерни, лигави, нагаждащи се, неспособни на ясна, трезва мисъл и индивидуално мнение... кретенчета

Irti
08-27-2012, 18:51
Ох, ох, ох, бе! Измръзнах, бе! Това от 40+ на 20-25 градуса.. не, не.

Ех и утре защо трябва да е толкова трудно? Направо не искам да се събуждам.

Ох, много студ. Щом чай си направих. 8-)

DisappointedDreamer
08-27-2012, 18:56
^ И терлъците сложи, Ирти!

Ох. Потопила съм се в свят от поезия, книги и блестящи думи, по-ярки от слънцето или луната. Искам никога да не заспивам, никога да не се уморявам. Искам да чета, да приемам, да почувствам.

Irti
08-27-2012, 19:00
Това терлък е бахти тъпата дума...

Инак съм с дебели чорапи.

Една чаша вино да имаше и 3-4 цигари да ги дръпна една след друга... ееееех

shmatarok
08-27-2012, 19:14
Оф. сетила се майка ми да се интересува от личния ми живот. до с'а спа, мен ми мина половината живот, тя се сети кога да пита какво и що. освен че ми наби големите филми и ме накара да се стресирам, друго не постигна.
Оназ шматка и тя много ме дразни тези дни.
18 дни още. Трябва да се ходи по лекари, а хич не ми се занимаваааа.

Dagichka
08-27-2012, 19:35
само аз ли се радвам на времето какво е сиво, студено и духащо? :cool:

чувствам се като бременна, честно. ;д гледам някоя най-обикновена американска боза - оп, ревна.. чуя някоя по-бавна песен - оп, ревна.. кофата сладолед вече замина докато гледах филма.. ;д мамка му, искам да си кажа "не е първият, нито последният", ама като е първият.. кво става?

Зайче..
08-27-2012, 20:44
йееееееей записах си час за ноктопластикааа ^^
ииии утре ще ми поръчат апарата и до няколко дни ще имам хубави снимкиииии (sun)

DragonLady
08-27-2012, 20:48
Диета като гладуване или диета в смисъл на хранителен режим?

Като гладуване, с цел отслабване, въпреки, че ти би трябвало да знаеш най-добре последиците от подобни безумни диети.

Hayashi
08-27-2012, 21:29
Боли ме главата след цял ден решаване на листовки. Сега като постигнах задоволителен резултат вече мога да си легна.

xoxi
08-27-2012, 21:29
Обожавам вечери като тази.
Ще си разчупя черния шоколад и ще си похапвам, докато изпиша всичко, което ми е в главата. Направо бликам от вдъхновение и бързам да го използвам, преди да е изхвърчало от мен.
Само един плодов сок ми липсва.

Утре ми започва щастливият период.

jghgh
08-27-2012, 21:53
Това терлък е бахти тъпата дума...

Не се ли казва терлик?

arnela98
08-27-2012, 22:03
Извинете за спама.. но може ли да попитам как се създава тема?

jghgh
08-27-2012, 22:45
Влизаш в раздела, в който искаш да направиш тема. Бъди сигурна, че е подходящ за естеството на темата ти.

Огледай се за червен бутон "ПУБЛИКУВАЙ НОВА ТЕМА". Enjoy!

Blab,благодаря за BOY.

arnela98
08-27-2012, 22:55
Влизаш в раздела, в който искаш да направиш тема. Бъди сигурна, че е подходящ за естеството на темата ти.

Огледай се за червен бутон "ПУБЛИКУВАЙ НОВА ТЕМА". Enjoy!

Blab,благодаря за BOY.

Благодаря ти МНОГО!

Furious?
08-27-2012, 23:07
дълъг гаден ден. лягам и утре ще е по-добре

bloodyF
08-27-2012, 23:17
пие ми се водка с портокалов сок
или джин тоник
или водка тоник
или коктейл
и ми се пуши
и ми се яде шоколад, много,много,много шоколад

оф.ще издържа.. :(

ForzaFelipe
08-27-2012, 23:22
Малее голям женчо съм станал 8-) баси плейлиста дето съм си направил и слушам 8-) и съм се разнежил...и що така не зная,тва е много лошо,май се влюбвам в себе си :Х 8-)

unbreakabl3
08-28-2012, 00:23
Един тая вечер сериозно ме издразни и ми нанесе голям удар върху самочувствието. Но пък иначе се радвам, че с НЕГО си писахме, престраших се най-накрая.. и ми е много хубаво.. :)

LeprikonA
08-28-2012, 04:29
Спи ми се зверски, а си легнах по-рано снощи, какво по дяволите просто... навън е супер якото хладно време,
имам мерак да си седя под завивката и да си лежа и малко филми, ама нема, на работа съм.
А пък какъв як сън сънувах.. шибана аларма.

DisappointedDreamer
08-28-2012, 07:43
Добро утро :)

Страхотна сутрин. Хубаво ми е. Прохладно, весело.

Зайче..
08-28-2012, 07:51
оооооо, времето е мрачно и влажно ^^ по принцип не мога много, много да се зарадвам на това, но ми напомня на доброто старо време, когато всичко беше много по-различно от сега(: ех, спомени :)))
иначе съм добре. днес най-после ще ми поръчат апарата, а в 3 часа съм на ноктопластика ииииии остава съвсем малко до рожденния ми ден *sun* ^^

MsMiracle
08-28-2012, 08:12
Излязох за малко сутринта - времето беше страхотно, прохладно, с лек вятър. Не ми се искаше да се прибирам.

