View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
22
23
24
ти не си нормална, дете то ти да пуши с тебе дори и да си пушач
ще има строги наказания за него и ще го очаква вечно безпаричие + закуска на училище от вкъщи
+ записване на спорт и плътно уплътнение на деня
пушенето се започва от 1.скука 2.безделни приятели 3.подтискане на емоции поради невъзможността да ги изразиш или да направиш нещо по въпроса
следствие: затова пушенето е забавление на бедните а не на богатите
xd
LoadRunner
08-02-2016, 19:11
що си триеш постовете бе
друг път задължително те копирам
да не мислиш че който е бил на линия не те е прочел
много те интересува хорското мнение щом си си помислила че това дето си написала няма да се приеме добре и затова си го изтрила
нали си голяма вече и пушиш с мама, свикни да си държиш на думата
брей, откъде толкова агресия
не ми е проблем че някой го е прочел, опитвам се да избегна конфронтации и не виждам какво бих отговорила на коментар, който започва с "ненормална си"
не съм си променила мнението, а пък щом ти се занимава да ми копираш нещата-копирай ги Д:
твоя воля
не се притеснявай, имайки предвид нещата, които пишеш обикновено мога само да се радвам че не споделяме възгледи/че не си приел добре това, което съм написала
жив и здрав
LoadRunner
08-02-2016, 19:21
значи не разграничаваш агресия от твърди морални принципи
LoadRunner
08-02-2016, 19:55
бе я чакай малко бе
що софия ден и нощ е само половин час вече
от къде на КЪДЕ??
и как тъй изведнъж
smilegirl12
08-02-2016, 20:53
Като цяло ми се спи защото съм спала 3-4 часа от 48 и съм труп
smilegirl12
08-02-2016, 20:55
бе я чакай малко бе
от къде на КЪДЕ??
и как тъй изведнъж
Дават Касъл , което и за мен е тъпо
бе я чакай малко бе
от къде на КЪДЕ??
и как тъй изведнъж
Охо , видя ли Теди как беше облечена :shock:
Трудното тепърва предстои. Изморена, неизморена, стискам зъби и това е. Само да не стане така да му разваля почивката на него...
ПС: Ако някой си търси работа и може да дойде до 1-2 дена в Слънчев бряг, моля да ми пише на лично или във фейсбук (за тези, които го имат, най-добре там). Наистина е спешно, така че ако можете/искате, пишете.
Като охрана в чалготека ли ? Ако е да съм навит и още как
ДОБРЕ ВЕ
КАКВИ СА ТИЯ КОЛИ КОИТО АЛАРМИТЕ ИМ ДРЪНЧАТ ПО ДВА ЧАСА и това от 5 сутринта
Ебаси колата
Ебаси алармата
Ебаси чудото
еее спряха я най сетне
galaxy29
08-03-2016, 04:06
Като охрана в чалготека ли ? Ако е да съм навит и още как
: D : D
дарктемплар, ти пък си още по-досаден на извънвиртуално
еуоче бонбоче :*
DarkTemplar
08-03-2016, 05:59
Животът е радост и тъга, моме.
Братислава
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13886267_10209051017768555_7482235386441976400_n.j pg?oh=d5468dd55cabc627d2b59abd120481f7&oe=582F1027
Добро утро. Хубаво е да си вкъщи, определено. Също е забавно да се наквасиш от един коктейл, щот не си спал 48 часа и си уморен като не знам кво. Даже се чудя дали да поспя още малко.
latin puns
защото алкохолът и филологията вървят ръка за ръка
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/11011532_1000677499977722_5796021129807613270_n.jp g?oh=c218f02e7ac45250eef58d18ec9e96ed&oe=585DF7A6
divergent
08-03-2016, 13:00
Еми прибрах си го, ще видим какво ще стане, силно се надявам да се получи. Днес бях на работа след 2 седмици почивка и малко тежичко ми се видя, но довечера вече ще вляза в час. Вече не държим кафенето и няма къде да си събираме редовно и ми е малко кофти, обаче работата по бара върви добре и следващата седмица ще можем да го използваме за свърталище преди да го отворим официално. :)
:: написах коментарче, но редактирах малко, че не ми се отговаря на коментари от типа "ненормална си" :Д и като цяло не ми се обсъжда това тук;
всеки с разбиранията си (:
тъпо ;д
въпросът ми беше защо пропуши на тази възраст, онова за родителите са ми просто странични разсъждения. не го разбирам, де. но пък не всички неща, които не разбирам са 'ненормални', както се изрази. нали родителите искат най-доброто за децата си, да са здрави и щастливи и тн., пък пушенето не се вписва в картинката, мисля. поне при нашите. едно от нещата, които съм сигурна, че никога няма да преживея е да пуша пред или с тях. поне не са лицемери, щото не са пушачи ;д
он, от мен би излязло страхотен адвокат. само, ако можеше да не се чувствам гузно след това.
оф личи ми че ходя на кино веднъж годишно 8-) и се радвам много че се съгласи да гледаме от от моите романтични филми
не виждам никаква извънземна разлика между arena luxe и imax все 11 лева :/
LoadRunner
08-03-2016, 15:08
да ти кажа не ти личи много
LoadRunner
08-03-2016, 18:21
на къде върви светът само
пълен разпад
софия ден и нощ са го намалили на 30 минути а не така брат са го увеличили с 5 минути
ще спечеля и този път за това съм роден това правя през целия си шибан живот печеля
за жалост е така
pac0line
08-03-2016, 19:38
искамдасенаспябе
Седя на терасата, загърнала се с топло одеало. В ушите ми звучи приказният глас на ed sheeran и как пее:
'baby, noooooow
take me into your loving arms
kiss me under the light of a thousand stars
place your head on my beating heart'
и съм почти готова да отговоря на онова съобщение, което виси от известно време и ме изкушава. Мразя да се размеквам и разромантичвам хд
SherlockHolmes
08-04-2016, 06:43
пълен разпад
софия ден и нощ са го намалили на 30 минути а не така брат са го увеличили с 5 минути
Сега набират актьори.Това е твоя момент да блеснеш.
Сега набират актьори.Това е твоя момент да блеснеш.
You Itself също го обмисля
пълен разпад
Да , поне част от актрисите да ги даваха чисто голи за да си струват 30 минути
pandabear
08-04-2016, 10:54
Утре е моминското парти. Честно казано в началото си мислех, че няма да се справя с цялата организация, но пък се получиха нещата. Започвам даже да си мисля, че съм страхотна кума, хех. Силно се надявам да ѝ хареса изненадата. Опитахме се да бъдем по-креативни и нестандартни. Ех...вълнувам се все едно аз съм булката, хахаха. Абе, готиното е, заредена съм с положителни емоции ((((((((((:
едит: Отново прибързах със съденето по корицата. Вчера беше толкова, ъм..истински, мил, загрижен, симпатично притеснен? Никога не съм предполагала, че точно той ще има такава страна. Радвам се, че се постара да ми я покаже. Тъпо ми е, че не мога да се отпусна и да му отвърна със същата искреност, но старите рани трудно зарастват, особено в моя случай, тъй като съм ги чоплила повече от необходимото.
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/583955-%D0%9C%D0%B0%D0%B9-%D0%BD%D0%B0%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B8-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0?p=11487 480#post11487480
:smt089
divergent
08-04-2016, 11:41
Когато някой прави мръсно на хората, които са важни за мен, прави мръсно и на мен, а това означава, че ще си получи заслуженото по един или друг начин.
А от негова страна усещам грижа и закрила, които не съм познавала никога преди. Притеснява се за мен, идва да ме вижда във всяка свободна минута... Не знам само дали не е моментна маска, прекалено хубаво е, за да е истина. Чувствам се щастлива и искам да продължи по-дълго този път.
ParadiseCity
08-04-2016, 11:43
Перфе.. само чакам мекиците :D
IseeDEADbodies
08-04-2016, 12:48
Усещам как в скоро време тоя ще го заритам, бахти тварежния.
Израел ще вкарва в затвор и деца на 12 години
http://legalworld.bg/54861.izrael-shte-vkarva-v-zatvor-i-deca-na-12-godini.html
иначе реват как арабските държави около тях били изостанали и не спазвали елементарни човешки права и свободи
не пука
ако оживея ще бъда щастлив ако пукна ще постигна това което искам
Абе, тъпо ми стана, не искам някой да е тъжен заради мен. Колкото и да ме оправдава моя, тъпо ми стана. Таях надежда всичко да е минало, но не го виждам само аз. Не само аз си набивам филмите.
От друга страна, кво съм виновна аз за нечий хормонален дисбаланс?! Майната му, и без друго в събота съм си във втория дом... <3 И да - от доста време насам са ми второ семейство и... Ми е адски кеф да се прибираме там.
IseeDEADbodies
08-04-2016, 23:13
Не мога да продължавам така...
sillyme1
08-05-2016, 15:28
Колко е хубаво да си във ваканция... най-накрая
DarkTemplar
08-05-2016, 17:39
^Радвай се на безгрижния живот, докато можеш. :)
Нямам търпение да избутам дежуството и да се наспя. А с още по-голямо нетърпение си чакам отпуската.
Niakoitam
08-05-2016, 17:40
От отдавна не съм писал в тази тема.
Как се чувствам. Относително добре. Сякаш доста по-добре от периода преди Април месец. С малки аспекти в обратната посока де. Явно никога не може всичко да е идеално и както ти се ще. Но като цяло точно на този етап съм малко по-спокоен от преди. Периода,който наближава своята неяснота,а именно средата на Септември. На моменти сякаш и губя първоначалния стимул и импулс,който го имах в началото,което не е много добре,но сякаш не само при мен е така.
