.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 482

Hybrid View

български, английски, немски( за 1 година го научих почти перфектно), ии сега от няколко месеца уча латински

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от deniid Виж мнението
    български, английски, немски( за 1 година го научих почти перфектно), ии сега от няколко месеца уча латински
    курамиянко си научила за 1 година почти перфектно.

Много полиглоти тука.. чак срам ме фана.

За мен са: българския, който го знам най-добре, като след него е английския, като и за 2-те има какво още да се желае. Корейски на базово ниво, колкото да се оправям в несложни ежедневни разговори(засега). А немския, колкото да знам кога ме псуват.

Темата ми напомня как са ми разправяли някои хора, че знаят английски, а после четат марката BenQ, като "БенЯ"..
    Последно редактирано от umri : 05-16-2012 на 18:41
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    курамиянко си научила за 1 година почти перфектно.

Много полиглоти тука.. чак срам ме фана.

За мен са: българския, който го знам най-добре, като след него е английския, като и за 2-те има какво още да се желае. Корейски на базово ниво, колкото да се оправям в несложни ежедневни разговори(засега). А немския, колкото да знам кога ме псуват.

Темата ми напомня как са ми разправяли някои хора, че знаят английски, а после четат марката BenQ, като "БенЯ"..
    А BMX как го четат? Аз един българин не бях чувала да го каже както трябва... И определено за 1 година език, дето да си го говориш като майчин не се учи. Даже да си в държавата.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    А BMX как го четат? Аз един българин не бях чувала да го каже както трябва...
    Хмм, как се чете, че ми стана интересно кое му е странното?

Английски - перфектно
    Немски - колкото да мога да се разбера
    Знам и няколко думи на испански, сръбски и руски.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си