.
Отговор в тема
Страница 46 от 87 ПървиПърви ... 3642434445464748495056 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 2160
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Айдее, откачалките пак са стоели до 3.

А и май започват да разбират че водят един и същи спор отново.

Може би трябва да схванете че водите същия спор от стотици години с точно тези думи, и хиляди години с малко по-различни. Само дето в единия случай спорещите са били представители на идеите ви вместо вие самите, а в другия другорелигиозни.

Браво, сега може да си порастнете мозъци и да спрете да се къцкате с
    "Моята въображаема представа за това какво въображаемият ни приятел иска е по-реална от твоята въображаема представа за това какво въображаемият ни приятел иска."
    откачалка казва на другиго откачалка
    Последно редактирано от npp : 01-25-2012 на 10:26

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Мда, единия твърди че 90% от науката е в абсолютната малоумна грешка, понеже спящият му Ктхулху не се връзва с реалността и нарича онзи който фейспалмва откачалка.

Добре, добре.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    това е всичко пичаго
    откачалка казва на другиго откачалка
    абе npp, аз пичага ли съм, откачалка ли съм? - кажи нещо.

абе нпп, защо всеки път казваш, че Бог говорел чрез тебе?
    Последно редактирано от defender : 01-25-2012 на 10:38

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    абе npp, аз пичага ли съм, откачалка ли съм? - кажи нещо.
    ти си най-голямата откачакла, повече и от гандалф, който е на второ място след теб, но дано да порастнете някой ден

аз съм нищо и никой т.е. просто марионетка, докато истинският Господ Бог е Който върши делата на Любовта/Правдата, не че аз - това е

Мега фен
    ти си най-голямата откачакла, повече и от гандалф, който е на второ място след теб, но дано да порастнете някой ден
    да беше казал поне, че имам готина прическа и хубава усмивка, баси.

аз съм нищо и никой т.е. просто марионетка, докато истинският Господ Бог е Който върши делата на Любовта/Правдата, не че аз - това е
    абе нпп, а близките ти знаят ли, че си свидетел и че Бог говори чрез тебе и какво казват? Разбират ли те?
    Последно редактирано от defender : 01-25-2012 на 11:08

ти си най-голямата откачакла, повече и от гандалф, който е на второ място след теб, но дано да порастне
    И как да порастна моля?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    ^
    като ядеш манджа, аз така ще направя!

^
    като ядеш манджа, аз така ще направя!
    Що "ще"?

Досега пишки ли си ял?

The Bird of Hermes

Мега фен
    май доста манджа ще трябва да изядеш, в комбинация с компот от сини сливи и бахур.

Maле дрисльооо. Ако беше пред мене така щеше да ти се разтрепери устичката преди да ръсиш тъпотии.

Открил интернета и започнал да бъде голям и отворен.

Бегай се да изчетеш още шестотин книги, да бъдеш по-умен християнин от стотици католически духовници и тези които директно са говорили с бог и да обясняваш как разните харвардовци и оксфордовци с ебахти трудовете са даунчета в сравнение с теб.

Пишлеме.

Земи си пусни пишлето да не вземеш да го протъркаш и започни да се държиш като нормален човек.

The Bird of Hermes

Мега фен
    ^ ейй, Гошооо

Мега фен
    ей нпп и гандалф, прощавайте ми дришльовци ако съм ви обидил или осъдил, най-вече нпп да ме прощава ако съм го обидил, но все пак лъжесвидетелството му за словото си остава ерес. Това е!

PS: чакайте, забравих цветята - заповядайте по една хризантема, обичам ви.

Последно редактирано от defender : 01-25-2012 на 13:15

ей нпп и гандалф, прощавайте ми дришльовци ако съм ви обидил или осъдил, най-вече нпп да ме прощава ако съм го обидил, но все пак лъжесвидетелството му за словото си остава ерес. Това е!

PS: чакайте, забравих цветята - заповядайте по една хризантема, обичам ви.

Брей брей брей.

АКТИВНО ОПИТВАЩИ се да бъдеш добър християнино. Гледай едно-две цитатчета от библията върху която току-що се изсра:

Matthew 15:10-11 ESV / 102 helpful votes

And he called the people to him and said to them, “Hear and understand: it is not what goes into the mouth that defiles a person, but what comes out of the mouth; this defiles a person.”

Matthew 15:10-11 ESV / 102 helpful votes

And he called the people to him and said to them, “Hear and understand: it is not what goes into the mouth that defiles a person, but what comes out of the mouth; this defiles a person.”

Ephesians 4:29 ESV / 82 helpful votes

Let no corrupting talk come out of your mouths, but only such as is good for building up, as fits the occasion, that it may give grace to those who hear.

James 3:10 ESV / 77 helpful votes

From the same mouth come blessing and cursing. My brothers, these things ought not to be so.

Ephesians 5:4 ESV / 50 helpful votes

Let there be no filthiness nor foolish talk nor crude joking, which are out of place, but instead let there be thanksgiving.

James 3:6-8 ESV / 34 helpful votes

And the tongue is a fire, a world of unrighteousness. The tongue is set among our members, staining the whole body, setting on fire the entire course of life, and set on fire by hell. For every kind of beast and bird, of reptile and sea creature, can be tamed and has been tamed by mankind, but no human being can tame the tongue. It is a restless evil, full of deadly poison.

2 Timothy 2:16 ESV / 27 helpful votes

But avoid irreverent babble, for it will lead people into more and more ungodliness,

Matthew 12:36-37 ESV / 27 helpful votes

I tell you, on the day of judgment people will give account for every careless word they speak, for by your words you will be justified, and by your words you will be condemned.”

Proverbs 21:23 ESV / 22 helpful votes

Whoever keeps his mouth and his tongue keeps himself out of trouble.