Има и едно леко неудовлетворение при мен,което бях оставил на по заден план в този период,но сякаш отново започва да се засилва. Все повече започвам да се чувствам като в един стар сън,в който имах сейф с пари,които държах в нас.Търсех в него,но не пари,а нещо друго,а парите просто ги отмятах. Накрая намерих някакво печено агне,което ме зардва повече.
Та нещо подобно и сега. Чувствам се доста по-спокоен поне на този етап от факта,че изкарвам пари,колкото и да са малко те,но...почти не тегля. Освен за разни нужни ми дрехи,понякога за черпене и за разни "заеми" аз почти не се възползвам от тях за мен си. А неудовлетворението идва....ами от какво да идва....разбира се от липсата на появата на НЕЯ. Хубава българка,необвързана и неомъжена/неомъжвана и без деца появяваща се някак по някакъв краси начин.
А до изтичането на трите месеца,на които аз се надявам тайничко и не чак толкова тайничко,с риск например тук да ме обявят за хахо изтичат след малко повече от две седмици.Всеки ден се оглеждам хубаво,но сякаш продължавам да не я намирам. А все пак вече е ясно,че втората седмица ще съм на другия карай на България и доколкото се знам едвали ще я намеря точно там...:)
sillyme1
08-05-2016, 17:55
^Радвай се на безгрижния живот, докато можеш. :)
Нямам търпение да избутам дежуството и да се наспя. А с още по-голямо нетърпение си чакам отпуската.
А аз смея да си мисля, че при мен е лудница. :) Представям си при теб какво е. Ще го избуташ, още малко. :) Вярвам, че радостта е в нас и около нас всеки един ден, но дали ще се прояви зависи от отношението ни...
AnarchyBoy
08-05-2016, 19:33
https://www.youtube.com/watch?v=IXZ3zUx-hTA
Далеч! ;Д
DarkTemplar
08-05-2016, 19:42
А аз смея да си мисля, че при мен е лудница. :) Представям си при теб какво е. Ще го избуташ, още малко. :) Вярвам, че радостта е в нас и около нас всеки един ден, но дали ще се прояви зависи от отношението ни...
Е, то всеки си мисли, че неговото е най-тежко. :) При мен е доста работа, динамика и неспане. Ама и с това се свиква.
искамдасенаспябе
утренапесака<3
чудя се дали съм като жив или като мъртъв
Заради нек'ви жаби, галаксита и дъгички бях решил да не се разписвам в близко бъдеще в тази тема, ама...
Не е истина какво направих/постигнах преди малко! (: Сега съм изморен, но утре (т.е. след като се наспя) ще драсна няколко десетки реда (подобно на Niakoitam). :cool:
И да - минава за малко "откачено", но аз пък съм си странен, положително странен. :Р
IseeDEADbodies
08-06-2016, 07:56
Някой отпуска ли каза ??? :lol: знам за какво говориш, и на мен само това ми е в главата ;дд
Много обичам да съм на работа в събота, просто ми е любимото ^^ че и другата седмица пак... като за последно ще си ме изцедят тия две седмици, майка им долна :д ама Кот такоа чиек. Важното е, че другата седмица по г/д това време, ще съм на единственото място на което искам да бъда ^^ can't wait !
smilegirl12
08-06-2016, 08:30
Днес ми е много свежо сега съм на плаж от неходене 1 месец (живея на 700м. от плажа) и после ще ходя на работа
...
Хм, сега като се понаспах изглежда, че голяма част от еуфорията, която ме бе завладяла преди 9-11 часа се е изпарила, заедно с малкото количество алкохол в мен. :cool:
А и в момента ми е топло... :/// А толкова добре ми бе, докато се прибирах тази нощ!
Но стига съм загатвал и нека да драсна някакво описание: по един или друг начин, вчера отидох на дискотека (що ли да е нещо значимо - просто аз много рядко го правя). Музиката дъни, хората едва се виждат... Преди нея бях "загрял" с четири бири, половинки. В диското се черпих с едно голямо уиски и още една бира, тоз път мъничка, та така... Общо взето нищо особено.
И тук започва леко "откаченото"... :cool:
Към 02:30 ч. си тръгнах с проглушени уши и реших да се поразходя из нощна София преди да си взема такси и да се прибера. Джитках си по центъра, минах покрай паметника на Левски, покрай Невски, покрай Художествената галерия, БНБ, президентство и МС и си вървях по осветена и нощна спокойна София. Времето бе прохладно - около 23 градуса. А аз вървях ли вървях... Стъпка по стъпка, метър след метър приближавах разстоянието до дома (Люлин 6). Минах покрай МС "Сердика", после покрай "Опълченска". А не чувствах умора и желание да се прибирам по-бързо. 5-те бири и уискито горяха и ми даваха енергия. Усещах, че с всяка крачка леката замаяност, която имах в началото на похода лека-полека се стопява. А аз продължавах да вървя, точно като Johnnie Walker (но "иронията" бе, че по-рано не влях в себе си именитата напитка, а неин конкурент - Bushmills, черен). И така, след около 50 минути нощна разходка, към 03:20 ч. вече бях близо до МС "Константин Величков". Но не, като енергичен и упорит млад козел аз имах още сили, още енергия. Имаше все още бензин в резервоара. Продължавах напред, продължавах на Запад. След още крачки "завладях" още територия, достигайки до МС "Вардар".
Тук, вече се притесних дали да продължа. Причината - тунелът към Люлин. Самият той не е място за пешеходци, а преминаването над него - през Западен парк, и то около 03:30 - 04:00 ч. + за първи път в живота, сякаш не е най-правилното нещо. :cool: Лека-полека наближих мястото. И тогава ми "присветна" - по това време няма трамваи! (: Тунелът е осветен, от година насам трамвайното трасе е отделено с бетонни заграждения от пътното платно. Идеално! (:
Та, ако някой случайно се е чудил за какво време се извървява тунела с пешеходно темпо, отговорът е - 5 минути и 53 секунди. (((: Мда, реших да го засека с хронометър. Мда, странен съм си - всеки който ме познава лично, знае че имам изследователска жилка. (: И те така - по етапно дойде ред и на МС "Западен парк", след това МС "Люлин". Свих си по осветения "П. Владигеров" и предприех финален курс към дома. (:
Времето бе тихо, спокойно, прохладно. За тези 10 км., в които мисля че си направих добра разходка, се разминах само с един пешеходец... (((: Дали някога ще повторя мащаба на подобна разходка. Не знам. Сигурно. Поне вече знам, че съм способен, по-точно че ми стиска да го направя. Оу, да - и дадох възможност на ушите ми поне от малко да се възстановят, преди да си легна да спя. (:
Край! (:
deitona22
08-06-2016, 12:40
Екстра си бях до преди 1 час(преди да се върна в София).2 дена на гости на колега в Габрово-перфектно ии сега идва ред на морето.
супер стоя си спя си и изведнъж ми звъни телефона и чувам следното
артилерията пътува от Плевен към Добрич имай готовност до 23 00 да се явиш в 45та механизирана бригада
LoadRunner
08-06-2016, 15:10
Хм, сега като се понаспах изглежда, че голяма част от еуфорията, която ме бе завладяла преди 9-11 часа се е изпарила, заедно с малкото количество алкохол в мен. :cool:
А и в момента ми е топло... :/// А толкова добре ми бе, докато се прибирах тази нощ!
Но стига съм загатвал и нека да драсна някакво описание: по един или друг начин, вчера отидох на дискотека (що ли да е нещо значимо - просто аз много рядко го правя). Музиката дъни, хората едва се виждат... Преди нея бях "загрял" с четири бири, половинки. В диското се черпих с едно голямо уиски и още една бира, тоз път мъничка, та така... Общо взето нищо особено.
И тук започва леко "откаченото"... :cool:
Към 02:30 ч. си тръгнах с проглушени уши и реших да се поразходя из нощна София преди да си взема такси и да се прибера. Джитках си по центъра, минах покрай паметника на Левски, покрай Невски, покрай Художествената галерия, БНБ, президентство и МС и си вървях по осветена и нощна спокойна София. Времето бе прохладно - около 23 градуса. А аз вървях ли вървях... Стъпка по стъпка, метър след метър приближавах разстоянието до дома (Люлин 6). Минах покрай МС "Сердика", после покрай "Опълченска". А не чувствах умора и желание да се прибирам по-бързо. 5-те бири и уискито горяха и ми даваха енергия. Усещах, че с всяка крачка леката замаяност, която имах в началото на похода лека-полека се стопява. А аз продължавах да вървя, точно като Johnnie Walker (но "иронията" бе, че по-рано не влях в себе си именитата напитка, а неин конкурент - Bushmills, черен). И така, след около 50 минути нощна разходка, към 03:20 ч. вече бях близо до МС "Константин Величков". Но не, като енергичен и упорит млад козел аз имах още сили, още енергия. Имаше все още бензин в резервоара. Продължавах напред, продължавах на Запад. След още крачки "завладях" още територия, достигайки до МС "Вардар".
