- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ''Тоалети''
http://prikachi.com/images/542/4691542o.jpg супер обикновено като за даскало ...пс: сори за кофти качеството..:х
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
always late but worth the wait!
Снимката е от два месеца, ама сега я качвам![]()
http://prikachi.com/images/866/4809866C.jpg ( малко съм заспалаDD )
Отдавна исках да си взема син панталон,но се чудех с какво да го съчетая за да се получи контраст.Според вас добре ли е? http://prikachi.com/images/652/4810652Y.jpg
Ами на мен лично не ми харесва комбинацията ... Може би с нещо сиво нагоре и някакъв аксесоар като акцент !..![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
babyliss0, как може да се чудиш - с червена изчистена тениска/потник/риза, загащена в панталона и без тоя колан (сори, ама е ужасен, а и вече са адски демоде) ше е неземното!
Откога един обикновен черен колан е демоде?! Това е универсален колан бих казала, но не и демоде.
Където има много жени, без спорове не може да минава .. тц тц тц![]()
да го кажем, че е тоалет.. просто нямам снимки в цял ръст, които да показват как се обличам .. потника много си го обичам, но са ми леко дълги презрамките .. и стои по-добре с едни други дънки
супер готино е потничето, много обичам нещица на точки![]()
Давам само пример, толкова ли не можеш да проявиш въображение, бе ?!?!
А, иначе, therichbitch, на мен тоя колан ми идва откровено чалгарски, сори, ама тва не знам кога изобщо се е носило.
CupcakeKitty.не съм си й помисляла,че може да си толкова тъпа,чесНо! Както и да изглежда момичето,както и да се облича,ти не си човекът,който ще я съди и ще й казва какво да прави..още повече по толкова грозен и ограничен начин..ебахти и простотията,нямам думи!
Абе толкова хора се нахвърлиха, че даже чак смешно става. Даже някой каза, че стил било да умееш да се обличаш според телосложението си. Е, добре, айде кажете ми за едри бедра какво може да облечеш? И дънки да сложи момичето, пак ще си личат. Дори с прав панталон, да не говоря за чарлстон. Полите също не са вариант... Аз не виждам смисъл като са и едри бедрата какво значение има, че полата е къса или ще е с десет санта по-дълга? Толкова я оплюхте, че била едра и не се обличала подходящо... Тя ако е 65килограма, едва ли ще има дреха дето да я направи да изглежда като 50 килограмово момиче... Разбирам да и се вижда деколтето, дупето или нещо от тоя сорт дето е неприлично, ама тя си се е облякла съвсем нормално, даже тоалета си беше хубав с бюстието и цветовете като цяло![]()
http://prikachi.com/images/752/4813752t.jpg Това беше за разходка. Ровя за други , ама после.
Махни черните аксесоари, лично на мен не ми допадат.
Сьомговият потник стои доста добре на сини дънки. Добре ще стои също червено, бяло, бежово, шампанско.
mimsssss, има си варианти. Не помня в кое издание на Космо бяха пуснали съчетания за 7-те най-чести женски проблема във фигурата - с едри бедра, без талия, прекалено кльощави крака и прочее. Има дрехи, с които визуално да постигнеш по-добър ефект. Просто туниката/роклята/каквото беше там свършваше точно на най-дебелата част на краката й, което автоматично "прерязва" фигурата й и я кара да изглежда ниска и пълна.
Уотевър. Жалко само, че Къпкейк е сладка, пълна селянка е.
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-26-2012 на 07:27
Като човек е пълен,какво...да се трунта с тонове дрехи,за да прикрива тлъстинките ли,само защото някоя си злобна комплексарка така смята,айде всеки да гледа себе си.. ;д
Хей, хей .... едно е да можеш да се обличаш като хората спрямо тялото си, друго е да ходиш облечена в чувал, само защото си пълна ... Има дрехи които просто подчертават излишните мазнинки и трябва да се избягват от момичета с такива... Не е казано, че като си пълен трябва да носиш адски широки дрехи, които да скриват всичко по теб, но пък и не е удачно, както беше в случая с това момиче, при положение, че има наистина мн излишни мазнини в бедрата, да носи толкова къса туника, от която точно проблемната и зона да изкача така грозно .. вярно, че не може да ги скрие тия бедра, но да не ги подчертава по тоя начин ..
Късите роклички, полички, тесни блузки, клинчета и тнт не са за хора с излишни килца, в интерес на истината дори не знам как такива момичета се чувстват удобно в този тип дрехи, при положение, че си личи, че не са за тях и не им стоят добре...
Кажете, че и аз съм груба селянка, но това е моето мнение ..
Била съм много пълна .. и повярвайте никога, ама никога не съм си позволявала да се обличам така, че да ми изпъкват недостатъците...
Последно редактирано от dream1707 : 05-26-2012 на 11:49
Ох бях решила да спра да пиша на тази тема но просто няма как
първо: КЪДЕ МЕ ВИДЯХТЕ ДА Я СЪДЯ ИЛИ ДА И НАРЕЖДАМ КАК ДА СЕ ОБЛИЧА? просто и обясних че нейния си там начин на обличане не и помага да изглежда добре.. написано по малко по- груб начин
друго: в момента вие сте "по- лоши" от мен
мдам
защото аз написах нещо грубо но вярно.. нещо което всички виждат и дори не съм я нападнала..
а как пък никой не забеляза за коментара на PinkPan7her например.. че ми тури етикета "селянка" само заради един мой пост в някакъв си форон
което някакси не се връзва
в крайна сметка всички ми обяснявате колко съм била груба, проста и т.н и същевременно се държите като мен
oh god ;*
пийте, яжте, кефете се и си носете дрехите и да не ви пука
беше егати яката тема :/