- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Мисля за Професионална гимназия по туризъм
Професор д-р Асен Златаров гр. Варна с специалност екскурзовод. http://www.pgtvarna.com/specialnosti...xcurzovod.html И да попитам за мнение ако някой знае дали гимназията се води с добро име ?!
И моят шрифт е такъв.Няма да влизам в спор.Мацка,ако резултатите са ти наистина са реални,евала.Ти си знаеш най-добре,да не ти пука к'во говорят.
Уфф,направо айде да си подаваме документите и там другите глупости,и да се свършва ! ( Балът ми е 34,96 )
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
И моя шрифт е като на rally_98![]()
Добре,може грешката да е моя.
Иначе моя БАЛ е около 30 и се чудя дали ще ми стигне за ГРЕ .
Моя шрифт пък е съвсем различенвсе тая, гордея се, че имам толкова умни връстници.
Абе я всеки да си гледа своите резултати, какво ви интересува дали rally_98 има 6.000 или не!? ;д
btw. другият път не си качвай снимка от резултатите си, не е нужно всеки да ти ги гледа, изкарала си си 6.000 и си е твоя оценката. Излишно е фукането из форуми четени от над 1000 потребители всеки ден, защото виждаш как всички се хващаме за най-малкия детайл (шрифта). Кажи просто, че си доволна от резултатите си и готово.))
Пожелавам успех на всички и ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ - ПЪРВО КЛАСИРАНЕ! ;p
Рали, браво! Личи, че доста си се потрудила
Пожелавам всички да ви приемат където искате на първо класиране. :*
Оф, хора, такива неща (6.000) могат да станат с десен бутон върху оценката-> проверка на елемента-> и от там променяш твоята оценка с 6.000И аз си го направих така, да видя какво е чувството.
Но това, че промяната на оценката е възможна, не означава, че оценката на rally е нереална.Браво, rally! Ти си се потрудила и си постигнала отличен резултат! Евала!
Btw И аз смятам да кандидатствам в ПМГ с профил информатика, но не във Видин![]()
Казаха ми, че в Шумен 48% са имали двойки!? Честно казано не го вярвам и се чудя дали някой от вас може да го потвърди.. И изобщо има ли някакъв начин да проверя какви оценки преобладават в града?
Ева
Mила Рали,искам само да ти кажа,че няма нужда да си пускаш нереалните оценки.Днес по случайност четох и във вестника и ми казаха,че няма пълна 6ца по математика.По български е една в цялата страна.Мисля,че не е нужно да си избиваме комплексите по форумите.Убеждавам се,че оценката ти не е реална,не че ме късае,просто ми стана любопитно.Айде със здраве.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...