Тук, вече се притесних дали да продължа. Причината - тунелът към Люлин. Самият той не е място за пешеходци, а преминаването над него - през Западен парк, и то около 03:30 - 04:00 ч. + за първи път в живота, сякаш не е най-правилното нещо. :cool: Лека-полека наближих мястото. И тогава ми "присветна" - по това време няма трамваи! (: Тунелът е осветен, от година насам трамвайното трасе е отделено с бетонни заграждения от пътното платно. Идеално! (:
Та, ако някой случайно се е чудил за какво време се извървява тунела с пешеходно темпо, отговорът е - 5 минути и 53 секунди. (((: Мда, реших да го засека с хронометър. Мда, странен съм си - всеки който ме познава лично, знае че имам изследователска жилка. (: И те така - по етапно дойде ред и на МС "Западен парк", след това МС "Люлин". Свих си по осветения "П. Владигеров" и предприех финален курс към дома. (:
Времето бе тихо, спокойно, прохладно. За тези 10 км., в които мисля че си направих добра разходка, се разминах само с един пешеходец... (((: Дали някога ще повторя мащаба на подобна разходка. Не знам. Сигурно. Поне вече знам, че съм способен, по-точно че ми стиска да го направя. Оу, да - и дадох възможност на ушите ми поне от малко да се възстановят, преди да си легна да спя. (:
Край! (:
искам да подчертая пак нещо
НЕ ходи сам на дискотека
запиши се на народни танци
AnarchyBoy
08-06-2016, 15:12
артилерията пътува от Плевен към Добрич имай готовност до 23 00 да се явиш в 45та механизирана бригада
ПхахахХАХахХАхахХАхахАХха ХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХахПхахахХАХахХАх ахХАхахАХхаХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХахПхахахХАХахХАх ахХАхахАХхаХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХахПхахахХАХахХАх ахХАхахАХхаХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХахПхахахХАХахХАх ахХАхахАХхаХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХахПхахахХАХахХАх ахХАхахАХхаХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХахПхахахХАХахХАх ахХАхахАХхаХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХахПхахахХАХахХАх ахХАхахАХхаХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХахПхахахХАХахХАх ахХАхахАХхаХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХахПхахахХАХахХАх ахХАхахАХхаХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХахПхахахХАХахХАх ахХАхахАХхаХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХахПхахахХАХахХАх ахХАхахАХхаХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХахПхахахХАХахХАх ахХАхахАХхаХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХахПхахахХАХахХАх ахХАхахАХхаХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХахПхахахХАХахХАх ахХАхахАХхаХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХахПхахахХАХахХАх ахХАхахАХхаХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХахПхахахХАХахХАх ахХАхахАХхаХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХахПхахахХАХахХАх ахХАхахАХхаХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХахПхахахХАХахХАх ахХАхахАХхаХАХх аХАХ ахХАХ ахХАхахХАхахХАхахххАХАХах ХАхахХАхахХАхахАХхаХАХхаХ АХахХАХахХАХахХАхахАХхахА ХхахАХхахАХхаХАХахХАхахХА хахАХхаХАХахХАхаХАХхаХАХх аХАХахХАхахАХхаХАХахХАхах АХхаХАХахХАХахХАХхаХАХахХ АХахХАХхаХАХахХАХхахАХхаХ АХхаХАХахХАхахАХахХАХахХА ХахХАхахАХхаХАХахХАХахХАх ахХАхаХАХах
благодаря
че ни пазиш
хехехехе
веднъж ме викаха запас, казах им да си ебат майката и повече не ми се обадиха
благодаря
че ни пазиш
хехехехе
веднъж ме викаха запас, казах им да си ебат майката и повече не ми се обадиха
45та механизирана вече я няма по принцип други работим правим там където им са били казармите
Добрич е близо до морето, може и на плаж да отидете
Добрич е близо до морето, може и на плаж да отидете
по принцип там живея
AnarchyBoy
08-06-2016, 18:07
:lol:
plamen187
08-07-2016, 09:18
Снощи гледах филм, който ме накара да се поразмисля за доста неща.
ParadiseCity
08-07-2016, 13:19
Снощи си прекарах супер, да можеше и сега да е така :D
smilegirl12
08-07-2016, 13:48
Как се чуствам ли ? Мн ядосана щотоо от 8 съм на работа и рабботното ми време е 8 часа до 4 и чакам шибаната си колежка 673819 часа не знам защо и не мога нищо да ѝ кажа щото е снаха на шефа и просто в момебта дъм неррвна , раздразнена и ядосана
golemiq_korab_minava
08-07-2016, 13:52
Как се чуствам ли ? Мн ядосана щотоо от 8 съм на работа и рабботното ми време е 8 часа до 4 и чакам шибаната си колежка 673819 часа не знам защо и не мога нищо да ѝ кажа щото е снаха на шефа и просто в момебта дъм неррвна , раздразнена и ядосана
говори или напускай.
усещам нещо тук да видим какво
ParadiseCity
08-07-2016, 18:27
Лошо ми е :(
IseeDEADbodies
08-07-2016, 20:03
Хубаво е когато и гугъл ме известява вече за отпуската ми :D Само 1 нещо преди това съм чакал с толкова голямо нетърпение, и то буквално си беше същото което чакам и сега. Днес като цяло беше хубав ден. Той не е свършил още де, ама все пак xD.
Това ще е една мноооого дълга седмица, ама пък чакането опрл. ще си струва <3
пак дойде понеделник
аз все още не съм богат и известен
явно ше трябва пак да одя на раота
Да видим какво ще научим утре.
LoadRunner
08-07-2016, 21:43
Да видим какво ще научим утре.
искрено се надявам най-накрая да научиш нещо
искрено се надявам най-накрая да научиш нещо
Ти също трябва да опиташ, но гледай първо да се излекуваш от расизма, сексизма и хомофобията.
LoadRunner
08-07-2016, 21:58
а защо сексизъм и хомофобия
чудно ми е, нямаш факти пак, винаги съм казвал че хомотите не ме притесняват стига да не са наоколо
няма да тръгна да ги бия просто защото съществуват
а защо сексизъм и хомофобия
чудно ми е, нямаш факти пак, винаги съм казвал че хомотите не ме притесняват стига да не са наоколо
няма да тръгна да ги бия просто защото съществуват
Винаги когато вляза във форума и отворя някаква тема, попадам на твой коментар с агресивни нотки. Факти нямам, откъде факти, това са ми впечатленията от прочетеното, а кой си и какъв си не знам. Може да си мъжкия вариант на майка Тереза, а тук просто да не си личи.
LoadRunner
08-07-2016, 22:07
ами не се изказвай неподготвена тогава
ти може да кажеш и че съм третия брат на Галеви в същия дух
един вид не може да си позволяваш да приказваш врели не кипели просто така
нали затова ти е даден мозакът, да отсяваш факти и да даваш адекватни отговори в духа на темата
примерно казано
ти и другите които виждат агресивни нотки сте прави, ама явно си виждаш само това което те вълнува щом не виждаш неагресивните нотки
ами не се изказвай неподготвена тогава
ти може да кажеш и че съм третия брат на Галеви в същия дух
един вид не може да си позволяваш да приказваш врели не кипели просто така
нали затова ти е даден мозакът, да отсяваш факти и да даваш адекватни отговори в духа на темата
примерно казано
ти и другите които виждат агресивни нотки сте прави, ама явно си виждаш само това което те вълнува щом не виждаш неагресивните нотки
Може би щях да наведа послушно глава и да се засрамя, ако човекът, който написа това, не бе обвинил родителите на някакъв random потребител, че го готвят за камикадзе, понеже са мюсюлмани. Но все пак не искам да засегна чувствата ти, приеми извиненията ми. Case closed.
black pearl
08-07-2016, 22:54
След работа. Изморена съм. Климата в Кипър е ужасен ,не се диша изобщо.
Съжалявам че ме спасиха край Плевен
Съжалявам че ме спасиха край Плевен
Повярвай, и аз съжалявам.
Повярвай, и аз съжалявам.
нареди се на опашката
ParadiseCity
08-08-2016, 10:49
Перфеее перфеее
да съм честен в последните 2г се чувствам като тоя на аватара ми
Еее, ако не съм аз да генерирам коментари в тази тема, то тя съвсем ще буреняса.
Сори, може да съм в off-topic, ама това положение не се търпи - или вие ще пишете, или аз ще поддържам темата по един или друг начин. (:
Как се чувствам ли - мързеливо-уморен след работен ден. Легнах си в 02:00 ч., станах в 05:30 ч. След работа се отбих до Kaufland, пазарувах. Сега пиша спам тук-там из форума.
Смятам да се оженя за няколко момичета от форума (независимо дали те знаят за мераците ми към тях или не). Общо взето критерият е един-единствен - да са от 18+ до 35- (да, може и да са ми каки, стига да има такива тук).
Която от вас отговаря на критериите ми и иска да ме вземе (+ да живее в многоженство от моя страна) - да се разпише. Тъй като Православната църква забранява многоженството, то ще се вземем с всяка една от вас, като си сменям самоличността. :cool:
Общо взето ще правя форумна многоженитба. Момите тук се уверих, че сте красиви. Дали сте добри - мне, не сте. Зли сте до края на маникюра ви. Готови сте да ми прехапете гърлото, но това е 'щото сте неопитомени покемони. Но затова сте чаровни.
Това бе спама от моя страна (засега). Всяка, проявила интерес - да спише кратка биография от една дума. (:
Ай, със здраве!
deitona22
08-08-2016, 18:06
Ми общо взето тъпо,защото съм в голямото село.Но пък се видях с най-добрата ми приятелка ,та общо взето ми мина хубаво деня.Нямам търпение да идва сряда и да се махна от Селото.
Лошо ми е :(
Подавам алиразина там.
Дано се нареди всичко. Варианти имаме, но кой ще е най-удачният...