А сега ми се спи много....лягам си.

xoxi
08-28-2012, 08:16
Днес съм в настроение за тренировка. Вчера пропуснахме, защото трябваше да обикаляме цял град в търсене на продукти, за нашите нови капризи. Днес обаче се чувствам пълна с енергия и само го чакам да дойде да ме вземе иии раз и два и три и четирии.

cyclops
08-28-2012, 08:35
Искам пак на море...сега пак едно и също в тъпата София. Едни и същи хора, едни и същи места, мръсотия, прах, намръщени хора. Все повече се замислям за преместване в друга държава. Обикаля ми се, имам нужда от разнообразие и нови запознанства. Дано поне ме приемат за онзи проект от университета, за който кандидатствах в Мадрид. Поне така ще се измъкна за месец-два.

jghgh
08-28-2012, 08:38
Харесва ми толва леко хладно, ветровито време.

Скандал!
Слушайте с'а:
Звъни некъв по домашния и дума все едно разреван: "Майко...." Аз веднага разбирам, че е поредния циганин с телефонна измама. Викам му "Да?", 'щото отначало исках да слушам сеир, пък и да участвам в него. "Чуваш ли ме, майко? Разбра ли к'во стана?!".. Дае, дае, как да не съм разбрала, само дето не му казах. Внезапно е' така се изпълних с гняв, щото навремето дядо ми ЗА МАЛКО не се хвана на една такава измама и щеше да изгори мн. здраво с пенсията, та, отказах се от театъра и му викам: "Абе ти си пълен идиот, знаеш ли?", и в отговор, вместо да ми затвори, както се е случвало неведнъж (аз ги редя, те затварят), оня отвореняк вика: "А защо да не ти го тура в устата да ми напра'иш една свирка?" Еее, честно, стоях като гръмната, 'щото тея мазни, нахални и нагли цигани никога досега не са ме нареждали по телефона. Казах му "Гей!" и тръшнах телефона. Да ги ... в наглите тъпи копелета! Мързи ги да работят и си изкарват парите с подобни схеми!

unbreakabl3
08-28-2012, 09:18
Е, за какво трябваше тия идиоти да ми развалят настроението??? Ако не бяха те, щастието щеше да е пълно.. Много мразя някой да ме занимава, докато си пиша с него, забравям си мисълта и се оплесквам.. Добре, че този път не можах да се объркам... много. Само че не ми отговори на последното съобщение. Не беше нищо особено и знам, че може да има ред причини като спрял интернет и такива, само че не спира да ме тормози мисълта, че може би ме е разбрал нещо погрешно. :D А и пише, че го е видял.

ComeGetMe
08-28-2012, 09:34
след преживях грип - като нова

Al3ksandra
08-28-2012, 10:03
Днес е свежо, чувствам физически готиното време , ветреца, хладнината и ми е добре. НО вътре в мен, в главата ми е пълен хаос. В безизходица съм сякаш, тъмно, смътно,така се чуствам... Незнам какво ще стане.. уморих се и аз да се надявам че ще бъдем заедно. Уморих се да мисля за бъдещето, уплитайки се и връщайки се в миналото.. единственото което знам е че го обичам адски много... и все пак въпреки всичко тайничко с душата си, вярвам че ще бъдем заедно..рано или късно

SisiStrange
08-28-2012, 10:26
Харесва ми толва леко хладно, ветровито време.

Скандал!
Слушайте с'а:
Звъни некъв по домашния и дума все едно разреван: "Майко...." Аз веднага разбирам, че е поредния циганин с телефонна измама. Викам му "Да?", 'щото отначало исках да слушам сеир, пък и да участвам в него. "Чуваш ли ме, майко? Разбра ли к'во стана?!".. Дае, дае, как да не съм разбрала, само дето не му казах. Внезапно е' така се изпълних с гняв, щото навремето дядо ми ЗА МАЛКО не се хвана на една такава измама и щеше да изгори мн. здраво с пенсията, та, отказах се от театъра и му викам: "Абе ти си пълен идиот, знаеш ли?", и в отговор, вместо да ми затвори, както се е случвало неведнъж (аз ги редя, те затварят), оня отвореняк вика: "А защо да не ти го тура в устата да ми напра'иш една свирка?" Еее, честно, стоях като гръмната, 'щото тея мазни, нахални и нагли цигани никога досега не са ме нареждали по телефона. Казах му "Гей!" и тръшнах телефона. Да ги ... в наглите тъпи копелета! Мързи ги да работят и си изкарват парите с подобни схеми!
Ааа, тия са ми болна тема. Едни от най-противните хора на света. И на нас са звъняли вече бая пъти. Пожелавам им да им се случат всички неща, които разиграват.

nepowtorima
08-28-2012, 10:28
Йейй имам рожден ден!!! ^^
направих си червени кичури иии съм супер хепии вече..
след малко почвам приготовленията за партито ии ... се надявам да е супеер...
трябва да купя още малко алкохол, че май няма да стигне....
ох... и сега и той ще е там... ии другия той и :XX

sladkalady
08-28-2012, 10:28
Чувствам се пренебрегната от "приятелите" ми...

DisappointedDreamer
08-28-2012, 10:53
Честит рожден ден, неповторима :) Приятно изкарване довечера.

Той се опитва да провали настроението ми, но няма да се получи. Щастлива съм в много аспекти от живота си в момента, и няма да позволя на някакъв сульо и пульо, когото зарязах преди повече от 6 месеца, да унищожи напълно настроението ми.

kalpazanka
08-28-2012, 11:39
Като гладуване, с цел отслабване, въпреки, че ти би трябвало да знаеш най-добре последиците от подобни безумни диети.
Прибързваш, душа. А за тия мои 10 000 поста не си ме опознала.

Разглобена се чувствам... Направо ми се взе акъла днес.

bebeemalko
08-28-2012, 12:48
Странно ми е.. днес ще се видя с бившия ми приятел за да разбера размислил ли е да продължим, въпреки че аз го зарязах и сега много съжалявам... нервно ми е и очаквам най-лошото... :S

jghgh
08-28-2012, 13:08
пълна неразбория. бивши, настоящи, бъдещи, чуФства, лайна, наеми, квартири, софии, ибимумайката!

