View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Супер необяснимо държание, но някак си май не върви да питам защо така. Тъпичко ми е, но ще мине.
И ми е скучно. Ходи ми се на Tae Bo и най-тъпото е, че има къде, но няма с кой. 8-) Като цяло много ми се занимава с някакъв спорт, обаче хич не ми се ходи сама - като се знам каква съм притеснителна по отношение на това, ако не познавам никой ще си умра от срам.
Нямам търпение и това лято да свърши, да си дойде септември месец, да си изкарам шофьорските курсове, да дойде рождения ми ден и да си ми подарят кученцето, което чакам с ужасно нетърпение. Още се колебая по отношение на породата, но май най-много съм се спряла на френчитата - слабост са ми. ^^ 2 месеца и половина да изтрая пък после става пак лесно.
Супер необяснимо държание, но някак си май не върви да питам защо така. Тъпичко ми е, но ще мине.
И ми е скучно. Ходи ми се на Tae Bo и най-тъпото е, че има къде, но няма с кой. 8-) Като цяло много ми се занимава с някакъв спорт, обаче хич не ми се ходи сама - като се знам каква съм притеснителна по отношение на това, ако не познавам никой ще си умра от срам.
Нямам търпение и това лято да свърши, да си дойде септември месец, да си изкарам шофьорските курсове, да дойде рождения ми ден и да си ми подарят кученцето, което чакам с ужасно нетърпение. Още се колебая по отношение на породата, но май най-много съм се спряла на френчитата - слабост са ми. ^^ 2 месеца и половина да изтрая пък после става пак лесно.
Кое ще му е трудното през тези 2-3 месеца? Играеш ли тенис?
Кое ще му е трудното през тези 2-3 месеца? Играеш ли тенис?
Трудно е силно казано. Просто винаги чакам лятото с нетърпение и като дойде, с нетърпение го чакам да се "разкара". Май просто не го обичам като сезон. 8-)
Не играя тенис. Ходих на въздушна йога - хареса ми, но аз искам да тренирам нещо от типа на Tae Bo-то.
Трудно е силно казано. Просто винаги чакам лятото с нетърпение и като дойде, с нетърпение го чакам да се "разкара". Май просто не го обичам като сезон. 8-)
Не играя тенис. Ходих на въздушна йога - хареса ми, но аз искам да тренирам нещо от типа на Tae Bo-то.
За момент си представих да направим един тенис. Уби ми мерака с това Тае Бо. Приятелката ми ходи на разни такива глупости и някой ден ще я зачеша на верандата.
А защо не пише мнения? Понеже вече за пореден път виждам да се пише ника й, а ни вест, ни кост.
не знам дали другите са толкова тъпи
явно е вярно, че повторението е майка
на затъпяването
рекламата/забранена била/ на водка флирт
https://www.youtube.com/watch?v=9BnZ7KWgCmQ
но на мен ми прилича повече на реклама
на Слънчев Бряг
чувствам се като козирог, само тва ще кажа
ахахахаххааххах
8-)
с добро го казвам!
pandabear
06-14-2016, 13:48
днес съм по-щастлива от вчера, без основателна причина.
може би полудявам или се влюбвам. то е едно и също де...пу-пу да не ме стига.
YoungBloodZ
06-14-2016, 13:51
днес съм по-щастлива от вчера, без основателна причина.
какви наркотици взимаш? 8-)
pandabear
06-14-2016, 13:55
бамбук.
AnarchyBoy
06-14-2016, 14:04
чувствам се като козирог, само тва ще кажа
ахахахаххааххах
8-)
с добро го казвам!
Какво ни е, бре. :(
Какво ни е, бре. :(
на всички или искаш мнение само за теб
YoungBloodZ
06-14-2016, 15:06
Объркан , тъжен
защо бе, Ради?
Трол, който мисли, че е много интересно да говори за себе си в различни родове.
Внимавай!
AnarchyBoy
06-14-2016, 16:40
на всички или искаш мнение само за теб
Е по принцип на козирозите ;д
АгентМура
06-14-2016, 16:40
спах цел живот, кур бате
Какво те събуди? Набиха ли те?
Какво те събуди? Набиха ли те?
кой да ме е набил? кво лафиш бе :Д :Д
спах час и половина, отидох на изпит, прибрах се и заспах та до 18;20 така :Д
Има маааалка светлина в тунела. УЖ. До няколко дни ще разбера дали е била мираж, или ми предстои да се позарадвам доста. 8-)
Дано да не ми се разбият очакванията, че пак ще съм като буреносен облак. хаха
LoadRunner
06-14-2016, 20:39
https://www.youtube.com/watch?v=AItO0KwGxm0
не знаех
:///
Преди малко прочетох, че още едно младо и красиво момиче е "полетяло" от високо. Кофти е, че това се случва. :/
Стоя и гледам поредния епизод на game of thrones и се чудя какво ли може да прави джейми ланистър с новата си ръка:)
Стоя и гледам поредния епизод на game of thrones и се чудя какво ли може да прави джейми ланистър с новата си ръка:)
нищо
нещо си разбърниках съня тези дни, много неподходящо
утре имам изпит, за който не успях да науча като хората, и сигурно ще ходя септември да си повишавам оценката
и сега вместо да спя, както би било хубаво, пия и си довършвам гардероба, след малко сигурно и ще го подредя
а ако продължава така може и целия апартамент да изчистя, не че няма нужда, ама
дамдам
нЕкво странно ми е
еми
ще пробвам да поспя 4 часа
нз
Той ще си протърква ръката от самота...
По темата: :smt085
нещо си разбърниках съня тези дни, много неподходящо
утре имам изпит, за който не успях да науча като хората
Същото и аз. И въпреки, че не се наспах и учих до сутринта почти, се събудих преди алармата. Естествено отново имах нз къв късмет, но ми се паднаха нещата, които мога да пея. А имаше две-три теми, които не съм и отваряла да чета просто защото физическото време не ми стигна. Мн ми върви напоследък.
баси. близо 20лв хвръкнаха за ксерокси, значи не е работа да си студент последна година, да пишеш курсови и да провеждаш изследвания и чудесии, баси скъпото дето излиза :<
иначе аз съм решила да играя честно.. да играя честно.
не че това ти гарантира нещо в живота, да не кажа абсолютно нищо 8-)
ама може и да има дядо Боже дето седи, гледа, и ти тегли после греховете
честно, искам възвръщане, пълна карма, пълна справедливост, защо не може да е така в живота, всичко да е точно и ясно, пито-платено, и без толкова закъснения и/или лихви. бих била по-спокойна 8-)
абе, Ива, ти кой клас си или си студентка?
