View Full Version : Всичко за косата..vol.6
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
FuCKkK13
05-11-2013, 17:38
момичета,извинявайте,че не е по темата ама кои марки не тестват върху животни ? гледах брутално видео за козметиката на ейвън и спирам с каквато и да е козметика тествана върху животни.. няма значение скъпи или евтини марки - кажете,моля :)
JoLLiE92
05-11-2013, 17:40
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/541652-%D0%9D%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D 1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%87%D 0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%85%D1%83-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%82%D 0%B5?p=10689048#post10689048
Добре дошла. :)
за макдамия само не ми е ясно дали тестват :?
FuCKkK13
05-11-2013, 18:12
мерси ако може д ами отг. на въпроса в другата тема,защото нямам време да прочета всичко,за което се извинявам и все пак 2-3 марки,които НЕ тестват ми стига да знам
JoLLiE92
05-11-2013, 18:14
Ами за Нивеа се сещам, Орифлейм, Балеа и Есенс .. Останалите - всичко възможно на Л'Ореал и на Ести Лаудер тества. Проктър и Гембъл и Юниливър тестват.
FuCKkK13
05-11-2013, 19:09
мерси
Аз съм си поръчвала дрехи и обувки от този сайт. :)
Как е доставката? Бавят ли я много като в Ензо? :D
JoLLiE92
05-11-2013, 19:14
fizzyg като те видях се сетих, Матрикс тестват. :Д За съжаление.
И нека да се направим на изненадани при факта,че са марка на Л'ореал -_- Всичко Л'ореал,всичкооо..
Infinity
05-11-2013, 21:29
Момичета,препоръчайте ми някой наистина добър продукт за термозащита ?
SladkaZagadka
05-11-2013, 21:32
За мацките, които се боядисват : при коя боя е най-сполучлива промяната от един път от по-тъмен към по-светъл цвят?
момичета,извинявайте,че не е по темата ама кои марки не тестват върху животни ? гледах брутално видео за козметиката на ейвън и спирам с каквато и да е козметика тествана върху животни.. няма значение скъпи или евтини марки - кажете,моля :)
Официално някои не тестват , неофициално, всички тестват най-напред в/у животни, защото не могат да си позволят някой човек да умре от алергия от някоя от съставките на продукта, понеже се касае за загуби от продажби, искове за обезщетения, съдебни дела, спад на продажба на целия асортимент от продукти и дъщерни марки. Затова е по-евтино да се разделят с няколко хамстера примерно....Пише се, че не е тестван продуктът в/у животни само на вече тестван стар продукт, с нова опаковка и нова добавена субстанция, която е доказано, че не предизвиква алергии.
Май само домашният сапун не е тестван в/у животни, защото в състава му е мазнина именно от такова :):):)
monroe999
05-13-2013, 08:11
http://2.bp.blogspot.com/_YPqwOZuEZ1o/TL9IQzEEHRI/AAAAAAAABfc/c34j8IHWTe0/s1600/loreal-elnett-satin-hairspray-penelope-cruz%5B1%5D.png
тези лакове има ли ги в България?
FuCKkK13
05-13-2013, 09:15
направих си маска с 1 жълтък,2сп.л. кисело мляко,1ч.л. мас,1ч.л. мед и оцет
п.с. от всичко,което ям имам чувството,че само сирене не си слагам в маските :lol:
ShtrudeL
05-13-2013, 09:59
И аз го гледах това клипче..
Имаше и снимка на една пудра, на която пишеше, че е произведена в Китай..
А помня много добре, че преди време на каталозите им (мама е дистрибутор) имаше картинка на зайче на задната корица и пишеше, че не тестват върху животни.. Сега тая картинка я няма..
Иначе си мисля, че за съжаление колкото и списъци да има в нета на производители, които уж не тестват.. пак не можеш да си 100% сигурен..
FuCKkK13
05-13-2013, 10:07
И аз го гледах това клипче..
Имаше и снимка на една пудра, на която пишеше, че е произведена в Китай..
А помня много добре, че преди време на каталозите им (мама е дистрибутор) имаше картинка на зайче на задната корица и пишеше, че не тестват върху животни.. Сега тая картинка я няма..
Иначе си мисля, че за съжаление колкото и списъци да има в нета на производители, които уж не тестват.. пак не можеш да си 100% сигурен..
дам,това ми е ясно,но пък поне са намалили тия,които твърдят,че не тестват
За мацките, които се боядисват : при коя боя е най-сполучлива промяната от един път от по-тъмен към по-светъл цвят?
Професионална боя с 12% оксидант, но той най-изгаря. Като сме на тази тема някоя да е ползвала lakme collage?
От ензо последния път като си поръчах нещата дойдоха за 4 дни.
От ензо последния път като си поръчах нещата дойдоха за 4 дни.
Другите сайтове на следващия работен ден доставят,Ензо бавят по седмица,ама сега явно има напредък! :D
Имат, първата ми поръчка я чаках седмица, но с тези 6 лева за доставка ги избягвам.
И аз първата ( и единствена засега ) поръчка я чаках седмица,чак бях забравила,че ще идва :D
Обаче наистина тая доставка от 6лв е висока.
strawberry88
05-13-2013, 11:24
Много е яко, когато забравиш за нещо такова и после идва и се изненадваш и се зарадваш. 8-)
ShtrudeL
05-13-2013, 11:47
Много е яко, когато забравиш за нещо такова и после идва и се изненадваш и се зарадваш. 8-)
да бе да
аз никога не забравям 8-)
anonymous708973
05-13-2013, 11:54
http://2.bp.blogspot.com/_YPqwOZuEZ1o/TL9IQzEEHRI/AAAAAAAABfc/c34j8IHWTe0/s1600/loreal-elnett-satin-hairspray-penelope-cruz%5B1%5D.png
тези лакове има ли ги в България?
Не съм ги виждала, мъжо донесе от чужбина, много са яки. Едни такива по-мокри и не толкова лепкави като Тафт :д
Аз имах съмнения,че няма да получа поръчкаслед 4-тия ден някъде .. :Д
FuCKkK13
05-14-2013, 16:28
да ъпна
Подстригах се с около 3 пръста, ама краищата ми бяха ужасяващи, много ми се беше проскубала. Сега ми е по-добре. Купих си и масло от жожоба на Икаров, направих си маска само с него, после след като се изкъпах сложих няколко капки и сега ми е много мекичка и приятна на досег. Не изглежда суха. Благодарности на Марти, че ме посъветва за жожобата! :-)
FuCKkK13
05-14-2013, 17:04
моля,моля :)
Deni_028
05-15-2013, 08:47
Някой ползвал ли е маска за коса Mil Mil? Видях я в dm и от описанието ми изглежда хубава, но все пак да питам и вас. :)
weheartiit
05-15-2013, 11:43
ох имам ужасен проблем...
не знам какво се случи ,миех си косата с head and shoulders
около 2 месеца може би (като се има напредвид,че си мия косата около
2 пъти в седмицата защото е суха ; редувах го и с
други шампоани де) и явно косата ми привикна и сега имам много пърхот и ме сърби
ужасно скалпа още на 2 ден след измиването :(
моля ви кажете ми какво да си взема,за да го премахна.
да не е нещо много агресивно и изсушаващо
SomeRandomNerd
05-15-2013, 12:19
Здравейте! Отдавна ме мъчи един проблем, та реших да ви помоля за помощ.
Имам УЖАСНО много пърхот! :@ Какви ли не шампоани съм ползвала... Най-много ми помогна Здраве (за чувствителен скалп), но разбира се след 1 ден пак започна този пърхот. Даже като се почеша и пърхотът го виждам по пръстите и ноктите си :@ Какъв шампоан да си взема.. вече не знам. Не се търпи вече, помогнете ми, моля!
