View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
divergent
05-30-2016, 16:25
Има едни хора, на чието чело трябва да свети табелка "В цикъл съм, не ме закачай!"
black pearl
05-30-2016, 16:44
Йей от кога не бях влизала тук . Цял ден се ровя и чета и си припомням. Не ,че някога съм и писала много де.
По темата: Надявам се новата квартира да донесе щастието и хармонията ,от които се нуждаем с майка ми. Въпреки всичко искам да имам нормални отношения с баща ми ,въпреки че към настоящия момент това е невъзможно. Искам всичко да се стабилизира възможно най-скоро..
GuardianAngel
05-30-2016, 17:03
;[
ако някой има желание мога да ви дам адрес на един център, в който ти правят такава диагностика на краката и след това ти правят стелки на същото място - всички, които са ходили там са доволни след това (за София)
антракс, това, което ти се случва на краката се нарича shin splints - има един пичага Кели Старет, който доста подробно описва как да го оправиш (потърси го в ютуб)
и тичането е най-натоварващото ставите (е, тичане и скачане => половината спортове :Д )
Нямах и идея как му се казва... Мерси за инфото, поразгледах няколко клипчета из тубата с упражнения за облекчаване на болката. Интересно е, че в два от клиповете/на различни хора/ препоръчват мястото да се замразява преди разтягащи упражнения... Така не е ли много вероятно да си докараш някоя травма без дори да усетиш заради леда?
Иначе, да половината спортове са, ама специално да тичаш на дълги разстояния на твърда настилка е пълно самоубийство за мен. Не че за спринтове е по-добре да ги правиш на асфалт, де...
утре ще се правя на маймуна тип Щирлиц
после ще участвам в акция очила тип Майор Костов
и за финал ще си вляза в ролята на поручик Ржевски
та едната ще я разкарам другата ще я опъна за третата ще видим имала мерак като има да идва
пп
тия пелмени са страхотни
перфе! Вчера се здобих с нови играчки и нямам търпение да ги опъна както си му трябва :D
http://i66.tinypic.com/i6wlzs.jpg
Има едни хора, на чието чело трябва да свети табелка "В цикъл съм, не ме закачай!"
Йеа хд аз си чакам моя.
Потисната съм.
Пф, крива съм нещо. На всичко и всички. Знам как ш се оправи тва ама не мога да спя ся, щот имам да уча.
И GuardianAngel е един от тях. :lol:
ПТ: Спи ми се все едно не съм спала от 100 години. Искам в леглото...
YoungBloodZ
05-31-2016, 10:55
И GuardianAngel е един от тях. :lol:
ти па си Ален Делон :lol:
divergent
05-31-2016, 11:35
Искам в Италияяяя! Ако някой слънчев ден някой се излъже да се ожени за мен, няма да приема, освен ако нямам меден месец в Италия!
black pearl
05-31-2016, 12:13
Горещо ми е. Но въпреки това съм в добро настроение и искам на плажа ,а трябва да уча .. :(
GuardianAngel
05-31-2016, 13:27
;[
YoungBloodZ
05-31-2016, 13:38
;[
започвам да си мисля че герлянда беше права 8-)
спах до 15 и не знам си колко, кур
започвам да си мисля че герлянда беше права 8-)
:razz: :lol: :lol:
по темата: :cool:
Niakoitam
05-31-2016, 14:32
Вече освен говоренето за намиране на нещо постоянно след изтичането на срока на прогрмата от тази дето е отговорна за тази програма и с която не съм се виждал от повече от един месец днес започнаха да се пускат и реплики за намирането на някаква постоянна работа за мен и от други хора.
Една пенсионерка продавачка дето си работи в сградата на "базата" разправяше,че съм бил добър и нямало да правя проблеми на втората по ранг в схемата шефка. Тя даже в последствие и също каза,че съм бил добър и че след като свърши програмата може да измисли нещо постоянно за мен и евентуално за младите девойки по моята програма,с които често работя сега. А третата по ранг шефка я заподканва да се застъпи за мен. Пък първия по ранг след тези в съвета шеф днес казаха,че бил много ядосан,защото един или двама напускат в най-натовареното време пък като мина покрай мен си казахме Здрасти и даже въпреки,че си се бях изпружил като шефче на едно канапенце 15 минути преди започването на обедната почивка взе че ми се усмихна просто и си отмина...:)
започвам да си мисля че ГЕРЛЯНДА беше права 8-)
Благодаря...
И на двамата.
ПТ: Много любовно ми е. Гледам някакви картинки и всиииичко свързвам с него. Щастието ми. <3
divergent
05-31-2016, 18:50
Вчера всичко си знаех, сега си чувствам главата буквално празна и не ми идва нито едно правило наум. Имам чувството, че няма да направя нищо утре. Ще пийна малко сайдер поне да знам, че ако се осера, няма да е защото съм си нарушила традицията.
DarkTemplar
05-31-2016, 18:53
Работа и личен живот, личен живот и работа. Едното тръгне, другото започне да се скапва. После обратното. Освен да взема да се клонирам и да дам по един И. на всяко от двете.
А като знам колко други бакии имам да оправям и почва да ми пуши главата.
Леле утре на даскало цял ден и на всичкото отгоре чак в петък съм на тренировка :cry: :-x :-x
divergent
05-31-2016, 19:05
Юли, на бокса много ли те млатят в главата?
Леле утре на даскало цял ден и на всичкото отгоре чак в петък съм на тренировка :cry: :-x :-x
Пази си мозъчните клетки.
Нещо, което не вярвах, че мога да призная дори и пред себе си, но мда... той ми липсва. Чувството е преодолимо, стига да няма повече такива случайни срещи.
GuardianAngel
05-31-2016, 20:01
;[
YoungBloodZ
05-31-2016, 20:05
;[
не мина ли вече?
weheartiit
05-31-2016, 20:13
Е,писна ми вече от тези коментарчета!Доста отдавна им разбрах мнението,
няма нужда от тях.Супер много ме обиждат по този начин.
То се е видяло ,че нищо не се получава при мен,колкото и да опитвам,
старая се-не се получава.Поредният загубен опит.Ужасен карък съм ...
Кога ще дойде и моето време.Писна ми само да чакам ... :(
Elmira^^
05-31-2016, 20:13
седя и се чудя как да направя живота по-малко скучен *иронично*
Започвам да се изнервям вече. Много мразя празни уговорки и неизяснени отношения. Дано нещата си дойдат на местата от само себе си, защото ако се налага аз да ги нареждам, ще стане много интересно. хаха
Нямам търпение иначе да дойде другата седмица и пак да си полежа на плажа, ако е топло времето разбира се. Дано да е много топло! ^^
чуждото не искам ама и своето не давам
divergent
06-01-2016, 11:33
"Силата на въображението". Писах за Дарт Вейдър, Миле Китич, "Imagine" на Бийтълс и "Imagination". Тоест съм екстра. Само дето чаках другарката един час на припека, но поне се намерих с двама младежи и дробихме мохабет, та издържах.