Ст0дентка. Втори курс. Е, вече трети, де.
защо бе, Ради?
само глупости.. :Д
зле
юлиянчо ти отказа ли :/
защо бе, Ради?
imashe edin semeen problem ma si4ko e tok ;)
YoungBloodZ
06-15-2016, 17:28
imashe edin semeen problem ma si4ko e tok ;)
ok de
https://www.youtube.com/watch?v=Bjgcku27xIk :smt085
юлиянчо ти отказа ли :/
отказах му да го уча да вдига 92 кг от лежанка :D
YoungBloodZ
06-15-2016, 19:15
90кг ? тези ги вдигах в 8 клас :/
Наложително ли е да се правиш на нещо, което всъщност не си?
divergent
06-15-2016, 20:02
Искам да бъда приоритет за някого, колкото и егоистично да звучи. Да знам, че на някого му пука за мен и ще ме оцени. Осъзнавам, че няма хора в живота ми, на които мога да разчитам и никога не съм имала истински приятели.
Искам да бъда приоритет за някого, колкото и егоистично да звучи. Да знам, че на някого му пука за мен и ще ме оцени. Осъзнавам, че няма хора в живота ми, на които мога да разчитам и никога не съм имала истински приятели.
какво е станало, защо си се филмирала толкова? не е възможно да не му пука на никого за теб
golemiq_korab_minava
06-15-2016, 20:09
Майка и баща нямаш ли?
Куче си вземи.
Или котка.
И Бог е с теб.
И ти със себе си.
divergent
06-15-2016, 20:13
Майка и баща нямаш ли?
Куче си вземи.
Или котка.
И Бог е с теб.
И ти със себе си.
Разбира се, че имам майка, но не е същото. Тя е през деня на работа, аз от следобед до късно вечерта и почти не се засичаме. На семейството си винаги ще бъда благодарна за всичко, но искам да имам и приятели връстници, с които да се забавлявам, а и човек, който да ме обича. :)
divergent
06-15-2016, 20:16
какво е станало, защо си се филмирала толкова? не е възможно да не му пука на никого за теб
Просто се замислих, че правя компромиси и жертви за хората, на които държа, когато се наложи, но те нито веднъж не са се съобразили с мен и никога не са ме поставяли на първо място, както аз правя винаги за тях. И в момента го има това, и преди го е имало с други хора и си се дразня, че винаги съм била супер наивна и чак сега го осъзнавам.
Просто се замислих, че правя компромиси и жертви за хората, на които държа, когато се наложи, но те нито веднъж не са се съобразили с мен и никога не са ме поставяли на първо място, както аз правя винаги за тях. И в момента го има това, и преди го е имало с други хора и си се дразня, че винаги съм била супер наивна и чак сега го осъзнавам.
Елмо държи на теб.
golemiq_korab_minava
06-15-2016, 20:24
Аз когато обичах, но тя не ме обичаше, ми отне не малко време да продобия тази независимост, която ме кара да се чувствам добре и самостоятелно. Човекът обаче е социално животно и е нормално да изпитва нужда да обича и да бъде желан от някого.
Да не звуча като ненормален - и аз го изпитвам, всеки го изпитва. (почти)
АгентМура
06-15-2016, 20:26
Аз когато обичах, но тя не ме обичаше, ми отне не малко време да продобия тази независимост, която ме кара да се чувствам добре и самостоятелно. Човекът обаче е социално животно и е нормално да изпитва нужда да обича и да бъде желан от някого.
Ти с дислексия ли си, аутизъм? Често забелязвам правописни грешки в твоите мнения.
anonymous990763
06-15-2016, 20:26
Поредната изстрадала душа. Затова после ставате такива, мислещи.
АгентМура
06-15-2016, 20:28
tough times! Ти живееш един лесен живот, принцеске! Не знаеш какво ни е на нас момчетата, какви отговорности лежат на плещите ни.
https://youtu.be/lgT1AidzRWM?t=2m46s
YoungBloodZ
06-15-2016, 20:28
tough times! Ти живееш един лесен живот, принцеске! Не знаеш какво ни е на нас педерасите, какви отговорности лежат на плещите ни.
поправено
anonymous990763
06-15-2016, 20:29
tough times! Ти живееш един лесен живот, принцеске! Не знаеш какво ни е на нас момчетата, какви отговорности лежат на плещите ни.
Раздразненост. Този цикъл няма край. Да не стана хронично?
Намери си приятелки.
АгентМура
06-15-2016, 20:30
поправено
Ти си просто един нищожен навлек, винаги си бил такъв. Никой не желае да комуникира с теб. Заври си телефона от аватара в ануса, да ти стане поне малко приятно. Сега не извъртай така думите ми, че да ме изкараш сякаш аз съм го пробвал. Не съм и не бих! Аз не съм гей!
https://www.youtube.com/watch?v=lgT1AidzRWM&feature=youtu.be&t=2m46s
golemiq_korab_minava
06-15-2016, 20:32
Много тинейджъри минават по този път, някои по-рано, други на по-късен етап. Не знам защо съм изстрадала душа?
YoungBloodZ
06-15-2016, 20:34
Никой не желае да комуникира с теб.
с теб обаче искат много хора! :razz:
Аз не съм гей!
никога не съм твърдял че си гей... винаги съм казвал че си си чист педерас! :D
1. Намери си приятелки.
2. Стани социална.
3. Не бъди безполезна.
4. Недей да комплексираш останалите момичета, Мис Вселена.
5. Остави, остави.
anonymous990763
06-15-2016, 20:35
Много тинейджъри минават по този път, някои по-рано, други на по-късен етап. Не знам защо съм изстрадала душа?
Според теб не си ли?
АгентМура
06-15-2016, 20:36
с теб обаче искат много хора! :razz:
никога не съм твърдял че си гей... винаги съм казвал че си си чист педерас! :D
Даже не си способен да изписваш "педераст" правилно, глупак!
YoungBloodZ
1. Намери си приятелки.
2. Стани социална.
3. Не бъди безполезна.
4. Недей да комплексираш останалите момичета, Мис Вселена.
5. Остави, остави.
ok
YoungBloodZ
Даже не си способен да изписваш "педераст" правилно, глупак!
нарочно е написано така, умник!
ok
Чоджум, аз на теб ли говоря? :x
Според теб не си ли?
Отричане. Следва избухване и после примирение.
