- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и кажа ,че я харесвам?
ха, добре.
аз съм от вида, на който му завиждат тия спечените с мъжките компании, щото нямам проблем в общуването с жени. даже е по-просто да си говоря с жена, отколкото с някой капут. в университета само с момичета дружах и хич не сбърках - записки и изпити като песен без да се хабя
като цяло мога да обобщя така: момчетата на моите години са просто смотани и комплексирани задръстеняци, било то защото нямат пари, било то щото просто са си такива и хич не са ми партия за простотиите, докато момичетата, мога да кажа спокойно, ме харесват, щото знам как да се държа с тях и винаги е по-весело.
ахам ясно... щото преди аа 2 години мисля имаше един "идиот" слабо казано в моя клас... всеки божи ден ходеше да се оплаква къде ли не в болница е бил вкарван и прочие! Аз, моята и още 4 двойки излязохме на кафе... и отстрани на улицата забелязахме този - облечен в неква фуста... разхожда се с още 5 момичета. От тоя ден нататък тоз с момче не общуваше само и само с ей така женската компания... това продължава и до днешни дни а преди ок. 7-8 месеца с приятели на по биричка скиваме тоз травестит! Ама наистина травестит с лакирани нокти червило и куп други женски дранкулки... вечерята ми излезе на 2-рата секунда...