.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 100
    Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Браво, на 16 си ба*ти филма пък като станеш по-голяма... Ама кв'о да направим сяк'ви ги има. Инак тръгни с момчето, кв'о лошо има?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Ами ако някоя дойде у нас и я посрещна с цветя и бонбони едва ли ще се трогне до там , че да разтвори крачка, първо ще иска по кафенца , дискотечки, че чак тогаз нещо
    Ти явно ги подбираш някви кифли/Златки. Нормалните момичета (особено пък в София) нямат чак такива критерии.

А и в случая девойката му е отишла на гости с ясната идея, че ще правят секс, цветята и бонбоните са били просто бонус.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Ти явно ги подбираш някви кифли/Златки. Нормалните момичета (особено пък в София) нямат чак такива критерии.

А и в случая девойката му е отишла на гости с ясната идея, че ще правят секс, цветята и бонбоните са били просто бонус.
    Пф , нямам парички за кифли и манекенки . Да, да ясно ми е , че мацката е била навита от преди това , просто ми стана смешно дето вика посрещна ме с цветя и бонбони и аз се трогнах.... иии веднага му дадох дупенце
    А и не ми се вижда кой знае какъв критерий да изведеш някое мило на кафенце/кръчма/дискотека
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

anonymous708973
    Guest
    Ами ако някоя дойде у нас и я посрещна с цветя и бонбони едва ли ще се трогне до там , че да разтвори крачка, първо ще иска по кафенца , дискотечки, че чак тогаз нещо
    Тя е отишла с идеята да правят секс А за да ти "върже" на цветя и бонбони, трябва да те харесва първо. Който ще да ми подарява цветя и бонбони, ако не ме кефи, тцъ.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тя е отишла с идеята да правят секс А за да ти "върже" на цветя и бонбони, трябва да те харесва първо. Който ще да ми подарява цветя и бонбони, ако не ме кефи, тцъ.
    Нещо не се изразявам правилно ли ! Да разбрахме, че е отишла с идеята да правят секс.
    На теб ако ти харесва някой пич и искаш да спиш с него няма ли първо да искаш да те изведе на кафенце тук там, да демонстрира един вид отношение..... или не, само, защото го харесваш ще си легнеш с него ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз да. В смисъл тва, че аз отивам или той идва в нас, не значи, че не може преди тва да пийнем нещо. Кво е тва чук и чао..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Чакай малко..Смятате с Oy7ofCon7roL, че е някакъв критерий за едно момиче кой къде ще я заведе или кой какво ще й купи преди да спи с някого?

Ех, едно време мъжете лъжеха жените, че ги обичат, за да спят с тях..Сега явно ги лъжат, че ще ги водят на дискотека.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Чакай малко..Смятате с Oy7ofCon7roL, че е някакъв критерий за едно момиче кой къде ще я заведе или кой какво ще й купи преди да спи с някого?

Ех, едно време мъжете лъжеха жените, че ги обичат, за да спят с тях..Сега явно ги лъжат, че ще ги водят на дискотека.
    Абе стига сте ми извъртали думите бе
    Имам предвид , че аз като мъж се очаква от мен да изведа мацката някъде и с това един вид да демонстрирам уважение, никой не ти говори за любов тука, ако си говорим за едно време, едно време чакахме момата по 1 месец да види аджеба дали момчето е сериозно, че чак тогава да му пусне.
    Тук не става въпрос някой да си купува едното чукане , ама все пак би трябвало да се съгласиш, че жената цени себе си ако ме разбираш какво имам предвид
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Много сте ми странни , не, НЕ ДЪРЖА да ме води никъде, ако се харесаме не ми пука дали ще ме води по кафета или не. Не знам зашо повечето мъже мислят ВСИКИ жени за използвачки и кфили. Не е така. Ако съм го харесала преди това, ида у тях и ме посрещне с цветя и бонбони, пък и дори без тях,щом съм отишла значи имам нещо предвид. Не държа да ме води напред-назад. Не ми е критерий това.
    maDamn

Мега фен
    Ясно, не може да ми разберете мисълта
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Разбрах те , всъщност,не ти бях прочела предното съобщение като го постнах
    maDamn