Мазен ли ти е скалпа, или сух? Има един шампоан на Билка, който е за себорея и пърхот. Преди имах такъв проблем и се къпах около година с него. Вече нямам пърхот и използвам друг шампоан, но баща ми продължава да се къпе само с него, просто от всичко друго му се появява. Много зависи от какво ти е пърхота. При мен се появи в пубертета, а сега пролетта и есента имам за по ден-два, лющи ми се кожата. После нямам проблем.
strawberry88
05-15-2013, 13:52
да не е нещо много агресивно и изсушаващо
Бебешки шампоан?
weheartiit
05-15-2013, 13:58
има ли някой бебешки който да може да помогне за пърхота ? (не сам много запозната с тях)
преди време май пак бях писала в темата за това и Джоли ми беше предложила
някакъв шампоан,така че Джоли ако го видиш и се сетиш моля те сподели :Д
ето това
http://apteka.framar.bg/14000278/%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BB-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-60-%D0%BC%D0%BB-
ShtrudeL
05-15-2013, 14:13
Здравейте! Отдавна ме мъчи един проблем, та реших да ви помоля за помощ.
Имам УЖАСНО много пърхот! :@ Какви ли не шампоани съм ползвала... Най-много ми помогна Здраве (за чувствителен скалп), но разбира се след 1 ден пак започна този пърхот. Даже като се почеша и пърхотът го виждам по пръстите и ноктите си :@ Какъв шампоан да си взема.. вече не знам. Не се търпи вече, помогнете ми, моля!
мажи се с разни масла..
Т.е.. не съм чувала да има масла против пърхот, но по пътя на логиката би трябвало да го намалят според мен. :3
Аз направих грешката да си сложа хума на главата в комбинация с оцет и си създадох страхоотен пърхот, ама като се намазах с бадемово масло/маслото на Икаров и ми изчезна проблема.
joannalof
05-15-2013, 14:38
Коя е най-добрата марка хининова вода?
Коя е най-добрата марка хининова вода?
Не си купувай! Няма доволни - омазнява много бързо косата.
Бтв,ако има заинтересовани : http://beautyshop.bg/product/2115/lakme-dalbokovazstanovyavashta-maska-za-suha-i-iztoshtena-kosa.html?utm_source=adpilot&utm_medium=retargeting&utm_campaign=adpilot-retargeting
Едно момиче от форума я беше хвалило,както и в бг блог бях чела,че е много добра. Ама засега не ми е нужна на мен 8-)
Edit: Всъщност Лакме на Лореал ли марка беше?
Защото виждам,че са намалени Лакме и Лореал заедно :?
http://beautyshop.bg/manufacturer/57/lakme.html
http://beautyshop.bg/manufacturer/44/l-oreal-professionnel.html
Пантерката беше казала,че една от сериите на лакме е ужасна, а другата много хубава. Синята и жълтата, ама коя е хубава тя ще каже:Д
Жълтата,жълтата май беше добрата 8-)
joannalof
05-15-2013, 16:19
Не си купувай! Няма доволни - омазнява много бързо косата.
Тогава друго предложение да ускоря растежа на косата си :D
тривитаминол , масла , стимулант на икаров
+ здравословно хранене,много вода и спорт
FuCKkK13
05-15-2013, 17:19
ето това
http://apteka.framar.bg/14000278/%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BB-%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BD-60-%D0%BC%D0%BB-
+ ... и след като се оправи проблема може да се мине на бебешки шампоани
FuCKkK13
05-15-2013, 17:21
Пантерката беше казала,че една от сериите на лакме е ужасна, а другата много хубава. Синята и жълтата, ама коя е хубава тя ще каже:Д
имам кристали от жълтата,които ми харесаха много.. мисля че и тя беше от жълтата серия доволна
Май така беше,да:Д
Днес едно колежка ми донесе малко от нейната маска на schwarzkopf ,за да я пробвам, Казах и малко, я тя ми напълни цяла кутия от крем :ДДД
след малко ще я пробвам,интересно ми е как ще ми се отрази на косата.
Ще чакам(е) мнение,Поли 8-)
FuCKkK13
05-15-2013, 18:08
Ще чакам(е) мнение,Поли 8-)
ме !
ledenakrasota
05-15-2013, 18:09
Здравейте! Боядисах си косата и се надявам утре сутрин да не ми бъде мазна. :S
Абсурд е да се омазни на следащия ден. Боята изсушава адски косата. :)
И аз се боядисах преди малко. Червено как да е не се убива, уж си взех 6/2, която е със зелен мат и пак има рижаво.
макадамийка ли?
насочи се към сивкавите нюанси или си вземи една сива боя и при всяко боядисване смесвай и лека полека ще се убие оттенъка
същата
Косата ми е потъмняла, сигурно след време ще се боядисам пак зеленото съвсем да доубие оттенъка. Яд ме е, че не стана от първия път.
Ще падне. Доста е упорит, знам :cool:
Утре ще се снимам и ще видя как е на дневна светлина. Но боята е много хубава, косата ми изобщо не е като слама или нещо подобно.
И странична бележка, днес си получих шампоана, има нова опаковка и са уеднаквили формулите на малкия и големия /малкия е по - добрия/. Не знам защо на последно място са лепнали към състава карамел след като мирише на круши 8-)
Сега се измиих с маската. Хареса ми. Косата ми е мека, с блясък и мирише много хубаво :cool:
Само дето няма бързосъхнещия ефет на макадамия:(
Утре ще се снимам и ще видя как е на дневна светлина. Но боята е много хубава, косата ми изобщо не е като слама или нещо подобно.
И странична бележка, днес си получих шампоана, има нова опаковка и са уеднаквили формулите на малкия и големия /малкия е по - добрия/. Не знам защо на последно място са лепнали към състава карамел след като мирише на круши 8-)
Кой шампоан е това? :D
Поли,а като действие в/у косата би ли ги сравнила макадамията и шварцскопф?
амиии засега все още бих предпочела макадамия
иначе и тази много хубава ми направи косата, но всякаш на макдамия ми заглажда повече косата, а при мен това е проблемът :cool:
И в малко по-дългосрочен план ще чакаме мнение 8-)
ShtrudeL
05-16-2013, 13:17
Аз пък си 'поръчах' това. http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAshtITA/zashtiten-sprey-ot-toplinata-lakme-i-tool-250-ml След няколко дена ще кажа как е.. :3
strawberry88
05-16-2013, 15:35
Аз пък си 'поръчах' това. http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAshtITA/zashtiten-sprey-ot-toplinata-lakme-i-tool-250-ml След няколко дена ще кажа как е.. :3
Аз го имам.Попpинцип съм доволна (ползвала съм го само 2-3 пъти :D ) , но последният път ме разочарова много, защото имах участие, накъдрих се с пресата и стана идеално и докато стигна за участието за минути, и се бяха развалили.Може да съм пръснала много малко. ;x :x :D
ledenakrasota
05-16-2013, 15:47
Хора, вчера си боядисах косата. Днес сутринта имах мазни корени. Единствен случай ли съм?! :@ Писна ми да давам пари за шампоани, а и едната тъпа боя не ме оправя. :cry:
joannalof
05-16-2013, 15:48
Въпрос - от домашните маски може ли да ми падне боята?Косата ми е светла,ама не искам да й прецакам цвета.
Купих си нови удължения, гледах ги днес като ги получих всичко окей... пробрах се сложих ги за проба и хич не ми харесаха:(
FuCKkK13
05-16-2013, 16:09
нямам време за хубава маска за това ще се наклепам с мед,зехтин и малко лимонов сок за 30 мин.
ledenakrasota
05-16-2013, 16:23
Купих си нови удължения, гледах ги днес като ги получих всичко окей... пробрах се сложих ги за проба и хич не ми харесаха:(
Кое не ти хареса по-точно?
самият косъм не ми харесва как е обработен, а при допир с моята коса става вече големият ужас:/
ledenakrasota
05-16-2013, 16:31
самият косъм не ми харесва как е обработен, а при допир с моята коса става вече големият ужас:/
ееее. Жалко. Прецакана си.
м дам, направо не знам какво да ги правя вече
ledenakrasota
05-16-2013, 16:34
м дам, направо не знам какво да ги правя вече
Продавалник.ком
FuCKkK13
05-16-2013, 16:41
Хора, вчера си боядисах косата. Днес сутринта имах мазни корени. Единствен случай ли съм?! :@ Писна ми да давам пари за шампоани, а и едната тъпа боя не ме оправя. :cry:
добре де,защо просто не си купиш хума и не си правиш маска с оцет и хума в корените( и 3-4 пръста по-надолу) а по дължината някакво масло,за да не ти я изсушава много хумата?
FuCKkK13
05-16-2013, 16:41
Въпрос - от домашните маски може ли да ми падне боята?Косата ми е светла,ама не искам да й прецакам цвета.
