- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всичко эа месечния цикъл
попринцип е нормално първата година да е нередовен а както ти обясняваш дори и цвета но по-добре говори с майка си защото смяната на цвета понякога индикира инфекция не се притеснявай може просто от лоша хигиена или си настинала![]()
![]()
ах този цикъл....е поне откак го имам си ми е редовен и нямам проблеми с това
първия ден съм умряла гъска но после оживявам![]()
На мен ми дойде на 10 а сега съм на 12 и тогава веднъж ми дойде и оттогава повече..никога
ДАЛИ Е НОРМАЛНО??
На мен ми дойде за пръв път на 10 сега съм на 12 и оттогава повече не съм имала цикъл
ДАЛИ ТОВА Е НОРМАЛНО??
Така, значи цикъла ми дойде когато бях на 11, сега съм на 12. На 9 април ми прави 1 година. Февруари и януари не ме болеше хич корема, но март(този месец) направо ме скъсва, Но-шпа не ми помага само Парацетамол, но той пък ми усилва течението. Много ме боли ниско долу. Даже понякога, когато отида до тоалетна и нали уринирам, менструалната кръв е съсирена. И може би от това ме боли корема.....а и още нещо, значи когато се движа не ме боли корема и не ми идва...
ако въпроса ти е откъм болките мога да кажа че не се пие Но-шпа или някакво друго болкоуспокояващо когато болката вече е силна няма да помогне като усетиш че започват болките тогава пиеш болкоуспокоителното което предпочиташ може също да си настинала като се прибереш у вас завий си кръста с одеяло и ще видиш промяна (поне при мен е така) а когато не те боли прави гимнастика за да не се схващаш защото и това може да е проблем трябва да се движиш![]()
На 13 съм, на 11 януари тази година ми дойде, бях адски притеснена и часове наред треперех от страх... гадно, мокро следващите дни, ужас... Чак на 35 ден ми дойде пак. А сега този месец повече от 35 дни... знам, че може да е нередовен и закъсняващ/подраняващ. Но не това ме притеснява. Мен малко трудно ме удържат какви ли не превръзки, то така е, първите менструации били по-обилни, но много ме притеснява в училище. Там ме е малко срам да ходя да си сменям превръзката, и през един час ходя защото тя не издържа, постоянно се набира много и често съсирена кръв, проблема ми е по ФВС, че не мога да играя, пречи ми. Да попитам кои по принцип кои дни най-много тече и какви превръзки да ползвам, че мие мн гадно. Моля ви, помогнете![]()
az sam na 14 godini i oshte nqmam cikal nqkoi moje li da mi pomogne zashtoto se pritesnqvam
Последно редактирано от kiss_you_my : 03-30-2012 на 14:38 Причина: zabravih da naipisha neshtoo
Имам един въпрос (на 12 съм). По принцип ми идва на 20 или 2-3 дни по-късно. Този месец цикълът ми дойде 10 дни по-рано от обикновено,а сега 2 седмици по-късно пак забелязах капчици.Имам цикъл от 6 месеца някъде,а напоследък постоянно съм под напрежение.Може ли това да е причината?Това нормално ли е?Предварително благодаря за вниманието.
Скоро бях и болна,а и промяната във времето.Възможно ли е и това да е причината?
нормално е да е нередовен щом го имаш от скоро и си под напрежениеа за капчиците не знам и аз имах такива преди да ми дойде и то мн мн преди това говоря 2 години някъде
![]()
a moje li nqkoi da mi kaje kakwo da naprawq kogato mi doide da sum podgotvena
Последно редактирано от kiss_you_my : 04-01-2012 на 15:09
Благодаря много за отговора ,coockie .Няма от какво да се притесняваш kiss_you_my.Аз преди да ми дойде се притеснявах,но когато се случи не се притесних,всичко се нарежда![]()
a blagodarq ti no kazvat che ot nachalo trugvala nqkakva sasirena kruv i ot towa se pritesnqvam
Да вярно е,но не се безпокой и аз отначало се притесних за това,но погледнах в интернет за всичко,което ме интересува и разбрах,че е нормално.Ако има нещо от което се притесняваш разрови се в интернет или питай майка си (аз така правя). Добре че са измислили интернета
![]()
aha blagodarq ti znachi nqma za kakwo da se pritesnqvam
Благодаря, coockie. Ами следващия път ще ги пробвам, дано помогнат. А на тези които нямат още цикъл и се притесняват: недейте, само вашето тяло може да реши кога ще ви дойде, аз страшно се притеснявах, но слава богу ми дойде у нас, а не в училище, та успях да се справя и веднага първа помощ от мама и чичко Гугълстрашно е в началото, но минава страха след време. А след като ти свърши идва най-прекрасната седмица от месеца - седмицата на Венера. Тогава се чувстваш страхотно, преливаш от енергия и щастие, съсредоточена си добра към останалите, чувставш се красива, защото хормона естроген разкрасява и дава самоувереност.
![]()
Да ви попитам на 14 съм имам менструация от почти 1 год. Преди ми идваше с ужасяващи болки идваше ми да се хварля от някъде. Плаках и обикалях из къщата адски ме болеше и не ми минаваше по цял ден и все се тъпчех с хапчета предписани от гинеколога ми. Но този месец като ми дойде и нямам никакви болки ама абсолютно никакви и дори течението е по-оскъдно. Това нормално ли е?
^ Нормално е . И при мен стана същото. Един път ми беше страшно лошо ... и след този път нищичко не ме боли ...![]()
и при мен така предния път като ми дойде малее проклинах всичко и всички обаче да чукам на дърво сега ми е добре от време на време леко ме наболява и е по-оскъдно течението според мен е заради топлото време защото когато ми е студено ме боли стопля ли се всичко минава![]()