АгентМура
06-15-2016, 20:37
нарочно е написано така, умник!
"Нарочно", защото си тъпо копеле и се объркваш. Долнопробно псе! Измет!
YoungBloodZ
06-15-2016, 20:39
Чоджум, аз на теб ли говоря? :x
nz : D
също като града ти
http://i.imgur.com/YSCPMjY.jpg
nz : D
също като града ти
Аз наистина не знам къде съм...
golemiq_korab_minava
06-15-2016, 20:41
Според теб не си ли?
През трудности съм минавал. Това, което не ни убива, ни прави по-силни. Но не, индтистикт. Не съм бил тежко болен, имам хубаво семейство. Но не всеки има моя късмет.
АгентМура
06-15-2016, 20:45
През трудности съм минавал. Това, което не ни убива, ни прави по-силни. Но не, индтистикт. Не съм бил тежко болен, имам хубаво семейство. Но не всеки има моя късмет.
[https://www.youtube.com/watch?v=D-UmfqFjpl0
anonymous990763
06-15-2016, 20:46
Това не те прави по-малко изстрадала душа. Не съм казала, че не заздравяват с времето - най-добрия лечител.
Това не те прави по-малко изстрадала душа. Не съм казала, че не заздравяват с времето - най-добрия лечител.
не съм съгласна, не времето лекува
golemiq_korab_minava
06-15-2016, 21:14
Как измерваш коя душа е по-малко и повече? Има оскатени хора за цял живот. Има деца с убити родители. Недей да се впечатляваш от неща, присъщи за 99% от хората, живеещи на Земята.
соло, майка ти стара, ква е тая изродщина, катил
anonymous990763
06-16-2016, 05:42
Как измерваш коя душа е по-малко и повече? Има оскатени хора за цял живот. Има деца с убити родители. Недей да се впечатляваш от неща, присъщи за 99% от хората, живеещи на Земята.
Може да имаме различна представа за значението на израза. Не го използвам в по-тежко значение, не ми изглежда на място. Но и не съм искала да омаловажавам мъката на другите.
Всяко подобно нещо води малко или много до промяна.
искам да харча имам какво да харча
ама ме мързи да ида да ги изхарча
соло, майка ти стара, ква е тая изродщина, катил
CZW секазва.
от къде се познавате?
Кой?
GuardianAngel
06-16-2016, 07:56
Живота е гаден ,после умираш..блах.
AnarchyBoy
06-16-2016, 08:08
Когато на ранкед срещу теб пикнат life stealer, а ти си последния пик... Хмм...
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t35.0-12/13461023_1184428934935724_40819237_o.jpg?oh=b1a154 b1815e7fc1c4fb2077327e96ea&oe=576455E3
Соло бот вс три лейн... добре е.
CZW
CZW = Combat Zone Wrestling.
Понякога се мушкат...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=I_o16Eq5pp8#t=19
Ако това не ти харесва, потърси нещо по добро, от тези изверзи.
И с ква цел го пускаш в тийн форум и защо изобщо го пускаш?
И с ква цел го пускаш в тийн форум и защо изобщо го пускаш?
Беше ме задеден въпрос, отговорих му.
(Ако на мен говориш).
golemiq_korab_minava
06-16-2016, 08:37
Може да имаме различна представа за значението на израза. Не го използвам в по-тежко значение, не ми изглежда на място. Но и не съм искала да омаловажавам мъката на другите.
Всяко подобно нещо води малко или много до промяна.
Разбира се. И се учим. Детето трябва да се опари на котрлона, за да не си играе повече. Но ще те питам? Променяме ли се наистина? Вътрешно? Или само се надграждаме със знанието? Променяме ли из основи характера?
В първия коментар сподели, че след като изстрадала душата, започвала да мисли. Не мисля така. Може да си промениш съзнанието, възприемането за някои неща. Можеш да наблегнеш повече. Дали променяме мисленето си? Или променяме само посоката, благодарение на новия опит и знания?
Аз като малък също мислих. Мислих за други неща. Смешни. Дребни. Това с което разполагах като капацитет. ;)
катил
Благодаря за милата дума, Rakshy. Аз съм поласкан.
divergent
06-16-2016, 11:27
Винаги може да стане по-зле, отколкото е в момента. :)
searching for something that will feel RIGHT ..
кво са те питали бе майка ти пробита, от къв хуй пускаш такива уродщини
деба тъпото дете
не искам да кървя в басейна или в морето, с предишната менструална чашка, която имах не се получиха нещата, не нося тампони, сега мернах една друга менструална чашка, но е 70 + кинта и не ми се дават при положение че не съм сигурна че ще стане, четох някакви негативни коментари тук-таме и съм малко отчаяна
никога не съм искала да съм момче или да нямам цикъл, но все пак би било хубаво да има по-голям избор на чашки
it's okay though, така или иначе обикновено ходим на море сравнително често!!
не искам да кървя в басейна или в морето, с предишната менструална чашка, която имах не се получиха нещата, не нося тампони, сега мернах една друга менструална чашка, но е 70 + кинта и не ми се дават при положение че не съм сигурна че ще стане, четох някакви негативни коментари тук-таме и съм малко отчаяна
никога не съм искала да съм момче или да нямам цикъл, но все пак би било хубаво да има по-голям избор на чашки
http://i61.tinypic.com/29pdgr4.jpg
anonymous990763
06-16-2016, 14:48
I feel your pain. Три пъти да ме канят на море и басейн, три пъти да съм в цикъл. Явно просто не е писано.
^ оф, кофти
аз доколкото знам тампоните не са зле като цяло, но има известен риск от СТШ /Синдромът на токсичния шок/ и това ме спира... ама де да знам, ако не си притеснителна като мен в това отношение предполагам че не пречи да опиташ Д:
Моля ви, не ходете да цапате водата излишно. Достатъчно са ни уриниращите индивиди. Ще ви мине, тогава. :smt056
Абе, ако се сменяш често, всичко ш е наред. Веднъж в годината бих си поела риска...
ОН: Добре, точно си тръгна и е тъпо, но някак ще го преживея.
хораа, стига с това СТШ, надали вие ще сте каръците, които ще го получите.
смяна на всяко излизане от водата и готово
anonymous990763
06-16-2016, 15:55
^ оф, кофти
аз доколкото знам тампоните не са зле като цяло, но има известен риск от СТШ /Синдромът на токсичния шок/ и това ме спира... ама де да знам, ако не си притеснителна като мен в това отношение предполагам че не пречи да опиташ Д:
Предпочитам просто да отказвам и да си седя самотно отвън. :D
Мила е права. Те са длъжни да напишат, че има шанс, иначе са подсъдими. Както лекарствата има изброени 10 милиона странични ефекти.