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Разбрах те , всъщност,не ти бях прочела предното съобщение като го постнах
    А, ок )))
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Banned Супер фен
    Абе стига сте ми извъртали думите бе
    Имам предвид , че аз като мъж се очаква от мен да изведа мацката някъде и с това един вид да демонстрирам уважение, никой не ти говори за любов тука, ако си говорим за едно време, едно време чакахме момата по 1 месец да види аджеба дали момчето е сериозно, че чак тогава да му пусне.
    Тук не става въпрос някой да си купува едното чукане , ама все пак би трябвало да се съгласиш, че жената цени себе си ако ме разбираш какво имам предвид
    От теб, като мъж се очакват много неща, за да впечетлиш една девойка и тя да спи с теб (в повечето случаи), но точно, ако девойката цени себе си няма да я впечетли къде я водиш. Надявам се да не чукаш боклуци, които са те научили, че уважение се демонстрира с това в кое заведение колко пъти ще ги заведеш. (Най-приятелски го казвам, не, за да се заяждам)
    И аз не говоря за любов...Просто преди тактиката беше да се казва на жената, че я обичаш и цениш, като личност, за да се почувства желана и уважавана от теб, за да ти пусне..Сега, по твоята логика, можеш да я излъжеш, че ще я заведеш на дискотека и ще имаш същият успех.

Мега фен
    От теб, като мъж се очакват много неща, за да впечетлиш една девойка и тя да спи с теб (в повечето случаи), но точно, ако девойката цени себе си няма да я впечетли къде я водиш. Надявам се да не чукаш боклуци, които са те научили, че уважение се демонстрира с това в кое заведение колко пъти ще ги заведеш. (Най-приятелски го казвам, не, за да се заяждам)
    И аз не говоря за любов...Просто преди тактиката беше да се казва на жената, че я обичаш и цениш, като личност, за да се почувства желана и уважавана от теб, за да ти пусне..Сега, по твоята логика, можеш да я излъжеш, че ще я заведеш на дискотека и ще имаш същият успех.
    Признавам те, много умело успяваш да изкривяваш думите на хората
    Тук никой не ти говори да разкраваш някоя пача по баровете, да пръскаш маса пари по нея и да демонстрираш колко си велик(впрочм не излизам с разни мастии, дето баровете са им втори дом).
    Аз имам предвид като едно нормално момче да поканя едно нормално момиче, което харесвам било то на кафе, да хапнем нещо някъде , на дискотека или някъде другаде от чисто уважение към нея самата. В смисъл такъв, някак си не одисва да я поканя у нас, да и сипя едно 3 в 1 и да и налетя като животно, нали .... апък ако тръгна да обяснявам на някоя, дето съм я виждал два три пъти колко много я обичам и ценя, най-вероятно ще ме помисли за луд и ще избяга и повече няма да я видя ахахахах
    За това най-удачния според мен вариант е да я поканя да излезем някъде , да я запозная с приятелите ми и по този начин тя сама да разбере, че я ценя и да се почувства като личност, а не да я викам в къщи, един вид
    -я ела в къщи да гледаме филм и да пием кафе, шото ме е срам да излезна с теб ...
    В общи линии тва е
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Banned Супер фен
    Признавам те, много умело успяваш да изкривяваш думите на хората
    Тук никой не ти говори да разкраваш някоя пача по баровете, да пръскаш маса пари по нея и да демонстрираш колко си велик(впрочм не излизам с разни мастии, дето баровете са им втори дом).
    Аз имам предвид като едно нормално момче да поканя едно нормално момиче, което харесвам било то на кафе, да хапнем нещо някъде , на дискотека или някъде другаде от чисто уважение към нея самата. В смисъл такъв, някак си не одисва да я поканя у нас, да и сипя едно 3 в 1 и да и налетя като животно, нали .... апък ако тръгна да обяснявам на някоя, дето съм я виждал два три пъти колко много я обичам и ценя, най-вероятно ще ме помисли за луд и ще избяга и повече няма да я видя ахахахах
    За това най-удачния според мен вариант е да я поканя да излезем някъде , да я запозная с приятелите ми и по този начин тя сама да разбере, че я ценя и да се почувства като личност, а не да я викам в къщи, един вид
    -я ела в къщи да гледаме филм и да пием кафе, шото ме е срам да излезна с теб ...
    В общи линии тва е
    Ех, и да възприемаш, че ги изкривявам не е защото това съм искала, нито ми е цел.
    И аз не говоря за това.. Но има разлика в това как го поставяш - между "Тя ще си помисли, че я уважавам и ще ми пусне, ако я заведа еди-къде си./Мацките, дето си знаят цената и имат самоуважение се чукат само, ако ги водиш на кафе, а не ако има подариш цветя и бонбони." и "Аз каня момичета на кафе, защото това е първата ми стъпка и така съм си свикнал." има огрооомна разлика.
    Има много други местоположения освен у вас и в кафето, но това е съвсем друга тема...
    Не съм те съветвала да лъжеш, че обичаш някоя, нито пък съм твърдяла, че е хубава тактика - исках просто да констатирам как идеалите са се променили и че преди, за да вкараш жена в леглото трябваше да й покажеш, че я цениш и уважваш по нематериален начин, а сега се получава точно обратното. Отново си много крайностен - не съществуват само тези два похвата.
    Според мен да водиш момиче, когато имате среща и искаш да я чукаш, при приятелите си не е добра идея и има далеч по-уместен начин да я накараш да се почувства, като личност...А всъщност, наистина съм сгрешила, ако пък излизаш с момичета, които имат нужда от това, за да се почувстват, като личности, но това отново е друга тема.
    Та, в крайна сметка аз нямам полза да ти извъртам думите, изказването ти, че едно момиче е непретенциозно, ако се чука с някой, който й е купил само едни цветя, а ако се уважа ще се чука, ако я заведат еди-къде си.
    "че да разтвори крачка, първо ще иска по кафенца , дискотечки, че чак тогаз" - надявам се осъзнаваш как звучи.

