Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12

vakanciqta
01-23-2013, 13:42
Ми доста добре . Всичко ми се нарежда по един прекрасен начин и всичко с човекът до мен е 6. Какво повече да искам .. Иначе съм гладна и ми се пие чай , но в момента съм в час и няма как ;(

granger
01-23-2013, 14:13
Уморена бях,но сякаш сега съм по-добре. Малките подмазвачки се издъниха, казаха ми кой-кви простотии говори , малки ,плиткоумни лигли. А по коридорите - мили очички , ха...айде да видим как ще продължим още няколко месеца.
Иначе - в училище ми е айляче , утре само контролно върху Елин Пелин и всичко е 6.
Обичам си го него и ми липсва. Искам да си го видя вече.

bloodfrozen
01-23-2013, 14:41
Страдам от остра форма на ПМС и хич не съм наред. А като проверих колко ми е сметката за телефона, направо избеснях.
Майката не е приготвила манджа, а аз нямам необходимото желание за кулинарни подвизи в момента. Обречена съм на глад. 8-)
Не, ще си сътворя нещо. Сандвич примерно, че не изисква особени усилия.

nymphadora
01-23-2013, 16:50
Държи се ужасно понякога.Отнася се към всичко с един подигравателен тон и ми идва да му фрасна един.От време се чудя защо още сме заедно,а друг път-как ще живея без него.

Colouring
01-23-2013, 16:59
Пиши ми. Пиши ми. Пиши ми. Пиши ми. Пиши ми. Пиши ми. Пиши ми.
Т'ва интернет пространството е ужасна работа...

SisiStrange
01-23-2013, 17:26
Уф. Мразя, когато усещам, че ми се плаче и ми рукват сълзи навсякъде и не спират.

granger
01-23-2013, 17:38
Уф. Мразя, когато усещам, че ми се плаче и ми рукват сълзи навсякъде и не спират.
meh..tell me about it ...
Ама кат' се нарева ми се приспива, лягам ,спя и на следващия ден съм 10 пъти по-добре.

xoxi
01-23-2013, 17:46
Пфф, как си усещах още от сутринта, че нещо няма да е както ми се иска. Той не успя да си дойде днес, но за сметка на това брат му го замести и отидохме с него на събирането, след това и кучето разходихме. Много хубава вечер, въпреки, че се надявах да я прекарам с другия от братята. :D Страхотните ми момчета! От кога не сме си правили някое трипче заедно... време е. ^^

Blq-blq
01-23-2013, 17:46
Чувствам се ужасно от 1 седмица се чувствам така някак си проблемите ми се насъбраха и нищо не върви като хората. :(

cyclops
01-23-2013, 18:09
Добре ми е. Утре заминаваме с него най-накрая. Имаме си страхотна стая в хотелче в природата. Само , че мноого ме мързи да стягам багаж. Оф. И съм гладна ама трябва да го изчакам да се прибере.

anonymous708973
01-23-2013, 18:11
Пфф, как си усещах още от сутринта, че нещо няма да е както ми се иска. Той не успя да си дойде днес, но за сметка на това брат му го замести и отидохме с него на събирането, след това и кучето разходихме. Много хубава вечер, въпреки, че се надявах да я прекарам с другия от братята. :D Страхотните ми момчета! От кога не сме си правили някое трипче заедно... време е. ^^

хахахахаха, да не вземете друго да направите :д

Сиси, стига си плакала, сигурна съм, че не е нещо непоправимо : )))))

xoxi
01-23-2013, 18:16
хахахахаха, да не вземете друго да направите :д

Няма. : )
Брат му е страшен пич. Когато все още беше с бившата си приятелка, обожавахме да излизаме всички заедно. Беше много приятно.

weheartiit
01-23-2013, 18:21
отегчена,
ежедневието просто ме убива ...

TheBeliever
01-23-2013, 18:42
Като след сесия - не знам какво да правя с всичкото това свободно време. :lol:

granger
01-23-2013, 18:44
Кефи се,бе ,душа!

leadyflame
01-23-2013, 18:50
Както винаги нищо положително, нямам тръпка, търся посока поне, омръзна ми от тези ми състояния. Явно е, че имам проблем, но как точно да бъде изразен и неговото решение, за сега е въпросителна....

shmatarok
01-23-2013, 18:55
Тъкмо гледах Les Miserables и си поплаках лекичко, което е странно, щото не съм от ревлите. Очарована съм, но филмът определено не е за всеки.
Сега ми е депресирано, самотно и коремът пак ме боли много.

tonssy
01-23-2013, 19:05
Пак цял ден съм на крак. Сутринта малко шопинг с приятелката, после даскалото мина дообре (малко изнервящо в края), очарована съм от класното си по литература, по- точно от резултатите си, но всъщност си ги заслужих напълно. Той ме изпрати за пореден ден..жалко, че май? чувствата ни не са взаимни и може да възникне проблем след още малко време. Сега си направих тренировката, изкъпах се и съм доста доволна като цяло. Удовлетворена от себе си. Само дано и да успея да заспя по- рано.

DisappointedDreamer
01-23-2013, 19:08
Днес съм решила да уча! *навива ръкави*

TrueStory
01-23-2013, 20:20
Страшна мускулна треска....и без цигари от 20на дни, без да ми тежи или да се сещам.

ForzaFelipe
01-23-2013, 20:25
Преписах лекциите,остават чертежите...лошото е че единия нещо не мога да го схвана :D

polssa
01-23-2013, 20:29
тъжно му било
тъпак
като мене

strawberry88
01-23-2013, 20:45
Много уморена се чувствам. ;д :(

kitty02
01-23-2013, 21:18
Уморена, ужасно гладна, и както винаги - FOREVER ALONE :( :X

Blab
01-23-2013, 21:49
Днес съм решила да уча! *навива ръкави*
това!
имам още 100-ина страници от пиесата
прелиствам тетрадката
изваждам есенцията
структурирам я в док файлче
и живея със задоволството си, поради коректно и съвестно свършената работа.
йеа, дет се вика.
ако чуя едно "благодаря", ама в действия да се прояви, ще е... закъсняло, но... прието.
стискайте ми палци здраво!
нинджа съм!:Д
//тези дни ще се наложи и да поспя малко...

SHPAIdURmeN
01-23-2013, 22:14
Трябват ми малко дни. За да си събера мислите на едно място, последством да си подредя дните, но спокойствието го няма, така че ще трябва да се мобилизирам за пореден път.

NambyPamby
01-24-2013, 01:09
Отвратително като всеки ден, благодаря. 8-) Да ме бяха пронизали с копие нямаше да се чувствам толкова зле. : |
Все си мислех, че няма нищо непоправимо, докато сме живи и здрави всичко е окей, ма не е... То не е само до дейност на сърцето и приток на кислород към белите дробове, ами и до желание, до решение, до амбиция...
Всичко може да върви по дяволите вече. ;)
Единствената поука, която успях да си извлека е, че съм мнооооого, в пъти по-силна, отколкото някога съм предполагала. И ще мачкам наред. :)

Tennnnn
01-24-2013, 01:57
Като цяло обаркана ситуация - 3-4 проблем които изискват пари и то доста , и се чуда как да ги реша след като не разполагам с толкова много , самотен искам да си хвана приятелка на която да имам доверие и да имам някои до себеси и като цяло тарся някоя по далга вразка понеjе ми писна от путки за 1 седмица които ми доказваха колко големи путки са в истинския смисал на тази дума и заради такива изкарах доста пиянски вечери които се далjат на тях. и като цяло тва ми се варти в момента в главата..

bloodyF
01-24-2013, 05:55
Не мигнах цяла нощ.Сякаш тази шибана нощ ми се стори безкрайна...Чувсвам,сякаш съм на толкова много раздробени парченца.Разочарована и потисната.Толкова много плаках,че имам чувството,че очите ми пресъхнаха.А ми е тежко,защото имаше нотка на надежда,Бум..няма я.Сякаш загубих смисъл в каквото и да е,но свикнах да съм сама....Просто понякого е много болезнено,защото всеки спомен пари.

http://24.media.tumblr.com/ea715514cf9894b4723a44628248f612/tumblr_mh1y7yCHCX1s15rcko1_500.gif

това.
+подути очи, недоспиване и в следствие от недоспиването-гадене.....
не знам какво да правя, никой не ми дава напътствия и се чувствам изгубена вече.

nymphadora
01-24-2013, 06:40
Очаквах снощи да звънне,но нее.Нали съм го научила,че аз така,или иначе звъня първа..Този път обаче не е познал.

minchorna
01-24-2013, 06:50
Очаквах снощи да звънне,но нее.Нали съм го научила,че аз така,или иначе звъня първа..Този път обаче не е познал.

