Цитирай Първоначално написано от princo90 Виж мнението
Eйй, едва ли не ме изкарахте най-големия отрицател и хулител на родното... На мен лично не ми звучи нито българският, нито руският немелодично. Опитвам се да се поставя на мястото на един немец или англичанин, който със същата сила като вас би казал за нашите езици, че им звучат грубо, поради факта, че са доста по-различни като звучене от тяхните, германските. И че, ако се погледнем отстрани, наистина българският далеч не е от най-меките езици.

А с културното си наследство всяка страна е горда и няма сравнение. Народните ни песни са уникални по своя характер, но да не забравяме и за великите немски писатели, композитори, философи, които дори нямат нужда от изборяване. Ето, в "Одата на радостта" и химн на обединена Европа се пее на немски.
Пак половината ти пост е повторение от миналия .. Ти чувал ли си изобщо,как германец или англичанин се опитва да говори на български?Явно не си,защото им идва много мек нашия език.Викаш ми,ако се поставям на мястото на германците,ако,ако,ако много акота станаха.Твойта работа е на теория.Аз ти казвам как стоят нещата на практика.Твой проблем си е вече,дали приемаш истината или не .. Аз ти давам пример с народните песни,защото ти ми казваш,че нашият език бил немелодичен .. той човека изби на писатели,философи и композитори.