не мина ли вече?
Тя (D.W.) се подигра с неговите чувства.
Миле Китич,
Слушаш ли го?
divergent
06-01-2016, 12:11
Слушаш ли го?
Алармата ми е "Кило доле кило горе".
милето е най-великия творец
пия същия чай който пиех преди 2г
сякаш беше вчера
никой не предполагаше че така ще свърши всичко
GuardianAngel
06-01-2016, 20:06
;]
Заеби, брат, тая вечер не ми върви. :д Баси ужаса.
divergent
06-01-2016, 20:25
;]
Лелееее, моля те, кажи ми, че не си объркал скобата!
;]
Чичо Коко ли те развесели?
https://www.youtube.com/watch?v=9Wdeekm9gQ0
Добре, не можеше ли да ми каже още преди 2 седмици? Много се напрегнах. Нито съм в настроение за лятото, нито за плажа, нито за каквото и да било. Трябва да си оправя настроението и да тегля няколко майни, защото изобщо не искам да си скапвам лятото за такива глупости.
И как може в училище да се движех супер добре допреди 2 седмици и изведнъж да го ударя на живот, и да навъртя 3-ките набързо. Много скапана работа. Изходните нива трябва да са още в началото на май, защото само развалят успеха...
LoadRunner
06-01-2016, 21:15
ето го мойто детокси за днеска
http://i.imgur.com/VR8N032.jpg
бахти гадния палец, рънър
Самоконтролът е висша наука.
Дъщеря Ти
06-02-2016, 02:58
Очертава се много интересен ден :)
определено имах нужда от нещо такова
само сега адаптацията ще е малко по-бавна
но май най-накрая започнах да съм по-чил
а и все пак за малко, което иначе не би
хмхмхм
aurissaaaaa
06-02-2016, 10:12
http://www.europarl.europa.eu/meetdocs/2009_2014/documents/libe/dv/11_revframework_statute_/11_revframework_statute_en.pdf
Не знам колко от вас са го видяли това, но е МЕКО КАЗАНО потресаващо.
Ако имате време - прочетете го. Страшна буря се задава, особено с колосалното количество цигани и турци в нашата държава.
http://www.europarl.europa.eu/meetdocs/2009_2014/documents/libe/dv/11_revframework_statute_/11_revframework_statute_en.pdf
Ако имате време - прочетете го. Страшна буря се задава, особено с колосалното количество цигани и турци в нашата държава.
ма нали твоите любимци го искат тва, или дай свободно да псуваме циганите, обаче срещу
gender identity or sexual orientation което са обратните и тия ненормалници, които настояват да бъдат трети пол
да не отваряме дума
YoungBloodZ
06-02-2016, 10:30
ма нали твоите любимци го искат тва, или дай свободно да псуваме циганите, обаче срещу
gender identity or sexual orientation което са обратните и тия ненормалници, които настояват да бъдат трети пол
да не отваряме дума
то тия не че са по-лоши от циганите ама аз съм на мнение че и те не трябва да съществуват
обаче циганите и всякви подобни са такива не по свой избор
нямат никва вина, че са се родили мургави
aurissaaaaa
06-02-2016, 10:54
....да не отваряме дума
кой те е спрял ?
Ти правиш ли разлика между т'ва да ти кажа, че си тъп и грешиш и т'ва да те изправят пред съдия за изказано мнение ?
нямат никва вина, че са се родили мургави
Че си отглеждат децата като животни обаче имат. Който мрази циганите ги мрази, 'щото вършат мизерии, а не 'щото са кафяви.
Те половината българи са мургави и с азиатски примеси ама т'ва е друга тема.
Ти правиш ли разлика между т'ва да ти кажа, че си тъп и грешиш и т'ва да те изправят пред съдия за изказано мнение ?
а ти въобще осъзнаваш ли, че всеки един ползвател на интернет може да бъде осъден за нещо незначително в очите на всички, но все пак незаконно
всяко едно отваряне на линк може да те превърне в престъпник
мога да ти гарантирам, че в България няма човек ползващ интернет, който да не е закононарушител по някой критерий, и нямам предвид торентите
aurissaaaaa
06-02-2016, 11:10
Дори не разбирам каква ти е тезата ... че е окей да се прокарват фашистки закони, 'щото според теб няма да бъдат прилагани - това ли твърдиш ?
Бясна съм, бе! Бясна! Ше ги изгоря тия тъпи андроиди... Сега си припомням защо го смених...
Дори не разбирам каква ти е тезата ... че е окей да се прокарват фашистки закони, 'щото според теб няма да бъдат прилагани - това ли твърдиш ?
разходи се из европата и виж кво им е мнението за нас
там спокойно биха те обидили с думата 'българин'
а и техните закони въобще не ме вълнуват
доказали са, че слушат кравария за всичко
а след това изпълняват
Дъщеря Ти
06-02-2016, 11:43
разходи се из европата и виж кво им е мнението за нас
там спокойно биха те обидили с думата 'българин'
а и техните закони въобще не ме вълнуват
доказали са, че слушат кравария за всичко
а след това изпълняват
Не знам дали и чужденците го знаят, но извън България, много българи казват "не работи за българин" - и с право.
divergent
06-02-2016, 13:38
Имам си албум Евро 2016 от колата и се разлагам от кеф, ама в същото време и много се дразня, понеже от бОтилките ми дават само стикерите от последната страница, основните трябва да си ги купувам. Егаси подаръка.
Шкорпиловцииии http://bul-mamma.com/Smileys/default/blissss.gifhttp://bul-mamma.com/Smileys/default/dancehappy.gif
нямам търпение
AnarchyBoy
06-02-2016, 14:19
Мега много ми се ходи на работа, там поне се занимавам с нещо, ново е и интересно, а и не ме занимават разни хора с разни глупости.
Niakoitam
06-02-2016, 15:11
Да не зарибяваш някоя в работата ти? :D
тялото ми се чувства изтаксувано на боклук, мамка му
AnarchyBoy
06-02-2016, 16:15
Да не зарибяваш някоя в работата ти? :D
Не, просто е ново и интересно.. много време се борих за да я получа. Доходоносна е, колегите са пичове, всичко е перфектно с единствения минус, че е на 150 километра от нас. (140 да сме точни.) Но се преживява.
LoadRunner
06-02-2016, 16:32
бахти гадния палец, рънър
абе сладичък е
знам че ти се иска да го посмучеш
LoadRunner
06-02-2016, 16:34
Не, просто е ново и интересно.. много време се борих за да я получа. Доходоносна е, колегите са пичове, всичко е перфектно с единствения минус, че е на 150 километра от нас. (140 да сме точни.) Но се преживява.