Само гледай да издържиш,да не се поддадеш на изкушението и да му звъннеш..иначе подкрепям за звъненето,че понякога просто трябва да оставим и другите да се сещат за нас :)

PS: На работа съм,омаляло ми е и нямам търпение да свърша и да отида на залата,за да си дигна малко тонуса..и с нетърпение чакам събота! :)))

Wednesday666
01-24-2013, 07:23
Пак ме боли главата.
Шибано притеснение.
Ся това ще продължава бая време.
А той ми липсва вече. Миличкия ми, скоро му започват изпитите и съм притеснена и за него..

Niakoitam
01-24-2013, 07:41
Как се чувствам ли? Като някакво същество затворено в клетка.Като някаква буболечка затворена в буркан,която отчаяно се опитва да излезе на свобода,но не е по силите и.Но пък знам ли....в последните една,две години изсънувах толкова сънища с неочакват край,че мога да напиша цял сборник. Сънища в които по пътя на логиката трябва да съм губещият и няма никакви изгледи това да се промени.Нищо,което да ми подсказва,че това ще стане.Както в реалността ми от много време насам и изведнъж...за моя голяма изненада точно когато най не го очаквам нещата се променят и аз съм победителя в ситуацията.Това води до истинска изненада и озадачение от моя страна.И освен,че побеждавам почти всеки път се оказва,че получавам доста,доста повече от желаното от мен.И не мога да си отговоря всъщност тези повтарящи се детайли дали се генерират постоянно в съзнанието ми заради желанието ми да е така или заради някаква подсъзнателна убеденост,че ще стане точно така или нещо свише ми казва: "Живей си живота и не се притеснявай, а когато дойде точният момент всичко ще се нареди дори и по-добре отколкото го искаш".Наистина на моменти ми се струва доста реално,защото си представям как ако го нямаше даден дразнител бих реагирал по съвсем различен пък и успея ли да излезна от бурканчето нищо чудно да усещам прилив на енергия като отвързало се куче,което е държано с години на връзло.В противен случай ще е адски несправедливо.Смятам,че го заслужавам много повече от много други хора,които се радват или не на неща,които не заслужават.
Нещо ми се върти в главата.Така и така слушам песните на чужд език постоянно и по много пъти.Дали пък ако на ден си пускам по една,две по zazz-а с български субтитри и после продължа пак да си ги слушам на английски няма да усвоя по-бързо и качествено езика.Макар,че някакси от много време насам не чувствам никаква мотивация да правя каквото и да било нещо по продължително изискващо вниманието ми.Може би и точно там се крие ключа в развоя на нещата в сънищата ми.Отпадането на страховете ми и напълването ми с мотивация.Как е възможно да стане това обаче и аз не знам.
И тя някакси започна да се затваря отново,а не ми се ще така.Харесваше ми развоя на нещата от Коледа насам,но пък мога да и се поставя на мястото и я разбирам идеално.
Иначе както преди два дни за рожденият ден на баща ми така и утре за рожденият ден на брат ми ще си правим както се бъзикаме гала вечеря.В Събота най-вероятно ще ходим да си пуснем гласчето с НЕ за АЕЦ Белене, а вечерта...брат ми е запазил маса за около 8 човека в едно заведение да отпразнуваме рожденият му ден.В това заведение ходим рядко,но като традиция ми стана вече като ходя да станат три неща: да видя някой съученик/съученичка,да ме заговори някоя непозната мацка в тоалетната и да счупя някоя чаша без да искам в по добрият случай без да се порежа.Ще видим дали и този път ще се запази традицията.Явно в Неделя може би пак ще се спи до обяд и ще има боолки в краката и махмурлук :)

Violenza
01-24-2013, 07:43
Тук времето е прекрасно. :) Поне това мъъъъничко ми оправя иначе отвратителното настроение.

minchorna
01-24-2013, 07:45
Тук времето е прекрасно. :) Поне това мъъъъничко ми оправя иначе отвратителното настроение.

Къде е това тук ? И тук е прекрасно,особено изгрева над морето сутринта беше уникален :)

DisappointedDreamer
01-24-2013, 07:47
И тук е слънчево, небето светло синьо. Нищо, че е -18 градуса. Изобщо не ми се излиза днес.

pandabear
01-24-2013, 08:38
K'во се случва? Само в гадната София ли времето е ужасно... Ама да, то каквото ми е настроението, такова е и времето... Имам много недовършена работа, чувствам се уморена и не знам вече от къде да събирам сили и енергия и Желание. Днес само киното се очертава да е нещо приятно, общо взето. На предварителните съм се справила доста добре. БЕЛ- 5.89, Испански- 5.46 и Биология- 5.62. Поне това ме кара да се чувствам доволна от себе си, хах.

marilyn
01-24-2013, 09:21
Класа ви липсва. Смешни сте.

be happy.
01-24-2013, 09:26
Предаден от най-добрия ми приятел !

ForzaFelipe
01-24-2013, 10:06
Скапани чертежи :D остана ми само по това заверка и трябва да седна и да ги довърша,ама ето че пак съм пред лаптопа ... :D

SpiritInBlack
01-24-2013, 11:09
Имам 2 днеа до изпита и днес почвам да уча.Бахти простия предмет е тва ИП обаче

anonymous708973
01-24-2013, 11:34
Задоволено е най-точната дума.

Оправям си кандидатстването, ще ставам шофьор, започнала съм пак да чета, в най-скоро време ще захващам и да спортувам.
Накупих си малко козметика... Хапвам, пийвам студен сок и се готвя за теория.

TheBeliever
01-24-2013, 11:55
Изморена, но доволна. Масивната задача, с която ме изненадаха тази сутрин е под контрол и ще бъде завършена в срок. Харесвам си работата.

Плановете за утре вечер се налага да се изменят, но няма да се отменят. Ако трябва в 10 ще започнем.

Хубаво ми е.

Blab
01-24-2013, 12:34
Изморена, но доволна.
Хубаво ми е.
заслужавам следобед/вечер с филми и музичка. и сън.:Д
нека релаксът започнеее... сега!

GD
01-24-2013, 14:02
Никак супер ми е тегаво.... туй ли живот ли е.. толкова ли е трудно всичко да е добре..

ForzaFelipe
01-24-2013, 15:34
Еййй...за 2 болта ми остави четворка.......хем знае че помагам на всички останали с още едно момче,но тя пак не ни писа шестици,пък на мен 4ворка.....

granger
01-24-2013, 15:38
Доволна.
Денят беше хубав. Обичам,обичам,обичам и все повече ми липсва! Искам си го при мен!
Иначе спах като съселче допреди малко и сега ми е яко кеф.

HollyGolightly
01-24-2013, 15:54
Ужасен ден , не можах да се наспя като хората, само той ми е в главата, отново. Станах 30 мин по-късно от обикновено. Залях се цялата с кафе и трябваше да се преобличам, тъкмо всичко готово и колата не щя да запали. Пристигнах 20 минути след началото на часа, а така мразя да закъснявам. Мислех си да се прибирам да поспя 4-5 часа и пак да дойда, но не ми се рискува пак да закъснея понеже колата пак си придава важностите.
Но поне успяхме снощи да се чуем и видим. Толкова ми липсва, искам си го тук, да знам, че е на сигурно място и нищо няма да му се случи и да мога винаги да му се обадя или да отида до тях и да си го видя. Да чакам с нетърпение да свърши работа и да позвъни на вратата :smt090

xoxi
01-24-2013, 17:21
Рядко се случва да съм и психически и физически изморена.
Много тежък ден.
Той поне си е тук и това само ще ме накара да стана утре от леглото. Днес с него минахме над 12 километра - ПЕША. Беше мое задължение това, него въобще не исках да го карам да се влачи с мен след толкова път, но... инат.
В следващата една седмица, всеки ден ме чака същото упражнение. Аз както го мислех, щяха да ми се насъбират около 16 километра пеша на ден, но ги съкратих на около 10. Не се знае обаче. В почивните дни предполагам, че ще са и повече от 16.
Ех, крачета... какво ви чака.

