- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Мда, единия твърди че 90% от науката е в абсолютната малоумна грешка, понеже спящият му Ктхулху не се връзва с реалността и нарича онзи който фейспалмва откачалка.
Добре, добре.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
ти си най-голямата откачакла, повече и от гандалф, който е на второ място след теб, но дано да порастнете някой ден
аз съм нищо и никой т.е. просто марионетка, докато истинският Господ Бог е Който върши делата на Любовта/Правдата, не че аз - това е
^
като ядеш манджа, аз така ще направя!
май доста манджа ще трябва да изядеш, в комбинация с компот от сини сливи и бахур.
Maле дрисльооо. Ако беше пред мене така щеше да ти се разтрепери устичката преди да ръсиш тъпотии.
Открил интернета и започнал да бъде голям и отворен.
Бегай се да изчетеш още шестотин книги, да бъдеш по-умен християнин от стотици католически духовници и тези които директно са говорили с бог и да обясняваш как разните харвардовци и оксфордовци с ебахти трудовете са даунчета в сравнение с теб.
Пишлеме.
Земи си пусни пишлето да не вземеш да го протъркаш и започни да се държиш като нормален човек.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
^ ейй, Гошооо
ей нпп и гандалф, прощавайте ми дришльовци ако съм ви обидил или осъдил, най-вече нпп да ме прощава ако съм го обидил, но все пак лъжесвидетелството му за словото си остава ерес. Това е!
PS: чакайте, забравих цветята - заповядайте по една хризантема, обичам ви.
![]()
Последно редактирано от defender : 01-25-2012 на 13:15
Брей брей брей.
АКТИВНО ОПИТВАЩИ се да бъдеш добър християнино. Гледай едно-две цитатчета от библията върху която току-що се изсра:
Matthew 15:10-11 ESV / 102 helpful votes
And he called the people to him and said to them, “Hear and understand: it is not what goes into the mouth that defiles a person, but what comes out of the mouth; this defiles a person.”
Matthew 15:10-11 ESV / 102 helpful votes
And he called the people to him and said to them, “Hear and understand: it is not what goes into the mouth that defiles a person, but what comes out of the mouth; this defiles a person.”
Ephesians 4:29 ESV / 82 helpful votes
Let no corrupting talk come out of your mouths, but only such as is good for building up, as fits the occasion, that it may give grace to those who hear.
James 3:10 ESV / 77 helpful votes
From the same mouth come blessing and cursing. My brothers, these things ought not to be so.
Ephesians 5:4 ESV / 50 helpful votes
Let there be no filthiness nor foolish talk nor crude joking, which are out of place, but instead let there be thanksgiving.
James 3:6-8 ESV / 34 helpful votes
And the tongue is a fire, a world of unrighteousness. The tongue is set among our members, staining the whole body, setting on fire the entire course of life, and set on fire by hell. For every kind of beast and bird, of reptile and sea creature, can be tamed and has been tamed by mankind, but no human being can tame the tongue. It is a restless evil, full of deadly poison.
2 Timothy 2:16 ESV / 27 helpful votes
But avoid irreverent babble, for it will lead people into more and more ungodliness,
Matthew 12:36-37 ESV / 27 helpful votes
I tell you, on the day of judgment people will give account for every careless word they speak, for by your words you will be justified, and by your words you will be condemned.”
Proverbs 21:23 ESV / 22 helpful votes
Whoever keeps his mouth and his tongue keeps himself out of trouble.
Romans 12:2 ESV / 20 helpful votes
Do not be conformed to this world, but be transformed by the renewal of your mind, that by testing you may discern what is the will of God, what is good and acceptable and perfect.
James 3:11-13 ESV / 18 helpful votes
Does a spring pour forth from the same opening both fresh and salt water? Can a fig tree, my brothers, bear olives, or a grapevine produce figs? Neither can a salt pond yield fresh water. Who is wise and understanding among you? By his good conduct let him show his works in the meekness of wisdom.
Matthew 5:37 ESV / 13 helpful votes
Let what you say be simply ‘Yes’ or ‘No’; anything more than this comes from evil.
Psalm 19:14 ESV / 9 helpful votes
Let the words of my mouth and the meditation of my heart be acceptable in your sight, O Lord, my rock and my redeemer.
Luke 6:45 ESV / 7 helpful votes
The good person out of the good treasure of his heart produces good, and the evil person out of his evil treasure produces evil, for out of the abundance of the heart his mouth speaks.
Ей, божествения.
Ей, лъжеца.
Ей, провалилия се в християнстването.
Ей, затапения.
Как си?
The Bird of Hermes
^ та не разбрах, прощаваш ли ми ако съм те обидил или осъдил.
Последно редактирано от defender : 01-25-2012 на 14:48
стига дразги!, всички спирайте с съденето и това е!, иначе колкото и да си прощавате, пак ще се чопкате
"Защото целият закон се изпълнява в една дума, сиреч, в тая "Да обичаш ближния си както себе си". Но ако се хапете и се ядете един друг, пазете се да не би един друг да се изтребите." Галатяни 5: 14-15
Ако? Профанитета, мръсните картинки, цялостното отношение?
Това са неща САМО И ЕДНИСТВЕНО целящи да ранят и уязвят.
Толкова мръсно и долно поведение е нехристиянско, а насмешливо-лукавият въпрос по никакъв начин не показва някакво "разкаяние".
Ех, ако беше попски син как щеше да те пердаши със сопата да ти избие глупостите от задника
The Bird of Hermes
човешката религия, това е не само йога, хиндуизма, будизма и сатанизма, но дори и исляма, йеховизма и християнството, както и всички други нечисти/неправедни, тя е майката на всичкото верческо/духовно беззаконие а оттам и на всички злини по света, къде е Доброто?!, къде са Добрите хора?!, сякаш останаха само някакви следи от тях?!, човешката религия съсипа всичко - е това е проблема, не че нещо друго, така че, недейте да постъпвате и вие като тях, не ставайте техни подражатели, майната и на всичката надута духовност, ако искате вяврайте в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, и въобще не се занимавайте с духовни интриги ала "иди ми, дойди ми" или "тука има, тука нема", за истинският Господ Бог е типична Изчистената Опростеност към съвсем съвършени и директни Любов, Мир, Неприкосновеност и Равноправие, докато горделивостта, интригите, въртелите, суетата, неправдата, съденето, и въобще злините като цяло са нещата типични за човешката религия
Последно редактирано от npp : 01-25-2012 на 16:17
Всеки вярва в нещо. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДА ЛИ ЩЕ Е ГОСПОД, АЛАХ, БУДА, ДОБРОТАТА, ЕГОИЗМА ИЛИ НЕЩО ДРУГO.
Евро, що си смени ника?
Некъв по-як ли си сега с този ник? Повече мацки ли ти се лепят? Или просто реши да бълваш тъпотий от още един акаунт? Що не си направиш още един, може да имаш по-голям съксес?
Като се регистрира с ник на английски чувстваш ли се по-страшен? А повече европеец?
Попълни ми лексикона и не забравяй да ми пуснеш нещо в пощата!
koshtramba
Тези въпроси към мен ли са ?
Това ми е първият профил в този сайт и по горното ми мнение е първото в тази тема.
Ако имаш някакъв комплекс или проблем няма нужда да ме намесваш и мен.