не, не се преживява а е до време и то много скоро ще дойде
най-адекватното е да си наемеш квартира с някой
а ти защо си толкова неадекватен че да пътуваш 140 км до няква си работа, да не си в америка
AnarchyBoy
06-02-2016, 16:51
Ми познавам хора дето са от по 15 + години и нямат проблем а са със жени и деца. До там има магистрала, стигам за час и 10-15 минути не е кой знае какъв проблем, редуваме се да караме и в месеца ми се пада да карам 3 пъти, съответно ми излиза към 60-70 лева на месец, не е болка за умиране, а самото каране не е кой знае какво, не е всеки ден (работата е 2 на 2 с много почивно време), проблема, че ставам с час по-рано също не е кой знае какъв, аз съм си ранобуден. Евентуално ще се преместя по-близо, но за сега и така ми е добре. Преживява се, проблем ми е като не карам аз, че след нощна заспивам.. буквално, а не обичам да си разцепвам съня и се държа буден в колата, за да си се наспя в нас. Но това са няк'ви малки детайли нищо значително.
golemiq_korab_minava
06-02-2016, 17:00
коя бензиностанция си, да заредя.
AnarchyBoy
06-02-2016, 17:07
Точно за бензиностанция ми правят проучване по ЗЗКИ. Абсолютно.
LoadRunner
06-02-2016, 17:12
коя бензиностанция си, да заредя.
еее браво бе
един път май и ти ще познаеш, не се бях сетил ма си е точно в десятката
AnarchyBoy
06-02-2016, 17:23
еее браво бе
един път май и ти ще познаеш, не се бях сетил ма си е точно в десятката
:lol: Така е, това е тъжната истина, бензинджия съм, вече всички бензиностанции са преместeни в едно от министерствата. :(
Нали осъзнавате, че ако е бензиностанция и у мойто село има? :razz:
golemiq_korab_minava
06-02-2016, 17:28
ти си в специална министерска бензиностанция... далеч от населени места, защото има дискриминация към не белите хора.
LoadRunner
06-02-2016, 17:30
:lol: Така е, това е тъжната истина, бензинджия съм, вече всички бензиностанции са преместeни в едно от министерствата. :(
Нали осъзнавате, че ако е бензиностанция и у мойто село има? :razz:
а ти нали се сещаш че нямаш образование д аработиш в министерство и там плащат 450лв (и то при условие че си завършил висше)
и за какви доходи говориш само ти си знаеш
явно всеки си има различни представи за стабилен доход
AnarchyBoy
06-02-2016, 17:32
Към министерство. ;) Не в такова. :lol:
AnarchyBoy
06-02-2016, 17:33
Както и да е, вие сте специалисти тука по-всичко, бях забравил ;д
Па и кво работим не ви влиза в работата, важното е, че не е 450 лева, а много (много) над, яж си краставиците там, т'ва е, гледай си в твойта заплата и живот. :lol:
LoadRunner
06-02-2016, 17:33
а да не би случайно майка ти да те е уредила в ЦРУ нали е работила там
AnarchyBoy
06-02-2016, 17:34
ти си в специална министерска бензиностанция... далеч от населени места, защото има дискриминация към не белите хора.
Абсолютно така е. Със сигурност.
AnarchyBoy
06-02-2016, 17:34
а да не би случайно майка ти да те е уредила в ЦРУ нали е работила там
Не в ЦРУ, към Интергалактическата шпионска служба съм, ооолигофрен. :lol:
AnarchyBoy
06-02-2016, 17:35
Ако бяхте малко от малко умни, щяхте да проверите какво е ЗЗКИ и за какъв вид работа се използва. :lol:
Ама на вас човек трябва всички да ви предъвче за да го схванете, а ти за образование ми говориш... ;дддддддддд
LoadRunner
06-02-2016, 17:36
важното е, че не е 450 лева, а много (много) над
имам чувството че сам себе си опитваш да се убедиш че си високо заплатен кадър без образование
ако си станал сводник все пак евала
поне ще имаш десетки левове, не се и съмнявам
AnarchyBoy
06-02-2016, 17:38
:lol: Няма нужда да се убеждавам. ;)
безнадежден случай си ти момче ;д и в прав текст да си кажа к'во работя ти пак няма да схванеш за какво иде реч ;д
LoadRunner
06-02-2016, 17:41
виждам че още си ниска топка
golemiq_korab_minava
06-02-2016, 17:41
сложено синче на политик към държавен пост, което да лапа пари на данкъкоплатците. Ма силно се съмнявам. По-вероятно е варианта с бензиностанцията на небелите.
AnarchyBoy
06-02-2016, 17:42
виждам че още си ниска топка
Така е. :(
AnarchyBoy
06-02-2016, 17:43
сложено синче на политик към държавен пост, което да лапа пари на данкъкоплатците. Ма силно се съмнявам. По-вероятно е варианта с бензиностанцията на небелите.
Абсолютно син на президента съм, ама работя с черни мамби крадем наФта бидзин и мИтан продааме го еутино у сеуо.. :(
/афк впрочем, колкото и забавно да ми е с двама клоуни, ще изляза, айде.. хумористи
Ако бяхте малко от малко умни, щяхте да проверите какво е ЗЗКИ и за какъв вид работа се използва. :lol:
Ама на вас човек трябва всички да ви предъвче за да го схванете, а ти за образование ми говориш... ;дддддддддд
кратуно куха, най-малкото искат висше за тва, което уж работиш
а знаем как в университета са те били като куче, защото толкова те харесват
LoadRunner
06-02-2016, 18:31
хахах
къв университет? сериозно
то това не е ли в списъка му с мечти
Fisherman
06-02-2016, 18:42
всички писали през последните 3 страници в тая тема общо имат 45 хромозоми
divergent
06-02-2016, 18:57
Гледах "Каръци" и идеята невероятно точно се напасна с моите чувства и емоции. :D
Просто потъпках и малкото достойнство, което ми беше останало. Бях си обещала до последно да си отстоявам своето и да не поддавам, но положението ме притиска и съм принудена да си причиня същото, предполагам този път в още по-лош вариант. Както и да е, намирам се в позиция, в която аз поставям условията, и ще опитам да направя положението колкото се може по-поносимо за мен. До този момент не бях усетила колко съм зле от факта, че отново съм зарязана сама без подкрепа отникъде. Може и сама да съм си виновна и за това, но пък не намирам за удачно да търся помощ от хората за проблемите си. То си ми личи, че съм зле, който иска, сам ще се отзове.
divergent
06-02-2016, 18:59
всички писали през последните 3 страници в тая тема общо имат 45 хромозоми
някой с Даун ли изкара? :D
Ми, дауна е тризомия на 21-ва хромозома, а нормално човекът има 46. Знам, че беше шега, просто не се вписва добре хд.