пада много 8-)
FuCKkK13
05-16-2013, 16:42
естествен косъм ли са ? ако е така,каква е точно разликата между тях и твоята коса ? кое точно не ти харесва? на допир,дебелина на косъма,твърдост.. какво ?
ledenakrasota
05-16-2013, 16:46
добре де,защо просто не си купиш хума и не си правиш маска с оцет и хума в корените( и 3-4 пръста по-надолу) а по дължината някакво масло,за да не ти я изсушава много хумата?
Защото хумата сваля боята, а до скоро бях с оцветител. Сега съм с боя, но щом и това не помага, ще пробвам. :(
FuCKkK13
05-16-2013, 16:48
Защото хумата сваля боята, а до скоро бях с оцветител. Сега съм с боя, но щом и това не помага, ще пробвам. :(
хем подхранва .. а и ако използваш хубава боя предполагам по-трудно пада.. на теб ти стига да пробваш 3 пъти да видиш дали има ефект - това ти е седмица и половина
Кой шампоан е това? :D
Поли,а като действие в/у косата би ли ги сравнила макадамията и шварцскопф?
http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-schwarzkopf/shampoan-za-silno-iztoshtena-kosa-schwarzkopf-bonacure-repair-rescue-500-ml
ledenakrasota
05-16-2013, 16:54
хем подхранва .. а и ако използваш хубава боя предполагам по-трудно пада.. на теб ти стига да пробваш 3 пъти да видиш дали има ефект - това ти е седмица и половина
Маска с хума през два-три дни? Няма ли да стане гаф толкова начесто?
естествен косъм ли са ? ако е така,каква е точно разликата между тях и твоята коса ? кое точно не ти харесва? на допир,дебелина на косъма,твърдост.. какво ?
дам, естествен. Явно тази е по-нисък клас, другите ми коси не са такива. Попринцип трябва да е мека и гладка на допир, а тази като си я сложа стои като.. мм наелектризирана:Д
FuCKkK13
05-16-2013, 17:01
Маска с хума през два-три дни? Няма ли да стане гаф толкова начесто?
ъм 3 пъти за седмица и половина значи примерно сряда/неделя/четвъртък .. това са през 4 дни 8-)
FuCKkK13
05-16-2013, 17:02
дам, естествен. Явно тази е по-нисък клас, другите ми коси не са такива. Попринцип трябва да е мека и гладка на допир, а тази като си я сложа стои като.. мм наелектризирана:Д
преди да я продадеш,пробвай да я измиеш с шампоан и да и сложиш много купена маска ( някоя хубава ) за 5-6 мин. и като изсъхне ако пак е така продавай
strawberry88
05-16-2013, 17:05
Нали писа, че катранения шампоан ти е помогнал.Какво стана? 8-)
ShtrudeL
05-16-2013, 17:10
Аз го имам.Попpинцип съм доволна (ползвала съм го само 2-3 пъти :D ) , но последният път ме разочарова много, защото имах участие, накъдрих се с пресата и стана идеално и докато стигна за участието за минути, и се бяха развалили.Може да съм пръснала много малко. ;x :x :D
ав..
а утежнява ли/омазнява ли косата?
Втвърдява ли я като лак?
Изобщо какви са му положителните ефекти? :3
ledenakrasota
05-16-2013, 17:13
Нали писа, че катранения шампоан ти е помогнал.Какво стана? 8-)
Помага. Разликата е,че не се омазнява толкова много скалпа на втория ден.След няколко седмици сигурно ще се омазнява на третия. Но целта беше боята да помогне. Ма*ка му. :(
strawberry88
05-16-2013, 17:28
ав..
а утежнява ли/омазнява ли косата?
Втвърдява ли я като лак?
Изобщо какви са му положителните ефекти? :3
Не я омазнява или утежнява.Втвърдява я, като лак, да.Все пак си пише ''степен на фиксация - 3'', не прочете ли? 8-) Положителните ефекти са, че много по-лесно се изправя/къдри с този спрей.
ShtrudeL
05-16-2013, 19:15
Не я омазнява или утежнява.Втвърдява я, като лак, да.Все пак си пише ''степен на фиксация - 3'', не прочете ли? 8-) Положителните ефекти са, че много по-лесно се изправя/къдри с този спрей.
Прочетох ест, ноо..
Нали знаеш как неестествено стоят косите с лак..
Искам да си остане жива и подвижна и след като я напръскам с това.. :3
и още нещо.. пръскаш го на суха коса малко преди да я изправиш нали?
strawberry88
05-16-2013, 20:15
и още нещо.. пръскаш го на суха коса малко преди да я изправиш нали?
Да.Стои твърдо, но не изглежда така, спокойно. :) :д
Какво мислите за този начин на изправяне на коса? https://www.youtube.com/watch?v=m1RO-d1Z9Hs Единствените недостатъци са, че ако си с по-дълга коса ще бъде по-трудно, а и отнема много време докато се сложат всички фиби, да се изчака да изсъхне косата и после махането на всички фибички. Чак на 3-4 път на мен ми се получи г-д добре и дръпнах с пресата само няколко кичура, но пак е по-добре отколкото да изправям цялата коса.
Иначе нашите донесоха зехтин от Гърция и косата ми става много мека с него. :з
В предната тема май беше, съм коментирала тоно този клип, че това е възможно да се случи само с мнооого,много къдрава коса.
Моята не е къдрава, просто е начупена и бухнала повечето пъти и пак става. Смисъл след като махна фибите има кичури, които не са прави, но по-голямата част от косата ми си е права, което ме устройва, защото така изправям само 3-4 кичура, а не цялата коса. Така че не мисля че става само на къдрава коса. (:
Ами за мен това не е критерий за права коса, даже и момичето от клипа за мен не е с идеално права коса. Аз държа да е перфектно права и гладка:) и + това има следи от фибичките.
Е да, всеки си има различни предпочитания. (: И на мен ми харесват идеално изправените коси, но от изправяне 2 пъти в седмицата косата ми стана суха по краищата и затова гледам да намаля пресата, за да си възстановя косата. Та според мен това е един от най-хубавите методи за изправяне без използване на преса/сешоар и др подобни.. (:
Дам, така е. Аз говорих за себе си:)
~sweeettt~
05-17-2013, 19:04
Тъйй...виждала съм клипчета в интернет как да си накъдриш косата:
Миеш я
Плетеш рибя кост
Спиш така
И на сутринта имаш къдрици
Някой пробвал ли е? И добър ли е резултата
Deni_028
05-17-2013, 19:10
Миеш я
Плетеш рибя кост
Спиш така
Аз съм го пробвала и г/д се получава хубаво. :)
Миеш я
Плетеш рибя кост
Спиш така
Много искам да пробвам, ама не мога да си сплета сама рибена кост, а няма кой да ми помогне. Ще се опитвам да се уча.
strawberry88
05-17-2013, 19:45
Миеш я
Плетеш рибя кост
Спиш така
Да.
FuCKkK13
05-18-2013, 11:15
момичета ако може : момичета,в ДМ има едни лентички дето се слагат върху пъпка за определено време и тя изчезва .. ама не знам къде се намират,нито марка... някой може ли поне марка да ми каже и цена ако може ? - копирно от друга тема,извинявам се,че питам и тук
иначе да се похваля - маската със зехтин,мед и лимонов сок стана уникална.. супер много си харесвам косата сега.. без да я задушавам видях ефект и е бърза.. дори и за 20мин. да се намажеш ( аз стоях 30-40мин.)
иначе утре мисля да си правя маска и тия дни да си поръчам спрея на лакме
И аз ще я пробвам тази маска сега, тъкмо се чудих кво да се прая. Какви съотношения г/д слагаш?
Момичета, аз пък имам проблем, косата ми започна на 2-ри ден от миенето да се омазнява. Кажете някакъв шампоан или нещо друго.
FuCKkK13
05-18-2013, 11:23
И аз ще я пробвам тази маска сега, тъкмо се чудих кво да се прая. Какви съотношения г/д слагаш?
