- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за коли !!!
те се карат 1 път в месеца... и то повечето само на писта![]()
е да ама много рядко се карат - повечето време стоят в гаражи
Отново, не точно...
Познавам много хора дето си карат фераритата всеки ден. Само няколко ламборгинита знам да се карат ежедневно... Дори зимата си ги карат колите... Дори Audi R8 V10 съм виждал зимата... Поршетата не ги броиме тъй като за някои хора тука това им е зимната кола. 996 ТТ
Има и хора които си карат колите веднъж в годината. Познавам и такива... Това са много особен тип хора за които няма да говоря много. Дали ще е Ферари или Mazdaspeed 3 няма значение.... Сериозно, виждал съм 4 годишна Mazdaspeed 3 на само 2000км.... А си мислех, че моята беше на малко км.
е да ама те не са мултимилионери дето имат цяла колекция ферарита които дори не карат...
дамм ;d то и с Трабито сигурно те заглеждат
дам, такова никой не е виждал. 6268-ли ти е номера на колата
нееемного го помня ;d
питам, понеже видях сега на връщане една черна 525 пред вас
а видя ли черната е36-ка ;d някой ден като вземеш книжка ще ти дам да я караш![]()
черната на паркинга срещу даскало ли р нея вчера е видях
нее пред 5-ти вход спира ;d аз нея съм си я набелязал... дано стане работата и да забогатеем и аз собственика го познавам, звъня му, давам му 6000 в брой, направо ще удари гъза в тавана от кеф. Ама за тва е36 нищо не знам освен че е 328is 196 коня. Не знам дали е читаво ;d
черна с черни стъкла, М брони и 20-ки от M5![]()
мн помня ;d аз е36-ки трудно помня щото са най-често срещаните БМВ-та![]()
знаеш ли че България е втора след Германия за най-голям процент БМВ-та от всички други марки![]()
напраени за селяци с гоуфове и уети джанти и черно фоуио на стъкуатагоуфа ми е най-противната кола сериозно говоря
малка грозна и слаба
![]()
Защото ти се е набила представата за пернишки голф 2-ка. Я виж това
![]()