.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Angry Удър под кръста

Директно ви казвам,получих удър под кръста.Ядосан съм от костите до мозъка.Ще споделя с вас какво се случи.
    Бях с аверката си,която толкова много харесвам и сме заедно от почти месец,да мина по същество.
    Когато си разговаряхме с нея за секса и кой е и кога е бил първият й път,тя отговори преди година.Питах я ще ми кажеш ли кой тя вика-Бехил.
    В този момент зацепих и се чудих абе кой е този много ми е познат.В този момент се сетих,че тва е някво лапе с 1 година по-малък от нея и насичкото отгоре да не казвам голямата дума е ром и плюс това я е отворил без презарватив и аз шах и мат чудя се,нервя се,но като се замисля вече....да бях го знаел по-рано...

ХААААА яко ли ти е да те питам? XAXAXA
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ей ама глупави хора. За какво ти е било да знаеш кой й е първия?

Смешно ми стана някой неща наистина трябва да си останат в тайна :Д ама това ме уби днес ми вдигна настроението автора
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Много ли ти е смешно на теб?На мен не е
    А dimitar_ak питах,защото и тя ме пита..Извинявай,но не съм аз тоя който е спал с ромка на първия ми път
    AnzaRe ако ти се случи какво ще си мислиш?
    Последно редактирано от antonio91 : 03-20-2012 на 09:59

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    И кво сега я чувстваш като "омърсена и недостойна за теб"?
    Welcome to the Jungle...

Не мога да приема това,че е спала с ром
    Ром и турчин имат голяма разлика... но това е моето мнение чудя се родителите й какво биха казали.

Аз ли!?
    Преди да тръгна с момиче първо разпитвам
    Последно редактирано от AnzaRe : 03-20-2012 на 11:23
    Baby I got you
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Разсъждаваш инфантилно. Нали сега е с теб а не с ром. Като не можеш да го приемеш късай с нея.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ами тя белята вече е станала и вариантите пред теб са два. Първия - ако наистина държиш на нея, се стягаш и забравяш случката. Втория - решаваш, че тва винаги ще ти трови нервите, зарязваш я и си махаш проблема от главата. И другия път като решиш да разпитваш за подобни неща, имай 1 наум.
    Welcome to the Jungle...

Нямам друг избор.

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe Виж мнението
    ХААААА яко ли ти е да те питам?

Извинявай, авторе,разбирам, че на теб не ти е смешно, ама... абсолютен шах и мат.

И аз ако разбера, че приятелят ми е спал с някоя Бехилка, хич, ама ХИЧ няма да се смея.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    трябва да преодолееш умственото обременяване..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Ами тя белята вече е станала и вариантите пред теб са два. Първия - ако наистина държиш на нея, се стягаш и забравяш случката. Втория - решаваш, че тва винаги ще ти трови нервите, зарязваш я и си махаш проблема от главата. И другия път като решиш да разпитваш за подобни неща, имай 1 наум.
    Мда. Следващия път не разпитвай. Каквото било, било.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ако толкос не можеш да приемеш тоя факт - бии и шута от рано, преди чувствата да са осрали всичко. А ако те е шубе за разни инфекции и тн, помоли я да си направи изследвания за всички венерически болести, спин и тн, та да ти е мирна главата. И ако ще правиш секс с нея, само с презерватив.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Предполагам,че ако бях на твое място и аз бих се чувствала кофти,ноо замисли се. Това е било преди време,сега е с теб,щом е така ,значи иска теб!Квото било -било! Да не си разпитвал - да ти е мирна главата.
    Аз съм на принципа -не ме интересува какво е правил преди , важното е ,че сега е с мен и ми е верен.Точка!
    maDamn

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Предполагам,че ако бях на твое място и аз бих се чувствала кофти,ноо замисли се. Това е било преди време,сега е с теб,щом е така ,значи иска теб!Квото било -било! Да не си разпитвал - да ти е мирна главата.
    Аз съм на принципа -не ме интересува какво е правил преди , важното е ,че сега е с мен и ми е верен.Точка!
    ++
    Никога не трябва да спираш да даваш шансове на който и да е да се промени

Айде сега да я убием с камъни за това, че го е направила с циганин.. ама и вие сте едни. Това си е нейно решение с кой какво да прави. Ти ако държиш на нея няма да ти пука с кой е спала преди това. И изобщо за кво ти беше да я питаш кой й е първия?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Айде сега да я убием с камъни за това, че го е направила с циганин.. ама и вие сте едни. Това си е нейно решение с кой какво да прави. Ти ако държиш на нея няма да ти пука с кой е спала преди това. И изобщо за кво ти беше да я питаш кой й е първия?
    Нали по-горе каза, че първо тя е питала !!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от antonio91 Виж мнението
    Когато си разговаряхме с нея за секса и кой е и кога е бил първият й път,тя отговори преди година.Питах я ще ми кажеш ли кой тя вика-Бехил.
    В този момент зацепих и се чудих абе кой е този много ми е познат.В този момент се сетих,че тва е някво лапе с 1 година по-малък от нея и насичкото отгоре да не казвам голямата дума е ром и плюс това я е отворил без презарватив и аз шах и мат чудя се,нервя се,но като се замисля вече....да бях го знаел по-рано...
    Аз не прочетох никъде че тя първо е питала... а и това е все едно..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Град
    <3
    Циганина дали може да пише 'удар' правилно?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

ХАХАХАХАХА

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Това наистина си е шах и мат,но ако държиш на нея достатъчно ще си останеш с нея,ако ли не знаеш кво е другото решение

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    и кво като е спала с ром?нали сега е с теб

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Пф, ако мъжа ми ми каже, че е спал с ромка и не е ползвал кондом, ще му пръсна тиквата.... Това е гнусно...и аз бих се ядосала.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си