Dagichka
08-08-2016, 19:09
уикенда с него ми се отрази доста добре, надявам се да се задържим така по-дълго от 3те седмици, които досега са ни рекорд.. :д иначе че съм магнит за луди/пияници/наркомани/странни хора, които решават да ми споделят живота си на улицата е факт, който се доказа за пореден път :дд искам да е есен, припада ми се от жегата вече, грр
https://www.facebook.com/kevorkkevorkianVN/posts/623496937830414
А ако става дума за нашите участници – все се сещам за една история с генерал Владимир Стойчев, дългогодишният председател на Българския олимпийски комитет. Разказваше я писателят Антон Антонов-Тонич.
В навечерието на една олимпиада, докладвали на генерала за нашата делегация – и той проявил интерес към отбора по водна топка.
„Не са съвсем подготвени, нямат шансове за медал“ – рекъл плахо един спортен началник.
„Не ви питам за медали, а има ли опасност някой да се удави!“ – сопнал се Стойчев.
Maleficus
08-08-2016, 20:42
Има хубава майка, щом го е задържала, въпреки, че едвам прилича на човек... Лично при такова дете, бих постъпил като спартанците....
силете ми се връщат стабилизирам се
LoadRunner
08-08-2016, 21:48
ей боклук такъв :Д
циганко
така се чувствам
не може ли?
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???
YoungBloodZ
08-08-2016, 21:57
ма много си чувствителен бе :lol:
Maleficus
08-08-2016, 21:57
Бих я нарекъл крава, ама кравите поне са умни...
you against me
08-08-2016, 22:11
В едно неопределено състояние съм. Пред компютъра съм, очите ми се затварят и в същото време не искам да си лягам. Искам да говоря с хора и да не оставам сама.
ParadiseCity
08-08-2016, 22:12
Скучно, не ми се спи..
Maleficus
08-08-2016, 22:45
Бях на гости на семейство крокодилови, тя беше най красивата и хапеше най малко.... Преди не вярвах, че е възможно расата на рептилианите да съществува, преди да срещна тяхната кралица майка... Всеки път, когато си отвореше устата, мозъчните ми клетки умираха, гласът и думите й бяха досущ като оръжие от научно фантастичен филм.....
Тя ме одраска по гърба, като рекох да и го върна, си счупих нокътя на една люспа...
Понякога се замислям, дали господ не е жесток, да е позволил тя да оцелее толкова дълго в този свят, като от нея би станало такова прекрасно портмоне..... Господ е жесток... Моето се скъса вчера... Всеки път, когато я видя на улицата съскам, а тя го приема за комплимент и ми се усмихва... Не съм виждал стаята й, но не съм сам и господ не е .... Веднъж господ влезе при нея и сега... Господ е мъртъв... Веднъж отидох до магазина да си купя запалка, но се разсеях с мисли за нея и по погрешка излязох с горелка... Когато видя отчаян човек на моста, показвам нейна снимка и той казва: " Прав си ! Има и по лоши съдби от моята !".. Преди бях страхливец, а сега прегризвам гърлата на мечки, когато ме покани на вечеря... Намерих поредното доказателство, че нищо не може да избяга от влечението на една черна дупка ! Който е влязал в нея повече не е излязъл ! Веднъж показах нейна снимка на агент на правителството на САЩ, сега ме пращат в гнездото й докато спи да извличам отрова, за някакво биологично оръжие... Поне парите си струват... Тя може да отнеме 9 живота наведнъж .. Преди имах котка... Когато я ухапе комар размерите му нарастват десетки пъти ! Много хора търсят смисъла на живота.... Аз съм карък, намерих в нея противоположния отговор... За нея любовна игра е да ми върже парче месо на врата и да ми прошепне : " Бягай " ... Когато за пръв път спахме заедно след като се напих в дискотеката, на сутринта като рекох да си тръгвам тихомълком, тя се събуди, хвана ми ръката и извика" Ноооооуууу му прешъссссс !" .... Веднъж й занесох роза, но тя ми се обиди, защото не беше жива кокошка...
върнах се, къде са курвите
Мразя това място, искам да си ида вкъщи.
до преди 5г щял да ме мачка сега като видя каква е истината било чест за него да ме познава
лицемерни същества
deitona22
08-09-2016, 07:39
Още 1 ден и напускам голямото село пак...нямам търпение
Още 1 ден и напускам голямото село пак...нямам търпение
Я, драсни ми във фейса, че искам да говорим нещо.
AnarchyBoy
08-09-2016, 07:47
https://www.youtube.com/watch?v=AU6o0nTXpEc
https://www.youtube.com/watch?v=lEjTk14y8Bs
8-)
IseeDEADbodies
08-09-2016, 14:17
Времето ли спря, кво стана ??? Ибасиму, Омрях от простотия. И като цяло тия последни дни наистина ще минат АДСКИ бавно. Искам да отворя очи и да е Неделя на обяд. Макар че има още някои неща които трябва да се доизпипат, ама в крайна сметка поне има варианти. Ще видим как точно ще се развият нещата. Но пък като се замисля, това определено не е най-важното. Най-важното е само едно... и хубавото е, че и двамата много добре знаем кое е то.
https://www.youtube.com/watch?v=AU6o0nTXpEc
https://www.youtube.com/watch?v=lEjTk14y8Bs
8-)
когат ползваш кадри от Под Прикритие за "tribute" gg
AnarchyBoy
08-09-2016, 17:19
когат ползваш кадри от Под Прикритие за "tribute" gg
Няма значение.. ;д "gg" Или не мога да ти кажа, че и снаражението и тактиките използвани в под прикритие са достоворени за СОБТ и оперативните подразделения на БОП-а. Сиреч имало е човек представител от МВР, който го е направил да изглежда достоверно. Предимството сериала ти да го прави националната телевизия.. Free everything.
AnarchyBoy
08-09-2016, 17:33
PWS MK114 7.62x39 :smt007
pac0line
08-09-2016, 17:36
Преди 3 години не бих си и помислил, че би се наложило да си подреждам дните, така че да се БОРЯ за часове свободно време. Има своите плюсове и минуси.
Няма значение.. ;д "gg" Или не мога да ти кажа, че и снаражението и тактиките използвани в под прикритие са достоворени за СОБТ и оперативните подразделения на БОП-а. Сиреч имало е човек представител от МВР, който го е направил да изглежда достоверно. Предимството сериала ти да го прави националната телевизия.. Free everything.
тва да се наредят в редица и да ходят гордо изправени с невъоръжен командир зад тях каква тактика е?
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:07
тва да се наредят в редица и да ходят гордо изправени с невъоръжен командир зад тях каква тактика е?
:lol: Момче знаеш ли, че Българските БАРЕТИ нямат убит по време на акция, от нито една от двете страни. Не знам ти какво разбираш от тактика, ама нашите са в челните места в света по успеваемост на акции. /Въпроса е, че не правят много акции като примерно в Америка./
И не знам ти да пълзят ли искаш? Това е филм все пак е направо малко театрално и все пак си вървят леко приклекнали.. а "Командира" е въоражен и с бронежилетка, просто той е с пистолет. Впрочем в цял свят е така. :) По време на акция, за т'ва "командира" влиза последен. А и е друг въпроса, че те си имат оперативен командир и не слушат инспектор Попов к'ви ги дрънка. :)
Въобще какво точно знаеш за СОБТ или говориш наизуст колкото да мелиш? ;д
Тренировките знаеш ли какви са? Снаражението? Какво се изучава на тактики, къде ходят на специализация.. ? Нещо за тях знаеш ли?
знам че ако ти си на мястото на един от тия един автомат ще те накара и окоп да копаеш
а за командира дето е на 2 метра зад тях само се чудя един куршум за колко време изминава 2 метра
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:11
Е жалко, че не съм.. :/
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:12
Тъжно, чак сълза пуснах.. :/
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:13
знам че ако ти си на мястото на един от тия един автомат ще те накара и окоп да копаеш
а за командира дето е на 2 метра зад тях само се чудя един куршум за колко време изминава 2 метра
Това е филм.. НОРМАЛНО ДА Е НАПРАВО по ФИЛМАРСКО.. лел ;д
прост народ ;д
Това е филм.. НОРМАЛНО ДА Е НАПРАВО по ФИЛМАРСКО.. лел ;д
прост народ ;д
тоя филм с ква цел е правен да се покаже излагация или да се прави филмово шоу с наще кармазъ каскетки
Dagichka
08-09-2016, 18:16
ти си най-простият от всички, филмар.
замислих се за доста неща, израдвах се, че той е на смяна като ходихме да ядем, но нещата, които каза.. и като го видях в 204, докато стоим на светофара гушнати с него.. 'баси късмета, съдбата си знае работата :дд
той тоа от два дена ми цитира постовете и плаче за внимание
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:20
тоя филм с ква цел е правен да се покаже излагация или да се прави филмово шоу с наще кармазъ каскетки
К'ва излагация бе смешник... :D Не знам к'во говориш за момчетата подготовката им е в пъти по-добра от твоята... дървени философи като теб само в тийнпроблем могат да критикуват.. ;д Един от СОБТ ако те хване ще те бие само както той си знае.. :Lol:
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:21
ти си най-простият от всички, филмар.