Banned Супер фен
    *И това отново най-приятелски.

Това, че съм казала колко бях трогната от цветята и бонбоните му не значи, че съм толкова лесна. Това означава, че и малките неща могат да ме трогнат и не съм някаква материалистка.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ти не си правила секс от 2 год. и си мислиш,че ще е като да си го правила вчера? Болката вероятно ще я има,кръв - надали,но не при всички има,така че.. може и да ти се хване,но има и възможността да се усети и все пак какво ти пука,щом е само за секс? Измисляш нещо и това е,не е нужно да му казваш,че си го направила на 13,щом толкова те е срам,дори въобще не е нужно да му даваш обяснения,такамоли за това на колко години ти е било за 1-ви път..

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от little-bad-girl Виж мнението
    Това, че съм казала колко бях трогната от цветята и бонбоните му не значи, че съм толкова лесна. Това означава, че и малките неща могат да ме трогнат и не съм някаква материалистка.
    Че то и това е материално. Важното е че не си спала с него заради цветята, а заради него и отношението му, поведението и каквото там още те е привлякло.

Че то и това е материално.
    Ама не е като да съм го очаквала. Също не е като да си искам примерно да ме води по кафета и да ми плаща и т.н. Просто това показа, че се е сетил за мен и естествено се почувствах поласкана.
    Последно редактирано от little-bad-girl : 03-09-2012 на 13:20

Супер фен Аватара на flo0pY
    Не каза само се фука или наистина му е голям хаха ;д
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Ми не можах да определя с точност колко см му беше, но всичко си беше само фукане. Не беше много повече от размерите, които бях пробвала до сега.

Мега фен
    ...
    Няма какво да се обяснявам повече, каквото съм казал си стоя зад думите, няма да се повтарям и потретвам
    айде с здраве
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

к'во толкова увъртате, точите, сочите и тем подобни, лично на мен ако ми е до секс въобще няма да я водя на ник'ви кафета, мафета и тем подобни, направоо под чаршафите и т'ва е- ако е съгласна ок, ако не- тя губи, да се спасява. Като цяло лапешка история. (или пък ку*венска, няма голямо значение)

Цитирай Първоначално написано от Mitsuhide Виж мнението
    к'во толкова увъртате, точите, сочите и тем подобни, лично на мен ако ми е до секс въобще няма да я водя на ник'ви кафета, мафета и тем подобни, направоо под чаршафите и т'ва е- ако е съгласна ок, ако не- тя губи, да се спасява. Като цяло лапешка история. (или пък ку*венска, няма голямо значение)
    Това, че правя секс без обвързване не мисля, че ме прави курва, но всеки с разбиранията си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си