- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хининовата вода на Милва..
пробвай стимуланта, а и най-вече домашни маски
**а иначе някой по-горе беше споменал за окапване на миглите - решението е рициново масло
мм .. според мен на всекиго различно му действа разровех се и в други теми и видях,че някой са доволни други не чак толкова // по темата : щом на теб ти се омазнява използвай някоя друга марка хининова вода може да има друг по ефикасен ефект![]()
при мен има ефект и косата ми не се омазнява ,а използвам шампоан и спей на милва![]()
аз не виждах ефект точно от тази на Милва, но най-добрата ми приятелка един ден както си седяхх ии ми калаа : Лолл толкова бързо ти е пораснала косата ... ии наистина беше пораснала с около 2 см за един месец ... ( прецених защото точно като започнах да я използвам си бях направила един кичур)![]()
Извинете, че е страничен въпрос, но как се нанася хининовата вода - след къпане на суха или кокра коса ? А иначе има на Адда и днес си я купих![]()
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Моята не е на Милва обаче сега не мога да се сетя марката... Но съм чувала доста мнения за Милва, че омазнява косата. И тези които миришат на спирт, не ги използвайте!!!
Сетих се! Кокона... Доволна съм...
I'm beautiful in my way....
мм според мен не е вярно ..на всеки е различно на мен лично много ми помага хининовата вода на Милва
![]()
Явно, че си зависи от косата на човек, аз сега си купих на милва, че нямаше други, а не ми се обикаляше, пък ще видим.
Хора хининовата вода на Милва НЕ ВЪРШИ!!! аз си я купих като си мислех че наистина действа и подхранва косата но не е така ако искате силна здрава коса и ако мн барзо искате да ви порасне си купете ампули за подхранване на косата на Vichy имат страхотен ефект правите оказаната процедура и няма начин да няма ефект!!! има още два варианта продукти от серията на някой специални продукти но ПРЕДПИСАНИ ОТ КОЖЕН ЛЕКАР!!! не копувайте боклуци препоръчани от аптекари искат да продадът нереализираната си некачествена стока, или да си вземете други подхранващи ампули на по достъпни цени защото аз съм ползвала ампули Vichy но са малко скъпички и недостъпни за всеки![]()
slunchety_008,човек ще си помисли, че правиш реклама. Не можеш да кажеш ,че не върши работа и да не си купуват хората 'боклуците' препоръчани от лекари ...
Може би не си чувала обаче всеки човек има различна коса, реагираща различно на всеки продукт. Това, че на теб едни по-скъпи ампули за коса ти вършат работа не означава, че на другите ще вършат също.
и да, по темата аз използвах Милва и действаше, но го съчетавах с една маска и стимулант и резултата е просто уникален.
Тук мога да поспоря. Първо '' аптекарите '' са фармацевти и няма начин да не знаят доста неща.
Второ - като изчетох хиляди форуми и мнения, накрая останах с впечатлението, че явно си зависи и от косата и от хининовата вода, както виждаш, има хора, на които им помага , в случая на Милва.
+ т'ва тия ампули на vichy точно са толкова скъпи, че както виждаш във форума пишат единствено тийнейджъри и не виждам как биха могли да си ги позволят ( лично аз поне, а няма начин да убедя майка ми да даде толкова пари за някаква си моя прищявка ) , но не знам.
Последно редактирано от don't say anything. : 03-22-2012 на 06:02
Мисля,че хининовата вода действа.Вижте колко положителни коментари има. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=197025.0
Преди 3 месеца ползвах на Милва и ефект никакъв. Сега използвам на Кокона. Не мога да кажа още резултат,но определено ми прави косата по-хубава и НЕ я омазнява.