Аз ползвам само тампони, не съм умряла (засега:Д). С превръзки ми е мега нечисто (ама не в смисъла на нехигиенично, просто е някакво... омазан си:Д).
радвам се, че когато по телевизията не дават за тампони и превръзки, а как искаш тапети и след малко не искаш тапети, имам форума, където да чета за омазани превръзки, кървава вода и т.н. :) : ) :) : ) :) : )
anonymous990763
06-16-2016, 16:21
радвам се, че когато по телевизията не дават за тампони и превръзки, а как искаш тапети и след малко не искаш тапети, имам форума, където да чета за омазани превръзки, кървава вода и т.н. :) : ) :) : ) :) : )
Грижим се да ти е цветно, Ракши.
Какъв е този мор навън??? Първата ми задача, като се прибрах преди малко, бе да изпия на екс 4 големи чаши студена, източена, чешмяна, люлинска вода. (:
Now, I feel better. (:
ебах ти историята
наглеждайте си шибаните отрочета
особено тия от мъжки пол
люлинска вода.
в люлин ли живееш..
в люлин ли живееш..
Да, но няма да ти се показвам, щото по-рано днес прочетох и разбрах, че живея в любимото ти ловно поле, а... аз си ценя сърцето и не искам то да попада в колекция. :cool:
ахахаха ;д;д;д
по темата: ще ревна след малко, може ли да не се караме всеки ден за глупости
M****, съжалявам, че тя вече не е сама. :cry:
anonymous990763
06-16-2016, 18:10
Разбира се. И се учим. Детето трябва да се опари на котрлона, за да не си играе повече. Но ще те питам? Променяме ли се наистина? Вътрешно? Или само се надграждаме със знанието? Променяме ли из основи характера?
В първия коментар сподели, че след като изстрадала душата, започвала да мисли. Не мисля така. Може да си промениш съзнанието, възприемането за някои неща. Можеш да наблегнеш повече. Дали променяме мисленето си? Или променяме само посоката, благодарение на новия опит и знания?
Аз като малък също мислих. Мислих за други неща. Смешни. Дребни. Това с което разполагах като капацитет. ;)
Сам го каза. Променяме се като надграждаме знанието.
Съгласна съм за това с промяната на посоката на мисленето.
90кг ? тези ги вдигах в 8 клас :/
аз пък съм 8 клас
в люлин ли живееш..
аз живея там. Ти от Обеля ли ис
LoadRunner
06-16-2016, 18:47
тая евровизийската песен на поли всъщност не е лоша
видяха че няма да им се получи по българския манталитет и с музиката и почнаха да копират и те западняците
така и не успях да разбера комунизма
тва да измислиш обикновена вафла и да и сложиш такава опаковка
грам фантазия са нямали тия хора, направо жалко
а колко още примери има
тая евровизийската песен на поли всъщност не е лоша
видяха че няма да им се получи по българския манталитет и с музиката и почнаха да копират и те западняците
така и не успях да разбера комунизма
тва да измислиш обикновена вафла и да и сложиш такава опаковка
грам фантазия са нямали тия хора, направо жалко
а колко още примери има
И цялото това нещо без дори един препинателен знак хд.
Соло, визирах снимката. Много неадекватно о.о
Аззз, нз. Имам чувството, че вече съм си създала антитела и след него, никога повече няма да ми "пропука" отново за някого. Да, разочарована съм, и да, имам горчив вкус, но като цяло не е нещо, което ще ме афектира и до утре сутринта ще съм забравила и ще съм си навлязла в моя обичаен ритъм, при който единствените неща, които ме терзаят е коя книга да прочета сега, примерно. Ебаси.
LoadRunner
06-16-2016, 19:22
Аззз, нз. Имам чувството, че вече съм си създала антитела и след него, никога повече няма да ми "пропука" отново за някого. Да, разочарована съм, и да, имам горчив вкус
я разкажи
(да се чете като: Я, разкажи? и евентуално едно ~мила~ може да се добави след разкажи)
YoungBloodZ
06-16-2016, 19:30
я разкажи
(да се чете като: Я, разкажи? и евентуално едно ~мила~ може да се добави след разкажи)
браво тигре, заграждай
Соло, визирах снимката. Много неадекватно о.о
Наистина ли?
по темата: ще ревна след малко, може ли да не се караме всеки ден за глупости
оженете се и ще се карате само за сериозни неща
DarkTemplar
06-16-2016, 19:49
Доста безсмислен разговор, определено не трябваше да се зачеква тази тема.
я разкажи
Ъъ, съобщенията! Delete.
и до ден днешен не мога да видя човека който тя видя в мен и се влюби
и все пак тя е права
Една мацка ме попиля на сантасе...
Една мацка ме попиля на сантасе...
l2p noob
фейл два дни поред
ама така, така, да мога да се подобря малко, че имам тазк склонност да се чувствам перфектна и съответно да застивам на едно ниво
много ми е лятно и позитивно
мен пък ми е негативно и мрачно, въпреки времето навън
my girl
pandabear
06-17-2016, 09:32
схрусках го т'ва изпитче. минаха 5, остават 3 и мисля пак за ден-два да отида на почивка. явно добре ми се отразява.
лягам да се наспя и после отивам да поплувам, а пък довечера май ще взема да сготвя нещо, че съм се вдъхновила :D
golemiq_korab_minava
06-17-2016, 10:10
Сам го каза. Променяме се като надграждаме знанието.
Съгласна съм за това с промяната на посоката на мисленето.
Виждам, че можеш да мислиш. Малко хора го правят. До човека опира. Имам позняти, изтрадали повече от колкото трябва. Единственото, което правят е да се оплакват. Има хора, читални, но трудно обработващи информацията.
Много е тъпо да ходиш на работа и на училище, да си видял плажа точно 1 път и да ти се каже, че горките ти колеги, дошли от майната си, са ходили само няколко пъти на плаж и трябва да ги съжалиш... много ми стана мъчно, даже мисля да пусна сълзичка
и да си търся нова работа
прекрасен старт и на това лято. :)))))
Ей, че кеф така с колата, лимоня и ледО... <3 Да не беше толко жега само, щеше да е таман! Малко четох, но след обед като се прибера, още малко ще чета.