нали знаеш,че зависи от косата 8-) аз сложих зехтин някъде 5-6 супени лъжички ( абе покри дъното на една купичка с около 2-3 мм) сложих 2 ч.л. мед и го затоплих и сложих лимонов сок от половин лимон.. малко не ми стигна,но успях да наклепам корените и дължината ( не ми стигна щото по принцип слагам в корените по много,а сега малко,но пак успях де 8-) )
Марти,не знам колко им е доставката,но виж и тук: http://beautyshop.bg/product/3904/lakme-uv-zashtiten-sprey.html
Влизам да се къпя.Стоях 2ч.. и половина с кокосово масло :)
FuCKkK13
05-18-2013, 11:37
Марти,не знам колко им е доставката,но виж и тук: http://beautyshop.bg/product/3904/lakme-uv-zashtiten-sprey.html
Влизам да се къпя.Стоях 2ч.. и половина с кокосово масло :)
дам,това намаление го видях ама е 300мл и ми идва доста,но ще видим :)
FuCKkK13
05-18-2013, 11:40
аа и 6 лв. им е доставката и пак идва по евтино за големия
Ох,с тия доставки от 6лв направо ... прекаляват.Ама наистина излиза по-изгодно.
FuCKkK13
05-18-2013, 20:33
Момичета, аз пък имам проблем, косата ми започна на 2-ри ден от миенето да се омазнява. Кажете някакъв шампоан или нещо друго.
маска с хума,за катранен съм чувала ама не съм ползвала,хининовия шампоан също много ми изсушаваше косата
Маската с хума не подейства, хининовия шампоан ми я омазнява още повече, ще пробвам катранения шампоан. Благодаря.
FuCKkK13
05-19-2013, 09:55
Маската с хума не подейства, хининовия шампоан ми я омазнява още повече, ще пробвам катранения шампоан. Благодаря.
а колко пъти я направи ? ако ти е много мазна от 1-2 пъти няма да стане
п.с. някой като ми каже,че грам не му помага хумата направо не мога да повярвам 8-) аз като правя маска с хума слагам доста голямо количество масла/зехтин/мас
FuCKkK13
05-19-2013, 10:04
аз си направих пак обичайната маска за тоя месец 8-) кисело мляко,жълтък,мас и мед.. забравих обаче оцет да сложа 8-)
joannalof
05-19-2013, 10:13
Бирата какво действие има върху косата,защото много ми я хвалят?
Aз искам да похваля балсама на Орзен
Направо не мога да повярвам кво направи с косата ми. Гладка , с блясък, мекичка :3
FuCKkK13
05-19-2013, 11:29
Бирата какво действие има върху косата,защото много ми я хвалят?
подхранва,блясък и можеш да я използваш за начупване на косата
FuCKkK13
05-19-2013, 11:29
Aз искам да похваля балсама на Орзен
Направо не мога да повярвам кво направи с косата ми. Гладка , с блясък, мекичка :3
кой точно ? 8-)
тозиии
http://befit.bg/eshop/public/upload/productimage/2/3/230640-23486-4.jpg
:cool:
дали шампоана е хубав, някой ползвал ли го е?
anonymous708973
05-19-2013, 11:53
Аз, но не съм очарована. Лятото го бях ползвала веднъж при роднини и супермного ми хареса, купих си го, ама... нз, като за масова марка става, поне няма да те е яд за парите.
Moже да го пробвам и без това имам навика да имам поне 3-4 шампоана в банята :cool:
но наистина балсамът ме очарова, не очаквах.
Пантерке, ти кой шампоан беше хвалила? На лакме жълтия ли?
Момичета, някоя от вас има ли наблюдения от евкалиптовото масло? Аз си сложих няколко капки в обичайната маска, която си правя и признавам си, косата ми стана много, много лъскава :)
strawberry88
05-19-2013, 12:26
Ти да не очакваш след един път да има ефект?
оффтопик: ягодке, имаш лс от два дни насам :cool:
strawberry88
05-19-2013, 13:01
оффтопик: ягодке, имаш лс от два дни насам :cool:
Отговорих ти.Съжалявам, но не знаех, защото не ми показва, когато имам нови съобщения. ;Д
Няма нищо бе , ти пък :cool:
anonymous708973
05-19-2013, 13:40
Moже да го пробвам и без това имам навика да имам поне 3-4 шампоана в банята :cool:
но наистина балсамът ме очарова, не очаквах.
Пантерке, ти кой шампоан беше хвалила? На лакме жълтия ли?
Дам, дам, много е як! Синият е пълна трагедия обаче - трябва да си с много мазна коса, за да подейства добре. Не съм доволна и от серията за блясък на Джон Фрида, а днес се измих с мостри на Клоран с магнолия и ми е тооолкова яка косата предвид нещата, които изтърпя при фризьора онзи ден (3 пъти горене, миене и сушене в рамките на 2 часа). Определено утре отивам да си купя пълната опаковка.
LoveTheWay
05-19-2013, 13:44
Някой използва ли сух лак за коса?
До колкото разбрах не лепне на косата и не си личи, че си пръскал стилизиращ продукт?
а днес се измих с мостри на Клоран с магнолия и ми е тооолкова яка косата предвид нещата, които изтърпя при фризьора онзи ден (3 пъти горене, миене и сушене в рамките на 2 часа). Определено утре отивам да си купя пълната опаковка.
Какво му е действието? Изглажда,хидратира?
на мен ето тази серия на Джон Фрида ми допадна http://1.bp.blogspot.com/-C2Yk_3x_Ip8/TmOgwQ78O_I/AAAAAAAAAXw/w5gFrRgNCrA/s1600/John+Frieda+Brilliant+Brunette+Shampoo+and+Conditi oner.jpg
anonymous708973
05-19-2013, 14:05
Какво му е действието? Изглажда,хидратира?
Идея си нямам какво го водят. Косата ми е една такава жива, гладичка, почти права (?) и има доста обем.
Поли, как ти действа този на Джон Фрида и каква ти е косата?
Днес правих маската с хума за 4 път.
Идея си нямам какво го водят. Косата ми е една такава жива, гладичка, почти права (?) и има доста обем.
Поли, как ти действа този на Джон Фрида и каква ти е косата?
ами боядисана, бих казала суха с ужасно заплитащи се краища:Д
Ползвах го зимата и бях доволна. Студът и вятърът ми бяха изсушили много косата и шампоанът я възстанови,имаше много блясък и най-важното- не се заплиташе :cool: ,
но предполагам,че този на Клоран е по-добър,по-добре си вземи него.
anonymous708973
05-19-2013, 14:44
По-висок клас е от Джон Фрида, мда.
Слагам го наред в листата с всички останали,накрая да избирам 8-)
А относно продуктите на Джон Фрида,нито един не съм използвала. Може би защото не гласувам достатъчно доверие преди да съм чула отзиви ли,не знам.
FuCKkK13
05-19-2013, 16:04
аз също нищо на тая марка не съм ползвала,а и преди време като се бях навила на 2 неща ( даже не помня точно какво беше) и не можах да ги открия никъде - магазини,сайтове ( смисъл български ) и се бях отказала..
В лили май има някои от тях
FuCKkK13
05-19-2013, 16:06
В лили май има някои от тях
е сега може,но това беше преди мноого време 8-)
ааа :cool:
между другото забелязвам ''файда'' от стимуланта на Икаров ( гледам си израстналите корени :cool:)
Предложете професионална безамонячна боя тъмно русо пепеляв цвят
anonymous708973
05-19-2013, 20:46
Слагам го наред в листата с всички останали,накрая да избирам 8-)
А относно продуктите на Джон Фрида,нито един не съм използвала. Може би защото не гласувам достатъчно доверие преди да съм чула отзиви ли,не знам.
Понеже Клоран не са малко пари в сравнение с масовите марки, защо не си вземеш мостри? Майка ми е купила шампоанче и балсамче в мини опаковки за 8 лв. Хем са мини, хем ти стига за 5-6 измивания, за да видиш резултат все пак.
Oт къде са мини опаковките ?
Infinity
05-19-2013, 20:59
Момичета, дали този продукт е добър ?
http://beautyshop.bg/product/9808/l-oreal-professionnel-absolut-repair-thermo-repair-termo-vazstanovyavashto-mlyako-za-silno-uvredena-kosa.html
Впечатленията ми като цяло от професионалните продукти на Лореал са много добри, но специално за термозащитните им продукти нямам какво да кажа :Д
anonymous708973
05-19-2013, 21:08
В доста аптеки имат, Поли.