замислих се за доста неща, израдвах се, че той е на смяна като ходихме да ядем, но нещата, които каза.. и като го видях в 204, докато стоим на светофара гушнати с него.. 'баси късмета, съдбата си знае работата :дд
Знам, че ме искаш кукло, ма не си падам по леки жени*** ;о
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:22
той тоа от два дена ми цитира постовете и плаче за внимание
Виж кой цитира кого бе, смешен олигофрен :lol: Ебахти изкривеното под съзнанийце имаш.. Впрочем очилатко военен.. е голям смях. :lol:
К'ва излагация бе смешник... :D Не знам к'во говориш за момчетата подготовката им е в пъти по-добра от твоята... дървени философи като теб само в тийнпроблем могат да критикуват.. ;д Един от СОБТ ако те хване ще те бие само както той си знае.. :Lol:
:D през 2013г не стана така :D
я кажи на какво те учат първо в казармата
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:23
:D през 2013г не стана така :D
За някакъв случай ли говориш? Че малко неясно.. Впрочем сори за обидите.. малко се упалих.. стари навици.. вече съм нов човек.. няма да обиждам.. :D
За някакъв случай ли говориш? Че малко неясно.. Впрочем сори за обидите.. малко се упалих.. стари навици.. вече съм нов човек.. няма да обиждам.. :D
запъртък не се разваля
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:25
Не знам на какво са ги учили в казармата. Знам какво ги учат в академията..
:lol: Момче знаеш ли, че Българските БАРЕТИ нямат убит по време на акция, от нито една от двете страни. Не знам ти какво разбираш от тактика, ама нашите са в челните места в света по успеваемост на акции. /Въпроса е, че не правят много акции като примерно в Америка./
хахахахаха
тия смешници направиха една акция в Лясковец
70 годишен дядо ги направи на две стотитнки
Не знам на какво са ги учили в казармата. Знам какво ги учат в академията..
първо те учат да лъскаш ботуши в които старшината да се огледа да си оправяш леглото така че като пуснеш монета да отскача
учат те да шиеш късайки ти яката поне 30 пъти да се къпеш да се обръснеш и срешеш
и най-вече кога да си отваряш устата
първо научи тези неща после ми говори за подготовка
и също така че гъза ти мирише ама си го носиш
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:29
Това там е грешка на полицията, не на СОБТ. ;)
Ден преди това, са ходили да му снимат къщата.. и съответно е имал цял ден да се подготви. ;)
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:30
първо те учат да лъскаш ботуши в които старшината да се огледа да си оправяш леглото така че като пуснеш монета да отскача
учат те да шиеш късайки ти яката поне 30 пъти да се къпеш да се обръснеш и срешеш
и най-вече кога да си отваряш устата
първо научи тези неща после ми говори за подготовка
и също така че гъза ти мирише ама си го носиш
Това и сега се учи навсякъде не се притеснявай. ;)
Но и се учи кога да не се цепи басма и на кого и пред кого да не се мълчи. ;) Извинявай, ама ти не си в кондиция нито физическа нито психическа да критикуваш хора от СОБТ или от елитните подразделения на МВР, щото тия хора (не говоря за обикновенните полицаи) са си чисти изроди и са много по-добре подготвени от теб.. И повярвай ми, всички от тях ходят с лъснати кубинки.
Ден преди това, са ходили да му снимат къщата.. и соътветно е имал цял ден да се подготви. ;)
смятай ква подготовка е имал тоя дядка че да ги направи на решето
коя ли академия е завършил
Ден преди това, са ходили да му снимат къщата.. и соътветно е имал цял ден да се подготви. ;)
хахахаха, а те на кафе ли са тръгнали
и той ги е изненадал
за тва никой не ги бръсне за нищо тия качулати капути
щото без да те изненадат, са едно нищо и могат само да те хванат за хуя
Това и сега се учи навсякъде не се притеснявай. ;)
Но и се учи кога да не се цепи басма и на кого и пред кого да не се мълчи. ;) Извинявай, ама ти не си в кондиция нито физическа нито психическа да критикуваш хора от СОБТ или от елитните подразделения на МВР, щото тия хора (не говоря за обикновенните полицаи) са си чисти изроди и са много по-добре подготвени от теб.. И повярвай ми, всички от тях ходят с лъснати кубинки.
ми що пращат армията на война тогава?
И повярвай ми, всички от тях ходят с лъснати кубинки.
те ги лъскат, за да са модерни
не понеже някой ги е карал на сила
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:36
смятай ква подготовка е имал тоя дядка че да ги направи на решето
коя ли академия е завършил
Дай ми 1 ден и няма да ги пусна да влязат 4 дена като най-вероятно ще избия половината.. Две три самоделни мини (направени с най-прости продукти които присъстват в работилницат на всеки мъж, като те учат как да ги обезвреждаш се научаваш и как се правят.) поставени на тактически места, няколко димни гранати.. Психическа подготовка и очакването те успокоява и мислиш трезво.. няколко гранати за затворени помещения. Тук таме некое пушкало на удобна за мен, неудобна за тях позиция и завардени (ЗДРАВО) всички неудобни за мен, удобни за тях изходи, ти е най-малкото което можеш да направиш.
Те разчитат на изненадата и на първоначалния шок и стрес. Напълно нормално е, когато те не са осведомени, че двама тъпи полицая са преебали цялата акция на миналия ден като са я разкрили неволно, те да подходят с грешен план и да стане сакатлък.
За това са виновни и наказани двата шопака отпред дет са снимали без разрешение. А не СОБТ. ;)
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:36
хахахаха, а те на кафе ли са тръгнали
и той ги е изненадал
за тва никой не ги бръсне за нищо тия качулати капути
щото без да те изненадат, са едно нищо и могат само да те хванат за хуя
В цял свят баретите разчитат на изненада и шок.
Дай ми 1 ден и няма да ги пусна да влязат 4 дена като най-вероятно ще избия половината.. Две три самоделни мини (направени с най-прости продукти които присъстват в работилницат на всеки мъж, като те учат как да ги обезвреждаш се научаваш и как се правят.) поставени на тактически места, няколко димни гранати.. Психическа подготовка и очакването те успокоява и мислиш трезво.. няколко гранати за затворени помещения. Тук таме некое пушкало на удобна за мен, неудобна за тях позиция и завардени (ЗДРАВО) всички неудобни за мен, удобни за тях изходи, ти е най-малкото което можеш да направиш.
Те разчитат на изненадата и на първоначалния шок и стрес. Напълно нормално е, когато те не са осведомени, че двама тъпи полицая са преебали цялата акция на миналия ден като са я разкрили неволно, те да подходят с грешен план и да стане сакатлък.
За това са виновни и наказани двата шопака отпред дет са снимали без разрешение. А не СОБТ. ;)
личи си, че си прост геймър
мога да ти дам година и след това за десет минути да те нагъна с желязо
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:37
те ги лъскат, за да са модерни
не понеже някой ги е карал на сила
Може.. :lol:
тия димни гранати де ще ги пускаш?
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:39
личи си, че си прост геймър
мога да ти дам година и след това за десет минути да те нагъна с желязо
Е добре.. ;д нали осъзнаваш, че ако стъпиш върху амониева силитра примесена с желиран бензин самоделен капсол детонатор и примерно кило пирони.. в буркан старателно закопан точно пред прага на вратата, вашите ще те погребат в торбичка, щото няма да е останало много от теб и колегите ти..
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:40
тия димни гранати де ще ги пускаш?
Сам ще си задимя къщата (аз я познавам, а те не) Ако ги очаквам мога да си осигуря маска и очила. И соътветно на мен да ми е по-лесно в нас отколкото на тях.. Като го няма елемента на изненадата са уязвими така е..
Е добре.. ;д нали осъзнаваш, че ако стъпиш върху амониева силитра примесена с желиран бензин самоделен капсол детонатор и примерно кило пирони.. в буркан старателно закопан точно пред прага на вратата, вашите ще те погребат в торбичка, щото няма да е останало много от теб и колегите ти..
аз у вас нямам намерение да влизам
ще оставя една филия с мас на прага ти
и ти сам ще излезеш
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:43
Забавен си, като няма к'во да кажеш.. точно 24 часа ми трябват и имаш време за перфектна подготовка.. че ще те извадят, ще те, ама бая ще ги озориш..
Сам ще си задимя къщата (аз я познавам, а те не) Ако ги очаквам мога да си осигуря маска и очила. И соътветно на мен да ми е по-лесно в нас отколкото на тях.. Като го няма елемента на изненадата са уязвими така е..
ами ако са тъпи военни и решат както си се задимил и не виждаш какво става навън понеже пък те са пуснали димки пред твоята къща за да не виждаш от къде идват и метнат по една граната през всеки прозорец и ти видят сметката ?
даже може да включат на единична стрелба двама души и да минат в гръб на атаката и в дима да залегнат и да стрелят търкаляйки се за да се създаде илюзия за численост
абе залупен олигофрен
ти като видиш някой пред вас почваш окопи ли да копаш
смотаните качулки така извъртяха нещата, че да не излезнат виновни в Лясковец
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:46
ами ако са тъпи военни и решат както си се задимил и не виждаш какво става навън понеже пък те са пуснали димки пред твоята къща за да не виждаш от къде идват и метнат по една граната през всеки прозорец и ти видят сметката ?
Баретите не убиват а задържат.. никой няма да ти метне бойна граната. :lol: Пък и аз ще задимя като влязат, няма да си държа задимено я.. ;д
Просто като пример е, т'ва все тая. В Лясковец не е имало елемент на изненада, който е ключов за изпълнението на акциите им т'ва е.
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:47
абе залупен олигофрен
ти като видиш някой пред вас почваш окопи ли да копаш
смотаните качулки така извъртяха нещата, че да не излезнат виновни в Лясковец
Ми да ти кажа, да видиш, че нек'ви униформени обикалят около вас час два и снимат.. а знаеш, че си виновен за нещо и има шанс да ти пратя качулки.. + че си психично неустойчив.. баш окопи бих правил да.. Очевадно човека така е реагирал
Баретите не убиват а задържат
хехехехе, много смях ми правиш
единственото, за което стават качулките е точно убйства
и точно тва работят в извънработно време
точно с това са известни, а не с някви спасителни акции
Ми да ти кажа, да видиш, че нек'ви униформени обикалят около вас час два и снимат.. а знаеш, че си виновен за нещо и има шанс да ти пратя качулки.