Niakoitam
06-17-2016, 15:10
Ох как ме втриса. И имам температура от два дни. И ходя пак на работа. Личната лекарка ми предлагаше да ми даде болнични,но реших да не се занимавам. Пък и тази седмица съм подкарал една серия. Не бях с колежките по улиците,а с един колега в...сградата на общината. Изредиха се един куп хора да наблюдават работата ни и да се умува.Даже сме в почти съседната стая на тази съученичка дето така да се каже доста ми помогна със съдействието си за започването на тази работа. Даже и тя си ни е постоянен надзор. Често идва поне по два пъти на ден. Тази седмица и с кмета само се засичам.Днес тамън три пъти,а преди започването на тази работа не го бях виждал и веднъж наживо...:D
Другата седмица,ако всичко се развива по плана,по който е сега съм пак в сградата на общината.
А да и вече правя два месеца в Неделя и Понеделник е вече първия ден на третия месец. Остава ми да поживея и да видя сам дали ще е или няма да е от един най-запомнящите се за мен....:)
Ако още ти е криво - тази темичка може малко да ти подобри настроението: http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/582248-%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D0%B2-%D0%B2%D0%B8%D1%86-%D1%89%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D1%88-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B8%D 1%8F (:
YoungBloodZ
06-17-2016, 17:16
Ако още ти е криво - тази темичка може малко да ти подобри настроението: http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/582248-%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D0%B2-%D0%B2%D0%B8%D1%86-%D1%89%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D1%88-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%BD%D0%B8%D 1%8F (:
добре че ми напомни... скоро не съм писал там :D
супер неадекватно ми е
спах от 5 до 9 и сънувах някакви неща, които се случваха вечерта в нас, събуждайки се, очаквам да е тъмно
5 минути стоя и мисля защо не е тъмно, да не би да съм спала до развиделяване, ако да, защо не се чувствам преспала, защо не ми е сутрешно усещането
след това видях, че е 9 и се обърках още повече
некво
некво
...
сигурно пак ще си кукам до 5
непременно трябва да си оправя съня
доста усилия вложих този път и за зла участ оставих и прозореца отворен
за капак си легнах веднага поради липсата на каквато и да е енергия и сънувах прекрасен кошмар
сам съм си виновен
Yes! (:
Взех реванш за вчера. Е, не съм станал по-добър в сантасето, но една мацка се излъга да се набута в стая със залог 5к чипа. :cool: Опомни се едва, когато играта бе започнала... Напусна и изгуби залога, а аз не знам що спечелих само към 400 чипа. :/
Взех реванш за вчера.
паднал си от едно момиче, бил си друго момиче
и според теб тва е реванш
едно време децата са играли футбол
а ти си седял с книга в ръка
и тва е тъжния резултат
LoadRunner
06-17-2016, 21:02
Yes! (:
една мацка се излъга да се набута
браво, имаш напредък
може да се каже че момиче те преследва
Fisherman
06-17-2016, 21:50
https://youtu.be/KgxspzwzVGo песента на средностатистическия студент
АгентМура
06-17-2016, 21:59
https://youtu.be/KgxspzwzVGo песента на средностатистическия студент
Вас, величествените зубрачи, възпявали ли са ви плебеите?
Fisherman
06-17-2016, 22:20
Вас, величествените зубрачи, възпявали ли са ви плебеите?
жалко,че не се познаваме лично,щях да те изселя от слънчевата система
АгентМура
06-17-2016, 22:21
жалко,че не се познаваме лично,щях да те изселя от слънчевата система
_)_ ХАХАХА
После щеше ли да ме следиш как прелитам през галактиката с телескопчето си, да изследваш?
Въй, да го бях гласила, така нямаше да стане! А таа как ме издразниииииии... То голямо оплакване, бе! Голямо чудо! Ужас! Ш кажеш, че не знам кво. Няма да обръщам внимание! И бтв на всички наоколо им е неква вечер за напиване, ми аз па ш ливна малко уиски, няам кола ама не е проблем, мое да урЕдим нещата. Майната му, утре пияна ш подавам "за бог да прости" :дд Ма па поне черешки ш си апна, мали... Ей, много обичам задушници - сладки работи на поразия! <3
да, хубаво е да имаш мъртви познати, за да хапнеш малко сладкиши
он: пуснах пералня, мисля че е време за подреждане
мхммхм
ще видим докога така
и все пак ще си се оплача от вчера колко ме издразни, не е случайно, че избягвам да общуваме
но за миг забравих за коментарчетата и се отдадох на вълнение и мда
като цяло се мисли за нещо повече, отколкото е
Още не е съмнало, а вече ми развалиха и без тва липсващото настроение. Мълчи си и следващите ми постове ги пропускай, моля те. Не съм ти на нивото, за да ме четеш - аз съм плебей.
Още не е съмнало, а вече ми развалиха и без тва липсващото настроение. Мълчи си и следващите ми постове ги пропускай, моля те. Не съм ти на нивото, за да ме четеш - аз съм плебей.
Защо коментираш в темата, като не искаш някой да ти чете коментарите? The logic is strong with this one.
Коментирам, щот е дневник. Ясно, че ще ме четат, но на който не съм приятна нещо, да мее пропуска просто.
Тори, спри да бъдеш ощипана госпожица, моля те. Коментарът ти наистина беше доста абсурден и инфантилен - о, колко яко, задушница е, ще ям сладки неща безплатно. Все едно ги ядеш от хубаво.
nIkEnCeTy_bE
06-18-2016, 07:38
Стори, спри да бъдеш ощипана госпожица, моля те. Коментарът ти наистина беше доста абсурден и инфантилен - о, колко яко, задушница е, ще ям сладки неща безплатно. Все едно ги ядеш от хубаво.
Винаги ми е правило лошо впечатление, когато някой е коментирал за задушниците по този начин... все едно наистина ги ядеш от хубаво тези неща. Или като почнат - "Ники, кога ще черпиш с жито?" Уаааау найс... А знаете ли на гробищата колко е тъжно да видите всички тези тъжни лица...
Fisherman
06-18-2016, 08:16
_)_ ХАХАХА
После щеше ли да ме следиш как прелитам през галактиката с телескопчето си, да изследваш?
