.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Исихазъм знаете ли какво е ? Чели ли ли сте текст свързан с тази насоченост в християнството? Принципите са на тези в будизма и редица други източни култури. С една дума- медитация.
    Християнството няма нищо общо с будизма и редицата източни лъжовни религии и учения, най-малко с медитацията.
    Християнската молитва не е будиска медитация. Какви ги говориш.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Християнството няма нищо общо с будизма и редицата източни лъжовни религии и учения, най-малко с медитацията.
    Къде пише, че християнството има общо с будизма?! Я пак си свери какво казах и какво си разбрал. Казах, че исихазмът е на този принцип. От тук следва въпросът какво е ТОВА нещо. ммм...нещо в християнството. Това, че е на принцип подобен на такъв от друга "религия" не го прави будизъм. и ви го оставям за домашно.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 04-27-2012 на 20:23
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Къде пише, че християнството има общо с будизма?! Я пак си свери какво казах и какво си разбрал. Казах, че исихазмът е на този принцип. От тук следва въпросът какво е ТОВА нещо. ммм...нещо в християнството. и ви го оставям за домашно.

Това за лъжите. Ок. Тезата ти е, че еди какво си е лъжа. Дай доказателството. Всичко е с цел разсъждения вече. Не да се хвърляме така. Нищо, че това е интернет.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    http://www.biblegateway.com/keyword/...searchtype=all
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Православна Библия:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си