Аззз съм добре. Още си чакам цикъла...
Днес успях да свърша почти всичко от заплануваното, но основното - не...
//да се сблъскаш с проблемите в здравеопазването и некоректното лекарско отношение...
Утре борбата продължава... :///
Fisherman
06-02-2016, 19:24
някой с Даун ли изкара? :D
даун имат 47
излиза,че и ти си писала през последните няколко страници,не се отнася за теб,не се познаваме
Юли, на бокса много ли те млатят в главата?
ми начинаещ съм още но ползваме каски там иначе не мога да се оплача
Още си чакам цикъла...
идваааааааамммммммм
GuardianAngel
06-02-2016, 19:42
офффф.....просто ...нямам думи...
YoungBloodZ
06-02-2016, 19:43
офффф.....просто ...нямам думи...
;[
AnarchyBoy
06-02-2016, 19:46
кратуно куха, най-малкото искат висше за тва, което уж работиш
Нем, не искат висше. :)
И са ме "били" викаш :lol: Смешки говориш е така да си проветряваш устенцето прокажено, смешен си. ;) Само показа колко си невеж ;д и за работата и за курса ми в университета ;д
А до рънъра отдолу, да имам завършен 2ри курс прекъснах ся заради работата, след 1 година ще продължа. ;) лел ;о общо ще пропусна 2 години, мъч сад.
А до рънъра отдолу, да имам завършен 2ри курс прекъснах ся заради работата, след 1 година ще продължа. ;) лел ;о общо ще пропусна 2 години, мъч сад.
доколкото ти сам си казвал
беше прекъснал понеже всички те мразили
в университета и те третирали като парцал
заради коя работа си бил прекъснал
ти до миналия месец бачкаше пазач на дървете
AnarchyBoy
06-02-2016, 20:10
Ми не е до миналия месец, и никога не съм казвал, че всички са ме третирали като парцал и са ме мразили, това са си нек'ви твой фантазии.. ;)
Кой ме мразеше? путките дето наебах ли, щото точно от курса е имало случаи (Its proveable) дето са ми се молили? Или 2те момчета (общо бяхме 3) с които си бяхме приятели и си пиехме бирата след лекции (с единия у щутгард, с другия си перехме дота всяка вечер)? С всички от групата си поддържам контакт с изключение на един двама. Повечето са мега пичове, пак с един два изгнили.. ;) Т'ва. Не те знам на к'ви наркотици си, но първо спри да се вълнуваш от мене щото аз за теб знам само, че си някъв дърт и извратен, второ спри с делюзиите, смешен си.. само вятър си правиш.
'мразели ме' хахахахахаххахахаххахахах ахаххахахахахаххахахахаха хахахахаххахахахахахахаха ххахахахахахахахахахаххах ахахахаххахахахахахаххаха хахфилмархахахаххахахахах ахахаххахахахахахаааааааа аааааааааааааааххахахахах а.
LoadRunner
06-02-2016, 20:12
анархи защо се излагаш така
че заради работата си прекъснал, айде ще ти говоря като на малоумен
нали през последните 2 години играеше само игри и се молеше да те земат на тая работа
значи поради други причини си прекъснал
и очевидно си ги казвал и във форума ма аз ся разбирам
divergent
06-02-2016, 20:12
даун имат 47
излиза,че и ти си писала през последните няколко страници,не се отнася за теб,не се познаваме
Обърках се, че са с една по-малко, вместо повече, сори. Един път ще реша да се направя на умна и ще се изложа. :D
AnarchyBoy
06-02-2016, 20:16
анархи защо се излагаш така
че заради работата си прекъснал, айде ще ти говоря като на малоумен
нали през последните 2 години играеше само игри и се молеше да те земат на тая работа
значи поради други причини си прекъснал
и очевидно си ги казвал и във форума ма аз ся разбирам
6 месеца. :) Поне като ще се правиш на тарикат да помниш разни неща, помни ги. ;)
Прекъснах преди точно 1 година (колегите ми завършват сега 3ти курс). Аз 3тия не го почнах. (Тази работа ми беше цел, трябваше да развия някои неща в себе си и да чакам конкурс, той се появи декември, на 18ти май свърши) Това са причините да прекъсна.
А пари изкарвах от гейминг от малък, но главно от около 1 година (когато прекъснах) преди това работех. Айде батенце, спри ти да се излагаш. Поне ако ще столкваш, столквай правилно.
AnarchyBoy
06-02-2016, 20:16
Лека, че треа ставам за работа утре. Ако толкова ви мъчи и ви е интересно. Влизате в гугъл пишете ЗЗКИ > гледате за к'во служи > разбирате какво работя.
Да сте тъпи да сте тъпи, колко да сте тъпи. :/
Прекъснах преди точно 1 година (колегите ми завършват сега 3ти курс). Аз 3тия не го почнах.
"колегите" ти в момента завършват 3-ти
ако си прекъснал преди 1 година
значи не си завършил 2-ри
а всъщност даже май и първи не беше довършил
щото две забременели от теб, а една направила
опит за самоубийство
щом ще си фантазираме
Ей, цял ден се ебава с мен, ще го потроша утре! Не знам кво прави и кво иска ама ше го пречукам!
AnarchyBoy
06-02-2016, 20:21
"колегите" ти в момента завършват 3-ти
ако си прекъснал преди 1 година
значи не си завършил 2-ри
Завърших 2ри и прекъснах не съм почвал 3ти, те го почнаха и сега го завършват, тъп ли си или к'во
? Преди 1 година колегите ми и аз, завършихме 2ри. -_- Като казвам "точно 1 година" нямам предвид баш днес. ;д след 2ри курс аз спрях да уча те продължиха, мина се 1 година ся те завършват 3ти, а аз не.?! Ебати не е много сложно, как да е замотах се ;д вие сте кенефи ае лека. ;д
Ей, цял ден се ебава с мен, ще го потроша утре! Не знам кво прави и кво иска ама ше го пречукам!
такива неща не се пишат пред всички
утре ще вземе да му се случи нещо
и ще видиш прокурорите как си вършат работата
Завърших 2ри и прекъснах не съм почвал 3ти, те го почнаха и сега го завършват, тъп ли си или к'во
? Преди 1 година колегите ми и аз, завършихме 2ри. -_- Като казвам "точно 1 година" нямам предвид баш днес. ;д след 2ри курс аз спрях да уча те продължиха, мина се 1 година ся те завършват 3ти, а аз не.?! Ебати не е много сложно, как да е замотах се ;д вие сте кенефи ае лека. ;д
мяууууууууу
що не взе три години за една
и сега щеше да си професор
професор и по друго, щото си
професор по измислици
такива неща не се пишат пред всички
утре ще вземе да му се случи нещо
и ще видиш прокурорите как си вършат работата
Хич ми не е! Убивам и излежавам, ако се наложи!