после с телескопчето в гъза
АгентМура
06-18-2016, 08:18
после с телескопчето в гъза
"телескопчето" хахахахаа
Ако не подадеш паничка сладки, значи ли, че умрелия не ти липсва? Той, милия, бил гладен. Не, не, не. Той, горкичкия, лежи два метра под земята. И колкото и свещи, раздавки и молитви да отправяш, на него му е през пръстта, щот повече не мое стане. Нали? Не знам кога ще се научите, че живота е за живите. С промените се свиква за месеци, по-тъпо е да правиш нещо, щото другите така правят. Ако толко много ти дреме и искаш да нахраниш нечия душа, има други възможности да го направиш и е хубаво да е жива душичка, тая на мъртвия нека си почива във вечен мир някъде из небитието. Знам колко тежи черното шалче - мнението на едни познати, които така или иначе нямат различно от куртоазия към теб. Проблема е във възприятието - подобно на моето не се изповядва от много хора. Аз съм на принципа яж, пий и си носи новите дрехи, щот капака хлопва и оттам насетне са има-няма 40тина дни страх от духове и прясна скръб, нагаждане на ежедневието без починалия. Мен ни живота, ни смъртта ме плашат - и с двете мога да се справя или да се помиря. Важно е да си наистина жив, да мислиш, да чувстваш, да помагаш, да осветяваш и вдъхновяваш. Важно е да не умреш, докато си още жив.
Вярно - атеист съм по вярвания, но си празнувам празниците със семейството, за да са доволни те. И се опитвам да извадя нещо позитивно от цялата работа. Тук единственото позитивно е шлядкото. Нищо от купичката обаче не отива да нахрани душата на починалия, храни стомаха на живия. От време на време е хубаво да съжаляваш преди да е хлопнал нечий капак. И понякога е хубаво да имаш свои си виждания, които не са набити от някаква си религия в измислено божество. Пък нека съм бездушна, безчовечна, егоист, кретен, ощипана - който не ме харесва е абсолютно свободен да спре да ме чете. Даже и опция такава има.
И, между другото, за пореден път - "Винаги трябва да се бориш, за да не се слееш с мнозинството. Ако опиташ, често ще бъдеш самотен, а понякога и уплашен. Но никоя цена не е твърде висока, за да имаш привилегията да притежаваш себе си."
DarkTemplar
06-18-2016, 08:57
Пак си правите драми от нищото.
nIkEnCeTy_bE
06-18-2016, 09:02
Тори, не съм целяла да нападна теб и нямам нищо против теб и твоето "изповядване" на нещата. Просто понякога изказването трябва да се запазва, а не някакси да се хвърля в лицето на хората. Ти изповядваш едни принципи, аз - други. Аз, може би, съм прекалено състрадателна.
Чувствам се супер изморена. Не мога да мръдна от леглото. На предела на силите си съм. Трябва да стискам зъби до края на месеца.
Niakoitam
06-18-2016, 09:07
А аз пък викам направо да занесеш днес един генератор с една по мощна уредба до гроба на твой близък роднина, да се захванете с твои разни приятели бира, по твърд алкохол и дасе размажете. Да си направите едно истинско парти по повода. Нали все пак вие сте живите пък той е вече изгнил. :) Внимавай все пак с подобни изказвания и като цяло с черния хумор, че съм забелязал, че често се връщат като бумеранг към теб. Само да не ревеш някога...:) Иначе ясно че искаш да се изкараш различна и над тези неща. :)
divergent
06-18-2016, 12:02
Диаманти и рубини.
divergent
06-18-2016, 12:21
Карам си трабанта.
LoadRunner
06-18-2016, 19:51
Карам си трабанта.
спряла си темата
golemiq_korab_minava
06-18-2016, 21:06
Разлагам се от жега...
Трябва ти малко селска работа на полето.
на тази жега нищо не може да се прави, не мога да повярвам,че във фитнеса ми беше по-хладно, отколкото отвън
golemiq_korab_minava
06-18-2016, 21:29
на тази жега нищо не може да се прави, не мога да повярвам,че във фитнеса ми беше по-хладно, отколкото отвън
Докато вие се оплаквате, без да правите нищо, някои хора ряботят на открито по цял ден.
Докато вие се оплаквате, без да правите нищо, някои хора ряботят на открито по цял ден.
А аз си осигурявам работа на закрито. Който иска или му се налага, нека и да жъне на ръка, не съм го пратил аз там. ;)
Аз днес не бях на фитнес и утре ще трябва да наваксам...
golemiq_korab_minava
06-18-2016, 21:47
А аз си осигурявам работа на закрито. Който иска или му се налага, нека и да жъне на ръка, не съм го пратил аз там. ;)
Това какво ти се налага няма значение. Факт е, че друго, освен себе си не знаете. Но природата затова прави аномалии. А ти пищи, че ти е горещ задника.
Това какво ти се налага няма значение. Факт е, че друго, освен себе си не знаете. Но природата затова прави аномалии. А ти пищи, че ти е горещ задника.
Точно по тази причина ще трябва да ида да си оправя климатика на колата и ще я карам, колкото мога повече, за да им е жега на работниците по полетата и в частност - на теб! :evil:
golemiq_korab_minava
06-18-2016, 22:20
За това ще ядеш химия и ще боледуваш.
какво мога да направя, да сложа един чадър над софия или да инсталирам климатик ?
Да, ама на хладно пред климатика.
golemiq_korab_minava
06-18-2016, 22:24
какво мога да направя, да сложа един чадър над софия или да инсталирам климатик ?
Да се правиш на измъчена.
Като измъчения антракс.
Нищо не прави. Всички ни бива тук.
Да се правиш на измъчена.
Като измъчения антракс.
Нищо не прави. Всички ни бива тук.
Аз ти казах - ще направя. Другата седмица ще гледам да си оправя климатика. :D
нема се плашите, утре ше вали
а деня ми беше тъп на хероин, аман от несериозни изпълнения. Хубавото е, че го очаквах и не съм толкова разочарован, колкото можех да бъда. дас гууд бът фор а бад ризън
Прибрах сА!
И този skatew никне навсякъде... Човек да не отиде веднъж на бар-дискотека. (:
black pearl
06-19-2016, 05:51
Как може да е толкова горещоо.Ох дано днеска да ми звъннат от работата и да ми кажат да почвамм . Нямам търпение просто.Иначе все още ми е много заспало ,следващата седмица ще е много хард и ако не се напия след това не знам :D
Прибрах сА!
И този skatew никне навсякъде... Човек да не отиде веднъж на бар-дискотека. (:
Свали ли някоя мръсница?
Fisherman
06-19-2016, 07:04
нема се плашите, утре ше вали
а деня ми беше тъп на хероин, аман от несериозни изпълнения. Хубавото е, че го очаквах и не съм толкова разочарован, колкото можех да бъда. дас гууд бът фор а бад ризън
хероина не е тъп
АгентМура
06-19-2016, 07:15
хероина не е тъп
хахахахаааааааааа
https://www.youtube.com/watch?v=A-drZnOqh9A
хероина не е тъп
Ами, да. Нито получаването му, действията и последствията ми изглеждат тъпи. Всъщност, ако имаш морфин може би е лесно, но не разбирам хд.