Аа добре,ще проверя значи. Мерсии:)
bloodymirror
05-20-2013, 16:13
Здравейте,надявам се изцяло на вашето мнение за избора ми на преса,сегашната ми е Елеком,но изправена,косата ми не държи много,да не говорим на влажно време-пълен абсурд. Нашите искат до няколко дни да реша каква преса искам и да ми я купят,трябва да е до 100 лв. Спрях се м/у тези марки - Белисима и Ремингтън. Колкото и мнения да изчетох,така и не ми стана ясно.Моля ви да ми кажете коя марка е по-добрата. Колебая се м/у тази преса на Белисима http://www.bellissima.bg/files/Bellissima_B1_700A.jpg и останалите под 100 лв. на Ремингтън. Косата ми е чуплива.
Оо, и на мен ще ми подаряват преса за бала :Д И аз се спрях на тази Белисима :)
Понеже Клоран не са малко пари в сравнение с масовите марки, защо не си вземеш мостри? Майка ми е купила шампоанче и балсамче в мини опаковки за 8 лв. Хем са мини, хем ти стига за 5-6 измивания, за да видиш резултат все пак.
И това е вариянт,може и така да направя :) Благодаря ти.
Момичета, дали този продукт е добър ?
http://beautyshop.bg/product/9808/l-oreal-professionnel-absolut-repair-thermo-repair-termo-vazstanovyavashto-mlyako-za-silno-uvredena-kosa.html
Впечатленията ми като цяло от професионалните продукти на Лореал са много добри, но специално за термозащитните им продукти нямам какво да кажа :Д
Аз съм с друга тяхна кремообразна термозашита съм мнооого доволна.Мисля,че и тази няма да е зле :)
JoLLiE92
05-20-2013, 20:14
Здравейте,надявам се изцяло на вашето мнение за избора ми на преса,сегашната ми е Елеком,но изправена,косата ми не държи много,да не говорим на влажно време-пълен абсурд. Нашите искат до няколко дни да реша каква преса искам и да ми я купят,трябва да е до 100 лв. Спрях се м/у тези марки - Белисима и Ремингтън. Колкото и мнения да изчетох,така и не ми стана ясно.Моля ви да ми кажете коя марка е по-добрата. Колебая се м/у тази преса на Белисима http://www.bellissima.bg/files/Bellissima_B1_700A.jpg и останалите под 100 лв. на Ремингтън. Косата ми е чуплива.
имам с3500 на Ремингтън, прекрасна е :) струва мисля 75лв, аз я взех на коледна промоция за 50. Мисля, че Ремингтън е по-удачен вариант като марка пред Белисима. :)
weheartiit
05-20-2013, 20:22
^И аз мисля,че Ремингтън са по-добри.
Аз имам някакъв стар модел,който изправя ама много ми гори косата,направо имам чувството,че я пържи. :(
Но тези новите са много по-добри и с някакви защити.
Веднъж като бях в един магазин (мисля че Техномаркет) говорих
с продавач-консултантката и тя ми каза,че на Белисимите плочите много
бързо се разваляли и ,че имало много недоволни клиенти след година
ползване на тяхна преса.Колко е вярно обаче ,не знам. :?
Infinity
05-20-2013, 20:37
Аз съм много доволна от моята Белисима, от три години я имам и все още е изправя идеално.
Друг е въпросът,че вече искам нещо ново,но все още не съм се спряла на нещо конкретно, помогнете ?
И аз съм си много доволна от моята. Rowenta e. И все пак и аз все гледам за някаква нова:Д
Аз с друга преса не мога д се изправям качествено и това е една от причините да не си купувам нова:Д Винаги съм с по минимум 3 изгорени пръста
Винаги съм с по минимум 3 изгорени пръста
Ела да ти ги намажа :oops:
с какво за Бога :lol:
Със кремче против изгаряния :-)
FuCKkK13
05-21-2013, 08:57
в гален ги има за по 1лв. мостри ама мисля,че само на шампоани и са в едни мънички шишенца ( ще стигне за около 4 пъти)
FuCKkK13
05-21-2013, 09:00
^И аз мисля,че Ремингтън са по-добри.
Аз имам някакъв стар модел,който изправя ама много ми гори косата,направо имам чувството,че я пържи. :(
Но тези новите са много по-добри и с някакви защити.
Веднъж като бях в един магазин (мисля че Техномаркет) говорих
с продавач-консултантката и тя ми каза,че на Белисимите плочите много
бързо се разваляли и ,че имало много недоволни клиенти след година
ползване на тяхна преса.Колко е вярно обаче ,не знам. :?
да.. и аз съм съгласна,че може би реминнгтън са по-добрата марка,но пък от моята белисима съм доволна 8-) и я имам от година и половина и нищо и няма на плочите,все още загрява за по малко от минута и ми държи косата изправена
JoLLiE92
05-21-2013, 10:58
^Твоята Белисима мисля, че е повече от 100лв?
weheartiit
05-21-2013, 11:06
аз до колкото знам от темите нейната е креативити и в сайта им е 90 лв.
FuCKkK13
05-21-2013, 11:53
аз до колкото знам от темите нейната е креативити и в сайта им е 90 лв.
точно
JoLLiE92
05-21-2013, 12:06
Аха.. еми ненам :Д и двете сме доволни, няма смисъл да си мерим .. нали.. пресите :Д но повече от 100лв ми се вижда твърде много.
FuCKkK13
05-21-2013, 12:18
Аха.. еми ненам :Д и двете сме доволни, няма смисъл да си мерим .. нали.. пресите :Д но повече от 100лв ми се вижда твърде много.
а ? не го разбрах това 8-)
JoLLiE92
05-21-2013, 12:22
Казвам, че повече от 100лв за преса би било твърде много, с което мисля и ти си съгласна :Д
FuCKkK13
05-21-2013, 12:31
Казвам, че повече от 100лв за преса би било твърде много, с което мисля и ти си съгласна :Д
аа ама не,аз другото не разбрах - за меренето на пресите,смисъл нищо не бях казала 8-)
иначе зависи... в момента с на нашите парите и за мен повече от 100лв. са много,но след време ако създадат наистина хубава преса,която да гори по-малко ( наистина по-малко) бих дала и повече 8-)
JoLLiE92
05-21-2013, 12:34
че след като и ти си доволна от твоята, и аз съм доволна от моята, няма логика да тръгна да те убеждавам, че моята е по-добра, защото марката е по-добра :Д примерно .. :D :D разбра ли идеята ми ;п
да, иначе ако измислят такъв уред, който да изправя без да вреди ... първата съм на опашката в магазина :Д
FuCKkK13
05-21-2013, 12:36
аа сега разбрах 8-) помислих,че аз съм казала нещо не на място 8-)
чак да не вреди - не вярвам ама поне да е супер малко 8-) примерно сегашните преси с покритията ако горят 80% ( а железните и тия супер старите 100% ) ако се падне на 20 % и 300лв. бих дала ( естествено аз като си ги изкарам 8-) )
pandasaur
05-21-2013, 12:41
Момичетаа какво мислите за Герикапс ? И ако някоя от вас ги пие , консултирахте ли се с лекар преди това?
И аз ще си купя негоряща,ако направят,ама май няма да е скоро 8-)
Аз си направих маска с зехтин и кокосово масло.И май бях сложила в повече,защото си сложиш обилно не само на косата,а на лицето,на ръцете и на краката :razz:
JoLLiE92
05-21-2013, 12:55
Държа да ви се оплача, че иначе нормалната ми към суха коса се омазнява в корените прекалено бързо в момента както всяка пролет. Мразя пролетта. Шибан сезон.
strawberry88
05-21-2013, 13:57
И аз ще си купя негоряща,ако направят,ама май няма да е скоро 8-)
Аз си направих маска с зехтин и кокосово масло.И май бях сложила в повече,защото си сложиш обилно не само на косата,а на лицето,на ръцете и на краката :razz:
И аз съм правила така. :D Да няма го да го хвърлям каквото остане? :D Пък и където и да го слагаме няма да навреди, само положително ще подейства. 8-)
Държа да ви се оплача, че иначе нормалната ми към суха коса се омазнява в корените прекалено бързо в момента както всяка пролет. Мразя пролетта. Шибан сезон.