NambyPamby
08-28-2012, 13:17

Аввв, честито! Да растеш здрава, усмихната, обичана и щастлива! Весело изкарване! ^^

Аз... нямам кво да споделям днес. Както обичаше да казва един бивш: екстра съм. И въпросът се приключва.

kittyKat
08-28-2012, 14:00
Прещракала централно...с болки в гърба, дейййба!

bloodyF
08-28-2012, 14:35
скууууууууууууууууучно ми е.
и ми се яде нещо солено, вкусно и сготвено
а вкъщи пак ще има риба
мамка му.

ShtrudeL
08-28-2012, 15:47
Объркана.
Изплашена.
Объркано-изплашено-ентусиазирана.
Мисля много за напред.. ама трябва.
Искам да съм много самостоятелна и много независима. Това ми е нещо като огромна цел. ..Която ми се вижда далечна, но не искам да съм песимист.
Искам да съм по-твърда, а не мекушава.
Искам да се занимавам сериозно с нещо, на което ще съм отдадена изцяло..
Ох наистина мисля за месеци напред, мисля за 100 неща..
Чудя се дали съм достатъчно добра за.. за много неща..
Но искам да стане нещо от мен. Пф.
И ми е тъжно.. не се чувствам зле от това, но ми е празно и без кой знае какво настроение.
НО пък мога да си заформя някакво приятелство с някакви хора..
ох.. ох..
Искам спокойствие.

LeprikonA
08-28-2012, 16:25
Тъповатичко. Нещо нямам особено настроение, малко ми е самотно някакво. Което пък е нелогично.

PullMeCloser
08-28-2012, 17:48
Доообре съм, прибрах се. Леко не ми се тръгваше, с кеф щях да си постоя още седмица-две, но пак ще отида. Много съм щастлива. :)

Irti
08-28-2012, 18:24
Грохнал съм. От 3:30 нощеска до преди 15 мин съм в движение.. пукнах от работа.. умирам от умора. А още 3-4 дни така? Ще заспя на волана.

Съжалявам, ама ще запаля една цигара! Съжалявам, ама ще изпия няколко десет бири! ЕБАЛ СЪМ МУ МАЙКАТА!

Майко мила, защо си ме родила..

dolly
08-28-2012, 18:53
Уфф писна мииииииииииииииииииииииии иииииииииии :@@@@ ... 1 спокоен ден нямам :(..Защо ?!Направо ми се иде да се затрия някъде..Мамка му какво съм направила,че трябва да търпя всичко това.?Нямам сили вече.Всеки ден под напрежение и то заради простаци,които не могат да се контролират.И всичките тези шансове за какво?!- За да може пак аз да съм зле,пак на мен да ми е кофти,пак аз да страдам :@ :@ @:@ Искам ми се да имам проблемите на връстниците ми,а не такива които са нормални за хора на по 30-40 ..:@ Искам някой,който ще ми каже и докаже,че от тук нататък всичко ще е окей .. :((

bloodyF
08-28-2012, 19:01
Съжалявам, ама ще запаля една цигара! Съжалявам, ама ще изпия няколко десет бири! ЕБАЛ СЪМ МУ МАЙКАТА!

е недей де :/
не се отказвай толкоз бързо
аз вече 10 дни не съм пушила, мотивирай се малко :д

като изключим, че ми е мноооооооооооого скучничко съм супер, сготвих си,изкъпах се
ще изчакам половин час и ако не се случи нещо интересно продължавам с твд

DarkTemplar
08-28-2012, 19:11
Честито малката, да си прекараш страхотно. ;)

Лежерно ми е, точно като за делнична вечер.

Irti
08-28-2012, 19:19
е недей де :/
не се отказвай толкоз бързо
аз вече 10 дни не съм пушила, мотивирай се малко :д

като изключим, че ми е мноооооооооооого скучничко съм супер, сготвих си,изкъпах се
ще изчакам половин час и ако не се случи нещо интересно продължавам с твд

Направи си сметка от 3:30 нощеска до преди час-час и нещо колко време е, колко съм шофирал с колко идиоти съм се занимавал и че ме чакат още няколко такива дни.. и колко нерви съм хвърлил.. изпуших една.

xoxi
08-28-2012, 19:20
Мексикански момченца. Вече си имаме второ в групата. Познах още когато ме поздрави.
Те имат такова едно типично секси излъчване мрр. И новият е сексапил, но на мен слабост си ми е първият. Mрр. Мрр. Мрр.
Ох, как ми долипсва.. Днес не беше с нас. Ще взема да му издиря номера из тефтерите и да му се полигавя.

Чувствам се прекрасно. Утре е Нашият ден + всички са почивка и ще е лудница.
Нямам търпение да гушкам, гушкам, гушкам.

cookie78
08-28-2012, 19:21
Баа, гадост. Човек да не направи нещо грешно, те ще продължат да му го повтарят. :(
Но пък иначе ново училище..Да разнообразим. :)

unbreakabl3
08-28-2012, 19:38
Кофти ми е. Чувствам, че нещо някъде оплесках. Не, всъщност съм сигурна, че не се държа, както трябва. И даже не е свързано с Него. Мислех, че ако с него всичко ми е наред, няма сила на Земята, която да ми обърка настроението, ама ето че имало. Трябва ли въобще да съществуват други хора, когато си имам Него и най-добрата ми приятелка? Въобще май няма друг, за когото да ми пука в момента, освен за тях двамата... Другите само ми развалят деня.

antineutral
08-28-2012, 19:58
Пак успях да запазя достойнството си на косъм...

bloodyF
08-28-2012, 20:02
Направи си сметка от 3:30 нощеска до преди час-час и нещо колко време е, колко съм шофирал с колко идиоти съм се занимавал и че ме чакат още няколко такива дни.. и колко нерви съм хвърлил.. изпуших една.

