.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    Как да се отърва от черните точки по носа? Те почти не се забелязват и все пак ме влудяват..на друго място не ми се появяват дори и ако все пак се появи,правя си пилинг или някаква маска и след време сама си изчезва...но тези се прераждат и прераждат Също и аз се интересувам какво е най-ефикасно за разширени пори и пигментирали места?

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Мисля да си направя режим за лицето. Сутрин мия си лицето със вода след това се мажа с розова вода. После на обяд се почиствам със сребърна вода и ако имам проблеми със салицилов спирт и акне аут. Вечерта отново се почиствам със сребърна вода, след това с бадемово масло и после с крем Здраве лека формула. И ако имам зачервявания от пъпки със маската на Ейвън със салицилова киселина.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Калпазанка, този крем на Биодерма помага ли за разширени пори?
    Под окото имам нещо като дупчица, не съм сигурна дали е разширена пора,ама на такова ми прилича,и просто полудявам...Този крем дали ще оправи дупката? Хидратира ли добре?
    Кожата ми е непроблемна,в смисъл без пъпки и черни точки,чувствителна,със склонност към изсушаване, ако има значение.
    Помага и прави кожата все едно си нанесла пудра/фдт. Изравнява я, прави я сияйна, но изсушава. Понеже ползвам два изсушаващи продукта /лосиона и крема/, дерматоложката ме бе посъветвала дори да мия лицето само с вода, за да не пресушавам кожата.
    Тааа....в този ред на мисли не мисля, че е добра идея да го ползваш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Към тези които си мият лицето със сапун, да им казвам ли колко е вредно ?
    Има специални сапуни за акне.........

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от mariqanastasova Виж мнението
    Но има и гелове за акнеична кожа....

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Тъкмо ми свършва матиращият крем на Галеник и kalpazanka, много ме навиваш за този на Биодерма. Защото поне до сега, каквито и съвети да съм чела от теб що се отнася до мазна кожа, все са ми били от полза.
    Аз също доста си изсуших по едно време лицето, защото го минавах вечер с Акне Аут лосиона и когато отидох на козметик толкова ми се белеше, особено носът, че не успя да го почисти. Изкушаващо е да имаш суха кожа като след толкова много време си бил с мазна, но не мисля, че е полезно да я тормозя вече.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mariqanastasova Виж мнението
    Блокчета, знам, не ми се струва най-хигиеничния вариант, а има и някои хора си мият лицето с обикновен сапун...

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Сутрин&вечер се мия с най-обикновен гел на Nivea.Не ексфолиянт ами най-обикновенно гелче.2-3 пъти в седмицата се мия вечер с ексфолиянт и всеки петък маска.Имам чувствителна кожа,смесена към мазна.
    Женско съм ;]

Град
    пространството на Дисе
    brutaLxxbunny, направо ми галиш очите/ушите.
    Не знам дали обаче този refiner ще е равностоен на матиращия крем...

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Мия си лицето сутрин и вечер с докторския сапун на Криспа, сутрин мажа с крем "Кларина", а вечер с "Витасин". Веднъж в седмицата ексфолирам с ексфолиант с чаено дърво на The Body Shop и пак веднъж в седмицата си правя маска - Cosmetic Warrior на Lush. Кожата си ми е ок, от време на време ми излиза по някоя пъпчица, но като цяло не се оплаквам.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Някой би ли пояснил каква е тази мицеларна вода? о.О

Сутрин и вечер мия лицето си с лек почистваш гел - на Ейвън е, много е приятен.
    Използвам крем Здраве (лека формула) или един дневен крем от Ейвън. 2 пъти в седмицата си правя маска - или една с кал от Мъртво море (която ухае невероятно) или маска с глина и лавандула. И двете са доста приятни, омекотяват и ухаят страхотно.
    За пъпки преди използвах Акне аут, но "открих", че малко крем Здраве върху пъпката действа доста по - добре, а и не е толкова агресивен продукт.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff Виж мнението
    Някой би ли пояснил каква е тази мицеларна вода? о.О
    Мисля,че е за почистване на грим.