GuardianAngel
06-03-2016, 05:29
Хич ми не е! Убивам и излежавам, ако се наложи!
Подкрепям колежката :lol: ,потроши го(злосторника) ,аз после ше го оправя да го потрошиш още един път.
divergent
06-03-2016, 09:31
Яко ми стана, нахлуха много приятни спомени, за кофти моментите не се сещам. Очертава се да е голям цирк с тези таланти, ако не друго, поне ще ни е забавно.
Дейм, баси тъпотията, никой не ме отразява. :дд Искам внимание, бе! :ддд Веднъж да ми се общува, значи, и никой да не ме иска.
станала си много общителна
Отново кошмар...
Дъа. И цял ден го усещам като непроятен вкус в устата, като след пиянска вечер.
Привидно съм добре, но отвътре се чувствам... неопределено. Неопределено гадно.
Дъа. И цял ден го усещам като непроятен вкус в устата, като след пиянска вечер.
Привидно съм добре, но отвътре се чувствам... неопределено. Неопределено гадно.
my nigga
в 98% от времето си съм във филм
рационално погледнато след няколко месеца няма да ми пука за нещата, които ме тормозят сега
така че ще се опитам да не мисля изобщо : D
заеби.
само че кофтито е че от много тревожност соматизирам и правя сърдечни болки, които са изцяло на психическа основа
хуахуа хуа- колко съм луда 8-)
желая прекрасен остатък от деня на всички. баси якото време, само за разходка
anonymous990763
06-03-2016, 15:39
Като по чудо този път съм сравнително доволна.
my nigga
Кво имаш предвид хд
golemiq_korab_minava
06-03-2016, 20:10
Кво имаш предвид хд
iska nepriqten vkus v ustata :D
че и аз съм така, кво мога да имам предвид :Д
Понякога (често) схващам бавно без живата интонация.
Понякога (често) схващам бавно без живата интонация.
бавнярка :/
AnarchyBoy
06-04-2016, 07:30
Пия кафенце и
https://www.youtube.com/watch?v=0t2tjNqGyJI
След малко ще изляза да си свърша малко лична работа и после лягам, че довечера нощна.. ;д ае приятен ден на вс
бавнярка :/
<3
Нз кво да мисля. От една страна ми писна да се лутам. От друга това безрамково нещо не ме притеснява. От трета си казвам, че не е правилно да нямам норма/граница. Мило е. Особено сега.
може ли да ти задам един въпрос?
Dagichka
06-04-2016, 09:04
Анархи, покажи си татуировките бе. лъжечко такъв
im fine, емоционалността ми от вчера май накара някои хора да се осъзнаят, ще видим какво ще стане.. и съм бясна на колегите ми, безгласни овце такива, грр
https://images.rapgenius.com/c364b701f4aeda1f82d0e7976f40c51b.480x624x1.jpg
новият татус на анархи :lol: ахахахахахха
divergent
06-04-2016, 13:35
Екстра съм, по-хубав вариант на графика няма как да има, пу, да не си го урочасам! И се очертава, че като не броим заплатата, за два дни изкарвам парите, които докато учех получавах за цялата седмица. Една се опитва да ми се репчи, ама я поставих на мястото ѝ, за тъпи селянки нямам нито време, нито нерви.
je suis like a kamuk
Има ли общо с тая песен (https://youtu.be/7QU1nvuxaMA) или е в по-банален смисъл ;д?
Има ли общо с тая песен (https://youtu.be/7QU1nvuxaMA) или е в по-банален смисъл ;д?
lulz, не я знаех тази песен :D готина е
предполагам че в по-банален смисъл Д:
за пореден път не сгреших
жалко надявах се да греша само се чудя дали мога още да прощавам на хората
Hey little sister,
I know I haven't been around,
Let me say what's on my mind
I have to say what's on my mind
Съботна носталгия. Милите ми сестрички, така очаквам с нетърпение да ги видя на родна земя... Единствените ми толкова ценни приятелства. <3
Харесва ми, че съм станала общителна и доста по-усмихната с всички. Като се има предвид преди колко бях затворена и постоянно се зверих, сега съм направо цветенце! :D Промяната ми определено е в положителна насока и най-хубавото е че я осъзнавам, усещам и мога да се нарадвам на момента.
И все пак биполярността ми много си казва думата. Половин час ми е тъпо за нещо, после решавам, че грам не ми пука и така си и остава, но не разбирам защо напоследък си сменям мнението толкова бързо. Сигурно съм много изнервяща на моменти. :D
Преди 2-3 месеца си харесах нов татус и много ми се искаше да го направя още миналия месец, но нещо ме спря (сигурно идващите жеги и факта, че ще го съсипя, ако ходя на плаж) и сега ще трябва да чакам поне до средата на септември.. а аз съм от нетърпеливите, обаче каквото-такова, сама си реших така. ;d
Като цяло свежичко ми е горе/долу, но да видим до кога. :D
Niakoitam
06-04-2016, 21:49
Връщам се мислено назад месец и половина във времето и все повече сякаш започвам да усещам готините чувства и емоции от...определения тип сънища, които сънувах през последните бая години. Живот, който не ми допада особено, някаква рязка и неочаквана граница и след това живот, който много ми допада и въпреки известната носталгия вече няма как да се върна към стария, защото от него има останали само бледи следи...
Та сега нищо все още не е сигурно въпреки, че вече се пускат реплики от важни лица за евентуална постоянна работа след тази, но го има това чувство дето ме връща към тези сънища. Дано не е поредната заблуда, но...сякаш точно в момента преминавам границата между тези "два свята". Така се подредиха нещата, че поне на този етап през по-голямата част от времето не съм просто един придатък на баща ми. Имам и време да подишам без неговото присъствие. Не съм и постоянно залепен за компютъра, нямам чувството, че времето просто си минава покрай мен и ме заобикаля, доста по социален съм, запознах се с много нови хора и продължавам да се запознавам с още нови хора. Забавлявам се покрай тях. Изкрвам си пари, трупам стаж, осигурявам се.Постоянно се засичам, напоследък поне по веднъж на ден със съученици, съученички или просто познати, което от отдавна не е било. Мога да кажа, че си имам и три нови приятелки поне засега. Е, вярно по мургавички, но и много печени и си се забавляваме яко на работа. Двете са си се обявили за циганки, а третата дето е и малко по-бяла казва, че е българка. Поне моментно сякаш разни мои страхове изчезват или се притъпяват.Шивачките се оказаха по дъртички и предимно ги слушам без да говоря. Има и две по-млади и готини девойки, с които все още и здрасти не си казваме.Едната май си има някакви любовни проблеми с бивше/настоящо гадже, а другата понякога си пуши самичка и не мога да твърдя със сигурност, но май ми се стори, че я виждах периферно, че докато не гледам ме наблюдава въпреки, че отскоро се засичаме и то само няколко пъти досега.