горкият :/
и все пак , недей да пушиш повече! яж нещо по-добре :д
забранявам ти :smt079

DisappointedDreamer
08-28-2012, 20:07
Ще ме уморят. Ръката ми е капнала. Като парцал е. Не мога да я движа.
Ъх, искам да си чета. Ама ох, спи ми се. Капнала съм.

Cloud9
08-28-2012, 21:18
Писна ми!Все ми се провалят нещата!Не съм само аз виновна,поне това е малко успокояващо. Но аз ще съм тази, която ще пише до побъркване.То вече се и побърках,ама продължавам да пиша....

unbreakabl3
08-28-2012, 22:47
Ужас! Един ме кани на кино, а аз не искам да ходя с него на кино, нито на кафе, нито никъде.. Ама ми е супер неудобно да го режа вече... И тва, че се държа добре с него и се бъзикам, не означава, че искам повече от приятелство и то във Фейсбук..

ForzaFelipe
08-29-2012, 00:07
Пфф,капнах днес с носенето на тоя фаянс :Х Снощи за първа нощ се наспах и не се събудих целия мокър...хубаво е да е хладно времето 8-) утре трябва да търся подарък за РД-то на братовчедка ми,но си нямам никаква наидея какво да и взема...освен да и взема едно момче?Ама не разбирам от момчета къф да й избера 8-)

shmatarok
08-29-2012, 00:24
Ахаха т'ва с подаръка ме развесели ^ :lol:

Сестрата ми се прави на много умна. Оо ебати философа, дето се извъди, много ми е забавно да я чета. Аз едно ѝ обяснявам, тя съвсем друго мърмори, какво ли се занимавам и аз. Тъпча тука чипс и бисквити, гледам Misfits и се чудя дали да лягам или да продължа да се занимавам с глупости.

ForzaFelipe
08-29-2012, 00:35
Ама тя наистина ми го повтаря тва,иска да й намеря гадже,ама просто не познавам подходящ за нея 8-) Трябвало да има кола да я вози,ако можело да живее сам,студент евентуално...имаше още нещо 8-) просто,мечтания подарък на всяко момиче за 17тия й рожден ден 8-)

Иначе..след малко си лягам,ама съм се заслушал в едни песнички ...леко депресиращи ама 8-)

shmatarok
08-29-2012, 00:40
хах хич не е глупава тя, знае какво да иска 8-) :D

чипсът свърши. :/ май трябва да лягам.

druzilla
08-29-2012, 00:46
Ужасно съм уморена,но легна ли да спя,само се въртя..Поканиха ме на купон и много ми се ходи,ама там ще е един,по който много си падах,ама ме отряза и май ще ми е неловко,ако отида.. :|

NambyPamby
08-29-2012, 00:59
Дърта се чувствам, баси. 8-) Физически съм като старица грохнала, двата крака ме болят зверски и не си представям как ще се катеря на високи обувки в обозримото бъдеще.
Иначе все едно имам кратер в сърцето. Толкова странно-чудесно-страхотно си изкарваме последните дни, че ми идва да си тегля куршума на място. Понеже и миналия път нещата бяха толкова странно-чудесно-страхотни, а накрая... целия, за мен специално. И защото съм лигла, пък! Защото след онова недоразумение за първи път някой ме накара да огледам света около себе си и да разбера, че видиш ли, навън и мъже се разхождат, че даже е и възможно да ми предизвикат някакъв интерес. Защото трудно се подхлъзвам, ама хлътна ли, привържа ли се, после няма оправяне.
Толкова ме е страх. Нещата вървят прекалено хубаво, за да е истина. Мразя да ме е страх. Мразя да се чувствам безсилна. Мразя да съм прецакана.
Затова ще спра да си вкарвам емоциите в действие, докато все още мога.
И няма тоя път аз да съм тази, която ще си изгуби главата.

DisappointedDreamer
08-29-2012, 04:33
Рамото ми е като извадено. Чувствам се като парцал.
Добре че днеска свършвам даскало в 13.00, та като се прибера ще има едно спане. Бах.

LeprikonA
08-29-2012, 04:39
Тая нощ даже ми беше студено, към 4 ставах одеалце да си търся. ^^ Беше си супер готиното да се сгуша от долу, както обичам, ама тия проклети жеги дълго време ми пречеха.
Изпих кафето, не съм се облякла още, ама и не бързам, прекалено подранявам все. Като знам, че ще съм си вкъщи чаааак след 11 часа ми се връща отново в леглото още сега :Д.

Glamour92
08-29-2012, 05:38
Стомашни революции...Като се заселя в Шопско,сигурно вътрешен(в най-буквалния възможен смисъл) погром ще се разрази.

................

На моменти ми се иска да литна.Крилата си ги имам,ясния хоризонт също,ориентири ще се намерят,но...имам една връвчица,с прикрепено мини гюле за нея,което ме дърпа надолу.Не ми дава да забравя,че някога съм била питомна...Въпрос на дни е да прегризя връвта,явно обаче още не е време.

..............

А сега-в уъркшопа.

kalpazanka
08-29-2012, 05:51
Егаси обърквацията... Денят ми замина...

TheBeliever
08-29-2012, 06:01
Защо, по дяволите, легнах в 3 като знаех, че ще трябва да ставам преди 10?

Липсва ми.

Ще ми липсват.

Нямам търпение.

Нервно и притеснено ми е.

Надявам се на хубав ден с нея. Имам нужда от това.

