- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дълга-дълга коса.
^ щото смалява визуално ?
Twilight_23 мерси![]()
Ами в смисъл като я изкъпя и като се среша, и става едно много гадно. Косъма не се къдри, ами просто щръква нагоре с някаква много странна форма. Сега вече съм 1 смяна и като се прибера спокойно си я оставям да изсъхне и тогава се сресвам, обаче пак става така. (за щастие по-малко от преди) И другия ми проблем е че след 3 седмици след като съм се подстригала, пак започва да цъфти. Как завиждам на приятелките ми.... Едната до миналата година беше с такава прическа сега косата и е малко по -дълга от моята.... След малко ще пусна снимка на косата ми, да се оплача.
I'm beautiful in my way....
Fuckkkk хубава коса !!
останаха ми очите браво!
Последно редактирано от kitten8m : 02-08-2012 на 08:08
Ето я моята, само че ще ходя да я скъсявам, че ми писна вече и ми пречи и постоянно се закача и ме скуби докато спя.... винаги преди да направя нещо или да легна трябва да я отместя или сплета, иначе е дълга и или някой ще легне на нея или и аз не знам... ама не е удобно толкова дълго....
иначе за протокола ето я, тук е за миене и е стояла няколко дена на плитка. висока съм 168см.
![]()
Чувствам се като някакъв hair - perv
Косите ви са страшни, FuCKkK13, много красива коса, kitten8m, твоята също е много хубава, обаче е прекалено дълга, до дупето на мен лично ми идва малко старовремско, не се обиждай, наистина ако я скъсиш ще е по - добре, например до кръстчето да ти стига, нали ти и пречи, а и ще се освежи, иначе си супер! И двете сте прекрасни![]()
daq96
изтощена е.. колко често ползваш преса,сешоар ? ..ако не искаш домашни маски си купи от магазина някаква ( а най-добре от фризьорката ти - професионална маска) и я нанасяй за 5-10 мин,. купи си и кристали за краищата - мисля,че ще помогнат... може да си купиш и бадемово масло просто да го нанасяш 30мин преди къпане в корените и по дължината т.е. по цялата коса и да стоиш колкото можеш (опа сега видях,че имаш) така че си купи масло от пшеничен зародиш - помага за цъфтежа и го нанасяй пак като бадемовото.. след около 1-2 месеца ще видиш разлика.. и термопродукт преди преса ! малко или много пази косата
![]()
kitten8m благодаря ти.. и твоята е много хубава,но и на теб както на мен ти пречи,но аз съм свикнала така че не мисля да я скъсявам ;д
![]()
Последно редактирано от FuCKkK13 : 02-08-2012 на 08:54
anonimnaags мерси много![]()
kitten8m много ми харесва косата ти, но вероятно наистина ти пречи доста
FuCKkK13, и твоята е хубава, аз даже искам да си я пусна колкото твоята.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
^ мерси![]()
kitten8m много хубава коса имаш и цвета ли е черен или друг?
Живота е рисуване без гума за триене... : )
kitten8m егати яката коса, аз сега съм с такива екстеншъни, давам всичко косата да ми е така дълга естествена не я режи!
Фък, много хубава косичка имаш и ти, страхотен цвят!![]()
^ мерси![]()
Момичета имате невероятни косиМоята расте средно бързо, но понеже е къдрава или много чуплива , когато порасне се навива и не личи, че е пораснала. Но харесвам дълга коса и някога имах до кръста, но я постригнах до раменете и сега много съжалявам, правя и маска за растеж и много се надявам поне до лятото да порасне.
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
косата е коса - не мога да разбера разни момичета с дъъълги коси как ги е страх да си кръцнат 2/3 сантима от косата че тя да не е от злато? нали ще порасне отново боже....иначе дългата коса за мене хубава стига да се поддържа и да изглежда здрава иначе прилича на слама....бих си пуснала но не ми се чака ще изисква много грижи а и се харесвам с коса леко под раменетеа и щом "смалява" оптически не мерси
Реших да направя клип на косата си. Малко е смешен, но горе - долу се вижда...
http://vbox7.com/play:41e93d0d3f
^ много ти е хубава косата... за колко години я пусна ?
Страхотна коса, много красива и жизнена) Аз моята я харесвам, но да не беше толкова къдрава - http://prikachi.com/images/368/4402368C.jpg
)
-------
^ хубава ти е... ако си я пуснеш дълга ще е много хубава !![]()
Еми пускам я, но много бавно расте понеже къдрава! Или поне аз не виждам разлика !Благодаря
![]()
![]()
-------