- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
nike, puma, kappa, lotto sux... Adidas FTW... нищо че парфюма ми е пума и много ме кефи... марката е тъпа
мерси ...
то да беше само ръката снощи след 00.00 си порязах и крака изобщо не ми върви днес ...
awerw какви ги говориш ? аа ? кога не съм ти обръщала внимание ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
поздрав за Мирчето
![]()
сериозно ли ?
добре виж сега питам те : как си,какво правиш а ти... ? ;(
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
май се разсърди![]()
но трябва винаги да напиша 2-3 поста, да се оплача пък тогава да ми обърнеш внимание.........
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
добре ..
как си,какво правиш ?
събота вечер,защото си във вас ? ;(
а къде да съм в събота вечер, правя онлайн зарибявки![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
еми в събота вечер се излиза
то,ако не излезеш в събота ..... ;D
аз пък ударих 2 ракии и няма помен от днескашната садня![]()
brawo na teb : )
ти за,каква ме имаш ? ;х
аз си седя в нас така,че ... ;D;D
излиза ми се с Анито![]()
ми тя да не е малка ;d
не е вярно това ;D
имаш грешна представа за мен .. и не знам,защо ме мислиш за такава ... ;х
Иване що не и кажеш ? ;д
Мерси за поздрава.... :* Еми и аз днес уж ще излизам....нашите са на село и съм сама.ще се върнат чак утре вечер, че праят някакъв ремонт.Ама май ще си седя на топло![]()
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
тя не ще... май ;d само 1 път сме излезлиМирче ко прайш ма душа
bubkaaa93 спокс...и мен Иван сигурно ме мисли за кой знае каква....сигурно курва нз :d
омг... наистина ли смяташ че те мисля за такава ???![]()
гледам филм :д и пиша тук
оф еми незнам....ама каквито съм ти ги писала знам ли!![]()