- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
^ За сефте я чувам тази марка.
На Артдеко са им много хубави продуктите, крем-коректорът, който е и доста покривен и много икономичен, е 10лв, а течният с четчица е 20.
Everything changes, but beauty remains ...
^А за околоочнта зона подходящ ли е?
Може ли да ми препоръчате матираща пудра. Също искам да ви попитам как най-точно сама мога да определя кой нюанс е най-подходящият за моята кожа![]()
Окей,мерси много.
http://3.bp.blogspot.com/-Ur1TDf3RVx...0/IMAG0185.JPG Това представлява,нали?
Едит: Сега прочетох,че след като се сложи коректора трябва отгоре да се нанесе прозрачна пудра..(transparent powder) На коя марка е хубава,и колко им е цената г/д?
Последно редактирано от ch0c0late44 : 06-13-2012 на 17:12
Този, мдам.
Не е нужно да е прозрачна, аз си слагам от тази, която си ползвам- Римел Stay Matte, цветът ми е 001 Transparent(10 лв е), но май не е много прозрачна, а е много светла просто. Ако ползваш пудра- давай с нея. Ако не ползваш- и без пудра става.
Everything changes, but beauty remains ...
леко съм пред дилемаRevlon Colorstay, Bourjois Flower Extension Youth Perfection или Catrice Photoready
![]()
^Еми зависи какво търсиш.Тоя на Буржоа е по-лек,а другите два са по-тежки и покривни.
в крайна сметка си взех Catrice Photoready ^_^ Толкова е лекичък, цвета ми пасва идеално и да на снимки излизам много добрепърво се бях засилила за Ревлона, но видях един уникален руж пак на Catrice- Apricot Smoothie и бюджета намаля :д и съм много доволна и от дветее (happy)
За пръв път чувам за "Catrice Photoready" и ми стана интереснонякой друг да го е ползвал? или изобщо какъвто и да е фдт на тази марка?
Мисля да си взема ББ крем на гарниер.. Искам да ви попитам някоя от вас пробвала ли го е и с какви впечатления е останала. Или ако знаете някой хубав ББ крем на друга фирма споделете =]
Наскоро ми казаха,че Maybelline BB dream fresh бил хубав![]()
този на Гарниер съм го пробвала, не е зле, очаквах да е по-зле, като чух Garnier
ЕДИТ: даже сега като се замисля, сигурно ще си го купя, вместо фдт, пудри и т.н. за лятото е оферта
Някой използвал ли е http://aptekadara.com/product/6188/m...initon-03.html![]()
Трябва ми коректор за тъмни кръгове и тук-там петънца. Разбрах, че на Артдеко е добър, но понеже съм от малък град, не го намирам по магазините.
Реших да си го поръчам от един сайт, но се колебая за цвета (дали да взема 01 или 03). Фон дьо тена ми е Maybelline Affinitone Mineral, цвят 21, така че ако можете да ме ориентирате кой цвят на Артдеко е по-подходящ за мен ще съм ви много благодарна.
Последно редактирано от Because^You^Live : 06-26-2012 на 13:50
Здравейте и от мен!
Аз наскоро се регистрирах и се "намърдах" в тази тема, понеже ми е много интересна.
Що се отнася до коректора на Мейбълин - аз съм го ползвала и съм доволна. Хареса ми, защото успя да прикрие някои неприятни тъмни петънца, които са ми останали по лицето.
И в тая връзка да попитам - някой използвал ли е коректора на Bourjois - Healthy Mix? http://www.enzo.bg/kozmetika/bourjoi...ncealer-15-ml/ Ако да, как ви се струва, че мисля да си го поръчам?
Някой може ли да ми препоръча хубава минерална пудра за коло 20лв
![]()
Има, има и с различни съставки :
Покривността му е лека, устройва ме. Хубавото е, че е със SPF.
Иначе, за доставката не знам, защото ми го донесе една приятелка от щатите, беше 8 $.