PurpleSand
01-24-2013, 17:26
Чувствам се неоценена .... :(
всичко е толкова несправедливо
даваш много,получаваш..нищо.

DisappointedDreamer
01-24-2013, 17:27
На такива температури не може да се съществува. Студено ми е. Много. Иначе, в даскало нещата се нареждат прекрасно.

weheartiit
01-24-2013, 17:36
мразя така да ме заебават .. ;/
деня мина добре ама сега всичко се развали
криво ми е

nymphadora
01-24-2013, 18:11
Аз си пиша темата,той още не звъни..

s_E_x_Y_y_Y
01-24-2013, 18:22
дооста обнадеждена в края на дълга и тежка седмица

tori
01-24-2013, 18:26
Уморена.

sweetycherry33
01-24-2013, 18:27
в момента не ми пука за нищо
тъпо ми е
уморена съм
гладна съм

BamBamBo
01-24-2013, 19:17
Умираща от скука.

TheBeliever
01-24-2013, 19:18
Вкусна вечеря с разкошно червено винце. Сега остава и да си харесам някое филмче.

Хубав завършек на хубав ден.

tonssy
01-24-2013, 19:28
Спи ми се. Искам вече да е утре ;д

marilyn
01-24-2013, 20:24
Бахти адреналина, първият истински изпит. Тоя по испански не се брои, беше твърде елементарен. Скапана съм, но умората е сладка... утре ще си получа наградата!

SpiritInBlack
01-24-2013, 20:45
писна ми от дебили честно. пак се нервя на глупости , майната му на изпита и на всичките боклуци

DisappointedDreamer
01-25-2013, 04:57
Днес съм подготвена! Клин, дънки, два чифта чорапи, шапка, огромен шал, вълнени ръкавици, две блузи, суитчер и яке. Е, чакам ви, - деветнадесови градуси!

Бррр. Въодушевена съм. Хубаво ми е.

minchorna
01-25-2013, 05:01
Днес съм подготвена! Клин, дънки, два чифта чорапи, шапка, огромен шал, вълнени ръкавици, две блузи, суитчер и яке. Е, чакам ви, - деветнадесови градуси!

Бррр. Въодушевена съм. Хубаво ми е.

В Бургас е 10 градуса..къде ги видяхте тия -20 :(
А иначе съм щастлив,че дойде края на работната седмица: )) нямам търпение да стане 5 часа и да се прибера обратно към нас:))

DisappointedDreamer
01-25-2013, 06:24
В Швеция, къде.

minchorna
01-25-2013, 06:27
Еми хубаво е да се уточнява.

granger
01-25-2013, 07:06
Не е длъжна да дава обяснение къде живее :lol:
пък и си нов във форона, иначе щеше да знаеш :D
оф, хубавко ми е , дано си остане така!

minchorna
01-25-2013, 07:07
Ами тя така го каза,все едно съм длъжен да знам " В Швеция,КЪДЕ" :)
А това,че съм нов...набързо ще наваксам :D

granger
01-25-2013, 07:11
ми 100 пъти поне го повтаряла,амаа да ...нов си.
Оф...успя за минута и 35 секунди да ме издразни.

minchorna
01-25-2013, 07:14
Много бързо се нервираш

granger
01-25-2013, 07:16
Ми като ми говори някви щуротии...ама не е сериозно,де. Нищо необичайно.

minchorna
01-25-2013, 07:18
Мъже...кво да ги правиш :D

Wednesday666
01-25-2013, 07:48
Ооооооох, днеска ще падне обикаляне.
Това е, защото съм прекалено добра душичка.
До 12 и нещо трябва да съм готова. Имайки предвид малкото, което трябва да свърша, смятам че ще се справя.
Друг е въпросът, че това време е потискащо.
Липсва ми.
Нямам търпение да дойдат следващите дни, да започвам тъпите лекции, че мразя незнанието.

TheBeliever
01-25-2013, 08:00
Много добре. Взех решение и ще пиша дипломна работа, в процес на дообмисляне на темата съм. Ентусиазирана съм и знам, че ще се справя чудесно.

Нещата вървят по план.

pandabear
01-25-2013, 09:42
Брей, най-накрая някой да ми уважи и оцени труда. То било приятно, бе. Хахахах...
Днес е петък, а все едно ми е понеделник, супер тъпо. През събота и неделя ме очаква още толкова работа, колкото свърших през цялата седмица. Не знам как ще се справя, но съм доста нахъсана и амбицирана да им покажа, че с много желание всичко се постига! (((: Дано денят мине успешно, отново! Ама щом Славчо Трифоновчо ме събуди с "Дявол" съвсем случайно, то това е знак, че ще тъпча наред! :D

shmatarok
01-25-2013, 09:50
Тая отпуска взе да ми се отразява добре.
Разочарована съм, че плановете ни така се разпаднаха. Баси, от колко седмици ги говорим тея неща и накрая как се провалиха работите. :(

.Wonder
01-25-2013, 10:29
Днес имах контролно по математика, издъних се доста, но важното е, че вече мина и сега ще гледам филмче.

xoxi
01-25-2013, 11:07
Ужасно психическо натоварване.
Трябва да изпусна парата по някое време, да си се нарева хубаво. Само така ще презаредя.
Чакам да стане време и да тръгвам да си навъртя километрите и днес. Не издържам да седя на едно място в тоя студ.
И той ми липсва. Казах му да дойде чак за вечеря. Дано аз се прибера дотогава.

sladkalady
01-25-2013, 11:25
Не много добре.Знам,че трябва да спра да се тревожа за нея и постоянно да й решавам проблемите,но не мога.Имам чувството ,че си сменихме ролите майка-дъщеря.
Лошото е ,че когато аз се нуждая от подкрепа,тя не е до мен.Свикнала е да се справям сама с всичко,дори и с нейните проблеми.Но ми омръзна да съм в това положение ....

SpiritInBlack
01-25-2013, 15:08
Мързи си ме повече от обичайното.Не съм поглеждал за тоя изпит.Май ще имам ликвидации все пак.

babity
01-25-2013, 16:16
Спала съм само 6 от последните 48 чАса. Нещо почвам да ставам леко неадекватна. Но се надявам най - накрая да получа излизането по мъжки, което си чакам от тоооолкова време.

paradosou
01-25-2013, 16:34
Тъпо. Не го очаквах това.

Wednesday666
01-25-2013, 17:35
Имам чувството, че ще пукна от кашлица.
Допивам си чая и лягам да гледам Хаус, че просто не ми се живее.

DisappointedDreamer
01-25-2013, 18:20
Ох, страхотен ден! 8-) намерихме 200 крони, ходих на фитнес, шофьора на автобуса беше прекрасен, един дядо се смя с нас, разбрах задачите по математика и ми е суппппеееер доволно! 8-)

babity
01-25-2013, 22:33
Имам нужда от нова мъжка курва. Няк'во ново предизвикателство. Бъгъво ми е, ама мнооооого ми е доволно. Нях, нях, нях.

marilyn
01-25-2013, 22:36
Гушкаво ми е. Прави ми се секс.
Днес беше хубав ден, постановката ми хареса много...

HollyGolightly
01-26-2013, 04:33
Не мога повече така. Искам да рева, докато ми олекне. И ми писна всички само да се обръщат към мен, когато имат нужда от нещо, или да ме ползват за носна кърпичка, а когато аз имам нужда от някого, все да съм сама. Писна ми него да го няма. Не искам съжаление, не искам престорена загриженост, а просто някой, който ще ме изслуша без да ми каже, че се лигавя или да ме прекъсне по средата на изречението, понеже той/тя е преживял/а същото и иска да ми разкаже как е станало.Искам поне за ден да мога да съм егоист!
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdz04410lr1qff8hqo1_500.gif

DisappointedDreamer
01-26-2013, 07:48
Днес ще готвя, ще чистя, ще уча. А по-късно, може и да излеза да потренирам. :)

TheBeliever
01-26-2013, 08:39
Добро утро след паметна вечер.

Ще поразчистя и ще се заловя за книжката, която зарязах с началото на сесията.