Romans 12:2 ESV / 20 helpful votes

Do not be conformed to this world, but be transformed by the renewal of your mind, that by testing you may discern what is the will of God, what is good and acceptable and perfect.

James 3:11-13 ESV / 18 helpful votes

Does a spring pour forth from the same opening both fresh and salt water? Can a fig tree, my brothers, bear olives, or a grapevine produce figs? Neither can a salt pond yield fresh water. Who is wise and understanding among you? By his good conduct let him show his works in the meekness of wisdom.

Matthew 5:37 ESV / 13 helpful votes

Let what you say be simply ‘Yes’ or ‘No’; anything more than this comes from evil.

Psalm 19:14 ESV / 9 helpful votes

Let the words of my mouth and the meditation of my heart be acceptable in your sight, O Lord, my rock and my redeemer.

Luke 6:45 ESV / 7 helpful votes

The good person out of the good treasure of his heart produces good, and the evil person out of his evil treasure produces evil, for out of the abundance of the heart his mouth speaks.

Ей, божествения.

Ей, лъжеца.

Ей, провалилия се в християнстването.

Ей, затапения.

Как си?

The Bird of Hermes

Мега фен
    ^ та не разбрах, прощаваш ли ми ако съм те обидил или осъдил.
    Последно редактирано от defender : 01-25-2012 на 14:48

Мега фен
    стига дразги!, всички спирайте с съденето и това е!, иначе колкото и да си прощавате, пак ще се чопкате

"Защото целият закон се изпълнява в една дума, сиреч, в тая "Да обичаш ближния си както себе си". Но ако се хапете и се ядете един друг, пазете се да не би един друг да се изтребите." Галатяни 5: 14-15

Ако? Профанитета, мръсните картинки, цялостното отношение?

Това са неща САМО И ЕДНИСТВЕНО целящи да ранят и уязвят.

Толкова мръсно и долно поведение е нехристиянско, а насмешливо-лукавият въпрос по никакъв начин не показва някакво "разкаяние".

Ех, ако беше попски син как щеше да те пердаши със сопата да ти избие глупостите от задника

The Bird of Hermes

Мега фен
    човешката религия, това е не само йога, хиндуизма, будизма и сатанизма, но дори и исляма, йеховизма и християнството, както и всички други нечисти/неправедни, тя е майката на всичкото верческо/духовно беззаконие а оттам и на всички злини по света, къде е Доброто?!, къде са Добрите хора?!, сякаш останаха само някакви следи от тях?!, човешката религия съсипа всичко - е това е проблема, не че нещо друго, така че, недейте да постъпвате и вие като тях, не ставайте техни подражатели, майната и на всичката надута духовност, ако искате вяврайте в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, и въобще не се занимавайте с духовни интриги ала "иди ми, дойди ми" или "тука има, тука нема", за истинският Господ Бог е типична Изчистената Опростеност към съвсем съвършени и директни Любов, Мир, Неприкосновеност и Равноправие, докато горделивостта, интригите, въртелите, суетата, неправдата, съденето, и въобще злините като цяло са нещата типични за човешката религия
    Последно редактирано от npp : 01-25-2012 на 16:17

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Всеки вярва в нещо. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДА ЛИ ЩЕ Е ГОСПОД, АЛАХ, БУДА, ДОБРОТАТА, ЕГОИЗМА ИЛИ НЕЩО ДРУГO.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Евро, що си смени ника?
    Некъв по-як ли си сега с този ник? Повече мацки ли ти се лепят? Или просто реши да бълваш тъпотий от още един акаунт? Що не си направиш още един, може да имаш по-голям съксес?
    Като се регистрира с ник на английски чувстваш ли се по-страшен? А повече европеец?

Попълни ми лексикона и не забравяй да ми пуснеш нещо в пощата!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    koshtramba
    Тези въпроси към мен ли са ?

Това ми е първият профил в този сайт и по горното ми мнение е първото в тази тема.

Ако имаш някакъв комплекс или проблем няма нужда да ме намесваш и мен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Всеки вярва в нещо. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДА ЛИ ЩЕ Е ГОСПОД, АЛАХ, БУДА, ДОБРОТАТА, ЕГОИЗМА ИЛИ НЕЩО ДРУГO.
    то всеки може да си прави верческо/духовно джиджи биджи, но Спасението от Онези, Които наистина са истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос е Нещото, Което наистина е Истинското

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Ако? Профанитета, мръсните картинки, цялостното отношение?

Това са неща САМО И ЕДНИСТВЕНО целящи да ранят и уязвят.

Толкова мръсно и долно поведение е нехристиянско, а насмешливо-лукавият въпрос по никакъв начин не показва някакво "разкаяние".

Ех, ако беше попски син как щеше да те пердаши със сопата да ти избие глупостите от задника
    аз казах, че съм християнин, не съм казал, че съм светец безгрешен, ангелоподобен.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    koshtramba
    Тези въпроси към мен ли са ?

Това ми е първият профил в този сайт и по горното ми мнение е първото в тази тема.

Ако имаш някакъв комплекс или проблем няма нужда да ме намесваш и мен.
    Не, не! Не ставаше дума за теб, а за defender. Стария му ник беше evropeiski!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Евро, що си смени ника?
    Некъв по-як ли си сега с този ник? Повече мацки ли ти се лепят?
    ами не, просто сега си имам два ника, затова

Мега фен
    човешката религия, това е не само йога, хиндуизма, будизма и сатанизма, но дори и исляма, йеховизма и християнството,
    човешка религия е също и езическата-еретическа религия на npp, нечиста/неправедна. Не се заразявайте от неговата ерес. Истинската Църква е Православната.
    Последно редактирано от defender : 01-25-2012 на 20:03

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си