.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Мхм. Можеше поне да дадеш пример какво разбираш под твоите 'атеистични' текстове , които били едно към едно с библейските, но карай.

Я как станаха мои?! Докато не се научите да изслушвате, няма нищо да разберете. Всичко става с четене, а не на принципа "аз всичко знам просто ей така и съм най-големия".

Не са едно към едно. Това какво ти казва някой и какво разбираш ти, са две различни неща. Всяка религия говори за едни и същи идеи. Философски, както искаш можеш да си извърташ тезите и да ги доказваш, но за това нещо се изисква стабилна база знания и поглед над нещата.

С пубертетски заяждания нищо няма да разберете, нито някой ще седне да ви обяснява нещо. Приятен спор. Който търси, намира.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Я как станаха мои?! Докато не се научите да изслушвате, няма нищо да разберете. Всичко става с четене, а не на принципа "аз всичко знам просто ей така и съм най-големия".

Не са едно към едно. Това какво ти казва някой и какво разбираш ти, са две различни неща. Всяка религия говори за едни и същи идеи. Философски, както искаш можеш да си извърташ тезите и да ги доказваш, но за това нещо се изисква стабилна база знания и поглед над нещата.

С пубертетски заяждания нищо няма да разберете, нито някой ще седне да ви обяснява нещо. Приятен спор. Който търси, намира.
    Всяка религия има едни и същи идеи? Всяка? Окей. По-вяли отговори не бях виждал напоследък.
    Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Това какво ти казва някой и какво разбираш ти, са две различни неща. Всяка религия говори за едни и същи идеи. Философски, както искаш можеш да си извърташ тезите и да ги доказваш, но за това нещо се изисква стабилна база знания и поглед над нещата.
    Религията на маите:

Много богове

Светът е повърнат

Колиш хора за боговете

Отиваш в ад или рай

Гръцки политеизъм:

Има богове и титани

Светът е направен от ташаци

Правиш си к'вото искаш стига да не е празник

Отиваш в ада каквото и да си правил и си преебан

Хиндуизъм:

Има много "деви"

Идеята е да не бъдеш задник и да не ядеш хот-дог

Като умреш се прераждаш

Aканска религия:

Има само един бог и той е традиционният модел за монотеистичният бог

Той бива набит от бабичка докато готви и това го праща на небето

Като умреш ставаш праотец да напъстваш младите

О НЕБЕСА ТА ТЕ СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО, КОЛКО СМЕ СЛЕПИ И ГЛУПАВИ!!!!
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си