Носа няма да си подам навън в този сняг.

Blab
01-26-2013, 09:29
Блаб е доста доволна от сесията си до този момент. още 5 изпита и край.
днес ще свърши нещо полезно и нещо приятно. и после пак:Д

Colouring
01-26-2013, 10:57
Развалих си настроението. По-точно ТЕ ми го развалиха. Ех, мамка му, ВИНАГИ трябва да помня, че съм сама; че единственият човек, на когото трябва и мога да разчитам, съм самата себе си; че колкото и близки хора да имам, нещата винаги могат да се обърнат и да трябва да се справям сама. Положението при мен в момента не е чак толкова зле, но може и да стане някой ден. И трябва да не се чувствам разочарована, а просто да приемам нещата такива, каквито са.
Искам нова среда, нови хора, нов живот, колкото и драстично да звучи.

shmatarok
01-26-2013, 12:51
Ооооооооо, слънце <3 Мило сладко чудесно слънчице, усещам, че навън е топло и обмислям да отскоча до магазина, за да си направя една разходчица. Ох. Ама ми е толкова разглобено, че не знам.
Тез тъпаци от долните пак пушат под прозореца ми, блях.
И ми се е дояло крем карамел мега много. Ако измисля в какво да го направя, може и да си угодя.

SpiritInBlack
01-26-2013, 13:16
Сесията завърши така , както започна.С много положително емоции и отлични оценки.Спи ми се , не мога да гледам , ама ми беше весело.Лафче с асистентката то Пловдив , шегички с преподавателя , запознах се с ново момиче или тя с мен , направих деня на пича с дюнерите.Леко ми е тъжничко за дебелото момиче.Липсва ми понякога.

Jaune
01-26-2013, 13:26
Не много добре.Знам,че трябва да спра да се тревожа за нея и постоянно да й решавам проблемите,но не мога.Имам чувството ,че си сменихме ролите майка-дъщеря.
Лошото е ,че когато аз се нуждая от подкрепа,тя не е до мен.Свикнала е да се справям сама с всичко,дори и с нейните проблеми.Но ми омръзна да съм в това положение ....

;

YSMF
01-26-2013, 13:33
Тъпо ми е. Не искам да съм сама, но няма как да го променя. Искам да продължа напред и да свърши глупавия ни срок :с

xoxi
01-26-2013, 13:42
Мразя снега!
Кофти ми е, че не успях да отида, въпреки, че обещах. Телефонът й пък не работи и нямаше как да я предупредя да не ме чака. Утре ще купя цветя, плодове, сладки... всичко, което обича и ще отида.
Той пък ми е болен и го виждам, че хич не се чувства добре. Как всички изведнъж се разболяха?
Мен ме боли глава от притеснения. Искам спокойствие, Стивън Кинг, чаша какао и слънце.

Glamour92
01-26-2013, 13:48
On the road again xDD
Поне разбрах какво искам и какво ще правя занапред ...
Късно,но се случи. :)

Niakoitam
01-26-2013, 13:50
Интересните ми сънища продължават.
Днес съня ми се въртеше около някаква бяла мишка и витаеха някакви желания и притеснения на любовна тема.
Според съновника мишката означава не много хубави неща,но пък...за бялата мишка пише:
Ако мишката е бяла-очаква те щастие, успех във всички начинания.

и

Белите мишки са знак за напразни страхове или за бели кахъри.

Явно мистерията около евентуалната промяна в бъдеще продължава :)
А иначе днес е време за купон и забавление.Само още някои и друг час :)

BamBamBo
01-26-2013, 13:54
Направете си още една тема "Дневник:Какво си мисля в момента" , че цели романи чета.

Аз се чувствам мързелива,ленива...пълен ужас!

anonymous708973
01-26-2013, 15:02
Гадна
Критична, което пък винаги е било добро качество
Дебела
Неразбрана
Тъжна

И напук на всичко това ще си изкарам ебати яката вечер.

s_E_x_Y_y_Y
01-26-2013, 15:04
чакам с нетърпение да стане 9, да изляза с компанията и да с разбием след тази дълга и тежка седмица

DisappointedDreamer
01-26-2013, 15:04
Перфектно. Изчистих, напазарувах, сготвих няколко неща, за пръв път омесих сама тесто. Задачите ми по математика се оказват вярни. Какво повече да искам?

Мхмхм.

Wednesday666
01-26-2013, 17:06
Прекалено ми е зле, че да се ядосвам.

MaLyKoLiU
01-26-2013, 18:19
Много съм прост... ще се самопребия! :/

dream1707
01-26-2013, 18:28
Кофти ... имам любовни проблеми. Чак ми иде да напиша тема тук. :D

anonymous708973
01-26-2013, 18:56
Кофти ... имам любовни проблеми. Чак ми иде да напиша тема тук. :D

А, давай :д
То е обичай собствените да не можем да оправим, ама да даваме акъл за чуждите :д

TheBeliever
01-26-2013, 19:08
То е обичай собствените да не можем да оправим, ама да даваме акъл за чуждите :д

Нормално. Като страничен наблюдател виждаш нещата ясно. Нямаш чувства и лично отношение към проблема, които да замъгляват преценката.

Не съм добре. Не сме добре.

DisappointedDreamer
01-26-2013, 19:20
Самотно. Няма го братчето. Пх.

Лягам направо да спя.

Wednesday666
01-26-2013, 23:05
Хич не съм на кеф.
И от шибаното гърло не мога да заспя.
Да взема да оздравея по-бързо, че ми писна.

s_E_x_Y_y_Y
01-26-2013, 23:24
като гледам май само аз се чувствам добре днес та да споделя това беше най-най-най-перфектният край на седмицата, който може да съществува... излязох с голямо нежелание, а сега настроението ми е върховнооо

anonymous708973
01-27-2013, 06:03
Дано да карам, дано да карам, даноданоданодано! Макар че с тоя сняг пътищата само са за първи час кормуване... даноданодано! Дано не по булеварда, дано не :ддд
Нямам търпение!

granger
01-27-2013, 07:16
Обичам той да е първото нещо,което чувам рано сутрин! Ах!
Иначе мисля да си мързелувам,а после може да ида да гласувкам. Ще ида де,ама не се знае по кое време.
Пантерке , колко часа теория дръпна , та вземаш час или ги караш като при мен успоредно.

nymphadora
01-27-2013, 07:22
Сънувах съдбоносен сън,колкото и откачено да звучи.Вече знам какво искам и какмо трябва да направя.

DisappointedDreamer
01-27-2013, 07:34
Тъжно.

iiordanova
01-27-2013, 07:54
Объркана.
С махмурлук.
Имам да уча.Добре,че вчера седнах и научих поне по някои неща.
Утре не сме на училище. Кеф!
Тая седмица ще ми се съдере д-то от учене май.

TheBeliever
01-27-2013, 08:01
Трябва да спра да обръщам внимание на ученическите ванакции. Като прочета някъде "неучебен ден" а-ха да се зарадвам и след няколко милисекунди асимилирам, че това вече не се отнася до мен. :lol:

Направи ми закуска. Една точка за Грифиндор.

Все така зле. Но кафето подобрява нещата, макар и моментно.

granger
01-27-2013, 08:28
Една точка за Грифиндор.
Аввввв,колко сладко. Ще си направя кафе, ще си ям кексче и ще гледам Хъшо Пешев a.k.a Harry Potter!

TheBeliever
01-27-2013, 08:33
Аввввв,колко сладко. Ще си направя кафе, ще си ям кексче и ще гледам Хъшо Пешев a.k.a Harry Potter!

В офиса преди няколко дни установихме, че балканското му име би било Косматко Грънчаров. :lol:

granger
01-27-2013, 08:35
:lol: Е...ако беше Hairy :D ама става, аз му викам Хъшо Пешев

polssa
01-27-2013, 08:59
тъпоо
много се ядосвам, не трябваше да става така
просто искам всичко да се забрави и да почна наново
ще гледам филмче сега

s_E_x_Y_y_Y
01-27-2013, 09:36
Идиот, тъпанар смотан, как може винаги да го прави, 24 часа не може да издържи без да се държи като пълен смотаняк, защо винаги, когато съм в добро настроение трябва да го развали :@

D*Rose
01-27-2013, 09:45
Tempus Fugit...Memento Mori

TheDevilInMe
01-27-2013, 10:03
Относително добре, ходих да гласувам, след малко отивам на урок по математика бляяяк, но няма как тая математика 1 ми взе здравето в тоя унивеситет, крайно време е да се отърва от нея ;@ ...