Аз съм окей иначе. Трябва да уча. Ще бъде дълъг ден.
Точно се настройвах днес да гледам трите мача и... се оказа, че ще са само два и то от 22:00 ч., за да няма уговорки. Е, дотогава какво? Май след малко ще подпукам сантасето. (((:
LoadRunner
06-19-2016, 09:10
Точно се настройвах днес да гледам трите мача и... се оказа, че ще са само два и то от 22:00 ч., за да няма уговорки. Е, дотогава какво? Май след малко ще подпукам сантасето. (((:
да или вместо стоенето пред компа да ти е някаква константа можеш да си хванеш мършавия задник и да идеш да потренираш малко дали на открито или във фитнес сам си избери
да или вместо стоенето пред компа да ти е някаква константа можеш да си хванеш мършавия задник и да идеш да потренираш малко дали на открито или във фитнес сам си избери
В момента съм физически възпрепятстван, но ще дойде и това време.
LoadRunner
06-19-2016, 09:26
но ще дойде и това време.
а дано, предпочитам повече хора да казват "ами саднат съм, днеска пак бях сам на лостовете/стадиона"
отколкото "ми саднат съм , днеска пак съм сам пред компа с чипс в ръка и виртуално сантасе"
В момента съм физически възпрепятстван, но ще дойде и това време.
от люлин си, нали?
DarkTemplar
06-19-2016, 09:36
от люлин си, нали?
Люлинчани са ментално възпрепятствани.
от люлин си, нали?
Родом - не. От (по-)централен софийски квартал съм. Но от близо 2 години живея в Люлин.
btw: ти нали преди 2-3 дни ме попита? (:
моля те, не говори в множествено число :)
Родом - не. От (по-)централен софийски квартал съм. Но от близо 2 години живея в Люлин.
btw: ти нали преди 2-3 дни ме попита? (:
да, но не мога да съм сигурна , че ми отговаряш истината
LoadRunner
06-19-2016, 10:07
от люлин е бе, да
изведи го най-накрая на разходка да му покажеш че и през деня да си вън не боли
и не се притеснявай, напълно в реда на нещата е хубаво момиче да се размотава с грозно момче
...
Е, за разлика от повечето потребители тук - аз нямам практиката и хоби да лъжа хората. Точно затова трудно се доверявам на непознати и точно затова обикновено ги и проверявам доколкото успея. (:
Edit:
Според порът на БНТ днес Франция ще победи Белгия. Интересно дали ще познае. (:
Тори, мнението ти, ако е било насочено към онези, които те осъдихме, не беше особено релевантно спрямо това, което казахме. Или поне спрямо това, което аз твърдя. Но не бих желала да задълбавам темата тук, ако се нуждаеш от отговор - ми пиши лично.
Иначе приключих. Днес мина г/д, нямах високи очаквания, а и нямаше как да имам.
тече ли ти лой от челото в топлото време
divergent
06-19-2016, 12:17
Не ги обичам тия изрази с Господ, ама ми е много смешно, че всички говорят как съм вечеряла с Господ, понеже само аз снощи работих вътре на климатиците, а всички останали бяха отвън на жегата. Ами не усетих хлад, понеже отвън на 30 маси работят 3ма души, а аз съм сама на 20 и няколко. Радвам се, че нямаше гафове, а и едни приятелки от състава дойдоха, та стана голям смях. Съседната маса ме попитаха дали едното момиче не ми е сестра, за 20ти път сигурно ни казват колко си приличаме. :D
близо на 23 съм и още ми се случват селски драми :д
i can't believe it.
какво общо имат годините
и какво е селска драма
Бургазлии, както знаем, са най-ерудираните хора във Вселената http://www.pic4ever.com/images/rollingf.gif
Няма да коментирам на Тори неадекватния пост с опит за оригиналнечене.
просиш си сексуален тормоз
психически или физически
за едни институции питам
pandabear
06-19-2016, 15:34
да действам или да не действам, това е въпросът...
статистиката сочи, че 100% от случаите завършват с нежелателен край, но пък ми човърка под лъжичката иииИ си мисля, че си заслужава този път (((:
ех... т'ва лято ще е интересно, може би.
^ летни страсти :О
/отюам си зема шлядка шлядка биричка и бегите оттука що ковчега ми е пълен
divergent
06-19-2016, 15:40
Кучето се насра от притеснение, че имало много хора, а аз се напиках от смях.
Niakoitam
06-19-2016, 15:59
А ти пък какво точно правиш по въпроса? :) Или го раздаваш някакъв псевдо толерант. И то не само в тоя случай,а и в много други. Те по тая логика и хората в Африка живеят в най-добрия случай в паянтови къщички,заобиколени от тигри и лъвове,голи и няма какво да ядът. Ти така ли си? Ами ако не си защо в знак на съпричастност не вземеш да последваш примера им, а си живееш в стабилната къщичка,кльопкаш си на корем и си спинкаш в мекото легълце?
Е, за разлика от повечето потребители тук - аз нямам практиката и хоби да лъжа хората. Точно затова трудно се доверявам на непознати и точно затова обикновено ги и проверявам доколкото успея. (:
Edit:
Според порът на БНТ днес Франция ще победи Белгия. Интересно дали ще познае. (:
Не знам къде си го гледал пора,но Франция малко трудно ще победи Белгия поне на този етап,имайки предвид,че Франция е в група A, а Белгия в група F....:D Виж Швейцария може и да ги бие...:)
pandabear
06-19-2016, 16:30
^ летни страсти :О
/отюам си зема шлядка шлядка биричка и бегите оттука що ковчега ми е пълен
*летни размисли и страсти
много мрачно изказване, от толкова цветен човек като теб
golemiq_korab_minava
06-19-2016, 16:32
А ти пък какво точно правиш по въпроса? :) Или го раздаваш някакъв псевдо толерант. И то не само в тоя случай,а и в много други. Те по тая логика и хората в Африка живеят в най-добрия случай в паянтови къщички,заобиколени от тигри и лъвове,голи и няма какво да ядът. Ти така ли си? Ами ако не си защо в знак на съпричастност не вземеш да последваш примера им, а си живееш в стабилната къщичка,кльопкаш си на корем и си спинкаш в мекото легълце?