TheDevilInMe
08-29-2012, 06:24
Тази сутрин реших да си свърша работата по-рано, така или иначе той като тръгва за работа ме буди и се гушкаме <3 ... поне да изпера и да направя сандвичите, а не както винаги да чакам последния момент :Д Сега ми е заспало, мисля да си легна да поспя скоро, но първо ще се отбия през банята за едно хубаво душченце и после баам в леглотуу и след тва отново на работа, shittt пак съм от по-ранко, но нищоо тъкмо повечко пари ще взема този месец :)

Violenza
08-29-2012, 06:28
Оф, днес трябва да обикалям по доктори и от сега ми е досадно и неприятно.

kalpazanka
08-29-2012, 06:29
Ой, душата. Мен ме чака същото. И наесен с песен пак- тамън трима специалисти.

Supermassive____
08-29-2012, 06:42
Днес ми се пада почивен ден и обмислям да си почина хубавичко :D Mоже на плажа да се метна с аверката. И като цяло прекрасен ден ме очаква yeeepppp :---) :grin:

Зайче..
08-29-2012, 07:49
ааааааав апарата ми утре пристига и ще имам нови снимкиииии ^^
щастливичко ми е ^^

Dagichka
08-29-2012, 07:59
мамка муу, не можах да се наспя нормално от болките в ръката, а когато съм заспала пак съм стенела с глас :х реве ми се от болка, как по дяволите тая тъпа сестра ми би ваксината?? не мога да си мърдам ръката, плаша се вече, тва не е нормално..

иначе съм добре, радвам се, че вчера мина, толкова спомени от преди 2 години ме заляха, че.. още малко и септември, майка ми тръгва на работа, хоупфъли баща ми да не излезе в отпуска и най-накрая да съм си сама в нас по цял ден номном искам да се развихря в кухнята, да снимам, да пея.. пък и даскалото ми залипсва, поне ще се разсейвам с нещо, че иначе по цял ден само с мислите ми.. ужас.

cyclops
08-29-2012, 08:33
Снощи беше супер! Много се радвам, че морската компания продължаваме да си излизаме и тук. Сега малко почиввчица, но по-късно трябва да направя голяяям пазар, че хладилникът продължава да е празен след морето. Ох, ох още около седмица и пак ще оставям стъпки в пясъка :)))

unbreakabl3
08-29-2012, 11:08
О, Боже мой! Току-що осъзнах какво съм сънувала и колко реално изглеждаше! Шокирана съм! o.O

TheDevilInMe
08-29-2012, 12:49
Скоро станах, хапнах спагетки, заспало ми е още и мързеливо също... трябва и да сготвя нещо, пък хииччч не ми се прави, нооо няма как, добре, че е пържолка и кюфте :Д aaa след това отново ме чака бачкане в луна парка, поне днес не съм на мини виенското колело, местните деца в Кипър са ужасни и почвам да се дразня много на тях, а попринцип много обичам дечицата.

BornToRaiseTheHell
08-29-2012, 12:56
Малко кофти..
Ще я удуша тази...

Furious?
08-29-2012, 13:56
Сууупер.Отдавна не се бях целувал така.Даже може да не поизляза днес , а да и се обадя.Ще го измисля.

nepowtorima
08-29-2012, 13:57
Ох.. рождения ми ден беше невероятен.
И толкова хубав подарък получих..
Освен това и човека който обичкам беше до мен.. беше просто невероятно.
Направихме си толкова много снимки и иии си се нагушкахме <3333
Надявам се и другите да са доволни колкото мен...
И си се кефя на кичурите.. толкова ми е якичко на косата и се чувствам на място така.. невероятно ми е <33

dream1707
08-29-2012, 14:37
Нова тема и имаме ^
Чувствам се добре... боли ме ухото, защото го разширявам, но ще го преживея ..Свършиха ми парите.. и отивам да играя баскетбол.. йей :D

NambyPamby
08-29-2012, 14:39
Ще я удуша тази...
С тебе много взехме да се улучваме нещо. ;)
Отдавна съм минала възрастта, в която бих й отвъртяла два шамара на тая малката скубла(въпреки, че и сега не бих отказала, но само доброто възпитание ме спира от подобна постъпка), но дори и да не бях, тва нищо не променя. Дори и тая да се откаже, утре ще се появи друга. Хубаво ми е момченцето, кво да го правя?
Няма смисъл да ревнувам, щото така или иначе той, ако си реши, ще си кръшне и навярно няма и да разбера, дала съм му пълната свобода и само мога да се надявам, че ще си опича акъла и няма да върши глупости.
Ама, дееба, мое ли толко да ме дразни тая парцалана?! 4 месеца не се сещала за него, че е жив даже, ама са, айде, като го видя, че е зает и веднага взе да напира. Баси повреденото детИ, баси чудото.
И в крайна сметка, да, мое си се нервя и да си изливам форумно душата, ма ми е през патката, дето я нямам, кви ги върши. Квото свърши - такова. Нарича се връзка, щото двама души са се събрали по някви си причини и са си партньори, а не единия да е бавачка на другия и да го държи на къс повод. Сиктир.
След няколко часа излизам с мойте да се поразсея от тия мрачните истории и мисля да се забавлявам. Много. Може и да обърна едно-две... Три? Спортно. За отскок. Днес поне ми е позволено.

Irti
08-29-2012, 15:05
Ох, ще започна с това, че тези два дни обиколих половин България.. пак.

По-малко уморен съм от вчера, НО за съжаление пак се разправях с тъпанарщини.

Нощеска някъв кюстендилец реши да си прави ташаци с мен. Ту кара зад моята кола на 2 метра, ту малко се дръпна, ту ме засича, ту ми пуска къси-дълги и ми свети в очите. Охо, рекох си тоя е сгрешил копелдака. След поредното куцо негово изпреварване взех, че го настигнах (не караше много бързо) изравних се с него и се приближих г/д добре до тоя изпадналяк, отворих си прозореца и като му скълкац страничното огледало с гайчния ключ .. направо му ебах майката. Два средняка от моя страна и едно хубаво викане и закани от сорта на това, че ако сляза от колата гъза ще му стане като на стара шуба ръкава.. направо така го стресирах, че отби някъде по пътя и ме остави на мира.

