.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    http://4.bp.blogspot.com/_qWovdGs59M...-192570-13.jpg
    Когато Жоро Бекъма, Стоичков или Бербатов загубят живота си, защото са защитавали свободата и справедливостта (макар че където е замесена война, не е правилно да се говори за справедливост), ми се обади.
    И това е последното ми мнение в тази тема, дори не знам защо съм в този раздел.
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    http://4.bp.blogspot.com/_qWovdGs59M...-192570-13.jpg
    Когато Жоро Бекъма, Стоичков или Бербатов загубят живота си, защото са защитавали свободата и справедливостта (макар че където е замесена война, не е правилно да се говори за справедливост), ми се обади.
    И това е последното ми мнение в тази тема, дори не знам защо съм в този раздел.
    Ама то и тебе могат да те убият турците в името на родината им, това не означава, че си велика българка нали?

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Псевдопатриоти
    ААА НЕ! АЗ СЪМ ИСТИНСКИ МЪЖКАР НАЦИОНАЛИСТ! ОБИЧАМ МАЙКА БАЛГАРИА И БИХ УМРЯЛ ЗА ТАЗИ ЗЕМЯ ВЕЛИКА И ЮНАШКА!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Aaaa а аз щях да те псувам, че си чуждопоклонник, че не си националист и не уважаваш родината си, която те е кърмила! Българите сме най-великите на света, били сме велика балгариа, най-доbrite eba4i sme i imame nai hubavite jeni za razplod.
    И отново тролоиден бълвоч и кръгът се затваря и започваме отново. Ако си отхвърлен от българското общество, не са ти виновни националистите.

Иначе ако напсуваш папа Йоан Павел втори пред поляци ирл, няма да се учудиш защо ти е разбита главата. Ако напсуваш Левски пред българи ирл, няма да се чудиш защо ти е разбита главата. Знаеш, че гаврата с нещата, които са святи за хората, провокират остри реакции. Знаеш и че не можеш да го правиш ирл, защото главата ти не е за един ден. А се чувстваш тооолкова добре когато го правиш и главата ти остава непокътната...

От тук нататък знаем какво следва. Ти ще си пускаш темичките, новаците ще ти се дразнят, ти ще им спориш и ще се чувстваш много голям. Толкова скучно...

Цитирай Първоначално написано от M231 Виж мнението
    Това е все едно да кажеш, че на мен някой ми плаща да се боря с форумните тоталитаристи, откакто съм в Интернет, и да правя форуми против всички тях. И ако примерно някой започне да ми плаща за това, което правя, аз ще си променя ли целите - не.

Пък и не знам Левски да е бил богат. Всеки има право да се съмнява, но според мен на теб някой ти плаща да се съмняваш. Или много фино те манипулира, че всъщност не е било така, че не е имало фашизъм, че не е имало арменски геноцид и т.н.
    Mи пич, арменски геноцид не е имало. Просто арменският народ е подъл и иска да се изкарат невинна жертва.

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    И отново тролоиден бълвоч и кръгът се затваря и започваме отново. Ако си отхвърлен от българското общество, не са ти виновни националистите.

Иначе ако напсуваш папа Йоан Павел втори пред поляци ирл, няма да се учудиш защо ти е разбита главата. Ако напсуваш Левски пред българи ирл, няма да се чудиш защо ти е разбита главата. Знаеш, че гаврата с нещата, които са святи за хората, провокират остри реакции. Знаеш и че не можеш да го правиш ирл, защото главата ти не е за един ден. А се чувстваш тооолкова добре когато го правиш и главата ти остава непокътната...

От тук нататък знаем какво следва. Ти ще си пускаш темичките, новаците ще ти се дразнят, ти ще им спориш и ще се чувстваш много голям. Толкова скучно...
    Папа Йоан Павел го уважавам и не бих го напсувал. Аз не съм напсувал и Левски. Просто казах, че е човек като всички нас,национални герои нямаме. Бил е финансиран, за да извършва революционна дейност. Нима това мнение няма право да бъде изразено?
    А относно боя - който не може да говори, щото е тъп - той бие. Ако на германец му кажеш, че Бисмарк е гей например, той няма да ти обърне внимание. А ако на българин кажеш, че Аспарух е гей, тогава ще те окървавят.

ГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГ ЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕ ЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙ ГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГ ЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕ ЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙ ГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГ ЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕ ЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙ ГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГ ЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕ ЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙ ГЕЙГЕЙГЕЙГЕЙ
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    едва ли бих набил някой, защото хан Аспарух си е падал по мъжко, по - скоро бих игнорирал хан Аспарух, защото е гей, а те са различни, а различните трябва да усещат, че са такива, като се игнорират !
    n00bs

Град
    Аахен
    Не става въпрос за финансирането, а за простотиите със сексове и другите глупости от предната тема. Ясно е защо пусна точно такава тема точно днес и не, не е за да се изфукаш с блестящите ти исторически познания придобити от любители на конспиративни теории.

И не става въпрос само за бой, въпреки че и боят се включва. Сериите ти от теми тук са аналогични на някакъв дребен и жалък индивид, който се изправя срещу група от хора и започва да писка и да плюе по нея. Колкото и да са умни тези хора, все на някой ще му писне и ще ти затвори устата насилствено, просто така, за да му се махнеш от главата. Или ще ти се случи нещо друго лошо. Защото не се спори с хора, с които няма смисъл да се спори и по въпроси, по които не се спори.

Примера ти с Бисмарк е неудачен, защото германците по принцип трудно скачат по национални въпроси. Но искам да видя как ти ирл се изправяш пред 5-ма французи и ги питаш дали искат да чукат Жана д'Арк. Ясно е какво ще стане. Първоначално ще се зачудят дали си сигурен, че си добре. После ще ти кажат да млъкнеш. Ако си толкова упорит, колкото в интернет, накрая някой от тях ще стане и ще те фрасне. Или дружно ще те изхвърлят в някой контейнер. Или ще ти се случи друга мизерия.

Сигурно и турско робство не е имало. Интересно тогава моите баби и дядовци, които знаят за него от техните такива, защо са ми разправяли, че е имало?
    А при 500 години робство, мъчения и изтезания, мислиш ли, че народ, който тогава не е имал и 2 милиона е щял да оцелее толкова време, ако е бил под робство? Мислещ човек си, не се прави на тъп, моля те.

Не става въпрос за финансирането, а за простотиите със сексове и другите глупости от предната тема. Ясно е защо пусна точно такава тема точно днес и не, не е за да се изфукаш с блестящите ти исторически познания придобити от любители на конспиративни теории.

И не става въпрос само за бой, въпреки че и боят се включва. Сериите ти от теми тук са аналогични на някакъв дребен и жалък индивид, който се изправя срещу група от хора и започва да писка и да плюе по нея. Колкото и да са умни тези хора, все на някой ще му писне и ще ти затвори устата насилствено, просто така, за да му се махнеш от главата. Или ще ти се случи нещо друго лошо. Защото не се спори с хора, с които няма смисъл да се спори и по въпроси, по които не се спори.

Примера ти с Бисмарк е неудачен, защото германците по принцип трудно скачат по национални въпроси. Но искам да видя как ти ирл се изправяш пред 5-ма французи и ги питаш дали искат да чукат Жана д'Арк. Ясно е какво ще стане. Първоначално ще се зачудят дали си сигурен, че си добре. После ще ти кажат да млъкнеш. Ако си толкова упорит, колкото в интернет, накрая някой от тях ще стане и ще те фрасне. Или дружно ще те изхвърлят в някой контейнер. Или ще ти се случи друга мизерия.
    Фактът, че и ти ми пишеш в момента е показателен, че аз съм ретрард, колкото си и ти.
    Германците не биха скочили, защото нямат комплекс за малоценност на нацията. А Французите не биха скочили също. Те са педераси и не скачат. Те биха скочили ако ги настъпиш и изцапаш обувките им в метрото. Тогава ще ти издерат очите с френския си гейски маникюр.