TheBeliever
01-27-2013, 10:23
За пореден път се убеждавам, че имам прекалено високо мнение и завишени очаквания за хората. Май е време да приема реалността.

D*Rose
01-27-2013, 10:25
ходих да гласувам

А, да, аз също, нямаше хора при мен.

marilyn
01-27-2013, 10:26
Утрото започва с Rammstein. Време е да се оправям да излизам, ще закъснея.
Иначе ми е хубаво... вчера беше як ден, видях се с интересни хора, поговорихме си... после и интересен разговор по скайп... до сутринта... ехххх...

Мда.. убедена съм, че не греша.. ще правя така както чувствам...точка.

anonymous708973
01-27-2013, 10:43
Обичам той да е първото нещо,което чувам рано сутрин! Ах!
Иначе мисля да си мързелувам,а после може да ида да гласувкам. Ще ида де,ама не се знае по кое време.
Пантерке , колко часа теория дръпна , та вземаш час или ги караш като при мен успоредно.

Изкарах една седмица теория, имам още една :)
Нямам търпение да почна да карам, но ми е доста паника.

granger
01-27-2013, 10:51
Споко, аз също бях така, последните часове от теорията ги взимах успоредно с практиката.
Ама предполагам,за да те пуска по-начесто трябва да вече да си взела листовките. Ама при всеки е различно,аз вече имах3-4 часа в Пловдив,преди да ида на изпит.
Успех и си решавай листовките към учебника. Не са хич трудни.

Blab
01-27-2013, 11:56
За пореден път се убеждавам, че имам прекалено високо мнение и завишени очаквания за хората. Май е време да приема реалността.
харесваш ми.

//малко разочарована. мъничко само. от дребосъчеството на "големите". тъжно.
иначе съм супер, активна и дейна, йей. ще е хубаво да си придвижа и моите си неща, но ми харесва да съм от помощ, да.

anonymous708973
01-27-2013, 12:20
харесваш ми.

Искам да се присъединя към клуба на очакващите много и останалите разочаровани.

granger
01-27-2013, 12:22

Бройте ме и мен,моля/..

Naive
01-27-2013, 12:25
Чудя се на акъла си, с който съм го преживяла толкова тежко. Ужас. :Д

Чувствам се по-силна отколкото някога съм била. Ще се справя, защото това е правилният изход от ситуацията. Да се примириш не е решение.

Irti
01-27-2013, 12:27
"Нещо се случва при 148км/ч. Ауспусите заглушават всички звуци. Вибрациите на двигателя са със сърдечна честота. Кръгозорът се стеснява. И изведнъж, ти не си на пътя, ставаш част от него. Трафикът, пейзажът, полицаите са просто част от отминаващи контури. Понякога забравям тръпката от това. Затова обичам тези дълги преходи. Всичките ти проблеми, целият шум, изчезват. Няма нищо, за което да се притесняваш освен онова, което е пред теб. Може би това е урокът за мен днес - да се придържам към тези простички моменти и да ги оценявам малко повече. Не са останали много от тях. Никога няма да искам това от теб. Няма да е трудно да се открият неща, които да те направят щастлив. Знам, че ще се сблъскваш с болка, страдание, трудни решения, но ти не можеш да оставиш тежестта им да задушат радостта от живота. Без значение как, трябва да откриеш нещата, които те обичат и тичаш към тях. Има една стара поговорка - това, което не те убива, те прави по-силен.Аз не вярвам в това. Мисля, че нещата, които се опитват да те убият те правят тъжен и ядосан. Силата идва с добрите неща... Семейството, приятелите, задоволството от тежката работа. Това са нещата, които ще те поддържат здрав. Това са нещата, към които да се придържаш когато си разбит."

Toчно така.

bloodyF
01-27-2013, 12:29

ставате +1 в клуба.

umri
01-27-2013, 12:41
ставате +1 в клуба.

Туй на мода.

И аз влизам.

kalpazanka
01-27-2013, 12:54
И аз.

Искам и патрони, много патрони. И автоматично оръжие. Ма нещо лекичко, да не ме боли рамото после.

anonymous708973
01-27-2013, 12:56
Туй на мода.

И аз влизам.

Полека, полека. То е с кандидатура.

kalpazanka
01-27-2013, 13:05
Въх, само един месец ме нямаше, а ще ви чета до Коледа...

Niakoitam
01-27-2013, 13:47
Вчера се надявах да си прекарам добре на купончето,но понеже баща ми беше решил много да се прави на шеф на майка ми и да надига ми поизпъна нервите.Както и да е.Купончето си мина много хубаво.Имаше си от всичко по-малко.Забавление,танци, пиене,снимки,сърдежи и т.н.Иначе чувствам липсата на каквато и да е мотивация в мен.И освен страховете май и той до-голяма степен ме блокира с поведението си.Ако си мисли.че като ми каже как нямало да се справя с дадено нещо,как не съм могъл и как аз ще съм следващият по него ако умре ще ме мотивира страшно много греши.Да,има и такива хора дето това ги мотивира само дето май страшно се е объркал,че аз съм един от тях.

DisappointedDreamer
01-27-2013, 14:09
Бройте и меня.

Аз съм страхотно. Пълна къща, хапват моите от пицата :Д хубавичко!

Wednesday666
01-27-2013, 14:35
Има ли още места в клуба?
..

passion.
01-27-2013, 15:12
Откачам вкъщи.
Имам приливи на странни емоции.
Ту се чувствам добре, ту не ..
Странно. И душевно съм така.

И не пиша вече в форума много и си искам стария профил ама.. на :/
Затъжих се за всичките си приятели. . .

В Гърция си изкарах хубаво.. ако не бях прекарала 2 дни в които едва ставах от леглото.
... изобщо.. и сега не трябва да ме допира никой 10 дена. йей какво щастие..

И и и и и и ... искам да го видя.
Дори вече не знам точно кой искам да видя.
Не знам към кой имам чувства.

Глупав живот. . .

granger
01-27-2013, 15:13
^ кой ти е стария профил

passion.
01-27-2013, 15:15
С уникално прекрасния ник nepowtorima ..
Ама сега не си помня нито emaila, нито паролата.. изтри ми се просто..
Просто там имах по-голям мерак да пиша.. ии имах повече мнения..

shmatarok
01-27-2013, 15:18
Успах се, ма не ми пука.
Имах планове за днес, ще ги отложа за утре. Само трябва да изчистя тука наоколо и да си напиша проекта и после да си сготвя и ... оф. хиляда простотии пак.
Трябва да издиря и програмата за втория семестър, но нещо ми подсказва, че няма да отърва сутрешните лекции.

PurpleSand
01-27-2013, 16:21
разбирам колко са държали на мен ...
но не ми пука!
животът продължава хах :)

Reenata
01-27-2013, 16:49
чувствам се... чувствам се ужaсно... болката преливаа -_- |(

babity
01-27-2013, 22:02
Притеснявам се. Тая примка взе много да се затяга около врата ми. Ми но ляйк ит с толкова изпити и само една седмица поправка... От утре отново се покривам в дълбокото си отшелничество. Като компенсация, че си закопавам доста сериозно социалните контакти, поне ще избягам от битовите скандали. Безценно!

anonymous708973
01-27-2013, 22:35
Спи ми се като на животно и утре ще се наспя за пръв път тая седмица. Обичам го, като е толкова миличък и нежничък само за мен <3
И ще се скатая от теория, за да си го видя преди да замине за цели 2 дни :д

SpiritInBlack
01-27-2013, 23:57
дъълъг ден. забравих колко е скучно да излизаш с непознато момиче до мола , обаче пък преди това беше супер. беше шоу в галерията да се катерим рофл

Naive
01-28-2013, 00:20
Когато най-малко очакваш :з

Eskapel4o
01-28-2013, 00:46
Чувствам се някак самотен , сам ...

TheBeliever
01-28-2013, 03:53
По-ужасна нощ не бях имала от много дълго време.