Деба кюстендилците деба. Половината ги познавам и няма нито един точен.

Отделно от това съм г/д добре. Кретам някъде, но съм се разкърцал, като стара врата.

А ми се пие кафе та ми се вие.

Деба кюстендилците. Един нормален няма.

DisappointedDreamer
08-29-2012, 15:28
^Хубаво си се развихрил, бе! Изразходвал таз енергия негде.

Мен ми е добре. Цепи ме глава, ама нищо ново под слънцето (или облаците тука). Решавам си задачките по математика. В следващите 2 години много такива часове с тях ще прекарвам, мда.

Irti
08-29-2012, 15:37
Аз не съм виновен. Щом не може да кара - няма да се пробва на пътя. Понеже е тарикат сега да си оправя огледалото. Не ми дреме.

Wednesday666
08-29-2012, 15:56
Оф, егати деня. Толкова ужасно не съм се чувствала скоро. Някакво нервно ми е, даже причина няма.
Утре най-после ще се наспя. Писна ми всеки ден да ставам рано и нищо да не върша като света. Поне помагам на една приятелка, като съм добра и не отказвам сега ще си сърбам попарата.

druzilla
08-29-2012, 15:59
Чувствам се ужасно.Целият ми ден премина в тревоги.Кученцето ми е болно и му правиха клизма.Преди това се изака най-демонстративно в най-голямото и популярно кафе в града,та чак ми идеше да потъна в земята от срам ...

Wednesday666
08-29-2012, 16:07
Деба кюстендилците деба. Половината ги познавам и няма нито един точен.

И в другата половина няма нито един свестен.

Hayashi
08-29-2012, 17:08
Сериозно, ако реша още някоя листовка главата ми ще гръмне. И на всичкото отгоре все са ми 50/50. Ха мине, ха не. Направо съм откачила тотално с този курс. Вървя си по улицата и се оглеждам за знаци и кой пресича неправилно.

Jaune
08-29-2012, 17:17
and the doctor sayin he don't know
where we gonna go
i'm a ghost so i don;t think i quite know
where we gonna go

♥♥

не знам.

Зайче..
08-29-2012, 17:19
тъжно ми е. много.
мразя, когато лятото свърши и всички се разотиват..

DisappointedDreamer
08-29-2012, 17:22
ЩАСТЛИВА!

x7aZzy
08-29-2012, 17:22
И по- добре съм била.
Ще бъда почти цял месец сама. Ама напълно сама. Всички си заминават. Повечето се изнесоха, други са на почивка. И аз съм сама. Не мога да си го представя. Не искам. Никога не съм оставала напълно сама.
Бала съм го и живота.

shmatarok
08-29-2012, 18:04
Баси лигавите истории, честно.
Като вземат да ми се обясняват така, все едно ми пука, не знам да се смея ли, да плача ли.
Много ми дреме дали ще ми говорят или не, след две седмици заминавам и освен пари по банковата сметка не искам никакъв друг начин да ми доказват, че съм част от звездното им семейство. Имам чувството, че с всеки изминал ден се постарават все повече и повече да ги намразя, да не би случайно да ми стане мъчно за тях като замина. Пука ми, че ми дреме. Единствените нерви, които хабя са все по тях.
Ама как пък обаче все става така, че винаги аз съм виновната. Що пък веднъж за разнообразие не се обърнат към дребното чучело и не го попитат каква е неговата роля в случая, щото май само аз разбирам, че тя не е по-светица от мен.
Да им се не види и дразнителите. После ще ходиш ми се обясняваш как трябва да си цениш семейството. Забравиха миналото лято кво беше.
Мисля да си изтегля нещо и да го гледам, защото нЕма смисъл си тровя нервите с глупости.
мхм <3333

polssa
08-29-2012, 20:03
от една страна ми олекна ужасно много на сърцето
той я обича, каза й го по много красив начин...колкото и да се правя, гадно ми е , че стана така, че аз трябва да го изживея, защото съм все още толкова наивна..продължавам и ще продължа да се убеждавам, че всичко ще е наред, аз ще съм наред и всичко ще си е както преди.. с разликата, че вече малко и вярвам в това
надявам се това наистина да е краят, защото това ме мъчеше ненужно много време
гадно ми е, да .. и знам, че ще ми е гадно още време, но съм сигурна, че ще се оправя..накрая всичко се оправя (отново несъзнателно се самоубеждавам)
осъзнавам, че той не е за мен-прекалено объркан е, прекалено сложен (подчертавам сложен)..
тъпото е наистина, че аз съм тази, която пое всичко... имам лошо предчувствие, в което се надявам да греша
по-добре и по-зле ми е
спомням си думите на радето и мни става хубаво, щото някой ден наистина ще стане така
добре съм или поне така си мисля
ще видим

DisappointedDreamer
08-29-2012, 20:11
Ужасно, неземно щастлива съм в един аспект от живота си. В най-важния.
Но съм тъжничка в толкова много други нещица от живота. Което е толкова не присъщо за мен. Рядко се разнежавам. Искам нежност, да. Любов. И някой да ми чете поезия.

Хората ме разочароват. Не мога да си намеря мястото. Не знам къде ми е мястото. Ох.