Не знам къде си го гледал пора,но Франция малко трудно ще победи Белгия поне на този етап,имайки предвид,че Франция е в група A, а Белгия в група F....:D Виж Швейцария може и да ги бие...:)
Акцентрирам върху осъзнаването на хора, които мислят трудностите си за върховно изпитание. Аз съм нищо повече от споменатото вече (Това какво ти се налага няма значение). Смятам, че някои имат подигравателно отношение.
много мрачно изказване, от толкова цветен човек като теб
пф
аз съм черно-бели сенки по завесата в летен следобед
:С
pandabear
06-19-2016, 16:47
пф
аз съм черно-бели сенки по завесата в летен следобед
:С
въпросът е по чия завеса
психически или физически
за едни институции питам
в 'закрила на детето' ли ще се оплачеш
...
:cool:
Идея нямам що съм написал Белгия... (:
Да, разбира се - мачът е между Швейцария и Франция. (:
Иначе за този пор става въпрос: http://sport.bnt.bg/euro2016/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D 0%B0/%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%81-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE-2016 (15:30 от видеото, което е публикувано днес - на 19-ти).
въпросът е по чия завеса
след такава дийп констатация, ТОВА е въпросът ?!
Акцентрирам върху осъзнаването на хора, които мислят трудностите си за върховно изпитание. Аз съм нищо повече от споменатото вече (Това какво ти се налага няма значение). Смятам, че някои имат подигравателно отношение.
Къде видя да го мисля за върховно изпитание? :lol:
Ти си нищо като цяло, но е странно, че си горд от факта.
zombolovesu
06-19-2016, 17:35
Имам нужда от почивка, искам да отида в планната, да се слея направо с природата да си медитирам. Изобщо искам да си избягам от ежедневието. Не го искам, а ми е нужно, нямам търпение да свършат изпитите и да отида на палатки и да си чета книжка по цял ден.
ох, твърде силна музикална година, нимоа
и твърде много ме е обзел летен мързел
не мога да си обясня другояче отношението ми към ученето
хем ми е миналогодишно, хем не точно, понеже си искам това и си ми харесва и искам да си го продължа
ако си кажа още веднъж, че ще се стегна (от утре) и сама няма да си повярвам
трябва да си измисля система някаква, примерно минимум дейност за достъп до интернет
хм, може и да проработи така, ще опитам - парадигмите на презенс и имперфект + сегашен инфинитив преди следващото ми посещение тук xD
IWannaBeSedated
06-19-2016, 19:04
Половината изпити за три дена, а сесията едва започва. :(
уморен
явно това което мога да направя не може да бъде понесено от тялото ми
deitona22
06-19-2016, 20:36
уморен
явно това което мога да направя не може да бъде понесено от тялото ми
Разочарован че ме мислиш за фейк...
не е фейк, ама не ми отговаря
deitona22
06-19-2016, 21:06
не е фейк, ама не ми отговаря
А така,кажи му го ! Или за него всеки е фейк
https://www.youtube.com/watch?v=BW3gKKiTvjs
probably my favorite song/video of all time!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=LAERl4CtAFs
тва само по филмите може да се види
удави се с чаша вода, дарки
почваме ново начинание, let's see how it goes
Чувствам се потна и червена, добре се получи днес
ден 5ти.. все още никакво инфо за оценките ни
YoungBloodZ
06-20-2016, 09:12
заминавай за Шкорпиловци и да не ти пука за някакви си оценки :D
заминавай за Шкорпиловци и да не ти пука за някакви си оценки :D
август чак 8-) то сега повечето от компанията са в сесия, не върви да ги изкарвам от моргата, за да ходят на море
и явно драскането тука подейства публикуваха ги, официално напред към 3 курс
YoungBloodZ
06-20-2016, 10:53
август чак 8-) то сега повечето от компанията са в сесия, не върви да ги изкарвам от моргата, за да ходят на море
и явно драскането тука подейства публикуваха ги, официално напред към 3 курс
честито
почти не остана... само още 3 години 8-)
честито
почти не остана... само още 3 години 8-)
Кви три години? Тя май не е магистър.
Днес се отчетох с две научени теми от... много хд. Ебало си е майката.
направих си супервкусно ризото с гъби и скариди, ебаси добрата съм
нищо, че трябваше да уча окончания вместо това
ако не друго, то поне в теоретичната част съм ок... май
просто е твърде много :/
не знам колко точно се очаква от нас да знаем от всичкото дето взехме само за един семестър
ама
nIkEnCeTy_bE
06-20-2016, 15:04
Това, ако не е Винса, няма какво друго да е. хахахахахах Отпуската ми може да се видим с теб. :)
YoungBloodZ
06-20-2016, 15:34
ще учи за магистър
Това, ако не е Винса, няма какво друго да е. хахахахахах Отпуската ми може да се видим с теб. :)
в су трети курс разбрах, че не съм бил взел изпит от първи курс
(макар че го бях взел)
ахаха
nIkEnCeTy_bE
06-20-2016, 18:04
Е, то и на мен някои оценки още не са ми нанесени в главната книга, така че... ;д
щастлива съм много, направих си изпита :))))))))))
ама 2 години, бе :Д
ако не бях разбрал случайно, кво.. :Д
nIkEnCeTy_bE
06-20-2016, 18:08
ама 2 години, бе :Д
ако не бях разбрал случайно, кво.. :Д
По принцип е така, да. ;д Винаги се разбира съвсеееем случайно. ;д
някой е така каза "проверете си за всеки случай, да няма изненади догодина покрай държавните" ..
та, мисълта ми беше, че по-добре да ти излязат бавно оценките от изпита пред тва заради няква тъпотия дето си учил 1 семестър да ти преебат целата схема :О
От известно време сякаш не съм на себе си,не знам какво ми става.
Наспах се
nIkEnCeTy_bE
06-20-2016, 18:20
някой е така каза "проверете си за всеки случай, да няма изненади догодина покрай държавните" ..
та, мисълта ми беше, че по-добре да ти излязат бавно оценките от изпита пред тва заради няква тъпотия дето си учил 1 семестър да ти преебат целата схема :О
Ти представяш ли си?! Абсурд. ;д
'casual compliments from girls I don’t know > anything a boy has said to me, ever'
wooooah
в су трети курс разбрах, че не съм бил взел изпит от първи курс
(макар че го бях взел)
ахаха
Как така? Хд
Fisherman
06-20-2016, 18:34
Днес се отчетох с две научени теми от... много хд. Ебало си е майката.
аре секс