И така
Иначе вече съм по средата на втория месец и чакам с нетърпение третия. И ако онова предсказание за него наистина се окаже вярно ще е много интересен и запомнящ се месец.:)
Знае ли човек. Щом толкова много промени, надявам се не просто краткотрайни настъпиха при мен за месец и половина, какво ли може да се случи след още месец и половина...:)
Дадада!!! Правилният избор съм направила, определено! За пореден път го виждам! Как може толкова малки неща да имат тякъв смисъл за мен... <3 Обичам го!!! Може да е всякакъв - деспотощичен и на моменти твърде крив - но когато реши, е най-добрият Човек на света. <3 И го обичам още повече, отколкото снощи!
как е живота, корб
Niakoitam
06-05-2016, 06:52
как е живота, корб
Този въпрос рязко поражда в мен любопитството дали все още чата ви съществува? :)
LoadRunner
06-05-2016, 08:37
...определения тип сънища, които сънувах през последните бая години.
.........................................., но го има това чувство дето ме връща към тези сънища. Дано не е поредната заблуда, но...сякаш точно в момента преминавам границата между тези "два свята".
И така..........
И ако онова предсказание за него наистина се окаже вярно ще е много интересен и запомнящ се месец.
Щом толкова много промени, надявам се не просто краткотрайни настъпиха при мен за месец и половина, какво ли може да се случи след още месец и половина...:)
не искам да ти омаловажавам ценния момент в който си сега но искам да ти кажа че си един голям наивник или просто начина по който се изразяваш те прави да изглеждаш наивен и глупав
Niakoitam
06-05-2016, 09:03
А аз искам да ти кажа друго нещо.
Нека живота ми продължи да се развива по начина, по който ме кара да изпитвам същите чувства и емоции като от тези сънища и метафорично погледнато да си случва баш същото защото сънищата ми ми даваха поне процент надежда за бъдещето ми....досега, и въпросното предсказание наистина да е вярно, защото наистина го желая със цялото си сърце, пък такива рационални типчета като теб дето вярват само на това дето могат да докоснат, помиришат и хапват, какво ще говорят в някакъв си форум за мен въобще не ми и пука. Затова и често не съм баш истински пред заобикалящите ме хора от реалността. Не съм чак толкова силен за да понеса последиците от тези си действия...:)
Иска ми се това да стане реалност. Въпреки трудностите, които осъзнавам, че ще са факт. За пръв път наистина се замислям какво би било. Не че преди не съм, просто не осъзнавах какво реално би било. В главата ми беше само идеята за това. Хубаво е да усетиш този тласък. Но ме е страх. Знам, че това е само в главата ми, и въпреки всичко ме е страх да не греша.
Не съм вярвала, че някога ще ми правят впечатление такива дреболии. Все пак трябва да спра да го показвам, пък и да спрат да ме интересуват. Не искам да се самообвинява заради моите глупости...
LoadRunner
06-05-2016, 11:43
А аз искам да ти кажа друго нещо.
Нека живота ми продължи да се развива по начина, по който ме кара да изпитвам същите чувства и емоции като от тези сънища и метафорично погледнато да си случва баш същото защото сънищата ми ми даваха поне процент надежда за бъдещето ми....досега, и въпросното предсказание наистина да е вярно, защото наистина го желая със цялото си сърце, пък такива рационални типчета като теб дето вярват само на това дето могат да докоснат, помиришат и хапват, какво ще говорят в някакъв си форум за мен въобще не ми и пука. Затова и често не съм баш истински пред заобикалящите ме хора от реалността. Не съм чак толкова силен за да понеса последиците от тези си действия...:)
:Д:Д
Niakoitam
06-05-2016, 11:50
:Д:Д
Всъщност се чувствам щастлив, когато успявам да забавлявам хората. Радвам се, че и с теб успях...;)
divergent
06-05-2016, 17:58
Вчера вечерта влиза една в ресторанта, загледах я малко и като ме подмина като ме напуши един смях... Идва управителката и ми вика "Тва е свекървата, нали?" Какъв е тоя късмет не знам, ама се падна в моя район. В началото ме гледаше лошо и май не ме позна говедото, ама накрая толкова топло ми се усмихваше. А аз само си гледах самодоволно и си мислех "Нека види какво изпуска." :D Явно ѝ е харесало снощи, понеже днес пак дойде. Отидох да си я посрещна и този път още от началото като ми се ухили, даже ме прегърна и попита кои са моите маси, за да я обслужвам пак аз. Най-забавното е, че пратих няколко загатващи съобщения на сина ѝ и той не може да загрее, понеже никаква идея си няма, че изобщо работя. А колегите още от снощи ме бъзикат заради управителката, която раздрънка на всички каква връзка имаме с "мамето". А аз продължавам да си се забавлявам и си събирам бакшишите от нея за чеиза. :D
Ура пак умирам бавно ...
Мъка ли ти е, Тони?
Мъка ли ти е, Тони?
Нещо много по-лошо е.
Нещо много по-лошо е.
Искаш ли да убиеш някого?
написах 3 реда и ги изтрих
shit, Bubu
divergent
06-05-2016, 19:06
Мале тая Жаклин толкова да ме дразни с поведението си, че нямам думи.
Хехехе, гадта и днес остана с мен. :3 Довечера чак ще си ходи. Доволно съм!!! Сега и изпита да мине и всичко точно.
имам да уча за изпитите, а само лежа и ям..
Влязох в работен ритъм. В академичен ми е все още трудно, а трябва в най-скоро време да се случи, защото имам толкова много да уча...
и две курсови
а си имам нова играчка :/
и май и това ще си остане само в главата ми, а можеше да не
и не ми се иска
твърде богат вътрешен свят
но трябва да се съсредоточа върху други неща
приоритети
само и да ги спазвах
less think more do
https://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/5E8B9B78-08F4-4E47-B01B-C4B244B67E4D/0/ZPT.pdf
има и много по-притеснителни задаващи се простотии
divergent
06-06-2016, 11:01
Напрегната, изморена и ядосана.
Сърби ме дясното коляно. Леко изнервен.
golemiq_korab_minava
06-06-2016, 11:12
и ти ли ще споделяш чувствата в дневника ;д
Е какво пречи? Защо почти всички се отнасяте толкова отвратително с мен. Вече се чувствам не леко изнервен, а силно наранен.
От няколко дни се води яростна атака с обиди към мен.
golemiq_korab_minava
06-06-2016, 11:27
Абе тук всички много чувствителни. Вместо да се засягате от разните му коментари, не е ли по-добре... не знам, смисъл няма никакъв.