А лятото в тая жега е ужас. Пак ще се сменят режими.. 8-)
И аз съм правила така. :D Да няма го да го хвърлям каквото остане? :D Пък и където и да го слагаме няма да навреди, само положително ще подейства. 8-)
Да,досвидя ми се само при мисълта да го излея :D И си полъщях стабилно 8-)
JoLLiE92
05-21-2013, 15:19
Лятото не съм така, само пролетта. :(
Странно.
Смяна на шампоана може да бъде моментно решение на проблема :)
JoLLiE92
05-21-2013, 15:51
ще пробвам и ще ви кажа след два дни :)
weheartiit
05-21-2013, 17:27
аз пък единственото нещо заради ,което не харесвам лятото (като изключим многотооо жеги)
е ,че косата ми става ужасно суха и твърда :( през лятото ми се уврежда много
Да,и аз лятото я чувствам изтощена. Слънцето не прощава.
Аз забравих да кажа,че стоях 3 часа с маската.
JoLLiE92
05-21-2013, 17:46
Изтощена, ама пролетта ми се цапа ужасно бързо. Бях минала под една липа и ми се залепиха някакви чудесии за главата и щях да откача.
weheartiit
05-22-2013, 11:43
Поръчах си маската и шампоана на Макадамия.
Моля се да съм доволна ! :D
Само малко ме е яд,че след като пуснах поръчката видях в страницата
им във фейсбук,че може да добавиш като коментар към поръчката
каква мостра искаш от тези https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/942800_582412625124897_494159687_n.jpg ,а много исках да видя дали и маслото
от макадамия е хубаво :(
писах им уж и казаха,че ще ми добавят мостра към поръчката,но се чудя как ще
разберат коя е моята защото съм я писала на името на мама :Д
strawberry88
05-22-2013, 12:23
Ми пиши от твое име. :Д
Ми пиши от твое име. :Д
Е,тя вече я е написала от името на майка й,доколкото разбрах :)
weheartiit,най-вероятно следят IP адреса,спокойно :)
FuCKkK13
05-22-2013, 12:39
Поръчах си маската и шампоана на Макадамия.
Моля се да съм доволна ! :D
Само малко ме е яд,че след като пуснах поръчката видях в страницата
им във фейсбук,че може да добавиш като коментар към поръчката
каква мостра искаш от тези https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/942800_582412625124897_494159687_n.jpg ,а много исках да видя дали и маслото
от макадамия е хубаво :(
писах им уж и казаха,че ще ми добавят мостра към поръчката,но се чудя как ще
разберат коя е моята защото съм я писала на името на мама :Д
ами просто им пиши от кое име си пуснала поръчката
от маската няма как да не останеш доволна ( ако не прекаляваш разбира се)
а маслото е чудесно и само да се видя с повечко пари ще го поръчам,а тая седмица ще си поръчам спрея на лакме и най вероятно кокосово масло
Изтощена, ама пролетта ми се цапа ужасно бързо. Бях минала под една липа и ми се залепиха някакви чудесии за главата и щях да откача.
Ааа,да!! Тия неща за ужасни,особено като съм с пусната коса.
kalpazanka
05-22-2013, 16:09
Момичетаа какво мислите за Герикапс ? И ако някоя от вас ги пие , консултирахте ли се с лекар преди това?
На мен ми го изписаха двама лекари независимо един от друг. Пия си го 3 години и нямам проблеми нито с черния дроб, нито с каквото и да било друго. :) Косата си ми расте доволно, ноктите ми са здрави, кожата е гладка, менструацията ми не е болезнена :)
Наклепах се днес с кокосово масло по дължината на косата и стоях два часа, а в корените клепах хума+оцет. Измих си косата с шампоан. Ще докладвам какво е положението, когато изсъхне. :D
weheartiit
05-22-2013, 17:10
като вече съм го написаа няма как да го променя :Д
мисля,че се разбрах обаче с тези във фб
а иначе фък ще кажеш ли как я използваше ти
(знам,че си писала доста за това назад в темата обаче сега нямам възможност
да потърся)
FuCKkK13
05-22-2013, 17:12
здравейте,поръчах си спрея на лакме ( 100мл. от златна рибка защото прецених,че 300 наистина ще ми дойдат много ) + 2 мострички на крема за оформяне на къдрици на макадамия :)
FuCKkK13
05-22-2013, 17:15
като вече съм го написаа няма как да го променя :Д
мисля,че се разбрах обаче с тези във фб
а иначе фък ще кажеш ли как я използваше ти
(знам,че си писала доста за това назад в темата обаче сега нямам възможност
да потърся)
кое това ? малко изгубих разговора,маската за коса на макадамия ли ?
weheartiit
05-22-2013, 18:14
дам ,дам за нея ;д
после сподели мнение за спрейчето,че аз също щях да си го поръчвам
ама бях ограничена откъм пари и да ...
weheartiit,ти голямата опаковка от 250мл ли си поръча? :)
weheartiit
05-22-2013, 18:30
не от маската си взех това,което е 100 мл.,
знам,че излиза по-изгодно това ,което е 250 мл.
ама сега нямам възможност пък и да я пробвам първо :)
FuCKkK13
05-22-2013, 19:05
дам ,дам за нея ;д
ами може би най добрата маска,която съм ползвала... мирише хубаво,хидратира ужасно мн,косата става освен мека И гладка,не се заплита,съхне като че ли малко по-бързо и така
аз я ползвам в зависимост от времето с което разполагам.. варианти :
1 - имам време,влизам,мокря косата с топла вода,подсушавам,нанасям маската без да задушавам и стоя 10-15 мин.,отмивам и гл шампоан само в корените да сложа
1- нямам време,влизам,шампоан,слага маската за 2-3-4 мин. зависи какво правя,но ако си ексфолирам тялото може и до 5 мин. да стигам,отмивам само с вода и готово
вариант 3,който препоръчвам : влизаш,измиваш се с шампоан,нанасяш маската,излизаш,стоиш 10-15 мин. и отмиваш само с вода.. за съжаление тая година нещо мн лесно се разболявам и тоя вариант не го ползвам
FuCKkK13
05-22-2013, 19:06
дам ,дам за нея ;д
ами може би най добрата маска,която съм ползвала... мирише хубаво,хидратира ужасно мн,косата става освен мека И гладка,не се заплита,съхне като че ли малко по-бързо и така
1 - имам време,влизам,мокря косата с топла вода,подсушавам,нанасям маската без да задушавам и стоя 10-15 мин.,отмивам и гл шампоан само в корените да сложа
1- нямам време,влизам,шампоан,слага маската за 2-3-4 мин. зависи какво правя,но ако си ексфолирам тялото може и до 5 мин. да стигам,отмивам само с вода и готово
FuCKkK13
05-22-2013, 19:07
дам ,дам за нея ;д
1- нямам време,влизам,шампоан,слаг ам маската за 2-3-4 мин. зависи какво правя,но ако си ексфолирам тялото може и до 5 мин. да стигам,отмивам само с вода и готово
вариант 3,който препоръчвам : влизаш,измиваш се с шампоан,нанасяш маската,излизаш,стоиш 10-15 мин. и отмиваш само с вода.. за съжаление тая година нещо мн лесно се разболявам и тоя вариант не го ползвам
Моля ви, препоръчайте ми някоя боя за коса, която да покрива добре и да не се измива бързо. Боядисах се с муса на Шварцкопф и след второто миене имам рижави корени. Гадно ми е да дам пари за нова боя на Макадамия при положение, че си взех преди има няма една седмица.
Аз отново умивам дали да не си направя бретон....с това мое огрмоно чело май само той ми е спасението.
Thэ Dark Girl
05-22-2013, 20:27
Аз пък се чудя каква прическа да си направя. Косата ми е до под средата на гърба, чуплива и вече ми омръзна да я нося така...
бретон? има мн варианти
скъси я? пластове?
JoLLiE92
05-22-2013, 20:32
Farmavita :) Майка ми ползва тази и е ужасно доволна, че само тая и покрива белите коси като хората.
Farmavita :) Майка ми ползва тази и е ужасно доволна, че само тая и покрива белите коси като хората.
Значи и на мама ще й хареса :lol: трябва да я потърся в наше село, на каква цена е?