Sh@d0w
01-28-2013, 04:12
Хубаво ми е. Нямам търпение да дойде края на работния ден и да си я видя.

SuNsEt
01-28-2013, 05:31
Честит ми рожден ден !
Пожелавам си много здраве и да успя да вляза в специалността ,която ми е по сърце. Надявам се тази година да ми е много успешна . :)

DisappointedDreamer
01-28-2013, 05:42
чрд

аз спя.

shmatarok
01-28-2013, 06:56
честит рожден ден, SuNsEt, жива и здрава и успехи с кандидатстването!

Спи ми се. Не толкова фатално, колкото би ми се спяло, ако не си бях почивала пет дни, ама все пак... ми се спи. И имам мега много работа за днес. Първо лекции, следобед трябва да ида до банката, за да се видя с пари :Д, после по магазините, щото няма какво да се яде вече... Надявам се времето поне да е хубаво и слънчево като през последните дни.
Купих си нови чаршафи 8-) и много ми допадна спането в тях. 8-)
Нямам търпение да свърша всичко, да стане 9-10 и да се преориентирам към леглото с третия сезон на TWD.

Blab
01-28-2013, 07:47
Честит ден, Залез! Повече изгреви!)

пълнолунието ми беше тежко. яко майндфък. не знам. не знам. имам лошо усещане. интуицията ми се обажда. чувам я.
днес трябва да почета по руски, за да ми е (по-)спокойно. ще. хубав ден на всички!)

granger
01-28-2013, 08:36
ЧеРеДе Сънсет!Много късмет , щастие и здраве!
Предполагам и се надявам,че ще е един хубав ден!
Обичам,обичам,обичам го!
Искам си го вече при мен беее,не е честно!
Мисълта ,че утре сме на даскало , не ме трови толкова,колкото мисълта,че имам физика и ще ни спука от изпитване,а ми е мъка.
Ама нищо. Днес ще уча.

marilyn
01-28-2013, 10:29
ЧРД на Сънсет! Наздраве!

Ам, още ми е утринно, защото нещо много се успах..

Гушкаво ми е, сексаво ми е и няма никой около мен ... а тва е много гадно... много...

dolly
01-28-2013, 10:40
Объркано...побъркано...Искам момче до себе си.Искам ми се всичко да не беше толкова сложно..:/

П.П. Честит Рожден Ден,SuNsEt!

Violenza
01-28-2013, 10:49
Много хубаво си пропуснах аз днес лекциите, мислейки си незнайно защо, че са от 2... :D

SuNsEt, честит рожден ден!

passion.
01-28-2013, 10:54
SuNsEt, честит рожден ден!! Всичко най-хубаво!!

Спи ми се..ядосано ми е..
пфу
искам да си гушкам някой в момента..
ох.. и днеска посетих тъпите лекари :/
мамка му :Х

не можах и да си взема книжката и не можах да си харесам обувки и дивана не ми го зеха :@@@

иййй колко прекрасно може да стане

D*Rose
01-28-2013, 11:39
Insanity + AA3:

Ден 1 - все още не знам какво ми предстои.

sashinka95
01-28-2013, 11:44
Доста емоции ми се събраха в последно време. Трета нощ не спах като хората, но поне съм влюбена и обичана.

Colouring
01-28-2013, 11:57
Мързеливо ми е. Нищо не мога да свърша.

PullMeCloser
01-28-2013, 12:10
Изобщо не съм в настроение. Егати тъпотията, писна ми от тая скапана несъобразителност и липса на всякакво чувство за такт и усещане като цяло.

shmatarok
01-28-2013, 12:11
Времето се замота, стана студено и отлагам всички задачи за утре, прекалено много ми намръзна дупетО, че да тичам по банки и магазини.
Боли ме главата и ще спя.
И мисля дали да се набутам между шамарите. Дали ще си струва? Отдавна не ми беше трепвало нищо, чак се учудвам на себе си. Stalking mode ON.

weheartiit
01-28-2013, 12:14
Ужасно време,не обичам зима !
Искам да изляза ,омръзна ми вкъщи
и не искам да идва утре ...

D*Rose
01-28-2013, 12:41
Insanity + AA3:

Ден 1 - все още не знам какво ми предстои.

разбрах какво ме чака... уф, изморен съм..

xoxi
01-28-2013, 12:50
Тъпо ми е.
Имам да уча, а ме мързи дори да пипна учебниците. Студено ми е, а трябва да отида до магазина, но май ще го отложа за довечера. Той ми се обади пред малко и каза, че може би няма да успее да дойде тази вечер, което означава, че се разминахме с едно важно посещение.
Искам още почивни дни, искам топло, искам хубави филми, слънце, разходки по потник и къси панталонки...

cyclops
01-28-2013, 14:32
Прекарахме страхотни почивни дни с него. Искам пак. Не ми се завръщаше хич към реалността. Наистина ми трябва промяна. Малко ми е тъпо, но мисля да разпусна в кухнята и да направя любимата ни крем супа от броколи и някое десертче.

DisappointedDreamer
01-28-2013, 15:09
Липсва ми мотивация.

Иначе, днес мина приемливо, но скучно. Сутринта започна с фитнес, оттам нататък целия ден се прецака.

paradosou
01-28-2013, 15:28
Болна съм и ми е мрънкащо. 8-)

TheBeliever
01-28-2013, 15:32
Заспало ми е.

Денят започна ужасно. Добре поне, че имам готини колеги.

kaRamella
01-28-2013, 15:34
Тъжен.

И посинен. Толкоз бит не съм бил от 2-3г..

the same here

s_E_x_Y_y_Y
01-28-2013, 15:44
настроението ми днес е страхотно, какво ли още хубаво нещо може да стане , за да стане по-добре

Sh@d0w
01-28-2013, 17:22
Щастливо :)

draid
01-28-2013, 18:19
Ядосан ...

SpiritInBlack
01-28-2013, 20:14
не очаквах чак това.хич не ми хареса тоя развой на нещата , чак аз се изненадах и ми стана леко гадно

TheBeliever
01-28-2013, 20:16
Липсва...

Имаме нужда от малко време само за нас. Но май няма да е скоро.

ForzaFelipe
01-28-2013, 21:02
Тъпо...гледах филма,беше готин,но накрая отново се почувствах като тъпак,ама така е като гледам романтични драми :D утре ще уча,че изпитите наближават,а аз още се почесвам само..

DisappointedDreamer
01-29-2013, 06:33
Един тест, и още 2 дни училище и после 3 дни уикенд.

Да минават първите две по-бързо. А другите по-бавно.

Изморено ми е.

GossipGirl89
01-29-2013, 06:38
Била съм и по-добре, определено.

shmatarok
01-29-2013, 07:17
Отивам на бавна смърт. Най-скучните лекции са днес и са ни сложили 4 часа, чудничко.
И дано се задържи днес по-хубаво време, да отида да си свърша нещата, че ми писна да отлагам.

ManuelaK
01-29-2013, 07:26
Спи ми се!

Wednesday666
01-29-2013, 07:40
Днеска се започва.
Надявах се да съм напълно оздравяла, ама нъцки.
Продължавам си хапчетата, че има възможността отново да ме тръшне, а вече няма как да стане.

Niakoitam
01-29-2013, 08:00
Ох, вече трети ден ме боли дясната ръка,но за разлика от вчера,когато болката се увеличаваше,сега сякаш намалява. Може ли да се пребия така пред брат ми и още 5-6 човека,който им стана доста забавно на заледените стълби на това заведение.Добре,че бях станал "леко безсмътртен"тогава та не им обърнах внимание, а болката я усетих чак на другият ден :)

granger
01-29-2013, 08:41
Насъбраха ми се 4 дни почивка, днес нямало ток в училище и наще ся са с намалени часове. :lol:
Майка направо ми вика да си стоя вкъщи. Само тва и чаках,много добре ми се отрази!
А него си го обичам квазигига много!

s_E_x_Y_y_Y
01-29-2013, 09:19
ебати гадния ден :@

SpiritInBlack
01-29-2013, 09:30
Тея бастуни пак ми утрепаха деня.И как ми се спиии

granger
01-29-2013, 09:51
Всичко 6,само менчето да не ме цепеше така.

cyclops
01-29-2013, 12:38
Добре ми е, макар че малко ми се спи. По-късно ще ми е първата тренировка от контуцията. Дано всичко мине добре. Малко съм наплашена, но трябва да преодолея този страх.

passion.
01-29-2013, 13:33
Побеснявам...
Всички ме ядосват. Всички ме дразнят. Ще полудея вече.
МАМКА МУ :@

minchorna
01-29-2013, 13:36
В края на работния ден се чувствам много добре,нямам търпение да свърши ! ! :)

D*Rose
01-29-2013, 15:41
Наближава време за Insanity: Day 2.

