- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Смешни случки с непознати
Зимата една баба изневиделица ме награби в рейса да ми закопчава якето , че съм щяла да се разболея !..:д..
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
От историята на marilyn се сетих как и аз веднъж си изпуснах нещо на улицата, а зад мен вървеше един симпатяга. И двамата едновременно се наведохме да го вземем и си ударихме по една яка главичка. Мен цял ден после ме боля главата, за него не знам.
Преди няколко дни пък в магазина срещу нас видях някакъв нов, който работи там. Суупер сладък. Отивам аз при него да го питам получавали ли са хляб днес. Обаче така се отнесох по него, че от устата ми излезе: Имате ли хляб? Но да е днешен, да не е от утре...
Малко преди да потъна изцяло в земята от срам, той успя да замаже положението, за което му благодаря.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Един ден сме с нашите в магазина и аз бутам количката.Обаче,спирам количката и отивам напред за да взема хляб.През това време някои друг е оставил неговата количка точно до моята,даже и не забелязах как поех със грешната количка към касатаВъобще не разбрах какво е имало вътре когато оставях хляба!Бях се отдалечила няколко метра когато видях тате да идва до мен и вика:Абе ти коя количка взе?!И аз чак тогава разбрах какво съм сторила.Добре че беше един старец,че не можа да се усети кога размених количките и си взех хляба
![]()
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
1-ва - Прибирам се от даск и вече си влизам в нашия двор и виждам, че няма никой.. почвам да си пея нещо и като завих някъв пич седи на пейката и аз нещо му се хиля там и той: А, не, не пей си.
2-ра Пред асансьора съм и го чакам да дойде. До мен седи един човек, който носи пица (с доставка в ръцете ) и чакаме аснсьора. По едно време той се наведе да натисне копчето, за което лееко бях забравила![]()
Ох,имам толкова много...
Преди много време съм при баба ми и се обаждам от домашния на мама,обаче щом усетих ,че някой вдигна започнах веднага:
-Мамооо искам да ме приберееш ! Маменце,много те обичкам ,вземи си ме ,не искам повече да седя при баба и дядооооо ! Кога ше ме вземеш??
И от другата страна се чува мъжки глас:
-ъъъъъЪ...момиченце,аз не съм майка ти ,сгрешила си номера,пиле ;д
Веднъж отивам с едно момче в едно заведение и си поръчвам чай,обаче те ми донесоха куп работи-резанче лимон,мед и тн
Иии аз понеже отдавна не бях ходила в такова скъпарско заведение и бях забравила, какво се прави на ОБЩЕСТВЕНО място и взех че си изцръцках (точно това е думата! ) лимона в чашата![]()
А ние бяхме точно централна маса в средата.
И момчето вика :
-Ъъъ...ми то ти трябваше да си сложиш лимона в чашата,а не да го изтискаш..
Иии аз почервенях от срам и се опитах да се измъкна,че така обичам повече ;д
После ще кажа още .
Вървя по улицата с една приятелка и си говорим за едно момче, че има странно излъчване, обаче на много висок тон. И изведнъж стана на въпрос моето излъчване какво е и тя направо се изкрещя "Твоето е перверзно!!" и аз, също с доста висок тон, казах "Ама аз и по принцип съм си перверзна" и изведнъж забелязвам, че някакво момче което е с 2-3 крачки по-напред от нас ме гледа странно. И от срам избягахме на другия тротоар и започнахме да се хилим като изтървани, а той не спря да ни гледа.![]()
1-ва Пред асансьора съм и го чакам да дойде. До мен седи един човек, който носи пица (с доставка в ръцете ) и чакаме аснсьора. По едно време той се наведе да натисне копчето, за което лееко бях забравила[/b][/QUOTE]
Нещо такова ми се случи, обаче бях на зъболекар отишла и беше някакъв непознат човек.
2-ра Оглеждам си се аз в огледалото на една кола, бях забравила да си сложа гланц от толкова бързане. По едно време забелязвам, че в колата има човек, който ме гледаше доста накриво, веднага започнах да му се извинявам и гледах да се изнижа по-бързичко, че ме хвана срам.
