.
Отговор в тема
Страница 29 от 141 ПървиПърви ... 192526272829303132333979129 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 3520
    Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Пробвай някой на Буржоа.

15-20 лв е добра инвестиция за фондьотен, а и парите не са непосилни за събиране. Стига за повече от 8-10 месеца.
    Последно редактирано от koshtramba : 03-07-2012 на 16:24
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

^
    мерси,ще пробвам healthy mix )

Никой ли няма да ми отговори? Доволни ли сте от пудрата и коректора на essence? И ако не за пудрата препоръчайте ми някаква.

^
    На MAC пудрите са добри ^^

Wink

Момичето се чуди дали пудрите на Есенс чийто цени варират от 4 до 10лв са добри а ти й предлагаш MAC ...

Момичета за 100 път сигурно се задава този въпрос, но все пак ..REVLON COLORSTAY има ли нужда от пудра отгоре? Кожата ми е смесена и понякога доста лъщи. Знам, че има специално за мазна кожа и че като качество са добри. Знам и че за да е хубав грима трябва да си има пудра и т.н., но ще се радвам ако мога да спестя 30лв от пудра

Не, но определено има нужда от база за грим или просто няkаkво kремче преди нанасянето на самия фон дю тен .Ти сама си прецени дали имаш нужда от пудра за завършеk на грима.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Има и пудри под 30лв, примерно на мен любимата ми пудра е само за 10лв и е перфектна :Д Хем матира, хем озарява, хем си има и покривност и я ползвам по доста време- поне 4-5 месеца. Плюс това изобщо не е задължително да се слага за завършек. За коя пудра всъщност говориш?
    Според мен ако след този фон-дьо-тен ще слагаш някаква пудра, то слагай от тази...прозрачната, прахообразната. Има на Chanel, Ben Nye, Essence, Max Factor и мисля, че и на Rimmel мернах. Абе на доста марки има. На Есенс четох, че е хубава и мисля, че е не повече от 10лв, Макс Факторската и тя е някъде там.
    Everything changes, but beauty remains ...

PullMeCloser каква е твоята пудра?

Rimmel Stay Matte. Ползвам 001, пише Translucent/Transparent(едно от двете, не ми е под ръка да погледна), обаче май не е много translucent Пасва ми като цвят. Много е добра, ето тази:

http://1.bp.blogspot.com/-5IT_d4eyyP...ent-1530-p.jpg

Благодаря много! Мися да си купя само пудрата, защото и без това времето се стопля.. не ми трябва нещо тежко..пък дано покрие и пооправи "красивото" ми лице наистина е трудничко да избереш нещо подходящо с такава кожа, която не знае мазна ли иска да е, суха ли

Ако искаш нещо леко, кремообразно и слънцезащитно има на Биодерма едни тонирани кремове със SPF50 или 40. Лекички и идеални за лятото и пролетта, че и по всяко време на годината дори. Около 30лв са.
    Само че да знаеш, че моята пудра(ако си решила да взимаш нея), не прикрива кой знае колко. Съвсеееем лекичко, но не мърда цял ден (при мен). Ако искаш по-силно покривна пудра, пробвай Тру Мач на Лореал, която просто е като фон-дьо-тен, а пак стои леко на лицето. Не запушва порите, също е много добра :Д

Чесно казано и аз не знам какво искам.. освен ще отида в магазина и ще пробвам, пробвам, проооообвам докато не реша, кое е най-добро за мен. Благодаря отново - сега поне знам между кое да избирам, което за мен си е огромна помощ )

amalita - тя каза да и препоръчаме някоя и аз казах,че на MAC са добри .. За Есенс незнам .. Иначе за пудри също съм чувала добри отзиви за "Mybelline New York" аз сега ползвам един фон дьо тен на Мейбълин и съм страшно доволна .. : ) Иначе за пудри сега съм с тази :
    http://3.bp.blogspot.com/-ma1vFL8-GM...1600/FOUND.jpg

^ Вярно е, на MAC са добри

Супер фен Аватара на girl91
    Препоръчайте ми фдт. Със смесена кожа съм. Търся нещо със средна покривност. Maybelline Affinitone Mineral, Manhattan Clearface, Manhattan Powder mat, Essence Stay all day, Essence soft & natural, Essence clear & mat добри ли са, кой е по-добър?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Ако искаш по-силно покривна пудра, пробвай Тру Мач на Лореал, която просто е като фон-дьо-тен, а пак стои леко на лицето. Не запушва порите, също е много добра :Д
    За какви парички е горе-долу и подходяща ли е за мазна кожа? Има ли избор от светлите нюанси?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Скоро не съм си я купувала, последно я взех за около 25лв, не помня с точност, беше преди около година. Не повече от 26лв е.
    Има светли нюанси, за разлика от фон-дьо-тена от същата серия. Не съм с мазна кожа, не мога да ти кажа, обаче си матира доста добре.
    Говоря за компактната.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да видим дали те разбрах правилно- компактната е като фдт и не запушва порите, нали?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мхм. Тя пак си е прахообразна,де, просто е ужасно покривна :Д И не стои набрашнено,страхотна е, и е с една такава нежна текстура...Много я харесвам аз поне.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Искам да споделя,дадоха ми мостра на фон дьо тен vichy dermablend,наистина прикрива недостатъците перфектно,адски матиращ и заличаващ е,но мисля,че не е препоръчително да се ползва на нормална кожа,само ако има някакви недостатъци,които наистина трябва да прикриеш!

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Здравейте момичета

мисля да си купя ето тази база за сенки http://www.parfumi-market.net/baza-s...se-p-1094.html
    мислите ли че е хубава?Някой ползвал ли я е

BuBy

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от BuBzzz Виж мнението
    Здравейте момичета

мисля да си купя ето тази база за сенки http://www.parfumi-market.net/baza-s...se-p-1094.html
    мислите ли че е хубава?Някой ползвал ли я е
    Само добри отзиви съм чувала за нея.

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Някой да ми препоръча фон дъо тен за смесена към мазна кожа
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Супер фен Аватара на lqlq89
    Мнения за новия фон дьо тен 1 2 3 Perfect https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...93537813_n.jpg
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си