мдаа, хехехе
ще напсувам съседските деца и ще ми пратят качулки
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:49
Разбира се. Забравих, че ти знаеш всичко.
Впрочем от кога си в структурите на МВР?
Разбира се. Забравих, че ти знаеш всичко.
Впрочем от кога си в структурите на МВР?
за шибаните боклуци знам повече
отколкото някой като теб може да научи
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:52
Е така е.. само 4то поколение от семейството ми е в структурата/ите. Със сигурност ги разбираш нещата повече.
личи ти, прост си за двама, а също и толкова дебел
Баретите не убиват а задържат.. никой няма да ти метне бойна граната. :lol: Пък и аз ще задимя като влязат, няма да си държа задимено я.. ;д
Просто като пример е, т'ва все тая. В Лясковец не е имало елемент на изненада, който е ключов за изпълнението на акциите им т'ва е.
викаш баретите мятат само учебни щото са добре обучени
а тъпите военни само идват и ти виждат сметката
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:53
Как се постъпва на работа в СОБТ? На колко време са им нормативните изпити? Къде и каква им е подготовката? Познаваш ли някой? Какви са им чиновете? Какво им е нивото на достъп?
Колко са? Кой им е началник?
Как се постъпва на работа в СОБТ?
с познати
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:55
викаш баретите мятат само учебни щото са добре обучени
а тъпите военни само идват и ти виждат сметката
Ама ти не си военен бе момче, бил си. Ся си един дебел запасняк и ако пожелае един от тренираните дори и в момента изроди ще те убие без да се затрудни, но като цяло те се използват за заложници и терористи. Не се ходи на война с тях. За това и целта на мисиите е тотално различна. Виждам, че си се вживял като морски пехотинец или тюлен, ама си само второто и то само на външен вид..
Какво им е нивото на достъп?
по-ниско им е от на някоя секретеарка при плевнелиева
AnarchyBoy
с познати
:lol: Дори и така да е, какво ти трябва? Не може бос и гол да отидеш ;д
/Впрочем СОБТ е в дефицит на кадри, така че и с познати не стават много нещата.
AnarchyBoy
по-ниско им е от на някоя секретеарка при плевнелиева
Нем, всички са със строго секретно.
:lol: Дори и така да е, какво ти трябва? Не може бос и гол да отидеш ;д
/Впрочем СОБТ е в дефицит на кадри, така че и с познати не стават много нещата.
дай боже да не влизам там
Не може бос и гол да отидеш
ти и да кандидатстваш за чистач на кенефи пак не може да отидеш гол и бос
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:56
дай боже да не влизам там
Амин
AnarchyBoy
08-09-2016, 18:57
ти и да кандидатстваш за чистач на кенефи пак не може да отидеш гол и бос
Така е, ама какви документи и като цяло к'во ти трябва? / то не че в тоя интернет спор не можеш да отвориш гугъл и да видиш де.. ама все пак. ;д
Така е, ама какви документи и като цяло к'во ти трябва? / то не че в тоя интернет спор не можеш да отвориш гугъл и да видиш де.. ама все пак. ;д
хахахахахаха
първата ми работа е да отворя гугъл и да потърся как да кандидатсвам за духач
я кажи как се кандидатираш за берач на ягоди в Испания :D
мъ ни знайш нали :cool:
AnarchyBoy
08-09-2016, 19:02
я кажи как се кандидатираш за берач на ягоди в Испания :D
мъ ни знайш нали :cool:
Знам за Англия един приятел ходи 8-)
Знам за Англия един приятел ходи 8-)
и ти кво пита зарад един приятел как се ходи и му каза ли :D
AnarchyBoy
08-09-2016, 19:11
и ти кво пита зарад един приятел как се ходи и му каза ли :D
Ми не бе просто го карах до Пловдив за интервю и сме си говорили как се ходи на ферма... ;д
http://www.prekrasna.bg/wp-content/uploads/2013/12/sam-vkashti.jpg
анархи като малък
http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/359550/header.jpg?t=1470330904
реалността на анархи докато пише тези постове и се филмира за барети
Ирак пасти да яде, анархи е царя на IED-тата
AnarchyBoy
08-10-2016, 00:09
:lol:
Баретите са имали и други издънки освен Лясковец...
И примерно това, което използваха в последния епизод на Под Прикритие за снайперистите, не им е налично. Също така не сме толкова добре снабдени. Бая трябва да стане, че да вдигнат хеликоптер със стрелец на него. По-скоро ще викнат Бойко с неговото вертолетче.
Не ги пращат на война, защото са структура на МВР, а не на МВнР? Не пращаш полицаи на фронта, дафък, Харитов? :Д В една правилно развита армия с ресурси си има също специализирани звена (примерно като убиха Бин Ладен).
Анархи, не ги изкарвай богове. Спомням си като бях малък и за пръв път видях една "качулка" на Министерски съвет на един парад по случай 6 май. Бях впечатлен на боклук - 190 и нещо, около 110-20 кг да е бил, целия в черно, с жиците и радиостанцията и т.н. маската, автомата, пистолета на кобур на крака и цялото му някво излъчване, много strong. Здрави типове са, но си мисля, че примерно от някоя хулиганска групировка от рода на Sofia West, Animals има десетки типове, които биха им били труден опонент. За ръкопашен бой говоря.
А тва с казармата е просто "упражнение" по дисциплина и начин за пречупване на психиката, nothing more.
AnarchyBoy
08-10-2016, 00:23
Виж си съобщенията стига ми професорства. 8-)
Виж си съобщенията стига ми професорства. 8-)
кодове за стийм ли ще ми пращаш :Д
AnarchyBoy
08-10-2016, 00:26
И всъщност ако се зачетеш, ще видиш, че не ги изкарвам богове. Напротив имат си слаби места, ама Харитов се вживява като бесна нинджа, а те ще си играят с него като с кутре и ще го размятат.. лел
AnarchyBoy
08-10-2016, 00:26
кодове за стийм ли ще ми пращаш :Д
Да, давай айде ;д
Е, официално Michael Phelps G.O.A.T.
20 олимпийски медал
най-добрият атлет, майка му стара :Д
отиде коня у ряката, а тъкмо почнаха да се поуправят работите. Шо съм такъв кърък деба...
DarkTemplar
08-10-2016, 06:00
Е, официално Michael Phelps G.O.A.T.
20 олимпийски медал
най-добрият атлет, майка му стара :Д
Вече 21. :)
Само да избутам тази седмица и ще съм по-добре.
Фелпс е Посейдон - божествен.
Не съм ок. Цялата съм яко нахапана, имам супер много пъпки от ухапванията, някои, които съм разчесала изглеждат ужасяващо, дано не ми останат белези/петна. Мразя лятото. Нищо, че беша готино хд. И човеееееек, мн е досадно да забравям и губя неща постоянно. Ай да кажем нещо незначително - ок - ама някои неща са си важни дейба. Дано ми дойде музата и са сетя. И дано ми мине тая разсеяност. Амин и лека нощ.
golemiq_korab_minava
08-10-2016, 07:28
Фелпс е Посейдон - божествен.
Не съм ок. Цялата съм яко нахапана, имам супер много пъпки от ухапванията, някои, които съм разчесала изглеждат ужасяващо, дано не ми останат белези/петна. Мразя лятото. Нищо, че беша готино хд. И човеееееек, мн е досадно да забравям и губя неща постоянно. Ай да кажем нещо незначително - ок - ама някои неща са си важни дейба. Дано ми дойде музата и са сетя. И дано ми мине тая разсеяност. Амин и лека нощ.
И аз така лятото. Обичам повече студа и снега.
https://vesselinkirev.wordpress.com/2016/08/07/kakvo-ostana-ot-zaharna-fabrika/
оффффффффф, ядосах се
/а това е рядко явление
търся квартира нали и нашите постоянно НЕ, НЕ, ТОВА ТИ Е ДАЛЕЧЕ
или ДАА, АМА ТОВА Е С ХАЗЯИ, НЕ СТАВА
като гледам как върви май ще си я карам на общежитие
лол
Айде, бе! Някой си плащал на циганя да си берат тухли от разпадаща се сграда. :дд Сякаш иначе никой циган нямаше да се сети да иде и да го направи.
Господина от статията се напъва да доочерни някой Гоуем, но даже не споменава имена, реални свидетели/платени циганори и въобще реално даване на пари. Да, виновни са тия, където са оставили сградата на произвола ама надали има нормален човек, който чак да си плаща да му крадат керемидите. В България те така или иначе ще бъдат откраднати и не-поръчково.
И преди да ми скочите, че говоря за неща, които не разбирам, бързам да кажа, че не съм (не)съгласна с написаното - даже въобще нямам каквото и да е мнение по темата - само тая част с целенасоченото бране на тухли ме досмеша.
Баретите са имали и други издънки освен Лясковец...
И примерно това, което използваха в последния епизод на Под Прикритие за снайперистите, не им е налично. Също така не сме толкова добре снабдени. Бая трябва да стане, че да вдигнат хеликоптер със стрелец на него. По-скоро ще викнат Бойко с неговото вертолетче.
Не ги пращат на война, защото са структура на МВР, а не на МВнР? Не пращаш полицаи на фронта, дафък, Харитов? :Д В една правилно развита армия с ресурси си има също специализирани звена (примерно като убиха Бин Ладен).