И да, на теб няма как да повярвам, че се чувстваш наранен. Имам усещане, че нарочно се правиш. Но нямам лоши мисли към теб. Всъщност към никого от форума нямам лоши мисли. С някои няма какво да си кажа на приказка, не ги и чета, но не ги мразя. Може да нареждам хубаво други, защото ме ядосват с глупостите си, и честно казано, не проявявам какъвто и да е интерес към тях.
Бобчето не те ли сърби?
Бобчето не те ли сърби?
Сърбеше. Минало време.
golemiq_korab_minava
06-06-2016, 11:44
И ако псувам някой изрод. Това не означава, че го мразя. Само констатирам, че е грешка. ;)
Агарта, умен си.
YoungBloodZ
06-06-2016, 11:51
И ако псувам някой изрод. Това не означава, че го мразя. Само констатирам, че е идиот.
.
korab-е:
Корабчето не е манипулатор. Той е най-примерният потребител. Защо всички го нападате, девианти!?
Всъщност го харесвам. Не го нападам, напротив.
Радвам се да го чуя. Защото малко нормални потребители останаха. Би трябвало да се подкрепяме.
Вие смятате, че понеже имаме разногласия и съм по-груб, когато реша да съм сериозен, вместо да троля, не харесвам някого... Грешите. korabът мисли. Може да не е по начина, по който да му е най-полезен, но въпреки това мисли. А аз уважавам това. А вие си мислете каквото искате за мен. :)
Това е за теб. Да си знаеш, че като се заяждам, не е с лошо.
golemiq_korab_minava
06-06-2016, 11:55
YoungBloodZ
Не. Идиота е идиот. А други хора са родени без чувство за вина, правят ненормални неща, умни са. Не са идиоти. Глупака не може да направи много... Но да не забравяме, че безкрайно умни хора няма. Умните привидно правят най-големите глупости. Свързани с по-големи последствия.
Агарта. Да, видях. Ще го имам в предвид.
I got 99 problems
but a roommate ain't one
http://www.4smileys.com/smileys/cool-smileys/smiley-with-glasses04.gif
Не можеше да цикъла да ми дойде и мине в по-подходящ момент хд
Добре ми е. Само, ако нямах толкова за учене...
Цикълът минава, сърбежът е вечен!
I got 99 problems
but a roommate ain't one
http://www.4smileys.com/smileys/cool-smileys/smiley-with-glasses04.gif
;/
тялото ме боли, душата ми кърви
да, сравних душевността си с вагината на иваа[a]
Нашата рода изби рибата последните няколко дни.
5 човека в рамките на 3 дни влязоха в болница. По съвсем различни причини.
А имам гадното усещане, че аз ще съм следващата печеливша, номер 6.
Може и да ми се размине, но този път се усеща по-сериозно от преди.
LoadRunner
06-06-2016, 20:38
ONLY GOD CAN JUDGE ME
Seen
._.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/89/cc/30/89cc300620d682bb6886e5b5c065479f.jpg
Нощно похапване - любимото ми! Трябва да си лягам веднага след вечера, че имайки предвид колко рано вечерям и колко късно си лягам, не е добре. ИзпитО мина, на предния имам задоволителни резултати... Беше хубаво да е тук три дни. Освен тва си имам и играта, която две години мрънкам, че не мога да заредя... Още две седмици и Мечето си е тук. <3 ЛЕТЯ!!! Нямам търпение да се видим вече, от рождения му ден не сме се виждали. :3 Да минава вече времето и да си го видя. <3
успешни матури, евала копеле
YoungBloodZ
06-07-2016, 15:17
успешни матури, евала копеле
браво бе, тигър! с колко ги взе?
Две и половина.
KaRiNa.Ni
06-07-2016, 17:29
Чувствам се повече от прекрасно.
тялото ме боли, душата ми кърви
да, сравних душевността си с вагината на иваа[a]
Awe ey
Само на мен може да ми се случи такова нещо. Като магнит съм явно. И съм още по-разочарована от зяпачите. Нвм, кетопрофенът е прекрасно нещо.
*фишка, ако четеш това, дай мнение за него.
АгентМура
06-07-2016, 18:17
Чувствам се като млад Шогун тъпчещ азиатзи по ринга на Прайд!
divergent
06-07-2016, 18:34
Само хубави неща, разкарах едни хора от живота си, срещнах нови... Разбира се, много ми е гадно, но пък знам, че е за добро. Иначе като си видях оценките от матурите се разревах от щастие. После си видях и оценката от изпита... Човече, това е нереално.
с тоя курвалък ще се разоря скоро че и психически ме натоварва
много е трудно да общуваш с жена която има 18 думи в речника и знае само да харчи
ако знаех щях да водя самостоятелна форма на полов живот
много е трудно да общуваш с жена която има 18 думи в речника и знае само да харчи
Не е толкова трудно, ако имаш достатъчно, за да мълчи и да харчи. А когато ти потрябва само долната част на тялото - звъниш.
Чувствам се като млад Шогун тъпчещ азиатзи по ринга на Прайд!
:Д :Д :Д
нема да ги биеш, само стреляш
5,68 и 5,74 бг/англ
не мога да повярвам как ми се случват някви важни неща, за които ми е се тая, а седя и се дразня на някви мега тъпотиите, чуек, майка му де**
Не е толкова трудно, ако имаш достатъчно, за да мълчи и да харчи. А когато ти потрябва само долната част на тялото - звъниш.
тая ще я търпя до утре на обяд после да си хваща влака и от дето е дошла
в буквалния смисъл
LoadRunner
06-07-2016, 20:53
тая ще я търпя до утре на обяд после да си хваща влака и от дето е дошла
в буквалния смисъл
а такаа
аз ко казах
5лв за такси и тва е
5лв за влак също ще стигнат ако е със студентско намаление
по-скоро ученическо, харитов цака малки коври
YoungBloodZ
06-07-2016, 22:31
5,68 и 5,74 бг/англ
браво
идеални оценки
не мога да повярвам как ми се случват някви важни неща, за които ми е се тая, а седя и се дразня на някви мега тъпотиите, чуек, майка му де**
Познато... :D
по-скоро ученическо, харитов цака малки коври
тая си взе матурите вече не се брои за ученичка
хем искам
хем знам, че е по-добре не сега
hold your horses woman
има времи за всичку
а и поне в момента не зависи от мен, тъй че е ок
като в 6-ти клас, същите драми, хаха
IseeDEADbodies
06-08-2016, 10:02
Out of the night that covers me,
Black as the pit from pole to pole,
I thank whatever gods may be
For my unconquerable soul.
In the fell clutch of circumstance
I have not winced nor cried aloud.
Under the bludgeonings of chance
My head is bloody, but unbowed.
Beyond this place of wrath and tears
Looms but the Horror of the shade,
And yet the menace of the years
Finds, and shall find, me unafraid.
It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the master of my fate:
I am the captain of my soul.