Гладен съм.

strawberry88
01-29-2013, 15:44
ебати гадния ден :@

+

TheBeliever
01-29-2013, 15:45
Добре. Много добре. Хубаво е да има кой да оцени труда ти. Още по-хубаво е когато го оценят правилните хора.

TheDevilInMe
01-29-2013, 15:52
Не особено добре...дано утре се оправят нещата

Violenza
01-29-2013, 16:40
Бясна съм. Бясна!
Мразя тъпи долни женски, които много си бутат носовете! Мраааааааазя! Такива, дето грам усет нямат докъде се простират границите на разрешеното!

SisiStrange
01-29-2013, 16:47
Хубав, лежерен ден. Минах и водораслите, и гъбите. Качих всичко в сайта, направих си таблиците... Цъфна ми една орхидея. <3 Само дето накрая не се видяхме, но утре ще се видим и всичко ще е идеално. :) Обичам сесиите.

bloodfrozen
01-29-2013, 17:19
Позволих си да подремна за около 2 часа, защото главата направо ме сцепи. Осъзнавам, че не беше особено добра идея, де. Тая нощ май няма да се спи много. 8-)

AnarchyBoy
01-29-2013, 17:50
Бях на уроци скучно беше, поне я видях и ми сгря сърцето.. Смятам че се влюбвам все повече!
Нещо подсмърчам май пак съм настинал, сад ;(

Irti
01-29-2013, 17:55
Макята да му ебем! Ебааа му макята! Макята му ебах! Ебана му е макята!

Еба ли му макята.. уморен съм!

cyclops
01-29-2013, 18:56
Супер съм. Тренировката мине прекрасно. Сега любимия ще си пуснем филмче, а утре ще го ударим на мързел и ще си правим палачинков ден :)

D*Rose
01-29-2013, 19:03
С нова прическа съм. В началото е тъпо; не съм свикнал и ми стои гадно. Изморен съм.

Наоколо не се навъртат стойностни дами, банално е, градът ми е скучен.

edit: дори вече няма с кого да се сбие човек.

xoxi
01-29-2013, 19:07
Изморена съм, спи ми се, две не виждам... А тепърва сядам да уча. Въобще не ми се занимава с история в момента. Ще прочета един, максимум два пъти урока, ще подчертая най-важното и си лягам. Въобще не се вълнувам от това изпитване. Искам да си взема тестовете по английски и да започвам с решаването, защото само след седмица трябва всичките да ги предам готови. Всичко друго ми е някак на заден план.
И той утре си тръгва, за което се радвам. :D Прекалено много ми е напрежението в последната седмица и виждам, че моето настроение му се отразява зле и на него. По-добре да не е близо до мен докато ми мине тоя гаден период. Искам да остана сама за няколко дни, но къде тоя късмет?!

pandabear
01-29-2013, 20:09
Спи ми се, а е само 11. Това скоро не се е случвало. Изцежда ми и малкото сили, които ми остават след дългите ми дни. Не че се оплаквам де, толкова е прекрасен <3

tonssy
01-29-2013, 20:20
Изморена съм. Вчера направих уникален кекс и малко прекалих днес, но поне след това тренирах и вече се чувствам гладна, което ме успокоява ;д Спи ми се и след малко си лягам.

ForzaFelipe
01-29-2013, 21:45
С такова темпо уча че... :D Пак съм се зарибил на 5-6 песнички и не мога да сваля слушалките :D

DisappointedDreamer
01-30-2013, 03:42
Късмет си пожелавам днес. И настроение.

shmatarok
01-30-2013, 07:05
Спииии ми се тоооооолкова много.

D*Rose
01-30-2013, 11:12
УРА! Взех си книжката!

Обаче ме очаква insanity :D

granger
01-30-2013, 11:12
Уморена,имам да пиша 100 неща,ама сигурно довечера ще ги захвана,сега ще си почина.
Ще си чуе мечето :smt007
Ииии ще ми е хубаво!
Честита книжка!

Blab
01-30-2013, 11:56
поприключих с изпитите. остана да мине още 1 и т'ва е.
уморено ми е. гушкаво такова. ще си направя чай.

D*Rose
01-30-2013, 11:58
Хапнах, но съм изморен, ще пропусна тренировка. Дали да не поспя?

Честита книжка!

Danke! :D

bloodfrozen
01-30-2013, 12:27
Mного мразим, като започнат да се топят снеговете! Тъй брутално се хлъзнах и паднах в една кал.. пълна мизерия.

.Wonder
01-30-2013, 12:41
Уморена съм, спи ми се, а имам доста за учене.

Cool.

NambyPamby
01-30-2013, 12:55
гушкаво такова.
пък няма кого. :\
самотно ми е, тъжно ми е, ревливо ми е, отчаяно ми е.
едно нещо няма дето да е наред, едно-единствено, поне за него да се заловя.
съкрушена съм, безсилна, нещастна и окаяна.
искам само да ми кажат нещо мило, да ме гушнат здраво и да не ме пускат. и да си се наплача на спокойствие.
стига с тия измишльотини "бъди силна". ми ако не искам? :( цял живот съм силна и цял живот вървя напред.
сега имам нужда да поспра, да зацикля дори на едно място(което вече съм и направила, което е... мхм, рискувам да си прееба бъдещето много стабилно) и да си го изстрадам всичкото.
и имам нужда някой да бъде с мен. и да съм досадна, и да съм тегава, и депресирана, а някой да ме милва, да ме гушка и да ми казва, че съм прекрасна, че е до мен и всичко ще се нареди. :(
просто не знам какво да правя с живота си.

Violenza
01-30-2013, 13:09
Смотано. И може би отчаяно.

NambyPamby, пращам ти една гушка. :)

SisiStrange
01-30-2013, 13:18
искам само да ми кажат нещо мило, да ме гушнат здраво и да не ме пускат. и да си се наплача на спокойствие.
стига с тия измишльотини "бъди силна". ми ако не искам? :( цял живот съм силна и цял живот вървя напред.
сега имам нужда да поспра, да зацикля дори на едно място(което вече съм и направила, което е... мхм, рискувам да си прееба бъдещето много стабилно) и да си го изстрадам всичкото.
и имам нужда някой да бъде с мен. и да съм досадна, и да съм тегава, и депресирана, а някой да ме милва, да ме гушка и да ми казва, че съм прекрасна, че е до мен и всичко ще се нареди. :(
Нареви се като женичка едно стабилно, ама така, че да си излееш всичко. Ако щеш, пусни си някой сълзлив филм и го изреви здраво. После всичко си тръгва наново и отначало, и те е яд, че трябва пак да градиш, но пък е толкова хубаво, защото всички възможности са там.

По темата: боли ме всичко. 8-) Спала съм кофти и рамото ме боли ужасно та едвам го мърдам, отгоре на всичко ми дойде днес. Поне почти докрай довърших ботаниката и набързо минах артерии. Чувствам се горда. Няколко гадни страници в описания ги съкратих в 3 мънички, ясни схеми. Защо ли направо не ни ги дават така? Толкова по-ясно е.

SpiritInBlack
01-30-2013, 13:27
тея дебили в унсс съвсем искат да ме откажат да ходя...английски 7 и 15 -ДА ,ДА. сесията ми свърши и още не мога да се наспя

едит : 2 пъти в един ден , сигурно се ебават.... спи ми се и ми е скучно. кофти комбинация

s_E_x_Y_y_Y
01-30-2013, 16:03
положението вместо да се оправя става все по трагично...
поне в училище нещата се понаредиха и се оказа, че госпожата е истински пич, поне закуската, която ни донесе Ичи ни ни оправи качествено настроението, а и кафе в 8 часа е любимото ми начало на учебния ден

Niakoitam
01-30-2013, 16:06

Като цяло колко познато усещане. Само дето аз не страдам от любовна раздяла.:)

tonssy
01-30-2013, 16:25
Това лайно, ако разбера, че още нещо си е измислил, не знам какво ще направя. Живее си в някъв негов измислен свят, в облаците, ама ще го сваля на земята скоро.

granger
01-30-2013, 16:29
Намби,ела ще те гушкам! мЪного!

