- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години изгубихте девствеността си?
На 15.Първият ми секс беше с едно момиче,а малко след това го направих и с едно момче,с което съм и до днес
трябвало е още в 1ви клас![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
на 15,и двамата бяхме готови и сигурни един в друг,най-важното-обичаме се!!
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Тва 95 са големи блудници, винаги съм го знаел.![]()
Welcome to the Jungle...
Все още съм девствен!
ТИ МЕ УБИ! О.О Аз тогава да се разстрелям като съм на 18 и съм още девствена? Нее, ужас.. Какъв съм такъв индивид, аз не заслужавам да живея..
Направо се отчайвам като връщам назад страниците и чета коментарите на повечето девойки.. Не знам кой, как и защо им е втълпил, че да си девствен е срамно и айде дай да ни опъне някой батко докато е още време и не сме пораснали..
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Как си издържала толкова време на подигравки ;х ... Аз моята я изгубих в 3ти клас ... и толкова ме беше срам, че съм закъсняла ;х
ФЕЙСПАЛМ
П.Т .. Няколко месеца преди 15 ..Все са си 14 де, не съжалявам
П.П .. а вие сладури мои, девствени... В темата не се пита дали сте девствени или не, а кога сте я изгубили... престанете да се хвалите, че не сте се дефлорирали все още, не е нещо кой знае колко важно
Като гледам тези 82 човечета, гласували за 12 и 13...![]()
Па аз па бях на 17 - тцтц, колко демоде. Радвам се, че не избързах, всичко си дойде в точния момент ^^
според мен момичето е избързалоо, че да го прави на 11 почти 12 или нещо таковано тя си решава, това си е нейната п**ка
![]()
![]()
![]()
а като говорим за сантиметри мани ти, ама има и такива на по 16-17 с по 6-7 см !? иначе аз лично я загубих на 15 и не съжалявам за това, щом съм го направила - значи съм го искала
![]()
Последно редактирано от msdattt : 04-13-2012 на 18:59
амиии аз съм на 17 и все още съм девствен мислех че не е нормално да съм на 17 и все още да не съм,но като чета тук е нормално![]()
Абе хора какво толкова ги мислите тея каде се еб*т на по 12-13-14 г. Не можете да ги спрете и да искате. Те са виновни следват the call of the nature. Пък и така усвояват много доходоносен занаят.
Иначе съм на 19 и бройката в черния тефтер е 0.
П.П. 20 страници сумати хора губят тая девственост ама така и не се появи някой каде я е намерил.
Загубих моята на 19, за възрастта не съжалявам, но за човека да
cuz I swear, I don't care ... ;]]
На 18 съм и още не съм я загубила, но пък много би ми се искало, честно казано.
на 29 и 3 месеца още съжалявам трябваше да изчакам още 2-3 годинки ;(
на шеснайсИ години и два месеца мохохох закъснЕх
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net..._3502169_n.jpg като ме погледна с тоя секси поглед и не можах да се сдържА :3
Последно редактирано от horacio : 04-18-2012 на 20:00
nigga stole my bike