ShtrudeL
08-29-2012, 20:27
Чувствам се непохватна. Защото не мога да съм изискана и да се радвам на материални неща. Защото не се чувствам голяма. Омг мога да стоя цял ден на пейка и да се радвам на слънцето. Или в тревата на одеалце. Обожавам да съм сред природата. мф...
Но това толкова би ми пречело.. Ще се опитам да съм това, което не съм, но имам такава огромна нужда да изляза на чист въздух, дали самичка, дали с някой.. и просто да си изпразня главата. Защото в последно време за толкова много работи мисля.. Оф.. Плаче ми се.

Зайче..
08-29-2012, 20:34
още по-тъжно ми е. на няколко пъти едва не се разплаках, но се разминах само с насълзени очи. прегърнахме се за последно и не мога да повярвам, че утре като отида в магазина двама човека ще липсват. остава ми поне да се надявам, че другата година пак ще се видим, и не само с тях, защото не са единствените, които заминават, просто утре са.
не мога да повярвам колко бързо и неусетно мина това лято, нито колко хубаво беше, защото не знам дали помните, но в началото много се бях отчаяла, че нищо няма да е наред. е, всъщност беше незабравимо и може да се каже, че сълзите ми не са чак толкова за лошо, просто не исках това да си отива, но както всички знаем вечни неща няма, за това ще продължавам с усмивка и с надежда. и все пак всички много ще ми липсват, не че на някой му пука, де.(:
хубаво беШЕ, дано някой ден пак да Е. :)

unbreakabl3
08-29-2012, 20:43
Защо ли ми се струва, че накрая може и да им тегля майните и на Него, и на всички останали за по-лесно, и ще се върна при стария Него? Хем искам, хем не. Много ми е объркано. Себе си искам да разбера. И лошото е, че нищо не е станало. Всичко си е наред. Просто знам, че за да се получи нещо в момента, трябва да влагам усилия, а поне при Дъ Екс работата е опечена, а ме е хванал един мързеееел..

SisiStrange
08-29-2012, 21:36
Щастливо ми е. Днес направих цели 20 обиколки с доста бързо тичане. Не знам колко е обиколката на това нещо и не мога да си сметна километража, ама няма значение. Беше силно изживяване. Поразходихме се с него, наснимахме се. 8-) Наснимах си и цветя. Вече нямам търпение за хубавия апарат. С този също не е зле, ама друго си е да не е баш сапунерка.
Имам нужда от повечко енергия. Въпреки тичането. Някак нямам сили за нищо. Не ми се учи, не ми се мисли, почива ми се много. Не ми се ходи за пръв път и на работа... Ако я карам все така, не знам как ще се представя втори курс.

ForzaFelipe
08-29-2012, 22:34
I'm a freak...

Какво ми има...по точно толкова ли съм зле че никой не вижда и другата ми страна...винаги съм се опитвал да бъда винаги усмихнах,да прикривам как се чувствам...но вече не мога...Нещо ми има ли,защо никой не вижда и друго ми аз,по точно какво по дяволите виждат...за пореден път чувам как момиче говори за мен като за...някакъв пълен тъпанар,нищожество...писна ми,защо мамка му...защо...писнало ми е,какво искат от мен...а аз тъпанара чакам нещо истински,искам любов...ква любов,кви пет лева...явно не заслужавам нищо...

ShtrudeL
08-29-2012, 23:19
; (

"We all just want to be loved. We want to have someone hold our hand during each painful moment and say that it's alright. We just want to lie in the bed and feel someone else lying next to us."

unbreakabl3
08-29-2012, 23:21
Ахахаха.. такъв смях. Много се радвам, че я има! Винаги успява да ме развесели. <3 А и днес междудругото, човек, който не очаквах, ме накара да се усмихна.. Ама не трябва! :X xD

UbYrKaNa
08-29-2012, 23:47
Супер щастлива ^^

Irti
08-30-2012, 05:31
Ужасно, неземно щастлива съм в един аспект от живота си. В най-важния.
Но съм тъжничка в толкова много други нещица от живота. Което е толкова не присъщо за мен. Рядко се разнежавам. Искам нежност, да. Любов. И някой да ми чете поезия.

Хората ме разочароват. Не мога да си намеря мястото. Не знам къде ми е мястото. Ох.

Елате с Щрудела при батко ви Ирти.. може и нежен да е. :P

Хората тепърва ще те разочароват. :)

Е.. преди малко се прибрах след цяла нощ. Ще ударя две кафета и мисля да полегна малко да почина, че много тежко вече. Утре, ако почивам ще запаля колата и ще ида нейде далеч да отпусна. Един язовир и една скара ми се върти в главата.

Може би ще започна връзка с някое момиче. Стига толкова пръцане наляво-надясно (всъщност от известно време не съм го правил.. може да има 2-3 седмици, а и не ми се прави) , а може би няма да започвам нищо. Само това ми трябва.. някоя да ми обтяга нервите и да я измаризя един път. 8-)

Всъщност за момента най-радва да спя с някоя. Само спане. Ей така да има кой да е до мен в леглото и да я полупя с тежка лапа върху нея и да знае, че няма мърдане. 8-)

DisappointedDreamer
08-30-2012, 06:28
Това с лапата е сладко :) И наистина ти трябва връзка с някое момиченЦЕ.
Иначе, знам че ще ме разочароват тепърва хората, ама ме боли.

Добре съм. Готино ми е. Днеска се очертава много биология, математика и история. Все хубави неща. :)

Violenza
08-30-2012, 07:40
Не мога да повярвам, че ще го кажа, ама така здраво съм хлътнала, така здраво...
Крайно нетипично за мен. :(

kalpazanka
08-30-2012, 07:44
^Ново увлечение?

Доволно ми е. :)

Violenza
08-30-2012, 07:50
Не точно. ;) 4-5 месеца вече сме двойка, просто досега не исках да си призная колко съм щастлива с него. За жалост е обречена история.

kalpazanka
08-30-2012, 08:07
Извинявай за въпроса. Останала съм с грешно впечатление...