Анархи, не ги изкарвай богове. Спомням си като бях малък и за пръв път видях една "качулка" на Министерски съвет на един парад по случай 6 май. Бях впечатлен на боклук - 190 и нещо, около 110-20 кг да е бил, целия в черно, с жиците и радиостанцията и т.н. маската, автомата, пистолета на кобур на крака и цялото му някво излъчване, много strong. Здрави типове са, но си мисля, че примерно от някоя хулиганска групировка от рода на Sofia West, Animals има десетки типове, които биха им били труден опонент. За ръкопашен бой говоря.
А тва с казармата е просто "упражнение" по дисциплина и начин за пречупване на психиката, nothing more.
по конституция всеки гражданин е част от армията без значение какво работи
не ги пращат щото нямат нужната подготовка
но ме кефи в под прикритие как качиха снайперистите нависоко
AnarchyBoy
08-10-2016, 10:21
:lol: Не осъзнаваш ли, че това е сериал и е направено по-драматично?
:lol: Не осъзнаваш ли, че това е сериал и е направено по-драматично?
само това ли ще кажеш?
AnarchyBoy
08-10-2016, 10:27
Да, мързи ме да спамя. :D
Да, мързи ме да спамя. :D
справяш се успешно със спаменето споко
иначе терсене ми е нещо явно е от липсата на сън
ParadiseCity
08-10-2016, 10:28
Со ъпсед ,че нямам шоколад :(
AnarchyBoy
08-10-2016, 10:38
справяш се успешно със спаменето споко
иначе терсене ми е нещо явно е от липсата на сън
Въздържам се от романи и тиради. ;)
като мълчи човек изглежда по-умен
^ Точно в момента омитам една Милка и ще си хаппна и за теб. :дд
ОН: Ти ебаваш ли се?! Един час го търсих тоа шибан еконт. И знаете ли какво ходих да вземам??! НАВИГАЦИЯ!!! Не че не знаех кво ще получавам, но иронията ми иде в повече. Пък тия са на майка си в кътника, баси. Един час обикалям... Телефона ми ме натика у гъбите, буквално.
И на всичкото отгоре не е сигурно, че ще си дойде.
^ Точно в момента омитам една Милка и ще си хаппна и за теб. :дд
ОН: Ти ебаваш ли се?! Един час го търсих тоа шибан еконт. И знаете ли какво ходих да вземам??! НАВИГАЦИЯ!!! Не че не знаех кво ще получавам, но иронията ми иде в повече. Пък тия са на майка си в кътника, баси. Един час обикалям... Телефона ми ме натика у гъбите, буквално.
И на всичкото отгоре не е сигурно, че ще си дойде.
то как да не хапне една милка човек след всичко
ParadiseCity
08-10-2016, 10:58
Искам и аз Милка :(
Искам и аз Милка :(
Свърши. :(
AnarchyBoy
08-10-2016, 11:41
като мълчи човек изглежда по-умен
Ти за т'ва си толко прост.
Ти за т'ва си толко прост.
ти пък си сложен
AnarchyBoy
08-10-2016, 12:06
ти пък си сложен
:cry: Извинявай за момент се върнах в детската градина...
kojinshugi
08-10-2016, 14:17
утре започвам училище и в петък обаче с класа съм в Берлин и ще посещаваме еврейския квартал :D
и на всичкото отгоре не съм спала от два дни, само някакви си мизерни два-три часа насъбрани от случайно задрямване
divergent
08-10-2016, 14:37
Разбита съм отвсякъде, и физически, и психически. И повече няма да се возя на рамката на колело.
явно имаме недовършена работа за да ни пресичат пътищата отново
за сега ще се покрия и ще чакам
нещо се случва
Dagichka
08-10-2016, 18:24
кофти ми е, че не съм при него, но засега това е положението и може би е за добро. осъзнах колко много сладко ям на ден, трябва да се огранича някак си.. :д
plamen187
08-10-2016, 18:34
Сутринта до следобед бях доста изнервен. После ми стана по-добре. Поразходих се малко из града...
pls say something nice to me :(
Ти си хубав човек, с хубави мисли и хубаво сърце.
Ти си хубав човек, с хубави мисли и хубаво сърце.
<3
golemiq_korab_minava
08-10-2016, 20:51
единствения толкова светъл потребител на форуна. чак в повече нежно си за този свят.
Толкова търсене и накрая се намери в суитчъра ми. Добре, че има навик да преджобва преди да пуска пералня. Нереална шматка съм. Затова винаги си изграждам система за... подреждане, колкото и разхвърляна да е, но поне ограничавам периметъра. Както и да е, добре че не се е повъртяло или изгубило някъде навън. Днес се сдобих с две нови ухапвания и днес отново ме обърка със сладки приказчици. Ъъ, тва е зася.
оффффффффф, ядосах се
/а това е рядко явление
търся квартира нали и нашите постоянно НЕ, НЕ, ТОВА ТИ Е ДАЛЕЧЕ
или ДАА, АМА ТОВА Е С ХАЗЯИ, НЕ СТАВА
като гледам как върви май ще си я карам на общежитие
лол
охх, май уредих нещо с едно момиче и като съм по-свободна ще ида за оглед сигурно
има и вариант да живея при кръстницата
ще видим, ама нямам мн време
^ Така е - нямаш време. Утре лекторът ще ти каже: "Нихау, мяу-мяу", а теб няма да те има в залата, щото още ще търсиш дом...
Maleficus
08-10-2016, 21:50
На път съм да направя огромно научно откритие ! Изследвайки изумителното поведение на пернатите ни приятели, кокошките и сравнявайки го с поведението на момичетата в тази тема откривам невероятна връзка м/у начина на мислене и комуникиране. В двата вида се забелязва голяма доза колективизъм и по нисък процент на интелект, когато бъдат поставени в изолирана от другите среда. Когато една кокошка снесе яйце, тя бърза да се похвали със силни квакания на другите, досущ както жена се хвали, когато си вземе нов чифт обувки и особено ако са сладки и маркови !
дай да доживеем
Що, какви лудории и пакости възнамеряваш да правиш в последните свободни дни?
Ей, нали не си нек'ва наркоманка и да се дрогираш с нещо?
Да не си пияница и да се наливаш с ром и уиски?
по темата:
"Скъпо Дневниче,
днес - вече 11.08.2016 г. (четвъртък), в 00:57 ч. все още не съм си легнал, а много ми се спи. Утре отново трябва да ставам към 06:30 ч.
Край."
//затварям корицата на Дневника и го заключвам с катинар.
////това е подсещане към ленивия ни и мързелив модератор да заключи Дневника ми, докато не реша да пиша отново в него.
На път съм да направя огромно научно откритие ! Изследвайки изумителното поведение на пернатите ни приятели, кокошките и сравнявайки го с поведението на момичетата в тази тема откривам невероятна връзка м/у начина на мислене и комуникиране. В двата вида се забелязва голяма доза колективизъм и по нисък процент на интелект, когато бъдат поставени в изолирана от другите среда. Когато една кокошка снесе яйце, тя бърза да се похвали със силни квакания на другите, досущ както жена се хвали, когато си вземе нов чифт обувки и особено ако са сладки и маркови !
С този attitude скоро няма да си намериш приятелка, друже Не ти ли омръзна да поставяш всички под общ знаменател, петльо, какви обувки, какви пет лева
хаха
аа, нямах някоя пакост предвид
но има още месец, като гледам колегите как са се наплашили ще трябва да си носим аптечка май
хаха
аа, нямах някоя пакост предвид
но има още месец, като гледам колегите как са се наплашили ще трябва да си носим аптечка май
Просто не знам... Чета те и ме преследва едно-такова нещо... Ъ-ъъъ, шесто чувство се нарича - ти сякаш май си блондинка, а? :cool:
Maleficus
08-10-2016, 22:11
С този attitude скоро няма да си намериш приятелка, друже Не ти ли омръзна да поставяш всички под общ знаменател, петльо, какви обувки, какви пет лева
Тука си права скъпа, докато имам собствен характер, собствени мисли, непокорима душа и черно чувство за хумор, никога няма да си намеря приятелка :D Ама като се замисля, май да имаш тези неща днес е като чели по ценно нещо.
Просто не знам... Чета те и ме преследва едно-такова нещо... Ъ-ъъъ, шесто чувство се нарича - ти сякаш май си блондинка, а? :cool:
може
може
:cool:
Тогава спирай да се притесняваш за следването и лягай - нали знаеш: "Русо гладно нЕма".
Айде, от мен лека нощ!
//и дано мод-ът най-накрая благоволи да ми заключи Дневника, че иначе ще вземете да ми го наспамите с драсканици и простотии... :/
Все пак аз приватизирах тази тема - платих на Investor.bg с въображаеми три лева нацяло. (:
Тука си права скъпа, докато имам собствен характер, собствени мисли, непокорима душа и черно чувство за хумор, никога няма да си намеря приятелка :D Ама като се замисля, май да имаш тези неща днес е като чели по ценно нещо.
Мизогинията не те прави по-ценен човек, браточка, повярвай
Lunacy, какво е чувството да ти дават житейски съвети зловещи психопати, милиционери, серийни убийци?
Lunacy, какво е чувството да ти дават житейски съвети зловещи психопати, милиционери, серийни убийци?
