.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    пробвай стимуланта, а и най-вече домашни маски
    **а иначе някой по-горе беше споменал за окапване на миглите - решението е рициново масло

Супер фен Аватара на toxiic
    мм .. според мен на всекиго различно му действа разровех се и в други теми и видях,че някой са доволни други не чак толкова // по темата : щом на теб ти се омазнява използвай някоя друга марка хининова вода може да има друг по ефикасен ефект

при мен има ефект и косата ми не се омазнява ,а използвам шампоан и спей на милва

Това е моята хининова вода ако някой я е ползвал да каже дали има ефект при него ,защото при мен има

аз не виждах ефект точно от тази на Милва, но най-добрата ми приятелка един ден както си седяхх ии ми калаа : Лолл толкова бързо ти е пораснала косата ... ии наистина беше пораснала с около 2 см за един месец ... ( прецених защото точно като започнах да я използвам си бях направила един кичур)

при мен има ефект

Извинете, че е страничен въпрос, но как се нанася хининовата вода - след къпане на суха или кокра коса ? А иначе има на Адда и днес си я купих

Цитирай Първоначално написано от Gabiity Sabewa Виж мнението

Това е моята хининова вода ако някой я е ползвал да каже дали има ефект при него ,защото при мен има
    Ето тази е като моята

Цитирай Първоначално написано от SqNkA Виж мнението
    Извинете, че е страничен въпрос, но как се нанася хининовата вода - след къпане на суха или кокра коса ? А иначе има на Адда и днес си я купих
    Може след всяко къпане на мокра коса, а също така може и всеки ден на суха.Адда за мен е най-добрата и ефикасна марка хининова вода!
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Ти как я ползваш..всеки ден или след къпане?

Цитирай Първоначално написано от SqNkA Виж мнението
    Ти как я ползваш..всеки ден или след къпане?
    Аз лично след всяко къпане и съм доволна от резултата.От Септемри месец, когато почнах да ползвам Хининова вода и досега/5 месеца/ има по-голяма разлика отколкото, когато не я ползвах за същото време.
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Моята не е на Милва обаче сега не мога да се сетя марката... Но съм чувала доста мнения за Милва, че омазнява косата. И тези които миришат на спирт, не ги използвайте!!!
    Сетих се! Кокона... Доволна съм...
    I'm beautiful in my way....

Моята Хининова вода е на КОКОНА и наистина има ефект. !

Супер фен Аватара на immortaL..
    мм според мен не е вярно .. на всеки е различно на мен лично много ми помага хининовата вода на Милва

Явно, че си зависи от косата на човек, аз сега си купих на милва, че нямаше други, а не ми се обикаляше, пък ще видим.

Хора хининовата вода на Милва НЕ ВЪРШИ!!! аз си я купих като си мислех че наистина действа и подхранва косата но не е така ако искате силна здрава коса и ако мн барзо искате да ви порасне си купете ампули за подхранване на косата на Vichy имат страхотен ефект правите оказаната процедура и няма начин да няма ефект!!! има още два варианта продукти от серията на някой специални продукти но ПРЕДПИСАНИ ОТ КОЖЕН ЛЕКАР!!! не копувайте боклуци препоръчани от аптекари искат да продадът нереализираната си некачествена стока, или да си вземете други подхранващи ампули на по достъпни цени защото аз съм ползвала ампули Vichy но са малко скъпички и недостъпни за всеки

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    slunchety_008, човек ще си помисли, че правиш реклама. Не можеш да кажеш ,че не върши работа и да не си купуват хората 'боклуците' препоръчани от лекари ... Може би не си чувала обаче всеки човек има различна коса, реагираща различно на всеки продукт. Това, че на теб едни по-скъпи ампули за коса ти вършат работа не означава, че на другите ще вършат също.

и да, по темата аз използвах Милва и действаше, но го съчетавах с една маска и стимулант и резултата е просто уникален.

Цитирай Първоначално написано от slunchety_008 Виж мнението
    Хора хининовата вода на Милва НЕ ВЪРШИ!!! аз си я купих като си мислех че наистина действа и подхранва косата но не е така ако искате силна здрава коса и ако мн барзо искате да ви порасне си купете ампули за подхранване на косата на Vichy имат страхотен ефект правите оказаната процедура и няма начин да няма ефект!!! има още два варианта продукти от серията на някой специални продукти но ПРЕДПИСАНИ ОТ КОЖЕН ЛЕКАР!!! не копувайте боклуци препоръчани от аптекари искат да продадът нереализираната си некачествена стока, или да си вземете други подхранващи ампули на по достъпни цени защото аз съм ползвала ампули Vichy но са малко скъпички и недостъпни за всеки
    Тук мога да поспоря. Първо '' аптекарите '' са фармацевти и няма начин да не знаят доста неща.
    Второ - като изчетох хиляди форуми и мнения, накрая останах с впечатлението, че явно си зависи и от косата и от хининовата вода, както виждаш, има хора, на които им помага , в случая на Милва.
    + т'ва тия ампули на vichy точно са толкова скъпи, че както виждаш във форума пишат единствено тийнейджъри и не виждам как биха могли да си ги позволят ( лично аз поне, а няма начин да убедя майка ми да даде толкова пари за някаква си моя прищявка ) , но не знам.
    Последно редактирано от don't say anything. : 03-22-2012 на 06:02

Мисля,че хининовата вода действа.Вижте колко положителни коментари има. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=197025.0

Преди 3 месеца ползвах на Милва и ефект никакъв. Сега използвам на Кокона. Не мога да кажа още резултат,но определено ми прави косата по-хубава и НЕ я омазнява.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си