Естествено, да не би негрите да са изчезнали като са били роби?
    Само че сега белите можеха да са 70 милиона като турците, а не само 5-6-7.
    Чакай сега. Робството в Америка и тук е било съвсем различно. Едното е роб, който работи и може да бъде продаден, а другото е роб, който можеш да биеш, крадеш и ебеш, защото е българин.

Абе аз искам да ми каже мен кой ме финансира за опозиционната дейност.
    Значи на Левски малкото име не е било Васил ,а Глобала Глобала Левски

if (attention span > text) {
    String input = Zarko.readThread(thisThread.appraiseText());
    String output = Zarko.writePost(input);
    } else {
    String output = Zarko.writeRandomCrap(mood);
    }
    Zarko.postMessage(output);

Град
    Аахен
    В описаната от мен ситуация и французин ще ти скочи.

Но не това е темата на спорът ни. Темата е твоето психическо здраве и цялостното ти поведение в този форум. Аз твърдя, че реакциите към темите ти са ти пределно ясни, съответно точно те са това, което търсиш. Защото в реалността едва ли ти се отдава възможност да питаш непознати хора дали обичат да им духат пенсионери или дали искат да чукат Левски.

Не смятам обаче, че е нормално здрав човек да обича другите да се чудят дали не е избягал от лудницата, за да задава такива въпроси. Замисли се форумът ли е решението на проблемите ти, или е просто симптом.

В описаната от мен ситуация и французин ще ти скочи.

Но не това е темата на спорът ни. Темата е твоето психическо здраве и цялостното ти поведение в този форум. Аз твърдя, че реакциите към темите ти са ти пределно ясни, съответно точно те са това, което търсиш. Защото в реалността едва ли ти се отдава възможност да питаш непознати хора дали обичат да им духат пенсионери или дали искат да чукат Левски.

Не смятам обаче, че е нормално здрав човек да обича другите да се чудят дали не е избягал от лудницата, за да задава такива въпроси. Замисли се форумът ли е решението на проблемите ти, или е просто симптом.
    Да, прав си. Не бих си позволил да питам такива неща хората по улиците. Но по тази логика и аз мога да кажа същото за теб. След като пишеш в тийн форум значи имаш симтпом.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Моля те, не се опитвай да мислиш !
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Защо не си сложиш снимчицата във форума и не кажеш в кое училище учиш?
    Моля ако някой има повече информация за този абсолютен олигофрен да ми пише ЛС : )

от София е, 33то, питай за "Данчо Гея" - един висок, хърбав, изрусен
    след това прати и снимки плс

Мега фен Аватара на Concussion
    Изгорете го тоя преди да си снесе яйцата.

Дайте ми негови снимки на ЛС, тоя няма да остане ненаказан

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    аз му бях разбрал адреса преди 2-3 години
    n00bs

ааааааа защо ми изтрихте поста, беше ебавка, измислих си името/адреса и щеше да е епик ако оня се беше тролнал :Д

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    аз му бях разбрал адреса преди 2-3 години
    Вече живея на друго място С тати се преместихме, за да не дойдеш да ме набиеш

Цитирай Първоначално написано от Savage14 Виж мнението
    Дайте ми негови снимки на ЛС, тоя няма да остане ненаказан
    Със стрелички от дартс ли ще ме стреляш? Пич, трябва да признаеш, че в това, което казвам, дори и да не е вярно напълно, има много истина. Образът на Левски, този ние почитаме, е честен, добър, любвеобилен човек, обичащ родината си. Този образен е прекрасен и до 89 година има за какво да е бил възвеличаван. Но днес вече живеем в друго време, светът е глобализиран. Аз също харесвам образа на Левски, но е абсурд да вярваме в някакъв идеал, като отричаме напълно възможността да е имал и отрицателни качества. Не подценявам дейността му като революционер, има принос, но сме свободни заради страха на Запада и Русия от Турция.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си