П.Т - Още не мога да спра да го мисля. Опрл. никога няма да си го простя това... това беше глупост от нови и невиждани висоти дори и за моята особа.
КИЙС! :smt077
По-добре сам.
divergent
06-08-2016, 12:19
5,68 и 5,74 бг/англ
машинаа, браво!
divergent
06-08-2016, 12:22
Като пребита съм, въобще не съм на кеф, боли ме главата, а точно на сгъвката на коляното ми се е пукнал един капиляр, та куцам като пълно бангало и ме боли супер много. Ще се мре. И онова магаре така ме изнервя... Разкарахме се, то е ясно, ама ме е яд, че не получиш възможността да му кажа някои неща, а сега не върви за това да го търся.
когато не ти идват техниците да ти оправят нета си го оправяш сам
LoadRunner
06-08-2016, 17:03
когато не ти идват техниците да ти оправят нета си го оправяш сам
тва не важи само с техниците
важи и с жените
Мн странно, противоречиво. Нз това ли е пословичното женско мислене, но едновременно чувствам и трите възможни варианта - искам, не искам и ми е все тая. Wtf. Ориентирай са, бе, момиче.
anonymous990763
06-08-2016, 18:02
Пренати. Навсякъде пернати.
ох, много е сладък както се е загрижил така
не че е безпричинно, де, поотпуснах се малко
ама е хубаво, че си имам такова другарче, прави всичко още по ^_
ох, много е сладък както се е загрижил така
не че е безпричинно, де, поотпуснах се малко
ама е хубаво, че си имам такова другарче, прави всичко още по ^_
нов съквартирант ли Боби?
утре ще се мре
две смърти няма ако ще мрем да мрем като герои
IseeDEADbodies
06-08-2016, 22:33
И днес отново ми се случи... к'во се случва с мен ? Добре, че беше тя <3 След това прочетох малко за това и стигнах до някои доста неприятни заключения. Стана време да спя, стига съм мислил.
divergent
06-09-2016, 11:48
Фък, не мога да се регистрирам за електронното банкиране. И пинът ми е много тъп. И картата е грозна. Искам от онези с рибките.
golemiq_korab_minava
06-09-2016, 11:50
две смърти няма ако ще мрем да мрем като герои
Само да не умрем като слепи роботи.
Niakoitam
06-09-2016, 15:01
Фък, не мога да се регистрирам за електронното банкиране. И пинът ми е много тъп. И картата е грозна. Искам от онези с рибките.
Пинът се сменя при желание ;)
На коя банка?
Аззз съм окей. Мисля.
Очаквам с нетърпение "Съдби на кръстопът". (:
//така е, когато познаваш един от участниците.
Очаквам с нетърпение "Съдби на кръстопът". (:
//така е, когато познаваш един от участниците.
Учелаткото е доста мило момче.
ракши ше стаа коче, майка мо деба
имам да уча за изпитите, а само лежа и ям..
колко познато може да ги слееме ако искаш :D
леле днес след тренировката изядох 4 бонбургера от KFC и пак ми беше малко :razz:
Dagichka
06-09-2016, 19:44
не съм сигурна как съм и кво се случва :д сесията върви повече от добре, но тва не ме надъхва или радва, искам да правя нещо по-смислено с живота си освен да зубря неадекватна теория от миналия век.. и той ми лази по нервите, ок, може би аз реагирам без причина, но всъщност дълбоко в мен има няква причина за това, иначе защо? грр, нищо не знам вече, искам да заспя и да се събудя някъде далеч от всички сред природатаа
Дано този път съдбата е благосклонна към мен. Не мога да направя нищо по въпроса, освен да се надявам, така че именно това ще правя. Не искам нещо/някой/аз да обърка нещата.
Вярвам, че човек, когато силно и истински иска нещо, и се бори, ще успее. Да видим. :))
ForzaFelipe
06-09-2016, 22:44
Вече започвам да си мисля, че нарочно ме избягва...Точно когато най-сетне се взех в ръце и смятам да проведем един много важен разговор, все се случва да не можем да се видим...Е видяхме се, но нямаше как пред всички...Все пак, въпреки че се разминаваме, усещам че не е само при мен...Дано още утре успеем да проведем този разговор и да се разбере веднъж за винаги какво ще го бъде. Пожелайте ми късмет, след 100 години ще направя крачката :lol:
това обяснява всичко
аман от курви
Помня прекрасните времена, когато ръката на ме болеше и можех да си бръкна навсякъде. :3 Беше хубаво!!! И вънувам глупости пак...
АгентМура
06-10-2016, 09:50
:smt085
Какво има, Соло? :smt085 Сладурче такова!
Какво има, Соло? :smt085 Сладурче такова!
Измъчвам се заради едно момче... :smt085
АгентМура
06-10-2016, 10:01
Измъчвам се заради едно момче... :smt085
Защо си го причиняваш? :smt085
Защо си го причиняваш? :smt085
Аз го обичам, а той не иска да ми обърне внимание. :smt085
https://youtu.be/XFkzRNyygfk
<3456789
пумпумпум
поне до средата на август програмата е пълна, та даже и малко след това
ще видим дали това е правилната формула за летата, по-скоро да
https://www.youtube.com/watch?v=ru0K8uYEZWw
Ма точно 2 часа преди да изляза ли трябва да ми се скапва настроението, бе? Винаги все нещо тъпо се случва.
Дано поне като изляза да се забавлявам, че ако е купон като сега направо не ми се мисли. хахаха
дилемата е аз ли имам твърде високи изисквания към мъжете, т.е. трябва да ги посмаля и да не се смятам за специална,
или някои неща са просто недопустими? като напр. да ми праща картинки на порно-актриси, малко е неуважително според мен.
не знам, последно време съм в размисли, че любовта трябва да се заслужи, и че никой, вкл. аз не съм толкова специална, че да очаквам някой да ми гали егото, ама не знам, де, все пак се дразня, не го приемам добре това..
малко клоня към факта, че няма смисъл от неприятни емоции, пък ако ще аз да съм крива и се отказвам, няма смисъл от тези "отношения" :<
dwanewane
06-10-2016, 18:16
mnogo ujasno
Тази вечер май няма да има "Игра на Хорове" в шоуто на Слави. :///
Явно ще догледам мача по БНТ/Нова...
За пореден път осъзнавам как човек трябва да внимава много какво си пожелава, особено на първата падаща звезда, която вижда. За пръв път обмислям тая алтернатива сериозно и за пръв път виждам позитиви от нея. Не съм ядосана или наранена, просто май все на едно място тъпча и взема да ми втръсва яко. Ще видим къде ще му излезе края.
От друга страна не знам дали тя ревнува, че цял следобед се мотах с други хора, или наистина е заета и не може да се видим. Отивам да се изкъпя и ще го лягам, щото почвам да задълбавам много вече, а тва не е хубаво по никой начин.