Супер фен
    http://www.tonus-g.com/2011/08/11/miceralna-voda ето за мицеларната вода
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Ха, звучи доста добре - може би ще я пробвам. Нека момичетата, които я ползват да споделят отзиви
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Супер доволна съм аз от моята. До сега не съм чула оплаквания от тази вода,всъщност :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Някой има ли мнение за ' Здраве акне стоп - гел за измиване на лице ' Майка ми днес го купи и да видя струва ли си да го ползвам?

Цитирай Първоначално написано от betty-dimitrova Виж мнението
    Някой има ли мнение за ' Здраве акне стоп - гел за измиване на лице ' Майка ми днес го купи и да видя струва ли си да го ползвам?
    И без това е купено, защо просто не го пробваш?
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Еми ддз може да има лоши мнения пък аз до сега не забелязвам ефект...

kalpazanka, описанието му звучи просто прекрасно и това с иравняващия ефект звучи прекрасно за през деня. Чудя му се, има ли тестери да си взема и да пробвам как ще ми се отрази?
    Например ако го нанасям през дните,в които нямам намерение да нося грим,а когато слагам грим и вечер да си нанасям нормалния ми хидратиращ крем, дали ще се отрази добре и ще помогне ли за дупката под окото?

Град
    пространството на Дисе
    Ами, душа, не мога да ти отговоря за тестерите. Взимала съм слънцезащитни кремове и млека тестери, включително и тонирани, душ кремове за баня и измиващи гелове за лице, но не знам дали точно този продукт на Биодерма го има.

Фен Аватара на wezinka
    Град
    Фф МоЯ сфЯт, а СеГа ИзЛезз ;dd
    Аз не третирам кожата много. Сутрин само с вода, вечер с акне аут /не че имам много пъпки, просто съм свикнала с него/ и един крем на Биодерма, защото акне аут много исушава. Маска си правя на 2 седмици някъде /домашна, ако има интерес ще споделя/. Я кажете зя проклетите черни точки, как се справяте. Какви домашни маски си правите /как с какво/?

Усмихвай се на живота, каквото и да ти поднесе!

Цитирай Първоначално написано от wezinka Виж мнението
    Аз не третирам кожата много. Сутрин само с вода, вечер с акне аут /не че имам много пъпки, просто съм свикнала с него/ и един крем на Биодерма, защото акне аут много исушава. Маска си правя на 2 седмици някъде /домашна, ако има интерес ще споделя/. Я кажете зя проклетите черни точки, как се справяте. Какви домашни маски си правите /как с какво/?
    Маските с морска сол и аспирин вършат чудеса срещу черните пъпки.
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Ъп-вам темата, загуби се нещо, голямо ровене падна докато я намеря.
    Аз си промених "режима" на кожата,
    Сутрин си мия лицето(евентуално-тоник слагам), пръскам термална вода и мажа с хидратиращ крем.
    Преди грим пак си мия лицето и мажа с хидратиращ крем, като след него слагам 50-ти фактор-днес специално сложих три слоя :Д, като чаках да попиват, защото започнах едно избелващо кремче да ползвам и ме е страх да не ми се появят пигментни петна.
    Когато се прибера си трия грима с мицеларна вода, пръскам термална вода и мажа с хидратиращ крем.
    Вече когато лягам се мажа с избелващия крем на чиста кожа и това е. :Д
    Имам лунички и искам леко да ги избеля, за това слагам тези избелващи кремове. Доста неща ползвам, сега като ги изброих и... :Д

Супер фен Аватара на tanch3t093
    И аз нямам особено проблемна кожа, супер рядко ми излизат пъпки или петна, но зимата супер много ми се изсушава. 2 пъти в седмицата си правя маски с хума, кисело мляко и бадемово масло. След това се мажа с хидратиращ крем. Сутрин се мия с топла вода, а вечер с тоник за премахване на грима и след това пак хидратиращ крем.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Маските от хума през колко време ги правите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си