Аз от златната рибка си поръчах маската на макадамия 250 мл, слънцезащитния серум на лакме и няколко мостри :D
joannalof
05-23-2013, 10:04
Някой ползвал ли е кокосово масло?В аптеката продават ли?И прочетох,че е в твърдо състояние,как да го разтопя :D
Лятото как си предпазвате косите?Слънцето и морската вода направо ми я унищожават + че през лятото я мия през ден.
strawberry88
05-23-2013, 10:10
Някой ползвал ли е кокосово масло?В аптеката продават ли?И прочетох,че е в твърдо състояние,как да го разтопя :D
Лятото как си предпазвате косите?Слънцето и морската вода направо ми я унищожават + че през лятото я мия през ден.
Аз използвам кокосово масло.Има в аптеката, но не е качествено.По-добре си вземи от био магазин или поpъчай от някой сайт.Моето е от Зоя.бг.Доволна съм много.В твърдо състояние е, да, но последната седмица моето си е изцяло течно от горещината. 8-) А лятото си мия косата с бебешки шампоани, слагам и повече маски/балсами/масла, защото се изсушава и така. :)
Как за бога да постигна http://25.media.tumblr.com/tumblr_lv0ktnL9QC1r2k7ajo1_500.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2p8l4L79Q1ql9nn5o1_500.jpg http://24.media.tumblr.com/0c40e4fd0be9c1c7eeb6a624d2db5f8e/tumblr_mmzjn8omHD1qk5aopo1_400.jpg ? Косата й е толкова гладка и подредена, а моята е като някоя плява и не иска да има форма.
FuCKkK13
05-23-2013, 10:56
^ с купена маска и нещо след баня
FuCKkK13
05-23-2013, 10:57
аз се наплесках отново с мед,зехтин и оцет,че нямахме лимони у нас
Аз имам въпрос, когато си слагам хума на косата трябва ли да слагам шапка или да загрявам?
FuCKkK13
05-23-2013, 11:28
Аз имам въпрос, когато си слагам хума на косата трябва ли да слагам шапка или да загрявам?
не е задължително при която и да е маска,но е добре.. и все пак ако я смесиш със жълтък,кисело мляко и етц. е добре да се загрее
PeaceOfMe
05-23-2013, 11:33
Според мен не, поне аз не то правя. :)
П.С. имах предвид само хума, без да е смесена с нещо, иначе е добре да се загрее.
Ами аз я смесих с оцет и не съм загрявала. Много съм доволна от диамантения шампоан на Alfaparf, препоръчвам го.
FuCKkK13
05-23-2013, 14:53
Ами аз я смесих с оцет и не съм загрявала. Много съм доволна от диамантения шампоан на Alfaparf, препоръчвам го.
само с оцет няма нужда
weheartiit
05-23-2013, 15:50
донесаха ми нещата заедно със онова малко шишенце с
масло от макадамия,което обикновенно пише,че се дава като подарък към
маската от 250 мл. ^^
може би утре ще ги пробвам :)
фък мерси за разясненията ,мисля първо да пробвам първия вариант
^ с купена маска и нещо след баня
Ползвам, но изобщо няма такъв ефект. Хвърчи си на всякъде, отпред е една клепнала.
weheartiit
05-23-2013, 16:06
аз пък отпред имам много бебешка коса,която много ме дразни :@
винаги е на едни такива къдрички и на нищо не приличам :Д
оле и моята коса хвърчи ужасно много отгоре (новата коса,която ми расте) има дни в които не си личи,ама...
какво да си взема?
И аз използвам. Мисля като Ягодка за това от аптеките. Моето също е от био магазин.
И моето в момента е разтопено,а когато е твърдо са нужни секунди между дланите,за да се разтопи :)
Лятото си слагам нещо с УВ филтър,тази година съм с емулсия с УВ филтър :) И много маски с масла и т.н.
Едит: И аз имам много бебешка коса. Иначе за ефекта,който YSMF спомена и аз търся магия :D И съм забелязала,че всички гурута имат такива коси,какво им слагат толкова? Маската на макадамия ми е ясно,а друго?!
weheartiit
05-23-2013, 20:24
и аз като гледам в ютюб клипчетата на гурутата и направо яко садвам :D
всичко им изглежда перфектно ,особено за косата и кожата на лицето им много им завиждам ;/
гледала съм клипчета където обясняват как си подържат косата и слагат мноогооо неща повечето,
дори не съм сигурна някой за какво се използват
JoLLiE92
05-23-2013, 20:29
една приятелка видяла тук Саня Борисова в един магазин за обувки и каза, че косата и изглеждала меко казано отвратително :D всичките гурута, актриси и тем подобни са обикновени хора с много много добри фризьори, гримьори и фотошопъри :Д
Ама имат хубави косииии :( Как ще ги фотошопнат тях.. Трябва да си поръчам и аз Макадамийка :Д Да пробвам дали ще постигна ефекта,ама слабо.
еми при мен се получава,ама нали ви казах.. един ден да, друг не:Д
weheartiit
05-23-2013, 20:41
не знам,не знам какво правят обаче косите им изглеждат страхотни
и ,въпреки всичко дето им правят не изглеждат и грам изтощени ;х
сега се сетих,че много харесвам косата на Никол Станкулова <3
и това как си я оформя
оо да косата на Николчи е много яка<3
Нещото, което мразя в японките са косите и лицето им. По някакъв странен начин повечето от тях имат идеална кожа и страхотни коси. В същото време аз не мога да се справя с моята, сега е в пъти по - добре от предишни години, в които грам грижа не полагах освен шампоан, но пак е неподредена, 1 ден е адски суха, на другия ден омазнена. Отделно познавам момичета с прекрасни бретони, а моя стои ненормално - или хвърчи или се е лепнал за челото ми. Пуснах си бебешката коса и сега ми е до веждите, ама защо да следва посоката на бретона като може да отива в противоположната посока?! На моменти имам чувството, че да имам хубава прическа е загубена кауза.
strawberry88
05-23-2013, 21:25
Косата ми последните дни е много непокорна.Побърква ме! :mad: Утре най-вероятно ще се подстрижа и започвам пак обилно да слагам масла ;д, защото доста я изтормозих.Постоянно миене, сешоари, горене, скубане. :(
JoLLiE92
05-24-2013, 04:11
оо да косата на Николчи е много яка<3
ама гаден цвят :( :D
YSMF те пък ти завиждат за клепачите, не се тревожи :cool:
:D :D :lol:
Аз днес ще се къпя,но мисля днес да пропусна масла или маска преди баня.
Коя марка има изглаждащ шампоаан?
Matrix :) Серията е Sleek look.
weheartiit
05-24-2013, 07:51
сега видях,че и Kerastase имат изглаждащ шампоан и маска http://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-izglazhdane-na-suha-i-nepokorna-kosa-kerastase-nutritive-bain-oleo-relax-250-ml
П.С сега като се порових още в златна рибка видях,че и Лореал и Лакме също имат такава серия ;д
Не си зададох правилно въороса:Д
Шампоани ,които наистина помагат. Кerastase да, ама 40 лв за шампоан...:Д
Matrix :) Серията е Sleek look.
Твоята коса каква е и как ти влияе?
А,не,не съм го пробвала. Пример давах 8-)
Преди исках да си го купувам,защото бях чула хубави мнения от Farah Dhukai,ама в друго видео тя каза,че вече формулата на серията била сменена и не били толкова добри и се отказах :Д
ама гаден цвят :( :D
Те си имат комплекти за правене а клепачи, тъй че няма за какво да завиждат 8-)
На Керастаз/с съм пробвала само един продукт и много повече ми хареса на Лореал, който имаше сходно действие, но е с 8 лева по - евтин. Чудя се да се да взема ли 2 или 3 маски на Шварцкопф или една голяма опаковка на Макадамия?
От коя маска на Шварцскопф? Розовата bonacure-нещо-си?
И кой е продукта на Лореал,който ти е харесал?
червената, доволна съм от ботокса на лореал
За лятото може би ще ти трябва по-силна доза хидратация. Може би Макадамия е по-добре.
Аз днес направих един експеримент :D Бях гледала в Ютуб едно момиче,което използва кокосово масло като балсам след шампоана вместо купен балсам/маска.