Violenza
08-30-2012, 08:07
Пропуснах да се оплача, че май ми расте мъдрец. :D

Dagichka
08-30-2012, 08:35
най-накрая малко ме отпусна ръката, но още ме наболява при всяко движение.. официално намразих всякви ваксини и игли!! а като знам, че трябва още 2 да ми бият скоро.. брр

доволно ми е, излязох до билата, купих си студен чай и шоколад и сега си мързелувам пред компа ^^

cyclops
08-30-2012, 09:18
Пак изкарах кошмарна нощ...тези болки са жестоки, жестоки,жестки. А как е възможно всички лекари да ми поставят различни диагноси, омръзна ми да давам пари на вятъра. Омръзна ми да ме боли в неподходящи моменти. Вече не знам какво да правя, освен да се моля да не ме заболи пак.Ахх....

SisiStrange
08-30-2012, 09:19
Леко тъжно. Днес е гаден ден. Имам чувството, че има нещо, което не знам. :(

unbreakabl3
08-30-2012, 09:34
Супееееееер яката сутриииииин! Много, много съм щастлива и усмихната!!! :))))))) Как нещо съвсем мъничко може да ти направи целия ден! :) Поздрав за всички http://www.youtube.com/watch?v=d3mSTFj2nnc :)

bloodyF
08-30-2012, 09:42
ще умра.
абсолютно.
взимам пушката и се гърмя направо.
как може да си легна в 4 и да ме събудят в 10 с някакви бормашини и чукове?! dafuq
тия хора не почиват ли през лятото?!
пък и не съм си сама вкъщи и ми е още по-кофти.
може да карам колело довечера..или по-рано от довечера, ако ми бръмне главата
а междувременно ще си чета на терасата, оказва се че е доста приятно : )

kalpazanka
08-30-2012, 09:48
Супер ми е козметичната мания- запасих се с още два балсама за устни :D и то за никакви пари :D

Ще се пазарува и техника :D Ох, това шопингът е страшна терапия :D Направо забравих какво и къде ме боли :lol:

ShtrudeL
08-30-2012, 09:51
still sad

Sevdito
08-30-2012, 11:23
Оле..колко ме разсмяха тази сутрин като ми казаха,че съм била малка да си имам гадже ОлЕлЕ-МаЛеЛе :D :D :D :D :D :D :D

DisappointedDreamer
08-30-2012, 11:50
Цепи ме глава. Ще ме побъркат тия главоболия. Трябва да изкарам историята. Чак след 3 часа ще се прибера вкъщи. Готино ми е иначе. Пуши ми се страшно много. В настроение съм, ама ще трябва да залягам над уроците.
Поне скоро ще си спретнем с наще едно купонче. Гот гот гот!

Furious?
08-30-2012, 13:45
2 за 2 дена , найс.Днес съм бомба отново и вечерта ще поизляза

fizzyg
08-30-2012, 13:50
Гадно ми е някакво..
И леко ми се вие свят,а и не съм в най-разкошното си настроение.
И се дразня,защото я бях предупредила,а накрая излезе,че не съм го направила,и тя разбрала друго.И най-накрая той ме подкрепи за нещо..
Абе,оф.Тъпа работа.

Wednesday666
08-30-2012, 16:18
Забавно ми е. Гледам цирка на хората. А най-готиното е, че те дори не се и усещат. То ми писна вечно да се опитвам да помогна и никога да не ме слушат. А сега да си трошат главите.

Иначее съм на кеф. Като изключим болките в кръста се чувствам доста добре. С него всичко е окей, което ме кара да се радвам. Това значи, че успявам да се кротна малко. Супер. Обичам го :* ..

Зайче..
08-30-2012, 17:04
авв днес цял ден снимах с новия апарт ;;;;3 мЪного му се радвам ^^

LeprikonA
08-30-2012, 18:16
КАК по дяволите успях да го загубя >.< Точно него не го свалях от ръката си, дори като разменях някои, само него запазвах за постоянно, имах си го от години.. уф >.<

Денят не беше особено дълъг, но този край не ми харесва. На всичко отгоре се чувствам игнорирана, което допълнително ме кара да се притеснявам, все едно не съм желана и се натрапвам май. Чудно просто.

bloodyF
08-30-2012, 18:20
не бях яла цял ден и като хапнах ми се поду стомаха и ми е тежко
по-добре да не бях яла изобщо
оф
и съм объркана, а планът ни нещо не сработи..

DisappointedDreamer
08-30-2012, 19:09
Нервират ме някои хора. Много скоро ще избухна и няма изобщо да е розово положението.

BornToRaiseTheHell
08-30-2012, 19:31
Притеснено..
Ако стане мазало тази вечер заради въпросната, ще я обеся на собствените й черва и ще си направя компот от кръвта,жлъчката и нарязаните й на купчета бъбреци.
А най-добрия ми приятел да ми предложи да тръгнем, да му бъда дама на бала,че и да тръгне да се заяжда с моето прасе..
Е няма що. Филма е на 6...Чук направо.

Al3ksandra
08-30-2012, 20:22
ММм чувствам се много добре :) най-после със нотификеишънс към форума.. :) благодаря за което на мачока :)
Иначе си разцъквам едни игрички тука, пиша с мъника и чакам събота да идем на някъде да се размажем. Също нямам търпение да догледам 7 сезон на Supernatural ии... си мисля дано не съм прекалила с игрите голяма зарибявка саа.. ии такам.. и ме яд че си загубих обичката ..сега са 5 а трябва да са отново 6 =(

Hayashi
08-30-2012, 21:27
Приятелят ми ми каза, да си оставя краката космати след като му пратих снимка как изглеждат след епилация. xD
Поне ми оправи настроението. Вече е 12:30, а колко работа имам да свърша още не е истина.