SHPAIdURmeN
01-30-2013, 16:36
Самотно. Отчаян и изморен...... Чакащ с не търпение точния момент.

xoxi
01-30-2013, 16:46
Предпочитам да забравя този ден.
Толкова много различни емоции изпитах днес. Няколко пъти чух, че не трябва да проявявам характер в такива ситуации, защото само ще си навлека допълнителни проблеми. Омръзна ми всеки да ме дърпа далеч от проблемите, по-гадно ми е така. Този характер за какво ми е?! Ще си го покажа следващия път, пък слабо ме интересува какви последствия ще има. Предпочитам да си изчистя нещата и да съм доволна от себе си, а не след това да си мисля какво е щяло да бъде, ако съм казала или направила това и онова. "Средата го изисквала", но не ми е в характера да се съобразявам с другите, преди да съм се съобразила със себе си. Прекалено голям и горделив инат съм, за да позволя такова долно отношение. Не толерирам простотията, била тя и в "лице, което трябва да се уважава". През.... ми е.

Единствената ми радост днес е, че котешката трева най-накрая порасна. Чакам я от около две седмици. Само дано котката не я разбута в нетърпението си. Още няколко дни и ще е готова.
Скоро трябва да пиша и на някой от братовчедите. Първо, че изгарям да ги чуя. Второ, че имам идея за общ проект.
Обичам си роднините. Ако не бяха те, да съм я убила днес оная простакеса. :D

DisappointedDreamer
01-30-2013, 17:35
Много хубав ден - здравословно хранене, тренировка, училище 6+.

Гадното е, че идиоти ми развалят настроението.

SomeoneSecret
01-30-2013, 18:13
Влюбен до уши в най-добрата ми приятелка, която пък е влюбена в един глупак.. правете си изводите.. :D

ForzaFelipe
01-30-2013, 20:27
Току що осъзнах че аз никога не съм празнувал свети Валентин... добре че тая година имам изпити тогава,едва ли ще ми е до това :D

shmatarok
01-30-2013, 21:23
Оф. Тея шматки прости намериха кога да правят купони. Утре аз съм с изпит, те се напиват в съседната стая. Раздразнена съм, много.

Wednesday666
01-30-2013, 21:24
Обичам го, обичам го, обичам го.
Толкова ми е прекрасничък.
Направо искам да го удуша от гушки.
Скоро и това ще стане, ама ще съм внимателна да не взема наистина да го удуша, че после ще ми липсва мега-гига много.

Wwwooow
01-31-2013, 04:23
Какви сънища сънувах само хахахахха нямам думи.. Побъркала съм се напоследък само глупости сънувам... Трябва да ставам от топлото ,удобно,мекичко легло, за да отида на училище O.o уфффф

DisappointedDreamer
01-31-2013, 05:27
И аз сънувах. И пак съм болна. Нищо, очаква ме един 4 денов уикенд пълен с учене и домакински задължения. Приятно е. Избягвам някои индивиди и ми е хубаво.

shmatarok
01-31-2013, 05:49
Благодарение на съквартирантката ми и онзи идиот съм будна от 3 часа сутринта.
Днес и без това ми е много натоварен ден, а сега и без сън... ох. Стискам си палци на контролната да ми се включи мозъка, а като се прибера довечера в апартамента ни ще се провежда заседание. Нямам намерение да търпи разни алкохолички и нимфоманки да ми провалят спокойствието, време е да въведем някои правила очевидно.

tonssy
01-31-2013, 06:35
Ох, нещо напоследък въобще не мога да спя. Само се въртя. Имам чувството, че цяла нощ съм била будна -.- Не знам как ще го карам така, като стана първа смяна.

Niakoitam
01-31-2013, 07:19
Искам да съм друг човек,искам обстоятелствата да са други,искам живота ми да е различен.Да мога да съм отпуснат и осбободен Искам отново да изпитам усещенето на преплитането на пръсти.Ситуацията да поема контрола и да усетя две женски ръце около врата си.Искам по възможност да е от човека,който да обичам и да ме обича истински и силно.Така магията ще е още по-силна. Ех мечти, мечтиииии. Искам,искам ама много искам.Май само с искането ще си остана.....

bloodyF
01-31-2013, 07:59
сънувах ужасни кошмари, но т.к. е преди обяд ще пропусна, че недай си Боже ми се случили...пу-пу
иначе трябва да чета за Deutschland след малко, че по свят и личност ще имаме дискусия, а аз ще съм уж от Германия

майка ми ме ядосва само, баща ми също
добре ,че той е душичка, че не знам какво щях да правя, ако и той ми лазеше по нервичките
вчера толкова добре си прекарахме, нагушкахме се и се нацелувахме, на Деската сигурно й беше гадно, ама сегааа, като не го бях виждала от 4-5 дни... :д :oops:

granger
01-31-2013, 09:13
Карам последен час и замръзвам. Просто е такъв ледник,че думи нямам.
Ох, да се прибера, да изчистя и да хапна, че ще препукам.
Иве, аз моя като не съм го виждала повече от месец вече ,като си дойде ще му се случи случка...хубавааааа...прекра сничка случка...дълго време :lol:
ОБИЧАМ ГО!

cyclops
01-31-2013, 09:52
Изморих се нещо. Нямам търпение да дойде петък! А с него толкова ни хареса да се усамотявамен уикендите, че този пак ще изхвърчим. Йейй!

SpiritInBlack
01-31-2013, 10:20
това е бахти майтапа вече..става да се видя с колегите , защото даскалите не идват , пием кафе и тая случка се повтаря по 2-3 пъти всеки ден. поне добре , че съм на квартира близко и мога да се прибирам винаги :D

MaLyKoLiU
01-31-2013, 10:34
Ще ми побелеят косите от нерви...
Преди няколко години покрай баща ми се появиха няколко бели косъма, сега ще побелея целия... :-x

iiordanova
01-31-2013, 11:36
Вече се завръща старото ми АЗ! :)) Какви бяха тези емоции тези седмици,не знам. Не искам и да ги изпитвам отново. Дам!
Имам да уча много,а усещам,че колкото и да уча няма да се справя. :/ Този път наистина....

cyclops
01-31-2013, 14:20
Намерих 50лв на улицата 8-) Yeahhh ! Охх стуууд! Отивам на тренировка и после хоп в леглото!

Wwwooow
01-31-2013, 15:36
^ егати якото .. най-голямата сума, която съм намирала е 2 лева ;д и много им се радвах :D
много ме боли главата, тъжно ми е, гадно ми е, тегаво, уморено, безсилно ...не виждам никакъв смисъл в нищо .. това е адски тъпо .Мразя тези си състояния ,дано по-бързо да излизам, че не ми отива да съм такава

D*Rose
01-31-2013, 16:04
Изморен съм, а ме очаква още 1 програма. Плюс това, подготвям документи и файлове, записвам дискове и като цяло привеждам компютъра във вид за преинсталация :D

bloodyF
01-31-2013, 18:02
студено ми е, спи ми се
нашите ме ядосват..
липсва ми и ми е гадно,че се държи тъпо и че му пука само за шибаната му работа.....

PullMeCloser
01-31-2013, 18:03
Леле... от цяла седмица, това е първата вечер, в която не ми се налага да уча, а мога просто да си почина. Бях забравила направо какво е.

xoxi
01-31-2013, 19:03
Какви пукнатини има между нас... Днес прекарах цял ден с нея и осъзнах колко ми липсва това приятелство. Видях обаче колко сме се отдалечили една от друга и каква дупка има между нас. Въпреки, че прекарахме повече от 10 часа заедно, не успях да я усетя така близка, както преди я усещах след 5 минути разговор. Липсва ми чувството, липсва ми и тя.
Тъжно ми е.

ForzaFelipe
01-31-2013, 19:04
Мисля че се влюбвам :lol: много ме радва,ама малко ми е далече :D иначе само се разсейвам и не мога да седна да уча сериозно,а на 8ми ми е изпита :X :D