.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Bomber Виж мнението
    Защото един познат,който е ходил там да дискотека каза че във София момичетата заговаряли момчетата вярно ли е???
    Брат отиди в Русия да видиш за какво иде реч!Вече сигурно е станало ритуал момичето да зарибява момчето,заради войните които са отнели животите на много мъже през миналия век, жените са били принудени да поемат първата стъпка и т.н.На всеки 5 жени се полагало по 1 мъж

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Социологическо проучване на британските учени сочи, че жените в София са сексуално най-активните на целия Балкански полуостров, а в европейски мащаб отстъпват единствено на рускините и украинките. Тактиката им била проста и ясна - първо се запознават с момчето/мъжа, после го водят на произволно място и там го насилват сексуално, а накрая го бичуват с каишката на кучето си (ако нямат куче, може и с други подръчни материали). Според проучването най-добрите столични любовници обитават районите около Люлин и Околовръстния път. За любителите на нестандартното пък се препоръчват площад Македония и Лъвов мост. Студентски град пък е ядрото на провинциалните миски, сериозна конкуренция на столичните таланти. Известни тамошни практики са системното подбиване на цени, нелоялната конКУРенция (тип "духам за колкото дадеш" или "купи ми цигари и ще ти лапам") и снабдяването на дюнерджийниците с пресен ДНК материал за знаменития бял сос, който е задължителна част от всеки дюнер.

Сега видях откъде си... ясна е работата.
    Welcome to the Jungle...

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Цитирай Първоначално написано от Bomber Виж мнението
    няма нищо лошо в това момичето да заговори момчето и щом е така София е Раят за момчетата
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    I don't want to live on this planet anymore
    Последно редактирано от Robe : 04-22-2012 на 03:16

Фен Аватара на DS
    Град
    Bulgaria
    Вярно е! Идват заговарят те поръчват ти пиене, водят те у тях, изчукват те и после ти правят закуска и на края ти викат такси да те заведе у вас!

п.п.1: някой беше споменал Русия, предпочитам Украйна! ;о)

Мега фен Аватара на Hilary_
    Навсякъде е така.

Абе я се стегнете бе! Като не ви харесва София,стойте си по селата.Писна ми от вас,кво печелите като слагате всички софиянци под един знаменател и ги критикувате?И не,не всяка в дискотеката ще ти върже и едва ли ще ти се метне някоя свястна в син сити,версай и т.н.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Поредната "голяма гражданка" се обади.
    Welcome to the Jungle...

Не,не съм голяма гражданка и не твърдя това.Просто винаги,когато се срещна с някой от друг град се започват едни приказки по адрес на софиянците.Не казвам,че сме цвете за мирисане,но като не им харесва в София никой не ги кара да ходят,не трябва постоянно да говорят глупости само защото имат някакви си техни предрасъдаци.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

То всеки си има предразсъдъци, но най-разпространеният е, че само София е град, всичко останало едва ли не са села. Нелепостта на твърдението се засилва и от изказващите го, които обикновено са синове/внуци/правнуци на някой преселник от майна си райна.

Не ми се обяснява защо авторът е формулирал точно така темата, но (типично по женски) определено не си схванала замисъла.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    В последно време наблюдавам повече другия тип предразсъдъци.
    Когато в София дойде нов човек от другаде обикновено повечето го приемаме много добре. Никак не различавам кой е кореняк или не, освен ако няма особено селски маниери. Но това е огромна рядкост.
    Докато, когато софиянец отиде в друг град обикновено го гледат с някаква неприязън и им пише на челата: "Ей го тоя от "големия" град. Много ли си повече от нас бе..." и тн. без значение как се държи.

Само отбелязвам, аз лично не съм засягана досега и не си спомням да съм засягала някого на тая тема.

По темата: И тукашните дискотеки са като всички останали из България. Съмнява ме в София да се раждат хищни тигрици, а в Панагюрище (примерно) - невинни девойки.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    най-разпространеният е, че само София е град, всичко останало едва ли не са села.
    някой преселник от майна си райна.
    Второто изречение и пренебрежението,с което си го написал, противоречи на информацията от 1то, която така горестно отричаш.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    На Слънчев бряг, без значение от кой град си, ще те налази всяко момиче. Софиsнките сме като всички останали момичета из страната.

Не виждам какво му е ненормалното.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Софиsнките сме като всички останали момичета из страната.

Не виждам какво му е ненормалното.
    Така е.

И да, сигурно по морето през лятото всеки ще налети на всеки.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

И да, сигурно по морето през лятото всеки ще налети на всеки.
    Точно така е и не виждам нещо странно в това. Софиянките са като всички други момичета.. :д

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Не се сдържах, но.....

I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Град
    Sofia
    Хахаххх

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Не се сдържах, но.....

Давайте аз лично като софянка бих била повече от щастлива да се преместя в някое друго градче на Б-я

Град
    Sofia
    Ти не живееше ли в друга страна? (или се бъркам )

Град
    София, България
    мда, по шведско съм. И?

Град
    Sofia
    Ами нищо де, просто питах. Не ме изяждай.

Град
    София, България
    Няма споко

Цитирай Първоначално написано от ccelebratee Виж мнението
    Айде стига със села ,бе столичани пикливи , вие дори не сте кореняци ама големите граждани ,деба отворковците! Защо София ,когато има голям празник се изнася към селата?
    Ама като дойде време за кандидатстване веднага ще дойдеш да се набуташ я в УНСС я в Лесото ама там ще ти е трудно, защото се изискват поне минимални умствени способности, с които ти очеизвадно не разполагаш за това май в НСА ще е, ако ли пък не ще трябва да работиш и къде къде май в София нали така комплексарче ?

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Второто изречение и пренебрежението,с което си го написал, противоречи на информацията от 1то, която така горестно отричаш.
    Спести ми проникновения анализ, тъй като и ти
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    (типично по женски) определено не си схванала замисъла.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от interista8 Виж мнението
    Ама като дойде време за кандидатстване веднага ще дойдеш да се набуташ я в УНСС я в Лесото
    so true.. лицемерно е да плюете София и после да се бутате тук
    Dark Templar, сам нарече придошлите софиянци "от майна си райна", няма кво да се сърдиш, когато някой от Сф ти каже, че си от майната си (без да казвам, че е правилно такова отношение)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си