- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена - да бе да! Мръсница - ДА!
Браво, на 16 си ба*ти филма пък като станеш по-голяма... Ама кв'о да направим сяк'ви ги има. Инак тръгни с момчето, кв'о лошо има?![]()
Пф , нямам парички за кифли и манекенки . Да, да ясно ми е , че мацката е била навита от преди това , просто ми стана смешно дето вика посрещна ме с цветя и бонбони и аз се трогнах.... иии веднага му дадох дупенце
А и не ми се вижда кой знае какъв критерий да изведеш някое мило на кафенце/кръчма/дискотека
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Нещо не се изразявам правилно ли ! Да разбрахме, че е отишла с идеята да правят секс.
На теб ако ти харесва някой пич и искаш да спиш с него няма ли първо да искаш да те изведе на кафенце тук там, да демонстрира един вид отношение..... или не, само, защото го харесваш ще си легнеш с него ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
Аз да. В смисъл тва, че аз отивам или той идва в нас, не значи, че не може преди тва да пийнем нещо. Кво е тва чук и чао..
Първоначално написано от antifashionshit
Абе стига сте ми извъртали думите бе
Имам предвид , че аз като мъж се очаква от мен да изведа мацката някъде и с това един вид да демонстрирам уважение, никой не ти говори за любов тука, ако си говорим за едно време, едно време чакахме момата по 1 месец да види аджеба дали момчето е сериозно, че чак тогава да му пусне.
Тук не става въпрос някой да си купува едното чукане , ама все пак би трябвало да се съгласиш, че жената цени себе си ако ме разбираш какво имам предвид
Законът е закон,
но той врата в полето е
Много сте ми странни , не, НЕ ДЪРЖА да ме води никъде, ако се харесаме не ми пука дали ще ме води по кафета или не. Не знам зашо повечето мъже мислят ВСИКИ жени за използвачки и кфили. Не е така. Ако съм го харесала преди това, ида у тях и ме посрещне с цветя и бонбони, пък и дори без тях,щом съм отишла значи имам нещо предвид. Не държа да ме води напред-назад. Не ми е критерий това.
maDamn
Ясно, не може да ми разберете мисълта![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Разбрах те , всъщност,не ти бях прочела предното съобщение като го постнах![]()
maDamn
От теб, като мъж се очакват много неща, за да впечетлиш една девойка и тя да спи с теб (в повечето случаи), но точно, ако девойката цени себе си няма да я впечетли къде я водиш. Надявам се да не чукаш боклуци, които са те научили, че уважение се демонстрира с това в кое заведение колко пъти ще ги заведеш. (Най-приятелски го казвам, не, за да се заяждам)
И аз не говоря за любов...Просто преди тактиката беше да се казва на жената, че я обичаш и цениш, като личност, за да се почувства желана и уважавана от теб, за да ти пусне..Сега, по твоята логика, можеш да я излъжеш, че ще я заведеш на дискотека и ще имаш същият успех.
Признавам те, много умело успяваш да изкривяваш думите на хората
Тук никой не ти говори да разкраваш някоя пача по баровете, да пръскаш маса пари по нея и да демонстрираш колко си велик(впрочм не излизам с разни мастии, дето баровете са им втори дом).
Аз имам предвид като едно нормално момче да поканя едно нормално момиче, което харесвам било то на кафе, да хапнем нещо някъде , на дискотека или някъде другаде от чисто уважение към нея самата. В смисъл такъв, някак си не одисва да я поканя у нас, да и сипя едно 3 в 1 и да и налетя като животно, нали .... апък ако тръгна да обяснявам на някоя, дето съм я виждал два три пъти колко много я обичам и ценя, най-вероятно ще ме помисли за луд и ще избяга и повече няма да я видя ахахахах
За това най-удачния според мен вариант е да я поканя да излезем някъде , да я запозная с приятелите ми и по този начин тя сама да разбере, че я ценя и да се почувства като личност, а не да я викам в къщи, един вид
-я ела в къщи да гледаме филм и да пием кафе, шото ме е срам да излезна с теб ...
В общи линии тва е
Законът е закон,
но той врата в полето е
Ех, и да възприемаш, че ги изкривявам не е защото това съм искала, нито ми е цел.
И аз не говоря за това.. Но има разлика в това как го поставяш - между "Тя ще си помисли, че я уважавам и ще ми пусне, ако я заведа еди-къде си./Мацките, дето си знаят цената и имат самоуважение се чукат само, ако ги водиш на кафе, а не ако има подариш цветя и бонбони." и "Аз каня момичета на кафе, защото това е първата ми стъпка и така съм си свикнал." има огрооомна разлика.
Има много други местоположения освен у вас и в кафето, но това е съвсем друга тема...
Не съм те съветвала да лъжеш, че обичаш някоя, нито пък съм твърдяла, че е хубава тактика - исках просто да констатирам как идеалите са се променили и че преди, за да вкараш жена в леглото трябваше да й покажеш, че я цениш и уважваш по нематериален начин, а сега се получава точно обратното. Отново си много крайностен - не съществуват само тези два похвата.
Според мен да водиш момиче, когато имате среща и искаш да я чукаш, при приятелите си не е добра идея и има далеч по-уместен начин да я накараш да се почувства, като личност...А всъщност, наистина съм сгрешила, ако пък излизаш с момичета, които имат нужда от това, за да се почувстват, като личности, но това отново е друга тема.
Та, в крайна сметка аз нямам полза да ти извъртам думите, изказването ти, че едно момиче е непретенциозно, ако се чука с някой, който й е купил само едни цветя, а ако се уважа ще се чука, ако я заведат еди-къде си.
"че да разтвори крачка, първо ще иска по кафенца , дискотечки, че чак тогаз" - надявам се осъзнаваш как звучи.
*И това отново най-приятелски.![]()
Това, че съм казала колко бях трогната от цветята и бонбоните му не значи, че съм толкова лесна. Това означава, че и малките неща могат да ме трогнат и не съм някаква материалистка.![]()
Ти не си правила секс от 2 год. и си мислиш,че ще е като да си го правила вчера? Болката вероятно ще я има,кръв - надали,но не при всички има,така че.. може и да ти се хване,но има и възможността да се усети и все пак какво ти пука,щом е само за секс? Измисляш нещо и това е,не е нужно да му казваш,че си го направила на 13,щом толкова те е срам,дори въобще не е нужно да му даваш обяснения,такамоли за това на колко години ти е било за 1-ви път..
Не каза само се фука или наистина му е голям хаха ;д
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Ми не можах да определя с точност колко см му беше, но всичко си беше само фукане. Не беше много повече от размерите, които бях пробвала до сега.
к'во толкова увъртате, точите, сочите и тем подобни, лично на мен ако ми е до секс въобще няма да я водя на ник'ви кафета, мафета и тем подобни, направоо под чаршафите и т'ва е- ако е съгласна ок, ако не- тя губи, да се спасява. Като цяло лапешка история. (или пък ку*венска, няма голямо значение)