.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92
    Сънувах, че някакви мазни пипала влизат през всички прозорци и врати на къщата ни дори и от тоалетната и от мивката и от душа излизаха едни тънички и ме гонеха. Искаха да ме убият После се събудих обаче все още спях.. демек сънувах че спя и сънувам нещо такова опитах се да мръдна но не можех, бях като парализиран.. Много се паникьосах и имах чувството, че някакви същества обикалят около мен и ме пипат

Горният пост ме съсипа от смях ^^ иначе моя беше .. още като бях на 5-6 години и сънувах, че някакви полицаи ме спряха за превишена скорост и ми взеха колелото ;( и помня, че същия ден баща ми го спряха КАТ-аджий и сигурно оттам всичко е тръгнало

Ами бях сънувал как един изрод от Погрешен завой ме следи . В смисъл тялото и лицето му бяха същите като на от филма , но повече сценария беше като "Знам какво направи миналото лято" в смисъл постоянно ме следеше където и да отида . Имаше надпис " никога няма да избягаш от мен , следя те "- нещо такова . Където и да бях все се появяваше и след т'ва изчезваше . Накрая уж го бях блъснал с кола , но той пак се появяваше . След тва на другия ден беше Петък 13-ти . Беше ме страх да излизам някъде поне 2-а дена . През тези дни бях гушнал една бейзболна бухалка и гледах комедии

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от xNirvanAx Виж мнението
    Сънувах, че някакви мазни пипала влизат през всички прозорци и врати на къщата ни дори и от тоалетната и от мивката и от душа излизаха едни тънички и ме гонеха. Искаха да ме убият После се събудих обаче все още спях.. демек сънувах че спя и сънувам нещо такова опитах се да мръдна но не можех, бях като парализиран.. Много се паникьосах и имах чувството, че някакви същества обикалят около мен и ме пипат
    по-скоро си измисляш, за да привлечеш внимание с факта че си имал lucid dreaming
    но както и да е
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

много често сънувам смърт на близки хора.. първо бях много притеснена, но прочетох в съновника, че означава, че на човек му умира лошото

Мега фен Аватара на xoxi
    Най-гадното нещо, което съм сънувала беше свързано с дядо ми. Събудих се разревана.

Иначе си спомням с подробности как лятото трябваше да ходим с приятелят ми на една вила и да прекараме събота и неделя там. Аз предната нощ, преди да заминем сънувам, че вече сме там и сме вечерта на верандата. От някъде дойдоха мъже с черни маски, мен ме приклещиха към стената, а него единия го завлече някъде навътре към гората. В следващия момент вече сънувам, че съм сама на верандата, тихо е, спокойно.. И аз почвам да обикалям вилата и да го търся, викайки с цяло гърло. Събудих се и цялата треперех. Разбира се, заминаването ни се отложи.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Glamour92
    Едно предсказание за смърт...което по-късно се и сбъдна.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Наречете ме луда, но аз обичам да сънувам страшни сънища. Най-често сънувам как някакви убиици от филми ме гонят и се опитват да ме убият и аз се крия, намирам някакви оръжия, биеме се.. Много е забавно, като в някой хорър.
    Иначе наскоро имах един кошмар, който сега не ми прави впечатление, но тогава направо тръпки ме побиха.
    Значи бях в нас през нощта и по едно време поглеждам през прозореца и гледам отвън на улицата някакъв доктор-психопат хванал едно момиче и едно момче, бяха брат и сестра, китайци о.О и ги измъчваше с една машина. Правеше им супер гадните неща и си беше адски реалистично. И аз гледам, гледам няколко минути след което тръгвам да се обаждам на полицията и в тоя момент чувам някакъв глас от телефона да казва "много е гадно" и се обръщам и го гледам доктора-психопат пред мен и държи една брадва и тогава се събудих. Много психарско беше и помня, че не смеех да мръдна няколко минути в леглото.

Рядко сънувам и повечето пъти са кошмари. Сънувала съм че ме отвличат и че ме изнасилват.

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Доста кошмари съм сънувала, въпреки че повечето ги забравям. Най-често сънувам някакви странни и объркани сънища. Преди години сънувах, че съм в някаква къща и там бягам от някакъв убиец. Къщата беше като лабиринт, влязох в една от стаите и всичко беше от восък, като се обърнах видях убиеца, който беше зад мен и отново започнах да тичам и стигнах до една стая, в която всичко беше направено от дърво и имаше едни стълби, които водеха до някакво място, но не си спомням какво. Като стигнах до края на стълбището погледнах надолу и видях, че убиеца запали стълбите и аз се събудих. И други сънища съм сънувала, но не ми се разказват сега.
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Сънувала съм 2 пъти как баща ми умира... А знаете ли какъв шок е насън да трябва да прескочиш едно разстояние, а да не можеш :ХХ

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    че отивам в кенефа а няма кенефна хартия :X:X:X:X:X:X:X:X

Голям фен Аватара на toad
    Веднъж бях болен с висока температура и сънувах задачи по алгебра на тъмен фон . Беше ужасно ...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    най-гадния който се сещам е преди мн време го бях сънувала
    как ми забиват нож в главата и ми тече кръв а всички през това време се кефиха на това че умирам....

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    най-гадния който се сещам е преди мн време го бях сънувала
    как ми забиват нож в главата и ми тече кръв а всички през това време се кефиха на това че умирам....
    Всички който познавам.

Фен Аватара на betunka
    Град
    Vidin :P
    един път сънувах, че се давя в някакъв басейн и имах чувствата, че наистина се задушавах, събудих се стресирана с насълзени очи през нощта... след като заспах отново сънувах, че съм в някаква болница и съм на легло и един вид пак умирам, но сякаш докато умирам и се опитвам да се изправя, но тялото ми не помръдва и се опитвах да стана от леглото протегнала ръце напред, и накрая станах, но не в съня ми, а наистина , смисъл събудех се с протегнати ръце
    наскоро сънувах, че съм в колата с наще и баща ми кара много бързо, а пред нас кара линейка и изведнъж линейката рязко спря и ние се забихме в нея, защото баща ми нямаше време да спре.. и точно когато се забихме в линейката ми просветна една жълта светлина и се събудих..

п.с. последният сън за който писах беше доста реалистичен -.-
    Don't let go
    don't run away love
    still got feelings you are my passion
    don't let go
    don't run away love.
    You are the one for me.

Цитирай Първоначално написано от betunka Виж мнението
    един път сънувах, че се давя в някакъв басейн и имах чувствата, че наистина се задушавах, събудих се стресирана с насълзени очи през нощта... след като заспах отново сънувах, че съм в някаква болница и съм на легло и един вид пак умирам, но сякаш докато умирам и се опитвам да се изправя, но тялото ми не помръдва и се опитвах да стана от леглото протегнала ръце напред, и накрая станах, но не в съня ми, а наистина , смисъл събудех се с протегнати ръце
    наскоро сънувах, че съм в колата с наще и баща ми кара много бързо, а пред нас кара линейка и изведнъж линейката рязко спря и ние се забихме в нея, защото баща ми нямаше време да спре.. и точно когато се забихме в линейката ми просветна една жълта светлина и се събудих..

п.с. последният сън за който писах беше доста реалистичен -.-
    Това с парализирането по време на сън ми се е случлало и на мен.Каква може да е причината?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си