3-та Нещо ми беше доскучало и реших да се развеселя малко.Усилих си аз музиката докрай, както доста често правя и започнах да си танцувам и да пеяяя на висок глас. По едно време, не съм усетила кога са ни дошли гости, браточедката от Англия, и както си се развихрям аз усещам, че някой влиза в стаята. И аз естествено си помислих, че е мама, да ми остави дрехите. Аз продължавам да си пея фалшиво и да танцувам и след малко усещам как някой отзад ме потупва по рамото, като се обърнах виждам как леля танцува заедно с мен. хаха направо се стреснах и малко ме хвана срам, защото не съм я виждала в такава светлина
изобщо не очаквах някой да дойде или да ме види
Последно редактирано от BarcaGirl17 : 05-19-2012 на 15:44
Едно лято бяхме на море и с една приятелка влезнахме в морето. Обаче взеха да идват много големи вълни и с нея решихме, че ще ги прескачаме. И скачаме си там и аз забелязах един много голям сладур, който беше сравнително близо до мен и така добре си го огледах. Само, че в същия момент една огромна вълна се засили и аз не знам да бягам ли или да подскачам и докато го мислех, тя ме засили и ме запокити точно в онзи сладур и на капак отгоре горнището на банския ми се развърза. Той се засмя някакво смутено, а си хванах горнището преди да се е показало нещо и се изнесах набързо. Доста конфузно беше...![]()
Днес: Излизам и на пейката под блока ми съседът си чете вестник. Поздравявам го, а той въобще не ме отразява. Поздравявам още един път - никакъв ефект. Най-накрая почти изкрещявам "добро утро" и оня вдига глава от вестника и се оказва, че това въобще не е съседа.Като видях някаква съвършено непозната физиономия така се стреснах, че изпищях (да не забравяме, че бях сънена и малко неадекватна все още) и хукнах. Пък този отзад щеше да припадне от смях. Още го чувах как се хили.
![]()
Преди няколко месеца се излъгах да тръгна с униформа на училище, тоест с полата. И чакаме се с една приятелка и аз още щом я видях започнах да й се оплаквам, че ще махна тая пола от мен, ако трябва по гащи ще ходя тоя ден и т.н. И въобще не бях забелязала, че тя ми прави знак, че зад мен на една пейка седи някакво момче.
Когато го видях как интересно ме гледа му казах, че униформата ни е отвратителна, при което всички се засмяхме и не се получи прекалено неловко.
И спря да се върти за миг земята..
тази тема убива :Д
та, за да не е спам: минавам си аз през ескалатора долу на орлов мост (пред събуей, оня дългия, където вървиш) ии зяпам някъв сладур от другата страна. Та и пича почна да ме зяпа и така се гледаме, докато не се разминем и той изведнъж като направи няква толкова смешна физиономия, че аз се изсмях толкова силно и всички хора се обърнаха. Смях се след това още 5 минути. :Д оттогава винаги зяпам хората на тоя ескалатор ;д
с един приятел веднъж си вървим и нещо ни е тъпо и си викаме ''айде да плашим хората'' ии стана така, че идва някво момиче с/у нас и ние двамата само ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА АА , ама крещим като луди и тя така се стресна, че спря и почна да ни се кара, а ние вече бяхме паднали на земята от смях....направихме го на още няколко човека и ни стана тъпо :Д
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ами има много но не се сещам за всичките :Д
1 историйка: Случи се наскоро. Със Сестра ми (тя е по-голяма) бяхме на центъра и сега нали идват туристите..та някви хипита ;дд ... такива бяха наистина ... бяха много готини ии най-готиния мина покрай нас и ни гледа усмихва се и казва Хау Мяу Мхммм :ДД ии ний се хилим като не знам какво :ДД беше много яко.. те бяха някви много якии с расти :ДД .. хуаха
2 историйка : С една приятелка миналата година бяхме пред мола и косата ми нещо се развали ;д .. и аз отивам до една кола да се оправя ама стъклата и са г/д тъмнички Д: .. ии оправям се аз, а приятелката ми вика Крисее има мъж в колата .. повтори го няколко пъти аз не я слушам :Д ..ахха ии продължавам да се оправям :Д тя пак ми го повтори по силно смеейки се :Д и аз се загледах там някъв мъж стои и ме гледа странно ":д аз газ да ме нямаа :ДД хахаха тръгнах да бягам и се смея кат откачена :Д
3 историйка : Тази случка отново стана със сестра ми в същия ден :Д малко по късно . Вървим си ние по тротоара и някъв с колата си минава натиска клаксума и ни прати 2 целувки :Д ..цял ден я базиках :Д тя се изчерви по едно време :Д аххаа
Има много смешни за сега не се сещам други, но ако се сетя обезателно ще пиша :Д
Момиче съм!!!
В морето сме си с едни приятелки и аз се лигавих слагах си мустаци и вежди от водораслите и се правих, че слизам по стълби![]()
и некви викат - егати страшното
и се смяха.. мда и доста пъти се случваше да ми се вдигне горнището и имаме един лаф от тогава - кой видел, видел.. кой не видел....
