.
Отговор в тема
Страница 125 от 134 ПървиПърви ... 2575115121122123124125126127128129 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 101 до 3 125 от общо 3345
    Цитирай Първоначално написано от rally_98 Виж мнението
    ОМГ! Не съм забелязала. Но честна дума,резултатът е истински...
    да бе, да. хд нали ти казах мн си умна.

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Nutella♥ Виж мнението
    И аз това забелязах.Вижте шрифта тук например : http://prikachi.com/images.php?images/789/4857789P.jpg
    Ако това са ти истинските оценки,евала.
    Е какво му е на шрифта ? Аз видях резултатите на няколко мои приятели и шрифта им беше същият като на rally_98

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Цитирай Първоначално написано от CrimeGirl Виж мнението
    the_world_around_me Мисля за Професионална гимназия по туризъм
    Професор д-р Асен Златаров гр. Варна с специалност екскурзовод. http://www.pgtvarna.com/specialnosti...xcurzovod.html И да попитам за мнение ако някой знае дали гимназията се води с добро име ?!
    Значи 2х оценката по БЕЛ и 2х оценката по Математика + оценките по география и езикът ,който учиш ...би трябвало да са годишните

Цитирай Първоначално написано от the_world_around_me Виж мнението
    Зависи къде ще ходиш . В някои училища искат 2х оценката по математика и 2х оценката по БЕЛ , за някои 3х оценката по математика и 1х оценката по БЕЛ . Кажи къде ще ходиш след 7 клас
    Мисля за Професионална гимназия по туризъм
    Професор д-р Асен Златаров гр. Варна с специалност екскурзовод. http://www.pgtvarna.com/specialnosti...xcurzovod.html И да попитам за мнение ако някой знае дали гимназията се води с добро име ?!

http://alfa.kachi-snimka.info/images/cqs1338919833y.PNG
    Много съм доволна!!! Пълни шестици и на двете!
    Къде ще кандидатстваш?

Цитирай Първоначално написано от `мuмс` Виж мнението
    Къде ще кандидатстваш?
    В ПМГ Видин...с профил "Информатика"...

В ПМГ Видин...с профил "Информатика"...
    Най-добрата ми приятелка е там с профил математика и информатика май беше ;Д

Цитирай Първоначално написано от `мuмс` Виж мнението
    Най-добрата ми приятелка е там с профил математика и информатика май беше ;Д
    Ахам...хубаво...

Цитирай Първоначално написано от BulgaRiN Виж мнението
    Е какво му е на шрифта ? Аз видях резултатите на няколко мои приятели и шрифта им беше същият като на rally_98
    Ами не точно шрифта,а цвета ..някак по-изскрящ е.Може и това да са и резултатите,не искам да споря без да знам,но просто е някак нереално :Д .

Ами не точно шрифта,а цвета ..някак по-изскрящ е.Може и това да са и резултатите,не искам да споря без да знам,но просто е някак нереално :Д .
    Ами...мисли каквото искаш...но това е реалният ми резултат.

Ами...мисли каквото искаш...но това е реалният ми резултат.
    Добре .

И моят шрифт е такъв.Няма да влизам в спор.Мацка,ако резултатите са ти наистина са реални,евала.Ти си знаеш най-добре,да не ти пука к'во говорят.
    Уфф,направо айде да си подаваме документите и там другите глупости,и да се свършва ! ( Балът ми е 34,96 )
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Голям фен
    И моя шрифт е като на rally_98

Добре,може грешката да е моя.
    Иначе моя БАЛ е около 30 и се чудя дали ще ми стигне за ГРЕ .

Добре,може грешката да е моя.
    Иначе моя БАЛ е около 30 и се чудя дали ще ми стигне за ГРЕ .
    И моя е малко по-различен от нейния, ама това не значи, че щом има 6.000 значи е фотошоп.. Все пак още не е излязла статистиката за София-град (ако момичето е от там) и там ще се види колко седмокласника имат 6.000. (: Ориентирай се по миналогодишния бал.

Моя шрифт пък е съвсем различен все тая, гордея се, че имам толкова умни връстници.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    И моя е малко по-различен от нейния, ама това не значи, че щом има 6.000 значи е фотошоп.. Все пак още не е излязла статистиката за София-град (ако момичето е от там) и там ще се види колко седмокласника имат 6.000. (: Ориентирай се по миналогодишния бал.
    От Видин съм,поправка...

Абе я всеки да си гледа своите резултати, какво ви интересува дали rally_98 има 6.000 или не!? ;д

btw. другият път не си качвай снимка от резултатите си, не е нужно всеки да ти ги гледа, изкарала си си 6.000 и си е твоя оценката. Излишно е фукането из форуми четени от над 1000 потребители всеки ден, защото виждаш как всички се хващаме за най-малкия детайл (шрифта). Кажи просто, че си доволна от резултатите си и готово. ))

Пожелавам успех на всички и ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ - ПЪРВО КЛАСИРАНЕ! ;p

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Рали, браво! Личи, че доста си се потрудила
    Пожелавам всички да ви приемат където искате на първо класиране. :*

Оф, хора, такива неща (6.000) могат да станат с десен бутон върху оценката-> проверка на елемента-> и от там променяш твоята оценка с 6.000 И аз си го направих така, да видя какво е чувството.
    Но това, че промяната на оценката е възможна, не означава, че оценката на rally е нереална. Браво, rally! Ти си се потрудила и си постигнала отличен резултат! Евала!
    Btw И аз смятам да кандидатствам в ПМГ с профил информатика, но не във Видин

dreamer27 не се бях сетила

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Абе я всеки да си гледа своите резултати, какво ви интересува дали rally_98 има 6.000 или не!? ;д

btw. другият път не си качвай снимка от резултатите си, не е нужно всеки да ти ги гледа, изкарала си си 6.000 и си е твоя оценката. Излишно е фукането из форуми четени от над 1000 потребители всеки ден, защото виждаш как всички се хващаме за най-малкия детайл (шрифта). Кажи просто, че си доволна от резултатите си и готово. ))

Пожелавам успех на всички и ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ - ПЪРВО КЛАСИРАНЕ! ;p
    Да,да,така мисля да направя.Прав си,че не е нужно да качвам и снимка.
    Иначе и аз пожелавам на всички да влязат там,където искат...

Казаха ми, че в Шумен 48% са имали двойки!? Честно казано не го вярвам и се чудя дали някой от вас може да го потвърди.. И изобщо има ли някакъв начин да проверя какви оценки преобладават в града?
    Ева

Да,да,така мисля да направя.Прав си,че не е нужно да качвам и снимка.
    Иначе и аз пожелавам на всички да влязат там,където искат...
    Рали това означава ли,че имаш пълния БАЛ - 36 точки. И също искам да те попитам понеже беше казала,че и в момента учиш в ПМГ във Видин, има прием и след 6 клас ли ? А и някой знае ли кога ще излязат тези статистики.

Mила Рали,искам само да ти кажа,че няма нужда да си пускаш нереалните оценки.Днес по случайност четох и във вестника и ми казаха,че няма пълна 6ца по математика.По български е една в цялата страна.Мисля,че не е нужно да си избиваме комплексите по форумите.Убеждавам се,че оценката ти не е реална,не че ме късае,просто ми стана любопитно.Айде със здраве.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си