- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- абитуриенти -випуск 2012
Някой да ще кандидатства в юзу ???
от кой квартал си ?
Знаете ли горе долу от кога до кога се подават документите за университета?
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
не :д
просто трябва да си на 100 процента убедена, че на матурата ще имаш повече от дипломата , за да не стават гафове
защото ако имаш 5.00 в дипломата, а на матурата 4.00 се взима 4, не 5
отделно ако например може да се вземе матурата по история и на нея имаш 5.50, а в дипломата имаш 6.00, се взима 5.50-то и ти ставаш много прецакан
така че обикновено се карат матури които няма да ти ги гледат никъде после
а за изпита-виж в сайта на унито и датите на записванията.
мале аз още се чуда кво ше праа с матурата защото по история си имам сигурна 6 обаче матурата не знам какво ще правя,пък ми се учи много право
Искам да ви попитам за брокер на недвижими имтои каква специалност трябва да си запиша ..Охх то не е ясно дали после това ще работя,но поне към това се насочих след като ми разбиха мечтите с архитектурата.
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
От кой град си ?
DrunkLad ако питаш мене аз съм от Каварна![]()
@CrazyBabyDoll малко лош период си избрала да ставаш брокер.Всеки втори е брокер,а няма хора,които да искат да продават,поради ниските цени на недвижимите имоти.И все пак,ако си решила да се занимаваш с това по-добре се ориентирай към София.
ахам мерси ,ами да ти кажа честно още съм доста неориентирана и просто за информация питах .
Я да питам аз пак някои за ВИНС-а
http://www.ue-varna.bg/bg/templates/ksp12/info/4.pdf
То ясно си го пише де но пак да задам въпроса мога ли да си подам документите в Търново например защото ми е по-близко за явяване на изпит?
Глупави въпроси задавам,но доста често се обърквам за това реших да питам
Я пак да питам за ВИНС-а има един телефон за информация звънях ,за да питам дали са излезли книжките и никoй не ми вдига,писах на страницата им във фб също никакъв отговор та някой да няма информация дали са излезли или къде евентуално да питам
http://www.ue-varna.bg/bg/index.php?page=1010
Информация по кандидатстудентски прием
тел.: 052/ 660 374
Има ли някой с ИТ наклонности? Ако има, на къде се е насочил да кандидатства ?
С ИТ по - добре кандидатствай в София
аз ще ходя в ТУ-Варна с специалност КСТ, АИУТ или нещо такова, за да си продължа професията