абе ддз имам мн случки ;д с една приятелка мн често така набелязваме си някое момче и му минаваме от 2-те страни и му се усмихваме и ходим след негомн се стряскат някои
заговаряме непознати... ;д случвало ми се е да се припознавам доста пъти ;д доста случки имам ама нз що не мога да се сетя са
nigga stole my bike
Сетих се още една :ДД с най-добрата ми приятелка зад един магазин пушим си ;дд ... ии една бабичка (циганка) идва и вика нещо от сорта момичета може ли да се изпикая тука ? и ний ъъъ даа :Д ...обръщаме се ии се хилим като дебили ахаха ааа сетих се за още една значи прибираме се от дскл със същото момиче ;д .. и спираме се пред един вход да отдъхнем и една баба идва и вика "Момичета може ли да ми купите хляб от онзи магазин и казва какъв ..че много ме болят краката" и ние кво да кажем казахме добре отидохме купихме и тая като почна оо ще се моля за вас каза ни цялата история за исус ;дд поне 1 час ни е говорила вика неделя елате в църквата може да се срещнем и ние а да може да намине ест че няма де ама да кажем :Д .. мнг е дълга историята няма да я казвам цялата: Д
Момиче съм!!!
клакСОНА, извинявам се за офф - топика, за да не е такъв ще кажа и аз една история.
Излъгаха ме един път да ида на чалга дискотека. И отивам аз, гледам вътре някаква как а се кърши на сцената, не й запомних името, нещо с дж беше, като бДЖ, ама както и да е. И в един момент до мен идва при мен някакъв пичага на видима възраст около 15, с облекло като за гей - парад и ми вика: "батеее можеш ли да ми дадеш 30 сотинки, че не ми стигат да си платя пиенето?" И аз се посъветвах с хорицата, с които бях отишъл, събрахме му 30 стотинки (!!!) и му дадохме. И след 15 минути идва този и ми вика - "а искаш ли кака за вечерта?" Е, няма да ви обяснявам после какво става, ама ми върна 30-те стотинкиИмам и нормални истории с непознати, просто съм леко импулсивен и пиша най - близкото до днешна дата, което ми дойде на акъла
![]()
клакСОНА, извинявам се за офф - топика, за да не е такъв ще кажа и аз една история.
Излъгаха ме един път да ида на чалга дискотека. И отивам аз, гледам вътре някаква как а се кърши на сцената, не й запомних името, нещо с дж беше, като бДЖ, ама както и да е. И в един момент до мен идва при мен някакъв пичага на видима възраст около 15, с облекло като за гей - парад и ми вика: "батеее можеш ли да ми дадеш 30 сотинки, че не ми стигат да си платя пиенето?" И аз се посъветвах с хорицата, с които бях отишъл, събрахме му 30 стотинки (!!!) и му дадохме. И след 15 минути идва този и ми вика - "а искаш ли кака за вечерта?" Е, няма да ви обяснявам после какво става, ама ми върна 30-те стотинкиИмам и нормални истории с непознати, просто съм леко импулсивен и пиша най - близкото до днешна дата, което ми дойде на акъла
![]()
извинявам се за повторния пост, моля модератор да го премахне, заедно с този![]()
ххауа добре де човек да не се обърка ебахти ;хх
Момиче съм!!!
извинявай, де, не беше злонамерено, просто съм си такъв чешит![]()
Чак случка не,ама редовно разни от коли ми свиркат по улиците..веднъж чаках автобуса и пред мене на сфетофара спря някакъв и ми прати въздушна целувка![]()
Вървя по улицата,гол по бански и 2 момичета минават покрай мен , нещо са загледаха и паднаха 2те...пребиха се досто лошо
Ооо..това с колата редовно ми се случва![]()
Иначе ето една съвсем нова случка: с една приятелка сме в мола и се качваме по ескалаторите за 2-рия етаж... и нали ескалатора за нагоре е от дясната страна,а за надолу е от лявата .. и стигаме 2-рия етаж и нещо ни доскуча и решихме да отидем на 3-тия където пак има ескалатори..и вече стигаме до ескалаторите и аз съм запомнила че ескалатора за горе е от дясната,а за долу е от лявата.. и аз тръгвам към дясната страна с мисълта,че там е ескалатора за нагоре.. обаче се оказало че на 3-тия етаж за нагоре е от лявата страна..и вече стъпвам на ескалатора ии така се проснахвсички взеха да се хилят като луди,включително ии аз
ако се сетя за още някоя ще я разкажа
![]()