нищо кой знае какво
да видиш че някой в teenproblem знае какво е мизогиния обаче си е нещо достойно за ахване
нищо кой знае какво
да видиш че някой в teenproblem знае какво е мизогиния обаче си е нещо достойно за ахване
Зловещия психопат, сериен убиец или там каквото е ти намекна, че не блестиш с интелект и го обвърза с цвета на косата ти, което също е достойно за ахване, но по-скоро е склонно да буди присмех, което ме насочва на мисълта, че мизогинията е по-разпространена отколкото изглежда
предпочитам да не реагирам на неща от това естество;
съветвам те да направиш същото
предпочитам да не реагирам на неща от това естество;
съветвам те да направиш същото
Обикновено реагирам на неща, които ме забавляват, много ми е трудно да си контролирам смеха
Maleficus
08-11-2016, 00:31
Обикновено реагирам на неща, които ме забавляват, много ми е трудно да си контролирам смеха
Един китаец попитал една скитаща се панда пророк: " Как мога да мразя това, с което споделям едно легло? " А пандата му се усмихнала и му отговорила "Това не е възможно брадати ми другарю... Тя държи децата ти за заложници много преди ти да си изтрезнял.. Как можеш да мразиш това, което те изнудва чрез децата ти, дори преди да си осъзнал, че го мразиш ? " Китаеца се замислил, прибрал се разбрал, че жена му е бременна, започнала да се държи като привилигирована кучка, отчаял се и си теглил един куршум, след 9 месеца се родили малки панди. Какъв е извода на историята деца ? Че китайките са зоофилки, а китайците прекаляват с опиума... Скъпа всяко нещо, което е против жените, разумно или не се маркира като мизогиния, така че няма как човек, като мен да не го маркират така. Няма момиче, което да харесва някои, които не може да подчини, но все пак предизвиква у нея силни сексуални пориви, такава е женската природа и тя не знае как се чувства и какво иска :D Омразата е глупаво нещо под мен.. Понякога ми става приятно когато е под мен...
Един китаец попитал една скитаща се панда пророк: " Как мога да мразя това, с което споделям едно легло? " А пандата му се усмихнала и му отговорила "Това не е възможно брадати ми другарю... Тя държи децата ти за заложници много преди ти да си изтрезнял.. Как можеш да мразиш това, което те изнудва чрез децата ти, дори преди да си осъзнал, че го мразиш ? " Китаеца се замислил, прибрал се разбрал, че жена му е бременна, започнала да се държи като привилигирована кучка, отчаял се и си теглил един куршум, след 9 месеца се родили малки панди. Какъв е извода на историята деца ? Че китайките са зоофилки, а китайците прекаляват с опиума... Скъпа всяко нещо, което е против жените, разумно или не се маркира като мизогиния, така че няма как човек, като мен да не го маркират така. Няма момиче, което да харесва някои, които не може да подчини, но все пак предизвиква у нея силни сексуални пориви, такава е женската природа и тя не знае как се чувства и какво иска :D Омразата е глупаво нещо под мен.. Понякога ми става приятно когато е под мен...
kekekekekekekekekek, тежък случай си, джеронимоо
Вече 21. :)
Само да избутам тази седмица и ще съм по-добре.
написах го след бътърфлая :Д
мисля, че му предстои да участва в смесената щафета и в още един бътърфлай, да се надяваме да хване и 2 златни от там, да му станат 23 :Д
Толкова търсене и накрая се намери в суитчъра ми. Добре, че има навик да преджобва преди да пуска пералня. Нереална шматка съм. Затова винаги си изграждам система за... подреждане, колкото и разхвърляна да е, но поне ограничавам периметъра. Както и да е, добре че не се е повъртяло или изгубило някъде навън.
когат минеш покрай патрулка и усетиш, че джойнта ти не е там където е бил хащаг
ааххахах
3 поста, тъй като съм напълно неспособен да се справя с мултицитата на тоя форум и живота е твърде кратък да се разправям с глупости
хащаг кур за пунктуацията и главните букви
тренира ми се на боклук
гледах Suicide squad
още 2 хапчета имам
осъзнавам някви неща, които хич не ми харесват
продължавам да търся мястото си без да мога да го намеря somehow
Интересно, интересно - не предполагах, че си имам почитател в лицето на Electrа...
Но Electrа не е dreamwalker, колкото и да се опитва да го/я наподобява.
Колкото до lunacy - каквато си е - такава. Мен си ме кефи - спечели ме с любовта си към котките. (:
Сега ще преваря Electrа, като напиша това - lunacy, какво е чувството да си имаш за фен "зловещ психопат, милиционер, сериен убиец"? :р
Пожелавам на всеки един от вас да има такъв човек до себе си. <3 Просто...нямам думи. И останаха броени дни докато си го видя и си го гушна. <3
пич др.работа нямаш ли си
и кой знаe кво значeниe има кой кой e..втф.
аз отивам на плаж, разгeлe
^ Благородно завиждам за плажаааааа... :(
ОН: Прибра се и си се тормозихме цяла нощ. Буквално. :ддд Хем е досаден, хем е сладък. :3 Само не разбрах - как е сънувал глупости като цяла нощ не мигна, а си тормози джуджето?!
Интересно, интересно - не предполагах, че си имам почитател в лицето на Electrа...
Но Electrа не е dreamwalker, колкото и да се опитва да го/я наподобява.
Колкото до lunacy - каквато си е - такава. Мен си ме кефи - спечели ме с любовта си към котките. (:
Сега ще преваря Electrа, като напиша това - lunacy, какво е чувството да си имаш за фен "зловещ психопат, милиционер, сериен убиец"? :р
Браточка, ти в ред ли си
p.s. не отговаряй, брат, риторичен въпрос беше
нищо кой знае какво
Напоследък всеки, който не му изнася нещо почва да пелтечи 'мизогиния', не мисля, че е достойно за ахване.
Rakshy, хареса ли ти филма?
plamen187
08-11-2016, 10:31
Харесва ми времето навън.
пич др.работа нямаш ли си
и кой знаe кво значeниe има кой кой e..втф.
аз отивам на плаж, разгeлe
Преди 5 години ми каза, че те столквам. <3
YoungBloodZ
08-11-2016, 11:56
//и дано мод-ът най-накрая благоволи да ми заключи Дневника, че иначе ще вземете да ми го наспамите с драсканици и простотии ... :/
ехх... ти кога си правил такива неща? :lol:
момче е, младо, почти сигурна съм
ударно идване на една приятелка, май между другите неща се разбрахме и да се видим
така или иначе явно снощи е спала в нас, което беше и поводът да ми се обади
да си знам, нали
и си слушам подкаста на едно радио/предаване/радиопредаване, не знам защо не се бях сетила по-рано оО
Maleficus
08-11-2016, 15:10
kekekekekekekekekek, тежък случай си, джеронимоо
Скъпа електра, ще бъда сериозен за момент... Омразата на много от мъжете, не идва от това, че мразят жените, а от това, че са очаквали да намерят партньор и равнопоставена връзка, но са намерили и намират точно обратното прекалено често.. Идва от разбиването на илюзията, че мъжете и жените обичат еднакво.. Мъжете често биха дали целия си свят дори съществуването си за любимата, докато при жените нещата не стоят толкова романтично. Всеки, които се интересува достатъчно да се образова знае, че мъжете и жените обработват дадени процеси по малко по различен, особен начин.. Осъзнавайки тези различия позволява съществуването на една връзка, пълна с разбиране и честност.
Браточка, ти в ред ли си
p.s. не отговаряй, брат, риторичен въпрос беше
Не, не съм - хора, като теб, ме изнервят и понякога вадят от равновесие и дзен хармония - просто си излъчваш отрицателна енергия и те т'ва си е.
И в случай, че не се казваш pe6oskeiborda - никакъв брат не съм ти. :р
Преди 5 години ми каза, че те столквам. <3
А, на мен нищо не ми е писала, но предполагам, че те т'ва сигурно е написано в резултат на споделен мой коментар тук:
еми шокирана съм.
Кофти, че се е почувствала така - не съм целял да я плаша и да я смущавам.
jghgh, извинявам ти се, ако аз съм причината.
golemiq_korab_minava
08-11-2016, 17:29
Електра , не им се връзвай.
баси филма ;д
LoadRunner
08-11-2016, 17:55
Не, не съм - хора, като теб, ме изнервят и понякога вадят от равновесие и дзен хармония - просто си излъчваш отрицателна енергия и те т'ва си е.
сама си призна че е енергиен вампир
каза си че била везни, едни от най-малоумните и нелогични хуманоиди
сама си призна че е енергиен вампир
каза си че била везни, едни от най-малоумните и нелогични хуманоиди
Е, аз като рак съм на емоционални периоди и понякога (признавам си) и аз съм енергиен вампир, но смятай за к'ъв енергиен вампир става въпрос в негово/нейно лице, щом и мен успява да натовари...
Изглежда, че специално тоз' гарван вади други гарванови очи... :/
Dagichka
08-11-2016, 18:06
спрете се бе :д
откога чакам тва време, 'баси, ама бива ли баш да съвпадне с чакането ми 30мин на спирка само по потник и без никъв завет наоколо и с неработещо табло, а като компания имах само някъв пиян/надрусан мъж, който си разказваше на глас някви детски приказки.. :д
А, на мен нищо не ми е писала, но предполагам, че те т'ва сигурно е написано в резултат на споделен мой коментар тук:
Кофти, че се е почувствала така - не съм целял да я плаша и да я смущавам.
jghgh, извинявам ти се, ако аз съм причината.
m, свeтът нe сe върти около тeб. комeнтарът бeшe по повод eдна ситуация вкъщи и нямашe общо изобщо с форума или с тeб.
m, свeтът нe сe върти около тeб. комeнтарът бeшe по повод eдна ситуация вкъщи и нямашe общо изобщо с форума или с тeб.
You've broken my World... :'(
You've broken my evil demonic profile...
Now, I can't scare even 3 years old child... :'(
m с няколко звездички, светът не се върти около теб!
зодия скорпион съм реша ли да жиля го правя с удоволствие надскачащо садизма