- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От значение ли е височината?
Аз съм средно висока - 1.68, обичам високи мъже. Не мога да си представя да съм с някой с моята височина, да не говорим за по-нисък.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
аз съм висока и по принцип предпочитам момчето да има някой см повече от мен...въпреки че гаджето ми е по-нисък..:дд
1,61-1,63 см съм. С токче съм към 1,73. Харесвам високи момчета. 180+ :P
Най-обичам да се надигам на пръсти за цилЮвка и гУш.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Поне 10 см трябва да е по-висок от мен. Обаче обичам да нося токчета т.е. 15 см. Абе, към 185 см и нагоре.
Иначе не винаги гледам височината, няма да върна някой як пич, ако е 180 например. Но ако е 170 вече ще е проблем.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
1,80 м съм и харесвам момичета, по-високи от 1,65 м а идеалният ръст за момиче за мен е 1,70 м.
С ниски хора по принцип е гадно да се общува, защото хич не обичам да се навеждам и да се прегърбвам.
Беше шега..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
долна граница около 160см горна граница около 178см
мен пък ми харесват по нисичките момичета .. 1.58 - 168 :П
Ми не ме кефят ниски, кво толкова ви пречи не знам?
Добре,бе,човек...стига си опявал.
Не се занимавай с тях тогава,от дискова херния не се умира,ама боли...
По темата-по-ме радват височките момчета.В рамките на нормалното,естествено.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Стига клел.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не, не, по-важно е да се изясни какво се има предвид под ръст дали става въпрос за външни белези, черти от характера или килограми. Но обаче понеже темата е доста обширна аз сега няма да спомена моето мнение по нея. Ще кажа само, че форумът е доста тесен за тази тема, а и повечето хора не пишат вече тук, в този форум вече никой не влиза и повечето акаунти са на едни и същи хора.
Освен това, това е една доста голяма, обширна и пространствена тема, която подлежи на дълбок анализ и дискусия извн този форум, а именно в реалния живот извън интернет и компютрите. Другото важно да се отбележи е, че конюнктурите които предстоят в опозиция на това масово явление са много издържливи по своя състав и структура и е трудно да се доразгадят и опишат, трудни са за обрисуване.
Като цяло всеки човек е отделна личност, отделна вселена и има най-различни предпочитания, така че еднозначен отговор по темата не може да има освен ако не е според зависи.
Аз съм 1.87м. и мисля ,че момиче 1.66-1.72. би било перфектно като височина.Наистина е кофти да се навеждаш или като ти ходиш малко по-бързо тя да бяга и подскача около теб ,или да не може да е чуеш :Д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Аз мисля, че трбва да върнат социализма.