.

Виж резултатите на анкетата: На колко години изгубихте девствеността си?

Гласували
1242. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • по-късно

86 6,92%
  • 20

15 1,21%
  • 19

37 2,98%
  • 18

98 7,89%
  • 13

48 3,86%
  • 12

36 2,90%
  • 17

173 13,93%
  • 16

248 19,97%
  • 15

296 23,83%
  • 14

205 16,51%
Отговор в тема
Страница 22 от 26 ПървиПърви ... 12181920212223242526 ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 638
    На 18. Но пък съдейки по реакциите на приятеля ми всеки път и още куп фактори, мисля, че няма толкова значение на колко си почнал -или си го можеш, или не

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Е айде да не се обиждаме на "нормални" и "ненормални". Всеки си преценява сам, има различни обстовятелства и тн. Тъпо е да съдиш хората без да ги познаваш и да слагаш всчики под общ знаменател. .
    Защо ли изобщо ти отговарям,ама ранното започване на секс под 15 години (особено при момичетата) оттогава да ги "мачкат" си остава и занапред в живота,пример ще ти дам с циганите и мога още да ти разказвам,но защо ли...!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    На 17 години

Цитирай Първоначално написано от yambolfan Виж мнението
    Защо ли изобщо ти отговарям,ама ранното започване на секс под 15 години (особено при момичетата) оттогава да ги "мачкат" си остава и занапред в живота,пример ще ти дам с циганите и мога още да ти разказвам,но защо ли...!
    Всеки сам си решава на колко години да започне да прави секс, не е казано че ако си на 15 си абсолютно необразован по темата и нямаш идея от контрацепция и тн. Също така не значи, че трябва да спиш с всеки срещнат, просто защото си на 15. А това с циганите изобщо не ми го давай за пример, те започват рано защото им е такава културата и нямат елементарно образование и тн, и тн....
    Айде да не спамим все пак...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

18 С точният човек ((;

18..... (10 букви)

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby Виж мнението
    Не знам защо всички бързат толкова...на 15 години и вече си спала с някой лично на мен това ми се струва тъпо и курвенско. Пропилявате си живота бе момичета ... както пишеше по горе в един коментар "вместо да си играете си бъркате в гъзовете" ... нямам думи.Аз лично спах с момче за първи път на 17 И НЕ СЪЖЕЛЯВАМ ...мисля,че имам право да го кажа,защото съм била зряла за да го направя.Какво горди ли сте като всички казвате "на 13 и не съжелявам" и тн ?! Тъпо е !! Смеете се на циганките,че разждали на по 15-16 ама и вие не сте по различни честно.Когато бях на 16 само се обвинявах,че съм изостанала,но въпреки това не спах с тогавашния ми приятел.После обаче найстина намерих човека с който знам че трябва да съм и тогава му се ''отдадох".Вие на 15 даже не знаете какво е любов,камо ли секс ?!

Евала. Но щеше да е по-хубаво да има кой да се зачете и да проумее... Ама няма..

Още не съм.На 13 съм,според мен съм още малка.

Ами все още на съм.На 17 съм

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    и аз не съм нищо че съм на 15

15 .................

на 15, но с точния човек
    Силна съм и вярвам в себе си !

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    На 16 .....

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от yambolfan Виж мнението
    Остава занапред гъз... Дали ще те отворят на 14 или на 20, все тая. Само че така е прието в днешното общество, тия под 16-17 дет са го правили, да са някви тъпи курви.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Напълно съм съгласен

Повече от фен Аватара на prinncess
    На 15.. почти 16
    Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D

13 ;d ,,,,,,,,,,,,,,,

Ами на 15 .. ;]

На 14 съм и съм все още девствена и не смятам,че това ще се промени скоро.

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от sun251 Виж мнението
    На 14 съм и съм все още девствена и не смятам,че това ще се промени скоро.
    +1. Поне още 2 годинки смятам да изчакам.
    Женско съм ;]

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    абе под 15 или изобщо около таз възраст ако го е правила и го разпространява навсякъде все едно кой знае кво и се прави на готина и се подиграва с тези които са "задръстени" няма как да не е ку*венско даже е гадно
    то си е от поведението ако приемеш сериозно нещата не виждам къде е к-ското
    обаче все пак на 11/12 верно си е малко то тялото може да е "пораснало" но не и акъла....

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    абе под 15 или изобщо около таз възраст ако го е правила и го разпространява навсякъде все едно кой знае кво и се прави на готина и се подиграва с тези които са "задръстени" няма как да не е ку*венско даже е гадно
    то си е от поведението ако приемеш сериозно нещата не виждам къде е к-ското
    обаче все пак на 11/12 верно си е малко то тялото може да е "пораснало" но не и акъла....
    Ако е на 15 или по-малко и се разбере, и се лепва курвенска репутация, и всеки се опитва поне веднъж с нея! Затова повечето го пазят в тайна, и се разбира по метода "не казвай на никой", ама всеки казва на по 1-2 човека, и на края почти всички разбират.
    BOY

Аз го направих за пръв път на 13 и мисля че даже закъснях, мои приятелки само ми се подиграваха че съм единствената девствена от нашия клас.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Нито едно от изброените...шот не съм сиг точно при кое от 2-те е хД

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си