И аз така направих,след шампоана сложих кокосово масло по дължината. Още в момента на слагане го усетих много хидратиращо върху косата си и по време на измиването след 2-3 минути изплакнах обилно и сега чакам да видя ефекта. 8-) Ако съм удовлетворена от крайния резултат като ми изсъхне косата, ще спра да купувам маски и балсами и ще съм с по една разфасофка от 500мл 8-)
Да питам нещо: бързо омазняваща се коса не е = хидратирана нали? Защото мисля, че в това ми е грешката.
weheartiit
05-24-2013, 14:09
туко що се намазах с маската на макадамия (мирише божествено)
и ще стоя 10-15 минутки.аз обаче реших да я задуша.
надявам се резултатът да е добър :)
FuCKkK13
05-24-2013, 15:15
Да питам нещо: бързо омазняваща се коса не е = хидратирана нали? Защото мисля, че в това ми е грешката.
не
FuCKkK13
05-24-2013, 15:17
мнение за спрея на лакме :
1во - който има цялата серия е или луд или с ужасно суха коса
2ро - мазничък е,но някак си попива след 5-6 минути и стои добре
3то -мирише хубаво
4то - придава блясък
5то - с изправена коса съм и ми я заглади и изглежда още по-права ( но това е от заглаждането)
6то - направи я супер мека
Извод: супер доволна съм,за морето ще е любимия ми продукт най-вероятно
съвет: тези,които ще си го купуват - пръскайте малко т.е. от далече и с 2-3 пръски да минете цялата коса - така ефекта е по-добър,по икономичен и го няма минутния ''мазен ефект''
п.с. в корените не го пръскам естествено
ShtrudeL
05-24-2013, 16:06
meow
Влизам, за да похваля тоя спрей http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAshtITA/zashtiten-sprey-ot-toplinata-lakme-i-tool-250-ml <3
Прекрасничък се оказа. Като си напръскам косата, все едно е лак, но като я изправя и е суупер бляскава/гладичка/правичка.. 8-) <3
И си правя по-лесно къдрички <3 :3
Едит: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/922865_577919745563338_1895716104_n.jpg тук пробвах да си правя къдрици, но ест се развалиха, защото нямам лак, иначе докато ги правех бяха прекраснички :3
chocolatte96
05-25-2013, 08:54
Като си го сложиш на суха коса мазна ли стои? Понеже се чудя дали да си го взема? :D
Съжалявам, че ти отговарям толкова късно, но просто нямам време. По принцип моята коса е суха и като си сложа веднъж не стои мазна, но придава блясък. Но като се напръскам със спрея на следващия ден определено косата ми става малко по-мазна.
Пак съжалявам за късния отговор :)
FuCKkK13
05-25-2013, 08:57
http://greenshop.bg/product-1645?filter_name=%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0 %BE%D0%B2%D0%BE%20%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE&page=2 - доста изгодно излиза о.О
chocolatte96
05-25-2013, 09:00
някой от темата си взе слънцезащита на Лакме - искам мнение,ПОДРОБНО !!! 8-)
Като цяло - доволна. Но наистина е мазничко, но това не ми пречи. Ухае невероятно. Напръсквам се почти всеки ден с минимално количество, повече наблягам на краищата. Имам и мостри на шампоана и маската, но ще ги опитам след плажа - не искам да ги хабя напразно :)
FuCKkK13
05-25-2013, 09:04
http://greenshop.bg/product-1623?filter_name=%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0 %BE%D0%B2%D0%BE%20%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE%2 0500%20%D0%BC%D0%BB.&page=2
предишното,което си харесах не е налично и мисля да си поръчам това :)
FuCKkK13
05-25-2013, 09:04
Като цяло - доволна. Но наистина е мазничко, но това не ми пречи. Ухае невероятно. Напръсквам се почти всеки ден с минимално количество, повече наблягам на краищата. Имам и мостри на шампоана и маската, но ще ги опитам след плажа - не искам да ги хабя напразно :)
аз си го купих вече,мерси все пак 8-)
http://greenshop.bg/product-1645?filter_name=%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0 %BE%D0%B2%D0%BE%20%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE&page=2 - доста изгодно излиза о.О
Това излиза по-изгодно http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D 1%8F-%D0%B1%D0%B8%D0%BE-150-%D0%BC%D0%BB.2358
8-)
weheartiit
05-25-2013, 10:22
много ми харесаха шампоана,маската и маслото от макадамия <3
косата ми е мекичка ,мирише много хубаво и ми изглежда по-живнала.
само да имаше и форма,която да заеме и да не стърчи така гадно
щеше да бъде страхотно :?
Момичета, откъде мога да купя тези неща http://25.media.tumblr.com/fbc27b7f7b3bd87264891dcb072faa52/tumblr_mmozinfk1O1sqqkhio1_500.jpg
Никаква идея, има една приятелка, чиято майка работи във ветеринарна аптека и от там си взема конски шампоан,
В бг мама съм срещала много положителни мнения за http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://biotinforhair.com/wp-content/uploads/2011/01/horse-shampoo-for-human.jpg&imgrefurl=http://biotinforhair.com/horse-shampoo-for-human-hair/&h=400&w=400&sz=14&tbnid=WzP2U1cWQCK7VM:&tbnh=90&tbnw=90&zoom=1&usg=__7nNeeupLiA3ftD-oKow_kjiYDyg=&docid=mdYosHrv504txM&sa=X&ei=faCgUYqAGMqUhQeYu4H4BA&ved=0CDYQ9QEwAQ&dur=274 , но не знам откъде се купува.
chocolatte96
05-25-2013, 12:40
Момичета, вижте какво открих :
http://prodavalnik.com/arganova-kozmetika-za-kosa-arganyca-i23315451
http://prodavalnik.com/arganovo-maslo--techno-zlato-za-kozhata-i-kosata-i24193303
Според вас кой е по-добрият вариант ? Комплекта излиза наистина изгодно, но се съмнявам в качеството му... Искам мнения :D
този е за хора http://themissalenashishkova.tumblr.com/post/50263500513/shmapoo-and-conditioner-not-for-horses-makes
Момичета, вижте какво открих :
http://prodavalnik.com/arganova-kozmetika-za-kosa-arganyca-i23315451
http://prodavalnik.com/arganovo-maslo--techno-zlato-za-kozhata-i-kosata-i24193303
Според вас кой е по-добрият вариант ? Комплекта излиза наистина изгодно, но се съмнявам в качеството му... Искам мнения :D
Аргановото масло от 2рия линк!
weheartiit
05-25-2013, 13:15
^ моето арганово също скоро свършва и щях да те питам ти какво беше
си взела (помня,че беше от продавалник) :)
и също доволна ли си от кокосовото масло след шампоана както каза,че си го нанесла вчера^
Моето от продавалник го взех много изгодно :D 50мл за 13лв,обаче вече няма актуален линк към него. Много съм доволна,само аромата леко ме отблъсква. Ако моето в момента беше на привършване щях да си взема това на марката Макадамия,био масло от макадамия от зоя.бг или био масло от шеа,което се води много богато масло и следователно,силно хидратиращо.Или кокосово,макар че с него е нужна предпазливост :D
А,да. Добре,че ми напомни да пиша за кокосовото след шампоана. :Д Аз бях описала процеса на слагане и т.н.,няма да пиша едно и също пак,затова направо към резултата на изсъхнала коса: Гладка и блестяща,само краищата нещо ми изглеждаха много леко мазни,но нищо фатално,даже днес като се събудих явно беше попито от косата и няма никаква следа. И много ми хареса ефекта и в графа ' хидратация ' се намества до маската на Лореал проф.,даже малко я надминава. Определено след като ми свърши маската,ще се заредя с 500мл от маслото и поне за момента няма да купувам маски :)
Кажете някаква ефективна маска за мазна коса, защото вече не мога да си понасям косата.
joannalof
05-25-2013, 14:50
За мазна коса - хума с оцет.
Да се похваля,че за първи път пробвах Стимуланта на Икаров :D .Ефект имаше още след първото нанасяне - косата ми е лъскава и лека.Ще продължавам да го ползвам само се опасявам да не ми се омазнява бързо косата.
::NeVeR*eNd:::
05-25-2013, 15:32
Искам да попитам какво мога да иэполэвам эа по эдрава коса и по бърэ растеж (моята коса е много тънка,чуплива и мн цъвти )